Sodavandsmaskine test 2019 – Find de bedste sodavandsmaskiner ifølge eksperterne

0

Sodavandsmaskine testvinder guide 2019: – Med en sodavandsmaskine gør du både dig selv og miljøet en tjeneste. Du har altid adgang til frisk danskvand derhjemme og du sparer miljøet for en masse plastikflasker og dåser.

I denne artikel finder du en gennemgang af de bedste og mest testvindende sodavandsmaskiner på markedet netop nu. Vi har gennemgået en lang række test af de forskellige modeller, så du ikke behøver gøre det samme og i artiklen viser vi dig de bedste testvindere på markedet. Nedenfor vil du finde en beskrivelse af de forskellige modeller og nederst i artiklen kan du finde links til de tests, som Forbrugsguiden refererer til.

I denne artikel får du:
🔸
Gennemgang af de bedste og mest testvindende sodavandsmaskiner
🔸 Fordele ved at investere i en sodavandsmaskine
🔸 Gennemgang af alle de tests vi har undersøgt 

Bemærk venligst, Forbrugsguiden tester ikke selv produkter, men samler derimod resultaterne af uvildige tests, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Sodavandsmaskine test 2019 – De bedste sodavandsmaskiner

I følgende afsnit finder du en oversigt over de bedste sodavandsmaskiner på markedet, baseret på testresultater fra en lang række anerkendte tests. I artiklen findes både sodavandsmaskiner som er kåret til bedst i test, men også modeller som ikke er blevet testvindere, men stadig har været placeret som topscorer i de forskellige tests.
Du finder også prissammenligning af de forskellige sodavandsmaskiner, så du hurtigt og nemt kan få et overblik over de billigste forhandlere.


Aqvia Exclusive

✅ Testvinder hos svenske Smartson
✅ Testvinder hos norske Dinside.no
✅ Testvinder i Politiken

Aqvia Exclusive

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
833,00 Kr. 0,00 Kr. 833,00 Kr. Læs mere
857,00 Kr. 0,00 Kr. 857,00 Kr. Læs mere
857,00 Kr. 0,00 Kr. 857,00 Kr. Læs mere
1.048,00 Kr. 0,00 Kr. 1.048,00 Kr. Læs mere

 

Denne model fra Aqvia udmærker sig især på sin kraftige brus og meget nemme betjening og Politiken kårer den som testvinder, netop baseret på disse to ting. I Politikens test har Aqvia allerede efter fire sekunder lavet danskvand med kraftigt brus, hvilket et meget hurtigt. Testen fremhæver især, at maskinen er meget nem at betjene og at det let at variere mængden af kulsyre, så man får præcis den slags brus man ønsker i sit vand eller læskedrik. Dinside.no er enige med Politiken og fremhæver ligeledes, hvor enkel maskinen er anvende, ligesom det også meget enkelt at regulere, hvor meget kulsyre man ønsker at tilsætte.

Sodavandsmaskinen fra Aqvia er elegant designet i rustfrit strål. Den har flotte strømlinede kanter og overfladen er endda smudsafvisende. Ifølge producenten selv er der lagt vægt på, at maskinen er elegant nok til, at den ikke behøver at blive gemt væk i et skab, men i stedet kan stå fremme på køkkenbordet. Modellen er også ledningsfri, hvilket giver frihed til at placere den præcis hvor man ønsker. I deres test af sodavandsmaskiner fremhæver Smartson især Aqvias design, som de, sammenlignet med de andre modeller der indgår i testen, kalder for luksuriøs.

Med sodavandsmaskinen medfølger en Aqvia vandflaske på 1 liter med låg og bund i stål, og en kulsyreflaske på 425 gram. Én kulsyreflaske, eller patron som det også kaldes, rækker til cirka 60 liter vand, afhængigt af hvor stærk du ønsker din brus skal være. Modellen er støjsvag under brug og også meget nem at rengøre.

Fordele ved Aqvia Exclusive sodavandsmaskine:

🔵 Mulighed for ekstra kraftig brus
🔵 Nemt at variere mængden af kulsyre
🔵 Stilrent og luksuriøst design
🔵 Meget støjsvag

Nedenfor kan du se en kort præsentationsvideo af Aqvia Exclusive:

https://www.youtube.com/watch?v=VyDx5MO1dFk

SodaStream Genesis

✅ Testvinder hos svenske Smartson

SodaStream Genesis

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
497,00 Kr. 0,00 Kr. 497,00 Kr. Læs mere
521,00 Kr. 0,00 Kr. 521,00 Kr. Læs mere
530,00 Kr. 0,00 Kr. 530,00 Kr. Læs mere
559,00 Kr. 0,00 Kr. 559,00 Kr. Læs mere
699,00 Kr. 0,00 Kr. 699,00 Kr. Læs mere

 

Modellen Genesis fra SodaStream opnåede sammen med modellen Aqvia Exclusive en delt førsteplads i Smartsons store test af sodavandsmaskiner. Genesis udmærkede sig især på at være utrolig let at bruge og på at have en rigtig god kulsyreeffekt. Også modellens design bliver fremhævet i testen og rost for at være elegant, sammenlignet med mange andre modeller. Smartson slutter deres test af modellen af med at konkludere, at man med Genesis får en solid sodavandsmaskine, som bestemt er pengene værd.

Genesis er enkelt og strømlinet i sit design og optager minimal plads i køkkenet. Modellen er ledningsløs, så du kan placere den præcis hvor du ønsker og let pakke den væk i skabet, hvis ikke den skal stå fremme. Til sodavandsmaskinen medfølger en PET flaske på en liter, en patron med kulsyre som giver cirka 60 liter vand med brus, afhængigt af hvor kraftigt du ønsker det skal være. En lille ulempe ved modellen er, at SodaStream PET-flaskerne tåler ikke opvaskemaskine. Sodavandsmaskinen udmærker sig mest af alt på at være utrolig enkel at bruge og med et enkelt tryk på en knap, så har du vand med brus.

Fordele ved SodaStream Genesis sodavandsmaskine:

🔵 Rigtig god kulsyreeffekt
🔵 Nemt at variere mængden af kulsyre
🔵 Enkelt og strømlinet design
🔵 Meget brugervenlig

Nedenfor kan du se en kort præsentationsvideo af Sodastream Genesis og dens funktioner:

https://www.youtube.com/watch?v=NpBsU7h13Uw

KitchenAid ARTISAN SodaStream

✅ Testvinder hos tyske Expertentesten.de
✅ Topscorer hos tyske Testberichte.de

KitchenAid ARTISAN SodaStream

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
2.369,00 Kr. 0,00 Kr. 2.369,00 Kr. Læs mere
2.381,00 Kr. 0,00 Kr. 2.381,00 Kr. Læs mere
2.381,00 Kr. 0,00 Kr. 2.381,00 Kr. Læs mere
2.499,00 Kr. 0,00 Kr. 2.499,00 Kr. Læs mere

 

Denne sodavandsmaskine fra KitchenAid udmærker sig i test på design og brugervenlighed. Tyske Testberichte påpeger i deres gennemgang af modellen, at maskinen er så nem at betjene, at selv børn kan bruge den uden hjælp. Ved hjælp af maskinens håndtag vælges den ønskede mængde kulsyre hurtigt, så du nemt får præcis den mængde brus du ønsker i dit vand. Håndtaget kræver kun et blødt tryk, så er der brus i dit vand. Ønsker du at tilføre mere brus, så gøres dette nemt ved et gentage trykket på håndtaget. Den smarte kulsyremåler på sodavandsmaskinens forside fortæller dig præcis, hvor meget kulsyre der er i dit vand, så når du finder det niveau der passer til dig, så er det enkelt at finde det samme niveau brus gang efter gang.

Et kendetegn ved at alle KitchenAid køkkenmaskiner er, at de er lavet i metal og denne sodavandsmaskine er ingen undtagelse. Har man andre produkter fra KitchenAid, så vil man hurtigt genkende de klassiske linjer, farver og designet. At modellen er udført i samme materialer og design som mange af KitchenAids andre køkkenmaskiner, giver også udslag i det eneste negative punkt i begge tests. Sodavandsmaskinen vejer nemlig 8,8 kilo, så det kan godt betale sig, at finde en fast plads til maskinen i køkkenet. Udover vægten, så modtager designet rosende ord og modellen er en af de mest elegante sodavandsmaskiner på markedet samtidig med, at den er robust, stabil og nem at rengøre.

Sodavandsmaskinen er lavet i samarbejde med SodaStream og er derfor også kompatibel med SodaStreams-kulsyrepatroner, ligesom den også fungerer med patroner fra Aqvia. En enkelt kulsyrepatron giver op til 60 liter vand med brus, afhængig af, hvor kraftigt du ønsker at bruset skal være. Sodavandsmaskinen er desuden også ledningsfri og maskinens placering i køkkenet er derfor helt op til dig. I stedet for strøm, så bruger modellen 3x AAA batterier.

Fordele ved KitchenAid ARTISAN Sodastream:

🔵 Display der viser niveauet af kulsyre
🔵 God kulsyreeffekt
🔵 Lavet i KitchenAids klassiske design
🔵 Meget bruger- og børnevenlig

Nedenfor kan du se en kort præsentationsvideo af KitchenAid ARTISAN Sodastream:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=28&v=aXzM7L-dsT8

SodaStream Crystal

✅ Topscorer hos tyske Testsieger.de 

SodaStream Crystal

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
959,00 Kr. 0,00 Kr. 959,00 Kr. Læs mere
959,00 Kr. 0,00 Kr. 959,00 Kr. Læs mere
993,00 Kr. 0,00 Kr. 993,00 Kr. Læs mere
1.108,00 Kr. 0,00 Kr. 1.108,00 Kr. Læs mere
1.249,00 Kr. 0,00 Kr. 1.249,00 Kr. Læs mere

 

Denne model fra SodaStream er en af de mest populære og efterfølgeren til modellen ”Penguin”. Den har, som en af de eneste sodavandsmaskiner, et design hvor man ikke ser flasken, da den er inde i en lukket beholder. Derved får modellen et meget neutralt udtryk og passer nemt ind i de fleste hjem.

Sodavandsmaskinen får topkarakterer hos tyske Testsieger, hvor modellen bland andet udmærker sig for design og brugervenlighed, da den er meget enkelt og nem både at installere og anvende.

Glasflasken, der bruges til at lave danskvand, har en kapacitet på 0,7 liter og er så stilren, at den nemt kan bruges direkte til servering. SodaStream Crystal er også den eneste Sodastream model som anvender en glasflaske, som ikke alene gør serveringen mere elegant, men også langt nemmere, da flasken kan gå i opvaskemaskinen. SodaStreams kulsyrepatroner giver op til 60 liter vand med brus alt afhængigt af, hvor meget brus du foretrækker i vandet.

Fordele ved SodaStream Crystal:

🔵 Enkelt design med skjult flaske
🔵 Stilren glasflaske der kan bruges direkte til servering
🔵 Glasflasken kan gå direkte i opvaskemaskinen
🔵 Meget brugervenlig

I videoen nedenfor kan du se en kort præsentation af Sodastream Crystal og dens funktioner:

https://www.youtube.com/watch?v=7bdGArDhKuw

Aqvia Balance

Kåret til “Mest for pengene” hos TV2.no
Testvinder hos Politiken.dk

Aqvia Balance

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
518,00 Kr. 0,00 Kr. 518,00 Kr. Læs mere
518,00 Kr. 0,00 Kr. 518,00 Kr. Læs mere
574,00 Kr. 0,00 Kr. 574,00 Kr. Læs mere
779,00 Kr. 0,00 Kr. 779,00 Kr. Læs mere
799,95 Kr. 0,00 Kr. 799,95 Kr. Læs mere

 

De norske og svenske eksperter TV2.no og Politiken.dk har testet sodavandsmaskinen Aqvia Balance. Sodavandmaskinen er populær hos begge ekspertkilder, der henholdsvis har kåret den til ”mest for pengene” samt som testvinder.

Begge eksperter mener, at Aqvia Balance er en god sodavandsmaskine. TV2.no lægger især vægt på, at modellen er brugervenlig samt er produceret i et stilrent design, hvorimod Politiken.dk er vilde med, at maskinen laver en god danskvand.

Hverken TV2.no eller Politiken.dk nævner mange minusser ved modellen, da der ikke bliver skrevet noget negativt om Aqvia Balance i de to anmeldelser.

Brugervenlig maskine med kulsyredosering

Aqvia Balance er en brugervenlig sodavandsmaskine, hvilket begge eksperter også fremhæver i deres anmeldelse. Man har nemlig mulighed for at lave danskvand på blot et par sekunder med tryk på en knap. Man kan lave danskvand med vand direkte fra vandhanen.

Derudover kommer Aqvia Balance også med mulighed for, at man selv kan bestemme doseringen af kulsyre. Dette gør, at maskinen er nem i brug, da man herved selv kan beslutte, om man ønsker mange eller få bobler.

Ved at holde knappen nede i cirka 3-4 sekunder vil man opnå en forholdsvis normal mængde af kulsyre. Det sikrer, at der hverken kommer for mange eller for få bobler i vandet. Selve monteringen af flasken er også forholdsvis nem ifølge TV2.no og Politiken.dk.

Lav forskellige drikke med Aqvia Balance

Med Aqvia Balance har man mulighed for at lave forskellige former for drikke, så man kan lave den drik, man bedst kan lide. Dette er muligt, da man kan vælge imellem flere forskellige smage.

Ved køb af sodavandsmaskinen medfølger der desuden en kulsyrepatron samt en flaske med en kapacitet på 1 liter. Med den medfølgende kulsyrepatron kan man cirka lave 60 liter sodavand eller danskvand.

Når man skal rengøre Aqvia Balance, skal man tørre den af med en fugtig klud. Maskinen tåler ikke maskinopvask, hvilket man skal være opmærksom på. Der er yderligere mulighed for at placere den lige, hvor man ønsker, da den ikke kommer med nogen former for ledninger.

Effektiv maskine med en god dosering af kulsyre, ifølge eksperterne

Ifølge de to ekspertkilder TV2.no og Politiken.dk, så er Aqvia Balance en effektiv sodavandsmaskine, der kan lave en god drik. De fremhæver begge, at den er af god kvalitet, samt at man har mulighed for nemt at styre mængden af kulsyre i sin drik.

For eksempel nævner eksperterne fra Politiken.dk, at den færdiglavede danskvand er både ’læskende og behagelig’, samt at drikken har ’bællepotentiale’ og er en ’rigtig tørstslukker’.

Dette er eksperterne fra TV2.no enige i, da de også mener, at drikken er ’meget god’, da man selv kan styre, hvor mange bobler der skal være.

Endvidere er Aqvia Balance produceret i et stilrent og moderne design og kan købes i flere forskellige farver. Den er produceret med en ABS-overflade med softcell-detaljer, hvilket gør designet mere elegant.

Fordele ved Aqvia Balance:
🔵 Nem i brug
🔵 Mulighed for selv at vælge mængden af bobler
🔵 Stilrent og moderne design
🔵 Kommer uden ledninger
🔵 Lav danskvand eller sodavand med blot et tryk på en knap

Her kan du se en videopræsentation af Aqvia Balance lavet af MyAGA Gas:

https://www.youtube.com/watch?v=gTzM3qs5w6Y

Aarke Sodavandsmaskine

Anbefalet af det amerikanske nyhedsmedie Bloomberg.com
Kåret til ”Best Eco-Friendly Option” hos amerikanske Mashable.com
3,4 ud af 5 stjerner hos Amazon.com baseret på 54 anmeldelser

Aarke Sodavandsmaskine

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.199,00 Kr. 0,00 Kr. 1.199,00 Kr. Læs mere
1.229,00 Kr. 0,00 Kr. 1.229,00 Kr. Læs mere
1.259,00 Kr. 0,00 Kr. 1.259,00 Kr. Læs mere
1.299,00 Kr. 0,00 Kr. 1.299,00 Kr. Læs mere
1.569,00 Kr. 0,00 Kr. 1.569,00 Kr. Læs mere

 

De to ekspertkilder Bloomberg.com og Mashable.com har testet og anmeldt Aarke sodavandsmaskine, som de begge er imponerede over. Modellen er blevet henholdsvis anbefalet samt kåret til ”Best Eco-Friendly Option”.

Begge ekspertkilder skriver i deres anmeldelse af sodavandsmaskinen, at den er af høj kvalitet, samt at den klarer sig godt både, når det kommer til ydeevnen, brugervenligheden og kvaliteten af drikken.

Derudover har Aarke sodavandsmaskine fået 3,4 ud af 5 stjerner baseret på 54 anmeldelser fra forbrugere på Amazon.com. Her er brugerne, ligesom eksperterne, vilde med den drik, som maskinen laver samt maskinens nemme håndtering.

Ingen af eksperterne finder mange ulemper ved Aarke sodavandsmaskine. Dog nævner Mashable.com, at modellen er forholdsvis dyr sammenlignet med andre modeller på markedet.

Simpel sodavandsmaskine i et stilrent design

En af de fordele, som både forbrugerne og eksperterne nævner, er, at Aarke sodavandsmaskine er produceret i et stilrent design. Sodavandsmaskinen kommer i et forholdsvist minimalistisk design, hvorfor den vil passe ind i de fleste køkkener eller husstande.

Derudover er Aarke sodavandsmaskine designet til at være en brugervenlig model, der er nem at håndtere. Man skal blot skue den medfølgende flaske på selve basen, hvorefter man trykker på maskinens knap i et par sekunder. Når man har gjort dette, er drikken klar til servering.

Brugervenlig maskine, ifølge eksperterne

Ifølge de to ekspertkilder Bloomberg.com og Mashable.com, så er en anden fordel ved Aarke sodavandsmaskine, at den er nem i brug.

Hos Bloomberg.com er de vilde med Aarke sodavandsmaskine, da de først og fremmest mener, at den er flot og elegant samt kommer i et robust design. De forklarer yderligere, at det er en fordel, at den er forholdsvis kompakt, da den ikke fylder særlig meget.

Endvidere bliver der nævnt i anmeldelserne, at Aarke sodavandsmaskine er forsynet med brugbare og praktiske funktioner. Disse funktioner er blandt andet, at den er udstyret med et praktisk håndtag, hvor man har mulighed for at tilføre bobler til vandet. Man skal blot hive i håndtaget, når man er i gang med at tilberede drikken for at tilføre kulsyre.

Begge eksperter skriver, at funktionen er simpel og nem at håndtere, da de mener, at det fungerer en del bedre med et håndtag end med en en knap, hvilket er tilfældet med mange andre modeller på markedet.

Med genanvendelig flaske og ikke-kemiske materialer

Ved køb af Aarke sodavandsmaskine får man en model, der kommer med en genanvendelig flaske. Derudover er flasken også produceret af ikke-kemiske materialer, hvilket er en fordel for brugeren.

På baggrund af disse faktorer mener eksperterne fra Mashable.com, at Aarke sodavandsmaskine er den mest miljøvenlige maskine af de testede modeller.

Endvidere er eksperterne fra Mashable.com begejstrede for, at sodavandsmaskinen laver drikke, der smager godt og er af høj kvalitet. De mener også, at det er en fordel, at maskinen ikke har brug for hverken strøm eller batterier, så den er nem og hurtig at komme i gang med.

Fordele ved Aarke sodavandsmaskine:
🔵 Miljøvenlig model
🔵 Stilrent design
🔵 Nem i brug
🔵 Med håndtag i stedet for knap til at tilføre kulsyre
🔵 Gode anmeldelser fra forbrugerne

Her kan du se en videopræsentation af Aarke sodavandsmaskine lavet af Aarke:

https://www.youtube.com/watch?v=IljwReGRPLQ

Hvorfor investere i en sodavandsmaskine?

Har man et stort forbrug af sodavand eller danskvand, så kan det hurtigt blive en tung affære at slæbe flasker fra supermarkedet og retur til pant, ligesom du også belaster miljøet med både dåser og plastflasker.

Har du din egen sodavandsmaskine, så gør du både tingene lidt bedre for dig selv og miljøet. En anden faktor der er værd at huske er, at med din egen sodavansmaskine, der er du selv herre over, hvad der kommer i din læskedrik. Du kan altså undgå en masse tilsætningsstoffer, e-numre og kunstige sødemidler ved at lave din egen sodavand og erstatte mange af de kunstige tilsætninger med den ægte vare. 

At have en sodavandsmaskine stående i hjemmet er ikke alene brugbart, mange finder det også både sjovt og hyggeligt – især, hvis der er børn i hjemmet. At brygge sin egen sodavand kan nemlig hurtigt blive en hel begivenhed for familiens mindste.

Bestemt selv smagen og mængden af brus
Investerer du i en sodavandsmaskine, så findes der et utal af smagsvarianter, som du kan tilsætte til dit vand. Der findes blandt andet colasmag, jordbær, blåbær og meget andet og du kan nemt variere din læskedrik, præcis som du foretrækker den.

Udtrykket ”blid brus” bliver ofte som salgsargument til blandt andet danskvand og dette blide brus kan netop være en af årsagerne til, hvorfor en sodavandsmaskine i hjemmet kan give ekstra meget glæde. En af de bedste grunde til at investere i en sodavandsmaskine er netop, at du helt selv kan bestemme, hvor meget brus du vil have.

Ifølge levnedsmiddeltekniker Lone Lysdal fra Karolines Køkken, så skal en ordentlig sodavandsmaskine kunne fremstille danskvand med kraftigt brus. Kan maskinen det, så kan du altid selv skrue ned og op for bruset og få præcis dén danskvand som du bedst selv kan lide. Du kan læse hele artiklen med Lone Lysdal her.

Lav sundere læskedrikke
Ønsker du at drikke noget med lidt mere smag en danskvand og med lidt færre kalorier end sodavand, så er der også et utal af muligheder med en sodavandsmaskine. I den helt lavpraktiske ende er det nemt blot at tilsætte lidt bær eller limeskiver til dit danskvand.

Trænger du til noget som kan kvikke dig lidt op, så kan du eksempelvis lave din egen drik med grøn te og bobler. Helseeksperten Omahro Cadogan har lavet en opskrift på en slags sodavand af grøn te, som eftersigende skulle være god både for energiniveauet og sundhedsniveauet. Du kan finde hele opskriften på grøn te med brus her.

Lav forfriskende frugtdrikke
Med din egen sodavandsmaskine, der er det kun fantasien som sætter grænser når det gælder smagsvarianter. Hvis du synes, at vand i sig selv bliver en tand for kedeligt, så er det oplagt at tilsætte netop dine yndlings bær eller frugter til dit danskvand. Sodavand bliver aldrig sundt, hvad enten du laver den selv eller køber den færdig, så her er en oplagt mulighed for at skifte sodavandet ud med et sundere alternativ.


Sodavandsmaskine test – disse tests har vi gennemgået

Smartson 🇸🇪testkilder
Det svenske online magasin Smartson har testet syv forskellige sodavandsmaskiner. De forskellige modeller blev installeret i henhold til deres vejledninger og udstyret med kulsyrepatron og koldt vand. Herefter blev design, kvalitet, ydelse og funktionalitet vurderet, ligesom kvalitet og oplevelse blev vurderet i forhold til den enkelte sodavandsmaskines pris. Du kan tilgå hele testen gratis her.

Dinside.no 🇳🇴
Det norske online magasin Dinside.no har testet to forskellige modeller af sodavandsmaskiner. De to modeller blev både testet på brugervenlighed, design og udholdenhed. Ligesom også deres støjniveau og den plads de optager i køkkenet blev bedømt. Du kan læse hele testen gratis her

Politiken 🇩🇰
Politiken har i samarbejde med levnedsmiddeltekniker Lone Lysdal fra Karolines Køkken testet tre forskellige sodavandsmaskiner. Modellerne er især blevet vurderet på deres evne til at frembringe en kraftig brus, deres støjniveau og brugervenlighed. Du kan læse hele testen gratis her.

Testberichte.de 🇩🇪
Tyske Testberichte.de har lavet en grundig gennemgang af KitchenAids ARTISAN Sodavandsmaskine. Modellen er blevet vurderet på design, støjniveau, driftsikkerhed og brugervenlighed og den scorede topkarakterer næsten hele vejen rundt. Du kan gratis læse testen her.

Expertentesten.de 🇩🇪
Det tyske online magasin Expertentesten.de har lavet en grundig gennemgang af 10 forskellige modeller af sodavandsmaskiner. Modellerne er blevet vurderet på alt fra vægt og design, til kulsyre-dosering, brugervenlighed og pris i forhold til ydelse. Konklusionerne fra testen er indsat i et let og overskueligt skema og du kan tilgå hele testen gratis her.

Testsieger.de 🇩🇪
Testsieger.de er endnu et eksempel på et tysk magasin med speciale i indsamling og krydsreferering af testmateriale med henblik på at generere en sammenlignelig karakter på tværs af produkterne. Testsiger.de beskæftiger sig meget med elektronik- og husholdningsprodukter, og magasinet har blandt andet givet en god bedømmelse til modellen SodaStream Crystal. Du kan tilgå testen her. 

Bloomberg.com 🇺🇸
Det amerikanske nyhedsmedie Bloomberg.com leverer nyheder fra indland og udland samt analyser og anmeldelser. Bloomberg.com laver også tests og anmeldelser af diverse forbrugerprodukter heriblandt sodavandsmaskiner. Her har Bloomberg.com testet Aarke sodavandsmaskine. Ønsker du at læse hele testen, kan du klikke ind her på dette link.

Mashable.com 🇺🇸
Den amerikanske teknologiside Mashable.com skriver om alt det, der har med teknologi at gøre. Derudover leverer de også artikler om alt lige fra underholdning til miljø, videnskab og kultur. Mashable.com tester og anmelder også forskellige produkter såsom sodavandsmaskiner. Her har Mashable.com testet 7 forskellige sodavandsmaskiner heriblandt Aarke sodavandsmaskine. Du kan læse hele testen her.

Politiken.dk 🇩🇰
Politiken.dk er en dansk avis og nyhedsside, der beskæftiger sig med nyheder samt underholdning, politik og kultur m.m. De tester og anmelder også produkter som for eksempel sodavandsmaskiner. Her har Politiken.dk lavet en test af 5 sodavandsmaskiner heriblandt Aqvia Balance. Du kan læse hele testen fra Politiken.dk ved at klikke ind her på dette link.

TV2.no 🇳🇴
TV2.no er en af de største Tv-kanaler i Norge. De lægger vægt på alt, der har med nyheder, sport, kultur og underholdning at gøre. Udover at levere nyheder, så anmelder TV2.no også diverse forbrugerprodukter. TV2.no har lavet en test af 5 sodavandsmaskiner, hvor Aqvia Balance er iblandt. Ønsker du at læse hele anmeldelsen, kan du klikke ind her på dette link.

Andre relevante tests:

Udover denne sodavandsmaskine test, finder du også her på siden vores Sodastream test. I denne artikel har vi samlet en lang række anmeldelser af de populære sodastream artikler. Vi har samlet resultaterne af tests fra Danmark, Norge, Sverige, Tyskland og USA, så du hurtigt og nemt kan få et overblik over hvad eksperterne mener om de forskellige Sodastream modeller.

I artiklen har vi også samlet en række gode opskrifter, som du også kan bruge hvis du køber en sodavandsmaskine fra en et andet mærke.

Du finder naturligvis også prissammenligning af de forskellige Sodastream modeller i artiklen, så du hurtigt får overblikket over hvilke butikker på nettet der er billigst.

Forbrugsguiden har også udarbejdet en artikel der sætter specielt fokus på det amerikanske mærke Kitchenaid. I denne artikel gennemgår vi en række populære køkkenprodukter fra Kitchenaid, og du finder blandt andet også en detaljeret beskrivelse af sodavandsmaskinen fra Kitchenaid i artiklen. I artiklen finder du også prissammenligning af de forskellige produkter, så du altid finder den bedste online pris.

{{ reviewsOverall }} / 5   (1 Vurdering)
Vurdering
Anmeldelser Indsend anmeldelse
Order by:

Her kan du skrive en kommentar til artiklen

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Indsend anmeldelse