Test-oversigt: De bedste Kenwood køkkenmaskiner ifølge anmeldelser og eksperter

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

 

Denne artikel ser nærmere på tests af køkkenmaskiner fra mærket Kenwood. Vi undersøger eksperternes vurdering i flere anerkendte tests, og gennemgår køkkenmaskinerne en for en for at finde frem til, hvad der gør hver enkelt maskine til et godt køb.

Vi har blandt andet set nærmere på test fra den svenske pendant Råd & Rön samt tests fra internationale aviser som Independent, Daily Mail, Telegraph og Søndagsavisen. Derudover ser vi også på test fra andre sider og brugeranmeldelser.

Denne artikel indeholder:
🔸 Overblik over de bedste Kenwood-køkkenmaskiner samt et par fra andre mærker
🔸 Guide til hvilke køkkenredskaber, man bør anskaffe sig
🔸 Opskrifter, hvor køkkenmaskinen tages flittigt i brug
🔸 Information om Kenwood
🔸 Gennemgang af diverse tests, som vi har undersøgt og analyseret

Bemærk venligst, at Forbrugsguiden ikke selv tester produkter, men samler derimod resultaterne af uvildige tests, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

I nedenstående sektion finder du en oversigt over de bedste Kenwood køkkenmaskiner, baseret på analyser af en lang række ekspert tests. Vi har samlet modellerne her på siden, og du kan se i de grønne bokse, hvor de forskellige modeller er blevet testet henne. Du finder også en oversigt over forhandlerpriser, så du nemt og hurtigt kan se hvilken forhandlere der er billigst.

Vi håber at denne oversigt vil hjælpe dig med at finde den Kenwood køkkenmaskine, der passer til dine behov.


Kenwood Chef XL KVL4100S

✅ 84 ud af 100 point hos det britiske testmagasin Kagoo.co.uk

Kenwood Chef XL KVL4100S

 

.
Kenwood Chef XL KVL4100S er blevet testet og anmeldt af det britiske testmagasin Kagoo.co.uk. Eksperter er begejstrede for denne køkkenmaskine, som de henholdsvis kåret som testvinder og tildelte 84 ud af 100 point.

Dette har de blandt andet gjort, da de er glade for maskinens store kapacitet og alsidighed. Til gengæld nævner eksperterne, at Kenwood Chef XL KVL4100S ikke er lige så god til at lave pandekagedej og mayonnaise sammenlignet med andre modeller.

Rummelig køkkenmaskine

Med Kenwood Chef XL KVL4100S får man en rummelig køkkenmaskine med en kapacitet på 6,7 liter. Der er derfor mulighed for at tilberede store portioner på én gang. Når man tilbereder maden i skålen, vil man ikke opleve en masse sprøjt og stænk takket være sprøjteskærmen.

Betjeningen af Kenwood Chef XL KVL4100S er simpel, da modellen betjenes med hjælp fra en stor drejeknap. På drejeknappen kan man justere hastigheden, så man kan gøre brug af den hastighed, der passer bedst til de pågældende ingredienser.

Fremragende køkkenmaskine, ifølge eksperterne

Ifølge eksperterne er Kenwood Chef XL KVL4100S en ”fremragende køkkenmaskine”, der kan bruges til mange forskellige formål i et køkken. Eksempelvis skriver eksperterne fra Kagoo.co.uk, at denne køkkenmaskine klarer de fleste ”opgaver til perfektion” uanset, hvad man skal lave.

Eksperterne fremhæver ydermere, at den er ”nem at anvende” og ”komme i gang med”, så man ikke behøver at bruge meget tid på dette. Samtidigt hæfter de sig ved, at Kenwood Chef XL KVL4100S ikke larmer meget under brug, hvilket altid er et plus.

Selvom eksperterne generelt er glade for Kenwood Chef XL KVL4100S, nævner de kort, at modellen er forholdsvis dyr.

Alsidig køkkenmaskine

Kenwood Chef XL KVL4100S er en alsidig køkkenmaskine, der kan anvendes til både de bløde og de mere krævende ingredienser takket være motoren på 1200 Watt. Herved er der mulighed for at benytte sig af maskinen, hvis man eksempelvis ønsker at lave en mere tung dej til brød.

Vælger man at investere i denne køkkenmaskine, medfølger der både en K-spade, en dejkrog samt et piskeris. Det er derfor muligt at bruge modellen til alt lige fra at piske til at mose, mikse, ælte, røre og blande. Har man brug for mere tilbehør, kan man tilkøbe ekstra.

Sidst men ikke mindst er Kenwood Chef XL KVL4100S forsynet med en trinløs elektronisk hastighedskontrol. På den måde har man fuld kontrol over hastigheden under tilberedningen.

Fordele

 • Let at betjene
 • Kraftfuld motor
 • Fungerer godt med brøddej
 • Meget stor skål
Ulemper

 • Højere støjniveau end annonceret

Nøgleoplysninger – Kenwood Chef XL KVL4100S:
🔴 Højde: 34,5 centimeter
🔴 Bredde: 38,5 centimeter
🔴 Dybde: 28 centimeter
🔴 Vægt: 7,658 kilo
🔴 Watt: 1200
🔴 Kapacitet: 6,7 liter
🔴 Antal hastigheder: Trinløs hastighedskontrol
🔴 Piskeris medfølger
🔴 Dejkrog medfølger
🔴 K-spade medfølger

Udvalgte fordele ved Kenwood Chef XL KVL4100S: 
 Kraftfuld motor
 Medfølgende tilbehørsdele
 Trinløs hastighedskontrol
 Kapacitet på 6,7 liter
 Sprøjteskærm

Her kan du se en unboxing video af Kenwood Chef XL KVL4100S. Videoen er produceret af WhiteAwsy.com:


Kenwood Chef KVC3170S

Kenwood Chef KVC3170S

 

Klassisk Kenwood model

Kenwood Chef KVC3170S kommer i det traditionelle Kenwood-design, der er lidt til den industrielle side. Denne model er nemlig ikke så prangende som andre modeller, men den er solid og en smule firkantet.

Designet er også skabt til at gøre modellen så brugervenlig som mulig, idet der kun findes få afbrydelser i designet – en af disse er drejeknappen på siden, hvor man justerer den trinløse hastighed efter opgave. Den trinløse hastighedskontrol gør, at man får en mere jævn overgang fra én hastighed til den næste, og det gør, at man vil opleve mindre spild og sprøjt. 

Med stærk motor

Denne køkkenmaskine fra Kenwood er udstyret med en del hestekræfter, idet motoren har en effekt på 1000 watt. Det er en del, og sammen med det særligt designede værktøj gør det, at man vil kunne udføre rigtig mange opgaver på modellen.

Der medfølger nemlig både værktøj til at piske, ælte, blande og mikse, og de mange kræfter gør, at man let vil kunne få både en god æltning af tunge deje men også en sammenblanding af ingredienser, så der hverken er klumper eller ujævnheder.

Der medfølger en skål i rustfrit stål, og denne har en kapacitet på 4,7 liter. Det er relativt meget, og en af Kenwood Chef KVC3170S’s forcer er netop at håndtere store portioner ad gangen.

Model, der kan justeres

Denne model er designet til at kunne levere et godt resultat hver gang – og uden et stort svineri i køkkenet. Derfor medfølger der en sprøjteskærm, som fungerer som et værn imod eventuelle sprøjt fra skålen.

Man kan af og til med en køkkenmaskine opleve, at både piskeris og dejkrog er for høj eller for lav i forhold til ingredienserne, således at man ikke får dem alle med i piskningen eller æltningen. Dette er der taget højde for på Kenwood Chef KVC3170S, for der medfølger en nøgle til modellen, som gør, at man kan ændre på netop placeringen af værktøjerne.

Fordele

 • Stærk
 • Ikke højlydt
 • Perfekt til kager og brød
Ulemper

 • Dyr

Nøgleoplysninger – Kenwood Chef KVC3170S 
🔴 Højde: 30 centimeter
🔴 Bredde: 38 centimeter
🔴 Dybde: 28 centimeter
🔴 Vægt: 7,3 kilo
🔴 Watt: 1000
🔴 Kapacitet: 4,7 liter
🔴 Antal hastigheder: Trinløs
🔴 Piskeris medfølger
🔴 Dejkrog medfølger
🔴 K-spade medfølger

Udvalgte fordele ved Kenwood Chef KVC3170S: 
 Klassisk Kenwood-udseende
 Trinløs hastighed
 God styrke på 1000 watt
 Flere værktøjer medfølger
 Mulighed for justering af højde-placering af værktøjet


Kenwood Chef XL Elite KVL6170S

✅ God anmeldelse hos den britiske blog Realmumreview.com

Kenwood Chef XL Elite KVL6100S

 

.
Kenwood Chef XL Elite KVL6170S er blevet testet og anmeldt af den britiske blog Realmumreview.com, der har givet køkkenmaskinen en god anmeldelse. Dette har eksperterne gjort, da de er begejstrede for modellens flotte design og alsidighed. Til gengæld er de mindre vilde med, at Kenwood Chef XL Elite KVL6170S er forholdsvis stor.

Flot og kraftfuld køkkenmaskine, ifølge eksperterne

Ifølge eksperterne fra Realmumreview.com er Kenwood Chef XL Elite KVL6170S ”en æstetisk tiltalende” køkkenmaskine med et ”meget flot design”. Eksperterne mener, at denne model vil se godt ud på ethvert køkkenbord.

Realmumreview.com fremhæver ydermere, at Kenwood Chef XL Elite KVL6170S både er ”effektiv” og kraftfuld”, så det ”er super nemt og hurtigt at blande og tilberede alle mulige ingredienser”. Samtidigt hæfter de sig ved, at modellen kommer med flere tilbehørsdele samt med mulighed for at tilkøbe ekstra dele, hvilket er et stort plus.

Selvom eksperterne generelt er glade for Kenwood Chef XL Elite KVL6170S, nævner de, at den fylder en del. Dette er ikke helt optimalt, hvis man har et mindre køkken.

God hjælper i køkkenet

Med Kenwood Chef XL Elite KVL6170S får man en ekstra hånd i køkkenet, der kan klare et hav af forskelligartede opgaver. Da maskinen kommer med både en K-miksestang, et turbopiskeris og en dejkrog har man det tilbehør, man skal bruge for at kunne bage og tilberede mad.

Derudover kommer Kenwood Chef XL Elite KVL6170S med en kraftfuld motor med en effekt på 1400 Watt samt en elektronisk hastighedskontrol. Med den elektroniske hastighedskontrol kan man justere hastigheden efter behov alt efter de specifikke ingredienser.

Rummelig køkkenmaskine med skål i rustfrit stål

Kenwood Chef XL Elite KVL6170S er en rummelig køkkenmaskine med en skål på 6,7 liter. Skålen er lavet af rustfrit stål og giver mulighed for, at man kan lave store portioner på én gang.

Når man gør brug af køkkenmaskinen, er man sikret, at hele køkkenbordet ikke bliver fyldt med mad. Kenwood Chef XL Elite KVL6170S har nemlig en sprøjteskærm, der forhindrer skålens indhold i at sprøjte ud på hele bordet.

Sidst men ikke mindst kan man selv justere både piskeriset og miksestangen, hvis tilbehøret sidder for højt eller for lavt i maskinen. Man skal blot fjerne værktøjet med en skruenøgle, hvorefter det er muligt at regulere på skaftet.

Fordele

 • Nem at rengøre
 • Robust
 • Masser af fastgørelse
 • Godt køb til prisen
Ulemper

 • Stort madaftryk

Nøgleoplysninger – Kenwood Chef XL Elite KVL6170S:
🔴 Højde: 35 centimeter
🔴 Bredde: 30 centimeter
🔴 Dybde: 43 centimeter
🔴 Vægt: 8,9 kilo
🔴 Watt: 1400
🔴 Kapacitet: 6,7 liter
🔴 Antal hastigheder: Elektronisk hastighedskontrol
🔴 Piskeris medfølger
🔴 Dejkrog medfølger
🔴 K-spade medfølger

Udvalgte fordele ved Kenwood Chef XL Elite KVL6170S:
 Sprøjteskærm
 Skål på 6,7 liter
 Kraftfuld motor
 Elektronisk hastighedskontrol
 Masser af tilbehør

Her kan du se en kort video af Kenwood Chef serien. Videoen er produceret af Kenwood Global: 


Kenwood KMX750

Kåret til ”Best Buy” hos det store, britiske testmagasin Which.co.uk 
✅ 85 ud af 100 point hos det britiske Good Housekeeping Institute

Kenwood KMX750

 

.
Kenwood KMX750 modellen er blevet testet af 2 forskellige ekspertkilder, som omfatter det britiske testmagasin Which.co.uk og British Good Housekeeping Institute.

Alle 2 ekspertkilder er meget begejstrede for denne model fra Kenwood, og det betyder, at modellen får rigtig gode karakterer og omtaler fra eksperterne.

Stilfuld og stærk maskine

Kenwood KMX750 hører til de køkkenmaskiner, som både er meget kraftfulde og samtidig vil se godt ud på køkkenbordet. Denne model kommer i forskellige farver som for eksempel sort, hvid og rød, og den har et strømlinet og glat design uden elementer, der bryder designet.

Her er med Kenwood KMX750 også tale om en stærk køkkenmaskine med mange kræfter, for modellen kommer med en effekt på 1000 watt, hvilket er en del. Det betyder, at modellen vil være i stand til at ælte selv de tungere brøddeje sammen.

Dette er også en rummelig model, for den medfølgende skål, der er fremstillet i rustfrit stål, har en kapacitet på 5 liter.

Til mange opgaver

Denne maskine med forskellige værktøjer, som man kan benytte til at udføre forskellige opgaver. Her er derfor tale om både et piskeris, en K-spade og en dejkrog. Piskeriset kan benyttes til for eksempel at piske flødeskum eller æggehvider, K-spaden til at blande og mikse og dejkrogen til at ælte tungere deje sammen.

Modellen er udstyret med en hastighedskontrol med 6 niveauer, hvor man jævnt kan øge hastigheden, så der ikke opstår sprøjt og spild. Kenwood KMX750 er også skabt til at være en meget sikker køkkenmaskine, og derfor stopper modellen med at arbejde, hvis hovedet på modellen løftes.

En af de bedste modeller på markedet, ifølge eksperterne

Det britiske testmagasin Which.co.uk kalder Kenwood KMX750 for en af de bedste modeller, der findes, og først og fremmest synes de, at modellen er utrolig flot i sin retro-stil.

Også ydeevnerne modtager stor ros, for ifølge Which.co.uk er modellen god til alle de stillede opgaver – og så larmer den heller ikke så meget i brug. Which.co.uk er så begejstrede for modellen, at de ikke mener, at Kenwood KMX750 har nogen større fejl.

Også det britiske Good Housekeeping Institute er begejstrede for maskinen. De kommenterer blandt andet, at modellen klarer alle de stillede opgaver rigtig godt, og så mener de, at modellen både er flot, stærk og stabil.

Good Housekeeping Institute fremhæver desuden, at Kenwood KMX750 er en meget brugervenlig køkkenmaskine, for det er let at skifte mellem værktøjerne. De britiske eksperter synes dog også, at prisen er noget til den dyre side. Og så er modellen bedst til lidt større portioner – for eksempel har den svært ved kun at piske et enkelt æg.

Fordele

 • Whisks and whips well
 • Excellent at kneading
 • Mixes cake batter well
 • Nice and light
 • Easy to use
Ulemper

 • Ret tung
 • Svært at vedhæfte stænkskærm
 • Ikke god til smørcreme

Nøgleoplysninger – Kenwood KMX750 
🔴 Højde: 35,5 centimeter
🔴 Bredde: 24 centimeter
🔴 Dybde: 38,5 centimeter
🔴 Vægt: 9,1 kilo
🔴 Watt: 1000
🔴 Kapacitet: 5 liter
🔴 Antal hastigheder: 6
🔴 Piskeris medfølger
🔴 Dejkrog medfølger
🔴 K-spade medfølger

Udvalgte fordele ved Kenwood KMX750: 
 Flot og stilfuld model
 Stærk model på 1000 watt
 God skålkapacitet på 5 liter
 Kan både piske, ælte, blande og mikse sammen
 Højt sikkerhedsniveau 


Andre testvindere

I denne artikel har vi nu gennemgået flere Kenwood-køkkenmaskiner, som har fået topkarakterer af eksperter igennem forskellige tests.

Udover disse topscorere fra Kenwood findes der også mange andre gode køkkenmaskiner på markedet, og for at sikre et så nuanceret overblik som muligt vil vi i dette afsnit gennemgå andre køkkenmaskiner, der også har fået ros af eksperterne.


KitchenAid Artisan køkkenmaskine

✅ Anbefalet hos britiske telegraph.co.uk
✅ Anbefalet hos Good Housekeeping Institute
✅ 4,4 stjerner ud af 5 hos trustedreviews.com

KitchenAid Artisan

 

.
Den britiske avis Telegraph og det britiske Good Housekeeping Institute har begge testet flere køkkenmaskiner for at se, om den traditionsrige KitchenAid Artisan køkkenmaskine stadig kan blive siddende på tronen over køkkenmaskiner. Dommen er, at det kan den bestemt. Også ekspertvurderings-sitet trustedreviews.com er glade for modellen og giver den 4,4 ud af 5 stjerner.

Ikon hos bageren

KitchenAid har ikke været til at komme udenom, når man taler køkkenmaskiner. Hverken for professionelle eller amatører. Navnet stammer helt tilbage fra 1918, hvor konerne til cheferne prøvede maskinerne af. En af kvinderne sagde lige ud, at dette var den bedste køkkenhjælper (oversat = kitchen aid), hun havde oplevet, og deraf opstod navnet.

Eksperterne roser KitchenAid Artisan køkkenmaskinen stort over hele linjen, og den er god til alle bage-opgaver lige fra tunge blandinger som brøddej og budding over knasende sprøde kager til de lettere, svampeagtige, bløde konditorkager. Som et plus kan maskinen også sagtens arbejde med små masser, som ellers kan være svære at få rørt ordentligt sammen.

Gode hastigheder

KitchenAid Artisan køkkenmaskine er bygget til at håndtere mange former for bagværk, og der er kræset for detaljerne og brugervenligheden på modellen. For lettere at kunne opnå lige præcis den hastighed, der passer til de individuelle opgaver, er der hele 10 hastighedsintervaller at vælge imellem med soft start-funktion for at undgå spild og sprøjt. KitchenAid Artisan køkkenmaskine er også udstyret med non-slip feet, som gør, at maskinen står så fast som muligt, hvilket er rigtig praktisk, når de høje hastigheder benyttes, eller de tungere masser æltes. Her kan selv gode køkkenmaskiner nemlig have svært ved ikke at bevæge sig.

Stilrent design

Man kan ikke sige KitchenAid uden at tænke på design og udformning også. Stilen er strømlinet og spektakulær og ser flot ud på ethvert køkkenbord, og tilmed larmer den ikke ret meget. Den kan købes i den ikoniske røde farve, men også i hele 27 andre farver, som hurtigt leder tankerne hen på en amerikansk diner fra 1950’erne. Kvaliteten er helt i top, og maskinen kan holde rigtig længe, men KitchenAid Artisan køkkenmaskinen kommer med en pris, for KitchenAid køkkenmaskiner er ikke billige. Tidligere har netop KitchenAid Artisan køkkenmaskine været brugt i det kendte britiske bageprogram The Great British Bake Off.

Fordele

 • Meget god kvalitet
 • Ekstremt god til alle bagningsopgaver
 • Fungerer godt selv med små portioner
 • 10 hastighedsintervaller
Ulemper

 • Dyr
 • Grundlæggende instruktioner
 • Svært at montere og fjerne trådpisk
 • Forårsager lidt rod
 • Når du tilføjer mel under blanding
 • Hastighedsindstillinger svære at læse

Udvalgte fordele ved KitchenAid Artisan køkkenmaskine:
 Rigtig god kvalitet
 Særdeles god til alle bage-opgaver
 Arbejder godt med også små portioner
 10 hastighedsintervaller
 Enestående design


Electrolux EKM6000

✅ Anbefalet hos det norske teknikmagasin Tek.no

Electrolux EKM6000

 

.
Modellen Electrolux EKM6000 har også været inkluderet i det norske teknikmagasin Tek.no’s test af ni forskellige køkkenmaskiner. Modellerne er blevet testet på forskellige parametre som blandt andet pris, størrelse, motorkraft og funktioner, og de norske eksperter konkluderer, at Electrolux EKM6000 klarer sig godt i testen. Derfor får denne model en flot placering i den norske test og anbefales til forbrugerne som en god model.

Stærk model til god pris 

Electrolux EKM6000 vil være et godt valg for den forbruger, som har brug for en alsidig og stærk køkkenmaskine, som ikke koster i nærheden af de mest avancerede og kendte maskiner. Electrolux EKM6000 har nemlig en god pris og leverer god kvalitet til prisen. Her er også tale om en flot køkkenmaskine i en blank sort farve med runde kanter.

Electrolux EKM6000 er herudover en stærk køkkenmaskine, som måske ikke har feltets største styrke, men alligevel er modellen udstyret med en kraftfuld motor på 1200 watt.

Kan ælte, røre, piske og blande 

Electrolux EKM6000 er en alsidig køkkenmaskine, som er designet til at assistere i køkkenet, så madlavningen bliver lettere. Derfor er modellen i stand til både at kunne piske for eksempel flødeskum eller æggehvider, men også ælte dej, blande sammen og mose ingredienser.

Electrolux EKM6000 kommer med en god størrelse skål på 5,7 liter, og så findes der 10 forskellige hastigheder på modellen. Det betyder, at man lettere kan justere hastigheden og finde den hastighed, der passer til typen af ingredienser i skålen.

Speciel model 

Tek.no mener, at Electrolux EKM6000 har et meget specielt udseende, som vil passe godt til køkken-nørden, idet modellen ligner noget fra en science fiction-film. Electrolux EKM6000 har en alternativ måde at fæstne piskeris på, og det gør, at det ikke kommer til at sidde uheldigt fast, og så kommenterer eksperterne, at Electrolux EKM6000 både er stabil og bevæger sig med jævne bevægelser, som ikke er for voldsomme.

Electrolux EKM6000 kommer også med en interessant LED-belysning, som lyser modellen op, hvilket er en sjov ide, ifølge eksperterne, og det konkluderes, at Electrolux EKM6000 generelt gør et godt indtryk. Dog savner eksperterne lidt mere kraft end de 1200 watt.

Fordele

 • Kraftfuld motor
 • Let at bage
Ulemper

 • Højlydt ved brug

Udvalgte fordele ved Electrolux EKM6000: 
 Specielt og anderledes design
 Motor på 1200 watt
 Kan ælte, piske, mose og blande
 10 forskellige hastigheder
 Meget stabil og robust model


Bjørn Teddy Varimixer

Designet til let betjening 

Bjørn Teddy Varimixer er skabt med det hovedformål at kunne fungere som en god hjælper i køkkenet for forbrugeren og assistere ved alle typer af opgaver. Derfor er modellen særligt skabt til at være brugervenlig og let at betjene. Modellen er både ergonomisk designet, og så har den en multifunktionel betjeningsknap på begge sider af modellen, som letter arbejdsprocessen yderligere for forbrugeren. Herudover gør denne udformning også, at det er lettere at montere de forskellige værktøjer.

Til piskning og æltning 

Bjørn Teddy Varimixer er ikke den mest kraftfulde køkkenmaskine på markedet med en motor på kun 500 watt, hvilket er meget mindre end de avancerede modeller. Til gengæld er værktøjet skabt til at være så effektivt, at det arbejder helt ud til skålens kant og sørger for at røre hele indholdet i skålen rundt.

Der medfølger både piskeris, dejkrog og spatel med Bjørn Teddy Varimixer, hvilket betyder, at denne model både kan klare piskeopgaver såsom flødeskum, æggehvider og saucer samt ælteopgaver, når det kommer til bagværk.

Model med Safety Guard 

Bjørn Teddy Varimixer kommer med en skål på fem liter, som er designet til at kunne klare at blive anvendt ofte, og så har modellen fem hastighedstrin. Herudover har Bjørn Teddy Varimixer en intelligent motor, som er sikret mod overbelastning.

Sikkerhed er også et gennemgående tema for Bjørn Teddy Varimixer, for modellen er udstyret med en fastmonteret Safety Guard, som har den funktion, at man ikke ved et uheld kan komme til at stikke hånden ned i skålen, mens maskinen arbejder.

Fordele

 • Ergonomisk designet
 • Fokus på let brugelighed
 • Dejkrog og piskeris inkluderet
 • 5 hastigheder
 • Høj beskyttelse med sikkerhedsværn
Ulemper

 • Dyr

Udvalgte fordele ved Bjørn Teddy Varimixer: 
 Ergonomisk designet
 Fokus på brugervenlighed
 Dejkrog og piskeris medfølger
 5 hastigheder
 Høj beskyttelse med Safety Guard


Bosch MUM54A00 

God pris og styrke

Bosch MUM54A00 hører til de lidt mere prisvenlige køkkenmaskiner på markedet, idet modellerne fra Kenwood ofte er meget dyre.

Derfor vil denne model fra Bosch være et godt valg for den forbruger, der ønsker et lidt billigere alternativ, eller for den forbruger, der skal købe sin første køkkenmaskine.

Bosch MUM54A00 kommer stadig med en stærk motor, som næsten er lige så kraftig som de dyrere modeller, for her er tale om 900 watt, som gør, at modellen både vil være i stand til at håndtere lette og tunge konsistenser. Denne model er desuden udstyret skål med en medium-kapacitet på 3,9 liter, som er lidt mindre end de fleste Kenwood køkkenmaskiner. 

Med dejkrog og 2 piskeris

Bosch MUM54A00 kommer i et enkelt og måske lidt futuristisk design i kontrastfarver, og modellen er skabt i et lige design med bløde kanter. For at kunne varetage mange forskellige opgaver kommer modellen med 2 forskellige piskeris samt en dejkrog. Dermed vil man både kunne ælte, mikse og piske på modellen. De 2 piskeris er nemlig henholdsvis et groft og fint et af slagsen.

Denne model har fokus på brugervenlighed, den er udstyret med en multifunktionel arm, hvor man kan skifte mellem værktøjerne med et enkelt tryk. Den er desuden udstyret med 7 forskellige hastigheder, som gør, at man let kan finde det niveau, der passer til den individuelle opgave.

Planetarisk bevægelse

Bosch MUM54A00 opererer via en såkaldt planetarisk bevægelse, og det går ud på, at skålen står stille under arbejdet, mens det er værktøjet, der bevæger sig i kraftige baner. Værktøjet bevæger sig nemlig i forskellige retninger og rundt omkring egen akse, hvilket giver et jævnt og ensartet arbejdsresultat.

Denne køkkenmaskine har også et højt niveau af sikkerhed, idet modellen har kraftige gummifødder, som sikrer en høj stabilitet, og så kan modellen kun starte, hvis værktøjet er placeret korrekt.

Fordele

 • Flere forskellige funktioner
 • Stort værktøjssortiment og stænkskærm
 • Automatisk kabelspoling
Ulemper

 • Hakkemaskine tåler ikke opvaskemaskine

Nøgleoplysninger – Bosch MUM54A00 
🔴 Højde: 28,2 centimeter
🔴 Bredde: 28 centimeter
🔴 Dybde: 27,1 centimeter
🔴 Vægt: 5,2 kilo
🔴 Watt: 900
🔴 Kapacitet: 3,9 liter
🔴 Antal hastigheder: 7
🔴 2 piskeris medfølger
🔴 Dejkrog medfølger

Udvalgte fordele ved Bosch MUM54A00: 
God styrke på 900 watt
3 værktøjer medfølger
7 hastigheder
Arbejder med planetariske bevægelser
Høj sikkerhed 


KitchenAid 5K45SS Classic

✅ 86 ud af 100 point hos det britiske Good Housekeeping Institute

KitchenAid 5K45SS Classic

 

.
Modellen KitchenAid 5K45SS Classic er blevet testet af det britiske Good Housekeeping Institute, som har udført en solotest af modellen. De er begejstrede for denne maskine, og den får høje karakterer.

Flot vintage-køkkenmaskine

Denne model Classic kommer i et flot og retro-agtigt design, som man kender fra KitchenAid og ligner en opgraderet version af et køkkenredskab fra 1950’erne i USA. Designet er strømlinet og glat og især et plus, hvis man kan lide vintage-stilen.

Denne maskine er udstyret med et unikt bevægelses-system, idet denne model har planetariske bevægelser – det betyder, at det er skålen, der står stille under arbejdet, mens værktøjet bevæger sig i forskellige retninger.

Det gør også, at der ikke er lige så stort et behov for mange watt for at kunne udføre selv tunge opgaver, og KitchenAid 5K45SS Classic kommer da også ”kun” med 275 watt, hvilket er meget mindre end Kenwood-modellerne.

10 hastigheder

KitchenAid 5K45SS Classic er udstyret med forskellige værktøjer, så modellens alsidighed øges – her er tale om en dejkrog, et almindeligt piskeris og et fladt piskeris. Det vil gøre modellen i stand til både at ælte, mikse, blande og piske – plus man kan købe ekstraværktøj til modellen, hvis man ønsker flere anvendelsesmuligheder.

KitchenAid 5K45SS Classic er udstyret med yderligere 10 forskellige hastigheder, som hver især passer til de forskellige typer af opgaver. 

Flot og velfungerende model, ifølge eksperterne

Good Housekeeping Institute giver KitchenAid 5K45SS Classic 86 point ud af 100 og er dermed meget begejstrede for modellen. De forklarer, at KitchenAid 5K45SS Classic er en rigtig flot køkkenmaskine, som virkelig vil pynte på køkkenbordet, og så er den meget velfungerende i brug.

Modellen klarede alle de stillede opgaver rigtig godt, og især på områderne æltning og blanding udmærker modellen sig.

Dog er der forbedringer at hente, når det kommer til at piske æggehvider, for her er det svært for modellen at nå bunden af skålen. Den modtager desuden også ros for en høj brugervenlighed.

Fordele

 • Ikonisk og smukt design
 • Effektiv
 • God og stor kapacitet
Ulemper

 • Nogle “kompatible” vedhæftede filer er ikke så kompatible

Nøgleoplysninger – KitchenAid 5K45SS Classic 
🔴 Højde: 35,3 centimeter
🔴 Bredde: 35,8 centimeter
🔴 Dybde: 22,1 centimeter
🔴 Vægt: 10,5 kilo
🔴 Watt: 275
🔴 Kapacitet: 4,3 liter
🔴 Antal hastigheder: 10
🔴 2 piskeris medfølger

Udvalgte fordele ved KitchenAid 5K45SS Classic: 
Rigtig flot køkkenmaskine i retro-design
Planetariske bevægelser
3 værktøjer medfølger
Mulighed for tilkøb af mere værktøj
10 hastigheder 


Kenwood KMX760BC Røremaskine

✅ 4,7 ud af 5 stjerner i forbrugerbedømmelse hos PriceRunner
✅ 4,5 ud af 5 stjerner hos HonestJohn.co.uk
✅ 4,5 ud af 5 stjerner hos Trusted Reviews
✅ 4,9 ud af 5 stjerner i forbrugerbedømmelse hos John Lewis

Kenwood KMX760BC Røremaskine

.

Din personlige køkkenhjælp

Kenwood kMix KMX760BC kan blive din personlige hjælp i køkkenet. Med denne model kan du trygt begive dig ud i nye opskrifter. Maskinen evner det hele med det rette valg af tilbehør, uanset om du vil røre, ælte eller mose ingredienserne.

Takket være variabel hastighedsfunktion bliver dine ingredienser blandet optimalt. Maskinen har 6 forskellige hastigheder. Tilpas tempoet til de valgte ingredienser. Med en motoreffekt på 1000 watt, kan røremaskinen med lethed håndtere selv en kraftig dej.

KMX760BC er en multidimensionsmixer med hjælpemidler som piskeris, dejkrog og dejpisker.

Kompakt og innovativt design

KMX760BC er ikke bare effektiv i brug, men er også flot at have stående i køkkenet. Den har et kompakt design med metallisk finish, som udstråler kvalitet og godt håndværk. Maskinen har praktisk ledningsopbevaring.

Skålen kan rumme 5 liter og har ergonomisk håndtag. Den er let at rengøre, og som bonus tåler den opvaskemaskine. Det samme gør maskinens forskellige andre dele.

For optimal sikkerhed stopper maskinen automatisk ved løft af låget. Stænkbeskyttelse sikrer, at ingredienserne forbliver i skålen under brug. Stænklåget har et stort indføringsrør, så du hurtigt og bekvemt kan tilføje ingredienser, mens maskinen arbejder.

Kenwood KMX760BC vs. markedet

Kenwood kMix KMX760BC får en høj bedømmelse på 4,5 ud af 5 stjerner af eksperter ved Trusted Reviews og HonestJohn.co.uk. Som fordele ved produktet fremhæver Trusted Reviews: robust konstruktion, fantastisk præstation og alle dele tåler opvaskemaskine. HonestJohn.co.uk giver produktet stjerner inden for forskellige områder:

  Pris: 4/5
Funktioner: 4/5
Værdi: 4,5/5
Funktionalitet: 4,5/5
Design: 4,5/5

Også forbrugerne giver modellen en flot bedømmelse. KMX760BC får henholdsvis 4,7 og 4,9 ud af 5 stjerner af forbrugere hos PriceRunner og John Lewis. Hos John Lewis giver kunderne produktet mærkaterne ”Fremragende kvalitet” og ”Fremragende værdi”. Forbrugerne udviser tilfredshed med modellens brugervenlighed, ydeevne, design og alsidighed.

En kunde hos John Lewis skriver for eksempel: ”Elsker min nye KMix. Meget nem at bruge, flot og stille med fremragende resultater”. En anden tilfreds forbruger skriver: ”Denne metalliske Kenwood røremaskine er robust. Dens tilbehør føles solidt, holdbart og af høj kvalitet. Jeg er sikker på, at den holder i mange år frem”. En tredje kunde oplever skriver: ”Jeg er så tilfreds med røremaskinen. Fantastisk surdej og kager. Skålen i rustfrit stål er let at rengøre”.

Nøgleoplysninger – Kenwood KMX760BC:
🔴 Højde: 35,3 centimeter
🔴 Bredde: 24 centimeter
🔴 Dybde: 38,5 centimeter
🔴 Vægt: 9,1 kilo
🔴 Watt: 1000
🔴 Kapacitet: 5 liter
🔴 Antal hastigheder: Variabel hastighedsfunktion
🔴 Inkluderet tilbehør: dejkrog, piskeris, dejpisker

Udvalgte fordele ved Kenwood KMX760BC:
God bedømmelse
Variabel hastighedsfunktion
Innovativt stænklåg
  6 forskellige hastigheder
Multifunktionel

Det skal du være opmærksom på, når du køber ny køkkenmaskine

Der findes rigtig mange typer af køkkenmaskiner på markedet, som spænder fra helt simple til meget avancerede. Derfor er det en rigtig god ide at kende sit behov, inden man går ud og køber en ny model.

Det norske teknikmagasin Tek.no guider her til, hvad man skal være opmærksom på:

Funktioner

Tek.no skriver, at på funktionsområdet er der meget stor variation iblandt modellerne, og de enkle modeller kan stort set kun mekanisk behandle dej eller piskning. Der vil ofte medfølge dejkrog og piskeris, og en sådan model vil være tilstrækkelig til at ælte brøddej eller piske fløde til varm kakao.

De mest avancerede modeller kommer derimod med meget forskelligt tilbehør, som gør dem i stand til både at piske, ælte, mose, hakke, snitte, blende med mere. Man vil derfor kunne bruge denne type køkkenmaskine til mange flere formål, således at man ikke kun kan anvende den til desserter, men også som en aktiv del af aftensmåltidet.

Hvis man overvejer at anskaffe sig en køkkenmaskine med mange funktioner, så bør man dog også overveje, om man virkelig får brug for alle de ekstra funktioner, for modeller med mange funktioner koster også ekstra i forhold til en mere simpel model.

Man bør også se efter aspekter såsom brugervenlighed og rengøring, for hvis en model kommer med meget ekstra-tilbehør, så vil der også være mere opvask. Undersøg om delene kan komme i opvaskemaskinen, og ellers hvor besværlige de lader til at være selv at få gjort rene.

Se også efter modellens betjeningspanel – er her mange eller få knapper, og virker modellen intuitiv i brug?


Forskellige redskaber til forskellige behov i køkkenet

I denne artikel har vi gennemgået forskellige køkkenmaskiner, der alle har en masse brugbare funktioner. Det varierer dog fra maskine til maskine, hvad hver enkelt præcist er god til, ligesom der medfølger forskelligt tilbehør til de forskellige maskiner.

Alle hjemmekokke har brug for forskellige funktioner til individuelle behov, så derfor er det vigtigt præcist at vide, hvad ens køkkenmaskine skal bruges til, og hvilke alternativer man eventuelt kan investere i i stedet. Her kan du læse mere om hvilke vigtige faktorer du bør overveje, får du begynder at shoppe efter køkkenredskaber:

Bagning: Hvis bagning er hovedformålet i køkkenet, så er en køkkenmaskine ikke til at komme udenom. Det er vigtigt først og fremmest at se efter en køkkenmaskine med en kraftig men smidig dejkrog. Det er dejkrogen, der ælter dejen sammen. Herefter er det en god ide at se efter maskinens evner inden for æltning af mere flydende kagedej, samt hvor godt den pisker æggehvider og flødeskum, som er nogle af de funktioner, man oftest vil komme til at bruge til bagværk. Se også efter hvilke piskeris, der medfølger.dej til koekkenmaskine

Vil man ikke investere i en køkkenmaskine, kan en håndmixer også klare arbejdet, så længe den er udstyret med en dejkrog. Det bliver dog uundgåeligt mere besværligt at ælte og piske med en håndmixer, da man selv skal holde mixeren og overvåge hele processen, samt at håndmixeren ikke kan håndtere lige så store portioner, som køkkenmaskinen kan. Har man hverken håndmixer eller køkkenmaskine, kan man bruge foodprocessoren som nødløsning til at ælte dej, men det vil ikke fungere optimalt.

Grøntsager: Har grøntsagerne førsteprioritet, så er en foodprocessor et godt valg, for den kan både rive, hakke og skære grøntsager i skiver meget hurtigt, nemt og præcist. Faktisk bedre end en køkkenmaskine vil kunne.groentsager til koekkenmaskine

Medfølgende minihakkere til køkkenmaskinen kan dog sagtens være en god hjælper til grøntsagerne, for den kan udmærket klare opgaver som at hakke krydderurter, løg og tomater med mere. Til gengæld kan den ikke rive eller skære, og dens lille størrelse giver også en lille kapacitet.

Kødhakning: For at kunne hakke kød ordentligt er der brug for at føre kødet gennem en rigtig kødhakker. Det vil ikke fungere at blende kødet eller køre kødet gennem foodprocessorens kniv, for det vil snarere ødelægge kødet. Invester i stedet i en rigtig kødhakker, men de kan også fås som tilbehør til en køkkenmaskine.

Kaffe: Foretrækker man at købe sine kaffebønner hele og selv kværne dem, så er det nødvendigt at investere i en kaffemølle eller kaffekværn. Man kan få deciderede kaffekværne som tilbehør til køkkenmaskinen på visse modeller.

Flydende frugt og grøntsager: Foretrækker man at indtage det daglige frugt og grønt flydende, så er det nødvendigt at investere i en blender. Nogle køkkenmaskiner har også separat tilbehør til at blende og lave for eksempel smoothies. En stavblender kan bruges som alternativ, og den er især god til supper, hvor grøntsagerne er bløde.

Saft: Ønsker man at lave frugt og grønt om til drikkeklar juice, skal det ske i en juicer eller en saftpresser. Saften presses her ud af frugtkødet, således at man har en drikkeklar væske uden kød. Nogle køkkenmaskiner har saftpresser som tilbehør.


Det kan du bruge din køkkenmaskine til

Den danske webshop Imerco.dk skriver, at køkkenmaskinen ofte kan være en rigtig stor hjælp i køkkenet, hvis man husker at bruge den.

En køkkenmaskine kan nemlig ofte varetage rigtig mange typer af opgaver, hvis man blot anvender den rigtigt, for moderne køkkenmaskiner kommer med så meget ekstra udstyr, at mange af de andre typer køkkenapparater bliver overflødige, hvis man har en køkkenmaskine.

Her guider Imerco.dk i samarbejde med en madblogger til, hvilke ting, man kan bruge køkkenmaskinen til:

Ælte brød: Æltet dej på en køkkenmaskine bliver ofte bedre æltet, end hvis man gjorde det i hånden. Især tung dej som rugbrødsdej er lettere på maskinen end i hånden.

kagerKager: Når man skal lave kager eller småkager, så skal dejen være let og luftig, og det kan tage sin tid med smør og sukker. Køkkenmaskinen kan gøre dette let, og så har man tid til at tilberede andre dele af opskriften imens. 

Flødeboller eller marengs: Køkkenmaskinen er især anvendelig, når man skal piske meget og længe. For eksempel hvis man laver marengs eller fyld til flødeboller.

Pandekager: Man slipper for klumper, hvis man anvender køkkenmaskinen til pandekagedejen – og så slipper man også for røre-arbejdet. 

Fars: Moderne køkkenmaskiner kommer også med værktøj til at røre kødfars sammen, og da kødfars kan være tung, så går det hurtigere og lettere med maskinen. 

isIs: Skal man lave hjemmelavet is, så kan køkkenmaskinen let stå for forarbejdet. Rør basen sammen på køkkenmaskinen. Køkkenmaskinen er også velegnet til parfait, hvor der skal røres rigtig meget.

Kartoffelmos: Det er de færreste, der overvejer, at man kan lave kartoffelmos på en køkkenmaskine. Men det er faktisk let, og så sikrer maskinen, at mosen får luft, så den ikke bliver tung, men i stedet blød og luftig. 


Kom godt i gang med lette opskrifter

Ét er at investere i en køkkenmaskine. Det næste er at komme i gang med at bruge den. Ved første øjekast kan det godt virke lidt uoverkommeligt at komme i gang med at bruge maskinen, for de fleste modeller har mange funktioner og tilbehør.

Kenwood har samlet nogle gode, alsidige og klassiske opskrifter på retter, drikkevarer og desserter, som ikke er for svære at starte ud med. Find opskrifterne på Kenwoods hjemmeside. Hvis du vil have et hurtigt overblik over sværhedsgrader, kan du prøve disse opskrifter. 


Sådan opbevarer du din køkkenmaskine

En køkkenmaskine kan godt fylde en del på køkkenbordet, og hvis man ikke har særlig meget plads, så kan maskinen godt gå hen og være i vejen.

Omvendt så er nogle modeller ligefrem designet til at stå fremme, idet deres design enten er ikonisk eller utrolig flot.

Jyllands-posten.dk guider her til forskellige måder at opbevare køkkenmaskinen på:

Køkkenredskabs-hjørne
Afsæt et hjørne af køkkenet til køkkenapparater som køkkenmaskinen, og afhængig af pladsen så sæt de flotteste eller oftest anvendte apparater her. Især hvis de er i samme serie, vil de se flotte ud og give et professionelt skær over køkkenet. Det kan også blot være én hylde, hvis man ikke har plads på køkkenbordet. 

Ekstra skab 
Hvis man ikke har plads i køkkenets eksisterende skabe, så anskaf et ekstra skab som passer til køkkenets design. Opbevar alle typer af køkkenredskaber her inklusiv køkkenmaskinen for let adgang. 

Bag jalousi-lågen
En jalousilåge er en god måde at bevare en enkel stil i køkkenet, og så er det let at få fat i køkkenmaskinen, når man har brug for den.

Udnyt pladsen i hjørneskabet 
Hjørneskabe er ofte store og rummelige, men de kan være svære at udnytte ordentligt. Installer hylder i hjørneskaber for bedre pladsudnyttelse, som eventuelt kan trækkes ud.

Skuffer
Mange skuffer er rummelige nok til at kunne huse de fleste køkkenapparater. Prioritér for eksempel at have køkkenmaskinen stående fremme og lægge de mindre apparater her i stedet.

Anvend køkkenmaskinen som møbel
Hvis man ikke har skabsplads til køkkenmaskinen, så kan man være kreativ og anvende den som et møbel, der kan huse andre maskiner. Eventuelt så de passer sammen i stilen.

På udtrækshylden
Har man udtrækshylder i skabet, kan køkkenmaskinen stå her. Så er den nem at få ud, når den skal bruges.

Walk-in skab
Hvis man har meget plads i sit hus, så kan man indrette noget af pladsen som en form for walk-in skab, hvor man placerer sine køkkenapparater i stedet for tøj.

Synlighed = hyppigt brug
Hvis man sætter køkkenmaskinen for langt væk, vil man ofte glemme, at man har den, og så får man den ikke brugt. Er her tale om en flot model, så vil den ofte fortjene en plads, hvor man kan se den.


Sådan testes køkkenmaskiner

Det norske teknikmagasin Tek.no har foretaget en tests af forskellige køkkenmaskiner, og her er de parametre, som de norske eksperter især har dømt ud fra:

Basale funktioner: Eksperterne har overvejende set på køkkenmaskinernes evner til at ælte dej og piske flødeskum og således undladt at afprøve eventuelle ekstrafunktioner. Disse simple opgaver kan nemlig i sig selv let fortælle om, hvordan modellernes finmotoriske evner og motoregenskaber arbejder.

Motorkraft: Modellernes effekt er blevet målt.

Stabilitet: Der er blevet set nærmere på, hvor stabile modellerne er, når de arbejder. Vægt er også taget med i betragtningen her.

Tilbehør: Der er set på, hvilket tilbehør der følger med modellerne.

Rengøring: Eksperterne har afprøvet, hvor let rengøringen af modellerne er.

Støj: Modellernes støjniveau er også blevet målt. Efter testene blev det vurderet, at der dog ikke skulle lægges en så høj vægt på dette parameter.


Om Kenwood
kenwood logo

Det svenske mærke Kenwood blev grundlagt tilbage i 1947 af Kenneth Kenwood, og allerede fra start blev der fokuseret både på maskine og kunst, hvor kvalitet og design skulle gå hånd i hånd. Det hele startede med en brødrister, som kunne riste brødet på begge sider.

Fra midt i 1950’erne blev Kenwood så populært, at virksomheden opnåede international succes. Populariteten er kun vokset med årene, og nu sælges der et Kenwood-produkt hvert tredje sekund i verden.

Kenwoods mål er at være både den professionelle kok og amatørkokkens betroede køkkenpartner. Nøgleordene er tillid og innovation, og udvalget af køkkenredskaber er stort, lige fra køkkenmaskiner til kødhakkere, brødristere, foodprocessorer, blendere og håndmixere.

Fokus er også på kunderne, og det er ifølge Kenwood selv deres vigtigste opgave at gøre kunderne glade og tilfredse og gøre deres oplevelser i køkkenet enklere og bedre.

Kenwood har lanceret flere serier, hvoraf kMix-serien er en solid bestseller. Farve og design spiller også en væsentlig rolle for mærket, og ofte er de klassiske toner (rød, sort, hvid) fremtrædende.

Den farverige kok kan da også få redskaber i mere personificerede og iøjnefaldende farver som lyseblå og pink. Ideen er, at køkkenet skal være kunst i sig selv og samtidig være tidløst elegant. Læs mere om Kenwood på hjemmesiden.


Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.

I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Råd & Rön 🇸🇪

Råd & Rön er det svenske forbrugerråd, og ligesom det danske udfører de en masse test af produkter, som forbrugerne anvender i hverdagen. I denne test har Råd & Rön testet 27 forskellige køkkenmaskiner i alle prisklasser og mærker. Du kan læse mere om testen her, men fuld adgang kræver dog abonnement. Det er også muligt at købe sig adgang til enkelte tests alene.

Daily Mail 🇬🇧

Daily Mail er en britisk tabloidavis fra 1896, som udkommer hver dag, og den er Storbritanniens næstmest solgte. Der skrives både om nyheder, sport og underholdning, men også forbrugerstof har en plads. Her testes to køkkenmaskiner, som begge har været brugt i det kendte bage-program The Great British Bake Off for at finde frem til den bedste maskine. Læs mere her.

Dinside.no 🇳🇴

Norsk forbrugersite, der skriver bredt om forbrugerstof. Hovedsagelig beskæftiger sitet sig dog med motor, data, mobil og bolig. Her har sitet testet en enkelt Kenwood-model alene og givet den en bedømmelse fra 1-6 stjerner. Læs mere her.

Expressen 🇸🇪

Expressen er en svensk avis, der udkommer hver aften. Den har over 1 million læsere hver dag og skriver både om nyheder, sport og underholdning. Avisen har også et stort nyhedssite, hvor indholdet er blandet. I denne test af køkkenmaskiner er der testet 5 køkkenmaskiner på forskellige parametre som for eksempel æltning, piskning, brugervenlighed, anvendelighed og holdbarhed. Læs mere her.

Goodhousekeeping.co.uk 🇬🇧

Dette britiske site både tester og skriver om forskellige produkter, der har med hus og have at gøre. Der er ikke tale om en egentlig test af køkkenmaskiner, men sitet har løbende testet et udvalg af køkkenmaskiner. Her får maskinerne så karakterer på en skala op til 100 for at afgøre, hvor gode de er. Læs mere her.

Ønsker du at læse mere om testen af Kenwood KMX750, kan du klikke på dette link.

Ønsker du at læse mere om testen af KitchenAid 5K45SS Classic, kan du klikke på dette link.

Independent 🇬🇧

Avisen er en af de største og mest omfangsrige, britiske aviser. Der skrives om nyhedsstof, sport, politik og udland m.m., men forbrugerstof har også en plads i avisen. I denne test har avisen testet 10 køkkenmaskiner. Læs mere her.

Politiken 🇩🇰

Politiken er grundlagt i 1884 og er i dag stadig en af Danmarks førende aviser. Danske Politiken bringer her en test udført af en levnedsmiddelstekniker, som har gennemprøvet 8 forskellige køkkenmaskiner til avisens tillæg Lørdagsliv. Læs mere her, men adgang til hele testen kræver dog abonnement.

Søndagsavisen 🇩🇰

Den danske ugeavis Søndagsavisen bliver omdelt med posten og skriver om både nyheder, forbrug, livsstil, tests, undersøgelser med mere. Her bringer avisen en laboratorietest af 6 forskellige køkkenmaskiner. Der testes for æltning, piskning, udholdenhed, brugervenlighed og spild/sprøjt. Læs mere her.

The Telegraph 🇬🇧

Den traditionelle britiske avis blev grundlagt i 1855 og udkommer i fysisk form dagligt. The Telegraph har også et stort tilknyttet online-univers. Stort set alle verdens emner har plads i avisen eller på sitet fra nyheder, sport, underholdning, livsstil, forbrug, kultur og business. Her er tale om en test, hvor avisen har sat sig for at finde ud af, om KitchenAid er den bedste køkkenmaskine. Læs mere her.

Trustedreviews.com 🇬🇧

Sitet bringer daglige og detaljerede ekspertvurderinger af elektroniske forbrugerprodukter samt yderligere analyser. Her er en enkelt køkkenmaskine blevet gennemtestet, og herefter er en udførlig anmeldelse blevet skrevet. Læs mere her.

TV2 Norge 🇳🇴

Norges største kommercielle tv-kanal. Kanalen fokuserer både på nyheder, underholdning, sport og livsstil. Her har TV2 Norge testet og sammenlignet 5 forskellige køkkenmaskiner fra forskellige mærker, hvor både billige og dyre modeller er med. Læs mere her.

VG Norge 🇳🇴

VG står for Verdens Gang og er både et online-site og en fysisk avis, som er den næststørste i Norge. Her er 9 forskellige køkkenmaskiner blevet testet og sat op mod hinanden. Der ses både på faktiske evner inden for æltning og piskning men også på funktioner og brugervenlighed. Læs mere her.

Gastromand.dk 🇩🇰

Dansk magasin med fokus på gastronomi, opskrifter, restauranter, kogebøger, gear og køkkengrej set med mænds øjne. Her er der tale om en enkel men grundig test af én køkkenmaskine, nemlig modellen Kenwood KCC9060S Cooking Chef. Du kan læse hele artiklen her. 

Gastromand.dk har ligeledes testet og anmeldt Kenwood Chef XL KVL8470S, som de har givet 6 ud af 6 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Tek.no 🇳🇴

Norges største onlineside for forbrugerteknologi med mere end 900.000 læsere om ugen. Her findes både nyheder, artikler, guides og tests. Her er der tale om en tests af ni forskellige køkkenmaskiner, hvor modellerne Kenwood KVL8320s og Electrolux EKM6000 er inkluderet. Læs mere her.

Which.co.uk 🇬🇧

Which.co.uk er Englands største forbrugermagasin med visionen om at være forbrugernes forlængede arm og hjælper i dagligdagen og sørge for, at forbrugeren får den bedst mulige viden inden køb af produkter. Which.co.uk tester løbende et stort udvalg af forbrugerprodukter, og her gælder det et udvalg af forskellige Kenwood køkkenmaskiner:

Ønsker du at læse mere om testen af Kenwood KMX750, kan du klikke på dette link. Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver abonnement.

Ønsker du at læse mere om testen af Kenwood Chef Titanium KVC7300S, kan du klikke på dette link. Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver abonnement.

YLE 🇫🇮

Yle er den nationale, finske public service-udbyder. Her er der testet 4 forskellige køkkenmaskiner fra forskellige mærker af flere eksperter for at finde frem til den bedste model. Læs mere her.

Digitalreviews.net 🇺🇸

Testmagasinet Digitalreviews.net beskæftiger sig med nyheder og ekspertvurderinger inden for den digitale verden. De vurderer forskellige forbrugerprodukter, hvor de her har testet og anmeldt Kenwood Cooking Chef KCC9040S, som de har kåret som ”Editors Choice”. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Kagoo.co.uk 🇬🇧

Det britiske testmagasin Kagoo.co.uk sammenligner diverse forbrugerprodukter, så det er nemmere for forbrugerne at finde de bedste produkter på markedet. I denne omgang har Kagoo.co.uk testet og anmeldt Kenwood Chef XL KVL4100S, som de har givet 84 ud af 100 point. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Realmumreview.com 🇬🇧

Den britiske blog Realmumreview.com skriver om alt, der handler om børn, familieliv m.m. Derudover tester og anmelder bloggen forskellige produkter heriblandt køkkenmaskiner. Her har de testet Kenwood Chef XL Elite KVL6100S, som de har givet en god anmeldelse. Ønsker du at læse hele anmeldelsen, kan du klikke ind her.

Alternative tests og artikler

Fandt du ikke din ønskede Kenwood røremaskinemodel i denne artikel, kan du med fordel dykke ned i vores linjespecifikke Kenwood køkkenmaskine tests.

Her kan du blandt andet læse vores Kenwood Chef test, vores Kenwood Chef XL test, vores Kenwood Major test og vores Kenwood kMix test, der alle indeholder testvindende modeller.

Ønsker du derimod at læse nogle bredere artikler, hvor der er større fokus på andre producenter end kun Kenwood, kan du med fordel læse vores generelle røremaskine og køkkenmaskine tests. I disse artikler gennemgår vi røremaskiner fra forskellige producenter, og ser nærmere på hvilke modeller der har fået de bedste bedømmelser i eksperternes tests.

Er der et bestemt mærke, der vækker din interesse, kan du passende give dig i kast med en af vores mange producent-specifikke tests.

Her finder du vores Electrolux røremaskine test, vores Teddy Bjørn røremaskine test, vores KitchenAid røremaskine test, vores Bosch køkkenmaskine test og vores Ankarsrum Assistent test, der alle indeholder ekspertvurderede testvindere og topscorere.

Er du glad for at bage og elsker friskbagt brød, så kan du med fordel også læse denne bagemaskine test. Med en bagemaskine har du muligheden for at forudindstille den, så der er friskbagt brød klar til at spise, hver morgen når du står op.

Som et alternativ til de store røremaskiner, kan man med de fleste kage og tærte opskrifter fint slippe afsted med at benytte en god foodprocessor.

Her kan du læse vores store foodprocessor test eller vores specifikke Kenwood foodprocessor og KitchenAid foodprocessor tests, der alle indeholder testvindende og topscorende foodprocessorer til ethvert budget.


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Kenwood KVL8320s

✅ Testvinder hos det norske teknikmagasin Tek.no

Kenwood KVL8320s

 

.
Det norske teknikmagasin Tek.no har foretaget en test blandt ni forskellige køkkenmaskiner fra forskellige mærker for at finde frem til de bedste.

Modellen Kenwood KVL8300 er taget med i denne test, og den er blevet udsat for forskellige prøvelser, som den klarer rigtig godt. Efter afslutning på testen konkluderer eksperterne, at Kenwood KVL8300 skal kåres som testvinder.

Læg mærke til at i denne artikel har vi taget modellen Kenwood KVL8320s med og ikke Kenwood KVL8300, som faktisk er modellens forgænger. Kenwood KVL8320s er nemlig en videreudvikling af den tidligere model og derfor mere tidssvarende.

Klassisk Kenwood køkkenmaskine 

Kenwood KVL8320s vil være et godt valg for den forbruger, som ønsker sig en af de klassiske Kenwood køkkenmaskiner med det stålgrå og lidt industrielle ydre, men som ikke har lyst til at betale den høje pris for mærkets mest avancerede modeller. Kenwood KVL8320s har nemlig en mere overkommelig pris.

1700 watt 

Kenwood KVL8320s koster måske mindre, men styrkemæssigt er den på linje med de stærkeste maskiner. Kenwood KVL8320s kommer nemlig med en motor på 1700 watt, og så er den meget alsidig i brug. Der medfølger nemlig forskelligt værktøj til modellen, således at man både kan piske, mose, ælte og røre – og derudover medfølger der en blender, så man har alt-i-en med denne model. Kenwood KVL8320s har også en stor skål på 6,7 liter. Man regulerer og justerer hastigheden på en trinløs skala, som gør overgangene lettere.

Robust model 

Eksperterne fra Tek.no skriver, at her er tale om en meget kraftfuld køkkenmaskine, som er meget robust og holdbar. Nordmændene er dog ikke imponerede over designet og mener, at det er kedeligt, og at modellen ligner en cementblok, men ud over det er her tale om en køkkenmaskine af absolut topkvalitet, som er god til alle typer af opgaver.

De norske eksperter har blandt andet testet modellernes ælteevner, og de skriver, at ligegyldig hvor tung en dej man kommer i skålen, så beholdes hastigheden, og dejen bliver også æltet rigtig godt. Herudover kommenterer eksperterne, at der dog er et aspekt ved designet, som de godt kan lide, og det er LED-lyset inde i skålen.

Fordele

 • Traditionel Kenwood køkkenmaskine
 • Kraftfuld motor på 1700 watt
 • Værktøjer til æltning
 • Mosning
 • Piskning og blanding inkluderet
 • God pris for en Kenwood model
 • Trinløs hastighedsjustering
Ulemper

 • Tung
 • Dejkrog er for lille

Udvalgte fordele ved Kenwood KVL8320s: 
 Traditionel Kenwood køkkenmaskine
 Stærk motor på 1700 watt
 Værktøj til at ælte, mose, piske og blende medfølger
 God pris for en Kenwood model
 Trinløs hastigheds-justering


Kenwood Chef XL Titanium KVL8300S

✅ Testvinder hos norske vg.no
✅ 6 ud af 6 stjerner hos Gastromand.dk
✅ Testvinder hos norske Tek.no

 Kenwood Chef XL Titanium KVL8300S

 

.
”Verdens Gang” – bedre kendt som ”vg” – er Norges næststørste avis og udgives dagligt. Online versionen vg.no er Norges mest læste nyhedssite med 1,9 millioner daglige læsere. Avisen behandler også gastronomi og forbrugerstof og har i denne test testet 9 køkkenmaskiner på forskellige parametre. Der har primært været fokus på æltning af dej og piskning af flødeskum. Efter testens udførsel konkluderes det, at Kenwood Chef XL Titanium KVL8300S er testvinderen, som slår de øvrige 8 konkurrenter.

God til tung dej 

Kenwood Chef XL Titanium KVL8300S er en stor maskine som med sin store kraft fungerer rigtig godt til æltning af brøddej. Gærdeje kan godt være noget tunge i det, men en tung masse giver ikke problemer for Kenwood Chef XL Titanium KVL8300S. Dejkapaciteten er på 2,56 kg, hvilket giver mulighed for at ælte rigtig meget dej på en gang. Mindre dej giver normalt en bedre og mere effektiv æltning, da maskinen så lettere kan bearbejde al dejen, men med Kenwood Chef XL Titanium KVL8300S sagtner motoren stort ikke farten eller bliver mindre effektiv selv ved meget dej i skålen.

Stor muskelkraft 

Kenwood Chef XL Titanium KVL8300S er en meget kraftig køkkenmaskine med masser af muskler. Denne kraft giver en meget stærk motor, og da modellen også har en vægt på 10,4 kilo, er den på alle måder kraftfuld. Det er også på grund af denne kraft, at modellen kan håndtere selv tung dej og meget af den. Dog gør det også æltningsarbejdet lettere, at dejkrogen er specielt konstrueret til at håndtere sådanne opgaver.

Nogle ser det som et minus, at en køkkenmaskine er meget stor, men eksperterne vurderer her, at den store kraft og vægt faktisk giver et bedre resultat hos Kenwood Chef XL Titanium KVL8300S, som føles meget solid og robust. Maskinen står nemlig derfor også mere fast på køkkenbordet, og man kan godt vende ryggen til den, selv om den bevæger sig noget, mens den arbejder. Huskeregel: jo tungere masse, jo mere bevægelse.

Praktisk maskine 

Kenwood Chef XL Titanium KVL8300S giver meget kraft for pengene og er dog også at finde i den dyrere ende af prisskalaen for køkkenmaskiner. Modellen er udstyret med LED-lys og den smarte splash-guard-funktion, som er en slags beskyttelse mod sprøjt. Den er let at rengøre, og både finmotoriske og grov-motoriske evner fungerer rigtig godt. Der medfølger en skål og piskeris, dejkrog, ballonpiskeris og blande-piskeris.

Udvalgte fordele ved Kenwood Chef XL Titanium KVL8300S:
 God til tung brøddej
 Selv meget dej forringer ikke æltningsevnen
 Stærk motor
 Solid og robust model
 Med splash guard-funktion som beskytter mod sprøjt


Kenwood KVL6320S Køkkenmaskine

✅ 5 ud af 5 stjerner hos PriceRunner
✅ 4,6 ud af 5 stjerner hos Amazon.co.uk
✅ 4,8 ud af 5 stjerner hos Vanden Borre
✅ 4,3 ud af 5 stjerner hos Bol.com

Kenwood KVL6320S Køkkenmaskine

.
Multidimensions-mixer

Kenwood er kendt for at fremstille køkkenmaskiner af god kvalitet, og modellen her er ingen undtagelse. Chef XL Elite KVL6320S er en effektiv maskine til alsidigt brug. 

Med denne multidimensionsmixer kan du både blende, piske, mixe og ælte. Som tilbehør medfølger K-beater, piskeris og dejkrog. Maskinen er udstyret med en stor ThermoResist-blender af glas, hvori du kan blende alt fra kolde smoothies til varm suppe. 

KVL6320S har en blød start, og med en motoreffekt på 1400 watts er du sikret god maskinkraft under madlavningen. Dine ingredienser bliver blandet sammen på optimal vis takket være den variable hastighedsregulering.

Minimalistisk og tidløst design

Kenwood Chef XL Elite kan rumme hele 6,7 liter. Skålen er i rustfrit stål, så her har du et varigt design, som kan holde i mange år fremadrettet. 

Også køkkenmaskinens design er tidløst. Den sølv farve giver modellen et industrielt udtryk, som fungerer godt i køkkenet. Designet er præget af enkelthed og finesse. Det kan kombineres med mange forskellige stilarter og henvender sig især til dig, der holder af ro og minimalisme i indretningen. 

KVL6320S er godt og praktisk bygget. Stænkbeskyttelse sørger for, at dine ingredienser forbliver i skålen under brug. De aftagelige elementer tåler opvaskemaskine. 

Kenwood KVL6320S vs. markedet

Kenwood Chef XL Elite KVL6320S har opnået stor kundetilfredshed. Forbrugerne giver positiv omtale af modellens design, brugervenlighed, pris og ydeevne. 

Køkkenmaskinen får henholdsvis 4,6 og 5 ud af 5 stjerner hos Amazon.co.uk og PriceRunner. En kunde hos Amazon.co.uk skriver: ”Robust, kraftfuld, meget nem at anvende og nem at rengøre. Den er alt, hvad jeg forventede”. En anden tilfreds køber skriver: ”Positivt overrasket over kvaliteten af denne konditorrobot til prisen. Jeg var på udkig efter en robot, der kan klare store mængder, og jeg er ikke skuffet! Æltningen fungerer upåklageligt”. 

Forbrugerne giver maskinen henholdsvis 4,3 og 4,8 ud af 5 stjerner hos Bol.com og Vanden Borre. Af kunderne hos Vanden Borre får køkkenmaskinen 4,8 ud af 5 stjerner for dens brugervenlighed og 4,5 ud af 5 stjerner for dens værdi for pengene. Kunderne hos både Vanden Borre og Bol.com giver maskinen forskellige plusser. Blandt andet: 

 God kvalitet
 Let at anvende
 God pris
 Meget kraftfuld
 Lav støj
 God æltning

Fordele

 • God kvalitet
 • Nem at bruge
 • God pris
 • Meget kraftfuld
 • Lavt støjniveau
 • God æltning
Ulemper

 • Dejkrog går ikke til kanten af skålen

Nøgleoplysninger – Kenwood KVL6320S:
🔴 Højde: 35 centimeter
🔴 Bredde: 30 centimeter
🔴 Dybde: 43 centimeter
🔴 Vægt: 8,9 kilo
🔴 Watt: 1400
🔴 Kapacitet: 6,7 liter
🔴 Antal hastigheder: Variabel hastighedsfunktion
🔴 Inkluderet tilbehør: dejkrog, piskeris

Udvalgte fordele ved Kenwood KVL6320S:
 Stor kundetilfredshed
 Variabel hastighedsfunktion
 ThermoResist-blender
 Blød start
 God maskinkraft 


Kenwood Chef XL KVL8470S

✅ 6 ud af 6 stjerner hos det danske magasin Gastromand.dk

Kenwood Chef XL KVL8470S

.
Det danske magasin Gastromand.dk har testet og anmeldt Kenwood Chef XL KVL8470S, som de har givet 6 ud af 6 stjerner. De danske eksperter er begejstrede for køkkenmaskinen, da de er vilde med dens effektive og stærke ydeevne. Til gengæld nævner de kort, at maskinen har mange funktioner, som slet ikke er nødvendige.

Temmelig awesome køkkenmaskine, ifølge eksperterne

Ifølge de danske eksperter fra Gastromand.dk er Kenwood Chef XL KVL8470S en ”stærk og effektiv køkkenmaskine”, der betegnes som værende ”temmelig awesome”. I deres anmeldelse forklarer de, at det er svært at finde nogle minusser ved maskinen.

Dog nævner de, at hvis de skal finde en enkelt ulempe, må det være, at Kenwood Chef XL KVL8470S er forsynet med meget ekstra tilbehør, som ikke er nødvendigt. Eksperterne foretrækker nemlig maskiner, der har hver deres funktion.

Til gengæld fremhæver Gastromand.dk, at de til hver en tid ”varmt vil anbefale” denne maskine til alle. Prisen er nemlig ”helt fair”, og Kenwood Chef XL KVL8470S er i bund og grund ”virkelig gennemført”.

Effektiv køkkenmaskine med stor skål

Kenwood Chef XL KVL8470S er en praktisk hjælper i et køkken, da modellen kan bruges til mange forskellige formål. Takket være tilbehøret kan maskinen anvendes til alt lige fra at mikse til at røre, blende, piske, ælte, skære, hakke, juice og kværne.

Ved køb af Kenwood Chef XL KVL8470S medfølger der fem SystemPro-værktøjer såsom en K-pisker, et ballonpiskeris, en spiralformet dejkrog, en cremepisk og en flexipisk. De forskellige tilbehørsdele tåler at blive vasket i opvaskemaskinen.

Maskinen kommer desuden med en motoreffekt på hele 1700 Watt samt en skål på 6,7 liter. Der er derfor mulighed for at tilberede store portioner på én gang.

Praktisk køkkenmaskine

Med Kenwood Chef XL KVL8470S får man en praktisk køkkenmaskine, der er forsynet med en elektronisk hastighedskontrol og to hastigheder. På maskinen kan man selv regulere hastigheden alt efter, hvad man tilbereder.

Derudover har Kenwood Chef XL KVL8470S en sprøjteskærm samt en integreret LED-belysning. Mens sprøjteskærmen sørger for, at der ikke ryger stænk og sprøjt udover hele køkkenbordet, giver LED-belysningen et optimalt overblik over tilberedningen.

Fordele

 • 6,7 liters skål, alsidig maskine med masser af tilbehør
 • Elektronisk hastighedskontrol
 • Integreret LED belysning
 • Sprøjteskærm
Ulemper

 • Dyr
 • Stort madaftryk

Nøgleoplysninger – Kenwood Chef XL KVL8470S:
🔴 Højde: 35,6 centimeter
🔴 Bredde: 38 centimeter
🔴 Dybde: 28,5 centimeter
🔴 Vægt: 10,4 kilo
🔴 Watt: 1700
🔴 Kapacitet: 6,7 liter
🔴 Antal hastigheder: 2
🔴 Piskeris medfølger
🔴 Dejkrog medfølger
🔴 K-spade medfølger

Udvalgte fordele ved Kenwood Chef XL KVL8470S:
 Skål på 6,7 liter
 Alsidig maskine med meget tilbehør
 Elektronisk hastighedskontrol
 Integreret LED-belysning
 Sprøjteskærm


Kenwood Cooking Chef KCC9040S

✅ Kåret som ”Editors Choice” hos testmagasinet Digitalreviews.net

Kenwood Cooking Chef KCC9040S

 

.
Testmagasinet Digitalreviews.net har testet og anmeldt Kenwood Cooking Chef KCC9040S, der har kåret køkkenmaskinen som ”Editors Choice”. I deres anmeldelse skriver de, at de især er glade for maskinens design, ydeevne og alsidighed. Til gengæld nævner de også, at de er mindre begejstrede for modellens varmeskjold.

Gode resultater hver gang, ifølge eksperterne

Ifølge eksperterne fra Digitalreviews.net er Kenwood Cooking Chef KCC9040S en køkkenmaskine, som er noget for sig selv. Eksempelvis skriver eksperterne, at denne køkkenmaskine ”er i en liga helt for sig selv” samt, at de især er imponerede over kvaliteten.

Derudover fremhæver eksperterne, at Kenwood Cooking Chef KCC9040S er ”meget alsidig” og ”leverer gode resultater hver eneste gang”. Man kan derfor lave en masse opskrifter uden problemer.

De mener ydermere, at hvis man ønsker en køkkenmaskine, er det værd at tage et kig på Kenwood Cooking Chef KCC9040S. Det er nemlig en ”fremragende alt-i-en maskine”. Dog nævner de, at man bør være opmærksom på maskinens varmeskjold, der ”sommetider løfter sig en smule ved brug”.

Kan bruges til mange formål i et køkken

Kenwood Cooking Chef KCC9040S er en alsidig og funktionel køkkenmaskine, der kan anvendes til mange ting i et køkken. Man kan tilkøbe op til 20 forskellige tilbehørsdele til maskinen, så den kan benyttes som alt lige fra en blender til en foodprocessor, kødhakker eller andet.

Endvidere kommer Kenwood Cooking Chef KCC9040S med 20 forudindstillede madprogrammer, så man kan kokkerere et hav af opskrifter. Disse programmer justerer temperaturen, hastigheden og ydeevnen pr. automatik, så man ikke selv behøver at gøre dette.

Køkkenmaskinen har desuden en elektronisk hastighedskontrol, en puls-funktion samt en Quick Recipes-funktion. Med Quick Recipes-funktionen finder man nemme og hurtige opskrifter, man kan lave med maskinen.

Brugervenlig og effektiv køkkenmaskine

Med Kenwood Cooking Chef KCC9040S får man en effektiv køkkenmaskine, der er udstyret med en LCD-skærm og et brugervenligt display. Her er der mulighed for at justere på indstillingerne, når man tilbereder diverse madvarer.

Maskinen har ydermere en motoreffekt på 1500 Watt, så den kan klare de fleste former for ingredienser lige meget, om de er bløde eller mere krævende. Sidst men ikke mindst kommer Kenwood Cooking Chef KCC9040S med en skål på 6,7 liter, der er lavet af rustfrit stål.

Fordele

 • Effektiv køkkenmaskine
 • Alsidig
 • Forudindstillede madprogrammer
 • Quick Recipes-funktion
 • Stor kapacitet
Ulemper

 • Ikke-intuitiv manual
 • Plast/gummi/silikone har en tendens til at absorbere dårlig lugt

Nøgleoplysninger – Kenwood Cooking Chef KCC9040S:
🔴 Højde: 37 centimeter
🔴 Bredde: 34,5 centimeter
🔴 Dybde: 40 centimeter
🔴 Vægt: 12,88 kilo
🔴 Watt: 1500
🔴 Kapacitet: 6,7 liter
🔴 Antal hastigheder: Elektronisk hastighedskontrol
🔴 Piskeris medfølger
🔴 Dejkrog medfølger
🔴 K-spade medfølger

Udvalgte fordele ved Kenwood Cooking Chef KCC9040S: 
 Effektiv køkkenmaskine
 Alsidig
 Forudindstillede madprogrammer
 Quick Recipes-funktion
 Stor kapacitet

Her kan du se en kort video af Kenwood Cooking Chef serien. Videoen er produceret af Kenwood Global: 


Kenwood KCC9060S Røremaskine

✅ 4,7 ud af 5 stjerner i forbrugerbedømmelse hos PriceRunner
✅ 9,5 ud af 10 stjerner i forbrugerbedømmelse hos Coolblue
✅ 4,5 ud af 5 stjerner i forbrugerbedømmelse hos Demooz
✅ 6 ud af 6 points hos Gastromand

Kenwood KCC9060S Røremaskine

.
Alsidig madlavning

Kenwood Cooking Chef KCC9060S er en effektiv røremaskine, der med sine hele 1500 watt kan klare de fleste opgaver i køkkenet. Ved køb af røremaskinen medfølger en stor pakke af tilbehør, som inkluderer dejkrog, piskeris, rive- og strimmelskrive.

Maskinen har hele 24 automatiske programmer til både varme og kolde tilberedninger. Du kan justere temperaturen på det stilrene display. Her kan du også indstille timerfunktion, så maskinen automatisk stopper og signalerer til dig, når den er færdig med sit arbejde. 

KCC9060S kan både fungere som røremaskine, blender og foodprocessor. Den har trinløs regulering, en blød start og turbo/pulse-funktion. 

Solidt sølv design

Kenwood Cooking Chef har et robust design med en nettovægt på hele 12,9 kilo. Skålen har en rummelig størrelse på 6,7 liter. Ved hjælp af røremaskinens stænkbeskyttelse forbliver mel og øvrige ingredienser i skålen, når du tilsætter det, mens maskinen er i brug.  

Maskinens forskellige dele tåler opvaskemaskine, så du kan koncentrere dig om det sjove, nemlig madlavningen. Designet har en populær sølv farve, som let kan kombineres med køkkenets andre farver og materialer. Farven er for eksempel flot at kombinere med træsorter og andre metaller. 

Kenwood KCC9060S vs. markedet

Kenwood KCC9060S får en flot bedømmelse på 6 ud af 6 point af de danske eksperter hos Gastromand. Deres dom lyder: ”Kenwood Cooking Chef er stærk, præcis og godt designet. Den leverer 100 %, hvad den er sat i verden til, og har en række ekstra features. Du får udover en røremaskine også et induktionsblus, en foodprocessor og en blender. Den er nem og hurtig at betjene”.

Modellen får også en flot bedømmelse fra forbrugere. Coolblues kunder giver den 9,5 ud af 10 stjerner. Den får henholdsvis 4,5 og 4,7 ud af 5 stjerner af forbrugere hos Demooz og PriceRunner. Forbrugerne udviser tilfredshed med modellens soliditet, funktionalitet og alsidighed. En kunde hos Demooz skriver for eksempel: ”Det er et robust og alsidigt produkt!”, mens en anden skriver: ”Jeg ville have en robot, der kunne spare mig tid, og denne robot lever fuldt op til mine forventninger. Det er sandsynligvis den mest veludstyrede på markedet. Den er robust og klart den bedste til bagning”. 

Fordele

 • Over 20 forindstillede programmer
 • Brugervenlig skærm
 • Justerbar temperatur
 • Timerfunktion
 • Høj effektivitet
Ulemper

 • Der medfølger ikke en ekstra skål

Nøgleoplysninger – Kenwood KCC9060S:
🔴 Højde: 37 centimeter
🔴 Bredde: 40 centimeter
🔴 Dybde: 34,5 centimeter
🔴 Vægt: 12,9 kilo
🔴 Watt: 1500
🔴 Kapacitet: 6,7 liter
🔴 Hastighed: Trinløs regulering
🔴 Inkluderet tilbehør: dejkrog, piskeris, rive- og strimmelskrive

Udvalgte fordele ved Kenwood KCC9060S:
 Over 20 forudindstillede programmer
 Brugervenligt display
 Justerbar temperatur
 Timerfunktion
 Høj effektivitet


Kenwood Chef Titanium KVC7300S 


✅ Kåret til ”Best Buy” hos det store, britiske testmagasin Which.co.uk

Kenwood Chef Titanium KVC7300S

.
Modellen Kenwood Chef Titanium KVC7300S er blevet testet af det store britiske testmagasin Which.co.uk, som har gennemført en solotest af modellen.

Kenwood Chef Titanium KVC7300S er blevet evalueret ud fra parametre som ydeevne i forskellige madlavningsdiscipliner, brugervenlighed, rengøring og design, og da modellen generelt begejstrer eksperterne, får den gode anmeldelser fra Which.co.uk.

Stærk motor på 1500 watt

Kenwood Chef Titanium KVC7300S er skabt til både at kunne hjælpe i køkkenet med mange former for arbejdsopgaver plus at kunne håndtere store portioner ad gangen. Denne model kommer nemlig med en skål, der har en kapacitet på 4,6 liter, hvilket er en del.

Herudover er den skabt til at kunne håndtere alle typer af opgaver, da modellen er udstyret med en kraftig og stærk motor på 1500 watt. Det betyder, at modellen hverken vil få problemer med de tunge brøddeje eller med at piske for eksempel flødeskum let ved en høj hastighed. 

Model med meget værktøj

Kenwood Chef Titanium KVC7300S kommer med flere forskellige typer værktøjer, som passer til forskellige opgaver, og det gør modellen meget alsidig. Her er tale om både et piskeris til for eksempel piskning af flødeskum eller æggehvider, dejkrog til æltning af brød og K-spade til at blande og mikse ingredienser sammen – for eksempel lette kagedeje.

Herudover er den også med både en cremepisker og et vendeværktøj, som forøger alsidigheden endnu mere. Den er desuden også skabt til at være brugervenlig og nem at anvende, og derfor betjener man let modellen på siden på den enkle drejeknap, og her kan man også styre hastigheden.

Som en smart detalje er Kenwood Chef Titanium KVC7300S udstyret med LED-belysning, som højner overblikket og overskueligheden.

God model men dyr, ifølge eksperterne

Det britiske testmagasin Which.co.uk har testet Kenwood Chef Titanium KVC7300S og er generelt godt begejstrede for modellen, som de udnævner til ”Best Buy”. Eksperterne forklarer, at denne fine udmærkelse gives, idet modellen er rigtig god til at klare alle de stillede opgaver, og det betyder, at modellen både er god til at ælte, blande og piske.

Herudover roses denne maskine også for den høje brugervenlighed, idet modellen er let i brug, og som en bonus så er støjniveauet ikke særlig højt.

Which.co.uk fremhæver desuden, at det er en fordel, at de løse dele på modellen kan tåle opvaskemaskine, og de forklarer, at denne model i deres øjne ikke har nogen deciderede fejl.

Fordele

 • Kraftfuld model på 1500 watt
 • 4,6 liter skål
 • 5 medfølgende værktøjer
 • Nem betjening via drejeknap
 • Smart LED belysning
Ulemper

 • Dyr
 • ikke god til at piske æggehvider

Nøgleoplysninger – Kenwood Chef Titanium KVC7300S 
🔴 Højde: 30,5 centimeter
🔴 Bredde: 38 centimeter
🔴 Dybde: 28,5 centimeter
🔴 Vægt: 9,2 kilo
🔴 Watt: 1500
🔴 Kapacitet: 4,6 liter
🔴 Antal hastigheder: 2
🔴 Piskeris medfølger
🔴 Dejkrog medfølger
🔴 K-spade medfølger
🔴 Cremepisker medfølger
🔴 Vendeværktøj medfølger

Udvalgte fordele ved Kenwood Chef Titanium KVC7300S: 
 Kraftfuld model på 1500 watt
 Skål på 4,6 liter
 5 medfølgende værktøjer
 Nem betjening via drejeknap
 Smart LED-belysning


Kenwood KCC9060S Cooking Chef

✅ 6 stjerner ud af 6 hos Gastromand.dk

Kenwood KCC9060S Cooking Chef

 

.
Det danske mande-mads magasin Gastromand har haft modellen Kenwood KCC9060S Cooking Chef inde til en solo-test, hvor kun denne model er blevet testet. De danske eksperter har set nærmere på flere aspekter af Kenwood KCC9060S Cooking Chef’s funktionalitet og kommer frem til, at denne model skal have topkarakter. Topkarakteren gives, idet Kenwood KCC9060S Cooking Chef kaldes ”den ultimative røremaskine”.

Kraftfuld model

Kenwood KCC9060S Cooking Chef er designet tro mod Kenwoods sædvanlige og industrielle stil i et enkelt men funktionelt design i en flot stålgrå sølv-farve. Her er tale om en kraftfuld model med en motor på 1500 watt, hvilket gør, at den ikke vil bukke under for selv tunge masser.

Kenwood KCC9060S Cooking Chef er desuden en meget alsidig køkkenmaskine, som kan anvendes til mange formål, for den kommer med udstyr til både at kunne røre, mose, blande, piske eller ælte. Der medfølger nemlig både blender, piskeris og dejkrog med modellen.

Fungerer som brugervenlig køkkenassistent 

Kenwood KCC9060S Cooking Chef er designet til at være en god hjælper i køkkenet, og derfor kommer den både med 20 forskellige madprogrammer samt med en stor skål, som passer til modellens store facon. Skålen har nemlig en kapacitet på 6,7 liter.

Gastromand.dk kalder Kenwood KCC9060S Cooking Chef for en maskulin røremaskine, som formår både at være kompakt og kraftig, og allerede efter kort tids brug konkluderer eksperterne, at Kenwood KCC9060S Cooking Chef er utrolig let at anvende, idet de let formår at få den til at fungere på egen hånd og uden brug af manual.

Alsidig model 

Eksperterne fra Gastromand.dk skriver, at i deres øjne er Kenwood KCC9060S Cooking Chef lig med meget høj kvalitet, og her er tale om en meget robust køkkenmaskine. Eksperterne har udsat Kenwood KCC9060S Cooking Chef for forskellige opgaver, hvoraf den første var at lave kartoffelmos, så den både blev luftig og fik en god konsistens.

Ifølge eksperterne klarer modellen denne opgave til topkarakter, og det samme gælder angående piskning af hollandaisesauce. Gastromand.dk konkluderer, at her er tale om en effektiv køkkenmaskine, som både arbejder godt og er let at bruge.

På den negative side fremhæves prisen, som er meget høj, og dette er stort set det eneste negative, eksperterne har at sige om Kenwood KCC9060S Cooking Chef uden at gå i den absolutte småtingsafdeling.

Udvalgte fordele ved Kenwood KCC9060S Cooking Chef: 
 Kraftig model på 1500 watt
 Kan både røre, piske, ælte, mose og blende
 20 forskellige forprogrammerede madprogrammer
 Meget brugervenlig
 Effektiv til flere slags opgaver

Se en præsentationsvideo af Kenwood KCC9060S Cooking Chef her:


Bosch M5

✅ Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

bosch mum54a00

 

.
De svenske eksperter fra forbrugerorganisationen Råd & Rön har foretaget en stor test af forskellige køkkenmaskiner for at finde frem til de bedste af slagsen, og modellen Bosch M5 har været taget med i denne test. Der er blevet testet på parametre som ydeevner, brugervenlighed og funktionalitet, og Bosch M5 klarer sig så fint, at den udnævnes til topscorer.

Læg mærke til at det er Bosch M5 52-modellen, som har været testet af Råd & Rön. Denne artikel handler om varianten, der kaldes Bosch M5 54, som er en ny og forbedret version af Bosch M5 52.

Unikt design 

Det første, man lægger mærke til ved Bosch M5, er det meget unikke og anderledes design, som er meget interessant. Modellen er nærmest formet som en arm, der favner rundt om sig selv med bløde kanter og ingen afbrydelser i designet.

Designet er meget strømlinet og går ud i et, og selv med skålen ligner det, at modellen er et med sig selv. Bosch M5 er lanceret i Boschs Styline-serie, hvor der har været fokus på både design og funktionalitet.

Dejkrog og piskeris medfølger

Bosch M5 har en nogenlunde kraftig motor på 900 watt, som dog ikke er i nærheden af at være den stærkeste i feltet. Bosch M5 kommer til gengæld med specialdesignede værktøjer i form af en dejkrog samt et fint og groft piskeris, som kommer ud i alle kanter af skålen og ikke overser dele af massen, der skal tilberedes. Disse værktøjer er lavet i overensstemmelse med professionelle konditor-principper, og derfor har piskerisene en silikone-belægning, og ballonpiskeriset har en justerbar højde samt er lavet af rustfrit materiale.

Hvis man ønsker, at Bosch M5 skal kunne varetage andre opgaver også, så er det muligt at tilkøbe mere tilbehør.

Opskrifter medfølger 

Bosch M5 vil især være et godt valg, hvis man er nybegynder. Derfor medfølger der også en DVD med opskrifter, så man hurtigere kan komme i gang med sin køkkenmaskine.

Bosch M5 har en justerbar hastighed, således at man selv kan vælge imellem 7 forskellige trin, og for ikke at sprøjte har den en blød opstart og et medfølgende beskyttelseslåg, så ingredienserne forbliver i skålen uanset hastighed. Bosch M5 har en medfølgende skål, som kan rumme 3,9 liter.

Udvalgte fordele ved Bosch M5: 
 Specielt og enkelt design
 Motor på 900 watt
 Tre værktøjer medfølger: To piskeris samt dejkrog
 7 hastighedstrin
 Beskyttelseslåg medfølger


FAQ

Hvilken er den bedste Kenwood køkkenmaskine?
Køkkenmaskiner er næsten uundværlige, hvis du står meget i køkkenet og bager og laver mad. Derfor er det også enormt heldigt, at markedet er fyldt med en masse smarte og effektive køkkenmaskiner fra mærket Kenwood. En af de mest populære Kenwood køkkenmaskiner er modellen XL KVL8470S.
Hvad skal jeg kigge efter, når jeg køber en Kenwood køkkenmaskine?
Du skal kigge efter mange forskellige ting, når du skal købe en Kenwood Chef køkkenmaskine. Du skal blandt andet kigge efter køkkenmaskinens hastighedskontrol, størrelsen på dens skål, belysningen på maskinen og den køkkenmaskinens generelle kvalitet. Det er bare med at undersøge markedet grundigt og finde den køkkenmaskine, der passer dig.
Hvem fremstiller Kenwood køkkenapparater?
Det er Kenwood Chef producenten selv, der fremstiller alle de fine køkkenmaskiner, som Kenwood Chef har at tilbyde. Fordelen ved det er, at du som kunde kan være sikker på altid at få en køkkenmaskine i topkvalitet med gode funktioner – og er du utilfreds, skal du blot kontakte Kenwood.
Er alt Kenwood tilbehør udskifteligt?
Du kan på mange måder selv designe din Kenwood Chef køkkenmaskine og udskifte dele og udstyr, som du har lyst til. Du kan for eksempel udskifte skrabere og røredele, hvis du ønsker at bage eller lave noget bestemt. Med Kenwood Chef køkkenmaskinerne bliver kokkerering meget lettere!

 

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme