Moccamaster Test-oversigt – Guide til de bedste Moccamaster kaffemaskiner

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Testvinder guide 2023: – Moccamaster kaffemaskiner er nogle af de mest populære på markedet og med god grund. Med samtlige modeller får du nemlig elegant design og en god kop kaffe – hver gang.

Selvom alle Moccamasters modeller udmærker sig på fremragende kvalitet og kaffe, så er det ikke sikkert, at alle modeller passer til netop dit behov. I denne artikel gennemgår Forbrugsguiden de bedste og mest testvindende Moccamaster modeller på markedet, så du kan finde den model, som passer til dit kaffebehov og husholdning.

Forbrugsguiden har også set nærmere på testvindende kaffemaskiner fra andre producenter, så du nemt kan sammenligne Moccamasters kaffemaskiner med tilsvarende modeller fra andre producenter, der ligeledes har klaret sig godt i forskellige tests.

I denne artikel får du:
🔸
Gennemgang af de bedste og mest testvindende Moccamaster kaffemaskiner
🔸 Prisvenlige alternativer til en Moccamaster kaffemaskine
🔸 Gennemgang af alle de tests vi har undersøgt og gennemgået

Bemærk venligst, Forbrugsguiden tester ikke selv produkter, men samler derimod resultaterne af uvildige tests, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Moccamaster test – Her er de 10 bedste Moccamaster modeller

I nedenstående sektion finder du en gennemgang af de Moccamaster kaffemaskiner, der har klaret sig bedst i test. Forbrugsguiden har analyseret en række forskellige anerkendte tests, og viser dig de bedste modeller ifølge eksperterne.

Du finder også prissammenligning af de forskellige Moccamaster maskiner, så du hurtigt og nemt kan få et overblik over hvilke forhandlere der er billigst.

I artiklen har vi også samlet en række alternative testvindere fra andre producenter, så du kan danne dig et fuldt overblik over alle de modeller der klarer sig godt i test.

Sådan vurderer og udvælger vi produkter

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vores research-team vurderer produkterne på parametre som:

  1
 • Produkttests fra ekspertkilder og forbrugermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser af produktet
 • 3
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker

Ovenstående bliver holdt op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men nærmere en gennemgang af nogle af de bedste produkter til forskellige behov.

Hvad skal man overveje, når man køber en kaffemaskine?

Størrelse
En kaffemaskinens kapacitet er afgørende for, hvor meget kaffe den kan brygge på én gang. Hvis du har en stor familie eller ofte har gæster, har du brug for en kaffemaskine med en relativt stor kapacitet. Du bør også notere dig, hvilken karaffel den kommer med. Karafflen er den beholder, hvori kaffen løber ned, når den er løbet igennem kaffefilteret. Karafler findes typisk i to modeller: Glas eller termo. En glaskaraffel er oplagt, hvis kaffen ofte serveres med det samme. Men hvis du ønsker at holde kaffen varm i længere tid, er en termokaraffel en bedre løsning. Størrelsen på filteret er også en vigtig faktor. Jo større filteret er, jo mere kaffe kan det rumme og dermed brygge. Sidst men ikke mindst skal du overveje størrelsen på vandtanken. Hvis du brygger mindre mængder kaffe ad gangen, kan en lille vandtank være tilstrækkelig.

Vedligeholdelse
Du bør finde en kaffemaskine, der har et overflademateriale, som er let at rengøre og ikke er modtagelig overfor kaffepletter. Nogle kaffemaskiner skal rengøres med specielle kemikalier, så hvis du opbevarer den i dit køkken, skal du sikre dig, at de rengøringsmidler, du bruger, ikke skader dine bordplader. Vi anbefaler, at du finder en kaffemaskine med aftagelige dele, så du lettere kan rengøre den.

Type og funktioner
Der findes generelt to typer kaffemaskiner: den konventionelle type, hvor vandet drypper igennem filteret, og espressomaskiner. Den konventionelle kaffemaskine er mere almindelig og billigere, mens espressomaskiner har tendens til at være dyrere og noget mere avancerede. Begge typer kaffemaskiner kan leveres med en række forskellige funktioner og egenskaber. Nogle kaffemaskiner har f.eks. en indbygget kværn, mens andre har en automatisk slukkefunktion, der træder i kraft efter et vist tidsrum. Det er vigtigt at overveje, hvilken slags kaffedrikker du er, og hvilke funktioner der vil være vigtigst eller mest nyttige for dig.

Pris
Hvis du køber en billig kaffemaskine, så holder den sjældent lige så længe som en dyrere model, og kvaliteten af kaffen er heller ikke lige så god. Hvis du er villig til at bruge en smule mere på en kaffemaskine, får du sandsynligvis noget, der er mere holdbart samt kaffe af højere kvalitet. Det gør du, fordi dyrere modeller kan brygge kaffe ved højere temperature. Det billige modeller koster omkring 500 kr., mens de dyreste konventionelle kaffemaskiner koster 2.000 kr.

Kunde- og ekspertanmeldelser
Kunde- og ekspertanmeldelser af kaffemaskiner kan give værdifuld information, når du forsøger at beslutte dig for, hvilken kaffemaskine du skal købe. Det er vigtigt at overveje kilden til anmeldelserne. Kundeanmeldelser kan give dig information om maskinens brugervenlighed og generelle ydeevne. Uafhængige eksperter har normalt ingen bagtanker, når de skriver deres anmeldelser af kaffemaskiner, så de kan give dig en mere detaljeret sammenligning af kaffemaskinernes funktionerne og vise, hvordan de enkelte maskiner står i forhold til hinanden på markedet. Vi har samlet og inkluderet begge typer anmeldelser nedenfor. 

arrow-more


AIVIQ Design Aromatico Automatisk Kaffemaskine – AFC-2101

Bedste alternativ til MoccaMaster

 

 

AIVIQ Design Automatisk Kaffemaskine – AFC-2101 er en kaffemaskine med base og top i rustfrit stål. Dette gør den mere holdbar og nemmere at vedligeholde end mange af dens konkurrenter såsom MoccaMaster. 

 • Base og top i rustfrit stål
 • Automatisk anti-dryp funktion
 • Dry-Boil Cut Off sikkerhedsanordning

En detaljeret gennemgang af AIVIQ Design Aromatico Automatisk Kaffemaskine – AFC-2101

Stor kapacitet
AIVIQ Design Aromatico Automatisk Kaffemaskine – AFC-2101 er en brugervenlig kaffemaskine i topklassen, der gør det noget lettere at stå op om morgenen. For at lave kaffe skal du blot fylde maskinen med vand og kaffe og derefter trykke på en enkelt knap, hvorefter kaffen begynder at brygge. Knappen har desuden en lysindikator, hvilket er nyttigt i de mørke morgentimer. Karaffelens kapacitet er ti til tolv kaffekopper. Den holder også kaffens temperatur varm og på et stabilt niveau.

Strømsparende
AIVIQ Design Aromatico Automatisk Kaffemaskine – AFC-2101 er fuld af funktioner. Den automatiske anti-dryp-funktion forhindrer at maskinen dryper, hvilket gør maskinen og køkkenet lettere at rengøre. Den aftagelige filterkurv hjælper også med rengøringen. Takket være dens sensorer tænker maskinen for dig, og slukker automatisk, når det er nødvendigt. Den slukker f.eks., hvis den står stille i 40 minutter. Dette kan give en lille besparelse på din elregning.

Meget for pengene
AIVIQ Design Aromatico Automatisk Kaffemaskine – AFC-2101 befinder sig i mellemprisklassen. Hvis man ser på markedsgennemsnittet, får man med denne kaffemaskine ret meget for pengene. Det er et produkt af høj kvalitet, der er robust og holdbar. Det tager ikke lang tid at brygge kaffen, og den laver en stor mængde kaffe på kun 8 minutter. Kaffen har en temperatur på mellem 82 og 85 °C. 

Fordele

 • Tænd/sluk-knap med lysindikator
 • Automatisk slukkefunktion efter 40 minutter
 • Hurtig brygning: 8 min. for 10 kopper
 • Aftagelig filterkurv
 • Let at bruge
Ulemper

 • Intet lydsignal, når maskinen er færdig

Forbrugsguidens vurdering

AIVIQ Design Aromatico Automatisk Kaffemaskine – AFC-2101 kaffemaskine gør det godt på alle områder. Den klarer sig rigtig godt med hensyn til kvalitet, sikkerhed, hastighed og så ser den også rigtig godt ud. Den eneste ulempe er, at den ikke signalere når den er færdig. Alt i alt anbefaler vi denne AIVIQ-kaffemaskine – især til dem, som leder efter et alternativ til den lidt dyrere MoccaMaster. 

Specifikationer
🔴 Vandbeholder: 1,25 l
🔴 Effekt: 1400 W


Moccamaster Cup-one

✅ 5 ud af 6 stjerner hos Gastromand.dk
✅ Anbefalet af Rigeligtsmør.dk
✅ Anbefalet af Goodfood.com.au

Moccamaster KB952 AO

i samarbejde med PriceRunner

Cup-one er den eneste en-kops filterkaffemaskine i verden, som er godkendt af European Coffee Brewing Center. Det betyder, at kaffemaskinen har fået en af de fornemste blåstemplinger af kaffeudstyr, der kun tilfalder de bedste produkter inden for kaffebrygning. At blive godkendt af European Coffee Brewing Center er desuden en europæisk standard for, at maskinen leverer korrekt bryggetemperatur, bryggetid og serveringstemperatur.

Modellen er en ekstra kompakt og hurtig kaffemaskine, som brygger 0.3 liter kaffe på cirka fire minutter og har en effekt på 1090 W. Cup-one har ikke et varmeelement og slukker derfor automatisk, når vandbeholderen er tom.

Ifølge producenten, så varmes vandet op til 92-96 grader og den færdige kaffe har en temperatur på 80-84. Så selvom modellen intet varmelement har, så bliver kaffen stadig mere end tilstrækkelig varm.

Gastromand.dk har testet Cup-one modellens kvalitet af kaffe og konklusionen er, at denne model er til en, som elsker filterkaffe og som kun har brug for at kunne brygge én stor kop kaffe ad gangen. Gastromand.dk tilføjer yderligere, at der ikke er en finger at sætte på produktets kvalitet.

De fleste vil måske stille spørgsmålet, hvad man skal med en kaffemaskine, som kun kan brygge én kop kaffe ad gangen – hvorfor ikke bare brygge en enkelt kop på en normal kaffemaskine? Det er naturligvis muligt kun at brygge en kop kaffe i stedet for en hel kande på en almindelig kaffemaskine, men fordi vandet løber hurtigere igennem, end på eksempelvis Cup-one maskinen, så bliver det både en dyr og dårlig kop kaffe. Den afgørende faktor er nemlig den tid det tager for vandet at løbe igennem kaffen.

På en normal kaffemaskine løber vandet væsentligt hurtigere end på en Cup-one model, så resultatet vil være en tynd og bitter kop kaffe. I designet af Cup-one er der netop taget højde for dette og både dosering af vand og kaffe samt temperatur, er afbalanceret til at levere en god kop kaffe.

Moccamaster Cup-one leveres med to porcelænskrus i hvid med dobbeltisolerende silikone, så du ikke brænder dig op koppen, og som passer til farven på din Moccamaster.

Derudover, så får du også 10 take-away krus med låg, så du har mulighed for at tage din morgenkaffe med på farten. Der følger også 80 kaffefiltre med til modellen og en lille børste til at rengøre filtertrakten. Modellen fås ligeledes i flere fine farver og der burde være noget for en hver smag.

Udvalgte fordele ved Moccamaster Cup-one:
 Godkendt af European Coffee Brewing Centre
Brygger 3,3 dl kaffe på cirka fire minutter
Specielt designet til at afbalancere bryggetid og smag til kun én kop kaffe
Leveres med to porcelænskrus der passer præcis til den mængde kaffe der brygges


Braun PurAroma 7 kaffemaskine KF7020

Testvinder hos det svenske forbrugsmagasin Radron.se
4,4 stjerner hos den danske forhandler Whiteaway.com
4,4 stjerner hos den dansker forhandler Skousen.dk
4,7 stjerner hos den danske forhandler Coop.dk

Braun PurAroma 7 kaffemaskine KF7020

 

Hos det svenske forbrugsmagasin Radron.se er den ligeledes kåret testvinder og scorer samlet set 81 point. Her er det ligeledes særligt selve kaffen og brygning heraf, samt brugervenligheden der gør sig positivt bemærket. Kaffemaskinen scorer 9 point for både påfyldning af vand, påfyldning af kaffe, brygning, ophældning af kaffe, lydniveau og rengøring af maskinen i forhold til brugervenlighed, hvorfor denne ligger helt i top.

Hos den danske forhandler Whiteaway.com scorer KF7020 kaffemaskinen fra Braun hele 4,4 ud af 5 stjerner blandt forbrugerne, hvor kommentarerne blandt andet lyder på: ”Kvadratisk praktisk og god: Kaffemaskinen lever helt op til mine forventninger og til DF flotte testresultater. Den er fantastisk nem at holde ren […]”.

Denne bedømmelse er forbrugerne hos den danske forhandler Skousen.dk enige i, da de ligeledes giver den 4,4 ud af 5 stjerner med kommentarer som blandt andet: ”Dejlig kaffemaskine: Braun KF7020 er en dejlig kaffemaskine. Den fungerer optimalt til det den er skabt til, nemlig at brygge kaffe uden de store dikkedarer”. 

Sidst har forbrugerne hos den danske forhandler Coop.dk ligeledes givet denne kaffemaskine gode anmeldelser samt en vurdering på hele 4,7 ud af 5 stjerner, hvorfor den altså scorer flotte point på tværs af forhandlere og blandt flere eksperter.

Maksimal kaffesmag

Denne kaffemaskine er testvinder på tværs af testmagasiner og får særligt ros for sin gode kaffesmag. Dette skyldes først og fremmest dens OptiBrewSystem, der optimerer temperaturen, brygningstiden og ekstraktionen for at give maksimal kaffesmag, men også aromakontrollen og muligheden for at justere kaffestyrken efter dine præferencer.

Derudover har den også funktionen AromaCarafe, der sikrer, at kaffen holdes varm i længere tid og bevarer sin aroma.

Braun PurAroma 7 kaffemaskine KF7020 vs. markedet

Denne kaffemaskine adskiller sig fra markedet gennem sin fantastiske smag uden besvær – den gør nemlig alt arbejdet for dig.

Braun PurAroma 7 kaffemaskine KF7020 – specifikationer:
🔴 Type: kaffemaskiner
🔴 Mærke: Braun
🔴 Effekt: 1000 Watt
🔴 Kapacitet i vandtank: 1,20
🔴 Højde: 36 cm
🔴 Bredde: 20 cm
🔴 Dybde: 20 cm
🔴 Vægt: 2,8 kg

Fordele ved Braun PurAroma 7 kaffemaskine KF7020:
Indbygget timer
Rengøringsindikator
Kalkindikator


Melitta Excellent 5.0 kaffemaskine

Topscorer hos det svenske forbrugsmagasin Radron.se
4,6 ud af 5 stjerner hos den danske forhandler Coop.dk

Melitta Excellent 5.0 kaffemaskine

Hos det svenske forbrugsmagasin Radron.se er denne kaffemaskine også blevet kåret topscorer, hvilket understøtter de danske testresultater. Her scorer den samlet set 80 point med særligt fokus på brygningen af kaffen, hvor den scorer højt på både bryggetid og temperatur, samt brugervenligheden, hvor den scorer højt ved påfyldning af vand, påfyldning af kaffe, brygning, ophældning af kaffe, lydniveauet og rengøring af maskinen. 

Sidst har denne kaffemaskine også fået ros af forbrugerne selv. Hos den danske forhandler Coop.dk scorer den hele 4,6 ud af 5 stjerner og får rosende kommentarer som blandt andet: ”Virker som den skal: Laver god kaffe hver gang, og er nem at rengøre, og afkalke når det er nødvendigt – TAK”.

Altså scorer denne kaffemaskine positive bemærkninger og kommentarer fra både eksperter og forbrugere, hvorfor du er garanteret et produkt, der lever op til dine forventninger. 

Særligt velegnet til tidlige morgener

Denne kaffemaskine er dig, der tænder på en kop sort kaffe i de tidlige morgentimer, hvor det endnu kan være mørkt udenfor, men pligten kalder alligevel. Heldigvis sørger kaffemaskinen for både en god kop kaffe og lidt lys, som du kan vågne til. Så snart du fylder vand på beholderen, tændes lyset i lamperne, hvilket oplyser vandtanken og gør det nemmere at få lavet en kop kaffe i en fart.

Kaffen er god, uanset om du skal brygge to eller ti kopper, hvilket altid er en god sikkerhed; og det er netop sikret af den praktiske aromakontrol. 

Melitta Excellent 5.0 kaffemaskine vs. markedet

Denne kaffemaskine adskiller sig fra mange lignende modeller på markedet igennem sin guldbønne fra ECBS – European Coffee Brewing Center – der kun giver denne til kaffemaskiner og kaffebryggere af høj standard.

Melitta Excellent 5.0 kaffemaskine – specifikationer:
🔴 Type: Kaffemaskine
🔴 Mærke: Melitta
🔴 Effekt: 1525 Watt
🔴 Kapacitet i vandtank: 1,25 liter
🔴 Antal kopper på én tank: 10 kopper
🔴 Højde: 32 cm
🔴 Bredde: 16,2 cm
🔴 Dybde: 26,9 cm
🔴 Vægt: 2 kg

Fordele ved Melitta Excellent 5.0 kaffemaskine:
Certificeret af ECBC
Automatisk sluk og dryptop
Praktisk afkalkningsindikator


Wilfa Svart Presisjon Kaffemaskine WSP-2A

Topscorer hos det svenske forbrugsmagasin Radron.se

Wilfa Svart Presisjon Kaffemaskine WSP-2A

Hos det svenske forbrugsmagasin Radron.se kåres netop denne kaffemaskine ligeledes som topscorer, da den samlet set scorer hele 80 point. Særligt får den ros for selve kaffen, hvor den ligger højt i forhold til både intensitet, kompleksitet, fyldighed, syrer og bitterhed. Derudover får den også gode point i forhold til brygningen, hvor et positivt fokus ligger på bryggetiden og temperaturen, samt for brugervenligheden, hvor den roses for påfyldningen vand, påfyldningen af kaffe, brygningen, ophældning af kaffe, lydniveauet og rengøringen af maskinen efter brug. 

Til den ægte kaffelsker

Wilfa Svart Presisjon Kaffemaskinen er udviklet af verdens bedste baristaer, hvilket har resulteret i en solid, gennemtænkt og moderne kaffemaskine, der vil blive det første, du tænder for om morgenen og det sidste, du slukker for om aftenen.

Med en viden om vigtigheden af vandets temperatur for den bedste kaffe, har denne kaffemaskine en unik temperaturstabilitet, der sikrer en perfekt brygning ved 94 grader celsius hver gang. Hertil kommer maskinens Flow Control kaffetragt, der sikrer den perfekte gennemløbstid samt det runde brusehoved, der fordeler vandet jævnt for at udnytte bønnernes potentiale. 

Derudover har der selvfølgelig også være fokus på rengøring og hygiejne ved fremstillingen af dette produkt, hvorfor den har en vandbeholder, der med nemhed kan demonteres, så du kan brygge kaffe med friskt vand hver gang.

Wilfa Svart Presisjon Kaffemaskine vs. markedet

Denne kaffemaskine adskiller sig særligt fra lignende produkter på markedet igennem sin evne til at brygge god, lækker og fyldig kaffe på rekordtid – ønsker du en hurtig kop kaffe – uanset om det er to eller ti kopper, så er dette kaffemaskinen til dig.

Wilfa Svart Presisjon Kaffemaskine – specifikationer:
🔴 Type: Kaffemaskine
🔴 Mærke: Wilfa
🔴 Effekt: 1840 Watt
🔴 Kapacitet i vandtank:
🔴 Antal kopper på én tank: 12 kopper
🔴 Højde: 35,8 cm
🔴 Bredde: 36,3 cm
🔴 Dybde: 21,3 cm

Fordele ved Wilfa Svart Presisjon Kaffemaskine:
Aftagelig vandbeholder
Vandbeholder og filterholder indikerer forholdet mellem vand og kaffe
Flow control: juster bryggetiden og få altid en perfekt kop kaffe


Billigere alternativer til Moccamaster
Der er ingen tvivl om, at du med Moccamaster får noget af det ypperste inden for kaffemaskiner, hvilket prisen også afspejler. Er du på udkig efter en lidt mere prisvenlig kaffemaskine end hvad Moccamaster kan tilbyde, så har Forbrugsguiden nedenfor fundet et par gode alternativer, som har udmærket sig på både god kvalitet, funktionalitet, design og pris.


Siemens TC86303

Kåret som ‘Bedst i test’ i en større uafhængig test

Siemens TC86303

 

Der hvor modellen især udmærker sig er på brugervenlighed, hvor den scorer topkarakterer på alle parametre, lige fra vandpåfyldning til rengøring og afkalkning af maskinen.

Vandbeholderen på kaffemaskinen har en kapacitet på 1 liter vand og maskinen har et ekstra varmelegeme, som sørger for at holde din kaffe varm, efter den er brygget færdig.

Vandbeholderen fyldes nemt og hurtigt gennem tuden i toppen uden, at du overhovedet behøver åbne låget. Kaffemaskinen har også drypstop, så kaffen stopper med at løbe, når kanden tages af.

Udvalgte fordele ved Siemens TC86303:
 Aftagelig vandtank for nem påfyldning
 Drypstop
 Timer og Autosluk-funktion
 Stor brugervenlighed
 Godkendt af European Coffee Brewing Centre


Bosch TKA6A041

Bosch TKA6A041

Vandbeholderen på modellen har en kapacitet på 1 liter og er både transparent og aftagelig, ligesom der også er udvendig aflæsning af vandniveauet i beholderen. Filterbeholderen har swing-out design, så det er ekstra nemt at sætte filter i og tilføje kaffe.

Bosch har også tænkt på både sikkerhed og strømforbrug i denne model, og kaffemaskinen har derfor en smart autosluk-funktion hvor du selv kan vælge, om den skal slukke efter 20, 40 eller 60 minutter.

Modellen har også drypstop, så hvis kanden fjernes, så risikerer man ikke, at kaffen brænder fast på varmepladen.

Med kaffemaskinen fra Bosch får man et enkelt design og en solid maskine uden en masse ekstrafunktioner, der brygger en solid kande kaffe hver gang.

Udvalgte fordele ved Bosch TKA6A041:
 Integreret afkalkningsprogram
 Autosluk: 20, 40 eller 60 min kan vælges
 Aftagelig swing-out filterbeholder
 Drypstop
 Godkendt af European Coffee Brewing Centre


Philips HD 7546

✅ Kåret til “Bra köp” hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön
✅ God bedømmelse hos det tyske testmagasin Testberichte.de
✅ 4.6 ud af 5 stjerner hos det britiske magasin Coffeeteaclub.co.uk
✅ 4.5 ud af 5 stjerner hos det tyske kaffemagasin Coffeeness.de

Philips HD 7546

Både Råd & Rön, Testberichte.de, Coffeeteaclub.co.uk og Coffeeness.de har testet og anmeldt Philips HD 7546. De fem eksperter er alle begejstrede for kaffemaskinen, som de har givet en høj score. Eksperterne har bedømt apparatet ud fra forskellige parametre, hvorefter de er kommet frem til en score og vurdering.

Lækker og velsmagende kaffe på ingen tid, ifølge eksperterne

Ifølge eksperterne fra Coffeeteaclub.co.uk er Philips HD 7546 en god kaffemaskine forsynet med flere brugbare funktioner. De skriver blandt andet, at maskinen er fremstillet med et intuitivt design samt, at den laver ”lækker og velsmagende kaffe på ingen tid”. Dette er især en fordel, hvis man har travlt om morgenen.

Eksperterne fra Coffeeness.de og Testberichte.de har også testet Philips HD 7546. De hæfter sig ved, at maskinen giver brugeren en ”god værdi for pengene”. Den er nemlig nem at få plads til i køkkenet, og så bliver kaffen altid brygget ”ved den perfekte bryggetemperatur”.

Ingen af eksperterne finder mange ulemper ved Philips HD 7546. Dog noterer de, at kaffemaskinens vandbeholder ikke er aftagelig, hvilket de mener er skuffende.

Kaffemaskine med en praktisk termokande

Philips HD 7546 er en funktionel kaffemaskine, der er forsynet med en termokande fremstillet af rustfrit stål. Denne termokande er yderst praktisk takket være dens lås, som sørger for at bevare kaffens smag, aroma og temperatur i mere end to timer. Herved holdes kaffen varm selvom, at den ikke drikkes med det samme.

Endvidere er Philips HD 7546 udstyret med funktionen drypstop. Drypstop-funktionen sikrer, at det er muligt at skænke en kop kaffe inden, at bryggeprocessen overhovedet er færdig. Gør man dette, vil man desuden ikke opleve en masse spild på køkkenbordet.

Kaffemaskinen har ydermere en autosluk-funktion. Glemmer man at slukke maskinen efter brug, skal man derfor ikke bekymre sig om dette.

Bryg kaffe nemt og hurtigt

Med Philips HD 7546 er det muligt at brygge kaffe nemt og hurtigt. Selve bryggetiden er nemlig på kun 10 minutter.

Derudover har maskinen en meget koncentreret vandstrøm, der hældes over kaffen. Herved bliver kaffebønnernes smag udtrukket på bedst mulig vis, så smagen og aromaen bliver mere fyldig.

Når kaffebrygningen er færdig, kan man enten opbevare maskinen i et køkkenskab eller på køkkenbordet. Der findes et opbevaringsrum til ledningen, så den ikke filtrer sig sammen uanset, hvor man opbevarer maskinen henne.

Philips HD 7546 har sidst men ikke mindst en vandbeholder, som kan rumme op til 1,2 liter vand. Det gør, at det er muligt at brygge op til 15 kopper kaffe på én gang.

Philips HD 7546 – specifikationer:
🔴 Type: Kaffemaskine
🔴 Mærke: Philips
🔴 Effekt: 1000 watt
🔴 Kapacitet i vandtank: 1,2 liter
🔴 Antal kopper på én tank: 15
🔴 Højde: 37 centimeter
🔴 Bredde: 25,5 centimeter
🔴 Dybde: 22,1 centimeter
🔴 Vægt: 2,032 kilo

Fordele ved Philips HD 7546:
 Kaffe med fyldig smag og aroma
 Termokande med praktisk lås
 Drypstop
 Opbevaringsrum til ledningen
 Kan brygge op til 15 kopper kaffe på én gang

 


Moccamaster H931

Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Moccamaster H931

Moccamaster H931 er blevet testet og anmeldt af den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön. Ekspertkilderne er imponerede over denne model, som de har givet en topplacering i deres test.
Mens andre uafhængige testpaneler er begejstrede for maskinens kaffe, er Råd & Rön begejstret for modellens brugervenlighed.

Hurtig kaffebrygning og autosluk-funktion 

Med Moccamaster H931 får man en kaffemaskine, der har en vandtank med en kapacitet på 1,25 liter. Det betyder, at maskinen kan brygge omkring ti kopper kaffe på én gang. Selvom dette er ikke den største kapacitet, er maskinen til gengæld hurtig. Disse kopper bliver nemlig brygget på blot seks minutter.

Derudover kommer Moccamaster H931 med en autosluk-funktion. Det vil sige, at maskinen pr. automatik slukker efter 40 minutter, hvis den ikke er blevet brugt. Dette sikrer, at maskinen ikke holder sig tændt, hvis man har glemt at slukke den. På den måde bruger man heller ikke unødvendigt med strøm.

Kaffemaskine med to separate varmelegemer  

Moccamaster H931 er fremstillet i ridsefast aluminium, hvorfor den har et elegant og stilrent udseende, så den kan placeres på de fleste køkkenborde.

Kaffemaskinen kommer ydermere med to separate varmelegemer. Mens det ene varmelegeme er til kaffebrygning, er det andet varmelegeme lavet til at holde kaffen varm. Det vil sige, at den kommer med en Holde-varm-funktion, der sikrer, at kaffen holdes varm, selv efter brygningen er færdig.

Med effektiv motor og optimal bryggetemperatur

Moccamaster H931 er forsynet med en kraftfuld og effektiv motor, hvilket er en af grundene til, at den kan brygge en hel kande på under seks minutter. Motoren har nemlig en motoreffekt på 1520 watt, hvilket er forholdsvist kraftfuldt for en kaffemaskine.

Sidst men ikke mindst kommer Moccamaster H931 med en funktion, der sørger for, at kaffen bliver brygget med den mest optimale bryggetemperatur. Den optimale bryggetemperatur ligger på mellem 92 grader og 96 grader, hvorfor kaffetemperaturen altid vil være omkring dette.

Moccamaster H931 – specifikationer:  
🔴 Type: Kaffemaskine
🔴 Mærke: Moccamaster
🔴 Effekt: 1520 watt
🔴 Kapacitet i vandtank: 1,25 liter
🔴 Antal kopper på én tank: 10
🔴 Højde: 35,5 centimeter
🔴 Bredde: 32,5 centimeter
🔴 Dybde: 17 centimeter
🔴 Vægt: 3 kilo

Fordele ved Moccamaster H931:
To separate varmelegemer
Med autosluk-funktion
Hurtig kaffebrygning
Effektiv motor
Fremstillet i ridsefast aluminium


Sunde fordele ved at drikke kaffe  

Kaffe er godt for dit helbredHvis du er kaffedrikker, vil dette nok være god læsning for dig. Kaffe kommer nemlig med en del flere fordele, end de fleste af os lige gik rundt og troede. Kaffe sørger ikke blot for en opkvikkende effekt samt mere energi, da en god kop kaffe også kan være en fordel for helbredet. Der er i mange år blevet lavet eksperimenter og undersøgelser om, hvordan kaffe påvirker kroppen samt menneskers sundhed og helbred.

Her har de fleste undersøgelser fundet ud af, at kaffe kommer med flere forskellige fordele, når det omhandler sundhed og helbred. Her kan du læse mere om, hvilke sunde fordele, der er ved kaffe.

Mindre risiko for type 2-diabetes
I flere undersøgelser er det blevet påvist, at kaffe mindsker risikoen for udvikling af type 2-diabetes. Undersøgelser har blandt andet vist, at jo flere kaffe du drikker, jo lavere er risikoen.

Mindre risiko for Alzheimers og Parkinsons
Udover en mindre risiko for udvikling af type 2-diabetes, viser flere undersøgelser også, at chancen for, at du får Parkinsons og Alzheimers reduceres ved at drikke kaffe. Det er nemlig blevet påvist, at kaffe kan have en form for beskyttende effekt, når det kommer til din hjerne.

Kaffe kan være en fordel for leveren
Leveren er et vigtigt organ i kroppen, som kaffe kan hjælpe med at passe på. Nogle undersøgelser har fundet ud af, at kaffe kan være til gavn for leveren, da det kan reducere risikoen for skrumpelever.

Kaffe hjerneKaffe kan hjælpe med hukommelsen samt forbrændingen 
Kaffe kan også både hjælpe med din hukommelse samt forbrænding. Hvis du drikker kaffe hver dag, kan du opleve, at din fedtforbrænding stiger. Du skal dog huske på, at du heller ikke skal drikke for meget kaffe. Endvidere er kaffe med til at hjælpe din hukommelse, da det rent faktisk kan forbedre den.

Kaffe er forsynet med næringsstoffer og antioxidanter
Kaffe er slet ikke fyldt med en masse dårlige ting, da den rent faktisk er forsynet med både næringsstoffer og antioxidanter. Blot ved at drikke en kop kaffe kan du hurtigt indtage flere gode mineraler og vitaminer. Selvom en enkelt kop kaffe ikke sikrer, at din krop får alle de vitaminer og mineraler, som den har brug for, er det stadig en god start.

Koffeinen i kaffen kan fungere som smertestillende 
Selvom det næsten virker for godt til at være sandt, så kan koffein i kaffe virke som en form for smertestillende. Dette er blevet testet i flere undersøgelser, og flere forskere har påvist dette som værende sandt.

Hvor meget kaffe skal man drikke?
Det er en fordel at drikke kaffe i fornuftige doser, men du kan også hurtigt komme til at drikke alt for meget. Du skal nemlig ikke blot drikke løs af kaffe, da det også kan have skadelige virkninger på kroppen. Kaffe i moderate mængder kan være sundt for kroppen, så længe du ikke overdriver det.

Ønsker du at læse mere om, hvordan kaffe kan være sundt for kroppen, kan du klikke ind her og læse denne artikel fra Healthline.com.


Danskerne er vilde med kaffe  

kaffe-helbredetI Danmark er vi en af de folkenationer, der drikker allermest kaffe i hele verden. Danskerne er nemlig så vilde med kaffe, at vi rent faktisk drak mere end 4,2 milliarder kopper sidste år. Dette er ikke så lidt taget i betragtning af, at vi er et folkefærd på knap 6 millioner mennesker.

Men hvad er vi danskere så mest vilde med, når det kommer til kaffe? Ifølge Kaffeinfo.dk er det typisk formalet kaffe, som danskere køber. Malede kaffebønner udgør nemlig, ifølge siden, hele 54 % af salget af kaffe. Dog viser nyere statistikker, at flere og flere danskere selv vælger at male bønnerne, da dette procenttal steg sidste år.

I gennemsnit drikker danskere tre til fire kopper kaffe om dagen. Tal viser, at det er mænd, der drikker mest kaffe sammenlignet med kvinder. Kaffeforbruget hos mænd har i de seneste år ikke ændret sig, men hos kvinder ses det, at de er begyndt at drikke mindre.

På Kaffeinfo.dk har du mulighed for at læse mere om danskernes kaffepræferencer samt finde ud af, hvilken form for kaffe vi foretrækker. Du kan klikke ind her på siden og finde en infografik med en masse informationer om kaffe.


Kaffebønne guide: Kend dine kaffebønner 

kaffeplantage

TheKitchn.com har lavet en oversigt over kaffebønner, der gør det nemmere at kende forskellen på dem, samt hvad der adskiller dem. Her har du mulighed for at finde mere information om kaffebønner, hvor vi fokuserer på de to typer Arabica og Robusta.

Når kaffebønner ristes, ser de fleste kaffebønner næsten ens ud. Men rent faktisk findes der et væld af forskellige sorter, når det kommer til kaffebønner. De to sorter, der typisk skelnes mellem, er Arabica og Robusta. Dette er nemlig de to primære typer af kaffe, der bliver dyrket til brug i vores daglige kop kaffe.

Men hvad er forskellen mellem de to typer af kaffe? Det er en fordel at forstå dette, når du ønsker at vælge kaffe.

De to sorter smager ikke ens, og de er heller ikke ens, når det kommer til både pris og dyrkningsforhold. Mens Arabica-kaffebønner har en tendens til en sød og blid smag med en tone af frugt, bær og sukker, har Robusta en stærkere og mere koncentreret smag med en tone af korn og nødder.

Derudover indeholder Robusta også dobbelt så meget koffein sammenlignet med Arabica. Robusta anses generelt som værende af dårligere kvalitet. Dog kan man sagtens finde Robusta-bønner af høj kvalitet, hvilket især bliver brugt i espressoer.

KaffebonnerTil gengæld er Robusta nemmere at dyrke, da bønnerne kan vokse på lavere højder end Arabica. De er desuden mindre sårbare overfor vejrforhold og skadedyr. De producerer også meget hurtigere frugt end Arabica, der har brug for langt længere tid til at nå den mest optimale modenhed. Sidst men ikke mindst giver Robusta også mere kaffe pr. træ, hvorfor de er billigere at dyrke og producere.

Dyrkning af Robusta sker primært i Afrika og Indonesien. Arabica bliver også dyrket i Afrika, men der kan også findes produktioner af denne sort i Sydamerika såsom i Columbia, der kun dyrker Arabica-bønner. Andre lande, som eksempelvis Brasilien og Indien, producerer begge sorter.

Når det kommer til at vælge den type kaffe, du ønsker, er det et spørgsmål om personlig smag. Du skal dog huske på, at Robusta indeholder dobbelt så meget koffein sammenlignet med Arabica, hvilket er en fordel at være opmærksom på ved valg af kaffe. I sidste ende skal du blot vælge den type, som du mener smager bedst.


Om Moccamaster  

moccamaster logo
Technivorm blev grundlagt i 1964 af Gerard-Clement Smit. Han var en industriel designer, der valgte at starte virksomheden som blot 33-årig. Virksomheden startede med at fokusere på kaffekværne og kom ud med deres første allerede året efter grundlæggelsen. Den første kaffekværn blev efterfulgt af en anden kaffekværn i 1967.

I 1969 kom den første Moccamaster kaffemaskine på markedet, der hurtigt blev populær. Virksomhedens succes voksede, så Moccamaster kom nu også til Skandinavien allerede i 1971. Året efter blev en ny kaffemaskine præsenteret, der kun var egnet til filterkaffe.

Til at starte med blev Moccamaster produceret i plastik, men det mente virksomheden ikke længere var passende. Derfor begyndte de at producere deres kaffemaskiner i aluminium i stedet fra og med 1974.

Herefter gik der et par år med udvikling af nye produkter m.m. Men i 1983 kom de professionelle kaffemaskiner fra Moccamaster på markedet. Virksomheden bliver ved med at videreudvikle på kaffemaskinerne og kommer med en innovativ kaffemaskine i 1994. Her var det en model med automatisk drypstop. I 2000 kom termomaskinerne på markedet, hvor CD bryggeren kom på markedet i 2001.

Indtil nu er Moccamaster kommet ud med flere og flere produkter, der hver eneste gang kommer med flere avancerede funktioner. I dag kan fabrikken findes i Amerongen i Holland, hvor den har ligget siden 1988.

Ønsker du at læse mere om virksomhedens historie, kan du klikke ind her på deres danske hjemmeside eller ind her på deres engelske hjemmeside.


Hvorfor vælge Moccamaster?

Det er i dag mere end 40 år siden, at den hollandske industridesigner Gerard C. Smit producerede den første Moccamaster kaffemaskine. I dag regnes maskinerne som noget af det bedste inden for sit område, hvilket de mange udmærkelser i tests også vidner om.

Moccamaster har en helt enkel og grundlæggende idé bag alle sine kaffemaskiner, nemlig at kontrollere temperaturen på vand og kaffe igennem hele bryggeprocesson. Dette påvirker både valget af materialer til kaffemaskinerne, ligesom det også påvirker konstruktionen på de enkelte modeller.

Moccamaster KBGC982Hver eneste Moccamaster kaffemaskine er samlet i hånden og individuelt testet inden den forlader fabrikken i Holland, så der ligger et ægte stykke håndværk bag hver enkel kaffemaskine.

Alle Moccamaster maskiner er godkendt af European Coffee Brewing Center. Det betyder, at kaffemaskinen har fået en af de fornemste blåstemplinger af kaffeudstyr, der kun tilfalder de bedste produkter inden for kaffebrygning. At blive godkendt af European Coffee Brewing Center er desuden en europæisk standard for, at maskinen leverer korrekt bryggetemperatur, bryggetid og serveringstemperatur.

Med en Moccmaster kaffemaskine får du altså et produkt, hvor du er garanteret både kvalitet og en god kop kaffe. Du kan læse mere om Moccamaster her.


Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.

I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Testfakta 🇸🇪

Svenske testfakta har lavet en grundig test af otte forskellige kaffemaskiner, herunder Moccamasters klassiske Clubline model. De forskellige modeller er blevet testet på bryggetemperatur og tid, kaffemaskinernes evne til at holde kaffen varm, samt brugervenlighed. Du kan læse hele testen her.

Dinside.no 🇳🇴

Det norske forbrugermagasin Dinside har testet 10 forskellige kaffemaskiner, som de delte op i tre kategorier: klassiske, programmerbare og med lodret gennemløb. I deres test har Dinside bedømt modellerne ud fra temperatur, bryggetid, funktioner, design og materialevalg. Du kan læse hele testen her.

Familie Journal 🇩🇰

Familie Journal har foretaget en test af seks kaffemaskiner i forskellige prisklasser. I testen har man kigget på brugervenlighed, smag, bryggetid og vurderet hvorvidt tid og temperatur svarer til det, som producenterne lover. Du kan læse hele testen ved at besøge familiejournal.dk her.

TV2.no 🇳🇴

TV2.no har i samarbejde med Norsk Kaffeinformasjon testet 37 forskellige kaffemaskiner. Testen formål var ganske enkelt at klarlægge de forskellige modellers evne til at brygge en god kop kaffe. Du kan læse hele testen her.

Icakuriren 🇸🇪

Det svenske forbrugermagasin har testet 10 forskellige modeller af kaffemaskiner, som alle har tilhørende termokande, som kaffen brygges direkte ned i. Icakuriren har testet de forskellige modellers bryggetemperatur, den færdigbryggede kaffes temperatur i termokanden, design, kvalitet og praktiske funktioner. Du kan læse hele testen her.

Gastromand.dk 🇩🇰

Gastromand.dk er Danmarks største online community om gastronomi og køkkengrej for mænd. Hos Gastromand hersker en stor interesse og passion for gastronomi og deres mission er at være Danmarks største og bedste community om mad og drikke – af og for mænd. Engang imellem foretager Gastromand.dk også tests, hvilket var tilfældet da de testede Moccamaster Cup-one kaffemaskine. Du kan læse hele testen her.

Rigeligtsmør.dk 🇩🇰

Rigeligtsmør.dk er en blog hvor forfattere bag ønsker at oplyse, inspirere og sin passion for og viden om mad, vin og gastronomi. Til tider foretager Rigeligtsmør.dk også tests, hvilket blandt andet har ført til en grundig gennemgang af Moccamasters Cup-one model. Du kan tilgå hele testen her.

Goodfood.com.au 🇦🇺

Good Food er et australsk online magasin, som har specialiseret sig i anmeldelser af restauranter, mad og køkkentilbehør. Magasinet har lavet en grundig gennemgang af Moccamaster Cup-one, som du kan læse her.

Energimyndigheten.se 🇸🇪

Svenske Energimyndigheten har foretaget en test af otte kaffemaskiner. Modellerne er først og fremmest blevet testet på deres energiforbrug og også på hvor nemt det var at brygge en kande kaffe på de forskellige maskiner, deres funktioner og hvor nemme de var at rengøre. Du kan læse hele testen her.

Smartson 🇸🇪

Svenske Smartson har foretaget en test af 12 forskellige kaffemaskiner. Modellerne er blevet vurderet på alt lige fra deres bryggetid, serveringstemperaturer, design, funktioner og kaffens smag. Du kan læse hele testen her.

Råd & Rön 🇸🇪

Råd & Rön er Sveriges mest populære testmagasin. Råd & Rön har foretaget en test af kaffemaskiner, hvor en række kaffeeksperter i et laboratorie har testet 24 forskellige kaffemaskiner i forskellige prisklasser. Du kan læse hele testen online på deres hjemmeside ved at klikke her. Bemærk venligst, at det kræver betalt abonnement at få adgang til hele indholdet.

Coffeeness.de 🇩🇪

Det tyske kaffemagasin Coffeeness.de er ejet af Arne Preuß, som er en kaffeentusiast. Han skriver en lang række af artikler og guides om kaffe. Udover dette laver han tests og anmeldelser af kaffemaskiner. I denne omgang har Coffeeness.de testet og anmeldt Philips HD 7546, som har fået 4,5 ud af 5 stjerner. Ønsker du at læse hele anmeldelsen, kan du klikke ind her.

Coffeeteaclub.co.uk 🇬🇧

Coffeeteaclub.co.uk er et britisk magasin, der hovedsageligt leverer guides, artikler samt tips og tricks om kaffe og te. Derudover laver de anmeldelser af diverse kaffemaskiner m.m. Her har Coffeeteaclub.co.uk testet og anmeldt Philips HD 7546, som de har givet 4,6 ud af 5 stjerner. Ønsker du at læse hele anmeldelsen, kan du klikke ind her.

Testberichte.de 🇩🇪

Testberichte.de er et tysk testmagasin, der beskæftiger sig med anmeldelser og tests af en lang række forbrugerprodukter. Ud fra diverse resultater og anmeldelser fra forskellige eksperter og kilder bedømmer Testberichte.de produkterne. I denne omgang har de testet og anmeldt Philips HD 7546, som de har givet en god bedømmelse. Ønsker du at læse hele anmeldelsen, kan du klikke ind her.


Andre relevante tests:

Hvis du har interesse indenfor kaffe, så findes der en lang række spændende artikler her på Forbrugsguiden, hvor du både kan blive klogere på forskellige typer kaffemaskiner, men også klogere på alt fra forskellen mellem forskellige bønner, til hvordan man bedste maler sine kaffebønner.

I denne sektioner giver vi dig et overblik over andre relevante artikler, som måske kunne være nyttige for dig:

Traditionel kaffemaskine:
Som alternativ til denne Moccamaster test, kan du også læse vores traditionelle kaffemaskine test. I denne artikel har vi samlet de kaffemaskiner på markedet, der har fået bedst anmeldelser i forskellige tests. Vi har undersøgt en lang række testmagasiner, ugeblade, aviser og tidsskrifter og viser dig de kaffemaskiner som klarer sig bedst i test.
I denne artikel finder du også en guide, som blandt andet giver dig svar på hvordan du får mest ud af din kaffemaskine og giver dig 7 grundregler for en bedre kaffebrygning.

Kaffemaskine med kværn:
Som alternativ har vi også udarbejdet en artikel, hvor der er specielt fokus på kaffemaskiner med kværn. I denne artikel har vi samlet forskellige testresultater af kaffemaskiner med kværn, så du også her nemt kan få et overblik over de bedste modeller på markedet, ifølge en lang række eksperttests. Dermed slipper du for at undersøge nettet i timevis, og kan her nemt finde den model der passer bedst til dine behov.

I artiklen finder du også en guide, der viser dig hvordan du laver den bedste kop kaffe, når du selv maler bønnerne. Du finder også en sektion med fokus på forskellen på kaffebønner, så du hurtigt kan danne dig et overblik over hvilke typer kaffebønner der findes, samt hvilke der passer bedst til din smag.

Kapsel kaffemaskine:
Forbrugsguiden har også udarbejdet en guide omkring kapsel kaffemaskiner. Denne type kaffemaskine bliver stadig mere populær blandt danskerne, da det er en meget nem måde at lave velsmagende kaffe på.

Der er naturligvis både fordele og ulemper ved en sådan type kaffemaskine. Fordelene er at det er utroligt nemt at lave kaffe, som ofte kan være på niveau med det du køber dyrt på kaffebarer. Man sætter blot kapslen i maskinen, og sekunder efter er der lækker kaffe.
Ulempen er at kapslerne kan være forholdsvis dyre, hvilket gør at prisen for en kop kaffe hurtigt kan blive et par kroner.

I artiklen finder du en oversigt over de kapselmaskiner på markedet, der har fået bedst anmeldelser i forskellige ekspert tests. Du finder også en guide, der giver gode råd til hvad du skal overveje, før du anskaffer dig en kapsel kaffemaskine.

Espressomaskine:
En af de mest populære maskiner i Danmark er espressomaskinen. I vores espressomaskine test har vi igen undersøgt en lang række tests, fra både testmagasiner, ugeblade, tidsskrifter og magasiner. Vi giver dig et komplet overblik over de modeller, som har klaret sig bedst i test. Du finder også prissammenligning af de forskellige modeller, så du hurtigt og nemt kan danne dig et overblik over de billigste butikker på nettet.

I artiklen finder du også svar på hvad forskellen er mellem almindelig kaffe og espresso, samt en guide til hvordan du laver den bedste espresso.

Da Siemens er en af verdens førende producenter indenfor espressomaskiner, har vi også udarbejdet en artikel der har specielt fokus på Siemens espressomaskiner. I denne artikel har vi samlet de Siemens modeller der har klaret sig bedst i test. Vi har både undersøgt tests fra Danmark, Norge, Sverige, Schweiz, Tyskland og England. Som i alle andre artikler, finder du også prissammenligning af de forskellige produkter, så du altid kan få et hurtigt overblik over hvilke forhandlere der er billigst på markedet.


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Moccamaster CD-011

Testvinder hos svenske Smartson

Moccamaster CD-011

Denne model fra Moccamaster er blevet kåret som ”hurtigst i test” hos det svenske online magasin Smartson. Smartson har i alt testet 12 forskellige modeller af kaffemaskiner og her bryggede Moccamaster CD-011 overlegent den hurtigste kande kaffe. Helt præcist blev modellen testet til at kunne brygge 1,25 liter kaffe på 4 minutter og 55 sekunder, hvilket er rigtigt hurtigt.

Bryggetid er dog ikke det eneste, som denne model udmærker sig på. Smartson påpeger, at i alle aspekter af kaffebrygning, der imponerer maskinen og man får med denne model, ifølge Smartson, et solidt og kompetent produkt, hvor pris og kvalitet stemmer overens.

Ligesom med de andre Moccamaster modeller, så er CD-011 udført i højeste kvalitet og håndlavet i Holland. Kabinettet på modellen er udført i aluminium, hvilket giver kaffemaskinen er flot og strømlinet look.

Maskinen har automatisk drypstop og to varmelegemer, hvilket betyder, at din kaffe brygges ved én temperatur og holdes varm ved en anden. Derved brygges og varmes kaffen ved den helt rette temperatur, da disse to ting ikke kræver den samme temperatur.

Modellen har også auto-sluk, hvilket betyder, at hvis du glemmer at slukke for kaffemaskinen, så slukker den af sig selv efter 40 minutter. Modellen fås i farverne hvid og poleret stål.

Udvalgte fordele ved Moccamaster KB952 AO:
 Meget hurtig brygning af en kande kaffe
Autosluk efter 40 minutter
Drypstop-funktion
Godkendt af European Coffee Brewing Centre


Moccamaster KBGT741

✅ Testvinder hos svenske Råd & Rön
✅ Testvinder hos TV2.no
✅ Topscorer hos Icakuriren

Moccamaster KBGT741

Endnu en topmodel fra  Moccamaster, som er utrolig populær blandt danskerne. Den er designet i rustfrit stål, hvilket giver den et elegant og tidsløst design.

En af de rigtigt smarte funktioner ved denne Moccamaster, og hvor den virkelig adskiller sig fra de andre modeller i sortimentet, er, at den brygger kaffen direkte ned i en termokande, som kan rumme 1,25 liter kaffe (10 kopper).

Der er derfor ikke langt fra kaffebrygning, til let servering af kaffen i termokande med denne model. Modellen har også en meget driftsikker motor på 1450 watt, som vil sikre, at du har en velfungerende kaffemaskine i de næste mange år frem.

Kaffemaskinen er desuden forsynet med antidryp-funktion og med en temperatursikring, hvilket gør, at kaffemaskinen ikke bliver overophedet. Ligesom med alle de andre Moccamaster kaffemaskiner her i artiklen, så får du her en kvalitet ud over det sædvanlige.

Hvis du er på udkig efter en kaffemaskine i absolut topklasse, som samtidig har indbygget termokande, så er Moccamaster KBGT741 det helt oplagte valg.

Maskinen er håndlavet og individuelt testet på Moccamasters fabrik i Holland. Der ydes fem års garanti på bryggeenheden, mens løse dele såsom kander og plastdele ikke er omfattet af denne garanti. Hvis du registrerer din kaffemaskine på Moccamasters hjemmeside, så har du mulighed for at øge garantien på bryggeenheden til i alt 10 år.

Udvalgte fordele ved Moccamaster KBGT741:
Autosluk-funktion
Godkendt af European Coffee Brewing Centre
Integreret termokande
Design i rustfrit stål


Moccamaster KBG962 AO

✅ Testvinder hos Testfakta
✅ Testvinder hos Dinside.no
✅ Testvinder hos Familie Journal

Moccamaster KBG962 AO

Modellen brygger 1,25 liter kaffe, svarende til ti kopper, på kun seks minutter. Kaffen brygges ikke alene hurtigt, men også støjsvagt og så har modellen et ekstra varmelegeme, som kan holde din kaffe varm efter endt brygning.

Glemmer du din kaffe og den tændte kaffemaskine, så sørger autosluk-funktionen for, at den slukkes for det hele efter 40 minutter.

Modellen har også en smart og automatisk drypstop-funktion, så du undgår at der brænder kaffedryp fast på varmelegemet. Kanden er elegant udformet i glas og selve maskinen er udført i ridsefrit aluminium.

Som alle Moccamasters kaffemaskiner, så er denne model godkendt af ECBC – European Coffee Brewing Center. Det betyder, at kaffemaskinen har fået en af de fornemste blåstemplinger af kaffeudstyr, der kun tilfalder de bedste produkter inden for kaffebrygning. At blive godkendt af European Coffee Brewing Center er desuden en europæisk standard for, at maskinen leverer korrekt bryggetemperatur, bryggetid og serveringstemperatur.

Maskinen er håndlavet og individuelt testet på Moccamasters fabrik i Holland. Der ydes fem års garanti på bryggeenheden, mens løse dele såsom kander og plastdele ikke er omfattet af denne garanti. Hvis du registrerer din kaffemaskine på Moccamasters hjemmeside, så har du mulighed for at øge garantien på bryggeenheden til i alt 10 år.

Denne model kan, som en af det eneste, fås i fem forskellige farver, nemlig Anthracite, Red, Light Ivory, Polished White og Black. Så der er god mulighed for at finde en model der passer perfekt til netop dig og dit køkken.

Udvalgte fordele ved Moccamaster KBG 962 AO:
Autosluk-funktion
Godkendt af European Coffee Brewing Centre
Dobbelt varmelegeme, så din kaffe holdes varm
Automatisk drypstop-funktion
Design i ridsefrit aluminium


Moccamaster KBGC982

Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Moccamaster KBGC982

 

Dette har de blandt andet gjort på baggrund af, at maskinen laver en god kaffe, samt at den er hurtig til at brygge kaffen. De er dog mindre begejstrede for maskinens strømforbrug, hvis man bevarer kaffen på maskinens varmeplade.

Stilren kaffemaskine med luksuselementer 

Moccamaster KBGC982 er en kaffemaskine, der kommer i et enkelt, elegant og stilrent design. Det er derfor en model, der vil passe godt ind i de fleste køkkener, da maskinen ikke vil forstyrre den allerede eksisterende indretning.

Maskinen kommer med flere luksuselementer og minder en smule om de modeller, som baristaer anvender. Derfor er Moccamaster KBGC982 også i en højere prisklasse sammenlignet med mange andre maskiner på markedet.

Kraftfuld maskine med to varmeelementer 

Med Moccamaster KBGC982 får man en maskine, der er forsynet med en vandtank på 1,25 liter. Selvom dette ikke er den største kapacitet, svarer det til omkring ti kopper. Til gengæld er Moccamaster KBGC982 en hurtig model, der brygger kaffen effektivt.

Dette er blandt andet på grund af dens kraftfulde motor, der har en effekt på 1520 watt. Man kan derfor brygge en hel kande kaffe på ikke mere end seks minutter.

Hvis man ikke får drukket al kaffen lige med det samme, er Moccamaster KBGC982 udstyret med to varmeelementer. En af disse kommer med en Holde-varm-funktion, der sikrer, at kaffen forbliver varm også efter, at kaffen er færdigbrygget.

Kaffebrygning med en Temperaturkontrol 

For at sikre en god kop kaffe, kommer Moccamaster KBGC982 med en praktisk Temperaturkontrol. Denne funktion sørger for, at man altid vil opnå det mest optimale forhold mellem temperatur og vand.

Den bedste temperatur til kaffebrygning er cirka mellem 92 grader og 96 grader, hvorfor bryggetemperaturen holdes på dette med hjælp fra maskinens varmeelementer.

Derudover kommer Moccamaster KBGC982 også med en afkalkningsindikator, der sørger for at give besked, når man skal afkalke maskinen.

Sidst men ikke mindst er Moccamaster KBGC982 udstyret med en autosluk-funktion. Autosluk-funktionen sørger for, at maskinen slukker af sig selv efter 40 minutter, hvis man har glemt det. Dette er ikke mindst en praktisk sikkerhedsfunktion, men sørger også for, at maskinen ikke forbruger unødigt med strøm.

Moccamaster KBGC982 – specifikationer:  
🔴 Type: Kaffemaskine
🔴 Mærke: Moccamaster
🔴 Effekt: 1520 watt
🔴 Kapacitet i vandtank: 1,25 liter
🔴 Antal kopper på én tank: 10
🔴 Højde: 35,5 centimeter
🔴 Bredde: 32,5 centimeter
🔴 Dybde: 17 centimeter
🔴 Vægt: 3,5 kilo

Fordele ved Moccamaster KBGC982:
Afkalkningsindikator
Med autosluk-funktion
Optimal bryggetemperatur
Hurtig kaffebrygning
Med to varmeelementer heriblandt Holde-varm-funktion


Moccamaster KB952 AO

Anbefaldet af Energimyndigheten.se

Moccamaster KB952 AO

Denne model er en klassisker fra Moccamaster som leverer den velkendte Moccamaster kvalitet, stil og brugervenlighed. Modellen kan brygge hele ti kopper kaffe (1,25 liter) på kun seks minutter og kaffemaskinen har et dobbelt varmelement som sørger for, at varmen er optimal både under selve brygningen og bagefter.

Skulle du glemme at slukke for kaffemaskinen, så slukker den automatisk selv efter 40 minutter. Det øverste varmelement slukker desuden automatisk når vandtanken er tom. Det øger både sikkerheden og nedsætter strømforbruget. Modellen har ligeledes automatisk drypstop.

Modellen bliver anbefalet af den svenske energistyrelse, hvor den bliver rost for sin brugervenlighed og naturligvis også for sit energiforbrug, som ligger på 65 kWh/år. Dette forbrug er baseret på, at man brygger én kande kaffe hver dag i 365 dage og herefter lader den stå i 30 minutter på varmelegemet.

Kaffemaskinen er udført i ridsefast aluminium og er derfor modstandsdygtigt over for de knubs og skrammer, som en kaffemaskine der står fremme nemt kan få.

Denne model er ligeledes godkendt af European Coffee Brewing Center. Det betyder, at kaffemaskinen har fået en af de fornemste blåstemplinger af kaffeudstyr, der kun tilfalder de bedste produkter inden for kaffebrygning. At blive godkendt af European Coffee Brewing Center er desuden en europæisk standard for, at maskinen leverer korrekt bryggetemperatur, bryggetid og serveringstemperatur.

Der ydes fem års garanti på bryggeenheden, mens løse dele såsom plastdele og kander ikke er omfattet af de fem års garanti. Maskinen fås desuden i tre farver: Polished Silver, Black og White Metallic.

Udvalgte fordele ved Moccamaster KB952 AO:
 Lavt energiforbrug
Auto-sluk efter 40 minutter
Design i ridsefast aluminium
Godkendt af European Coffee Brewing Centre

 


Electrolux EKF7800

Testvinder hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Electrolux EKF7800 

.
Electrolux EKF7800 er blevet inkluderet i eksperttests, udført af Råd & Rön. Eksperterne er vilde med kaffemaskinen, som de har kåret som testvinder i deres omfattende test.

Dette har de blandt andet gjort på baggrund af, at Electrolux EKF7800 brygger en god kop kaffe samt er forsynet med en praktisk aromafunktion.

Elegant kaffemaskine med stor kapacitet 

Electrolux EKF7800 er en enkel og elegant kaffemaskine fremstillet i rustfrit stål, der er lavet til at være nem i brug. Maskinen er også hurtig til at brygge kaffe, da det blot tager omkring tolv minutter at brygge en hel kande.

Kaffemaskinen kommer med en vandtank, der har en kapacitet på 1,65 liter, så man kan lave en stor kande kaffe på samme tid. Der kan brygges omkring tolv kopper kaffe på blot en enkelt tank med denne model.

Man kan dog også vælge blot at brygge en enkelt kop eller et par kopper kaffe, hvis man ikke har brug for en hel kande.

Kaffemaskine med aromafunktion og indbygget vandfilter 

Electrolux EKF7800 er udstyret med en aromafunktion, der gør, at man har mulighed for at tilpasse kaffen efter egne ønsker. Man kan nemlig vælge imellem forskellige kaffestyrker, så man får kaffen på den måde, man foretrækker.

For at sikre en optimal kop kaffe, kommer Electrolux EKF7800 ydermere med et PureAdvantage-vandfilter. Dette indbyggede vandfilter sørger for en optimal filtrering, samt at maskinen holdes ren i så lang tid som muligt.

Der er mulighed for at finde kaffemaskinens forskellige funktioner på det brugervenlige LCD-display.

Model med timer- og autosluk-funktion 

Med Electrolux EKF7800 behøver man ikke bekymre sig om, hvorvidt man har husket at slukke for den efter brug. Maskinen er nemlig forsynet med en autosluk-funktion, der sørger for, at modellen slukker af sig selv, når der er gået 40 minutter, hvis den ikke længere er i brug.

Endvidere kommer Electrolux EKF7800 med en timer-funktion. Her har man mulighed for at programmere maskinen til at brygge kaffe, når man ønsker. Man kan eksempelvis indstille den til at være færdig med en kande kaffe, når man kommer hjem, eller når man er klar til en kop kaffe om morgenen.

Sidst men ikke mindst er Electrolux EKF7800 forsynet med en selvrengøringsfunktion. Her skal man blot trykke på en enkelt knap, hvorefter maskinen afkalker sig selv.

Electrolux EKF7800 – specifikationer:  
🔴 Type: Kaffemaskine
🔴 Mærke: Electrolux
🔴 Effekt: 1080 watt
🔴 Kapacitet i vandtank: 1,65 liter
🔴 Antal kopper på én tank: 12
🔴 Højde: 36,1 centimeter
🔴 Bredde: 19,2 centimeter
🔴 Dybde: 32 centimeter
🔴 Vægt: 2,96 kilo

Fordele ved Electrolux EKF7800: 
Med PureAdvantage-vandfilter
Med aromafunktion
Vandtank på 1,65 liter
Timer-funktion
Autosluk-funktion


FAQ

Hvilke er de bedste moccamasters at købe?
Dit valg af moccamaster skal afhænge meget af, hvad du ønsker at bruge den til, og hvor meget plads du har i dit hjem. Ønsker du en rigtigt god kop kaffe, der ikke kræver en masse plads og en kæmpe maskine, skal du vælge moccamaster KGB962 AO eller KBGC982.
Hvordan vælger jeg en moccamaster?
Når du skal vælge en smart moccamaster til dit hjem, skal du blandt andet have fokus på hvilke funktioner, du ønsker, at moccamasteren skal have. Skal den eksempelvis kunne lave en bestemt slags kaffe eller måske et bestemt slags design? Der er et hav af muligheder med en moccamaster.
Hvad er specielt ved Moccamaster?
Det specielle ved en Moccamaster er, at den holder din nybryggede kaffe ved en optimal temperatur på 94-96 grader under hele brygningen. Derudover har Moccamasteren automatisk drypstop, som betyder, at du ikke skal bøvle med konstant rengøring af det smarte apperat. Det bliver ikke meget lettere end med en Moccamaster!
Er en Moccamaster pengene værd?
Ønsker du ordentlig, god og hjemmebrygget kaffe, er Moccamasteren med sikkerhed det værd for dig. Selvom diverse Moccamastere kan være en smule dyre, er det en af de maskiner, der holder standarden og leverer god og lækker kaffer hver eneste gang. Du vil med garanti ikke fortryde dit Moccamaster køb.

 

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme