Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund research..., men vi afgrænser os primært til produkter tilgængelige på prisportaler eller annonceplatforme. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Oplistningen er ikke et udtryk for en rangering af produkter, og annonceaftaler kan påvirke placeringen og udvælgelsen af vores produkter – læs mere her. Læs mere

Samsung smarture test-guide: En gennemgang af markedets fremtrædende modeller

I denne artikel vil vi gøre valget nemmere for dig. Vi har samlet en liste over top 3 Samsung smartwatches anbefalet af eksperter. Du får en detaljeret gennemgang af hvert ur, hvor vi fremhæver deres fordele og ulemper samt beskriver hvordan hver model fungerer.

Desuden har vi også inkluderet en guide til andre relevante tests og artikler, som kan hjælpe dig med at træffe det rigtige valg. Så læn dig tilbage og lad os hjælpe dig med at finde dit næste Samsung smartwatch.

test-guiden

En test-guide, som denne, er en artikel, der analyserer produkter via en gennemgang af bl.a. anmeldelser og tests.

De 3 bedste samsung smarture i test-guiden 2024:

Vores fremgangsmåde

icon

Sådan vurderer og udvælger vi produkter

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vores research-team vurderer produkterne på parametre som:

  1
 • Produkttests fra ekspertkilder og forbrugermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser af produktet
 • 3
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker

Ovenstående bliver holdt op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men nærmere en gennemgang af nogle af de bedste produkter til forskellige behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Læs om vores tilgang

Anmeldelser

Samsung Galaxy Watch Active 2 » 1.899 Kr. hos Power lige nu (samarbejde med Pricerunner)

vandtæt Samsung smartwatch til kvinder

Samsung Galaxy Watch Active 2
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Fordele

 • pros Topscorer i eksperttests
 • pros Skabt i aluminium og silikone
 • pros God træningsmakker med mange funktioner
 • pros Kan anvendes som telefonens forlængede arm
 • pros Stor AMOLED-touchskærm med høj opløsning

Samsung Galaxy Watch Active 2 er blevet testet hos tre hold eksperter, som alle er meget imponerede over modellen. Eksperterne inkluderer avisen The Guardian samt teknologimagasinerne Techradar.com og Cnet.com.

The Guardian giver 4 ud af 5 stjerner og kalder uret for ”The best smartwatch for Android. Great screen, performance, battery life and health-tracking”. De forklarer, at dette Samsung smartwatch er slankt men fyldigt og kommer med en meget klar skærm. Det har en lav vægt, velfungerende ydeevne og smarte fitness- og helbredsmålinger, noteres det. Desværre er understøttelsen for kontaktløs betaling manglende, og der er lidt småproblemer med notifikations-visning.

Cnet.com skriver, at her er tale om et fantastisk ur med en meget høj værdi for pengene. Det uddybes, at det er behageligt at bære både under træning og søvn, og så er det smart med en indbygget træner, der assisterer under aktivitet. Dog kan de tunge træningspas godt tære en del på batteriet.


Anmeldelse: Produktanalyse af Samsung Galaxy Watch Active 2

Enkelt design med mange funktioner

Her er tale om et rigtig velfungerende smartwatch, Samsung har fremstillet. Samsung Galaxy Watch Active 2 kommer i et simpelt design bestående af en urskive i stærkt aluminium samt en rem i blød silikone. Det er simpelt at se på og diskret nok til også at blive anvendt i hverdagen.

Selv om det er enkelt i designet, er dette Samsung smartwatch meget teknologisk: Blandt andet findes der rig mulighed for både at kunne tage diverse opgaver fra telefonen, når den er parret med forbrugerens smartphone, og så er den en veludviklet trænings- og sundhedsmakker. Den er nemlig spækket med målingsfunktioner som pulsmåler, GPS, distance-måler, kalorie-måler, søvn-måler, hjertefrekvens-måler, stress-måler med videre.

Stor touch-skærm

Der findes endvidere mulighed for musik, beskeder, opkald, notifikationer og betaling på dette Samsung smartwatch. Alt dette foretages og vises via den store touchskærm, der har en høj brugervenlighed. Den er en AMOLED-skærm med en flot opløsning på 360 x 360 pixels. Kapaciteten ligger på 4 GB, så her er god plads til opbevaring af data.

Herudover er modellen vandtæt ned til 50 meter og kan kommunikere med både Android og iPhone. Den er udstyret med Bluetooth og Wi-Fi, så der er rige muligheder for kommunikation med andre enheder, og så kører den på batteri. Dette batteri har en maksimal levetid på 60 minutter per opladning.

Gå til den billigste forhandler

Samsung Galaxy Watch

robust Samsung smartwatch

Fordele

 • pros Topscorer i eksperttests
 • pros Elegant design
 • pros Høj holdbarhed
 • pros Masser af fitness- og sundhedsmålinger
 • pros Meget lang batterilevetid

Samsung Galaxy Watch er blevet testet af tre ekspertkilder, der inkluderer teknologimagasinerne Techradar.com og T3.com samt testmagasinet Expertreviews.co.uk. Eksperterne er alle meget begejstrede for dette Samsung smartwatch.

Techradar.com skriver, at modellen vil være det perfekte valg for fans af Samsung, idet kompatibiliteten med iPhones er mangelfuld. Når det er sagt, fremhæves uret som det mest raffinerede smartwatch, Samsung har produceret. Det skyldes ikke mindst de velskabte fitness- og sundhedsmålere samt den lange batterilevetid. Herudover roses især det sofistikerede design og den drejelige ramme. Techradar.com opsummerer oplevelsen således: ”A bold design, an iconic rotating dial, and a five-day battery life”.

T3.com er ligeledes imponerede og forklarer, at dette måske er det bedste smartwatch, Samsung har lavet. Det er attraktivt i designet, kommer med en fantastisk batteritid og med masser af nye former for træningsmålinger. Skærmen er god, og produktet imponerer, men det er ikke ultimativt banebrydende. Dertil føles det mere som et stykke teknologi end et ur, og ladetiden er lang, kommenteres det.


Anmeldelse: Produktanalyse af Samsung Galaxy Watch

Kraftig og holdbart smartwatch

Samsung har med deres Galaxy Watch skabt et særdeles holdbart og moderne teknologisk vidunder, der vil være ideelt til teknologinørden, der ønsker at kunne foretage mange målinger. Designet er stilrent og meget eksklusivt, og det ligner ikke et klassisk træningsur. Selve uret er skabt i rustfrit stål samt en rem i silikone for en lang holdbarhed og høj komfort. Det er dog markant i konstruktionen med en vægt på 63 gram.

Det fungerer både med Android-smartphones og iPhones, men især Samsung-fans vil have glæde af denne variant. Skærmen er desuden stor og med en drejelig ramme for en lettere betjening. Skærmen er en AMOLED-skærm med touch, og her er et skarpt display takket være en høj opløsning på 360 x 360 pixels. Den har både Bluetooth og Wi-Fi, og derfor er det let at kommunikere med andre enheder.

Mulighed for mange målinger

Samsung Galaxy Watch fungerer både som en forlænget arm for telefonen og som træningsmakker. Den kan foretage mange målinger omkring fitness og helbred, og disse inkluderer blandt andet pulsmåling, distance, kalorie-forbrænding, tid, hastighed, hjertefrekvens og trin samt målinger for væskeindtag.

Endvidere kan dette Samsung smartwatch holde øje med din nattesøvn og din lokalitet takket være den indbyggede GPS. Batteritiden er særledes lang på op til 5 døgn, apparatet er vandtæt, og du kan anvende mange af dine foretrukne apps.

Gå til den billigste forhandler

Samsung Galaxy Watch Active » 1.399 Kr. hos Expert.dk lige nu (samarbejde med Pricerunner)

Samsung smart ur med lav vægt

Samsung Galaxy Watch Active
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Fordele

 • pros Topscorer i eksperttests
 • pros Meget kvalitet for pengene
 • pros Unik urskive
 • pros Lav vægt
 • pros Hjælper til bedre sundhed

Samsung Galaxy Watch Active har været med i tre forskellige eksperttests udført af henholdsvis teknologimagasinerne Techradar.com og T3.com samt testmagasinet Expertreviews.co.uk. Alle tre kilder er meget begejstrede.

Techradar.com skriver, at dette Samsung smartwatch er et ”Beautiful yet functional smartwatch”, som passer til stort set alle typer af forbrugere. Som en stor bonus er prisen lavere end hos flere af konkurrenterne, nævnes det, og så passer det både til trænings- og hverdagsbrug. Eksperterne forklarer yderligere, at Samsung har taget alle de gode elementer fra deres standardure, gjort dem mindre og tilføjet flere brugbare funktioner, og dette udgør essensen af Samsung Galaxy Watch Active.

T3.com er ligeledes imponerede og kalder modellen for ”small, stylish, and affordable”. Det uddybes, at her er tale om det bedste smartwatch, Samsung nogensinde har lavet, og det er bedre end mange af de langt dyrere konkurrenter. Ligeledes noterer eksperterne, at produktet er komfortabelt at bære og kommer med en række brugbare funktioner.


Anmeldelse: Produktanalyse af Samsung Galaxy Watch Active

Det måske mest unikke smartwatch, Samsung har produceret

Leder du efter et moderne, stilfuldt og unikt smart-ur, så vil Samsung Galaxy Watch Active være et godt valg. Det første, man lægger mærke til, er netop det unikke design og udtryk med en nærmest hypnotiserende skærm. Stilen er meget enkel og simpel udenpå, mens der er masser af teknologi indvendigt. Det er tillige skabt i ekstremt holdbart aluminium med en udskiftelig rem i robust silikone.

Dette Samsung smartwatch er født med en meget klar AMOLED-skærm, der kan aflæses i alle typer af belysning. Her findes touch-betjening samt en rigtig høj opløsning på 360 x 360 pixels. Pladsen er høj med 4 GB, og batterilevetiden ligger på op til 45 timer per opladning.

Letvægter med mange målinger

Samsung Galaxy Watch Active skiller sig ud på flere områder, og det gælder også vægten – denne variant vejer nemlig kun 25 gram, hvilket er meget lidt. Faktisk under halvdelen af flere af konkurrenterne. Til trods for dette er apparatet spækket med teknologi, der gør, at det både kan fungere som en forlænget arm for din smartphone og som assistent til at forbedre sundhed og fitness.

Modellen har både GPS og kan blandt andet måle puls, distance, søvn, aktivitet, kalorieforbrænding, trin, stress og hjertefrekvens. Derudover kan den modtage notifikationer fra telefonen, og den er både kompatibel med Android og iPhone. Som en ekstra bonus er produktet ikke så dyrt som flere af konkurrenterne, så man vil få meget for pengene.

Gå til den billigste forhandler

Guide: Dette skal du overveje, inden du køber et smartwatch

Samsung hører til blandt de absolutte markedsledere inden for produktion af smart-ure, og uanset om du vælger dette mærke eller andre, så vil der være forskellige aspekter, du bør have for øje. Løbeshop og BlueCity forklarer her, hvad du skal overveje:

Hvad er et smartwatch?

Kort fortalt er et smartwatch et smart-ur, der både kan hjælpe med at holde styr på din sundhed, måle din aktivitet, modtage beskeder og opkald, læse mails, bruge apps, høre musik, blive underholdt og få de notifikationer, du ellers ville få på din smartphone. Det er dermed alfa og omega, at du kan parre dit ur med din telefon for at få det meste ud af det.

De fleste smartwatches vil kunne fungere som løbeure, mens ikke alle løbeure er et smartwatch. Samsung, Apple, Huawei og diverse andre elektronik-giganter producerer i dag regulære smartwatches, som både vil kunne anvendes under træning og i hverdagen generelt.

Hvad har du brug for?

Det første, man skal holde sig for øje ifølge eksperterne, er det individuelle brug: Altså hvad du gerne vil bruge uret til, og hvilke funktioner du har brug for. En tommelfingerregel er, at jo mere du har brug for, jo højere vil prisen også være.

Overvej derfor om du mest ønsker at kunne måle dine daglige aktiviteter, få opkald, beskeder og notifikationer eller kunne anvende modellen som en hel lille minicomputer. Man kan få apparater, der opfylder alle ovenstående krav.

Design

Uanset om du vælger et Samsung smartwatch eller et ur fra en anden producent, så vil du kunne vælge imellem mange typer af designs. Nogle ligner helt almindelige armbåndsure, mens andre er mere futuristiske i udtrykket og ligner deciderede sportsure.

Det er smag og behag, hvad man foretrækker, men hvis man vil bære det hele dagen og går op i æstetik, kan det være en god ide med en model, der udseendemæssigt ligger op ad det klassiske armbåndsur. Læg mærke til at man ofte vil kunne udskifte remmen, hvorved man også vil ændre på designet.

Se desuden efter vægt og fysisk størrelse. Man kan både få varianter, der fylder meget lidt samt dem, der er mere fremtrædende. Igen afhænger det af smag og behag.

Brugervenlighed

Jo mere avanceret uret er, jo mere vil du også skulle have styr på. Er du ikke teknologi-nørd, så overvej et produkt der er til den mere simple side. Overvej tillige om du ønsker knapper eller udelukkende touch.

Pris

Overvej dit budget, før du vælger dit smartwatch. Samsung og de øvrige producenter har modeller i forskellige prisklasser, og prisen hænger ofte sammen med funktioner. Tænk her igen over hvad du vil bruge det til – har du brug for en masse funktioner, vil prisen være høj, mens den vil være mere overkommelig, hvis du kan nøjes med en mere simpel variant.

Uanset hvad er denne type ur ikke en billig investering, så det kan ofte betale sig at fokusere på den generelle kvalitet også. Det kan selvfølgelig være svært at vurdere, når man ikke har prøvet det af i praksis, men her kan man med fordel læse eksperternes bedømmelser. Der findes links til alle undersøgelser nederst i denne artikel.

Træning og sundhed

Hvis du gerne vil bruge dit smartwatch som et træningsredskab, så vil du opleve at kunne finde denne mulighed i langt de fleste modeller. Du vil ofte kunne få pulsmåler og diverse aktivitetsmålinger, der bidrager med viden om din sundhed samt redskaber, der kan måle hjerterytme, søvnmønstre, væskebalance med mere.

Er du dog hardcore atlet, der har brug for virkelig mange målinger omkring din træning, så vil et decideret sportsur være det mest oplagte valg.

GPS er et essentielt værktøj, som findes i langt de fleste smart-ure.

Hvilken smartphone har du?

Et smartwatch er skabt til at kunne kommunikere med din smartphone, så vær sikker på at vælge en variant, der er kompatibel med telefonen. De fleste ure med Android-styresystemet vil kunne parres med alle typer af smartphones, mens for eksempel et Apple Watch kun vil kunne kommunikere med en iPhone.

Køber du et Samsung Smartwatch, vil du både kunne kommunikere med en iPhone og en Android-smartphone.

Viden: Derfor er pulstræning og motion sundt for dig

Vi ved alle, at motion er godt for kroppen, men her forklarer eksperterne fra Pulsure.dk mere præcist, hvorfor træning er sundt:

Når man bevæger sig, kommer der gang i kroppens funktioner og konditionen. Konditionen påvirker således kredsløbet, som består af hjerte, lunger og blod, og motion sætter også gang i de muskulære processer. Pulsen stiger, kroppen vil få lettere ved at optage ilt, og musklerne styrkes og opbygges. Man forbrænder kalorier, og der produceres ligeledes hormoner, som påvirker dit humør. Alle disse processer fører til følgende:

 • Risikoen for udvikling af kredsløbssygdomme reduceres
 • Risikoen for udvikling af hjertekarsygdomme reduceres
 • Risikoen for udvikling af fedme reduceres
 • Risikoen for udvikling af forhøjet blodtryk reduceres
 • Risikoen for udvikling af diabetes type 2 reduceres
 • Risikoen for udvikling af bestemte typer af kræft reduceres
 • Risikoen for udvikling af stress reduceres
 • Risikoen for udvikling af depression reduceres
 • Risikoen for udvikling af angst reduceres
 • Risikoen for udvikling af demens reduceres
 • Knogler styrkes
 • Led styrkes
 • Muskler styrkes
 • Udholdenhed styrkes
 • Søvnkvalitet forbedres
 • Det generelle velvære forbedres

Træning med pulsur

Man vil for det meste kunne foretage pulstræning med sit Samsung smartwatch, og dette vil være et godt værktøj for både den erfarne motionist og nybegynderen.

Et smart-ur med puls-funktioner vil først og fremmest kunne måle din puls – både når du sidder stille og er aktiv. Før i tiden skulle man have et pulsbælte spændt rundt om brystet, [scp] men det behøver man ikke længere (er man meget seriøs omkring sin træning, vil pulsbæltet stadig være et godt værktøj, da man her er sikret helt korrekte målinger).

Ud over at måle pulsen vil uret også kunne foretage andre aktivitetsmålinger såsom distance, kalorieforbrug, hastighed og antal skridt.

Det smarte ved en model med pulstrænings-funktion er, at du kan få fuld kontrol over din træning og træningspas, hvilket vil øge overskueligheden og motivere dig bedre til at nå dine mål. Du vil få konstant og øjeblikkelig feedback om din puls og hjerterytme, og du kan planlægge din træning ud fra pulstræningen. På den måde vil uret fungere som en slags træningsmakker for dig.

Når du pulstræner, gælder det om at lade pulsen styre aktiviteterne, hvorved du både kan presse dig selv til det maksimalt anbefalede og samtidig holde øje med, at du ikke får overtrænet. Overtræning kan let føre til skader.

Pulstræning er en hel videnskab med masser af beregninger og tal – ønsker du at stifte nærmere bekendtskab med disse, har Pulsure.dk lavet en udførlig guide til alt, hvad du skal vide.

Test og anmeldelser af samsung smarture anvendt i artiklen

OBS: Selvom følgende kilder har været anvendt i forbindelse med artiklen siden publicering, kan der som følge af udgåede/slettede produkter være kilder, der ikke længere anvendes. Det skyldes tekniske problemer, og vi arbejder lige nu på at forbinde alle henvisninger til kilder med reference, samt slette gamle kilder (April 2024).

Ekspert- og testkilder

Cnet.com

Cnet.com er et amerikansk teknologimagasin, der er markedsledende inden for produkttests, nyheder, priser, videoer, forums og guides relateret til teknologiske emner. Denne gang har de amerikanske eksperter testet Samsung Galaxy Watch Active 2. Du kan læse testen i sin helhed hos Cnet.com.

Expertreviews.co.uk

Expertreviews.co.uk er et britisk testmagasin, der hovedsageligt tester elektroniske forbrugerprodukter, som den almindelige forbruger har brug for i hverdagen. I denne omgang har eksperterne testet forskellige ure i Samsung smartwatch-rækken:

Læs mere om testen af Samsung Galaxy Watch hos Expertreviews.co.uk.

Læs mere om testen af Samsung Galaxy Watch Active hos Expertreviews.co.uk.

Læs mere om testen af Samsung Galaxy Fit hos Expertreviews.co.uk.

Læs mere om testen af Samsung Gear S2 hos Expertreviews.co.uk.

Pcmag.com

Pcmag.com er et internationalt computer- og teknologimagasin, der skriver om alt, hvad der rører sig inden for branchen. Det gælder både nyheder, udviklinger, trends, konsoller og spil, og hertil udføres blandt andet tests og guides. Her har eksperterne testet to forskellige ure i Samsung smartwatch-rækken:

Læs hele testen af Samsung Galaxy Fit hos Pcmag.com.

Læs hele testen af Samsung Galaxy Fit 2 hos Pcmag.com.

Sammobile.com

Sammobile.com er en onlineportal for alverdens Samsung-brugere, hvor der deles viden, råd og anbefalinger mellem brugerne og eksperterne. Her gælder det tillige en test af Samsung Galaxy Watch 3. Læs den i sin fulde længde hos Sammobile.com.

Techadvisor.co.uk

Techadvisor.co.uk er et britisk teknologimagasin, der skriver om emner vedrørende teknologi og teknik. Eksperterne har blandt andet fokus på at guide, råde og vejlede forbrugerne, og i denne sammenhæng har de foretaget en test af Samsung Gear Sport. Læs mere hos Techadvisor.co.uk.

Techradar.com

Techradar.com er et internationalt teknologimagasin, der drejer sig om udviklingen i den teknologiske verden. Eksperterne skriver derfor om både nyheder, trends, guides og tests af forskellige elektroniske produkter til deres læsere. Her har Techradar.com foretaget flere forskellige tests af ure i Samsung smartwatch-rækken:

Klik her for at læse eksperternes generelle Samsung smartwatch test.

Klik her for at læse eksperternes anmeldelse af Samsung Galaxy Watch Active 2.

Klik her for at læse eksperternes anmeldelse af Samsung Galaxy Watch.

Klik her for at læse eksperternes anmeldelse af Samsung Galaxy Watch Active.

Klik her for at læse eksperternes anmeldelse af Samsung Gear S2.

Klik her for at læse eksperternes anmeldelse af Samsung Galaxy Fit 2.

The Guardian

The Guardian er en af de store og traditionsrige britiske aviser. Avisen blev grundlagt i 1821, udkommer stadig i dag, og den beskæftiger sig både med nyheder fra ind- og udland, sport, kultur, finans, livsstil med mere. I forbindelse med det sidste har avisen her udført en test af to forskellige ure i Samsung smartwatch-rækken:

Læs mere om testen af Samsung Galaxy Watch 3 hos The Guardian.

Læs mere om testen af Samsung Galaxy Watch Active 2 hos The Guardian.

Theverge.com

Theverge.com er et magasin/nyhedsmedie med fokus på både teknologi, videnskab, kunst og kultur. Her skrives om nyheder, trends, artikler, guides og anmeldelser, og her har eksperterne testet Samsung Gear Sport. Læs mere hos Theverge.com.

Tomsguide.com

Tomsguide.com er et amerikansk teknologimagasin, der guider forbrugerne til at tage de bedste valg inden for teknologiens område. Derfor udfører eksperterne en række tests, hvorefter der skrives en anmeldelse og vurdering af produkterne. Her gælder det en test af Samsung Gear Sport. Læs den i sin fulde længde hos Tomsguide.com.

Trustedreviews.com

Trustedreviews.com er et britisk testmagasin, der hovedsagelig tester produkter til forbrugerne i hus, have og på farten. Her har eksperterne testet Samsung Galaxy Fit 2. Læs hele anmeldelsen hos Trustedreviews.com.

T3.com

T3.com er et britisk teknologimagasin, der skriver artikler om nyheder og trends inden for den teknologiske verden. Det inkluderer også tests af forskellige elektroniske produkter, og her gælder det tests af to forskellige ure i Samsung smartwatch rækken:

Læs testen af Samsung Galaxy Watch hos T3.com.

Læs testen af Samsung Galaxy Watch Active hos T3.com.

Wareable.com

Wareable.com er et internationalt teknologimagasin med fokus på de såkaldte ”wareables” – det vil sige elektroniske gadgets eller produkter, man bærer. Det inkluderer smartwatches, fitness-målere, løbeure med videre, og her kan man både finde artikler, nyheds, trends, guides og tests af de enkelte produkter. Her har eksperterne foretaget tests af to forskellige ure i Samsung smartwatch-rækken:

Læs mere om testen af Samsung Galaxy Fit hos Wareable.com.

Læs mere om testen af Samsung Gear S2 hos Wareable.com.

Andre relevante tests og artikler

Vi har i denne artikel set nærmere på 8 forskellige ure, der er betegnet som ”smartwatch”. Samsung er producenten bag de 8 produkter, der alle har opnået høj ros i diverse eksperttests.

Hvis du gerne vil blive klogere på området og få et større overblik over alle de moderne smart-ure på markedet, så har vi skrevet yderligere et par artikler, der kan hjælpe, guide og vejlede dig til at vælge den rette model:

Du kan for eksempel læse vores generelle løbeur testartikel, hvor vi gennemgår de 14 bedste ekspertfavoritter. Her findes apparater fra flere mærker og i forskellige prisklasser.

Du kan også finde flere varianter i vores pulsur testartikel, der rummer de bedste pulsure på markedet.

Det kan være, at du sværger til et bestemt mærke, og et af de førende mærker på smartwatch-området er unægteligt Garmin. Er du netop Garmin-fan og leder efter et nyt smart-ur, vil du kunne finde masser af inspiration i vores Garmin smartwatch testartikel, hvor eksperternes favoritter er gennemgået et for et.

question

Har du spørgsmål?

Står du og har spørgsmål til noget i vores artikel er du meget velkommen til at skrive til os på kontakt@obsidianmedia.dk

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme