Kapsel-kaffemaskine test – find de bedste kapsel-kaffemaskiner her

1

Vi danskerne er udråbt til et af verdens mest kaffedrikkende folkefærd, og drikker i gennemsnit hele fire kopper kaffe om dagen. Hører du til dem, der bare skal have kaffe ad libitum dagen igennem, er den klassiske kaffemaskine stadig en udmærket løsning.

Men ønsker du kaffe med lidt mere moderation, og skal du blot have en enkelt kop i ny og næ, så kan en kapsel-kaffemaskinen være den optimale løsning. I denne kapsel-kaffemaskine test bliver du klogere på, hvilke maskiner der giver dig mest for pengene.

I denne artikel ser vi nærmere på de bedste modeller på markedet. Vi har gennemgået en lang række test af kapsel-kaffemaskiner, og viser dig her de bedste testvindere på markedet. Først gennemgår vi hvert enkelt produkt, og giver herefter en række gode råd til valg af model. Sidst i artiklen får du en oversigt over de anvendte tests og kilder, så du eventuelt selv kan gå i dybden.

I denne artikel får du:
🔸 Gennemgang af de bedste testvindende kapsel-kaffemaskiner
🔸 Gode råd til hvad du skal være opmærksom på når du køber en ny maskine
🔸 Gennemgang af alle de tests vi har undersøgt

Bemærk venligst, Forbrugsguiden tester ikke selv produkter, men samler derimod resultaterne af uvildige tests, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Kapsel-kaffemaskine test 2019 – Her er de 13 bedste Kapsel-kaffemaskiner 

Nedenfor finder du en liste over de 13 bedste Kapsel-kaffemaskiner. Vi har gennemgået ekspert tests fra ind og udland, og har samlet de bedst anmeldte modeller i denne tests. 

Du finder også en prissammenligning, få du nemt kan finde din næste kaffemaskine til den bedste pris. 


Nespresso CitiZ & Milk

✅ Testvinder hos Forbrugerrådet Tænk
✅ Testvinder hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön
✅ Testvinder hos svenske Aftonbladet
✅ Anbefalet hos Which.co.uk
✅ Topscorer hos svenske Vlt.se
✅ Topscorer hos tyske Testberichte.de

Nespresso Citiz & Milk Black D122

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.399,00 Kr. 0,00 Kr. 1.399,00 Kr. Læs mere
1.399,00 Kr. 0,00 Kr. 1.399,00 Kr. Læs mere
1.418,00 Kr. 0,00 Kr. 1.418,00 Kr. Læs mere
1.499,00 Kr. 0,00 Kr. 1.499,00 Kr. Læs mere

 

Nespresso CitiZ & Milk hører prismæssigt til i mellemklassen, men byder alligevel på medfølgende mælkeskummer, som giver en del flere spændende muligheder for kaffe-varianter. Til trods for prisen får du også flere andre funktioner, som ellers ofte er forbeholdt de lidt dyrere maskiner. Her kan for eksempel nævnes den relativt store vandeholder på 1 liter, som rummer vand nok til en del kopper, før den skal efterfyldes. Det er praktisk, hvis I er flere, der bruger maskinen.

Solid kvalitetsmodel fra mærkevareproducent
Der er ingen tvivl om, at Nespresso dominerer markedet for kapsel-kaffemaskiner. Succesen er ikke tilfældig, for som det også fremgår af denne artikel, vinder produkterne fra dette mærke den ene test efter den anden. Model CitiZ & Milk fra Nespresso får da også topplaceringer i en lang række tests, herunder hos det danske Forbrugerrådet Tænk, hvor modellen bliver ”Bedst i test” i et felt på hele 41 kapsel-kaffemaskiner.

Selve byggekvaliteten bliver også rost af eksperterne: Med fyldt vandbeholder vejer Nespresso CitiZ & Milk hele 5,6 kilo, hvilket ligger i den absolut tungeste klasse. Høj vægt giver en mere stabil opstilling på bordet, men vægt i sig selv er som regel også et meget sikkert fingerpeg og kvalitet og soliditet.

Derfor er Nespresso CitiZ & Milk et godt valg
Med model CitiZ & Milk fra Nespresso får du ganske enkelt rigtig meget kapselmaskine for pengene. Men ud over solid byggekvalitet og mange nyttige funktioner vurderer den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön desuden, at brugervenligheden er helt i top for denne model. Forbrugerrådet Tænk er i øvrigt helt enige i den vurdering, og giver absolut topkarakter til både manual og brugervenligheden generelt.

Et par eksempler er automatisk indikation af gennemført opvarmning og en alarm, der minder dig om, når det er tid til afkalkning af systemet. Rent sikkerhedsmæssigt er modellen desuden udstyret med automatisk stop af vandflowet og automatisk slukning efter 9 minutter.

Fordele ved Nespresso CitiZ & Milk:
🔵 Anerkendt mærkevare
🔵 Stabil solid konstruktion
🔵 Medfølgende mælkeskummer
🔵 Stor vandbeholder på 1 liter
🔵 Meget kaffebrygger for pengene
🔵 Høj brugervenlighed og mange automatiske funktioner

Du kan her se en lille præsentationsvideo af maskinen: 

https://www.youtube.com/watch?v=Vvp0GXXT9XY

Her kan du se hvordan du kommer godt i gang med maskinen: 

https://www.youtube.com/watch?v=a0IcyfwmCMk

Nespresso Lattissima Touch

✅ Anbefalet af Trustedreviews.com
✅ Topscorer hos tyske Testsieger.de
✅ Anbefalet af tyske Chip.de
✅ Anbefalet af Altomdata.dk

 Nespresso Lattissima Touch

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.899,00 Kr. 0,00 Kr. 1.899,00 Kr. Læs mere
1.899,00 Kr. 0,00 Kr. 1.899,00 Kr. Læs mere
1.999,00 Kr. 0,00 Kr. 1.999,00 Kr. Læs mere

 

Med en et prisniveau i mellemklassen for Lattissima Touch, så kan det overraske at Nespresso alligevel har formået at integrere så mange gode funktioner i denne veldesignede maskine, der ifølge anmelderne har lidt ”Apple design” over sig, både hvad angår design og brugervenlighed. Da det danske magasin ”Alt om Data” havde Nespresso Lattissima Touch til test, blev modellen da også udnævnt til ”Kapselkaffens nye konge”. Den vurdering bakkes op af flere udenlandske magasiner, der tilsvarende giver meget høje karakterer.

Fuldautomatisk mælkeskummer er med i prisen
De fleste kapselmaskiner, der leveres med mælkeskummer, kræver en vis manuel håndtering, når mælken skal skummes og overføres til kaffen. Med Nespresso Lattissima Touch er hele processen dog fuldautomatisk. Vælg for eksempel en cappuccino eller en latte machiatto med et enkelt tastetryk, og se maskinen fuldføre alle processerne på et halvt minuts tid.

En smart detalje er i øvrigt, at mælkebeholderen er aftagelig, og derfor kan sættes i køleskabet. Så er der altid frisk mælk lige ved hånden. I de tilfælde, hvor du brygger en kaffevariant med mælk, har maskinen også en indbygget rensefunktion, der sender skoldhed damp gennem alle rør og dele, der har været i kontakt med mælken. Det er både hygiejnisk og gennemtænkt.

Derfor skal du købe Nespresso Lattissima Touch
Hvis du er til kaffe med mælk, er Nespresso Lattissima Touch måske et af de bedste bud på markedet i denne prisklasse. Betjeningen er helt enkel, idet der er særskilte knapper til cappuccino, espresso, lungo og  latte machiatto. Samtidig er der mulighed for at justere både kaffe og mælk, så du kan tilpasse til dine personlige præferencer.

Vandtanken har en fornuftig kapacitet på 0,9 liter, og når den er fyldt, vejer Nespresso Lattissima Touch over 6 kilo. Det betyder i praksis, at den står sikkert på bordet, og vægten fortæller også indirekte, at der er tale om robust konstruktion. Størrelsen til trods ligger strømforbruget på 1400 Watt dog noget under gennemsnittet, og elregningen bliver derfor lidt lavere i det lange løb.

Fordele ved Nespresso Lattissima Touch:
🔵 Lækkert ”Apple”-agtigt design
🔵 Høj brugervenlighed og mange fuldautomatiske processer
🔵 Fuldautomatisk mælkeskummer med rensefunktion
🔵 Aftagelig mælkebeholder til køleskabsopbevaring
🔵 Solid og stabil konstruktion
🔵 Relativt lavt strømforbrug

Her kan du se en lille video der viser produktet: 

https://www.youtube.com/watch?v=iQaGHnvlbx4

Her kan du se hvordan du kommer godt i gang med maskinen: 

https://www.youtube.com/watch?v=VGmngQbit8U

Nespresso Prodigio & Milk

✅ 4,5 ud af 5 stjerner hos Trustedreviews.com
✅ “Sehr Gut” hos tyske Testberichte.de
✅ Anbefalet hos tyske Testsieger.de
✅ Topscorer hos den norske testavis Dinside.no

Nespresso Prodigio - Milk

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.399,00 Kr. 0,00 Kr. 1.399,00 Kr. Læs mere
1.399,00 Kr. 0,00 Kr. 1.399,00 Kr. Læs mere
1.399,00 Kr. 0,00 Kr. 1.399,00 Kr. Læs mere
2.089,00 Kr. 0,00 Kr. 2.089,00 Kr. Læs mere

 

Med Nespresso Prodigio&Milk får du en forholdsvis kompakt kapsel-kaffemaskine, der scorer topkarakterer i de tests, vi har set. Det gælder blandt andet hos magasinet Trustedreviews.com, hvor modellen blev testet i april 2016. Resultatet var 4,5 ud af 5 mulige stjerner.

Intelligent styring via app på smartphonen
Det, der for alvor adskiller Nespresso Prodigio&Milk fra de fleste andre kapsel-kaffemaskiner er muligheden for at koble op til smartphonen via Bluetooth. Der er både apps til IOS og Android, og installationen tager kun få minutter. Med app’en kan du enten betjene kapselmaskinen manuelt fra sofaen eller sætte den til at brygge kaffen på et forudbestemt tidspunkt.

Selve brugervenligheden i forbindelse med app’en var en af de ting, der overraskede testpanelet hos Trustedreviews.com positivt. Ud over at kunne bestille kaffe-kapsler med få klik, indeholder app’en nemlig også en interaktiv brugermanual med instruktionsvideoer og guider. Det er med andre ord let at komme i gang, og eventuel fejlfinding foregår også som en guided tour, der tager dig gennem en logisk fejlsøgning og udbedring af problemet.

Derfor skal du købe Nespresso Prodigio&Milk
De mange smarte funktioner kan næsten tage al opmærksomheden. Men det er værd at bemærke, at Nespresso Prodigio&Milk rent faktisk også præsenterer et stykke godt designmæssigt ingeniørarbejde. Designet er kompakt og gennemtænkt, og anmelderne er især begejstrede for den cylinderformede vandtank, som til trods for maskinens størrelse alligevel rummer 0,8 liter.

Det specielle ved vandtanken er, at den er monteret i en 180 grader drejbar base sammen med ledningen. Det betyder i praksis, at du valgfrit kan have vandtanken bag ved apparatet eller ved en af siderne. Det er en meget praktisk detalje, hvis pladsen på køkkenbordet er trang. Næsten uanset placering kan vandtank og ledning dermed placeres optimalt i forhold til selve maskinen.

Fordele ved Nespresso Prodigio&Milk:
🔵 Mælkeskummer er valgfri
🔵 Smart betjening via Bluetooth og smartphone
🔵 Meget brugervenlig manual og guide med video-clip
🔵 Kompakt model med 0,8 liter vandtank
🔵 Drejbar base med vandtank og ledning

Her kan du se en lille videopræsentation af maskinen: 

https://www.youtube.com/watch?v=AtlWg8yGB3A

I denne video lærer du hvordan kommer godt i gang med maskinen: 

https://www.youtube.com/watch?v=RqpdZSS3JI0

Nespresso Pixie

✅ Topscorer hos Forbrugerrådet Tænk
✅ Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön
✅ Testvinder hos tyske Test.de
✅ Anbefalet hos Toptenreviews.com

Nespresso Pixie

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
699,00 Kr. 0,00 Kr. 699,00 Kr. Læs mere
699,00 Kr. 0,00 Kr. 699,00 Kr. Læs mere
837,00 Kr. 0,00 Kr. 837,00 Kr. Læs mere
899,00 Kr. 0,00 Kr. 899,00 Kr. Læs mere

 

Er du på udkig efter en lille smart og prisbillig kapsel-kaffemaskine, er Nespresso Pixie et rigtig godt bud. Modellen udmærker sig ved både lavt strømforbrug og lav vægt, så den er nem at flytte rundt med. Prisen ligger i den absolut lave ende, men du får stadig den kendte mærkevarekvalitet fra Nespresso.

Brugervenlig maskine med hurtige bryggetider
Den lille Nespresso Pixie bruger kun 1260 Watt, hvilket kun er omkring det halve af, hvad mange større maskiner forbruger. Alligevel er den ret hurtig til brygningen. Forbrugerrådet Tænk har målt tidsforbruget til brygning af første kop til 48 sekunder, mens de efterfølgende kopper er klar på blot 16 sekunder. Kapselmaskinen kan valgfrit forsyne dig med espresso eller lungo på en optimal temperatur på ca. 73 grader.

Nespresso Pixie scorer relativt høje karakterer i alle de tests, vi har set. Det gælder også hos danske Forbrugerrådet Tænk og den svenske pendant Råd & Rön, der begge fremhæver brugervenligheden som ekstra god. Det gælder både manualen og brugen i det daglige, hvor der er roser til både betjeningspanelet og den lette adgang til påfyldning af vand og isætning af kapsler.

Gode grunde til at købe Nespresso Pixie
Hvis du blot skal have en enkelt kop kaffe i ny og næ, er der mange penge at spare ved at vælge den prisbillige Nespresso Pixie. Eksperterne vurderer den bryggede kaffe som værende ganske udmærket, og kan du undvære mælkeskummeren, får du rigtig meget kaffebrygger for pengene. Der er dog ikke sparet på sikkerheden, idet der både er automatisk stop af vandflow og valgfri autosluk efter 9 eller 30 minutter.

De kompakte mål gør Nespresso Pixie til et oplagt valg, hvis pladsen er trang, hvad enten det er i det lille tekøkken eller på kontoret. En afpasset ledningslængde på 80 centimeter sikrer, at der ikke er rod med overskydende ledning, og den lave vægt på blot 3,7 kilo inklusive fyldt vandbeholder gør apparatet let at flytte rundt med.

Fordele ved Nespresso Pixie:
🔵 Attraktivt prissat mærkevare
🔵 Lavt strømforbrug på blot 1260 Watt
🔵 Kompakte dimensioner
🔵 Hurtig bryggetid på ned til 16 sekunder/kop
🔵 Mobil model med lav vægt på blot 3,7 kilo alt inklusive

Her kan du se en lille videopræsentation af Nespresso Pixie:

https://www.youtube.com/watch?v=N-Z8eCYZod8

I denne video kan du se hvordan du kommer godt i gang med maskinen: 

https://www.youtube.com/watch?v=dp5tETkdBFQ

Nespresso Lattissima Pro

✅ 5 ud af 5 stjerner hos Expertreviews.co.uk
✅ 4,5 ud af 5 stjerner hos Techlicious.com
✅ “Sehr Gut” hos Testberichte.de
✅ 4,5 ud af 5 stjerner hos Trustedreviews.com
✅ “Sehr Gut” hos tyske Chip.de

De'Longhi Lattissima Pro

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
2.698,00 Kr. 0,00 Kr. 2.698,00 Kr. Læs mere
2.698,00 Kr. 0,00 Kr. 2.698,00 Kr. Læs mere

 

”Den bedste Nespresso-maskine du kan få” – vurderer Expertreviews.co.uk om Lattissima Pro, hvilket bakkes op med meget flotte karakterer fra en række andre anerkendte test-institutioner. Modellen ligger i den dyrere ende af skalaen, men kaffen bliver også derefter. Fra Expertreviews.com vurderer man ligefrem, at Lattissima Pro ikke er langt fra at kunne sammenlignes med dedikerede indbyggede espresso-maskiner.

Elegant design i de bedste materialer
Lattissima Pro er designet med overflader i børstet aluminium og detaljer i forkromet stål. Der er med andre ord intet billigt eller plastikagtigt over maskinen, som med garanti vil kunne passe ind i selv det mest stilfulde køkken, vurderer anmelderen fra Expertreviews.co.uk. De lækre detaljer omfatter også LCD-display og udpræget brug af touch-knapper.

Det gennemtænkte design omfatter også perfekt designmæssig integration af mælkebeholderen, som ellers på en del maskiner kan virke som noget, der først er tænkt på til allersidst. Der er også roser til den integrerede varmtvandshane, som er skjult bag en skydelåge på siden af apparatet. Som kaffedrikker har du ikke meget brug for denne. Men får du besøg af en te-drikker, tager det ikke mange sekunder at servere en kop te for gæsten.

Derfor er Lattissima Pro et godt valg
Selv om Lattissima Pro er relativ stor og udført i robuste materialer, vejer den blot 3,5 kilo.
Alligevel er modellen udstyret med stor vandbeholder på 1,3 liter samt god plads til mælk. Tilbereder du en kaffevariant med mælk, minder maskinen dig automatisk om at flytte mælkebeholderen til køleskabet, og foretager derefter selv en fuldautomatisk rensning af systemet, så alle spor af mælk renses ud.

Næsten alt er justerbart, lige fra mælkeskum-konsistensen til kaffens crema, og foretrækker du det, kan du betjene maskinen manuelt gennem de enkelte faser. Lattissima Pro kan dog også gøre det hele selv i en fuldautomatisk proces. Vælg den ønskede kaffe, og kom tilbage et halvt minut senere til en færdig kaffe, serveret lige efter bogen ved 66 grader.

Fordele ved Lattissima Pro:
🔵 Sammenlignelig med ”rigtige” espressomaskiner
🔵 Gennemført design i gode materialer
🔵 Mulighed for at tappe varmt vand
🔵 Stor vandbeholder på 1,3 liter
🔵 Automatiserede processer

I denne video kan du se en lille præsentation af Lattisima Pro: 

https://www.youtube.com/watch?v=XGSBPwC3ZIQ

Her kan du se hvordan du kommer godt i gang med maskinen: 

https://www.youtube.com/watch?v=p0bsu9KEIWE

Nespresso Essenza Mini

✅ Anbefalet hos engelske Good Housekeeping Institute

Nespresso Essenza Mini kapsel maskine

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
501,00 Kr. 0,00 Kr. 501,00 Kr. Læs mere
599,00 Kr. 0,00 Kr. 599,00 Kr. Læs mere
599,00 Kr. 0,00 Kr. 599,00 Kr. Læs mere
699,00 Kr. 0,00 Kr. 699,00 Kr. Læs mere

 

Nespresso Essenza Mini er, som navnet indikerer, en af Nespressos mindste kapselkaffemaskiner, og denne lille smarte maskine er blevet testet af det engelske Good Housekeeping Institute.

Det engelske ekspertpanel vurderer, at modellen er en rigtig god kaffemaskine, og på grund af den lille størrelse så vil den passe til selv et lille køkken.

Kort om Nespresso Essenza Mini
Den lille kapselkaffemaskine Nespresso Essenza Mini er designet til både at være kompakt og kun fylde lidt samtidig med, at den skal være flot at se på. Modellen fås i fem forskellige farver – sort, hvid, grå, rød og limegrøn – og endda to forskellige designs.

Designet bag modellen er udført med afsæt i den moderne stilfulde og klassiske stil med helt rene linjer, og formerne er rundt og bløde. Modellene er Nespressos hidtil mindste kapselkaffemaskine og er designet til at kreere den optimale kop kaffe hver gang.

Brug og funktioner
Nespresso Essenza Mini har 19 bar tryk og er kompatibel med Nespressoes store udvalg af forskellige kapsler.

Modellen er skabt til at fremstille espresso og lungo, og man styrer modellen med to programmerbare kaffeknapper, og det er muligt at vælge imellem to forskellige kopstørrelser.

Nespresso Essenza Mini varmer hurtigt op og er brugervenlig i designet, og eksperterne nævner også dette i deres test af modellen.

Ifølge eksperterne er der rigtig mange gode aspekter ved Nespresso Essenza Mini, og det nævnes også, at den bryggede kaffe har en rigtig god smag samt en god hurtighed – på under to minutter bryggede eksperterne en velbalanceret espresso med velsmagende crema på toppen.

Andre fordele
Nespresso Essenza Mini er skabt til at være energibesparende, og hvis man ønsker kaffedrikke med mælk, så fremhæver producenten, at man ved at anskaffe sig en Nespresso Aeroccino mælkeskummer kan anvende modellen til at lave en lang række kaffetyper med mælk.

Herudover er Nespresso Essenza Mini en let model, der kun vejer omkring 2,5 kilo.

Læg dog mærke til, at Nespresso Essenza Mini kun kan anvende Nespresso-kapsler.

Udvalgte fordele ved Nespresso Essenza Mini:
🔵 Kapselkaffemaskine i to designs og fem farver
🔵 Producerer velsmagende espresso eller lungo
🔵 Hurtig model
🔵 Høj brugervenlighed

Du kan her se en præsentations video af Nespresso Essenza mini: 

https://www.youtube.com/watch?v=5Qz6KbmwWkU

Bosch Tassimo Vivy

 4 ud af 5 stjerner hos engelske trustedreviews.com
✅ Anbefalet af det engelske testmagasin which.co.uk

Bosch Tassimo Vivy

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
514,00 Kr. 0,00 Kr. 514,00 Kr. Læs mere
1.299,00 Kr. 0,00 Kr. 1.299,00 Kr. Læs mere

 

Bosch Tassimo Vivy er skabt til den forbruger, som kun har lidt køkkenplads til rådighed, da modellen er lille og kompakt og kun måler 17 cm i bredden.

Bosch Tassimo Vivy er blevet testet af både trustedreviews.com og which.co.uk, og eksperterne fra begge paneler fremhæver modellen som en god kaffemaskine – især for den forbruger, som ikke har et stort behov for mange specialfunktioner.

Kort om Bosch Tassimo Vivy

Bosch Tassimo Vivy er en meget enkel kaffemaskine, som dog kan brygge rigtig mange typer kaffe. Modellen fungerer med kapsler, og for så hurtigt og let som muligt at brygge den rigtige type kaffe har modellen den patenterede T DISH-teknologi, som via et intelligent stregkode-system aflæser og genkender hver type kaffe ud fra stregkoden på kapslen – og dermed er man sikker på, at modellen brygger den rette type kaffe hver gang.

Det betyder, at maskinen selv tilpasser vandmængde, bryggecyklus og temperatur automatisk efter typen af drik.

Brug og funktioner

Eksperterne vurderer, at Bosch Tassimo Vivy vil være et godt valg for den almindelige kaffedrikker, som ikke er en super-kaffeentusiast. Dette begrundes med, at modellen er enkel i brug og sørger for på en let belejlig måde at brygge kaffe. Dog kan modellen kreere mange typer af kaffe, som både inkluderer espresso, kaffe, latte, macchiato, te og chai.

Sæt bare maskinen til strøm og vælg den foretrukne type kapsel, og på få minutter er kaffen drikkeklar. Denne kompakte kaffemaskine er yderligere meget let at bruge, for man styrer maskinen via kun en enkelt knap.

Andre fordele

Bosch Tassimo Vivy er en lille kapselkaffemaskine, som er meget smal og med en rund og enkel form. Man kan få modellen i en lang række farver, der både inkluderer neutrale og mere opsigtsvækkende.

Rengøringen på Bosch Tassimo Vivy er desuden let, da modellen er født med et automatisk renseprogram, som selv klarer rengøringen.

Udvalgte fordele ved Bosch Tassimo Vivy:
🔵 Lille og kompakt kapselkaffemaskine
🔵 T DISH-teknologi som aflæser kapslernes stegkode
🔵 Enkel i brug med kun én knap til styring
🔵 Kan brygge en lang række typer kaffe som espresso, kaffe, latte og macchiato samt te

Du kan lige en lille præsentationsvideo fra Bosch: 

https://www.youtube.com/watch?v=jrG8-3ZasIA

Nescafe Dolce Gusto Oblo

✅ Kåret til ”bedste køb” hos det engelske testmagasin which.co.uk
✅ 4 ud af 5 stjerner hos engelske trustedreviews.com

Nescafe Dolce Gusto Oblo

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
379,00 Kr. 0,00 Kr. 379,00 Kr. Læs mere
470,00 Kr. 0,00 Kr. 470,00 Kr. Læs mere

 

Nescafe Dolce Gusto Oblo er ifølge producenten selv mærkets farverige og friske tilføjelse til Nescafe-familien. Nescafe Dolce Gusto Oblo er blevet testet af både which.co.uk og trustedreviews.com, og begge ekspertpaneler vurderer, at modellen er rigtig god. Det er især den høje kvalitet af de forskellige kaffetyper og brugervenligheden, der fremhæves.

Kort om Nescafe Dolce Gusto Oblo

Nescafe Dolce Gusto Oblo har måske et lidt spøjst udseende, da selve maskinen har en firkantet facon, hvor kaffen produceres i en hulning inde i maskinen.

Designet er i hvert fald unikt og spændende, og det unikke design går hånd i hånd med en let kaffebrygning. Modellen er kompakt og vil passe ind i alle køkkener, og denne kapselkaffemaskine er kraftfuld med 1500 W, har et tryk på 15 bar og en vandtank med en kapacitet på 0,8 liter.

Brug og funktioner

Nescafe Dolce Gusto Oblo er lidt et multiprodukt, når det kommer til bryggemuligheder. Modellen kan nemlig både levere varme og kolde drikke, og eksperterne fremhæver især, at kvaliteten af modellens bryggede espresso og cappuccino er rigtig god, rig og velsmagende.

Hvis man ønsker en kold drik, kan man for eksempel brygge ice tea på Nescafe Dolce Gusto Oblo. Nescafe Dolce Gusto Oblo er en manuel kaffemaskine, som ikke har så mange smarte funktioner, som andre modeller har, men til gengæld er Nescafe Dolce Gusto Oblo meget let at bruge og finde ud af – der skal blot et enkelt tryk til at kreere den ønskede drik med kapslerne.

Nescafe Dolce Gusto Oblo har ydermere et hurtigt opvarmningssystem, som gør, at man på kun 30 sekunder får den ideelle bryggetemperatur.

Andre fordele

Nescafe Dolce Gusto Oblo kan fås i 4 forskellige farver, som spænder fra de neutrale sort og hvid til de mere øjenfaldende orange og rød. Herudover er modellen ikke så dyr som mange konkurrerende modeller, men laver stadig lige så god kaffe.

For sikkerhedens skyld er Nescafe Dolce Gusto Oblo også født med en Auto-Sluk funktion, som selv slukker maskinen, hvis man glemmer det. Med en vægt på 2,5 kilo er modellen desuden let at flytte rundt på.

Udvalgte fordele ved Nescafe Dolce Gusto Oblo:
🔵 Unikt designet kapselkaffemaskine
🔵 Kan både brygge varme og kolde drikke
🔵 Høj brugervenlighed
🔵 Auto-Sluk funktion

Du kan her se præsentationsvideo af Nescafe Dolce Gusto Oblo:

https://www.youtube.com/watch?v=Cu5P4d5ZTMw

Nescafe Dolce Gusto Piccolo

✅ 4 ud af 5 stjerner hos engelske trustedreviews.com

Nescafe Dolce Gusto Piccolo

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
455,00 Kr. 0,00 Kr. 455,00 Kr. Læs mere
515,00 Kr. 0,00 Kr. 515,00 Kr. Læs mere
538,00 Kr. 0,00 Kr. 538,00 Kr. Læs mere

 

Nescafe Dolce Gusto Piccolo er blevet testet af flere eksperter, som blandt andet inkluderer trustedreviews.com. Eksperterne herfra vurderer, at modellen er rigtig fin og får 4 ud af 5 mulige stjerner.

Især fremhæves modellens anvendelighed, da modellen er lige til at bruge med det samme, og brugen er meget let.

Kort om Nescafe Dolce Gusto Piccolo

Nescafe Dolce Gusto Piccolo er en stærk kapselkaffemaskine på 1500 W og kan indeholde 0,7 liter vand i vandtanken.

Nescafe Dolce Gusto Piccolo ligner i sit udseende lidt en lille pingvin, som bøjer hovedet ned over den bryggede kaffe.  Modellen er heller ikke så stor i omfanget og er en smal model, så den vil passe godt ind i et mindre køkken.

Nescafe Dolce Gusto Piccolo er en hurtig vej til hjemmelavet espresso, som brygges via kapsler.

Brug og funktioner

Nescafe Dolce Gusto Piccolo kan brygge 1 kop ad gangen, og brygningen sker ved et tryk på 15 bar. Modellen er fritstående og kan brygge en lang række af varme drikke, som inkludere espresso, cappuccino, latte og almindelig kaffe.

Herudover kan Nescafe Dolce Gusto Piccolo også hurtigt blive børnenes favorit, da modellen også kan brygge varm chokolade via kapslerne.

Drypbakken er justerbar, og det betyder, at man både kan anvende store og små kopper samt glas. Modellen er intelligent og sørger for altid at levere det rigtige tryk til typen af kaffe.

Andre fordele

Nescafe Dolce Gusto Piccolo er let at rengøre, og betjeningen fungerer manuelt via få tryk. Der findes en Auto-Sluk funktion på modellen, som gør, at maskinen automatisk slukker efter 20 minutter, hvis man skulle have glemt det.

Eksperterne fra trustedreviews.com er glade for modellen, men Nescafe Dolce Gusto Piccolo er også blevet testet hos det engelske testmagasin which.co.uk, og eksperterne herfra er ikke helt så imponerede.

Selv om de tilslutter sig udsagnet om, at Nescafe Dolce Gusto Piccolo er let i brug, så mener de, at der er flere mindre problemer med maskinen såsom drypbakken, som ikke fungerer optimalt.

Udvalgte fordele ved Nescafe Dolce Gusto Piccolo:
🔵 Stærk kapselkaffemaskine på 1500 W
🔵 Vandtank på 0,7 liter
🔵 Kan brygge både espresso, cappuccino, latte, almindelig kaffe og chokolade
🔵 Auto-Sluk funktion


Nespresso Expert

4,5 ud af 5 stjerner hos det store testmagasin Trustedreviews.com
4 ud af 5 stjerner hos britiske Techadvisor.co.uk

Nespresso Expert

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.397,00 Kr. 0,00 Kr. 1.397,00 Kr. Læs mere
1.499,00 Kr. 0,00 Kr. 1.499,00 Kr. Læs mere
1.499,00 Kr. 0,00 Kr. 1.499,00 Kr. Læs mere

 

Nespresso Expert er blevet testet og anmeldt af Trustedreviews.com og Techadvisor.co.uk. Begge ekspertkilder er begejstrede for modellen, som de har valgt at give henholdsvis 4,5 ud af 5 stjerner og 4 ud af 5 stjerner.

Mens eksperterne fra Trustedreviews.com er positive overfor kaffemaskinens mælkeskummer samt, at man har mulighed for at forberede kaffe via en app, så er Techadvisor.co.uk mest glade for maskinens praktiske funktioner, samt at den er nem at betjene.

Ingen af eksperterne finder mange ulemper ved Nespresso Expert. De nævner dog begge, at kaffemaskinen er forholdsvis dyr samt, at man ikke har mulighed for at putte nogle af delene i opvaskemaskinen.

Kort om Nespresso Expert

Nespresso Expert er en brugervenlig kapselkaffemaskine. Eksperterne fra Techadvisor.co.uk beskriver maskinen som værende simpel i brug, da ”det ikke kan være mere simpelt at lave en kop kaffe med denne maskine”.

Desuden forklarer de, at man blot skal trykke på en enkelt knap for at få lavet en kop kaffe ud fra den valgte kapsel. I maskinens vandbeholder kan der i alt være 1,11 liter vand, hvorfor der er rig mulighed for at brygge flere kopper på samme tid.

Denne maskine byder desuden på et stilrent og enkelt design med et fladt bagsidedesign, så den kan stå op af væggen. Maskinen er fremstillet med en finish i børstet aluminium, hvorfor den vil passe ind i de fleste køkkener. Desuden kan der findes intuitive drejeknapper på fronten til at vælge de forskellige indstillinger.

Nespresso Expert tilbyder desuden flere muligheder end de mere traditionelle kaffemaskiner. Blandt andet kan man forbinde maskinen til ens smartphone, hvorved man kan fjernstyre hvilken kaffe, der ønskes, regulere på kopstørrelse, justere temperaturen m.m., hvilket er takket være maskinens Bluetooth-teknologi. Betjeningen af maskinen kan dog også foregå via fronten, hvor man kan tilpasse sin egen kaffe.

Endvidere kommer Nespresso Expert med en autosluk-funktion. Det betyder, at hvis man ikke bruger maskinen i et stykke tid, så vil den pr. automatik slukke efter 9 minutter, hvorfor man ydermere sparer på elregningen.

Brug og funktioner

Med Nespresso Expert får man en kaffemaskine med et fleksibelt niveau af indstillinger med 4 forskellige kopstørrelser såsom lungo, ristretto og espresso inklusiv en Nespresso Americano, hvorfor eksperterne fra Trustedreviews.com mener, at ”man kan lave en kaffe præcis ligesom, man får den på en kaffebar”.

Man har også mulighed for at være mellem 3 forskellige temperaturer samt en tidsindstillet brygning. Der kan ydermere findes en funktion for varmt vand, hvis man har brug for dette.

Desuden kommer maskinen med et 19 bars tryk, hvilket er en fordel for forbrugeren, da kaffen herved bliver brygget hurtigt, samt at alle kaffens aromaer bliver udløst.

Når det kommer til rengøringen, så er Nespresso Expert en maskine med flere praktiske funktioner. Disse er blandt anden en automatisk kapseludskydning samt, at der i alt er plads til mellem 10 til 12 brugte kapsler i beholderen.

Derudover vil kaffemaskinen yderligere give informationer vedrørende vedligeholdelse og afkalkning, hvorfor man får besked, når det er tid til dette. Man skal dog parre maskinen med Nespresso-appen for at få besked om disse ting. Trustedreviews.com nævner, at appen er praktisk, hvis man har brug for at lave kaffe, selvom man ikke sidder ved siden af maskinen, samt at den er ”brugbar for de mere travle morgener”.

Andre fordele

Nespresso Expert kommer med to separate kanaler til væsker. En kanal til kaffe og en til varmt vand. På den måde får man den optimale kvalitet i koppen hver gang.

Ved køb af Nespresso Expert er der mulighed for at tilkøbe en fuldt integreret Aeroccino 3 mælkeskummer. Det vil sige, at man har mulighed for at lave mælkeskum samt andre drikke såsom cappuccino og latte macchiato, hvis man har brug for dette.

Både Trustedreviews.com og Techadvisor.co.uk mener, at mælkeskummeren er nødvendig, da man herved får flere valgmuligheder i forhold til de forskellige typer af kaffe.

Kaffemaskinen vejer i alt 4,4 kilo, hvorfor man har rig mulighed for at rykke rundt på den, hvis dette ønskes.

Udvalgte fordele ved Nespresso Expert:
🔵 Mulighed for flere kopstørrelser
🔵 Mulighed for indstilling af temperatur
🔵 Kan tilkoble en mælkeskummer til maskinen
🔵 Kan brygge kaffe og ændre på indstillinger med Nespresso-appen
🔵 Stilrent og elegant design med en flad bagside

Her kan du se en videopræsentation af Nespresso Expert. Videoen er lavet af Nespresso:

https://www.youtube.com/watch?v=DoVPu7KWP44

Nespresso Vertuo Plus

4,5 ud af 5 stjerner hos det store testmagasin Trustedreviews.com
3,5 ud af 5 stjerner hos det britiske teknikmagasin Techradar.com
89 ud af 100 point hos det britiske magasin Good Housekeeping Institute

Nespresso Vertuo Plus

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
999,00 Kr. 0,00 Kr. 999,00 Kr. Læs mere
999,00 Kr. 0,00 Kr. 999,00 Kr. Læs mere

 

Nespresso Vertuo Plus er blevet testet og anmeldt af de tre ekspertkilder Trustedreviews.com, Techradar.com og Good Housekeeping Institute. Alle tre eksperter er vilde med modellen, som de giver henholdsvis 4,5 ud af 5 stjerner, 3,5 ud af 5 stjerner og 89 ud af 100 point.

Eksperterne fra Trustedreviews.com er især vilde med maskinens brugervenlighed og robuste design. Dette er eksperterne fra Techradar.com enige i, men nævner også, at der er mulighed for at lave flere typer af kaffe, hvilket de er begejstrede for. Good Housekeeping Institute tilføjer, at det ydermere er praktisk med den aftagelige vandbeholder.

Ingen af eksperterne finder mange ulemper ved Nespresso Vertuo Plus. Dog nævner de blandt andet, at kaffekapslerne er en smule dyre til denne maskine samt, at den generelt bare er ret dyr i drift.

Kort om Nespresso Vertuo Plus

Med Nespresso Vertuo Plus har man mulighed for at lave en kop kaffe med et enkelt tryk på en knap. Maskinen kommer i et elegant design i sort og sølv, hvilket skaber et simpelt udtryk, så den passer ind i de fleste køkkener.

Nespresso Vertuo Plus er en smule anderledes i forhold til andre modeller fra samme mærke. Eksperterne fra Good Housekeeping Institute og Trustedreviews.com forklarer, at man med denne kaffemaskine bruger en helt ny type kapsler ved navn Nespresso Vertuo kapsler. Man kan derfor ikke benytte de traditionelle kaffekapsler. De mener dog ikke, at det gør så meget, selvom der er færre valgmuligheder i forhold til smag.

Endvidere kommer Nespresso Vertuo Plus med en aftagelig vandbeholder, der i alt kan rumme 1,7 liter. På den måde behøver man ikke genopfylde beholderen særlig tit. I og med at den er aftagelig betyder det også, at den er nem at rengøre efter brug.

Eksperterne fra Good Housekeeping Institute skriver, at man ikke har mulighed for blot at bruge maskinen til at lave varmt vand. De forklarer dog yderligere, at ”behovet for dette alligevel ikke er særlig stort”, da man har mulighed for at vælge en kaffe i flere forskellige størrelser.

Brug og funktioner

Nespresso Vertuo Plus er forsynet med 5 kopstørrelser, som man kan finde med blot et enkelt tryk på knappen. Disse størrelser er espresso, dobbelt espresso, gran lungo, mug og alto.

Derudover kommer Nespresso Vertuo Plus med den innovative bryggeteknologi Centrifusion. Dette et unikt og patenteret system fra Nespresso. Centrifusion-teknologien roterer kapslen op til 7000 gange i minuttet, hvorfor det sikrer en optimal blanding af malet kaffe og vand. Desuden sikrer det også en optimal frigivelse af smag og aromaer.

Med Nespresso Vertuo Plus har hver kaffekapsel også en stregkode, som Vertuo-teknologien kan genkende. Herefter bliver maskinen tilpasset, så man opnår det ønskede resultat for den enkelte variant i form af mængde af crema, temperatur, kopstørrelse m.m.

Eksperterne fra Techradar.com forklarer, at ”hvis man er på udkig efter en kaffemaskine, hvor man kan dufte nylavet kaffe i køkkenet hver morgen, så skal man kigge andetsteds”. De mener dog, at kaffemaskinen er brugbar og praktisk samt hurtig til at lave kaffe, hvorfor den er ”fantastisk”, hvis det er sådan en maskine, man har brug for.

Andre fordele

Ved køb af Nespresso Vertuo Plus får man en kaffemaskine med et automatisk hoved. Takket være det automatiske hoved kan man nemt åbne og lukke for toppen af maskinen ved brug af blot en enkelt bevægelse, hvorfor Trustedreviews.com nævner, at maskinen er ”ekstremt simpel at bruge”.

Udover at det er nemt at rengøre maskinen på grund af den aftagelige vandbeholder, så er det yderligere nemt at afkalke den. Det er vigtigt, at man husker dette, da det ikke mindst gør, at kaffen smager bedre, men også at maskinen har en længere levetid.

Yderligere kommer Nespresso Vertuo Plus med en automatisk udsmidning af brugte kapsler samt en justerbar kopholder.

Udvalgte fordele ved Nespresso Vertuo Plus:
🔵 Udstyret med et automatisk hoved
🔵 Kan brygge kaffe ved at trykke på blot en enkelt knap
🔵 Centrifusion-teknologi
🔵 Aftagelig vandbeholder med kapacitet på 1,7 liter
🔵 Stregkodegenkendelse

Her kan du se en videopræsentation af Nespresso Vertuo Plus. Videoen er lavet af Nespresso:

https://www.youtube.com/watch?v=1b399uvSw3c

Nespresso Pixie Electric Titan

4,5 ud af 5 stjerner hos det store testmagasin Trustedreviews.com

Nespresso Pixie Electric Titan

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
699,00 Kr. 0,00 Kr. 699,00 Kr. Læs mere
699,00 Kr. 0,00 Kr. 699,00 Kr. Læs mere
837,00 Kr. 0,00 Kr. 837,00 Kr. Læs mere

 

Nespresso Pixie Electric Titan er blevet testet og anmeldt af det store testmagasin Trustedreviews.com. Eksperterne er vilde med kaffemaskinen, som de har valgt at give 4,5 ud af 5 stjerner.

Eksperterne fra Trustedreviews.com er især vilde med, at maskinen er kompakt samt udstyret med flere praktiske funktioner. De nævner blandt andet, at vandbeholderen samt betjeningen af maskinen er brugervenlig og praktisk.

Trustedreviews.com finder ikke mange ulemper ved Nespresso Pixie Electric Titan. De bemærker dog, at der ikke findes det største udvalg af kaffekapsler til denne maskine samt, at der kun er de mest typisk drikke, hvorfor de ville ønske, at der var nogle flere valgmuligheder.

Kort om Nespresso Pixie Electric Titan

Eksperterne fra Trustedreviews.com beskriver Nespresso Pixie Electric Titan, som værende ”en stilren og kompakt kaffemaskine” med en vægt på blot 2,74 kilo. Det betyder, at man nemt kan rykke rundt på maskinen, hvis dette ønskes. Derudover er den lavet af titanium i et sort og sølv design, hvorfor den vil passe ind i de fleste køkkener.

Med Nespresso Pixie Electric Titan er der mulighed for, at man blot kan finde den smag eller kaffekapsel, som man ønsker, sætter den i maskinen og herefter trykke på knappen. Herefter klarer maskinen resten, hvorfor man ikke behøver at gøre mere.

Kaffemaskinen kommer med en aftagelig vandbeholder, der i alt kan rumme 0,7 liter. Når vandbeholderen er tom, vil maskinen informere om dette. Derudover er maskinen forsynet med en autosluk-funktion, hvilket betyder, at den pr. automatik slukker, hvis den ikke er blevet brugt i 9 minutter.

Brug og funktioner

I forhold til andre kaffemaskiner fra samme mærke, kommer Nespresso Pixie Electric Titan ikke med lige så mange funktioner. Dog er maskinen stadig forsynet med et effektivt varmesystem samt et tryk på 19 bar, hvilket gør det muligt at udnytte så meget aroma og smag som muligt fra den specifikke kaffekapsel. Der er desuden mulighed for 2 forskellige kopstørrelser såsom espresso og lungo.

Hvis man ønsker en maskine, der kan brygge espresso, så er Nespresso Pixie Electric Titan et oplagt valg. Ønsker man også muligheden for selv at blande andre opskrifter såsom caffe latte, macchiato eller cappuccino, så er der yderligere mulighed for det, hvis man kombinerer maskinen med en ekstern Aeroccino mælkeskummer fra Nespresso.

Endvidere forklarer Trustedreviews.com, at foruden den diskrete tænd-knap, så er der kun to andre knapper til at vælge en kaffedrik. Desuden nævner de, at modellen er hurtig, da den opvarmer på ingen tid og opnår den ideelle temperatur på omkring 25 sekunder. Kaffemaskinen er derfor både kendt for at være miljøvenlig og ergonomisk, da den yderligere kommer med et energibesparende program.

Andre fordele

Med Nespresso Pixie Electric Titan får man en maskine med flere praktiske funktioner. Disse funktioner er blandt andet en automatisk og programmerbar mængdekontrol og et funktionelt håndtag.

Derudover er Nespresso Pixie Electric Titan også forsynet med en kabelskjuler, en justerbar drypbakke lavet af metal samt en opsamlingsbeholder til brugte kaffekapsler, hvor der i alt er plads til 10 kapsler. Opsamlingsbeholderen er både nem at fjerne samt at genopfylde, når der er brug for dette.

Udvalgte fordele ved Nespresso Pixie Electric Titan:
🔵 Hurtig opvarmning på blot 25 sekunder
🔵 Energi- og miljøvenlig
🔵 Udstyret med autosluk-funktion
🔵 Mulighed for at vælge mellem 2 forskellige kopstørrelser
🔵 Mindre og kompakt model i et stilrent design

Her kan du se en videopræsentation af Nespresso Pixie Electric Titan. Videoen er lavet af Super Shop:

https://www.youtube.com/watch?v=-xHWFu-wRWI

Sage Nespresso Creatista Plus

Anbefalet hos Englands største testmagasin Which.co.uk
5 ud af 5 stjerner hos det britiske magasin Good Housekeeping Institute

Sage Nespresso Creatista Plus

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
2.499,00 Kr. 0,00 Kr. 2.499,00 Kr. Læs mere
2.499,00 Kr. 0,00 Kr. 2.499,00 Kr. Læs mere

 

Sage Nespresso Creatista Plus er blevet testet og anmeldt af de to britiske eksperter Which.co.uk og Good Housekeeping Institute. Begge ekspertkilder er begejstrede for denne model, som de har valgt at give henholdsvis en anbefaling samt 5 ud af 5 stjerner.

Eksperterne fra Which.co.uk er især vilde med, at maskinen er nem at komme i gang med og herefter bruge, samt at dens mælkeskummer er ’imponerende’. Hos Good Housekeeping Institute mener de også, at maskinen er brugervenlig, men lægger især vægt på, at den er nem at rengøre samt er hurtig i brug.

Ingen af eksperterne finder mange ulemper ved Sage Nespresso Creatista Plus. De bemærker dog, at kaffemaskinen er forholdsvis dyr, samt at man kun har mulighed for at anvende kaffekapsler fra Nespresso ved brug af modellen.

Kort om Sage Nespresso Creatista Plus

Sage Nespresso Creatista Plus er en moderne kaffemaskine, hvor eksperterne fremhæver, at den er stilren samt kommer i et elegant design i børstet rustfrit stål. Eksempelvis skriver Good Housekeeping Institute, at ”designet er enkelt og ligner de maskiner, som man kan finde på en kaffebar”.

Maskinen har desuden en vandbeholder med en kapacitet på 1,5 liter, hvorfor man ikke skal genopfylde beholderen hele tiden. Med Sage Nespresso Creatista Plus kan man kun anvende kaffekapsler fra Nespresso, men der er dog mulighed for at vælge forskellige smage m.m.

Der medfølger yderligere en barista-mælkeskummer ved køb af Sage Nespresso Creatista Plus, hvilket betyder, at man også har mulighed for at lave forskellige drikke med mælk såsom cappuccino eller caffe latte.

Brug og funktioner

Sage Nespresso Creatista Plus kommer med flere valgmuligheder i forhold til kaffebrygningen samt en hurtig opvarmning, da man opnår den ideelle temperatur på blot 3 sekunder. Derudover beskriver eksperterne fra Which.co.uk, at modellen er nem at sætte op og komme i gang med, og så er den tilmed ”nem at anvende”.

Den kommer blandt andet med 11 forskellige temperaturindstillinger til opvarmningen af mælk. Der findes yderligere en automatisk damprørsteknik, som giver op til 8 forskellige indstillinger i forhold til kaffens tekstur. Man kan derfor både lave en kop kaffe uden mælk såsom ristretto, espresso eller lungo eller en mælkebaseret kaffe. Damprøret har en indbygget temperatursensor samt en automatisk rensefunktion.

Sage Nespresso Creatista Plus er nem at betjene, da den er forsynet med et brugervenligt digitalt display. Dette display er intuitivt og guider forbrugeren gennem de forskellige valgmuligheder i forhold til tilberedning og vedligeholdelse. Man kan også vælge mellem 8 forskellige opskrifter på forskellige typer af kaffe på displayet, hvis man har brug for inspiration.

Andre fordele

Eksperterne fra Good Housekeeping Institute fremhæver yderligere, at man med Sage Nespresso Creatista Plus får man en kaffemaskine, der er forsynet med funktionen autosluk. Det betyder, at maskinen pr. automatik vil slukke, hvis man ikke har brugt den i en periode, hvilket de forklarer er en fordel, ”så man ikke bruger unødigt med strøm, mens maskinen ikke er i brug”.

Derudover kommer Sage Nespresso Creatista Plus med et tryk på 19 bar, hvorfor der vil blive udtrukket den optimale smag og aroma fra kaffekapslen.

Udvalgte fordele ved Sage Nespresso Creatista Plus:
🔵 8 forskellige indstillinger i forhold til tekstur
🔵 Vandbeholder med en kapacitet på 1,5 liter
🔵 Der medfølger en mælkeskummer
🔵 11 temperaturindstillinger til opvarmning af mælk
🔵 Udstyret med et intuitivt og guidende display

Her kan du se en videopræsentation af Sage Nespresso Creatista Plus lavet af Nespresso:

https://www.youtube.com/watch?v=KqOkeZ6xWWw

 


Pas på miljøet med kaffekapslerne ♻

I det følgende vil vi se nærmere på kapselkaffemaskinernes påvirkning af miljøet, da kapslerne ikke er så let-nedbrydelige som for eksempel almindelige kaffefiltre. Læs med her og lær, hvordan du undgår at skade miljøet.

Kapsler bør ikke ende i skraldespanden

Det danske forbrugerråd Tænk fortæller, at både miljø og klima er begyndt at lide under forbrugernes forkærlighed for kaffe-kapsler.

Kapslerne er nemlig lette og hurtige, når det gælder brygning af espresso og andre specialkaffetyper i hjemmet, men materialet af kapslerne gør, at man ikke bør smide dem i skraldespanden.

Kapslerne fra forskellige mærker vil ofte også være skabt fra forskellige materialer. Nespressos kapsler er lavet af aluminium, og andre er af plast.

Fælles er dog, at bliver de brændt som affald, så udleder de tunge drivhusgasser, og dette sker, hvis man smider kapslerne i skraldespanden.

Sortér dine kapsler

I stedet for at ende i skraldespanden bør kapsler fremstillet af aluminium smides i metalbeholderen, og kapsler af plast skal puttes i plastbeholderen. Der findes metalbeholdere og plastbeholdere i mange affaldsordninger og på genbrugspladser.

Nespresso har egen løsning

Livsstil.tv2.dk fortæller, at hvis man fortrinsvis er forbruger af Nespressos egne kapsler, så er der en anden mulighed for at komme af med kapslerne. Man kan nemlig indlevere kapslerne hos 30 Nespresso-forhandlere over hele landet til genanvendelse.Nespresso-genanvendelsespose

Ideen er også til gavn for producenten selv, for Nespresso fortæller, at det kræver 20 gange mere energi at producere ny aluminium i forhold til, hvis man genanvender aluminiummet.

Forbrugsguiden.dk skriver, at dette initiativ kaldes for The Positive Cup og startede tilbage i 2014, da det var Nespressos mission at gøre kaffeindtaget via kapsler mere bæredygtigt, og at forbrugerne kunne nyde kaffen med god samvittighed. Du kan læse mere om dette i denne Nespresso maskine test.

Hvis man bor langt fra en Nespresso-forhandler, kan man også give sine brugte kapsler til postmanden. Nespresso har nemlig indgået en aftale med PostNord, hvor det både er muligt at give de brugte kapsler direkte til postmanden eller indlevere dem på posthuset i frankeret tilstand.

Disse kapsler skal samles i en genanvendelsespose, som man automatisk får med, når man bestiller de nye kapsler.

Posen med de brugte kapsler vil så blive taget med af postmanden, når han kommer med en ny levering Nespresso kapsler. Husk at posen skal frankeres.

På trods af debatten omkring at aluminiumskapsler er skadelige for miljøet, så er der ikke udsigt til, at Nespresso laver om på materialet. Det gør de ikke med den begrundelse, at aluminiums-indkapsling er den bedste måde at beskytte kaffen og frembringe de bedste smagsaromaer.

Hvis man ønsker et mere bæredygtigt alternativ, kan man i mange supermarkedet købe kapsler, som er biologisk nedbrydelige. Vær dog opmærksom på at resultatet kan blive forringet i forhold til de originale kapsler, plus at Nespresso-maskinerne kan tage skade af de uoriginale kapsler.


Gode råd ved indkøb af kapsel-kaffemaskine

Der er generelt ganske god sammenhæng mellem pris og kvalitet, når det handler om kapselmaskiner, hvilket denne kapsel kaffemaskine test også har vist os.
Derfor finder du ikke de helt billige modeller blandt anbefalingerne i denne artikel. Nogle vil måske hævde, at den resulterende kaffe må være ens, hvis det er de samme kapsler, der bruges. Det er dog ikke helt rigtigt.

Smagen og konsistensen afhænger i meget høj grad af vandtemperatur, vandtryk og hastighed, og selv små variationer i forhold til det optimale kan være afgørende for resultatet. Der er typisk bedre styr på disse parametre i lidt dyrere maskiner, og dermed bliver resultatet i mange tilfælde også bedre. På den anden side er det bestemt muligt at finde en udmærket model til rimelig pris, og vi har da også et par gode økonomimodeller med på listen.

Der er ret stor variation i strømforbruget på de forskellige modeller. I praksis har det dog ikke den helt store betydning, da maskinen kun er i drift kort tid ad gangen. Hav hellere fokus på eksempelvis vandtankens størrelse. Desto mindre den er, desto oftere skal den fyldes op. Det er især vigtigt, hvis I er flere om at bruge maskinen.

Der følger mælkeskummer med til mange af modellerne, men vær opmærksom på, at skumningen sjældent er fuldautomatisk. Et par af de lidt dyrere modeller har dog fuldautomatik, og det er værd at overveje, hvis du foretrækker kaffevarianter, hvor mælken indgår. Omvendt er der penge at spare, hvis der ikke er udsigt til, at mælken er nødvendig til det brug, du påtænker. Her kan du med fordel gå efter de modeller, som købes uden mælkeskummer, idet prisforskellen kan være ret markant.

Kapsel-kaffemaskinerne er blevet populære, fordi det er nemt og bekvemt at lave en hurtig kop kaffe. Som på næsten alle andre områder kommer bekvemmeligheden dog med en pris, idet kaffen er dyrere, når den leveres på kapsel-form. Du skal derfor kalkulere med, at selve maskinen i det lange løb er den mindste del af udgiften. Det er endnu et argument for, at du ikke bør vælge maskinen alt for billigt.

Hvis du vælger en Nespresso maskine, så kan du med fordel se denne video:

https://www.youtube.com/watch?v=uVwM8obVT-s

Kapsel-kaffemaskine Test – Disse kilder har vi anvendt

Udvælgelsen af de bedste kapsel-kaffemaskiner har vi primært baseret på offentlige uvildige tests fra både ind- og udland. Herunder lister vi de anvendte kilder, så du eventuelt selv kan gå i dybden med de forskellige test og anmeldelser. Bemærk, at en del af kilderne kræver betaling for at give adgang til det fulde indhold.

Aftonbladet.se 🇸🇪
Aftonbladet.se er med 3,5 millioner læsere Sveriges største net-avis. I samarbejde med barista og kafferister Joanna Alm testede avisen for nogen tid siden en række kapsel-kaffemaskiner. Er du abonnement, kan artiklen og testen læses her.

Which.co.uk 🇬🇧
Det engelske testmagasin Which har, som navnet mere end antyder, specialiseret sig i forbrugerrådgivning i forhold til det bedste valg af produkter. Magasinet tester og vurderer alt fra biler til bleer, og benytter både professionelle vurderingsmænd med branchekendskab, testpaneler med lægfolk og almindelige forbrugere samt forskellige former for laboratorietests. Magasinet har også bragt en grundig test af blandt andet Nespresso CitiZ & Milk. Fuld adgang kræver dog abonnement.

Which har også haft Bosch Tassimo Vivy til test. Du kan læse hele testen her.

Magasinet har også haft Nescafe Dolce Gusto Piccolo til test. Denne maskine er Which dog ikke helt så imponeret over. Du kan læse hele deres anmeldelse her.

Du kan også læse deres anmeldelse Nescafé Dolce Gusto Oblo. Denne maskine får til gengæld meget ros med på vejen, og bliver kåret til “bedste køb”. Du kan læse hele artiklen her.

Which.co.uk har også testet og anmeldt kaffemaskinen Sage Nespresso Creatista Plus, som de har valgt at give en anbefaling. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Vlt.se 🇸🇪
Den svenske avis Vlt.se bragte i august 2016 en test med 6 udvalgte kapsel-kaffemaskiner. Artiklen og testen er gratis tilgængelig og nem at gå til, da de testede produkter er opstillet i et skema med fordele og ulemper.

Testberichte.de 🇩🇪
Det tyske magasin Testberichte.de har specialiseret sig i at samle forskellige tests og brugeranmeldelser, analysere dem og derefter komprimere resultatet i en samlet point-score, der kan sammenlignes produkterne imellem – også selv om de ikke nødvendigvis er testet de samme steder. Det giver generelt et lidt bredere grundlag for vurderingen. Magasinet analyserer mange forskellige produkttyper, og således også kapsel-kaffemaskiner. Ved at følge de respektive links, kan du se deres vurdering af blandt andet Nespresso CitiZ & Milk, Nespresso Prodigio&Milk og De’Longhi Lattissima Pro.

Trustedreviews.com 🇺🇸
Det engelske magasin Trustedreviews.com har specialiseret sig i test og anmeldelser af elektroniske produkter. De moderne kapsel-kaffemaskiner er så tilpas avancerede, at de også har fanget opmærksomheden hos dette magasin, som er kendt for dybdegående og fagligt velfunderede artikler. Det er der gode eksempler på, idet magasinet blandt andet har testet og anmeldt Nespresso Lattissima Touch, Nespresso Prodigio&MilkDe’Longhi Lattissima Pro, Bosch Tassimo Vivy, Nescafe Dolce Gusto Piccolo og Nescafé Dolce Gusto Oblo.

Testsiden har blandt andet testet og anmeldt kaffemaskinerne Nespresso Pixie Electric Titan, Nespresso Vertuo Plus og Nespresso Expert. Du kan læse anmeldelserne her, her og her.

Testsieger.de 🇩🇪
Testsieger.de er endnu et eksempel på et tysk magasin med speciale i indsamling og krydsreferering af testmateriale med henblik på at generere en sammenlignelig karakter på tværs af produkterne. Testsiger.de beskæftiger sig meget med elektronik- og husholdningsprodukter, og magasinet har blandt andet giver udmærkede bedømmelser af Nespresso Lattissima Touch, Nespresso Prodigio&Milk og Nespresso Gran Maestria.

Chip.de 🇩🇪
Det tyske magasin Chip.de er blandt andet blevet kendt for sine korte og præcise anmeldelser af elektronisk udstyr, hvor der samtidig gives en overskuelig oversigt over fordele og ulemper. Flere af de efterhånden ret avancerede kapselmaskiner har også været på testbænken, og et par eksempler på gode anbefalinger fra Chip.de er Nespresso Lattissima Touch og De’Longhi Lattissima Pro.

Altomdata.dk 🇩🇰
De fleste danskere med en smule hang til elektronik kender uden tvivl magasinet Altomdata.dk, som efterhånden har flere generationer på bagen. Magasinet beskæftiger sig med artikler og anmeldelser af blandt andet elektroniske produkter og software. Vi faldt også over en interessant anmeldelse af Nespresso Lattissima Touch, som kan læses her.

Dinside.no 🇳🇴
Magasinet Dinside.no er blevet ret populært blandt nordmændene. Magasinet beskæftiger sig med aktuelt forbrugerstof af enhver art, og har derfor også set nærmere på de populære kapsel-kaffemaskiner. Her er der blandt andet ros og flotte karakterer til Nespresso Prodigio&Milk, der er testet og analyseret i dybden i denne artikel.

Gastromand.dk 🇩🇰
Det lidt nyere danske magasin Gastromand.dk beskæftiger sig med alle typer af emner inden for madlavning og gastronomi. Så det bestemt også relevant med test af kapsel-kaffemaskiner. Magasinet har blandt andet bragt en meget udførlig artikel med fokus på Nespresso Gran Maestria. Følg linket, hvis du vil læse mere om Gastromands vurdering.

Toptenreviews.com 🇺🇸
Det engelske magasin Toptenreviews.com er endnu et eksempel på et serviceorgan, der hjælper forbrugerne med at manøvrerer i det stadig større udbud af produkter på markedet. Det sker ved anmeldelser og test af produkter. I november 2016 kom turen til Nespresso Pixie. Du kan læse hele anmeldelsen via dette link.

Techlicious.com 🇺🇸
Som navnet også antyder, har magasinet Techlicious.com fokus på de lidt mere lækre gadgets og andre tekniske produkter. I august 2016 bragte magasinet en dybdegående artikel om blandt andet De’Longhi Lattissima Pro. Du kan eventuelt selv læse med her.

Tænk.dk 🇩🇰
Det danske Forbrugerrådet Tænk.dk, er kendt for at være en troværdig og upartisk kilde til forbrugerrådgivning. Dels har rådet gennem en længere årrække arbejdet med forbrugerstof, og troværdigheden bliver naturligvis ikke mindre af det tætte samarbejde med den danske Forbrugerstyrelse, der som bekendt er forbrugernes vagthund.

Tænk.dk beskæftiger sig mest med test og sammenligninger af produkter, de fleste af os bruger i dagligdagen. Et godt eksempel er rådets test af 41 kapsel-kaffemaskiner, som kan tilgås via dette link. Fuld adgang kræver dog abonnement. De får fortaget deres tests på laboratorier, hvilket gør deres tests meget præcise.

Det er også muligt at købe adgang til specifikke tests for et mindre beløb. Dermed får du adgang til en omfattende og detaljeret gennemgang af hvert enkelt produkt, hvor der er individuel karaktergivning på en lang række testede parametre.

Råd & Rön 🇸🇪
Hos svenskerne har de også et forbrugerråd i lighed med Tænk.dk. Her hedder det Råd & Rön, og magasinet fungerer på mange måder præcis som det danske. Råd og Rön har også testet kapsel-kaffemaskiner – endda i en omfattende test og sammenligning af hele 53 maskiner. Testen kan tilgås her, men også her kræves der abonnement.

Til gengæld får du adgang til et systematisk materiale, hvor den samlede karaktergivning er præsenteret i et interaktivt skema med flere sorteringsmuligheder. Der er også mulighed for at se nærmere på den enkelte kapsel-kaffemaskine og se karaktergivningen for hver testet parameter.

Good Housekeeping Institute 🇬🇧
Det store internationale magasin Good Housekeeping Institute er en af verdens mest velbesøgte forbrugermagasiner. Her tester man en lang række produkter. Testpanelet har blandt andet haft Nespresso Essenza Mini til test. Du kan læse deres bedømmelse af kapselmaskinen her.

Eksperterne fra Good Housekeeping Institute har også testet og anmeldt kaffemaskinerne Sage Nespresso Creatista Plus og Nespresso Vertuo Plus. Du kan læse anmeldelserne her og her.

Techadvisor.co.uk 🇬🇧
Den britiske teknologiside Techadvisor.co.uk beskæftiger sig med alt det, der har med teknologi og teknik at gøre. Det vil sige, at de skriver guides, artikler, nyheder samt gode råd om et væld af emner indenfor teknologiens verden. Udover at levere artikler, guides m.m., så anmelder og tester Techadvisor.co.uk også et hav af produkter. De har blandt andet testet og anmeldt kaffemaskinen Nespresso Expert, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Techradar.com 🇬🇧
Den britiske teknologiside Techradar.com beskæftiger sig med forskellige aspekter i forhold til teknologiens verden. Eksperterne hos Techradar.com skriver både nyheder, artikler og guides om teknologi. Derudover anmelder de også forskellige elektroniske produkter til hjemmet. Her har Techradar.com testet kaffemaskinen Nespresso Vertuo Plus, som de har givet 3,5 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen her.

{{ reviewsOverall }} / 5   (1 Vurdering)
Vurdering
Anmeldelser Indsend anmeldelse
Order by:

Her kan du skrive en kommentar til artiklen

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Indsend anmeldelse