Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Røremaskiner test-guide: Vores bud på de bedste røremaskiner ifølge test og anmeldelser

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet

SENESTE ÆNDRING maj 30, 2024.

Røremaskiner test-guide: Vores bud på de bedste røremaskiner ifølge test og anmeldelser

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund research..., men vi afgrænser os primært til produkter tilgængelige på prisportaler eller annonceplatforme. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Oplistningen er ikke et udtryk for en rangering af produkter, og annonceaftaler kan påvirke placeringen og udvælgelsen af vores produkter – læs mere her. Læs mere

Røremaskiner er blevet en uundværlig del af vores daglige liv, da de gør madlavning nemmere. Derfor gennemgår vi en række tests af røremaskiner fra forskellige skandinaviske testmagasiner, og vi har deraf samlet de modeller, der får de bedste anbefalinger med på vejen.

Vi vil også give dig nogle tips til at vælge den rigtige røremaskine for dig – dermed får du et klart overblik over de bedste røremaskiner på markedet, baseret på eksterne tests. Bemærk dog, at vi ikke selv tester produkterne.

Seneste ændring:

Vi har lavet dybdegående research og analyseret produkternes specifikationer og funktioner for at kunne lave en detaljeret sammenligning. Det har resulteret i, at vi i vores artikel har fået en stor sammenligningstabel, der giver et grundigt overblik over de vigtigste produktegenskaber, specifikationer og bruger- og ekspertanmeldelser. Tabellen har til formål at give dig en bedre forståelse af røremaskiner, så din beslutning i højere grad træffes ud fra et informeret grundlag.

Tidligere ændringer:

21. juni 2023

I dag har vi overført denne artikel til vores nye design for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. I tråd med ændringen har vi dertil revideret, optimeret og suppleret vores produktanmeldelser for yderligere at forbedre din oplevelse, så du lettere kan finde lige præcis det, du har brug for.

test-guiden

En test-guide, som denne, er en artikel, der analyserer produkter via en gennemgang af bl.a. anmeldelser og tests.

De 9 bedste røremaskiner i test-guiden 2024:

Se resten nedenfor

Sådan vurderer og udvælger vi produkter

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vores research-team vurderer produkterne på parametre som:

  1
 • Produkttests fra ekspertkilder og forbrugermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser af produktet
 • 3
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker

Ovenstående bliver holdt op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men nærmere en gennemgang af nogle af de bedste produkter til forskellige behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Overblik: Stor sammenligning af de udvalgte røremaskiner

KitchenAid Artisan 125 - røremaskine til bagning

Bedste røremaskine i test

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på KitchenAid Artisan 125:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Effektiv æltning med planetarisk blandefunktion
 • Præcis styring med 10 indstillinger
 • Velegnet til både små og store blandeopgaver

Forbrugsguidens vurdering

Røremaskinen fra KitchenAid er kåret som bedst i test på HomesAndGardens.com. Modellen er en alsidig standmixer, der skiller sig ud med sine 10 hastighedsindstillinger og sin evne til at håndtere både små og store blandeopgaver effektivt, og hertil er modellen især fordelagtig, når det gælder dejblanding og piskning, hvilket sikrer grundige og ensartede resultater.

På trods af den beskedne motorkraft vurderer vi, at modellen alligevel leverer gode resultater, og de mange hastighedsindstillinger samt den store kapacitet giver fleksibilitet til forskellige kulinariske kreationer med både rolig blanding og højhastighedspiskning.

Modellen ligger i den høje ende af prisskalaen, men grundet dens robuste konstruktion og pålidelige ydeevne, vurderes den til at være en god investering. Nogle kilder fremhæver dog dens tunge vægt som en potentiel udfordring under rengøring i køkkenet, men vi mener dog, at med omhyggelig håndtering og vedligeholdelse bør det ikke forringe den samlede oplevelse.

Fordele

 • God til æltning og piskning
 • Brugervenlig model
 • Lavt støjniveau
 • Nem at rengøre
 • Tåler at komme i opvaskemaskinen

Ulemper

 • Det kan være svært at fastsætte eller fjerne ledningstromlen
 • Til den tungere side

Eksperter testet og afprøvet alle modellens funktioner og er enige om, at den er brugervenlig samt kommer med en masse brugbart tilbehør.

Derudover kommer modellen i flere forskellige farver, som giver dig mulighed for at vælge netop den farve, der passer ind i dit køkken, og hertil bør det overvejes, at modellen er til den tungere side, og derfor egner sig bedst til at stå fremme på køkkenbordet, da den kan være svær at få ind i et køkkenskab.

Anmeldelse: Produktanalyse af KitchenAid Artisan 125

Specifikationer

 • Kapacitet: 4,8 l
 • Strøm: 300 W
 • Antal tilbehør: 3
 • Antal hastigheder: 10
 • Dimensioner: 24 x 36 x 37 cm
 • Vægt: 10,4 kg

En stærk maskine, der er god til piskning
Modellen har en motor med en kraft på 300 Watt, men ifølge eksperterne leverer maskinen stadig gode resultater på trods af den lavere kraft, og modellen giver dig mulighed for at lave en lang række af forskellige blandinger.

Eksperterne fra Klikk.no er imponerede over maskinens piskeevne, hvor de beskriver, at den leverede ”en høj og god piskning”, og det er eksperterne fra Søndagsavisen enige i, da de beskriver maskinen således: ”Trods en meget lav effekt er maskinen stærk og leverer et godt resultat”. Deraf fremgår det, at testpaneler mener, at modellen leverer gode resultater samt indebærer materialer, der virker til at være i god kvalitet.

Kapacitet på 4,8 liter og 10 forskellige hastigheder
Modellen er udstyret med 10 forskellige hastigheder, der gør det muligt for dig at justere hastigheden alt afhængig af hvilken dej, der skal æltes og omrøres, og med modellen fra KitchenAid har du både mulighed for at lave mindre og større dejportioner.

Derudover har du også mulighed for at tilkøbe forskelligt udstyr og tilbehør til maskinen, men der medfølger også en del tilbehør, når du køber maskinen.

Modellen fra KitchenAid en af de dyrere røre maskiner på markedet, hvilket er en af eksperternes eneste ulempe ved modellen. Derudover nævner eksperterne fra Søndagsavisen, at man skal være opmærksom på, at maskinen vejer en del og derfor kan være svær at rengøre.

Hvad siger brugere og eksperterne om KitchenAid Artisan 125?

Efter en omhyggelig gennemgang af de mange anmeldelser fra både eksperter og brugere kan vi konkludere, at KitchenAid Artisan 125 virkelig skiller sig ud. Flere store sider som BBCGoodFood.com og TrustedReviews.com er enige og roser røremaskinens alsidighed og evne til at håndtere både små og store opgaver, og den udnævnes hos HomesAndGardens.com som røremaskine bedst i test, hvilket gør den til et godt valg for dig, der ønsker at investere i en pålidelig røremaskine.

Brugerne har især bemærket, at røremaskinen effektivt blander ingredienserne og ælter dejen. Brugere har især sat pris på, hvor let det er at rengøre de forskellige del – selv efter udfordrende opgaver som at lave brød dej. Derudover er de glade for metalskålen, der giver dem mulighed for at justere temperaturen i overensstemmelse med deres tilberedning. Ligegyldigt om det så er at varme op til bagning af brød eller køle ned til smørkærning.

Mere om KitchenAid Artisan 125

Specifikationer

 • Kapacitet: 4,8 l
 • Strøm: 300 W
 • Antal tilbehør: 3
 • Antal hastigheder: 10
 • Dimensioner: 24 x 36 x 37 cm
 • Vægt: 10,4 kg

Kenwood Chef XL KVL4100S - røremaskine med stor kapacitet

Bedst til blanding af større portioner

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på Kenwood Chef XL KVL4100S:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Justerbare hastigheder
 • Ekstra stor skål til større mængder
 • Pulsfunktion til den ideelle konsistens

Forbrugsguidens vurdering

Alt taget i betragtning, modellen fra Kenwood er et godt redskab til kulinariske måltider i større mængder, da modellens ekstra store skål, som er i rustfrit stål og med en kapacitet på 6,7 liter, er særlig fordelagtig, når du tilbereder store portioner til familien eller til sammenkomster.

Derudover er det også muligt at tilkøbe en lang række forskelligt tilbehør, som giver dig alsidighed og gør det muligt at tilberede forskellige retter. Hertil understøttes alsidigheden yderligere af modellens kraftige motor på 1.200 watt og de tre stikkontakter. Maskinens justerbare hastighedskontrol er desuden et andet fordelagtig element, som gør det muligt at opnå ensartede resultater, og turbofunktionen nyttig til mere vanskelige ingredienser.

Ifølge nogle kan lydniveauet dog være højere end angivet, men i betragtning af maskinens ydeevne og alsidighed mener vi, at det er et mindre kompromis, og vi vurderer derfor modellen fra Kenwood til at være et godt valg for dig, der sætter pris på fleksibilitet og høj kapacitet.

Fordele

 • Brugervenlig
 • Kraftfuld motor
 • God til at ælte dej
 • Stor kapacitet

Ulemper

 • En smule højt støjniveau

Modellen fra Kenwood kommer med en justerbar hastighedskontrol hvilket giver mulighed for, at du kan styre og indstille hastigheden, så den passer til de anvendte ingredienser, hvilket sikrer optimale resultater, og dertil kommer modellen også med en turbofunktion der sikrer, at maskinen nemt og hurtigt kan håndtere selv de hårde ingredienser.

 

Anmeldelse: Produktanalyse af Kenwood Chef XL KVL4100S

Specifikationer

 • Kapacitet: 6.7 l
 • Strøm: 1.200 W
 • Antal tilbehør: 6
 • Antal hastigheder: 6
 • Dimensioner: 38,5 x 34,5 x 28 cm
 • Vægt: 7,7 kg

Ekstra stor skål og tilbehør
Når du køber modellen fra Kenwood kommer den med over 20 forskellige stykker tilbehør, hvilket gør det muligt for dig at tilberede alt lige fra saucer til kød. Det er dog vigtigt at bemærke, at  ikke alle stykker tilbehør medfølger ved køb af røremaskinen, men at noget af det skal tilkøbes.

Herunder er det muligt at tilkøbe tilbehør såsom en K-beater, et piskeris og en dejkrog samt meget mere. Kenwood Chef XL KVL4100S er udstyret med en ekstra stor skål i rustfrit stål, der har en kapacitet på 6,7 liter. Det vil sige, at der er mulighed for at lave ekstra store portioner til hele familien samt et par gæster.

Flere praktiske funktioner
Kenwood Chef XL KVL4100S er en praktisk røremaskine, der er udstyret med flere nyttige funktioner. Maskinen er blandt andet udstyret med en afskærmning samt mulighed for justering af enten piskeriset eller dejkrogen. Den inkluderede afskærmning kan hjælpe med at minimere spild samt holde køkkenet rent, da den forhindrer ingredienserne i at sprøjte ud af skålen.

Udover at minimere spild, så er der også mulighed for at justere piskeriset eller dejkrogen med den medfølgende skruenøgle.

Hvad siger brugere om Kenwood Chef XL KVL4100S?

Efter at have gennemgået en række brugeranmeldelser, har vi opsummeret de vigtigste indtryk af Kenwood Chef XL. Brugerne er enige om, at røremaskinen har en stille, men kraftfuld motor, der uden problemer håndterer æltning af tung dej.

Skålens generøse størrelse nævnes også ofte, mens brugerne bemærker, at maskinen let imødekommer behovene hos en almindelig familie. Brugervenligheden understreges desuden af kommentarer, som fremhæver den nemme rengøring og simple proces med at skifte tilbehør.

Mere om Kenwood Chef XL KVL4100S

Specifikationer

 • Kapacitet: 6.7 l
 • Strøm: 1.200 W
 • Antal tilbehør: 6
 • Antal hastigheder: 6
 • Dimensioner: 38,5 x 34,5 x 28 cm
 • Vægt: 7,7 kg

KitchenAid Artisan XL 7580EOB - røremaskine til de store opgaver

Bedst til større opgaver i køkkenet

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på KitchenAid Artisan XL 7580EOB:

 • Stor ydeevne til regelmæssig brug
 • Høj kapacitet med stor skål i rustfrit stål
 • Alsidige funktioner til alle blandingsopgaver

Forbrugsguidens vurdering

Overordnet, modellen fra KitchenAid er en effektiv køkkenmaskine, der velegner sig til de mere krævende røreopgaver. Med en motor på 500 watt og en effekt på 1,3 hk er den i stand til at arbejde både hurtig og støvfattig blanding. Den har en stor skål i rustfrit stål på 6,9 liter, hvilket gør den til et godt valg til tilberedning af store mængder mad. Røremaskinen har også en original planetarisk rørefunktion, der sikrer grundig blanding helt ud til skålens kant.

Derudover tilbyder den en række tilbehør i rustfrit stål, der tåler opvaskemaskine, hvilket øger dens alsidighed. Der er dog et par ting, man skal overveje, da den ligger i en højere prisklasse, men i betragtning af dens høje kapacitet og stærke ydeevne mener vi, at det er mindre kompromisser.

Efter vores mening er modellen fra KitchenAid et godt valg for dig, der søger en stærk og effektiv røremaskine, der kan klare alle køkkenopgaver.

Fordele

 • Multifunktionel køkkenmaskine
 • Kan både røre
 • ælte og blande
 • Har en stor skål
 • Kan nemt håndtere store mængder af mad

Ulemper

 • I den dyre ende
 • En smule klodset

Rrøremaskinen fra KitchenAid får gode anmeldelser fra brugerne, og hertil får den på Pricerunner 4,8 ud af 5 stjerner, hvor den er blevet anmeldt af 21 forskellige forbrugere.

Herunder skriver en forbruger følgende: ” Købte min Kitchen Aid røremaskine for ca. en måned siden. Jeg har allerede brugt den masser af gange til brød, boller og kage, og den fungerer perfekt”.

En anden bruger er også glad for modellen, og skriver følgende: ” Endelig fik jeg taget mig sammen og bestilt min nye køkkenhjælper. Det skulle jeg bare have gjort meget før”.

 

Anmeldelse: Produktanalyse af KitchenAid Artisan XL 7580EOB

Specifikationer

 • Kapacitet: 6.9 l
 • Strøm: 500 W
 • Antal tilbehør: 5
 • Antal hastigheder: 10
 • Dimensioner: 28.7 x 41.9 x 37.1 cm
 • Vægt: 13.1 kg
 • Effekt: 500 W

Røremaskinen til de tunge blandinger
Modellen fra KitchenAid kommer i et enkelt og afrundet design med en aftagelige skål, hvilket gør den velegnet til større blandinger og hverdagsbrug, da den er nem at gøre ren.

Den store rustfri skål gør det desuden nemt for dig både at ælte, røre og blande mange ingredienser på en gang, da den har en kapacitet på 6,9 liter samt en løftearm.

Modellens motor har maksimalt forbrug af 500 watt, og den er både effektiv og støvsvag med sine 1,3 HK, og derudover er modellen designet i ren metal, hvilken gør den både stabil og langtidsholdbar.

En røremaskine, der gør det nemt at bruge ekstraudstyr
Modellen har en original og planetarisk rørefunktion, hvilket betyder, at de kraftige mixerblade kan blande indholdet hurtigt og  effektivt op til kanten af skålen. Derudover findes der blot ét koblingsled til dit ekstraudstyr, hvilket gør det nemt at skifte udstyret og giver dig mulighed for at benytte forskelligt udstyr.

Af ekstraudstyr kan du blandt andet få et elliptisk piskeris, som har 11 buer til bedre skåldækning, en dejkrog i spiralform eller et helt fladt piskeris. Herunder er alle delene lavet i rustfrit stål, som kan smides i opvaskemaskinen, til sidst får du også en plastskærm med modsprøjt.

Hvad siger brugere og eksperterne om KitchenAid Artisan XL 7580EOB?

Platforme som TheSpruceEats.com og TechGearLab.com er enige om, at røremaskinen er et robust redskab, som er i stand til at piske, blande og ælte uden problemer. Eksperter har bemærket maskinens enestående ydeevne på tværs af en række forskellige opgaver, lige fra æltning af brøddej til blanding af kagedej under strenge tests.

Brugere har også givet positiv feedback og fremhævet røremaskinens evne til at håndtere både store og små mængder uden problemer. De sætter stor pris på designfunktionen, der forhindrer overløb, ved at røremaskinen stopper, hvilket forbedrer brugeroplevelsen.

Brødkrogens og piskerisets non-stick-egenskaber roses især af brugerne, da det gør rengøringsprocessen efter bagning meget lettere – især med klæbrige brøddeje.

Mere om KitchenAid Artisan XL 7580EOB

Specifikationer

 • Kapacitet: 6.9 l
 • Strøm: 500 W
 • Antal tilbehør: 5
 • Antal hastigheder: 10
 • Dimensioner: 28.7 x 41.9 x 37.1 cm
 • Vægt: 13.1 kg
 • Effekt: 500 W

KitchenAid 5K45SS Classic - lille røremaskine i holdbart design

Kundernes favorit

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på KitchenAid 5K45SS Classic:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Ensartet blanding af forskellige kulinariske krav
 • Robust, velafrundet design
 • Praktisk familiekapacitet på 4,3 l

Forbrugsguidens vurdering

Efter vores mening, KitchenAid 5K45SS Classic skiller sig ud som et godt valg for dem, der søger alsidighed og pålidelighed i deres køkkenmaskiner. Den har fået stor ros for sin gamle, robuste metalkonstruktion, som ikke kun er æstetisk tiltalende, men også letter problemfri vedligeholdelse og hygiejne. Desuden hjælper den med en lang række køkkenopgaver, fra omrøring og piskning til blanding og mosning, takket være det alsidige tilbehør som et piskeris, en dejkrog og et fladt piskeris.

Vi bemærkede dog, at nogle af de tilhørende værktøjer kan være udfordrende at fastgøre. På trods af dette mener vi, at muligheden for at bruge forskelligt tilbehør opvejer denne mindre ulempe. Sammenfattende giver KitchenAid 5K45SS Classic køkkenet en betydelig værdi, da den balancerer klassisk design med funktionel alsidighed.

Fordele

 • Kan justeres med 10 indstillinger
 • Mere end 15 slags tilbehør
 • Ikonisk og flot design
 • Effektiv
 • Fylder ikke meget

Ulemper

 • Nogle redskaber kan være svære at montere
 • En smule tung

KitchenAid 5K45SS Classic er blevet testet og anmeldt af eksperter fra både danske og amerikanske testpaneler, bl.a. Good Housekeeping Institute. Modellen får ros og flere positive kommentarer fra begge ekspertkilder, hvorfor KitchenAid 5K45SS Classic ender med at få 86 ud af 100 point fra Good Housekeeping Institute. Good Housekeeping Institute glade for modellens robusthed samt, at det er en ’all-round’ god maskine. De finder ikke mange ulemper ved denne model.

Anmeldelse: Produktanalyse af KitchenAid 5K45SS Classic

Specifikationer

 • Kapacitet: 4,2 l
 • Strøm: 275 W
 • Antal tilbehør: 3
 • Antal hastigheder: 10
 • Dimensioner: 23 x 36 x 36 cm
 • Vægt: 11 kg

Alsidig køkkenmaskine med flere funktioner
KitchenAid 5K45SS Classic er en klassisk maskine, der er produceret i et solidt og robust design i metal. Selve designet er både afrundet og glat, hvorfor basen er nem og hurtig at tørre af og rengøre. Røremaskinen KitchenAid 5K45SS Classic er en alsidig køkkenmaskine, der kan hjælpe med et hav af opgaver i køkkenet.

Maskinen kan hjælpe med alt lige fra at røre til at piske, blande og mose. Endvidere kommer KitchenAid 5K45SS Classic med både et piskeris, en dejkrog samt en flad-pisker, hvorfor der er rig mulighed for at ælte dej til brød, piske flødeskum samt meget mere. Det flade piskeris er desuden ideelt til de mere tunge blandinger såsom dej til tærter eller lignende. Alle maskinens aftagelige deler tåler at komme i opvaskemaskinen, hvorfor man ikke selv behøver at bruge tid på at rense dem i hånden.

Flere hastighedsindstillinger og rummelig røre-skål
Modellen KitchenAid 5K45SS Classic er forsynet med en motor, der har en motoreffekt på 275 Watt. Dette er en del mindre end andre røremaskiner, men til gengæld kommer maskinen også med en Direct Drive-motor. Denne motor sikrer, at der bliver arbejdet optimalt og effektivt, hvorfor røremaskinen også kan anvendes til de mere vanskelige opgaver. Endvidere kommer modellen med 10 forskellige hastighedsindstillinger, hvorfor man har mulighed for selv at justere hastigheden løbende, så det passer til de anvendte ingredienser.

Ved brug af røremaskinen skal man placere ingredienserne i en røre-skål. Skålen, der kommer med ved køb af KitchenAid 5K45SS Classic, er både stor og rummelig, da den har en kapacitet på 4,3 liter. Det betyder, at der sagtens kan laves større portioner til hele familien på en gang.

Direkte transmission, planetarisk røre-system og fleksibelt koblingsled
Ved køb af KitchenAid 5K45SS Classic får man en røremaskine med flere funktioner. Den kommer blandt andet med et planetarisk røre-system, et fleksibelt koblingsled samt en direkte transmission.

Med røremaskinens direkte transmission bliver der sørget for, at maskinen arbejder både stille og effektivt. Denne funktion i kombination med det planetariske røre-system sikrer, at ingredienserne bliver blandet hurtigt sammen til en ensartet blanding.

Udover disse funktioner, så er KitchenAid 5K45SS Classic også udstyret med et fleksibelt koblingsled. Dette koblingsgør gør det muligt at bruge mere end 15 stykker tilbehør, hvilket giver flere anvendelsesmuligheder.

Hvad siger brugere og eksperterne om KitchenAid 5K45SS Classic?

Efter at have gennemgået anmeldelser fra både eksperter og brugere, tegner der sig et sammenhængende billede af oplevelserne med KitchenAid 5K45SS. GoodHouseKeeping.com har tildelt den titlen ‘Best value’ og fremhæver røremaskinens robuste konstruktion og de konsistente resultater, den leverer på tværs af forskellige opgaver – fra kager og flødeskum til dej.

Fra brugernes synspunkt på røremaskinen stemmer meget godt i overens med ekspertens syn på dens robusthed. Brugerne er enige om, at 5K45SS er pålidelig, samt nem og hurtig til at tilberede dej til forskellige opskrifter. Selvom vægten kan være en udfordring, når du skal flytte den rundt i køkkenet, bekræfter det samtidig kun maskinens solide konstruktion og holdbarhed – og det så ikke vægten værd?

Mere om KitchenAid 5K45SS Classic

Specifikationer

 • Kapacitet: 4,2 l
 • Strøm: 275 W
 • Antal tilbehør: 3
 • Antal hastigheder: 10
 • Dimensioner: 23 x 36 x 36 cm
 • Vægt: 11 kg

Smeg SMF02 - hurtig og effektiv røremaskine i retro-design

Bedste retrodesignede røremaskine

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på Smeg SMF02:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Unik Smeg-retroæstetik og robust design
 • Skål i højglanspoleret rustfrit stål
 • Rigelig kraft til forskellige kulinariske opgaver

Forbrugsguidens vurdering

Efter vores vurdering er Smeg SMF02 standmixer mere end en kulinarisk arbejdshest – den er et stilstatement. På trods af sine robuste egenskaber skiller denne røremaskine sig ud med sit ikoniske Smeg-retrodesign, som tilfører ethvert køkken en æstetisk appel. Hvis du søger en balance mellem æstetik og ydeevne i dine køkkenapparater, mener vi derfor, at Smeg SMF02 er en overbevisende mulighed.

Selvom vi sætter pris på Smeg-designet, den kraftige motor og de alsidige hastighedsindstillinger, må vi også erkende nogle ulemper. Dens evne til at ælte dej kunne for eksempel forbedres, og selve maskinen har en betydelig vægt, som kan gøre det lidt udfordrende at flytte den rundt i køkkenet. Desuden kan den ikke piske fløde til den ønskede konsistens, som en af kilderne har bemærket. Men i betragtning af dens overordnede funktionalitet, brugervenlige design og sikkerhedsfunktioner mener vi, at det er mindre kompromiser.

Fordele

 • God til at ælte og mikse dej
 • Nem at samle og rengøre
 • Kan vaskes i opvaskemaskinen
 • Lavt støjniveau

Ulemper

 • Kunne være bedre til at piske flødeskum
 • En smule klodset

Forkæl dig selv med en kvalitetsrøremaskine fra Smeg. Hos redaktionen er vi vilde med den flotte lyserøde nuance, der vil pynte flot i ethvert køkken. Smeg er et italiensk brand, der er kendt for deres flotte kvalitetskøkkenudstyr.

Med nik til design fra 50’erne kombineret med friske farver og moderne teknologi skaber de effektive hvidevareprodukter, der både fungerer i moderne køkkenet og er smukke at se på. Smeg SMF02 lever helt op til forventningerne både udvendigt som indvendigt.

Anmeldelse: Produktanalyse af Smeg SMF02

Specifikationer

 • Kapacitet: 4.8 l
 • Strøm: 800 W
 • Antal tilbehør: 3
 • Antal hastigheder: 10
 • Dimensioner: 40.2 x 37.9 x 22.1 cm
 • Vægt: 9.1 kg

Masser af kræfter til madlavningen
Der gemmer sig masser af power under den lyserøde motorhjelm. Motoren har 800 Watt, hvilket er ganske udmærket, og med direct drive får du ekstra mange kræfter at lege med.

Maskinen har i alt 10 forskellige hastighedsindstillinger, du kan vælge mellem, men Smeg SMF02 starter altid blidt op. Du slipper derfor for at skulle tørre våde ingredienser af væggene, fordi røremaskinen starter blidt op, så det ikke sprøjter.

Røreskålen er fremstillet i metal og har en kapacitet på 4,8 liter. Der er derfor rigeligt med plads til at røre fars, piske flødeskum eller røre en bolledej, når der skal laves mad.

God til hverdagen og brugervenlig
Hos Which.co.uk har de testet og anmeldt røremaskinen fra Smeg, hvor den anbefales som en god røremaskine til hverdagen. Den klarer let deres forskellige laboratorietests af tilberedning af fødevarer med røremaskinen, og den er let at bruge. Which.co.uk understreger også, at modellen er let at rengøre bagefter, når den knapt så sjove rengøring skal klares.

Ifølge testen vil du ikke få problemer med hverken at blande, røre eller piske, hvis Smeg SMF02 står i dit køkken. Den kommer dog en smule til kort, når den skal ælte dej, og selve maskinen er en tung sag. Når først røremaskinen står, hvor den skal, er den både støjsvag, let at bruge og rengøre.

Sikkerheden er med Smeg SMF02 helt i top, så du ikke skal bekymre dig under madlavningen. Når mixerhovedet er oppe af skålen, stopper røremaskinen automatisk. En sikkerhedsknap sikrer, at mixerhovedet bliver låst, når det er løftet ud af skålen.

Er design vigtigt for dig, så er Smegs røremaskine i sart lyserød en af de flotteste modeller i oversigten. Den tunge røremaskine vil derfor pynte flot i køkkenet, hvor den vil indbyde til at lette dit besvær under madlavningen.

Hos Trustedreviews.com har de anmeldt og testet røremaskinen, og den kombinerer hurtigt og effektivt forskellige ingredienser. Samtidigt er designet noget unikt indenfor køkkenudstyr, hvor du for alvor kan sætte dagsordnen med dit valg af Smeg SMF02.

Hvad siger brugere og eksperterne om Smeg SMF02?

TrustedReviews.com mener, at Smeg SMF02 er en flot og effektiv køkkenmaskine, hvor de især sætter pris på skålen i rustfrit stål, som kan gå i opvaskemaskinen. Deres test afslørede en imponerende effektivitet, hvor kageblandinger blev blandet sammen på kun 45 sekunder, mens brøddej begyndte at samle sig på omkring fire minutter og opnåede en ordentlig æltning kort derefter.

Brugerne bekræfter påstandene og roser røremaskinen for dens evne til at håndtere tunge deje uden problemer og for at være mere støjsvag end andre modeller, de tidligere har brugt. Udvalget af hastigheder og den brugervenlige grænseflade er også blevet fremhævet som gode egenskaber, der gør hele madlavnings- og bage processen meget mere ligetil.

Mere om Smeg SMF02

Specifikationer

 • Kapacitet: 4.8 l
 • Strøm: 800 W
 • Antal tilbehør: 3
 • Antal hastigheder: 10
 • Dimensioner: 40.2 x 37.9 x 22.1 cm
 • Vægt: 9.1 kg
Læs mere om Smeg SMF02

Sage Bakery Boss - røremaskine med to tilhørende skåle

Bedste røremaskine med praktiske egenskaber

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på Sage Bakery Boss:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • LCD-timer og indikator for blandeopgave
 • Holdbar gearing i 100 % metal
 • Tilpasser sig automatisk til store mængder

Forbrugsguidens vurdering

Sage Bakery Boss er en kraftfuld røremaskine med praktiske funktioner, der gør den til et pålideligt valg til forskellige bageopgaver. Med en motor på 1200 watt og to skåle – en glasskål på 4,8 liter og en mindre skål på 3,8 liter – kan den ubesværet håndtere tunge dejblandinger og tilbyde fleksibilitet i opskriftsmængder. Med en dejkrog, piskeris og 2 K-spader udvides funktionaliteten ud over æltning af dej til blande- og piskeopgaver. Røremaskinen har også en timer, der gør det muligt at multitaske og samtidig sikre præcise blandingstider. Selvom nogle dele ikke tåler maskinopvask, og der ikke er mulighed for hub-tilbehør, opvejer Sage Bakery Boss’ overordnede ydeevne og praktiske anvendelighed disse mindre ulemper.

Baseret på ekspertanmeldelser og vores vurdering mener vi, at Sage Bakery Boss er et godt valg for dem, der søger en kraftfuld og alsidig røremaskine med praktiske funktioner, der forbedrer bageoplevelsen.

Fordele

 • To skåle med forskellig kapacitet inkluderet
 • Klassisk design og variabel hastighed
 • Glatte og klumpfri resultater
 • Metalliske farvemuligheder

Ulemper

 • Kun nogle af delene kan vaskes i opvaskemaskinen
 • Ingen mulighed for at fastsætte tilbehør

Sage Bakery Boss er en populær røremaskine blandt eksperterne og har fået fremragende anmeldelser af forskellige ekspertkilder, der har testet og vurderet maskinen. Denne model er blandt andet blevet vurderet og afprøvet, når det kommer til røre-evner, brugervenlighed, design, rengøring og meget mere.

Eksperterne er også enige om, at denne røremaskine er perfekt, når det kommer til dej, der skal anvendes til bagning, hvor teknikmagasinet T3.com forklarer, at ”maskinen producerer fremragende resultater, når det kommer til kagedej”.

 

Anmeldelse: Produktanalyse af Sage Bakery Boss

Specifikationer

 • Kapacitet: 4,7 l
 • Strøm: 1200 W
 • Antal tilbehør: 2
 • Antal hastigheder: 12
 • Dimensioner: 41 x 35,8 x 21,5 cm
 • Vægt: 10,9 kg

Kraftig røremaskine på 1200 Watt med 2 skåle
Sage Bakery Boss er en røremaskine med mange hestekræfter, da denne model har en motor på 1200 Watt. Dette betyder, at røremaskinen nemt og hurtigt kan blande selv tunge dejblandinger sammen uden at efterlade klumper.

Sage Bakery Boss er også en alsidig og praktisk røremaskine, da der er mulighed for at vælge mellem 2 forskellige skåle.

Det britiske testmagasin Trustedreviews.com er især begejstrede for valgmuligheden mellem de to skåle, da det giver en større fleksibilitet. Den ene skål er en glasskål med en kapacitet på 4.8 liter, hvor den anden skål er mindre med en kapacitet på 3.8 liter.

Med denne model medfølger der en dejkrog, der kan ælte dej. Dog kan Sage Bakery Boss også bruges til andre opgaver, da den kan mixe og piske med det medfølgende piskeris eller 2 K-spader.

Sage Bakery Boss er også udstyret med en timer, som man kan gøre brug af, hvis man ikke ønsker at stå ved siden af røremaskinen ved brug, men har andre opgaver, der skal klares imens.

Klassisk design, variabel hastighed og lysfunktion
Sage Bakery Boss er designet i en klassisk stil. Denne model har fokus på detaljer og rene linjer, hvorfor denne model vil passe ind i de fleste køkkener. Man kan nemt betjene røremaskinen på siden, hvor der er mulighed for at vælge den rette hastighed.

Sage Bakery Boss har en variabel hastighed, hvorfor der er mulighed for at lette hastighedsovergangene, hvad enten man er i gang med at ælte dej, piske eller mixe.

Denne model er også udstyret med en lysfunktion, der sørger for at tænde et lys, når maskinen går i gang. Ifølge testmagasinet Which.co.uk er dette en fremragende funktion, da der på denne måde er god mulighed for at følge med i maskinens proces.

Mere om Sage Bakery Boss

Specifikationer

 • Kapacitet: 4,7 l
 • Strøm: 1200 W
 • Antal tilbehør: 2
 • Antal hastigheder: 12
 • Dimensioner: 41 x 35,8 x 21,5 cm
 • Vægt: 10,9 kg
Læs mere om Sage Bakery Boss

Kenwood KMX750 - lille røremaskine fra stort mærke

Bedste allround røremaskine

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på Kenwood KMX750:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Blanding, piskning, æltning og meget mere i én maskine
 • Rummelig 5-liters røreskål i rustfrit stål
 • Praktisk foldefunktion

Forbrugsguidens vurdering

I bund og grund, Kenwood KMX750 er et alsidigt køkkenapparat, der kombinerer et retroinspireret design med kraftfuld ydeevne. Med sin effektive 1000W-motor er den fremragende til forskellige kulinariske opgaver, lige fra at røre dej til at piske cremer. Den rummelige 5-liters røreskål i rustfrit stål har rigelig kapacitet, så du kan tilberede både små og store mængder ingredienser. Det ergonomiske håndtag sikrer nem håndtering, mens designet, der tåler opvaskemaskine, forenkler oprydningen. Mixeren har 6 hastighedsindstillinger med en hastighedskontrolfunktion, der giver præcis kontrol over blandeprocessen for optimale resultater.

KMX750 er måske lidt tung, og det kan være en smule udfordrende at sætte stænkskærmen på, men disse mindre overvejelser opvejes af dens alsidighed og overordnede ydeevne. Vi mener, at Kenwood KMX750 er en fremragende mulighed for enkeltpersoner eller familier, der søger et pålideligt og multifunktionelt køkkenapparat med et strejf af retrocharme.

Fordele

 • Pisker og rører godt
 • Dele, der tåler opvaskemaskine
 • Indbyggede sikkerhedsfunktioner
 • Fantastisk til æltning
 • Blander kagedej godt
 • Nem at bruge

Ulemper

 • Temmelig tung
 • Stænkskærmen kan være svær at sætte fast

Kenwood KMX750 er en køkkenmaskine, der især er kendt for sit retro-inspirerede design. Derudover er modellen forsynet med en effektiv motor, der har en motoreffekt på i alt 1000 Watt. Det betyder, at motoren kan klare selv vanskelige opgaver i form af tykke og kraftige dejtyper.

Ved køb af Kenwood KMX750 får man desuden en røre-skål. Skålen skal anvendes til de forskellige ingredienser og madretter, som man ønsker at tilberede med røremaskinen. Skålen er stor og rummelig, da den har plads til 5 liter. Man kan derfor gøre brug af maskinen uanset, om man skal lave en lille portion eller en stor portion.

 

 

Anmeldelse: Produktanalyse af Kenwood KMX750

Specifikationer

 • Kapacitet: 5 l
 • Strøm: 1000 W
 • Antal tilbehør: 2
 • Antal hastigheder: 6
 • Dimensioner: 24 x 34,5 x 38,5 cm
 • Vægt: 9,1 kg

Flere anvendelsesmuligheder og funktioner
Med Kenwood KMX570 får man en alsidig køkkenmaskine, der kan bruges til en række opgaver i køkkenet. Maskinen kan hjælpe med at blande, piske, ælte samt andet. Der kan derfor laves forskellige former for dej, pasta eller endda flødeskum med denne maskine.

Kenwood KMX750 er udstyret med 6 hastigheder med en hastighedskontrol. Med hastighedskontrollen er der mulighed for stille og roligt at øge hastigheden, hvilket betyder, at man ikke vil spilde eller sprøjte diverse ingredienser udover det hele.

Hastighedskontrollen giver derudover mulighed for, at man kan ændre hastigheden løbende og selv vælge den hastighed, der passer bedst til ens blanding.

Yderligere er Kenwood KMX570 udstyret med en praktisk foldefunktion. Foldefunktionen kan bruges til at lægge og folde alle ingredienser sammen. Dette er en praktisk funktion, til at lave diverse retter og desserter såsom en soufflé.

Sikker og alsidig røremaskine
Kenwood KMX570 kommer med masser af tilbehør, som man kan anvende, når man gør brug af maskinen i sit køkken. Den kommer med blandt andet en dejkrog, et piskeris samt en dejpisker. Alle disse dele kan puttes i opvaskemaskinen.

Man skal dog være opmærksom på, at der kan tilkøbes andre tilbehørsdele, der derfor ikke vil medfølge ved køb af selve maskinen. Disse tilbehørsdele er blandt andet kraftudtag såsom en kødhakker eller en pastaskærer.

Endvidere kommer Kenwood KMX750 med en mekanisme, der sørger for, at maskinen pr. automatik stopper, hvis man løfter maskinens hoved. Kenwood KMX750 er forsynet med et indføringsrør, der er ekstra stort. Indføringsrøret skal anvendes til at putte ingredienser ned i blandingen, hvilket kan klares nemt og hurtigt ved brug af dette rør.

Hvad siger brugere og eksperterne om Kenwood KMX750?

IdealHome.co.uk har givet røremaskinen høje bedømmelser og rost den for dens fremragende værdi og brugervenlige design. Kenwood KMX anerkendes for konsekvent at levere gode resultater inden for både kagebagning og æltning af dej.

Brugerne deler samme holdning og nævner, at Kenwood KMX750 virkelig giver god værdi for pengene – især når man sammenligner med andre røremaskiner på markedet. En særlig værdsat funktion er den langsomme start, som brugerne finder utrolig nyttig, da det forhindrer spild og rod. Derudover har dejkrogen fået ros for sin effektivitet, hvor brugerne skriver, at den producerer en perfekt elastisk brøddej – hver gang.

Mere om Kenwood KMX750

Specifikationer

 • Kapacitet: 5 l
 • Strøm: 1000 W
 • Antal tilbehør: 2
 • Antal hastigheder: 6
 • Dimensioner: 24 x 34,5 x 38,5 cm
 • Vægt: 9,1 kg
Læs mere om Kenwood KMX750

KitchenAid Artisan Heavy Duty - stor røremaskine i stabilt design

Bedst til udfordrende bageopgaver

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på KitchenAid Artisan Heavy Duty:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Professionelt design med automatisk løft af skål
 • Unikt blandingssystem for maksimal blandingspræcision
 • Masser af tilpasningsmuligheder

Forbrugsguidens vurdering

Vores analyse afslørede KitchenAid Artisan Heavy Duty er en standmixer, der er designet til at opfylde kravene fra både professionelle kokke og hjemmekokke. Den robuste konstruktion og kraftige motor gør den ideel til at klare udfordrende røreopgaver med lethed. Uanset om du ælter tykke deje eller blender tætte dejblandinger, er denne røremaskine klar til udfordringen. En af de mest fremtrædende egenskaber ved Artisan Heavy Duty er dens unikke mixersystem, som sikrer en grundig og effektiv blanding af ingredienserne. Det betyder, at du kan opnå perfekt blendede blandinger uden behov for manuel skrabning eller yderligere blanding.

Et aspekt, man skal overveje, når man vurderer KitchenAid Artisan Heavy Duty, er dens placering i den højere prisklasse sammenlignet med nogle andre standmixere på markedet. Vi mener dog, at Artisan Heavy Duty’s førsteklasses funktioner, pålidelige konstruktion og alsidige funktionalitet retfærdiggør dens pris. Investeringen i denne standmixer kan give langsigtet værdi og kvalitetsresultater for dem, der prioriterer ydeevne og holdbarhed i deres blandeopgaver.

Fordele

 • Er udelukkende fremstillet i metal
 • Minimerer madspild
 • Støjsvag drift
 • Motor med direkte transmission
 • Robust og holdbar med glat finish
 • Nemt at montere og vaske tilbehør

Ulemper

 • Højere prisklasse

Den danske side Gastromand.dk er imponerede over køkkenmaskinen KitchenAid Artisan Heavy Duty, som de har givet 5 ud af 6 stjerner.

Eksperterne forklarer, at modellen er en af de bedste på markedet, da den har mulighed for at håndtere stort set alle former for opgaver. Desuden er de vilde med, at man kan lave større portioner på én gang.

Gastromand.dk finder ikke mange ulemper ved KitchenAid Artisan Heavy Duty. Det eneste, som eksperterne nævner som et minus, er, at det er en smule svært at sætte skålen ordentlig fast på selve basen.

Anmeldelse: Produktanalyse af KitchenAid Artisan Heavy Duty

Specifikationer

 • Kapacitet: 4,8 l
 • Strøm: 315 W
 • Antal tilbehør: 4
 • Antal hastigheder: 10
 • Dimensioner: 33,8 x 41,1 x 26,4 cm
 • Vægt: 12 kg
 • Effekt: 315 W
 • Antal vedhæftede filer: 4
 • Mål (bxhxd): 33,8 x 41,1 x 26,4 cm

Køkkenmaskine velegnet til de tungere opgaver, ifølge eksperterne
KitchenAid Artisan Heavy Duty er en køkkenmaskine, der er fremstillet udelukkende af metal, hvilket gør den mere stabil og slidstærk. Dette er eksperterne fra Gastromand.dk imponerede over, da de skriver, at ”medmindre man taber maskinen på gulvet, så vil den holde i mange år frem i tiden”.

Derudover er Gastromand.dk begejstrede for køkkenmaskinens ydeevne, da den kan klare selv de tungere og mere krævende opgaver i køkkenet. Eksperterne æltede en dej til rugbrød uden problemer og nævner, at ”dens evne til at håndtere mere eller mindre hvad som helst – og i store størrelser er et stort plus”.

Dette er blandt andet muligt, da maskinen kommer med en motoreffekt på 315 Watt samt en skål med en kapacitet på 4,8 liter. Motoren er med direkte transmission i form af tandhjul, hvilket gør den mere robust og støjsvag. Selvom 315 Watt er mindre end mange andre modeller, så er maskinen stadig kraftig nok til at håndtere flere tungere opgaver, ifølge eksperterne.

Model med unikt røresystem og 10 hastigheder
Med KitchenAid Artisan Heavy Duty er der mulighed for at vælge mellem 10 forskellige hastigheder. Det betyder, at man nemt kan tilpasse modellens tempo afhængig af de valgte ingredienser. På den måde har man fuld kontrol over, hvor hurtigt eller hvor langsomt maskinen tilbereder madvarerne.

Derudover kommer KitchenAid Artisan Heavy Duty med en planetarisk rørefunktion, der sørger for effektivt at blande ingredienserne.

Røresystemet sikrer desuden, at mixerbladene blander ingredienser grundigt samt helt op til skålens kant, så ingen madvarer går til spilde. Selve skålen er aftagelig, hvorfor det også er nemt at rengøre maskinen, da den kan puttes i opvaskemaskinen sammen med tilbehøret. Gastromand.dk skriver, at ”det gode ved maskinen er, at overfladen er meget glat og afvisende, så skidtet faktisk slet ikke sidder fast”.

Kan klare flere opgaver i køkkenet
KitchenAid Artisan Heavy Duty er en robust køkkenmaskine, der er designet udelukkende i metal. Den kan klare flere forskellige opgaver i køkkenet, så længe man gør brug af det rette tilbehør. Man kan både anvende maskinen til at blande, røre, ælte, mose og piske, hvis der er brug for det.

Der er endvidere kun et enkelt koblingsled til tilbehøret, så det er nemt og hurtigt at sætte det tilbehør på maskinen, som man ønsker at bruge. Der medfølger både en dejkrog, to forskellige piskeris samt en plastskærm for at undgå sprøjt. Skålen kommer desuden også med et låg.

Hvad siger brugere og eksperterne om KitchenAid Artisan Heavy Duty?

BBCGoodFood.com synes KitchenAid Artisan tilbyder en exceptionel ydeevne og bemærker især, hvordan den producerer perfekt blanke, toppede æggehvider på bare et par minutter med sit brede ballonpiskeris. De roser også dejkrogen, som nemt klarer pizza- og brøddej.

Brugerne bekræfter, at succesen også gælder andre typer dej og blandinger, såsom mørdej, brioche og æggehvider, som de fandt meget nemme at tilberede. Røremaskinens store størrelse får også stor ros, og det samme gør den praktiske håndtagsfunktion, som gør hele håndteringen meget nemmere.

Mere om KitchenAid Artisan Heavy Duty

Specifikationer

 • Kapacitet: 4,8 l
 • Strøm: 315 W
 • Antal tilbehør: 4
 • Antal hastigheder: 10
 • Dimensioner: 33,8 x 41,1 x 26,4 cm
 • Vægt: 12 kg
 • Effekt: 315 W
 • Antal vedhæftede filer: 4
 • Mål (bxhxd): 33,8 x 41,1 x 26,4 cm

Electrolux EKM6000 - køkkenmaskine med stor kraft

God brugervenlig røremaskine

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på Electrolux EKM6000:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Smart løftesystem til skål
 • Programmerbar timer og autosluk-funktion
 • Udstyret med integreret LED-lys

Forbrugsguidens vurdering

Electrolux EKM6000 er et brugervenligt køkkenapparat, der kombinerer attraktivt design med funktionelle egenskaber. Den stabile konstruktion og timerfunktionen gør den ekstra praktisk, så du kan programmere og overvåge driftstiden. Med 10 forskellige hastigheder og en pulsfunktion har du præcis kontrol over røreprocessen, hvilket sikrer optimal konsistens i dine opskrifter.

Mens nogle brugere har rapporteret et lille støjproblem ved den højeste hastighedsindstilling, skal det bemærkes, at dette måske ikke er et væsentligt problem for alle. I betragtning af EKM6000’s overordnede ydeevne og funktionalitet, herunder dens brugervenlige design, alsidighed og effektive blandefunktioner, mener vi, at det er en god mulighed for at forbedre din madlavningsoplevelse.

Fordele

 • Enkel og brugervenlig model
 • Kraftfuld motor
 • Nem at bruge til bagning
 • Dele, der kan vaskes i opvaskemaskine

Ulemper

 • Højt lydniveau i brug

Electrolux EKM6000 er blevet testet og anmeldt af de norske eksperter Tek.no, der har lavet en omfattende test af flere forskellige køkkenmaskiner på markedet. Tek.no skriver i deres test, at modellen er et godt køb. De skriver nemlig, at køkkenmaskinen har et flot design, er stabil samt er velegnet til at blande og ælte en bolledej.

Eksperterne fra Tek.no finder ikke mange ulemper ved køkkenmaskinen. De kunne dog godt tænke sig, at maskinen havde en smule mere kraft, hvorfor de blot gør forbrugerne opmærksomme på dette. De mener til gengæld ikke, at det er et stort problem, da maskinen sagtens kan klare et væld af opgaver i køkkenet.

Anmeldelse: Produktanalyse af Electrolux EKM6000

Specifikationer

 • Kapacitet: 5,7 l
 • Strøm: 1200 W
 • Antal tilbehør: 2
 • Antal hastigheder: 10
 • Dimensioner: 29,4 x 40,5 x 41,9 cm
 • Vægt: 9,3 kg

Basis køkkenmaskine med flere funktioner
Med Electrolux EKM6000 får man en køkkenmaskine, der kan hjælpe med flere forskellige opgaver i køkkenet. Modellen kan både hjælpe med at røre, piske, ælte og blande, hvorfor man har mulighed for både at få hjælp til at piske æggehvider eller flødeskum samt til at blande en dej til brød.

Selvom Electrolux EKM6000 kommer med flere funktioner, så er prisen for modellen en del lavere sammenlignet med andre røremaskiner. Dette er ekspertkilden begejstret for, da de mener, at det stadig er en funktionel maskine, der blot er forsynet med en smule mindre tilbehør.

Dog kommer Electrolux EKM6000 stadig med en E-spade, en dejkrog samt en piskeris, der kan klare en del opgaver i køkkenet. Hvis man ønsker endnu mere tilbehør eller mulighed for at lave mere med maskinen, så kan man tilkøbe andet tilbehør, så man også kan snitte, hakke, rive m.m.

Endvidere er Electrolux EKM6000 forsynet med 10 forskellige hastigheder samt en pulsfunktion. Det betyder, at man kan indstille og justere hastigheden afhængig af ingredienserne.

Electrolux EKM6000 er yderligere forsynet med et blåt LED-lys, der oplyser skålen under tilberedning, så man altid kan følge med. Skålen har en kapacitet på 5,7 liter, hvorfor der er mulighed for at lave store portioner.

Alle aftagelige dele tåler desuden maskinopvask, hvorfor man blot skal tørre basen af med en fugtig klud efter brug.

Hvad siger eksperterne om Electrolux EKM6000?

Eksperterne fra Tek.no er især begejstrede for maskinens brugervenlighed. De mener nemlig, at når først man er kommet i gang med maskinen, så er den nem at anvende.

Tek.no er desuden vilde med, at maskinen kommer med en timer, der giver et bedre overblik, da man både har mulighed for at programmere maskinen til at arbejde i en bestemt tid, samt mulighed for at tjekke, hvor længe maskinen har været i gang.

Derudover er Tek.no vilde med røremaskinens design, som de mener er både ”cool og flot”, hvorfor maskinen vil passe ind i de fleste hjem. De nævner også, at maskinen er meget stabil og står godt fast på køkkenbordet, hvilket gør, at man ikke behøver at holde fast i maskinen, når den er i gang med at bearbejde ingredienserne.

 

Mere om Electrolux EKM6000

Specifikationer

 • Kapacitet: 5,7 l
 • Strøm: 1200 W
 • Antal tilbehør: 2
 • Antal hastigheder: 10
 • Dimensioner: 29,4 x 40,5 x 41,9 cm
 • Vægt: 9,3 kg

5 ting du skal overveje, før du køber røremaskine

 • Størrelse

  Røremaskinen skal være stor nok til at rumme de ingredienser, du skal bruge, men ikke så stor, at den er svær at flytte eller opbevare. Håndmixere er f.eks. gode til små opgaver som at piske æg eller flødeskum, mens røremaskiner egner sig bedre til større opgaver som at ælte en dej. Derudover findes røremaskiner i forskellige størrelser, der tjener forskellige formål:

  • 2-3 liter – ideel til dig, der har begrænset bordplads og ønsker en enkel model til lejlighedsvis brug
  • 3-5 liter – en god mellemting, der ikke fylder for meget, men stadig kan rumme meget – nok til at tilberede hverdagsopskrifter, ælte et lækkert brød og bage en portion småkager.
  • over 5 liter – en stor røremaskine til dig, der ofte tilbereder måltider til store grupper af mennesker eller bager mange kager og brød.

  Efter vores mening kan det være værd at investere i en større model, hvis du vil bruge den regelmæssigt og ikke ønsker at være begrænset af kapaciteten, mens du afprøver de nye opskrifter.

 • Effekt og hastigheder

  Standmixere fås med forskellige hastigheds- og effektindstillinger, der passer til forskellige behov. Vores analyse viser, at en motor på 300 watt nemt kan klare de fleste bageopgaver. Men hvis du har at gøre med hårdere opgaver som tykke deje eller stive brøddeje, kan en røremaskine med en motor på 1.000 watt være nødvendig.

  Men nøglen til alsidighed i en røremaskine er de variable hastighedsindstillinger, typisk fra 3 til 12, som giver mulighed for en gradvis forøgelse af hastigheden i forhold til opgaven.

  De mere avancerede røremaskiner kan også have pause- eller softstart-indstillinger. Det er især nyttigt, når du skal tilsætte ingredienser midt i blandingen uden at svine. En røremaskine med mindst tre hastighedsindstillinger og en motor på 250 watt bør være tilstrækkelig til helt basal bagning. Men til dig, der gerne vil i gang med mere komplekse opskrifter, vil en røremaskine med flere hastigheder og en kraftigere motor uden tvivl være et bedre valg.

 • Tilbehør

  Et bredere udvalg af tilbehør til røremaskiner giver dig mulighed for at personliggøre og maksimere din madlavning. Vi vil her nævne nogle af de mest almindelige, som efter vores mening bør være inkluderet, hvis du vil udnytte din røremaskine til det fulde.

  • Dejkrog – C-formet tilbehør til æltning af brød- og pizzadej.
  • Piskeris – ideelt til glasur og flødeskum
  • Flad piskeris – Ideel til kagedej, småkagedej eller kartoffelmos

  Du kan desuden også få tilbehør, som bruges til at hakke grøntsager eller kværne kød, og til sidst bliver mange røremaskiner faktisk også leveret med en opbevaringskasse eller taske, som hjælper med at holde tilbehøret organiseret.

 • Pris

  Priserne på røremaskiner varierer meget afhængigt af størrelse, funktioner og mærke og kan være lige fra omkring 1500 kr. til over 8000 kr. Modeller i den høje ende er naturligvis mere kraftfulde, har flere indstillinger og er designet i en højere kvalitet. Vi mener, de kan være en god investering, hvis du planlægger at bruge din røremaskine meget ofte.

  Generelt kan du få en røremaskine af høj kvalitet med alt det nødvendige tilbehør, der opfylder de fleste grundlæggende behov, i prisklassen 2000 kr til 4000 kr. De har ofte flere variable hastigheder, holdbare skåle i rustfrit stål, kraftige motorer og avancerede justeringsmuligheder.

 • Kunde- og ekspertanmeldelser

  Vi har både inkluderet forbruger- og ekspertanmeldelser i vores guide for at hjælpe dig med at vælge den bedste røremaskine til dine behov. Forbrugeranmeldelserne giver dig indsigt i den enkelte røremaskinens ydeevne, mens ekspertanmeldelser vurderer dens specifikationer og hvor kraftig maskinen faktisk er i forhold til konkurrerende modeller på markedet.

  Ved at tage begge med i dine overvejelser har du dermed bedre mulighed for at vælge en røremaskine, der passer præcis til dine behov, samt gør hele madlavning og bagning nemmere.

arrow-more

Test og anmeldelser af røremaskiner anvendt i artiklen

OBS: Selvom følgende kilder har været anvendt i forbindelse med artiklen siden publicering, kan der som følge af udgåede/slettede produkter være kilder, der ikke længere anvendes. Det skyldes tekniske problemer, og vi arbejder lige nu på at forbinde alle henvisninger til kilder med reference, samt slette gamle kilder (April 2024).

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.

I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Ekspert- og testkilder

Telegraph.co.uk

Den britiske avis The Telegraph leverer nyheder hver eneste dag om begivenheder i hele verdenen. Derudover tester og anmelder den kendte avis også et væld af forskellige produkter. De har blandt andet lavet en test af 9 forskellige røremaskiner heriblandt de to røremaskiner Sage Bakery Boss og SMEG Køkkenmaskine. Du kan læse begge anmeldelser af de to røremaskiner her.

Gastromand.dk

Gastromand.dk er Danmarks største online community om gastronomi og køkkengrej for mænd. Hos Gastromand hersker en stor interesse og passion for gastronomi og deres mission er at være Danmarks største og bedste community om mad og drikke – af og for mænd. Engang imellem foretager Gastromand.dk også tests, hvilket var tilfældet da de blandt andet testede Ankarsrum AKM røremaskine og Kenwood KVL8300S Chef XL Titanium. Du kan læse anmeldelserne her og her.

Gastromand.dk har også testet og anmeldt de to køkkenmaskiner KitchenAid Artisan Heavy Duty og Bosch OptiMUM PLS. Læs hele anmeldelsen her og her.

GoodHousekeeping.com

Den britiske side Good Housekeeping Institute tester og afprøver et væld af forskellige forbrugerprodukter, hvor de deler resultaterne med deres læsere. De tester alt lige fra blendere til støvsugere og røremaskiner. De har blandt andet anmeldt og testet de tre røremaskiner Bosch MUM48W1, Sage Bakery Boss og SMEG Køkkenmaskine. Du kan læse anmeldelserne her, her og her.

Good Housekeeping Institute har ligeledes testet og anmeldt de to røremaskiner KitchenAid 5K45SS Classic og Kenwood KMX750. Du kan læse de to anmeldelser her og her.

Tek.no

Den norske teknikavis Tek.no er Norges største webside, når det kommer til forbrugerteknologi. Hos Tek.no finder du alt lige fra nyheder til guides om teknologi og anmeldelser. De har blandt andet testet røremaskinen Kenwood KVL8300S Chef XL Titanium. Du kan læse anmeldelsen her.

Tek.no har lavet en omfattende test af køkkenmaskiner, hvor de blandt andet har testet de to køkkenmaskiner Electrolux EKM6000 og Electrolux EKM4300. Læs hele testen ved at klikke på dette link.

TrustedReviews.com

Det britiske testmagasin Trustedreviews.com er en af de største anmeldelsessider i Storbritannien. De anmelder og afprøver hver dag diverse forbrugerprodukter, der kan være alt lige fra elkedler til brødristere og røremaskiner. De har blandt andet anmeldt og testet Sage Bakery Boss og SMEG Køkkenmaskine. Du kan læse anmeldelserne her og her.

Hos Trustedreviews.com får den lyserøde Smeg SMF02 4,5 stjerner ud af 5 og en overordnet positiv anmeldelse. Smeg får ros for det gennemførte stilige design, den effektive motor og nem vedligeholdelse – langt de fleste dele kan komme en tur i opvaskemaskinen. Hastighedskontrollen kan dog ifølge Trustedreviews.com være sværere at aflæse end på andre tilsvarende modeller.

Testen er udført den: 8. november 2019
Du kan se testen her

Du kan også se KitchenAid Artisan 5KSM125 anmeldelse her.

Se Smeg SMF02 anmeldelse her.

Se anmeldelsen af KitchenAid Artisan 5KSM125EOB her.

T3.com

Det britiske teknikmagasin T3.com leverer nyheder og artikler indenfor alt, hvad der har med teknologiverdenen at gøre. Udover at skrive nyheder og artikler, så skriver T3.com også anmeldelser af forskellige produkter. De har blandt andet testet Sage Bakery Boss og SMEG Køkkenmaskine. Du kan læse begge anmeldelser her.

Which.co.uk

Englands største testmagasin Which.co.uk er kendt for at anmelde og teste produkter, der hjælperne forbrugerne med at vælge de rette produkter til deres behov. De afprøver hver dag nye produkter, hvor de beskriver deres funktioner, fordele og ulemper. De tester alt lige fra støvsugere til juicere og røremaskiner. De har eksempelvis testet og vurderet røremaskinen Sage Bakery Boss. Du kan læse hele anmeldelsen her. Vær opmærksom på at det kræver et abonnement, hvis du ønsker at læse hele anmeldelser hos Which.co.uk.

Which.co.uk har også testet Kenwood KMX760YG. I deres test af røremaskinen kåres den som et af de bedste køb med en score på 73%. Røremaskinen er af Which.co.uk testet i praksis og anmeldt på baggrund af testresultater. Modellen klarer sig særligt godt indenfor æltning af dej, og den får roser for at være støjsvag, let at rengøre og meget brugervenlig.

Testen er udført den: 1. oktober 2020
Du kan se testen her

Smeg SMF02 er også testet af Which.co.uk. Hos det engelske testmagasin scorer modellen 73% ud af 100, og den anbefales som et af de bedste køb på markedet. De anbefaler modellen efter grundige tests, hvor klarer sig flot indenfor mange kategorier såsom brugervenlighed, støjniveau, tilberedning af ingredienser, rengøring og vedligeholdelse. Den kommer dog en smule til kort ifølge testen, når den skal ælte store mængder dej.

Testen er udført: maj 2020
Du kan se testen her

BBCGoodFood.com

BBC Good Food er en velkendt hjemmeside, der giver et væld af kulinariske oplysninger, opskrifter og madlavningstips. De har etableret sig som en pålidelig kilde for madentusiaster og tilbyder ekspertanmeldelser og anbefalinger af forskellige køkkenapparater. Når det gælder standmixere, har BBC Good Food foretaget grundige evalueringer, hvor de har taget hensyn til faktorer som ydeevne, alsidighed, brugervenlighed og værdi for pengene. Deres anmeldelser har til formål at vejlede læserne i at træffe informerede beslutninger og give indsigt i funktioner, fordele og potentielle ulemper ved forskellige standmixermodeller.

Se hele anmeldelsen af KitchenAid Artisan 5KSM125 her.

Se anmeldelsen af KitchenAid Artisan 5KSM125EOB her.

TechGearLab.com

Tech Gear Lab er en velrenommeret hjemmeside, der specialiserer sig i upartiske anmeldelser og dybdegående analyser af forskellige forbrugerelektronik og gadgets. De leverer omfattende evalueringer for at hjælpe forbrugerne med at træffe informerede købsbeslutninger. Når det drejer sig om standmixere, anvender Tech Gear Lab en streng testproces. De vurderer faktorer som ydeevne, byggekvalitet, brugervenlighed, funktioner og værdi for pengene. Testerne evaluerer grundigt røreegenskaberne, motorkraften, hastighedsindstillingerne, holdbarheden, støjniveauet og den overordnede funktionalitet for hver enkelt standmixermodel. Gennem deres omhyggelige test og sammenlignende analyse sigter Tech Gear Lab mod at give pålidelige og objektive vurderinger af standmixere for at hjælpe læserne med at vælge det rigtige produkt til deres behov.

Se KitchenAid Artisan 5KSM125 anmeldelse her.

Se KitchenAid Artisan XL 7580EOB anmeldelse her.

Homes&Gardens

Homes&Gardens er en velrenommeret hjemmeside, der giver værdifuld indsigt og information om produkter til hjemmet og haven. De har anmeldt standmixere ved grundigt at vurdere deres ydeevne, funktioner, design og brugervenlighed. Deres anmeldelser tilbyder dybdegående analyser og sammenligninger for at hjælpe læserne med at træffe informerede beslutninger, når de vælger en standmixer til deres køkken. Med deres ekspertise og opmærksomhed på detaljer giver Homes&Gardens pålidelige anbefalinger og vejledning til dem, der søger de bedste standmixere.

Se hele anmeldelsen af KitchenAid Artisan XL 7580EOB her.

Se anmeldelsen af KitchenAid 5K45SS Classic her.

ExpertReviews.co.uk

Expert Reviews er en pålidelig hjemmeside, der tilbyder ekspertanalyser og anmeldelser af en lang række produkter, herunder standmixere. De udfører grundige og omfattende tests af standmixere og vurderer deres ydeevne, funktioner, byggekvalitet og værdi for pengene. Deres anmeldelser giver detaljeret indsigt i fordele og ulemper ved hver model, så læserne kan træffe velinformerede beslutninger. Expert Reviews tager højde for faktorer som blandeegenskaber, tilbehør, hastighedsindstillinger og brugervenlighed og giver værdifuld information, der hjælper læserne med at vælge den bedste standmixer til deres behov.

Se Kenwood KMX750 anmeldelse her.

IdealHome.co.uk

Ideal Home er en velkendt hjemmeside dedikeret til emner inden for hjem og livsstil, som tilbyder inspiration og vejledning. Når de anmelder standmixere, udfører de grundige tests for at evaluere ydeevne, funktioner, design og værdi for pengene. Deres praktiske tilgang giver værdifuld indsigt i blandingsfunktioner, alsidighed, brugervenlighed og tilbehørsmuligheder. Ideal Homes omfattende anmeldelser giver læserne mulighed for at træffe informerede beslutninger ved at overveje faktorer som hastighedsindstillinger, byggekvalitet og generel egnethed til forskellige madlavnings- og bageopgaver.

Se hele anmeldelsen af Kenwood KMX750 her.

Kundeanmeldelser

Amazon

Amazon er en populær online detailplatform, der tilbyder en bred vifte af produkter. Den har et system med brugerbedømmelser og anmeldelser, hvor kunderne kan bedømme og anmelde produkter baseret på deres personlige erfaringer. Disse vurderinger og anmeldelser giver værdifuld indsigt i et produkts ydeevne og kvalitet. Ved at læse anmeldelser kan potentielle købere indsamle oplysninger fra rigtige brugere, som kan hjælpe dem med at afgøre, om et produkt passer til deres behov. Dette system hjælper kunderne med at træffe mere informerede købsbeslutninger.

 

Se KitchenAid Artisan 125 brugerbedømmelser her.

Se Kenwood Chef XL KVL4100S brugerbedømmelser her.

Se KitchenAid 5K45SS Classic brugerbedømmelser her.

Se Smeg SMF02 brugerbedømmelser her.

Se KitchenAid Artisan 5KSM125EOB brugerbedømmelser her.

Se Bosch MUM54A00 brugerbedømmelser her.

Google Shopping

Google Shopping er en online platform, der giver brugerne mulighed for at søge efter og sammenligne produkter fra forskellige forhandlere. Den tilbyder et brugerbedømmelsessystem, hvor kunderne kan give anmeldelser og bedømmelser af de produkter, de har købt. Disse brugerbedømmelser giver værdifuld indsigt og feedback til potentielle købere. Ved at udnytte brugerbedømmelsessystemet på Google Shopping kan kunderne træffe mere informerede beslutninger og vurdere kvaliteten og tilfredsheden med et produkt, før de foretager et køb.

Se Kenwood Chef XL KVL4100S brugerbedømmelser her.

Se KitchenAid Artisan XL 7580EOB brugerbedømmelser her.

Se KitchenAid 5K45SS Classic brugerbedømmelser her.

Se KitchenAid Artisan 5KSM185PSEPP brugerbedømmelser her.

Se Kenwood KMX750 brugerbedømmelser her.

Se KitchenAid Artisan Heavy Duty brugerbedømmelser her.

FAQ

Hvilken røremaskine er bedst?
Der findes mange forskellige røremaskiner, hvormed det kan være svært at finde den model, som passer bedst til dit hjem og dine behov. Derfor er nogle bud på fordelagtige og praktiske modeller blandt andet Kenwood Chef XL KVL4100S, Kenwood KVL8300S Chef XL Titanium og Smeg SMF02.
Hvad bør jeg være opmærksom på, når jeg skal købe en røremaskine?
Når du skal købe en røremaskine bør du overveje, hvor kraftig en model du har brug for og hvor stor maskinen skal være, så den passer ind i dit køkken.
Hvorvidt det er pengene værd at købe en røremaskine kommer an på dine behov. Hertil kan en røremaskine bestemt være pengene værd, hvis du eksempelvis ofte bager.
Hvor mange penge bør jeg give for en røremaskine?
Røremaskiner findes i forskellige prisklasser, hvormed det kan være svært at vurdere, hvilken prisklasse du bør gå efter. Derfor bør du sætte dig et budget og på den måde får du en af de bedste røremaskiner, som du har råd til.

Gode råd ved køb af røremaskine

Der er ganske store forskelle på priserne på røremaskiner. De mange test viser dog også, at du som udgangspunkt bør undgå de helt billige modeller, især hvis maskinen skal kunne håndtere større mængder dej mv.

Dette bør du være opmærksom på:

Mange lader sig tiltrække af motoreffekten, (Watt-tallet på motoren). Men det er ikke et parameter, der er udtryk for kvalitet. – For testene viser meget overraskende, at der stort set ikke er nogen sammenhæng mellem motoreffekten og røremaskinens kræfter i praksis. En motor på 500 Watt kan måske klare en større dejportion end en motor på 1500 Watt. Her kan du med fordel støtte dig til de gennemgåede tests.

Overvej også, hvor meget støjen betyder for dig i det daglige. Der er nemlig meget stor forskel på, hvor meget de forskellige modeller støjer, og dette behøver ikke have relation til maskinens kræfter. Et godt eksempel er den meget kraftige Varimixer Teddy W5A, der har kræfter som en industrimaskine, men samtidig hører til blandt de mest støjsvage modeller, vi har set testet rundt om på nettet.

Ekstra udstyr:

Der er også stor forskel på, hvor meget ekstraudstyr der følger med – og hvor meget der eventuelt senere kan tilkøbes. Det er klart, at du betaler en pris for ekstraudstyret, og hvis det alligevel ikke bliver brugt, får du måske reelt mere røremaskine for pengene ved at vælge en model, der har fokus på ”kernekompetencerne”. Ønsker du på den anden side, at kunne samle alle dine køkkenmaskiner i et enkelt redskab, kan du med fordel gå efter de maskiner, hvor ekstraudstyret enten følger med eller kan tilkøbes senere.

Maskines vægt:

En vigtig med lidt overset parameter er desuden maskinens vægt. Der er faktisk mange fordele ved en tung maskine, for den står mere sikkert og solidt på bordet, når der for alvor skal arbejdes med eksempelvis æltning af en tung stor dej. En meget let maskine kan have tendens til at hoppe og rykke sig hen over bordet. Har du brug for at stille maskinen væk i et skab efter brug, er det dog på den anden side en fordel, at den ikke er alt for tung.

Opskrifter til røremaskiner

Hvis man har brug for inspiration til at komme i gang med sin røremaskine, så har vi fundet nogle gode og nemme opskrifter, som man kan afprøve. Der er nemlig mulighed for at lave masser af forskellige opskrifter med en røremaskine.

Dej til pitabrød

Cirka 12 stk.

Ingredienser:

 • 300 g. hvedemel
 • 150 g. grahamsmel
 • 3 dl. koldt vand
 • 15 g. gær
 • 4 g. salt
 • 18 g. olivenolie

 

Sådan gør du:

 1. Hæld hvedemel, vand, gær og salt og halvdelen af grahamsmelet i røremaskinen
 2. Bland dejen sammen og vent til dejen er æltet færdigt
 3. Tilsæt olivenolie og resten af grahamsmelet
 4. Ælt dejen indtil den er fast
 5. Tag dejen op fra skålen og lav 12 pitabrød
 6. Lad dejklumperne hæve i 40 minutter
 7. Opvarm ovnen på 225-250 grader
 8. Rul dejklumperne ud til pitabrød og put dem ind i ovnen
 9. Bag pitabrødene i cirka 4-5 minutter

 

Kanelsnegle med marcipan og pære

Cirka 16 stk.

Ingredienser:

 • 3 dl. mælk
 • 20 g. gær
 • ½ tsk. salt
 • 1 spsk. sukker
 • 1 æg
 • 500 g. mel
 • 50 g. smør

 

Marcipan- og pærefyld

Ingredienser:

 • 1 stor pære
 • 125-150 g. marcipan
 • 100 g. sukker eller brun farin
 • 150 g. smør
 • 3-4 spsk. kanel

 

Sådan gør du:

 1. Bland mælk og gær sammen og opvarm i en gryde
 2. Tilsæt salt, æg og sukker og rør melet i en smule ad gangen
 3. Tilsæt smør og rør godt sammen
 4. Hæld blandingen i en røremaskine og vent til dejen er æltet færdigt
 5. Sæt dejen i køleskabet i 24 timer
 6. Tag dejen ud næste dag og lad den stå i 1-2 timer
 7. Rul dejen ud med en kagerulle
 8. Lav fyldet ved at piske smør sammen med sukker, brun farin og kanel
 9. Riv pæren og marcipanen og pisk det sammen med den anden blanding
 10. Fordel fyldet udover dejen og rul dejens længste ende sammen
 11. Skær sneglene med en kniv
 12. Put sneglene i ovnen i 20 minutter ved 180 grader varmluft

 

Hjemmelavede mysliboller

Cirka 12-14 stk.

Ingredienser:

 • 5 dl. vand
 • 15 g. gær
 • 1 æg
 • 1 spsk. sukker
 • 1,5 dl. yoghurt (vælg selv hvilken)
 • 4 dl. mysli
 • 1 tsk. kardemomme
 • 2 dl. fuldkornsmel
 • 2 dl. durummel

Put eventuelt tørrede frugter, bær eller nødder i bollerne.

Sådan gør du:

 1. Rør gær ud i vandet og tilsæt yoghurt, æg, sukker, kardemomme og mysli
 2. Rør nødder, frugter eller bær i blandingen hvis ønsket
 3. Tilsæt begge slags mel
 4. Ælt hele blandingen sammen i en røremaskine og vent til dejen er æltet færdigt
 5. Sæt blandingen på køl i en skål i 24 timer
 6. Form mellem 12-14 boller afhængig af størrelsen
 7. Put bollerne på en bageplade og lad dem stå i 40 minutter
 8. Bag bollerne i ovnen ved 225 grader i 20 minutter

 

Chokoladekage

Cirka 8-10 stykker kage

Ingredienser:

 • 180 g. mel
 • 100 g. brun farin
 • 100 g. sukker
 • 150 g. smør
 • 2 store æg eller 3 små æg
 • 1 ½ dl. mælk
 • 1 tsk. vaniljesukker eller pulver
 • 50 g. kakao
 • 1 tsk. bagepulver

 

Sådan gør du:

 1. Opvarm ovnen til 175 grader
 2. Bland alle ingredienser sammen i en røremaskine og vent til dejen er smidig og luftig
 3. Ingredienserne kan også blandes i en efter en, hvis dette ønskes
 4. Find en springform og smør den med smør eller olie eller put bagepapir i bunden
 5. Put kageblandingen i formen
 6. Bag kagen i cirka 40 minutter ved 175 grader
 7. Kagen skal være luftig og blød indvendigt, når den er færdig
 8. Serveres lun eller afkølet

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme