Sage the Barista Pro test-oversigt: Her er eksperternes vurderinger

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

I denne artikel finder du en gennemgang af espressomaskinen Sage the Barista Pro. Vi har undersøgt en lang række tests af Sage the Barista Pro, og viser dig her alle testresultaterne. Vi har også lavet prissammenligning, så du nemt og hurtigt kan finde den billigste online forhandler.

Artiklen er bygget op således, at vi starter med en gennemgang af modellen, hvor vi kommer ind på maskinens funktioner, fordele og ulemper. Herefter gennemgår vi flere prisbelønnede maskiner fra Sage med fokus på eksperternes vurderinger.

Hvis du ønsker at læse mere om testene og testkilderne, findes der til sidst i denne artikel en liste over links til de undersøgelser, vi henviser til.

Denne Sage the Barista Pro test indeholder: 
🔸 Gennemgang af Sage the Barista Pro espressomaskinen
🔸 Gennemgang af alternative testvindende modeller
🔸 Købsguide: Sådan vælger du den rette espressomaskine
🔸 Tips til at lave en god kop kaffe
🔸 Information om kaffens rejse
🔸 Derfor er kaffe sundt for dig
🔸 Information om Sage
🔸 Gennemgang af testkilder

Bemærk venligst at Forbrugsguiden ikke selv tester produkterne, men derimod indsamler resultaterne af uvildige tests. På den måde kan forbrugeren nemmere få et overblik over de bedste produkter på markedet.


Sage the Barista Pro

Kåret som ”Best Buy” hos Storbritanniens største testmagasin Which.co.uk
9.9 ud af 10 stjerner hos det britiske testmagasin Trustedcoffeereviews.co.uk
5 ud af 5 stjerner hos det britiske testmagasin Expertreviews.co.uk
8.5 ud af 10 stjerner hos det amerikanske magasin Beantocupcoffeemachines.net
God anbefaling hos den amerikanske avis Businessinsider.com

Sage Barista Pro

.
Sage the Barista Pro er blevet testet og anmeldt af fem forskellige ekspertkilder, hvilket inkluderer Beantocupcoffeemachines.net, Businessinsider.com, Expertreviews.co.uk, Trustedcoffeereviews.co.uk og Which.co.uk.

Alle eksperter er begejstrede for espressomaskinen, som de har givet en god bedømmelse. Eksperterne er især vilde med, at Sage the Barista Pro kommer med smarte funktioner, mens maskinen på samme tid er brugervenlig.

Til gengæld er flere eksperter mindre vilde med, at maskinen er forholdsvis dyr, samt at modellen ikke er forsynet med en trykmåler.

Semiautomatisk espressomaskine med PID-temperaturkontrol

Sage the Barista Pro er en semiautomatisk espressomaskine. Det vil sige, at maskinen selv klarer nogle af opgaverne.

Modellen sørger blandt andet for at kværne kaffebønner, dosere, stampe og fremstille mælkeskum, hvis man trykker på en knap. Hvis man selv ønsker at have kontrol over bryggeprocessen, er der mulighed for at slå en manuel tilstand til. Maskinen er forsynet med et ThermoJet-varmesystem, der opnår en optimal ekstraktionstemperatur på omkring 3 sekunder.

Espressomaskinen er fremstillet i et stilrent og robust design, så den vil passe ind på de fleste køkkenborde. For at få den bedste kop kaffe kommer Sage the Barista Pro med en PID-temperaturkontrol. Dette er en digital kontrol, der sørger for, at den optimale temperatur forbliver konstant for det bedste smagsresultat.

Kommer med kværn og mælkeskummer

Med Sage the Barista Pro er der mulighed for at brygge et hav af forskellige kaffe-drikke. Hvad enten man er til en espresso, en cappuccino eller latte, kan dette sagtens lade sig gøre. Modellen kommer blandt andet med en mælkeskummer, så man kan få kaffe-drikke med mælk.

Mælkeskummet bliver lavet med hjælp fra en kraftig dampdyse, som man også selv kan give sig i kast med, hvis man ønsker. Endvidere kommer Sage the Barista Pro med en bønnebeholder med en kapacitet på 250 gram og en vandbeholder med en kapacitet på 2 liter.

Når kaffebønnerne skal kværnes, bestemmer man selv, hvor groft eller hvor fint bønnerne skal males. Man kan nemlig justere både dosering og formalingsgrad. Maskinen kommer med 30 forskellige indstillinger. Med et enkelt tryk leverer den integrerede koniske kværn med doseringskontrol den mængde kaffe, man ønsker.

Eksperterne: Godt valg for kaffeelskere 

Ifølge de fem ekspertkilder er Sage the Barista Pro en espressomaskine, der er et godt valg for folk, der elsker kaffe. Her skriver eksperterne fra Which.co.uk blandt andet, at maskinen er ”et godt valg for den ivrige kaffedrikker”, da espressosmagen er særdeles god.

Derudover roser flere eksperter espressomaskinens mælkeskummer. De mener nemlig, at mælkeskummet får en god konsistens. Her skriver Trustedcoffeereviews.co.uk, at konsistensen er cremet, mens det samtidigt er nemt at lave mælkeskum til sin kaffe.

Eksperterne fra Which.co.uk bemærker desuden, at Sage the Barista Pro er nem at bruge, stille og rengøringsvenlig. Til gengæld nævner de, at den er stor og fylder en del på køkkenbordet.

Hurtig espressomaskine, ifølge eksperterne 

En anden egenskab, som flere eksperter bemærker ved Sage the Barista Pro, er, at den er hurtig til at brygge kaffe.

Eksempelvis skriver eksperterne fra Expertreviews.co.uk, at modellen tilbyder en højere kvalitet i forhold til mindre maskiner og producerer en fantastisk kaffe hurtigt.

De skriver, at nogle af de største fordele ved espressomaskinen er dens hurtige opvarmningstid, samt at den næsten øjeblikkeligt har både varmt vand og damp.

Eksperterne fra Businessinsider.com er enige i denne betragtning og forklarer ydermere, at Sage the Barista Pro er hurtigere og mere stille sammenlignet med andre modeller.

Beantocupcoffeemachines.net mener, at Sage the Barista Pro minder meget om andre modeller, men at den er værd at have i køkkenet. Den vil se godt ud på køkkenbordet.  Til gengæld nævner et par eksperter, at vandbeholderen er en smule for plastikagtig.

Specifikationer ved Sage the Barista Pro:
🔴 Type: Semiautomatisk espressomaskine
🔴 Mærke: Sage
🔴 Effekt i watt: 1680
🔴 Pumpetryk: 15 bar
🔴 Kapacitet, vandbeholder: 2 liter
🔴 Kapacitet, bønnebeholder: 250 gram
🔴 Med mælkeskummer: Ja
🔴 Med kaffekværn: Ja
🔴 Højde: 44 centimeter
🔴 Bredde: 40,7 centimeter
🔴 Dybde: 40,7 centimeter
🔴 Vægt: 10,6 kilo

Udvalgte fordele ved Sage the Barista Pro:
Integreret konisk kværn
30 justerbare indstillinger
PID-temperaturkontrol
ThermoJet-varmesystem
Hurtig opvarmningstid

Her kan du se en demonstrations-video af Sage the Barista Pro. Videoen er produceret af Sage Appliances:


Andre prisbelønnede maskiner fra Sage

I det ovenstående afsnit har vi gennemgået espressomaskinen Sage the Barista Pro, hvor vi både har set nærmere på maskinens funktioner, samt hvad de forskellige ekspertkilder mener om modellen.

For at give et så nuanceret overblik over andre maskiner på markedet, finder du her en gennemgang af alternative maskiner fra Sage.


Sage the Barista Touch

72 ud af 100 point hos det britiske magasin Goodhousekeeping.co.uk
4 ud af 5 stjerner hos det britiske testmagasin Trustedreviews.com
5 ud af 5 stjerner hos det britiske testmagasin Expertreviews.co.uk
Anbefalet hos det amerikanske teknikmagasin T3.com 
Anbefalet af den engelske avis The Independent 

Sage The Barista Touch

.
Sage the Barista Touch er blevet testet og anmeldt af fem forskellige ekspertkilder, hvilket tæller Goodhousekeeping.co.uk, Trustedreviews.com, Expertreviews.co.uk, T3.com og The Independent. Ekspertkilderne er begejstrede for espressomaskinen, som de har givet en god anmeldelse hver især.

Mens nogle eksperter er vilde med modellens høje kvalitet, er andre glade for dens brugervenlige betjening. Dog nævner et par af eksperterne, at Sage the Barista Touch ikke er helt billig, hvilket man skal være opmærksom på.

Stilren automatisk espressomaskine med PID-temperaturkontrol 

Med Sage the Barista Touch får man en stilren espressomaskine, der pynter på ethvert køkkenbord. Espressomaskinen er fremstillet i et robust, men elegant design og kan købes i flere forskellige farver.

Sage the Barista Touch er en automatisk espressomaskine, hvilket betyder, at den klarer arbejdet for en. Den brygger kaffen ved blot at trykke på en knap.

Der er desuden mulighed for selv at vælge, hvordan man ønsker sin kaffe i form af, hvilken kaffe-drik man bedst kan lide. Man kan gemme op til seks forskellige indstillinger for kaffe, hvis man har en bestemt drik, som man laver hele tiden.

Derudover kommer Sage the Barista Touch med en PID-temperaturkontrol, der via en digital styring sørger for, at der hele tiden opnås den mest optimale temperatur. Dette sørger for en velsmagende kop kaffe.

Udstyret med integreret kværn og mælkeskummer 

Sage the Barista Touch giver mulighed for at brygge flere typer kaffe i form af en espresso, latte, cappuccino m.m. Dette er blandt andet muligt på grund af mælkeskummeren. Med mælkeskummeren kan man få en kaffe-drik med mælk og vælge, hvordan man ønsker, at skummet skal være.

Maskinen kommer ydermere med en integreret kværn, der kværner kaffebønnerne, når de skal bruges. Dette sikrer den bedste smagsoplevelse. Kaffekværnen er forsynet med 18 indstillinger, så man kan vælge både dosering, samt om det skal males groft eller fint.

Sage the Barista Touch kommer med et indbygget rengøringsprogram, der sikrer, at maskinen forbliver ren.

Man kan også få sin kop forvarmet eller gøre brug af funktionen med varmt vand, hvis man ønsker te eller varm kakao. Maskinen kommer med en bønnebeholder, der rummer 250 gram, mens vandbeholderen har en kapacitet på 2 liter.

Eksperterne: Espressomaskine i høj kvalitet 

Ifølge de fem ekspertkilder er Sage the Barista Touch en espressomaskine, der fungerer godt i et køkken. Her skriver flere eksperter nemlig, at modellen er af høj kvalitet og er et godt køb for enhver, der er vild med at brygge kaffe derhjemme.

Eksempelvis skriver eksperterne fra Goodhousekeeping.co.uk, at Sage the Barista Touch giver mulighed for, at man kan skræddersy sin egen kop kaffe, hvilket eksperterne fra Expertreviews.co.uk også fremhæver som værende den største fordel.

At skræddersy sin egen kop kaffe er nemt, og eksperterne fra Trustedreviews.com forklarer, at maskinen generelt er meget brugervenlig.

Desuden nævner eksperterne, at maskinen er hurtig til at varme op, så man på ingen tid kan lave kaffe, når man ønsker det.

Endvidere skriver eksperterne fra T3.com, at maskinen producerer fantastisk kaffe hver eneste gang. De oplevede, at alle kopper var velsmagende og levede op til lige præcis det, som de havde håbet på.

Ingen af eksperterne finder mange ulemper ved Sage the Barista Touch. De nævner dog kort, at cremaen er en smule tynd i konsistensen, samt at den koster en del.

Specifikationer ved Sage the Barista Touch:
🔴 Type: Automatisk espressomaskine
🔴 Mærke: Sage
🔴 Effekt i watt: 1850
🔴 Pumpetryk: 15 bar
🔴 Kapacitet, vandbeholder: 2 liter
🔴 Kapacitet, bønnebeholder: 250 gram
🔴 Med mælkeskummer: Ja
🔴 Med kaffekværn: Ja
🔴 Højde: 44 centimeter
🔴 Bredde: 40,7 centimeter
🔴 Dybde: 40,4 centimeter
🔴 Vægt: 10,6 kilo

Udvalgte fordele ved Sage the Barista Touch:
PID-temperaturkontrol
Med integreret kværn og mælkeskummer
Mulighed for at skræddersy sin egen kop kaffe
Indbygget rengøringsprogram
Mulighed for at få sin kop forvarmet

Her kan du se en demonstrations-video af Sage the Barista Touch. Videoen er produceret af Sage Appliances:


Sage Barista Express

5 ud af 5 stjerner hos det amerikanske teknikmagasin Stuff.tv
4 ud af 5 stjerner hos det britiske testmagasin Expertreviews.co.uk
4,4 ud af 5 stjerner hos det britiske magasin Coffeeteaclub.co.uk
Editors’ Choice 2018 hos det amerikanske magasin Latteartguide.com
4,5 ud af 5 stjerner hos det amerikanske teknikmagasin Cnet.com
God bedømmelse hos Storbritanniens største testmagasin Which.co.uk
73 point ud af 100 hos det britiske magasin Goodhousekeeping.co.uk
8 stjerner ud af 10 hos det britiske magasin Beantocupcoffee.co.uk

Sage The Barista Express

.
Sage Barista Express er blevet testet og anmeldt af hele otte forskellige ekspertkilder. Dette inkluderer Stuff.tv, Expertreviews.co.uk, Coffeeteaclub.co.uk, Latteartguide.com, Cnet.com, Which.co.uk, Goodhousekeeping.co.uk og Beantocupcoffee.co.uk.

Alle ekspertkilder er vilde med modellen, som de giver en god bedømmelse. Dette gør de blandt andet på grund af dens funktionelle egenskaber og muligheden for, at man kan brygge flere forskellige kaffe-drikke.

Til gengæld er eksperterne mindre imponerede over, at espressomaskinen ikke er den hurtigste på markedet.

Robust manuel espressomaskine med et flot design 

Sage Barista Express er en manuel espressomaskine, der kommer i et flot design. Maskinen er designet på en forholdsvis enkel måde, så den kan stå fremme på køkkenbordet.

Det er en robust og kraftig espressomaskine, der arbejder med 1850 watt. Desuden har dens vandbeholder en kapacitet på 2 liter, mens bønnebeholderen rummer 250 gram.

Ved betjening af espressomaskinen sker dette foran ved brug af de forskellige knapper. Denne model kommer nemlig ikke med et display.

Da maskinen er manuel betyder det, at man selv står for kaffebrygningen. På den måde får man mere kontrol over bryggeprocessen fremfor med en automatisk model.

Brugervenlig espressomaskine med mælkeskummer og kværn 

Med Sage Barista Express får man en brugervenlig espressomaskine, der er nem at betjene. Den kommer med flere funktioner, der gør det muligt at få lige præcis den kaffe, man ønsker.

Blandt andet er Sage Barista Express udstyret med en kværn og en mælkeskummer. Kaffekværnen sørger for, at bønnerne først bliver malet, når det er tid til at lave kaffe, så man får en bedre smagsoplevelse. Kværnen kommer med 18 indstillinger, så man selv kan justere dette efter ønske og behov.

Ønsker man en kaffe-drik med mælk, er der ligeledes mulighed for det med maskinens mælkeskummer. Man kan justere på skummets tekstur, og man kan også benytte sig af muligheden for at brygge to kopper kaffe samtidigt.

Kaffen bliver brygget via en PID-temperaturkontrol, så temperaturen forbliver optimal under hele bryggeprocessen. Sidst men ikke mindst kommer maskinen med en kopvarmer.

Kvalitetsespressomaskine med flere praktiske funktioner, ifølge eksperterne 

De otte ekspertkilder, der har testet Sage Barista Express, er alle begejstrede for espressomaskinen.

De mener nemlig, at den er af høj kvalitet. Eksempelvis skriver eksperterne fra Expertreviews.co.uk, at modellen er et kvalitetsprodukt, hvor man konstant opnår en god kontrol over hele kaffeprocessen.

De hæfter sig ved, at maskinen kommer med en integreret kværn og mælkeskummer, der begge gør, som de skal.

Endvidere forklarer Which.co.uk, at Sage Barista Express er forsynet med ekstraudstyr, hvilket de ser som en fordel. Selve kaffesmagen er også rigtig god. Til gengæld er de ikke vilde med prisen, samt at rengøringen kan være en smule svær.

Eksperterne fra Goodhousekeeping.co.uk har også testet Sage Barista Express. De skriver, at denne model er et godt valg til forbrugere, der ønsker en maskine med fuld kontrol over processen.

Noget af det, som eksperterne fra både Cnet.com og Stuff.tv bemærker, er maskinens design. De skriver, at det er elegant og flot, men at man til gengæld skal sætte sig en del ind i maskinens forskellige funktioner, inden man går i gang.

Specifikationer ved Sage Barista Express:
🔴 Type: Manuel espressomaskine
🔴 Mærke: Sage
🔴 Effekt i watt: 1850
🔴 Pumpetryk: 15 bar
🔴 Kapacitet, vandbeholder: 2 liter
🔴 Kapacitet, bønnebeholder: 250 gram
🔴 Med mælkeskummer: Ja
🔴 Med kaffekværn: Ja
🔴 Højde: 40 centimeter
🔴 Bredde: 33 centimeter
🔴 Dybde: 31 centimeter
🔴 Vægt: 10 kilo

Udvalgte fordele ved Sage Barista Express:
Fuld kontrol over bryggeprocessen
PID-temperaturkontrol
Kværn med 18 indstillinger
Med mælkeskummer
Nem betjening

Her kan du se en præsentations-video af Sage Barista Express. Videoen er produceret af danske KitchenOne:


Sådan vælger du den rette espressomaskine

Sage Barista ProEr du på udkig efter en ny espressomaskine? Det kan være svært at vælge den helt rigtige espressomaskine til hjemmet.

Her finder du en købsguide til køb af en espressomaskine, så du kan vælge den rette til dine ønsker og behov.

Hvilken type espressomaskine skal jeg vælge?
Der findes flere typer espressomaskiner på markedet. Du kan vælge mellem automatiske maskiner eller manuelle maskiner.

I forhold til om du skal vælge den ene eller den anden model afhænger i stor grad af, hvor meget du selv ønsker at være en del af bryggeprocessen.

Vælger du en manuel model, har du fuld kontrol over hele bryggeprocessen og skal derfor selv stå for det meste. Hvis du derimod vælger en automatisk model, vil du ikke selv behøve at stå for noget, da det hele bliver klaret for dig.

En fordel ved at vælge en manuel espressomaskine er, at du har mulighed for at påvirke kaffen og selve brygningen. Dertil har du også en større kontrol i forhold til, hvordan kaffen kommer til at smage.

Fordelen ved en automatisk espressomaskine er til gengæld, at du kan brygge kaffe med blot et enkelt tryk, samt at brygningen ofte er en del hurtigere. Du skal derfor finde ud af, om du ønsker den ene eller den anden type espressomaskine.

Hvilke kaffe-drikke foretrækker du?
Efter du har fundet ud af, hvilken espressomaskine du ønsker, bør du overveje, hvilke kaffe-drikke du foretrækker. Mens nogle espressomaskiner kun kan lave en espresso, er der andre, der kan lave et hav af forskellige kaffe-drikke heriblandt drikke med mælk.

Hvilke funktioner skal espressomaskinen have?
kaffetyperEn anden ting, du skal overveje inden køb af en espressomaskine er, hvilke funktioner du har brug for. De automatiske espressomaskiner kommer især med mange forskellige funktioner.

Det er altid en fordel med en espressomaskine, der giver dig mulighed for at justere på kaffe-drikken, så du kan skræddersy den lige præcis efter dine ønsker.

Derudover kan du også finde maskiner med alt lige fra en autosluk-funktion til et indbygget rengøringsprogram.

Har espressomaskinen en kaffekværn og en mælkeskummer?
Hvis du køber en espressomaskine, anbefales det, at du vælger en model, som både er forsynet med en kaffekværn og en mælkeskummer. Dette giver dig mulighed for at få flere forskellige kaffe-drikke samt justere på kaffens smag.

Hvor nemt er det at rengøre maskinen?
Når du har brugt en espressomaskine, skal den naturligvis rengøres. Tag et kig på hvor nemt det er at skille maskinen ad, da dette har en betydning for, hvor rengøringsvenlig modellen er.

Dog er der nogle maskiner, der kommer med et indbygget rengøringsprogram, hvilket kan være en fordel, hvis du ikke ønsker at bruge tid på rengøring.

Hvad er dit budget?
prisEspressomaskiner kommer i mange forskellige prisklasser. Det betyder, at prisen varierer utrolig meget fra maskine til maskine. En automatisk espressomaskine er typisk dyrere i forhold til en manuel espressomaskine.

Kvalitet og pris hænger ikke altid sammen, så det er en fordel at tage et kig på ekspertanmeldelser for at finde ud af, hvad der er fordelene og ulemperne ved den specifikke model, du kigger på.

Hvor stor må maskinen være?
Hvis du har begrænset med bordplads i dit køkken, skal du kigge efter en bestemt størrelse, når du leder efter den perfekte maskine. Når du køber online, er der mange størrelser at vælge mellem.

Du finder både de helt store maskiner, men der kan også findes modeller, der er mere kompakte og herved fylder mindre på køkkenbordet.


Tips til at lave en god kop kaffe

barista kaffe

En god kop kaffe om morgenen kan sætte stemningen for hele dagen. Mens du måske er vant til at få en barista til at lave din daglige kop kaffe, kan det blive dyrt i længden. Med disse enkle tips kan du lave en perfekte kop kaffe hver morgen i dit eget hjem.

1. Brug koldt vand.

2. Doser din kaffe. Sørg for at bruge den helt rigtige mængde. En automatisk espressomaskine vil typisk dosere kaffen for dig, mens du har mulighed for at justere mængden.

3. Sørg for at rense og afkalke espressomaskinen regelmæssigt. Hvis du ikke gør det, kan det påvirke kaffens smag.

4. Vandtemperaturen skal være mellem 92 og 96 grader. Det er vigtigt, at vandet ikke kommer over 100 grader, da kaffens aroma ikke har godt af dette.

5. Opbevar kaffebønnerne korrekt. Bønnerne skal opbevares i en lufttæt beholder i et køligt rum.

6. Vælg en god kaffebønne. Sørg for at du finder kaffebønner, som du rigtig godt kan lide.

7. Bryggetiden skal tilpasses. Du skal være opmærksom på, at vandet kun må være i kontakt med kaffen i omkring 4 til 6 minutter. Hvis bryggetiden er for kort eller for lang, kan det påvirke kaffens smag på en uhensigtsmæssig måde.


Kaffens utrolige rejse

kaffen bliver kendt

Har du nogensinde tænkt på, hvordan det kan være, at kaffebønner i sidste ende bliver til kaffe? I dette afsnit kan du læse mere om kaffens utrolige rejse fra bønne til en kop kaffe.

Begyndelsen på kaffens rejse
Til at starte med er der et frø i jorden, som er en grøn kaffebønne. Oprindeligt stammer kaffe fra Yemen og Etiopien, men produceres i dag mange steder i verden. Alle de forskellige lande og regioner producerer kaffe på hver deres måde, hvorfor du har mulighed for at finde et hav af kaffebønner.

Selv hvis to produktioner foregår side om side, kan der være stor forskel på disse. Når frøet er plantet, vil der efter omkring to til fem år begynde at blive produceret små bær på kaffeplanterne. I disse bær kan der findes to kaffefrø, som kaldes for de grønne kaffebønner.

Sådan behandles kaffebønnerne
kaffebonnerEfter høstningen af kaffebønnerne, bliver de udvundet fra bærrene. Behandlingen af kaffebønner varierer, men typisk er det stort set den samme metode, der bruges. De kan eksempelvis behandles med den tørre metode, hvor de høstede kaffebær bliver tørret i solen på et stort område i to til fire uger.

De skal vendes jævnligt for at sikre, at de tørrer ens. Alle de tørre frø skrælles med en maskine ved at løbe den igennem en valse, hvorefter bønnerne falder ud. De adskilles fra skallerne med en sigte.

Den anden metode til behandling af kaffebønner er den våde metode. Her bliver kaffebærrene renset og blødt op i vand i cirka 36 timer. De modne bær vil synke til bunds, mens de umodne forbliver i overfladen.

Alle modne bær presses gennem en sigte, hvor frugtkødet adskilles fra kernen. Fermentering fjerner eventuelt slim på kernen. De sidste rester skylles væk med vand.

Kaffebønnerne fragtes rundt til et hav af lande
I dag er det forholdsvis nemt at fragte kaffebønner rundt til flere dele af verden. Der kan dog stadig opstå problemer undervejs såsom fugtopbygning, hvis de fragtes over havet.

Kaffebønnerne bliver ristet
Kaffebønnerne bliver ristetDet kan næsten betegnes som værende en videnskab, når grønne kaffefrø skal laves om til ristede kaffebønner. Her bruger specialister måleværktøjer og deres ekspertise til at udvikle kaffens smag.

Få sekunder kan have en stor betydning, når det kommer til ristning af kaffebønner i forhold til, om det bliver en mild, sød eller stærk smag. Når bønnerne bliver ristet, er der også andre faktorer, som påvirker bønnerne såsom fugtighed, temperatur, tid, luftmængde og temperaturstigninger.

Kaffen brygges
Til sidst bliver kaffebønnerne lavet om til en velsmagende kop kaffe. Der er flere ting, som kan gå galt i denne proces. Det kan nemlig være svært at brygge den optimale kop kaffe. Det er vigtigt, at vandet er friskt, at temperaturen er korrekt m.m. Der er mulighed for at brygge sin kaffe derhjemme med sin helt egen kaffemaskine eller espressomaskine.

Ønsker du at læse mere om kaffens utrolige rejse, kan du klikke ind her og læse denne artikel fra Javapresse.com.


Derfor er kaffe sundt for dig

Helsemessige fordeler ved å drikke kaffeRigtig mange mennesker elsker kaffe og drikker det hver eneste dag. Flere undersøgelser viser endda, at der slet ikke er noget galt med at drikke kaffe hver dag. Rent faktisk er et moderat indtag af kaffe sundt for dig. Her kan du læse mere om, hvorfor kaffe er sundt for dig baseret på artikler fra Healthline.com og Medicalnewstoday.com.

Kaffe indeholder mange antioxidanter
Det er blevet påvist, at kaffe indeholder rigtig mange antioxidanter, der ellers typisk findes i frugt. Antioxidanter fungerer ved at beskytte kroppens celler.

Kaffe er godt for din hjerne og din hukommelse
Forskning har fundet ud af, at et moderat indtag af kaffe kan være til gavn for din hjerne samt din hukommelse. Rent faktisk viser flere undersøgelser, at kaffe styrker din hukommelse og beskytter mod Alzheimers.

Reducerer risikoen for udvikling af sygdomme
Kaffe har en form for sundhedsfremmende effekt mod flere forskellige sygdomme. Disse sygdomme er blandt andet type 2-diabetes og Parkinsons. En undersøgelse viser også, at ved at drikke kaffe reducerer du risikoen for at få en blødning i hjernen eller en blodprop med 10 procent.

Kaffe beskytter dig mod flere kræftformer
Nogle forskere har fundet frem til, at kaffe kan beskytte dig mod flere typer af kræftformer. Dette er eksempelvis leverkræft, livmoderkræft, kræft i galdeblæren og tyktarmkræft.

Kaffe påvirker dit humør på den gode måde
kaffe gør dig gladKaffe gør dig rent faktisk glad. Det er nemlig til gavn mod depression, da det øger produktionen af dopamin og serotonin i hjernen. Det vil sige, at du vil føle dig mere glad, når du har drukket en kop kaffe.

Reducerer inflammation i din krop
Hvis du drikker kaffe, siges det, at du i gennemsnit lever længere end folk, der ikke drikker kaffe. Et moderat indtag af kaffe har desuden vist, at inflammation i din krop bliver reduceret. Dette er på grund af, at kaffe neutraliserer betændelsesstoffer i dine celler. På den måde bliver kroppen mindre betændt.

Kaffe hjælper med vægttab
Kaffe øger produktionen af adrenalin i kroppen. Det vil sige, at din puls, dit blodtryk og din forbrænding stiger. I sidste ende betyder det, at du forbrænder flere kalorier. Det kan derfor være til gavn for et vægttab, men skal ikke bruges som en form for slankemiddel. 


Om Sage

Sage logo
Her i Europa er mærket kendt som Sage. Men det er slet ikke det, som mærket hedder i andre dele af verden. Oprindeligt hedder mærket nemlig Breville. Dette er fordi, at Breville har flere samarbejdspartnere rundt omkring i verden, hvor der her i Europa er tale om Sage.

Det hele startede tilbage i 1932, hvor de to samarbejdspartnere Harry Norville og Bill O’Brien grundlagde Breville. Navnet Breville opstod, fordi det var en sammensætning af deres to navne.

I starten producerede Sage/Breville ikke køkkenprodukter. De fokuserede nemlig i stedet på produktion af radioer. Under 2. verdenskrig skiftede Breville dog retning og begyndte herefter på produktion af minedetektorer.

Efter 2. verdenskrig ændrede de endnu engang kurs, hvor de begyndte at fokusere mere og mere på forbrugerprodukter til hverdagen i hjemmet.

I dag er Sage/Breville kendt for deres produkter til køkkenet, hvilket de begyndte at fremstille i 1970’erne. Rent faktisk står Breville bag den første originale sandwich-toastmaskine på markedet, der blev lanceret i 1974.

Sage/Breville producerer i dag en lang række forskellige produkter til køkkenet, hvilket inkluderer alt lige fra røremaskiner til blendere og naturligvis også espressomaskiner.

Deres produkter er førende over hele verden, og de har også vundet priser for deres design. Designet holdes i et enkelt og stilrent design med fokus på det industrielle og professionelle.

Ønsker du at vide mere om Sage og Breville, kan du se dette interview med Heston Blumenthal og Phil McKnight fra Sage: 


FAQ

Er Sage the Barista Pro pengene værd?
Ja, hvis du elsker en god kop kaffe, så kan Sage the Barista Pro helt bestemt være pengene værd. Med maskinen bliver det langt nemmere at lave en lige så god kop kaffe, som du kan få på cafeer med rigtige baristaer, hvilket er enormt praktisk og lækkert.
Hvordan bruger jeg Sage the Barista Pro?
Hvis du ikke er vant til at bruge Sage the Barista Pro, så kan det være lidt svært at bruge maskinen første gang. Dog kan du finde hjælpe i kaffemaskinens brugermanual, som følger med, når du køber maskinen. Ellers kan du finde videoer på YouTube, som guider dig igennem processen.
Hvor ofte bør jeg rengøre Sage the Barista Pro?
Det bliver anbefalet, at du rengør og afkalker din Sage the Barista Pro grundt med ca. 60 – 90 dages mellemrum for at holde maskinen helt i ordentligt. I mellemtiden bør du aftørre maskinen regelmæssigt med en fugtig klud, sådan at der ikke ophober sig støv og stænksprøjt på maskinen.
Hvad sker der, hvis jeg ikke afkalker min kaffemaskine?
Hvis du ikke sørger for at afkalke din kaffemaskine regelmæssigt, så risikerer du, at der kommer kalkrester i din kaffe. Kalkrester i din kaffe kan både ødelægge smagen og selve oplevelsen af kaffen, hvormed det er langt fra optimalt. Du kan læse i din kaffemaskines brugermanual, hvordan du afkalker den.


Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.

I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Beantocupcoffee.co.uk 🇬🇧 

Beantocupcoffee.co.uk er et britisk magasin, som skriver om flere forskellige emner i forhold til kaffebrygning. Her har Beantocupcoffee.co.uk testet espressomaskinen Sage Barista Express. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Businessinsider.com 🇺🇸

Businessinsider.com er en amerikansk avis, der leverer forretningsnyheder, nyhedshistorier og andre internationale artikler. Derudover laver de tests og anmeldelser af forskellige produkter heriblandt espressomaskiner. Her har Businessinsider.com testet Sage the Barista Pro, som de har givet en god anbefaling. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Cnet.com 🇺🇸

Cnet.com er et amerikansk teknikmagasin, der skriver om teknik og teknologi. Siden bringer nyheder, information og guides til forbrugerne om elektronik og teknologi, mens de samtidigt har fokus på at lave test af forskellige produkter. Her har Cnet.com testet espressomaskinen Sage Barista Express, som de har givet 4,5 ud af 5 stjerner. Du kan læse mere på deres hjemmeside her.

Coffeeteaclub.co.uk 🇬🇧

Coffeeteaclub.co.uk er et britisk magasin, der skriver om varme drikke. De har især fokus på kaffe og te, men de skriver også om andre ting. Her har Coffeeteaclub.co.uk testet og anmeldt espressomaskinen Sage Barista Express, som de har givet 4,4 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Expertreviews.co.uk 🇬🇧

Expertreviews.co.uk er et britisk testmagasin, der laver uafhængige tests af et hav af produkter til hjemmet. Her har de britiske eksperter testet og anmeldt tre forskellige espressomaskiner.

Læs mere om testen af Sage Barista Express her.
Læs mere om testen af Sage the Barista Pro her.
Læs mere om testen af Sage the Barista Touch her.

Goodhousekeeping.co.uk 🇬🇧

Goodhousekeeping.co.uk tester og skriver om forskellige produkter, der omhandler hus og have. Eksperterne fra Goodhousekeeping.co.uk tester produkterne og videregiver herefter vurderingen af det specifikke produkt til forbrugerne. Her har de testet to forskellige espressomaskiner.

Læs mere om testen af Sage Barista Express her.
Læs mere om testen af Sage the Barista Touch her.

Latteartguide.com 🇺🇸

Latteartguide.com er et amerikansk magasin, der skriver om kaffe og kaffemaskiner. Her har siden testet espressomaskinen Sage Barista Express. Læs hele anmeldelsen her. 

Stuff.tv 🇺🇸

Stuff.tv er et amerikansk teknikmagasin, der beskæftiger sig med gadgets, teknik og elektronik. Samtidigt tester eksperterne også forskellige teknologiprodukter. Stuff.tv har her testet espressomaskinen Sage Barista Express. Du finder hele testen på deres hjemmeside her.

T3.com 🇺🇸

Det amerikanske teknikmagasin T3.com skriver om alt det, der handler om gadgets. Udover at levere artikler og guides, anmelder og tester de også forskellige produkter. Her har T3.com lavet en test af flere espressomaskiner heriblandt Sage the Barista Touch. Du kan læse hele anmeldelsen her.

The Independent 🇬🇧

Den engelske avis The Independent er en af de største britiske aviser. De skriver om nyheder inden for, hvad der sker rundt omkring i verden samt sport, politik og udland m.m., men der kan også findes artikler og nyheder vedrørende forbrugerstof og mad. I denne test har avisen fundet nogle af de bedste espressomaskiner på markedet heriblandt Sage the Barista Touch. Ønsker du at læse hele anmeldelsen, kan du klikke ind her.

Trustedcoffeereviews.co.uk 🇬🇧

Trustedcoffeereviews.co.uk er et britisk testmagasin, der tester alt, hvad der har med kaffe at gøre. I denne omgang har de testet og anmeldt espressomaskinen Sage the Barista Pro, som de har givet 9,9 ud af 10 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Trustedreviews.com 🇬🇧

Trustedreviews.com er et britisk testmagasin, der dagligt leverer detaljerede ekspertvurderinger af elektroniske forbrugerprodukter. Her har de testet og anmeldt espressomaskinen Sage the Barista Touch, som de har givet 4 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Which.co.uk 🇬🇧

Which.co.uk er Storbritanniens største testmagasin og er lavet til forbrugerne. Målet er at gøre en forskel for forbrugerne ved at anmelde et hav af forskellige produkter til hjemmet. Her har Which.co.uk testet de to espressomaskiner Sage the Barista Pro og Sage Barista Express, som de henholdsvis har kåret som ”Best Buy” og givet en god bedømmelse.

Læs hele anmeldelsen af Sage the Barista Pro her.

Læs hele anmeldelsen af Sage Barista Express her.

Vær opmærksom på at fuld adgang til testene kræver et abonnement.

Beantocupcoffeemachines.net 🇺🇸

Beantocupcoffeemachines.net er et amerikansk magasin, som beskæftiger sig med kaffe, tilbehør til kaffe og kaffemaskiner. Her har Beantocupcoffeemachines.net testet espressomaskinen Sage the Barista Pro, som de har givet 8,5 ud af 10 stjerner. Læs mere om testen på deres hjemmeside her. 


Andre relevante tests og artikler

Fandt du ikke det du ledte efter i denne test, har vi her på Forbrugsguiden også en række andre artikler, der kunne være relevante for dig.

Ønsker du at vide mere om de andre testvindende modeller fra Sage, kan du her læse vores dybdegående tests af blandt andet Sage the Bambino PlusSage Barista Express og Sage Barista Touch.

Måske overvejer du også espressomaskiner af andre mærker end Sage. Dertil kan vi også være behjælpelige. Få et overblik over markedets andre anmelderroste maskiner med vores generelle espressomaskine test eller vores fuldautomatisk espressomaskine test.

Skulle der være et mærke, du er særligt interesseret i, kan du læse vores producentspecifikke tests. Her finder du blandt andet vores Miele espressomaskine test, vores Siemens espressomaskine test, vores Melitta Caffeo Solo test, vores Smeg espressomaskine test og vores Krups espressomaskine test. I disse tests finder du et overblik over de bedst anmeldte modeller fra de forskellige producenter.

Skulle du overveje at anskaffe dig en almindelig kaffemaskine, kan du med vores generelle kaffemaskine test og vores kaffemaskine med kværn test skabe dig et overblik over eksperternes favoritter.

Også i denne kategori finder du en lang række producentspecifikke tests. Her kan du blandt andet læse vores KitchenAid kaffemaskine test, vores Moccamaster test, vores Siemens kaffemaskine test, vores Melitta kaffemaskine test og vores Wilfa kaffemaskine test.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme