Røremaskine test – Find de bedste røremaskiner her – Testvinder Guide 2018

3

I denne artikel gennemgås en række uafhængige røremaskine tests fra førende skandinaviske testmagasiner og aviser. Artiklen har samlet de maskiner, der får de bedste anbefalinger med på vejen. Efter gennemgangen af de enkelte modeller, kommer vi med et par korte råd til valg af røremaskine. Sidst i artiklen finder du desuden en oversigt over de test kilder vi har anvendt, så du eventuelt selv kan søge yderligere information.

Vi håber vores røremaskine test vil give dig et nemt og overskueligt overblik, over hvilke røremaskiner der er de bedste på markedet.

Denne røremaskine test indeholder: 

🔸 Gennemgang af en række testvindende røremaskiner
🔸 Prissammenligning af de forskellige modeller
🔸 Gode råd ved køb af røremaskine
🔸 Lækre opskrifter med brug af røremaskine 
🔸 Gennemgang af de forskellige testkilder vi har undersøgt 

Bemærk venligst, Forbrugsguiden tester ikke selv produkter, men samler derimod resultaterne af uvildige tests, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.


KitchenAid Artisan 125

5 ud af 6 stjerner hos den norske avis Klikk.no
4 ud af 6 stjerner hos Søndagsavisen

KitchenAid Artisan koekkenmaskine

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
3.395,00 Kr. 0,00 Kr. 3.395,00 Kr. Læs mere
3.762,00 Kr. 0,00 Kr. 3.762,00 Kr. Læs mere
3.999,00 Kr. 0,00 Kr. 3.999,00 Kr. Læs mere
3.999,00 Kr. 0,00 Kr. 3.999,00 Kr. Læs mere
3.999,95 Kr. 0,00 Kr. 3.999,95 Kr. Læs mere
4.499,00 Kr. 0,00 Kr. 4.499,00 Kr. Læs mere

 

KitchenAid er kendt for, at producere køkkenmaskiner i høj kvalitet, der passer ind i de fleste danske hjem. KitchenAid Artisan 125 er blevet anmeldt af eksperter fra både Danmark og Norge. Den norske avis Klikk.no har givet røremaskinen 5 ud af 6 stjerner, hvor Søndagsavisen har givet maskinen 4 ud af 6 stjerner.

Begge eksperter har testet og afprøvet alle maskinens funktioner og er enige om, at KitchenAid Artisan 125 er nem i brug samt kommer med en masse brugbart tilbehør.

Med denne model kan man vælge mellem flere forskellige farver, hvorfor der er rig mulighed for at vælge lige netop den farve, der passer perfekt ind i ens køkken.

Denne model er stor og tung, hvorfor den egner sig bedst til at stå fremme på køkkenbordet, da den kan være svær at få ind i et køkkenskab.

En stærk maskine, der er god til piskning 

KitchenAid Artisan 125 har en motor med en kraft på 300 Watt. Dog skal man ikke lade sig snyde af maskinens lavere kraft, da den stadig, ifølge eksperterne, leverer gode resultater.

Ved brug af KitchenAid Artisan 125 er der mulighed for at lave et væld af forskellige blandinger. Dog er maskinen især god til piskning.

Eksperterne fra Klikk.no er imponerede over maskinens piskeevne, hvor de beskriver, at maskinen leverede ”en høj og god piskning”.

Dette er eksperterne fra Søndagsavisen enige i, da de beskriver maskinen således: ”Trods en meget lav effekt er maskinen stærk og leverer et godt resultat”.

I bund og grund mener de to testpaneler, at KitchenAid Artisan 125 leverer gode resultater samt har materialer, der virker til at være i god kvalitet.

Dejkapacitet på 4.8 liter og 10 forskellige hastigheder 

Denne model er udstyret med 10 forskellige hastigheder, hvorfor der er mulighed for at justere hastigheden alt afhængig af dejen, der skal æltes og omrøres. Med KitchenAid Artisan 125 er der både mulighed for at lave mindre dejportioner og lidt større dejportioner.

Dejkapaciteten er på 4.8 liter, hvorfor det er muligt at lave større portioner. Der er mulighed for at tilkøbe masser af udstyr og tilbehør til denne model, hvis man ønsker dette. Dog medfølger der allerede en del tilbehør ved køb af maskinen, hvorfor det ikke er nødvendigt.

KitchenAid Artisan 125 er en af de dyrere røremaskiner på markedet, hvilket er en af eksperternes eneste ulempe ved denne model.

Derudover nævner eksperterne fra Søndagsavisen, at man skal være opmærksom på, at maskinen vejer en del – 11.2 kilo – hvorfor de mener, at den er lidt tung, og derfor kan være en smule svær at rengøre.

Udvalgte fordele ved Kitchenaid Artisan 125:
🔵 
God til piskning
🔵 Dejkapacitet på 4.8 liter
🔵 10 forskellige hastigheder
🔵 Nem i brug
🔵 Findes i flere forskellige farver

Her kan du se en videogennemgang af Kitchenaid Artisan 125, og dens mange funktioner:

https://www.youtube.com/watch?v=czodOZA3bfM

Kenwood KVL8300S Chef XL Titanium

Testvinder hos den norske teknikavis Tek.no
6 ud af 6 stjerner hos Gastromand.dk

Kenwood KVL8300S Chef XL Titanium

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
3.939,00 Kr. 0,00 Kr. 3.939,00 Kr. Læs mere
3.939,00 Kr. 0,00 Kr. 3.939,00 Kr. Læs mere
3.939,00 Kr. 0,00 Kr. 3.939,00 Kr. Læs mere
3.990,00 Kr. 0,00 Kr. 3.990,00 Kr. Læs mere
4.039,00 Kr. 0,00 Kr. 4.039,00 Kr. Læs mere
4.377,00 Kr. 0,00 Kr. 4.377,00 Kr. Læs mere
4.499,00 Kr. 0,00 Kr. 4.499,00 Kr. Læs mere

 

Mærket Kenwood er kendt for at producere solide og robuste køkkenmaskiner, der er effektive at bruge i et køkken. Dette er ingen undtagelse, når det kommer til Kenwood KVL8300S Chef XL Titanium i forhold til de to eksperter Tek.no og Gastromand.dk.

Den norske teknikavis Tek.no og den danske side Gastromand.dk er nemlig vilde med røremaskinen fra Kenwood, som de har givet 6 ud af 6 stjerner samt kåret som testvinder. Kenwood KVL8300S Chef XL Titanium er en køkkenmaskine med en kraftfuld motor og flere forskellige features, der egner sig til de fleste danske husstande.

Kraftfuld køkkenmaskine

Kenwood KVL8300S Chef XL Titanium er en kraftfuld køkkenmaskine, der har en motor på hele 1700 Watt. Der er derfor rig mulighed for at lave et væld af forskellige blandinger, da motoren vil være stærk nok til at kunne klare æltningen og omrøringen. Denne model har en vægt på 10,4 kilo, hvorfor den er i den lidt tungere ende sammenlignet med andre køkkenmaskiner på markedet. Maskinens dejkapacitet er på 2.56 liter, hvorfor der er mulighed for at ælte en god portion dej på en gang. Der er også mulighed for at ælte mindre dejportioner ad gangen, men hvis man har brug for at lave en stor portion, så kan Kenwood KVL8300S Chef XL Titanium sagtens klare det ifølge Tek.no og Gastromand.dk.

Fordelen ved Kenwood KVL8300S Chef XL Titanium er, at maskinen sagtens kan klare omrøring af en tykkere og mere tung dej. Maskinen er også udstyret med en specialkonstrueret dejkrog, der gør det nemmere og hurtigere at håndtere omrøring og æltning af tykkere og tungere dejblandinger.

Selvom maskinens størrelse kan ses som en ulempe, så er de to eksperter enige om, at dette blot er en fordel, da man har mulighed for at anvende maskinen til lige den type af dej, som man har brug for at lave.

LED-lys og Splash-Guard funktion 

Denne model er ifølge de to eksperter i den høje ende af prisskalaen, hvilket er en af de eneste ulemper, som eksperterne kan finde. Dog får man, udover den kraftfulde motor, til gengæld smarte funktioner, der kan gøre hele processen en smule nemmere.

Kenwood KVL8300S Chef XL Titanium er udstyret med en Splash-Guard funktion samt LED-lyd. LED-lyset sørger for, at man kan følge med i hele processen, mens Splash-Guard funktionen sørger for, at man altid er beskyttet mod sprøjt ved brug af maskinen.

Ved køb af denne køkkenmaskine medfølger der et blandepiskeris, et ballonpiskeris, en dejkrog, et almindeligt piskeris og en skål.

Du kan også læse vores artikel om Kenwood køkkenmaskiner, hvor vi har samlet alle de modeller der har været anmeldt af eksperter.

Udvalgte fordele ved Kenwood KVL8300S Chef XL Titanium:
🔵 
God til tunge og tykkere dejblandinger
🔵 Kraftfuld motor på 1700 Watt
🔵 Splash-Guard funktion
🔵 LED-lys
🔵 Flere forskellige dele medfølger

Her kan du se en præsentationsvideo af Kenwood Chef Titanium serien. Videoen er produceret af Kenwood: 

https://www.youtube.com/watch?v=sZ39Qe2M2ek

SMEG køkkenmaskine

Anbefalet af det britiske teknikmagasin T3.com 
4,5 ud af 5 stjerner hos det britiske testmagasin Trustedreviews.com 
7 ud af 10 stjerner hos den britiske avis The Telegraph  
77 ud af 100 point hos britiske Good Housekeeping Institute

SMEG køkkenmaskine

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
2.999,00 Kr. 0,00 Kr. 2.999,00 Kr. Læs mere
2.999,00 Kr. 0,00 Kr. 2.999,00 Kr. Læs mere
2.999,95 Kr. 0,00 Kr. 2.999,95 Kr. Læs mere
4.095,00 Kr. 0,00 Kr. 4.095,00 Kr. Læs mere

 

SMEG køkkenmaskine er en solid og robust røremaskine, der kan blande et væld af ingredienser sammen. Maskinen er udstyret med en motor på 800 Watt samt en automatisk sikkerhedsstopfunktion. Det vil sige, at køkkenmaskinens motorarm vil stoppe lige med det samme, hvis den bliver overbelastet.

Eksperterne, der har testet og afprøvet denne køkkenmaskine, er enige om, at SMEG køkkenmaskine især er egnet til mindre blandinger, hvilket de mener, er maskinens stærkeste force

Sikkerhedsstopfunktion og 10 hastighedsindstillinger 

Denne model fra SMEG har et flot og klassisk design, der vil passe ind på de fleste køkkenborde ifølge de forskellige eksperter.

Testmagasinet Trustedreviews.com er vilde med køkkenmaskinens retro design, som de mener er et ”must have for SMEG-fans”, hvilket eksperterne fra britiske Good Housekeeping Institute er enige i.

Med 10 forskellige hastighedsindstillinger og en effekt på 800 Watt er dette en røremaskine, der kan klare flere forskellige dejblandinger. Det britiske teknikmagasin T3.com er især begejstrede for SMEG køkkenmaskine, som de mener er ”kraftfuld” og fyldt med ”power”.

Der medfølger en skål i rustfrit stål med en kapacitet på 4.8 liter. Eksperterne fra Good Housekeeping Institute er især vilde med, at maskinens skål kan vaskes i opvaskemaskinen, hvorfor man sparer tid på rengøring.

Denne model er også udstyret med gummifødder, så den står fast og solidt på køkkenbordet.

SMEG køkkenmaskine er designet med en automatisk sikkerhedsstopfunktion, der bliver aktiveret, hvis motorarmen løftes eller ved overbelastning.

Derudover er der mulighed for, at rulle ledningen op under maskinen, så den nemt og hurtigt kan pakkes væk.

God til piskeopgaver

Med SMEG køkkenmaskine medfølger der både en dejkrog, et plastlåg samt to forskellige former for piskeris. Der medfølger et piskeris i rustfrit stål og et piskeris i aluminium.

Ifølge eksperterne fra den britiske avis The Telegraph er der derfor masser af mulighed for at piske et væld af forskellige blandinger sammen, hvorfor maskinen er fordelagtig, hvis man er interesseret i at røre luftige og tynde blandinger sammen.

Dog kan det ifølge The Telegraph være svært at blande tykkere og mere tunge dejblandinger sammen på grund af maskinens automatiske stopfunktion.

Udvalgte fordele ved SMEG Køkkenmaskine:
🔵 
10 hastigheder
🔵 Motor på 800 watt
🔵 Skålkapacitet på 4,8 liter
🔵 Medfølger 4 forskellige dele
🔵 Automatisk sikkerhedsstopfunktion ved løft at motorarm eller overbelastning

Her kan du se en præsentationsvideo af SMEG Køkkenmaskinen. Videoen er produceret af Smeg UK: 

https://www.youtube.com/watch?v=IXo8TfydWNU

Ankarsrum AKM

Testvinder hos Politiken
✅ Testvinder hos Expressen.se
✅ Testvinder hos Smartson
✅ Testvinder hos Wiseguide i 2014 og 2016
✅ 5 ud af 6 stjerner hos Gastromand

Ankarsrum Assistent AKM 6220

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
3.999,00 Kr. 0,00 Kr. 3.999,00 Kr. Læs mere
3.999,00 Kr. 0,00 Kr. 3.999,00 Kr. Læs mere
3.999,00 Kr. 0,00 Kr. 3.999,00 Kr. Læs mere
5.495,00 Kr. 0,00 Kr. 5.495,00 Kr. Læs mere

 

Ifølge Politiken, så ælter røremaskinen fra Ankarsrum ”som en drøm” og generelt, så imponerer maskinen i tests og har gjort det i en årrække. Ankarsrum fik sin første ”bedst i test” titel i 1999 og har vundet adskillige flere siden for sin gode kvalitet og funktionalitet.

Unikt røresystem

Røremaskinen fungerer med et helt anderledes røresystem end andre modeller på markedet – hvilket dog kun er til røremaskinens fordel, da systemet roses gentagne gange. Maskinen benytter en særlig kombination af æltekrog og dejskraber, hvor æltekrogen sørger for at ælte dejen godt igennem, mens dejskraberen hele tiden sørger for, at der ikke sidder ingredienser op ad siderne på skålen.

Det, som gør systemet markant anderledes er dog ikke æltekrog og dejskraber, men det faktum, at det er skålen som roterer og ikke æltekrogen. Flere påpeger, at systemet kræver lidt tilvænning, men når først dette er sket, så fungerer det upåklageligt. Røremaskinens indbyggede dejskraber betyder også, at den efterfølgende rengøring af skålen er minimal.

Motoren er på hele 800 Watt og skålen har en kapacitet på 7 liter og dermed en dejkapacitet på 5 kilo, hvilket er rigtigt stort for en røremaskine. Flere tests påpeger, at Ankarsrum ikke ligefrem er stillegående, dog støjer maskinen heller ikke så meget, at det er et problem. Til trods for, at røremaskinen larmer lidt under brug, så er den faktisk en af markedets mest støjsvage. Maskinen er derudover utrolig robust og står helt stille under brug, selv ved tunge ælteopgaver.

Ualmindelig god til at ælte

Når du skal ælte dej med røremaskinen, så kan du enten vælge mellem at bruge en dejkrog eller en dejrulle. Om du vælger den ene eller den anden type afhænger først og fremmest af mængden af dej. Til større portioner skal du vælge krogen, mens mindre portioner klares bedst med rullen. Flere bemærker i deres test af Ankarsrum at maskinen er ualmindeligt god til at ælte dej. Dejen bliver god og flot ensartet og der er intet mel tilbage i bunden af skålen.

Maskinen er hel enkel i sin betjening. Den har to betjeningsknapper: en on/off knap, som også har et indbygget minutur, og en knap kun til at styre hastigheden, som derved giver en nem og trinløs hastighedsregulering. Ankarsrum er også udstyret med en overbelastningssikring, som udløses ved for stor en belastning.

Der medfølger adskillige dele til røremaskinen og endnu flere kan tilkøbes. I standardpakken får du en dejrulle, dejkrog, kantskraber, dejspartel, et låg til skålen og et dobbelt piskeris. Alle tilbehørsdele, på nær dem som er udformet i aluminium, kan vaskes i opvaskemaskinen.

Flot retro design

Røremaskinen har et fint retro look og den vil nemt kunne stå fremme i det fleste køkkener uden problemer. Alle modeller af røremaskinen kommer med samme røreskål i rustfrit stål, men det er muligt at vælge mellem flere forskellige farver til selve underdelen af maskinen. Vægten af Ankarsrum er på 8,6 kilo, så det kan godt betale sig at finde et sted til maskinen, hvor man ikke skal flytte for meget rundt med den, hvilke det flotte design også hjælper på.

Røremaskinen fra Ankarsrum udmærker sig helt enkelt ved at være lavet i exceptionel god kvalitet. Den første røremaskine fra producenten kom på markedet i 1940 i Sverige og siden da er maskinen løbende blevet udviklet og forbedret, men med bevaring af det originale design, hvilket siger en hel del om røremaskinens kvalitet og popularitet. Maskinen har fem års garanti, hvilket også vidner om kvaliteten.

Derfor anbefales Ankarsrum AKM:
🔵 
Stor røreskål på 7 liter
🔵 Unikt røresystem
🔵 Rigtig god ælteevne
🔵 Ekstra kraftfuld motor
🔵 Trinsløs hastighedsregulering
🔵 Flot retro design

Her kan du se en videogennemgang af Ankarsrum AKM’s mange funktioner: 

https://www.youtube.com/watch?v=0maQqsPxSqQ

Varimixer Teddy W5A

Testvinder hos Forbrugerrådet Tænk

Varimixer-Teddy-W5A

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
6.934,00 Kr. 0,00 Kr. 6.934,00 Kr. Læs mere
6.934,00 Kr. 0,00 Kr. 6.934,00 Kr. Læs mere
7.034,00 Kr. 0,00 Kr. 7.034,00 Kr. Læs mere
7.499,00 Kr. 0,00 Kr. 7.499,00 Kr. Læs mere
7.499,00 Kr. 0,00 Kr. 7.499,00 Kr. Læs mere
7.699,00 Kr. 0,00 Kr. 7.699,00 Kr. Læs mere

 

Med en vægt på hele 16 kilo er Varimixer Teddy fra det danske firma Bjørn, formentlig den tungeste røremaskine til privat køkkenbrug på markedet. Firmaet laver da også normalt kun industrimaskiner, men denne model er tiltænkt private forbrugere. Prisen er ganske vist lidt højere end for gennemsnitlige røremaskiner, men industrikvaliteten fornægter sig ikke.

Det overordnede kvalitetsindtryk på maskinen er særdeles godt og den har en meget lydsvag drift, selv ved høj hastighed. Vægten sikrer, at maskinen står meget sikkert og stabilt på køkkenbordet, men omvendt er det ikke en maskine, man normalt vil flytte så meget rundt på. Det gør den især velegnet til husholdninger, hvor man bruger røremaskinen ofte.

Dedikeret røremaskine uden unødvendigt tilbehør

Varimixer Teddy W5A er skræddersyet til at røre, ælte og piske, og der fås ikke ekstraudstyr til de mere sekundære brugsopgaver. Til gengæld klarer den de primære opgaver rigtig godt og maskinen er specielt god til æltningen af tungere brøddej.

Lidt overraskende er det måske, at motoren er strømbesparende med et forbrug på blot 500 W, uden at det går ud over kræfterne. Tilbehøret er i rustfrit stål, så alle dele kan problemfrit gå i opvaskemaskinen. Maskinen har også en utrolig høj brugervenlighed og den kan blandt andet betjenes fra to sider, den er forsynet med aftagelig ledning og så fås der et låg til røreskålen, så det er muligt at opbevare fødevarer direkte i skålen.

Derfor anbefales Varimixer Teddy W5A:
🔵 Dansk industrikvalitet
🔵 Tung og stabil konstruktion
🔵 Alle dele kan gå i opvaskemaskinen
🔵 Meget lydsvag drift
🔵 Kraftig, men strømbesparende motor


KitchenAid Artisan 150EAC

4,8 ud af 5 stjerner baseret på brugeranmeldelser hos WhiteAway
Anbefalet af den engelske avis telegraph.co.uk

KitchenAid Artisan 150EAC

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
3.197,00 Kr. 0,00 Kr. 3.197,00 Kr. Læs mere
3.937,00 Kr. 0,00 Kr. 3.937,00 Kr. Læs mere

 

Hvis man læser anmeldelser fra nogle af de netbutikker, der sælger KitchenAid Artisan 150EAC, er man ikke i tvivl om, at denne røremaskine er særdeles populær hos forbrugerne. Et eksempel er danske Whiteaway.com, hvor maskinen får 4,8 ud af 5 mulige stjerner, baseret på et gennemsnit af omkring 100 anmeldelser.

Modellen får da også topkarakterer fra den store engelske avis The Telegraph, der i efteråret 2015 testede 10 køkkenmaskiner. Her får modellen blandt andet rosende ord for den robuste udførelse i metal, samt det flotte retro-look.

God røremaskine med mange tilbehørsmuligheder

KitchenAid Artisan 150EAC hører til de få røremaskiner, der både mestrer sine primære opgaver, men som også kan en masse andre ting. Der kan blandt andet tilkøbes kødhakker, råkostjern, ismaskine, pastavalse og juicepresser.

Med en vægt på godt 11 kilo, står maskinen solidt og stabilt på køkkenbordet. Dejkapaciteten ligger omkring et kilo, og i betragtning af maskinens meget lave strømforbrug på blot 300 Watt, er det lidt af en bedrift. KitchenAid Artisan 150EAC kan køre med hele 10 forskellige hastigheder, men selv ved de lave hastigheder yder motoren fuld kraft på grund af en særlig transmissionsteknik.

Derfor anbefales ved KitchenAid Artisan 150EAC:
🔵 Lækkert retro-design
🔵 Fås i mange farver
🔵 10 hastigheder med fuld ydelse
🔵 Stort tilbehørsprogram
🔵 Solid og stabil konstruktion
🔵 Meget lavt strømforbrug
🔵 Har mange gode ekstra funktioner

Her kan du se en gennemgang af KitchenAid Artisan 150EAC. Videoen er udarbejdet af Appliances Online Australia:

https://www.youtube.com/watch?v=6zygXIhptWs

Kenwood KMM770

Topscorer hos Forbrugerrådet Tænk

Kenwood KMM770

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
3.198,00 Kr. 0,00 Kr. 3.198,00 Kr. Læs mere
3.199,00 Kr. 0,00 Kr. 3.199,00 Kr. Læs mere
3.299,00 Kr. 0,00 Kr. 3.299,00 Kr. Læs mere
3.299,00 Kr. 0,00 Kr. 3.299,00 Kr. Læs mere
4.999,95 Kr. 0,00 Kr. 3.999,96 Kr. Læs mere

Kenwood er kendt for at producere robuste, effektive og driftssikre maskiner til køkkenet, og model KMM770 er ingen undtagelse. Denne model har en kraftig motor på 1200 watt, og kan klare op til 2,4 kilo brøddej uden problemer.

Eksperterne fra det danske forbrugerråd Tænk er imponerede over denne røremaskine, som de også har kåret som testvinder. Kenwood KMM770 er ifølge eksperterne et godt valg, især hvis man elsker at bage. Designet er simpelt og robust, maskinen har flere forskellige funktioner og motoren er kraftfuld, hvorfor dette er en ideel røremaskine, der vil passe ind i de fleste køkkener, selvom man lader den stå på køkkenbordet.

God til bagning

Kenwood KMM770 er en ideel røremaskine, hvad enten man er vant til at bruge køkkenmaskiner i køkkenet eller aldrig har anvendt en køkkenmaskine før. Maskinen er nem at komme i gang med på grund af dens udførlige brugermanual, hvilket Forbrugerrådet Tænk er vilde med. Man behøver derfor ikke bruge lang tid på at lære maskinen at kende.

Eksperterne fra Forbrugerrådet Tænk vurderer, at Kenwood KMM770 er god til et væld af forskellige opgaver. De er især vilde med dens evne til æltning af både brød- og kagedej. Derudover kan maskinen også bruges til piskning af alt lige fra æggehvider til mayonnaise. Hvis man elsker at bage i køkkenet derhjemme, så vurderer eksperterne fra Tænk, at dette er den rette røremaskine.

Lige meget om man har brug for at ælte en tyndere kagemasse eller en lidt tykkere og tungere brøddej, så kan Kenwood KMM770 assistere med dette. Derudover er det også muligt at piske flødeskum eller andre ingredienser med denne model. Hvis man er vild med at lave store portioner til at putte i fryseren eller til et par ekstra gæster, så er der rig mulighed for dette med modellens høje dejkapacitet. Skålen er rummelig og stor, da skålen har en kapacitet på 6,7 liter. Derudover har skålen et stænklåg, så indholdet ikke vil sprøjte udover det hele.

Blender og kødhakker medfølger

Ved køb af Kenwood KMM770 medfølger der forskelligt tilbehør. Der medfølger blandt andet en 1 K-spade, 1 dejkrog og 1 piskeris. Derudover medfølger der også 1 blender og 1 kødhakker. Blenderen kan med fordel anvendes til tilberedning af smoothies, supper og babymos, hvilket eksperterne har afprøvet med stor begejstring.

Kenwood KMM770 vejer i alt 8 kilo, hvorfor der er god mulighed for at sætte maskinen ind i køkkenskabet, hvis man ikke ønsker, at den skal stå fremme på køkkenbordet efter brug. Dog er maskinen designet, så den sagtens kan stå fremme uden at forstyrre indretningen.

De danske eksperter fra Forbrugerrådet Tænk kan ikke finde nogle umiddelbare ulemper ved denne røremaskine. Det eneste, som de ikke er helt lige så imponerede over, som med de andre funktioner er, at støjniveauet er lidt højere, end hvad de havde håbet på.

Udvalgte fordele ved Kenwood KMM770:
🔵
Kraftfuld motor på 1200 watt
🔵 Stor dejkapacitet på 2,4 kilo
🔵 God til bagning
🔵 Medfølgende blender
🔵 Skål på 6,7 liter


OBH Nordica Hercules

Sølvmedalje-vinder hos det norske Forbrukerrådet

obh-hero-koekkenmaskine

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.799,00 Kr. 0,00 Kr. 1.799,00 Kr. Læs mere
1.799,00 Kr. 0,00 Kr. 1.799,00 Kr. Læs mere
2.113,00 Kr. 0,00 Kr. 2.113,00 Kr. Læs mere
2.399,00 Kr. 0,00 Kr. 2.399,00 Kr. Læs mere
2.399,00 Kr. 0,00 Kr. 2.399,00 Kr. Læs mere
2.999,00 Kr. 0,00 Kr. 2.999,00 Kr. Læs mere

 

Bemærk: Da OBH Nordica Hercules er udgået af produktion, har vi erstattet pristabellen med OBH Hero, som er en ny og forbedret model.

Da det norske Forbrukerrådet testede syv populære røremaskiner, blev OBH Nordica Hercules tildelt en flot sølvmedalje, til trods for en pris, som kun lå på omkring halvdelen af, hvad flere af de øvrige maskiner i testen kostede.

Røremaskinerne blev testet med forskellige opgaver indenfor piskning og dejhåndtering, og OBH Nordica Hercules klarede sig godt på alle områder, ikke mindst takket være den kraftfulde motor på 1200 Watt og den store kapacitet med røreskål på hele 5,5 liter.

OBH Nordica Hercules er renlig og brugervenlig

Forbrukerrådets testpanel testede også maskinernes brugervenlighed og renlighed, og også her klarede OBH Nordica Hercules sig også udmærket. Hastighedsreguleringen er for eksempel helt trinløs, og det er både brugervenligt og samtidig skånsomt for maskinens mekanik. En avanceret regulering sikrer, at motoren opretholder den valgte hastighed, uanset hvor meget, der kommer i skålen.

Der medfølger desuden et effektivt stænklåg, som sikrer, at det ikke sprøjter – en særlig vigtig feature ved piskning. Vægten er på samlede 10 kilo, hvilket er nok til, at maskinen står solidt og sikkert på køkkenbordet.

Derfor anbefales OBH Nordica Hercules:
🔵 Attraktivt prisniveau
🔵 Stor motorkraft og skålkapacitet
🔵 Trinløs hastighedsjustering og elektronisk styring
🔵 Effektivt stænklåg
🔵 Solid stabil konstruktion

Her kan du se en præsentationsvideo af OBH Nordica Hero. Videoen er produceret af OBH Nordica Danmark: 

https://www.youtube.com/watch?v=DX1CMdWKLMc

Electrolux EKM4000

Testvinder hos den store finske TV kanal YLE

Electrolux EKM4000

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.799,00 Kr. 0,00 Kr. 1.799,00 Kr. Læs mere
1.899,00 Kr. 0,00 Kr. 1.899,00 Kr. Læs mere
2.657,00 Kr. 0,00 Kr. 2.657,00 Kr. Læs mere
2.820,00 Kr. 0,00 Kr. 2.820,00 Kr. Læs mere
2.999,00 Kr. 0,00 Kr. 2.999,00 Kr. Læs mere

 

På den finske tv-station YLEs hjemmeside yle.fi, kunne man i efteråret 2015 læse en test af en række forskellige røremaskiner af god kvalitet. Her blev vinderen Electrolux EKM4000, som dog måtte dele førstepladsen med Kenwood Classic Chef KM336 (sidstnævnte model ser vi nærmere på senere i artiklen).

En af de ting, som særligt imponerede dommerpanelet ved Electrolux EKM4000 var den flotte røde farve og den specielle formgivning, som vurderes at være særdeles velegnet til at stå fremme i køkkenet – også når den ikke er i brug.

Udseendet blev dog i den praktiske test fulgt op af god ydelse på alle de testede områder. Specielt den meget lydsvage drift imponerede dommerpanelet. De var også meget glade for den indbyggede LED-belysning, der oplyser den rustfrie stål-røreskål, og gør det let at holde øje med indholdet.

Brugervenlige detaljer ved Electrolux EKM4000

Som noget ret enestående følger der en ekstra røreskål med til Electrolux EKM4000, og dette fremhæves også som et stort plus, idet man så ikke hele tiden behøver at rengøre skålen, hvis der er flere processer i gang.

Selve hastighedsvælgeren er også internt oplyst, så det er let at se, hvilke af de 10 hastigheder der valgt for den 1000 Watt kraftige motor. Testpanelet var også begejstrede for muligheden for at hæve og sænke piskeriset i forhold til skålens bund.

Derfor anbefales Electrolux EKM4000:
🔵 Gennemarbejdet design
🔵 Lydsvag drift
🔵 Kraftig motor med 10 hastigheder
🔵 Der medfølger 2 røreskåle i rustfrit stål
🔵 Integreret LED-belysning til både skål og hastighedsvælger
🔵 Mulighed for højdejustering af piskeris

Her kan du se, hvordan man laver klassiske svensk knækbrød med Electrolux EKM4000 røremaskinen: 

https://www.youtube.com/watch?v=mfA2l80CfO8

Sage Bakery Boss

4 ud af 5 stjerner hos det britiske testmagasin Trustedreviews.com 
Kåret til ”Best Buy” hos Englands største testmagasin Which.co.uk 
88 ud af 100 point hos britiske Good Housekeeping Institute 
Testvinder hos det britiske teknikmagasin T3.com 
8 ud af 10 stjerner hos den britiske avis The Telegraph

Sage Bakery Boss

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
3.999,00 Kr. 0,00 Kr. 3.999,00 Kr. Læs mere
3.999,00 Kr. 0,00 Kr. 3.999,00 Kr. Læs mere
3.999,95 Kr. 0,00 Kr. 3.999,95 Kr. Læs mere

 

Sage Bakery Boss er en populær røremaskine blandt eksperterne og har fået fremragende anmeldelser af 5 forskellige ekspertkilder, der har testet og vurderet maskinen.

Eksempelvis har Englands største testmagasin Which.co.uk kåret Sage Bakery Boss til ”Best Buy”, og det britiske teknikmagasin T3.com har kåret modellen som testvinder.

Denne model er blandt andet blevet vurderet og afprøvet, når det kommer til røre-evner, brugervenlighed, design, rengøring og meget mere.

Alle eksperter når frem til den samme konklusion, som lyder, at Sage Bakery Boss er en god røremaskine, der vil passe ind i de fleste hjem.

Eksperterne er også enige om, at denne røremaskine er perfekt, når det kommer til dej, der skal anvendes til bagning, hvor teknikmagasinet T3.com forklarer, at ”maskinen producerer fremragende resultater, når det kommer til kagedej”.

Ingen af eksperterne kan finde deciderede ulemper ved denne model. Det eneste, som de mener, at man skal være opmærksom på, er, at det er en model i en højere prisklasse.

Kraftig røremaskine på 1200 Watt med 2 skåle 

Sage Bakery Boss er en røremaskine med mange hestekræfter, da denne model har en motor på 1200 Watt. Dette betyder, at røremaskinen nemt og hurtigt kan blande selv tunge dejblandinger sammen uden at efterlade klumper.

Sage Bakery Boss er også en alsidig og praktisk røremaskine, da der er mulighed for at vælge mellem 2 forskellige skåle.

Det britiske testmagasin Trustedreviews.com er især begejstrede for valgmuligheden mellem de to skåle, da det giver en større fleksibilitet. Den ene skål er en glasskål med en kapacitet på 4.8 liter, hvor den anden skål er mindre med en kapacitet på 3.8 liter.

Med denne model medfølger der en dejkrog, der kan ælte dej. Dog kan Sage Bakery Boss også bruges til andre opgaver, da den kan mixe og piske med det medfølgende piskeris eller 2 K-spader.

Sage Bakery Boss er også udstyret med en timer, som man kan gøre brug af, hvis man ikke ønsker at stå ved siden af røremaskinen ved brug, men har andre opgaver, der skal klares imens.

Klassisk design, variabel hastighed og lysfunktion 

Sage Bakery Boss er designet i en klassisk stil. Denne model har fokus på detaljer og rene linjer, hvorfor denne model vil passe ind i de fleste køkkener. Man kan nemt betjene røremaskinen på siden, hvor der er mulighed for at vælge den rette hastighed.

Sage Bakery Boss har en variabel hastighed, hvorfor der er mulighed for at lette hastighedsovergangene, hvad enten man er i gang med at ælte dej, piske eller mixe.

Denne model er også udstyret med en lysfunktion, der sørger for at tænde et lys, når maskinen går i gang. Ifølge testmagasinet Which.co.uk er dette en fremragende funktion, da der på denne måde er god mulighed for at følge med i maskinens proces.

Udvalgte fordele ved Sage Bakery Boss:
🔵 Kraftfuld motor på 1200 watt
🔵 Medfølgende 2 K-spader, dejkrog og piskeris
🔵 Vælg mellem 2 forskellige medfølgende skåle
🔵 Variabel hastighed
🔵 Timer og lysfunktion


Bosch MUM48W1 

80 ud af 100 point hos britiske Good Housekeeping Institute

Bosch MUM48W1

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.224,00 Kr. 0,00 Kr. 1.224,00 Kr. Læs mere
1.232,00 Kr. 0,00 Kr. 1.232,00 Kr. Læs mere
1.252,00 Kr. 0,00 Kr. 1.252,00 Kr. Læs mere

 

Ifølge det store britiske husholdningsmagasin Good Housekeeping Institute er Bosch MUM48W1 en praktisk og robust køkkenmaskine, der er nem at bruge. De er især imponeret over maskinens evne til at blande tunge dejblandinger godt sammen, samt måden hvorpå maskinen ælter dej til brød.

Eksperterne fra Good Housekeeping Institute har givet Bosch MUM48W1 80 ud af 100 point, hvor de viser den største begejstring for maskinens brugervenlighed og performance.

Multifunktionsmaskine med MultiMotion Drive 

Denne model er en praktisk alt-i-en køkkenmaskine med en skål produceret i rustfrit stål. Skålen har en kapacitet på 3.9 liter med en maksimumkapacitet på 2 kilo dej. Bosch MUM48W1 er også udstyret med et låg med en åbning til påfyldning af ingredienser.

Motoren er på 600 Watt, hvilket er helt udmærket, når det kommer til en køkkenmaskine med en dejkapacitet på 2 kilo. Denne røremaskine har i alt 4 forskellige hastigheder eller omdrejninger samt en parkeringsfunktion.

Denne multifunktionsmaskine har 3 drev i forskellige positioner, der sørger for en alsidighed og fleksibilitet, der altid er fordelagtigt ved en køkkenmaskine.

Maskinens MultiMotion Driver mixer med det dynamiske og kraftfulde 3D-mixersystem sørger for, at blande alle ingredienser godt sammen.

Æltningssystemet arbejder både i siden og i højden, hvorfor der ikke bliver efterladt noget dej i skålen. Good Housekeeping Institute er begejstrede for Bosch MUM48W1 performance, da dens MultiMotion Driver sørger for at blande alle ingredienser nemt og hurtigt sammen.

Rengøringsvenlig og sikker køkkenmaskine med tilbehør 

Bosch MUM48W1 er en praktisk køkkenmaskine, der sørger for, at rengøringen er nem og hurtig. Køkkenmaskinens tilbehør tåler nemlig at komme i opvaskemaskinen, hvorfor rengøringen ikke behøver at tage lang tid. Hvis man ønsker at pakke køkkenmaskinen væk, så har den et ledningsoprul, der sørger for at gemme ledningen væk.

Ledningsoprullet er eksperterne fra Good Housekeeping Institute især vilde med, da det er brugbart, når man skal putte maskinen væk.

Bosch MUM48W1 er nem og sikker at anvende, da den har flere forskellige sikkerhedsfunktioner. Maskinen er blandt andet udstyret med dæksler til ubrugte drev, en sikkerhedslåsmekaniske for skålen, ekstra lågbeslag, gummisugefødder og meget mere.

Hvis man er vild med tilbehør til køkkenmaskiner, så følger der en masse forskelligt tilbehør med til denne model. Der medfølger blandt andet en dejkrog, et piskeris, en hurtigsnitter med 3 skiver samt en opskrifts-DVD.

Der er mulighed for at udbygge køkkenmaskinen med en masse forskelligt tilbehør såsom pastatilbehør, kødhakker, frugtpresser, blender og meget mere, hvorfor denne model bliver betegnet som en alt-i-en køkkenmaskine.

Eksperterne fra Good Housekeeping Institute finder ikke mange ulemper ved Bosch MUM48W1. Ulemperne, som de kan finde, er i småtingsafdelingen, da de mener, at maskinens design er lidt for plastikagtig samt, at det kan være en smule svært at fastgøre og fjerne skålen fra røremaskinen.

Derfor anbefales Bosch MUM48W1:
🔵 MultiMotion Driver
🔵 Rengøringsvenlig
🔵 Ledningsoprul
🔵 God til store og tunge blandinger
🔵 Flere sikkerhedsfunktioner
🔵 4 forskellige hastigheder


Gode råd ved køb af røremaskine

Der er ganske store forskelle på priserne på røremaskiner. De mange test viser dog også, at du som udgangspunkt bør undgå de helt billige modeller, især hvis maskinen skal kunne håndtere større mængder dej mv.

Dette bør du være opmærksom på:

Mange lader sig tiltrække af motoreffekten, (Watt-tallet på motoren). Men det er ikke et parameter, der er udtryk for kvalitet. – For testene viser meget overraskende, at der stort set ikke er nogen sammenhæng mellem motoreffekten og røremaskinens kræfter i praksis. En motor på 500 Watt kan måske klare en større dejportion end en motor på 1500 Watt. Her kan du med fordel støtte dig til de gennemgåede tests.

Overvej også, hvor meget støjen betyder for dig i det daglige. Der er nemlig meget stor forskel på, hvor meget de forskellige modeller støjer, og dette behøver ikke have relation til maskinens kræfter. Et godt eksempel er den meget kraftige Varimixer Teddy W5A, der har kræfter som en industrimaskine, men samtidig hører til blandt de mest støjsvage modeller, vi har set testet rundt om på nettet.

Ekstra udstyr:

Der er også stor forskel på, hvor meget ekstraudstyr der følger med – og hvor meget der eventuelt senere kan tilkøbes. Det er klart, at du betaler en pris for ekstraudstyret, og hvis det alligevel ikke bliver brugt, får du måske reelt mere røremaskine for pengene ved at vælge en model, der har fokus på ”kernekompetencerne”. Ønsker du på den anden side, at kunne samle alle dine køkkenmaskiner i et enkelt redskab, kan du med fordel gå efter de maskiner, hvor ekstraudstyret enten følger med eller kan tilkøbes senere.

Maskines vægt:

En vigtig med lidt overset parameter er desuden maskinens vægt. Der er faktisk mange fordele ved en tung maskine, for den står mere sikkert og solidt på bordet, når der for alvor skal arbejdes med eksempelvis æltning af en tung stor dej. En meget let maskine kan have tendens til at hoppe og rykke sig hen over bordet. Har du brug for at stille maskinen væk i et skab efter brug, er det dog på den anden side en fordel, at den ikke er alt for tung.


Opskrifter til røremaskiner

Hvis man har brug for inspiration til at komme i gang med sin røremaskine, så har vi fundet nogle gode og nemme opskrifter, som man kan afprøve. Der er nemlig mulighed for at lave masser af forskellige opskrifter med en røremaskine.

Dej til pitabrød
hjemmelavede pitabrødCirka 12 stk.

Ingredienser:
– 300 g. hvedemel
– 150 g. grahamsmel
– 3 dl. koldt vand
– 15 g. gær
– 4 g. salt
– 18 g. olivenolie

Sådan gør du:
1. Hæld hvedemel, vand, gær og salt og halvdelen af grahamsmelet i røremaskinen
2. Bland dejen sammen og vent til dejen er æltet færdigt
3. Tilsæt olivenolie og resten af grahamsmelet
4. Ælt dejen indtil den er fast
5. Tag dejen op fra skålen og lav 12 pitabrød
6. Lad dejklumperne hæve i 40 minutter
7. Opvarm ovnen på 225-250 grader
8. Rul dejklumperne ud til pitabrød og put dem ind i ovnen
9. Bag pitabrødene i cirka 4-5 minutter


Kanelsnegle med marcipan og pære
Cirka 16 stk.

KanelsnegleIngredienser:
(Dej)
– 3 dl. mælk
– 20 g. gær
– ½ tsk. salt
– 1 spsk. sukker
– 1 æg
– 500 g. mel
– 50 g. smør

Marcipan- og pærefyld:
– 1 stor pære
– 125-150 g. marcipan
– 100 g. sukker eller brun farin
– 150 g. smør
– 3-4 spsk. kanel

Sådan gør du:
1. Bland mælk og gær sammen og opvarm i en gryde
2. Tilsæt salt, æg og sukker og rør melet i en smule ad gangen
3. Tilsæt smør og rør godt sammen
4. Hæld blandingen i en røremaskine og vent til dejen er æltet færdigt
5. Sæt dejen i køleskabet i 24 timer
6. Tag dejen ud næste dag og lad den stå i 1-2 timer
7. Rul dejen ud med en kagerulle
8. Lav fyldet ved at piske smør sammen med sukker, brun farin og kanel
9. Riv pæren og marcipanen og pisk det sammen med den anden blanding
10. Fordel fyldet udover dejen og rul dejens længste ende sammen
11. Skær sneglene med en kniv
12. Put sneglene i ovnen i 20 minutter ved 180 grader varmluft 


Hjemmelavede mysliboller
Cirka 12-14 stk.

myslibollerIngredienser:
– 5 dl. vand
– 15 g. gær
– 1 æg
– 1 spsk. sukker
– 1,5 dl. yoghurt (vælg selv hvilken)
– 4 dl. mysli
– 1 tsk. kardemomme
– 2 dl. fuldkornsmel
– 2 dl. durummel

Put eventuelt tørrede frugter, bær eller nødder i bollerne.

Sådan gør du:
1. Rør gær ud i vandet og tilsæt yoghurt, æg, sukker, kardemomme og mysli
2. Rør nødder, frugter eller bær i blandingen hvis ønsket
3. Tilsæt begge slags mel
4. Ælt hele blandingen sammen i en røremaskine og vent til dejen er æltet færdigt
5. Sæt blandingen på køl i en skål i 24 timer
6. Form mellem 12-14 boller afhængig af størrelsen
7. Put bollerne på en bageplade og lad dem stå i 40 minutter
8. Bag bollerne i ovnen ved 225 grader i 20 minutter 


Chokoladekage
Cirka 8-10 stykker kage

ChokoladekageIngredienser:
– 180 g. mel
– 100 g. brun farin
– 100 g. sukker
– 150 g. smør
– 2 store æg eller 3 små æg
– 1 ½ dl. mælk
– 1 tsk. vaniljesukker eller pulver
– 50 g. kakao
– 1 tsk. bagepulver

Sådan gør du:
1. Opvarm ovnen til 175 grader
2. Bland alle ingredienser sammen i en røremaskine og vent til dejen er smidig og luftig
3. Ingredienserne kan også blandes i en efter en, hvis dette ønskes
4. Find en springform og smør den med smør eller olie eller put bagepapir i bunden
5. Put kageblandingen i formen
6. Bag kagen i cirka 40 minutter ved 175 grader
7. Kagen skal være luftig og blød indvendigt, når den er færdig
8. Serveres lun eller afkølet


Røremaskine test – Disse kilder har vi gennemgået:

I gennemgangen af de forskellige røremaskiner har vi taget udgangspunkt i omtaler og bedømmelser fra forskellige uvildige kilder som alle har foretaget uvildige tests. Du kan se en liste over dem nedenfor, hvor der også er direkte links til de enkelte røremaskine test.

TV2.no 🇳🇴
På onlineplatformen for det norske TV2 bragte man i oktober 2015 en lidt anderledes test, hvor det skulle afprøves, om det kan betale sig at købe en lidt dyrere model, når der skal ny røremaskine i køkkenet. Konklusionen blev, at den dyreste (Kenwood Major Titanium KMM060) også var den bedste. Du kan se artiklen online her.

Yle.fi 🇫🇮
Yle.fi er det finske nationalfjernsyns hjemmeside, og det forklarer det lidt specielle navn. Her udgav de i oktober 2015 en lille test med fire røremaskiner i mellemklassen. Der er fri adgang til artiklen via dette link på den svenske del af hjemmesiden.

The Telegraph 🇬🇧
Den britiske avis The Telegraph leverer nyheder hver eneste dag om begivenheder i hele verdenen. Derudover tester og anmelder den kendte avis også et væld af forskellige produkter. De har blandt andet lavet en test af 9 forskellige røremaskiner heriblandt de to røremaskiner Sage Bakery Boss og SMEG Køkkenmaskine. Du kan læse begge anmeldelser af de to røremaskiner her.

Tænk 🇩🇰
Det danske Forbrugermagasinet Tænk er nok en af de mest objektive danske kilder, når det handler om test af varer og tjenesteydelser på forbrugernes vegne. Troværdigheden hænger uden tvivl også sammen med magasinets tætte forbindelser til Forbrugerstyrelsen. Derfor er det heller ikke unormalt, at butikker og producenter ofte skilter med det, hvis et givent produkt har opnået gode anmeldelser i en af Tænks anmeldelser. Tænk citeres i øvrigt ofte i både udenlandske og danske medier og mange forbrugere abonnerer på det trykte blad.

Tænk har foretaget en test med 13 forskellige røremaskiner, og testen ligger online i et interaktivt skema, hvor du kan sortere og sammenligne produkterne. Du kan se hele testen her. Bemærk dog at fuld adgang kræver abonnement. Alternativt er det muligt at købe specifik adgang til denne ene artikel.

Forbrukerrådet 🇳🇴
Tilbage i december 2012 udgav det norske Forbrukerrådet en test med syv røremaskiner. Testen er således af lidt ældre dato, men testvinderne fra dengang er fortsat populære på markedet, og det understreger jo blot lødigheden af testen – og kvaliteten af de røremaskiner, der indgik i den. Testen blev i øvrigt foretaget i samarbejde med det meget anerkendte Testfakta.no, som er et uafhængigt testlaboratorium med en meget professionel tilgang til undersøgelserne. Du kan læse Forbrukerrådets artikel her. Det er helt gratis.

Gastromand 🇩🇰
Gastromand.dk er Danmarks største online community om gastronomi og køkkengrej for mænd. Hos Gastromand hersker en stor interesse og passion for gastronomi og deres mission er at være Danmarks største og bedste community om mad og drikke – af og for mænd. Engang imellem foretager Gastromand.dk også tests, hvilket var tilfældet da de blandt andet testede Ankarsrum AKM røremaskine og Kenwood KVL8300S Chef XL Titanium. Du kan læse anmeldelserne her og her.

Expressen.se 🇸🇪
Expressen er en svensk avis, som udkommer hver aften. Den har over 1 million læsere og dækker både nyheder, sport, underholdning og livsstil. I Livsstil sektionen har avisen foretaget en test af 8 forskellige røremaskiner, hvor der især var fokus på de forskellige modellers kvalitet, kapacitet, betjening, brugervenlighed og slutresultat. Du kan læse hele testen her.

Politiken 🇩🇰
Politiken har i samarbejde med levnedsmiddeltekniker Lone Lysdal fra Karolines Køkken foretaget en test 8 forskellige røremaskiner. Røremaskinerne blev testet på deres evne til at ælte både rugbrødsdej og sandkagedej og for at få så repræsentativt et resultat som muligt, så blev der brugt færdigblandinger fra supermarkedet. Du kan finde hele testen her.

Smartson 🇸🇪
Smartson har foretaget en test af 8 forskellige røremaskiner. De forskellige modeller er blevet testet på deres betjening og brugervenlighed, maskinens motor og kvalitet samt design. Du kan læse hele testen her.

Wiseguide 🇬🇧
Svenske Wiseguide har testet seks forskellige røremaskiner. Deres kapacitet, kvalitet, brugervenlighed og slutresultat er blevet vurderet ved at ælte en hvededej og ved at piske flødeskum. Du kan læse hele testen fra 2016 her.  

Good Housekeeping Institute 🇬🇧
Den britiske side Good Housekeeping Institute tester og afprøver et væld af forskellige forbrugerprodukter, hvor de deler resultaterne med deres læsere. De tester alt lige fra blendere til støvsugere og røremaskiner. De har blandt andet anmeldt og testet de tre røremaskiner Bosch MUM48W1, Sage Bakery Boss og SMEG Køkkenmaskine. Du kan læse anmeldelserne her, her og her.

Klikk.no 🇳🇴
Den norske avis Klikk.no skriver om alt indenfor bolig, helse, mad, motor, mode og teknologi. De tester og anmelder også forskellige forbrugerprodukter heriblandt røremaskiner. Klikk.no har testet og anmeldt røremaskinen KitchenAid Artisan 125. Du kan læse anmeldelsen her.

Søndagsavisen 🇩🇰
Den danske ugeavis Søndagsavisen skriver om alt lige fra nyheder til guides, undersøgelser, forbrug og anmeldelser. Her bringer Søndagsavisen en test og anmeldelse af 7 forskellige røremaskiner heriblandt røremaskinen KitchenAid Artisan 125. Der testes alt lige fra lydniveau til effekt og kapacitet. Du kan læse anmeldelsen her.

Tek.no 🇳🇴
Den norske teknikavis Tek.no er Norges største webside, når det kommer til forbrugerteknologi. Hos Tek.no finder du alt lige fra nyheder til guides om teknologi og anmeldelser. De har blandt andet testet røremaskinen Kenwood KVL8300S Chef XL Titanium. Du kan læse anmeldelsen her.

Trustedreviews.com 🇬🇧
Det britiske testmagasin Trustedreviews.com er en af de største anmeldelsessider i Storbritannien. De anmelder og afprøver hver dag diverse forbrugerprodukter, der kan være alt lige fra elkedler til brødristere og røremaskiner. De har blandt andet anmeldt og testet Sage Bakery Boss og SMEG Køkkenmaskine. Du kan læse anmeldelserne her og her.

T3.com 🇬🇧
Det britiske teknikmagasin T3.com leverer nyheder og artikler indenfor alt, hvad der har med teknologiverdenen at gøre. Udover at skrive nyheder og artikler, så skriver T3.com også anmeldelser af forskellige produkter. De har blandt andet testet Sage Bakery Boss og SMEG Køkkenmaskine. Du kan læse begge anmeldelser her.

Which.co.uk 🇬🇧
Englands største testmagasin Which.co.uk er kendt for at anmelde og teste produkter, der hjælperne forbrugerne med at vælge de rette produkter til deres behov. De afprøver hver dag nye produkter, hvor de beskriver deres funktioner, fordele og ulemper. De tester alt lige fra støvsugere til juicere og røremaskiner. De har eksempelvis testet og vurderet røremaskinen Sage Bakery Boss. Du kan læse hele anmeldelsen her. Vær opmærksom på at det kræver et abonnement, hvis du ønsker at læse hele anmeldelser hos Which.co.uk.

Øvrige relevante tests

Når man kigger nærmere på køkkenmaskiner, så er Kenwood et af de mærker som får mest rosende omtale af eksperterne. Derfor har vi udarbejdet en Kenwood køkkenmaskine test som har fokus på maskinerne fra Kenwood. Her har vi samlet de modeller der bliver bedømt bedst i forskellige tests.

Hvis du er på udkig efter andre køkkenredskaber der gør livet nemmere i køkkenet, så kan du med fordel læse vores stavblender test. Her finder du en oversigt over de bedste stavblendere på markedet. Du kan se hvilke produkter der får de bedste bedømmelser af eksperterne, og hvilke forhandlere der er de billigste i Danmark.

{{ reviewsOverall }} / 5   (0 Vurderinger)
Vurdering
Anmeldelser Indsend anmeldelse
Order by:

Her kan du skrive en kommentar til artiklen

Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Indsend anmeldelse