Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Teddy Bjørn røremaskine test-guide: En analyse af de bedste modeller baseret på eksperter og brugeranmeldelser

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet

SENESTE ÆNDRING maj 21, 2024.

Teddy Bjørn røremaskine test-guide: En analyse af de bedste modeller baseret på eksperter og brugeranmeldelser

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund research..., men vi afgrænser os primært til produkter tilgængelige på prisportaler eller annonceplatforme. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Oplistningen er ikke et udtryk for en rangering af produkter, og annonceaftaler kan påvirke placeringen og udvælgelsen af vores produkter – læs mere her. Læs mere

Denne artikel er designet til at give dig et indblik i røremaskinen, Teddy Bjørn. Indholdet er baseret på ekspertvurderinger fra kilder som Gastromand, Which og Good Housekeeping Institute.

Vi har altså analyseret diverse tests for at hjælpe dig med at træffe det bedste valg. Du kan med andre ord forvente en detaljeret gennemgang af Teddy Bjørn røremaskinen og dens alternativer, samt en købsguide til din næste røremaskine.

Seneste ændring:

I dag har vi overført denne artikel til vores nye design for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. I tråd med ændringen har vi dertil revideret, optimeret og suppleret vores produktanmeldelser for yderligere at forbedre din oplevelse, så du lettere kan finde lige præcis det, du har brug for.

test-guiden

En test-guide, som denne, er en artikel, der analyserer produkter via en gennemgang af bl.a. anmeldelser og tests.

De 3 bedste teddy bjørn røremaskiner i test-guiden 2024:

Sådan vurderer og udvælger vi produkter

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vores research-team vurderer produkterne på parametre som:

  1
 • Produkttests fra ekspertkilder og forbrugermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser af produktet
 • 3
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker

Ovenstående bliver holdt op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men nærmere en gennemgang af nogle af de bedste produkter til forskellige behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Dagens bedste priser og tilbud på Teddy Bjørn Røremaskine:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Fordele

 • Kraftfuld maskine på 500 watt
 • Dansk-produceret kvalitet
 • Meget tilbehør medfølger
 • Fem hastigheder
 • Fokus på sikkerhed

Ulemper

 • Ligger i den dyrere ende af prisskalaen

Teddy Bear-mixeren er blevet testet af fire forskellige ekspertkilder, som alle er meget imponerede over modellen.

Disse kilder er det danske madmagasin Gastromand.dk, køkkenhjemmesiden Madmaskiner.dk og bloggene Blog.janus.dk og Louogbearnaisen.dk.

I testene har eksperterne og bloggerne set nærmere på, hvad Teddy Bjørn røremaskinen kan i forhold til røreevner, funktioner, design og funktionalitet, hvorefter der er givet en samlet vurdering.

Anmeldelse : Analyse af Teddy Bjørn røremaskinen

Kraftig model i dansk design

Teddy Bjørn røremaskinen er skabt af danske kræfter, og dette afspejles også i dens design, som bærer stærkt præg af den skandinaviske minimalisme.

Modellen kommer i en flot grå farve, som stort set forbliver uafbrudt. Kontrolpanelet indgår som en del af udtrykket, og det stikker dermed ikke ud. Hvis man ønsker det, kan man også få den i seks andre farver.

Teddy Bjørn røremaskinen er skabt til at blive brugt i hverdagen og er derfor fremstillet af solide og robuste materialer, som giver en lang levetid.

Modellen er også designet til at kunne blive brugt til forskellige opgaver i køkkenet, og derfor er den udstyret med en effekt på 500 watt, hvilket er en del.

Den stærke motor betyder således, at maskinen både vil kunne håndtere tunge og lette ingredienser.

Fem hastigheder og meget udstyr

For netop at kunne udføre mange opgaver kommer Teddy Bjørn røremaskinen med forskelligt tilbehør.

Dette tæller både dejkrog, piskeris og spartel, og disse redskaber gør det muligt både at foretage piske-opgaver (som æggehvider eller flødeskum), ælte-opgaver (som tunge brøddeje) og blande/mikse-opgaver (som lettere kagedej).

Herudover findes der fem forskellige hastigheder på modellen, som gør det lettere at tilpasse niveauet til opgaven.

Teddy Bjørn røremaskinen vil også være et sikkert valg, idet der har været stort fokus på netop sikkerhed fra producentens side.

Blandt andet findes der et indbygget sikkerhedsgitter, en intelligent motor, der er sikret mod overophedning og overbelastning, og så er det kun muligt at starte maskinen, når den er korrekt placeret.

Eksperterne: Ren kraft

Maskinen er blevet testet af fem forskellige hold eksperter, som er meget imponerede over modellen.

Blandt andet forklarer Gastromand.dk, at her er tale om et meget særligt stykke køkkenværktøj – det første, der lægges mærke til, er dog den meget høje vægt, for røremaskinen vejer 20 kilo.

Designet er ifølge eksperterne måske ikke det pæneste, men det er maskulint og vil nok appellere mest til mænd.

Det er let at komme i gang med at bruge maskinen, og monteringen fungerer utrolig nemt. I brug er den utrolig holdbar, skriver eksperterne, for selv når den kører i flere timer på høj hastighed, så skaber det ingen problemer.

Alt i alt er Gastromand.dk meget imponerede over denne model, selv om prisen er noget høj – de skriver ligefrem, at her er tale om en ren urkraft.

Dette produkt er også blevet testet af den danske side Madmaskiner.dk og to blogs, som ligeledes er imponerede over røremaskinen.

Blandt andet skriver bloggen Louogbearnaisen.dk, at denne model vil blive ens bedste ven, hvis man elsker at bage – den kan nemlig ælte helt utrolig godt.

Den bliver også sammenlignet med andre af de helt store mærker som Kenwood og KitchenAid, og her vurderes det, at den sagtens kan være med på giganternes bane.

Eksperterne kommer desuden ind på, at dette produkt virkelig imponerer, og der findes kun ulemper i småtingsafdelingen – blandt andet designet. Modellen fungerer nemlig bare upåklageligt og kører sikkert og grundigt.

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Alternativer til Teddy Bjørn røremaskinen

I denne artikel har vi nu gennemgået, hvad Teddy Bjørn Røremaskine kan, og hvad eksperterne mener om modellen.

I dette afsnit vil vi yderligere gennemgå to øvrige røremaskiner fra henholdsvis Kenwood og KitchenAid, som ligeledes har modtaget ros hos eksperterne.

Kenwood KMX750 - robust røremaskine med højt good housekeeping-score

Dagens bedste priser og tilbud på Kenwood KMX750:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Fordele

 • Er god til at røre og piske
 • Velegnet til at ælte dej
 • God til at blande kagedej
 • Er dejlig let
 • Nem at bruge

Ulemper

 • Er relativ tung
 • Det er besværligt at fastsætte stænkskærmen
 • Er ikke velegnet til smørcremer

Kenwood KMX750-mixeren er blevet testet af to ekspertkilder, herunder det britiske testmagasin Which.co.uk og det britiske Good Housekeeping Institute.

Eksperterne har set nærmere på modellens evner inden for røre-opgaver, funktioner, design og funktionalitet, og alle vurderer de, at Kenwood KMX750 klarer sig virkelig godt. Derfor modtager modellen gode scorer.

Anmeldelse : Analyse af Kenwood KMX750

Flot maskine til mange formål

Kenwood KMX750 kommer i et klassisk Kenwood-design, som vil falde i god smag hos det æstetiske øje.

Denne model kommer i flere farver og fylder en del i køkkenet – designet lægger man mærke til med et glat men let udtryk uden for mange afbrydelser.

Betjeningen foregår let på siden, hvor der findes en drejeknap, og for at kunne udføre mange forskellige opgaver findes der seks forskellige hastigheder.

Stærk model

Kenwood KMX750 kan derfor anvendes til mange formål, og der medfølger også værktøj til både at kunne piske, blande, folde og ælte.

Det gør især maskinen fordelagtig til bageopgaver, men også til andre udfordringer i køkkenet.

Den er skabt til at være stærk og kunne tage sig af selv tunge blandinger, for motorens effekt ligger på 1000 watt. Det er rigtig meget, og denne høje kraft vil især være smart, når man skal bage tunge brøddeje.

Eksperterne: En af de bedste på markedet

Kenwood KMX750 er blandt andet blevet testet af det britiske testmagasin Which.co.uk, som er utrolig glade for modellen.

De skriver, at denne er en af de bedste røremaskiner på markedet, idet her er tale om en maskine, der er god generelt.

Det betyder, at den både er effektiv og velfungerende, når det kommer til at ælte, piske og mikse, og især piskning af flødeskum fremhæves.

Herudover roser Which.co.uk også dette produkt for at være meget stillegående, og så er det smart med en skål, der kan tåle opvaskemaskine. Which.co.uk nævner yderligere, at der ikke findes store fejl ved modellen overhovedet, men dog er skålen en smule tung.

Kenwood KMX750 er også blevet testet af Goodhousekeeping.com, som giver den 85 ud af 100 point, hvilket er en høj score.

Eksperterne skriver, at hvis man leder efter en robust og veldesignet røremaskine, som også ser flot ud, så vil dette produkt være et godt valg.

Eksperterne forklarer yderligere, at modellen er god til alle røre/blande/piske-opgaver, men det var også forventet til prisen.

En af de eneste ulemper, som Goodhousekeeping.com har, er, at den er bedst til store portioner, hvilket gør det svært for eksempel kun at piske et enkelt æg.

Dagens bedste priser og tilbud på KitchenAid 5K45SS Classic:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Fordele

 • Ikonisk og smukt design
 • Effektiv
 • God, stor kapacitet
 • Har et lavt energiforbrug
 • Har mange hastigheder
 • Har tre medfølgende ekstradele

Ulemper

 • Nogle af de "kompatible" ekstradele passer ikke specielt godt

KitchenAid 5K45SS Classic-mixeren er blevet testet af de britiske husholdningseksperter fra Good Housekeeping Institute.

Eksperterne har testet KitchenAid 5K45SS Classic på udvalgte parametre som blandeevne, funktioner og brugervenlighed, og de har fundet, at denne model klarer sig godt.

Anmeldelse : Analyse af KitchenAid 5K45SS Classic

Flot KitchenAid-model

KitchenAid 5K45SS Classic kommer i det klassiske KitchenAid-design, der ligger til den moderne retro-side. Dermed er her tale om en meget flot maskine, som kommer i forskellige farver – både neutrale og mere farverige.

Denne model har måske ikke lige så mange watt som andre røremaskiner, da tallet ligger på 275 watt, men der kompenseres for dette via det unikke planetariske røresystem, som via specielle røre-bevægelser øger effektiviteten.

Ti hastigheder og dejkrog/piskeris medfølger

KitchenAid 5K45SS Classic er skabt til at udføre især bageopgaver i køkkenet men også andre opgaver. Derfor medfølger der både dejkrog, piskeris og fladt piskeris, og til sammen kan disse værktøjer både ælte, røre, mikse, blande og piske.

Hertil kommer, at modellen er udstyret med hele ti hastigheder, som man let styrer på siden af maskinen, og disse kan tilpasses alt efter hvilken type opgave, man udfører.

Eksperterne: God til alle typer opgaver

KitchenAid 5K45SS Classic er blandt andet blevet testet af Good Housekeeping Institute, som giver den en rigtig flot score på 86 ud af 100 point. De skriver, at denne røremaskine er et rigtig velfungerende produkt til mange typer opgaver.

Dette specificeres, idet eksperterne kommenterer, at modellen scorer høje point over hele linjen, og både når det gælder at ælte, piske og mikse, så formår den at få blandet alle ingredienserne rigtig godt sammen.

Et af de eneste forhold, hvor eksperterne savner forbedring, er angående piskning – her påpeges det nemlig, at pisknings-tilbehøret har svært ved at nå helt ned til bunden af skålen. Ud over dette så roser eksperterne også modellen for at være kraftfuld og have et godt design.

Test og anmeldelser af teddy bjørn røremaskiner anvendt i artiklen

OBS: Selvom følgende kilder har været anvendt i forbindelse med artiklen siden publicering, kan der som følge af udgåede/slettede produkter være kilder, der ikke længere anvendes. Det skyldes tekniske problemer, og vi arbejder lige nu på at forbinde alle henvisninger til kilder med reference, samt slette gamle kilder (April 2024).

Ekspert- og testkilder

Blog.janus.dk  

Blog.janus.dk er en dansk blog, der handler om alt fra teknologi og fotografi til mad og køkkenapparater. Her har Blog.janus.dk afprøvet og testet Teddy Bjørn Røremaskine og efterfølgende givet den en anmeldelse. Du kan læse hele Blog.janus.dk’s vurdering af modellen her. 

Gastromand.dk  

Dansk magasin med fokus på gastronomi, opskrifter, restauranter, kogebøger, gear og køkkengrej set med mænds øjne. Gastromand.dk foretager i den forbindelse også tests af diverse køkkenprodukter, og her tæller det Teddy Bjørn Røremaskine. Læs mere her.

Goodhousekeeping.com  

Goodhousekeeping.com både tester og skriver om forskellige produkter, der har med hus og have at gøre. Der er ikke tale om en egentlig test af et stort antal produkter samtidig, men siden har løbende testet et udvalg af maskiner til hus og have. Her får produkterne så karakterer på en skala op til 100 for at afgøre, hvor gode de er.

Goodhousekeeping.com har her testet to forskellige røremaskiner:

Læs mere her om testen af Kenwood KMX750.

Læs mere her om testen af KitchenAid 5K45SS Classic.

Madmaskiner.dk 

Madmaskiner.dk er en dansk webside, der skriver om køkkenudstyr, og der foretages også tests af udvalgte produkter. Her har Madmaskiner.dk derfor testet Teddy Bjørn Røremaskine – den fulde anmeldelse kan læses her.

Louiogbearnaisen.dk  

Louiogbearnaisen.dk er en dansk madblog, hvor indehaveren skriver personligt om forskellige emner relateret til mad. Dette tæller også tests af forskellige apparater, der skal anvendes til madlavning, og her drejer det sig netop om en test af Teddy Bjørn Røremaskine. Læs mere om testen her 

Alternative tests og artikler 

Er du endnu ikke helt stålsat på at vælge en Teddy Bjørn røremaskine, har vi her på Forbrugsguiden en lang række andre artikler, der kunne være interessante for dig.

Ønsker du at få et bredere overblik over, hvad markedet elles har at tilbyde, kan du med fordel læse vores generelle røremaskine artikel eller køkkenmaskine test. I de test gennemgår vi røremaskiner og køkkenmaskiner fra flere forskellige producenter, og samler op på, hvilke modeller der har fået de bedste bedømmelser i eksperternes tests.

Du kan også læse vores mere producent-specifikke artikler. Her finder du blandt andet vores brede Kenwood Køkkenmaskine artikel, vores Kenwood Chef artikel, og vores Ankarsrum Assistent artikel. Fælles for disse artikler er, at du her finder en oversigt over hver producents bedst bedømte røremaskiner. Vi bringer også en prissammenligning, så du hurtigt kan finde din ønskede røremaskine til den bedste pris.

Køber du en røremaskine med henblik på at lave hjemmebagt brød, kan du med fordel også læse vores Bagemaskine artikel. I denne test har vi samlet de bedste og mest testvindende bagemaskiner på markedet. En af fordelene ved en bagemaskine er, at alle ingredienserne blandes direkte i maskinen, og man undgår derved en masse rengøring, der ellers normalt opstår, når man laver hjemmebagt brød.

FAQ

Hvilken Teddy Bjørn røremaskine er den bedste?
Brandet Teddy Bjørn har lavet en super god røremaskine, som har fået en masse gode anmeldelser i en række forskellige forbrugstests. Brandets røremaskine bliver blandt andet beskrevet som en kraftfuld model, som samtidig har et smart dansk design, som gør, at den passer perfekt ind i ethvert køkken.
Hvordan vælger jeg en Teddy Bjørn røremaskine?
Når du skal vælge en Teddy Bjørn røremaskine, bør du vælge en model, som er kraftfuld nok til de projekter, som du skal bruge den til. Generelt laver Teddy Bjørn kraftfulde røremaskiner, men skal du lave meget grove eller drøje deje, så kan det være en fordel med ekstra watt.
Er en Teddy Bjørn røremaskine pengene værd?
Ja, en Teddy Bjørn røremaskine kan bestemt være pengene værd, hvis du gerne vil have en meget kraftfuld maskine, men som stadigvæk skal have et smart designs. Teddy Bjørn røremaskiner er lavet i et smart dansk design, hvormed de vil tage sig godt ud i ethvert køkken.
Hvor lang tid holder en Teddy Bjørn røremaskine?
Da Teddy Bjørn røremaskiner bliver lavet af en god kvalitet, så vil røremaskinen formentlig kunne holde i 10+ år, hvormed du kan få gavn af maskinen mange år ud i fremtiden. Dog afhænger holdbarheden i høj grad af, hvor ofte du bruger maskinen, såvel som hvordan du vedligeholder den.

Dette skal du overveje, når du køber ny røremaskine

En røremaskine er ikke en absolut nødvendighed i køkkenet, men eksperterne fra Compactappliance.com forklarer, at en sådan maskine helt sikkert vil kunne gøre arbejdet både lettere og hurtigere og også give hjemme-kokken mod på at prøve nye opskrifter.

Som en vigtig bonus vil både tekstur og konsistens også blive meget bedre, end hvis man selv havde rørt blandingen med håndkraft.

Der findes mange røremaskiner på markedet, og baseret på eksperternes viden vil vi i dette afsnit guide til, hvad man især skal være opmærksom på, når man skal købe en røremaskine.

Individuelle behov

Eksperterne skriver, at man først skal overveje sine individuelle behov – tænk over hvad du gerne vil bruge røremaskinen til, hvilke opskrifter du gerne vil bruge, og hvor store portioner du vil lave.

Røremaskiner anvendes mest til bage-formål, men med de moderne modeller kan man købe ekstra-udstyr, så de også vil kunne hakke, snitte og skære – en sådan maskine vil desuden assistere til aftensmaden.

Pris

Røremaskiner er ofte ikke billige, men der er stadig stor forskel på prisen. Med de dyre mærker kan man let komme af med flere tusinde kroner, men det er stadig muligt at få en røremaskine til billigere penge, som samtidig er velfungerende.

Eksperterne anbefaler dog, at man ikke vælger de helt billige modeller, da pris og kvalitet ofte hænger sammen.

Pris hænger også sammen med funktioner, og hvis man vil have mange af disse, så vil det ofte koste ekstra.

Vægt og størrelse

Eksperterne anbefaler, at man går efter en af de tungere modeller, når det kommer til vægt. Jo tungere en røremaskine er, jo bedre vil den også stå fast på køkkenbordet, når den begynder at arbejde. Eksperterne skriver, at man bør vælge en model, der vejer omkring ti kilo eller derover.

Dog fylder en stor maskine også en del mere end en let, og derfor skal man være opmærksom på, om man har plads nok til at opbevare den.

Hastigheder

Forskellige typer af blandinger skal behandles med forskellige hastigheder, og derfor har langt de fleste røremaskiner flere hastighedsindstillinger – ofte mellem tre og tolv.

Eksperterne forklarer, at det er en smagssag, om man har brug for mange indstillinger, men tre burde være et minimum. Gå desuden efter en model, der har en langsom-start funktion, hvilket vil resultere i et langt mindre svineri.

Tilbehør

Tilbehør og værktøj er en vigtig del af røremaskinen, da disse bestemmer, hvad modellen kan udføre. Eksperterne skriver, at man bør vælge en model, der kommer både med en dejkrog, piskeris og en spade.

Dejkrogen er formet i en C-form som en spiral og er skabt til at kunne ælte tungere deje til for eksempel pizza eller brød.

Piskeriset (også kaldet et ballon-piskeris på grund af den runde form) er skabt til at kunne piske de lette konsistenser som for eksempel flødeskum og æggehvider.

Spaden er et fladt værktøj, som skal anvendes til for eksempel lettere kagedeje og kartoffelmos. Typisk vil man anvende dette værktøj oftest.

Som nævnt ovenfor kan man på nogle modeller tilkøbe flere typer af værktøjer, så man også kan hakke, snitte og skære.

Design

Det er en smagssag, om man går op i design, men hvis man gør, vil de fleste mærker tilbyde deres modeller i mange forskellige farver – så kan man få en maskine, der passer til ens stil.

Nogle røremaskiner er desuden moderne og minimalistiske, hvor andre er mere klodsede.

Gå dog altid efter et design der gør brugervenligheden højere.

Rengøring

En røremaskine har mange dele og steder, hvor der skal rengøring til efter brug. Vælg derfor gerne en model, som kommer med tilbehør, der kan tåle opvaskemaskine, hvilket vil gøre rengøringen meget lettere.

Vælg også gerne en model, hvor skidt og snavs ikke så let kan sætte sig fast svært tilgængelige steder.

Støj

Generelt støjer røremaskiner ikke så meget, men alle elektroniske produkter afgiver noget støj.

Eftersom man ofte ikke kan afprøve en røremaskine, inden man køber den, så kan man med fordel i stedet læse diverse eksperttests, som giver et klart fingerpeg om, hvorvidt modellen er værd at købe. Eksperterne har nemlig set nærmere på mange af de aspekter, som man ikke selv kan teste (røreevner, støj, rengøring med videre), og nederst i denne artikel kan man finde links til de ekspert-undersøgelser, som vi har set nærmere på.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme