Siemens espressomaskine test 2019 – Her er de bedste Siemens espressomaskiner – Testvinder guide

2

Denne artikel handler om espressomaskiner fra mærket Siemens, og i denne artikel guider vi til at give et overblik over de bedste Siemens espressomaskiner på markedet.

Her er derfor både tale om Siemens espressomaskiner, som er blevet vurderet i officielle tests fra forskellige ekspertkilder plus en model, som har opnået rigtig gode anmeldelser fra brugerne selv.

Disse ekspertkilder inkluderer blandt andet det danske forbrugerråd Tænk, den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön, testmagasinerne Stiftung Warentest (Test.de) og Which.co.uk og kaffe-siderne Coffeeness.de og Coffeenation.co.

Herudover har vi også medtaget en række forskellige alternativer til Siemens for at kunne belyse mangfoldigheden på markedet. Alle disse alternative espressomaskiner er blevet testet af eksperter på samme måde som Siemens-modellerne.

Hvis man ønsker at læse mere om testene og testkilderne, så findes der til sidst i denne artikel en liste over links til de undersøgelser, som vi henviser til.

Denne artikel indeholder:
🔸 Overblik over de bedste Siemens espressomaskiner
🔸 Overblik over gode alternativer til Siemens
🔸 Information om hvad en espressomaskine er
🔸 Viden om forskelle på forskellige typer af espressomaskiner
🔸 Råd til hvad man bør kigge efter ved køb af en ny espressomaskine
🔸 Information omkring forskelle på kaffe og espresso
🔸 Guide til at lave den bedste espresso manuelt
🔸 Viden om koffein
🔸 Information om Siemens
🔸 Gennemgang af de tests, vi har undersøgt samt links til eventuel videre læsning

Bemærk venligst at Forbrugsguiden ikke selv tester produkterne, men vi samler derimod resultaterne af uvildige tests, så forbrugeren nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Siemens espressomaskine test – Her er de 5 bedste modeller

I nedenstående sektion finder du en gennemgang af de Siemens espressomaskiner, der har klaret sig bedst i test. Forbrugsguiden har analyseret en række forskellige anerkendte tests, og viser dig de bedste modeller ifølge eksperterne.

Du finder også prissammenligning af de forskellige Siemens espressomaskiner maskiner, så du hurtigt og nemt kan få et overblik over hvilke forhandlere der er billigst.

I artiklen har vi også samlet en række alternative testvindere fra andre producenter, så du kan danne dig et fuldt overblik over alle de modeller der klarer sig godt i test.


Siemens EQ. 3 s300 (TI313219RW)

✅ 4,5 ud af 5 stjerner hos den tyske kaffeside Coffeeness.de
✅ Anbefalet af den tyske avis Frankfurter Allgemeine

Siemens EQ. 3 s300

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
3.545,00 Kr. 0,00 Kr. 3.545,00 Kr. Læs mere
3.999,00 Kr. 0,00 Kr. 3.999,00 Kr. Læs mere
3.999,00 Kr. 0,00 Kr. 3.999,00 Kr. Læs mere
5.799,00 Kr. 0,00 Kr. 5.799,00 Kr. Læs mere
5.999,00 Kr. 0,00 Kr. 5.999,00 Kr. Læs mere

 

De to tyske testpaneler fra henholdsvis kaffesiden Coffeeness.de og avisen Frankfurter Allgemeine har testet og vurderet modellen Siemens EQ. 3 s300 TI313219RW. Begge kilder er begejstrede for modellen, som de anser for værende en rigtig god espressomaskine, som både kan lave fyldig espresso samt selv kværne bønnerne og skumme mælken til kaffedrikke med mælk.

Fuldautomatisk model

Siemens EQ. 3 s300 TI313219RW er designet til den forbruger, som ønsker en espressomaskine, som både kan klare det meste af arbejdet selv og en model, som er lidt udover det sædvanlige.

Siemens EQ. 3 s300 TI313219RW er nemlig en fuldautomatisk espressomaskine, som ifølge eksperterne skiller sig ud på flere punkter. For det første er modellen lille og kompakt og kan derfor passe ind i også mindre køkkener, og for det andet brygger modellen rigtig god kaffe. Eftersom her er tale om en fuldautomatisk espressomaskine, har Siemens EQ. 3 s300 TI313219RW også indbygget mælkeskummer, og eksperterne forklarer, at det er her, at modellen virkelig brillerer.

Godt mælkeskum

Siemens EQ. 3 s300 TI313219RW har et mælkesystem, som ikke kræver en mælkebeholder, og eksperterne forklarer hertil, at modellen leverer usædvanligt godt mælkeskum. Hertil kommer, at Siemens EQ. 3 s300 TI313219RW gør det let for forbrugeren at få sin kaffe, og takket være det innovative varmesystem kaldet SensoFlow, så foregår opvarmningen meget hurtigt og minimerer dermed ventetiden på kaffen.

Eksperterne kommenterer også på brugervenligheden og kalder Siemens EQ. 3 s300 TI313219RW en enkel og let-betjenelig espressomaskine. Modellen har en aftagelig vandtank med en kapacitet på 1,4 liter og en bønnebeholder, der kan indeholde 250 gram bønner.  Eksperterne kommenterer dog her, at de synes, at vandtanken er lige lille nok.

Simpel i brug

Siemens EQ. 3 s300 TI313219RW har en smart OneTouch-funktion, som gør, at man kan brygge sin valgte kaffe med blot et enkelt tryk (OneTouch), og man kan frit vælge imellem blandt andet espresso, sort kaffe, cappuccino og latte macchiato. Som nævnt har Siemens EQ. 3 s300 TI313219RW også en integreret, keramisk kaffekværn, som sørger for at trække så meget aroma som muligt ud af bønnerne. Her kan man også justere malingsgraden efter hvilken type kaffe, man ønsker.

Som nævnt er Siemens EQ. 3 s300 TI313219RW en espressomaskine, som ikke kræver meget manuelt arbejde, og derfor har modellen også et automatisk rengøringsprogram, som selv klarer rengøringen. Modellen har herudover også et afkalkningsprogram samt en AutoSluk-funktion. Eksperterne har stort set kun rosende ord til overs for modellen, men gør dog opmærksom på, at denne model ikke hører til blandt de mest lydløse.

Udvalgte fordele ved Siemens EQ. 3 s300 (TI313219RW)
☕️
Fuldautomatisk espressomaskine
☕️ Hurtig opvarmning med SensoFlow
☕️ Let at betjene med OneTouch
☕️ Inklusiv mælkeskummer og kaffekværn
☕️ Automatisk rengørings- og afkalkningsprogram

Du kan her se en præsentation af Siemens maskinen her. Videoen er udarbejdet af forhandleren Wupti.com:

https://www.youtube.com/watch?v=yIxBGU3YXx0

Siemens EQ. 6 (Te607203rw)

✅ Topscorer hos norske Klikk.no
✅ Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön
✅ Topscorer hos det danske forbrugerråd Tænk

Siemens EQ. 6

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Både det danske forbrugerråd Tænk, den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön samt den norske testside Klikk.no har afprøvet og vurderet modellen Siemens EQ. 6 Te607203rw i tests sammen med andre espressomodeller.

Alle modeller er testet på forskellige parametre, som giver udslaget for en gennemsnitslig vurdering, og alle 3 testpaneler er enige i deres vurderinger af Siemens EQ. 6 Te607203rw, som får en placering som topscorer i alle 3 tests.

Høj brugervenlighed

Som nævnt får Siemens EQ. 6 Te607203rw topplaceringer af alle tre ekspertpaneler, og der er specifikke parametre, hvor denne model især skiller sig ud. Klikk.no fremhæver især modellens brugervenlighed og lette tilgængelighed som modellens helt store forcer.

De norske eksperter er især begejstrede over, hvor let Siemens EQ. 6 Te607203rw er at komme i gang med at anvende, og modellen er god til selv at forklare, hvad man skal. Siemens EQ. 6 Te607203rw er udstyret med et touch-display, som giver en høj grad af overskuelighed.

Let styring

Med et enkelt tryk via OneTouch-funktionen kan man dermed få sin kaffe på Siemens EQ. 6 Te607203rw. Alt foregår på touchskærmen, og her kan man også justere både styrke og kopstørrelse. Her kan man også vælge, hvilken type kaffe man ønsker, og det inkluderer både espresso, cappuccino, latte macchiato og cafe latte. Det er også muligt blot at få varmt vand.

Hvis man ønsker hurtig adgang til sin foretrukne kaffe, og hvis der er flere, der deles om modellen i hjemmet, så kan man indstille sin egen profil for personlige præferencer og valg. Eksperterne lægger mærke til de mange funktioner og er begejstrede over, hvor let det hele er at styre.

Muligheder for mange valg

Siemens EQ. 6 Te607203rw er en fuldautomatisk espressomaskine med både indbygget mælkeskummer og kaffekværn plus en stor vandtank på 1,7 liter. Man kan selv vælge styrken imellem 7 forskellige indstillinger, og den keramiske kaffekværn med CeramDrive har en indbygget sensor, som selv tilpasser kværningen i forhold til den ønskede kaffetype.

Modellen har derudover også en sensor, der advarer, når der ikke er mere vand på modellen. Siemens EQ. 6 Te607203rw har desuden også et automatisk rengøringsprogram, som af sig selv gennemskyller maskinen, når den tændes og slukkes.

Eksperterne har også undersøgt kvaliteten af kaffen, og generelt synes de, at den smager rigtig fint. Dog bliver farven lidt lys, og modellen har tendens til at brygge lidt tynd kaffe.

Udvalgte fordele ved Siemens EQ. 6 (Te607203rw)
☕️
Fuldautomatisk espressomaskine
☕️ Meget brugervenlig model med OneTouch og let betjening
☕️ Personlige tilvalg
☕️ Integreret kaffekværn og mælkeskummer
☕️ 7 indstillinger for styrke

Du kan her se Siemens egen præsentationsvideo af modellen:

https://www.youtube.com/watch?v=8qhH320rAjw

Siemens EQ. 9 Connect (TI909701HC)

✅ 5 ud af 6 stjerner hos danske Gastromand.dk
✅ Anbefalet hos Coffeenation.co

Siemens EQ. 9 Connect

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
12.395,00 Kr. 0,00 Kr. 12.395,00 Kr. Læs mere
12.395,00 Kr. 0,00 Kr. 12.395,00 Kr. Læs mere

 

To forskellige ekspertpaneler har testet modellen Siemens EQ. 9 Connect (TI909701HC). Her er tale om det danske mande-mad-magasin Gastromand.dk og kaffe-websiden Coffeenation.co. Modellen er blevet testet på forskellige parametre og får rigtig gode kommentarer med på vejen.

Her er også tale om en kraftfuld espressomaskine, som vil være et godt valg for den forbruger, som virkelig sætter pris på en espressomaskine, der kan rigtig mange ting, og som kan brygge mange forskellige typer kaffedrikke.

Let at tilkoble til wi-fi

Eksperterne lægger først og fremmest mærke til, at Siemens EQ. 9 Connect (TI909701HC) er en meget moderne espressomaskine, som har omfavnet fremtiden ved at have indbygget wi-fi. Og til deres overraskelse er det meget let at få modellen tilsluttet og klar til at anvende med telefonen via Home Connect app’en.

App’en kan mange ting og giver forbrugeren større variationsmuligheder. Via app’en kan man vælge imellem 18 yderligere kaffespecialiteter. App’en kan også være smart, når der kommer gæster, idet den kan lave en liste med gæsternes specifikke ønsker, som brygges en efter en.

Herefter lægger eksperterne mærke til, at denne model er noget af en kraftkarl. Siemens EQ. 9 Connect (TI909701HC) er nemlig en fuldautomatisk espressomaskine, som stort set klarer alle bryggeopgaverne uden manuelt arbejde. Her er tale om en stor model med en vandtank på 2,3 liter og en bønnebeholder på 250 gram.

Mange valgmuligheder

Eksperterne forklarer, at Siemens EQ. 9 Connect (TI909701HC) er en espressomaskine, som giver brugeren rigtig mange valgmuligheder – herunder 6 grundlæggende valg til kaffen: ristretto, espresso, macchiato, cafe creme og cafe latte. Og de er også begejstrede over, at man både kan vælge styrke, størrelse og intensitet, og som en bonus kan man endda vælge hvilken temperatur, man ønsker sin kaffe brygget ved.

Siemens EQ. 9 Connect (TI909701HC) har derfor indbygget kaffekværn, som maler bønnerne efter kaffetypen, og så har modellen både en mælkeskummer samt mælkebeholder – det betyder, at man kan hælde mælken heri og sætte den direkte i køleskabet efter brug.

Siemens EQ. 9 Connect (TI909701HC) er også udstyret med SensoFlow, som betyder en både hurtig brygning af kaffen, men også en jævn og stabil temperatur.

Til kaffeentusiasten

Siemens EQ. 9 Connect (TI909701HC) har en høj brugervenlighed, og modellen styres via et TFT-farvedisplay, hvor alle kaffedrikkene kan vælges – man skal blot dreje hjulet og vælge typen. Er man som forbruger en stor kaffeentusiast, vil man blive rigtig glad for Siemens EQ. 9 Connect (TI909701HC)’s funktion kaldet Barista Mode.

Barista Mode giver nemlig forbrugeren mange individuelle valg, som inkluderer valg af specifik temperatur, hvor mange procent mælk der skal i kaffen, styrke samt intensitet – på den måde kan man få kaffen nøjagtig, som man foretrækker den.

Siemens EQ. 9 Connect (TI909701HC) har også en automatisk rengøringsfunktion, som gennemskyller maskinen, hver gang den tændes eller slukkes.

Eksperterne afslutter deres vurdering af Siemens EQ. 9 Connect (TI909701HC) ved at forklare, at der stort set kun er et enkelt minus ved denne model – her er tale om prisen, som er meget høj.

Udvalgte fordele ved Siemens EQ. 9 Connect (TI909701HC)
☕️
Fuldautomatisk espressomaskine
☕️ Model med både kaffekværn, mælkeskummer og mælkebeholder
☕️ Mange valgmuligheder
☕️ Barista Mode til kaffeentusiasten
☕️ Tilhørende app med spændende funktioner


Siemens EQ 5 (TE515201RW)

✅ God bedømmelse hos det danske forbrugerråd Tænk

Siemens espressomaskine TE515201RW

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
3.499,00 Kr. 0,00 Kr. 3.499,00 Kr. Læs mere
3.499,00 Kr. 0,00 Kr. 3.499,00 Kr. Læs mere
3.499,00 Kr. 0,00 Kr. 3.499,00 Kr. Læs mere

 

Det danske forbrugerråd Tænk har foretaget en test blandt espressomaskiner, hvor en lang række modeller er blevet afprøvet og vurderet ud fra forskellige parametre såsom kvalitet af kaffen, funktioner, brugervenlighed og rengøring.

Siemens EQ 5 TE515201RW har været inkluderet i denne test, og eftersom modellen klarer sig godt samlet set, så får den en god bedømmelse hos det danske ekspertpanel.

Sikrer kontant temperatur

Siemens EQ 5 TE515201RW er en flot og firkantet espressomaskine, som er meget enkel i designet, og så er den heller ikke ligeså dyr som mange af de andre Siemens espressomaskiner. Dog er her stadig tale om et kvalitetsprodukt, som på den anden side heller ikke er billigt.

Siemens EQ 5 TE515201RW’s høje kvalitet ses i modellens intelligente teknologi, som sikrer forbrugeren det bedst mulige resultat. Det inkluderer modellens SensoFlow-varmesystem. En vellykket espresso kræver en bestemt og jævn temperatur, og dette system opretholder netop dette under hele brygningen. Hvis man ønsker en stærkere espresso, kan man vælge AromaDoubleShot, som ad to omgange giver to skud kaffe – også ved den korrekte og konstante bryggetemperatur.

Med både mælkesystem og kaffekværn

Siemens EQ 5 TE515201RW er en fuldautomatisk espressomaskine, og derfor har modellen både et integreret mælkesystem samt en kaffekværn.

Mælkesystemet sikrer, at man kan få rigt og cremet mælkeskum i sin kaffe-mælkedrik, og mælken bliver helt finskummet med AutoWhirl Plus-funktionen – dette er til for at kunne få kaffen op på barista-niveau. Siemens EQ 5 TE515201RW’s kaffekværn er en keramisk kaffekværn, som kværner bønnerne på optimal vis til den valgte kaffedrik.

OneTouch

Siemens EQ 5 TE515201RW er desuden skabt til at være så brugervenlig og let at betjene som muligt. Derfor behøver man kun trykke på en enkelt knap via OneTouch-systemet for at få sin ønskede type kaffe. Her er tale om flere forskellige kaffetyper som blandt andet caffe latte, latte macchiato, cappuccino eller espresso.

Også rengøringen på Siemens EQ 5 TE515201RW er meget simpel, og faktisk har modellen både et automatisk rengøringssystem og et automatisk afkalkningssystem, som holder maskinen hygiejnisk og ren. Dette system hedder Calc’n Clean og foregår i en og samme proces.

Udvalgte fordele ved Siemens EQ 5 (TE515201RW)
☕️
Espressomaskine med både mælkesystem og kaffekværn
☕️ SensoFlow for korrekt og konstant bryggetemperatur
☕️ AromaDoubleShot-funktion til ekstra stærk kaffe
☕️ AutoWhirl mælkeskummer for cremet skum
☕️ OneTouch-funktion hvor kaffen brygges med kun ét tryk

Du kan her se en præsentation af maskinen fra Rigtigkaffe.dk:

https://www.youtube.com/watch?v=8XgynVIOcGI

Siemens EQ 6 (TE603201RW)

✅ Mange gode brugeranmeldelser

 Siemens EQ. 6

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
5.999,00 Kr. 0,00 Kr. 5.999,00 Kr. Læs mere

 

Siemens EQ 6 TE603201RW har ikke været medtaget i officielle tests, hvor den er blevet gennemprøvet og vurderet af ekspertpaneler. Vi har alligevel valgt at tage denne model med, idet her er tale om en kvalitetsespressomaskine.

I stedet for officielle tests har vi set nærmere på forskellige brugeranmeldelser for at se, hvad brugerne mener om modellen, og her ses det tydeligt, at her er tale om en meget populær espressomaskine.

Let i brug og mange muligheder, ifølge brugerne

Vi har set nærmere på brugeranmeldelser af Siemens EQ 6 TE603201RW på Whiteaway.com, og her findes der stort set kun positive tilbagemeldinger om denne model. Brugerne fremhæver mange aspekter af modellen som velfungerende, men der er flere af de samme aspekter, som går igen.

Blandt andet fremhæves det, at Siemens EQ 6 TE603201RW er virkelig nem at betjene og har en høj grad af brugervenlighed, og brugerne forklarer også flere steder, at denne model virkelig giver mulighed for at brygge mange forskellige typer kaffe.

Mange intelligente systemer

Siemens EQ 6 TE603201RW har de fleste af de funktioner, som findes på de gængse espressomaskiner fra Siemens. Det inkluderer blandt andet det innovative varmesystem kaldet SensoFlow, som opretholder en konstant bryggetemperatur for at opnå en god smag.

Herudover har modellen også CoffeeSelect Display med OneTouch, som både giver muligheden for at vælge imellem flere typer af kaffe og endda med et enkelt tryk.

Displayet har touch og er ifølge brugerne let at finde ud af. Eftersom her er tale om en fuldautomatisk espressomaskine med mælkesystem og kaffekværn, kan man både nyde en mørk espresso eller en kaffedrik med mælk. Ønsker man en ekstra stærk espresso, kan man benytte sig af AromaDouble Shot-funktionen.

Flere rengøringssystemer

Brugerne er også meget begejstrede over Siemens EQ 6 TE603201RW’s kaffekværn og mælkesystem. Det fremhæves, at kværnen er lige så god som en manuel kværn, og så sørger mælkesystemet for et meget velskabt mælkeskum, som virkelig har en cremet og ”skummet” konsistens.

Når der er tale om så mange komponenter – især et mælkesystem med mælk, der hurtig bliver sur – så er der også behov for en grundig rengøring. Derfor har Siemens EQ 6 TE603201RW flere forskellige rengøringssystemer, som blandt andet inkluderet MilkClean, som har særlig fokus på rengøring af mælkesystemet.

Modellen har også Calc’n Clean-funktionen, som er en samlet rengøringsproces, der både foretager en grundig rengøring og kalker maskinen af.

Man kan derudover tage bryggeenheden af, og det sidste rengøringssystem på Siemens EQ 6 TE603201RW kaldes SinglePortion-cleaning, som automatisk skyller bryggeenheden igennem efter hver brygning.

Udvalgte fordele ved Siemens EQ 6 (TE603201RW)
☕️
Brugerfavorit som fremhæves for let betjening og mange muligheder
☕️ SensoFlow for konstant bryggetemperatur
☕️ Med mælkesystem og kaffekværn
☕️ One Touch-funktion
☕️ Flere forskellige rengøringsfunktioner for optimalt hygiejnisk resultat

Her kan du se Siemens egen videopræsentation af produktet:

https://www.youtube.com/watch?v=I6C_l5NneNM

Alternativer til Siemens espressomaskinerne

I det foregående afsnit har vi gennemgået 6 forskellige espressomaskiner fra Siemens. I dette afsnit vil vi yderligere gennemgå 5 andre espressomaskiner for at vise, hvad udvalget på markedet ellers byder på af andre gode modeller.

Vi gennemgår de 5 alternativer på samme måde som modellerne fra Siemens. Her er tale om blendere fra Philips, Delonghi, Melitta og Sage.


Philips HD8821/01

✅ Testvinder hos det danske forbrugerråd Tænk

 Philips HD8821 01 espressomaskine - alternativ til Siemens

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
2.445,00 Kr. 0,00 Kr. 2.445,00 Kr. Læs mere
2.445,00 Kr. 0,00 Kr. 2.445,00 Kr. Læs mere
2.529,00 Kr. 0,00 Kr. 2.529,00 Kr. Læs mere
2.799,00 Kr. 0,00 Kr. 2.799,00 Kr. Læs mere
3.999,00 Kr. 0,00 Kr. 3.999,00 Kr. Læs mere

 

Philips HD8821/01 har været inkluderet i det danske forbrugerråd Tænks store test af espressomaskiner, hvor denne model sammen med et antal andre modeller er blevet afprøvet og vurderet på forskellige parametre. Philips HD8821/01 klarer sig godt over hele linjen, og de gode resultater belønnes med et flot stempel som testvinder.

Kaffe som hos baristaen

Philips HD8821/01 er en fuldautomatisk espressomaskine, og det betyder, at den klarer stort set alle opgaver, uden at man behøver foretage sig meget manuelt. Hvad enten man ønsker sig en espresso eller en kaffedrik med mælk, så klarer denne model det selv.

Philips HD8821/01 er nemlig udstyret med både kaffekværn og mælkeskummer, og derfor kan man både få kværnet hele bønner og få skabt cremet og let mælkeskum. Modellen har også en varmtvandsfunktion, som man for eksempel kan anvende til te.

Denne espressomaskine er skabt med det formål, at man selv kan få en kaffedrik i hjemmet, som baristaen på cafeen kunne brygge, og derfor har modellen alle de komponenter, der skal til.

Justerbar kværn

Philips HD8821/01 er en rummelig model med en vandtank på 1,8 liter. Modellen har også en bønnebeholder med plads til 250 gram bønner. Disse bønner kværnes i Philips HD8821/01’s keramiske kværn, som man selv kan indstille.

Der findes nemlig forskellige indstillinger i kværnen for finhed, og fin-/grovheden af bønnerne giver forskellige smage. Da man kan have forskellige præferencer, kan man derfor selv lave kaffen, som man foretrækker den. Som en smart ekstrafunktion så har modellen hukommelsesfunktion, således at man ikke skal indstille graden hver gang.

Let rengøring

Philips HD8821/01 er udstyret med et enkelt kontrolpanel øverst oppe, hvor man styrer valgene for kaffen. Kontrolpanelet er overskueligt og intuitivt, og med få knapper kan man få sin kaffe. Når det kommer til rengøring af Philips HD8821/01, så vær opmærksom på, at denne model ikke har et automatisk rengøringsprogram.

Til gengæld har modellen et automatisk skylle- og afkalkningsprogram, og den aftagelige bryggeenhed og aftagelige vandbeholder gør det let at komme til med den manuelle rengøring.

Udvalgte fordele ved Philips HD8821/01
☕️
Fuldautomatisk espressomaskine
☕️ Med mælkeskummer og kaffekværn
☕️ Mulighed for espresso og kaffedrikke med mælk samt varmvandsfunktion
☕️ Justerbar kaffekværn
☕️ Automatisk skylle- og afkalkningsprogram

Nedenfor kan du se en kort præsentation af Philips HD8821/01 og dens funktioner:

https://www.youtube.com/watch?v=x0sZWlfryWk

Delonghi ECAM21.117 Magnifica

✅ Testvinder hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Delonghi ECAM21.117

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
2.111,00 Kr. 0,00 Kr. 2.111,00 Kr. Læs mere
2.189,00 Kr. 0,00 Kr. 2.189,00 Kr. Læs mere
2.189,00 Kr. 0,00 Kr. 2.189,00 Kr. Læs mere
2.289,00 Kr. 0,00 Kr. 2.289,00 Kr. Læs mere
2.539,00 Kr. 0,00 Kr. 2.539,00 Kr. Læs mere
2.746,00 Kr. 0,00 Kr. 2.746,00 Kr. Læs mere
2.990,00 Kr. 0,00 Kr. 2.990,00 Kr. Læs mere
4.949,00 Kr. 0,00 Kr. 4.949,00 Kr. Læs mere

 

Den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön fungerer lidt ligesom det danske forbrugerråd Tænk. Råd & Rön foretager nemlig omfattende tests af forbrugerprodukter, så forbrugerne får et bedre overblik over valgmulighederne på markedet. Her har de svenske eksperter testet espressomaskiner, og modellen Delonghi ECAM21.117 Magnifica har været inkluderet.

Delonghi ECAM21.117 Magnifica klarer sig overbevisende godt på alle parametre, og derfor får modellen en flot placering som testvinder hos Råd & Rön.

Model med mange muligheder

Delonghi ECAM21.117 Magnifica hører til de espressomaskiner, som kan give forbrugeren rigtig mange valgmuligheder. Derfor er denne model særlig velegnet til den forbruger, som er kræsen med sin kaffe og går op i kaffekunsten.

Her er tale om en model, der både har en indbygget mælkeskummer samt en kaffekværn. Man kan derfor både få en mørk espresso eller kaffe med mælk.

Delonghi ECAM21.117 Magnifica har et særligt cappuccino-system for at skabe det bedst mulige mælkeskum. Det gør systemet ved at kombinere mælk, damp og luft, hvilket gør mælkeskummet endnu mere cremet og højner smagen.

Justerbar kaffekværn

Delonghi ECAM21.117 Magnifica tilbyder en lang række af forskellige valg, som udmunder i netop den kaffe, som man specifikt ønsker. Modellen kan tilpasses efter præferencer, og man kan derfor både vælge en stærkere eller ekstra mild aroma, og hertil kommer også valgfrihed, når det gælder temperatur – vælg mellem en rygende varm, medium eller lav temperatur.

Også kaffekværnen er justerbar, og man kan vælge imellem 13 indstillinger for at få malet kaffen, som man ønsker den. Fin-/grovheden af malingen har nemlig en stor betydning for, både hvor stærk kaffen bliver, og hvordan niveauet for bitterhed kommer til at være.

Gør selv rent og slukker selv

Delonghi ECAM21.117 Magnifica tilbyder muligheden for både at brygge kaffe af hele bønner eller formalede bønner, og man kan selv justere både vand- og kaffemængde. Modellen er for sikkerhedens skyld (og miljøet) udstyret med en auto-sluk-funktion, som automatisk slukker maskinen efter en rum tid uden aktivitet.

Delonghi ECAM21.117 Magnifica er også en miljøvenlig espressomaskine med en energibesparende funktion samt en standby-funktion. Delonghi ECAM21.117 Magnifica har også et automatisk rensnings- og afkalkningsprogram, som holder maskinen både ren og effektiv.

Udvalgte fordele ved Delonghi ECAM21.117 Magnifica
☕️
Model til den kræsne kaffeentusiast med mange muligheder
☕️ Indbygget mælkeskummer og kaffekværn
☕️ Cappuccino-system for bedre mælkeskum
☕️ Vælg selv temperatur, aroma og maling af bønner
☕️ Auto-sluk-funktion

Nedenfor kan du se en kort præsentation af DeLonghi ECAM21.117 Magnifica:

https://www.youtube.com/watch?v=lxojHnJ5xg4

Melitta Caffeo Passione

✅ Topscorer hos det danske forbrugerråd Tænk
✅ Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Melitta Caffeo Passione espressomaskine

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
3.323,00 Kr. 0,00 Kr. 3.323,00 Kr. Læs mere
3.463,00 Kr. 0,00 Kr. 3.463,00 Kr. Læs mere
3.890,00 Kr. 0,00 Kr. 3.890,00 Kr. Læs mere

 

Både det danske forbrugerråd Tænk samt den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön har foretaget omfattende tests blandt espressomaskiner, og i begge tests har modellen Melitta Caffeo Passione været inkluderet. Begge ekspertpaneler vurderer, at Melitta Caffeo Passione er en rigtig god espressomaskine, som er meget velfungerende – og derfor kåres den til topscorer i begge tests.

Mindre fuldautomatisk model

Melitta Caffeo Passione er måske ikke så stor og omfattende som mange andre espressomaskiner på markedet, men den er pladsbesparende og kompakt – perfekt til det lille køkken. Melitta Caffeo Passione har en mindre, aftagelig vandtank med en kapacitet på 1,2 liter vand og en mindre bønnebeholder med en kapacitet på 125 gram.

Herudover er her også tale om en model, der ikke er så dyr som mange af konkurrenterne. Der er dog ikke slækket på kvaliteten eller systemerne, for Melitta Caffeo Passione er stadig en fuldautomatisk espressomaskine, som selv står for de fleste opgaver – modellen har også mælkeskummer og kan kværne kaffebønnerne.

Alsidig model med aroma-system

Melitta Caffeo Passione er skabt til den forbruger, der både ønsker mørk kaffe og kaffe med mælk. For at opretholde en god og intens smag er modellen udstyret med Melitta Best Aroma System, som sørger for, at bønnerne i bønnebeholderen er beskyttede således, at de ikke mister smag. Eftersom modellen har en bønne-til-kop funktion, så bliver kun de bønner, som netop skal bruges til den valgte kop, kværnet, og resten efterlades forseglet.

OneTouch-funktion med valg mellem mange specialiteter

Melitta Caffeo Passione er en fuldautomatisk espressomaskine og har derfor en inkluderet mælkeskummer. Det sikrer, at man både kan få sort espresso men også kaffetyper med mælk.  Der findes mange muligheder for typer af kaffe, heriblandt espresso, latte macchiato, cafe creme, cappuccino, ristretto og lungo. Man vælger blot den foretrukne variant via en enkel knap med One Touch-funktion på TFT-farvedisplayet, hvor man også kan vælge imellem forskellige forudindstillede kaffespecialiteter. Der findes også 3 indstillinger for kopstørrelse – lille, medium og stor.

På Melitta Caffeo Passione har der også været fokus på en let rengøring, og derfor er modellen udstyret med en automatisk rensefunktion samt en automatisk afkalkningsfunktion. Melitta Caffeo Passione har også en tilhørende app, som man kan downloade, der bidrager med tips og tricks.

Udvalgte fordele ved Melitta Caffeo Passione
☕️
Mindre og kompakt espressomaskine – perfekt til små køkkener
☕️ Fuldautomatisk model med kværn og mælkeskummer
☕️ Melitta Best Aroma System sikrer de bedste opbevaringsforhold for bønnerne
☕️ Mange muligheder for kaffedrikke
☕️ Tilhørende app

Du kan her se en præsentationsvideo af Melitta Caffeo Passione, produceret af Melitta: 

https://www.youtube.com/watch?v=0Iy3krRQKeU

Sage The Barista Express

✅ 4 ud af 5 stjerner hos engelske Expertreviews.co.uk
✅ Anbefalet hos engelske Stuff.tv
✅ 4,5 ud af 5 stjerner hos amerikanske Cnet.com
✅ God bedømmelse hos det engelske testmagasin Which.co.uk

 Sage The Barista Express

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
4.999,00 Kr. 0,00 Kr. 4.999,00 Kr. Læs mere
5.999,95 Kr. 0,00 Kr. 5.999,95 Kr. Læs mere

 

4 forskellige testpaneler har afprøvet og vurderet Sage The Barista Express. Her er tale om testmagasinet Which.co.uk, test-websiden Expertreviews.co.uk samt magasinerne Stuff.tv og Cnet.com. Alle 4 ekspertpaneler er meget begejstrede for Sage The Barista Express, som får meget ros – det er her især kaffens gode smag og de mange gode valgmuligheder som fremhæves som de største plusser.

Stor fuldautomatisk espressomaskine

Sage The Barista Express er en stor og kraftig espressomaskine, som kan rigtig mange ting. Udseendet er da også det første, som eksperterne lægger mærke til, og den roses for det flotte design og kaldes tilmed et ”tilløbsstykke i køkkenet”.

Her er tale om en rummelig model, der har en vandtank med en kapacitet på 2 liter vand plus en bønnebeholder på 250 gram. Eftersom Sage The Barista Express er en fuldautomatisk espressomaskine, har modellen både en integreret kaffekværn og mælkeskummer. Det betyder, at Sage The Barista Express selv kværner bønnerne, hvilket giver det mest friske resultat, plus modellen kan fremstille cremet mælkeskum til kaffedrikke med mælk.

Kaffekværn med 18 indstillinger

Sage The Barista Express kan dermed både brygge kaffe med og uden mælk – derfor vil der være mulighed for både at brygge blandt andet espresso, machiatto, latte og cappuccino. Hvis man er te-drikker, findes der også en mulighed for blot at få varmt vand.

Sage The Barista Express kommer også med en indbygget og intelligent kaffekværn, som selv ved hvilken mængde, der passer til de forskellige drikke. Kaffekværnen har tilmed 18 indstillinger, som kan anvendes til at male bønnerne, plus det er muligt at programmere modellen i forhold til vandhårdheden.

Eksperterne er begejstrede for de mange valgmuligheder

Det, som eksperterne især hæfter sig ved med Sage The Barista Express, er de utroligt mange valgmuligheder, man får som forbruger. De føler, at man får en utrolig stor manuel kontrol for en fuldautomatisk espressomaskine, og det giver ifølge dem et rigtig godt smagsresultat.

Eksperterne kalder Sage The Barista Express’s espresso for fremragende og fremhæver også det velfungerende mælkesystem som et klart plus. Eksperterne har ikke særlig mange minusser ved modellen – dog nævner de, at man ikke kan komme udenom, at der er tale om en dyr model, og så kan kaffekværnen være en lille smule ufleksibel.

Udvalgte fordele ved Sage The Barista Express
☕️
Stor fuldautomatisk espressomaskine med mange valgmuligheder
☕️ Ekspertfavorit
☕️ Med både kaffekværn og mælkeskummer
☕️ Kaffekværn med 18 indstillinger
☕️ Stor manuel kontrol

Her kan du se en video der fortæller nærmere om maskinen fra Sage. Videoen er udarbejdet af Kitchenone.dk:

https://www.youtube.com/watch?v=dROFS5DcqiE

Hvad er en Siemens espressomaskine?

esprossoI dette afsnit vil vi komme ind på, hvad en Siemens espressomaskine er, og hvad den kan. Vi har først set nærmere på, hvilke gængse funktioner der findes, og derefter har vi set nærmere på de forskellige typer af espressomaskiner. Nogle espressomaskiner er nemlig fuldautomatiske, hvor andre er semi-automatiske, og vi sammenligner, hvad de forskellige typer indebærer.

Dette kan Siemens espressomaskiner:

Siemens fører et stort sortiment af espressomaskiner, og hvis man ønsker at vide mere om de forskellige modeller, kan man med fordel læse mere på deres hjemmeside. Her gennemgår vi de mest almindelige funktioner på Siemens espressomaskinerne, som findes på de fleste modeller:

Display:
Espressomaskinerne er udstyret med et informerende display omkring valg af kaffen.

OneTouch: Der findes flere hurtig-knapper på displayet, så man hurtigere kan få den ønskede kaffe. Derfor kan man få sin kaffe med kun et enkelt tryk.

Stærk kaffe med et dobbelt skud: Der findes en AromaDouble-shot-funktion, som maler dobbelt så mange kaffebønner som normalt. Det giver et stærkere resultat og er fordelagtig til den forbruger, som holder meget af stærk kaffe.

SensoFlow: SensoFlow er et innovativt varmesystem, som opretholder en konstant bryggetemperatur for at opnå den bedst mulige smag.

kaffe - maletAutomatisk tilpasning i kværnen: Maskinernes kaffekværne tilpasser automatisk sig selv til den påfyldte type bønner. Man vil også ofte selv kunne indstille, hvor fint kaffebønnerne skal males.

Individuel profil: Man kan indstille forskellige individuelle profiler, således at man med et enkelt tryk kan få den kaffe-type, man ønsker. Denne funktion er specielt smart i familier med flere brugere.

Indikator for tomme beholdere: Man får advarsler, når bønnebeholder og vandbeholder er ved at være tomme. Det er især vigtigt med en advarsel ved en tom vandbeholder, da det kan ødelægge maskinen at forsøge at lave kaffe på en tom tank.

Automatisk rengøringssystem: Siemens espressomaskiner er udstyret med forskellige rengøringssystemer. Alle maskinerne har en funktion, der gør sig selv ren efter hver brygget kop, og de fleste maskiner har også et rengøringssystem til mælkeskummeren, som selv klarer at rense gammel mælk ud.


Fuld- eller semiautomatisk – hvilken model skal jeg vælge?

Baseret på viden fra den danske kaffeside Rigtigkaffe.dk guider vi her til at kunne forstå forskellene på de forskellige typer af espressomaskiner. Man vil typisk støde på ord som automatisk, fuldautomatisk eller semi-automatisk, når man er på udkig efter en espressomaskine, men hvad betyder det egentlig? Når du ved, hvad de betyder, får du også en bedre ide om, hvilken type du bør investere i.

Semi-automatisk espressomaskine

semiautomatisk espressomaskineEn semi-automatisk espressomaskine er den type model, der giver en del manuelt arbejde. Nogle kalder endda en semi-automatisk espressomaskine for en manuel espressomaskine. Denne type model er fordelagtig for den type forbruger, der ikke kun vil have en kop god kaffe, men som også gerne vil føle sig som en rigtig barista og få en oplevelse ud af at brygge kaffen.

Dette kan lyde en smule besværligt, men det kan også give en virkelig smagfuld og tilpasset kaffe med optimal crema eller aroma. Disse modeller har ikke en indbygget kaffekværn, og derfor skal man selv male kaffebønnerne og derefter hælde dem i filteret. Her skal man stampe kaffen med en ”tamper”, og når det er gjort, kan man tilsætte filteret til maskinen og tænde for vandet – herefter løber espressoen ned i koppen.

Tamper-processen er meget vigtig for det færdige resultat, for det er her, at man sikrer, at vandet får den rette gennemløbningstid igennem kaffen. En for kort gennemløbningstid giver en tynd kaffe, og en for lang gennemløbningstid giver en bitter kaffe (læs længere nede i artiklen for viden om, hvordan man brygger den bedste espresso manuelt).

En semi-automatisk espressomaskine vil også have en mælke-steamer, som anvendes, hvis man ønsker en kaffe/mælkedrik.

Man bør være opmærksom på, at det kræver en del ekstraudstyr, hvis brygningen på en semi-automatisk espressomaskine skal blive rigtig god – her er blandt andet tale om en espressokværn og en tamper.

Automatisk espressomaskine

En automatisk espressomaskine er det fordelagtige valg til den forbruger, som ønsker at brygge kaffe uden at stå for så meget af besværet selv. En automatisk espressomaskine kan brygge kaffe og espresso.

automatisk espressomaskineEn automatisk espressomaskine kombinerer en semi-automatisk espressomaskine med en kaffekværn, således at her er tale om en maskine, der kan kværne kaffebønnerne for forbrugeren. Disse modeller er udstyret med et display, hvor der blot skal trykkes på en enkelt knap, og så kan man brygge 1 eller 2 kopper espresso afhængig af model.

Maskinen starter med at male de kaffebønner, som den skal bruge til at brygge den ønskede kaffe, som så sendes ned i bryggeenheden. Her undergår kaffen en automatisk tampnings-proces, hvor vandet løber igennem kaffen, og herefter kommer espressoen ud.

Man kan således selv vælge, hvor stærk man ønsker sin kaffe, idet maskinen så bare bruger mere kaffe til at skabe hver kop.

En automatisk espressomaskine vil også have en mælke-steamer, som anvendes, hvis man ønsker en kaffe/mælkedrik. Denne proces sker via en stålkande og damp – ligesom på den semi-automatiske espressomaskine.

En automatisk espressomaskine vil for de fleste modellers vedkommende have et automatisk rengøringsprogram. Man skal blot sætte det i gang, og så klarer maskinen selv rengøringen.

Fuldautomatisk espressomaskine

En fuldautomatisk espressomaskine vil være et godt valg, hvis man stort set ikke ønsker at skulle foretage sig ret meget manuelt arbejde, når man skal have sin kaffe.

fuldautomatisk espressomaskineEn fuldautomatisk espressomaskine fungerer bryggemæssigt ligesom den automatiske espressomaskine og har derfor også en indbygget kaffekværn. Den store forskel på de to typer ligger dog i, at den fuldautomatiske espressomaskine har et helt og automatisk mælkesystem, hvorved man ved et enkelt tryk kan få kaffe/mælkedrikke som cappuccino eller latte macchiato.

Ofte vil disse modeller have en slange til mælk, som placeres i en mælkekarton eller -beholder. Herved sørger modellen selv for at varme den optimale mængde af mælk op, hvorved den skummes og sendes ud i koppen sammen med kaffen. Nogle modeller kommer med en hel mælkekaraffel også.

Eftersom en fuldautomatisk espressomaskine har det automatiske mælkesystem, vil der være rigtig mange muligheder for kaffedrikke med mælk, hvorimod en normal automatisk espressomaskine ofte kun vil have kaffe og espresso. Denne type maskine har derfor også flere valgmuligheder og indstillinger end andre typer af espressomaskiner.

En fuldautomatisk espressomaskine har ofte en automatisk rengøringsfunktion, og denne type af model vil ofte også kunne oplyse om, hvornår det er tid til rengøring, påfyldning, filterskift med mere.

Hvad skal jeg overveje, når jeg skal købe en espressomaskine?

Hvis man overvejer at investere i en Siemens espressomaskine, eller et maskine fra et hvilket som helst andet mærke, er der nogle faktorer som man lige bør overveje, inden man foretager sit køb – for jo mere en maskine kan, des mere koster den også. Baseret på Forbrugsguidens generelle artikel om espressomaskiner, er følgende parametre vigtige:

Størrelse – overvej hvor meget plads du har til rådighed på køkkenbordet. De fuldautomatiske modeller er ofte meget pladskrævende, og læg mærke til at jo flere ting modellerne kan, des mere fylder de også.

Funktioner – der er forskel på, hvor meget modellerne kan – og om de er semi-automatiske eller fuldautomatiske (se ovenfor for flere detaljer). Overvej om du har brug for en model, som både har et intelligent bryggesystem med individuelle profiler og one touch-funktion.

Tid – der er forskel på, hvor lang tid bryggeprocessen tager på hver enkelt maskine. Ønsker man en hurtig kop morgenkaffe, kan flere minutters forskel føles som meget.

Kaffekværn – nogle modeller kommer med integreret kaffekværn og nogle uden. Malingen af kaffebønnerne er meget vigtig for den endelige kvalitet af espresso, så hvis man køber en model uden kaffekværn, kan man også investere i en ekstern model.


Hvad er forskellen på kaffe og espresso?

Hvad er forskellen på kaffe og espresso?Kaffe er et ord, som de fleste bruger lidt i flæng, og mange bruger ordet kaffe som en fællesbetegnelse for alle typer af kaffedrikke. I virkeligheden findes der en stor forskel på ”almindelig” filterkaffe og espresso.

Ristning og sort

Tænk.dk forklarer, at en stor del af forskellen på espressokaffe og filterkaffe ligger i ristningen. Espresso-bønner bliver nemlig ristet mørkere end kaffebønner til filterkaffe. Der er også forskel på typen af bønner, som anvendes til de to typer, og ofte er det sorten Arabica, som anvendes til espressobønner. Modsat Arabica findes også sorten Robusta, som i højere grad anvendes til andre typer af kaffe. Arabica har ofte en mere aromatisk smag end Robusta.

Forskellige typer af bønner

kaffe-helbredetØristeriet.dk forklarer desuden, at espresso er ristet mørkere på grund af, at bryggemetoden i espressomaskinen er anderledes, da her brygges under tryk. Øristeriet.dk forklarer også, at bønnerne i en espresso-blanding ikke kun kommer fra en enkelt type bønner. Faktisk vil der ofte bruges op til 6 forskellige bønnetyper, hvilket fremmer en velbalanceret helhed i smagen.

En af de vigtigste opgaver, som kafferisteren har, er at finde netop de bønnetyper, som komplementerer hinanden. Nogle bønnetyper har en frugtagtig aroma med en høj grad af syrlighed, andre har en kraftig sødme, og nogle har en mere traditionel kaffesmag.

Der er endnu en forskel på espresso og almindelig kaffe, som tager udspring i bønnetyperne. For hvor espressoen som nævnt kommer fra flere typer af bønner, så kommer den almindelige kaffe ofte enten fra et bestemt land eller farm. Nogle typer af almindelig kaffe kommer endda fra samme mark.


Guide til at lave den bedste espresso manuelt

espresso opbygningMan kan opleve utrolig stor forskel på espresso. Norske Friele.no forklarer her, hvordan man bedst laver denne lille kop kaffe manuelt, der både får en intens aroma og crema på toppen:

Trin 1 – Ved espressobrygning er der meget kort tid, hvor bønner og vand er i kontakt med hinanden – start derfor med at male bønnerne fint for at de kan nå at afgive nok smag på den korte tid.

Trin 2 – Pres kaffen sammen med en ”tamper”, så den bliver kompakt

Trin 3 – Når man skal lave espresso, er det ideelle tryk på 9 bar, og vandet bør være 92-96 grader varmt. Bønnernes kontakt med vandet skal være på omkring 25 sekunder. For kort tid vil resultere i en tynd top espresso, hvor for lang tid vil resultere i en bitter kop espresso.

Trin 4 – De fleste kender espressoen med et gyldent lag skum på toppen. Dette kaldes crema og dannes, hvis espressoen er lavet korrekt. En korrekt crema vil være kompakt og have en højde på 3-4 millimeter.


Viden om koffein

koffeinDe fleste kender kaffen som drikken, der giver et opvågnings-boost på en træt morgen eller sørger for, at man kan arbejde et par timer mere en sen aften. Det er på grund af koffeinen, at dette sker, men hvad er det egentlig, koffein gør? Dr.dk forklarer dette herunder.

Koffein minder om amfetamin

Selvfølgelig kan det virke voldsomt at sammenligne koffein med amfetamin, men faktisk har de to stoffer samme påvirkning på kroppen – de stimulerer og giver en opkvikkende virkning. Det er derfor, at mange mennesker ikke kan undvære morgenkaffen, som får dem til at vågne op. Der er dog også negative påvirkninger af kroppen ved indtagelse af koffein såsom forhøjet blodtryk og øget søvnløshed – det er derfor, at det anbefales ikke at drikke kaffe for sent om aftenen.

Kaffe er en af hovedkilderne til koffein, men man kan også drikke energidrikke som for eksempel Red Bull.

Sådan virker koffeinen i kroppen

Når man drikker for eksempel kaffe, så absorberes koffeinen ind i blodbanerne og derefter fordeles det ud til hele kroppen. Der går omkring en halv time efter indtagelse af koffein, til man mærker den største effekt, og efter 3-7 timer halveres mængden.

Man kan ikke indtage for meget koffein

morgenkaffeDer går rædselshistorier om, at for meget kaffe kan være farligt. Eksperter forklarer, at man ikke behøver at frygte en ”overdosis”, selv hvis man drikker mange kopper kaffe om dagen. Der er ifølge flere undersøgelser endda belæg for, at det kan være decideret gavnligt at drikke kaffe, hvis man har et forbrug på et par kopper om dagen.

Som voksen vil koffein ikke kunne skabe giftige effekter i kroppen, så længe koffeinmængden er under 400 milligram om dagen. For at kaffeindtagelse kan få en dødelig udgang, så vurderer eksperterne, at man skal drikke omkring 80-100 kopper om dagen, og disse kopper skal i så fald indtages lige efter hinanden.

Sundhedsstyrelsen har dog andre retningslinjer og anbefalinger, hvis man er barn eller gravid – se mere på Sundhedsstyrelsens hjemmeside.


Om Siemens

siemens logo

Siemens er en tysk virksomhed, som blev grundlagt i 1847 af de to samarbejdspartnere Werner von Siemens og Johann Georg Halske. Von Siemens var elektroingeniør, mens Halske var urmager. I dag kendes Siemens fra forskellige elektriske forbrugerprodukter fra vaskemaskiner til fjernsyn, men virksomhedens første succes lå i opfindelsen af visertelegrafen.

Efter denne succes blev Siemens’ fokus lagt på elektronikken og udviklingen i elektronikken, og virksomheden begyndte produktion af produkter til blandt andet tog, sporvogne, elevatorer og telefoner.

Werner von Siemens opfattes som hovedkraften bag virksomheden, og da han døde i 1892, efterlod han sig en stor og succesrig virksomhed. Siemens havde nu fået datterselskaber rundt omkring i Europa, og der arbejdede knap 5000 personer for Siemens. I dag er tallet vokset til omkring 350.000 medarbejdere på verdensplan.

Siemens har for alvor slået sit navn fast inden for forbrugerprodukter og er nu et kendt ansigt på markedet. Mens forbrugerne mest kender Siemens som producenten bag elektriske produkter som fjernsyn, køleskabe og vaskemaskiner, så arbejder virksomheden også med en lang række opgaver inden for industri, hvor de producerer komponenter til energi, trafik, bygningsbranchen og hospitaler.

Siemens har også et stort fokus på hele tiden at være innovative og være i forreste række, hvad angår den teknologiske udvikling. Derfor har Siemens egne udviklingscentre, hvor nye opfindelser og patenter finder sted hvert år.

Siemens opererer ud fra 3 kerneværdier, som udgør forretningsgrundlaget – ansvarlighed, excellence og innovation. Virksomheden har en målsætning omkring grøn teknologi og bæredygtighed, og Siemens arbejder på at kunne gøre hverdagen mere miljøvenlig via grøn innovation. I øjeblikket kommer knap 50 procent af Siemens globale omsætning fra miljøvenlige løsninger.


Siemens espressomaskine test – anvendte kilder samt links

Cnet.com 🇺🇸

Cnet.com er et amerikanske teknikmagasin, som beskæftiger sig med en bred vifte af aspekter inden for den teknologiske verden. Her er både tale om nyheder, guides, artikler, tests, forums og videoer. Her har Cnet.com testet espressomaskinen Sage The Barista Express. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.

Coffeenation.co 🇨🇭

Coffeenation.co er en schweizisk webside, der bl.a. tester kaffemaskiner og kaffeprodukter. Her har Coffeenation foretaget en test af espressomaskinen Siemens EQ. 9 Connect (TI909701HC).

Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.

Coffeeness.de 🇩🇪

Coffeeness.de er en tysk webside, der beskæftiger sig med kaffe. Siden kalder sig selv en kaffe-blog og skriver om alle aspekter af kaffe, herunder også espressomaskiner og kaffemaskiner. Her har Coffeeness.de testet modellen Siemens EQ. 3 s300 TI313219RW. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link. 

Expertreviews.co.uk 🇬🇧

Expertreviews.co.uk er en britisk test-webside, som hovedsagelig tester elektroniske produkter, som den almindelige forbruger har brug for i hjemmet. Der er hovedfokus på fjernsyn, computere og mobiltelefoner og dertil også køkkenprodukter. Her har Expertreviews.co.uk testet espressomaskinen Sage The Barista Express. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.

Frankfurter Allgemeine 🇩🇪

Frankfurter Allgemeine Zeitung er en tysk avis, som i daglig tale blot kalds FAZ. Frankfurter Allgemeine er en af de tunge aviser i Tyskland og har også et meget stort oplag uden for Tyskland. Avisen beskæftiger sig både med nyheder, sport og erhverv og har også plads til forbrugerstof. Her har Frankfurter Allgemeine testet espressomaskinen Siemens EQ. 3 s300 TI313219RW.

Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.

Gastromand.dk 🇩🇰

Gastromand.dk er et dansk mandemagasin med fokus på alt inden for gastronomiens verden set med mænds øjne. Det indebærer både madtrends, opskrifter, restauranter, kogebøger og køkkengrej med mere. Gastromand.dk har her testet espressomaskinen Siemens EQ. 9 Connect (TI909701HC). Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.

Forbrugerrådet Tænk 🇩🇰

Forbrugerrådet Tænk beskæftiger sig med alle tænkelige aspekter af det danske forbrugerliv, og det inkluderer grundige tests af forskellige forbrugerprodukter fra en bred vifte. I denne omgang er der tale om en test af 38 forskellige espressomaskiner.

Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link. Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver abonnement. Hvis man kun ønsker at se resultatet af en enkelt test, kan man købe sig adgang til testene enkeltvis.

Klikk.no 🇳🇴

Klikk.no er en stor norsk forbruger-webside, som foretager et stort antal forbrugertest, og det inkluderer produkter til både hus, hjem, have, bil, teknologi, mode og helse. Her har Klikk.no testet espressomaskinen Siemens EQ. 6 Te607203rw i en test blandt 5 modeller. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.

Råd & Rön 🇸🇪

Den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön beskæftiger sig med adskillige sider af svenskernes forbrugerliv, og det inkluderer også tests af forskellige forbrugerprodukter. Råd & Rön har her testet 31 forskellige espressomaskiner

Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link. Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver abonnement. Hvis man kun ønsker at se resultatet af en enkelt test, kan man købe sig adgang til testene enkeltvis.

Stiftung Warentest / Test.de 🇩🇪 

Stiftung Warentest er et testmagasin fra Tyskland, som foretager tests af forskellige forbrugerprodukter. Stiftung Warentest har også en online-del i form af siden Test.de. I denne omgang har Stiftung Warentest testet 56 espressomaskiner inklusiv Siemens EQ 8 TE803209RW. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.

Stuff.tv 🇬🇧

Stuff.tv er et britisk mandemagasin med et tilhørende online-univers. Stuff.tv skriver blandt andet anmeldelser omkring elektroniske forbrugerprodukter, og her har Stuff.tv testet espressomaskinen Sage The Barista Express. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.

Which.co.uk 🇬🇧

Which.co.uk er Englands største forbrugermagasin med over en halv million abonnenter. Which.co.uk’s vision er at være forbrugernes forlængede arm og hjælper i dagligdagen og sørge for, at forbrugeren får den bedst mulige viden inden køb af produkter. Which.co.uk tester løbende et stort udvalg af forbrugerprodukter, og her gælder det espressomaskinen Sage The Barista Express. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.

Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver abonnement.


Andre relevante tests

Hvis du er kaffe interesseret, så findes der også en lang række andre artikler her på Forbrugsguiden, som kunne være interessante for dig.

Du kan læse vores generelle espressomaskine test, hvor vi samler de bedst bedømte espressomaskiner fra en lang række tests. I denne artikel finder du espressomaskiner fra mange forskellige producenter. I artiklen finder du også gode råd til hvad du skal være opmærksom på, når du køber en ny espressomaskine.

Forbrugsguiden har også udgivet en kaffemaskine test. I denne artikel ser vi nærmere på test af generelle kaffemaskiner. Som i alle andre artikler, tester Forbrugsguiden ikke selv produkterne, men samler derimod test resultater fra forskellige magasiner, aviser og tidsskrifter, så du nemt kan få et overblik over de bedste modeller på markedet. Artiklen indeholder naturligvis også prissammenligning af de forskellige kaffemaskiner, så du altid kan finde den billigste pris på nettet.

Hvis du specifikt går efter en kaffemaskine med kværn, så kan du ligeledes får et overblik over de bedste modeller på markedet. Vi har udarbejdet en hele artikel med fokus på netop kaffemaskiner med kværn, så du altid kan få kaffe fra frisk malet bønner.

Vælger du en kaffemaskine uden kværn, men er du stadig interesseret i at kværne dine bønner selv, så bør du læse vores kaffekværn artikel. I denne artikel har vi ligeledes samlet en testoversigt, over de kaffekværne der klarer sig bedst i test, i forskellige magasiner, aviser og tidsskrifter. I artiklen kan du ligeledes læse mere om bryggemetoder og formalingsgrader.

{{ reviewsOverall }} / 5   (1 Vurdering)
Vurdering
Anmeldelser Indsend anmeldelse
Order by:

Her kan du skrive en kommentar til artiklen

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Indsend anmeldelse