Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Kitchenaid Artisan test-oversigt: Vores bud på de bedste modeller efter grundig analyse og brugerfeedback

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet

SENESTE ÆNDRING maj 30, 2024.

Kitchenaid Artisan test-oversigt: Vores bud på de bedste modeller efter grundig analyse og brugerfeedback

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund research..., men vi afgrænser os primært til produkter tilgængelige på prisportaler eller annonceplatforme. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Oplistningen er ikke et udtryk for en rangering af produkter, og annonceaftaler kan påvirke placeringen og udvælgelsen af vores produkter – læs mere her. Læs mere

I denne gennemgang dykker vi ned i Kitchenaids “Artisan” serie, et sortiment af køkkenapparater, der har vundet mange hjerter. Fra blendere til brødristere, disse produkter er blevet testet og vurderet af eksperter fra forskellige anerkendte platforme.

Vi har dog inkluderet nogle af de ikke-testede produkter i vores gennemgang, da de er essentielle i det moderne køkken og deler samme serie med de roste produkter. Læs videre for at opdage mere om maskinerne og finde den perfekte Kitchenaid Artisan-model til dit køkken.

Seneste ændring:

I dag har vi overført denne artikel til vores nye design for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. I tråd med ændringen har vi dertil revideret, optimeret og suppleret vores produktanmeldelser for yderligere at forbedre din oplevelse, så du lettere kan finde lige præcis det, du har brug for.

test-guiden

En test-guide, som denne, er en artikel, der analyserer produkter via en gennemgang af bl.a. anmeldelser og tests.

De 7 bedste kitchenaid artisan produkter i test-guiden 2024:

Sådan vurderer og udvælger vi produkter

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vores research-team vurderer produkterne på parametre som:

  1
 • Produkttests fra ekspertkilder og forbrugermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser af produktet
 • 3
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker

Ovenstående bliver holdt op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men nærmere en gennemgang af nogle af de bedste produkter til forskellige behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Dagens bedste priser og tilbud på Kitchenaid Artisan køkkenmaskine:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Fordele

 • God til både æltning og piskning
 • God skålstørrelse med en kapacitet på 4,8 liter
 • Har ti forskellige hastigheder
 • Flot og stilfuld model
 • Findes i 28 forskellige farver

Kitchenaid Artisan køkkenmaskine har længe været en fast bestanddel af tv-programmet The Great British Bake Off og netop derfor forventer man et luksusprodukt med Kitchenaid Artisan køkkenmaskine, og det får man også.

Eksperter fra både ind- og udland har testet modellen på flere fronter, og konklusionen lyder overordnet, at modellen er både holdbar og solid.

Anmeldelse: Produktanalyse af Kitchenaid Artisan køkkenmaskine

God til både at piske og ælte

Kitchenaid Artisan køkkenmaskine er en køkkenmaskine, der kan stort set det hele.

Den er både god, når det kommer til at piske lette konsistenser som æggehvider og flødeskum, hvor skummet og hviderne bliver lette og luftige og fyldt med knitrende små luftbobler, men også til dej.

Det gælder både mere flydende kagedej som for eksempel muffin-dej, men også tungere brød- og gærdeje er modellen god til at ælte sammen.

Ti forskellige hastigheder

For at kunne klare alle ælteopgaverne er Kitchenaid Artisan køkkenmaskine udstyret med hele ti forskellige hastighedsgrader, hvor de høje hastigheder bruges til de lette materialer og de lave til de tunge deje.

Udover piskeris kommer Kitchenaid Artisan køkkenmaskine også med en dejkrog, som skal bruges til at ælte netop de tunge deje.

Det går også hurtigt med Kitchenaid Artisan køkkenmaskine, og selv om der æltes for fuld kraft, er modellen også forholdsvis lydløs i brug.

Det er både muligt at tilberede store og små portioner ad gangen, og Kitchenaid Artisan køkkenmaskine hører til i mellemklassen, hvad angår størrelse med en skålstørrelse på 4,8 liter.

Unikt design

Det er ikke til at komme udenom, at Kitchenaid Artisan køkkenmaskine er en luksus-model, som efterhånden er blevet lidt af et stilikon. Modellen er utrolig flot at se på med et strømlinet og stilfuldt design, men den fylder også en del på køkkenbordet.

Den er svær at for til at passe ind i skabe, men modellen er også skabt til at stå fremme og pryde – flere af eksperterne nævner desuden, at Kitchenaid Artisan køkkenmaskine vil blive køkkenbordets midtpunkt.

Modellen findes i 28 forskellige farver, som alle passer sammen med skålen, der er i rustfrit stål, og for en mere varieret brug er det muligt at tilkøbe en del tilbehør.

Der er kun få kritikpunkter af Kitchenaid Artisan køkkenmaskine, men prisen er en af de faktorer, som man skal overveje, for modellen ligger unægtelig mod den dyre ende af prisskalaen.

Kitchenaid Artisan køkkenmaskine måler 35 cm (h), 22 cm (b), 36 cm (d) og vejer 11,2 kilo.

Dagens bedste priser og tilbud på KitchenAid Artisan 5KHM9212:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Fordele

 • Blødt greb
 • Forskellige tilbehørsdele
 • Digital LED-skærm
 • Solid håndmixer
 • Ni hastigheder

KitchenAid Artisan 5KHM9212 er blevet testet og anmeldt af fem forskellige ekspertkilder, hvilket inkluderer Råd & Rön, Trustedreviews.com, Testberichte.de og Good Housekeeping Institute.

Alle eksperter er begejstrede for maskinen, som de har givet en god bedømmelse ud fra forskellige parametre såsom ydeevne, brugervenlighed, design m.m.

Anmeldelse: Produktanalyse af KitchenAid Artisan 5KHM9212

Praktisk håndmixer, ifølge eksperterne

Ifølge eksperterne fra Testberichte.de er KitchenAid Artisan 5KHM9212 en ”praktisk håndmixer”, der er ”lækker og behagelig at holde på”. De mener, at håndmixeren ”klarer de fleste opgaver yderst godt”, hvorfor den er ”en god ven at have i sit køkken”. Til gengæld skriver de, at den er forholdsvis dyr.

Dette er eksperterne fra Trustedreviews.com enige i og forklarer ydermere, at KitchenAid Artisan 5KHM9212 har flere praktiske funktioner. De er især glade for dens variable hastighed samt medfølgende tilbehør. Dog nævner de, at maskinen er langsommere end andre modeller og bliver ”meget varm efter længere tids brug”.

Eksperterne fra Good Housekeeping Institute har også testet KitchenAid Artisan 5KHM9212. De hæfter sig ved, at håndmixeren er en ”solid model, som er meget nem at håndtere på trods af dens lidt højere vægt”. De synes dog ikke, at modellen er så god til piskning af æg som andre modeller.

Håndmixer med ni hastigheder

Med KitchenAid Artisan 5KHM9212 får man en håndmixer med ni forskellige hastigheder. Takket være de ni hastigheder er der mulighed for at bruge maskinen til lidt af hvert. Mens de lavere hastigheder er gode til omrøring af milkshake og sauce, er de højere hastigheder velegnede til brød- og kagedej.

Derudover er KitchenAid Artisan 5KHM9212 en solid håndmixer, der kan klare lidt af hvert. Den har en motor med en motoreffekt på 85 Watt, så den kan håndtere både de mindre krævende samt de mere krævende ingredienser. På den digitale LED-skærm kan man desuden se de forskellige funktioner.

En del medfølgende tilbehør

Ved køb af KitchenAid Artisan 5KHM9212 medfølger der forskellige tilbehørsdele, så man kan bruge håndmixeren til forskellige formål. Der medfølger blandt andet to turbopiskeris i rustfrit stål, to dejkroge, et piskeris med 16 tråde, en blandestav samt en beskyttende opbevaringspose.

Håndmixeren er ydermere forsynet med et blødt greb, så den er behagelig at holde på og anvende med kun én hånd. Samtidigt har KitchenAid Artisan 5KHM9212 et drejeled, som sikrer mere fleksibilitet, så man kan bevæge sig, mens man bruger den.

KitchenAid Artisan 5KHM9212 måler 15 cm (h), 8 cm (b), 20 cm (d) og vejer 1,1 kilo.

Dagens bedste priser og tilbud på Kitchenaid Artisan foodprocessor:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Fordele

 • Multiprodukt som både kan hakke, snitte, blande, piske og ælte
 • Mulighed for seks forskellige skivetykkelser
 • Knivene skærer både vertikalt og horisontalt
 • Meget tilbehør medfølger, inklusive tre forskellige skåle og tre plader
 • Sikker model, der står fast med ned non-slip-feet

Kitchenaid Artisan foodprocessor er blevet testet af en række britiske eksperter fra både avisen The Independent samt testsiderne Goodhousekeeping.co.uk og Which.co.uk, og der er bred enighed blandt eksperterne om, at Kitchenaid Artisan foodprocessor er en brugervenlig foodprocessor, som har rigtig mange brugsmuligheder.

Anmeldelse: Produktanalyse af Kitchenaid Artisan foodprocessor

Godt multiprodukt

Hvis man kun vil investere i ét køkkenredskab vil Kitchenaid Artisan foodprocessor være et godt valg. I modsætning til mange andre foodprocessorer kan Kitchenaid Artisan foodprocessor både blende, hakke, snitte, piske og ælte fødevarerne.

Den brede variationsbredde roses også af eksperterne, og det noteres også, at Kitchenaid Artisan foodprocessor er god på alle områderne.

Derfor vil Kitchenaid Artisan foodprocessor være et godt valg, uanset om man hakker kød, snitter grøntsager, pisker æggehvider eller ælter dej.

Justerbar skivetykkelse

Det alsidige brug af Kitchenaid Artisan foodprocessor kombineres også med de mange justeringsmuligheder. Dette er især funktionelt i forbindelse med skive-skæring, for på Kitchenaid Artisan foodprocessor kan man justere skivetykkelsen i seks forskellige intervaller – fra de helt tynde på 1 millimeter til de tykkeste på 6 millimeter.

Som en ekstra brugervenlighed kan tykkelsen justeres under brugen uden at slukke maskinen, hvilket betyder, at man ikke behøver skifte snitteplade undervejs. For en bedre tilberedning skærer modellens knive både vertikalt og horisontalt, og hastigheden kan justeres alt efter, hvor hårde eller bløde fødevarerne er.

Meget tilbehør

For at sikre den alsidige brug kommer Kitchenaid Artisan foodprocessor med meget tilbehør. Det tæller blandt andet tre forskellige skåle på henholdsvis 1, 2,4 og 4 liter samt tre forskellige plader.

Hver plade har sit formål, som tæller en vendbar riveplade til grøntsager og ost, rivejern til fin rivning og en snitteskive til faste strimler af frugt og grøntsager samt pommes frites.

Herudover kommer tilbehør som citruspresser, piskeris, spatel og opbevaringsboks.

Som en ekstra sikkerhed er Kitchenaid Artisan foodprocessor udstyret med non-slip fødder, og det er let at låse de enkelte dele sammen til de individuelle brug. Er man i tvivl om brugen, medfølger desuden en god instruktionsbog.

Dagens bedste priser og tilbud på Kitchenaid Artisan brødrister:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Fordele

 • Syv forskellige risteindstillinger
 • Rister brødet ensartet og jævnt
 • Flere forskellige funktioner som frostfunktion og bagel-funktion
 • Flot model
 • Findes i otte forskellige farver

Kitchenaid Artisan brødrister er blevet testet af både det danske og svenske forbrugerråd blandt henholdsvis 25 og 77 produkter, og begge forbrugerråd giver Kitchenaid Artisan brødrister topkarakterer.

Det gælder også sitet trustedreviews.com, og Kitchenaid Artisan brødrister vil især være et godt valg for den bevidste forbruger, der har mange præferencer, når det kommer til ristning af brød.

Anmeldelse: Produktanalyse af Kitchenaid Artisan brødrister

Flot og gyldent brød

En af de helt store fordele ved Kitchenaid Artisan brødrister er, at det er muligt at individualisere sin ristning. Fælles for alle indstillinger er dog, at Kitchenaid Artisan brødrister leverer velristet og gyldent brød meget hurtigt.

Den er enkel i brug, for med almindeligt brød i skiver placerer man det blot i åbningen, og så måler sensorer selv, hvordan brødet skal ristes og trækker det ned til varmen.

Og det går hurtigt, for efter lidt over halvandet minut er brødet færdigristet. For selv at kunne bestemme hvor brunt, man ønsker brødet, er det endvidere muligt at vælge imellem 7 forskellige brunings-niveauer.

Mange indstillinger

Kitchenaid Artisan brødrister kan riste to skiver ad gangen, hvilket ikke er så meget, men til gengæld har modellen mange muligheder for ristning.

Det tæller udover almindeligt brød i skiver blandt andet en frostfunktion, hvor brødet tøs op, en bagel-funktion, hvor der kun ristes på indersiden samt sandwich-funktion, som er skabt til ristede sandwichs.

Selv store stykker brød kan Kitchenaid Artisan brødrister klare, for modellen er både robust og stabil på grund af den formstøbte metalkonstruktion og ekstra brede risteslidser.

Flot model i otte forskellige farver

Udseendet er en anden faktor, som ikke er til at komme udenom med Kitchenaid Artisan brødrister. Eksperterne lægger nemlig også mærke til modellens moderne, vovede design med en kurvet form, som vil dreje hoveder, når den står frit fremme på køkkenbordet.

For at kunne tilpasse Kitchenaid Artisan brødrister til forbrugerens individuelle stil, så kommer modellen i otte forskellige farver, der spænder fra neutrale i blank sort og cremet hvid til lyserød og glinsende dybrød.

Kitchenaid Artisan brødrister måler 22,5 cm (h), 18 cm (b) 33 cm (d).

Dagens bedste priser og tilbud på Kitchenaid Artisan elkedel:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Fordele

 • Mulighed for at indstille vandtemperaturen mellem 50-100 grader
 • Med temperaturmåler, der angiver vandets nuværende temperatur
 • Varmer hurtigt op
 • Dobbeltvægs-konstruktion der holder på varmen
 • God maksimumkapacitet på 1,5 liter

Kitchenaid Artisan elkedel bliver rost højt af de britiske eksperter fra både avisen The Telegraph og testsiderne Which.co.uk og Goodhousekeeping.co.uk.

Briterne er kendte for deres store forbrug af te – og dermed også elkedlen – men også den almindelige forbruger vil nyde godt af Kitchenaid Artisan elkedel, som både er flot at se på og effektiv med gode funktioner.

Anmeldelse: Produktanalyse af Kitchenaid Artisan elkedel

Gode funktioner

På mange områder er Kitchenaid Artisan elkedel som elkedler er flest, men med det samme skiller den sig dog ud. Det gør den på grund af nogle unikke funktioner, som kun ses de færreste andre steder.

Det tæller blandt andet, at man kan justere vandtemperaturen til mellem 50 og 100 grader, således at man ikke behøver koge vandet, hvis man blot skal bruge varmt vand til kaffen.

Herudover ses en temperaturmåler på kedlens ydre, som løbende fortæller brugeren, hvor varmt vandet er. Eksperterne bemærker yderligere, at Kitchenaid Artisan elkedel varmer vandet meget hurtigt op.

Holder på varmen

Kitchenaid Artisan elkedel er udstyret med en dobbeltvægs-konstruktion, der gør, at isoleringen er forbedret. Med en bedre isolering holder Kitchenaid Artisan elkedel længere på varmen indvendigt, men det betyder også, at kedlens yderside ikke bliver varm at røre ved.

Dermed er man sikret, at hverken børn eller dyr kommer til skade. Isoleringen betyder ydermere, at støjniveauet er lavere end normalt.

Let at bruge

Kitchenaid Artisan elkedel er en meget brugervenlig model, som også har en god rummelighed med en maksimum-kapacitet på 1,5 liter.

Kedlen er lavet i formstøbt metal med et solidt håndtag, som gør selve kedlen mere stabil og nem at håndtere. Der er flere sikkerhedsforanstaltninger på Kitchenaid Artisan elkedel som tæller et låst låg, gummi-fødder og en let opløftning fra basen.

Derudover er Kitchenaid Artisan elkedel en flot model, der er tro mod den veldesignede Kitchenaid Artisan-serie af køkkenprodukter.

Kitchenaid Artisan elkedel måler 22 cm (h), 27 cm (b), 21 cm (d) og vejer 2,1 kilo.

Dagens bedste priser og tilbud på Kitchenaid Artisan stempelkande:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Fordele

 • God til kaffeentusiasterne
 • Integreret vægt og timer, som sikrer den bedst mulige smag
 • Med elektronisk temperaturstyring
 • Dobbeltvægs-konstruktion holder på varmen
 • Kapacitet på 0,7 liter, som svarer til fem kopper kaffe

Kitchenaid Artisan stempelkande har ikke været inkluderet i ekspertenes test, men modellen er i høj kvalitet i den sædvanlige Kitchenaid Artisan-stil, hvor der både er fokus på funktionalitet og æstetik.

Denne model vil være et godt valg for den krævende kaffe-entusiast, der sætter kvalitet meget højt.

Anmeldelse: Produktanalyse af Kitchenaid Artisan stempelkande

Forbedret smag

Kitchenaid Artisan stempelkande passer rigtig godt til de kaffedrikkere, der kan smage forskellen på hver en bønne og aroma, for denne model serverer kaffe med en fyldigere smag og forbedret aroma.

For at sikre den bedst mulige smag har Kitchenaid Artisan stempelkande en integreret vægt og timer, som vejer vand og den malede kaffe hver for sig.

Denne individuelle vejning giver den bedste balance mellem forholdet af vandet, den malede kaffe og bryggetid, og det giver den mest optimale smag. Alle disse informationer kan aflæses på LCD-skærmen.

Holder på varmen

Det er enkelt at bruge Kitchenaid Artisan stempelkande: Man hælder blot den groftmalede kaffe i bunden af kanden og hælder varmt vand over. Herefter røres rundt, og filtret placeres på toppen af kanden. Herefter trækker kaffen i et par minutter, før den er klar til at få stemplet presset ned, hvorefter kaffen er klar til servering.

Modellen har en elektronisk temperaturstyring, der sikrer den mest optimale temperatur, og så har modellen også en dobbeltvæg-konstruktion, som har til formål at holde på varmen, så kaffen ikke bliver kold.

Nok til fem kopper

Kitchenaid Artisan stempelkande har en kapacitet på 0,7 liter, hvilket er nok til omkring fem kopper kaffe. Den lave vægt gør, at modellen aldrig bliver for tung, og håndtaget har også et godt og blødt greb, som gør oplevelsen mere behagelig.

Modellen er i det ikoniske Kitchenaid Artisan-design og vil være flot at have stående i køkkenet i den grå farve. Modellen er ledningsfri, så der vil være stor fleksibilitet med hensyn til placering af stempelkanden.

Det er let at skille Kitchenaid Artisan stempelkandes fire dele ad, hvilket fremmer en nem rengøring. De fire dele tæller filtertoppen, gummipakningen, netfilterskiven og filterbunden.

Man kan med fordel anvende Kitchenaid Artisan stempelkande sammen med Kitchenaid Artisan kaffekværn, som med 15 forskellige indstillinger let kan fremstille den grovhed eller finhed, man ønsker på bønnerne.

Dagens bedste priser og tilbud på Kitchenaid Artisan køkkenvægt:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Fordele

 • Vejer præcist
 • Tænd/sluk-funktion samt nulstillings-funktion (tare)
 • Digitalt LED-display
 • Fås i to farver – sort og sølv
 • Kan bruges sammen med Kitchenaid Artisan kaffekværn

Kitchenaid Artisan køkkenvægt har ikke være udvalgt af eksperter til test. Det betyder dog intet for kvaliteten af produktet, og Kitchenaid Artisan køkkenvægt lever godt op til Kitchenaid Artisan-seriens øvrige kvalitetsprodukter.

Markedet for køkkenudstyr er stort, så det er kun udvalgte modeller og produkter, der kommer med i de forskellige tests. Det betyder ikke, at de modeller der ikke er testede er ringere – de er blot ikke blevet testet endnu.

Anmeldelse: Produktanalyse af Kitchenaid Artisan køkkenvægt

Måler præcist

Køkkenvægtens vigtigste opgave er at måle rigtigt, og den opgave klarer Kitchenaid Artisan køkkenvægt rigtig godt, for dens sensorer er følsomme og kan mærke og registrere selv meget små udsving.

Det betyder, at Kitchenaid Artisan køkkenvægt er ideel, hvis man er meget omhyggelig med at afstemme mål i tilberedningen af kager, brød eller aftensmaden.

Let og overskuelig

Kitchenaid Artisan køkkenvægt er intuitiv i brug og let at overskue. De to knapper klarer funktionerne, og her kan man både tænde og slukke for vægten samt bruge ”tare” (nulstilling) funktionen, således at man efter hver ingrediens kan sætte vægten til nul gram, hvilket gør næste opmåling lettere at holde styr på. Kitchenaid Artisan køkkenvægts digitale display angiver vægten, og det er let at se tallene takket være den tydelige visning.

Flot model

Kitchenaid Artisan køkkenvægts design er skabt til at passe ind i resten af Kitchenaid Artisan-serien, og det betyder et flot design med et minimalistisk og nærmest retro-inspireret udseende.

Modellen fås i to farver – sort og sølv – hvilket vil passe ind i de fleste køkkener, og materialet er rustfrit stål, så man behøver ikke frygte at bruge modellen i et travlt køkken.

Kitchenaid Artisan køkkenvægt er desuden skabt til at bruges sammen med Kitchenaid Artisan kaffekværn, hvor den integrerede digitale vægt præcist måler mængden af kaffebønner til maling. Modellen kan dog sagtens anvendes alene.

Kitchenaid Artisan køkkenvægt måler 12,3 cm (h) og 18 cm (b), vejer 280 gram og bruger to stk. AAA-batterier.

Test og anmeldelser af kitchenaid artisan produkter anvendt i artiklen

OBS: Selvom følgende kilder har været anvendt i forbindelse med artiklen siden publicering, kan der som følge af udgåede/slettede produkter være kilder, der ikke længere anvendes. Det skyldes tekniske problemer, og vi arbejder lige nu på at forbinde alle henvisninger til kilder med reference, samt slette gamle kilder (April 2024).

Ekspert- og testkilder

Alt for damerne

Dansk magasin stilet mod kvinder, der både beskæftiger sig med livsstil, mode, reportager, forbrugerliv med mere. Her er der testet to køkkenmaskiner mod hinanden. Den ene model er Kitchenaid Artisan. Læs mere her.

BBC

Det britiske radionetværk, som er Storbritanniens nationale public service-udbyder af både radio og tv med en række internationale kanaler. BBC fokuserer på mange forskellige emner udover nyheder, oplysende programmer og underholdning, og det tæller også mad og husholdning. I den forbindelse har BBC her testet fem forskellige stavblendere. Læs mere her. 

Dinside.no

Norsk forbrugersite, der skriver bredt om forbrugerstof. Hovedsagelig beskæftiger sitet sig med motor, data, mobil og bolig. Her har sitet testet en Kitchenaid Artisan køkkenmaskine og givet den en bedømmelse fra 1-6 stjerner. Læs mere her.

Expertentesten.de

Tysk testsite, som tester et væld af forskellige produkter, herunder produkter til husholdning og køkken. Her er der tale om en test af ti forskellige sodavandsmaskiner inklusiv SodaStream og Kitchenaid Artisan sodavandsmaskine. Læs mere her.

Expressen 

Expressen er en svensk avis, der udkommer hver aften. Den har over 1 million læsere hver dag og skriver både om nyheder, sport og underholdning. Avisen har også et stort nyhedssite, hvor indholdet er blandet. I denne test er der testet køkkenmaskiner på forskellige parametre som for eksempel æltning, piskning, brugervenlighed, anvendelighed og holdbarhed. Læs mere her. 

Goodhousekeeping.co.uk

Dette britiske site både tester og skriver om forskellige produkter, der har med hus og have at gøre. Der er ikke tale om en egentlig test af et stort antal produkter samtidig, men sitet har løbende testet et udvalg af både køkkenmaskiner, blendere, foodprocessorer, elkedler, stavblendere og espressomaskiner Her får produkterne så karakterer på en skala op til 100 for at afgøre, hvor gode de er. Læs mere her. 

Good Housekeeping Institute har ligeledes testet og anmeldt KitchenAid Artisan 5KHM9212, som de har givet 85 ud af 100 point. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Testberichte

Dette tyske site samler forskellige test og forbrugeranmeldelser og analyserer dem. Herefter dannes sitets egen faglige mening, og en samlet score gives. Her er der tale om en test af Kitchenaid Artisan sodavandsmaskine. Læs mere her.

Testberichte.de har ligeledes testet og anmeldt KitchenAid Artisan 5KHM9212, som de har givet 4,5 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen her.

The Telegraph

Den traditionelle britiske avis blev grundlagt i 1855 og udkommer i fysisk form dagligt. The Telegraph har også et stort tilknyttet online-univers. Stort set alle verdens emner har plads i avisen eller på sitet fra nyheder, sport, underholdning, livsstil, forbrug, kultur og business. Her er tale om forskellige tests af køkkenmaskiner og elkedler. Læs mere her og her.

The Independent

Den britiske avis er en af de største og mest omfangsrige, britiske aviser. Der skrives om nyhedsstof, sport, politik og udland m.m., men forbrugerstof og mad har også en plads i avisen. I denne test har avisen fundet de bedste foodprocessorer, stavblendere og kaffekværne. Læs mere her.

Trustedreviews.com

Sitet bringer daglige og detaljerede ekspertvurderinger af elektroniske forbrugerprodukter samt yderligere analyser. Her er der blevet testet flere forskellige Kitchenaid Artisan-produkter som en køkkenmaskine, brødrister og slow juicer. Læs mere her.

Trustedreviews.com har ligeledes testet og anmeldt KitchenAid Artisan 5KHM9212, som de har givet 4,5 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Coffeedorks.com

Kaffesiden Coffeedorks.com består af baristaer, som gennemgår og vurderer forskellige kafferelaterede produkter. De tester og anmelder derfor et hav af kaffeprodukter heriblandt kaffemaskiner og kaffebryggere. Her har de testet og anmeldt KitchenAid Artisan Cold Brew, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Læs hele testen her.

Coffeereview.com

Coffeereview.com er en kaffeside, der laver alt lige fra informative artikler til kaffeblogs, ratings samt tests og anmeldelser. Her har de testet og anmeldt KitchenAid Artisan Cold Brew, som de har givet 9 ud af 10 stjerner.

Ønsker du at læse hele anmeldelsen, kan du klikke ind på deres hjemmeside her. 

Epicurious.com

Epicurious.com er en ressource for alle, der elsker mad og har været det siden 1995. Siden kommer med tips og tricks i køkkenet, sjove madlavningsvideoer samt et hav af gode opskrifter.

Derudover tester de også forskellige køkkenprodukter heriblandt kafferelaterede produkter. I denne omgang har de anmeldt KitchenAid Artisan Cold Brew. Læs hele testen her. 

Everythingkitchens.com

Everythingkitchens.com er en webshop, hvor der er mulighed for at købe et bredt sortiment af køkkenprodukter fra forskellige mærker. Udover at sælge køkkenprodukter er der også mulighed for at finde opskrifter, guides, artikler og anmeldelser på siden.

Her har de testet og anmeldt KitchenAid Artisan Cold Brew, som de har givet en god anmeldelse. Du kan læse hele anmeldelsen ved at klikke ind her på deres hjemmeside.

Om Kitchenaid

Kitchenaid er grundlagt i Michigan, USA i 1919, og det var også her, at verdens første elektriske piskeris blev opfundet af netop Kitchenaid, og hurtigt blev det en mindre køkken-revolution i husholdningen. Det var samme år, at Kitchenaid fik sit navn, og den pudsige og tilfældige navngivning skyldes en af direktørernes kones bemærkning: Hun skulle nemlig afprøve piskeriset, men kendte ikke navnet på det. Efter afprøvningen var hun så begejstret for den nye opfindelse, at hun kaldte det ”den bedste køkkenhjælp ( = kitchen aid), jeg nogensinde har prøvet”, og deraf opstod navnet ”Kitchenaid”.

Hurtigt op gennem 1920’erne blev Kitchenaid et kendt varemærke, og det gjaldt også i mere professionelle og celebre kredse, hvor kendisser som Ginger Rogers, Henry Ford og John Barrymore anerkendte Kitchenaids kvalitet. Der var fra starten af fokus på design og stil, og i 1930’erne blev den berømte modelserie ”K” lanceret, som i dag er lidt af en kultmixer. Det banebrydende design blev så anerkendt, at man flere steder i dag kan se et antal af modellerne på museer.

Indtil 1950’erne var husholdningsapparater som standard hvide, men Kitchenaid gik efter at iklæde deres produkter flotte og iøjnefaldende farver, og det betød designs i lyserød, solgul, forårsgrøn, satin krom og antik kobber. Farvepaletten blev udvidet med årene, og fra 1990’erne blev det muligt at få Kitchenaids produkter i blandt andet pastelgul, glødende rød, æblegrøn, koboltblå og endda orange.

Fra 2000 og frem kom der for alvor gang i Kitchenaids popularitet, og mærket producerer nu et væld af køkkenprodukter og hvidevarer, hvor der udover stil og design er fokus på kvalitet, funktionalitet og slidstyrke. Kitchenaid indtog også det europæiske marked med start i de kulinarisk-orienterede lande Frankrig og Italien i 2007 og derefter resten af Europa.

For mange amatør-kokke og hjemmebagere er Kitchenaid for alvor kommet på landkortet, efter mærket er blevet brugt i Den Store Bagedyst-programmer, hvor modellerne især har været i fokus i den britiske The Great Bake Off.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme