Oversigt over de bedste kapsel-kaffemaskiner ifølge test

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Vi danskerne er udråbt til et af verdens mest kaffedrikkende folkefærd, og drikker i gennemsnit hele fire kopper kaffe om dagen. Hører du til dem, der bare skal have kaffe ad libitum dagen igennem, er den klassiske kaffemaskine stadig en udmærket løsning.

Men ønsker du kaffe med lidt mere moderation, og skal du blot have en enkelt kop i ny og næ, så kan en kapsel-kaffemaskinen være den optimale løsning. I denne kapsel-kaffemaskine test bliver du klogere på, hvilke maskiner der giver dig mest for pengene.

I denne artikel ser vi nærmere på de bedste modeller på markedet. Vi har gennemgået en lang række test af kapsel-kaffemaskiner, og viser dig her de bedste testvindere på markedet. Først gennemgår vi hvert enkelt produkt, og giver herefter en række gode råd til valg af model. Sidst i artiklen får du en oversigt over de anvendte tests og kilder, så du eventuelt selv kan gå i dybden.

I denne artikel får du:
🔸 Gennemgang af de bedste testvindende kapsel-kaffemaskiner
🔸 Gode råd til hvad du skal være opmærksom på når du køber en ny maskine
🔸 Gennemgang af alle de tests vi har undersøgt

Bemærk venligst, Forbrugsguiden tester ikke selv produkter, men samler derimod resultaterne af uvildige tests, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Guide med de 6 bedste kapsel-kaffemaskiner ifølge vores research 

Nedenfor finder du en liste over de 5 bedste Kapsel-kaffemaskiner. Vi har gennemgået ekspert tests fra ind og udland, og har samlet de bedst anmeldte modeller i denne tests. 

Du finder også en prissammenligning, få du nemt kan finde din næste kaffemaskine til den bedste pris.

Sådan vurderer og udvælger vi produkter

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vores research-team vurderer produkterne på parametre som:

  1
 • Produkttests fra ekspertkilder og forbrugermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser af produktet
 • 3
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker

Ovenstående bliver holdt op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men nærmere en gennemgang af nogle af de bedste produkter til forskellige behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.


Onyx Cookware™ kapselkaffemaskine – kapselkaffemaskine til fremstilling af varme og kolde drikke

Alsidig kapselkaffemaskine

✅ Onyx Cookware har 4,7/5 på Trustpilot.com

Onyx Cookware kapselkaffemaskinens hurtige opvarmningstid på 10-20 sekunder sikrer en hurtig bryggeproces, hvilket gør den velegnet til travle personer, der sætter pris på effektivitet og bekvemmelighed i deres morgenrutine.

 • Hybrid 3-i-1-design
 • Hurtig opvarmningstid
 • Flere bryggestørrelser

Anmeldelse: Produktanalyse af Onyx kapselkaffemaskine til køkkengrej

Multikompatibel kapselløsning
Kapselkaffemaskinen skiller sig ud med sit innovative hybride 3-i-1-design, der giver alsidighed og fleksibilitet. Udstyret med en Dolce Gusto-adapter som standard sikrer maskinen desuden kompatibilitet med et populært kapselmærke. Dét, der dog adskiller den fra lignende på markedet, er dens mulighed for ved hjælp af adaptere at opgradere til Nespresso eller endda malet kaffe, hvilket udvider udvalget af drikkevarer og gør, at den kan imødekomme endnu flere forskellige præferencer. Med en hurtig bryggetid på mindre end 15 sekunder kan du nyde en friskbrygget kop kaffe hurtigt og bekvemt. Maskinens effekt på 1400W sikrer effektiv ydeevne og bidrager til en problemfri bryggeoplevelse. Derudover giver den store vandbeholderkapacitet på 800 ml mulighed for flere bryggesessioner uden behov for hyppig genopfyldning. Maskinen betjenes nemt via det brugervenlige kontrolpanel med intuitive knapper og indikatorer, så du let kan navigere og tilpasse dine bryggepræferencer og nyde en dejlig kop kaffe med blot ét tryk på en knap.

Vigtigt: Undgå at overfylde maskinens vandtank for at forhindre potentielt overløb eller lækage under bryggeprocessen.

Justerbar bryggestørrelsesfunktionalitet
Ud over sin funktionalitet har kaffemaskinen et kompakt og let design. Med mål på 14,5 cm x 24,5 cm x 28,5 cm og en vægt på 2,85 kg passer den nemt ind i ethvert køkken eller kontor. Den kompakte størrelse, kombineret med dens bærbarhed, giver mulighed for praktisk placering og ubesværet manøvrering efter behov. Desuden tilbyder maskinen flere bryggestørrelser, hvilket giver dig fleksibilitet til at vælge den perfekte kopstørrelse til din kaffetrang. Uanset om du ønsker et lille espressoshot eller en større kop, kan kapselkaffemaskinen fra Onyx Cookware opfylde dine behov. Dens evne til at lave både varme og kolde drikke gør den endnu mere attraktiv, så du kan nyde den enkle baristakaffe i dit eget hjem. Det er desuden en leg at rydde op efter spild eller dryp takket være den aftagelige og justerbare drypbakke. Funktionen passer til forskellige kopstørrelser og sikrer en oplevelse uden rod. Desuden er produktet certificeret i henhold til CE/CB/ROHS/LFGB/ERP, så du er sikker på, at det er af høj kvalitet og overholder strenge standarder. 

Pro tip: Eksperimentér med de forskellige bryggestørrelser, som maskinen tilbyder, for at finde den perfekte kopvolumen til dig.

Hvad siger brugerne om Onyx Cookware kapselkaffemaskine?

Onyx Cookware er blevet rost af tilfredse kunder på en velrenommeret anmeldelsesplatform, hvor den har opnået en god gennemsnitlig bedømmelse på 4,7 ud af 5. En kunde udtrykte f.eks. sin tilfredshed og fremhævede den gode håndtering af ordren og hjælpsomheden fra kundesupportteamet. Flere brugere roser derudover Onyx Cookware for deres ekstraordinære produkter og førsteklasses kundeservice, mens en kunde specifikt værdsatte den hurtige løsning af en ordrefejl. Samlet set har brandet fået god feedback fra sine kunder.

Fordele

 • Brugervenligt kontrolpanel
 • 7 forskellige bryggestørrelser
 • Laver både varme og kolde drikke
 • Justerbar drypbakke
 • Varmer op på 10-20 sekunder
Ulemper

 • Begrænset kapacitet til flere portioner

Redaktionens vurdering

Vi synes, at Onyx Cookware kapselkaffemaskine overgår forventningerne med sit hybride 3-i-1-design, der tilbyder kompatibilitet med flere kapselmærker og en hurtig opvarmningstid på 10-20 sekunder. Med sit brugervenlige kontrolpanel, syv forskellige bryggestørrelser og muligheden for at lave både varme og kolde drikke, kan maskinen i vores øjne nemt imødekomme individuelle præferencer. Selvom den måske ikke passer til større forsamlinger eller kontorer, der kræver flere portioner, udmærker kapselkaffemaskinen sig til gengæld, når det kommer til brygning af enkelte kopper, hvilket gør den til en god følgesvend for dig, der søger en hurtig og praktisk bryggeløsning. Alt i alt mener vi, at Onyx Cookware kapselkaffemaskine giver en alsidig og effektiv bryggeoplevelse, der leverer kaffe i baristakvalitet i dit eget hjem.

Specifikationer:
 Vandtank: 0,8 L
Kapsler: Dolce Gusto, Nespresso, formalet kaffe
Opvarmningstid: 10-20 sek
Effekt: 14000 W
Materiale: Plast
Dimension (BxHxD): 24,5 x 28,5 x 14,5 cm


Nespresso Lattissima Pro

✅ 5 ud af 5 stjerner hos Expertreviews.co.uk
✅ 4,5 ud af 5 stjerner hos Techlicious.com
✅ “Sehr Gut” hos Testberichte.de
✅ 4,5 ud af 5 stjerner hos Trustedreviews.com
✅ “Sehr Gut” hos tyske Chip.de

De'Longhi Lattissima Pro

”Den bedste Nespresso-maskine du kan få” – vurderer Expertreviews.co.uk om Lattissima Pro, hvilket bakkes op med meget flotte karakterer fra en række andre anerkendte test-institutioner. Modellen ligger i den dyrere ende af skalaen, men kaffen bliver også derefter. Fra Expertreviews.com vurderer man ligefrem, at Lattissima Pro ikke er langt fra at kunne sammenlignes med dedikerede indbyggede espresso-maskiner.

Elegant design i de bedste materialer

Lattissima Pro er designet med overflader i børstet aluminium og detaljer i forkromet stål. Der er med andre ord intet billigt eller plastikagtigt over maskinen, som med garanti vil kunne passe ind i selv det mest stilfulde køkken, vurderer anmelderen fra Expertreviews.co.uk. De lækre detaljer omfatter også LCD-display og udpræget brug af touch-knapper.

Det gennemtænkte design omfatter også perfekt designmæssig integration af mælkebeholderen, som ellers på en del maskiner kan virke som noget, der først er tænkt på til allersidst. Der er også roser til den integrerede varmtvandshane, som er skjult bag en skydelåge på siden af apparatet. Som kaffedrikker har du ikke meget brug for denne. Men får du besøg af en te-drikker, tager det ikke mange sekunder at servere en kop te for gæsten.

Derfor er Lattissima Pro et godt valg

Selv om Lattissima Pro er relativ stor og udført i robuste materialer, vejer den blot 3,5 kilo.

Alligevel er modellen udstyret med stor vandbeholder på 1,3 liter samt god plads til mælk. Tilbereder du en kaffevariant med mælk, minder maskinen dig automatisk om at flytte mælkebeholderen til køleskabet, og foretager derefter selv en fuldautomatisk rensning af systemet, så alle spor af mælk renses ud.

Næsten alt er justerbart, lige fra mælkeskum-konsistensen til kaffens crema, og foretrækker du det, kan du betjene maskinen manuelt gennem de enkelte faser. Lattissima Pro kan dog også gøre det hele selv i en fuldautomatisk proces. Vælg den ønskede kaffe, og kom tilbage et halvt minut senere til en færdig kaffe, serveret lige efter bogen ved 66 grader.

Fordele ved Lattissima Pro:
 Sammenlignelig med ”rigtige” espressomaskiner
 Gennemført design i gode materialer
 Mulighed for at tappe varmt vand
 Stor vandbeholder på 1,3 liter
 Automatiserede processer

I denne video kan du se en lille præsentation af Lattisima Pro: 

Her kan du se hvordan du kommer godt i gang med maskinen: 


DeLonghi Gran Lattissima

Kåret som “Best Buy” af Englands største testmagasin Which.co.uk
✅ Anbefalet af den engelske avis The Independent
✅ 4.5 ud af 5 stjerner hos det tyske testmagasin Testberichte.de
✅ 85 ud af 100 point hos det britiske husholdningsmagasin Good Housekeeping Institute

DeLonghi Gran Lattissima

.
Både Which.co.uk, The Independent, Testberichte.de og Good Housekeeping Institute har testet og anmeldt DeLonghi Gran Lattissima.

Eksperterne giver kapsel-kaffemaskinen en høj score på grund af dens brugervenlighed og høje bryggekvalitet. Selvom eksperterne generelt er glade for DeLonghi Gran Lattissima, forklarer de også, at den koster forholdsvis meget.

Bemærkelsesværdig Nespressomaskine, ifølge eksperterne

Ifølge Testberichte.de er DeLonghi Gran Lattissima en ”bemærkelsesværdig Nespressomaskine” med en brugervenlig one-touch-funktion. Dette er eksperterne fra The Independent enige i og forklarer ydermere, at den ”tilbyder et hav af smagsoplevelser”, så man kan brygge den kaffe, man bedst kan lide.

Eksperterne fra Good Housekeeping Institute hæfter sig især ved, at DeLonghi Gran Lattissima er ”en god investering”, da man ”hurtigt kan få en kop kaffe”, selvom man har travlt. Dog fremhæver de, at den ”er temmelig dyr”.

Kaffedrikke med og uden mælk

DeLonghi Gran Lattissima er en funktionel kapsel-kaffemaskine, der kan brygge kaffedrikke både med og uden mælk. Den kommer nemlig med en aftagelig mælkebeholder på 0,5 liter, som kan opbevares i køleskabet, når man ikke bruger den. Selve vandtanken kan også tages af og har en kapacitet på 1,3 liter.

Har man travlt og ønsker at brygge kaffe, behøver man ikke at vente længe, da opvarmningen klares på under 25 sekunder. Maskinen laver ydermere mælkeskum på omkring 20 sekunder.

Rengørings- og energivenlig maskine

Med DeLonghi Gran Lattissima får man en rengørings- og energivenlig kapsel-kaffemaskine med en energibesparende tilstand. Det vil sige, at energiforbruget reduceres efter tre minutter, hvor den ikke har været i brug. Samtidigt er DeLonghi Gran Lattissima forsynet med en autosluk-funktion, så den automatisk slukker efter ni minutters inaktivitet.

Ved rengøring af maskinen kan dette yderligere klares nemt og hurtigt takket være den automatiske rensning mellem to tilberedninger. Dette sikrer, at man opnår en hygiejnisk og frisk kaffe hver gang.

Fordele ved DeLonghi Gran Lattissima:
 Energibesparende tilstand
 Autosluk-funktion
 Rengøringsvenlig
 Flere typer af kaffe
 Aftagelig mælkebeholder

Her kan du se en kort video om DeLonghi Gran Lattissima. Videoen er produceret af Nespresso:


                Bryg kaffe med miljøvenlige kapsler 

Hver dag lander omkring 108 millioner kaffekapsler på lossepladser, hvor de aldrig bliver genbrugt. Du kan med fordel overveje et bæredygtigt alternativ, når du skal brygge din kaffe til hverdagen.

Kaffekapslen fra Copenhagen Brew er et alternativ til engangskapsler, der er fremstillet i metal eller plastik. Kapslen er genanvendelig, og du sparer 3 kroner pr. kop, samtidig med at du gør miljøet en stor tjeneste. Du kan bruge kapslen lige så meget, du vil – den er designet til at holde i mange år.

Læs mere her

Copenhagen Brew er kompatibel med de fleste Nespresso® Original kaffemaskiner.


Nespresso Vertuo Plus

✅ Testvinder hos det amerikanske tech-magasin Techradar.com
✅ Testvinder hos det britiske testmagasin Trustedreviews.com
✅ Kåret som “Best Buy” af Englands største testmagasin Which.co.uk
✅ 5 ud af 5 stjerner hos det amerikanske tech-magasin T3.com
✅ 4 ud af 5 stjerner hos det britiske testmagasin Expertreviews.co.uk
✅ 89 ud af 100 point hos det britiske husholdningsmagasin Good Housekeeping Institute

Nespresso Vertuo Plus

Både Techradar.com, Trustedreviews.com, Which.co.uk, T3.com, Expertreviews.co.uk og Good Housekeeping Institute har testet og anmeldt Nespresso Vertuo Plus, som de alle har givet en god bedømmelse.

I deres anmeldelser skriver eksperterne, at de især er begejstrede for maskinens intuitive betjening og fremragende kaffe. Selvom eksperterne generelt er glade for Nespresso Vertuo Plus, nævner de, at maskinen er temmelig dyr.

Ekstremt enkel at bruge, ifølge eksperterne

Ifølge eksperterne fra Trustedreviews.com er Nespresso Vertuo Plus en fremragende Nespressomaskine, som vil passe godt ind i de fleste hjem, hvilket eksperterne fra Good Housekeeping Institute og Techradar.com er enige i.

De forklarer, at maskinens ”bryggekvalitet er fantastisk”, mens eksperterne fra T3.com mener, at det er en fordel, at ”man kan brygge mange typer af kaffe”.

Eksperterne fra Expertreviews.co.uk har også testet Nespresso Vertuo Plus og hæfter sig ved, at modellen er meget ”luksuriøs”, da den kommer med et væld af forskellige funktioner og fordele. Ingen af eksperterne nævner mange minusser ved modellen, men mener, at det er en ulempe, at ”man ikke kan bruge andet end kapsler fra Nespresso”.

Nem betjening

Nespresso Vertuo Plus er en brugervenlig kapsel-kaffemaskine, der er nem at betjene. Man har nemlig mulighed for at vælge mellem fem kopstørrelser og brygge kaffe blot ved at trykke på en enkelt knap.

Derudover er Nespresso Vertuo Plus hurtig til at brygge en kop kaffe, da opvarmningen af vandet ikke tager mere end cirka 20 sekunder. Samtidigt kommer maskinen med bryggeteknologien Centrifusion & Trade. Her bliver kapslen roteret op til 7000 gange i minuttet, så man er sikret en optimal blanding af malet kaffe og vand samt den ideelle frigivelse af smag.

Praktiske funktioner

Med Nespresso Vertuo Plus får man en kapsel-kaffemaskine, der er udstyret med flere praktiske funktioner. Eksempelvis har modellen en stregkodegenkendelse, så den kan lave kaffe på den bedst mulige måde ud fra den specifikke type af kaffeblanding.

Sidst men ikke mindst har Nespresso Vertuo Plus et automatisk hoved, der sørger for, at man uden problemer kan åbne og lukke for toppen af maskinen. Vandtanken er desuden flytbar og kan rumme op til 1,2 liter vand.

Fordele ved Nespresso Vertuo Plus:
 Stregkodegenkendelse
 Hurtig opvarmning
 Nem betjening
 Centrifusion & Trade-bryggeteknologi
 Fem kopstørrelser

Her kan du se en kort video om Nespresso Vertuo Plus. Videoen er produceret af Nespresso:


Nespresso CitiZ & Milk

✅ Testvinder hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön
✅ Testvinder hos svenske Aftonbladet
✅ Anbefalet hos Which.co.uk
✅ Topscorer hos svenske Vlt.se
✅ Topscorer hos tyske Testberichte.de

 

Nespresso Citiz & Milk Black D122

Nespresso CitiZ & Milk hører prismæssigt til i mellemklassen, men byder alligevel på medfølgende mælkeskummer, som giver en del flere spændende muligheder for kaffe-varianter. Til trods for prisen får du også flere andre funktioner, som ellers ofte er forbeholdt de lidt dyrere maskiner. Her kan for eksempel nævnes den relativt store vandeholder på 1 liter, som rummer vand nok til en del kopper, før den skal efterfyldes. Det er praktisk, hvis I er flere, der bruger maskinen.

Solid kvalitetsmodel fra mærkevareproducent

Der er ingen tvivl om, at Nespresso dominerer markedet for kapsel-kaffemaskiner. Succesen er ikke tilfældig, for som det også fremgår af denne artikel, vinder produkterne fra dette mærke den ene test efter den anden.

Selve byggekvaliteten bliver også rost af eksperterne: Med fyldt vandbeholder vejer Nespresso CitiZ & Milk hele 5,6 kilo, hvilket ligger i den absolut tungeste klasse. Høj vægt giver en mere stabil opstilling på bordet, men vægt i sig selv er som regel også et meget sikkert fingerpeg og kvalitet og soliditet.

Derfor er Nespresso CitiZ & Milk et godt valg

Med model CitiZ & Milk fra Nespresso får du ganske enkelt rigtig meget kapselmaskine for pengene. Men ud over solid byggekvalitet og mange nyttige funktioner vurderer den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön desuden, at brugervenligheden er helt i top for denne model.

Et par eksempler er automatisk indikation af gennemført opvarmning og en alarm, der minder dig om, når det er tid til afkalkning af systemet. Rent sikkerhedsmæssigt er modellen desuden udstyret med automatisk stop af vandflowet og automatisk slukning efter 9 minutter.

Fordele ved Nespresso CitiZ & Milk:
 Anerkendt mærkevare
 Stabil solid konstruktion
 Medfølgende mælkeskummer
 Stor vandbeholder på 1 liter
 Meget kaffebrygger for pengene
 Høj brugervenlighed og mange automatiske funktioner

Du kan her se en lille præsentationsvideo af maskinen: 

Her kan du se hvordan du kommer godt i gang med maskinen: 


Wacaco Nanopresso espressobrygger

✅ Kåret som ”Bedste transportabe kapselmaskine” i det britiske magasin T3.com
✅ Anbefalet af det amerikanske magasin Businessinsider.com
✅ 5 ud af 5 stjerner i det amerikanske magasin Gadgetviper.com
✅ 4,6 stjerner ud af 5 i det amerikanske magasin Coffee-channel.com
✅ 4,5 stjerner ud af 5 i det britiske magasin Techradar.com
✅ 69 ud af 100 point i det amerikanske magasin Outdoorgearlab.com 

Wacaco Nanopresso espressobrygger

Er du ofte på farten eller elsker at campere i den vilde natur, så betyder det ikke, at du ikke også nyder en rigtig god kop kaffe. Med Nespressos Nanopresso får du ifølge T3.com den bedste transportable udgave på markedet.

Denne model er håndholdt, så du effektivt kan lave en kop espresso lige meget, hvor du befinder dig.

Smart hånddrevet pumpesystem

I Businessinsider.com’s anmeldelse fremhæves denne kaffemaskines unikke pumpefunktion. Med det særlige pumpesystemkan du ved håndkraft skabe et tryk på 18 bar, der giver en fantastisk smag og aroma til din kop kaffe.

Du skal pumpe cirka 10 gange, før du opnår det rigtige tryk indvendigt. Faktisk kan du få et tryk, der er højere, end hvad store og eldrevne espressomaskiner kan præstere.

Selve processen med at lave en kop kaffe tager omkring et minut. Du skal blot bruge noget kogende vand, kaffe og lidt råstyrke. Du kan bruge både finmalet kaffe eller tilkøbe den smarte Nespresso Adapter, så du kan lave kaffe med kapslerne fra mærket.

Dog kan du kun lave en enkelt kop ad gangen, hvilket er en begrænsning, hvis I er flere, der bliver kaffetørstige på farten.

Denne hånddrevne kapselmaskine er ufatteligt brugervenlig og intuitiv at anvende. Efter brug kan alle delene skilles ad og rengøres grundigt med vand og sæbe. Du må ikke komme denne kaffemaskine i opvaskemaskinen, men vedligeholdelsen er stadig let.

Fordele ved Wacaco Nanopresso espressobrygger
 Håndholdt espressomaskine
 Unikt hånddrevet pumpesystem
 Perfekt til ture i naturen, ferien eller campingturen

Wacaco Nanopresso espressobrygger vs. markedet

Hvis du elsker udelivet eller ofte er afsted hjemmefra, kan du med fordel vælge den fikse espressobrygger Nanopresso fra Wacaco. Overraskende kraftigt tryk kan skabes udelukkende ved håndpumpefunktionen, så du får den bedste håndlavede kop kaffe. 

Når du skiller denne model ad, er den ifølge Gadgetviper.com utroligt let og intuitiv at samle, og du får en unik kaffemaskine, der ikke behøver strømtilslutning, før den kan præstere.

Derudover skal du have adgang til kogende vand og medbragt kaffe, hvis der skal komme frisklavet espresso ud af Nanopresso. Noget Coffee-channel.com pointerer, kan være besværligt, hvis du er ude i den vilde natur. Ligeledes kan selve rengøringen efterfølgende være besværliggjort af manglende rent vand og sæbe.

Specifikationer:
 Kapacitet: 0,8 liter
 Mælkeskummer: Nej
 Diskrete vandtilførsel: Nej
 Tåler opvaskemaskine: Nej
 Størrelse: L5 x B5x H16 cm
 Nettovægt: 0,35 kg


Nespresso Essenza Mini C30

Anbefalet af den britiske avis The Independent
✅ 4,5 stjerner ud af 5 hos den britiske blog Coffeeteaclub.co.uk

Nespresso Essenza Mini C30

Det har aldrig været lettere at brygge god og velsmagende kaffe selv i de små køkkener. Med Nespressos Essenza Mini C30 er det ingen sag at lave god kaffe og få plads til den lille, men fikse kaffemaskine. Det er let at lave kaffe med en kapselmaskine, hvor du blot skal fylde vand på, vælge kaffekapsel, sætte den ind og trykke start.

Kompakt og praktiske funktioner

Nespresso har lavet den mindste kaffemaskine i deres sortiment med den lille Essenza Mini C30. Anmeldelsen på bloggen Coffeeteaclub.co.uk fremhæver den praktiske størrelse, der i kombination med de mange fine funktioner, giver en effektiv og lille ven i dagligdagen.

Derudover bliver det også kommenteret, at den er både intuitiv at anvende, ser flot ud og giver god værdi til pengene.

Essenza Mini C30 er en diskret og strømlinet model. Designet er enkelt og gennemført, så du sagtens kan have den lille model stående fremme i køkkenet – selv hvis du ikke har så meget plads. Du kan vælge mellem 2 forskellige udformninger og 3 forskellige farver, hvis du er interesseret i denne model.

Perfekt kaffe – hver gang

Med denne kaffemaskine er det nemt at lave en hurtig kop til dig selv eller glæde gæster med en velbrygget kop kaffe. Du kan selv indstille maskinen alt efter hvilken størrelse kop eller krus, du bruger. 

Der er mange fine funktioner og egenskaber, der gør denne model særligt brugervenlig. Står denne model på standby, så vil den efter en tidsperiode selv slukke automatisk, så du sparer udgiften til strøm.

Fordele ved Nespresso Essenza Mini C30
 Praktisk kompakt størrelse
 Smart automatisk sluk-funktion
 Oplagt til dig der laver en enkelt kop kaffe

Nespresso Essenza Mini C30 vs. markedet

Med den lille Essenza Mini C30 er det nemt at lave kaffe, og du kan samtidig let få plads til dens størrelse selv i mindre køkkener.

Denne model kan dog ifølge Coffeeteaclub.co.uk være ret upraktisk, når der skal laves mange kopper kaffe til en større gruppe. Derudover kan Essenza Mini C30 ikke lave mælkebaseret kaffe, hvis det er din favorit.

Den anbefales derfor til dig, der kun laver en hurtig kop kaffe til dig selv i hverdagen, men foretrækker de praktiske kapsler.

Specifikationer:
 Kapacitet: 0,6 liter
 Mælkeskummer: Nej
 Diskrete vandtilførsel: Nej
 Autosluk: Ja
 Nettovægt: 2,35 kg


Nespresso Pixie

✅ Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön
✅ Testvinder hos tyske Test.de
✅ Anbefalet hos Toptenreviews.com

Nespresso Pixie

Er du på udkig efter en lille smart og prisbillig kapsel-kaffemaskine, er Nespresso Pixie et rigtig godt bud. Modellen udmærker sig ved både lavt strømforbrug og lav vægt, så den er nem at flytte rundt med. Prisen ligger i den absolut lave ende, men du får stadig den kendte mærkevarekvalitet fra Nespresso.

Brugervenlig maskine med hurtige bryggetider

Den lille Nespresso Pixie bruger kun 1260 Watt, hvilket kun er omkring det halve af, hvad mange større maskiner forbruger. Alligevel er den ret hurtig til brygningen. Kapselmaskinen kan valgfrit forsyne dig med espresso eller lungo på en optimal temperatur på ca. 73 grader.

Nespresso Pixie scorer relativt høje karakterer i alle de tests, vi har set. Det gælder bl.a. svenske Råd & Rön, der fremhæver brugervenligheden som ekstra god. Det gælder både manualen og brugen i det daglige, hvor der er roser til både betjeningspanelet og den lette adgang til påfyldning af vand og isætning af kapsler.

Gode grunde til at købe Nespresso Pixie

Hvis du blot skal have en enkelt kop kaffe i ny og næ, er der mange penge at spare ved at vælge den prisbillige Nespresso Pixie. Eksperterne vurderer den bryggede kaffe som værende ganske udmærket, og kan du undvære mælkeskummeren, får du rigtig meget kaffebrygger for pengene. Der er dog ikke sparet på sikkerheden, idet der både er automatisk stop af vandflow og valgfri autosluk efter 9 eller 30 minutter.

De kompakte mål gør Nespresso Pixie til et oplagt valg, hvis pladsen er trang, hvad enten det er i det lille tekøkken eller på kontoret. En afpasset ledningslængde på 80 centimeter sikrer, at der ikke er rod med overskydende ledning, og den lave vægt på blot 3,7 kilo inklusive fyldt vandbeholder gør apparatet let at flytte rundt med.

Fordele ved Nespresso Pixie:
 Attraktivt prissat mærkevare
 Lavt strømforbrug på blot 1260 Watt
 Kompakte dimensioner
 Hurtig bryggetid på ned til 16 sekunder/kop
 Mobil model med lav vægt på blot 3,7 kilo alt inklusive

Her kan du se en lille videopræsentation af Nespresso Pixie:

I denne video kan du se hvordan du kommer godt i gang med maskinen: 


Pas på miljøet med kaffekapslerne ♻

I det følgende vil vi se nærmere på kapselkaffemaskinernes påvirkning af miljøet, da kapslerne ikke er så let-nedbrydelige som for eksempel almindelige kaffefiltre. Læs med her og lær, hvordan du undgår at skade miljøet.

Kapsler bør ikke ende i skraldespanden

Blandt andet Berlingske fortæller, at både miljø og klima er begyndt at lide under forbrugernes forkærlighed for kaffe-kapsler.

Kapslerne er nemlig lette og hurtige, når det gælder brygning af espresso og andre specialkaffetyper i hjemmet, men materialet af kapslerne gør, at man ikke bør smide dem i skraldespanden.

Kapslerne fra forskellige mærker vil ofte også være skabt fra forskellige materialer. Nespressos kapsler er lavet af aluminium, og andre er af plast.

Fælles er dog, at bliver de brændt som affald, så udleder de tunge drivhusgasser, og dette sker, hvis man smider kapslerne i skraldespanden.

Sortér dine kapsler

I stedet for at ende i skraldespanden bør kapsler fremstillet af aluminium smides i metalbeholderen, og kapsler af plast skal puttes i plastbeholderen. Der findes metalbeholdere og plastbeholdere i mange affaldsordninger og på genbrugspladser.

Nespresso har egen løsning

Livsstil.tv2.dk fortæller, at hvis man fortrinsvis er forbruger af Nespressos egne kapsler, så er der en anden mulighed for at komme af med kapslerne. Man kan nemlig indlevere kapslerne hos 30 Nespresso-forhandlere over hele landet til genanvendelse.Nespresso-genanvendelsespose

Ideen er også til gavn for producenten selv, for Nespresso fortæller, at det kræver 20 gange mere energi at producere ny aluminium i forhold til, hvis man genanvender aluminiummet.

Forbrugsguiden.dk skriver, at dette initiativ kaldes for The Positive Cup og startede tilbage i 2014, da det var Nespressos mission at gøre kaffeindtaget via kapsler mere bæredygtigt, og at forbrugerne kunne nyde kaffen med god samvittighed. Du kan læse mere om dette i denne Nespresso maskine test.

Hvis man bor langt fra en Nespresso-forhandler, kan man også give sine brugte kapsler til postmanden. Nespresso har nemlig indgået en aftale med PostNord, hvor det både er muligt at give de brugte kapsler direkte til postmanden eller indlevere dem på posthuset i frankeret tilstand.

Disse kapsler skal samles i en genanvendelsespose, som man automatisk får med, når man bestiller de nye kapsler.

Posen med de brugte kapsler vil så blive taget med af postmanden, når han kommer med en ny levering Nespresso kapsler. Husk at posen skal frankeres.

På trods af debatten omkring at aluminiumskapsler er skadelige for miljøet, så er der ikke udsigt til, at Nespresso laver om på materialet. Det gør de ikke med den begrundelse, at aluminiums-indkapsling er den bedste måde at beskytte kaffen og frembringe de bedste smagsaromaer.

Hvis man ønsker et mere bæredygtigt alternativ, kan man i mange supermarkedet købe kapsler, som er biologisk nedbrydelige. Vær dog opmærksom på at resultatet kan blive forringet i forhold til de originale kapsler, plus at Nespresso-maskinerne kan tage skade af de uoriginale kapsler.


Gode råd ved indkøb af kapsel-kaffemaskine

Der er generelt ganske god sammenhæng mellem pris og kvalitet, når det handler om kapselmaskiner, hvilket denne kapsel kaffemaskine test også har vist os.
Derfor finder du ikke de helt billige modeller blandt anbefalingerne i denne artikel. Nogle vil måske hævde, at den resulterende kaffe må være ens, hvis det er de samme kapsler, der bruges. Det er dog ikke helt rigtigt.

Smagen og konsistensen afhænger i meget høj grad af vandtemperatur, vandtryk og hastighed, og selv små variationer i forhold til det optimale kan være afgørende for resultatet. Der er typisk bedre styr på disse parametre i lidt dyrere maskiner, og dermed bliver resultatet i mange tilfælde også bedre. På den anden side er det bestemt muligt at finde en udmærket model til rimelig pris, og vi har da også et par gode økonomimodeller med på listen.

Der er ret stor variation i strømforbruget på de forskellige modeller. I praksis har det dog ikke den helt store betydning, da maskinen kun er i drift kort tid ad gangen. Hav hellere fokus på eksempelvis vandtankens størrelse. Desto mindre den er, desto oftere skal den fyldes op. Det er især vigtigt, hvis I er flere om at bruge maskinen.

Der følger mælkeskummer med til mange af modellerne, men vær opmærksom på, at skumningen sjældent er fuldautomatisk. Et par af de lidt dyrere modeller har dog fuldautomatik, og det er værd at overveje, hvis du foretrækker kaffevarianter, hvor mælken indgår. Omvendt er der penge at spare, hvis der ikke er udsigt til, at mælken er nødvendig til det brug, du påtænker. Her kan du med fordel gå efter de modeller, som købes uden mælkeskummer, idet prisforskellen kan være ret markant.

Kapsel-kaffemaskinerne er blevet populære, fordi det er nemt og bekvemt at lave en hurtig kop kaffe. Som på næsten alle andre områder kommer bekvemmeligheden dog med en pris, idet kaffen er dyrere, når den leveres på kapsel-form. Du skal derfor kalkulere med, at selve maskinen i det lange løb er den mindste del af udgiften. Det er endnu et argument for, at du ikke bør vælge maskinen alt for billigt.

Hvis du vælger en Nespresso maskine, så kan du med fordel se denne video:


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Nespresso Lattissima Touch

✅ Anbefalet af Trustedreviews.com
✅ Topscorer hos tyske Testsieger.de
✅ Anbefalet af tyske Chip.de
✅ Anbefalet af Altomdata.dk

 Nespresso Lattissima Touch

Med en et prisniveau i mellemklassen for Lattissima Touch, så kan det overraske at Nespresso alligevel har formået at integrere så mange gode funktioner i denne veldesignede maskine, der ifølge anmelderne har lidt ”Apple design” over sig, både hvad angår design og brugervenlighed. Da det danske magasin ”Alt om Data” havde Nespresso Lattissima Touch til test, blev modellen da også udnævnt til ”Kapselkaffens nye konge”. Den vurdering bakkes op af flere udenlandske magasiner, der tilsvarende giver meget høje karakterer.

Fuldautomatisk mælkeskummer er med i prisen

De fleste kapselmaskiner, der leveres med mælkeskummer, kræver en vis manuel håndtering, når mælken skal skummes og overføres til kaffen. Med Nespresso Lattissima Touch er hele processen dog fuldautomatisk. Vælg for eksempel en cappuccino eller en latte machiatto med et enkelt tastetryk, og se maskinen fuldføre alle processerne på et halvt minuts tid.

En smart detalje er i øvrigt, at mælkebeholderen er aftagelig, og derfor kan sættes i køleskabet. Så er der altid frisk mælk lige ved hånden. I de tilfælde, hvor du brygger en kaffevariant med mælk, har maskinen også en indbygget rensefunktion, der sender skoldhed damp gennem alle rør og dele, der har været i kontakt med mælken. Det er både hygiejnisk og gennemtænkt.

Derfor skal du købe Nespresso Lattissima Touch

Hvis du er til kaffe med mælk, er Nespresso Lattissima Touch måske et af de bedste bud på markedet i denne prisklasse. Betjeningen er helt enkel, idet der er særskilte knapper til cappuccino, espresso, lungo og  latte machiatto. Samtidig er der mulighed for at justere både kaffe og mælk, så du kan tilpasse til dine personlige præferencer.

Vandtanken har en fornuftig kapacitet på 0,9 liter, og når den er fyldt, vejer Nespresso Lattissima Touch over 6 kilo. Det betyder i praksis, at den står sikkert på bordet, og vægten fortæller også indirekte, at der er tale om robust konstruktion. Størrelsen til trods ligger strømforbruget på 1400 Watt dog noget under gennemsnittet, og elregningen bliver derfor lidt lavere i det lange løb.

Fordele ved Nespresso Lattissima Touch:
 Lækkert ”Apple”-agtigt design
 Høj brugervenlighed og mange fuldautomatiske processer
 Fuldautomatisk mælkeskummer med rensefunktion
 Aftagelig mælkebeholder til køleskabsopbevaring
 Solid og stabil konstruktion
 Relativt lavt strømforbrug

Her kan du se en lille video der viser produktet: 

Her kan du se hvordan du kommer godt i gang med maskinen: 


Bosch Tassimo Vivy

 4 ud af 5 stjerner hos engelske trustedreviews.com
✅ Anbefalet af det engelske testmagasin which.co.uk

Bosch Tassimo Vivy

 

Bosch Tassimo Vivy er skabt til den forbruger, som kun har lidt køkkenplads til rådighed, da modellen er lille og kompakt og kun måler 17 cm i bredden.

Bosch Tassimo Vivy er blevet testet af både trustedreviews.com og which.co.uk, og eksperterne fra begge paneler fremhæver modellen som en god kaffemaskine – især for den forbruger, som ikke har et stort behov for mange specialfunktioner.

Kort om Bosch Tassimo Vivy

Bosch Tassimo Vivy er en meget enkel kaffemaskine, som dog kan brygge rigtig mange typer kaffe. Modellen fungerer med kapsler, og for så hurtigt og let som muligt at brygge den rigtige type kaffe har modellen den patenterede T DISH-teknologi, som via et intelligent stregkode-system aflæser og genkender hver type kaffe ud fra stregkoden på kapslen – og dermed er man sikker på, at modellen brygger den rette type kaffe hver gang.

Det betyder, at maskinen selv tilpasser vandmængde, bryggecyklus og temperatur automatisk efter typen af drik.

Brug og funktioner

Eksperterne vurderer, at Bosch Tassimo Vivy vil være et godt valg for den almindelige kaffedrikker, som ikke er en super-kaffeentusiast. Dette begrundes med, at modellen er enkel i brug og sørger for på en let belejlig måde at brygge kaffe. Dog kan modellen kreere mange typer af kaffe, som både inkluderer espresso, kaffe, latte, macchiato, te og chai.

Sæt bare maskinen til strøm og vælg den foretrukne type kapsel, og på få minutter er kaffen drikkeklar. Denne kompakte kaffemaskine er yderligere meget let at bruge, for man styrer maskinen via kun en enkelt knap.

Andre fordele

Bosch Tassimo Vivy er en lille kapselkaffemaskine, som er meget smal og med en rund og enkel form. Man kan få modellen i en lang række farver, der både inkluderer neutrale og mere opsigtsvækkende.

Rengøringen på Bosch Tassimo Vivy er desuden let, da modellen er født med et automatisk renseprogram, som selv klarer rengøringen.

Udvalgte fordele ved Bosch Tassimo Vivy:
 Lille og kompakt kapselkaffemaskine
 T DISH-teknologi som aflæser kapslernes stegkode
 Enkel i brug med kun én knap til styring
 Kan brygge en lang række typer kaffe som espresso, kaffe, latte og macchiato samt te

Du kan lige en lille præsentationsvideo fra Bosch: 


Sage Nespresso Creatista Plus

Anbefalet hos Englands største testmagasin Which.co.uk
5 ud af 5 stjerner hos det britiske magasin Good Housekeeping Institute

Sage Nespresso Creatista Plus

 

Sage Nespresso Creatista Plus er blevet testet og anmeldt af de to britiske eksperter Which.co.uk og Good Housekeeping Institute. Begge ekspertkilder er begejstrede for denne model, som de har valgt at give henholdsvis en anbefaling samt 5 ud af 5 stjerner.

Eksperterne fra Which.co.uk er især vilde med, at maskinen er nem at komme i gang med og herefter bruge, samt at dens mælkeskummer er ’imponerende’. Hos Good Housekeeping Institute mener de også, at maskinen er brugervenlig, men lægger især vægt på, at den er nem at rengøre samt er hurtig i brug.

Ingen af eksperterne finder mange ulemper ved Sage Nespresso Creatista Plus. De bemærker dog, at kaffemaskinen er forholdsvis dyr, samt at man kun har mulighed for at anvende kaffekapsler fra Nespresso ved brug af modellen.

Kort om Sage Nespresso Creatista Plus

Sage Nespresso Creatista Plus er en moderne kaffemaskine, hvor eksperterne fremhæver, at den er stilren samt kommer i et elegant design i børstet rustfrit stål. Eksempelvis skriver Good Housekeeping Institute, at ”designet er enkelt og ligner de maskiner, som man kan finde på en kaffebar”.

Maskinen har desuden en vandbeholder med en kapacitet på 1,5 liter, hvorfor man ikke skal genopfylde beholderen hele tiden. Med Sage Nespresso Creatista Plus kan man kun anvende kaffekapsler fra Nespresso, men der er dog mulighed for at vælge forskellige smage m.m.

Der medfølger yderligere en barista-mælkeskummer ved køb af Sage Nespresso Creatista Plus, hvilket betyder, at man også har mulighed for at lave forskellige drikke med mælk såsom cappuccino eller caffe latte.

Brug og funktioner

Sage Nespresso Creatista Plus kommer med flere valgmuligheder i forhold til kaffebrygningen samt en hurtig opvarmning, da man opnår den ideelle temperatur på blot 3 sekunder. Derudover beskriver eksperterne fra Which.co.uk, at modellen er nem at sætte op og komme i gang med, og så er den tilmed ”nem at anvende”.

Den kommer blandt andet med 11 forskellige temperaturindstillinger til opvarmningen af mælk. Der findes yderligere en automatisk damprørsteknik, som giver op til 8 forskellige indstillinger i forhold til kaffens tekstur. Man kan derfor både lave en kop kaffe uden mælk såsom ristretto, espresso eller lungo eller en mælkebaseret kaffe. Damprøret har en indbygget temperatursensor samt en automatisk rensefunktion.

Sage Nespresso Creatista Plus er nem at betjene, da den er forsynet med et brugervenligt digitalt display. Dette display er intuitivt og guider forbrugeren gennem de forskellige valgmuligheder i forhold til tilberedning og vedligeholdelse. Man kan også vælge mellem 8 forskellige opskrifter på forskellige typer af kaffe på displayet, hvis man har brug for inspiration.

Andre fordele

Eksperterne fra Good Housekeeping Institute fremhæver yderligere, at man med Sage Nespresso Creatista Plus får man en kaffemaskine, der er forsynet med funktionen autosluk. Det betyder, at maskinen pr. automatik vil slukke, hvis man ikke har brugt den i en periode, hvilket de forklarer er en fordel, ”så man ikke bruger unødigt med strøm, mens maskinen ikke er i brug”.

Derudover kommer Sage Nespresso Creatista Plus med et tryk på 19 bar, hvorfor der vil blive udtrukket den optimale smag og aroma fra kaffekapslen.

Udvalgte fordele ved Sage Nespresso Creatista Plus:
8 forskellige indstillinger i forhold til tekstur
Vandbeholder med en kapacitet på 1,5 liter
Der medfølger en mælkeskummer
11 temperaturindstillinger til opvarmning af mælk
Udstyret med et intuitivt og guidende display

Her kan du se en videopræsentation af Sage Nespresso Creatista Plus lavet af Nespresso:


Nespresso Pixie Electric Titan

4,5 ud af 5 stjerner hos det store testmagasin Trustedreviews.com

Nespresso Pixie Electric Titan

 

Nespresso Pixie Electric Titan er blevet testet og anmeldt af det store testmagasin Trustedreviews.com. Eksperterne er vilde med kaffemaskinen, som de har valgt at give 4,5 ud af 5 stjerner.

Eksperterne fra Trustedreviews.com er især vilde med, at maskinen er kompakt samt udstyret med flere praktiske funktioner. De nævner blandt andet, at vandbeholderen samt betjeningen af maskinen er brugervenlig og praktisk.

Trustedreviews.com finder ikke mange ulemper ved Nespresso Pixie Electric Titan. De bemærker dog, at der ikke findes det største udvalg af kaffekapsler til denne maskine samt, at der kun er de mest typisk drikke, hvorfor de ville ønske, at der var nogle flere valgmuligheder.

Kort om Nespresso Pixie Electric Titan

Eksperterne fra Trustedreviews.com beskriver Nespresso Pixie Electric Titan, som værende ”en stilren og kompakt kaffemaskine” med en vægt på blot 2,74 kilo. Det betyder, at man nemt kan rykke rundt på maskinen, hvis dette ønskes. Derudover er den lavet af titanium i et sort og sølv design, hvorfor den vil passe ind i de fleste køkkener.

Med Nespresso Pixie Electric Titan er der mulighed for, at man blot kan finde den smag eller kaffekapsel, som man ønsker, sætter den i maskinen og herefter trykke på knappen. Herefter klarer maskinen resten, hvorfor man ikke behøver at gøre mere.

Kaffemaskinen kommer med en aftagelig vandbeholder, der i alt kan rumme 0,7 liter. Når vandbeholderen er tom, vil maskinen informere om dette. Derudover er maskinen forsynet med en autosluk-funktion, hvilket betyder, at den pr. automatik slukker, hvis den ikke er blevet brugt i 9 minutter.

Brug og funktioner

I forhold til andre kaffemaskiner fra samme mærke, kommer Nespresso Pixie Electric Titan ikke med lige så mange funktioner. Dog er maskinen stadig forsynet med et effektivt varmesystem samt et tryk på 19 bar, hvilket gør det muligt at udnytte så meget aroma og smag som muligt fra den specifikke kaffekapsel. Der er desuden mulighed for 2 forskellige kopstørrelser såsom espresso og lungo.

Hvis man ønsker en maskine, der kan brygge espresso, så er Nespresso Pixie Electric Titan et oplagt valg. Ønsker man også muligheden for selv at blande andre opskrifter såsom caffe latte, macchiato eller cappuccino, så er der yderligere mulighed for det, hvis man kombinerer maskinen med en ekstern Aeroccino mælkeskummer fra Nespresso.

Endvidere forklarer Trustedreviews.com, at foruden den diskrete tænd-knap, så er der kun to andre knapper til at vælge en kaffedrik. Desuden nævner de, at modellen er hurtig, da den opvarmer på ingen tid og opnår den ideelle temperatur på omkring 25 sekunder. Kaffemaskinen er derfor kendt for at være ergonomisk, da den yderligere kommer med et energibesparende program.

Andre fordele

Med Nespresso Pixie Electric Titan får man en maskine med flere praktiske funktioner. Disse funktioner er blandt andet en automatisk og programmerbar mængdekontrol og et funktionelt håndtag.

Derudover er Nespresso Pixie Electric Titan også forsynet med en kabelskjuler, en justerbar drypbakke lavet af metal samt en opsamlingsbeholder til brugte kaffekapsler, hvor der i alt er plads til 10 kapsler. Opsamlingsbeholderen er både nem at fjerne samt at genopfylde, når der er brug for dette.

Udvalgte fordele ved Nespresso Pixie Electric Titan:
Hurtig opvarmning på blot 25 sekunder
Energi- og miljøvenlig
Udstyret med autosluk-funktion
Mulighed for at vælge mellem 2 forskellige kopstørrelser
Mindre og kompakt model i et stilrent design

Her kan du se en videopræsentation af Nespresso Pixie Electric Titan. Videoen er lavet af Super Shop:

https://www.youtube.com/watch?v=-xHWFu-wRWI


Nescafe Dolce Gusto Piccolo

✅ 4 ud af 5 stjerner hos engelske trustedreviews.com

Nescafe Dolce Gusto Piccolo

Nescafe Dolce Gusto Piccolo er blevet testet af flere eksperter, som blandt andet inkluderer trustedreviews.com. Eksperterne herfra vurderer, at modellen er rigtig fin og får 4 ud af 5 mulige stjerner.

Især fremhæves modellens anvendelighed, da modellen er lige til at bruge med det samme, og brugen er meget let.

Kort om Nescafe Dolce Gusto Piccolo

Nescafe Dolce Gusto Piccolo er en stærk kapselkaffemaskine på 1500 W og kan indeholde 0,7 liter vand i vandtanken.

Nescafe Dolce Gusto Piccolo ligner i sit udseende lidt en lille pingvin, som bøjer hovedet ned over den bryggede kaffe.  Modellen er heller ikke så stor i omfanget og er en smal model, så den vil passe godt ind i et mindre køkken.

Nescafe Dolce Gusto Piccolo er en hurtig vej til hjemmelavet espresso, som brygges via kapsler.

Brug og funktioner

Nescafe Dolce Gusto Piccolo kan brygge 1 kop ad gangen, og brygningen sker ved et tryk på 15 bar. Modellen er fritstående og kan brygge en lang række af varme drikke, som inkludere espresso, cappuccino, latte og almindelig kaffe.

Herudover kan Nescafe Dolce Gusto Piccolo også hurtigt blive børnenes favorit, da modellen også kan brygge varm chokolade via kapslerne.

Drypbakken er justerbar, og det betyder, at man både kan anvende store og små kopper samt glas. Modellen er intelligent og sørger for altid at levere det rigtige tryk til typen af kaffe.

Andre fordele

Nescafe Dolce Gusto Piccolo er let at rengøre, og betjeningen fungerer manuelt via få tryk. Der findes en Auto-Sluk funktion på modellen, som gør, at maskinen automatisk slukker efter 20 minutter, hvis man skulle have glemt det.

Eksperterne fra trustedreviews.com er glade for modellen, men Nescafe Dolce Gusto Piccolo er også blevet testet hos det engelske testmagasin which.co.uk, og eksperterne herfra er ikke helt så imponerede.

Selv om de tilslutter sig udsagnet om, at Nescafe Dolce Gusto Piccolo er let i brug, så mener de, at der er flere mindre problemer med maskinen såsom drypbakken, som ikke fungerer optimalt.

Udvalgte fordele ved Nescafe Dolce Gusto Piccolo:
 Stærk kapselkaffemaskine på 1500 W
 Vandtank på 0,7 liter
 Kan brygge både espresso, cappuccino, latte, almindelig kaffe og chokolade
 Auto-Sluk funktion


Nespresso Essenza Mini

✅ Anbefalet hos engelske Good Housekeeping Institute

Nespresso Essenza Mini kapsel maskine

Nespresso Essenza Mini er, som navnet indikerer, en af Nespressos mindste kapselkaffemaskiner, og denne lille smarte maskine er blevet testet af det engelske Good Housekeeping Institute.

Det engelske ekspertpanel vurderer, at modellen er en rigtig god kaffemaskine, og på grund af den lille størrelse så vil den passe til selv et lille køkken.

Kort om Nespresso Essenza Mini

Den lille kapselkaffemaskine Nespresso Essenza Mini er designet til både at være kompakt og kun fylde lidt samtidig med, at den skal være flot at se på. Modellen fås i fem forskellige farver – sort, hvid, grå, rød og limegrøn – og endda to forskellige designs.

Designet bag modellen er udført med afsæt i den moderne stilfulde og klassiske stil med helt rene linjer, og formerne er rundt og bløde. Modellene er Nespressos hidtil mindste kapselkaffemaskine og er designet til at kreere den optimale kop kaffe hver gang.

Brug og funktioner

Nespresso Essenza Mini har 19 bar tryk og er kompatibel med Nespressoes store udvalg af forskellige kapsler.

Modellen er skabt til at fremstille espresso og lungo, og man styrer modellen med to programmerbare kaffeknapper, og det er muligt at vælge imellem to forskellige kopstørrelser.

Nespresso Essenza Mini varmer hurtigt op og er brugervenlig i designet, og eksperterne nævner også dette i deres test af modellen.

Ifølge eksperterne er der rigtig mange gode aspekter ved Nespresso Essenza Mini, og det nævnes også, at den bryggede kaffe har en rigtig god smag samt en god hurtighed – på under to minutter bryggede eksperterne en velbalanceret espresso med velsmagende crema på toppen.

Andre fordele

Nespresso Essenza Mini er skabt til at være energibesparende, og hvis man ønsker kaffedrikke med mælk, så fremhæver producenten, at man ved at anskaffe sig en Nespresso Aeroccino mælkeskummer kan anvende modellen til at lave en lang række kaffetyper med mælk.

Herudover er Nespresso Essenza Mini en let model, der kun vejer omkring 2,5 kilo.

Læg dog mærke til, at Nespresso Essenza Mini kun kan anvende Nespresso-kapsler.

Udvalgte fordele ved Nespresso Essenza Mini:
 Kapselkaffemaskine i to designs og fem farver
 Producerer velsmagende espresso eller lungo
 Hurtig model
 Høj brugervenlighed

Du kan her se en præsentations video af Nespresso Essenza mini: 


Nespresso Essenza Mini D30

✅ Testvinder hos det amerikanske testmagasin Wirecutter 
✅ Anbefalet af det britiske husholdningsmagasin Good Housekeeping Institute

Nespresso Essenza Mini D30

Både Wirecutter og Good Housekeeping Institute har testet og anmeldt Nespresso Essenza Mini D30, som de henholdsvis har kåret som testvinder, topscorer samt givet en anbefaling.

I deres anmeldelser fremhæver de, at maskinen er hurtig og laver en velsmagende kop kaffe. Til gengæld er de mindre vilde med, at man ikke kan benytte andet end kapsler fra Nespresso.

Fantastisk kaffe, ifølge eksperterne

Ifølge eksperterne fra Good Housekeeping Institute er Nespresso Essenza Mini D30 en fremragende Nespressomaskine, der brygger ”kaffe, som smager fantastisk”.

De hæfter sig ydermere ved, at den ”arbejder ekstra hurtigt”, så man ikke behøver at vente længe på en kop kaffe. De mener dog, at det er et minus, at man ikke kan bruge andet end kapsler fra Nespresso.

Dette er eksperterne fra Wirecutter enige i og forklarer, at Nespresso Essenza Mini D30 er en kompakt model, der på samme tid er ”yderst kraftfuld og mægtig”. De er også glade for, at den kan købes til en god pris sammenlignet med andre modeller.

Nem og hurtig kaffebrygning

Nespresso Essenza Mini D30 brygger kaffe ved blot et tryk på en enkelt knap, når man har fundet den kapsel, man ønsker at bruge. Samtidigt kommer maskinen med to programmerbare kopstørrelser, så man selv kan vælge mængden af kaffe.

Kaffen er desuden klar på kort tid, da Nespresso Essenza Mini D30 er forsynet med en højtrykspumpe samt et hurtigt opvarmningssystem. Her når maskinen nemlig den ideelle temperatur på lige omkring 30 sekunder.

Stilren maskine med energibesparende tilstand

Med Nespresso Essenza Mini D30 får man en stilren og kompakt kapsel-kaffemaskine, der sagtens kan blive stående fremme på køkkenbordet, da den ikke fylder meget.

Derudover er modellen udstyret med en energibesparende tilstand i form af en Eco-tilstand, så energiforbruget reduceres efter tre minutters inaktivitet. Har man glemt at slukke for maskinen, vil den ydermere selv gøre dette pr. automatik efter ni minutter takket være autosluk-funktionen.

Sidst men ikke mindst kommer Nespresso Essenza Mini D30 med en vandtank, som i alt kan rumme op til 0,6 liter vand.

Fordele ved Nespresso Essenza Mini D30:
To programmerbare kopstørrelser
Hurtig opvarmning
Kompakt størrelse
Eco-tilstand
Autosluk-funktion

Her kan du se en video om Nespresso Essenza Mini, der er Nespressos mindste kaffemaskine til dato. Videoen er produceret af Nespresso:


FAQ

Hvilken kapsel kaffemaskine er den bedste?
Der findes mange gode kapsel kaffemaskiner, men en af de absolut bedste modeller er DeLonghi Gran Lattisima, som har fået nogle gode anbefalinger i en række tests. Kaffemaskinen bliver blandt andet beskrevet som en bemærkelsesværdig nespressomaskine af eksperter. Dertil bliver den rost for at være nem at rengøre.
Hvordan bruger jeg en kapsel kaffemaskine?
I modsætning til almindelige kaffemaskiner, så er de fleste kapsel kaffemaskiner designet til, at de kun laver én kop kaffe ad gangen. Dermed indsætter du en enkelt kapsel i maskinen, som er fyldt med vand, og placerer en kop under hanen. Herefter fylder kapsel kaffemaskinen koppen med din udvalgte kaffe.
Er kapsel kaffemaskiner pengene værd?
Hvis du elsker specielle former for kaffe i stedet for almindelige filterkaffe, så kan en kapsel kaffemaskine helt bestemt være pengene værd. Med en kapsel kaffemaskine kan du nemmere nyde dine yndlings typer af kaffe, uden at du selv skal finde din indre baristaevner frem.
Findes der en kapsel kaffemaskine, som kan bruge alle slags kapsler?
Ja, der findes kapsel kaffemaskiner, som kan bruge alle slags kapsler. Den form for kapsel kaffemaskine kaldes ofte for en ”multi-kapsel kaffemaskine”, da den netop ikke kun kan bruge kapsler fra ét specifikt brand, hvilket kan være en stor fordel, sådan at du kan prøve forskellige kaffebrands.


Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Aftonbladet.se 🇸🇪

Aftonbladet.se er med 3,5 millioner læsere Sveriges største net-avis. I samarbejde med barista og kafferister Joanna Alm testede avisen for nogen tid siden en række kapsel-kaffemaskiner. Er du abonnement, kan artiklen og testen læses her.

Which.co.uk 🇬🇧

Det engelske testmagasin Which har, som navnet mere end antyder, specialiseret sig i forbrugerrådgivning i forhold til det bedste valg af produkter. Magasinet tester og vurderer alt fra biler til bleer, og benytter både professionelle vurderingsmænd med branchekendskab, testpaneler med lægfolk og almindelige forbrugere samt forskellige former for laboratorietests. Magasinet har også bragt en grundig test af blandt andet Nespresso CitiZ & Milk. Fuld adgang kræver dog abonnement.

Which har også haft Bosch Tassimo Vivy til test. Du kan læse hele testen her.

Magasinet har også haft Nescafe Dolce Gusto Piccolo til test. Denne maskine er Which dog ikke helt så imponeret over. Du kan læse hele deres anmeldelse her.

Du kan også læse deres anmeldelse Nescafé Dolce Gusto Oblo. Denne maskine får til gengæld meget ros med på vejen, og bliver kåret til “bedste køb”. Du kan læse hele artiklen her.

Which.co.uk har også testet og anmeldt kaffemaskinen Sage Nespresso Creatista Plus, som de har valgt at give en anbefaling. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Which.co.uk har ligeledes testet og anmeldt DeLonghi Gran Lattissima og Nespresso Vertuo Plus.

Du kan læse hele anmeldelsen af DeLonghi Gran Lattissima her.

Du kan læse hele anmeldelsen af Nespresso Vertuo Plus her.

Vlt.se 🇸🇪

Den svenske avis Vlt.se bragte i august 2016 en test med 6 udvalgte kapsel-kaffemaskiner. Artiklen og testen er gratis tilgængelig og nem at gå til, da de testede produkter er opstillet i et skema med fordele og ulemper.

Testberichte.de 🇩🇪

Det tyske magasin Testberichte.de har specialiseret sig i at samle forskellige tests og brugeranmeldelser, analysere dem og derefter komprimere resultatet i en samlet point-score, der kan sammenlignes produkterne imellem – også selv om de ikke nødvendigvis er testet de samme steder. Det giver generelt et lidt bredere grundlag for vurderingen. Magasinet analyserer mange forskellige produkttyper, og således også kapsel-kaffemaskiner. Ved at følge de respektive links, kan du se deres vurdering af blandt andet Nespresso CitiZ & Milk, Nespresso Prodigio&Milk og De’Longhi Lattissima Pro.

Testberichte.de har ligeledes testet og anmeldt DeLonghi Gran Lattissima, som de har givet 4,5 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Trustedreviews.com 🇬🇧

Det engelske magasin Trustedreviews.com har specialiseret sig i test og anmeldelser af elektroniske produkter. De moderne kapsel-kaffemaskiner er så tilpas avancerede, at de også har fanget opmærksomheden hos dette magasin, som er kendt for dybdegående og fagligt velfunderede artikler. Det er der gode eksempler på, idet magasinet blandt andet har testet og anmeldt Nespresso Lattissima Touch, Nespresso Prodigio&MilkDe’Longhi Lattissima Pro, Bosch Tassimo Vivy, Nescafe Dolce Gusto Piccolo og Nescafé Dolce Gusto Oblo.

Testsiden har blandt andet testet og anmeldt kaffemaskinerne Nespresso Pixie Electric Titan, Nespresso Vertuo Plus og Nespresso Expert. Du kan læse anmeldelserne her, her og her.

Trustedreviews.com har ligeledes testet og anmeldt Nespresso Vertuo Plus, som de har kåret som testvinder. Ønsker du at læse hele anmeldelsen, kan du klikke ind her eller her.

Testsieger.de 🇩🇪

Testsieger.de er endnu et eksempel på et tysk magasin med speciale i indsamling og krydsreferering af testmateriale med henblik på at generere en sammenlignelig karakter på tværs af produkterne. Testsiger.de beskæftiger sig meget med elektronik- og husholdningsprodukter, og magasinet har blandt andet giver udmærkede bedømmelser af Nespresso Lattissima Touch, Nespresso Prodigio&Milk og Nespresso Gran Maestria.

Chip.de 🇩🇪

Det tyske magasin Chip.de er blandt andet blevet kendt for sine korte og præcise anmeldelser af elektronisk udstyr, hvor der samtidig gives en overskuelig oversigt over fordele og ulemper. Flere af de efterhånden ret avancerede kapselmaskiner har også været på testbænken, og et par eksempler på gode anbefalinger fra Chip.de er Nespresso Lattissima Touch og De’Longhi Lattissima Pro.

Altomdata.dk 🇩🇰

De fleste danskere med en smule hang til elektronik kender uden tvivl magasinet Altomdata.dk, som efterhånden har flere generationer på bagen. Magasinet beskæftiger sig med artikler og anmeldelser af blandt andet elektroniske produkter og software. Vi faldt også over en interessant anmeldelse af Nespresso Lattissima Touch, som kan læses her.

Dinside.no 🇳🇴

Magasinet Dinside.no er blevet ret populært blandt nordmændene. Magasinet beskæftiger sig med aktuelt forbrugerstof af enhver art, og har derfor også set nærmere på de populære kapsel-kaffemaskiner. Her er der blandt andet ros og flotte karakterer til Nespresso Prodigio&Milk, der er testet og analyseret i dybden i denne artikel.

Gastromand.dk 🇩🇰

Det lidt nyere danske magasin Gastromand.dk beskæftiger sig med alle typer af emner inden for madlavning og gastronomi. Så det bestemt også relevant med test af kapsel-kaffemaskiner. Magasinet har blandt andet bragt en meget udførlig artikel med fokus på Nespresso Gran Maestria. Følg linket, hvis du vil læse mere om Gastromands vurdering.

Toptenreviews.com 🇺🇸

Det engelske magasin Toptenreviews.com er endnu et eksempel på et serviceorgan, der hjælper forbrugerne med at manøvrerer i det stadig større udbud af produkter på markedet. Det sker ved anmeldelser og test af produkter. I november 2016 kom turen til Nespresso Pixie. Du kan læse hele anmeldelsen via dette link.

Techlicious.com 🇺🇸

Som navnet også antyder, har magasinet Techlicious.com fokus på de lidt mere lækre gadgets og andre tekniske produkter. I august 2016 bragte magasinet en dybdegående artikel om blandt andet De’Longhi Lattissima Pro. Du kan eventuelt selv læse med her.

Råd & Rön 🇸🇪

Råd og Rön har også testet kapsel-kaffemaskiner – endda i en omfattende test og sammenligning af hele 53 maskiner. Testen kan tilgås her, men også her kræves der abonnement.

Til gengæld får du adgang til et systematisk materiale, hvor den samlede karaktergivning er præsenteret i et interaktivt skema med flere sorteringsmuligheder. Der er også mulighed for at se nærmere på den enkelte kapsel-kaffemaskine og se karaktergivningen for hver testet parameter.

Good Housekeeping Institute 🇬🇧

Det store internationale magasin Good Housekeeping Institute er en af verdens mest velbesøgte forbrugermagasiner. Her tester man en lang række produkter. Testpanelet har blandt andet haft Nespresso Essenza Mini til test. Du kan læse deres bedømmelse af kapselmaskinen her.

Eksperterne fra Good Housekeeping Institute har også testet og anmeldt kaffemaskinerne Sage Nespresso Creatista Plus og Nespresso Vertuo Plus. Du kan læse anmeldelserne her og her.

Good Housekeeping Institute har ligeledes testet og anmeldt DeLonghi Gran Lattissima, Nespresso Essenza Mini D30 og Nespresso Vertuo Plus.

Du kan læse hele anmeldelsen af DeLonghi Gran Lattissima her.

Du kan læse hele anmeldelsen af Nespresso Essenza Mini D30 her.

Du kan læse hele anmeldelsen af Nespresso Vertuo Plus her.

Techadvisor.co.uk 🇬🇧

Den britiske teknologiside Techadvisor.co.uk beskæftiger sig med alt det, der har med teknologi og teknik at gøre. Det vil sige, at de skriver guides, artikler, nyheder samt gode råd om et væld af emner indenfor teknologiens verden. Udover at levere artikler, guides m.m., så anmelder og tester Techadvisor.co.uk også et hav af produkter. De har blandt andet testet og anmeldt kaffemaskinen Nespresso Expert, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Techradar.com 🇬🇧

Den britiske teknologiside Techradar.com beskæftiger sig med forskellige aspekter i forhold til teknologiens verden. Eksperterne hos Techradar.com skriver både nyheder, artikler og guides om teknologi. Derudover anmelder de også forskellige elektroniske produkter til hjemmet. Her har Techradar.com testet kaffemaskinen Nespresso Vertuo Plus, som de har givet 3,5 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Techradar.com har ligeledes testet og anmeldt Nespresso Vertuo Plus, som de har kåret som testvinder i deres store test. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Expertreviews.co.uk 🇬🇧

Det britiske testmagasin Expertreviews.co.uk leverer tests og anmeldelser til forbrugerne, så det er nemmere at finde frem til de bedste produkter på markedet. I denne omgang har de testet og anmeldt Nespresso Vertuo Plus, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen her.

T3.com 🇺🇸

Det amerikanske tech-magasin T3.com beskæftiger sig med teknologiens verden og skriver artikler med gode råd og guides samt anmeldelser og tests af forskellige produkter. I denne omgang har de testet og anmeldt Nespresso Vertuo Plus, som de har givet 5 ud af 5 stjerner. Ønsker du at læse hele anmeldelsen, kan du klikke ind her.

The Independent 🇬🇧

Den engelske avis The Independent leverer nyheder hver dag fra både ind- og udland. Artiklerne på siden omhandler alt lige fra politik til sport, underholdning og lignende. Derudover tester og anmelder de forbrugerprodukter, hvor de her har lavet en stor test af de bedste kaffe-kapselmaskiner på markedet heriblandt DeLonghi Gran Lattissima. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Wirecutter 🇺🇸

Wirecutter er et amerikansk testmagasin, der tester og anmelder et hav af forskellige forbrugerprodukter. Her har de taget et kig på de bedste Nespressomaskiner på markedet heriblandt Nespresso Essenza Mini D30, som de har kåret som testvinder. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Trustpilot.com

Trustpilot.com er en internetbaseret platform, der gør det lettere for et fællesskab af kunder at udveksle deres personlige evalueringer og perspektiver vedrørende forskellige virksomheder og tilbud. Det online rum fungerer som et rum, hvor brugerne kan bedømme og give feedback på deres interaktioner og derved hjælpe potentielle forbrugere med at træffe velinformerede valg, når de evaluerer en bestemt virksomhed eller et produkt. Trustpilot.com stræber efter at fremme åbenhed, pålidelighed og ansvar i dynamikken mellem virksomheder og deres kunder gennem sit store udvalg af anmeldelser genereret af brugerne.

Du kan se brugeranmeldelser om Onyx Cookware™ her.


Andre relevante tests og artikler

Fandt du ikke den rette kapselkaffemaskine i denne tests, har vi heldigvis her på Forbrugsguiden en række andre tests, du måske vil finde interessante.

Overvejer du også hvorvidt en almindelig kaffemaskine kunne være det rette valg for dig, kan vi også hjælpe med dette. Her kan du læse vores generelle kaffemaskine og kaffemaskine med kværn tests, der begge indeholder testvindende modeller, samt tips og tricks til at lave den bedste kaffe og meget mere.

Er der et bestemt mærke, du ønsker at vide mere om, kan du med fordel læse vores producent-specifikke tests, der blandt andet indeholder en KitchenAid kaffemaskine test, en Moccamaster test, en Siemens kaffemaskine test, en Melitta kaffemaskine test, en Jura kaffemaskine test, en Bosch kaffemaskine test og en Wilfa kaffemaskine test.

Skulle du også være interesseret i at lære mere om espressomakiner, finder du her vores store generelle espressomaskine og fuldautomatisk espressomaskine tests, der begge giver rigtig gode introduktioner til denne kategori, samt viser dig en lang række af markedets bedste modeller.

Der er dog særligt én producent der formår at lave café-kvalitets espressomaskiner til hjemmebaristaen. Der er selvfølgelig tale om det australske mærke Breville også kaldet Sage.

Af den grund finder du her en række dybdegående tests af blandt andet Sage the Bambino Plus, Sage Barista Express, Sage Barista Touch, Sage the Oracle og Sage the Barista Pro, der alle bliver rost til skyerne af eksperter såvel som forbrugere.

Slutteligt vil vi fremhæve vores tests af de enkle stempelkander og espressokander. I disse tests finder du en oversigt over de bedst bedømte modeller på markedet, samt en masse nyttig viden om hvordan man brygger den bedste kop kaffe og meget andet.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme