De bedste Siemens kaffemaskiner ifølge eksperter og test

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Siemens kaffemaskine testvinder guide 2021: – Denne artikel handler om kaffemaskiner fra det kendte mærke Siemens. I denne artikel giver vi et overblik over de bedste Siemens kaffemaskiner på markedet lige nu.

Der er både tale om Siemens kaffemaskiner, som er vurderet i officielle test fra diverse eksperter samt modeller, der har opnået en masse gode anmeldelser fra brugere af den specifikke model.

De eksperter, der er tale om, er blandt andet Råd & Rön, Stiftung Warentest, Coffeness.de, Coffeenation.co samt mange flere.

Artiklen er delt op således, at vi først præsenterer forskellige traditionelle kaffemaskiner fra Siemens med fokus på kaffemaskinernes specifikationer.

Herefter gennemgår vi forskellige espressomaskiner fra Siemens igen med fokus på specifikationerne. Til sidst giver vi et overblik over andre gode alternativer til Siemens kaffemaskiner og espressomaskiner.

Efter vi har gennemgået de forskellige bedste kaffemaskiner og espressomaskiner på markedet, forklarer vi hvem Siemens er. Herefter har vi lavet en guide med facts og viden omkring kaffe, hvordan man vælger de rigtige kaffebønner, samt hvad fordelene ved en god kop kaffe er.

Sidst men ikke mindst vil vi kort præsentere og gennemgå de forskellige testkilder, der er brugt i denne artikel.

Denne artikel indeholder:
🔶 Præsentation af forskellige Siemens traditionelle kaffemaskiner
🔶 Gennemgang af forskellige anmelderroste Siemens espressomaskiner
🔶 Overblik over alternativer til Siemens kaffemaskiner
🔶 Information om Siemens
🔶 Guide med facts og viden om kaffe
🔶 Viden om hvordan man vælger de rigtige kaffebønner
🔶 Information om hvad fordelene ved en god kop kaffe er
🔶 Gennemgang af de forskellige testkilder

Siemens kaffemaskine test-oversigt – Her er de bedste modeller ifølge eksperterne

Denne artikel indeholder en oversigt af de bedste Siemens kaffemaskiner, baseret på analyse af en lang række ekspert tests. Du finder også prissammenligning af de forskellige modeller, så du nemt og hurtigt kan finde de billigste forhandlere.

Traditionelle Siemens kaffemaskiner

I dette afsnit gennemgår vi forskellige traditionelle kaffemaskiner fra Siemens, som er nogle af de bedste på markedet. De fleste kaffemaskiner kan bestilles via internettet og leveres direkte til dit hjem. Vi giver et overblik over kaffemaskinernes specifikationer, funktioner og fordele, så det bliver nemt og overskueligt at finde ud af, om det er den rette kaffemaskine til ens behov.  


Siemens TC86303

✅ Bedst i test hos uvildige forbrugermagasiner

Siemens TC86303

 

.
En sikker, nem og brugervenlig kaffemaskine

Siemens TC86303 er en brugervenlig kaffemaskine, idet den er både nem og sikker at anvende. Med automatisk sluk-funktionen slukker kaffemaskinen pr. automatik efter brug. Dette sørger for en sikker anvendelse samt en reducering af energiforbruget. Udover automatisk sluk har denne kaffemaskine også en drypstopfunktion, hvilket betyder at maskinen ikke bliver ved med at dryppe ned på varmepladen. Der skal derfor ikke engang bruges tid på rengøring længere.

Bryggetemperaturen er optimal hver eneste gang

Når en kaffe brygges, skal det gøres ved den helt rette temperatur. Med Siemens TC86303 todelte SensorControlled-opvarmningssystem bliver vandet opvarmet til den helt rette temperatur hver eneste gang. Vandet opvarmes til mellem 92 og 96 grader, hvor den færdigbryggede kaffe holder en optimal temperatur på mellem 80 og 85 grader.

Mange muligheder og funktioner

Denne kaffemaskine har et væld af forskellige valgmuligheder og funktioner, hvorfor der er mulighed for at brygge den perfekte kop. Den har blandt andet en aromaSense Plus-funktion, hvilket sørger for en optimal kop kaffe, hvad enten der brygges meget eller lidt. Kontakttiden mellem vandet og bønnerne bliver nemlig registeret helt automatisk. Derudover kan der findes en timer funktion. Med kaffemaskinens aftagelige vandtank kan man også nemt fylde på til den næste brygning.

Udvalgte fordele ved Siemens TC86303:
☕ Memoryfunktion
☕ Autostandbyfunktion
☕ Todelt SensorControlled-opvarmningssystem
☕ AromaSense Plus
☕ Drypstopfunktion
☕ Aftagelig vandtank


Siemens TC86503

Siemens TC86503 kaffemaskine

 

Siemens TC86503 er en videreudvikling af testvinderen TC86303. Med dens mange funktioner er det muligt at brygge den helt perfekte kop kaffe. Ligesom den ovenstående kaffemaskine, har TC86503 en aromaSense Plus funktion, der sørger for en god smagsoplevelse ved hver eneste brygning. Denne variant kan brygge op til otte kopper kaffe på én gang, og har tilmed en indbygget timer med hukommelsesfunktion. Hvis man ønsker, at have kaffen klar på et bestemt tidspunkt, kan man indstille kaffemaskinen til dette.

Autosluk-funktion og indbygget afkalkningssystem

Kaffemaskinen er sikker på grund af dens autosluk-funktion, der sørger for at slukke maskinen. Det er både energibesparende og sikkert på samme tid. Med dens aftagelige vandtank kan man nemt og hurtigt fylde vand og kaffe på kaffemaskinen. Derudover kan man tage filterbeholderen ud til siden, hvorfor det er en utrolig nem og brugervenlig kaffemaskine. Siemens TC86503 har et indbygget afkalkningssystem. Man vil få at vide, hvornår det er tid til afkalkning, hvor der herefter blot skal trykkes på en enkelt knap.

En kaffemaskine med et elegant design og nem at rengøre

Denne kaffemaskine har et utrolig elegant og simpelt design, der passer til de fleste køkkener. I og med kaffemaskinen ofte står til synligt skue på køkkenbordet, er det vigtigt med en elegant og fin kaffemaskine. Det er man sikret med Siemens TC86503, der har et fint og simpelt design. Derudover er det også nem at holde kaffemaskinen ren med dens drypstopfunktion. Rengøring er ikke nødvendig, da denne funktion sørger for at stoppe diverse dryp, så de ikke falder ned på varmepladen.

Todelt opvarmningssystem

Kaffe skal altid laves ved den helt rigtige temperatur, hvorfor opvarmningssystemet i Siemens TC86503 er optimalt. Dens todelte SensorControlled-opvarmningssystem sørger for at opvarme både vand og kaffe til den rette temperatur, så kaffe kan nydes med det samme eller efter noget tid.

Udvalgte fordele ved Siemens TC86503:
☕ Praktiske funktioner
☕ Autosluk-funktion
☕ Indbygget afkalkningssystem
☕ Brugervenlig (aftagelig vandtank og fri adgang til filterbeholder)
☕ AromaSense Plus funktion


Espressomaskiner

I dette afsnit gennemgår vi forskellige espressomaskiner fra Siemens, som er nogle af de bedste på markedet. De fleste Siemens espressomaskiner kan bestilles via internettet og leveres direkte til dit hjem. Vi giver et overblik over espressomaskinernes specifikationer, funktioner og fordele, så det bliver nemt og overskueligt at finde ud af, om det er den rette espressomaskine til ens behov.


Siemens EQ.9 Plus Connect s500

Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön
73 ud af 100 point hos Englands største testmagasin Which.co.uk
4.3 ud af 5 stjerner hos det tyske testmagasin Chip.de
Anbefalet af de tyske kaffeeksperter hos Coffeeness.de

Siemens EQ.9 Plus Connect s500

.
Siemens EQ.9 Plus Connect s500 er blevet testet og anmeldt af fire ekspertkilder, hvilket inkluderer Råd & Rön, Which.co.uk, Chip.de og Coffeeness.de. Alle eksperter er begejstrede for kaffemaskinen, som de har givet gode anmeldelser.

Dette har de blandt andet gjort på grund af maskinens fantastiske kaffe og mange gode indstillinger. Dog er de mindre glade for, at Siemens EQ.9 Plus Connect s500 er forholdsvis dyr.

Kaffemaskine med ekstremt mange indstillinger, ifølge eksperterne

Ifølge eksperterne er Siemens EQ.9 Plus Connect s500 ”en rigtig god kaffemaskine”. Eksempelvis skriver eksperterne fra Chip.de, at modellen ville have været helt i top i deres test, hvis ”den ikke havde gået så meget ned i point for rengøringen”. De mener nemlig, at rengøringen er temmelig omfattende.

Til gengæld nævner eksperterne, at kaffemaskinen ellers ikke har nogen svagheder, hvilket de er imponerede over. Her nævner Chip.de alt lige fra den velsmagende kaffe til de utallige indstillinger og det lave støjniveau som værende fordele.

Eksperterne fra Coffeeness.de er enige i disse betragtninger og fremhæver, at man får en kaffemaskine, der ikke ”kun er pålidelig, men også kompakt”. Derfor mener eksperterne, at modellen alt i alt er ”en fremragende maskine”, selvom prisen er høj.

Mange indstillingsmuligheder

Med Siemens EQ.9 Plus Connect s500 får man en fuldautomatisk kaffemaskine, der klarer hele byggeprocessen med et enkelt tryk. Maskinen har mange indstillingsmuligheder, så man kan brygge netop den kop kaffe, man bedst kan lide. Man kan blandt andet tilpasse kaffestyrken og malingsgraden af bønner i den integrerede kaffekværn.

Samtidigt er der mulighed for at brygge flere forskellige kaffedrikke. Da maskinen har en mælkeskummer, kan man lave drikke både med og uden mælk såsom ristretto, espresso, sort kaffe, cappuccino, latte macchiato, varm mælk m.m. Det er muligt at brygge op til seks kopper kaffe på én gang eller tilberede to kopper på samme tid, hvis man har brug for det.

Maskinen kommer ydermere med en bønnebeholder med et aromabevarende låg og en aftagelig vandbeholder. Mens bønnebeholderen rummer op til 290 gram bønner, har vandbeholderen en kapacitet på 2,3 liter vand.

Nem anvendelse

Siemens EQ.9 Plus Connect s500 er en kaffemaskine, der er nem at anvende. Den kan nemlig betjenes med hjælp fra en Home Connect-app, så man kan styre maskinen uanset, hvor man er henne. Man kan også indstille maskinen via TFT-displayet.

Kaffemaskinen har en autosluk-funktion, der automatisk slukker maskinen, hvis den ikke er blevet brugt i en længere periode. Har man en favoritdrik, kan man desuden tilføje sine personlige kaffeindstillinger med op til 11 drikke for 10 forskellige profiler. Det gør det hurtigere at vælge netop den drik, man ønsker.

Ved rengøring af Siemens EQ.9 Plus Connect s500 foregår dette automatisk takket være det fuldautomatiske rengørings- og afkalkningsprogram. Bryggeenheden og drypbakken er begge aftagelige, hvilket sikrer en nemmere rensning.

Udvalgte fordele ved Siemens EQ.9 Plus Connect s500:
☕ Automatisk rengørings- og afkalkningsprogram
☕ Autosluk-funktion
☕ Flere indstillingsmuligheder
☕ Mange kaffevarianter
☕ Betjening på maskinen eller via en app

Her kan du se en præsentationsvideo af Siemens EQ.9 serien. Videoen er produceret af Siemens Home International: 


Siemens CT636LES1

✅ 4.6 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos den danske forhandler Skousen.dk
✅ 4.7 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos den danske forhandler WhiteAway.com

Siemens CT636LES1

.
Siemens CT636LES1 er ikke medtaget i nogle officielle eksperttests, men er til gengæld populær hos brugerne hos de danske forhandlere Skousen.dk og WhiteAway.com. Her har kaffemaskinen fået henholdsvis 4,6 ud af 5 stjerner og 4,7 ud af 5 stjerner.

Brugerne mener nemlig, at det er en fremragende kaffemaskine, der gør lige netop det, den skal. Dog er et par brugere mindre begejstrede for, at det kan være svært at tømme drypbakken.

Ved køb af Siemens CT636LES1 skal man være opmærksom på, at det er en indbygningskaffemaskine. Det betyder, at modellen skal installeres i et køkkenskab.

Fantastisk kaffemaskine, ifølge brugerne

Ifølge forbrugerne hos de danske forhandlere Skousen.dk og WhiteAway.com er Siemens CT636LES1 en ”fantastisk kaffemaskine”, der er ”super brugervenlig” samt ”laver en rigtig dejlig kaffe”.

En bruger skriver eksempelvis, at Siemens CT636LES1 hurtigt laver en kop kaffe samt, at ”det er nemt at ændre styrke og kopstørrelse”. Samtidigt mener flere brugere, at kaffemaskinen ”er nem at rengøre”, hvilket altid er et plus.

Flere brugere fremhæver designet som værende en fordel, da det ”er en flot og stilren kaffemaskine”, der passer ind i de fleste køkkener. Dog mener nogle brugere, at mælkeskummets temperatur gerne måtte være højere.

Masser af kaffedrikke at vælge mellem

Med Siemens CT636LES1 får man en fuldautomatisk kaffemaskine. Det vil sige, at den klarer al arbejdet for en ved blot et enkelt tryk. Maskinen har en bønnebeholder med en kapacitet på 500 gram bønner og en aftagelig vandbeholder, der rummer op til 2,4 liter vand.

Samtidigt kommer Siemens CT636LES1 med en integreret kaffekværn og en mælkeskummer. Det giver mulighed for, at man kan lave en masse kaffedrikke både med og uden mælk. Der kan blandt andet vælges ristretto, espresso, filterkaffe, cappuccino, latte macchiato m.m. Man kan desuden brygge to kopper kaffe samtidigt.

Har man en favoritdrik, kan man gemme op til otte forskellige drikke med navne og en personlig indstilling af mælk og espresso. Det er ligeledes muligt at justere både styrke og kopstørrelse.

Avanceret teknologi

Siemens CT636LES1 er udstyret med flere avancerede funktioner såsom aromaDouble Shot og SensoFlow System. Mens aromaDouble Shot sørger for ekstra aroma og en fyldig styrke, sikrer SensoFlow, at temperaturen holdes konstant. Det gør, at kaffen brygges ekstra hurtigt.

Når man skal rengøre maskinen, foregår dette nemt takket være det fuldautomatiske rengørings- og afkalkningsprogram. Herved skal man ikke selv manuelt rense eller afkalke modellen. Selve bryggeenheden er aftagelig og kan vaskes med en fugtig klud.

Sidst men ikke mindst sørger funktionen SinglePortion Cleaning for, at maskinen bliver skyllet igennem efter hver bryggeproces, så man får en hygiejnisk og frisk kaffe.

Udvalgte fordele ved Siemens CT636LES1:
☕ Nem rengøring
☕ Mange kaffedrikke
☕ SensoFlow og aromaDouble Shot
☕ Mulighed for at gemme sine favoritdrikke
☕ Rummelig maskine


Alternativer til Siemens kaffemaskiner

I dette afsnit gennemgår vi alternativer til kaffemaskiner fra Siemens, som er nogle af de bedste alternativer på markedet. De fleste af disse maskiner kan bestilles via internettet og leveres direkte til dit hjem. Vi giver et overblik over maskinernes specifikationer, funktioner og fordele, så det bliver nemt og overskueligt at finde ud af, om det er den rette kaffe- eller espressomaskine til ens behov.


Delonghi ECAM21.117 Magnifica

✅ Testvinder hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Delonghi ECAM21.117

 

.
Modellen Delonghi ECAM21.117 Magnifica er testvinder hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön. De har lavet en test og vurdering af denne fuldautomatiske espressomaskine, hvor de har afgjort, at dens funktioner og indstillinger er så smarte, at de er nogle af de bedste på markedet. Råd & Rön roser især espressomaskinen for, at den er nem at betjene, laver kaffe med en god aroma, samt har den helt perfekte og optimale temperatur.

Nem betjening og rengøring

Der er ingen grund til at anskaffe sig en espressomaskine, der er svær at finde ud af. Denne model er nem at betjene, hvorfor man ikke skal bruge lang tid på at lære den at kende. Med espressomaskinens simple display kan man hurtigt få lavet en god kop kaffe. Derudover er rengøringen også en drøm, da den er utrolig let at rengøre.

Prisvenlig espressomaskine i perfekt størrelse
Delonghi-modellen har den helt perfekte størrelse, da den ikke er mere end 24 centimeter hver vej. Der er derfor plads til den i de fleste danske hjem, uden den tager al pladsen på køkkenbordet. Det bedste ved denne espressomaskine er, at den er utrolig prisvenlig. Man behøver ikke bruge hele budgettet for at finde en maskine, der kan opfylde ens behov.

Udvalgte fordele ved Delonghi ECAM21.117 Magnifica espressomaskine:
Brugervenlig
☕ God temperatur
☕ Nem at rengøre
☕ Perfekt størrelse
☕ Prisvenlig

Nedenfor kan du se en kort præsentation af DeLonghi ECAM21.117 Magnifica:


Melitta Caffeo Passione

Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

 

Melitta Caffeo Passione espressomaskine

 

.
En espressomaskine med topscorer hos hele to forskellige testkilder er altid en fordel. Det har denne model, da den både får topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön. Melitta Caffeo Passione er en lækker og kompakt espressomaskine, der har et væld af smarte funktioner. Det er nemlig en fuldautomatisk espressomaskine med mælkeskummer.

Simpelt anvendelsessystem

At bruge denne espressomaskine er utrolig nemt. Knapperne kan ses på lang afstand på grund af deres store størrelse. Derudover er der symboler på alle knapperne, så man ved lige præcis, hvad man skal trykke på. Der er derfor mulighed for at bruge denne maskine lige meget, om man har forstand på espressomaskiner eller ej. Der er tre forskellige kopstørrelse samt mulighed for at lave hele to kopper kaffe på en gang.

Mulighed for nem og hurtig rengøring

Det er vigtigt at rengøre ens espressomaskine, men det kan også være besværligt. Det er det slet ikke med denne model, da den har et automatisk rengørings- og afkalkningssystem. Selve maskinen fortæller en, hvornår det er tid til rengøring, hvorefter man blot kan sætte den i gang med det samme.

Udvalgte fordele ved Melitta Caffeo Passione espressomaskine:
Simpelt anvendelsessystem
☕ Nem og hurtig rengøring og afkalkning
☕ Fuldautomatisk espressomaskine
☕ To kopper kaffe på en gang

Du kan her se en præsentationsvideo af Melitta Caffeo Passione, produceret af Melitta: 


Bosch TKA6A041

Kåret som ‘Bedst i test’ i en større uafhængig test

Bosch TKA6A041 kaffemaskine

Perfekte kaffearoma, god sikkerhed og nem rengøring

Med denne model er der rig mulighed for at brygge lige præcis den kop kaffe, som man bedst kan lide. Der er nemlig en fuldendt kaffearoma, der kun bliver bedre af maskinens smarte aroma-knap. Derudover er denne maskine utrolig sikker, da den har en autosluk-funktion, hvor man selv kan vælge hvilket tidspunkt, som den skal slukke på. Rengøringen er også helt i top med kandens kæmpe åbning og nemme afkalkning. Der er ikke noget ved at bruge en masse tid på rengøring, hvorfor denne model er perfekt, hvis man ikke ønsker dette.

Smart drypstopfunktion med swing-out filterbeholder

Maskinens drypstopfunktion er noget af det smarteste, da det sørger for, at der ikke bliver spildt kaffe over det hele på selve maskinen. Kaffedryp kan sidde godt fast på varmepladen, hvorfor det kan være besværligt at fjerne. Med drypstop-funktionen forbliver pladen helt ren, da der ikke længere vil falde kaffedrypper ned på den. Derudover har denne maskine også en swing-out filterbeholder, der gør det nemt og hurtigt at tage filterposen ind og ud.

Fordele ved Bosch TKA6A041 kaffemaskine:
Drypstopfunktion
☕  Swing-out filterbeholder
☕ Aroma-knap
☕ Nem rengøring
☕ Sikker


Melitta Aroma Signature Deluxe

Testvinder hos svenske Råd & Rön

Melitta-Aroma-Signature-Deluxe-Testvinner-kaffemaskin

.
Denne kaffemaskine er en af de mere eksklusive på markedet. Dette er ikke kun på grund af dens udseende, men også på baggrund af dens funktioner. Derudover er den også testvinder hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön. Der er god mulighed for en optimal kop kaffe, hvis man ønsker en kaffemaskine med smarte funktioner.

Masser af muligheder og funktioner

Denne kaffemaskine har et LED-lys, der sørger for at tænde pr. automatik, når vandet hældes i. Dette gør, at man slet ikke spilder så nemt. Derudover har maskinen også en funktion, der viser, hvornår man skal sørge for at afkalke den. Den har derfor en lang levetid, hvis man sørger for at, hvad maskinen siger.

Funktionen drystop er selvfølgelig også en del af denne model, hvilket sørger for, at der ikke kommer kaffe over det hele. Selvfølgelig har maskinen også autosluk, hvilket sørger for, at den slukker pr. automatik efter brug.

Rengøring af maskinen er let som en leg
I forhold til maskinens prisleje har den smarte og brugervenlige rengøringssystemer. Der er nemlig både et afkalkningssystem samt et rengøringssystem. Der er en indikator, der fortæller, hvornår man skal afkalke og rengøre maskinen, hvorfor den er utrolig nem at holde.

Derudover kan alle maskinens dele aftages, så de kan skylles under vand. Man kan også vælge, at komme de forskellige dele i opvaskemaskinen i stedet.

Udvalgte fordele ved Melitta Aroma Signature Deluxe:
Nem og hurtig rengøring og afkalkning
☕ LED-lys
☕ Drypstop
☕ Autosluk
☕ Godt prisleje
☕ Brugervenlig


Bosch TKA8013 

Blandt testvinderne hos anerkendte testpaneler

Bosch TKA8013

Simpel betjening og lækker aroma

Denne kaffemaskine har et Dual Heating System, der sørger for at brygge kaffe ved den rette temperatur. Derudover holder den kaffen varm på 85 grader, så aromaen bevares og holdes optimal. Selve kaffemaskinen er nem at betjene, da man blot skal trykke på knappen på forsiden af maskinen. Herefter begynder kaffen at brygge og er klar på ingen tid.

En praktisk kaffemaskine i et prisvenligt leje

Kaffemaskinen er utrolig praktisk, hvorfor den også er blevet så populær. Alle ledninger kan nemt rulles sammen og puttes op under maskinen, så de slet ikke kan ses. Derudover er det også en energibesparende kaffemaskine, der sørger for at slukke sig selv, efter den er blevet brugt. Sidst men ikke mindst kan kaffemaskinen købes i et prisvenligt leje, så alle kan få råd til den.

Udvalgte fordele ved Bosch TKA8013 kaffemaskine:
Hurtig kaffebrygning
  Lækkert design
Simpel betjening
Bevarer kaffens aroma
Praktisk
Prisvenlig


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Siemens TC3A0303

kaffemaskinen Siemens TC3A0303

 

.
Den traditionelle kaffemaskine Siemens TC3A0303 er en enkel budgetmodel, der vil passe ind i de fleste danske køkkener. Den er i en lavere prisklasse, uden der er gået på kompromis med kvaliteten af funktionerne og kaffebrygningen. Derudover er det en kaffemaskine, der slukker helt af sig selv og er nem at rengøre.

Slukker helt selv og er nem at rengøre

Denne model sørger for at slukke automatisk, hvilket gør det til en sikker og nem kaffemaskine. Man kan derfor altid være helt tryg, selvom man er gået hurtigt ud i døren og har glemt at slukke kaffemaskinen. Derudover skal man heller ikke bruge tid på rengøring, da den har en drypstopfunktion. Drypstopfunktion gør, at der ikke bliver dryppet ned på varmepladen, hvilket betyder at man ikke skal vaske alle kaffepletterne af hver eneste dag.

Få op til 15 kopper kaffe på en gang

Selvom det er en budgetvenlig model, er der sørget for, at der er plads til hele 15 kopper kaffe ved blot en enkelt brygning. Der er derfor nok kaffe til hele dagen ved blot den ene brygning eller nok til et besøg af familien til eftermiddagskaffe. Med dens varmefunktion kan kaffen holdes varm, så den ikke behøver at blive hældt ud lige med det samme.

Udvalgte fordele ved Siemens TC3A0303:
☕ Brygning af op til 15 kopper kaffe på en gang
☕ Varmefunktion
☕ Drypstop funktion
☕ Slukker selv
☕ Prisvenlig


Siemens EQ. 3 s300 (TI313219RW)

✅ 4,5 ud af 5 stjerner hos den tyske kaffeside Coffeeness.de
✅ Anbefalet af den tyske avis Frankfurter Allgemeine

Siemens EQ. 3 s300 (TI313219RW)

 

.
Både den tyske kaffeside Coffeeness.de og den tyske avis Frankfurter Allgemeine har testet Siemens espressomaskine. Espressomaskinen bliver anbefalet af både avisen og kaffesiden, hvor den har fået topscorer. Coffeeness.de har givet espressomaskinen hele 4,5 ud af 5 stjerner, og den bliver også anbefalet af Frankfurter Allgemeine. Begge platforme anbefaler denne espressomaskine, da den umiddelbart klarer sig godt på alle parametre, hvorfor scoren derfor er i top.

Lille og simpel men masser af kopper kaffe

Siemens EQ. 3 s300 espressomaskine er lille og kompakt med en vægt på kun 7,2 kilo. Den er smal, simpel og tager ikke meget plads på køkkenbordet. Det er en attraktiv størrelse, når det kommer til espressomaskiner, der ofte er store og besværlige. Selvom espressomaskinen er lille, har den stadig en vandbeholder på 1,4 liter samt bønnebeholder på 250 gram. Det er nok til at fylde masser af kaffekopper.

Fuldautomatisk espressomaskine

Hvis man er vild med at prøve et væld af forskellige kaffebønner, men ikke ønsker at bruge masser af tid på forberedelse, er det den helt perfekte espressomaskine. Der skal blot vælges blandingen af bønner, fylde bønnebeholderen og vandtanken samt trykkes på en enkel knap, så er kaffen snart klar. Derudover er der mulighed for at finjustere kaffen, tilføje mælkeskum samt meget mere. Der er skam også mulighed for at forberede to kopper kaffe eller espresso på samme tid med OneTouch DoubleCup funktionen.

Altid frisk vand til kaffebrygningen og en komfortpakke

Med Siemens EQ. 3 s300 espressomaskine vil ens kaffe altid blive forberedt med friskt vand. Dette kan man takke singlePortion-funktionen for, da den sørger for at rense espressomaskinens rør efter hver eneste brygning. Derudover tilføjer modellens komfortpakke ekstra funktioner som eksempelvis flere kaffestyrker, kopvarmere og en intuitiv skærm. Der er tilmed automatiske programmer, der sørger for både afkalkning og rengøring, så man ikke skal bruge en masse tid på det.

Udvalgte fordele ved Siemens EQ. 3 s300 espressomaskine:
☕ Lille og simpel
☕ Ekstra funktioner
☕ Automatisk rengøring og afkalkning
☕ Komfortpakke
☕ Fuldautomatisk
☕ Renser alle rør inden brygning

Du kan her se en præsentation af Siemens maskinen her. Videoen er udarbejdet af forhandleren Wupti.com:

 


Om Siemens

siemens logo

Siemens er et tysk firma, der producerer alt lige fra fjernsyn til kaffemaskiner og espressomaskiner. Firmaet blev grundlagt i 1847 af Johann Georg Halske og Werner von Siemens. Halske var urmager, hvorimod von Siemens var elektroingeniør. Selvom Siemens i dag producerer nærmest alt indenfor elektronik, så startede deres rejse med visertelegrafen. Efter udviklingen af denne, begyndte Siemens at fokusere på andre elektroniske produkter.

I 1892 gik von Siemens bort. Hans firma havde vokset sig stort og succesfuldt, da Siemens nu blandt andet opererede i Europa med lige omkring 5000 medarbejdere. I dag er tallet noget helt andet, da Siemens kun har vokset sig større siden. De opererer nemlig i hele 190 lande verdenen over og har mere end 350.000 medarbejdere.

Siemens er et af de mærker, der er utrolig kendt, når det kommer til forbrugerelektronik. De er især kendt for at producere fjernsyn, hvidevarer og køkkenmaskiner, men er også i en masse andre brancher, hvilket for mange er mere ukendt såsom industribranchen. Med deres fokus på innovation og teknologi prøver de hele tiden at være forrest, når det kommer til nye og spændende opfindelser. De har oprettet deres helt egne udviklingscentre, hvor de sørger for ny elektronik samt andet hvert eneste år.

Dog har de ikke kun fokus på innovation, da især ansvarlighed også er en vigtig del af navnet Siemens. De går nemlig mere og mere over til bæredygtighed og grøn teknologi, hvor de lige nu prøver at gøre hverdagen meget mere miljøvenlig for deres forbrugere. Siemens er et kendt – og et af de største – navne på markedet, når det kommer til forbrugerelektronik. De fleste har noget fra Siemens i hjemmet i dag.


6 ting du skal vide om kaffe ☕️💡

Hvis man er en vaskeægte kaffeelsker, vil man altid gerne vide mere om sin favoritdrik. Vi har fundet nogle facts om kaffe, der er værd at vide.kaffe viden

☕ Kaffe kan være sundt
Hvis man jævnligt drikker kaffe, er det bevist, at det kan have en forebyggende effekt på flere forskellige sygdomme. En undersøgelse fra Harvard fra 2011 viste blandt andet, at mænd der drikker mere end 6 kopper kaffe hver dag havde hele 60 % mindre risiko for at få prostatakræft. Det gælder både med kaffe med koffein og koffeinfri kaffe.

☕ Kaffe er rent faktisk en frugt
Mange ved ikke, at kaffe rent faktisk er en frugt. Kaffebønner er nemlig kerner i et kaffebær. Det er et rødt bær, som man kan plukke og tørre for at få fat i selve kaffebønnerne. Disse skal selvfølgelig ristes inden brug.

☕ Koffein kan være smertestillende
Selvom man ikke skulle tro, at det var sandt, så kan koffein være lindrende på smerte. Det er blevet testet på en masse forsøgspersoner gennem årene, der ikke drikker kaffe hver dag. Hvis man har hovedpine, har ondt i maven eller lignende, så kan det være en god idé med en kop kaffe for at lindre smerten.

☕ Mere end 60 forskellige kaffesorter
På verdensplan findes der mere end 60 forskellige kaffesorter. Den populæreste af disse bliver kaldt for ”Arabica” eller ”Ægte kaffe”. Det er den mildeste form og står for omkring 75 % af verdensproduktionen. Dog er dette ikke den eneste kaffesort i verdenen, da der findes hele 59 andre. Der er derfor rig mulighed for at finde sin favoritkaffesort.

☕ Hvad er koffein for noget?
Koffein er en form for stimulerende stof, der kan sørge for at opkvikke en. Når man indtager koffein, kan mange bedre holde sig vågne, koncentrere sig med mere. Dog kan det også forøge ens blodtryk, og man få svært ved at sove, hvis man drikker for meget for tæt på ens sengetid. Koffein findes eksempelvis også i de fleste energidrikke på markedet.

Du kan her se en video, der forklarer viser dig nogle sjove facts om koffein:

☕ Kaffe kan øge forbrændingen og give bedre hukommelse
Koffein kan øge ens forbrænding, da selve fedtforbrændingen stiger hos personer, der drikker kaffe jævnligt. Dog skal der ikke drikkes for meget kaffe hver eneste dag for at få denne fedtforbrændende virkning. Derudover forbedrer kaffe også ens hukommelse. På Johns Hopkins University er der foretaget en undersøgelse, der viser, at to kopper kaffe hver dag kan forbedre ens hukommelse. Dog skal man holde sig til de to kopper og ikke drikke mere end det.


Relateret billedeVælg de rigtige kaffebønner 

Når man skal vælge kaffebønner, så skal man finde de helt rette til en selv. Smagen af kaffe kan afhænge af, hvilke bønner man vælger i forhold til område, produceringen med mere. Hver kaffebønne har sine specielle karakteristika, hvor der kan være stor forskel på de forskellige bønner. Så hvordan vælger man så de rigtige kaffebønner? Vi har lavet en oversigt over, hvordan man nemmest og bedst kan vælge de rigtige kaffebønner.

☕ Husk at vælg friske kaffebønner
Kaffebønner skal altid være friske for at give den optimale smag. Det er derfor bedst altid at tjekke friskheden. Dette kan blandt andet tjekkes på datoen, som de er ristet på inden køb. En god tommelfingerregel er, at tage de kaffebønner, der er ristet inden for omkring 1 eller 2 uger. Man kan også selv vælge at riste sine bønner derhjemme. Friskheden er helt klart noget af det vigtigste, når det kommer til kaffebønner.

☕ Aroma
Hvis kaffebønnerne er af høj kvalitet, så vil de indeholde flere oliefragmenter. Derudover vil man også kunne dufte forskel på højkvalitetskaffebønner og kaffebønner af ikke særlig god kvalitet. Sørg for at vælge kaffebønner med en god aroma. Aromaen ændrer sig ved forskellige kaffebønner, hvorfor det er bedst at dufte sig frem til de helt rette.

☕ Find de rigtige bønner til bryggemetoden
Selve smagen af bønner kan have meget at gøre med selve bryggemetoden. Hvis bønnerne bliver ristet mørkt, vil de smage mere brændt. Derfor er mange vilde med lysristede kaffebønner. Det er ikke altid det bedste for en selv, men det kan hjælpe at finde de rigtige bønner, der passer til selve bryggemetoden.

☕ Opbevar kaffebønnerne på en ordentlig måde
Kaffe skal opbevares på en ordentlig måde, så smagen ikke går væk. Hvis man skal væk i længere tid eller ikke brygger kaffe jævnligt, skal kaffen helst opbevares et koldt sted. Ellers kan kaffebønner også opbevares i en lufttæt emballage for at holde på smagen. Kaffebønner er bedst ved en gennemsnitlig temperatur, så hvis man holder dem på køl, skal de helst tages ud sommetider.

☕ Smag forskellige kaffebønner
Smagen er noget af det vigtigste, når det kommer til kaffebønner. De kan nemlig smage vidt forskelligt, hvorfor man skal finde den helt rette smag for en selv. Smag forskellige former for kaffebønner og eksperimenter med det. Hvis man køber lidt forskellige bønner, så kan man nemmere og hurtigere vælge de bønner, der er de helt rigtige for en selv. Det kan anbefales at eksperimentere, så ens horisont bliver udvidet. Der findes kaffe fra flere forskellige dele af verdenen, der smager utrolig forskelligt, hvorfor det er værd at afprøve noget nyt og anderledes.

God kaffe er vigtigt for alle kaffeelskere. Derfor er det en fordel at finde frem til de helt rigtige kaffebønner til ens smag og behov. Hvis man følger disse små råd, så kan man nemmere finde de helt rette bønner til en god kop kaffe.


Fordelene ved en god kop kaffekaffe-helbredet

Der findes flere fordele ved kaffe, end hvad man først skulle tro. Kaffe giver nemlig ikke kun energi, men kan også være godt for ens helbred. I flere år er der lavet studier og undersøgelser omkring virkningerne ved kaffe i forhold til helbred og sundhed. Her har de fleste resultater påvist, at kaffe kan være rigtig godt for ens helbred. Vi har fundet nogle af de bedste fordele ved en god kop kaffe.

☕ Nedsat risiko for type 2-diabetes
Kaffe har i flere undersøgelser med type 2-diabetes vist, at der er en lavere risiko for at få det, hvis man drikker kaffe. En artikel med en oversigt over 18 forskellige studier med flere tusinde deltagere viste, at jo mere kaffe de drak, jo lavere var risikoen. Hver eneste kop kaffe nedsatte risikoen for at udvikle type 2-diabetes med hele 7 %. Se videnskabelig kilde her.

☕ Nedsat risiko for Parkinsons og Alzheimers
Det er bevist, at kaffe kan gøre en klogere, men det kan også være en form for beskyttelse for ens hjerne. Undersøgelser har vist, at kaffe kan nedsætte risikoen for Alzheimers og demens med hele 60 %. Derudover kan kaffe nedsætte risikoen for Parkinsons med op til 32 eller 60 %. Se videnskabelige kilder her og her.

☕ Kaffe er godt for ens lever
Leveren er et af de vitale organer i ens krop, som man skal sørge for at passe godt på – og dette kan kaffe hjælpe med. Flere undersøgelser har påvist, at kaffe kan være rigtig godt for ens lever og reducere chancen for skrumpelever. De bedste resultater kom fra folk, der drak mere end fire kopper kaffe hver eneste dag. Derudover kan kaffe også nedsætte chancen for leverkræft med op til 40 %. Se videnskabelig kilde her.

☕ Kaffe er fyldt med en masse gode ting
Kaffe er ikke så usundt, som mange går og tror. Det er nemlig fyldt med en masse gode antioxidanter og næringsstoffer. Man kan få en masse mineraler og vitaminer blot ved at drikke kaffe. Det er ikke fordi, at en enkel kop kaffe indeholder en masse af ens daglige behov, men hvis man drikker mere end blot en enkel kop kaffe, kan det hurtigt blive til en god portion af vitaminer og mineraler. Udover dette, så findes der også en masse antioxidanter i kaffe, og det er rent faktisk en af de største kilder i verdenen til disse.

☕ Anbefalinger
Kaffe i fornuftige mængder er en fordel, men man kan også drikke alt for meget, hvorfor man ikke blot skal drikke løs. Derudover skal man heller ikke putte en masse usundt i ens kaffe for at holde på de sundhedsmæssige fordele. En moderat mængde af kaffe bliver nu forbundet mere med en masse gavnlige sundhedsmæssige perspektiver end med dårlige aspekter. Sørg for at drik kaffe i en moderat mængde, uden at overdrive forbruget.

Du kan her se en lille video, der forklarer lidt om hvad kaffen gør ved din krop:


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

🤩 Hvilke Siemens kaffemaskiner er bedst i test?

Siemens TC86303

🤓 Hvordan testes Siemens kaffemaskinerne?

Kaffemaskinerne testes ud fra parametre så om kaffebrygning, der under bryggetid og temperatur, smag, brugervenlighed, finjustering af de forskellige indstillinger, vedligeholdelse og rengøring. Slutteligt vurderes maskinernes energiforbrug.

🤔 Hvordan vælger jeg den rigtige maskine?

Start med at finde ud af, hvilken type kaffemaskine, der dækker dine behov. Der findes overordnet 5 typer kaffemaskiner: kaffemaskine med filter, semiautomatisk espressomaskine, automatisk espressomaskine, fuldautomatisk espressomaskine og kapselkaffemaskine. Dernæst bør du overveje ting som funktioner, størrelse, brugervenlighed og pris.


Siemens kaffemaskine test – Disse kilder har vi anvendt i artiklen: testkilder

Coffeeness.de 🇩🇪 
Den tyske side Coffeeness.de skriver om alt indenfor kaffe. De skriver heriblandt også om kaffe- og espressomaskiner og tester forskellige modeller. De beskriver sig selv som værende en kaffeblog.
Vil du læse mere, kan du klikke på dette link.

Coffeeness.de har ligeledes testet og anmeldt Siemens EQ.9 Plus Connect s500, som de har givet en anbefaling. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Frankfurter Allgemeine 🇩🇪 
Den tyske avis Frankfurter Allgemeine skriver om alt indenfor nyheder, erhverv, forbrug og sport. De tester og skriver blandt andet også om kaffe- og espressomaskiner. Det er en af de største aviser i Tyskland. Du kan se hele testen hos den tyske avis her.

Klikk.no 🇳🇴
Den norske forbrugerside Klikk.no laver en masse forbrugertests af alt, som forbrugerne kan have gavn af. De har testet adskille kaffe- og espressomaskiner for at hjælpe brugerne med at finde den bedste. Det er en af Norges største redaktionelle forbrugersider. Du kan se hele testen hos Klikk.no her.

Råd & Rön 🇸🇪
Råd & Rön er en svensk forbrugerorganisation, der varetager en masse forskellige aspekter indenfor svenskeres forbrugerliv. Det er blandt andet kaffe- og espressomaskiner, der bliver skrevet om på siden.
Vil du læse mere, kan du klikke på dette link. Vær opmærksom på at fuld adgang til testens resultater kræver et abonnement. Hvis man kun er interesseret i at se en enkelt tests resultat, er der mulighed for at købe adgang til hver enkelt test.

Gastromand.dk 🇩🇰
Det danske mandemagasin Gastrmand.dk skriver om alt indenfor gastronomiens verden. Bladet henvender sig til mænd, og er derfor skrevet på en måde med mænd som målgruppe. De skriver om alt indenfor opskrifter, trends, restauranter, kaffe- og espressomaskiner og meget mere. Du kan læse hele artiklen hos Gastromand.dk her.

Coffeenation.co 🇨🇭
Den schweiziske side Coffeenation.co afprøver og vurderer en masse forskellige kaffesorter og maskiner for at finde de bedste til forbrugerne. Du kan besøge siden her.

Stiftung Warentest (Test.de) 🇩🇪
Testmagasinet Stiftung Warentest (Test.de) er fra Tyskland og tester adskillige produkter til forbrugerne. Man kan både læse det fysiske magasin eller deres online side Test.de. De afprøver og tester blandt andet kaffe- og espressomaskiner samt meget mere. De har testet 56 espressomaskiner heriblandt Siemens EQ 8, så hvis du vil læse mere, kan du klikke på dette link.

Chip.de 🇩🇪
Det tyske testmagasin Chip.de tester og anmelder et hav af forbrugerprodukter inden for elektronikkens og teknologiens verden. Her har de testet Siemens EQ.9 Plus Connect s500, som de har givet 4,3 ud af 5 stjerner. Ønsker du at læse hele anmeldelsen, kan du klikke ind her.

Which.co.uk 🇬🇧
Which.co.uk er Englands største testmagasin, hvorfor de tester mange forskellige forbrugerprodukter. Når de har testet et produkt, videregives resultaterne til forbrugerne, som kan finde hjælp til at vælge det helt rigtige produkt. Her har Which.co.uk testet Siemens EQ.9 Plus Connect s500, som de har givet 73 ud af 100 point. Du kan læse hele testen her. Læg dog mærke til at fuld adgang til anmeldelsen kræver et abonnement.

Forbrugeranmeldelser ⭐⭐⭐⭐⭐
I artiklen har vi også taget et kig på forbrugeranmeldelser hos de to forhandlere Skousen.dk og WhiteAway.com. Det har vi gjort for at finde ud af, hvad forbrugerne mener om nogle af modellerne samt, hvad de hæfter sig ved af fordele og ulemper.

Hvis man ønsker at læse brugeranmeldelserne af de forskellige modeller, kan der nedenfor findes links til de anmeldelser, der er taget med i denne artikel.

Ønsker du at læse brugeranmeldelserne af Siemens CT636LES1, kan du klikke ind her hos Skousen.dk eller WhiteAway.com.

Andre relevante test:

Hvis du endnu ikke er klar over hvilken kaffemaskine du ønsker, så kan du læse vores generelle kaffemaskine test, hvor vi har samlet alle de kaffemaskiner der har klaret sig bedst i test. Her har vi samlet kaffemaskiner fra mange forskellige producenter, så du kan se alle de modeller der er kåret til bedst i test.

Mange foretrækker en kaffemaskine med kværn, da man på den måde altid kan få friskkværnet kaffe. I vores test har vi samlet alle de modeller, som eksperterne har givet de bedste karakterer.

Ellers kan man overveje at købe en kaffekværn, hvis ens kaffemaskine ikke er udstyret med en indbygget kværn.

Vi har også udarbejdet en Bosch kaffemaskine test. Hvis du overvejer om du måske skal have en kaffemaskine fra Bosch, i stedet for en Siemens, så anbefaler vi at du læser denne test.

Du kan også læse vores Melitta kaffemaskine test, hvor du finder alle de bedste modeller fra Melitta ifølge eksperterne.

Et andet meget populært valg, når det gælder kaffemaskiner er Moccamaster. I vores artikel finder du en stor oversigt over de Moccamaster modeller, der har fået de bedste bedømmelser.

Indenfor de senere år er kapsel kaffemaskiner blevet meget populære, så derfor har vi også udarbejdet en testvinder oversigt af netop kapsel kaffemaskiner, hvor du finder alle eksperternes favoritter. Blandt de mest populære valg er Nespressomaskiner, som er den markedsledende producent på markedet.

Hvis du leder efter en espressomaskine, så bør du læse vores store test, hvor vi har samlet alle de bedste espressomaskiner på markedet ifølge eksperterne. Vi har også udarbejdet en fuldautomatisk espressomaskine test, hvor du både finder de bedste modeller, samt prissammenligning af de forskellige modeller.

Vi har også samlet en række tests af populære espressomaskine producenter. Du kan finde en Siemens espressomaskine test og en DeLonghi espressomaskine test, hvor vi har samlet alle de bedste modeller fra de to producenter.

Også Sage bliver stadig et mere populært valg. Her er især Sage Barista Express og Sage Barista Touch populære. Du kan læse vores test af disse to modeller, hvor vi har samlet alle eksperternes bedømmelser af de to modeller.

Til slut bør vores mælkeskummer test nævnes, som du kan læse hvis du eksempelvis køber en espressomaskine uden mælkeskummer.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme