I denne artikel ser vi nærmere på tre forskellige udgaver af Ankarsrum Assistent-røremaskinen. Her er tale om tre modeller, som alle har den samme teknologi, men som varierer lidt i kræfter og tilbehør.
Vi har til formålet undersøgt forskellige ekspertkilder, der har testet og anmeldt Ankarsrum Assistent, og blandt disse kilder findes den danske avis Politiken.dk, den svenske avis Expressen.se, det danske madmagasin Gastromand.dk samt den britiske version af Goodhousekeeping.com.
Herefter giver vi også nogle gode råd til anvendelsen af Ankarsrum Assistent, og så lister vi nogle gode opskrifter, som røremaskinen er fordelagtig til at blive brugt til.
Ønsker du at læse mere, bringer vi en liste over links til de undersøgelser, vi henviser til, nederst i artiklen.
I denne Ankarsrum Assistent test-guide findes:
🔸 Overblik over tre forskellige udgaver af Ankarsrum Assistent
🔸 Information om Ankarsrum
🔸 Gode råd til brugen af Ankarsrum Assistent
🔸 Gode opskrifter til Ankarsrum Assistent
🔸 Gennemgang af diverse tests, som vi har undersøgt og analyseret
Bemærk venligst, Forbrugsguiden tester ikke selv produkter, men samler derimod resultaterne af uvildige tests, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.
Ankarsrum assistent AKM 6230
✅ Testvinder hos den svenske avis Expressen.se
✅ 5 ud af 6 stjerner hos det danske madmagasin Gastromand.dk
✅ 79 ud af 100 point hos Goodhousekeeping.com
Ankarsrum røremaskinen AKM er blevet testet af fire forskellige ekspertkilder, som enten har foretaget en generel test af flere røremaskiner eller en solotest af Ankarsrum AKM. De to aviser – danske Politiken.dk og Expressen.se – har begge foretaget en test af flere forskellige røremaskiner, mens Gastromand.dk og Goodhousekeeping.com har lavet en solotest hver af Ankarsrum AKM.
Eksperterne har set nærmere på parametre såsom ælte- og piskeevner samt brugervenlighed, rengøring og design, og de er alle meget imponerede over, hvad Ankarsrum AKM kan præstere. Derfor modtager modellen stort set kun ros og får to placeringer som testvinder, hvor modellen klarer sig bedre end de andre modeller, og Ankarsrum AKM modtager desuden topkarakterer dér, hvor modellen er blevet testet alene.
Ny og forbedret version af en klassiker
Ankarsrum AKM 6230 er en opgradering af den klassiske, svenske Ankarsrum Assistent røremaskine, som har knap firs år på bagen. Ankarsrum røremaskine AKM 6230 er en stor og flot model, der er designet med kontrolpanel nederst og skål øverst.
Designet er blankt og med runde kanter og adskiller sig en smule fra, hvordan andre røremaskiner ser ud.
Kontrolpanelet består af to drejeknapper, hvor hastighed blandt andet vælges, og oven på er skålen og røre-enheden placeret. På tidligere modeller var knapperne af plastic, men med opgraderingen er knapperne nu skabt af forkromet zink.
Der findes en variabel hastighed på modellen, som rangerer fra 1-12. Ankarsrum køkkenmaskine AKM 6230 arbejder også en del anderledes, end hvad man måske er vant til med andre røremaskiner, da denne model fungerer ved, at det er skålen, der roterer under arbejdet.
Motor på 1500 watt
Den nye og forbedrede udgave af Ankarsrum Assistent, Ankarsrum AKM 6230, er skabt med en kraftfuld motor på 1500 watt, hvilket er meget, og den høje styrke gør, at modellen vil kunne håndtere selv tunge blandinger som for eksempel gærdeje til brød.
Modellen er desuden designet til at kunne få alle ingredienserne i skålen med, hvilket højner effektiviteten og mindsker spild, og derfor arbejder modellen altid helt ensartet – uanset opgave. Selv om her er tale om en kraftfuld motor, så er modellen samtidig skabt til at være så støjsvag som muligt, og støjniveauet er også sænket i forhold til tidligere modeller.
Ankarsrum AKM 6230 er skabt til både at kunne røre, ælte, mikse og piske, og for at kunne udføre alle opgaverne medfølger der både et dobbelt piskeris, dejkrog, dejrulle, dejkniv, dejskraber og låg. Herudover medfølger også en stor skål i plastic med en kapacitet på 5 kilo.
De danske eksperter er imponerede over både størrelse, udseende og evner
Ankarsrum AKM er blevet testet af fire forskellige ekspertkilder, og alle er de meget imponerede over modellen. Ankarsrum AKM modtager ros for mange forskellige aspekter, og blandt andet skriver Gastromand.dk, at det, man først lægger mærke til ved Ankarsrum AKM, er den store skål med den høje kapacitet, og allerede ved udpakningen findes der godt tilbehør til modellen.
Gastromand.dk er også glade for stilen, som de kalder ”unik og retro”, men det er en smagssag, om man er til dette udtryk. Herefter kommer turen til arbejdsopgaverne, og eksperterne tester her dejkrogen, som de synes er velfungerende, men af og til skal den lige have lidt tid til at arbejde sig ind i dejen.
Eksperterne fremhæver, at modellen er god til kage og brød og har høj kvalitet
Goodhousekeeping.com er også glade for Ankarsrum røremaskine AKM, og de noterer sig især også modellens store kapacitet, som gør modellen ideel til store portioner.
Goodhousekeeping.com fremhæver desuden modellens udseende og skriver, at modellen er meget attraktiv at se på, og når det kommer til arbejdsopgaver, så er modellen især fordelagtig til at tilberede kage og brød – det gælder også de mere tunge brøddeje, som modellen ifølge eksperterne let får æltet godt sammen.
Dog noterer de sig også nogle ulemper ved modellen, for de synes, at modellen er lidt besværlig at vaske af, og så er den lidt uhåndterbar angående opbevaring, når den ikke skal anvendes.
Den svenske avis Expressen.se kommenterer yderligere, at her er tale om en model i meget høj kvalitet, og det kan man mærke lige med det samme, og de svenske eksperter roser også modellen for den store kapacitet, høje hastighed og gode stabilitet. Dog kan modellen være lidt svær i brug, og man skal lige vænne sig til, hvordan modellen fungerer med den roterende skål.
Fordele
|
Ulemper
|
Specifikationer ved Ankarsrum AKM 6230
🔴 Type: Køkken/røremaskine
🔴 Kapacitet: 5 kilo
🔴 Effekt: 1500 watt
🔴 Hastighed: Variabel fra 1-12
🔴 Højde: 36 centimeter
🔴 Bredde: 26,8 centimeter
🔴 Dybde: 40 centimeter
🔴 Vægt: 8,6 kilo
🔴 Piskeris medfølger
🔴 Dejkrog medfølger
🔴 Dejrulle medfølger
Her kan du se en videopræsentation af Ankarsrum AKM 6230. Videoen er produceret af Whiteaway:
Om Ankarsrum
Ankarsrum Assistent røremaskinen er en svensk opfindelse, som kan spores helt tilbage til 1937. Dengang var Ankarsrum Assistent en røremaskine, som blev anvendt af professionelle og anset som værende for stor til private husholdninger.
Ankarsrum Assistent blev produceret af en svensk virksomhed, men i 1937 blev rettighederne til Ankarsrum Assistent købt af virksomheden Electrolux. Efter købet blev ingeniørerne nødt til at re-designe modellen, så den kunne anvendes i private hjem også.
En køkkenassistent
Efter den nødvendige proces med re-design, hvor der især var fokus på at gøre Ankarsrum Assistent flot og let at holde ren, blev modellen relanceret i 1940, og det var faktisk først her, at modellen fik sit endelige navn, Ankarsrum Assistent.
Navnet blev givet, da det var producenternes tanke at give den private forbruger en assistent i køkkenet, og modellen var skabt til både at kunne piske, mikse, blande, ælte, mose og kværne. Den anden årsag til navnet er, at virksomheden har haft sin produktion i byen Ankarsrum.
Løbende forbedringer
Ankarsrum Assistent blev igennem 1940’erne og 1950’erne løbende forbedret, og i 1950’erne var de komponenter, der oprindeligt var skabt i træ, blevet udskiftet med plastic, og centrifugalkraften blev nu udnyttet i maskinen. Der kom også en beskyttelsesfunktion imod overbelastning, således at modellen selv ikke ville komme til skade, hvis forbrugeren overbelastede modellen.
Modellen fik også et nyt slogan, ”enklere, bedre, lettere og hurtigere”, og nyt tilbehør blev introduceret, og det gjorde husholdningen meget lettere for husmoderen.
Populariteten steg hurtigt, og det betød, at der i 1957 fandtes en Ankarsrum Assistent i 100.000 hjem. Ankarsrum Assistents popularitet er steget stødt gennem årene, og i 1974 blev model nummer 250.000 solgt.
Fokus på både design og motor-teknologi
Ankarsrum Assistent er blevet re-designet flere gange op mod nutiden for hele tiden at være så flot, brugervenlig og let at gøre ren som muligt. Det strømlinede design er i fokus, således at modellen, ud over at kunne være en assistent i køkkenet, også vil se flot ud på køkkenbordet. Der er ligeledes fokus på hele tiden at holde sig ajour med teknologien, så Ankarsrum Assistent kan udnytte den til at blive bedre og bedre.
Gode råd når du skal bruge din Ankarsrum Assistent
Pris
Der findes store prisforskelle på røremaskiner, og her skal man gøre op med sig selv, hvad man har brug for – avancerede modeller koster en del mere end mere simple modeller. Via ekspertvurderinger i diverse tests af røremaskiner tyder det på, at man ikke bør vælge de helt billige modeller, da kvalitet og pris lader til at gå hånd i hånd. Ankarsrum Assistent kommer også i forskellige versioner, og det betyder, at der vil være en prisklasse til alle.
Ekstraudstyr
Nogle røremaskiner kommer med et piskeris og en dejkrog, mens andre kommer med et væld af tilbehør som blender, kødhakker og citruspresser. Nogle modeller kommer også ”kun” med standardudstyr men vil have mulighed for at købe ekstra tilbehør.
Overvej her hvad du har brug for, for jo mere udstyr en maskine har, jo mere vil den ofte også koste. Hvis man kun ønsker at anvende modellen til at piske, ælte og mikse, så vil en model med piskeris, dejrulle og dejkrog ofte være nok, men hvis man ønsker en model, som kan anvendes som en hel køkkenmaskine med mange opgaver i én model, så kan man med fordel anskaffe sig en røremaskine med meget tilbehør – den vil koste mere, men til gengæld slipper man også for at skulle ud individuelt at købe blender, hakker, rivejern, citruspresser med videre. Økonomisk vil det endda måske også kunne betale sig.
Ankarsrum Assistent kommer som nævnt også i forskellige versioner, og her er der også forskel på, hvor meget tilbehør der følger med. Hvis man ønsker en model med meget tilbehør, så vil modellen Ankarsrum AKM 6290 være et oplagt valg. Modellerne Ankarsrum AKM 6230 og Ankarsrum AKM 6220 kommer med standardudstyr, nemlig piskeris, dejrulle og dejkrog.
Vægt og størrelse
Ligesom med de andre faktorer så vil nogle modeller være mindre, lettere og nemmere at opbevare, men de store modeller kan være en smule klodsede, tunge og fylde meget. Hvis man har pladsen til det, så vil en lidt større og tungere maskine ofte være en fordel, for så vil man både kunne lave større portioner samtidig med, at den højere vægt gør, at modellen vil stå mere stabilt på bordet. Den bedre stabilitet vil især være en fordel ved æltning af tunge deje, da lettere modeller kan begynde at hoppe og flytte på sig.
Ankarsrum Assistent kommer også i forskellige vægtklasser, men generelt set er Ankarsrum Assistent lidt til den tunge side, og mange af modellerne vejer otte kilo eller derover.
Det kan du bruge din Ankarsrum Assistent til
Brød
Brøddeje kan være rigtig tunge, og så skal de æltes godt. Det kan være meget anstrengende for armene og musklerne, og så kan det være svært at få dejen lige så elastisk og luftig, som man ønsker.
Ankarsrum Assistent kan i stedet klare denne opgave, og dejkrogen er skræddersyet til opgaven.
Ankarsrum Assistent kan arbejde så længe, man foretrækker, og da den har mange kræfter, så vil den sagtens kunne klare selv tunge deje – dette har eksperterne også selv afprøvet og vurderet, at modellen let er i stand til.
Skum
Ankarsrum Assistent kommer med et piskeris, som er godt til at piske for eksempel æggehvider eller flødeskum. Disse skal typisk piskes hurtigt og hårdt for at få den lette konsistens, og dette klares hurtigt med røremaskinen. Vælg endda med fordel de hurtige hastigheder her.
Kage
Ankarsrum Assistent vil også let kunne blande ingredienser sammen til kagedej. Man skal blot tilsætte ingredienserne, og så blander modellen dem sammen, så dejen bliver ensartet og uden klumper.
Opskrifter til Ankarsrum Assistent
Ankarsrum Assistent vil kunne anvendes til mange forskellige formål, og Kitchenone.dk har listet en række forskellige opskrifter, som involverer en røremaskine.
Vi har udvalgt nogle af de bedste for at vise, hvor alsidig en røremaskine er, og vi har valgt de opskrifter, som kan laves med alle versioner af Ankarsrum Assistent – det vil sige modeller, der kommer med dejkrog, dejrulle og piskeris og dermed ikke med meget ekstraudstyr.
Rugbrød
Ingredienser til dag 1:
4,5 dl vand
400 gram grov rugmel
115 gram rugsurdej
120 gram ristede solsikkefrø
30 gram hørfrø
1 teske salt
Ingredienser til dag 2:
Dejen fra dagen før
2 dl vand
10 gram gær
225 gram grov rugmel
150 gram hvedemel
115 gram rugbrødsdej
Sådan gør du:
Første dag skal alle ingredienser fra listen ”Ingredienser til dag 1” hældes ned i røremaskinens skål. Bland dem sammen med dejkrogen, og lad blandingen stå natten over (eller mindst 12 timer) ved stuetemperatur. Dæk gerne skålen med plastfilm.
Efter de 12 timer (eller næste dag) tages skålen frem igen, hvorefter ”Ingredienser til dag 2” tilsættes. Anvend igen dejkrogen og lad den arbejde i 20 minutter ved lav hastighed. Dæk herefter dejen til og lad den stå i to timer.
Efter hævetiden, smør da en rugbrødsform med olie og hæld dejen herned. Dæk igen til og lad hæve til dejen hæver op over kanten.
Bag rugbrødet ved 210 grader i 45 minutter.
Kartoffelmos
Ingredienser:
1 kilo kartofter
2,5 dl mælk
1 teske salt
1 spiseske smør
Sådan gør du:
Skræl kartoflerne og kog dem i en gryde, indtil de bliver bløde.
Varm mælken op.
Hæld de bløde kartofler i røremaskinen og lad maskinen mose dem med dejrullen.
Tilsæt smør og mælk.
Man kan eventuelt krydre kartoffelmosen med hakkede, ristede mandler eller friskhakket persille, hvis man ønsker en mos med lidt mere spark.
Hjemmelavet smør
Ingredienser:
1 liter fløde
Flere gange 1,5-2 dl iskoldt vand (på to-fire grader)
Salt (10-25 gram salt til et kilo færdiglavet smør)
Sådan gør du:
Sæt dejrullen på maskinen og hæld fløden i skålen. Fløden må ikke overstige 40 grader, da den så vil begynde at smelte.
Sæt røremaskinen på en af de lidt lavere hastigheder og lad den arbejde, indtil man kan se dannelse af små smørkorn.
Hæld det kolde vand ned til fløden, hvorved kærnemælken vaskes ud.
Lad maskinen fortsætte sit arbejde, indtil smørkornene separeres fra kærnemælken.
Si kærnemælken fra og kom smørret tilbage i skålen.
Kom nyt koldt vand ned i skålen, mens maskinen arbejder ved lav fart i omkring fem minutter.
Tøm herefter vandet ud og gentag denne skylleproces. Kærnemælken skal helst skylles ud så meget som muligt, da den kan påvirke holdbarheden negativt.
Kom salt i smørret og tænd igen for røremaskinen.
Når alt overflødigt vand er kommet ud af smørret, så skal det pakkes i en lufttæt beholder og opbevares i køleskab. Smørret kan også fryses.
Marengs
Ingredienser:
2 store æggehvider med stuetemperatur
1 knivspids salt
Eventuelt et par stænk presset citron
150 gram sukker
Sådan gør du:
Kom æggehviderne i en skål. Pisk dem med piskeriset til skummet bliver hårdt. Start langsomt ud de første tre-fire minutter og øg derefter hastigheden.
Tilsæt sukker lidt ad gangen, når hviderne begynder at blive til skum.
Pisk i otte-ti minutter.
Hæld dejen ud på en bageplade beklædt med bagepapir i form af mellemstore klatter.
Bag marengsene ved 80-110 grader i halvanden til to timer.
Tidligere anmeldte produkter – nu udgået
Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.
Ankarsrum assistent AKM 6290
Ankarsrum AKM findes som nævnt i flere udgaver, og det tæller også den model, der hedder Ankarsrum AKM 6290. Ankarsrum AKM 6290 er skabt ud fra de samme teknikker som Ankarsrum AKM 6230, men denne model kommer med en del mere tilbehør, hvilket betyder, at Ankarsrum røremaskine AKM 6290-versionen kan klare en del flere opgaver.
Stor og rummelig model
Ankarsrum AKM 6290 kommer med en stor skål-kapacitet på 5 kilo – eller 7 liter – hvilket er meget, når det kommer til røremaskiner.
Den store størrelse gør, at man kan lave store portioner, og for at kunne arbejde effektivt og få alle ingredienserne med under omrøringen eller piskningen, så er Ankarsrum AKM 6290 – ligesom de øvrige Ankarsrum AKM-modeller – udstyret med en anderledes teknik, hvor det er skålen, der roterer. Det betyder, at modellen selv drejer skålen under arbejdet i stedet for, at det er værktøjet, der gør det.
Flot model i retro-stil
Ankarsrum AKM 6290 er designet i en stil, der minder om retro-stilen med et flot blankt udtryk og drejeknapper, hvor man styrer arbejdet. Der findes en variabel hastighed, som man kan skrue og op ned for afhængig af type af opgave.
Ankarsrum AKM 6290 har en effekt på 800 watt, som er mindre end for eksempel Ankarsrum AKM 6230-modellen, men kombineret med den unikke arbejdsproces, så vil denne model både kunne piske, mikse, blande eller ælte selv tunge deje.
Med meget tilbehør
Dér, hvor Ankarsrum AKM 6290 skiller sig ud fra Ankarsrum AKM 6230-modellen, er på tilbehørsfronten. Ankarsrum AKM 6290 kommer nemlig med rigtig meget tilbehør, som gør, at denne model kan tjene langt flere formål end en normal røremaskine.
Ud over dejkrog, piskeris og dejrulle, som er standardværktøjer hos Ankarsrum Assistent-modellerne, så findes der blandt andet også en klassisk kødhakker, som man kan anvende til at få hakket kød.
Der medfølger også en blender på 1,7 liter samt en citruspresser med en stor skål, så man også kan anvende modellen til for eksempel at fremstille juice, saft, smoothies, pesto eller sauce.
Herudover medfølger der desuden et rivejern til kødhakkeren, så man kan rive for eksempel nødder eller ost samt en pure-presser til kødhakkeren, hvor man kan presse for eksempel bær eller frugt.
Fordele
|
Ulemper
|
Specifikationer ved Ankarsrum AKM 6290
🔴 Type: Køkken/røremaskine
🔴 Kapacitet: 5 kilo
🔴 Effekt: 800 watt
🔴 Hastighed: Variabel
🔴 Højde: 36 centimeter
🔴 Bredde: 26,8 centimeter
🔴 Dybde: 40 centimeter
🔴 Vægt: 8,6 kilo
🔴 Piskeris medfølger
🔴 Dejkrog medfølger
🔴 Dejrulle medfølger
🔴 Citruspresser medfølger
🔴 Blender medfølger
🔴 Kødhakker medfølger
🔴 Rivejern medfølger
Ankarsrum assistent AKM 6220
Ankarsrum AKM kommer som nævnt i flere udgaver, og det tæller også den model, der hedder Ankarsrum AKM 6220. Ankarsrum AKM 6220 er skabt på samme måde som Ankarsrum AKM 6230, men er en model med lidt mindre styrke – Ankarsrum AKM 6220 kommer med 800 watt, hvor 6230-modellen har 1500.
Unik røremaskine
Ankarsrum AKM 6220 har nogenlunde det samme udseende som de øvrige Ankarsrum AKM-modeller, og her er tale om en model, der er fremstillet i et blankt design, som ser rigtig flot ud.
Designet er derfor også anderledes end andre røremaskiner, for her findes kontrolpanelet nederst med to drejeknapper, og skålen er placeret ovenpå. Når modellen arbejder, så er det skålen, der roterer, og røre-enheden der står stille, hvilket er en anden måde at designe en røremaskine på end de gængse modeller.
Ankarsrum AKM 6220 kan desuden fås i en række forskellige farver, så der er noget for enhver smag. Det tæller både sort, hvid, rød, cremehvid, blå, grøn og rosa.
Til både piske- og røre-opgaver
Ankarsrum AKM 6220 er designet til at kunne lette arbejdet i køkkenet, og derfor kommer modellen både med et piskeris og en dejkrog. Piskeriset er et dobbelt-piskeris, som er fordelagtigt til at piske for eksempel flødeskum eller æggehvider, så de bliver lette og luftige.
Dejkrogen kan med fordel anvendes, hvis man ønsker at ælte tunge brøddeje, som ellers kan være besværlige at få æltet sammen. Herudover medfølger også dejrulle, dejkniv og dejskraber, som letter arbejdet ekstra.
Stor model med variabel hastighed
Ud over det unikke design og røre-system så er noget af det unikke ved Ankarsrum AKM 6220 modellens størrelse. Ankarsrum AKM 6220 kommer nemlig med en meget høj kapacitet på 5 kilo – eller 7 liter – hvilket gør, at man kan lave meget store portioner ad gangen.
Skålens rotationer gør desuden, at alle ingredienser kan nås af røre-enheden, således at effektiviteten bliver den højeste mulig. Ankarsrum AKM 6220 kommer med en variabel hastighed, som man kan skrue op og ned for afhængig af type af opgave.
Piske-opgaverne skal ofte klares på de høje hastigheder, og de tungere opgaver – såsom æltning af brøddej – skal klares på de lavere hastigheder. Der findes desuden en beskyttelsesfunktion imod overbelastning.
Specifikationer ved Ankarsrum AKM 6220
🔴 Type: Køkken/røremaskine
🔴 Kapacitet: 5 kilo
🔴 Effekt: 800 watt
🔴 Hastighed: Variabel
🔴 Højde: 36 centimeter
🔴 Bredde: 27 centimeter
🔴 Dybde: 38 centimeter
🔴 Vægt: 8,2 kilo
🔴 Piskeris medfølger
🔴 Dejkrog medfølger
🔴 Dejrulle medfølger
Udvalgte fordele ved Ankarsrum AKM 6220:
God styrke på 800 watt
Roterende skål
Piskeris og dejkrog medfølger
Kan fås i forskellige farver
Stor model med høj kapacitet
FAQ
Beskrivelse af kilder og tests
Expressen.se 🇸🇪
Expressen.se er en svensk avis, der udkommer hver aften. Den har over 1 million læsere hver dag og skriver både om nyheder, sport og underholdning. Avisen har også en stor nyheds-webside, hvor indholdet er blandet. I denne test er der testet forskellige røremaskiner på parametre som for eksempel æltning, piskning, brugervenlighed, anvendelighed og holdbarhed, og Ankarsrum Assistent er inkluderet i denne test. Du kan læse hele artikel hos Expressen her.
Gastromand.dk 🇩🇰
Dansk magasin med fokus på gastronomi, opskrifter, restauranter, kogebøger, gear og køkkengrej set med mænds øjne. Her er der tale om en enkelt men grundig test af Ankarsrum Assistent. Du kan se hele artiklen her.
Goodhousekeeping.com 🇺🇸
Goodhousekeeping.com tester og skriver om forskellige produkter, der har med hus og have at gøre. Der er ikke tale om en egentlig test af et stort antal produkter samtidig, men siden har løbende testet et udvalg af røremaskiner – og her gælder det Ankarsrum Assistent. Her får produkterne så karakterer på en skala op til 100 for at afgøre, hvor gode de er. Læs mere her.
Politiken.dk 🇩🇰
Politiken er grundlagt i 1884 men er i dag stadig en af Danmarks førende aviser. Danske Politiken.dk bringer her en test udført af professionelle, som har gennemprøvet forskellige røremaskiner, og modellen Ankarsrum Assistent er inkluderet i denne test. Læs mere her, men læg mærke til at adgang til testen dog kræver abonnement.
Andre relevante artikler
Hvis du ikke er fast besluttet på at du ønsker at investere i en Ankarsrum Assistent, så anbefaler du at du læser vores røremaskine artikel. Her har vi samlet testvindende røremaskiner fra en lang række forskellige producenter, så du kan få det komplette overblik over hvilke modeller der klarer sig bedst i test.
Du kan også læse vores Kenwood køkkenmaskine artikel. Kenwood er en af de mest populære mærker på markedet, og kendt for deres gode kvalitet. Så denne artikel ville måske også være værd at læse.
Et andet meget populært mærke for tiden er Sage. I Sage artiklen kan du læse om en lang række forskellige produkter fra producenten, og du finder blandt andet også information om deres røremaskiner i artiklen.
Til slut skal det nævnes at vi hos Forbrugsguiden også har udarbejdet en testoversigt omkring den berømte Thermomixer. Dog skal du være opmærksom på, at denne model mest er til professionelt brug, eller til dig som har et stort rådighedsbeløb til en ny køkkenmaskine.