Aarke sodavandsmaskine test 2021 – Her er eksperternes vurderinger

Senest opdateret den 0

I denne artikel ser vi nærmere på eksperternes vurdering af sodavandsmaskinen fra det svenske mærke Aarke.

Vi har bygget artiklen op således, at vi starter med at gennemgå Aarke sodavandsmaskinens forskellige funktioner, hvorefter vi kommer ind på, hvad eksperterne mener om modellen. Herefter bringer vi også et par alternative modeller fra andre mærker (Sodastream, Aqvia og KitchenAid), som ligeledes roses af eksperterne.

Vi gennemgår de forskellige tests for at kunne guide dig til at finde den model, der passer bedst til dine behov. Vi har set nærmere på mange forskellige tests fra blandt andet det danske forbrugerråd Tænk, den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön, det norske TV2, det amerikanske nyhedsmedie Bloomberg.com, den norske avis Dagbladet.no samt den internationale testside Trustedreviews.com.

Ønsker du at læse mere, bringer vi en liste over links til de undersøgelser, vi henviser til, nederst i artiklen.

Denne test af Aarke Sodavandsmaskinen indeholder:

🔸 Overblik over Aarke sodavandsmaskine
🔸 Overblik over modeller fra alternative mærker
🔸 Information om Aarke sodavandsmaskine
🔸 Opskrifter til Aarke sodavandsmaskine
🔸 Gennemgang af diverse tests, som vi har undersøgt og analyseret

Bemærk venligst, at Forbrugsguiden ikke selv tester produkter, men samler derimod resultaterne af uvildige tests, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.


Aarke sodavandsmaskine

Anbefalet af det amerikanske nyhedsmedie Bloomberg
Kåret til ”Best Eco-Friendly Option” hos amerikanske Mashable.com
3,4 ud af 5 stjerner hos Amazon.com – baseret på 54 anmeldelser

Aarke Sodavandsmaskine

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
1.227,00 1.227,00 Læs mere

.
Aarke sodavandsmaskine har været med i to officielle tests, som er udført af det amerikanske nyhedsmedie Bloomberg og den amerikanske teknologiside Mashable.com. Her er modellen blevet testet ud fra specifikke parametre såsom kvalitet af sodavand, typen af bobler, håndterbarhed, brugervenlighed og miljø, og Aarke sodavandsmaskine får gode kommentarer her.

Aarke sodavandsmaskine er desuden en brugerfavorit, idet brugerne på Amazon.com også giver modellen en høj score.

Enkel og elegant

Her er tale om en slank og enkel model, der har et minimalistisk udtryk.

Aarke sodavandsmaskine er designet til at være lige så enkel at anvende, som den ser ud, og alt, hvad man skal gøre, er at skrue den medfølgende flaske fast og derefter blot trykke på maskinen – så produceres der boblende vand.

Du kan her se en præsentationsvideo fra Aake, hvor de viser maskinens funktioner:

https://www.youtube.com/watch?v=IljwReGRPLQ


Eksperterne: Flot og nem i brug

Aarke sodavandsmaskine er blandt andet blevet testet af amerikanske Bloomberg.com, der varmt anbefaler modellen til deres læsere. Der skrives, at denne model først og fremmest er virkelig flot at se på med en rigtig god konstruktion – og som bonus fylder den ikke ret meget på køkkenbordet.

Det nævnes, at den både er højere og slankere end de fleste andre modeller på markedet. Herudover mener eksperterne, at Aarke sodavandsmaskine kommer med udsøgte funktioner, som især tæller det smarte håndtag, der tilfører bobler til vandet. Det fungerer let og nemt at hive det ned, når man laver sin drik, og ifølge eksperterne fungerer det bedre end de modeller, der i stedet har knapper.

Eksperterne: Miljøvenlig model

Aarke sodavandsmaskine er også blevet testet af teknologisiden Mashable.com sammen med seks andre modeller, og eksperterne herfra kårer modellen til at være den mest miljøvenlige mulighed på markedet.

Mashable.com lægger dermed især vægt på modellens miljøvenlighed i deres anmeldelse, og de skriver blandt andet, at denne model kommer med en meget genanvendelig flaske, og så er flasken fremstillet af 100 procent ugiftige materialer.

Eksperterne roser desuden Aarke sodavandsmaskine for at producere boblende drikke af høj kvalitet, og så er det en bonus, at modellen hverken behøver batterier eller strøm for at fungere.

Mashable.com nævner dog også et par ulemper ved modellen, som især går på, at her er tale om en lidt dyr sodavandsmaskine.

Aarke sodavandsmaskine – specifikationer:
🔴 Type: Sodavandsmaskine
🔴 Mærke: Aarke
🔴 Medfølgende flaske: Ja, kan indeholde en liter
🔴 Højde: 42 centimeter
🔴 Bredde: 26 centimeter
🔴 Dybde: 15,2 centimeter
🔴 Vægt: 1,67 kilo (uden kulsyrepatron)

Udvalgte fordele ved Aarke sodavandsmaskine:
🔵 Flot og meget enkel model
🔵 Med smart håndtag i stedet for knapper
🔵 Let at anvende
🔵 Miljøvenlig model
🔵 Slank og høj model

Den danske forhandler Kitchenone.dk har her lavet en lille video om Aarke sodavandsmaskinen:


Aarke Carbonator II

Anbefalet af det amerikanske nyhedsmagasin NYmag.com 
Anbefalet af det amerikanske herremagasin Esquire.com 
Topscorer hos det amerikanske gadgetmagasin Gearhungry.com 
4 ud af 5 stjerner hos det tyske testmagasin Testberichte.de

Aarke Carbonator II

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
1.148,00 1.148,00 Læs mere
1.228,00 1.228,00 Læs mere
1.349,00 1.349,00 Læs mere

.
4 forskellige hold eksperter har testet sodavandsmaskinen Aarke Carbonator II, og disse inkluderer testmagasinet Testberichte.de, gadget-magasinet Gearhungry.com, herremagasinet Esquire.com og nyhedsmagasinet NYmag.com.

Ekspertpanelerne har i disse tests vurderet modellen ud fra forskellige aspekter, der blandt andet indebærer brugervenlighed, design og funktionalitet samt evnerne inden for fremstilling af sodavand og bobler. Alle ekspertkilderne er meget imponerede og giver lutter topscorer.

Produkt til luksusbrug

Ønsker man en sodavandsmaskine i den absolutte luksusklasse, så bør man afgjort vælge Aarke Carbonator II. Prisen er meget høj (langt højere end de fleste af konkurrenterne), men til gengæld får man en variant, der er i en klasse for sig.

Det gælder ikke mindst udseendet, der er blændende i et flot og stilfuldt design bestående af blanke materialer og farver.

Den emmer af eksklusivitet og er meget skandinavisk og minimalistisk i udtrykket. Produktet er skabt af rustfrit stål og undgår skadeligt plastic – det gælder også PET-flasken.

Når det kommer til brugervenlighed, vil man opleve, at modellen er meget enkel i anvendelsen, og den kan bruges, som den er – helt uden batteri eller strøm. Den fungerer ved, at man blot fylder flasken med vand, skruer den fast på kroppen og trækker ned i håndtaget.

Når dette gøres, frigives boblerne, der presses ned i vandet, hvor de omdanner dette til sodavand.

Man kan tilsætte smag, hvis man ønsker mere end blot danskvand. Ønsker man en mere boblende drik, kan man gentage processen med håndtaget.

Vær opmærksom på at gas-cylinder/kulsyrepatronen skal købes særskilt.

Imponerende flot design, ifølge eksperterne

Flere hold eksperter har testet Aarke Carbonator II, og en af disse er nyhedsmagasinet NYMag.com, som er ellevilde. De skriver, at her er tale om det allerbedste af det bedste på markedet inden for sodavandsmaskiner, og er man køkkensnob eller -entusiast, bør man klart vælge denne.

Især designet bjergtager eksperterne, som er helt imponerede over det både minimalistiske, enkle og stilfulde udtryk. Ingen tvivl om at denne Aarke-model er den flotteste, man kan købe for penge, noteres det.

NYMag.com forklarer, at den kan mere end blot se blændende godt ud – maskinen er også meget let at bruge, og det eneste, man skal gøre, er at trykke ned på håndtaget. Dermed fordeles kulsyren, og kontrollen med denne fordeling er rigtig god, kommenteres det.

Processen resulterer i utrolig velsmagende sodavand med bobler, der både er fine, ensartede og stærke.

Eksperterne er så imponerede, at de stort set ikke finder nogen minusser – dog er prisen skyhøj. Men er man køkkensnob, vil den være den høje pris værd, noteres det.

Også god for miljøet, ifølge eksperterne

Aarke Carbonator II er blevet testet af flere hold eksperter – blandt andet også herremagasinet Esquire.com.

Ligesom NYMag.com er de meget imponerede, og det er meget af den samme ros, der går igen: For eksempel at designet er fantastisk flot og klart vil pynte på køkkenbordet, og så er den meget let at anvende og kan bruges med det samme.

Med denne model vil man klart få et kvalitetsprodukt til hjemmet, noteres det, men tillige et miljøvenligt et – denne variant sikrer nemlig et lavere forbrug af både plastik og aluminium.  Prisen er dog meget høj, noteres det igen her.

Det tyske testmagasin Testberichte.de er særdeles begejstrede for Aarke Carbonator II, og de er meget enige med de øvrige eksperter – både hvad der angår plusser og minusser: På plussiden nævnes det utrolig flotte design og høje brugervenlighed, og produktet kaldes ”en harmonisk kombination af design og funktionalitet”.

På minussiden kommenterer de tyske eksperter også den stejle pris, samt at det kan være noget besværligt, når man skal isætte en ny gas-cylinder.

Specifikationer ved Aarke Carbonator II:
🔴 Type: Sodavandsmaskine
🔴 Mærke: Aarke
🔴 Mulighed for justering af bobler: Ja
🔴 Medfølgende flaske: Ja
🔴 Højde: 41,4 centimeter
🔴 Bredde: 15,3 centimeter
🔴 Dybde: 25,8 centimeter
🔴 Vægt: 1,45 kilo

Udvalgte fordele ved Aarke Carbonator II:
🔵 Eksklusiv model i luksusklassen
🔵 Imponerende flot i minimalistisk og elegant design
🔵 Meget miljøvenlig
🔵 Let betjening
🔵 Justerbart niveau for bobler

Her kan du se en præsentationsvideo af Aarke Carbonator II. Videoen er produceret af Aarke:


Alternativer til Aarke sodavandsmaskine

I det ovenstående har vi gennemgået, hvordan Aarke sodavandsmaskine fungerer, og hvad eksperterne mener om modellen. Der findes også andre sodavands- og danskvandsmaskiner på markedet, og derfor vil vi i dette afsnit gennemgå yderligere tre af disse fra andre mærker, som også har udmærket sig i tests.

Formålet er at være så nuancerede som muligt og give et bedre overblik over, hvilke alternativer der findes på markedet. Dermed kan du bedre vurdere hvilken sodavandsmaskine der passer til netop dine behov.

Vi gennemgår de alternative mærker på samme måde, hvilket giver dig en bedre mulighed for at sammenligne og finde den maskine, der passer bedst til netop dig.


Aqvia Exclusive

5 ud af 6 stjerner hos norske TV2.no
5 stjerner hos den norske forbrugerside Dinside.no
Testvinder hos den svenske testside Smartson.se

Aqvia Exclusive

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
809,00 809,00 Læs mere
869,00 869,00 Læs mere
879,00 879,00 Læs mere
1.016,00 1.016,00 Læs mere

.
Aqvia Exclusive har været inkluderet i tre forskellige tests, som er udført af henholdsvis den norske tv-kanal Tv2.no, den norske forbrugerside Dinside.no og den svenske testside Smartson.se. Aqvia Exclusive er blevet testet sammen med en række andre sodavandsmaskiner i alle testene, og samtlige eksperter vurderer, at denne model er virkelig velfungerende og god – også i forhold til de konkurrerende modeller. Derfor modtager Aqvia Exclusive lutter topkarakterer.

Let at vælge bobler

Aqvia Exclusive er en høj og slank model, der er meget elegant og diskret. Et af kendetegnene ved denne model er den lette måde, hvorpå man laver bobler i vandet. Det gøres ved at trykke på knappen på forsiden af maskinen, og her vælger man imellem tre niveauer. Jo højere niveau, jo flere bobler, og husker man at sætte låget på flasken efterfølgende, så kan vandet bevare boblerne i mange dage.

Eksperterne: En værdig udfordrer til Sodastream

Aqvia Exclusive er blandt andet blevet testet af den norske forbrugerside Dinside.no, hvor modellen er blevet direkte sammenlignet med Sodastream.

Dermed står Sodastream over for Aqvia i denne test, og konklusionen lyder, at Aqvia Exclusive bestemt er en værdig udfordrer til Sodastream. Det begrundes med, at denne sodavandsmaskine er meget enkel i brug, og så er det nemt at justere, hvor meget kulsyre man ønsker i sin drik.

Som en bonus larmer denne model heller ikke meget – noget som ifølge eksperterne tæller en del ned ved Sodastream.

Dog bemærker eksperterne, at det kan være lidt svært at få sat flasken fast, men når man får taget på det, så fungerer det fint.

Eksperterne: Let i brug

Aqvia Exclusive er også blevet testet af den norske Tv2.no sammen med fire andre modeller. De norske eksperter giver modellen en høj score, idet de mener, at det er let og smart at dosere kulsyren, og så er modellen nem at anvende.

Aqvia Exclusive er også blevet testet af svenske Smartson.se, som ligefrem kalder modellens afdæmpede kulsyredoserings-knap for en luksuriøs detalje, og generelt vurderes det, at denne sodavandsmaskine er af meget høj kvalitet.

Smartson.se fremhæver desuden, at modellen både er let at anvende samt har en god medfølgende manual, og så nævnes det også, at modellen er uden de store svagheder.

Aqvia Exclusive – specifikationer:
🔴 Type: Sodavandsmaskine
🔴 Mærke: Aqvia
🔴 Medfølgende flaske: Ja
🔴 Højde: 44 centimeter
🔴 Bredde: 14 centimeter
🔴 Dybde: 26 centimeter
🔴 Vægt: 2,3 kilo

Udvalgte fordele ved Aqvia Exclusive:
🔵 Enkel model af god kvalitet
🔵 Let at dosere kulsyre
🔵 Flere niveauer giver mulighed for at få drikken så boblende, som man ønsker
🔵 Støjsvag
🔵 Let i brug

Du kan her se en lille præsentationsvideo af Aqvia Exclusive:


SodaStream Power

4 ud af 6 stjerner hos norske TV2.no
5 stjerner hos den norske avis Dagbladet.no
4 ud af 5 stjerner hos testsiden Trustedreviews.com

SodaStream Power

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
0,00 999,00 Læs mere
0,00 1.299,00 Læs mere
1.318,00 1.318,00 Læs mere
0,00 1.629,00 Læs mere

.
SodaStream Power er blevet testet af tre forskellige hold eksperter, som tæller det norske TV2, den norske avis Dagbladet.no og testsiden Trustedreviews.com.

SodaStream Power klarer sig rigtig godt i alle tre tests efter at være blevet testet på parametre såsom kvalitet af danskvand, brugervenlighed og håndterbarhed. Eksperterne belønner de gode præstationer med karakterer i den høje ende af skalaen ledsaget af flotte kommentarer.

Tre forskellige niveauer af bobler

SodaStream Power er en af de modeller, som både har et flot og enkelt design samt en stor variationsbredde inden for brugsfunktionerne.

Modellen er nemlig udstyret med tre forskellige niveauer af kulsyre, som angiver, hvor boblende vandet bliver. På det laveste niveau bliver vandet meget mildt boblende, og på andet niveau sprudler vandet mere og minder om en nyåbnet købe-sodavand.

Anvender man det højeste niveau, får man et meget boblende resultat. Der findes tre knapper, der indikerer de tre niveauer, og disse er markeret med LED-lys samt tydelige dråber, der angiver intervallerne.

Eksperterne: Let i brug

SodaStream Power er blandt andet blevet testet af norske Tv2.no i en test sammen med fire andre sodavandsmaskiner, og eksperterne herfra giver en god karakter på fire stjerner ud af seks mulige.

Dette gøres, idet eksperterne mener, at denne model er meget nem at bruge og har en høj brugervenlighed – dog er det ikke helt nok til at opveje den noget høje pris. SodaStream Power er også blevet testet af Dagbladet.no, som også generelt er glade for modellen.

Der skrives i deres anmeldelse, at denne model laver godt danskvand med en god mængde kulsyre, og så vil den være fordelagtig både til drinks og til at slukke tørsten.

Eksperterne: Imponerende maskine

SodaStream Power er også blevet testet af den internationale testside Trustedreviews.com, som giver modellen næsten topkarakter. Det begrundes med, at denne sodavandsmaskine er meget imponerende at se på, og så vil den pynte på køkkenbordet.

Modellen er meget minimalistisk, og så roses den for at være meget brugervenlig – dog ikke altid helt intuitiv i brug.

Eksperterne fremhæver også, at modellen er meget enkel at anvende, for man kan vælge niveau af kulsyre med kun én knap, og så er det smart med muligheden for at vælge imellem tre niveauer af kulsyre.

SodaStream Power – specifikationer:
🔴 Type: Sodavandsmaskine
🔴 Mærke: Sodastream
🔴 Medfølgende flaske: Ja
🔴 Højde: 42 centimeter
🔴 Bredde: 12,2 centimeter
🔴 Dybde: 21,5 centimeter
🔴 Vægt: 3,9 kilo

Udvalgte fordele ved SodaStream Power:
🔵 Model i stilrent design
🔵 Model med mange funktioner
🔵 Tre niveauer af kulsyre
🔵 LED-belysning
🔵 Enkel at anvende

I denne video viser Sodastream hvordan du bedst bruger maskinen:

.
En anden meget populær model er SodaStream Crystal. Du kan i vores test læse hvordan den har klaret sig, i diverse forskellige eksperttests.


KitchenAid Artisan 5KSS1121

Testvinder hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön
Testvinder hos det danske forbrugerråd Tænk

KitchenAid Artisan 5KSS1121

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
2.188,00 2.188,00 Læs mere

.
Både det danske forbrugerråd Tænk og den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön har foretaget tests af forskellige sodavandsmaskiner, og modellen KitchenAid Artisan 5KSS1121 er med i begge tests. I de to tests er der blevet testet på parametre såsom kvaliteten af danskvand, brugervenlighed, miljø og håndterbarhed, hvilket giver den bedste mulighed for at sammenligne modellerne.

KitchenAid Artisan 5KSS1121 klarer sig rigtig godt i begge tests og imponerer begge forbrugerinstanser i så høj en grad, at begge har kåret modellen til testvinder.

Klassisk KitchenAid-design

KitchenAid Artisan 5KSS1121 vil især være et godt valg for den forbruger, der holder af KitchenAids særprægede produkter og apparater, og med sine runde former og skarpe farver er denne sodavandsmaskine rent designmæssigt helt i stil med virksomhedens øvrige produkter.

Her er tale om en virkelig flot model i en let retro-stil, som er høj, skarp og gør en del væsen af sig. Det samme gør også størrelsen, for denne sodavandsmaskine vejer hele 7,3 kilo – det er rigtig meget i forhold til andre modeller.

De fleste andre modeller vejer ofte kun omkring to til tre kilo, så her er tale om en meget tung model.

Justerbart kulsyre-niveau

KitchenAid Artisan 5KSS1121 er designet til at kunne producere dansk- og sodavand og sikre, at boblerne holder længe – helt op til 24 timer. Denne model har et justerbart niveau for kulsyre, hvilket betyder, at man selv kan bestemme, hvor boblende drikken skal være. Jo flere tryk på knappen, jo flere bobler kommer der.

I forhold til andre modeller er her generelt tale om en sodavandsmaskine, der er noget avanceret, men dette kan også ses på prisniveauet – KitchenAid Artisan 5KSS1121 er nemlig ikke en helt billig sodavandsmaskine.

Sikker model

KitchenAid Artisan 5KSS1121 har også meget fokus på sikkerheden. Det betyder, at modellen har en indbygget beskyttelsesfunktion mod både en forkert monteret patron og en forkert monteret flaske. Det betyder, at modellen ikke kan anvendes, hvis disse ikke er monteret korrekt, og dermed går hverken patron, maskine eller flaske i stykker. Endvidere er der også en sikkerhedsfunktion, der beskytter mod overtryk.

KitchenAid Artisan 5KSS1121– specifikationer:
🔴 Type: Sodavandsmaskine
🔴 Mærke: KitchenAid
🔴 Medfølgende flaske: Ja
🔴 Vægt: 7,5 kilo

Udvalgte fordele ved KitchenAid Artisan 5KSS1121:
🔵 Kåret som testvinder i to forskellige tests
🔵 Klassisk KitchenAid-produkt
🔵 Tung model
🔵 Justerbart kulsyreniveau
🔵 God sikkerhed


Om Aarke  

Om Aarke Aarke stammer fra Nordsverige, hvor ordet ”aarke” betyder ”hverdag”. Det henviser til, at virksomheden har en vision om, at deres produkter skal indgå som en integreret del af forbrugernes hverdag.

Aarke blev grundlagt af to industridesignere, Jonas Groth og Carl Ljungh, med det formål at kunne producere husholdningsapparater med fokus på både funktionalitet men også design. Design og husholdningsapparater er nemlig ofte lidt modstridende med hinanden, hvor andre virksomheder ofte designer disse apparater med henblik på funktionalitet og glemmer designet.

Du kan læse mere om Aarke her.


Opskrifter til Aarke sodavandsmaskine

Hvis man anskaffer sig en sodavandsmaskine, så kan man anvende den til meget mere end blot sprudlende danskvand. Her har vi samlet nogle gode opskrifter til inspiration:


Hjemmelavet tonic   

Hjemmelavet tonicIngredienser:
5 deciliter vand
30 gram citronsaft
3 limefrugter, skrællede og revet
2 citroner, skrællede og revet
2 appelsiner, skrællede og revet
1 grapefrugt, skrællet og revet
3 stilke citrongræs
4 hele kardemommekapsler
4 hele krydrede bær
Lidt salt

Sirup:
3 deciliter vand
225 gram almindeligt sukker
175 gram rørsukker

Opskrift:
Skræl og riv alle frugterne til tynde strimler. Hak citrongræsset.

Hæld alle ingredienserne sammen i en kande (bortset fra siruppen). Ryst ingredienserne sammen.

Sæt blandingen på køl i tre til fire dage og rør i blandingen mindst en gang om dagen.

Opskrift, sirup:
Opløs sukkeret i vandet under omrøring.

Lad opløsningen få stuetemperatur.

Sådan laver du tonic’en:
Bland siruppen med blandingen fra køleskabet grundigt.

Hæld den samlede masse igennem en tragt/si og opbevar den i køleskabet indtil brug.

Sådan laver du selve gin og tonic’en:
Bland 1-2 cl af tonic’en med 5 cl gin, 12 cl vand med kulsyre og en skive citron og servér.

Læs hele opskriften her fra Aarke.com.


Buckthorn bitter     

Ingredienser:
3 grapefrugter, skrællede
5 deciliter friskpressede grapefrugter
1 deciliter citronsaft
250 gram havtorn-bær
1,5 teskefulde vinsyre
2,5 deciliter sukker
1 deciliter Muscovado sukker 

Opskrift:
Skræl frugterne.

Læg alle ingredienserne i en pande og varm dem op. Lad dem simre i 15 minutter. Afkøl herefter igen under låg indtil stuetemperatur er nået.

Hæld den flydende masse igennem en si og hæld saften over i et rent glas/flaske. Opbevar i køleskabet.

Miks saften med vand med kulsyre og vodka.

Læs hele opskriften her fra Aarke.com.


Matcha spritz  

Ingredienser:
1 liter vand med kulsyre
2 teskefulde Matcha-pulver
1 deciliter almindeligt vand
1 lime, halveret og presset
½ teskefuld honning
Mynteblade
5 deciliter knust is
1 lime i skiver til pynt
Mynteblade til pynt

Opskrift:

Lav vand med kulsyre på en sodavandsmaskine.

Hæld Matcha-pulver, almindeligt vand, limesaft, honning og mynteblade i en flaske. Sæt låg på og ryst grundigt.

Hæld blandingen over i flasken med vand med kulsyre og bland.

Servér ved at fylde et rent glas med knust is. Hæld blandingen oveni og pynt med skiver af lime og mynteblade.

Læs hele opskriften her fra Sodastream.com.


Long Island Iced Chai   

Ingredienser:
1 liter vand med kulsyre tilsat cola-smag
20 milliliter krydret rom
10 milliliter gin
10 milliliter vodka
10 milliliter tequila
1 teskefuld sukker
20 milliliter citronsaft
¼ teskefuld chai-pulver
Is

Opskrift:

Lav vand med kulsyre på en sodavandsmaskine tilsat cola-smag.

Hæld rom, vodka og tequila i en cocktail-shaker. Tilsæt også sukker, citronsaft og chai-pulver. Ryst sammen indtil sukkeret er oplyst.

Servér ved at fylde et rent glas med is, hæld cocktail-blandingen over og derefter kulsyre-vandet. Pynt med skiver af citron.

Læs hele opskriften her fra Sodastream.com.


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

🤩 Hvilke Aarke sodavandsmaskiner har klaret sig bedst i test?

Aarke Carbonator II

🤓 Hvordan er Aarke sodavandsmaskinen blevet testet?

Sodavandsmaskinen er blevet testet ud fra dens gaseffektivitet, brugervenlighed, støjniveau og kvalitetsindtryk.

🤔 Er der penge at spare med en sodavandsmaskine?

Forbrugerrådet Tænk har regnet på det, og er kommer frem til, at for hver ombytning af en kulsyrepatron, der koster 100 kr., sparer man cirka 65 kr. i forhold til at købe samme mængde af supermarkedets billigste danskvand.


Aarke sodavandsmaskine test – disse kilder har vi brugt:

Bloomberg 🇺🇸
Bloomberg.com er et amerikansk nyhedsmedie, der både beskæftiger sig med nyheder, finans, analyser og data. Siden foretager også tests af forskellige forbrugerprodukter af og til, og her drejer det sig om en test af flere sodavandsmaskiner, herunder modellen Aarke sodavandsmaskine. Du kan læse mere hos Bloomberg her.

Dagbladet.no 🇳🇴
Norske Dagbladet er en af Norges største aviser, som beskæftiger sig med alt fra nyhedsstof og sport til forbrugerliv. Avisen har også en stor online-side med 1,7 millioner besøgende om ugen.

I denne artikel testes forskellige sodavandsmaskiner, herunder også SodaStream Power. Du finder hele artikel på Dagbladets hjemmeside her.

Den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön 🇸🇪
Den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön udfører tests af forskellige produkter, som forbrugerne anvender i hverdagen. I denne test har Råd & Rön testet forskellige sodavands- og danskvandsmaskiner i alle prisklasser og mærker. Eksperterne ser både på kvalitet af danskvand, brugervenlighed, håndterbarhed og kvalitetsindtryk.

Du kan læse mere om testen her, men fuld adgang kræver dog abonnement. Det er også muligt at købe sig adgang til enkelte tests alene.

Det danske forbrugeråd Tænk 🇩🇰
Det danske forbrugerråd udfører grundige tests og sammenligninger af dagligdags- og forbrugerprodukter. Her er der tale om en test af forskellige sodavands- og danskvandsmaskiner fra både kendte og mindre kendte mærker. Der kigges først på kvaliteten af den danskvand, maskinerne fremstiller, herefter brugervenlighed og sikkerhed.

Du kan læse mere om testen hos Tænk her, men fuld adgang kræver dog abonnement. Det er også muligt at købe sig adgang til enkelte tests alene.

Dinside.no 🇳🇴
Norsk forbruger-webside der skriver bredt om forbrugerstof. Hovedsageligt beskæftiger siden sig dog med motor, data, mobil og bolig. Her har Dinside.no testet og sammenlignet to sodavandsmaskiner fra henholdsvis Sodastream og Aqvia. Du finder hele artiklen hos Dinside.no her.

Mashable.com 🇺🇸
Mashable.com er en amerikansk teknologi-webside, der både skriver om underholdning, kultur, teknologi, videnskab og miljø. Mashable.com tester også løbende elektroniske produkter, og her gælder det en test af syv forskellige sodavandsmaskiner, inklusiv Aarke sodavandsmaskine. Du kan læse mere hos Mashable her.

Smartson.se 🇸🇪
Svensk testside hvor forskellige forbrugerprodukter bliver testet. Forbrugerne kan også selv være med til at teste produkter og anmelde dem. Her er der tale om en test af 7 forskellige sodavands- og danskvandsmaskiner, inklusiv modellen Aqvia Exclusive. Læs mere her.

Trustedreviews.com 🇺🇸
Trustedreviews.com bringer daglige og detaljerede ekspertvurderinger af elektroniske forbrugerprodukter samt yderligere analyser. Her er en enkelt sodavands- og danskvandsmaskine fra SodaStream blevet gennemtestet – nemlig modellen SodaStream Power – og herefter er en udførlig anmeldelse blevet skrevet. Læs mere her.

TV2 Norge 🇳🇴
Norges største kommercielle tv-kanal. Kanalen fokuserer både på nyheder, underholdning, sport og livsstil. Her har TV2 Norge testet og sammenlignet 5 forskellige sodavandsmaskiner fra forskellige mærker – tre fra SodaStream og to fra Aqvia. Modellerne Aqvia Exclusive og SodaStream Power fra denne artikel er med i testen. Du kan læse mere hos TV2 Norge her.

Esquire.com 🇺🇸
Esquire.com er et amerikansk herremagasin, der både dækker emner inden for politik, kultur, stil, livsstil, mode og nyheder. Her har magasinet foretaget en test af modellen Aarke Carbonator II. Læs hele anmeldelsen her.

Gearhungry.com 🇺🇸
Gearhungry.com er et gadget-magasin med fokus på teknologi og gadgets – specielt til mænd. Her har magasinet udført en test af de bedste sodavandsmaskiner på markedet, og heriblandt findes Aarke Carbonator II. Læs hele testen hos Gearhungry.com.

NYmag.com 🇺🇸
NYmag.com er et stort amerikansk nyhedsmedie med tilhørende magasin med fokus på politik, forbrugerliv og kultur. Her har NYmag.com testet forskellige sodavandsmaskiner til hjemmebrug inklusiv modellen Aarke Carbonator II. Hvis du ønsker at læse anmeldelsen i sin helhed, kan den findes på hjemmesiden hos NYmag.com.

Testberichte.de 🇩🇪
Testberichte.de er et tysk testmagasin, der har som formål at samle resultater fra forskellige tests og forbrugeranmeldelser, hvorefter de analyseres. Testberichte.de former deres egne ekspertvurderinger herudfra og giver en samlet vurdering. Her er modellen Aarke Carbonator II blevet testet. Læs mere om testen på dette link.