Sage Test-guide – Se eksperternes favoritter fra Sage

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Denne artikel handler om 31 forskellige produkter til køkkenet fra mærket Sage.

Vi har medtaget produkter som både espressomaskiner, køkkenmaskiner, røremaskiner, vaffeljern, toastmaskiner og elkedler, som er blevet medtaget i forskellige eksperttests. Disse produkter er således testet af forskellige ekspertkilder, og eksperterne forklarer under de forskellige tests, hvilke fordele og ulemper der findes ved hvert produkt.

Denne artikel har som formål at give et overskueligt overblik over de bedste Sage-produkter samt at kunne se, hvad eksperterne mener og få et overblik over prissammenligninger.

Ekspertpanelerne består blandt andet af testsiderne Expertreviews.co.uk og Trustedreviews.com, aviserne Telegraph.co.uk, Theguardian.com og Independent.co.uk, teknologimagasinerne T3.com, Cnet.com og Stuff.tv, det britiske testmagasin Which.co.uk samt husholdnings-eksperterne fra Goodhousekeeping.co.uk.

Hvis man ønsker at læse mere om testene og testkilderne, så findes der til sidst i denne artikel en liste over links til de undersøgelser, som vi henviser til.

I denne Sage artikel får du:
Overblik over 31 forskellige Sage-produkter 
Information om Sage 
Gennemgang af de tests, vi har undersøgt samt links til eventuel videre læsning

Bemærk venligst at Forbrugsguiden ikke selv tester produkterne, men vi samler derimod resultaterne af uvildige tests, så forbrugeren nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Sage Test 2023 – Her er de bedste produkter fra Sage

Her finder du en liste over de bedste produkter fra det britiske mærke, Sage. Vi har analysere en lang række ekspert tests, og samlet de bedst anmeldte modeller her. 

Du finder også en prissammenligning, så du nemt og hurtigt får et overblik over, hvor du kan købe produktet til den bedste pris.


Sage the Precision Brewer Thermal

✅ Testvinder hos det amerikanske tech-magasin T3.com
✅ 8 ud af 10 point hos det amerikanske tech-magasin Cnet.com
✅ 7 ud af 10 point hos det amerikanske tech-magasin Wired.com
✅ 76 ud af 100 point hos det amerikanske tech-magasin Techgearlab.com

Sage the Precision Brewer Thermal

 

.
Sage the Precision Brewer Thermal er blevet testet og anmeldt af fire forskellige ekspertkilder, hvilket inkluderer T3.com, Cnet.com, Wired.com og Techgearlab.com. Alle eksperter er begejstrede for kaffemaskinen, som de har givet en god anmeldelse.

Dette har de blandt andet gjort, da de er glade for maskinens gode resultater og justerbare muligheder. Til gengæld er flere eksperter mindre vilde med, at Sage the Precision Brewer Thermal er temmelig dyr.

Hurtig kaffebrygning og velsmagende kaffe, ifølge eksperterne

Ifølge eksperterne er Sage the Precision Brewer Thermal en god kaffemaskine, som vil gavne de fleste kaffeelskere. Eksempelvis skriver eksperterne fra T3.com, at kaffemaskinen ”brygger kaffe hurtigt med en fremragende konsistens”, hvilket altid er et plus.

Dette er eksperterne fra Cnet.com og Wired.com enige i og forklarer ydermere, at Sage the Precision Brewer Thermal sørger for en ”fantastisk kontrol under brygningen”, da man ”kan justere de forskellige indstillinger”, som man ønsker.

Eksperterne fra Techgearlab.com har også testet Sage the Precision Brewer Thermal. De fremhæver, at maskinen laver kaffe med ”en god smag”, så man altid får en velsmagende kop kaffe. Dog mener de, at maskinen larmer en del under kaffebrygningen.

Kaffemaskine med temperaturregulering og seks programmer

Med Sage the Precision Brewer Thermal får man en hurtig kaffemaskine med en kapacitet på 1,8 liter, hvilket svarer til cirka 12 kopper. Kaffen bliver desuden brygget på blot syv minutter.

Maskinen kommer med en præcis temperaturregulering, som gør, at man kan vælge en temperatur på mellem 91 grader og 96 grader. Herefter holder maskinen den valgte temperatur præcis og konstant.

Derudover er Sage the Precision Brewer Thermal forsynet med seks programmer, som man kan vælge mellem. Disse programmer omfatter My Brew, Gold, Fast, Strong, Over Ice og Cold Brew. Herved kan man få kaffen brygget præcis, som man vil have den.

Ønsker man, at kaffen skal finjusteres endnu mere, kan man ydermere indstille maskinens trække- og gennemløbstid.

Flere praktiske funktioner

Sage the Precision Brewer Thermal er udstyret med flere praktiske funktioner i form af en sensor til små kopper samt et termospole varmesystem.

Sensoren til de små kopper er praktisk, når man skal brygge en enkelt kop kaffe eller en kold kaffe. Denne funktion sørger nemlig for at styre kontakttiden mellem vandet og bønnerne, så man opnår en mere balanceret og aromatisk smag.

Selve termospole varmesystemet sikrer desuden, at man får renere vand sammenlignet med kaffemaskiner med aluminiumvarmere. Man vil derfor altid drikke en frisk og hygiejnisk kop kaffe.

Udvalgte fordele ved Sage the Precision Brewer Thermal:
 Termospole varmesystem
 Sensor til små kopper
 Seks programmer
 Justerbare muligheder
 Temperaturregulering


Sage SBL620BSS The Fresh & Furious

Testvinder hos den britiske test hjemmeside Which.co.uk
Anbefalet af det britiske magasin mumsnet.com

Sage SBL620BSS The Fresh & Furious

 

Sage The Fresh & Furious blenderen er blevet kåret som testvinder hos den britiske test-hjemmeside Which.co.uk med en score på hele 90 %. Vurderingen er lavet på baggrund af, at den kan lave den perfekte smoothie, er intuitiv, nem at bruge og kan gå i opvaskemaskinen. De nævner en lang række fordele: Den  kan lave fantastiske smoothies ud af en lang række forskellige ingredienser, den er god til at blande suppe og pesto, den er fantastisk til at knuse is, den er nem både at bruge og rengøre, den kan gå i opvaskeren, den er mere stille end mange andre blendere på markedet og sidst men ikke mindst, så har den en lang række forskellige funktioner. Prikken over i’et er, at test-hjemmesiden ikke har formået at finde en eneste ulempe. Kort sagt er den blender, de bedst kan anbefale. 

Blander råvarerne ordentligt og giver dem den perfekte konsistens

At blande og blende råvarer på en måde, der er tilfredsstillende og giver et godt resultat, kan være svært, hvis ikke du har den helt rigtige blender. Sage The Fresh & Furious blenderen kan netop leve op til dine forventninger og give dig et tilfredsstillende resultat, da den er udstyret med kinetix knivsystem, der har centrale knive. Knivsystemet trækker fødevarerne imod sig, så de kan hakke, knuse eller skære dem, så du ikke ender med en ujævn konsistens.

Både kanden og knivene fremstillet med henblik på hinanden, hvilket har resulteret i, at knivene har en tilpas bredde, så de følger kandens form på en måde, hvor blandingen tilføres luft, hvilket i kombination med kandens tragtformede bund, holder råvarerne i konstant bevægelse.

Sage SBL620BSS The Fresh & Furious Vs. Markedet

Det britiske magasin mumsnet.com roser designet, der føles mere luksuriøst, end det prisen lægger op til. De roser også produktets evne til at nå alt indholdet i blenderen. De fire automatiske funktioner får også positiv feedback – de er alle nemme at bruge, og har i tests klaret alle opgaver smukt, fx en god konsistens ved knusning af is. Som specifikke fordele nævner magasinet blenderens evne til at forvandle ingredienser til cremede og ensartede teksturer, hvilket gør den særligt velegnet til suppe og smoothies, samt de fem intuitive hastighedsindstillinger og de ni funktioner. 

Udvalgte fordele ved Sage SBL620BSS The Fresh & Furious:
Effekt: 1400 Watt.
Har et kinetisk knivsystem
Har 5 hastighedsindstillinger, en en turbo-/momentknap og 3 programmer.
Har en volumen på 1,5 liter i den medfølgende BPA-fri Tritan kande
Måler 38 cm i højden, 21 cm i bredden og 29 cm i dybden.


Sage BES980 the Oracle espressomaskine 

✅ Anbefalet af den britiske avis Independent.co.uk 
✅ 4,5 ud af 5 stjerner hos testsiden Trustedreviews.com

Sage BES980 the Oracle

 

.
Sage BES980 the Oracle espressomaskine er blevet testet af 2 forskellige hold eksperter. Der er tale om den britiske avis Independent.co.uk, som har testet 12 forskellige espressomaskiner for at finde frem til de bedste, samt testsiden Trustedreviews.com, som har foretaget en solo-test af Sage BES980 the Oracle espressomaskine.

Begge hold eksperter er glade for Sage BES980 the Oracle espressomaskine, og derfor får denne model gode kommentarer med på vejen.

Skabt til barista-følelsen

Der findes ofte enten manuelle eller automatiske espressomaskiner, men Sage BES980 the Oracle espressomaskine er faktisk en blanding, for her er tale om en automatisk, manuel model. Det betyder, at Sage BES980 the Oracle espressomaskine er udstyret med flere gode funktioner og opgaver, som maskinen selv tager sig af, men man har stadig friheden til at sætte sit eget præg på kaffen og opnå en ægte barista-stemning.

Der findes et stort kontrolpanel på forsiden af maskinen, og her kan man foretage de valg, som giver en individuel kop kaffe. Der findes et unikt temperatur-system på Sage BES980 the Oracle espressomaskine, som sørger for at bryggetemperaturen hele tiden er optimal.

Sage BES980 the Oracle espressomaskine har i øvrigt en stor vandtank på 2,5 liter.

Med mælkeskummer og kaffekværn

Sage BES980 the Oracle espressomaskine er en avanceret espressomaskine, som både kan lave espresso og kaffe med mælk. Derfor er denne model udstyret med både en kaffekværn og en mælkeskummer. Der findes en lufttæt bønnebeholder med plads til 280 gram bønner, og når der laves kaffe, så føres disse ned i kværnen, hvor man selv kan vælge, hvordan de skal males. Der findes hele 45 forskellige indstillinger til formålet, hvilket betyder, at man kan få selv små nuancer frem.

Herudover medfølger der også en mælkeskummer med Sage BES980 the Oracle espressomaskine, og denne mælkeskummer giver også mulighed for flere valg: Blandt andet kan man selv vælge tykkelsen på mælkeskummet samt indstille temperaturen for mælkeskummet.

Model med mange muligheder, ifølge eksperterne

Ifølge eksperterne er Sage BES980 the Oracle espressomaskine en rigtig god espressomaskine. De forklarer, at denne model er rigtig god at brygge kaffe på, og så smager kaffen virkelig godt.

Kvaliteten af kaffen, der er brygget på Sage BES980 the Oracle espressomaskine, fremhæves i særdeleshed, og hertil kommer, at denne model er så effektiv, at flere professionelle faktisk anvender den.

Eksperterne hæfter sig også ved mælkeskummeren, som er meget velfungerende og laver rigtig godt skum – oven i købet med forskellige indstillinger. Eksperterne har ikke mange minusser ved Sage BES980 the Oracle espressomaskine, men dog synes de, at modellen er både lidt dyr, og så fylder den rigtig meget.

Udvalgte fordele ved Sage BES980 the Oracle espressomaskine: 
 
Automatisk model med manuel kontrol
 Vandtank på 2,5 liter
 Med kaffekværn med 45 indstillinger
 Med mælkeskummer med forskellige indstillinger for tykkelse af mælkeskum
 Producerer rigtig god kaffe, ifølge eksperterne

Her kan du se en video gennemgang af espressomaskinen. Videoen er produceret af KitchenOne.dk: 


Sage BES920 the Dual Boiler espressomaskine 

✅ 5 ud af 5 stjerner hos den britiske testside Expertreviews.co.uk

  Sage BES920 the Dual Boiler

 

.
Den britiske testside Expertreviews.co.uk udfører forskellige typer af eksperttests. Her har de britiske eksperter foretaget en solo-test af modellen Sage BES920 the Dual Boiler espressomaskine, hvor modellen er blevet gennemtestet og vurderet på forskellige parametre såsom kvalitet af kaffe, brugervenlighed og funktioner.

Sage BES920 the Dual Boiler espressomaskine klarer sig rigtig godt igennem denne eksperttest, og det belønner Expertreviews.co.uk med den højest mulige score.

Fokus på detaljen

Sage BES920 the Dual Boiler espressomaskine er en manuel espressomaskine, som er skabt i samarbejde med professionelle fagfolk for at kunne give forbrugeren den samme kop kaffe, som man kan få på cafeen af den uddannede barista. Derfor har der været fokus på at skabe den rette balance mellem tryk, temperatur og bønner på denne model.

Sage BES920 the Dual Boiler espressomaskine har fået sit navn, da modellen har 2 dampkedler, som hver især tager sig af henholdsvis damp og brygning. Det gør, at den ideelle bryggetemperatur nås, og at kaffen kan brygges hurtigt.

Espressomaskinen er desuden en stor model med en vandtank på 2,5 liter, og så betjenes den let på fronten via et tydeligt LCD-display.

Smagen er i centrum

Sage BES920 the Dual Boiler espressomaskine er skabt til at give kaffen den bedste smag, så kaffen ikke kommer til at smage bittert. Det sikres på Sage BES920 the Dual Boiler espressomaskine med funktionen Over Pressure Valve, som styrer trykket og får det optimale frem i bønnerne. Trykket øges langsomt under brygning, hvorved nuancerne og aromaen udvindes bedst muligt fra bønnerne.

Det er også muligt at justere Sage BES920 the Dual Boiler espressomaskine i forhold til omgivelsernes vandhårdhed, hvilket også kan påvirke kaffesmagen, plus man kan justere kaffestyrken på modellen.

Herudover kommer Sage BES920 the Dual Boiler espressomaskine med en smart integreret afkalkningsfunktion, som holder maskinen effektiv og ren.

Til den erfarne hjemme-barista, ifølge eksperterne

Eksperterne forklarer, at Sage BES920 the Dual Boiler espressomaskine ikke vil være det ideelle valg til nybegynderen, men hvis man efterhånden er en øvet kaffe-entusiast hjemme i køkkenet og ønsker at opgradere fra en lidt mindre maskine, så vil Sage BES920 the Dual Boiler espressomaskine være et rigtig godt valg.

Eksperterne forklarer, at Sage BES920 the Dual Boiler espressomaskine måske er lidt dyrere end andre manuelle modeller, men til gengæld er den meget velfungerende, og så leverer den et rigtig godt resultat ved hver eneste brygning.

Udvalgte fordele ved Sage BES920 the Dual Boiler espressomaskine:
 
Manuel model
 Model med 2 kedler
 Med LCD-display
 Funktionen Over Pressure Valve styrer trykket
 Mulighed for at justere kaffestyrken og brygningen i forhold til vandhårdhed.

Her kan du se en video præsentation af espressomaskinen. Videoen er produceret af Sage appliances: 


Sage BES810BSS the Duo Temp espressomaskine

✅ 72 ud af 100 points hos britiske Goodhousekeeping.co.uk

Sage BES810BSS the Duo Temp  

 

.
Sage BES810BSS the Duo Temp espressomaskine er blevet testet af Goodhousekeeping.co.uk i en test, hvor forskellige aspekter ved modellen er blevet afprøvet. Eksperterne giver points alt efter, hvor godt modellen klarer sig, og de lægges sammen til sidst. Sage BES810BSS the Duo Temp espressomaskine opnår rigtig mange points hos de britiske eksperter, som er meget begejstrede for modellen.

Skaber den rette balance

Sage BES810BSS the Duo Temp espressomaskine er en stor flot espressomaskine med et professionelt udseende i en flot grå farve. Modellen er fin rummelig, og vandtanken har en kapacitet på 1,8 liter, hvilket er udmærket.

Under produktionen af Sage BES810BSS the Duo Temp espressomaskine har der været fokus på kvaliteten og smagen af kaffen, og derfor er der blevet lagt vægt på at kunne skabe den rigtige balance mellem sødme, surhed og bitterhed.

Vandtemperaturen spiller også en vigtig rolle i kaffens smag, så derfor er det muligt manuelt at kunne justere vandtemperaturen.

Manuel model med mulighed for mælk

Sage BES810BSS the Duo Temp espressomaskine hører til de manuelle espressomaskiner, som kommer uden kaffekværn. Sage BES810BSS the Duo Temp espressomaskine har dog alligevel flere valgmuligheder, for modellen kommer med en mælkekande og mælke-steamer, som gør, at man også kan brygge kaffe med mælk.

Mælke-steameren sørger for at give mælken den rette tekstur i forhold til drikken. Derudover har Sage BES810BSS the Dual Temp espressomaskine en auto-sluk funktion og mulighed for at kunne justere kaffestyrken.

Man kan også programmere Sage BES810BSS the Duo Temp espressomaskine i forhold til vandhårdheden i lokalområdet.

Let at anvende men problemer med temperaturen, ifølge eksperterne

Sage BES810BSS the Duo Temp espressomaskine kommer både med minusser og plusser ifølge eksperterne. På plussiden ligger først og fremmest brugervenligheden og instruktioner, som gør det let at anvende modellen.

Modellen er dermed meget intuitiv i brug. Herudover roses også designet, og eksperterne vurderer, at maskinen er meget velbygget.

På minussiden nævnes det, at temperaturen på espressoen ikke bliver helt høj nok til slut, samt at mælkeskummet ikke får den bedste konsistens. Det nævnes også, at modellen sprøjter noget.

Udvalgte fordele ved Sage BES810BSS the Duo Temp espressomaskine: 
 
Vandkapacitet på 1,8 liter
 Justerbar vandtemperatur
 Med mælke-steamer
 Justerbar kaffestyrke
 Mulighed for programmering i forhold til vandhårdheden

Her kan du se en video præsentation af espressomaskinen. Videoen er produceret af Sage appliances:


Sage SES880BSS the Barista Touch espressomaskine

✅ 5 ud af 5 stjerner hos den britiske testside Expertreviews.co.uk

Sage SES880BSS the Barista Touch

 

.
Sage SES880BSS the Barista Touch espressomaskine er blevet testet af de britiske eksperter fra Expertreviews.co.uk, som har afprøvet og vurderet modellen på flere forskellige parametre.

Blandt andet er der testet for evner inden for brygning af kaffe, brugervenlighed og funktioner, og Sage SES880BSS the Barista Touch espressomaskine klarer testen så godt, at den får en absolut topkarakter af Expertreviews.co.uk.

4 elementer giver god kaffe

Sage SES880BSS the Barista Touch espressomaskine er designet til at kunne give forbrugeren kaffe derhjemme, som har en lige så høj kvalitet som den kaffe, den professionelle barista kan lave.

Derfor har der fra Sages side været fokus på 4 områder, som giver udslaget for kaffens kvalitet: Nemlig bryggetemperatur, dosering af kaffe, tryk og damptryk. Sage SES880BSS the Barista Touch espressomaskine klarer selv at finde ud af at kombinere disse 4 elementer, således at man blot benytter sig af touch-skærmen for at få sin kaffe.

Sage SES880BSS the Barista Touch espressomaskine kommer også med en automatisk mælkeskummer, hvilket giver mange muligheder for forskellige kaffetyper på Sage SES880BSS the Barista Touch espressomaskine. Der findes desuden en 2 liters vandtank på modellen.

Let at vælge

Sage SES880BSS the Barista Touch espressomaskines har et touch-display, hvor man vælger sin kaffe. Man kan selv vælge imellem espresso, americano, latte, flat white eller cappuccino, men hvis man har specifikke ønsker, kan man også tilpasse kaffen helt selv. Man kan her justere både temperatur, kaffe-styrke og tykkelse på mælkeskummet, og når man finder den kombination, som man holder af, så har Sage SES880BSS the Barista Touch espressomaskine en smart memory-funktion, således at man kan gemme ”opskriften”.

Det er desuden meget let at anvende Sage SES880BSS the Barista Touch espressomaskine, som er en semi-automatisk espressomaskine, idet man først vælger sit program eller drik, og det eneste, man selv skal gøre, er at benytte tamperen.

En god læremester, ifølge eksperterne

Sage SES880BSS the Barista Touch espressomaskine er ifølge eksperterne virkelig god til at tillade individuelle valg, så man kan få præcis den kop kaffe, man ønsker. Eksperterne forklarer også, at Sage SES880BSS the Barista Touch espressomaskine fungerer som en slags guidende læremester, som hjælper forbrugeren til at kunne brygge den bedst mulige kaffe derhjemme.

Brugervenligheden er også et aspekt, som fremhæves, for modellen er let at betjene og forstå, og så smager kaffen også rigtig godt på denne model.

Som forbruger føler man, at man får lyst til at eksperimentere med sin kaffe, men på minussiden skal man være opmærksom på, at Sage SES880BSS the Barista Touch espressomaskine ikke er en billig espressomaskine. Den er dyr og koster mere end mange af de fuldautomatiske varianter.

Udvalgte fordele ved Sage SES880BSS the Barista Touch espressomaskine: 
 
Fokus på samspil mellem temperatur, dosering, tryk og damptryk
 Semi-automatisk model, som klarer det meste selv
 Med touch-skærm
 Med mulighed for kaffe med mælk
 Memory-funktion

Her kan du se en video demonstration af espressomaskinen. Videoen er produceret af Sage appliances:

https://www.youtube.com/watch?v=j2Sv1WrmBqk


Sage BEM825 the Bakery Boss røremaskine 

✅ ”Den bedste røremaskine, man kan købe” hos teknologimagasinet T3.com
✅ ”An excellent choice” hos det britiske testmagasin Which.co.uk
✅ 4 ud af 5 stjerner hos testsiden Trustedreviews.com

Sage BEM825 the Bakery Boss

 

De 2 test-instanser Which.co.uk og Trustedreviews.com samt teknologimagasinet T3.com har alle foretaget tests af røremaskiner, hvor modellen Sage BEM825 the Bakery Boss røremaskine har været i fokus.

Modellen er blevet afprøvet på parametre såsom røre-evner, brugervenlighed samt rengøring, og alle 3 ekspertkilder kommer frem til den samme konklusion, som lyder, at Sage BEM825 the Bakery Boss røremaskine er en virkelig god røremaskine, som er i den absolutte top.

Stærk model på 1200 watt

Sage BEM825 the Bakery Boss hører til de røremaskiner, som har rigtig mange hestekræfter. Sage BEM825 the Bakery Boss har nemlig en motor, der opererer ved 1200 watt, og det sikrer, at selv meget tunge deje ikke bliver et problem for denne model.

Sage BEM825 the Bakery Boss har en medfølgende dejkrog til at ælte dej, men denne model kan også udføre andre opgaver såsom at piske og mikse, for der medfølger også både 2 K-spader og et piskeris.

Dennem model har desuden valgfrihed, når det kommer til skåle, for der medfølger 2 styks – en stor på 4,7 liter af glas og en mindre på 3,8 liter af stål.

Variabel hastighed

Sage BEM825 the Bakery Boss kommer i en række forskellige farver, hvilket gør, at der vil findes en til hver en smag. Sage BEM825 the Bakery Boss er designet i klassisk Sage-stil med fokus på stilrenhed og små detaljer, og modellen betjenes på siden. Her kan man blandt andet vælge hastighed, og Sage BEM825 the Bakery Boss har netop en variabel hastighed, som gør hastigheds-overgangene lettere, når man mikser, ælter eller pisker.

Sage BEM825 the Bakery Boss har herudover en smart lys-funktion, hvor lyset tændes, når omrøringen går i gang. Dermed kan man lettere følge med i processen.

Denne røremaskine fra Sage har desuden også en smart timer, som man kan indstille, hvilket betyder, at man kan lave andre opgaver imens.

Virkelig godt tilbehør, ifølge eksperterne

Eksperterne er meget begejstrede for Sage BEM825 the Bakery Boss, og det fremhæves, at her er tale om en excellent røremaskine, som virkelig er velfungerende.

Især højkvalitets-motoren roses som værende meget robust og stabil, og så er tilbehøret til modellen virkelig godt. De gør nemlig, at modellen præsterer rigtig godt, når det kommer til arbejdsopgaverne, og som en ekstra bonus hæfter eksperterne sig ved, at Sage BEM825 the Bakery Boss er virkelig nem at anvende og er meget brugervenlig. Modellen roses også for at være stillegående, og timeren er velfungerende.

På minussiden findes der ikke mange kommentarer, men eksperterne forklarer dog, at her er tale om en noget dyr røremaskine, og så kan det være svært at få sat Splash Guard-beskyttelseselementet ordentligt fast.

Udvalgte fordele ved Sage BEM825 the Bakery Boss røremaskine:
 
1200 watt
 2 K-spader, dejkrog og piskeris medfølger
 2 skåle medfølger
 Variabel hastighed
 Model med timer

Her kan du se en video demonstration af Sage BEM825 the Bakery Boss. Videoen er produceret af Appliances Online Australia. (Sage hedder Breville uden for Europa): 


Sage BFP800 the Kitchen Wizz Pro foodprocessor 

✅ 85 ud af 100 points hos britiske Goodhousekeeping.co.uk
✅ ”A superb foodprocessor” hos det britiske testmagasin Which.co.uk

Sage BFP800 the Kitchen Wizz Pro

.
Både Goodhousekeeping.co.uk samt Which.co.uk har foretaget en solotest hver af modellen Sage BFP800 the Kitchen Wizz Pro foodprocessor, hvor modellen er blevet afprøvet og vurderet ud fra specifikke områder, og dermed har der været et opmærksomt fokus på denne ene model. Sage BFP800 the Kitchen Wizz Pro foodprocessor klarer sig rigtig godt i begge tests, og derfor modtager modellen stor ros og placeres i den absolutte top.

Alsidig model

Sage BFP800 the Kitchen Wizz Pro foodprocessor er mere end blot en foodprocessor. Sage BFP800 the Kitchen Wizz Pro foodprocessor er nemlig designet til at udføre rigtig mange forskellige typer af opgaver, og hermed er her tale om en meget alsidig model. Det betyder, at der følger meget tilbehør med til Sage BFP800 the Kitchen Wizz Pro foodprocessor, så modellen både kan hakke, skære og rive ingredienser.

Udover 2 skåle på henholdsvis 2,5 og 1 liter, så medfølger der også julienne-skive, piske-skive, snitte-skive, universal-skive, 4-dobbelt-skive, mini-skive, spatel og rensebørste samt en holder til skiverne.

Model med 4 knive

Sage BFP800 the Kitchen Wizz Pro foodprocessor er designet til at arbejde hurtigt og effektivt, og derfor er modellen udstyret med 4 knive i stedet for 2, som findes på mange af de konkurrerende modeller. Der findes også en stor valgfrihed på denne model, for der er 24 indstillinger, som betyder, at man kan få behandlet ingredienserne, som man foretrækker – for eksempel kan man både få hakket grøntsagerne i helt tynde skiver på 0,5 millimeter, men man kan også få tykke skiver op til næsten 1 centimeter.

Sage BFP800 the Kitchen Wizz Pro foodprocessor har desuden den stærke motor med Direct Drive-teknologi, som sørger for at opretholde et effektivt niveau og en ensartethed i arbejdet.

Denne foodprocessor arbejder også ved 2000 watt, så her er på alle måder taler om en kraftfuld model.

Robust maskine til den seriøse hjemme-kok, ifølge eksperterne

De britiske eksperter forklarer, at Sage BFP800 the Kitchen Wizz Pro foodprocessor er en rigtig god model, som især vil være fordelagtig for den seriøse køkken-entusiast, som vil have et rigtig godt redskab. Eksperterne forklarer også, at Sage BFP800 the Kitchen Wizz Pro foodprocessor er rigtig robust og af god kvalitet, og så er den rigtig god på alle arbejdsområder – især også når man ønsker større portioner ad gangen.

Modellen både hakker og skærer rigtig godt, og så er det let at indstille tykkelse efter egne ønsker. Sage BFP800 the Kitchen Wizz Pro foodprocessor roses også for velfungerende knive, som arbejder hurtigt og effektivt, og så er påfyldnings-området stort og godt.

Eksperterne har dog også nogle minusser ved Sage BFP800 the Kitchen Wizz Pro foodprocessor, for de mener, at modellen er lidt klodset at arbejde med, og af og til føles det som om, at modellen har for mange funktioner og er for kraftfuld. Når modellen anvendes til at blande konsistenser som kage-mix, så får den ikke alt med, og der kan opstå ujævnheder i det færdige resultat.

Udvalgte fordele ved Sage BFP800 the Kitchen Wizz Pro foodprocessor:
 
2 skåle medfølger
 Værktøjer medfølger, så modellen både kan hakke, skære og rive
 Model med 4 knive i stedet for standarden på 2
 24 indstillinger
 2000 watt

Her kan du se en video præsentation af Sage BFP800 the Kitchen Wizz Pro. Videoen er produceret af Sage:


Sage BWM620 the Smart Waffle vaffeljern  

✅ 4 ud af 5 stjerner hos amerikanske Goodhousekeeping.com

Sage BWM620 the Smart Waffle

 

.
Sage BWM620 the Smart Waffle vaffeljern er blevet testet af den amerikanske version af Good Housekeeping Institute, som har testet modellen på parametre såsom bageevner, funktioner og anvendelighed i en solo-test af kun dette produkt. Sage BWM620 the Smart Waffle vaffeljern klarer sig rigtig godt og får en karakter, der ligger helt mod toppen.

Plader af støbejern

Sage BWM620 the Smart Waffle vaffeljern er designet til at give ensartede og sprøde vafler, og derfor er denne model udstyret med plader af støbejern.

Støbejernet gør, at varmen bliver helt jævnt fordel, og det gør, at vaflen bliver lige bagt over det hele. Skulle man have hældt for meget dej i, så kan Sage BWM620 the Smart Waffle vaffeljern selv vurdere dette, hvorefter overskydende dej ledes ned i drypbakken. Det gør både, at vaflerne beholder den jævne konsistens, og at der ikke løber dej ned ad siden og sviner.

Støbejernet gør desuden, at man ikke behøver fedtstof, og så er pladerne rengøringsvenlige, idet de blot skal tørres af med en fugtig klud efter brug.

4 programmer

Sage BWM620 the Smart Waffle vaffeljern kommer med 4 forudindstillede programmer, som gør, at man kan få forskellige typer vafler på denne model.

Her er tale om henholdsvis klassiske vafler, belgiske vafler og vafler med chokolade og kærnemælk. Der er også flere manuelle indstillinger, så man selv kan bestemme bagningstiden.

Blandt andet findes funktionen A Bit More, som automatisk giver vaflen 30 sekunder mere, hvis aktiveret. Der medfølger desuden opskrifter med Sage BWM620 the Smart Waffle vaffeljern, således at man med det samme kan lave de vafler, som passer til programmerne.

Gode og ensartede vafler, ifølge eksperterne

Sage BWM620 the Smart Waffle vaffeljern bliver rost for modellens evne til at bage ensartede vafler i en god konsistens, og så er det smart, at man manuelt kan bage vaflen efter egne ønsker. Eksperterne fremhæver også, at det er smart, at Sage BWM620 the Smart Waffle vaffeljern selv giver lyd fra sig, når modellen er klar til bagning, samt når vaflen er færdigbagt.

Også drypbakken er velfungerende, ifølge eksperterne, for den opfanger langt det meste overskydende dej. De eneste minusser, eksperterne nævner, er modellens høje pris, plus at toppen og siderne kan blive meget varme under bagningen.

Udvalgte fordele ved Sage BWM620 the Smart Waffle vaffeljern:
 
Plader af støbejern
 Drypbakke til overskydende dej
 Plader gøres let rene med fugtig klud
 4 forudindstillede programmer
 Opskrifter medfølger

Her kan du se en video præsentation af Sage BWM620 the Smart Waffle. Videoen er produceret af Breville (Sage hedder Breville uden for Europa):

https://www.youtube.com/watch?v=yZP-OJCbB0U


Sage BTA845 the Smart Toaster toastmaskine

Sage BTA845 the Smart Toaster

 

.
Sage BTA845 the Smart Toaster toastmaskine er ikke blevet testet af ekspertkilder, men vi har valgt at tage denne model med, da den stadig er i samme serie og fra mærket Sage. Dermed er denne model lavet ud fra de samme principper og med de samme teknologier, som de testvindende produkter fra Sage.

Plads til 4 skiver

Sage BTA845 the Smart Toaster toastmaskine hører til den type af toastmaskine, som er lodret, og det betyder, at man skal lægge brødet i oppe fra og ned i maskinen. Her er tale om en model, der har plads til 4 skiver ad gangen, hvilket er dobbelt så meget som standarden, der lyder på 2.

Herudover er Sage BTA845 the Smart Toaster toastmaskine en rigtig flot toastmaskine i en grå farve. Man styrer modellen på siden og på toppen, og her kan man indstille den efter behov.  

Gode funktioner

Undervejs under riste-processen kan det være svært at bedømme, om brødet er færdigt, og derfor er Sage BTA845 the Smart Toaster toastmaskine udstyret med funktionen A Quick Look, som tillader, at man lige kan få lov til at kigge til brødet.

Herudover har Sage BTA845 the Smart Toaster toastmaskine også en smart funktion, som kan anvendes, hvis brødet ikke er helt gyldent nok, når man tager det op. Funktionen kaldes A Bit More og giver brødet nogle ekstra sekunder i varmen.

High Lift opløftning

Sage BTA845 the Smart Toaster toastmaskine kommer yderligere med en optøningsfunktion, som kan anvendes, hvis brødet lige er taget op fra fryseren, plus modellen har en annulleringsfunktion, som man kan aktivere, hvis man vil annullere en kommando.

Når brødet skal tages op på Sage BTA845 the Smart Toaster toastmaskine, sker det med High Lift-funktionen, som gør, at brødet føres let og ubesværet op, hvorefter det kan fjernes.

Udvalgte fordele ved Sage BTA845 the Smart Toaster toastmaskine:
 
Model med 4 skiver
 A Quick Look tillader, at man kan se til brødet undervejs
 A Bit More tillader, at brødet får en lille smule mere
 Optøningsfunktion
 Løfter let brødet op med High Lift

Her kan du se en video præsentation af Sage BTA845 the Smart Toaster og Sage BTA825 the Smart Toaster. Videoen er produceret af Sage:


Sage the No Mess Waffle vaffeljern 

✅ Anbefalet hos den britiske blog Thevegetarianexperience.co.uk

 

 

.
Den britiske blog Thevegetarianexperience.co.uk beskæftiger sig med vegetarisk livsstil, og af og til testes der også produkter af. Her gælder det Sage the No Mess Waffle vaffeljern, som blogejeren har afprøvet og vurderet på forskellige parametre. Generelt klarer Sage the No Mess Waffle vaffeljern sig rigtig godt, og derfor får modellen et klart anbefalings-stempel.

Moderne model med non-stick belægning

Sage the No Mess Waffle vaffeljern er et moderne vaffeljern, som har et meget nymodens udseende.

Kontrolpanelet er placeret forneden, hvor tydelige lys-indikatorer viser, om modellen er tændt eller klar til brug. Det grønne lys indikerer, om modellen er tændt, og det blå lyser indikerer, hvornår modellen er varm nok til brug. Her sidder også en let-anvendelig drejeknap.

Herover skal dejen placeres på vaffeljernet, som har en non-stick belægning, og låget er på hængsler, hvilket sørger for en solid og sikker lukning.

Sage the No Mess Waffle vaffeljern har 7 indstillinger, så man altid kan få vaflen så bagt, som man ønsker – man kan vælge at bage vaflen let, så den er lys, men også så den er helt mørk og sprød. Herimellem findes der 5 mellem-indstillinger.

Minimal rengøring

Eftersom Sage the No Mess Waffle vaffeljern har plader, der er belagt med non-stick, så sætter dejen sig ikke så let fast – det giver også en lettere rengøring. Når man gør Sage the No Mess Waffle vaffeljern ren, skal man blot tørre pladerne af med en fugtig klud, og det er nok, idet der ikke sætter sig dej fast.

Dette vaffeljern er også udstyret med en rende langs kanten, som opsamler al overskydende dej, så det ikke løber ud over siderne. Der medfølger desuden opskrifter til forskellige typer af vafler.

Let at anvende, ifølge ekspert-bloggeren

Mad-bloggeren fra Thevegetarianexperience.co.uk fortæller, at Sage the No Mess Waffle vaffeljern er et rigtig godt vaffeljern, som er meget simpelt at anvende. Det fremhæves, at modellen præcist gør, hvad den lover, og det imponerer bloggeren, som også forklarer, at denne model vil være et must i ethvert hjem.

Herudover fremhæves det, at det er smart med en instruktionsbog med opskrifter, som giver inspiration. Her findes både opskrifter på klassiske vafler, belgiske vafler med mere.

Udvalgte fordele ved Sage the No Mess Waffle vaffeljern:
 
Model med non-stick belægning
 Med tydelige lys-indikatorer
 7 indstillinger for bagning af vafler
 Opsamlings-rende til overskydende dej
 Medfølgende opskriftsbog

Her kan du se en video demonstration af Sage the No Mess Waffle. Videoen er produceret af Sage appliances:


Sage the Smart Grill Pro  

✅ 4,5 ud af 5 stjerner hos testsiden Trustedreviews.com
✅ 87 ud af 100 points hos britiske Goodhousekeeping.co.uk
✅ Kåret til ”Bedste grill” hos teknologimagasinet T3.com

Sage the Smart Grill Pro

 

.Sage the Smart Grill Pro er blevet testet og vurderet af 3 forskellige ekspertkilder. Her er tale om eksperter med forskellige kerneområder – både testsiden Trustedreviews.com, husholdnings-eksperterne fra Goodhousekeeping.co.uk samt teknologimagasinet T3.com, der beskæftiger sig med teknologi og gadgets.

Til trods for de forskellige kerneområder så er eksperterne enige om, at Sage the Smart Grill Pro er en rigtig god grill, som er meget velfungerende.

Intelligent bordgrill

Sage the Smart Grill Pro er en smart bordgrill, som gør, at man kan få grill-oplevelsen hele året rundt og ikke kun om sommeren i haven. Sage the Smart Grill Pro er en moderne og intelligent grill, som har 5 forskellige forudindstillede temperaturer, der kan tilberede kødet fra rødt til gennemstegt.

Ydermere så har Sage the Smart Grill Pro et integreret stegetermometer, som selv angiver, når kødet har fået nok i forhold til temperaturvalget. Det betyder også, at man ikke behøver at se til kødet hele tiden, men kan tage sig af andre opgaver.

Alsidig model

Ud over at avende Sage the Smart Grill Pro som ”lukket” grill til stegning af kød, så kan man også slå modellen ud, så grillen bliver åben i stedet. Det giver en dobbelt så stor grillflade, hvor man både kan grille kød på den rillede overflade og anvende den flade overflade til for eksempel grøntsager.

Man kan desuden benytte Sage the Smart Grill Pro til andre formål end aftensmaden, for man kan også bruge den flade overflade til for eksempel at bage pandekager eller æg, eller man kan lukke den sammen om sin sandwich til frokosten. Der findes en tydelig indikator, der signalerer, når maden er klar.

God til kødspiserne, ifølge eksperterne

Eksperterne vil især anbefale Sage the Smart Grill Pro til den forbruger, som spiser meget kød, for det er det, modellen er bedst til. Eksperterne afprøvede modellens evner inden for både tilberedning af kød og grøntsager og kom til den konklusion, at resultatet blev rigtig godt.

Sage the Smart Grill Pro roses også for muligheden for at slå modellen ud, som giver flere anvendelsesmuligheder samt temperaturindstillingerne, som fungerer rigtig godt. Dog savner eksperterne instruktioner til tilberedning af grøntsager, og så bliver selve grillen meget varm under brug.

Herudover nævnes det, at Sage the Smart Grill Pro også er lidt klodset at anvende, og så er den forholdsvis dyr.

Udvalgte fordele ved Sage the Smart Grill Pro:
 
Bordgrill med 5 temperaturindstillinger
 Integreret stegetermometer
 Kan anvendes åben eller lukket
 Kan også anvendes til grøntsager, pandekager eller æg
 Signal når maden er klar

Her kan du se en video præsentation af Sage the Smart Grill Pro. Videoen er produceret af Sage appliances:


Sage BCI600 the Smart Scoop ismaskine

✅ 4,5 ud af 5 stjerner hos testsiden Trustedreviews.com
✅ 89 ud af 100 points hos britiske Goodhousekeeping.co.uk
✅ Kåret til ”Bedste køb” hos den britiske avis Independent.co.uk
✅ Anbefalet hos den britiske avis Telegraph.co.uk
✅ ”Bedste premium ismaskine” hos teknologimagasinet T3.com
✅ Testvinder hos den britiske testside Expertreviews.co.uk

Sage BCI600 The Smart Scoop

 

.
Modellen Sage BCI600 the Smart Scoop ismaskine er blevet testet af ikke mindre end 6 forskellige ekspertkilder, som både inkluderer regulære testsider, aviser, husholdningseksperter samt et teknologimagasin.

Denne ismaskine er blevet testet for blandt andet evnerne inden for is-produktion, anvendelighed, funktioner og rengøring, og eksperterne er generelt alle begejstrede for modellen, som leverer et godt resultat.

12 indstillinger

Sage BCI600 the Smart Scoop ismaskine er designet til at kunne producere mange former for is. Derfor findes der 12 indstillinger på modellen, hvilket gør, at man både kan lave for eksempel sorbet, almindelig is, frozen yoghurt eller gelato på modellen.

Hvis man anvender en af disse indstillinger, så klarer maskinen selv arbejdet på en times tid, men man kan også lave isen mere manuelt, hvis man ønsker. Sage BCI600 the Smart Scoop ismaskine styres via LCD-skærmen, hvor man både kan vælge indstilling, temperatur eller tid, og så kan man følge med i processen her. Sage BCI600 the Smart Scoop ismaskine har en kapacitet på 1 liter.

Med kompressor

Sage BCI600 the Smart Scoop ismaskine hører til de ismaskiner, som kan klare at fryse isen selv – det sker via den selvstændige kompressor, og det gør fryseren overflødig. Sage BCI600 the Smart Scoop ismaskine har fokus på at nedkøle is-massen så hurtigt som muligt, og derfor har den en smart Pre Cool-funktion, som kan aktiveres, og derved køles modellen ned til minus 30 grader inden brug.

Når ingredienserne er tilsat, og maskinen har arbejdet dem om til is, så har Sage BCI600 the Smart Scoop ismaskine også en holde-kold funktion, som gør, at isen kan holdes helt afkølet i op til 3 timer. Det gør, at man med fordel kan lave isen, inden gæsterne kommer.

Der medfølger et opskriftshæfte med forskellige opskrifter.

Alsidig model med mange funktioner, ifølge eksperterne

Sage BCI600 the Smart Scoop ismaskine er ifølge eksperterne rigtig let og god i brug, da modellen er så godt designet. Modellen er let at anvende og styre, og skærmen giver klar og god information.

Her er tale om en model, som klarer arbejdet selv, og det gør det let for forbrugeren, og dette fremhæves også som en klar fordel – ligesom at opskriftsbogen er en rigtig god ide og indeholder gode opskrifter og brugbare tips. Eksperterne har afprøvet maskinen inden for fremstilling af forskellige typer af is, og modellen klarer det generelt rigtig godt.

Også Pre Cool funktionen og holde-kold funktionen roses som velfungerende. På minussiden nævnes der kun mindre ting, såsom at modellen støjer en del, den bliver hurtigt beskidt, og så kunne kapaciteten godt have været større.

Udvalgte fordele ved Sage BCI600 the Smart Scoop ismaskine:
 
12 indstillinger
 Kan lave is på 1 time
 Styres via LCD-skærm
 Med kompressor
 Pre Cool og holde-kold funktioner


Sage the Boss To Go blender 

✅ 5 ud af 5 stjerner hos testsiden Trustedreviews.com
✅ 5 ud af 5 stjerner hos den britiske testside Expertreviews.co.uk
✅ ”An outstanding blender” hos det britiske testmagasin Which.co.uk
✅ Anbefalet hos den britiske avis Independent.co.uk

Sage by Heston Blumenthal the Boss To Go

.
Modellen Sage the Boss To Go blender er blevet testet af 4 forskellige hold eksperter, der både inkluderer testsiderne Trustedreviews.com og Expertreviews.co.uk, testmagasinet Which.co.uk samt avisen Independent.co.uk. Alle eksperterne er virkelig imponerede over denne model, og derfor opnår den kun absolutte topkarakterer hos eksperterne.

Skabt til at blende helt fint

Sage the Boss To Go blender har et spændende og meget klassisk Sage-design med motor forneden og glaskande foroven. Her er tale om en blender, der er kraftfuld, for Sage the Boss To Go blender har en motor, der opererer ved 1000 watt. Det gør, at modellen kan blende selv de hårdeste ingredienser. Netop dette har der været fokus på hos Sage the Boss To Go blender, for motoren og mekanikken er skabt således, at denne model kan blende ingredienser, så resultatet bliver over 40 procent finere end konkurrerende blendere. Det kan blandt andet være nødder eller frosne fødevarer.

Til at tage med på farten

Sage the Boss To Go blender har fået sit navn, da modellen kommer med 2 krus, som hver er på 500 milliliter. Disse krus er designet til at kunne blive taget med på farten med det samme, og derfor er de skabt af robuste materialer, som også kan tåle at komme en tur i opvaskemaskinen.

For at kunne komme godt i gang med at anvende Sage the Boss To Go blender, så medfølger der også en opskriftsbog til smoothies, så man kan finde inspiration og hurtigt komme i gang med blenderen.

Dyrest og bedst, ifølge eksperterne

Eksperterne forklarer, at nok er Sage the Boss To Go blender en af de dyrere blendere på markedet, men den er absolut også en af de bedste. De fremhæver, at denne model ser rigtig flot ud, og derfor fortjener den at stå fremme.

Herudover opererer Sage the Boss To Go blender særdeles hurtigt, og eksperterne er imponerede over blende-resultatet, som bliver helt cremet uden stængler eller klumper. Herudover roses Sage the Boss To Go blender for at være meget let at komme i gang med og anvende, og det fungerer også let at skille modellen ad og rense den.

Det er mest prisen, som eksperterne ser som et minus, og ellers er det i småtingsafdelingen, at de mindre irritationsmomenter findes – for eksempel at modellen larmer en del.

Udvalgte fordele ved Sage the Boss To Go blender:
 
Model på 1000 watt
 Kan blende ingredienser 40 procent finere end andre blendere
 Der medfølger 2 krus til at tage med på farten
 Krusene kan komme i opvaskemaskine
 Opskriftbog til smoothies medfølger


Sage BJE410 the Nutri Juicer

Sage BJE410 the Nutri Juicer

.
Sage BJE410 the Nutri Juicer er ikke blevet testet af ekspertkilder, men vi har valgt at tage denne model med alligevel, da den stadig er i samme serie og fra mærket Sage. Dermed er denne model lavet ud fra de samme principper og med de samme teknologier, som de testvindende produkter fra Sage.

Stærk model på 1200 watt

Sage BJE410 the Nutri Juicer er en flot og moderne juicer, som er designet i samarbejde med professionelle for at kunne give hjemme-kokken de bedste værktøjer. Sage BJE410 the Nutri Juicer er en stærk model med en motor på 1200 watt, hvilket gør, at modellen vil være i stand til at juice selv lidt hårdere ingredienser som for eksempel gulerødder.

Bevarer vitaminer og mineraler

Sage BJE410 the Nutri Juicer er skabt til at gøre juicen så sund som mulig ved at bibeholde så mange af vitaminerne og mineralerne fra ingredienserne som muligt. Sage BJE410 the Nutri Juicer er derfor udstyret med teknologi, som gør, at op til 70 procent af næringsstofferne bevares, og dermed er modellen i stand til at trække meget væske ud. Det gør den via et smart knivsystem, som er specialdesignet til at behandle grøntsager og hårde frugter.

Let påfyldning

Sage BJE410 the Nutri Juicer har en god kapacitet på 1 liter samt en beholder til frugtkød på 3 liter. Modellens påfyldningsrør er designet til at være ekstra bredt, hvilket sikrer en lettere påfyldning, da man så ikke behøver skære ingredienserne ud i meget små stykker. Herudover har Sage BJE410 the Nutri Juicer 2 forskellige hastigheder, som passer til hårdheden af ingredienserne.

Udvalgte fordele ved Sage BJE410 the Nutri Juicer:
 
Model på 1200 watt
 Kan bevare op til 70 procent af næringsstoffer
 Specialdesignet knivsystem til hårde ingredienser
 Kapacitet på 1 liter
 2 hastigheder


Sage BJE430UK the Nutri Juicer 

✅ 71 ud af 100 points hos britiske Goodhousekeeping.co.uk

Sage BJE430UK the Nutri Juicer

.
Husholdningseksperterne fra det britiske Goodhousekeeping.co.uk har foretaget en solo-test af modellen Sage BJE430UK the Nutri Juicer, hvor kun denne model er blevet afprøvet og vurderet. Her er tale om aspekter som juicing-evner, brugervenlighed, design og instruktioner, og Sage BJE430UK the Nutri Juicer klarer sig rigtig fint igennem testen.

Model på 1250 watt

Sage BJE430UK the Nutri Juicer er skabt til at kunne håndtere både bløde frugter og hårde grøntsager, og for at kunne danne dem om til en drikkeklar juice, så kræver det en stærk motor. Derfor er Sage BJE430UK the Nutri Juicer udstyret med en motor på hele 1250 watt, hvilket er rigtig meget. Sage BJE430UK the Nutri Juicer er desuden designet til at kunne bevare op til 70 procent af næringsstofferne fra ingredienserne via den unikke håndteringsproces.

Model med 2 hastigheder

Sage BJE430UK the Nutri Juicer har en kapacitet på 1 liter juice, og man fylder ingredienserne på modellen via det brede påfyldningsrør. Påfyldningsrøret er designet til at være ekstra bredt, hvilket betyder, at den manuelle arbejdstid minimeres, da man ikke behøver at skære ingredienserne meget småt ud.

Der findes 2 forskellige hastigheder på modellen, og man kan vælge imellem disse alt afhængig af, om man skal juice bløde frugter eller lidt hårdere grøntsager.

God til at trække juice ud af ingredienser, ifølge eksperterne

Eksperterne har set nærmere på, hvor god Sage BJE430UK the Nutri Juicer er til at holde juicen sund og dermed bibeholde vitaminer og mineraler og udtrække meget væske fra ingredienserne, og her konkluderer de, at Sage BJE430UK the Nutri Juicer faktisk er virkelig god til denne opgave.

Herudover hæfter de sig ved, at Sage BJE430UK the Nutri Juicer er meget effektiv i brug og arbejder jævnt med en høj ydeevne.

Modellen er meget stabil, og så er eksperterne også glade for det brede påfyldningsrør. På minussiden nævner eksperterne, at der dannes lidt for meget skum under juicing-processen, og så savner de, at flere dele burde kunne tåle opvaskemaskine.

Udvalgte fordele ved Sage BJE430UK the Nutri Juicer:
 
Model på 1250 watt
 Kan bevare op til 70 procent af næringsstofferne
 Kapacitet på 1 liter
 Bredt påfyldningsrør
 2 forskellige hastigheder


Sage the Citrus Press citruspresser

✅ Anbefalet hos den britiske avis Independent.co.uk

Sage the Citrus Press

 

.
Den britiske avis Independent.co.uk har foretaget en test for at finde frem til de bedste juicere på markedet, og modellen Sage the Citrus Press citruspresser er blevet inkluderet i denne test. Sammen med andre modeller er Sage the Citrus Press citruspresser således blevet afprøvet og vurderet, og de britiske eksperter finder denne model klart anbefalingsværdig.

Alsidig model

Sage the Citrus Press citruspresser er fordelagtig for den forbruger, som ofte har behov for at presse forskellige former for citrusfrugter, for eksempel til kagebagning eller madlavning. Sage the Citrus Press citruspresser har et moderne udseende med et flot og stilrent design, som passer ind i Sages industrielle serie.

Denne citruspresser fra Sage kommer med et stærkt keglehoved og en patenteret pressekegle, som er designet til at kunne presse forskellige former for citrusfrugter på samme hoved – det vil sige alt fra helt små frugter som lime til store grapefrugter. Det betyder, at man slipper for at skifte hoved efter størrelse på frugten.

Sage the Citrus Press v2Fokus på fuldt udbytte

Sage the Citrus Press citruspresser er designet med et håndtag i et blødt men skridsikkert materiale, så man altid har helt styr på presning – også selv om her er tale om meget saft, der kan gøre modellen fedtet. Man presser blot ned med håndtaget, hvorved frugten med det samme presses, og hovedet er designet således, at man får mest muligt saft presset ud.

Sage the Citrus Press citruspresser er desuden en rengøringsvenlig model, idet dele af modellen tåler maskinopvask.

Effektiv ”juicer”, ifølge eksperterne

Eksperterne fra den britiske avis Independent.co.uk har testet modellen Sage the Citrus Press citruspresser sammen med regulære juicere, idet de argumenterer for, at man også kan kalde Sage the Citrus Press citruspresser en juicer. De er meget begejstrede for denne simple model, og de forklarer, at denne model er meget let at anvende, og det fungerer meget nemt at få citrusfrugterne presset.

Eksperterne afprøvede forskellige typer citrusfrugter på modellen lige fra citroner til grapefrugter, og de forklarer, at ved hver type frugt blev de tømt helt og aldeles for saft på Sage the Citrus Press citruspresser. Ud over dette fremhæver eksperterne også, at det er en stor fordel, at dele af modellen kan tåle opvaskemaskine.

Udvalgte fordele ved Sage the Citrus Press citruspresser:
 
Flot model i stilrent design
 Patenteret pressekegle
 Ét pressehoved til alle typer frugter
 Blødt og skridsikkert håndtag
 Let rengøring

Her kan du se en video præsentation af Sage the Citrus Press. Videoen er produceret af Sage appliances:


Sage BRC600 the Risotto Plus riskoger

✅ 4,5 ud af 5 stjerner hos testsiden Trustedreviews.com
✅ 4 ud af 5 stjerner hos den britiske testside Expertreviews.co.uk
✅ 76 ud af 100 points hos britiske Goodhousekeeping.co.uk

Sage risotto plus

 

.
Modellen Sage BRC600 the Risotto Plus riskoger er blevet testet af 3 forskellige ekspertpaneler, og det inkluderer testsiderne Trustedreviews.com og Expertreviews.co.uk samt husholdningseksperterne fra Goodhousekeeping.co.uk.

Modellen er blevet testet på parametre som tilberedningsevner, funktioner, brugervenlighed og anvendelighed, og eksperterne er efter endt test generelt positivt indstillede over for modellen.

Risotto uden at røre

Sage BRC600 the Risotto Plus riskoger er ideel for den forbruger, som ofte laver risotto, men som ønsker en lettere vej til et veltilberedt måltid. Sage BRC600 the Risotto Plus riskoger er nemlig designet til at tilberede risotto, helt uden at forbrugeren skal røre i gryden – at røre i en risotto er ellers normalt meget vigtigt under tilberedningen for at opnå en cremet konsistens, som ikke sætter sig fast eller bliver tør.

Multiprodukt

Ud over at tilberede risotto kan Sage BRC600 the Risotto Plus riskoger også udføre en del andre opgaver, så her er tale om et multiprodukt. Modellen har nemlig 5 forudindstillede programmer, hvoraf risotto kun er den ene. De andre 4 inkluderer ris-dampning, sautering, slow cooking på lav varme, og slow cooking på høj varme. Det betyder, at Sage BRC600 the Risotto Plus riskoger faktisk også er en slow cooker, hvor man blot kan tilsætte alle ingredienserne (både kød og grønt), og så tilbereder modellen selv et helt aftensmåltid. Sauterings-funktionen kan med fordel anvendes til at svitse ingredienserne først. Sage BRC600 the Risotto Plus riskoger er desuden let at gøre ren, idet man blot kan fjerne gryden og rengøre den separat.

Smart med multiprodukt, ifølge eksperterne

Eksperterne har både plusser og minusser ved Sage BRC600 the Risotto Plus riskoger. De synes, det er smart med et multiprodukt, der kan flere ting, og så fungerer rengøringen let. Desuden fremhæves det, at Sage BRC600 the Risotto Plus riskoger er mere prisvenlig end andre riskogere, og så er den rigtig god til at koge de langkornede ris og er flot og minimalistisk i designet.

På den negative side nævner eksperterne, at Sage BRC600 the Risotto Plus riskoger har lidt sværere ved at tilberede de korte ris-typer, og så tager det lidt lang tid at tilberede grøntsager i modellen.

Udvalgte fordele ved Sage BRC600 the Risotto Plus riskoger:
 
Kan fremstille risotto uden at man manuelt skal røre i gryden
 Modellen kan også fungere som slow cooker
 5 programmer – herunder også ris-dampning og sautering
 2 forskellige slow cooking programmer
 Let rengøring

Her kan du se en video demonstration af Sage BRC600 the Risotto Plus. Videoen er produceret af Sage appliances:


Sage BKE820 the Smart Kettle elkedel 

✅ 5 ud af 5 stjerner hos testsiden Trustedreviews.com
✅ ”Hurtigkogende elkedel” hos det britiske testmagasin Which.co.uk
✅ Testvinder hos teknologimagasinet T3.com
✅ Anbefalet hos den britiske avis Independent.co.uk

Sage BKE820 the Smart Kettle

 

.
Modellen Sage BKE820 the Smart Kettle elkedel er blevet testet af 4 forskellige ekspertkilder, og her er tale om test-instanserne Trustedreviews.com og Which.co.uk samt teknologimagasinet T3.com og avisen Independent.co.uk.

Alle hold eksperter er begejstrede for Sage BKE820 the Smart Kettle elkedel, og derfor får denne model mange rosende ord med på vejen i de respektive bedømmelser.

Flot kedel med smart base

Sage BKE820 the Smart Kettle elkedel er en flot elkedel i et enkelt og stilrent design, som er tro mod det sædvanlige lidt industrielle udseende, der kendes fra Sages produkter.

Denne elkedel er placeret på en base, der kan dreje 360 grader rundt, og så er modellen ledningsfri. Det gør, at det bliver meget lettere at håndtere modellen, og så er den også let at flytte med ind på sofabordet. Modellen er lidt avanceret i brug, og der findes knapper nederst på basen.

5 programmer

Sage BKE820 the Smart Kettle elkedel har en god størrelse på 1,7 liter med tydelige vandmarkeringer på siden af kedlen – det gør det let at se, hvor meget vand der er fyldt i kedlen. Sage BKE820 the Smart Kettle elkedel har 5 forskellige programmer, som gør, at man altid kan vælg den rette temperatur, idet nogle te-typer skal drikkes ved specifikke temperaturer.

Sage BKE820 the Smart Kettle elkedel har også en smart holde-varm funktion, som kan holde vandet varmt i op til 20 minutter, hvilket gør modellen ideel, hvis man ønsker flere kopper efter hinanden. Sage BKE820 the Smart Kettle elkedel er derudover også udstyret med en auto-sluk funktion, hvilket sikrer modellen mod tørkogning, og så har den et Soft Open-låg, der gør, at modellen ikke sprøjter.

Smarte funktioner, ifølge eksperter

Sage BKE820 the Smart Kettle elkedel begejstrer især eksperterne med sine mange forskellige funktioner. Eksperterne fremhæver nemlig modellens mulighed for at kunne vælge mellem flere temperaturvalg, og så finder de også holde-varm funktionen meget brugbar.

Elkedelen roses desuden for sit udseende og for følelsen af, at her er tale om et decideret kvalitetsprodukt, som er meget innovativt. Sage BKE820 the Smart Kettle elkedel koger ifølge eksperterne vandet fint og lydløst op, og så fungerer Soft Open låget godt. På den negative side nævnes, at her er tale om en meget dyr model, og så kan filteret af og til tillade, at der kommer rester af kalk med i teen.

Udvalgte fordele ved Sage BKE820 the Smart Kettle elkedel:
 
Base der kan dreje 360 grader rundt
 Betjenes med knapper på basen
 Størrelse på 1,7 liter
 5 programmer for temperaturvalg
 Soft Open låg


Sage BKE395 the Compact Kettle Pure elkedel

✅ ”Kan også koge vand til kun én kop” hos det britiske testmagasin Which.co.uk
✅ Anbefalet hos den britiske avis Independent.co.uk
✅ 4,3 ud af 5 stjerner hos Amazon.co.uk – baseret på 63 anmeldelser

Sage BKE395 the Compact Kettle Pure

 

.
Både eksperter og forbrugere er glade for modellen Sage BKE395 the Compact Kettle Pure elkedel. Modellen er blevet testet af de 2 britiske testkilder i officielle tests – testmagasinet Which.co.uk samt avisen Independent.co.uk – samt hos forbrugerne, der anvender modellen i dagligdagen.

Både eksperterne og forbrugerne har generelt mange positive kommentarer til Sage BKE395 the Compact Kettle Pure elkedel, som dermed fungerer ganske solidt.  

Enkel og kompakt

Sage BKE395 the Compact Kettle Pure elkedel ser lidt anderledes ud end andre elkedler fra mærket Sage. Normalt er de ofte meget industrielle og slanke at se på, men Sage BKE395 the Compact Kettle Pure elkedel er mindre og kompakt i størrelsen.

Desuden er modellen gennemsigtig, således at man kan se tydeligt ind til vandet, mens det koger op. Det betyder, at man let kan følge med i kogningen af vandet.

Passer til 4 kopper

Sage BKE395 the Compact Kettle Pure elkedel er en mindre elkedel, og derfor kan den heller ikke rumme så meget vand.

Kapaciteten ligger på 1 liter, hvilket vil passe godt til omkring 4 kopper te. Sage BKE395 the Compact Kettle Pure elkedel har et smart Soft Open låg, som ved et tryk på knappen åbner låget forsigtigt, og det gør, at man undgår at få damp og sprøjt i hovedet.

Der findes også en smart auto-sluk funktion på modellen, som selv registrerer, når der ikke er mere vand i kedlen – så slukker den af sig selv og undgår tørkoging.

God til den lille husholdning, ifølge eksperterne

Sage BKE395 the Compact Kettle Pure elkedel er en lille og solid elkedel, og det lægger eksperterne mærke til. De forklarer, at her er tale om en meget fin og lille model, som er meget stilfuld i designet.

De fremhæver, at denne model er fordelagtig til den mindre husholdning, da den kan koge vand til 4 kopper ad gangen, men hvis man ønsker det, så er det smart, at man faktisk kan nøjes med at koge vand til kun 1 kop og dermed undgå vandspild.

På den negative side så er håndtaget lidt ukomfortabelt at holde på ifølge eksperterne, og så savner de et filter, hvilket betyder, at der kan ende rester af kalk i ens te, hvis man bor i et område med hårdt vand.

Udvalgte fordele ved Sage BKE395 the Compact Kettle Pure elkedel:
 
Lille og kompakt model
 Stor, gennemsigtig flade, så man kan se vandet koge
 Mindre model med en kapacitet på 1 liter
 Soft Open låg
 Auto-sluk funktion

Her kan du se en video demonstration af Sage BKE395 the Compact Kettle Pure. Videoen er produceret af Sage appliances:


Sage BTM800 the Tea Maker tebrygger 

✅ ”Unik model” hos den britiske avis Theguardian.com
✅ 4,4 ud af 5 stjerner hos Amazon.co.uk – baseret på 158 anmeldelser

Sage BTM800 the Tea Maker

 

.
Sage BTM800 the Tea Maker tebrygger er populær hos både eksperter og forbrugere. Sage BTM800 the Tea Maker tebrygger er blevet testet af den britiske avis Theguardian.com, hvor den er blevet testet på forskellige parametre, og her klarer den sig godt.

Forbrugerne er også rigtig glade for modellen, og her er tale om de forbrugere, der anvender Sage BTM800 the Tea Maker tebrygger i dagligdagen, og dette kan ses i de mange og positive brugeranmeldelser.

Fuldautomatisk tebrygger

Normalt skal man selv koge vand og vurdere temperaturen i forhold til typen af te, men denne opgave klarer Sage BTM800 the Tea Maker tebrygger selv.

Sage BTM800 the Tea Maker tebrygger er nemlig en fuldautomatisk tebrygger, som selv kan indstille temperatur og trækketid i forhold til typen af te. Det eneste, man selv skal gøre, er at vælge typen af te og hælde vand i og tilsætte te i den specialdesignede kurv, og så brygger modellen selv teen.

Smart hejse/sænke system

Denne tebrygger fungerer ved, at den først varmer vandet op til den korrekte temperatur, og derefter sænkes kurven med te ned i vandet og lader den trække det optimale antal minutter. Herefter hejses kurven med te op igen, og så er teen klar til at blive drukket. Sage BTM800 the Tea Maker tebrygger har også en smart holde-varm funktion samt en auto-sluk funktion, og så er den sikret mod at koge over. Sage BTM800 the Tea Maker tebrygger har en kapacitet på 1,5 liter, og så findes der et smart LCD-display, hvor man kan følge med i brygge-processen.

Unik model, ifølge eksperterne

Eksperterne fra den britiske avis Theguardian.com er ved starten på testen ikke sikker på, om Sage BTM800 the Tea Maker tebryggers funktioner overhovedet er nødvendige, men udseendet er både flot og stilfuldt. Ifølge eksperterne er her tale om et meget forunderligt køkkenapparat, som er meget spændende at betragte og følge med i – især når kurven hæves og sænkes.

Eksperterne føler, at dette er meget interessant, men måske er modellen i sidste ende en smule overflødig – med mindre man elsker diverse køkken-gadgets. Eksperterne forklarer, at der er en del rengøring involveret med Sage BTM800 the Tea Maker tebrygger, men her er helt klart tale om en meget unik model.

Udvalgte fordele ved Sage BTM800 the Tea Maker tebrygger:
 
Fuldautomatisk tebrygger
 Brygger selv teen og kan selv vurdere temperatur og trækketid
 Med kurv til teblade
 Holde-varm funktion
 Kapacitet på 1,5 liter


Sage Bambino Plus

”Nem og hurtig at bruge” hos Englands største testmagasin Which.co.uk
Anbefalet hos amerikanske Gearpatrol.com

Sage Bambino Plus

 

.
Sage Bambino Plus er blevet testet og anmeldt af Which.co.uk og Gearpatrol.com. Begge ekspertkilder er begejstrede for espressomaskinen, som de giver en god bedømmelse.

Mens Which.co.uk lægger vægt på, at maskinen kommer i et kompakt design samt er nem at anvende, så mener Gearpatrol.com, at maskinens største fordele er, at den er budgetvenlig samt hurtig.

Hverken Which.co.uk eller Gearpatrol.com nævner mange ulemper ved maskinen. Eksperterne fra Gearpatrol.com nævner dog kort, at maskinen hurtigt bliver snavset, da den drypper meget på bakken.

Maskine med barista-følelse

Sage Bambino Plus er en enkel og kompakt espressomaskine, hvor man ifølge eksperterne har mulighed for ”at lave kaffe som en barista”.

Maskinen er forsynet med et pumpetryk på 15 bar samt en vandbeholder, der i alt kan rumme 1,9 liter. Eksperterne fra Which.co.uk bemærker, at det er nemt at fylde vand i beholderen, men at man ikke hele tiden skal huske på dette på grund af dens store kapacitet.

Espressomaskinen øger gradvist vandtrykket i starten af brygningen, hvilket nænsomt udvider kaffebønnerne og giver en optimal smagsoplevelse.

Maskinen er yderligere forsynet med en automatisk kontrolleret temperatur, hvilket sikrer en korrekt bryggetemperatur samt en maksimal espressoudtrækning.

Derudover er Sage Bambino Plus udstyret med en fuldautomatisk mælkeskummer, der lader forbrugeren indstille både tekstur og temperatur, hvilket Gearpatrol.com forklarer er en fordel, da dette giver en ”rigtig barista-følelse”. Maskinen kommer også med 3 niveauer, hvis man ønsker at justere på kaffestyrken.

Når man har anvendt mælkeskummeren, sørger espressomaskinen selv for at rense udløbet. På den måde opnår man altid et optimalt resultat i forhold til kaffens smag.

Lav kaffe på ingen tid

Med Sage Bambino Plus har man mulighed for at lave kaffe nemt og hurtigt. Selve maskinen styres af knapper, der sidder på maskinens front, hvor man har mulighed for at regulere og indstille på maskinen efter behov.

Modellen er yderligere forsynet med et innovativt ThermoJet-opvarmningssystem, hvorfor man opnår den ideelle udtrækningstemperatur på blot 3 sekunder. Eksperterne fra Which.co.uk skriver derfor, at kaffemaskinen er ”ideel”, hvis man ønsker at lave en kop kaffe på ingen tid. Hvis man ønsker at lave 2 kopper kaffe på samme tid, er der også mulighed for det.

Efter brygning slukker maskinen pr. automatik med hjælp fra autosluk-funktionen, så man undgår at bruge unødigt med strøm, når maskinen ikke længere er i brug.

Model der er nem at betjene, ifølge eksperterne

Ifølge eksperterne er Sage Bambino Plus en rigtig god espressomaskine. De forklarer, at denne model kommer med flere praktiske funktioner, hvor de især er begejstrede for, at maskinen kan brygge 2 kopper kaffe på samme tid, hvorfor man både kan lave en kop til sig selv og ens partner.

Den nemme betjening, af Sage Bambino Plus, fremhæves i særdeleshed. Mens Which.co.uk skriver, at modellen er en oplagt mulighed til forbrugere, der ønsker en espressomaskine, som de hurtigt kan lære at kende, nævner Gearpatrol.com, at maskinen er så nem i brug, at man kan lave nogle af ”de bedste espressoshots med den mindst mulige erfaring eller viden”.

Begge eksperter hæfter sig også ved, at mælkeskummeren er nem i brug og laver godt mælkeskum. At den er hurtig til at lave en kop kaffe er også et stort plus hos især Which.co.uk, da man herved ikke skal vente længe om morgenen, hvis man har travlt.

Ingen af eksperterne finder mange minusser ved modellen. Which.co.uk gør dog forbrugerne opmærksomme på, at den er forholdsvis dyr i forhold til, hvad den kan, hvor Gearpatrol.com mener, at maskinen mangler noget tilbehør såsom en kaffekværn eller doseringstilbehør.

Udvalgte fordele ved Sage Bambino Plus:
Nem at betjene
Enkelt og kompakt design
Mulighed for justering af kaffestyrke og tekstur
Udstyret med en fuldautomatisk mælkeskummer
Hurtig opvarmning med ThermoJet-opvarmningssystem

Her kan du se en videopræsentation af Sage Bambino Plus lavet af Sage:


Sage The Oracle Touch

4,5 ud af 5 stjerner hos amerikanske Techradar.com
8 ud af 10 stjerner hos det amerikanske teknikmagasin Wired.com
”God men ikke exceptionel” hos Englands største testmagasin Which.co.uk

Sage Oracle Touch

 

.
Sage The Oracle Touch er blevet testet og anmeldt af de tre britiske og amerikanske eksperter Which.co.uk, Techradar.com og Wired.com.

Alle tre ekspertkilder er begejstrede for modellen, som de har valgt at give en god bedømmelse. Eksperterne fra Techradar.com forklarer blandt andet, at Sage The Oracle Touch er en espressomaskine, der altid brygger en god kop kaffe.

Wired.com og Which.co.uk er enige i denne betragtning, men bemærker også, at maskinen er meget kraftfuld samt er nem at betjene.

Ingen af eksperterne nævner mange ulemper ved modellen. De lægger dog vægt på, at modellen er forholdsvis dyr i forhold til dens funktioner, samt at den ikke er særlig hurtig til at varme op.

Espressomaskine med flere funktioner

Sage The Oracle Touch er en fuldautomatisk espressomaskine, der sørger for at kværne, dosere og stampe kaffen. På toppen af maskinen er der placeret en lufttæt beholder med en kapacitet på 250 gram kaffebønner. Herfra bliver kaffebønnerne ført ned i den indbyggede kaffekværn, der sliber og stempler den optimale dosering.

Espressomaskinen kommer også med et porta-filter, der sørger for, at man opnår den optimale dosering hver eneste gang. Desuden sikres temperaturen i maskinen ved hjælp af PID-temperaturkontrollen, der sørger for, at udtrækningen foregår indenfor 1 grad af den valgte temperatur.

Maskinens anden kedel er en dampkedel, der giver damp, når man eksempelvis skal lave mælkeskum. Dette system gør, at man kan lave en espresso samt skumme mælk på samme tid, hvorfor man undgår, at aromaerne går til spilde ved en længere tilberedning. Man har også mulighed for at justere mælkens temperatur.

Sage The Oracle Touch benytter yderligere lavtryks præ-infusion, der veksler mellem at udvide bønnerne og lade kaffen trænge igennem. Dette er med til at give kaffen en cremet konsistens samt forhindrer en bitter smag.

Gode muligheder for at lave ens yndlingskaffe, ifølge eksperterne

Sage The Oracle Touch er en espressomaskine, der er fremstillet i et enkelt og elegant design. Ifølge eksperterne betyder det, at maskinen egner sig til de fleste køkkener, da designet både er simpelt og stilrent på samme tid.

Med maskinen har man, ifølge de tre ekspertkilder, yderligere mulighed for at tilpasse sin kaffe efter egne præferencer. Man har mulighed for at vælge sin kaffe på touch-displayet samt gemme disse indstillinger under et navn samt ikon, som man selv vælger. Maskinen kommer yderligere med en automatisk mælkeskummer.

Techradar.com og Wired.com forklarer, at man har en ”fantastisk fleksibilitet” til at lave lige præcis den kaffe, man ønsker. De nævner, at man har mulighed for både at justere på temperaturen, styrken, doseringen m.m. Eksperterne fra Wired.com skriver derfor, at ”selvom det er en fuldautomatisk maskine, så har man så mange valgmuligheder, at den er tæt på at være en manuel kaffemaskine”, hvilket de blot mener er et plus.

Techradar.com er enige i dette og skriver, at hvis man er på udkig efter en ”barista-følelse derhjemme”, og hvis man er parat til at investere i den ”forholdsvis dyre maskine”, så er det svært at finde noget negativt om den.

Brugervenligt display

Sage The Oracle Touch er forsynet med en TFT-touchskærm, der giver mulighed for at justere indstillinger nemt og hurtigt. Her man kan vælge mellem 45 indstillinger og således skabe sin helt egen kaffe. Der er desuden 5 forudindstillede varianter såsom long black latte, cappuccino, espresso og flat white.

Når man har valgt de forskellige indstillinger, forklarer Which.co.uk, at man har mulighed for at gemme disse samt gemme op til 8 forskellige personlige drikkevarer. Derudover forklarer eksperterne, at bønnebeholderen er nem at tømme, samt at manualen er nyttig, hvis man ikke ved, hvad man skal gøre.

Sage The Oracle Touch kommer med et pumpetryk på 15 bar samt har mulighed for at brygge 2 kopper kaffe pr. bryg.

Udvalgte fordele ved Sage The Oracle Touch:
45 forskellige indstillinger
Mulighed for at tilpasse sin kaffe samt gemme indstillingerne
Udstyret med en automatisk mælkeskummer
Brugervenligt display
Fuldautomatisk espressomaskine


Sage The Dose Control Pro

4,1 ud af 5 stjerner hos Amazon baseret på 33 brugeranmeldelser
4,5 ud af 5 stjerner hos amerikanske theblackpeppercorn.com

Sage The Dose Control Pro

 

.
Sage The Dose Control Pro er blevet anmeldt af amerikanske theblackpeppercorn.com, der har givet modellen 4,5 ud af 5 stjerner. Derudover er kaffekværnen populær blandt brugerne, da den har fået 4,1 ud af 5 stjerner hos Amazon baseret på 33 brugeranmeldelser.

Theblackpeppercorn.com skriver, at modellen ”er værdig til at stå på alle kaffeelskeres køkkenborde, da den er nem i brug samt er lavet af høj kvalitet”.

Brugerne fra Amazon er også begejstrede for modellen, hvor de især lægger vægt på, at modellen har et væld af muligheder, samt at det er nemt at komme i gang med den, selvom man ikke har erfaring med en kaffekværn.

Eksperterne fra theblackpeppercorn.com bemærker ikke mange ulemper andet, end den er en smule besværlig at rengøre. Til gengæld er maskinen effektiv og hurtig, hvorfor de ikke mener, at det er en grund til ikke at investere i maskinen.

Brugerne bemærker i stedet maskinens design, som de mener er ret ”plastikagtigt” og ikke i toppen i forhold til sammenlignelige modeller.

Kaffekværn med mange indstillinger

Med Sage The Dose Control Pro får man 60 forskellige malerindstillinger, hvilket går fra en fin espresso til en grovere stempelkaffe. Man har derfor mulighed for at vælge den kaffe, man ønsker.

Man har desuden mulighed for at få en fuld kontrol med maskinens elektroniske timer, der kan indstilles for hvert sekund, så man opnår en kontrolleret dosis.

Sage The Dose Control Pro er fremstillet i rustfrit stål, hvorfor det er en kaffekværn med en lang levetid, hvis man passer godt på den. Derudover er modellen designet til at minimere varmen under hele processen, hvilket beskytter kaffebønnernes smag og aroma.

Endvidere kommer Sage The Dose Control Pro med en indbygget Dosing IQ-teknologi, der sikrer, at man får den samme mængde bønner hver gang.

Kompakt og BPA-fri kaffekværn med pausefunktion

Sage The Dose Control Pro er en kompakt kaffekværn, der er designet til at blive stående fremme på køkkenbordet. Den er designet i rustfrit stål i sølv, hvorfor dens udseende er simpel. Desuden vejer kaffekværnen blot 3,6 kilo, hvorfor man nemt og hurtigt kan rykke rundt på den.

Maskinen er 100 % fri for BPA på alle de dele, der kommer i kontakt med kaffen. Dette er en fordel for forbrugeren, så man kan være sikker på, at kaffen bliver malet på den mest optimale måde.

Selve betjeningen af maskinen sker på fronten, hvor man kan finde knappen med alle de forskellige indstillinger. Det er desuden også her, at man kan finde maskinens pausefunktion, hvis man har brug for dette.

Brugervenlig og exceptionel kaffekværn, ifølge brugere og eksperter

Ved køb af Sage The Dose Control Pro får man ifølge både eksperter og bruger en model, der er exceptionel.

Flere brugere forklarer, at maskinen er exceptionel, da man har mulighed for at male kaffen på en præcis og kontrolleret måde afhængig af ens egne præferencer og ønsker. Dernæst nævner et par af brugerne, at maskinen er nem at komme i gang med, selvom man aldrig har benyttet sig af en kaffekværn før.

Theblackpeppercorn.com er enige i disse betragtninger, da de skriver, at kværnen er konsistent og optimal i forhold til dens ydeevne, da den altid ender med at male bønnerne præcis, som man ønsker. Derudover skal der ikke meget til for at male bønnerne, da alle de forskellige funktioner kan findes direkte på maskinens front.

Udvalgte fordele ved Sage The Dose Control Pro:
60 forskellige malerindstillinger
Udstyret med Dosing IQ-teknologi
Maskinen er 100 % BPA-fri
Udstyret med elektronisk timer
Nem betjening

Her kan du se en videopræsentation af Sage The Dose Control Pro:


Om Sage 
Sage logo

Produkter, som vi i Europa kender som Sage, hedder faktisk ikke Sage oprindeligt.

Oprindeligt hedder mærket Breville og blev startet i Sydney, Australien i 1932 af de to samarbejdspartnere Bill O’Brien og Harry Norville. De satte så deres navne sammen, hvilket blev til Breville.

Oprindeligt var Brevilles fokus på produktionen af radioer, og under 2. Verdenskrig ændrede Breville kurs en smule og påbegyndte produktionen af minedetektorer.

Efter 2. Verdenskrig skiftede Breville igen kurs og fokuserede nu produktionen på mindre forbrugerprodukter til hjemmet. Heriblandt fandtes også produktionen af fjernsyn, som dog blev solgt væk i 1968.

Fokus på køkkenapparater

Fokusset hos Breville blev centreret omkring køkkenapparater, og faktisk var Breville producenten bag verdens første originale sandwich-toastmaskine, som så dagens lys i 1974. Denne model solgte mere i end 400.000 eksemplarer det første år og satte Breville på verdenskortet.

Breville har i dag fokus på en bred vifte af produkter til køkkenet, som blandt andet køkkenmaskiner, røremaskiner, kaffemaskiner, espressomaskiner, kedler, toastmaskiner, bordgrille, blendere med videre, og Breville har desuden 100 aktive patenter og har vundet adskillige priser for design. Brevilles produkter har ofte et lidt industrielt men professionelt og stilrent design.

I Europa hedder Breville Sage

I dele af Europa er Breville dog kendt som mærket Sage. Det er muligt, da Breville har samarbejdspartnere i hele verden, som anvender Brevilles produkter under eget navn.

I Europa føres en del af Sages produkter under navnet Sage by Heston Blumenthal, idet disse produkter er blevet til i samarbejde med den verdenskendte kok Heston Blumenthal. Disse produkter har alle et professionelt design og er skabt i overensstemmelse med professionelle kvaliteter, således at forbrugerne kan få de bedste værktøjer i køkkenet.

Heston Blumenthal er en britisk kendis-kok, som blev født i 1966. Han er blandt andet ejer af den meget kendte restaurant The Fat Duck, som er en af de få restauranter i Storbritannien, som har fået tildelt 3 Michelin-stjerner. Han er desuden også indehaver af flere 2- og 1-Michelin-stjernede restauranter rundt omkring i Storbritannien.

Heston Blumenthal er kendt for sin meget videnskabelige tilgang til madlavning, hvilket han har modtaget flere priser for. Han har udgivet flere kogebøger og opskriftshæfter, og så har han også klummer i aviser samt deltaget i flere tv-programmer.


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Sage BTA825 the Smart Toast toastmaskine 

✅ 4 ud af 5 stjerner hos testsiden Trustedreviews.com
✅ Anmeldt af det britiske testmagasin Which.co.uk
✅ 87 ud af 100 points hos britiske Goodhousekeeping.co.uk

Sage BTA825 the Smart Toast

 

.
3 forskellige ekspertkilder har haft modellen Sage BTA825 the Smart Toast toastmaskine til test, og det inkluderer både tests-instanserne Trustedreviews.com og Which.co.uk samt husholdningseksperterne fra Goodhousekeeping.co.uk.

Modellen er blevet testet på parametre såsom evner til at riste brød, funktioner og anvendelighed, og den klarer sig generelt rigtig godt.

Model med plads til 2 skiver brød

Sage BTA825 the Smart Toast toastmaskine vil være fordelagtig for den forbruger, som ikke skal riste brød til en stor familie men til sig selv eller måske 2 personer.

Denne toastmaskine er nemlig en mindre model, der har plads til 2 skiver brød ad gangen, hvor andre og større modeller har plads til 4. På trods af den mindre kapacitet så er Sage BTA825 the Smart Toast toastmaskine stadig udstyret med Sages moderne teknologi, hvilket blandt andet betyder, at denne model har en smart bruningskontrol, der registrerer, hvor meget brødet har fået.

Gode funktioner

Sage BTA825 the Smart Toast toastmaskine har også nogle andre gode funktioner, der blandt andet inkluderer A Bit More-funktionen, som muliggør at give brødet lidt mere, hvis det ikke er gyldent nok.

Sage BTA825 the Smart Toast toastmaskine har desuden også den smarte A Quick Look-funktion, som tillader, at man lige får lov til at kigge til brødet undervejs.

Herudover har Sage BTA825 the Smart Toast toastmaskine også optøningsfunktion og en annulleringsfunktion. Man løfter brødet let op med High Lift, således at brødet løftes op uden at sætte sig fast.

Blandede anmeldelser hos eksperterne

Der hersker ikke en entydig stemning hos eksperterne angående modellen Sage BTA825 the Smart Toast toastmaskine. De er dog enige om, at selve modellen er meget let at bruge, og så kommer den med mange gode funktioner.

Og så er denne model oven i købet hurtig til at riste brød. Herudover er eksperterne dog ikke helt enige om kvaliteten af det ristede brød. Nogle mener, at kvaliteten bliver god, når brødet er tykt, mens andre mener, at høje skiver ikke bliver ordentligt ristede.

Heller ikke optønings-funktionen er eksperterne lige begejstrede for, for når man rister brød fra frost, så bliver brødet ikke ristet lige jævnt.

Udvalgte fordele ved Sage BTA825 the Smart Toast toastmaskine:
 
Model med plads til 2 skiver
 Bruningskontrol
 Man kan se til brødet undervejs med funktionen A Quick Look
 Man kan give brødet en lille smule mere med funktionen A Bit More
 High Lift løfter brødet op uden besvær

Her kan du se en video præsentation af Sage BTA845 the Smart Toaster og Sage BTA825 the Smart Toaster. Videoen er produceret af Sage:


Sage BEM800 the Scraper Mixer Pro køkkenmaskine

✅ Anbefalet hos den britiske testside Expertreviews.co.uk
✅ 91 ud af 100 points hos britiske Goodhousekeeping.co.uk

Sage BEM800 the Scraper Mixer Pro

 

.
Modellen Sage BEM800 the Scraper Mixer Pro køkkenmaskine er blevet testet af 2 forskellige hold eksperter. Begge hold kommer fra Storbritannien, og den ene kilde er testsiden Expertreviews.co.uk, mens den anden kilde er Goodhousekeeping.co.uk, og begge udfører de tests af forskellige forbrugerprodukter. Her gælder det Sage BEM800 the Scraper Mixer Pro køkkenmaskine, og begge eksperthold er enige om, at her er tale om en meget velfungerende model.

Motor på 1000 watt

Sage BEM800 the Scraper Mixer Pro køkkenmaskine er skabt til at kunne klare selv meget tunge deje som for eksempel gærdej, og derfor er Sage BEM800 the Scraper Mixer Pro køkkenmaskine udstyret med en kraftig motor.

Motoren er nemlig på 1000 watt. Ud over de tunge gærdeje kan Sage BEM800 the Scraper Mixer Pro køkkenmaskine også let håndtere andre blandinger, og den er endda specialdesignet til blandinger med smør, som den behandler på en sådan måde, at det bliver cremet og luftigt plus arbejder 3 gange så hurtigt som andre køkkenmaskiner.

Mens modellen arbejder, sørger en specialdesignet form for skraber for, at ingredienser på siderne af skålen ikke glemmes.

Intelligent model

Sage BEM800 the Scraper Mixer Pro køkkenmaskine hører til de intelligente køkkenmaskiner med funktionen Load Sensing, idet denne model selv registrerer, hvor meget masse der er i skålen. Herefter tilpasser den hastigheden. Man kan også selv justere hastigheden manuelt, idet modellen har 12 forskellige hastighedstrin.

Sage BEM800 the Scraper Mixer Pro køkkenmaskine kommer også med en timer, som man selv kan sætte, hvis man er erfaren bruger. Sage BEM800 the Scraper Mixer Pro køkkenmaskine kommer med forskelligt tilbehør for at kunne udføre flere typer af opgaver.

Der medfølger både en æltekrog til dej og et piskeris til piskning, men også en K-spade med silikone og en uden. For ikke at svine medfølger der også et stænklåg.

Innovativ køkkenmaskine til køkken-entusiasten, ifølge eksperterne

Eksperterne forklarer, at Sage BEM800 the Scraper Mixer Pro køkkenmaskine er en rigtig god køkkenmaskine, som har et virkelig flot og professionelt design. Herudover har denne model nogle spændende funktioner, der gør, at den skiller sig positivt ud sammenlignet med andre gode køkkenmaskiner.

Det er især modellens skrabe-funktion, der også opfanger ingredienserne, der har sat sig fast ude i siderne, som eksperterne fremhæver. Det gør æltningen/piskningen meget mere effektiv, da denne proces så gøres hurtigere.

Også Load Sensing-teknologien fremhæves af eksperterne og er især velegnet til de tunge deje plus den velfungerende timer og mange hastighedstrin.

Den eneste negative kommentar, som eksperterne har angående denne model, er, at når man kun har med meget små portioner at gøre, så bliver resultatet ikke lige så godt – for eksempel hvis man kun pisker en enkelt æggehvide.

Udvalgte fordele ved Sage BEM800 the Scraper Mixer Pro køkkenmaskine:
Kraftig model på 1000 watt
 Skabt til tunge gærdeje
 Specialteknik til behandling af smør
 Sensorer registrerer selv mængden
 Både æltekrog, piskeris og 2 K-spader medfølger

Her kan du se en video demonstration af Sage BEM800 the Scraper Mixer Pro. Videoen er produceret af Breville (Sage hedder Breville uden for Europa):

https://www.youtube.com/watch?v=Jyl9B7wTer8


Sage BEM430 the Scraper Mixer køkkenmaskine

✅ 8 ud af 10 stjerner hos den britiske avis Telegraph.co.uk
✅ Anbefalet af den britiske avis Independent.co.uk

Sage BEM430 the Scraper Mixer

 

.
Sage BEM430 the Scraper Mixer køkkenmaskine har været testet af 2 forskellige ekspertkilder. Her er tale om de 2 britiske aviser, Telegraph.co.uk samt Independent.co.uk.

Begge ekspertpaneler har testet forskellige køkkenmaskiner for at finde frem til markedets bedste, og heriblandt har de også inkluderet modellen Sage BEM430 the Scraper Mixer køkkenmaskine. Sage BEM430 the Scraper Mixer køkkenmaskine klarer sig rigtig godt i begge tests og får fine kommentarer med på vejen.

Til både bagværk og piskning

Sage BEM430 the Scraper Mixer køkkenmaskine er en alsidig og flot køkkenmaskine, der kommer i et stilrent og blankt design, som vil se flot ud på køkkenbordet. Her er også tale om en alsidig model, som vil passe til den forbruger, som både ofte mikser, bager og pisker.

Sage BEM430 the Scraper Mixer køkkenmaskine kommer nemlig med tilbehør til flere opgaver, idet både skål, dejkrog, ballonpiskeris og fladpisker medfølger. Det betyder, at man både kan anvende Sage BEM430 the Scraper Mixer køkkenmaskine til at ælte dej til brød eller kager og piske både flødeskum, æggehvider eller mikse forskellige blandinger sammen.

Den medfølgende glasskål har en rummelighed på 4,5 liter, så man kan håndtere store mængder ad gangen.

Specialdesignet tilbehør

Sage BEM430 the Scraper Mixer køkkenmaskines tilbehør er specialdesignet til at sørge for en hurtig og effektiv sammenblanding af ingredienser. Det gør, at man faktisk kan spare op til 60 procent af arbejdstiden på Sage BEM430 the Scraper Mixer køkkenmaskine i forhold til de konkurrerende modeller.

Sage BEM430 the Scraper Mixer køkkenmaskine er desuden udstyret med 6 forskellige hastighedstrin, som passer til de forskellige typer af blandinger. Herudover arbejder Sage BEM430 the Scraper Mixer køkkenmaskine ved 800 watt, så selv om man har med tunge deje at gøre, så vil modellen stadig kunne klare opgaven.

Sage BEM430 the Scraper Mixer køkkenmaskine er også udstyret med sensorer, således at den kan mærke, hvis den har med meget tunge deje at gøre, og så justerer den kræfterne herefter.

Stor og stærk, ifølge eksperterne

Ifølge de britiske eksperter så er her med Sage BEM430 the Scraper Mixer køkkenmaskine tale om en køkkenmaskine, som har en rigtig stor kapacitet med sine 4,5 liter. Herudover vurderer de også, at Sage BEM430 the Scraper Mixer køkkenmaskine er en meget kraftig model, som har rigtig mange kræfter til at arbejde.

De fremhæver også modellens evne til at justere sine kræfter i forhold til blandingens tyngde, og så har modellen også den fordel, at den ikke larmer så meget under brug.

Eksperterne har desuden testet evnerne af, og de kommer frem til, at Sage BEM430 the Scraper Mixer køkkenmaskine især er god til at piske og ælte, og de har ikke mange negative kommentarer til modellen. Dog synes de, at den kan være lidt langsom til tider.

Udvalgte fordele ved Sage BEM430 the Scraper Mixer køkkenmaskine:
Flot model med både dejkrog, piskeris og fladpisker
 Stor skål på 4,5 liter
 6 hastighedstrin
 Sensorer der registrerer blandingens tyngde
 Model på 800 watt


Sage BBM800BSS the Custom Loaf Bread Maker bagemaskine

✅ 4 ud af 5 stjerner hos den britiske testside Expertreviews.co.uk
✅ 87 ud af 100 points hos britiske Goodhousekeeping.co.uk
✅ Anbefalet hos den britiske avis Independent.co.uk

Sage BBM800BSS the Custom Loaf Bread Maker

 

.
Den britiske avis Independent.co.uk har foretaget en test af forskellige bagemaskiner på markedet, hvor modellen Sage BBM800BSS the Custom Loaf Bread Maker bagemaskine indgår, og både Goodhousekeeping.co.uk og Expertreviews.co.uk har foretaget hver en solo-test af modellen Sage BBM800BSS the Custom Loaf Bread Maker bagemaskine. De 3 britiske ekspertkilder er alle begejstrede for modellen, og derfor får den fine kommentarer med på vejen.

4 størrelser brød

Et af nøgleordene ved Sage BBM800BSS the Custom Loaf Bread Maker bagemaskine er valgfrihed. Sage BBM800BSS the Custom Loaf Bread Maker bagemaskine er nemlig designet til at levere friskbagt brød i alle afskygninger, uden at forbrugeren selv skal gøre ret meget.

Denne bagemaskine kommer med muligheden for at kunne bage brød i 4 forskellige størrelser, og den smarte timer-funktion gør, at man bare skal sætte brødet over, og så bager modellen selv brødet – man kan for eksempel sætte den over om aftenen, og så er der friskbagt brød om morgenen. Det tager omkring 3,5 timer at bage et almindeligt, hvidt brød på Sage BBM800BSS the Custom Loaf Bread Maker bagemaskine.

Mange programmer

Sage BBM800BSS the Custom Loaf Bread Maker bagemaskine kan bage brød lige som forbrugeren selv ønsker. Valgfriheden ses nemlig også i programmerne, for blandt andet findes der 12 forudindstillede programmer som inkluderer pastadej, glutenfrit brød, sprødt brød og pizzadej. Herudover findes 9 special-indstillinger også, så man kan bage brødet efter egne ønsker.

Ønsker man at tilsætte ingredienser som nødder eller frugt, så findes der et ekstra rum til formålet. Sage BBM800BSS the Custom Loaf Bread Maker bagemaskine styres via en LCD-skærm, og timeren kan fungere op til 13 timer.

Til den seriøse hjemme-bager, ifølge eksperterne

Eksperterne forklarer, at hvis man er en ivrig hjemme-bager, som ønsker et godt stykke værktøj til bagningen, så vil Sage BBM800BSS the Custom Loaf Bread Maker bagemaskine være et rigtig godt valg. Der findes nemlig en masse brugbare indstillinger, som gør, at man kan få rigtig meget frihed til at eksperimentere, og så er det tydeligt, at denne model skiller sig ud.

Også brugervenligheden får roser med på vejen, for displayet er let at anvende, og det er også let at ”programmere” sit eget brød.

På minussiden nævner eksperterne, at Sage BBM800BSS the Custom Loaf Bread Maker bagemaskine er en virkelig stor model, der fylder rigtig meget, og så bevæger den sig og larmer en del, når den arbejder. Eksperterne hæfter sig også ved, at brødet får en fin smag, når det er færdigbagt, men det får også en lidt underlig form, og den tilsatte frugt bliver lidt for tør.

Udvalgte fordele ved Sage BBM800BSS the Custom Loaf Bread Maker bagemaskine:
Mulighed for 4 brød-størrelser
 12 forudindstillede programmer
 9 special-indstillinger
 Special-rum til nødder og frugt
 Med timer på op til 13 timer

Her kan du se en video præsentation af Sage BBM800BSS the Custom Loaf Bread Maker. Videoen er produceret af ao.com:


Sage BDF500 the Smart Fryer frituregryde

✅ 5 ud af 5 stjerner hos testmagasinet Trustedreviews.com

Sage BDF500 the Smart Fryer

 

.
Testsiden Trustedreviews.com tester løbende forskellige forbrugerprodukter, som anvendes i hjemmet. Trustedreviews.com har ofte solo-tests af specifikke køkken-produkter, og her gælder det netop en solo-test af Sage BDF500 the Smart Fryer frituregryde.

Denne frituregryde klarer sig godt på ekspertenes testede parametre, og faktisk så godt at modellen får maksimum-karakter.

Pommes frites som på restauranten

Sage BDF500 the Smart Fryer frituregryde er designet til at kunne give forbrugeren blandt andet hjemmelavede pommes frites, som minder helt om dem, man kan få på restauranter. Der er blandt andet også derfor et special-program til netop pommes frites på Sage BDF500 the Smart Fryer frituregryde, som kaldes Twice Fried Fresh Chips.

Dette program tilbereder pommes frites ad 2 omgange for at opnå restaurant-kvalitet. Desuden er Sage BDF500 the Smart Fryer frituregryde også udstyret med justerbar tid og temperatur.

Herudover findes der 7 forudindstillede programmer, hvor man blot vælger, hvilken type mad man ønsker at tilberede.

God kapacitet

Sage BDF500 the Smart Fryer frituregryde kommer desuden også med en smart Cool Zone-teknologi, som er designet til at mindske oliespild mest muligt. Olien køles hurtigere ned, hvorved den bevares længere i modellen.

Denne model har også en god kapacitet på 1,2 kilo, hvilket svarer til 4 liter, og så styrer man modellen på toppen via et smart LCD-display.

Læg i øvrigt mærke til at Sage BDF500 the Smart Fryer frituregryde er på 3000 watt, hvilket er meget, og ikke alle el-installationer vil kunne klare så mange watt.

God på alle områder, ifølge eksperterne

Eksperterne er ikke i tvivl om, hvad de synes om Sage BDF500 the Smart Fryer frituregryde. De er virkelig begejstrede for denne model, og det gælder flere områder af modellen. Først og fremmest så hæfter de sig ved, at denne model producerer virkelig smagfulde pommes frites, og så føles modellen meget professionel at anvende.

Eksperterne fremhæver især modellens dobbelt-friterings-program som værende særligt velfungerende, og så har Sage BDF500 the Smart Fryer frituregryde den bonus, at den er let at rengøre.

Eksperterne nævner ikke mange minusser ved Sage BDF500 the Smart Fryer frituregryde, og her er kun tale om ting i småtingsafdelingen, som ikke påvirker bedømmelsen.

Udvalgte fordele ved Sage BDF500 the Smart Fryer frituregryde:
Model med 7 indstillinger
 Special dobbelt-friterings-program
 Justerbar tid og temperatur
 Kurv med plads til 4 liter
 Styres via LCD-displayHer kan du se en video demonstration af Sage BDF500 the Smart Fryer. Videoen er produceret af Breville. (Sage hedder Breville uden for Europa): 


Sage the Quick Touch Crisp mikrobølgeovn

✅ 4,5 ud af 5 stjerner hos testsiden Trustedreviews.com
✅ 5 ud af 5 stjerner hos den britiske testside Expertreviews.co.uk
✅ 72 ud af 100 points hos britiske Goodhousekeeping.co.uk

Sage the Quick Touch Crisp

 

.
3 forskellige hold eksperter har testet modellen Sage the Quick Touch Crisp mikrobølgeovn. Her er tale om testsiderne Trustedreviews.com og Expertreviews.co.uk samt husholdningseksperterne fra Goodhousekeeping.co.uk, som alle har foretaget solo-tests af netop modellen Sage the Quick Touch Crisp mikrobølgeovn.

Sage the Quick Touch Crisp mikrobølgeovn klarer sig rigtig flot igennem testene, og eksperterne er generelt rigtig begejstrede for modellen.

Intelligent model

Sage the Quick Touch Crisp mikrobølgeovn er en flot og overskuelig model med kontrolpanelet til højre, hvor der både findes display, trykknapper og drejeknapper for betjening af modellen.

Denne mikrobølgeovn er en moderne model, som er designet til at være intelligent. Derfor ved denne model selv – baseret på typen af mad – hvor lang tid maden skal have og ved hvor meget varme. Hvis den vurderer, at grill vil være fordelagtig, så aktiverer den selv grill-funktionen.

Gør kedelig mad sprød igen

Sage the Quick Touch Crisp mikrobølgeovn kommer med hele 44 forskellige programmer, som gør madlavningen lettere. Blandt andet har denne model programmer til at smelte chokolade, tilberede sandwich og at opbløde smør til for eksempel kagebagning.

Sage the Quick Touch Crisp mikrobølgeovn er herudover specialdesignet til at give nyt liv til for eksempel rester, for når man opvarmer en pizza eller en tærte, så bliver de sprøde i stedet for bløde. Der findes desuden også et optøningsprogram og grill-funktion, og så medfølger der en integreret pande, som kan fungere til bruning af maden også.

Flot design og mange funktioner, ifølge eksperterne

Sage the Quick Touch Crisp mikrobølgeovn roses først for modellens flotte udseende, men den fungerer også godt indvendigt. Sage the Quick Touch Crisp mikrobølgeovn fremhæves især for de mange tilberednings-muligheder og sensor-systemet, som selv ved, hvor længe og hvor meget varme maden skal have.

Eksperterne kommenterer også, at de mange muligheder kan virke lidt overvældende, men selv om der er mange muligheder, så er modellen stadig brugervenlig og let at anvende. På minussiden så nævner eksperterne, at Sage the Quick Touch Crisp mikrobølgeovn har en tendens til at blive noget snavset, og af og til har auto-programmerne lidt svært ved at holde, hvad de lover. Eksperterne hæfter sig også ved, at Sage the Quick Touch Crisp mikrobølgeovn har en noget dyr pris.

Udvalgte fordele ved Sage the Quick Touch Crisp mikrobølgeovn:
Flot model med display, trykknapper og drejeknap
 Intelligent model
 Mange specialprogrammer, for eksempel til at smelte chokolade
 Integreret pande til bruning af maden
 Fokus på at gøre maden sprød

Her kan du se en video præsentation af Sage the Quick Touch Crisp mikrobølgeovn. Videoen er produceret af Sage appliances:

https://www.youtube.com/watch?v=r3qID27UeUM


Sage BKE590UK the Soft Open Kettle elkedel

✅ ”Hurtig-kogende elkedel” hos det britiske testmagasin Which.co.uk
✅ 4 ud af 5 stjerner hos Amazon.co.uk – baseret på 51 anmeldelser

Sage BKE590UK the Soft Open Kettle

 

.
Sage BKE590UK the Soft Open Kettle elkedel har vist sig at være populær både blandt eksperter og forbrugere. Det britiske testmagasin Which.co.uk har foretaget en solo-test af modellen, hvor den er blevet testet på parametre som evner inden for vandkogning, brugervenlighed, design og instruktioner, og her klarer den sig godt.

Forbrugerne, som anvender Sage BKE590UK the Soft Open Kettle elkedel i dagligdagen, er også rigtig glade for modellen, og dette kan ses i de mange og positive brugeranmeldelser.

Quiet Boil element

Hvis man som forbruger ønsker en elkedel, som ikke larmer, så vil Sage BKE590UK the Soft Open Kettle elkedel være et godt valg. Modellen er skabt til at være lydløs og også forhindre både damp og sprøjt af det varme vand, når låget åbnes. Derfor har Sage BKE590UK the Soft Open Kettle elkedel fået sit navn, og modellen er netop udstyret med det såkaldte Quiet Boil element, som under opvarmningen af vandet reducerer dampboblernes størrelse. Det sikrer både lydløshed og en blød åbning. Denne model har en god kapacitet på 1,7 liter.

Overskuelig og sikker model

Sage BKE590UK the Soft Open Kettle elkedel er en sikker og overskuelig model, som er udstyret med et tydeligt on/off-display, hvor man kan se modellens status. Hvis man skulle glemme at slukke for kedlen, så findes der en smart auto-sluk funktion, som også har den bonusfunktion, at modellen derved beskyttes mod at koge tør og ødelægge det indre.

Denne elkedel kommer desuden med et blødt håndtag, som sikrer et godt greb for hånden, så man ikke taber kedlen eller oplever, at den glider. Der findes en vandmåler på kedlen, så man altid kan se, hvor meget vand man har fyldt på.

Koger hurtigt vandet op, ifølge eksperterne

Sage BKE590UK the Soft Open Kettle elkedel hører til de hurtigvirkende elkedler, for eksperterne lægger mærke til, at denne model er rigtig hurtig til at koge vandet op. Vandmåleren er meget velfungerende, og det er let at se, hvor meget vand der er i kedlen.

På minussiden forklarer eksperterne, at filteret ikke fungerer så godt på Sage BKE590UK the Soft Open Kettle elkedel, hvorved man kan ende med for eksempel rester af kalk i sin te.

Udvalgte fordele ved Sage BKE590UK the Soft Open Kettle elkedel:
Lydsvag model
 Quiet Boil
 Blød åbning uden sprøjt
 Auto-sluk funktion
 Blødt og solidt greb


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

[sc_fs_multi_faq headline-0=”h2″ question-0=” Hvilke Sage modeller er bedst i test?” answer-0=”Sage the Precision Brewer Thermal, Sage BES920 the Dual Boiler espressomaskine, Sage SES880BSS the Barista Touch espressomaskine, Sage BEM800 the Scraper Mixer Pro køkkenmaskine, Sage BEM430 the Scraper Mixer køkkenmaskine, Sage BEM825 the Bakery Boss røremaskine, Sage BFP800 the Kitchen Wizz Pro foodprocessor, Sage BDF500 the Smart Fryer frituregryde, Sage the Smart Grill Pro, Sage BCI600 the Smart Scoop ismaskine, Sage the Boss To Go blender, Sage the Quick Touch Crisp mikrobølgeovn, Sage BKE820 the Smart Kettle elkedel og Sage BKE395 the Compact Kettle Pure elkedel” image-0=”” headline-1=”h2″ question-1=” Hvem er Sage? ” answer-1=”De produkter vi kender under navnet Sage, er i virkeligheden en underafdeling af den australske virksomhed Breville. Breville blev startet i Sidney i 1932, og har gennem tiden lavet alt fra minedetektorer til mælkeskummere. I dag er deres primære fokus mindre produkter til hjemmet. ” image-1=”” headline-2=”h2″ question-2=” Hvad er Sage’s kerneværdier? ” answer-2=”Sage har defineret deres nøgleord som værende kreativitet, enkelthed, indsigt og perfektion. ” image-2=”” count=”3″ html=”true” css_class=””]

Sage test – anvendte kilder samt links

Amazon
Amazon er en stor international side, hvor man har mulighed for at købe et væld af produkter. Man kan købe alt lige fra bøger til film, elektronik, sko, tøj samt meget mere. Dog har man som bruger også mulighed for at anmelde produkter, man har købt. Her har brugerne fra Amazon anmeldt kaffekværnen Sage The Dose Control Pro, som de har givet 4,1 ud af 5 stjerner baseret på 33 brugeranmeldelser. Du kan læse brugeranmeldelserne her.


Cnet.com 
Cnet.com er et amerikansk teknologimagasin, som beskæftiger sig med en bred vifte af aspekter inden for den teknologiske verden. Her er både tale om nyheder, guides, artikler, tests, forums og videoer. Her har Cnet.comtestet espressomaskinen Sage BES870 the Barista Express espressomaskine. Ønsker du at læse mere, kan du klikke her.


Expertreviews.co.uk 
Expertreviews.co.uk er en britisk test-webside, som hovedsagelig tester elektroniske produkter, som den almindelige forbruger har brug for i hjemmet. Der er hovedfokus på fjernsyn, computere og mobiltelefoner og dertil også køkkenprodukter. Her har Expertreviews.co.uk testet forskellige Sage produkter:

Ønsker du at læse mere om testen af Sage BES870 the Barista Express espressomaskine, kan du klikke på dette link.

Ønsker du at læse mere om testen af Sage BES920 the Dual Boiler espressomaskine, kan du klikke på dette link.

Ønsker du at læse mere om testen af Sage SES880BSS the Barista Touch espressomaskine, kan du klikke på dette link.

Ønsker du at læse mere om testen af Sage BEM800 the Scraper Mixer Pro køkkenmaskine, kan du klikke på dette link.

Ønsker du at læse mere om testen af Sage BBM800BSS the Custom Loaf Bread Maker bagemaskine, kan du klikke på dette link.

Ønsker du at læse mere om testen af Sage BCI600 the Smart Scoop ismaskine, kan du klikke på dette link.

Ønsker du at læse mere om testen af Sage the Boss To Go blender, kan du klikke på dette link.

Ønsker du at læse mere om testen af Sage the Quick Touch Crisp mikrobølgeovn, kan du klikke på dette link.

Ønsker du at læse mere om testen af Sage BRC600 the Risotto Plus riskoger, kan du klikke på dette link.


Gearpatrol.com
Gearpatrol.com er et amerikansk magasin, hvor man kan finde artikler, tilbud, gode råd samt rapporter om alt lige fra biler til fitness, teknologi, sport m.m. Dog anmelder og tester Gearpatrol.com også produkter såsom espressomaskinen Sage Bambino Plus. Du kan læse hele anmeldelsen her.


Goodhousekeeping.co.uk 
Det britiske Good Housekeeping Institute, hvor man som forbruger kan finde både viden, information og vurderinger af forskellige hus-, hjem- og haveprodukter. Goodhousekeeping.co.uk foretager nye tests lidt ad gangen og vurderer produkterne ud fra funktionalitet, brugervenlighed, miljøvenlighed og pris. Her har Goodhousekeeping.co.uk testet forskellige Sage produkter:

Ønsker du at læse mere om testen af Sage BES810BSS the Duo Temp espressomaskine, kan du læse hele artiklen her.

Ønsker du at læse mere om testen af Sage BEM800 the Scraper Mixer Pro køkkenmaskine, kan du klikke her.

Ønsker du at læse mere om testen af Sage BFP800 the Kitchen Wizz Pro foodprocessor, kan du klikke på dette link.

Ønsker du at læse mere om testen af Sage BBM800BSS the Custom Loaf Bread Maker bagemaskine, kan du læse mere her.

Ønsker du at læse mere om testen af Sage BTA825 the Smart Toast toastmaskine, kan du klikke her.

Ønsker du at læse mere om testen af Sage the Smart Grill Pro, kan du klikke her.

Ønsker du at læse mere om testen af Sage BCI600 the Smart Scoop ismaskine, kan du læse hele testen på deres hjemmeside her.

Ønsker du at læse mere om testen af Sage the Boss Blender, kan du læse hele anmeldelsen her.

Ønsker du at læse mere om testen af Sage the Kinetix Control Blender, kan du klikke her for at læse hele artiklen.

Ønsker du at læse mere om testen af Sage the Nutri Juicer Pro, kan du få mere information her.

Ønsker du at læse mere om testen af Sage BJE430UK the Nutri Juicer, kan du besøge artiklen her.

Ønsker du at læse mere om testen af Sage the Quick Touch Crisp mikrobølgeovn, kan du klikke på dette link.

Ønsker du at læse mere om testen af Sage BRC600 the Risotto Plus riskoger, kan du klikke på dette link.

Der findes også en amerikansk version af Good Housekeeping Institute, og den amerikanske version har testet vaffeljernet Sage BWM620 the Smart Waffle vaffeljern.

Ønsker du at læse mere om testen, kan du klikke her.


Independent.co.uk 
The Independent er en britisk avis, som er en af landets største. Avisen behandler en bred palet af nyheder fra ind- og udland, politik, sport og kultur, men der er også plads til det kulinariske og forbrugerprodukter. Independent.co.uk har blandt foretaget forskellige tests, hvor Sage produkter har været inkluderet:

Independent.co.uk har blandt andet testet forskellige espressomaskiner, hvor modellen Sage BES980 the Oracle espressomaskine indgår. Ønsker du at læse mere om testen, kan du besøge deres hjemmeside her.

Independent.co.uk har også foretaget en test af køkkenmaskiner, hvor modellen Sage BEM430 the Scraper Mixer køkkenmaskine indgår. Ønsker du at læse mere om testen, kan du klikke her.

Independent.co.uk har også testet ismaskiner, og modellen Sage BCI600 the Smart Scoop ismaskine er her inkluderet. Ønsker du at læse mere om testen, kan du klikke på dette link.

Independent.co.uk har også testet blendere, og modellen Sage the Boss To Go blender er her inkluderet. Du kan læse mere her.

Independent.co.uk har også testet juicere, og modellen Sage the Citrus Press citruspresser er her inkluderet. Ønsker du at læse mere om testen, kan du klikke på dette link.

Independent.co.uk har også testet kedler, og modellen Sage BKE820 the Smart Kettle elkedel er her inkluderet. Du kan læse hele testen her.

Independent.co.ukhar også testet kedlen Sage BKE395 the Compact Kettle Pure elkedel. Ønsker du at læse mere om testen, kan du klikke her.

Independent.co.uk har også testet modellen Sage BBM800BSS the Custom Loaf Bread Maker bagemaskine.Ønsker du at læse mere om testen, kan du klikke her.


Stuff.tv 
Stuff.tv er et britisk mandemagasin med fokus på teknologi med et tilhørende online-univers. Stuff.tv skriver blandt andet anmeldelser omkring elektroniske forbrugerprodukter og her har Stuff.tv testet espressomaskinen Sage BES870 the Barista Express espressomaskine. Du kan læse mere hos Stuff.tv her.


Techradar.com
Den britiske teknologiside Techradar.com beskæftiger sig med alle de ting, der har med teknologiens verden at gøre. Eksperterne hos Techradar.com leverer alt lige fra nyheder til artikler og guides om teknologi. Desuden anmelder og tester eksperterne fra Techradar.com også forskellige elektroniske produkter til hjemmet. Her har Techradar.com testet espressomaskinen Sage The Oracle Touch, som de har givet 4,5 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen her.


Telegraph.co.uk 
The Telegraph er en af de traditionsrige, britiske aviser. Avisen så dagens lys i 1855 og udkommer stadig dagligt på tryk samtidig med, at avisen også har et stort onlineliv. Avisen skriver primært om nyheder fra ind- og udland, men også om sport, underholdning, kultur og livsstil. Her har avisen foretaget en test af køkkenmaskiner, hvor modellen Sage BEM430 the Scraper Mixer køkkenmaskine indgår. Du kan finde mere information på deres hjemmeside her.

Telegraph.co.uk har også foretaget en test af ismaskiner, og her er modellen Sage BCI600 the Smart Scoop ismaskine inkluderet. Ønsker du at læse mere om testen, kan du klikke her.

Telegraph.co.uk har også foretaget en test af blendere, og her er modellen Sage the Boss Blender ismaskine inkluderet. Du finder hele artiklen her.


Theblackpeppercorn.com
Hos den amerikanske blog theblackpeppercorn.com kan man finde alt lige fra opskrifter til fakta om mad, guides, tips og tricks samt anmeldelser af restauranter. Man kan også finde anmeldelser af forskellige køkkenprodukter såsom kaffekværnen Sage The Dose Control Pro, som de har givet 4,5 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen her.


Theguardian.com 
Theguardian.com er en af de store britiske aviser, som blev grundlagt i 1821. Avisen udkommer hver mandag til lørdag og beskæftiger sig med en bred vifte af emner. Ud over nyheder, politik og finans beskæftiger avisen sig også med kultur, sport og livsstil. Det inkluderer blandt andet forbrugerstof, og i den forbindelse har Theguardian.com her testet modellen Sage BTM800 the Tea Maker tebrygger. Du kan læse mere hos The Guardian her.


Thevegetarianexperience.co.uk 
Thevegetarianexperience.co.uk er en britisk blog med fokus på det vegetariske liv. Bloggeren bag skriver om alle emner omkring vegetarisk kost og herunder også opskrifter, råd og guides. Thevegetarianexperience.co.uk tester også af og til forskellige køkkenprodukter, og her gælder det en test af modellen Sage the No Mess Waffle vaffeljern. Ønsker du at læse mere om testen, kan du klikke her.


Trustedreviews.com 
Trustedreviews.com er en international testside, der foretager en lang række ekspertundersøgelser og -tests af de nyeste elektroniske forbrugerprodukter. Det er Trustedreviews.com’s virke at give de besøgende den nyeste og bedste viden om produkterne og sørge for, at de er godt informerede om produkterne, før de investerer i dem. Her har Trustedreviews.com testet forskellige Sage produkter:

Ønsker du at læse mere om testen af Sage BES980 the Oracle espressomaskine, kan du klikke på dette link.

Ønsker du at læse mere om testen af Sage BEM825 the Bakery Boss røremaskine, kan du klikke på dette link.

Ønsker du at læse mere om testen af Sage BDF500 the Smart Fryer frituregryde, kan du klikke på dette link.

Ønsker du at læse mere om testen af Sage BTA825 the Smart Toast toastmaskine, kan du klikke på dette link.

Ønsker du at læse mere om testen af Sage the Smart Grill Pro, kan du klikke på dette link.

Ønsker du at læse mere om testen af Sage BCI600 the Smart Scoop ismaskine, kan du klikke på dette link.

Ønsker du at læse mere om testen af Sage the Boss To Go blender, kan du klikke på dette link.

Ønsker du at læse mere om testen af Sage the Quick Touch Crisp mikrobølgeovn, kan du klikke på dette link.

Ønsker du at læse mere om testen af Sage BRC600 the Risotto Plus riskoger, kan du klikke på dette link.

Ønsker du at læse mere om testen af Sage BKE820 the Smart Kettle elkedel, kan du klikke på dette link.


T3.com 
T3.com er et amerikansk teknologi- og gadget-magasin med fokus på diverse emner inden for teknik, blandt andet nyheder, anmeldelser, guides og artikler. Især fokuseres der på elektroniske forbrugerprodukter såsom telefoner, computere, lyd, spil og fitness hos T3.com.

Her har magasinet lavet en test af forskellige miksere, hvor modellen Sage BEM825 the Bakery Boss røremaskine indgår. Du kan læse hele artiklen hos T3 her.

T3.com har også testet grill, og i denne test findes modellen Sage the Smart Grill Pro. Ønsker du at læse mere om testen, kan du klikke her.

T3.com har også testet ismaskiner, og det inkluderer også modellen Sage BCI600 the Smart Scoop ismaskine. Ønsker du at læse mere om testen, kan du klikke på dette link.

T3.com har også testet elkedler, og det inkluderer også modellen Sage BKE820 the Smart Kettle elkedel. Ønsker du at læse mere om testen, kan du klikke på dette link.


Which.co.uk 
Which.co.uk er Englands største forbrugermagasin med visionen om at være forbrugernes forlængede arm og hjælper i dagligdagen og sørge for, at forbrugeren får den bedst mulige viden inden køb af produkter. Which.co.uk tester løbende et stort udvalg af forbrugerprodukter, og her gælder det et udvalg af forskellige Sage produkter:

Ønsker du at læse mere om testen af Sage BEM825 the Bakery Boss røremaskine, kan du besøge artiklen her. Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver abonnement.

Ønsker du at læse mere om testen af Sage BTA825 the Smart Toast toastmaskine, kan du klikke på dette link. Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver abonnement.

Ønsker du at læse mere om testen af Sage the Boss Blender, kan du klikke på dette link. Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver abonnement.

Ønsker du at læse mere om testen af Sage the Boss To Go blender, kan du klikke her. Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver abonnement.

Ønsker du at læse mere om testen af Sage the Kinetix Control Blender, kan du finde mere information her. Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver abonnement.

Ønsker du at læse mere om testen af Sage BKE590UK the Soft Open Kettle elkedel, kan du klikke på dette link. Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver abonnement.

Ønsker du at læse mere om testen af Sage BKE820 the Smart Kettle elkedel, kan du besøge artiklen her. Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver abonnement.

Ønsker du at læse mere om testen af Sage BKE395 the Compact Kettle Pure elkedel, kan du klikke på dette link. Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver abonnement.

Which.co.uk har også testet og anmeldt espressomaskinen Sage The Oracle Touch samt Sage Bambino Plus. Du kan læse de to anmeldelser her og her.


Wired.com
Det amerikanske magasin Wired.com fokuserer på IT, tele, kommunikation, data og teknik. Wired.com udkommer både på tryk samt har et online-univers, hvor deres fokus er på teknologi indenfor politik, økonomi og kultur. Derudover kan man også finde artikler om andre emner hos Wired.com samt anmeldelser og tests. Wired.com har her testet espressomaskinen Sage The Oracle Touch, som de har givet 8 ud af 10 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen her.


Techgearlab.com
Techgearlab.com er et amerikansk tech-magasin, der skriver artikler og guides inden for teknologiens og elektronikkens verden. Derudover tester og anmelder de en bred vifte af elektroniske forbrugerprodukter såsom kaffemaskiner. Her har Techgearlab.com taget et kig på Sage the Precision Brewer Thermal, som de har givet 76 ud af 100 point. Ønsker du at læse hele anmeldelsen, kan du klikke ind her.


Andre artikler du måske vil finde interessant

I denne Sage test har du fået et overblik over mange af de modeller, som klarer sig bedst i test.

Vi har gennemgået en lang række produkter, men hvis du ønsker at dykke dybere ned i de forskellige typer produkter, kan du også læse vores mere generelle tests.

I denne Sage test, har vi blandt andet gennemgået en række espressomaskiner fra Sage. Ønsker du at vide mere om espressomaskiner generelt, så kan du med fordel læse vores espressomaskine test. Her finder du en gennemgang af en lang række espressomaskiner, som alle har fået positiv kritik i forskellige eksperttests. Her finder du både gennemgang af espressomaskiner fra Sage, men også en lang række andre mærker som eksempelvis Siemens, Philips, Melissa og DeLonghi.

I artiklen gennemgår vi også de bedste køkkenmaskiner fra Sage. Hvis du er på udkig efter en ny køkkenmaskine, så bør du også overveje at læse vores Kenwood køkkenmaskine artikel. Kenwood er måske markedets mest anerkendte mærke, når det kommer til køkkenmaskiner. Både Kenwood og Sage er blandt verdens bedste køkkenmaskiner. Så vil du vide mere, kan du med fordel læse vores Kenwood køkkenmaskine test igennem også, for at få mest muligt viden inden du træffer dit valg.

Vi har også udarbejdet en røremaskine test. I denne artikel kigger vi nærmere på røremaskiner og køkkenmaskiner fra en lang række mærker. I denne test finder du altså det komplette overblik over de bedste røremaskiner på markedet, med en lang række producenter repræsenteret. Alle de modeller vi har medtaget i artiklen, har fået positiv kritik i forskellige anerkendte eksperttests.

I denne artikel kigger vi også nærmere på den populære bagemaskine fra Sage. Hos Forbrugsguiden har vi udarbejdet en hel test om bagemaskiner. I denne test finder du de bagemaskiner på markedet, der har fået de bedste bedømmelser i diverse eksperttests. Som i alle andre artikler hos Forbrugsguiden, finder du naturligvis også prissammenligning af de forskellige produkter, så du nemt kan få et overblik over hvilke forhandlere der er billigst på nettet.

Det næste produkt vi kigger nærmere på i denne Sage test, er deres friture maskine. Hvis du ønsker at orientere dig nærmere omkring hvilke andre gode frituregryder der findes på markedet, så bør du først læse vores frituregryde artikel.  Her får du det komplette overblik over hvilke modeller som eksperterne de bedste vurderinger i deres tests. Her finder du blandt andet frituregryder fra producenter som Tefal, OBH og Philips.

Vi kigger også nærmere på en række toastmaskiner fra Sage. Hvis du er på udkig efter en ny toastmaskine, så bør du også læse vores toastmaskine artikel.  I denne test kan læse mere om de eksperternes favoritter. Du finder ydermere en lang række opskrifter på lækre toasts, som er både hurtige og nemme at lave.

I denne artikel kan du også læse mere om Sages Smart Grill. Hvis du er på udkig efter en ny bordgrill, så bør du også læse vores Panini grill test. I denne artikel finder du en oversigt over de Panini grille som eksperterne synes bedst om. Du kan også læse vores Tefal Optigrill artikel. Tefal Optigrill er en af de mest populære bordgrille på markedet, og i denne artikel kan du få et overblik over hvad eksperterne synes om denne type bordgrill. Vi viser dig både hvad eksperternes synes godt om, samt hvilke kritikpunkter de har.

Du kan også læse om Sage vaffeljern i denne artikel. Igen her har Forbrugsguiden udarbejdet en generel artikel om vaffeljern. Her finder du vaffeljern i alle prisklasser. Fælles for alle produkterne i artiklen er, at de alle har fået gode bedømmelser i test. Vi viser dig testvinderne og sammenligner priser, så du nemt kan få det komplette overblik.

I denne Sage test gennemgår vi også de mest populære ismaskiner fra Sage. Hvis du er på jagt efter en ny ismaskine, så bør du også overveje at læse vores generelle ismaskine test. I denne artikel finder du en komplet oversigt over eksperternes favoritter, ligesom du finder en lang række gode opskrifter til ismaskinen. I vores ismaskine test forklarer vi også nærmere om, hvad du skal overveje før du køber en ismaskine.

Du finder også her i testen en gennemgang af en række kraftige blendere fra Sage. Hvis du ønsker at vide mere om hvilke blendere der generelt klarer sig bedst på markedet, kan du læse vores blender test. I denne test har vi samlet en oversigt over alle de blendere, der har fået de bedste anmeldelser i diverse tests. Vi belyser både eksperternes positive og negative kritik ved hver blender.

Hvis du endnu ikke er sikker på hvilken producent du foretrækker, men du ved at du ønsker dig en blender i topkvalitet, så bør du også læse vores Vitamix blender artikel, inden du beslutter dig. Vitamix er kendt for at være blandt markedets absolut bedste producenter indenfor blendere. Dog er prisen også derefter. Men Vitamix laver flere forskellige modeller, og nogle af dem er forholdsvis billige, sammenlignet med den kvalitet de yder.

I Sage testen ser vi også nærmere på et par forskellige juicere. Igen her har Forbrugsguiden udarbejdet en hel test med fokus på de bedste juicere på markedet. I vores juicer test finder du en komplet oversigt over de jucere der har været testet i valide tests. Vi viser dig både eksperternes vurderinger og sammenligner priser, så du hurtigt og nemt kan få et overblik over markedets bedste. Du kan også læse vores Slow Juicer artikel, hvor vi har gennemgået alle de bedste slow juicere på markedet. Alle modellerne i testen er valgt ud fra eksterne testresultater.

Her i artiklen gennemgår vi også den populære mikrobølgeovn fra Sage. Hvis du er på udkig efter en mikrobølgeovn, men måske også overvejer en model til en lavere pris, så bør du læse vores mikrobølgeovn test. I denne test har vi samlet en række mikrobølgeovne, som alle har fået gode bedømmelser i diverse tests. Mange af ovnene er markant mere simple end mikrobølgeovnen fra Sage, men priserne er til gengæld også markant lavere på disse modeller.

Også elkedler fra Sage har vi gennemgået her i artiklen. Hvis du overvejer at anskaffe dig en elkedel, men måske ikke føler at du er villig til at bruge det budget som en Sage elkedel kræver, så kan du læse vores elkedel test. I denne test har vi samlet testvindende elkedler fra en lang række producenter. I artiklen finder du også en lang række elkedler, der er markant billigere end Sage, men som stadig har klaret sig godt i tests.

Til slut bør det nævnes, at Forbrugsguiden også har udarbejdet en DeLonghi test. DeLonghi er ligesom Sage, et meget anerkendt mærke indenfor køkkenudstyr. Så hvis du ønsker at vide mere om alternativer til Sage, så ville DeLonghi artiklen være en god tekst at læse, da du også her får lækre design produkter i topkvalitet. DeLonghi testen er designet på samme måde som denne Sage test, ved at vi har samlet de DeLonghi produkter der har fået de bedste anmeldelser i forskellige anerkendte tests.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme