Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Kaffemaskiner test-guide: Eksperternes vurdering af KitchenAid-modeller

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet

SENESTE ÆNDRING maj 21, 2024.

Kaffemaskiner test-guide: Eksperternes vurdering af KitchenAid-modeller

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund research..., men vi afgrænser os primært til produkter tilgængelige på prisportaler eller annonceplatforme. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Oplistningen er ikke et udtryk for en rangering af produkter, og annonceaftaler kan påvirke placeringen og udvælgelsen af vores produkter – læs mere her. Læs mere

Er du træt af at famle i mørket, når det kommer til at finde den perfekte KitchenAid kaffemaskine? Du er ikke alene. Det kan være en jungle at navigere i de mange modeller på markedet. Det er her, vi kommer ind i billedet.

I denne artikel vil vi guide dig gennem 4 forskellige KitchenAid kaffemaskiner og nogle alternativer, der har klaret sig bedst i eksterne tests. Vi giver dig dertil også baggrundsinformation om KitchenAid, så du får en forståelse af, hvad du skal være opmærksom på, når du køber en ny kaffemaskine.

Seneste ændring:

I dag har vi overført denne artikel til vores nye design for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. I tråd med ændringen har vi dertil revideret, optimeret og suppleret vores produktanmeldelser for yderligere at forbedre din oplevelse, så du lettere kan finde lige præcis det, du har brug for.

test-guiden

En test-guide, som denne, er en artikel, der analyserer produkter via en gennemgang af bl.a. anmeldelser og tests.

De 4 bedste kaffemaskiner i test-guiden 2024:

Sådan vurderer og udvælger vi produkter

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vores research-team vurderer produkterne på parametre som:

  1
 • Produkttests fra ekspertkilder og forbrugermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser af produktet
 • 3
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker

Ovenstående bliver holdt op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men nærmere en gennemgang af nogle af de bedste produkter til forskellige behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Dagens bedste priser og tilbud på KitchenAid 5KCM1208EOB :

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Fordele

 • Flot og stilfuld kaffemaskine
 • Kompakt og smalt design
 • Justerbart styrke-niveau
 • Unik vanddyse
 • Med varmeplade og pause-funktion

KitchenAid 5KCM1208EOB har ikke været med i tests udført af ekspertkilder. Vi har dog alligevel valgt at tage denne model med i artiklen, idet her i stedet er tale om en brugerfavorit blandt køberne hos den amerikanske online-forhandler Amazon.com.

Her modtager produktet nemlig hele 4,5 ud af 5 stjerner i gennemsnit. Hvad brugerne er særdeles begejstrede for, kommer vi ind på efter gennemgangen af brug og funktioner.

Anmeldelse: Produktanalyse af KitchenAid 5KCM1208EOB

Flot og effektiv

Hvis man leder efter en traditionel kaffemaskine til filterkaffe, som både er pæn og moderne, så bør man overveje KitchenAid 5KCM1208EOB.

Her er nemlig tale om en virkelig flot maskine med høj elegance, der vil pynte på et hvert køkkenbord – uanset personlighed.

Designet er i tråd med KitchenAids signatur-stil med fokus på bløde linjer, flotte farver, minimalistisk udtryk, høj stilfulhed og en kende mod det lidt retro-inspirerede. Den kan fås i flere farver efter humør og personlig stil.

Yderligere er denne model stærk og kraftig, og den brygger ved 1100 watt. Dermed kan man være sikker på at få en velbrygget kop kaffe på kort tid.

Der findes en vandkapacitet på 1,7 liter, hvilket er pænt, og så er den skabt til at kunne brygge traditionel filterkaffe via malede bønner. Ud over at designet er stilfuldt og elegant, så er selve kroppen tillige slank, da bredden kun er på 18,2 centimeter.

Derfor er den kompakt og vil sagtens kunne finde plads i selv mindre køkkener. Vægten ligger på 3,3 kilo, hvilket gør den let at flytte rundt på.

Vælg selv styrke

KitchenAid 5KCM1208EOB er som nævnt en moderne kaffemaskine, og selv om den ”kun” brygger filterkaffe, skal man ikke tro, at den er simpel:

Inden for denne filterkaffe-genre er den fremme i skoene med hensyn til brugernes stigende krav og behov, og for eksempel er der en justerbar styrke integreret i mekanismen – programvælgeren med variabel bryggestyrke.

Denne styres via en enkelt knap og tillader, at man kan få kaffen så stærk, som man ønsker den.

Derudover er der en unik spiral-dyse med hele 29 huller, der fordeler vandet ud over kaffen – dermed opstår en komplet gennem-vædning, som gør brygningen helt jævn.

Produktet sørger desuden for, at man altid er sikker på at få den helt rigtige kop, idet der er en smart doserings-stige, som angiver den anbefalede mængde formalet kaffe.

Derudover findes der en brugbar varmeplade, som kan holde kaffen varm i op til 40 minutter. Dermed kan man lettere fordele kopperne ud over længere tid – uden termokande.

I det hele taget er denne kaffemaskine meget brugervenlig, og kontrolpanelet er overskueligt og intuitivt.

Som en ekstra bonus til den moderne forbruger behøver man ikke vente, til al kaffen er brygget, hvis man trænger til en kop – til dette formål er der en pause-funktion, som sætter brygningen på pause, mens man kan skænke sig en kop. Derefter forsætter brygningen, til den er helt færdig.

Kvalitetsprodukt, ifølge brugerne

Som nævnt er KitchenAid 5KCM1208EOB ikke blevet testet af eksperter – i stedet har vi fokuseret på, hvad brugerne, der anvender apparatet til daglig, mener om den.

Vi har studeret, hvad køberne hos den amerikanske online-forhandler Amazon.com skriver, og generelt er kritikken meget positiv – i gennemsnit 4,5 ud af 5 stjerner.

Brugerne fremhæver mange gode aspekter ved modellen, men især går kvalitet, funktioner og oplevelsen af kaffen igen.

En bruger skriver blandt andet: ”It makes a super good hot clear cup of coffee… if you enjoy a quality cup of coffee this is the machine for you”.

En anden bruger forklarer sine oplevelser med produktet således: “Makes great coffee, easy to use, and seems solid and well made…. Glad I made this choice”.

Ikke alle brugerne har dog lutter ros til overs for KitchenAid 5KCM1208EOB, og her går den negative kritik mest på, at den brygger for meget kaffe ad gangen, og så går brygningen ikke altid så hurtigt. 

Dagens bedste priser og tilbud på Braun KF7020:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Fordele

 • Flot og moderne
 • OptiBrew-system
 • AromaCarafe
 • Timer
 • Regulerbar styrke 

Den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön har hver foretaget en stor test af kaffemaskiner.

Forskellige modeller fra forskellige mærker er blevet inkluderet, og det gælder også Braun KF7020.

Alle maskinerne er blevet testet på udvalgte parametre, som danner grundlaget for den endelig score. Braun KF7020 imponerer eksperterne stort, og derfor kåres denne model til testvinder begge steder.

Anmeldelse: Produktanalyse af Braun KF7020

Flot, klassisk maskine

Braun KF7020 kommer i et flot, mørkt design i en enkel, moderne stil og vil se flot ud på køkkenbordet. Her er også tale om en klassisk model, der brygger filterkaffe.

Der findes en god kapacitet på denne maskine på 1,2 liter, som kan brygge op til 12 kopper. Det er dog også muligt at brygge færre, hvis man ønsker det – med samme smag og dosering selvfølgelig.

OptiBrew-system

Dette produkt brygger kaffen via det såkaldte OptiBrew-system, som kombinerer en optimal bryggetemperatur, tid og ekstraktion for at få den bedst mulige smag og konsistens.

Der er fokus på at bevare smag og aroma, og derfor findes også AromaCarafe til opbevaring af den friskbryggede kaffe, hvor både varme og aroma bevares længere.

Flere funktioner

Braun KF7020 kommer med flere nyttige funktioner: Disse inkluderer blandt andet muligheden for selv at vælge styrken samt en 24-timers timer.

Denne kan man sætte, så kaffen er færdigbrygget, når man ønsker det. Alle disse valg foretages på det moderne LCD-display, som både er intuitivt og brugervenligt.

Der findes yderligere også en auto-sluk-funktion.

Dagens bedste priser og tilbud på Melitta Excellent 5.0 :

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Fordele

 • Flot og traditionel maskine
 • Kapacitet på 1,25 liter – svarer til 10 kopper
 • Hurtig brygning
 • 2 varmeelementer
 • Gold Bean-produkt 

Den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön har hver foretaget en stor kaffemaskine-test. Her har de udvalgt maskiner fra forskellige mærker og testet dem på specifikke parametre.

Melitta Excellent 5.0 er inkluderet i disse tests og klarer sig rigtig godt – derfor kåres den til topscorer begge steder.

Anmeldelse: Produktanalyse af Melitta Excellent 5.0

Enkel men velfungerende

Melitta Excellent 5.0 er en traditionel og enkel kaffemaskine, og dette kan også ses på designet. Der findes en god kapacitet på 1,25 liter vand, hvilket omregnet til antal kopper giver 10 styks.

Eftersom her er tale om en model på mange watt (1525), så bliver kaffen brygget hurtigt – nemlig en hel kande på knap 6 minutter.

2 varmeelementer

Dette produkt er udstyret med 2 forskellige varmeelementer – det ene til kaffebrygningen og det andet til at holde kaffen varm. Denne holde-varm-funktion giver varm kaffe i op til en halv time.

Herudover er dette produkt blevet tildelt EC BC Gold Bean for at leve op til de højeste europæiske standarder inden for kaffebrygning.

Aromakontrol

Melitta Excellent 5.0 kan levere 10 kopper, men man kan også vælge at brygge færre. Uanset antal sørger den indbyggede Aromakontrol for, at kvaliteten altid er den samme – også i de mindre mængder.

Herudover findes der også en smart auto-sluk-funktion, som træder i kraft efter 40 minutters inaktivitet.

Dagens bedste priser og tilbud på GASTROBACK 42711:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Fordele

 • Kort bryggetid
 • Maling af bønner og kaffestyrke kan justeres
 • Programmerbar timer

Ulemper

 • Intet afkalkningsprogram
 • Vandtanken kan ikke fjernes

Gastroback har skabt en kaffemaskine, som har scoret 1,7 point hos Testberichte på grund af ”behandles ikke kun på en fremragende måde, men scorer også med en kort bryggetid. Alle funktioner kan styres via sensorens berøringsknapper.” Anmelderne er meget begejstrede, og det er de særligt for den meget korte bryggetid på 5 minutter. Kaffemaskinen har en stor kapacitet på 250 ml bønner og 1,5 liter vand, så hele husholdningen kan få den kaffe, de ønsker. Man kan vælge mellem 3 kaffestyrker, og malingen af bønner har også 8 niveauer. Maskinen kan nemt betjenes med et soft touch display og en drejeknap. Det er muligt at bruge konventionelle papirfiltre i stedet for det integrerede permanente filter. Vandtanken kan dog ikke fjernes, hvilket er et minus. 

Anmeldelse: Produktanalyse af GASTROBACK 42711

En hurtig kop kaffe

Med Gastroback kaffemaskine får du nemt god kaffe. Kaffen kommer hurtigt og nemt til dig efter 5 minutter. Den har en stor kapacitet, så hele husholdningen eller kontoret kan få deres morgen kop kaffe. Den har en kapacitet på 250 gram og vandbeholderen på 1,5 liter. Maskinen slukker automatisk, når den ikke bliver brugt, hvilket er smart, så du sparer på regningen. 

GASTROBACK 42711 vs. markedet

Gastroback skal du købe, hvis du gerne hurtigt vil have kaffe, og hvis du har brug for en kaffemaskine med en stor kapacitet. 

Test og anmeldelser af kaffemaskiner anvendt i artiklen

OBS: Selvom følgende kilder har været anvendt i forbindelse med artiklen siden publicering, kan der som følge af udgåede/slettede produkter være kilder, der ikke længere anvendes. Det skyldes tekniske problemer, og vi arbejder lige nu på at forbinde alle henvisninger til kilder med reference, samt slette gamle kilder (April 2024).

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Ekspert- og testkilder

Testberichte

Testberichte er en tysk anerkendt side, der sammenligner og tester produkter. De tager udgangspunkt i professionelle tests og forbrugeranmeldelser.

I testen bliver Melitta, Philips og Gastroback anmeldt. To af dem er testvindere, og de får alle gode anmeldelser hos det anerkendte magasin. Her kan du læse om deres fordele, ulemper, og hvad forbrugerne har givet produktet og anmelderne på forskellige sider. 

Testen af Melitta er udført den:7. juni 2019
Du kan se testen her

Testen af Philips er udført den: 28. oktober 2020
Du kan se testen her

Testen af Gastroback er udført den: er udført den:
Du kan se testen her

Epicurious.com

Epicurious.com er en madside, der koncentrerer sig om opskrifter, restauranter, drikkevarer og ernæring. Her har Epicurious.com set nærmere på modellen KitchenAid Artisan Cold Brew, hvorefter der er blevet skrevet en anmeldelse og vurdering af maskinens kunnen. Du kan læse anmeldelsen i sin helhed hos Epicurious.com.

Everythingkitchens.com

Everythingkitchens.com er en international forhandler af køkkenudstyr. Everythingkitchens.com foretager derfor også tests af forskellige typer af køkkenudstyr, og her gælder det kaffemaskinen KitchenAid Artisan Cold Brew. Hele anmeldelsen kan læses hos Everythingkitchens.com.

Coffeereview.com  

Coffeereview.com er en online kaffe-webside, som beskæftiger sig med kaffebrygning på et bredt plan. Her findes blandt andet ekspert-artikler, blogs og anmeldelser plus tests af forskellige værktøjer til kaffebrygning. Her har Coffeereview.com derfor testet KitchenAid Artisan Cold Brew. Hvis du ønsker at læse hele testen, så findes den her.

Andre relevante tests og artiker

Har du endnu ikke besluttet dig for en kaffemaskine fra KitchenAid, finder du her en række andre tests, der kunne være interessante for dig.

Er du på udkig efter en traditionel kaffemaskine, kan du læse vores generelle Kaffemaskine test. Ønsker du, at din kaffe altid er friskkværnet, kan du pasende læse vores store test af kaffemaskiner med kværn. Kaffemaskinerne er udvalgt på baggrund af deres testresultater i diverse eksperttests.

Er der et bestemt mærke, du er særligt interesseret i, kan du læse vores producent-specifikke kaffemaskine tests, hvor vi gennemgår de mest testvindende modeller, fra de forskellige producenter. Her finder du blandt andet vores Melitta kaffemaskine test, vores Jura kaffemaskine test, vores Bosch kaffemaskine test og vores Wilfa kaffemaskine test.

Skulle du overveje, om valget står på en traditionel kaffemaskine eller en espressomaskine, kan vi også være behjælpelige med det. Skab dig et overblik over markedets bedst anmeldte modeller, i vores generelle Espressomaskine test eller vores brede Fuldautomatisk espressomaskine test.

I espressomaskine kategorien finder du også en række producent-specifikke tests. Her kan du blandt andet læse vores DeLongi Magnifica test, vores Miele espressomaskine test, vores Siemens espressomaskine test, vores DeLonghi espressomaskine test eller vores Melitta Caffeo Solo test, der bringer dig alle eksperternes favoritter. Du finder også en prissammenligning, så du nemt kan finde den forhandler, der har den bedste pris.

Et andet populært valg, er de praktiske kapsel kaffemaskiner. Særligt er Nespresso maskinerne helt i front, når det kommer til at imponere eksperterne.

Slutteligt vil vi fremhæve de stilrene indbygningskaffemaskiner. Med disse maskiner, kan du spare plads i dit køkken, samtidig med at du kan få friskbrygget kaffe på café niveau.

Kundeanmeldelser

Amazon

Ikke alle kaffemaskinerne er blevet testet hos eksperter – derfor har vi set nærmere på, hvad brugerne i stedet mener. Her gælder det modellen KitchenAid 5KCM1208EOB, som har modtaget gode brugeranmeldelser hos den amerikanske online-forhandler Amazon.com.

Det skal du overveje, inden du køber en kaffemaskine

Baseret på ekspertviden fra Thekitchn.com og Thespruceeats.com guider vi her til, hvad man skal overveje, før man køber en ny kaffemaskine:

Bryggetemperatur: Hvis man er kaffe-entusiast, så bør man være sikker på hvilken temperatur, maskinen brygger ved.

Selv små afvigelser kan give forskellige resultater. Bryggetemperaturen findes ofte på kassen. Den ideelle bryggetemperatur er ifølge eksperterne mellem 92 og 96 grader.  

Funktioner: Der findes forskellige funktioner på forskellige maskiner. Overvej i hvert fald om en model med timer og auto-sluk kunne være en god ide. Med en timer kan man få morgenkaffen med det samme, man står op.

Rengøring: Hvis maskinen benyttes ofte, vil der være en del rengøring. Gå derfor efter en, der er let at gøre ren.

Glas eller stål: Kanden kommer ofte enten i glas eller stål. Det gør både en visuel forskel men også en praktisk: Stål-kander kan holde på varmen længere men skal ofte vaskes op i hånden.

Glaskander kan ofte tåle maskinopvask men holder ikke på varmen så længe – til gengæld kan man lettere holde øje med kaffebrygningen. 

Tid: Der er forskel på, hvor lang tid bryggeprocessen tager på hver enkelt maskine. Ønsker man en hurtig kop morgenkaffe, kan flere minutters forskel føles som meget

Kaffens utrolige rejse

Javapresse.com forklarer, at kaffebønnen faktisk er et frø, som oprindeligt kommer fra Etiopien og Yemen. Nu dyrkes kaffen over hele verden men dog primært i Afrika, Asien og Sydamerika.

Hver region producerer forskelligt-smagende kaffe på grund af forskelligheder i klima, jord, genetik, vand, bakterier med mere. Selv to producenter ved siden af hinanden vil fremstille kaffe, der ikke smager ens.

2-5 år efter såning begynder kaffeplanten at producere små kapsler. Inden i disse findes de grønne kaffebønner, og arbejderne er trænet i kun at plukke de modne kapsler.

Herefter tilpasses aroma, smag, surt og sødt til bønnen på farmen, som kan manipulere med den oprindelige bønne – der skabes dog intet unaturligt, men derimod låses der op for, hvad der naturligt findes i bønnen.

Efter høsten fjernes kaffebønnerne fra kapslerne, hvorved de skal tørres og fermenteres, og der findes forskellige metoder til dette, som hver især påvirker smagen og aromaen. Herefter er bønnerne klar til at blive solgt og drukket i resten af verden.

Viden om kroppen og koffein

Healthline.com forklarer, at kaffebestår af en meget høj koncentration af stoffet koffein, som er et centralnerve-stimulerende stof, der påvirker både krop og sind. Det både stimulerer og giver en opkvikkende effekt på kroppen, og det er derfor, at mange drikker en kop kaffe om morgenen for at kunne vågne op.

Koffeinen i kaffen påvirker således kroppen på mange måder, og her gennemgår vi de vigtigste:

Hjernen
Koffein stimulerer først og fremmest årvågenheden, så man føler sig på mærkerne.Kroppen begynder nemlig at producere mere adrenalin, som øger følelsen af vågenhed i kroppen. Det gør også, at kroppen vil føles stærkere og sindet mere opmærksomt og bedre til at tage beslutninger. En forøget produktion af adrenalin kan dog også føre til rystelser, kvalme og koldsved.

Kaffe styrker desuden hukommelsen og beskytter derfor mod demenssygdomme.

Kaffe påvirker humøret og forøger glæden. Når man indtager kaffe, så øges produktionen af kroppens lykkestoffer, serotonin og dopamin, hvorved man vil føle sig gladere.

For meget kaffe kan dog i stedet føre til forvirring i hjernen på grund af overstimulering samt hovedpine og irritabilitet, hvis man ikke får sit kaffe-fix.

Drikker man kaffe om aftenen, kan man også opleve at få problemer med at sove, da koffeinen kvikker kroppen op i stedet for at give den ro og hvile.

Hjertet
Koffein får hjertet til at slå hurtigere, hvilket kan være et problem, hvis man har hjerteproblemer. Det sætter både pulsen og blodtrykket i vejret.

Musklerne
Hvis man ikke får den mængde kaffe, man plejer, kan man også opleve muskelsmerter.

Maven
Drikker man for meget kaffe, kan man opleve kvalme og opkast.

Blæren
Kaffe er vanddrivende, og mange oplever at skulle tisse oftere, når de drikker kaffe.

Fertilitet
Nogle kaffe-drikkende kvinder kan få svært ved at blive gravide, hvis de indtager for meget kaffe. Under en graviditet bør man også holde igen med kaffen.

Sygdomme
Ved et moderat indtag af kaffe (3-5 kopper om dagen) beskytter stofferne i kaffen mod, at bestemte typer af kræft kan udvikles – her er tale om både kræft i galdeblæren, æggestokkene, livmoderen og tyktarmen.

Herudover nedsænkes risikoen for at udvikle type 2 diabetes samt Parkinsons med 25 procent, og man mindsker risikoen for at få en blodprop eller hjerneblødning med 10 procent.

Kaffe er yderligere med til at nedsætte inflammation i kroppen, således at betændelsestilstande lettere kan neutraliseres. Eftersom kaffe indeholder mange antioxidanter, så styrkes beskyttelsen af kroppens celler også.

Om KitchenAid

KitchenAid blev grundlagt i 1919 i Michigan, USA og fremstiller køkkenapparater.

Det var et piskeris, der satte gang i både firmanavnet og produktionen: Ingeniøren Herbert Johnson opfandt nemlig i 1919 det første elektriske piskeris til hjemmebrug. Piskeriset blev en revolution i køkkenet, og det blev også grundlaget for navnet, KitchenAid.

Navnet KitchenAid

Da det elektroniske piskeris blev fremstillet, havde det endnu ikke fået et navn, men en af testpersonerne udbrød, at dette var den bedste køkkenhjælp (oversat fra det engelske ”kitchen aid”), hun nogensinde havde oplevet. Og deraf opstod navnet.

Herefter fortsatte KitchenAid med at skabe innovation i køkkenet inspireret af professionelle kokke, og både almindelige folk og kendisser blev interesserede i de nye piskeris – heriblandt både John Barrymore, Henry Ford og Ginger Rogers.

Design og stil

KitchenAid havde fra starten af fokus på både funktionalitet men også design og stil. I 1930’erne lancerede KitchenAid deres berømte K-model-serie, som i dag har opnået noget, der ligner kultstatus. Designet er så banebrydende, at man kan se de originale modeller på museer.

Skilte sig ud med farver

Husholdningsprodukterne indtil 1950’erne var ofte kendetegnede ved udelukkende funktionalitet, og dette blev også afspejlet i designet, da disse ofte var hvide og anonyme. Dette ændrede KitchenAid på med masser af farver og personlighed, såsom både lyserød, lysegul, lysegrøn og lyseblå. Dog findes også mere neutrale farver som sort, hvid og grå.

I dag kan man få KitchenAids produkter i op til 20 forskellige farver, og der produceres ikke længere kun piskeris men en lang række produkter til køkkenet.

Med i Den Store Bagedyst

KitchenAids tendens til at være kendissernes favorit blev yderligere forstærket de seneste år, da mærkets forskellige køkkenprodukter er blevet anvendt i den britiske version af Den Store Bagedyst. Det har blandt andet medvirket til, at KitchenAid for alvor også har slået igennem i Europa.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme