Kitchenaid Artisan test-oversigt – Find de bedste Kitchenaid Artisan produkter ifølge vores research

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

I denne artikel ser Forbrugsguiden nærmere på en række produkter fra mærket Kitchenaids serie ”Kitchenaid Artisan”. Det tæller en lang række køkkenredskaber som blandt andet en køkkenmaskine, blender, foodprocessor, brødrister, elkedel, køkkenvægt, kaffemaskine, saftpresser, slow juicer med mere.

For at kunne give forbrugeren det bedst mulige overblik har vi set nærmere på forskellige ekspert-tests, hvor eksperter har afprøvet og vurderet de forskellige Kitchenaid Artisan-produkter.

Til dette formål har vi blandt andet set nærmere på tests fra den svenske pendant Råd & Rön samt testsites som goodhousekeeping.co.uk, which.co.uk og dinside.no og aviser som The Telegraph og The Independent.

Vi vil dog gøre opmærksom på, at ikke alle Kitchenaid Artisan-produkterne i denne artikel er blevet testet af eksperter, men fordi, at de ikke-testede produkter også er essentielle i det moderne køkken og i samme serie som de øvrige roste produkter, har vi alligevel taget dem med i testen.

Markedet for køkkenudstyr er stort, så det er kun udvalgte modeller og produkter, der kommer med i de forskellige tests. Det betyder dog ikke, at de modeller der ikke er testede er ringere – de er blot ikke blevet testet endnu. Det er angivet ved det specifikke produkt, om produktet er testet af eksperter.

Ønsker du at læse mere, bringer vi en liste over links til de undersøgelser, vi henviser til, nederst i artiklen.

Denne Kitchenaid Artisan test indeholder:
🔸 Overblik over 10 forskellige Kitchenaid Artisan-produkter til køkkenet
🔸 Information om Kitchenaid
🔸 Gennemgang af diverse tests, som vi har undersøgt og analyseret 

Bemærk venligst, Forbrugsguiden tester ikke selv produkter, men samler derimod resultaterne af uvildige tests, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Kitchenaid Artisan test 2023 – Her er de bedste Kitchenaid Artisan modeller

Her finder du en gennemgang af markedets bedste Kitchenaid Artisan-produkter. Vi har analyseret diverse ekspert tests fra både ind og udland og samlet de bedst anmeldte modeller lige her. I de grønne bokse under produktnavnene, kan du se, hvem der har testet produktet og hvad deres bedømmelse er.

Du finder også en prissammenligning, så du nemt og hurtigt får overblik over, hvor du får dit nye Kitchenaid Artisan produkt til den bedste pris.


Kitchenaid Artisan køkkenmaskine

✅ Anbefalet af danske Alt.dk
✅ 4,5 stjerner ud af 5 hos Trustedreviews.com
✅ ”Alle pengene værd” hos britiske The Telegraph
✅ 93 ud af 100 point hos britiske Goodhousekeeping.co.uk
✅ ”Mixer til perfektion” hos britiske Which.co.uk
✅ 5 stjerner hos norske Dinside.no
✅ 4 stjerner hos svenske Expressen.se

KitchenAid Artisan koekkenmaskine

.
Kitchenaid Artisan køkkenmaskine har længe været en fast bestanddel af tv-programmet The Great British Bake Off og netop derfor forventer man et luksusprodukt med Kitchenaid Artisan køkkenmaskine, og det får man også.

Eksperter fra både ind- og udland har testet modellen på flere fronter, og konklusionen lyder overordnet, at modellen er både holdbar og solid.

God til både at piske og ælte

Kitchenaid Artisan køkkenmaskine er en køkkenmaskine, der kan stort set det hele.

Den er både god, når det kommer til at piske lette konsistenser som æggehvider og flødeskum, hvor skummet og hviderne bliver lette og luftige og fyldt med knitrende små luftbobler, men også til dej.

Det gælder både mere flydende kagedej som for eksempel muffin-dej, men også tungere brød- og gærdeje er modellen god til at ælte sammen.

Ti forskellige hastigheder

For at kunne klare alle ælteopgaverne er Kitchenaid Artisan køkkenmaskine udstyret med hele ti forskellige hastighedsgrader, hvor de høje hastigheder bruges til de lette materialer og de lave til de tunge deje.

Udover piskeris kommer Kitchenaid Artisan køkkenmaskine også med en dejkrog, som skal bruges til at ælte netop de tunge deje.

Det går også hurtigt med Kitchenaid Artisan køkkenmaskine, og selv om der æltes for fuld kraft, er modellen også forholdsvis lydløs i brug.

Det er både muligt at tilberede store og små portioner ad gangen, og Kitchenaid Artisan køkkenmaskine hører til i mellemklassen, hvad angår størrelse med en skålstørrelse på 4,8 liter.

Unikt design

Det er ikke til at komme udenom, at Kitchenaid Artisan køkkenmaskine er en luksus-model, som efterhånden er blevet lidt af et stilikon. Modellen er utrolig flot at se på med et strømlinet og stilfuldt design, men den fylder også en del på køkkenbordet.

Den er svær at for til at passe ind i skabe, men modellen er også skabt til at stå fremme og pryde – flere af eksperterne nævner desuden, at Kitchenaid Artisan køkkenmaskine vil blive køkkenbordets midtpunkt.

Modellen findes i 28 forskellige farver, som alle passer sammen med skålen, der er i rustfrit stål, og for en mere varieret brug er det muligt at tilkøbe en del tilbehør.

Der er kun få kritikpunkter af Kitchenaid Artisan køkkenmaskine, men prisen er en af de faktorer, som man skal overveje, for modellen ligger unægtelig mod den dyre ende af prisskalaen.

Kitchenaid Artisan køkkenmaskine måler 35 cm (h), 22 cm (b), 36 cm (d) og vejer 11,2 kilo.

Udvalgte fordele ved Kitchenaid Artisan køkkenmaskine:
God til både æltning og piskning
God skålstørrelse med en kapacitet på 4,8 liter
Har ti forskellige hastigheder
Flot og stilfuld model
Findes i 28 forskellige farver

Nedenfor kan du se en præsentation af Kitchenaid Artisan køkkenmaskine:


KitchenAid Artisan 5KHM9212

Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön
✅ 4.5 ud af 5 stjerner hos det britiske testmagasin Trustedreviews.com
✅ 4.5 ud af 5 stjerner hos det tyske testmagasin Testberichte.de
✅ 85 ud af 100 point hos det britiske husholdningsmagasin Good Housekeeping Institute

KitchenAid 5KHM9212

.
KitchenAid Artisan 5KHM9212 er blevet testet og anmeldt af fem forskellige ekspertkilder, hvilket inkluderer Råd & Rön, Trustedreviews.com, Testberichte.de og Good Housekeeping Institute.

Alle eksperter er begejstrede for maskinen, som de har givet en god bedømmelse ud fra forskellige parametre såsom ydeevne, brugervenlighed, design m.m.

Praktisk håndmixer, ifølge eksperterne

Ifølge eksperterne fra Testberichte.de er KitchenAid Artisan 5KHM9212 en ”praktisk håndmixer”, der er ”lækker og behagelig at holde på”. De mener, at håndmixeren ”klarer de fleste opgaver yderst godt”, hvorfor den er ”en god ven at have i sit køkken”. Til gengæld skriver de, at den er forholdsvis dyr.

Dette er eksperterne fra Trustedreviews.com enige i og forklarer ydermere, at KitchenAid Artisan 5KHM9212 har flere praktiske funktioner. De er især glade for dens variable hastighed samt medfølgende tilbehør. Dog nævner de, at maskinen er langsommere end andre modeller og bliver ”meget varm efter længere tids brug”.

Eksperterne fra Good Housekeeping Institute har også testet KitchenAid Artisan 5KHM9212. De hæfter sig ved, at håndmixeren er en ”solid model, som er meget nem at håndtere på trods af dens lidt højere vægt”. De synes dog ikke, at modellen er så god til piskning af æg som andre modeller.

Håndmixer med ni hastigheder

Med KitchenAid Artisan 5KHM9212 får man en håndmixer med ni forskellige hastigheder. Takket være de ni hastigheder er der mulighed for at bruge maskinen til lidt af hvert. Mens de lavere hastigheder er gode til omrøring af milkshake og sauce, er de højere hastigheder velegnede til brød- og kagedej.

Derudover er KitchenAid Artisan 5KHM9212 en solid håndmixer, der kan klare lidt af hvert. Den har en motor med en motoreffekt på 85 Watt, så den kan håndtere både de mindre krævende samt de mere krævende ingredienser. På den digitale LED-skærm kan man desuden se de forskellige funktioner.

En del medfølgende tilbehør

Ved køb af KitchenAid Artisan 5KHM9212 medfølger der forskellige tilbehørsdele, så man kan bruge håndmixeren til forskellige formål. Der medfølger blandt andet to turbopiskeris i rustfrit stål, to dejkroge, et piskeris med 16 tråde, en blandestav samt en beskyttende opbevaringspose.

Håndmixeren er ydermere forsynet med et blødt greb, så den er behagelig at holde på og anvende med kun én hånd. Samtidigt har KitchenAid Artisan 5KHM9212 et drejeled, som sikrer mere fleksibilitet, så man kan bevæge sig, mens man bruger den.

KitchenAid Artisan 5KHM9212 måler 15 cm (h), 8 cm (b), 20 cm (d) og vejer 1,1 kilo.

Udvalgte fordele ved KitchenAid Artisan 5KHM9212:
Blødt greb
Forskellige tilbehørsdele
Digital LED-skærm
Solid håndmixer
Ni hastigheder

Her kan du se en præsentationsvideo af KitchenAid Artisan 5KHM9212. Videoen er produceret af KitchenAid:


Kitchenaid Artisan foodprocessor

✅ 88 ud af 100 point hos britiske Goodhousekeeping.co.uk
✅ ”Fantastisk evne til at hakke og blende” hos britiske Which.co.uk
✅ Anbefalet hos den britiske avis The Independent

Kitchenaid-Artisan-5KFP1644

savier

Find og test rabatkoder ved checkout

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout

.
Kitchenaid Artisan foodprocessor er blevet testet af en række britiske eksperter fra både avisen The Independent samt testsiderne Goodhousekeeping.co.uk og Which.co.uk, og der er bred enighed blandt eksperterne om, at Kitchenaid Artisan foodprocessor er en brugervenlig foodprocessor, som har rigtig mange brugsmuligheder.

Godt multiprodukt

Hvis man kun vil investere i ét køkkenredskab vil Kitchenaid Artisan foodprocessor være et godt valg. I modsætning til mange andre foodprocessorer kan Kitchenaid Artisan foodprocessor både blende, hakke, snitte, piske og ælte fødevarerne.

Den brede variationsbredde roses også af eksperterne, og det noteres også, at Kitchenaid Artisan foodprocessor er god på alle områderne.

Derfor vil Kitchenaid Artisan foodprocessor være et godt valg, uanset om man hakker kød, snitter grøntsager, pisker æggehvider eller ælter dej.

Justerbar skivetykkelse

Det alsidige brug af Kitchenaid Artisan foodprocessor kombineres også med de mange justeringsmuligheder. Dette er især funktionelt i forbindelse med skive-skæring, for på Kitchenaid Artisan foodprocessor kan man justere skivetykkelsen i seks forskellige intervaller – fra de helt tynde på 1 millimeter til de tykkeste på 6 millimeter.

Som en ekstra brugervenlighed kan tykkelsen justeres under brugen uden at slukke maskinen, hvilket betyder, at man ikke behøver skifte snitteplade undervejs. For en bedre tilberedning skærer modellens knive både vertikalt og horisontalt, og hastigheden kan justeres alt efter, hvor hårde eller bløde fødevarerne er.

Meget tilbehør

For at sikre den alsidige brug kommer Kitchenaid Artisan foodprocessor med meget tilbehør. Det tæller blandt andet tre forskellige skåle på henholdsvis 1, 2,4 og 4 liter samt tre forskellige plader.

Hver plade har sit formål, som tæller en vendbar riveplade til grøntsager og ost, rivejern til fin rivning og en snitteskive til faste strimler af frugt og grøntsager samt pommes frites.

Herudover kommer tilbehør som citruspresser, piskeris, spatel og opbevaringsboks.

Som en ekstra sikkerhed er Kitchenaid Artisan foodprocessor udstyret med non-slip fødder, og det er let at låse de enkelte dele sammen til de individuelle brug. Er man i tvivl om brugen, medfølger desuden en god instruktionsbog.

Udvalgte fordele ved Kitchenaid Artisan foodprocessor:
Multiprodukt som både kan hakke, snitte, blande, piske og ælte
Mulighed for seks forskellige skivetykkelser
Knivene skærer både vertikalt og horisontalt
Meget tilbehør medfølger, inklusive tre forskellige skåle og tre plader
Sikker model, der står fast med ned non-slip-feet

Nedenfor kan du se en præsentation af Kitchenaid Artisan foodprocessor:


Kitchenaid Artisan brødrister

✅ Topscorer hos det svenske forbrugerråd Råd & Rön
✅ 4,5 stjerner ud af 5 hos Trustedreviews.com

KITCHEN AID Artisan 5kmt2204

.
Kitchenaid Artisan brødrister er blevet testet af både det danske og svenske forbrugerråd blandt henholdsvis 25 og 77 produkter, og begge forbrugerråd giver Kitchenaid Artisan brødrister topkarakterer.

Det gælder også sitet trustedreviews.com, og Kitchenaid Artisan brødrister vil især være et godt valg for den bevidste forbruger, der har mange præferencer, når det kommer til ristning af brød.

Flot og gyldent brød

En af de helt store fordele ved Kitchenaid Artisan brødrister er, at det er muligt at individualisere sin ristning. Fælles for alle indstillinger er dog, at Kitchenaid Artisan brødrister leverer velristet og gyldent brød meget hurtigt.

Den er enkel i brug, for med almindeligt brød i skiver placerer man det blot i åbningen, og så måler sensorer selv, hvordan brødet skal ristes og trækker det ned til varmen.

Og det går hurtigt, for efter lidt over halvandet minut er brødet færdigristet. For selv at kunne bestemme hvor brunt, man ønsker brødet, er det endvidere muligt at vælge imellem 7 forskellige brunings-niveauer.

Mange indstillinger

Kitchenaid Artisan brødrister kan riste to skiver ad gangen, hvilket ikke er så meget, men til gengæld har modellen mange muligheder for ristning.

Det tæller udover almindeligt brød i skiver blandt andet en frostfunktion, hvor brødet tøs op, en bagel-funktion, hvor der kun ristes på indersiden samt sandwich-funktion, som er skabt til ristede sandwichs.

Selv store stykker brød kan Kitchenaid Artisan brødrister klare, for modellen er både robust og stabil på grund af den formstøbte metalkonstruktion og ekstra brede risteslidser.

Flot model i otte forskellige farver

Udseendet er en anden faktor, som ikke er til at komme udenom med Kitchenaid Artisan brødrister. Eksperterne lægger nemlig også mærke til modellens moderne, vovede design med en kurvet form, som vil dreje hoveder, når den står frit fremme på køkkenbordet.

For at kunne tilpasse Kitchenaid Artisan brødrister til forbrugerens individuelle stil, så kommer modellen i otte forskellige farver, der spænder fra neutrale i blank sort og cremet hvid til lyserød og glinsende dybrød.

Kitchenaid Artisan brødrister måler 22,5 cm (h), 18 cm (b) 33 cm (d).

Udvalgte fordele ved Kitchenaid Artisan brødrister:
Syv forskellige risteindstillinger
Rister brødet ensartet og jævnt
Flere forskellige funktioner som frostfunktion og bagel-funktion
Flot model
Findes i otte forskellige farver

Nedenfor kan du se en præsentation af Kitchenaid Artisan brødrister:


Kitchenaid Artisan elkedel

✅ Anbefalet hos britiske The Telegraph
✅ ”Godt kalkfilter” hos britiske Which.co.uk
✅ 86 ud af 100 point hos britiske goodhousekeeping.co.uk

kitchenaid-artisan-elkedel

.
Kitchenaid Artisan elkedel bliver rost højt af de britiske eksperter fra både avisen The Telegraph og testsiderne Which.co.uk og Goodhousekeeping.co.uk.

Briterne er kendte for deres store forbrug af te – og dermed også elkedlen – men også den almindelige forbruger vil nyde godt af Kitchenaid Artisan elkedel, som både er flot at se på og effektiv med gode funktioner.

Gode funktioner

På mange områder er Kitchenaid Artisan elkedel som elkedler er flest, men med det samme skiller den sig dog ud. Det gør den på grund af nogle unikke funktioner, som kun ses de færreste andre steder.

Det tæller blandt andet, at man kan justere vandtemperaturen til mellem 50 og 100 grader, således at man ikke behøver koge vandet, hvis man blot skal bruge varmt vand til kaffen.

Herudover ses en temperaturmåler på kedlens ydre, som løbende fortæller brugeren, hvor varmt vandet er. Eksperterne bemærker yderligere, at Kitchenaid Artisan elkedel varmer vandet meget hurtigt op.

Holder på varmen

Kitchenaid Artisan elkedel er udstyret med en dobbeltvægs-konstruktion, der gør, at isoleringen er forbedret. Med en bedre isolering holder Kitchenaid Artisan elkedel længere på varmen indvendigt, men det betyder også, at kedlens yderside ikke bliver varm at røre ved.

Dermed er man sikret, at hverken børn eller dyr kommer til skade. Isoleringen betyder ydermere, at støjniveauet er lavere end normalt.

Let at bruge

Kitchenaid Artisan elkedel er en meget brugervenlig model, som også har en god rummelighed med en maksimum-kapacitet på 1,5 liter.

Kedlen er lavet i formstøbt metal med et solidt håndtag, som gør selve kedlen mere stabil og nem at håndtere. Der er flere sikkerhedsforanstaltninger på Kitchenaid Artisan elkedel som tæller et låst låg, gummi-fødder og en let opløftning fra basen.

Derudover er Kitchenaid Artisan elkedel en flot model, der er tro mod den veldesignede Kitchenaid Artisan-serie af køkkenprodukter.

Kitchenaid Artisan elkedel måler 22 cm (h), 27 cm (b), 21 cm (d) og vejer 2,1 kilo.

Udvalgte fordele ved Kitchenaid Artisan elkedel:
Mulighed for at indstille vandtemperaturen mellem 50-100 grader
Med temperaturmåler, der angiver vandets nuværende temperatur
Varmer hurtigt op
Dobbeltvægs-konstruktion der holder på varmen
God maksimumkapacitet på 1,5 liter

Nedenfor kan du se en præsentation af Kitchenaid Artisan elkedel:


Kitchenaid Artisan stempelkande

Kitchenaid Artisan stempelkande

savier

Find og test rabatkoder ved checkout

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout

.
Kitchenaid Artisan stempelkande har ikke været inkluderet i ekspertenes test, men modellen er i høj kvalitet i den sædvanlige Kitchenaid Artisan-stil, hvor der både er fokus på funktionalitet og æstetik.

Denne model vil være et godt valg for den krævende kaffe-entusiast, der sætter kvalitet meget højt.

Forbedret smag

Kitchenaid Artisan stempelkande passer rigtig godt til de kaffedrikkere, der kan smage forskellen på hver en bønne og aroma, for denne model serverer kaffe med en fyldigere smag og forbedret aroma.

For at sikre den bedst mulige smag har Kitchenaid Artisan stempelkande en integreret vægt og timer, som vejer vand og den malede kaffe hver for sig.

Denne individuelle vejning giver den bedste balance mellem forholdet af vandet, den malede kaffe og bryggetid, og det giver den mest optimale smag. Alle disse informationer kan aflæses på LCD-skærmen.

Holder på varmen

Det er enkelt at bruge Kitchenaid Artisan stempelkande: Man hælder blot den groftmalede kaffe i bunden af kanden og hælder varmt vand over. Herefter røres rundt, og filtret placeres på toppen af kanden. Herefter trækker kaffen i et par minutter, før den er klar til at få stemplet presset ned, hvorefter kaffen er klar til servering.

Modellen har en elektronisk temperaturstyring, der sikrer den mest optimale temperatur, og så har modellen også en dobbeltvæg-konstruktion, som har til formål at holde på varmen, så kaffen ikke bliver kold.

Nok til fem kopper

Kitchenaid Artisan stempelkande har en kapacitet på 0,7 liter, hvilket er nok til omkring fem kopper kaffe. Den lave vægt gør, at modellen aldrig bliver for tung, og håndtaget har også et godt og blødt greb, som gør oplevelsen mere behagelig.

Modellen er i det ikoniske Kitchenaid Artisan-design og vil være flot at have stående i køkkenet i den grå farve. Modellen er ledningsfri, så der vil være stor fleksibilitet med hensyn til placering af stempelkanden.

Det er let at skille Kitchenaid Artisan stempelkandes fire dele ad, hvilket fremmer en nem rengøring. De fire dele tæller filtertoppen, gummipakningen, netfilterskiven og filterbunden.

Man kan med fordel anvende Kitchenaid Artisan stempelkande sammen med Kitchenaid Artisan kaffekværn, som med 15 forskellige indstillinger let kan fremstille den grovhed eller finhed, man ønsker på bønnerne.

Udvalgte fordele ved Kitchenaid Artisan stempelkande:
God til kaffeentusiasterne
Integreret vægt og timer, som sikrer den bedst mulige smag
Med elektronisk temperaturstyring
Dobbeltvægs-konstruktion holder på varmen
Kapacitet på 0,7 liter, som svarer til fem kopper kaffe


Om Kitchenaid

Kitchenaid er grundlagt i Michigan, USA i 1919, og det var også her, at verdens første elektriske piskeris blev opfundet af netop Kitchenaid, og hurtigt blev det en mindre køkken-revolution i husholdningen. Det var samme år, at Kitchenaid fik sit navn, og den pudsige og tilfældige navngivning skyldes en af direktørernes kones bemærkning: Hun skulle nemlig afprøve piskeriset, men kendte ikke navnet på det. Efter afprøvningen var hun så begejstret for den nye opfindelse, at hun kaldte det ”den bedste køkkenhjælp ( = kitchen aid), jeg nogensinde har prøvet”, og deraf opstod navnet ”Kitchenaid”.

Hurtigt op gennem 1920’erne blev Kitchenaid et kendt varemærke, og det gjaldt også i mere professionelle og celebre kredse, hvor kendisser som Ginger Rogers, Henry Ford og John Barrymore anerkendte Kitchenaids kvalitet. Der var fra starten af fokus på design og stil, og i 1930’erne blev den berømte modelserie ”K” lanceret, som i dag er lidt af en kultmixer. Det banebrydende design blev så anerkendt, at man flere steder i dag kan se et antal af modellerne på museer.

Indtil 1950’erne var husholdningsapparater som standard hvide, men Kitchenaid gik efter at iklæde deres produkter flotte og iøjnefaldende farver, og det betød designs i lyserød, solgul, forårsgrøn, satin krom og antik kobber. Farvepaletten blev udvidet med årene, og fra 1990’erne blev det muligt at få Kitchenaids produkter i blandt andet pastelgul, glødende rød, æblegrøn, koboltblå og endda orange.

Fra 2000 og frem kom der for alvor gang i Kitchenaids popularitet, og mærket producerer nu et væld af køkkenprodukter og hvidevarer, hvor der udover stil og design er fokus på kvalitet, funktionalitet og slidstyrke. Kitchenaid indtog også det europæiske marked med start i de kulinarisk-orienterede lande Frankrig og Italien i 2007 og derefter resten af Europa.

For mange amatør-kokke og hjemmebagere er Kitchenaid for alvor kommet på landkortet, efter mærket er blevet brugt i Den Store Bagedyst-programmer, hvor modellerne især har været i fokus i den britiske The Great Bake Off.

KitchenAid-Brand-logo


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

🤩 Hvilke KitchenAid Artisan modeller er bedst i test?

KitchenAid Artisan Cold Brew, KitchenAid Artisan 5KHM9212, Kitchenaid Artisan køkkenmaskine, Kitchenaid Artisan foodprocessor, Kitchenaid Artisan brødrister, Kitchenaid Artisan sodavandsmaskine og Kitchenaid Artisan Stavblender

🤓 Hvad er KitchenAid Artisan?

KitchenAid Artisan er en linje af kvalitets køkkenapparater fra det amerikanske kvalitetsmærke KitchenAid.

😄 Hvem er KitchenAid?

KitchenAid blev grundlagt i 1919 med det formål at producere kvalitets røremaskiner. Siden da har det amerikanske mærke også bredt produktionen ud til andre køkkenapparater, men stadigvæk med kvaliteten i højsædet.


Disse testkilder har vi anvendt i KitchenAid Artisan testen:

Alt for damerne 🇩🇰
Dansk magasin stilet mod kvinder, der både beskæftiger sig med livsstil, mode, reportager, forbrugerliv med mere. Her er der testet to køkkenmaskiner mod hinanden. Den ene model er Kitchenaid Artisan. Læs mere her.

BBC 🇬🇧
Det britiske radionetværk, som er Storbritanniens nationale public service-udbyder af både radio og tv med en række internationale kanaler. BBC fokuserer på mange forskellige emner udover nyheder, oplysende programmer og underholdning, og det tæller også mad og husholdning. I den forbindelse har BBC her testet fem forskellige stavblendere. Læs mere her. 

Dinside.no 🇳🇴
Norsk forbrugersite, der skriver bredt om forbrugerstof. Hovedsagelig beskæftiger sitet sig med motor, data, mobil og bolig. Her har sitet testet en Kitchenaid Artisan køkkenmaskine og givet den en bedømmelse fra 1-6 stjerner. Læs mere her.

Expertentesten.de 🇩🇪 
Tysk testsite, som tester et væld af forskellige produkter, herunder produkter til husholdning og køkken. Her er der tale om en test af ti forskellige sodavandsmaskiner inklusiv SodaStream og Kitchenaid Artisan sodavandsmaskine. Læs mere her.

Expressen 🇸🇪
Expressen er en svensk avis, der udkommer hver aften. Den har over 1 million læsere hver dag og skriver både om nyheder, sport og underholdning. Avisen har også et stort nyhedssite, hvor indholdet er blandet. I denne test er der testet køkkenmaskiner på forskellige parametre som for eksempel æltning, piskning, brugervenlighed, anvendelighed og holdbarhed. Læs mere her. 

Goodhousekeeping.co.uk 🇬🇧
Dette britiske site både tester og skriver om forskellige produkter, der har med hus og have at gøre. Der er ikke tale om en egentlig test af et stort antal produkter samtidig, men sitet har løbende testet et udvalg af både køkkenmaskiner, blendere, foodprocessorer, elkedler, stavblendere og espressomaskiner Her får produkterne så karakterer på en skala op til 100 for at afgøre, hvor gode de er. Læs mere her. 

Good Housekeeping Institute har ligeledes testet og anmeldt KitchenAid Artisan 5KHM9212, som de har givet 85 ud af 100 point. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Råd & Rön 🇸🇪
Råd & Rön er det svenske forbrugerråd, som løbende holder øje med forbrugerliv og nye forbrugerprodukter. Råd & Rön har her foretaget en test af 77 brødristere.

Du kan læse mere om testen her, men fuld adgang kræver dog abonnement. Det er også muligt at købe sig adgang til enkelte tests alene.

Testberichte 🇩🇪 
Dette tyske site samler forskellige test og forbrugeranmeldelser og analyserer dem. Herefter dannes sitets egen faglige mening, og en samlet score gives. Her er der tale om en test af Kitchenaid Artisan sodavandsmaskine. Læs mere her.

Testberichte.de har ligeledes testet og anmeldt KitchenAid Artisan 5KHM9212, som de har givet 4,5 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen her.

The Telegraph 🇬🇧
Den traditionelle britiske avis blev grundlagt i 1855 og udkommer i fysisk form dagligt. The Telegraph har også et stort tilknyttet online-univers. Stort set alle verdens emner har plads i avisen eller på sitet fra nyheder, sport, underholdning, livsstil, forbrug, kultur og business. Her er tale om forskellige tests af køkkenmaskiner og elkedler. Læs mere her og her.

The Independent 🇬🇧
Den britiske avis er en af de største og mest omfangsrige, britiske aviser. Der skrives om nyhedsstof, sport, politik og udland m.m., men forbrugerstof og mad har også en plads i avisen. I denne test har avisen fundet de bedste foodprocessorer, stavblendere og kaffekværne. Læs mere her.

Trustedreviews.com 🇺🇸
Sitet bringer daglige og detaljerede ekspertvurderinger af elektroniske forbrugerprodukter samt yderligere analyser. Her er der blevet testet flere forskellige Kitchenaid Artisan-produkter som en køkkenmaskine, brødrister og slow juicer. Læs mere her.

Trustedreviews.com har ligeledes testet og anmeldt KitchenAid Artisan 5KHM9212, som de har givet 4,5 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Which? 🇬🇧
Englands største forbrugermagasin med knap 700.000 magasinabonnenter. Which? er til for forbrugerne, og målet er at gøre en forskel for forbrugerene. Which? tester løbende forskellige husholdningsprodukter, og her er der tale om både en køkkenmaskine, blender, foodprocessor, elkedel og espressomaskine fra Kitchenaid Artisan-serien. Læs mere her, men fuld adgang til testene kræver dog abonnement.

Coffeedorks.com 🇺🇸
Kaffesiden Coffeedorks.com består af baristaer, som gennemgår og vurderer forskellige kafferelaterede produkter. De tester og anmelder derfor et hav af kaffeprodukter heriblandt kaffemaskiner og kaffebryggere. Her har de testet og anmeldt KitchenAid Artisan Cold Brew, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Læs hele testen her.

Coffeereview.com 🇺🇸
Coffeereview.com er en kaffeside, der laver alt lige fra informative artikler til kaffeblogs, ratings samt tests og anmeldelser. Her har de testet og anmeldt KitchenAid Artisan Cold Brew, som de har givet 9 ud af 10 stjerner.

Ønsker du at læse hele anmeldelsen, kan du klikke ind på deres hjemmeside her. 

Epicurious.com 🇺🇸
Epicurious.com er en ressource for alle, der elsker mad og har været det siden 1995. Siden kommer med tips og tricks i køkkenet, sjove madlavningsvideoer samt et hav af gode opskrifter.

Derudover tester de også forskellige køkkenprodukter heriblandt kafferelaterede produkter. I denne omgang har de anmeldt KitchenAid Artisan Cold Brew. Læs hele testen her. 

Everythingkitchens.com 🇺🇸
Everythingkitchens.com er en webshop, hvor der er mulighed for at købe et bredt sortiment af køkkenprodukter fra forskellige mærker. Udover at sælge køkkenprodukter er der også mulighed for at finde opskrifter, guides, artikler og anmeldelser på siden.

Her har de testet og anmeldt KitchenAid Artisan Cold Brew, som de har givet en god anmeldelse. Du kan læse hele anmeldelsen ved at klikke ind her på deres hjemmeside.


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Kitchenaid Artisan kolbekaffemaskine

Kitchenaid Artisan Kolbe-kaffemaskine

.
Kitchenaid Artisan kolbe-kaffemaskine er en atypisk kaffemaskine, der bruger en vakuumbrygge-metode i sin kaffebrygning.

Modellen har ikke været inkluderet i tests, men vi har alligevel valgt at tage Kitchenaid Artisan kolbe-kaffemaskine med i vores artikel, det denne kaffemaskine tilbyder muligheden for god kaffe på en utraditionel måde.

Vakuum-kaffe

Det lyder måske lidt mærkeligt med kaffe, der brygges via en vakuumbrygge-metode, men ikke desto mindre er det det, som Kitchenaid Artisan kolbe-kaffemaskine gør.

Denne utraditionelle metode sikrer den mest mulige intense smag fra de foretrukne kaffebønner, idet kaffebønnernes aroma ikke kan forsvinde og sive ud inde i vakuummet.

Det er en anderledes måde at brygge kaffe på, men resultatet er en lang mere smagfuld kaffe med Kitchenaid Artisan kolbe-kaffemaskine.

Nok til otte kopper

Kitchenaid Artisan kolbekaffemaskine har en kapacitet på 1 liter vand, hvilket svarer til otte kopper. Det er en god størrelse – også hvis man får gæster.

Kitchenaid Artisan kaffemaskine anvender damptryk, som presser det varme vand fra den nederste kande op i det øverste bryggekammer med den malede kaffe, og herefter løber kaffen tilbage ned i den nederste kande.

Processen sørger også for en jævn og stabil temperaturstyring, og en god temperering giver bedre kaffe.

Det er desuden enkelt at anvende Kitchenaid Artisan kolbekaffemaskine, lige så snart man har fået styr på metoden, og udover enkeltheden i brugen, så bliver kaffen også mere fyldig og intens end normalt.

Sikker model

Fordi Kitchenaid Artisan kolbekaffemaskine håndterer meget varmt vand, har der også været fokus på sikkerheden på modellen. Modellen er nemlig udstyret med en magnetisk låseforsegling, som holder bryggekammeret og kanden samlet under hele brygningen, så brændende varmt vand ikke spildes.

For at sikre god komfort og stabilitet er kanden udstyret med et blødt greb, og bryggekammeret har ligeledes et godt håndtag.

Derudover er Kitchenaid Artisan kolbekaffemaskine en del af Kitchenaid Artisan-serien, så hvis man ønsker en kaffemaskine, der også ser godt ud på køkkenbordet, så vil Kitchenaid Artisan kolbe-kaffemaskine være et godt valg. Stilen er tro mod Kitchenaid Artisan-serien, og Kitchenaid Artisan kolbe-kaffemaskine fås i sort.

Udvalgte fordele ved Kitchenaid Artisan kolbekaffemaskine:
Vakuumbrygge-metode giver mere intens kaffesmag
Kapacitet på 1 liter vand
Nok til otte kopper kaffe
Fokus på sikkerhed
Flot design

Nedenfor kan du se en præsentation af Kitchenaid Artisan kolbekaffemaskine:


Kitchenaid Artisan slowjuicer

✅ 4 stjerner ud af 5 hos Trustedreviews.com

Kitchenaid Artisan slowjuicer

.
Kitchenaid Artisan slowjuicer er blevet testet af eksperterne hos trustedreviews.com, der stort set kun har positive kommentarer til modellen.

Især fremhæves Kitchenaid Artisan slowjuicers evne til at få mest muligt ud af fødevarerne samtidig med, at modellen fungerer godt uden stop eller gener.

Som prikken over i’et er modellen rigtig flot at se på takket være Kitchenaid Artisan-seriens flotte design.

Langsom, men god proces

En af de væsentligste forskelle på traditionelle saftpressere og slowjuicere som Kitchenaid Artisan slowjuicer er den kraft og fart, hvorved saften presses ud.

Kitchenaid Artisan slowjuicer er udstyret med slowjuicer-teknologien, som har en lav centrifugerings-hastighed. Denne lave hastighed sørger for, at der udledes mindre varme og ilt i juicen, og dermed kan juicen holde sig frisk længere, da flere enzymer og vitaminer bevares. Og forskellen kan smages.

Til mange typer fødevarer

Kitchenaid Artisan slowjuicer er en kraftfuld model, som ikke blot kan bearbejde frugt og grønt. Det er også muligt at tilsætte grove grøntsager, urter og nødder, hvilket gør antallet af smagsvarianter meget større.

Modellen har et stort indføringsrør med tragt, hvilket gør, at man ikke behøver skære fødevarerne meget småt ud, og når stykkerne er tilsat, så starter maskinen med at finhakke frugten/grøntsagen/urten/nødderne, hvorefter saften langsomt presses ud i en mekanisk kværn.

Den langsomme proces sørger også for, at der er mindre spild, og at juicen ikke så let skiller.

Meget tilbehør medfølger

Når man investerer i Kitchenaid Artisan slowjuicer, får man meget mere end kun en slowjuicer, som kan lave juice. Modellen kan nemlig også med fordel bruges til at lave puré eller syltetøj, og der er tre indstillinger, som bruges til at justere hvilken konsistens, juicen/puréen/syltetøjet skal have.

Desuden får man en lang række af tilbehør med, som vil gøre arbejdet væsentligt lettere. Her er blandt andet tale om en saftskål på 1 liter, en saftbeholder med måleenheder på 800 ml, forskellige sier, som definerer tykheden og konsistensen af juicen, og som fjerner bundfald, samt en rengøringsbørste til sierne.

For en lettere rengøring kan alle de aftagelige dele komme i opvaskemaskinen.

Kitchenaid Artisan slowjuicer måler 45,5 cm (h), 17,3 cm (b), 29,2 cm (d) og vejer 13,5 kg.

Udvalgte fordele ved Kitchenaid Artisan slowjuicer:
Lav centrifugeringshastighed bevarer flere vitaminer
Både til frugt, grove grøntsager og urter
Tilbereder både juice, puré og syltetøj
Tre indstillinger for tykkelse/konsistens
Meget tilbehør som saftskål på 1 liter, saftbeholder på 800 ml og forskellige sier

Nedenfor kan du se en præsentation af Kitchenaid Artisan slowjuicer:


Kitchenaid Artisan køkkenvægt

Kitchenaid Artisan Koekkenvaegt

.
Kitchenaid Artisan køkkenvægt har ikke være udvalgt af eksperter til test. Det betyder dog intet for kvaliteten af produktet, og Kitchenaid Artisan køkkenvægt lever godt op til Kitchenaid Artisan-seriens øvrige kvalitetsprodukter.

Markedet for køkkenudstyr er stort, så det er kun udvalgte modeller og produkter, der kommer med i de forskellige tests. Det betyder ikke, at de modeller der ikke er testede er ringere – de er blot ikke blevet testet endnu.

Måler præcist

Køkkenvægtens vigtigste opgave er at måle rigtigt, og den opgave klarer Kitchenaid Artisan køkkenvægt rigtig godt, for dens sensorer er følsomme og kan mærke og registrere selv meget små udsving.

Det betyder, at Kitchenaid Artisan køkkenvægt er ideel, hvis man er meget omhyggelig med at afstemme mål i tilberedningen af kager, brød eller aftensmaden.

Let og overskuelig

Kitchenaid Artisan køkkenvægt er intuitiv i brug og let at overskue. De to knapper klarer funktionerne, og her kan man både tænde og slukke for vægten samt bruge ”tare” (nulstilling) funktionen, således at man efter hver ingrediens kan sætte vægten til nul gram, hvilket gør næste opmåling lettere at holde styr på. Kitchenaid Artisan køkkenvægts digitale display angiver vægten, og det er let at se tallene takket være den tydelige visning.

Flot model

Kitchenaid Artisan køkkenvægts design er skabt til at passe ind i resten af Kitchenaid Artisan-serien, og det betyder et flot design med et minimalistisk og nærmest retro-inspireret udseende.

Modellen fås i to farver – sort og sølv – hvilket vil passe ind i de fleste køkkener, og materialet er rustfrit stål, så man behøver ikke frygte at bruge modellen i et travlt køkken.

Kitchenaid Artisan køkkenvægt er desuden skabt til at bruges sammen med Kitchenaid Artisan kaffekværn, hvor den integrerede digitale vægt præcist måler mængden af kaffebønner til maling. Modellen kan dog sagtens anvendes alene.

Kitchenaid Artisan køkkenvægt måler 12,3 cm (h) og 18 cm (b), vejer 280 gram og bruger to stk. AAA-batterier.

Udvalgte fordele ved Kitchenaid Artisan køkkenvægt:
Vejer præcist
Tænd/sluk-funktion samt nulstillings-funktion (tare)
Digitalt LED-display
Fås i to farver – sort og sølv
Kan bruges sammen med Kitchenaid Artisan kaffekværn


Kitchenaid Artisan blender (5KSB5553)

✅ 72 ud af 100 point hos britiske Goodhousekeeping.co.uk
✅ ”God til at knuse is” hos britiske Which.co.uk

Kitchenaid Artisan 5KSB5553

.
Kitchenaid Artisan blender er både blevet testet af de britiske testsites Goodhousekeeping.co.uk og Which.co.uk, og alle eksperterne er enige om, at Kitchenaid Artisan blender er et rigtig godt produkt, der lever helt op til den sædvanlige og høje Aritisan-standard.

Især fremhæves modellens blendeevner, kontrol og flotte udseende.

God til flere formål

Kitchenaid Artisan blender er lidt et multi-produkt, som kan bruges både i det søde, sunde og store køkken.

Modellen er velegnet til at blende en velsmagende milkshake eller tilberede en velformet pandekagedej, hvis man har en sød tand, men den kan også med fordel bruges til at blende grøntsager til for eksempel suppe og babymad eller mos, når det gælder aftensmaden.

En anden brugsfunktion er evnen til at knuse is (kan for eksempel bruges til cocktails og drinks), og denne opgave mestrer Kitchenaid Artisan blender også rigtig godt.

Stærk men lydsvag motor

For at klare selv tunge opgaver er Kitchenaid Artisan blender udstyret med en 550 watts-motor, og denne motor fungerer både stærkt og lydsvagt og klarer alle typer af blende-opgaver.

Der findes fem forskellige hastigheder, så der er noget at vælge imellem alt efter fødevarens konsistens.

Med den effektive ”pulse”-funktion får man endvidere fem yderligere hastighedsmuligheder, og sikkerheden er også i top, da elektroniske sensorer sørger for en konstant omdrejning af de skarpe blade.

Glas-kanden har en kapacitet på 1,5 liter, så det er muligt at blende selv større mængder på Kitchenaid Artisan blender.

Flot design

Som de fleste andre Kitchenaid Artisan-produkter roses Kitchenaid Artisan blender også for udseendet. Designet er nemlig flot, og denne blender vil pynte på køkkenbordet. Den findes i mange forskellige farver, så det er muligt at matche med andre køkkenredskaber, gerne også fra Kitchenaid Artisan-serien.

Der er også tænkt på brugervenligheden, for blandt andet kan glas-kanden tages af og puttes i opvaskemaskinen.

For en ekstra komfort medfølger et hældbart låg, og modellen er udstyret med non-slip-fødder, hvilket sikrer en bedre stabilitet, når man blender.

Er man ny på blender-området, så sørger Kitchenaid Artisan for, at man kommer godt i gang med at bruge den nye blender, for der medfølger også en specifik kogebog til produktet.

Udvalgte fordele ved Kitchenaid Artisan blender (5KSB5553):
God til mange forskellige formål
Kraftig motor på 550 watt
Fem forskellige grund-hastigheder
Glas-kanden har en kapacitet på 1,5 liter
Stor fokus på brugervenlighed og betjening i designet

Nedenfor kan du se en præsentation af Kitchenaid Artisan blender: 

https://www.youtube.com/watch?v=pIJ-bPuy-0Y


Kitchenaid Artisan saftpresser

Kitchenaid Artisan saftpresser

.
Kitchenaid Artisan saftpresser har ikke været inkluderet i ekspert-test, men eftersom Kitchenaid Artisan saftpresser er en del af den roste Kitchenaid Artisan-serie har vi taget den med alligevel.

Trods manglede test er modellen en funktionsrig saftpresser, som formår at gøre det sunde valg lidt sjovere samtidig med, at brugs-variationen er stor.

Både til juice og marmelade

Kitchenaid Artisan saftpresser kan mere end blot presse saften ud af diverse frugter. Der findes nemlig tre forskellige justerbare indstillinger til forskellige ingredienser, og Kitchenaid Artisan saftpresser tilbereder de flydende ”retter” baseret på konsistensen.

Det betyder, at man udover juice også kan tilberede både puré, marmelade og syltetøj. Selv hvis man for eksempel vælger at lave juice, så kan man også vælge, om juicen skal have en klar eller tyk saft – og med eller uden frugtkød.

To hastigheder

Kitchenaid Artisan saftpresser er tilpasset muligheden for at tilberede mange forskellige slags frugt og grønt. Modellen har et stort indføringsrør, hvilket betyder, at man kan tilsætte også tykkere og større stykker frugt og grønt.

Derfor er der også to hastigheder, hvoraf den lave hastighed passer til den bløde frugt, og den høje passer til de hårdere grøntsager.

Modellens pressesystem er meget effektivt, hvilket sikrer maksimal udnyttelse af frugterne og grøntsagerne med en meget lille spildmængde.

Der kan desuden laves en god mængde juice/puré/syltetøj ad gangen med en kapacitet på 1 liter.

Robust model

Med Kitchenaid Artisan saftpresser kan man få mere sundhed ind i hverdagen meget let, og maskinen vil holde længe, da modellen er lavet i formstøbt design med sprøjtestøbt metal.

Metallet sørger også for, at rengøringen bliver mere overkommelig, da snavs og madrester har svært ved at sætte sig fast.

Der følger en del tilbehør med Kitchenaid Artisan saftpresser, så man hurtigt kan komme i gang, og det tæller en 1-liters saftkande med låg, 2-i-1 bredt indføringsrør med nedskubber, en 1,2 liters opbevaringsbeholder med håndtag samt en rengøringsbørste.

Kitchenaid Artisan saftpresser måler 43,5 cm (h), 39,4 cm (b), 22,9 cm (d) og vejer 6,8 kilo.

Udvalgte fordele ved Kitchenaid Artisan saftpresser:
Tre indstillinger giver stor variationsbredde
Både mulighed for at lave juice, puré, syltetøj og marmelade
To hastigheder til henholdsvis bløde og hårde frugter og grøntsager
Kapacitet på 1 liter
Meget tilbehør

Nedenfor kan du se en præsentation af Kitchenaid Artisan saftpresser:


Kitchenaid Artisan espressomaskine

✅ 78 ud af 100 point hos britiske Goodhousekeeping.co.uk
✅ ”Laver hurtigt en god espresso” hos britiske Which.co.uk

Kitchenaid Artisan espressomaskine

.
Kitchenaid Artisan espressomaskine er blevet testet af de britiske sites Goodhousekeeping.co.uk og Which.co.uk, som løbende tester et stort udvalg af dagligdags- og husholdningsprodukter.

Eksperterne fra begge sites er imponerede over Kitchenaid Artisan espressomaskine, som får rigtig fine kommentarer med på vejen. Især fremhæves den solide kvalitet og den velsmagende espresso-smag.

Brygger og skummer samtidig

Kitchenaid Artisan espressomaskine er en kraftfuld maskine, som udfører flere opgaver samtidig: Modellen har nemlig to separate kedler: en espressokedel og en dampkedel, som sørger for, at der ikke bliver forsinkelser mellem brygningen og skumningen.

Espressokedlen sørger for at skabe den italienske espresso med ”crema”, mens dampkedlen sørger for en ensartet temperatur, som sikrer den mest optimale skumning af mælk til cappuccino.

Eksperterne fremhæver, at hvis man er til latte eller cappuccino, så er Kitchenaid Artisan espressomaskine et rigtigt godt valg, idet modellen brygger kaffe og skummer mælk samtidig.

God smag

Kitchenaid Artisan espressomaskines to kedler sørger for, at smagen af espressoen bliver endnu bedre og mere fyldig og cremet.

Eksperterne roser modellen for dens evne til at gøre espresso-smagen perfekt afrundet og rolig med et let gyldent skum og en god aroma, og det skyldes ikke mindst modellens temperatur-stabilitet.

Ydermere er Kitchenaid Artisan espressomaskine en kraftig maskine, som er solid og holdbar og giver følelsen af at være en ægte barista. Den holdbare følelse forstærkes yderligere, da modellen er lavet i formstøbt metal.

Både malet kaffe og puder

Kitchenaid Artisan espressomaskine kan både brygge med malet kaffe og puder, og det er muligt at opbevare op til seks kopper espresso i maskinen, som også kan varmes op.

Overblikket styrkes af den indbyggede espresso- og damptrykmåler, som undervejs viser status for brygningen og skumningen i et flot og let-aflæseligt LCD-display.

Selv en ny bruger vil kunne få glæde af Kitchenaid Artisan espressomaskine, da instruktionsbogen er veludført med masser af information og guides til at brygge god kaffe.

Igen er udseendet på Kitchenaid Artisan-produkterne ikke til at komme udenom, og eksperterne fremhæver da også udseendet på Kitchenaid Artisan espressomaskine i den sædvanlige retro-stil, som kan fås i fire farver: rød, sort, sølv og creme-hvid. Dog skal det bemærkes, at modellen fylder en del, men til gengæld pryder den også på køkkenbordet.

Kitchenaid Artisan espressomaskine måler 39 cm (h), 31,5 cm (b), 31 cm (d) og vejer 13,3 kilo.

Udvalgte fordele ved Kitchenaid Artisan espressomaskine:
To separate kedler
Brygger kaffe og skummer mælk samtidig
God espressosmag og konsistens
Til både malet kaffe og puder
Kan opbevare seks kopper espresso

Nedenfor kan du se en præsentation af Kitchenaid Artisan espressomaskine:


Kitchenaid Artisan tebrygger

Kitchenaid Artisan tebrygger

.
Kitchenaid Artisan tebrygger har ikke været vurderet af eksperter. Det kan gerne skyldes, at tebryggere ikke er så udbredte, men hvis man er en ivrig te-drikker, så kan Kitchenaid Artisan tebrygger varmt anbefales, da man er sikret en optimalt kop te hver gang tilpasset til typen af te.

Te på den simple måde

Der findes forskellige måder at få sin te på, og Kitchenaid Artisan tebrygger tilbyder en af dem: et produkt der er skræddersyet til at levere den bedst mulige kop te.

Processen er meget enkel og starter ved at tilsætte vand og te-type. Modellen er intelligent og er designet til at tage hånd om hver enkelt te-variant og bevare mest muligt af aromaen.

Kapaciteten er på maksimum 1,5 liter vand, og det tager kun et par minutter, før teen er færdigbrygget.

Fem indstillinger

For et så nuanceret brug som muligt kommer Kitchenaid Artisan tebrygger med fem indstillinger, som sørger for, at teen altid brygges ved den rigtige temperatur.

Der er nemlig en del forskel på te-typer og temperaturer, og derfor ved Kitchenaid Artisan tebrygger, at for eksempel grøn te skal brygges ved 80 grader for det mest smagfulde resultat, men urtete skal brygges ved 100 grader.

Temperaturspændevidden ligger imellem 70-100 grader, og især de lave temperaturindstillinger er ideelle til delikate typer af te.

Teen holdes varm

Udover de fem indstillinger har Kitchenaid Artisan tebrygger også en holde-varm-funktion, som holder en temperatur på mindst 70 grader i en halv time, så man ikke behøver drikke al teen på en gang.

Holde-varm-funktionen slår desuden også til efter endt brygning af sig selv, således at teen ikke bliver kold, hvis man har glemt tiden. Og ønsker man blot at koge vand, kan det også lade sig gøre.

Kitchenaid Artisan tebrygger har desuden en høj brugervenlighed, og selv nye bryggere, der er vant til kun at bruge en elkedel, kan hurtigt sætte sig ind i Kitchenaid Artisan tebryggers brug. Modellen er nemlig intuitiv og simpel i brug, og derfor kan man næsten ikke undgå at få en kop perfekt te hver gang.

Materialet er i glas og rustfrit stål, og ligesom Kitchenaid Artisans øvrige produkter, så er Kitchenaid Artisan tebrygger flot at se på.

Udvalgte fordele ved Kitchenaid Artisan tebrygger:
Enkelt og simpel måde at brygge te på
Fem forskellige indstillinger
Temperatur-spændevidde på 70-100 grader
Med holde-varm-funktion
Maksimum-kapacitet på 1,5 liter vand

Nedenfor kan du se en præsentation af Kitchenaid Artisan tebrygger:


Kitchenaid Artisan sodavandsmaskine

✅ Testvinder hos tyske Expertentesten.de
✅ Topscorer hos tyske Testberichte.de

KitchenAid ARTISAN SodaStream

.
Kitchenaid Artisan sodavandsmaskine er blevet testet af de to tyske testsider Expertentesten.de og Testberichte.de, og alle eksperterne er enige om, at Kitchenaid Artisan sodavandsmaskine er en rigtig god model, som sagtens kan konkurrere med modellerne fra SodaStream, som ellers har siddet tungt på markedet.

Lav selv sodavand

En sodavandsmaskine er det sunde alternativ til købe-sodavand, hvori der findes masser af usundt sukker. Med Kitchenaid Artisan sodavandsmaskine kan man i stedet lave sin egen sodavand hjemme i køkkenet takket være kulsyrepatronen.

Det er ydermere let med Kitchenaid Artisan sodavandsmaskine, hvor man blot vælger den mængde kulsyre, man ønsker, og derefter tilføjer vand og klikker den medfølgende flaske fast i holderen.

For at få netop den mængde af bobler, man ønsker, så justerer man blot niveauet med enkelte tryk – jo flere tryk jo mere brus.

60 liter sodavand

Kitchenaid Artisan sodavandsmaskine kan producere rigtig meget sodavand med hver kulsyrepatron – faktisk helt op til 60 liter. Eftersom der medfølger én kulsyrepatron, så kommer man med det samme godt i gang.

Er man ny i faget kan man takket være CO2-måleren være sikker på en præcis aflæsning af kulsyreniveauet, så det rigtige forhold mellem vand og kulsyre opnås.

Man kan både lave boblende danskvand på Kitchenaid Artisan sodavandsmaskine, men man kan også lave sodavand ved at tilføje sin egen foretrukne smag.

Robust model

Kitchenaid Artisan sodavandsmaskine roses også for at være en meget stabil og robust sodavandsmaskine udformet i metal, og som ydermere er kompatibel med SodaStream-kulsyrepatroner.

Der medfølger udover en kulsyrepatron også en flaske til sodavanden med en kapacitet på 1 liter. Plastflasken er for miljøet og forbrugerens skyld fri for BPA, og den er også genanvendelig.

Som en smart bonus slipper man for besværlige ledninger og pladsproblemer i forhold til stikkontakten, for Kitchenaid Artisan sodavandsmaskine kører nemlig på helt almindelige AAA-batterier.

Udover de gode funktioner og evnen til at lave god, hjemmelavet sodavand, så kommer eksperterne heller ikke denne gang udenom, at Kitchenaid Artisan sodavandsmaskinens design er noget for sig selv.

Den er udformet i den klassiske Artisan-stil og pynter på køkkenbordet. Modellen findes i fire farver, der tæller creme, sort og to nuancer af rød.

Kitchenaid Artisan sodavandsmaskine måler 45,4 cm (h), 20 cm (b), 28 cm (d) og vejer 8,8 kilo.

Udvalgte fordele ved Kitchenaid Artisan sodavandsmaskine:
Godt alternativ til SodaStream-maskinerne
Vælg selv mængden af kulsyre
En kulsyrepatron giver op til 60 liter sodavand
En plastflaske med en kapacitet på 1 liter medfølger
Virkelig flot design i robust kvalitet


KitchenAid Artisan Cold Brew

✅ 9 ud af 10 stjerner hos kaffesiden Coffeereview.com
✅ God anmeldelse hos Everythingkitchens.com
✅ 4 ud af 5 stjerner hos kaffesiden Coffeedorks.com
✅ God anmeldelse hos Epicurious.com

KitchenAid Artisan Cold Brew

 

.
KitchenAid Artisan Cold Brew er blevet testet og anmeldt af fire ekspertkilder, hvilket inkluderer Coffeereview.com, Everythingkitchens.com, Coffeedorks.com og Epicurious.com. Alle fire eksperter er vilde med modellen, som de har givet en god anmeldelse.

Mens Coffeedorks.com og Everythingkitchens.com er begejstrede for modellens brugervenlighed og kompakte design, er Coffeereview.com og Epicurious.com vilde med kaffebryggerens design og dens effektive filtrering.

Ingen af eksperterne finder mange ulemper ved KitchenAid Artisan Cold Brew.

De nævner dog, at den kan være en smule langsom, samt at den for nogle kan være svær at få plads til i køleskabet på grund af dens form.

Eksperterne: Stærk og robust kaffebrygger, der er simpel i brug

Ifølge de fire ekspertkilder er KitchenAid Artisan Cold Brew en stilren og elegant kaffebrygger, som de mener, vil passe ind i de fleste hjem.

Eksperterne hos Epicurious.com skriver eksempelvis, at modellen er flot, hvorfor de ikke vil have ’noget imod at stille den fremme derhjemme’.

Dette er eksperterne fra Coffeereview.com enige i, men forklarer også, at en af de største fordele ved modellen er, at den er både ’stærk og robust’.

Dette betyder, at den kan klare opgaverne optimalt og effektivt, hvilket den også gør i kombination med dens effektive filtrering.

Eksperterne fra Everythingkitchens.com nævner mange af de samme faktorer, som de andre eksperter.

De skriver dog også, at den er enkel at flytte rundt på, da den er udstyret med et håndtag, så man nemt og hurtigt kan tage den ind og ud af køleskabet.

Der bliver ikke nævnt mange minusser ved modellen. Dog forklarer Everythingkitchens.com, at KitchenAid Artisan Cold Brew kan efterlade en del rester i brygningssystemet, samt at den ikke laver lige så store mængder i sammenligning med andre modeller.

Fleksibel kaffebrygger i rustfrit stål og glas

Med KitchenAid Artisan Cold Brew er der mulighed for at tappe kold kaffe direkte fra maskinen. Dette er nemlig en kaffebrygger, der puttes i køleskabet, så man altid kan få kold kaffe.

Der er mulighed for at holde kaffen eller teen frisk og velsmagende i op til to uger, hvorfor man ikke behøver at drikke det lige med det samme.

Kaffebryggeren er designet i et elegant og enkelt design i rustfrit stål og glas. Dette sikrer ikke mindst, at modellen passer ind til de fleste indretninger, men også, at smagen bliver bevaret på den mest optimale måde.

Der er desuden et genanvendeligt filter lavet af rustfrit stål, så kaffen eller teen får hjælp til at forblive frisk.

Bærbar kaffebrygger med stor kapacitet

KitchenAid Artisan Cold Brew er en bærbar kaffebrygger takket være dens aluminiumshåndtag. Med dette håndtag kan man bære maskinen rundt, som man har brug for.

Derudover kommer KitchenAid Artisan Cold Brew med en kapacitet på 840 ml. Det vil sige, at den kan producere op til 14 portioner på en gang. Dette kan dog ændre sig afhængig af den drik, man laver.

KitchenAid Artisan Cold Brew er desuden en forholdsvis hurtig kaffebrygger.

Dog kan bryggetiden variere afhængig af, om det er te eller kaffe, samt hvilken form for te eller kaffe det er. Der kan findes de mest optimale bryggetider i den medfølgende brugsvejledning.

Rengøringsvenlig model med nem opbevaring

KitchenAid Artisan Cold Brew er en rengøringsvenlig model, da den er lavet af både glas og rustfrit stål. Det betyder, at man nemt kan rense modellen både indvendigt og udvendigt.

De aftagelige dele kan renses under vandhanen, mens selve basen skal aftørres med en fugtig klud.

Det er ydermere nemt at opbevare den bryggede kaffe eller te. Kaffen eller teen kan nemlig opbevares i den beholder, drikken blev lavet i.

Takket være beholderens bund optager den ikke meget plads i køleskabet.

KitchenAid Artisan Cold Brew måler 17,5 cm (h), 17,8 cm (b), 20,3 cm (d) og vejer 2,5 kg.

Udvalgte fordele ved KitchenAid Artisan Cold Brew:
Kapacitet på 840 ml.
Nem at rengøre
Bærbar model med aluminiumshåndtag
Genanvendeligt filter
Design i rustfrit stål og glas

Her kan du se en kort præsentationsvideo af KitchenAid Artisan Cold Brew. Videoen er produceret af KitchenAid: 


Kitchenaid Artisan kaffekværn 

✅ Anbefalet hos britiske The Independent

KitchenAid artisan kaffekvaern

Den britiske avis The Independent har testet ti forskellige kaffekværne, heriblandt Kitchenaid Artisan kaffekværn, og eksperterne konkluderer, at Kitchenaid Artisan kaffekværn hører til i toppen og fremhæver, at modellen er rigtig velskabt og maler kaffebønnerne rigtig godt.

Finmalet kaffe

Vælger man Kitchenaid Artisan kaffekværn, så er man sikret en mere velsmagende og frisk kaffe, hvor aromaen kommer til sin ret.

Ved at male kaffebønnerne selv forbliver bønnerne nemlig friske længere, og Kitchenaid Artisan kaffekværn formår at male hver enkelt bønne helt, således at den malede mængde bliver både jævn og ensartet. Og det gælder alle typer af kaffebønner.

Som en stor bonus larmer Kitchenaid Artisan kaffekværn ikke ret meget under kværne-processen. Er man trofast kaffedrikker, som går meget op i de forskellige nuancer af kaffesmagen, så vil Kitchenaid Artisan kaffekværn være et særdeles godt valg.

15 forskellige hastigheder

Kitchenaid Artisan kaffekværn har en bred vifte af hastighedsindstillinger – 15 for at være præcis.

De 15 indstillinger betyder, at man kan tilpasse sin bønne-maling til typen af bønner, og det fungerer især godt, at Kitchenaid Artisan kaffekværn maler bønnerne ved en langsommere hastighed end normalt, da omdrejningstallet sænkes. Den lave hastighed sikrer nemlig, at der opstår mindre friktion og varme, og dette betyder en bedre smag.

Stærk og holdbar model

Det er ikke til at komme udenom, at det første, man lægger mærke til ved Kitchenaid Artisan kaffekværn, er, at den hører til i den stilfulde Kitchenaid Artisan-familie.

Modellen er nemlig rigtig flot og elegant i et retro-inspireret udseende, hvor stål-delen giver en følelse af rigtig god kvalitet, mens glasbeholderen giver en stilfuld og visuel tiltrækning.

Modellen er en meget stærk og holdbar model, så investerer man i den lidt dyre Kitchenaid Artisan kaffekværn, så er man sikret en kaffekværn, der holder i mange år.

Kitchenaid Artisan kaffekværn er især kompatibel med Kitchenaid Artisan køkkenvægt, hvor vægten kan angive en meget præcis vejning af kaffebønnerne.

Udvalgte fordele ved Kitchenaid Artisan kaffekværn:
 Kværner kaffebønner ensartet og jævnt
Bønnerne forbliver friskere og får en bedre aroma
15 forskellige hastigheder
Lave omdrejninger giver minimal friktion
Visuel flot model

Nedenfor kan du se en præsentation af Kitchenaid Artisan kaffekværn:


Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme