Samsung Smartwatch Test-guide 2021 – Eksperternes 8 anbefalinger

Senest opdateret den 0

I denne artikel får du et overblik over 8 gode Samsung smartwatch anbefalinger fra eksperterne.

Det drejer sig om 8 ure, som alle hører til blandt eksperternes favoritter.

Artiklen er bygget op således, at produkterne bliver gennemgået et for et. Vi starter med at forklare, hvad eksperterne nævner af fordele og ulemper, og herefter beskriver vi, hvordan hver model fungerer.

Efter denne gennemgang bringer vi en liste over de ekspertkilder, vi henviser til, samt links til deres tests. Derefter følger en guide til andre relevante tests og artikler, som du måske vil finde interessante.

Denne Samsung smartwatch testartikel indeholder:
🔸 Overblik over de 8 bedste Samsung smartwatch anbefalinger
🔸 Gennemgang af hvad eksperterne mener
🔸 Information om hvad apparaterne kan
🔸 Guide til hvad man skal overveje, inden man køber et Samsung smartwatch
🔸 Gennemgang af diverse tests, som vi har undersøgt og analyseret
🔸 En guide til øvrige relevante tests og artikler

Læg mærke til at Forbrugsguiden ikke selv tester produkterne. I stedet samler vi resultaterne af uvildige tests, så du nemt og hurtigt kan få et bedre overblik over de mest velfungerende modeller på markedet.

Samsung smartwatch test 2021 – Her er de 8 bedste, ifølge eksperterne

Herunder følger en gennemgang af 8 af de bedste ure på markedet. Her finder du både testvindere, topscorere, favoritter og øvrige, så variationen bliver høj. Der vil være noget for enhver smag og pengepung.

Under produktnavnene i de grønne bokse kan man se, hvad eksperterne fremhæver ved hvert apparat, og her vil man også kunne se prissammenligning af de forskellige modeller. På den måde vil man hurtigere og nemmere få et overblik over, hvor man kan finde de mest favorable priser.


Samsung Galaxy Watch 3

✅ Testvinder hos teknologimagasinet Techradar.com
✅ Testvinder hos Samsung-portalen Sammobile.com
✅ Kåret til ”Konge af Android Smartwatches” hos avisen The Guardian

Samsung Galaxy Watch 3

i samarbejde med PriceRunner

 

Samsung Galaxy Watch 3 er blevet testet af tre hold eksperter, der inkluderer teknologimagasinet Techradar.com, portalen for Samsung-brugere Sammobile.com og avisen The Guardian. Alle eksperterne er meget imponerede over modellen, som får sublime anmeldelser.

Blandt andet skriver Techradar.com, at produktet er ”the best smartwatch in the world right now”. De uddyber denne kommentar med, at uret er langt bedre end dets forgænger, idet det er slankere, lettere og bedre generelt samt ser stilfuldt nok ud til at kunne blive båret til festen. Herudover kommenteres det, at apparatet er den perfekte træningsmakker, idet det kan foretage mange målinger, og så er skærmen klar, tydelig og let at læse i alle belysninger. Der nævnes dog et par ulemper, og disse går på, at det er noget dyrt, og så kunne batteriet være bedre.

The Guardian kalder dette Samsung smartwatch for ”kongen af Adroid smartwatches” og begrunder denne udtalelse med, at uret har mange fordele. Disse inkluderer blandt andet et virkelig flot og lækkert design i traditionel ur-stil med en slank facon. Derudover noteres det, at skærmen er stor og letlæselig, den generelle ydeevne er god, og der findes velfungerende fitness- og sundhedsmålere. The Guardian opsummerer oplevelsen med modellen således: ”Great design, screen, performance, battery and health-tracking, with long support and sustainability”.

Fantastisk smartwatch

Samsung har med denne variant skabt det måske perfekte smartwatch, der kommer med alt, hvad man kunne få brug for. Først og fremmest er det fantastisk at se på, da det ligner et traditionelt og stilfuldt hverdags-ur med en holdbar rem i læder. Selve skivens materiale er rustfrit stål for en lang holdbarhed, og der er Gorilla-glas, som giver den ultimative beskyttelse.

Samsung Galaxy Watch 3 kombinerer de gængse smartwatch-funktioner med træningsfunktioner, idet man let kan parre det med både sin Android og Apple smartphone. Denne tilkobling kan ske via enten Bluetooth eller Wi-Fi således, at der er en hurtig kommunikation.

Den perfekte træningsmakker

Dette Samsung smartwatch har endvidere rigtig mange trænings- og sundhedsfunktioner, hvilket gør den til den ideelle træningsmakker. Den måler for eksempel pulsen i håndleddet, så man kan udføre pulstræning, og hertil kan man foretage mange aktivitetsmålinger.

Derudover findes der en indbygget søvn-overvåger, der kan måle forbrugerens søvnmønstre, og en stress-måler hjælper med at holde stress og ubehag nede. Skærmen er en AMOLED skærm med en høj opløsning på 360 x 360 pixels. Uret er vandtæt ned til 50 meter, og batteriet kan holde op til 151 timer per opladning. Bruger man det flittigt, vil batteritiden ligge på omkring 36 timer, hvilket dog også er godt.

Specifikationer ved Samsung Galaxy Watch 3 – nøgleoplysninger
🔴 Produkt/producent: Smartwatch, Samsung
🔴 Materiale, ur: Rustfrit stål
🔴 Materiale, rem: Læder
🔴 Opløsning: 360 x 360 pixels
🔴 Skærm: AMOLED
🔴 Kapacitet: 8 GB
🔴 Batterilevetid: Op til 151 timer per opladning
🔴 GPS: Ja
🔴 Pulsmåler: Ja
🔴 Vandtæt: Ja
🔴 Bluetooth: Ja
🔴 Wi-Fi: Ja
🔴 Kompatibelt med Android: Ja
🔴 Kompatibelt med iPhones: Ja
🔴 Glas: Gorilla
🔴 Bredde: 4,5 centimeter
🔴 Dybde: 1,1 centimeter
🔴 Højde: 4,6 centimeter
🔴 Vægt: 53,8 gram

Fordele ved Samsung Galaxy Watch 3
Testvinder i eksperttests
Avanceret og høj kvalitet
Stilfuldt designet som almindeligt ur
Kan fungere med både Android og iPhone
 Den perfekte trænings- og sundhedsmakker

Her kan du se en video om Samsung Galaxy Watch 3:


Samsung Galaxy Watch Active 2

✅ 4 ud af 5 stjerner hos avisen The Guardian
✅ 4 ud af 5 stjerner hos teknologimagaisnet Techradar.com
✅ 4 ud af 5 stjerner hos teknologimagasinet Cnet.com

Samsung Galaxy Watch Active 2

i samarbejde med PriceRunner

 

Samsung Galaxy Watch Active 2 er blevet testet hos tre hold eksperter, som alle er meget imponerede over modellen. Eksperterne inkluderer avisen The Guardian samt teknologimagasinerne Techradar.com og Cnet.com.

The Guardian giver 4 ud af 5 stjerner og kalder uret for ”The best smartwatch for Android. Great screen, performance, battery life and health-tracking”. De forklarer, at dette Samsung smartwatch er slankt men fyldigt og kommer med en meget klar skærm. Det har en lav vægt, velfungerende ydeevne og smarte fitness- og helbredsmålinger, noteres det. Desværre er understøttelsen for kontaktløs betaling manglende, og der er lidt småproblemer med notifikations-visning.

Cnet.com skriver, at her er tale om et fantastisk ur med en meget høj værdi for pengene. Det uddybes, at det er behageligt at bære både under træning og søvn, og så er det smart med en indbygget træner, der assisterer under aktivitet. Dog kan de tunge træningspas godt tære en del på batteriet.

Enkelt design med mange funktioner

Her er tale om et rigtig velfungerende smartwatch, Samsung har fremstillet. Samsung Galaxy Watch Active 2 kommer i et simpelt design bestående af en urskive i stærkt aluminium samt en rem i blød silikone. Det er simpelt at se på og diskret nok til også at blive anvendt i hverdagen.

Selv om det er enkelt i designet, er dette Samsung smartwatch meget teknologisk: Blandt andet findes der rig mulighed for både at kunne tage diverse opgaver fra telefonen, når den er parret med forbrugerens smartphone, og så er den en veludviklet trænings- og sundhedsmakker. Den er nemlig spækket med målingsfunktioner som pulsmåler, GPS, distance-måler, kalorie-måler, søvn-måler, hjertefrekvens-måler, stress-måler med videre.

Stor touch-skærm

Der findes endvidere mulighed for musik, beskeder, opkald, notifikationer og betaling på dette Samsung smartwatch. Alt dette foretages og vises via den store touchskærm, der har en høj brugervenlighed. Den er en AMOLED-skærm med en flot opløsning på 360 x 360 pixels. Kapaciteten ligger på 4 GB, så her er god plads til opbevaring af data.

Herudover er modellen vandtæt ned til 50 meter og kan kommunikere med både Android og iPhone. Den er udstyret med Bluetooth og Wi-Fi, så der er rige muligheder for kommunikation med andre enheder, og så kører den på batteri. Dette batteri har en maksimal levetid på 60 minutter per opladning.

Specifikationer ved Samsung Galaxy Watch Active 2 – nøgleoplysninger
🔴 Produkt/producent: Smartwatch, Samsung
🔴 Materiale, ur: Aluminium
🔴 Materiale, rem: Silikone
🔴 Opløsning: 360 x 360 pixels
🔴 Skærm: AMOLED, touch
🔴 Kapacitet: 4 GB
🔴 Batterilevetid: Op til 60 timer per opladning
🔴 GPS: Ja
🔴 Pulsmåler: Ja
🔴 Vandtæt: Ja
🔴 Bluetooth: Ja
🔴 Wi-Fi: Ja
🔴 Kompatibelt med Android: Ja
🔴 Kompatibelt med iPhones: Ja
🔴 Bredde: 4,4 centimeter
🔴 Dybde: 1,1 centimeter
🔴 Højde: 4,4 centimeter
🔴 Vægt: 30 gram

Fordele ved Samsung Galaxy Watch Active 2
 Topscorer i eksperttests
 Skabt i aluminium og silikone
 God træningsmakker med mange funktioner
 Kan anvendes som telefonens forlængede arm
 Stor AMOLED-touchskærm med høj opløsning

Her kan du se en video om Samsung Galaxy Watch Active 2:


Samsung Galaxy Watch

✅ 4 ud af 5 stjerner hos teknologimagaisnet Techradar.com
✅ 4 ud af 5 stjerner hos teknologimagasinet T3.com
✅ 4 ud af 5 stjerner hos testmagasinet Expertreviews.co.uk

Samsung Galaxy Watch

i samarbejde med PriceRunner

 

 

Samsung Galaxy Watch er blevet testet af tre ekspertkilder, der inkluderer teknologimagasinerne Techradar.com og T3.com samt testmagasinet Expertreviews.co.uk. Eksperterne er alle meget begejstrede for dette Samsung smartwatch.

Techradar.com skriver, at modellen vil være det perfekte valg for fans af Samsung, idet kompatibiliteten med iPhones er mangelfuld. Når det er sagt, fremhæves uret som det mest raffinerede smartwatch, Samsung har produceret. Det skyldes ikke mindst de velskabte fitness- og sundhedsmålere samt den lange batterilevetid. Herudover roses især det sofistikerede design og den drejelige ramme. Techradar.com opsummerer oplevelsen således: ”A bold design, an iconic rotating dial, and a five-day battery life”.

T3.com er ligeledes imponerede og forklarer, at dette måske er det bedste smartwatch, Samsung har lavet. Det er attraktivt i designet, kommer med en fantastisk batteritid og med masser af nye former for træningsmålinger. Skærmen er god, og produktet imponerer, men det er ikke ultimativt banebrydende. Dertil føles det mere som et stykke teknologi end et ur, og ladetiden er lang, kommenteres det.

Kraftig og holdbart smartwatch

Samsung har med deres Galaxy Watch skabt et særdeles holdbart og moderne teknologisk vidunder, der vil være ideelt til teknologinørden, der ønsker at kunne foretage mange målinger. Designet er stilrent og meget eksklusivt, og det ligner ikke et klassisk træningsur. Selve uret er skabt i rustfrit stål samt en rem i silikone for en lang holdbarhed og høj komfort. Det er dog markant i konstruktionen med en vægt på 63 gram.

Det fungerer både med Android-smartphones og iPhones, men især Samsung-fans vil have glæde af denne variant. Skærmen er desuden stor og med en drejelig ramme for en lettere betjening. Skærmen er en AMOLED-skærm med touch, og her er et skarpt display takket være en høj opløsning på 360 x 360 pixels. Den har både Bluetooth og Wi-Fi, og derfor er det let at kommunikere med andre enheder.

Mulighed for mange målinger

Samsung Galaxy Watch fungerer både som en forlænget arm for telefonen og som træningsmakker. Den kan foretage mange målinger omkring fitness og helbred, og disse inkluderer blandt andet pulsmåling, distance, kalorie-forbrænding, tid, hastighed, hjertefrekvens og trin samt målinger for væskeindtag.

Endvidere kan dette Samsung smartwatch holde øje med din nattesøvn og din lokalitet takket være den indbyggede GPS. Batteritiden er særledes lang på op til 5 døgn, apparatet er vandtæt, og du kan anvende mange af dine foretrukne apps.

Specifikationer ved Samsung Galaxy Watch – nøgleoplysninger
🔴 Produkt/producent: Smartwatch, Samsung
🔴 Materiale, ur: Rustfrit stål
🔴 Materiale, rem: Silikone
🔴 Opløsning: 360 x 360 pixels
🔴 Skærm: AMOLED, touch
🔴 Kapacitet: 4 GB
🔴 Batterilevetid: Op til 120 timer per opladning
🔴 GPS: Ja
🔴 Pulsmåler: Ja
🔴 Vandtæt: Ja
🔴 Bluetooth: Ja
🔴 Wi-Fi: Ja
🔴 Kompatibelt med Android: Ja
🔴 Kompatibelt med iPhones: Ja
🔴 Bredde: 4,6 centimeter
🔴 Dybde: 1,3 centimeter
🔴 Højde: 4,9 centimeter
🔴 Vægt: 63 gram

Fordele ved Samsung Galaxy Watch
 Topscorer i eksperttests
 Elegant design
 Høj holdbarhed
 Masser af fitness- og sundhedsmålinger
 Meget lang batterilevetid

Her kan du se en video om Samsung Galaxy Watch:


Samsung Galaxy Watch Active

✅ 4 ud af 5 stjerner hos teknologimagaisnet Techradar.com
✅ 4 ud af 5 stjerner hos testmagasinet Expertreviews.co.uk
✅ 4 ud af 5 stjerner hos teknologimagasinet T3.com

Samsung Galaxy Watch Active

i samarbejde med PriceRunner

 

 

Samsung Galaxy Watch Active har været med i tre forskellige eksperttests udført af henholdsvis teknologimagasinerne Techradar.com og T3.com samt testmagasinet Expertreviews.co.uk. Alle tre kilder er meget begejstrede.

Techradar.com skriver, at dette Samsung smartwatch er et ”Beautiful yet functional smartwatch”, som passer til stort set alle typer af forbrugere. Som en stor bonus er prisen lavere end hos flere af konkurrenterne, nævnes det, og så passer det både til trænings- og hverdagsbrug. Eksperterne forklarer yderligere, at Samsung har taget alle de gode elementer fra deres standardure, gjort dem mindre og tilføjet flere brugbare funktioner, og dette udgør essensen af Samsung Galaxy Watch Active.

T3.com er ligeledes imponerede og kalder modellen for ”small, stylish, and affordable”. Det uddybes, at her er tale om det bedste smartwatch, Samsung nogensinde har lavet, og det er bedre end mange af de langt dyrere konkurrenter. Ligeledes noterer eksperterne, at produktet er komfortabelt at bære og kommer med en række brugbare funktioner.

Det måske mest unikke smartwatch, Samsung har produceret

Leder du efter et moderne, stilfuldt og unikt smart-ur, så vil Samsung Galaxy Watch Active være et godt valg. Det første, man lægger mærke til, er netop det unikke design og udtryk med en nærmest hypnotiserende skærm. Stilen er meget enkel og simpel udenpå, mens der er masser af teknologi indvendigt. Det er tillige skabt i ekstremt holdbart aluminium med en udskiftelig rem i robust silikone.

Dette Samsung smartwatch er født med en meget klar AMOLED-skærm, der kan aflæses i alle typer af belysning. Her findes touch-betjening samt en rigtig høj opløsning på 360 x 360 pixels. Pladsen er høj med 4 GB, og batterilevetiden ligger på op til 45 timer per opladning.

Letvægter med mange målinger

Samsung Galaxy Watch Active skiller sig ud på flere områder, og det gælder også vægten – denne variant vejer nemlig kun 25 gram, hvilket er meget lidt. Faktisk under halvdelen af flere af konkurrenterne. Til trods for dette er apparatet spækket med teknologi, der gør, at det både kan fungere som en forlænget arm for din smartphone og som assistent til at forbedre sundhed og fitness.

Modellen har både GPS og kan blandt andet måle puls, distance, søvn, aktivitet, kalorieforbrænding, trin, stress og hjertefrekvens. Derudover kan den modtage notifikationer fra telefonen, og den er både kompatibel med Android og iPhone. Som en ekstra bonus er produktet ikke så dyrt som flere af konkurrenterne, så man vil få meget for pengene.

Specifikationer ved Samsung Galaxy Watch Active – nøgleoplysninger
🔴 Produkt/producent: Smartwatch, Samsung
🔴 Materiale, ur: Aluminium
🔴 Materiale, rem: Silikone
🔴 Opløsning: 360 x 360 pixels
🔴 Skærm: AMOLED, touch
🔴 Kapacitet: 4 GB
🔴 Batterilevetid: Op til 45 timer per opladning
🔴 GPS: Ja
🔴 Pulsmåler: Ja
🔴 Vandtæt: Ja
🔴 Bluetooth: Ja
🔴 Wi-Fi: Ja
🔴 Kompatibelt med Android: Ja
🔴 Kompatibelt med iPhones: Ja
🔴 Bredde: 4,0 centimeter
🔴 Dybde: 1,1 centimeter
🔴 Højde: 4,0 centimeter
🔴 Vægt: 25 gram

Fordele ved Samsung Galaxy Watch Active
 Topscorer i eksperttests
 Meget kvalitet for pengene
 Unik urskive
 Lav vægt
 Hjælper til bedre sundhed

Her kan du se en video om Samsung Galaxy Watch Active:


Samsung Gear Sport

✅ 6,5 ud af 10 stjerner hos teknologimagaisnet Theverge.com
✅ 3,5 ud af 5 stjerner hos teknologimagasinet Tomsguide.com
✅ 4 ud af 5 stjerner hos teknologimagasinet Techadvisor.co.uk

Samsung Gear Sport

Forhandler Pris

Annoncer

117,00 Læs mere

 

Samsung Gear Sport er blevet testet af tre hold eksperter – nemlig teknologimagasinerne Theverge.com, Tomsguide.com og Techadvisor.co.uk – og alle er de tilfredse med dette Samsung smartwatch.

Theverge.com er generelt glade for modellen, selv om der er nogle ulemper. De beskriver oplevelsen således: ”… is good at the basics, but lacks excitement”. Det betyder, at der både er gode og mindre gode elementer. Angående fordele fremhæver eksperterne designet, idet produktet ligner et rigtigt ur og ikke et sportsur. Derudover roses det meget levende display samt en sjov brugerflade. På minussiden noteres det, at det føles lidt klodset, at stemmesystemet er mangelfuldt, og der er kun få muligheder for tredjeparts-app.

Tomsguide.com giver også en nogenlunde score og kommenterer, at det generelt fungerer fint med både GPS, hjertefrekvensmåler og et flot udseende. Techadvisor.co.uk er tillige imponerede over udseendet, og de nævner, at dette Samsung smartwatch formår både at være stilfuldt og at fungere som et fitness-ur.

Både til træning og hverdag

Dette er et smartwatch, Samsung har fremstillet med både funktionalitet og stil in mente. Ofte må man gå på kompromis med enten det ene eller det andet, men ikke på Samsung Gear Sport. Her får man nemlig et flot smart-ur, der sagtens kan bæres til hverdag såvel som til sport. Det er fremstillet i rustfrit stål med en rem af blød silikone for en god holdbarhed, og denne forstærkes yderligere af Gorilla-glasset.

Selve urskiven er rund og enkel, og rammen er drejelig. Dermed er det lettere at vælge sine indstillinger, og brugervenligheden højnes tillige. Skærmen er en AMOLED-skærm med en rigtig stærk opløsning med 360 x 360 pixels, så derfor vil den være letlæselig i alle lysomgivelser. Den er kompatibel både med Android og iPhone og kan kommunikere via Bluetooth og Wi-Fi.

Den perfekte trænings-partner

Samsung Gear Sport kommer med meget moderne teknologi, hvilket gør det i stand til at foretage mange typer af målinger. Det inkluderer måling af distance, tid, kalorie-forbrænding, hastighed, hjertefrekvens, aktivitet, trin, puls og endda svømmetag. Dertil er der en GPS, og modellen kan ligeledes benyttes til at få beskeder, mails, notifikationer, opkald med mere.

Apparatet kører på batteri, der kan holde op til 48 timer per opladning, og så er uret vandtæt. Det har en vægt på 67 gram, hvilket er meget normalt for et større smartwatch. Samsung giver dig her et godt produkt med meget teknologi og en let brugerflade.

Specifikationer ved Samsung Gear Sport – nøgleoplysninger
🔴 Produkt/producent: Smartwatch, Samsung
🔴 Materiale, ur: Rustfrit stål
🔴 Materiale, rem: Silikone
🔴 Opløsning: 360 x 360 pixels
🔴 Skærm: AMOLED
🔴 Kapacitet: 4 GB
🔴 Batterilevetid: Op til 48 timer per opladning
🔴 GPS: Ja
🔴 Pulsmåler: Ja
🔴 Vandtæt: Ja
🔴 Bluetooth: Ja
🔴 Wi-Fi: Ja
🔴 Kompatibelt med Android: Ja
🔴 Kompatibelt med iPhones: Ja
🔴 Glas: Gorilla
🔴 Bredde: 4,3 centimeter
🔴 Dybde: 1,1 centimeter
🔴 Højde: 4,6 centimeter
🔴 Vægt: 67 gram

Fordele ved Samsung Gear Sport
 Topscorer i eksperttests
 Stilfuldt
 Gorilla-glas
 Høj brugervenlighed
 Måling for puls, aktivitet, hjertefrekvens med mere samt svømning

Her kan du se en video om Samsung Gear Sport:


Samsung Galaxy Fit

✅ 4 ud af 5 stjerner hos teknologimagaisnet Pcmag.com
✅ 4 ud af 5 stjerner hos teknologimagasinet Wareable.com
✅ 5 ud af 5 stjerner hos testmagasinet Expertreviews.co.uk

Samsung Galaxy Fit

i samarbejde med PriceRunner

 

 

Samsung Galaxy Fit er blevet testet af tre ekspertkilder, der tæller teknologimagasinerne Pcmag.com og Wareable.com samt testmagasinet Expertreviews.co.uk. Hos alle kilder høster uret høj ros.

Pcmag.om har mange roser til overs for dette Samsung smartwatch, og disse går blandt andet på prisen, der er overkommelig. Derudover kommenteres det, at fitness- og hjertefrekvensmålingerne er meget præcise, og skærmen er stor og skarp. Eksperterne skriver tillige, at brugerfladen er velfungerende og simpel, og batteritiden er lang. Det er som en bonus muligt at få notifikationer fra sin smartphone, og så er selve designet flot. Eksperterne nævner også et par minusser, nemlig at det føles lidt stort til små håndled, og så er rammen noget fyldig. Oplevelsen opsummeres således: ”The surprisingly affordable Samsung Galaxy Fit is a sleek, accurate fitness tracker with a lovely display, a simple interface, and long battery life”.

Wareable.com skriver, at produktet er en solid lille fitness-måler til en overkommelig pris, som kommer med en velfungerende skærm. Designet er let og komfortabelt, og batteritiden er fin, kommenteres det. På den negative side forklarer eksperterne, at der savnes GPS samt flere typer af målinger.

Enkelt fitness-ur

Samsung Galaxy Fit er i højere grad et fitness-ur end et regulært smartwatch. Samsung har med denne model skabt et let og prisvenligt apparat til målinger af aktivitet. Dermed vil man her finde en lavere pris end hos de øvrige Samsung smartwatches, men til gengæld kan det heller ikke lige så meget.

Det er dog muligt at få nogle enkelte smartphone-notifikationer på varianten, som ellers egner sig bedre til aktivitets-målinger. Der er fokus på færre typer af målinger, men med højere præcision. Denne har derfor heller ikke GPS, men kan måle hjertefrekvens, puls, tid, distance, kalorie-forbrug, trin og søvnaktivitet. Af smartwatch-funktioner er der mulighed for at se kalender, opkald, beskeder og mails.

Til brugeren, der foretrækker et simpelt ur

Samsung Galaxy Fit vil dermed være ideelt til den forbruger, der gerne vil have et simpelt smartwatch. Derfor findes også en høj brugervenlighed plus en fin AMOLED-skærm. Opløsningen er på 240 x 120 pixels, men det er batteriet, der virkelig imponerer: Batteritiden ligger på op til hele 15 dage, men ved normalt brug vil den snarere ligge på 7-8 dage. Dette er utrolig højt.

Man kan kommunikere mellem modellen og øvrige enheder via Bluetooth, og den er kompatibel med både Android og iPhone.

Specifikationer ved Samsung Galaxy Fit – nøgleoplysninger
🔴 Produkt/producent: Smartwatch, Samsung (aktivitets-ur)
🔴 Materiale: Silikone
🔴 Opløsning: 240 x 120 pixels
🔴 Skærm: AMOLED
🔴 Batterilevetid: Op til 15 dage per opladning
🔴 GPS: Nej
🔴 Pulsmåler: Ja
🔴 Vandtæt: Ja
🔴 Bluetooth: Ja
🔴 Wi-Fi: Nej
🔴 Kompatibelt med Android: Ja
🔴 Kompatibelt med iPhones: Ja
🔴 Bredde: 1,8 centimeter
🔴 Dybde: 1,1 centimeter
🔴 Højde: 4,6 centimeter
🔴 Vægt: 24 gram

Fordele ved Samsung Galaxy Fit
 Topscorer i eksperttests
 Simpel og enkel
 Overkommelig pris
 Få men essentielle smartphone-muligheder
 Færre men meget præcise målinger

Her kan du se en video om Samsung Galaxy Fit:


Samsung Galaxy Fit 2

✅ 4 ud af 5 stjerner hos teknologimagaisnet Techradar.com
✅ 4 ud af 5 stjerner hos testmagasinet Trustedreviews.com
✅ 4 ud af 5 stjerner hos teknologimagasinet Pcmag.com

Samsung Galaxy Fit 2

i samarbejde med PriceRunner

 

Samsung Galaxy Fit 2 er blevet testet hos tre ekspertpaneler fra henholdsvis teknologimagasinerne Techradar.com og Pcmag.com og testmagasinet Trustedreviews.com. I alle tre tests scorer den højt.

Trustedreviews.com forklarer, at den kommer med et rigtig fint notifikations-system samt en god aktivitets-måling med brugbare ”prompts” til at få gang i aktiviteterne. Herudover er displayet meget levende, og målingerne er generelt meget præcise. På den negative side savner eksperterne mere information omkring træningen.

Pcmag.com skriver, at Samsung Galaxy Fit 2 viser, hvor langt Samsung er kommet med deres fitness-målere. Den er en klar opgradering i forhold til forgængeren og kommer med mange målinger for en model i denne overkommelige prisklasse. Der er dog ikke så mange målinger at vælge imellem, men det er nok til den gængse motionist. Er man en mere seriøs atlet, bør man vælge en mere avanceret variant. Eksperterne opsummerer deres oplevelse således: ”With some solid improvements over its predecessor, it is a powerful fitness tracker and a fairly functional smartwatch”.

Lav pris og høj enkelhed

Leder du efter et prisvenligt aktivitets-ur fra et kvalitetsmærke, så vil Samsung Galaxy Fit 2 være et fornuftigt valg. Modellen kan ikke lige så meget som flere af konkurrenterne i forhold til smartwatch funktioner, men via Bluetooth kan man godt kommunikere med enten Android eller iPhone.

Designet er ligesom uret enkelt og simpelt med en blød og solid silikonerem om håndleddet. Remmen fås i flere farver og er meget holdbar. Der findes tillige et simpelt display, der kan vise de mere simple målinger. Her er tale om en AMOLED-skærm med en opløsning på 294 x 126 pixels.

Måler søvn og stress

Samsung Galaxy Fit 2 er skabt til at kunne assistere i dagligdagen med aktiviteten. Produktet viser klokken, mens den både kan måle puls, distance, kalorieforbrænding, trin og hjertefrekvens. I tillæg kan den også måle søvn og stress, hvilket faktisk ikke er noget, som alle smartwatches kan. 

Hvad angår smartwatch-funktioner, kan den få notifikationer omkring opkald, beskeder, mails og kalender. Batterilevetiden er et andet af produktets højdepunkter med op til hele 20 dages levetid. Det er rigtig meget. Også vægten skal der lægges mærke til, for den er på kun 21 gram. Det er utrolig lidt.

Specifikationer ved Samsung Galaxy Fit 2 – nøgleoplysninger
🔴 Produkt/producent: Smartwatch, Samsung (aktivitets-ur)
🔴 Materiale: Silikone
🔴 Opløsning: 294 x 126 pixels
🔴 Skærm: AMOLED
🔴 Kapacitet: 32 MB
🔴 Batterilevetid: Op til 20 dage per opladning
🔴 GPS: Nej
🔴 Pulsmåler: Ja
🔴 Vandtæt: Ja
🔴 Bluetooth: Ja
🔴 Wi-Fi: Nej
🔴 Kompatibelt med Android: Ja
🔴 Kompatibelt med iPhones: Ja
🔴 Bredde: 1,9 centimeter
🔴 Dybde: 1,1 centimeter
🔴 Højde: 4,6 centimeter
🔴 Vægt: 21 gram

Fordele ved Samsung Galaxy Fit 2
 Topscorer i eksperttests
 Enkel model til overkommelig pris
 Måler dagens aktiviteter og viser notifikationer fra smartphonen
 Kan også måle søvn og stress
 Lang batterilevetid

Her kan du se en video om Samsung Galaxy Fit 2:


Guide: Dette skal du overveje, inden du køber et smartwatch

Samsung hører til blandt de absolutte markedsledere inden for produktion af smart-ure, og uanset om du vælger dette mærke eller andre, så vil der være forskellige aspekter, du bør have for øje. Løbeshop og BlueCity forklarer her, hvad du skal overveje:

Hvad er et smartwatch?

Kort fortalt er et smartwatch et smart-ur, der både kan hjælpe med at holde styr på din sundhed, måle din aktivitet, modtage beskeder og opkald, læse mails, bruge apps, høre musik, blive underholdt og få de notifikationer, du ellers ville få på din smartphone. Det er dermed alfa og omega, at du kan parre dit ur med din telefon for at få det meste ud af det.

De fleste smartwatches vil kunne fungere som løbeure, mens ikke alle løbeure er et smartwatch. Samsung, Apple, Huawei og diverse andre elektronik-giganter producerer i dag regulære smartwatches, som både vil kunne anvendes under træning og i hverdagen generelt.

Hvad har du brug for?

Det første, man skal holde sig for øje ifølge eksperterne, er det individuelle brug: Altså hvad du gerne vil bruge uret til, og hvilke funktioner du har brug for. En tommelfingerregel er, at jo mere du har brug for, jo højere vil prisen også være.

Overvej derfor om du mest ønsker at kunne måle dine daglige aktiviteter, få opkald, beskeder og notifikationer eller kunne anvende modellen som en hel lille minicomputer. Man kan få apparater, der opfylder alle ovenstående krav.

Design

Uanset om du vælger et Samsung smartwatch eller et ur fra en anden producent, så vil du kunne vælge imellem mange typer af designs. Nogle ligner helt almindelige armbåndsure, mens andre er mere futuristiske i udtrykket og ligner deciderede sportsure.

Det er smag og behag, hvad man foretrækker, men hvis man vil bære det hele dagen og går op i æstetik, kan det være en god ide med en model, der udseendemæssigt ligger op ad det klassiske armbåndsur. Læg mærke til at man ofte vil kunne udskifte remmen, hvorved man også vil ændre på designet.

Se desuden efter vægt og fysisk størrelse. Man kan både få varianter, der fylder meget lidt samt dem, der er mere fremtrædende. Igen afhænger det af smag og behag.

Brugervenlighed

Jo mere avanceret uret er, jo mere vil du også skulle have styr på. Er du ikke teknologi-nørd, så overvej et produkt der er til den mere simple side. Overvej tillige om du ønsker knapper eller udelukkende touch.

Pris

Overvej dit budget, før du vælger dit smartwatch. Samsung og de øvrige producenter har modeller i forskellige prisklasser, og prisen hænger ofte sammen med funktioner. Tænk her igen over hvad du vil bruge det til – har du brug for en masse funktioner, vil prisen være høj, mens den vil være mere overkommelig, hvis du kan nøjes med en mere simpel variant.

Uanset hvad er denne type ur ikke en billig investering, så det kan ofte betale sig at fokusere på den generelle kvalitet også. Det kan selvfølgelig være svært at vurdere, når man ikke har prøvet det af i praksis, men her kan man med fordel læse eksperternes bedømmelser. Der findes links til alle undersøgelser nederst i denne artikel.

Træning og sundhed

Hvis du gerne vil bruge dit smartwatch som et træningsredskab, så vil du opleve at kunne finde denne mulighed i langt de fleste modeller. Du vil ofte kunne få pulsmåler og diverse aktivitetsmålinger, der bidrager med viden om din sundhed samt redskaber, der kan måle hjerterytme, søvnmønstre, væskebalance med mere.

Er du dog hardcore atlet, der har brug for virkelig mange målinger omkring din træning, så vil et decideret sportsur være det mest oplagte valg.

GPS er et essentielt værktøj, som findes i langt de fleste smart-ure.

Hvilken smartphone har du?

Et smartwatch er skabt til at kunne kommunikere med din smartphone, så vær sikker på at vælge en variant, der er kompatibel med telefonen. De fleste ure med Android-styresystemet vil kunne parres med alle typer af smartphones, mens for eksempel et Apple Watch kun vil kunne kommunikere med en iPhone.

Køber du et Samsung Smartwatch, vil du både kunne kommunikere med en iPhone og en Android-smartphone.


Viden: Derfor er pulstræning og motion sundt for dig 

Vi ved alle, at motion er godt for kroppen, men her forklarer eksperterne fra Pulsure.dk mere præcist, hvorfor træning er sundt:

Når man bevæger sig, kommer der gang i kroppens funktioner og konditionen. Konditionen påvirker således kredsløbet, som består af hjerte, lunger og blod, og motion sætter også gang i de muskulære processer. Pulsen stiger, kroppen vil få lettere ved at optage ilt, og musklerne styrkes og opbygges. Man forbrænder kalorier, og der produceres ligeledes hormoner, som påvirker dit humør. Alle disse processer fører til følgende:

✔ Risikoen for udvikling af kredsløbssygdomme reduceres
✔ Risikoen for udvikling af hjertekarsygdomme reduceres
✔ Risikoen for udvikling af fedme reduceres
✔ Risikoen for udvikling af forhøjet blodtryk reduceres
✔ Risikoen for udvikling af diabetes type 2 reduceres
✔ Risikoen for udvikling af bestemte typer af kræft reduceres
✔ Risikoen for udvikling af stress reduceres
✔ Risikoen for udvikling af depression reduceres
✔ Risikoen for udvikling af angst reduceres
✔ Risikoen for udvikling af demens reduceres
✔ Knogler styrkes
✔ Led styrkes
✔ Muskler styrkes
✔ Udholdenhed styrkes
✔ Søvnkvalitet forbedres
✔ Det generelle velvære forbedres

Træning med pulsur

Man vil for det meste kunne foretage pulstræning med sit Samsung smartwatch, og dette vil være et godt værktøj for både den erfarne motionist og nybegynderen.

Et smart-ur med puls-funktioner vil først og fremmest kunne måle din puls – både når du sidder stille og er aktiv. Før i tiden skulle man have et pulsbælte spændt rundt om brystet, men det behøver man ikke længere (er man meget seriøs omkring sin træning, vil pulsbæltet stadig være et godt værktøj, da man her er sikret helt korrekte målinger).

Ud over at måle pulsen vil uret også kunne foretage andre aktivitetsmålinger såsom distance, kalorieforbrug, hastighed og antal skridt.

Det smarte ved en model med pulstrænings-funktion er, at du kan få fuld kontrol over din træning og træningspas, hvilket vil øge overskueligheden og motivere dig bedre til at nå dine mål. Du vil få konstant og øjeblikkelig feedback om din puls og hjerterytme, og du kan planlægge din træning ud fra pulstræningen. På den måde vil uret fungere som en slags træningsmakker for dig.

Når du pulstræner, gælder det om at lade pulsen styre aktiviteterne, hvorved du både kan presse dig selv til det maksimalt anbefalede og samtidig holde øje med, at du ikke får overtrænet. Overtræning kan let føre til skader.

Pulstræning er en hel videnskab med masser af beregninger og tal – ønsker du at stifte nærmere bekendtskab med disse, har Pulsure.dk lavet en udførlig guide til alt, hvad du skal vide.


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Samsung Gear S2

✅ God anmeldelse hos teknologimagaisnet Techradar.com
✅ 4 ud af 5 stjerner hos teknologimagasinet Wareable.com
✅ 4 ud af 5 stjerner hos testmagasinet Expertreviews.co.uk

Samsung Gear S2

Samsung Gear S2 er blevet testet af tre hold eksperter, som alle er meget imponerede. Kilderne tæller Techradar.com, Wareable.com og Expertreviews.co.uk, som er henholdsvis to teknologimagasiner og et testmagasin.

Techradar.com forklarer, at dette Samsung smartwatch kommer i et flot men underspillet design med en unik drejelig ramme. Det fungerer bedst med Android-smartphones og giver generelt god værdi for pengene. Det noteres dog, at der savnes mulighed for flere apps, og nogle funktioner fungerer kun, hvis man har en smartphone fra Samsung. Eksperterne opsummerer deres oplevelse således: ”The Gear 2 proves it can make a chic watch you’ll honestly want to buy”.

Wareable.com kalder modellen “The Samsung smartwatch you’ll want to wear” og forklarer, at det virkelig ser flot ud og ligner et rigtigt ur. Dets evne til at være kompatibelt med andre Android-smartphones end kun Samsung er et stort plus, kommenteres det, og det er en klar opgradering i forhold til forgængeren.

Ligner et normalt ur

Leder du efter et smartwatch med smarte fitness-målinger, der samtidig ligner et rigtigt ur og ikke bare en sports-model? I så fald vil Samsung Gear S2 være et godt valg. Apparatet er nemlig utrolig flot og stilfuldt med sin lækre læderrem og ”normale” ur-skive.

Produktet kan dog andet end at være flot, for det kan tale sammen med din smartphone og vise notifikationer fra denne. Derudover kan det fungere som din loyale træningsmakker med sine mange former for målinger: Blandt andet for puls, hjertefrekvens, trin, væskeindtag, tid, distance, kalorieforbrug med mere. Her findes tillige GPS. Læg mærke til at der ikke er den mest avancerede pulsmåling her

Bedst til Android

Dette Samsung smartwatch er skabt til brug med en Android-smartphone, men kan dog også anvendes af iPhone-brugere. Notifikationer og målinger kommer ind på AMOLED-skærmen, der med sin høje opløsning på 360 x 360 pixels er letlæselig i alle belysninger. Kapaciteten ligger på 4 GB, og vægten ligger mod den lavere ende med 42 gram.

Det kører på batteri, og dette batteri er genopladeligt. I fuld opladet tilstand kan det holde op til 62 timer, men batteritiden påvirkes en del ved flittigt brug. Man kan kommunikere med andre enheder via enten Bluetooth eller Wi-Fi.

Specifikationer ved Samsung Gear S2 – nøgleoplysninger
🔴 Produkt/producent: Smartwatch, Samsung
🔴 Materiale, ur: Rustfrit stål
🔴 Materiale, rem: Læder
🔴 Opløsning: 360 x 360 pixels
🔴 Skærm: AMOLED
🔴 Kapacitet: 4 GB
🔴 Batterilevetid: Op til 62 timer per opladning
🔴 GPS: Ja
🔴 Pulsmåler: Ja
🔴 Vandtæt: Ja
🔴 Bluetooth: Ja
🔴 Wi-Fi: Ja
🔴 Kompatibelt med Android: Ja
🔴 Kompatibelt med iPhones: Ja
🔴 Bredde: 4,0 centimeter
🔴 Dybde: 1,2 centimeter
🔴 Højde: 4,4 centimeter
🔴 Vægt: 42 gram

Fordele ved Samsung Gear S2
 Topscorer i eksperttests
 Æstetisk flot
 Ligner et ”rigtigt” ur
 Fungerer bedst med Android
 Skærm med høj opløsning

Her kan du se en video om Samsung Gear S2:


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

🤩 Hvilket Samsung smartwatch er det bedste?

Der findes mange velfungerende smart-ure på markedet, og de 8 følgende hører til den type smartwatch, Samsung har modtaget høj ros for: Samsung Galaxy Watch 3, Samsung Galaxy Watch Active 2, Samsung Galaxy Watch, Samsung Galaxy Watch Active, Samsung Gear Sport, Samsung Galaxy Fit, Samsung Gear S2 og Samsung Galaxy Fit 2.

😄 Hvordan vælger jeg det bedste smartwatch?

Samsung er en af de førende producenter inden for smart-ure, og dermed kan det være et godt mærke at vælge. Men urene kan være lidt forskellige, så gå generelt efter et, som passer til dine behov. Nogle er enkle og andre mere avancerede. Derfor bør du vælge ud fra aspekter, som hvad du skal bruge det til, hvilke målinger du har brug for, batterilevetid, materialer, kvalitet, brugervenlighed, pris, størrelse og funktioner. Design kan også være afgørende, hvis du går op i æstetik på dit Samsung smartwatch.

🧐 Hvad bedømmer eksperterne ud fra i en smartwatch-test?

Eksperterne vurderer urene ud fra forskellige aspekter: Det gælder for eksempel den generelle kvalitet, holdbarhed, batterilevetid, udseende, brugervenlighed, funktioner, præcision, komfort, pris og anvendelighed. Det kan være svært for dig selv at vide præcis, hvordan dit foretrukne Samsung smartwatch fungerer – så her kan du med fordel læse netop eksperternes kommentarer her i artiklen samt finde links til alle testene nederst.


Samsung smartwatch Test 2020: Disse kilder har vi anvendt

Cnet.com 🇺🇸

Cnet.com er et amerikansk teknologimagasin, der er markedsledende inden for produkttests, nyheder, priser, videoer, forums og guides relateret til teknologiske emner. Denne gang har de amerikanske eksperter testet Samsung Galaxy Watch Active 2. Du kan læse testen i sin helhed hos Cnet.com.

Expertreviews.co.uk 🇬🇧

Expertreviews.co.uk er et britisk testmagasin, der hovedsageligt tester elektroniske forbrugerprodukter, som den almindelige forbruger har brug for i hverdagen. I denne omgang har eksperterne testet forskellige ure i Samsung smartwatch-rækken:

Læs mere om testen af Samsung Galaxy Watch hos Expertreviews.co.uk.

Læs mere om testen af Samsung Galaxy Watch Active hos Expertreviews.co.uk.

Læs mere om testen af Samsung Galaxy Fit hos Expertreviews.co.uk.

Læs mere om testen af Samsung Gear S2 hos Expertreviews.co.uk.

Pcmag.com 🇺🇸

Pcmag.com er et internationalt computer- og teknologimagasin, der skriver om alt, hvad der rører sig inden for branchen. Det gælder både nyheder, udviklinger, trends, konsoller og spil, og hertil udføres blandt andet tests og guides. Her har eksperterne testet to forskellige ure i Samsung smartwatch-rækken:

Læs hele testen af Samsung Galaxy Fit hos Pcmag.com.

Læs hele testen af Samsung Galaxy Fit 2 hos Pcmag.com.

Sammobile.com 🇳🇱

Sammobile.com er en onlineportal for alverdens Samsung-brugere, hvor der deles viden, råd og anbefalinger mellem brugerne og eksperterne. Her gælder det tillige en test af Samsung Galaxy Watch 3. Læs den i sin fulde længde hos Sammobile.com.

Techadvisor.co.uk 🇬🇧

Techadvisor.co.uk er et britisk teknologimagasin, der skriver om emner vedrørende teknologi og teknik. Eksperterne har blandt andet fokus på at guide, råde og vejlede forbrugerne, og i denne sammenhæng har de foretaget en test af Samsung Gear Sport. Læs mere hos Techadvisor.co.uk.

Techradar.com 🇬🇧

Techradar.com er et internationalt teknologimagasin, der drejer sig om udviklingen i den teknologiske verden. Eksperterne skriver derfor om både nyheder, trends, guides og tests af forskellige elektroniske produkter til deres læsere. Her har Techradar.com foretaget flere forskellige tests af ure i Samsung smartwatch-rækken:

Klik her for at læse eksperternes generelle Samsung smartwatch test.

Klik her for at læse eksperternes anmeldelse af Samsung Galaxy Watch Active 2.

Klik her for at læse eksperternes anmeldelse af Samsung Galaxy Watch.

Klik her for at læse eksperternes anmeldelse af Samsung Galaxy Watch Active.

Klik her for at læse eksperternes anmeldelse af Samsung Gear S2.

Klik her for at læse eksperternes anmeldelse af Samsung Galaxy Fit 2.

The Guardian 🇬🇧

The Guardian er en af de store og traditionsrige britiske aviser. Avisen blev grundlagt i 1821, udkommer stadig i dag, og den beskæftiger sig både med nyheder fra ind- og udland, sport, kultur, finans, livsstil med mere. I forbindelse med det sidste har avisen her udført en test af to forskellige ure i Samsung smartwatch-rækken:

Læs mere om testen af Samsung Galaxy Watch 3 hos The Guardian.

Læs mere om testen af Samsung Galaxy Watch Active 2 hos The Guardian.

Theverge.com 🇺🇸

Theverge.com er et magasin/nyhedsmedie med fokus på både teknologi, videnskab, kunst og kultur. Her skrives om nyheder, trends, artikler, guides og anmeldelser, og her har eksperterne testet Samsung Gear Sport. Læs mere hos Theverge.com

Tomsguide.com 🇺🇸

Tomsguide.com er et amerikansk teknologimagasin, der guider forbrugerne til at tage de bedste valg inden for teknologiens område. Derfor udfører eksperterne en række tests, hvorefter der skrives en anmeldelse og vurdering af produkterne. Her gælder det en test af Samsung Gear Sport. Læs den i sin fulde længde hos Tomsguide.com.

Trustedreviews.com 🇬🇧

Trustedreviews.com er et britisk testmagasin, der hovedsagelig tester produkter til forbrugerne i hus, have og på farten. Her har eksperterne testet Samsung Galaxy Fit 2. Læs hele anmeldelsen hos Trustedreviews.com.

T3.com 🇬🇧

T3.com er et britisk teknologimagasin, der skriver artikler om nyheder og trends inden for den teknologiske verden. Det inkluderer også tests af forskellige elektroniske produkter, og her gælder det tests af to forskellige ure i Samsung smartwatch rækken:

Læs testen af Samsung Galaxy Watch hos T3.com.

Læs testen af Samsung Galaxy Watch Active hos T3.com.

Wareable.com 🇬🇧

Wareable.com er et internationalt teknologimagasin med fokus på de såkaldte ”wareables” – det vil sige elektroniske gadgets eller produkter, man bærer. Det inkluderer smartwatches, fitness-målere, løbeure med videre, og her kan man både finde artikler, nyheds, trends, guides og tests af de enkelte produkter. Her har eksperterne foretaget tests af to forskellige ure i Samsung smartwatch-rækken:

Læs mere om testen af Samsung Galaxy Fit hos Wareable.com.

Læs mere om testen af Samsung Gear S2 hos Wareable.com.


Andre relevante tests og artikler

Vi har i denne artikel set nærmere på 8 forskellige ure, der er betegnet som ”smartwatch”. Samsung er producenten bag de 8 produkter, der alle har opnået høj ros i diverse eksperttests.

Hvis du gerne vil blive klogere på området og få et større overblik over alle de moderne smart-ure på markedet, så har vi skrevet yderligere et par artikler, der kan hjælpe, guide og vejlede dig til at vælge den rette model:

Du kan for eksempel læse vores generelle løbeur testartikel, hvor vi gennemgår de 14 bedste ekspertfavoritter. Her findes apparater fra flere mærker og i forskellige prisklasser.

Du kan også finde flere varianter i vores pulsur testartikel, der rummer de bedste pulsure på markedet.

Det kan være, at du sværger til et bestemt mærke, og et af de førende mærker på smartwatch-området er unægteligt Garmin. Er du netop Garmin-fan og leder efter et nyt smart-ur, vil du kunne finde masser af inspiration i vores Garmin smartwatch testartikel, hvor eksperternes favoritter er gennemgået et for et.