Bedste røremaskine i test – Find de bedste køkkenmaskiner her

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

I denne artikel gennemgås en række uafhængige røremaskine tests fra førende skandinaviske testmagasiner og aviser. Artiklen har samlet de maskiner, der får de bedste anbefalinger med på vejen.

Efter gennemgangen af de enkelte modeller, kommer vi med et par korte råd til valg af røremaskine. Sidst i artiklen finder du desuden en oversigt over de test kilder vi har anvendt, så du eventuelt selv kan søge yderligere information.

Vi håber vores røremaskine test vil give dig et nemt og overskueligt overblik, over hvilke røremaskiner der er de bedste på markedet.

Bemærk venligst, Forbrugsguiden tester ikke selv produkter, men samler derimod resultaterne af eksterne tests, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Hvad skal man overveje, når man køber en røremaskine?

Størrelse
Røremaskinen skal være stor nok til at rumme de ingredienser, du skal bruge, men ikke så stor, at den er svær at flytte eller opbevare. Håndmixere er f.eks. gode til små opgaver som at piske æg eller flødeskum, mens røremaskiner er mere oplagte til større opgaver som at ælte en dej eller blande kagedej.

Hvis du har en stor familie og ofte laver større portioner, bør du se efter en større røremaskine. Røremaskiner fås i forskellige størrelser. De mindre modeller har typisk en kapacitet på to til tre liter, mens de større røremaskiner har en kapacitet på fem til otte liter. Mellemstore røremaskiner med omkring fire til fem liter kapacitet er en oplagt mellemvej, som ikke fylder for meget, men stadig kan rumme en del.

Power
De bedste røremaskiner har 300 watt eller mere, mens håndmixere bør have mindst 200 til 250 watt for at have tilstrækkelig med power. Nogle røremaskiner har dog meget højere watt på 550 til 1000 watt. Hvis du køber en røremaskine med mere effekt, kan den helt sikker klare mere krævende opgaver i forhold til æltning.

Tilbehør
Det mest almindelige tilbehør er en rørekrog, som bruges til at blande store mængder flydende eller halvfaste ingredienser. En dejkrog er et andet populært tilbehør, som er designet til at ælte dej. Et piskeris er ideelt til at piske luft i ingredienserne, f.eks. når man laver flødeskum eller marengs.

Du kan desuden også få tilbehør, som kan bruges til at hakke grøntsager eller kværne kød. Endelig leveres mange røremaskiner også med en opbevaringskasse eller taske, som hjælper med at holde alt tilbehøret organiseret.

Pris
Priserne på røremaskiner varierer afhængigt af størrelsen, dens funktioner og mærket. Røremaskiner kan findes fra ca. 1.000 til 10.000 kr. De dyreste modeller er kraftigere, har flere indstillinger og er fremstillet af højere kvalitet. Røremaskiner med flere funktioner koster normalt mere, og de kan være investeringen værd, hvis du har planer om at bruge røremaskinen ofte.

Kunde- og ekspertanmeldelser
Vi har inkluderet kunde- og ekspertanmeldelser i vores guide for at hjælpe dig med at vælge den bedste røremaskine til dine behov. Kundeanmeldelser kan give dig indsigt i røremaskinens praktiske ydeevne, mens ekspertanmeldelser kan vurdere dens specifikationer, og blandt andet vurdere hvor kraftig den er i forhold til konkurrerende modeller på markedet.

Ved at tage begge typer af anmeldelser i betragtning kan du være sikker på at vælge en røremaskine, der passer til dine behov, samt gør madlavning og bagning lidt sjovere.c

arrow-more


KitchenAid Artisan 125 – fantastisk røremaskine til dej

Bedste røremaskine til dej

5 ud af 6 stjerner hos den norske avis Klikk.no
4 ud af 6 stjerner hos Søndagsavisen


KitchenAid Artisan koekkenmaskine

 

.
KitchenAid er kendt for, at producere køkkenmaskiner i høj kvalitet, der passer ind i de fleste danske hjem. KitchenAid Artisan 125 er blevet anmeldt af eksperter fra både Danmark og Norge. Den norske avis Klikk.no har givet røremaskinen 5 ud af 6 stjerner, hvor Søndagsavisen har givet maskinen 4 ud af 6 stjerner. Begge eksperter har testet og afprøvet alle maskinens funktioner og er enige om, at KitchenAid Artisan 125 er nem i brug samt kommer med en masse brugbart tilbehør.

Med denne model kan man vælge mellem flere forskellige farver, hvorfor der er rig mulighed for at vælge lige netop den farve, der passer perfekt ind i ens køkken. Denne model er stor og tung, hvorfor den egner sig bedst til at stå fremme på køkkenbordet, da den kan være svær at få ind i et køkkenskab.

En stærk maskine, der er god til piskning 

KitchenAid Artisan 125 har en motor med en kraft på 300 Watt. Dog skal man ikke lade sig snyde af maskinens lavere kraft, da den stadig, ifølge eksperterne, leverer gode resultater. Ved brug af KitchenAid Artisan 125 er der mulighed for at lave et væld af forskellige blandinger. Dog er maskinen især god til piskning.

Eksperterne fra Klikk.no er imponerede over maskinens piskeevne, hvor de beskriver, at maskinen leverede ”en høj og god piskning”. Dette er eksperterne fra Søndagsavisen enige i, da de beskriver maskinen således: ”Trods en meget lav effekt er maskinen stærk og leverer et godt resultat”. I bund og grund mener de to testpaneler, at KitchenAid Artisan 125 leverer gode resultater samt har materialer, der virker til at være i god kvalitet.

Dejkapacitet på 4.8 liter og 10 forskellige hastigheder 

Denne model er udstyret med 10 forskellige hastigheder, hvorfor der er mulighed for at justere hastigheden alt afhængig af dejen, der skal æltes og omrøres. Med KitchenAid Artisan 125 er der både mulighed for at lave mindre dejportioner og lidt større dejportioner.

Dejkapaciteten er på 4.8 liter, hvorfor det er muligt at lave større portioner. Der er mulighed for at tilkøbe masser af udstyr og tilbehør til denne model, hvis man ønsker dette. Dog medfølger der allerede en del tilbehør ved køb af maskinen, hvorfor det ikke er nødvendigt.

KitchenAid Artisan 125 er en af de dyrere røre maskiner på markedet, hvilket er en af eksperternes eneste ulempe ved denne model. Derudover nævner eksperterne fra Søndagsavisen, at man skal være opmærksom på, at maskinen vejer en del – 11.2 kilo – hvorfor de mener, at den er lidt tung, og derfor kan være en smule svær at rengøre.

Fordele
 • Fantastisk til æltning
 • Piskning og røring
 • Meget nem at bruge
 • Lavt støjniveau
 • Nem at rengøre
 • Kan vaskes i den øverste hylde af opvaskemaskinen
Ulemper
 • Det kan være svært at fastsætte eller fjerne ledningstromlen
 • Mel flyver ud af maskinen
 • Hvis du tilsætter det under omrøring

Specifikationer
Nettomål (uden emballage) (D x B x H): 27,0 x 41,0 x 41,0 cm
Effekt: 300 watt
 Kapacitet: 4,8 liter
 Materiale: Rustfrit stål
 Nettovægt: 10,4 kg

Her kan du se en videogennemgang af Kitchenaid Artisan 125, og dens mange funktioner:


Kenwood Chef XL KVL4100S – kraftfuld røremaskine med stor skål

Bedste røremaskine til prisen

Testvinder hos uvildigt forbrugermedie 
Kenwood Chef XL KVL4100S

Model med varierende hastighed og høj ydeevne

Kenwood Chef XL KVL4100S er en røre maskine, der kommer med en varierende hastighedskontrol. Dette giver mulighed for, at man kan styre og indstille hastigheden, så den passer til de anvendte ingredienser, hvilket sikrer bedre og mere ensartede resultater. Kenwood Chef XL KVL4100S kommer desuden med en turbofunktion, der nemt og hurtigt kan håndtere selv de hårde ingredienser.

Derudover er Kenwood Chef XL KVL4100S forsynet med en motor, der har en høj ydeevne. Motorens effekt er nemlig på 1200 Watt, hvilket betyder, at den kan klare de fleste opgaver lige meget, om de er tunge og mere besværlige. Endvidere har Kenwood Chef XL KVL4100S 3 stikkontakter, hvilket giver en stor alsidighed og fleksibilitet.

Ekstra stor skål og masser af tilbehør
Ved køb af Kenwood Chef XL KVL4100S medfølger der masser af tilbehør. Maskinen kommer med over 20 forskellige stykker tilbehør, hvorfor man kan tilberede alt lige fra saucer til kød m.m. Dog skal man være opmærksom på, at ikke alle stykker tilbehør medfølger ved køb af røremaskinen, da nogle af disse skal tilkøbes.

Der kan tilkøbes tilbehør såsom en K-beater, et piskeris, en dejkrog samt meget mere. Kenwood Chef XL KVL4100S er udstyret med en ekstra stor skål i rustfrit stål, der har en kapacitet på 6,7 liter. Det vil sige, at der er mulighed for at lave ekstra store portioner til hele familien samt et par gæster.

Flere praktiske funktioner
Kenwood Chef XL KVL4100S er en praktisk røre maskine, der er udstyret med flere praktiske funktioner. Maskinen er blandt andet udstyret med en afskærmning samt mulighed for justering af enten piskeriset eller dejkrogen. Den inkluderede afskærmning kan hjælpe med at minimere spild samt holde køkkenet rent, da den forhindrer diverse ingredienser til at sprøjte ud af skålen og ud i køkkenet.

Udover at minimere spild, så er der også mulighed for at justere piskeriset eller dejkrogen. Hvis piskeriset eller dejkrogen ikke sidder på den helt rigtige plads, så kan man selv justere skaftet ved brug af den medfølgende skruenøgle.

Fordele
 • Brugervenlig
 • Kraftfuld motor
 • God til at ælte dej til brød
 • Meget stor skål
Ulemper
 • Lydniveau er højere end angivet

KitchenAid Artisan XL 7580EOB – røremaskine til de store opgaver

Bedste store røremaskine

✅ Multifunktionel røremaskine til de store opgaver i køkkenet
5/5 stjerner hos udbyderen af hårde hvidevarer Skousen

4,8/5 stjerner hos sammenligningstjenesten Pricerunner
4,6/5 stjerner hos det tyske testmagasin Testberichte.de

KitchenAid Artisan XL 7580EOB

.

Denne røremaskine får mange gode anmeldelser fra brugerne. På sammenligningstjenesten Pricerunner får røremaskinen 4,8 ud af 5 stjerner. Her er den blevet anmeldt af 21 forskellige forbrugere. En forbruger skriver følgende om KitchenAid Artisan XL 7580EOB: ” Købte min Kitchen Aid røremaskine for ca. en måned siden. Jeg har allerede brugt den masser af gange til brød, boller, kage otiskning, og den fungerer perfekt”.

En anden bruger er også glad for røre maskinen, og skriver følgende anmeldelse: ” Endelig fik jeg taget mig sammen og bestilt min nye køkkenhjælper. Det skulle jeg bare have gjort meget før”. Hos det tyske testmagasin får røremaskinen 4,6 stjerner ud af 93 anmeldelser. Vi anbefaler derfor dette produkt, fordi det får rigtig gode anmeldelser fra brugerne.

Røremaskinen til de tunge blandinger
Denne populære KitchenAid Artisan XL 7580EOB æltemaskine i sort er designet med et afrundet design og med skålløft. Derfor er den god til de tunge blandinger og ofte brug, da den er nem at gøre ren. Den store rustfri skål gør det nemt for dig både at ælte, røre og blande meget mad på en gang. Skålen har en kapacitet på hele 6,9 liter samt en løftearm.

Motoren i denne røremaskine har maksimalt forbrug af 500 watt. Den er meget effektiv og støvsvag med sine 1,3 HK. Den har desuden en direkte transmission. Ud over dette er røremaskinen kun lavet af metal, hvilken gør den både stabil og langtidsholdbar.

En røremaskine, der gør det nemt at bruge ekstraudstyr

Røre maskinen har en original og planetarisk rørefunktion. Det betyder, at de kraftige mixerblade kan blande indholdet hurtigt, effektivt og op til kanten af skålen. Desuden findes der kun ét koblingsled til dit ekstraudstyr. Det er nemt at bruge, og mulighederne er mange.

Af ekstraudstyr kan du bl.a. få et elliptisk piskeris, som har 11 buer til bedre skåldækning, en dejkrog i spiralform eller et helt fladt piskeris. Alle disse dele er lavet i rustfrit stål, og de kan smides i opvaskemaskinen. Desuden får du en plastskærm med modsprøjt. 

Hvilken KitchenAid røremaskine skal du vælge?
Der findes mange forskellige modeller af de populære KitchenAid-modeller. Denne Artisan XL er en af de helt store. Her skal skålen monteres på to kroge. Den kan nemt justeres ved hjælp af løftearmen. Når du køber en KitchenAid bør du sammenligne kapacitet (skålstørrelse) og effekt (watt). Du kan også kigge på, hvilket tilbehør, der følger med til maskinen.

KitchenAid Artisan XL 7580EOB vs. markedet
KitchenAid røremaskiner er meget populære på markedet. Alt efter skålstørrelse og motor effektivitet, kan de fås ned til omkring kr. 2.500, – Disse modeller har en kapacitet på 3.3 liter og en motor med 250 watt.

En KithcenAid Artisan XL 7580EOB koster ca. kr. 6.100, – Modsat de billigste KitchenAid røremaskiner, får du her en større skål og en større motoreffekt. Faktisk er både skålstørrelse og motoreffekt dobbelt så stor ved denne model. Derfor er denne røremaskine til dig, som har store opgaver i køkkenet.

Røremaskinen for desuden gode anmeldelser hos brugerne. En bruger hos KitchenOne skriver følgende: ”Dejlig maskine. Passer lige ind i mit køkken. Lydsvag i forhold til min Kenwood”. Vi anbefaler KitchenAid Artisan til dig, der gerne vil have en effektiv og stærk røremaskine.

Fordele
 • Multifunktionel køkkenmaskine
 • Kan både røre
 • ælte og blande
 • Har en stor skål
 • Kan nemt håndtere store mængder af mad.
Ulemper
 • I den dyre ende
 • Ingen stænkskærm.

Specifikationer
 Mærke: KitchenAid
 Kapacitet: 6.9 liter
 Effekt: 500 watt
 Højde: 41,9 cm
 Bredde: 28,7 cm
Dybde: 37,1 cm
Farve: Sort
Antal hastigheder: 10


KitchenAid 5K45SS Classic – lille røremaskine i holdbart design

Bedste lille røremaskine

Testvinder i en større uafhængig test
86 ud af 100 point hos britiske Good Housekeeping Institute

 KitchenAid 5K45SS Classic

KitchenAid 5K45SS Classic er blevet testet og anmeldt af eksperter fra både danske og amerikanske testpaneler, bl.a. Good Housekeeping Institute.

Modellen får ros og flere positive kommentarer fra begge ekspertkilder, hvorfor KitchenAid 5K45SS Classic ender med at få 86 ud af 100 point fra Good Housekeeping Institute.

Good Housekeeping Institute glade for modellens robusthed samt, at det er en ’all-round’ god maskine. De finder ikke mange ulemper ved denne model. 

Alsidig køkkenmaskine med flere funktioner
KitchenAid 5K45SS Classic er en klassisk maskine, der er produceret i et solidt og robust design i metal. Selve designet er både afrundet og glat, hvorfor basen er nem og hurtig at tørre af og rengøre. Røremaskinen KitchenAid 5K45SS Classic er en alsidig køkkenmaskine, der kan hjælpe med et hav af opgaver i køkkenet.

Maskinen kan hjælpe med alt lige fra at røre til at piske, blande og mose. Endvidere kommer KitchenAid 5K45SS Classic med både et piskeris, en dejkrog samt en flad-pisker, hvorfor der er rig mulighed for at ælte dej til brød, piske flødeskum samt meget mere. Det flade piskeris er desuden ideelt til de mere tunge blandinger såsom dej til tærter eller lignende. Alle maskinens aftagelige deler tåler at komme i opvaskemaskinen, hvorfor man ikke selv behøver at bruge tid på at rense dem i hånden.

Flere hastighedsindstillinger og rummelig røre-skål
Modellen KitchenAid 5K45SS Classic er forsynet med en motor, der har en motoreffekt på 275 Watt. Dette er en del mindre end andre røremaskiner, men til gengæld kommer maskinen også med en Direct Drive-motor. Denne motor sikrer, at der bliver arbejdet optimalt og effektivt, hvorfor røremaskinen også kan anvendes til de mere vanskelige opgaver. Endvidere kommer modellen med 10 forskellige hastighedsindstillinger, hvorfor man har mulighed for selv at justere hastigheden løbende, så det passer til de anvendte ingredienser.

Ved brug af røremaskinen skal man placere ingredienserne i en røre-skål. Skålen, der kommer med ved køb af KitchenAid 5K45SS Classic, er både stor og rummelig, da den har en kapacitet på 4,3 liter. Det betyder, at der sagtens kan laves større portioner til hele familien på en gang.

Direkte transmission, planetarisk røre-system og fleksibelt koblingsled
Ved køb af KitchenAid 5K45SS Classic får man en røremaskine med flere funktioner. Den kommer blandt andet med et planetarisk røre-system, et fleksibelt koblingsled samt en direkte transmission. Med røremaskinens direkte transmission bliver der sørget for, at maskinen arbejder både stille og effektivt. Denne funktion i kombination med det planetariske røre-system sikrer, at ingredienserne bliver blandet hurtigt sammen til en ensartet blanding.

Udover disse funktioner, så er KitchenAid 5K45SS Classic også udstyret med et fleksibelt koblingsled. Dette koblingsgør gør det muligt at bruge mere end 15 stykker tilbehør, hvilket giver flere anvendelsesmuligheder.

Fordele
 • Ikonisk og smukt design
 • Effektiv
 • Fylder ikke meget
Ulemper
 • Nogle af de tilhørende redskaber er svære at sætte på maskinen

Smeg SMF02 – hurtig og effektiv røremaskine i retro-design

Udvalgt af Forbrugsguiden

✅ Kåret til “bedste køb” af britiske Which.co.uk med 73 point ud af 100
✅ 4,5 stjerner ud af 5 i test hos Trustedreviews.com

Smeg SMF02

 

Forkæl dig selv med en kvalitetsrøremaskine fra Smeg. Hos redaktionen er vi vilde med den flotte lyserøde nuance, der vil pynte flot i ethvert køkken.

Smeg er et italiensk brand, der er kendt for deres flotte kvalitetskøkkenudstyr. Med nik til design fra 50’erne kombineret med friske farver og moderne teknologi skaber de effektive hvidevareprodukter, der både fungerer i moderne køkkenet og er smukke at se på.

Smeg SMF02 lever helt op til forventningerne både udvendigt som indvendigt.

Masser af kræfter til madlavningen

Der gemmer sig masser af power under den lyserøde motorhjelm. Motoren har 800 Watt, hvilket er ganske udmærket, og med direct drive får du ekstra mange kræfter at lege med.

Maskinen har i alt 10 forskellige hastighedsindstillinger, du kan vælge mellem, men Smeg SMF02 starter altid blidt op. Du slipper derfor for at skulle tørre våde ingredienser af væggene, fordi røremaskinen starter blidt op, så det ikke sprøjter.

Røreskålen er fremstillet i metal og har en kapacitet på 4,8 liter. Der er derfor rigeligt med plads til at røre fars, piske flødeskum eller røre en bolledej, når der skal laves mad.

Med til røremaskinen får du forskelligt udstyr:
🌀Trådpiskeris
🌀Flad pisker
🌀Dejkrog
🌀Metalskål
🌀Cover til plastikskål

God til hverdagen og brugervenlig

Hos Which.co.uk har de testet og anmeldt røremaskinen fra Smeg, hvor den anbefales som en god røremaskine til hverdagen. Den klarer let deres forskellige laboratorietests af tilberedning af fødevarer med røremaskinen, og den er let at bruge. Which.co.uk understreger også, at modellen er let at rengøre bagefter, når den knapt så sjove rengøring skal klares.

Ifølge testen vil du ikke få problemer med hverken at blande, røre eller piske, hvis Smeg SMF02 står i dit køkken. Den kommer dog en smule til kort, når den skal ælte dej, og selve maskinen er en tung sag. Når først røremaskinen står, hvor den skal, er den både støjsvag, let at bruge og rengøre.

Sikkerheden er med Smeg SMF02 helt i top, så du ikke skal bekymre dig under madlavningen. Når mixerhovedet er oppe af skålen, stopper røremaskinen automatisk. En sikkerhedsknap sikrer, at mixerhovedet bliver låst, når det er løftet ud af skålen.

Derfor skal du vælge Smeg SMF02
🔴 God røremaskine der klarer alle opgaver
🔴 Særligt god til at piske
🔴 Støjsvag under brug

Smeg SMF02 vs. markedet

Er design vigtigt for dig, så er Smegs røremaskine i sart lyserød en af de flotteste modeller i oversigten. Den tunge røremaskine vil derfor pynte flot i køkkenet, hvor den vil indbyde til at lette dit besvær under madlavningen. Hos Trustedreviews.com har de anmeldt og testet røremaskinen, og den kombinerer hurtigt og effektivt forskellige ingredienser. Samtidigt er designet noget unikt indenfor køkkenudstyr, hvor du for alvor kan sætte dagsordnen med dit valg af Smeg SMF02.

Fordele
 • Fantastisk god til at piske
 • God til at ælte og mikse dej
 • Nem at samle og rengøre
 • Kan vaskes i opvaskemaskinen
 • Lavt støjniveau.
Ulemper
 • Dårlig til at piske flødeskum
 • Stor og temmelig tung.

Kenwood KVL6170S Chef XL Elite – lydsvag røremaskine med nem rengøring

Udvalgt af Forbrugsguiden

5 ud af 5 stjerner fra forbrugerne på den danske forhandler KitchenOne.dk
4,9 ud af 5 stjerner af forbrugerne på det britiske Amazon.co.uk
4,8 ud af 5 stjerner fra forbrugerne på danske Coop.dk

Kenwood KVL6100S Chef XL Elite

 

Det står ikke til diskussion, Kenwood KVL6170S Chef XL Elite røremaskinen er et virkelig godt valg, når det kommer til denne form for køkkenmaskine. Den får fantastiske anmeldelser fra forbrugere af maskinen verden over. Det fremgår tydeligt, da denne model får mellem 4,8 og 5 stjerner ud af 5 på de tre forhandlere KitchenOne, Amazon UK og Coops onlinesider. 

En af de brugere, som har givet røremaskinen 5 stjerner, har i sin anmeldelse hos KitchenOne skrevet: ”Rigtig god maskine der kan bestille noget og ikke larmer som i gamle dage”. Det at denne maskine er lydsvag sammenlignet med andre modeller er der også mange, som nævner i deres anmeldelser af røremaskinen på det britiske Amazon. Det er en klar fordel, at det ikke er en larmende maskine. Det giver en større lyst til at benytte den, når der ikke er en masse udfordringer og små irritationselementer. 

En køber fra Coop.dk nævner desuden, at Kenwood Chef XL Elite er nem at bruge, og denne brugervenlighed stemmer fint overens med, at røremaskinen får nærmest uhørt gode anmeldelser blandt netop forbrugeren. 

Funktioner som gør madlavning og bagning lettere

Maskinen har en række smarte funktioner, hvor nogle er inkorporeret i designet. 

Den medfølgende skål har eksempelvis håndtag, hvilket gør den nem at tage af maskinen og flytte rundt. Det kan være smart, hvis du skal have stillet en bolledej til hævning et varmt sted. Det ville nemlig ikke være praktisk at skulle flytte på hele maskinen. 

Da røreskålen nemt kan tages af, er den også nem at rengøre. Den kan tilmed tåle opvaskemaskine. De tre røreredskaber, som følger med, er i aluminium, og kan ligeledes vaskes i maskine.

Ikke nok med at skålen er enkelt og stilren i sit design, Kenwood Chef XL Elite har også lys i drejeknappen, hvor hastigheden af maskinen blandt andet styres. Lyset gør det meget nemmere at se, hvad maskinen bliver indstillet til. 

Den har også den praktiske funktion, at det er en virkelig stærk maskine. Selv de store og tunge opgaver i køkkenet klarer denne maskine nemt grundet den imponerende motor på 1400 watt.

En røremaskine med masser af tilbehør

Når maskinen købes, følger der en stor skål på 6,7 liter med samt de tre røreredskaber: dejkrog, piskeris og en K-pisker. Det er dog også muligt at tilkøbe andet tilbehør, som giver den smarte æltemaskine endnu flere funktioner. Der findes mere end 20 mulige tilføjelser. Det er blandt andet kødhakker, pastaskærer og blender. Muligheder er virkelig mange.

Kenwood KVL6170S Chef XL Elite vs. markedet

Sammenlignet med andre røremaskiner, så vinder denne Kenwood model klart på størrelsen af røreskålen. Med en kapacitet på 6,7 liter er den blandt de røremaskiner, der har størst kapacitet blandt almindelige røremaskiner til hjemmet. Det betyder også, at der er plads til, hvad enten du kunne have lyst til at piske, røre eller bage. Det giver også god plads, hvis du har lavet en dej, der skal hæve. Du kan derpå blot bruge skålen, der følger med og lægge et viskestykke over. Her vil dejen med god sandsynlighed ikke ”flyde over” under hævningsprocessen.

Den kraftige motor med en effekt på hele 1400 watt er også en af de egenskaber, som gør at denne model skiller sig positivt ud fra mængden af røremaskiner. 

Fordele
 • Nem at rengøre
 • Stabil
 • God fastsættelse
 • God til prisen
Ulemper
 • Optager meget plads

KitchenAid Artisan 5KSM185PSEPP – en røremaskine for livet

Udvalgt af Forbrugsguiden

Godt såkaldt ”first look review” hos det britiske Which UK
God anmeldelse af det tyske testmagasin testberichte.de

KitchenAid Artisan 5KSM185PSEPP

 

KitchenAid Artisan er et klassisk valg, når der skal købes en røremaskine, og anmelderne har gode erfaringer, når det kommer til KitchenAids køkkenmaskiner – også denne flotte opgraderede model 5KSM185PSEPP. 

Which UK er en britisk test-side, som ikke specifikt har testet denne 5KSM185PSEPP model, men de sammenligner den med en tidligere model, som også er fra KitchenAid. Which UK har generelt en positiv holdning til KitchenAid og beskriver også mærket som et, der generelt klarer det godt i deres test. De fremhæver også, at flere medlemmer af siden har stemt på KitchenAid som værende et mærke, der har nogle af de bedste røremaskiner i forhold til brugeranmeldelser og generelt mærkets troværdighed. 

Det tyske Testberichte er også begejstret for KitchenAid, og de har desuden anmeldt denne specifikke Artisan model. De beskriver maskinen som en alsidig og professionel køkkenhjælp. Særligt maskinens kraft, der kan ælte en brøddej jævn, er noget som testmagasinet påpeger, at forbrugerne er vilde med. 

En kraftig og flot røremaskine

KitchenAid maskinen her har en motor på 300 watt. Det betyder, at der ikke burde være nogle problemer, uanset om du skal piske fløde eller røre en dej sammen. Der er dertil ikke noget tab af kraft mellem motor og tilbehøret. Det skaber gode resultater igen og igen. 

Det er en holdbar og generelt robust maskine. Den har en flot jordnær farve kaldet Pebble Palm, og grundet det stilrene, men samtidigt også retro design, passer denne maskine ind i langt de fleste køkkener. Røreredskaberne er lavet af rustfrit stål, og maskinen har 10 hastighedsindstillinger. Det forskellige tilbehør kan nemt komme i opvaskemaskinen. 

To skåle og andet lækkert tilbehør er inkluderet

Denne røremaskine kan du komme rigtig langt med, da den har en masse smarte funktioner og ekstra dele. Det inkluderer blandt andet ballonpiskeris, dejkrog og fladpisker. Dertil får du to forskellige skåle i størrelserne 4,8 liter og 3 liter, og der medfølger også en stænkskærm, så det, der røres i skålen, ikke ryger ud over det hele. 

Det er smart at have to skåle, for du kan derved have gang i to forskellige opskrifter eller blot stadig have mulighed for at bruge maskinen, skulle den ene skål være i opvaskemaskinen eller lignende. 

Maskinens mange anvendelser betyder, at den kan bruges til alt mellem at piske en fløde og at forberede en dej til boller. Du vil kunne spare en masse håndkræfter ved ikke at skulle bruge hænder eller ikke elektriske alternativer til denne praktiske Kitchen Aid Artisan røremaskine. 

Du kan også får meget mere ud af denne maskine, da der er mulighed for at tilkøbe ekstra tilbehør. 

KitchenAid Artisan 5KSM185PSEPP vs. markedet

KitchenAid har mange forskellige modeller, men denne adskiller sig fra de ældre modeller blandt andet på grund af materialet på røreredskaberne. Førhen var de lavet med hvid belægning, som med tiden kunne skalle af. Denne 5KSM185PSEPP model er derimod i 100 procent rustfrit stål. Den har også mere brugbart tilbehør inkluderet sammenlignet med andre modeller, som eksempelvis kun har en enkelt skål med i købet. Det er som bekendt ikke tilfældet, når du vælger denne maskine. 

Sammenligner man med røremaskiner generelt, så er prisen en af de ting, som ikke er så fordelagtig ved denne maskine, da den ligger i den dyre ende af røremaskiner. Til gengæld får man så også en flot maskine, der har en solid kraft fra et mærke, som er til at stole på.

Fordele
 • God kvalitet
 • Blander de fleste deje på få sekunder
 • Flot design
 • Holdbar belægning
Ulemper
 • Meget tung
 • Relativ dyr
 • Den er ikke den stærkeste mixer

KitchenAid Artisan 5KSM125EOB – traditionel køkkenmaskine med 10 hastighedsindstillinger

Udvalgt af Forbrugsguiden

✅ 4,9/5 stjerner hos Skousen
✅ 4,8/5 stjerner hos sammenligningstjenesten Pricerunner

KitchenAid Artisan 5KSM125EOB

.

KitchenAid Artisan 5KSM125EOB får fremragende anmeldelser hos forbrugerne. Hos Skousen får køkkenmaskinen 4,9/5 stjerner. Her er den blevet anmeldt i alt 14 gange. En forbruger skriver følgende på Skousen om køkkenmaskinen: ” Maskinen fungerer 100% og er helt til UG – rengøring og brugervenlig”. 

En anden forbruger skriver følgende hos Skousen: ” Vi er yderst tilfredse med vores KitchenAid. Vi bruger den meget, og alt fungerer nemt og godt”. Også hos sammenligningstjenesten Pricerunner får køkkenmaskinen i særdeleshed gode anmeldelser. Her er den blevet anmeldt hele 1.038 gange, og ender stadig med 4,8/5 stjerner. Derfor anbefaler vi denne køkkenmaskine.

En moderne køkkenmaskine med 10 forskellige hastighedsindstillinger

Mangler du det bedste udstyr til dit køkken? Denne smukke køkkenmaskine fra KitchenAid er en nødvendighed at have! Den kommer med 5 års garanti, hvilket sikrer dig langvarig service og en køkkenmaskine med de bedste mikse-resultater. Desuden er maskinens fulde metalkonstruktion af god kvalitet og meget holdbar.

Denne køkkenmaskine er kraftfuld, og den kan hjælpe dig med de fleste køkkenopgaver. Den kan både piske, røre eller blande dine ingredienser. Du kan også udvide køkkenmaskinen med forskelligt tilbehør. Den har 10 forskellige hastighedsindstillinger, som kan håndtere alt fra de blødeste til de hårdeste ingredienser.

Du har mulighed for at udvide maskinen med ekstra tilbehør

Skålen er lavet af rustfri stål. Den har en kapacitet på 4,8 liter. Det betyder, at du har mulighed for at lave dej med 1 kilo mel eller f.eks. piske hele 12 æg. Som nævnt kan du udvide maskinen med ekstra tilbehør. Dette gør du ved hjælp af dens single attachment hub, som er både nem og enkel at bruge.

Med denne køkkenmaskine får du alt i alt en skål på 4,8 liter, en flad pisker, en dejkrog og en 6-tråds pisker. Hermed har du alt, hvad du skal bruge for at komme mere i køkkenet!

KitchenAid – Holdbart og traditionelt design

Den første køkkenmaskine fra KitchenAid blev designet tilbage i 1919. Hermed er der lagt over 9 årtiers tradition og innovation i denne køkkenmaskine. KitchenAid Artisan 5KSM125EOB er bygget til at yde en langvarig og pålidelig service. Den er konstrueret af stærkt metal. Samtidig indeholder den direkte transmissionsmotor hele 98% metaldele.

KitchenAid Artisan 5KSM125EOB – vs. markedet

KitchenAid Artisan 5KSM125EOB er en køkkenmaskine fra traditionelle og populære KitchenAid. Derfor er de også af god kvalitet og langtidsholdbar. Dens skålstørrelse er 4,8 liter og motoren har 300 watt. Hermed er det ikke den kraftigste maskine fra KitchenAid. Dog er den god værdi for prisen på ca. kr. 3.500, – 

Den billigste køkkenmaskine fra KitchenAid kan fås til ca. kr. 2.500, – Disse typer har en mindre kapacitet og en motor med færre watt. De dyreste køkkenmaskiner fra KichenAid kan fås til ca. kr. 6.000, – og op ad. Hermed ligger denne køkkenmaskine fint i midten, når det kommer til både pris, skålstørrelse og motoreffekt. 

Vi anbefaler også køkkenmaskinen ud fra gode anmeldelser. En bruger hos Skousen skriver følgende: ”Jeg har haft maskine et par uger nu og den er virkelig en stor hjælp i køkkenet 🙂 God køb herfra”. Køkkenmaskinen er derfor til dig, der har brug for lidt ekstra hjælp i køkkenet til en fornuftig pris.

Specifikationer
Mærke: KitchenAid
Kapacitet: 4,8 liter
Effekt: 300 watt
Højde: 36 cm
Bredde: 24 cm
Dybde: 27 cm
Farve: Sort
Vægt: 10,4 kg

Fordele
 • Kan håndtere alt
 • God kvalitet
 • Nem at bruge.
Ulemper
 • Relativ tung.

SMEG køkkenmaskine – røremaskine i aluminuim

Udvalgt af Forbrugsguiden

Anbefalet af det britiske teknikmagasin T3.com 
4,5 ud af 5 stjerner hos det britiske testmagasin Trustedreviews.com 
7 ud af 10 stjerner hos den britiske avis The Telegraph  
77 ud af 100 point hos britiske Good Housekeeping Institute

SMEG køkkenmaskine

 

SMEG køkkenmaskine er en solid og robust røremaskine, der kan blande et væld af ingredienser sammen. Maskinen er udstyret med en motor på 800 Watt samt en automatisk sikkerhedsstopfunktion. Det vil sige, at køkkenmaskinens motorarm vil stoppe lige med det samme, hvis den bliver overbelastet.

Eksperterne, der har testet og afprøvet denne køkkenmaskine, er enige om, at SMEG køkkenmaskine især er egnet til mindre blandinger, hvilket de mener, er maskinens stærkeste force

Sikkerhedsstopfunktion og 10 hastighedsindstillinger 

Denne model fra SMEG har et flot og klassisk design, der vil passe ind på de fleste køkkenborde ifølge de forskellige eksperter.

Testmagasinet Trustedreviews.com er vilde med køkkenmaskinens retro design, som de mener er et ”must have for SMEG-fans”, hvilket eksperterne fra britiske Good Housekeeping Institute er enige i.

Med 10 forskellige hastighedsindstillinger og en effekt på 800 Watt er dette en røremaskine, der kan klare flere forskellige dejblandinger. Det britiske teknikmagasin T3.com er især begejstrede for SMEG køkkenmaskine, som de mener er ”kraftfuld” og fyldt med ”power”.

Der medfølger en skål i rustfrit stål med en kapacitet på 4.8 liter. Eksperterne fra Good Housekeeping Institute er især vilde med, at maskinens skål kan vaskes i opvaskemaskinen, hvorfor man sparer tid på rengøring.

Denne model er også udstyret med gummifødder, så den står fast og solidt på køkkenbordet.

SMEG køkkenmaskine er designet med en automatisk sikkerhedsstopfunktion, der bliver aktiveret, hvis motorarmen løftes eller ved overbelastning.

Derudover er der mulighed for, at rulle ledningen op under maskinen, så den nemt og hurtigt kan pakkes væk.

God til piskeopgaver

Med SMEG køkkenmaskine medfølger der både en dejkrog, et plastlåg samt to forskellige former for piskeris. Der medfølger et piskeris i rustfrit stål og et piskeris i aluminium.

Ifølge eksperterne fra den britiske avis The Telegraph er der derfor masser af mulighed for at piske et væld af forskellige blandinger sammen, hvorfor maskinen er fordelagtig, hvis man er interesseret i at røre luftige og tynde blandinger sammen.

Dog kan det ifølge The Telegraph være svært at blande tykkere og mere tunge dejblandinger sammen på grund af maskinens automatiske stopfunktion.

Fordele
 • Stilfuldt design
 • Lavet af aluminium
 • Indeholder sikkerhedsstop
 • 10 forskellige trin
Ulemper
 • Hovedet bevæger sig under brug
 • Noget tilbehør er ikke tilgængeligt

Her kan du se en præsentationsvideo af SMEG Køkkenmaskinen. Videoen er produceret af Smeg UK: 


Sage Bakery Boss – røremaskine med to tilhørende skåle

Udvalgt af Forbrugsguiden

4 ud af 5 stjerner hos det britiske testmagasin Trustedreviews.com 
Kåret til ”Best Buy” hos Englands største testmagasin Which.co.uk 
88 ud af 100 point hos britiske Good Housekeeping Institute 
Testvinder hos det britiske teknikmagasin T3.com 
8 ud af 10 stjerner hos den britiske avis The Telegraph

Sage Bakery Boss

.sd

Sage Bakery Boss er en populær røremaskine blandt eksperterne og har fået fremragende anmeldelser af 5 forskellige ekspertkilder, der har testet og vurderet maskinen.

Eksempelvis har Englands største testmagasin Which.co.uk kåret Sage Bakery Boss til ”Best Buy”, og det britiske teknikmagasin T3.com har kåret modellen som testvinder.

Denne model er blandt andet blevet vurderet og afprøvet, når det kommer til røre-evner, brugervenlighed, design, rengøring og meget mere.

Alle eksperter når frem til den samme konklusion, som lyder, at Sage Bakery Boss er en god røremaskine, der vil passe ind i de fleste hjem.

Eksperterne er også enige om, at denne røremaskine er perfekt, når det kommer til dej, der skal anvendes til bagning, hvor teknikmagasinet T3.com forklarer, at ”maskinen producerer fremragende resultater, når det kommer til kagedej”.

Ingen af eksperterne kan finde deciderede ulemper ved denne model. Det eneste, som de mener, at man skal være opmærksom på, er, at det er en model i en højere prisklasse.

Kraftig røremaskine på 1200 Watt med 2 skåle 

Sage Bakery Boss er en røremaskine med mange hestekræfter, da denne model har en motor på 1200 Watt. Dette betyder, at røremaskinen nemt og hurtigt kan blande selv tunge dejblandinger sammen uden at efterlade klumper.

Sage Bakery Boss er også en alsidig og praktisk røremaskine, da der er mulighed for at vælge mellem 2 forskellige skåle.

Det britiske testmagasin Trustedreviews.com er især begejstrede for valgmuligheden mellem de to skåle, da det giver en større fleksibilitet. Den ene skål er en glasskål med en kapacitet på 4.8 liter, hvor den anden skål er mindre med en kapacitet på 3.8 liter.

Med denne model medfølger der en dejkrog, der kan ælte dej. Dog kan Sage Bakery Boss også bruges til andre opgaver, da den kan mixe og piske med det medfølgende piskeris eller 2 K-spader.

Sage Bakery Boss er også udstyret med en timer, som man kan gøre brug af, hvis man ikke ønsker at stå ved siden af røremaskinen ved brug, men har andre opgaver, der skal klares imens.

Klassisk design, variabel hastighed og lysfunktion 

Sage Bakery Boss er designet i en klassisk stil. Denne model har fokus på detaljer og rene linjer, hvorfor denne model vil passe ind i de fleste køkkener. Man kan nemt betjene røremaskinen på siden, hvor der er mulighed for at vælge den rette hastighed.

Sage Bakery Boss har en variabel hastighed, hvorfor der er mulighed for at lette hastighedsovergangene, hvad enten man er i gang med at ælte dej, piske eller mixe.

Denne model er også udstyret med en lysfunktion, der sørger for at tænde et lys, når maskinen går i gang. Ifølge testmagasinet Which.co.uk er dette en fremragende funktion, da der på denne måde er god mulighed for at følge med i maskinens proces.

Fordele
 • To skåle
 • Tilpasser sig automatisk til store mængder
 • Metalliske farvemuligheder
Ulemper
 • Relativ dyr
 • Kun nogle af delene kan vaskes i opvaskemaskinen
 • Ingen mulighed for at fastsætte tilbehør

Bosch MUM54A00 – røremaskiner med mange redskaber

Udvalgt af Forbrugsguiden

Testvinder hos et anerkendt testpanel

Bosch MUM54A00 

.

Multifunktionel røremaskine med flere hastighedsindstillinger

Røremaskinen Bosch MUM54A00 kan betegnes som en multifunktionel køkkenmaskine, da det er en fleksibel og alsidig model, der kan bruges til et hav af funktioner i køkkenet. Maskinen kan blandt andet bruges til at piske, ælte, blande samt meget mere.

Udover at være en praktisk hjælp i køkkenet, så er Bosch MUM54A00 forsynet med flere hastighedsindstillinger. Den kommer med i alt 7 hastighedsindstillinger. Det vil sige, at man har mulighed for selv at justere hastigheden på baggrund af de ingredienser, som man ønsker at anvende. Hastigheden kan justeres op og ned under brug af maskinen.

Endvidere er Bosch MUM54A00 forsynet med en røre-skål i rustfrit stål. Skålen er mindre end andre modellers, da den har en kapacitet på 3,9 liter. Selvom skålen er en mindre størrelse, så kan den stadig anvendes af en gennemsnitlig eller mindre familie.

Køkkenmaskine med praktiske funktioner

Modellen Bosch MUM54A00 kommer med flere praktiske funktioner, der kan hjælpe med at klare tilberedningen af madretter. Eksempelvis er Bosch MUM54A00 udstyret med en multifunktionel arm samt en funktion, der bliver kaldt for 3D planetarisk mixing.

Den multifunktionelle arm er en funktion, der hjælper med at få taget tilbehøret hurtigt af og på. Ved at trykke stille og roligt på en enkelt knap, så kan man nemt og hurtigt udskifte tilbehøret, når der er brug for det.

Den anden praktiske funktion ved navn 3D planetarisk mixing hjælper med noget helt andet. Denne funktion sørger nemlig for, at selve piskningen eller blandingsprocessen foregår mere effektivt og optimalt. Dette kan lade sig gøre på grund af, at piskeriset bevæger sig i adskillige retninger samt hele vejen rundt om sin egen akse.

Ved køb af Bosch MUM54A00 medfølger der flere forskellige former for tilbehør. Maskinen kommer med blandt andet et groft piskeris, et fint piskeris, en dejkrog samt en tilbehørspose. Hvis man ønsker at samle tilbehøret det samme sted, så kan man gøre brug af den medfølgende tilbehørspose.

Effektiv motor med funktionen Multi Motion Drive

Bosch MUM54A00 kommer med funktionen Multi Motion Drive, hvilket sikrer, at motoren arbejder effektivt. Selvom motorens effekt kun er på 900 Watt, så er den stadig effektiv og kraftig, da den får hjælp fra funktionen Multi Motion Drive. Det vil sige, at maskinen sagtens kan anvendes til de sværere opgaver.

Endvidere er Bosch MUM54A00 udstyret med en sikkerhedslåsemekanisme, der sikrer, at maskinens skål kan låses. Dertil kan maskinen heller ikke starte medmindre, at de forskellige tilbehørsdele m.m. er indsat på den rigtige måde.

Bosch MUM54A00 har desuden et par gummifødder, der er skridsikre, hvorfor basen ikke kan glide rundt selv under brug.

Fordele
 • Mange funktioner
 • Mange redskaber og stænkskærm
 • Automatisk ledningsindtræk
Ulemper
 • Kødhakkeren må ikke komme i opvaskemaskinen.5K45SS Classic

Kenwood KMX750 – lille røremaskine fra stort mærke

Udvalgt af Forbrugsguiden

✅Glimrende evner som både pisker, ælter og omrøring 

 Kenwood KMX750

 

i samarbejde med PriceRunner

.

Model med effektiv motor og stor røre-skål

Kenwood KMX750 er en køkkenmaskine, der især er kendt for sit retro-inspirerede design. Derudover er modellen forsynet med en effektiv motor, der har en motoreffekt på i alt 1000 Watt. Det betyder, at motoren kan klare selv vanskelige opgaver i form af tykke og kraftige dejtyper.

Ved køb af Kenwood KMX750 får man desuden en røre-skål. Skålen skal anvendes til de forskellige ingredienser og madretter, som man ønsker at tilberede med røremaskinen. Skålen er stor og rummelig, da den har plads til 5 liter. Man kan derfor gøre brug af maskinen uanset, om man skal lave en lille portion eller en stor portion.

Skålen er designet i rustfrit stål samt med et ergonomisk håndtag, hvorfor den vil være nem at anvende samt at sætte på plads. Der er desuden mulighed for at putte skålen i opvaskemaskinen, hvis man ikke ønsker at rengøre den i hånden.

Kenwood KMX750 er forsynet med et indføringsrør, der er ekstra stort. Indføringsrøret skal anvendes til at putte ingredienser ned i blandingen, hvilket kan klares nemt og hurtigt ved brug af dette rør.

Flere anvendelsesmuligheder og funktioner

Med Kenwood KMX570 får man en alsidig køkkenmaskine, der kan bruges til en række opgaver i køkkenet. Maskinen kan hjælpe med at blande, piske, ælte samt andet. Der kan derfor laves forskellige former for dej, pasta eller endda flødeskum med denne maskine.

Kenwood KMX750 er udstyret med 6 hastigheder med en hastighedskontrol. Med hastighedskontrollen er der mulighed for stille og roligt at øge hastigheden, hvilket betyder, at man ikke vil spilde eller sprøjte diverse ingredienser udover det hele.

Hastighedskontrollen giver derudover mulighed for, at man kan ændre hastigheden løbende og selv vælge den hastighed, der passer bedst til ens blanding.

Yderligere er Kenwood KMX570 udstyret med en praktisk foldefunktion. Foldefunktionen kan bruges til at lægge og folde alle ingredienser sammen. Dette er en praktisk funktion, til at lave diverse retter og desserter såsom en soufflé.

Sikker og alsidig røremaskine

Kenwood KMX570 kommer med masser af tilbehør, som man kan anvende, når man gør brug af maskinen i sit køkken. Den kommer med blandt andet en dejkrog, et piskeris samt en dejpisker. Alle disse dele kan puttes i opvaskemaskinen.

Man skal dog være opmærksom på, at der kan tilkøbes andre tilbehørsdele, der derfor ikke vil medfølge ved køb af selve maskinen. Disse tilbehørsdele er blandt andet kraftudtag såsom en kødhakker eller en pastaskærer.

Endvidere kommer Kenwood KMX750 med en mekanisme, der sørger for, at maskinen pr. automatik stopper, hvis man løfter maskinens hoved.

Fordele
 • Pisker og rører godt
 • Fantastisk til æltning
 • Blander kagedej godt
 • Nem at bruge
Ulemper
 • Temmelig tung
 • Stænkskærmen kan være svær at sætte fast
 • Ikke god til smørcreme

 

KitchenAid Artisan Heavy Duty – stor røremaskine i stabilt design

Udvalgt af Forbrugsguiden

5 ud af 6 stjerner hos Gastromand.dk

KitchenAid Artisan Heavy Duty

.
Den danske side Gastromand.dk er imponerede over køkkenmaskinen KitchenAid Artisan Heavy Duty, som de har givet 5 ud af 6 stjerner.

Eksperterne forklarer, at modellen er en af de bedste på markedet, da den har mulighed for at håndtere stort set alle former for opgaver. Desuden er de vilde med, at man kan lave større portioner på én gang.

Gastromand.dk finder ikke mange ulemper ved KitchenAid Artisan Heavy Duty. Det eneste, som eksperterne nævner som et minus, er, at det er en smule svært at sætte skålen ordentlig fast på selve basen.

Køkkenmaskine velegnet til de tungere opgaver, ifølge eksperterne

KitchenAid Artisan Heavy Duty er en køkkenmaskine, der er fremstillet udelukkende af metal, hvilket gør den mere stabil og slidstærk. Dette er eksperterne fra Gastromand.dk imponerede over, da de skriver, at ”medmindre man taber maskinen på gulvet, så vil den holde i mange år frem i tiden”.

Derudover er Gastromand.dk begejstrede for køkkenmaskinens ydeevne, da den kan klare selv de tungere og mere krævende opgaver i køkkenet. Eksperterne æltede en dej til rugbrød uden problemer og nævner, at ”dens evne til at håndtere mere eller mindre hvad som helst – og i store størrelser er et stort plus”.

Dette er blandt andet muligt, da maskinen kommer med en motoreffekt på 315 Watt samt en skål med en kapacitet på 4,8 liter. Motoren er med direkte transmission i form af tandhjul, hvilket gør den mere robust og støjsvag. Selvom 315 Watt er mindre end mange andre modeller, så er maskinen stadig kraftig nok til at håndtere flere tungere opgaver, ifølge eksperterne.

Model med unikt røresystem og 10 hastigheder

Med KitchenAid Artisan Heavy Duty er der mulighed for at vælge mellem 10 forskellige hastigheder. Det betyder, at man nemt kan tilpasse modellens tempo afhængig af de valgte ingredienser. På den måde har man fuld kontrol over, hvor hurtigt eller hvor langsomt maskinen tilbereder madvarerne.

Derudover kommer KitchenAid Artisan Heavy Duty med en planetarisk rørefunktion, der sørger for effektivt at blande ingredienserne.

Røresystemet sikrer desuden, at mixerbladene blander ingredienser grundigt samt helt op til skålens kant, så ingen madvarer går til spilde. Selve skålen er aftagelig, hvorfor det også er nemt at rengøre maskinen, da den kan puttes i opvaskemaskinen sammen med tilbehøret. Gastromand.dk skriver, at ”det gode ved maskinen er, at overfladen er meget glat og afvisende, så skidtet faktisk slet ikke sidder fast”.

Kan klare flere opgaver i køkkenet

KitchenAid Artisan Heavy Duty er en robust køkkenmaskine, der er designet udelukkende i metal.

Den kan klare flere forskellige opgaver i køkkenet, så længe man gør brug af det rette tilbehør. Man kan både anvende maskinen til at blande, røre, ælte, mose og piske, hvis der er brug for det.

Der er endvidere kun et enkelt koblingsled til tilbehøret, så det er nemt og hurtigt at sætte det tilbehør på maskinen, som man ønsker at bruge. Der medfølger både en dejkrog, to forskellige piskeris samt en plastskærm for at undgå sprøjt. Skålen kommer desuden også med et låg.

Mål – KitchenAid Artisan Heavy Duty:
🔴 Højde: 41,1 centimeter
🔴 Bredde: 33,8 centimeter
🔴 Dybde: 26,4 centimeter
🔴 Vægt: 12 kilo

Specifikationer – KitchenAid Artisan Heavy Duty
🌀 Type: Køkkenmaskine
🌀 Producent: KitchenAid
🌀 Motoreffekt: 315 Watt
🌀 Kapacitet: 4,8 liter
🌀 Hastighed: 10 hastigheder
🌀 Blender: Nej

Fordele
 • Professionelt design med automatisk løft af skål
 • Er udelukkende fremstillet i metal
 • Motor med direkte transmission
Ulemper
 • I den dyre ende
 • Tung

Her kan du se en videopræsentation af KitchenAid Artisan Heavy Duty lavet af Startfood:


Electrolux EKM6000 – køkkenmaskine med stor kraft

Udvalgt af Forbrugsguiden

Godt køb hos norske Tek.no

Electrolux EKM6000

.
Electrolux EKM6000 er blevet testet og anmeldt af de norske eksperter Tek.no, der har lavet en omfattende test af flere forskellige køkkenmaskiner på markedet.

Tek.no skriver i deres test, at modellen er et godt køb. De skriver nemlig, at køkkenmaskinen har et flot design, er stabil samt er velegnet til at blande og ælte en bolledej.

Eksperterne fra Tek.no finder ikke mange ulemper ved køkkenmaskinen. De kunne dog godt tænke sig, at maskinen havde en smule mere kraft, hvorfor de blot gør forbrugerne opmærksomme på dette. De mener til gengæld ikke, at det er et stort problem, da maskinen sagtens kan klare et væld af opgaver i køkkenet.

Basis køkkenmaskine med flere funktioner

Med Electrolux EKM6000 får man en køkkenmaskine, der kan hjælpe med flere forskellige opgaver i køkkenet. Modellen kan både hjælpe med at røre, piske, ælte og blande, hvorfor man har mulighed for både at få hjælp til at piske æggehvider eller flødeskum samt til at blande en dej til brød.

Selvom Electrolux EKM6000 kommer med flere funktioner, så er prisen for modellen en del lavere sammenlignet med andre røremaskiner. Dette er ekspertkilden begejstret for, da de mener, at det stadig er en funktionel maskine, der blot er forsynet med en smule mindre tilbehør.

Dog kommer Electrolux EKM6000 stadig med en E-spade, en dejkrog samt en piskeris, der kan klare en del opgaver i køkkenet. Hvis man ønsker endnu mere tilbehør eller mulighed for at lave mere med maskinen, så kan man tilkøbe andet tilbehør, så man også kan snitte, hakke, rive m.m.

Eksperterne: Brugervenlig model med 10 hastigheder

Eksperterne fra Tek.no er især begejstrede for maskinens brugervenlighed. De mener nemlig, at når først man er kommet i gang med maskinen, så er den nem at anvende.

Tek.no er desuden vilde med, at maskinen kommer med en timer, der giver et bedre overblik, da man både har mulighed for at programmere maskinen til at arbejde i en bestemt tid, samt mulighed for at tjekke, hvor længe maskinen har været i gang.

Endvidere er Electrolux EKM6000 forsynet med 10 forskellige hastigheder samt en pulsfunktion. Det betyder, at man kan indstille og justere hastigheden afhængig af ingredienserne.

Electrolux EKM6000 er yderligere forsynet med et blåt LED-lys, der oplyser skålen under tilberedning, så man altid kan følge med. Skålen har en kapacitet på 5,7 liter, hvorfor der er mulighed for at lave store portioner.

Kraftfuld model med flot design, ifølge eksperterne

Electrolux EKM6000 er en kraftfuld køkkenmaskine, der kommer med en motoreffekt på 1200 Watt. Det betyder, at den er effektiv nok til at klare selv mere krævende opgaver. Dette er eksperterne fra Tek.no glade for, da de skriver, at den er god til en tung bolledej.

Derudover er Tek.no vilde med røremaskinens design, som de mener er både ”cool og flot”, hvorfor maskinen vil passe ind i de fleste hjem. De nævner også, at maskinen er meget stabil og står godt fast på køkkenbordet, hvilket gør, at man ikke behøver at holde fast i maskinen, når den er i gang med at bearbejde ingredienserne.

Alle aftagelige dele tåler desuden maskinopvask, hvorfor man blot skal tørre basen af med en fugtig klud efter brug.

Mål – Electrolux EKM6000:
🔴 Højde: 40,5 centimeter
🔴 Bredde: 29,4 centimeter
🔴 Dybde: 41,9 centimeter
🔴 Vægt: 10,85 kilo

Specifikationer – Electrolux EKM6000
🌀 Type: Køkkenmaskine
🌀 Producent: Electrolux
🌀 Motoreffekt: 1200 Watt
🌀 Kapacitet: 5,7 liter
🌀 Hastighed: 10 hastigheder
🌀 Blender: Nej

Fordele
 • Kraftfuld motor
 • Nem at bruge til bagning
Ulemper
 • Højt lydniveau i brug

Gode råd ved køb af røremaskine

Der er ganske store forskelle på priserne på røremaskiner. De mange test viser dog også, at du som udgangspunkt bør undgå de helt billige modeller, især hvis maskinen skal kunne håndtere større mængder dej mv.

Dette bør du være opmærksom på:

Mange lader sig tiltrække af motoreffekten, (Watt-tallet på motoren). Men det er ikke et parameter, der er udtryk for kvalitet. – For testene viser meget overraskende, at der stort set ikke er nogen sammenhæng mellem motoreffekten og røremaskinens kræfter i praksis. En motor på 500 Watt kan måske klare en større dejportion end en motor på 1500 Watt. Her kan du med fordel støtte dig til de gennemgåede tests.

Overvej også, hvor meget støjen betyder for dig i det daglige. Der er nemlig meget stor forskel på, hvor meget de forskellige modeller støjer, og dette behøver ikke have relation til maskinens kræfter. Et godt eksempel er den meget kraftige Varimixer Teddy W5A, der har kræfter som en industrimaskine, men samtidig hører til blandt de mest støjsvage modeller, vi har set testet rundt om på nettet.

Ekstra udstyr:

Der er også stor forskel på, hvor meget ekstraudstyr der følger med – og hvor meget der eventuelt senere kan tilkøbes. Det er klart, at du betaler en pris for ekstraudstyret, og hvis det alligevel ikke bliver brugt, får du måske reelt mere røremaskine for pengene ved at vælge en model, der har fokus på ”kernekompetencerne”. Ønsker du på den anden side, at kunne samle alle dine køkkenmaskiner i et enkelt redskab, kan du med fordel gå efter de maskiner, hvor ekstraudstyret enten følger med eller kan tilkøbes senere.

Maskines vægt:

En vigtig med lidt overset parameter er desuden maskinens vægt. Der er faktisk mange fordele ved en tung maskine, for den står mere sikkert og solidt på bordet, når der for alvor skal arbejdes med eksempelvis æltning af en tung stor dej. En meget let maskine kan have tendens til at hoppe og rykke sig hen over bordet. Har du brug for at stille maskinen væk i et skab efter brug, er det dog på den anden side en fordel, at den ikke er alt for tung.


Opskrifter til røremaskiner

Hvis man har brug for inspiration til at komme i gang med sin røremaskine, så har vi fundet nogle gode og nemme opskrifter, som man kan afprøve. Der er nemlig mulighed for at lave masser af forskellige opskrifter med en røremaskine.

Dej til pitabrød
hjemmelavede pitabrødCirka 12 stk.

Ingredienser:
– 300 g. hvedemel
– 150 g. grahamsmel
– 3 dl. koldt vand
– 15 g. gær
– 4 g. salt
– 18 g. olivenolie

Sådan gør du:
1. Hæld hvedemel, vand, gær og salt og halvdelen af grahamsmelet i røremaskinen
2. Bland dejen sammen og vent til dejen er æltet færdigt
3. Tilsæt olivenolie og resten af grahamsmelet
4. Ælt dejen indtil den er fast
5. Tag dejen op fra skålen og lav 12 pitabrød
6. Lad dejklumperne hæve i 40 minutter
7. Opvarm ovnen på 225-250 grader
8. Rul dejklumperne ud til pitabrød og put dem ind i ovnen
9. Bag pitabrødene i cirka 4-5 minutter


Kanelsnegle med marcipan og pære
Cirka 16 stk.

KanelsnegleIngredienser:
(Dej)
– 3 dl. mælk
– 20 g. gær
– ½ tsk. salt
– 1 spsk. sukker
– 1 æg
– 500 g. mel
– 50 g. smør

Marcipan- og pærefyld:
– 1 stor pære
– 125-150 g. marcipan
– 100 g. sukker eller brun farin
– 150 g. smør
– 3-4 spsk. kanel

Sådan gør du:
1. Bland mælk og gær sammen og opvarm i en gryde
2. Tilsæt salt, æg og sukker og rør melet i en smule ad gangen
3. Tilsæt smør og rør godt sammen
4. Hæld blandingen i en røremaskine og vent til dejen er æltet færdigt
5. Sæt dejen i køleskabet i 24 timer
6. Tag dejen ud næste dag og lad den stå i 1-2 timer
7. Rul dejen ud med en kagerulle
8. Lav fyldet ved at piske smør sammen med sukker, brun farin og kanel
9. Riv pæren og marcipanen og pisk det sammen med den anden blanding
10. Fordel fyldet udover dejen og rul dejens længste ende sammen
11. Skær sneglene med en kniv
12. Put sneglene i ovnen i 20 minutter ved 180 grader varmluft 


Hjemmelavede mysliboller
Cirka 12-14 stk.

myslibollerIngredienser:
– 5 dl. vand
– 15 g. gær
– 1 æg
– 1 spsk. sukker
– 1,5 dl. yoghurt (vælg selv hvilken)
– 4 dl. mysli
– 1 tsk. kardemomme
– 2 dl. fuldkornsmel
– 2 dl. durummel

Put eventuelt tørrede frugter, bær eller nødder i bollerne.

Sådan gør du:
1. Rør gær ud i vandet og tilsæt yoghurt, æg, sukker, kardemomme og mysli
2. Rør nødder, frugter eller bær i blandingen hvis ønsket
3. Tilsæt begge slags mel
4. Ælt hele blandingen sammen i en røremaskine og vent til dejen er æltet færdigt
5. Sæt blandingen på køl i en skål i 24 timer
6. Form mellem 12-14 boller afhængig af størrelsen
7. Put bollerne på en bageplade og lad dem stå i 40 minutter
8. Bag bollerne i ovnen ved 225 grader i 20 minutter 


Chokoladekage
Cirka 8-10 stykker kage

ChokoladekageIngredienser:
– 180 g. mel
– 100 g. brun farin
– 100 g. sukker
– 150 g. smør
– 2 store æg eller 3 små æg
– 1 ½ dl. mælk
– 1 tsk. vaniljesukker eller pulver
– 50 g. kakao
– 1 tsk. bagepulver

Sådan gør du:
1. Opvarm ovnen til 175 grader
2. Bland alle ingredienser sammen i en røremaskine og vent til dejen er smidig og luftig
3. Ingredienserne kan også blandes i en efter en, hvis dette ønskes
4. Find en springform og smør den med smør eller olie eller put bagepapir i bunden
5. Put kageblandingen i formen
6. Bag kagen i cirka 40 minutter ved 175 grader
7. Kagen skal være luftig og blød indvendigt, når den er færdig
8. Serveres lun eller afkølet


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Ankarsrum AKM 6290

5/5 stjerner ud af 53 anmeldelser hos netbutikken Kitchenone.dk
4,6/5 stjerner hos sammenligningstjenesten Pricerunner

Ankarsrum AKM 6290

.

Denne køkkenmaskine får imponerende anmeldelser af forbrugerne. Hos sammenligningstjenesten Pricerunner får køkkenmaskinen 4,6/5 stjerner. Også hus netbutikken Kitchenone.dk får den fine tilbagemeldinger. Her er den blevet anmeldt i alt 53 gange. En forbruger skriver følgende om Ankarsrum AKM 6290: ”Skøn maskine, som er velegnet til store portioner. Jeg har også råkosttilbehøret og er glad for det. Kører bare derudad”.

En anden forbruger skriver følgende hos Kitchenone.dk: ”Ankarsrum Assistent er den bedste køkkenmaskine jeg nogensinde har haft. Her er den døbt til at være the machine to end all machines! Det betyder at vi kan skille os af med 3 andre maskiner i køkkenet”. Vi anbefaler Ankarsrum AKM 6290, fordi den får fantastiske anmeldelser. Den er desuden kåret som den bedste køkkenmaskine i Sverige i 2013!

Bedste køkkenmaskine i Sverige 2013

Denne køkkenmaskine er fra det velkendte mærke Ankarsrum. Produktserien er Assistent. Den er lavet i et unikt og retro design, som sent vil gå af mode. Desuden er den kåret som den bedste køkkenmaskine i Sverige i 2013. Det er en maskine, som er bygget til dig, der ikke går på kompromis.

Køkkenmaskinen er af høj kvalitet. Derfor har den også en kraftfuld motor på 1500 watt. Det betyder dog ikke, at maskinen ikke er støjsvag. Den har også en variabel hastighedskontrol og en smart timer. Alt dette gør, at køkkenmaskinen er god værdi for prisen. Den fås desuden i en lyseblå farve, som kan give ethvert rum lidt ekstra liv. 

Ud over køkkenmaskinen får du også en pakke med meget ekstra tilbehør. Ud over maskinen får du en kødhakker, citruspresser og blender. Du får også pastaplader, purépresser og et rive- og småkagejern.

Hvad kan du bruge ekstraudstyret til?

Som nævnt kommer køkkenmaskinen med meget ekstraudstyr. Men hvad kan du egentlig lave med dette ekstraudstyr? Her får du et par tips. 

Kødhakkeren kan du bruge til at lave fars eller pølser til f.eks. pølsehorn. I blenderen på 1,3 liter kan du hakke alt fra nødder til is. Med rivejernet kan du rive chokolade eller parmesanost. Med pastaplader kan du fremstille f.eks. spaghetti eller maccheroni. Mulighederne er mange.

Du får også et småkagejern med 4 forskellige forme til kagedejen. Så er det bare at komme i gang med at bage til jul eller børnefødselsdagen.

Ankarsrum AKM 6290 vs. markedet

Ankarsrum AKM 6290 er af god kvalitet i forhold til mange køkkenmaskiner på markedet. Dens skålstørrelse er hele 7 liter og motoren har hele 1500 watt. Ankarsrum produktfører også en anden køkkenmaskine med en motor på 800 watt. Denne koster ca. kr. 4.000, – For kr. 1.000, – ekstra får du altså en æltemaskine med dobbelt så mange watt i Ankarsrum AKM 6290.

Når du kigger på køkkenmaskine, er det især vigtigt at sammenligne skålstørrelsen og motoreffekten på de forskellige maskiner. Dette bør du sammenholde med dine behov. Denne æltemaskine er til dig, som ikke vil gå på kompromis med hverken effektivitet eller kapacitet.

Køkkenmaskinen får desuden gode anmeldelser. En bruger hos KitchenOne kommer med følgende udtalelse: ”Super godt produkt. Stærk maskine, der samtidig er lydsvag. Kan klart anbefales”. Alt i alt, anbefales denne æltemaskine grundet den store skålkapacitet, den kraftfulde motor samt de gode anmeldelser.

Fordele
 • Pakke med mange accessoires er inkluderet
 • Unikt retro design
 • Effektiv og stille
 • Meget stabil
Ulemper
 • Relativ tung

Specifikationer
Kapacitet: 7 liter
Nettomål (uden emballage) (D x B x H): 40 x 26,8 x 36 cm
Effekt: 1500 watt
 Materiale: Metal
 Nettovægt: 8,6 kg


Kenwood KVL8320S 

Testvinder hos den norske teknikavis Tek.no
6 ud af 6 stjerner hos Gastromand.dk

Kenwood KVL8320S

 

.
Mærket Kenwood er kendt for at producere solide og robuste køkkenmaskiner, der er effektive at bruge i et køkken. Dette er ingen undtagelse, når det kommer til Kenwood KVL8320S Chef XL Titanium i forhold til de to eksperter Tek.no og Gastromand.dk.

Den norske teknikavis Tek.no og den danske side Gastromand.dk er nemlig vilde med røremaskinen fra Kenwood, som de har givet 6 ud af 6 stjerner samt kåret som testvinder. Kenwood KVL8320S Chef XL Titanium er en køkkenmaskine med en kraftfuld motor og flere forskellige features, der egner sig til de fleste danske husstande.

Kraftfuld køkkenmaskine

Kenwood KVL8320S Chef XL Titanium er en kraftfuld køkkenmaskine, der har en motor på hele 1700 Watt. Der er derfor rig mulighed for at lave et væld af forskellige blandinger, da motoren vil være stærk nok til at kunne klare æltningen og omrøringen. Denne model har en vægt på 18 kilo, hvorfor den er i den lidt tungere ende sammenlignet med andre køkkenmaskiner på markedet. Maskinens dejkapacitet er på 2.56 liter, hvorfor der er mulighed for at ælte en god portion dej på en gang. Der er også mulighed for at ælte mindre dejportioner ad gangen, men hvis man har brug for at lave en stor portion, så kan Kenwood KVL8320S Chef XL Titanium sagtens klare det ifølge Tek.no og Gastromand.dk.

Fordelen ved Kenwood KVL8320S Chef XL Titanium er, at maskinen sagtens kan klare omrøring af en tykkere og mere tung dej. Maskinen er også udstyret med en specialkonstrueret dejkrog, der gør det nemmere og hurtigere at håndtere omrøring og æltning af tykkere og tungere dejblandinger.

Selvom maskinens størrelse kan ses som en ulempe, så er de to eksperter enige om, at dette blot er en fordel, da man har mulighed for at anvende maskinen til lige den type af dej, som man har brug for at lave.

LED-lys og Splash-Guard funktion 

Denne model er ifølge de to eksperter i den høje ende af prisskalaen, hvilket er en af de eneste ulemper, som eksperterne kan finde. Dog får man, udover den kraftfulde motor, til gengæld smarte funktioner, der kan gøre hele processen en smule nemmere.

Kenwood KVL8320S Chef XL Titanium er udstyret med en Splash-Guard funktion samt LED-lyd. LED-lyset sørger for, at man kan følge med i hele processen, mens Splash-Guard funktionen sørger for, at man altid er beskyttet mod sprøjt ved brug af maskinen.

Ved køb af denne æltemaskine medfølger der et blandepiskeris, et ballonpiskeris, en dejkrog, et almindeligt piskeris og en skål.

Fordele
 • Flot design
 • God til at piske og røre
 • Lavt støjniveau
 • De fleste dele kan blive vasket i opvaskemaskinen
Ulemper
 • Æltningen kunne være bedre
 • Det kan være svært at aflæse hastighedskontrollen

Specifikationer
Nettomål (uden emballage) (D x B x H): 28,5 x 38,0 x 35,6 cm
Effekt: 1700 watt
 Kapacitet: 6,7 liter
 Materiale: Aluminium
 Nettovægt: 11 kg

Her kan du se en præsentationsvideo af Kenwood Chef Titanium serien. Videoen er produceret af Kenwood: 


Bosch OptiMUM PLS

5 ud af 6 stjerner hos Gastromand.dk
Topscorer hos norske Klikk.no

Bosch OptiMUM PLS

.
Både Gastromand.dk samt Klikk.no har testet Bosch OptiMUM PLS. Køkkenmaskinen har klaret sig godt i test hos begge eksperter, da den har fået henholdsvis 5 ud af 6 stjerner samt blevet kåret som topscorer.

Mens Gastromand.dk især er begejstrede for køkkenmaskinens kompakte størrelse samt effektivitet, så er Klikk.no vilde med, at modellen er enkel at betjene, samt at maskinen generelt er stabil og god.

Hverken Klikk.no eller Gastromand.dk finder mange ulemper ved modellen. Der bemærkes dog, at maskinens hastighed er en smule langsom, hvilket Klikk.no mener, går en smule udover piskningen af æggehvider og blandingen af brøddej.

Eksperterne: Kraftfuld og effektiv røremaskine

Med Bosch OptiMUM PLS får man en røremaskine, der er forsynet med en kraftfuld motor på 1100 Watt. Ifølge eksperterne fra Gastromand.dk betyder det, at man får en effektiv køkkenmaskine, der kan klare de fleste opgaver i køkkenet. De beskriver blandt andet modellen som værende ”stærk som en okse”, samt at maskinen både kan mose, blande, piske, ælte og røre.

Der nævnes, at man eksempelvis sagtens kan blande brøddeje i skålen samt andre mere krævende opgaver uden problemer. Dog bemærker Klikk.no, at maskinen er en smule langsom, hvorfor de ikke mener, at den er velegnet til eksempelvis æggehvider. De skriver dog, at det kan lade sig gøre, hvis man blot bruger en smule længere tid på piskningen.

Bosch OptiMUM PLS kommer med en røreskål, der har en kapacitet på 5,5 liter. Dette betyder, at man kan lave større portioner på én gang. Man kan ydermere nemt og hurtigt indstille tiden på maskinens indbyggede timer på displayet, hvorefter den arbejder så længe, som man ønsker det.

3D-planetarisk rotation og 7 hastighedsindstillinger

Bosch OptiMUM PLS er forsynet med 3D-planetarisk rotation, hvorfor alle ingredienser grundigt bliver gennemarbejdet både i højden samt i siderne. Dette gør det nemmere at få en mos, dej eller lignende, der er jævn og uden klumper, og man undgår madspild, da maskinen får fat i det hele.

Derudover har røremaskinen 7 hastighedsindstillinger, så man kan justere tempoet afhængig af ingredienser og opgave. Der er desuden en pulsfunktion, hvis man ønsker at give madvarerne en ekstra tur.

Eksperterne fra Klikk.no skriver, at maskinen er enkel at betjene, når først man har fundet ud af den. De mener, at man lige skal bruge en smule tid på at sætte sig ind i displayet, men herefter er den hurtig at komme i gang med.

Rengøringsvenlig model med ledningsoprul

Bosch OptiMUM PLS er fremstillet i et moderne og stilrent design, hvorfor den vil passe ind på de fleste køkkenborde. Den kan dog også gemmes væk i skabet, da maskinen er forsynet med et ledningsoprul. Det betyder, at man nemt kan sætte ledningen fast på maskinen, så den kan puttes direkte ind i køkkenskabet.

Endvidere er det nemt at rengøre Bosch OptiMUM PLS. Alle aftagelige dele i form af tilbehør og røreskål tåler nemlig maskinopvask, så man ikke behøver at vaske andet end selve basen. Dette mener Gastromand.dk er en fordel, da ingen rengøring er sjov, hvorfor rengøringen her er til at ”overkomme”.

Ved køb af Bosch OptiMUM PLS medfølger der et låg, et piskeris samt en æltekrog.

Mål – Bosch OptiMUM PLS:
🔴 Højde: 34 centimeter
🔴 Bredde: 22 centimeter
🔴 Dybde: 43 centimeter
🔴 Vægt: 12,88 kilo

Specifikationer – Bosch OptiMUM PLS
🌀 Type: Køkkenmaskine
🌀 Producent: Bosch
🌀 Motoreffekt: 1100 Watt
🌀 Kapacitet: 5,5 liter
🌀 Hastighed: 7 hastigheder
🌀 Blender: Nej

Fordele
 • Kraftfuld motor
 • Hurtig
 • Stor variation i tilbehør
Ulemper
 • Indbygget vægt er ubrugelig detalje

Her kan du se en videopræsentation af Bosch OptiMUM PLS lavet af Kitchenone.dk:


Kenwood Chef KVC3170S

Blandt testvinderne i en uvildig test 

Kenwood Chef KVC3170S

.

Køkkenmaskine med flere funktioner

Kenwood Chef KVC3170S er en køkkenmaskine, der er forsynet med flere forskellige funktioner. Med hjælp fra tilbehøret er der nemlig mulighed for at anvende modellen til alt lige fra at blande til at mose, piske og røre.

Ved køb af Kenwood Chef KVC3170S medfølger der i alt 20 stykker tilbehør. Det betyder, at det er muligt at lave et hav af retter. Der medfølger eksempelvis en dejkrog, et piskeris samt en kødhakker, så man kan bruge maskinen, uanset om man skal blande en dej til brød eller mose kød til frikadellerne.

Maskinen er ydermere nem at rengøre, da alle de aftagelige deler tåler maskinopvask. Man behøver derfor ikke vaske delene manuelt under håndvasken. Man skal dog være opmærksom på, at basen ikke tåler maskinopvask, hvorfor den skal aftørres med en fugtig klud efter brug.

Brugervenlig maskine med hastighedskontrol

Kenwood Chef KVC3170S er fremstillet i et enkelt og industrielt design. Derfor er modellen også brugervenlig, da den ikke kommer med et hav af knapper. Der findes nemlig kun et par knapper på maskinen, hvoraf en af disse er drejeknappen, hvor man kan indstille den trinløse hastighed.

Køkkenmaskinen er udstyret med den trinløse og variable hastighedskontrol med en pulsfunktion, hvorfor man vil opleve en mere jævn overgang fra en lavere til en højere hastighed. Det betyder ikke blot mindre spild, men også en mulighed for nemmere at blande alle ingredienserne.

Udover den trinløse hastighedskontrol, så kommer Kenwood Chef KVC3170S også med en sprøjteskærm, der gør, at man undgår unødige sprøjt fra skålen. Man har desuden mulighed for at justere på placeringen af tilbehøret, så det hverken er placeret for højt eller for lavt til selve opgaven.

Model med motoreffekt på 1000 Watt og blender

Ved køb af røremaskinen Kenwood Chef KVC3170S får man en blender. Det vil sige, at man også kan tilberede supper, saucer og smoothies.

Kenwood Chef KVC3170S kommer desuden med en motoreffekt på 1000 Watt, hvorfor maskinen er egnet til de fleste opgaver. Dette sørger blandt andet for, at man kan ælte de lidt tungere brøddeje.

Køkkenmaskinen er forsynet med en skål, der er fremstillet i rustfrit stål samt har en kapacitet på 4,6 liter. Dette gør, at man har mulighed for at lave forholdsvis store portioner på én gang, hvis man har brug for det.

Mål – Kenwood Chef KVC3170S:
🔴 Højde: 30 centimeter
🔴 Bredde: 38 centimeter
🔴 Dybde: 28 centimeter
🔴 Vægt: 7,3 kilo

Specifikationer – Kenwood Chef KVC3170S: 
🌀 Type: Køkkenmaskine
🌀 Producent: Kenwood
🌀 Motoreffekt: 1000 Watt
🌀 Kapacitet: 4,6 liter
🌀 Hastighed: Variabel + pulsfunktion
🌀 Blender: Ja

Fordele
 • Stærk
 • Lavt støjniveau
 • Perfekt til kager og brød
Ulemper
 • I den dyre ende

Electrolux EKM4300

Godt køb hos norske Tek.no

Electrolux EKM4300

 

 

Tek.no har lavet en omfattende test af flere forskellige køkkenmaskiner heriblandt Electrolux EKM4300. Eksperterne fra Tek.no har testet og anmeldt de forskellige modeller på baggrund af parametre såsom ydeevne, brugervenlighed, pris og design samt mere.

De kårer maskinen som værende et godt køb, da de er begejstrede for dens robuste design samt gode pris. Eksperterne mener ydermere, at det er en fordel, at maskinen kommer med to forskellige blandeskåle.

De er dog mindre vilde med maskinens kapacitet, da de mener, at denne er lidt for lille for forbrugere, der ønsker at lavere større portioner på én gang.

Alsidig køkkenmaskine med kraftfuld motor

Electrolux EKM4300 er en køkkenmaskine, der er produceret i metal. Maskinen er derfor holdbar og slidstærk, hvorfor den kan holde i mange år frem i tiden, hvis man sørger for at passe godt på den.

Med modellens kraftfulde motor på 1000 Watt får man en effektiv hjælpende hånd i køkkenet. Det betyder nemlig, at motoren hjælper med at klare selv hårdere opgaver, hvad enten man skal piske, ælte, mose, blande, røre eller andet.

Man har desuden mulighed for at justere på køkkenmaskinens forskellige indstillinger, så de passer til ens behov samt antallet af personer, man skal lave mad til.

Electrolux EKM4300 kommer med hele to skåle med en kapacitet på henholdsvis 4,8 liter samt 2,9 liter. Dette er eksperterne fra Tek.no vilde med, da de mener, at det er en af modellens største fordele. På den måde kan man nemlig selv vælge, om man vil lave en større eller en lidt mindre portion.

Eksperterne: Prisvenlig og stabil maskine med 10 hastigheder

Noget af det, som eksperterne fra Tek.no, er mest begejstrede for, er selve maskinens pris. De mener nemlig, at den kan købes til en god pris i forhold til mange andre modeller på markedet. På den måde kan man investere i en budgetvenlig køkkenmaskine, hvis man ikke ønsker at bruge en stor sum penge på dette.

Eksperterne fra Tek.no mener også, at Electrolux EKM4300 er en stabil køkkenmaskine, da den er udstyret med store sikkerhedsfødder i gummi. Dette sikrer, at den står stabilt på køkkenbordet – også under brug.

Endvidere kommer Electrolux EKM4300 med 10 hastighedsindstillinger, der giver mulighed for, at man kan justere på hastigheden afhængig af ingredienserne.

Maskine med LED-belysning og medfølgende tilbehør

Med Electrolux EKM4300 får man en køkkenmaskine, der er forsynet med LED-lys. Dette lys oplyser skålen under tilberedning, så man nemmere kan få et overblik over, hvad der sker nede i skålen.

Ved køb af Electrolux EKM4300 medfølger der desuden forskellige former for tilbehør, som man kan gøre brug af afhængig af opgaven. Der medfølger blandt andet en dejkrog, et piskeris, en rørekrog samt et gennemsigtigt låg med påfyldningsåbning.

Mål – Electrolux EKM4300:
🔴 Højde: 36 centimeter
🔴 Bredde: 37 centimeter
🔴 Dybde: 21 centimeter
🔴 Vægt: 9,27 kilo

Specifikationer – Electrolux EKM4300
🌀 Type: Køkkenmaskine
🌀 Producent: Electrolux
🌀 Motoreffekt: 1000 Watt
🌀 Kapacitet: 4,8 og 2,9 liter
🌀 Hastighed: 10 hastigheder
🌀 Blender: Nej

Fordele
 • Meget alsidig
 • Intuitiv i brug
 • Stabil
 • Nem at rengøre
Ulemper
 • Relativt højt lydniveau

Kenwood Cooking Chef KCC9040S

Udvalgt af Forbrugsguiden

Kåret som ”Editors Choice” hos testmagasinet Digitalreviews.net

Kenwood Cooking Chef KCC9040S

.
Kenwood Cooking Chef KCC9040S er blevet testet og anmeldt af Digitalreviews.net, der har kåret røremaskinen som ”Editors Choice”.

Dette har de blandt andet gjort, da de er begejstrede for maskinens høje kvalitet og elegante design, mens de ligeledes er glade for modellens alsidighed og ydeevne.

Selvom eksperterne generelt er vilde med Kenwood Cooking Chef KCC9040S, nævner de, at røremaskinens varmeskjold nemt kan løfte sig lidt under brug, hvilket man skal være opmærksom på.

Alt-i-en køkkenmaskine, ifølge eksperterne

Ifølge eksperterne fra Digitalreviews.net er Kenwood Cooking Chef KCC9040S en køkkenmaskine, som ”er i en liga for sig selv”. Eksperterne skriver, at de var ”imponerede over byggekvaliteten og dens elegante design”, da maskinen vil se pæn ud på ethvert køkkenbord.

En anden ting, som eksperterne fremhæver, er røremaskinens alsidighed og evner i et køkken. Her mener de, at Kenwood Cooking Chef KCC9040S er ”meget brugervenlig og leverer gode resultater hver gang”.

Derfor skriver eksperterne fra Digitalreviews.net, at ”hvis man er på udkig efter en alt-i-en køkkenmaskine, må man ikke gå forbi Kenwood Cooking Chef KCC9040S”.

De hæfter sig ligeledes ved, at selv ”prisen er rimelig i forhold til, hvad maskinen er i stand til”. Dog skal man være opmærksom på, at varmeskjoldet sommetider kan løfte sig lidt under brug, hvorfor det er vigtigt, at man holder på det.

Alsidig røremaskine

Med Kenwood Cooking Chef KCC9040S får man en alsidig røremaskine i rustfrit stål, hvor man kan tilkøbe mere end 20 tilbehørsdele såsom en foodprocessor, en blender, en kødhakker m.m. Det betyder, at røremaskinen kan klare mange forskellige køkkenopgaver.

Maskinen har 20 forudindstillede madlavningsprogrammer. Det gør det muligt at lave et hav af madretter, da modellen både kan hjælpe med at ælte dej, smelte chokolade, røre blandinger sammen m.m. Alle autoprogrammerne ændrer automatisk på temperaturen og justerer på selve kraften og hastigheden, så man ikke behøver at gøre dette manuelt.

Derudover kommer Kenwood Cooking Chef KCC9040S med en Quick Recipes-funktion, som har opskrifter, man kan lave på omkring en halv time. Røremaskinen er ydermere forsynet med en elektronisk hastighedskontrol samt en puls-funktion.

Nem betjening

Kenwood Cooking Chef KCC9040S er udstyret med et intuitivt display og en LCD-skærm, så man nemt og hurtigt kan følge med i hele processen. Samtidigt kan man ændre på de forskellige indstillinger, mens man laver mad, så man er sikret det mest optimale resultat.

Røremaskinen har en motoreffekt på 1500 Watt med en høj præcisionskontrol, der sørger for, at modellen kan klare de fleste ingredienser uden problemer.

Sidst men ikke mindst kommer Kenwood Cooking Chef KCC9040S med induktionsvarme fra 20 grader og helt op til 180 grader, hvilket gør madlavningen mere alsidig. Ved køb af røremaskinen medfølger der desuden en skål på 6,7 liter i rustfrit stål, som har en kogekapacitet på 3 liter.

Udvalgte fordele ved Kenwood Cooking Chef KCC9040S:
Motoreffekt på 1500 Watt
Forudindstillede madprogrammer
Mulighed for tilkøb af tilbehør
Quick Recipes-funktion
Nem betjening

Her kan du se en præsentationsvideo af Kenwood Cooking Chef. Videoen er produceret af Kenwood Global:


Electrolux EKM4000

Udvalgt af Forbrugsguiden

Testvinder hos den store finske TV kanal YLE

Electrolux EKM4000

OBS! Electrolux EKM4000 er desværre udgået af sortimentet. Vi har derfor udskiftet pristabellen nedenfor med en lignende model. Produkt teksten omhandler stadig Electrolux EKM4000.

 

v.
På den finske tv-station YLEs hjemmeside yle.fi, kunne man i efteråret 2015 læse en test af en række forskellige røremaskiner af god kvalitet. Her blev vinderen Electrolux EKM4000, som dog måtte dele førstepladsen med Kenwood Classic Chef KM336 (sidstnævnte model ser vi nærmere på senere i artiklen).

En af de ting, som særligt imponerede dommerpanelet ved Electrolux EKM4000 var den flotte røde farve og den specielle formgivning, som vurderes at være særdeles velegnet til at stå fremme i køkkenet – også når den ikke er i brug.

Udseendet blev dog i den praktiske test fulgt op af god ydelse på alle de testede områder. Specielt den meget lydsvage drift imponerede dommerpanelet. De var også meget glade for den indbyggede LED-belysning, der oplyser den rustfrie stål-røreskål, og gør det let at holde øje med indholdet.

Brugervenlige detaljer ved Electrolux EKM4000

Som noget ret enestående følger der en ekstra røreskål med til Electrolux EKM4000, og dette fremhæves også som et stort plus, idet man så ikke hele tiden behøver at rengøre skålen, hvis der er flere processer i gang.

Selve hastighedsvælgeren er også internt oplyst, så det er let at se, hvilke af de 10 hastigheder der valgt for den 1000 Watt kraftige motor. Testpanelet var også begejstrede for muligheden for at hæve og sænke piskeriset i forhold til skålens bund.

Derfor anbefales Electrolux EKM4000:
Gennemarbejdet design
Lydsvag drift
Kraftig motor med 10 hastigheder
Der medfølger 2 røreskåle i rustfrit stål
Integreret LED-belysning til både skål og hastighedsvælger
Mulighed for højdejustering af piskeris


Varimixer Teddy W5A 

Udvalgt af Forbrugsguiden

Danskproduceret, meget lydsvag røremaskine 

Varimixer-Teddy-W5A

 

Med en vægt på hele 16 kilo er Varimixer Teddy fra det danske firma Bjørn, formentlig den tungeste røremaskine til privat køkkenbrug på markedet. Firmaet laver da også normalt kun industrimaskiner, men denne model er tiltænkt private forbrugere. Prisen er ganske vist lidt højere end for gennemsnitlige røremaskiner, men industrikvaliteten fornægter sig ikke.

Det overordnede kvalitetsindtryk på maskinen er særdeles godt og den har en meget lydsvag drift, selv ved høj hastighed. Vægten sikrer, at maskinen står meget sikkert og stabilt på køkkenbordet, men omvendt er det ikke en maskine, man normalt vil flytte så meget rundt på. Det gør den især velegnet til husholdninger, hvor man bruger røremaskinen ofte.

Dedikeret røremaskine uden unødvendigt tilbehør

Varimixer Teddy W5A er skræddersyet til at røre, ælte og piske, og der fås ikke ekstraudstyr til de mere sekundære brugsopgaver. Til gengæld klarer den de primære opgaver rigtig godt og maskinen er specielt god til æltningen af tungere brøddej.

Lidt overraskende er det måske, at motoren er mere strømbesparende end andre modeller med et forbrug på blot 500 W, uden at det går ud over kræfterne. Tilbehøret er i rustfrit stål, så alle dele kan problemfrit gå i opvaskemaskinen. Maskinen har også en utrolig høj brugervenlighed og den kan blandt andet betjenes fra to sider, den er forsynet med aftagelig ledning og så fås der et låg til røreskålen, så det er muligt at opbevare fødevarer direkte i skålen.

Derfor anbefales Varimixer Teddy W5A:
 Dansk industrikvalitet
Tung og stabil konstruktion
Alle dele kan gå i opvaskemaskinen
Meget lydsvag drift
Kraftig, men mere strømbesparende motor end traditionelle


Kenwood KMX760YG 

Udvalgt af Forbrugsguiden

✅ 9 ud af 10 point I test hos Currys.co.uk
✅ Kåret til ”bedste køb” af det britiske testmagasin Which.co.uk med 73 point ud af 100

Kenwood KMX760YG

 

 

Det er næsten umuligt at sige røremaskine uden at komme til at tænke på mærket Kenwood. Kenwood har i årtier været ét af de mest udbredte brands inden for særligt røremaskiner og andet køkkenudstyr. 

Støjsvag og let at bruge

Kenwood KMX760YG er udstyret med en pålidelig og kraftfuld motor med 1000 Watt. Du kan derfor let klare selv hårde opgaver med din Kendwood røremaskine.

Hastigheden kan justeres nemt på drejeknappen, og Speed Control-funktionen sikrer, at maskinen ikke kører afsted, før du har fået ingredienserne til at samle sig. Du slipper derfor for store skyer af mel på tøj og overflader, fordi maskinen starter blidt op.

En integreret folde-funktion er særligt udviklet til at piske luftige marengs og souffléer, så du kommer i mål med dine yndlingsopskrifter og eksperimenter.

Når du bruger maskinen, vil den med “Quiet Mark” være støjsvag, så lydniveauet er så lavt som muligt.

Med til din Kenwood KMX760YG får du ekstraudstyr i form af:
🌀Klassisk ballonpiskeris
🌀Dejkrog
🌀K-spade

Forbrugerne på Currys.co.uk påpeger, at der er medfølger for lidt udstyr i forhold til prisen. Du kan dog finde et utal af forskelligt tilbehør og ekstra tilføjelser, der gør oplevelen med din Kenwood ekstra god.

Alle medfølgende dele inklusiv røreskålen kan komme i opvaskemaskinen for en nem rengøring.

Røreskålen er fremstillet i metal og har en kapacitet på 5 liter faste ingredienser og 4,5 flydende.

Effektiv maskine til hverdagen

Det britiske testmagasin Which.co.uk har tests og anmeldt Kenwood KMX760YG, der anbefales som et af de bedste køb blandt markedets røremaskiner. Maskinen fra Kenwood er i deres tests både god til at piske, røre, ælte og mixe effektivt, og den er let at rengøre efter brug. Særligt fremhæver de, at den er ekstra god til at ælte dej, hvilket er en fordel, hvis du ofte bager brød og kager i hverdagen.

Der hvor modellen ikke klarer sig så godt, er i forhold til håndteringen af maskinen. Den er nemlig meget tung og derfor ikke nem at flytte med, og det kan være svært at få afskærmningen mod stænk til at sidde korrekt på maskinen.

Derfor skal du vælge Kenwood KMX760YG
🔴 Stilet og funktionel
🔴 En god allround røremaskine

Kenwood KMX760YG vs. markedet

Røremaskinen kan med den hårdføre motor med 1000 Watt let konkurrere med andre maskiner i oversigten. Der er masser af solide kræfter i Kenwood-maskinen, så du kommer i mål uanset, om du skal ælte brød eller lave franske og delikate macarons. 

Kenwood KMX760YG er blevet anmeldt af forbrugerne på den britiske side Curry.co.uk. Her får den en samlet score på 9,4 ud af 10. Forbrugerne understreger den høje kvalitet af maskinen og den stabile hastighedskontrol. Du kan derfor regne med en pålidelig og solid maskine, der kan tjene dig i mange år.

Fordele
 • Meget funktionel
 • Stilfuld
 • God til at piske
 • God til at ælte
 • Blander kagedej godt
 • Nem at bruge.
Ulemper
 • Temmelig tung
 • Lidt svært at fastsætte stænkskærmen
 • Ikke så god til smørcreme.

FAQ

Hvilken røremaskine er bedst?
Der findes utroligt mange forskellige røremaskiner, hvormed det kan være svært at finde frem til den model, som egner sig bedst til dit hjem. Derfor kan nogle gode bud på praktiske maskiner være blandt andet Kenwood Chef XL KVL4100S, Kenwood KVL8300S Chef XL Titanium og Smeg SMF02.
Hvad bør jeg være opmærksom på, når jeg skal købe en røremaskine?
Når du skal købe en røremaskine, så er det vigtigt, at du er opmærksom på en række forskellige ting. For eksempel bør du overveje, hvor kraftig en røremaskine du har brug for. Dertil bør du ligeledes også overveje, hvor stor maskinen skal være, så den passer ind i dit køkken.
Er det pengene værd at købe en røremaskine?
Hvorvidt det er pengene værd eller ej at købe en røremaskine, det kommer helt an på, hvad dine behov er. En røremaskine kan helt bestemt være prisen værd, hvis du elsker at bage. Maskinen kan være med til at give dig endnu finere resultater end normalt.
Hvor mange penge bør jeg give for en røremaskine?
Røremaskiner findes i dag i en lang række prisklasser, hvormed det kan være svært at vurdere, hvilken prisklasse du bør gå efter. Derfor bør du sætte dig et budget og følge det. På den måde får du en af de bedste røremaskiner, som du har råd til.


Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.

I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Currys.co.uk 🇬🇧

Currys.co.uk er en britisk forhandler af alt indenfor elektriske hjælpemidler og derunder også røremaskiner. På siden kan forbrugerne anmelde deres køb på flere parametre, så du kan tage fornuftige valg baseret på andre kunders oplevelse og erfaring.

Hos Curry.co.uk er Kenwood KMX760YG blevet anmeldt af forbrugerne på siden. Modellen scorer flotte resultater generelt med en samlet score på 9,4 ud af 10. Forbrugerne har anmeldt røremaskinen på: brugervenlighed, design og konstruktion, effektivitet og værdi til pengene. I ingen af kategorierne scorer Kenwood KMX760YG under 9, men det påpeges, at der ikke er meget udstyr med til maskinen.

Læs alle anmeldelserne her

TV2.no 🇳🇴

På onlineplatformen for det norske TV2 bragte man i oktober 2015 en lidt anderledes test, hvor det skulle afprøves, om det kan betale sig at købe en lidt dyrere model, når der skal ny røremaskine i køkkenet. Konklusionen blev, at den dyreste (Kenwood Major Titanium KMM060) også var den bedste. Du kan se artiklen online her.

Yle.fi 🇫🇮

Yle.fi er det finske nationalfjernsyns hjemmeside, og det forklarer det lidt specielle navn. Her udgav de i oktober 2015 en lille test med fire røremaskiner i mellemklassen. Der er fri adgang til artiklen via dette link på den svenske del af hjemmesiden.

The Telegraph 🇬🇧

Den britiske avis The Telegraph leverer nyheder hver eneste dag om begivenheder i hele verdenen. Derudover tester og anmelder den kendte avis også et væld af forskellige produkter. De har blandt andet lavet en test af 9 forskellige røremaskiner heriblandt de to røremaskiner Sage Bakery Boss og SMEG Køkkenmaskine. Du kan læse begge anmeldelser af de to røremaskiner her.

Forbrukerrådet 🇳🇴

Tilbage i december 2012 udgav det norske Forbrukerrådet en test med syv røremaskiner. Testen er således af lidt ældre dato, men testvinderne fra dengang er fortsat populære på markedet, og det understreger jo blot lødigheden af testen – og kvaliteten af de røremaskiner, der indgik i den. Testen blev i øvrigt foretaget i samarbejde med det meget anerkendte Testfakta.no, som er et uafhængigt testlaboratorium med en meget professionel tilgang til undersøgelserne. Du kan læse Forbrukerrådets artikel her. Det er helt gratis.

Gastromand 🇩🇰

Gastromand.dk er Danmarks største online community om gastronomi og køkkengrej for mænd. Hos Gastromand hersker en stor interesse og passion for gastronomi og deres mission er at være Danmarks største og bedste community om mad og drikke – af og for mænd. Engang imellem foretager Gastromand.dk også tests, hvilket var tilfældet da de blandt andet testede Ankarsrum AKM røremaskine og Kenwood KVL8300S Chef XL Titanium. Du kan læse anmeldelserne her og her.

Gastromand.dk har også testet og anmeldt de to køkkenmaskiner KitchenAid Artisan Heavy Duty og Bosch OptiMUM PLS. Læs hele anmeldelsen her og her.

Expressen.se 🇸🇪

Expressen er en svensk avis, som udkommer hver aften. Den har over 1 million læsere og dækker både nyheder, sport, underholdning og livsstil. I Livsstil sektionen har avisen foretaget en test af 8 forskellige røremaskiner, hvor der især var fokus på de forskellige modellers kvalitet, kapacitet, betjening, brugervenlighed og slutresultat. Du kan læse hele testen her.

Politiken 🇩🇰

Politiken har i samarbejde med levnedsmiddeltekniker Lone Lysdal fra Karolines Køkken foretaget en test 8 forskellige røremaskiner. Røremaskinerne blev testet på deres evne til at ælte både rugbrødsdej og sandkagedej og for at få så repræsentativt et resultat som muligt, så blev der brugt færdigblandinger fra supermarkedet. Du kan finde hele testen her.

Smartson 🇸🇪

Smartson har foretaget en test af 8 forskellige røremaskiner. De forskellige modeller er blevet testet på deres betjening og brugervenlighed, maskinens motor og kvalitet samt design. Du kan læse hele testen her.

Wiseguide 🇬🇧

Svenske Wiseguide har testet seks forskellige røremaskiner. Deres kapacitet, kvalitet, brugervenlighed og slutresultat er blevet vurderet ved at ælte en hvededej og ved at piske flødeskum. Du kan læse hele testen fra 2016 her.  

Good Housekeeping Institute 🇬🇧

Den britiske side Good Housekeeping Institute tester og afprøver et væld af forskellige forbrugerprodukter, hvor de deler resultaterne med deres læsere. De tester alt lige fra blendere til støvsugere og røremaskiner. De har blandt andet anmeldt og testet de tre røremaskiner Bosch MUM48W1, Sage Bakery Boss og SMEG Køkkenmaskine. Du kan læse anmeldelserne her, her og her.

Good Housekeeping Institute har ligeledes testet og anmeldt de to røremaskiner KitchenAid 5K45SS Classic og Kenwood KMX750. Du kan læse de to anmeldelser her og her.

Klikk.no 🇳🇴

Den norske avis Klikk.no skriver om alt indenfor bolig, helse, mad, motor, mode og teknologi. De tester og anmelder også forskellige forbrugerprodukter heriblandt røremaskiner. Klikk.no har testet og anmeldt røremaskinen KitchenAid Artisan 125. Du kan læse anmeldelsen her.

Klikk.no har også testet Bosch OptiMUM PLS, som de har kåret som topscorer i deres test. Læs hele anmeldelsen her.

Søndagsavisen 🇩🇰

Den danske ugeavis Søndagsavisen skriver om alt lige fra nyheder til guides, undersøgelser, forbrug og anmeldelser. Her bringer Søndagsavisen en test og anmeldelse af 7 forskellige røremaskiner heriblandt røremaskinen KitchenAid Artisan 125. Der testes alt lige fra lydniveau til effekt og kapacitet. Du kan læse anmeldelsen her.

Tek.no 🇳🇴

Den norske teknikavis Tek.no er Norges største webside, når det kommer til forbrugerteknologi. Hos Tek.no finder du alt lige fra nyheder til guides om teknologi og anmeldelser. De har blandt andet testet røremaskinen Kenwood KVL8300S Chef XL Titanium. Du kan læse anmeldelsen her.

Tek.no har lavet en omfattende test af køkkenmaskiner, hvor de blandt andet har testet de to køkkenmaskiner Electrolux EKM6000 og Electrolux EKM4300. Læs hele testen ved at klikke på dette link.

Trustedreviews.com 🇬🇧

Det britiske testmagasin Trustedreviews.com er en af de største anmeldelsessider i Storbritannien. De anmelder og afprøver hver dag diverse forbrugerprodukter, der kan være alt lige fra elkedler til brødristere og røremaskiner. De har blandt andet anmeldt og testet Sage Bakery Boss og SMEG Køkkenmaskine. Du kan læse anmeldelserne her og her.

Hos Trustedreviews.com får den lyserøde Smeg SMF02 4,5 stjerner ud af 5 og en overordnet positiv anmeldelse. Smeg får ros for det gennemførte stilige design, den effektive motor og nem vedligeholdelse – langt de fleste dele kan komme en tur i opvaskemaskinen. Hastighedskontrollen kan dog ifølge Trustedreviews.com være sværere at aflæse end på andre tilsvarende modeller.

Testen er udført den: 8. november 2019

Du kan se testen her

T3.com 🇬🇧

Det britiske teknikmagasin T3.com leverer nyheder og artikler indenfor alt, hvad der har med teknologiverdenen at gøre. Udover at skrive nyheder og artikler, så skriver T3.com også anmeldelser af forskellige produkter. De har blandt andet testet Sage Bakery Boss og SMEG Køkkenmaskine. Du kan læse begge anmeldelser her.

Which.co.uk 🇬🇧

Englands største testmagasin Which.co.uk er kendt for at anmelde og teste produkter, der hjælperne forbrugerne med at vælge de rette produkter til deres behov. De afprøver hver dag nye produkter, hvor de beskriver deres funktioner, fordele og ulemper. De tester alt lige fra støvsugere til juicere og røremaskiner. De har eksempelvis testet og vurderet røremaskinen Sage Bakery Boss. Du kan læse hele anmeldelsen her. Vær opmærksom på at det kræver et abonnement, hvis du ønsker at læse hele anmeldelser hos Which.co.uk.

Which.co.uk har ligeledes testet og anmeldt røremaskinen Kenwood KMX750. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Which.co.uk har også testet Kenwood KMX760YG. I deres test af røremaskinen kåres den som et af de bedste køb med en score på 73%. Røremaskinen er af Which.co.uk testet i praksis og anmeldt på baggrund af testresultater. Modellen klarer sig særligt godt indenfor æltning af dej, og den får roser for at være støjsvag, let at rengøre og meget brugervenlig.

Testen er udført den: 1. oktober 2020

Du kan se testen her

Smeg SMF02 er også testet af Which.co.uk. Hos det engelske testmagasin scorer modellen 73% ud af 100, og den anbefales som et af de bedste køb på markedet. De anbefaler modellen efter grundige tests, hvor klarer sig flot indenfor mange kategorier såsom brugervenlighed, støjniveau, tilberedning af ingredienser, rengøring og vedligeholdelse. Den kommer dog en smule til kort ifølge testen, når den skal ælte store mængder dej.

Testen er udført: maj 2020

Du kan se testen her

Digitalreviews.net 🇺🇸

Digitalreviews.net er et testmagasin, der leverer nyheder og detaljerede ekspertvurderinger om alt, hvad der er digitalt heriblandt kameraer, computere, mobiltelefoner, køkkenprodukter m.m. Her har de testet og anmeldt røremaskinen Kenwood Cooking Chef KCC9040S, som de har kåret som ”Editors Choice”. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Øvrige relevante tests

Når man kigger nærmere på køkkenmaskiner, så er Kenwood et af de mærker som får mest rosende omtale af eksperterne. Derfor har vi udarbejdet en Kenwood køkkenmaskine test som har fokus på maskinerne fra Kenwood. Her har vi samlet de modeller der bliver bedømt bedst i forskellige tests.

Hvis du er på udkig efter andre køkkenredskaber der gør livet nemmere i køkkenet, så kan du med fordel læse vores stavblender test. Her finder du en oversigt over de bedste stavblendere på markedet. Du kan se hvilke produkter der får de bedste bedømmelser af eksperterne, og hvilke forhandlere der er de billigste i Danmark.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme