Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research, men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores partnere. Bemærk..., artiklens årstal er, hvornår artiklen er opdateret, og ikke nødvendigvis et udtryk for, hvornår produkterne er testet. Læs mere

Trådløs ringeklokke test-overblik: Markedets bedste trådløse ringeklokker

Senest opdateret den Vi er partnerfinansieret. Sponsoreret indhold.

Forbrugsguiden.dk er finansieret af vores partnere, og artiklerne anses dermed som sponsoreret indhold.

0

Denne artikel er baseret på eksperttests af forskellige trådløse ringeklokker, hvor man som forbruger får et overblik over de bedste muligheder på markedet. 

Vi har her samlte en oversigt over de bedste trådløse ringeklokker på markedet, så du som forbruger bedre kan finde det produkt, der passer bedst til lige netop dine behov.

Ønsker du at læse de fulde anmeldelser fra de forskellige ekspertkilder, finder du links til de forskellige tests i produkternes brødtekst.

Denne trådløse ringeklokke test-oversigt indeholder:
🔸 Gennemgang af de bedste trådløse ringeklokker
🔸 Køberguide: Det skal du se efter, når du vælger en trådløs ringeklokke
🔸 Gennemgang af testkilder

Bemærk venligst at Forbrugsguiden ikke selv tester produkterne, men derimod indsamler resultaterne af uvildige tests. På den måde kan forbrugeren nemmere få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Her følger en gennemgang af de trådløse ringeklokker, der har fået de bedste karakterer i forskellige anerkendte tests. Lige under produktnavnene i de grønne bokse, finder du en oversigt over hvilke tests de forskellige ringeklokker er blevet bedømt i.

Vi viser dig både testvindere og topscorere fra de forskellige tests, så du får et varieret overblik over de modeller der klarer sig bedst. Du finder også prissammenligning af de forskellige modeller, så du nemt og hurtigt kan se hvilke forhandlere der er billigst.

Sådan vurderer og udvælger vi produkter

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vores research-team vurderer produkterne på parametre som:

  1
 • Produkttests fra ekspertkilder og forbrugermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser af produktet
 • 3
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker

Ovenstående bliver holdt op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men nærmere en gennemgang af nogle af de bedste produkter til forskellige behov.


Google Nest Hello Video – trådløs ringeklokke med kamera

✅ Testvinder hos det danske Forbrugerråd Tænk
✅ Testvinder hos det amerikanske tech-magasin Tomsguide.com 

Google Nest Hello Video Doorbell

Med denne smarte ringeklokke får du en højintelligent én af slagsen. Med sine smarte teknologier og funktioner er denne ringeklokke da også kåret til bedst i test hos forbrugerrådet Tænk, mens den digitale ringeklokke også er blevet kåret til den bedste ringeklokke hos Tomsguide.com.

💠 Intelligent styre
💠 Stemmestyret
💠 Passer til alle hjem

Om Google Nest Hello Video Dørklokke

På udkig efter en højintelligent ringeklokke? Med denne Google Nest Helo Video Dørklokke kan du komme skridtet nærmere det perfekte, når du tænker i kategorien over digitale ringeklokker. Med Google nest får du et genialt genkendelsessystem, som kan se, om der står en person, en pakke eller noget andet udenfor døren. På den måde kan denne klokke advare og forberede dig. Du kan ligeledes høre dine gæster, ligesom de kan høre dig. På den måde kan du skabe kontakt til dem, selv hvis du ikke lige har mulighed for at åbne døren. For at denne dørklokke fungerer optimalt, har du brug for en dørklokke med ledning, en lydenhed og en transformator, som passer til denne model digitale ringeklokke.

Specifikationer
🌀 HD Talk and listen – giver via app’en mulighed for at tale med dine gæster
🌀 Indspil lydfiler i app’en, som kan afspilles ved gæstebesøg
🌀 Høj HD-kvalitet nat og dag
🌀 Se livestream tilbage i tiden
🌀 Billedeserie gemmes i 3 timer
🌀 Slå dørklokken på lydløs, hvis der ikke skal forstyrres
🌀 Kræver lydenhed, dørklokke med ledning og transformator


Amazon Ring Video Doorbell Elite – high-end trådløs ringeklokke

✅ 79 point ud af 100 hos Which.co.uk
✅ 4,4 stjerner ud af 5 af forbrugerne på Amazon
✅ 9,2 point ud af 10 hos Safehome.org

Ring Video Doorbell Elite

Din sikkerhed og ikke mindst tryghed bør være førsteprioritet, når du skal vælge en dørklokke med overvågning indbygget. Ring Video Doorbell Elite er en af oversigtens mest high-end valg, hvis du skal bruge en kombineret dørklokke og overvågningskamera.
Forbrugerne på Amazon giver produktet 4,4 stjerner ud af 5, og de roser særligt den meget præcise bevægelsessensor. Den reagerer ikke uhensigtsmæssigt på passerende trafik, men reagerer kun, når det gælder. Samtidigt er kvaliteten af optagelserne god, så du kan bruge dem i tilfælde af problemer.

Om Ring Video Doorbell Elite

Med Ring Video Doorbell Elite får du både en dørklokke, men ikke mindst smart overvågning til din hoveddør. Den kan installeres helt trådløst med batteri, der har lang levetid.

Hos det engelske testmagasin Which.co.uk får Ring Video Doorbell Elite en positiv anmeldelse, hvor den anbefales til dem, der ønsker et gennemført design. Modellen er slank og stilet, fordi den installeres i din væg, så den er mere diskret sammenlignet med andre dørklokker på markedet.

Hos Safehome.org følger de positive ord trop, for de anbefaler modellens mange funktioner. De fremhæver særligt den høje opløsning af videooptagelserne, at du kan optage om natten og tale begge veje gennem systemet.

Ring Video Doorbell Elite vs. markedet

Ring Video Doorbell Elite er en af de mere dyre dørklokker med overvågning, men du får også kvalitet til pengene. Den præcise bevægelsessensor sørger for at starte optagelserne, når der er både velkomne og uvelkomne gæster foran døren, og kvaliteten af videooptagelserne er god.

Du kan selv bestemme, om der er tidspunkter, hvor du ikke vil have, der optages, men hvis du vil lagre dine optagelser, kræver det tilmelding til abonnement. Via abonnementet har du adgang til alle dine tidligere klip, så du altid kan hive dem frem igen.

Fordele

 • God video- og lydkvalitet
 • Præcis bevægelsessensor
 • Indstil private zoner og tidspunkter
 • Tydelig tale
Ulemper

 • I den dyre ende
 • Cloud storage kræver tilmelding


Ring Video Doorbell Pro 2 – prisvenlig trådløs dørklokke i godt design

Bedst i test hos Tænk

✅ 4 ud af 5 stjerner af Tom’s Guide
✅ 4 ud af 5 stjerner af PC Magazine
✅ 4,5 ud af 5 stjerner af TechRadar

Ring Video Doorbell 2

Har du brug for en praktisk overvågning og dørklokke, der ikke sprænger budgettet, er Ring Video Doorbell Pro 2 et oplagt valg. Modellen er en videreudvikling af Ring-serien, som hjælper dig effektivt med at passe på dit hjem.
Ringeklokken får rigtig gode anmeldelser af både TechRadar, Tom’s Guide og PC Magazine. Den klarer sig godt i test, fordi den viser en stor del af området omkring din fordør og for at optage i rigtig god kvalitet. Det eneste, der trækker ned i anmeldelserne er, at du skal købe et abonnement for at kunne se optagelserne.

Du kan få notifikationer på alle dine smart-enheder, når bevægelsessensorerne mærker, du får besøg. På den måde har du altid tjek på, hvem der kommer og går. Du kan også tale med de besøgende med det smarte 2-vejs system.

Om Ring Video Doorbell Pro 2
Ring Video Doorbell Pro 2 er en simpel, men effektiv hjælp, hvis du skal bruge en dørklokke, der kan holde øje med alting. I forhold til tidligere modeller, er denne model koblet til med ledning, så den ikke løber tør for strøm på et uheldigt tidspunkt, og så er den utroligt let at sætte op og komme i gang med at bruge.

Sammenlignet med andre modeller på markedet er særligt kvaliteten af lyd og billeder til prisen noget, anmelderne hæfter sig ved. Bevægelsessensoren har også fået en opgradering i denne model, så den er mere præcis. Du kan se dine besøgende i fugleperspektiv, så du har det store overblik.

Der er dog ikke mulighed for at gemme videoklip, medmindre du tilmelder dig månedlig abonnement hos Ring-app’en. Ringeklokken er kompatibel med Amazon Alexa.

Ring Video Doorbell Pro 2 vs. markedet
Ring Video Doorbell Pro 2 er et godt valg, hvis budgettet ikke er det største. Dørklokken er let at sætte op og har et pænt design, så den ikke gør stort nummer af sig selv.
Via din telefon kan du får adgang til tidligere videoklip, hvis du tilmelder dig det månedlige Ring-abonnement på app’en. 

Fordele

 • Skarp video
 • 3D motion bevægelsessensor
 • Fugleperspektiv
 • Farvet nattesyn
 • Kompatibel med Alexa, IFTT m.m.
Ulemper

 • Du skal have et abonnement for at se optaget video
 • Understøtter ikke Apple HomeKit eller Google Assistant

Specifikationer:

 • Vejrfast
 • Omgående varsel
 • 2-vejslyd med støjreduktion
 • Bevægelsesregistrering også i mørke
 • Fuld visning
 • Kompatibel med Alexa


Ring Video Doorbell 3 Plus – god trådløs ringeklokke til de fleste brugere

✅ 4. plads på liste hos Techradar
✅ 4,5 stjerner ud af 5 hos Trustedreviews

Ring Video Doorbell 3 Plus

Skal du bruge en god all-round ringklokke med ekstra funktioner, så er Ring Video Doorbell 3 Plus et godt bud. Ringklokken har både bevægelsesdetektor og 1080p HD video-stream, som du kan få delt via wi-fi-forbindelsen.
Hos Techradar har Ring Video Doorbell 3 Plus fået en 4. plads på en længere test-oversigt fra magasinet. Den anbefales til dig, der vil have nogle af de mest præcise bevægelsessensorer på markedet, så du kan følge med i, hvad der sker.

Trustedreviews tilslutter sig Techradars vurdering af Ring Video Doorbell 3 Plus. Særligt fremhæver de også videokvaliteten og de effektive bevægelsessensorer, der giver dig god kontrol med, hvad der sker.

Om Ring Video Doorbell 3 Plus

Sætter du ringeklokken op til dit Wi-Fi, kan du altid tilgå video og lyd. Når der bliver ringet på døren, vil du få en direkte notifikation på din mobil. Enheden vil automatisk starte optagelser af enhver bevægelse med pre-roll-teknologien. Du har derfor 100% styr på, hvad der er foregået foran din dør.

Det er nødvendigt at investere i den særlige Ring-app, hvis du skal have fuld fornøjelse ud af Ring Video Doorbell 3 Plus. Du kan dog bruge app’en på de fleste enheder med Android, iOS, Mac eller Windows 10.

Du kan styre Ring Video Doorbell 3 Plus direkte med stemmen via Alexa-kompatible smart-enheder.

Ring Video Doorbell 3 Plus vs. markedet

Du skal gå med Ring Video Doorbell 3 Plus, hvis du skal bruge en fornuftig video- og lydoptagelse, og du vil føle dig helt tryg ved altid at kunne se, hvad der sker foran din hoveddør. Modellen giver tydelig både video og lyd, og med pre-roll-funktionen kan du altid se, hvad der foregår, før der bliver ringet på døren.

De meget præcise sensorer er et klart plus, og du kan selv vælge, om Ring Video Doorbell 3 Plus skal være sat op direkte til strøm eller skal oplades indimellem. Dog er modellen forholdsvis stor og derfor også iøjnefaldende.

Fordele

 • Tydelig video og lyd
 • Kan få strøm via ledning eller batteri
 • Pre-roll-funktion
 • Meget præcise sensorer
Ulemper

 • Stor og iøjnefaldende


Eufy Video Doorbell 2K – detaljeret video og lang batterilevetid

✅ 80% hos Techradar
✅ 5 ud af 5 stjerner hos Expertreviews

Eufy Video Doorbell 2K

Med Eufy Video Doorbell 2K får du ekstra skarpe billeder i 2K HD WDR kvalitet. Det er derfor altid muligt at se dine gæster tydeligt på skærmen. Med 2-vejs lyd kan du også tale med dine besøgende, hvis det blot er en pakke, der skal stilles et bestemt sted.
Kobler du Eufy Video Doorbell 2K op på dit WiFi, har du adgang til billeder og lyd direkte fra din smart-enhed. Du kan holde øje med dit hjem, selv når du er på farten.

Om Eufy Video Doorbell 2K

Hos Techradar scorer modellen 80% i deres anmeldelse af Eufy Video Doorbell 2K. Den anbefales for både billedkvaliteten og den lange batterilevetid. En klar fordel er ifølge både os og Techradar, at du ikke behøver en månedlig tilmelding til noget, før du kan få adgang til dine tidligere videoklip.
Det kommer dog på bekostning af en enhed, der er en smule dyrere som udgangspunkt at købe, og der er en smule forsinkelse på direkte livestream. De anbefaler dog hos Techradar modellen, hvis du lejer dit hjem ud og vil have helt tjek på, hvem der kommer og går.

Expertreviews er enige med Techradar, men de giver I stedet produktet 5 ud af 5 stjerner. De hæfter sig i anmeldelsen særligt ved den nemme installation, og at batteriet holder strøm længe.

Dørklokken kræver et eksisterende Eufy Security HomeBase 2 system for at fungere. Den fungerer derfor ikke alene.

Eufy Video Doorbell 2K vs. markedet

Leder du efter en effektiv og batteridrevet dørklokke med video og 2-vejs tale, er Eufy Video Doorbell 2K et godt bud. Det er et af de mere dyre produkter, men du skal også kun betale én gang for at få adgang til alle funktioner.

Husk at dørklokken ikke fungerer alene, men skal bruges i sammenhæng med Eufy Security HomeBase 2 system. Du skal derfor have et samlet system, hvis du vil bruge dørklokken som ekstra tryghed og sikkerhed.

Fordele

 • Ingen månedlig tilmelding nødvendig
 • Nem at installere
 • God batterilevetid
 • Fin billedopløsning
Ulemper

 • Forsinkelse på tale og video
 • Ventetid på opladning


Ring Door View Cam

✅ Kåret som “bedste model til lejligheder” hos det amerikanske tech-magasin Digitaltrends.com 
✅ 4 ud af 5 stjerne hos det amerikanske tech-magasin Cnet.com

Ring Door View Cam

Det kan være en stor uvished og utryghed, ikke at vide, hvem der kigger forbi ens hus, når man er på farten. Derfor er denne videoringeklokke helt genial. Denne Ring Door View Cam er hos digitaltends.com kåret til at være den bedste ringeklokke for lejligheder, og er ligeledes bedømt til 4 ud af 5 stjerner hos forbrugermagasinet Cnet.com.

💠 Kobles på dørspionen
💠 Høj intelligens
💠 Sikkerhed og kvalitet i højsædet

Om Ring Door View Cam

Bor du i lejlighed, men vil alligevel gerne kunne holde øje med, hvem der kommer ind i komplekset, uden at skulle bruge en manuel dørspion. Her får du en digital dørklokke, som fungerer som en dørspion. Denne model giver et fantastisk godt billede, så du altid kan se, hvem der står udenfor din dør. Frem med mobilen eller tabletten og få et overblik over, hvem der banker på. Kameraet kan fint bruges i lejligheder, i huse eller på kollegieværelser. Mulighederne er mange. 

Specifikationer
🌀 Smart dørspion
🌀 Samarbejder med mobil og tablet
🌀 Kvalitet på 1080HD i kameraet
🌀 God sikkerhed og høj kvalitet
🌀 155 graders udsyn
🌀 Kører på batterier
🌀 Passer til dørspioner i størrelsen 12-14 mm


Ring Video Doorbell Pro – smart dørklokke med kamera

✅ Topscorer hos det danske Forbrugerråd Tænk 
✅ 4 ud af 5 stjerner hos det amerikanske tech-magasin Tomsguide.com

Call Video Doorbell Pro

.
Denne digitale dørklokke er blevet topscorer hos Forbrugerrådet Tænk, og har desuden fået 4 ud af 5 stjerner hos onlinemagasinet Tomsguide.com. Der er altså masser af grundlag for at investere i denne smarte ringeklokke til huset,

💠 Bevægelsescensor
💠 Kvalitetssikkert kamera
💠
24/7-system

Om Ring Video Doorbell Pro

Denne digitale ringeklokke er super smart, hvis du vil have en intelligent ringeklokke. Lige meget hvor du er i verden, så vil du kunne holde øje med hvem, der ringer på din dør. Med det indbyggede kamera kan du se gæsterne på din mobiltelefon. Udover, at du kan se, hvem der står udenfor, så kan du også snakke med dem – og det er ganske gratis. Videoen er i høj kvalitet, og du kan således trygt tage på ferie, og samtidigt holde øje med gæsterne, der eventuelt vil kigge forbi, mens der ingen er hjemme. Kameraet er desuden så smart, at du også kan se gæsterne om natten og i dårligt vejr – med andre ord; denne ringeklokke er blevet testvinder af en grund. For at du får besked om gæster, behøver vedkommende ikke at ringe på, nej, for der er også bevægelsescensorer indbygget i klokken. 

Specifikationer
🌀 Kamera og bevægelsescensor giver tryghed, når du er væk fra huset
🌀 Smarte funktioner
🌀 Bruges i al slags vejr
🌀 Kobles til huset via ledningsført ringeklokke
🌀 Billede vises i 1080HD-video
🌀 Tilpasses efter behov
🌀 Multiprodukt mellem ringeklokke og kamera


Arlo Wired Video Doorbell

✅ Testvinder hos det amerikanske tech-magasin Cnet.com 
✅ Topscorer hos det britiske magasin T3.com 

Arlo Wired Video Doorbell

 

En smart, digital dørklokke er typisk en dørklokke med flere funktioner – og det får du altså med denne. Modellen her er populær, og er således blevet kåret til topscorer hos det amerikanske magasin T3.com, og er ligeledes vurderet til at være den bedste video ringeklokke af cnet.com

💠 God i al slags vejr
💠 Kamera i høj kvalitet
💠 Samtal via denne

Om Arlo Wired Video Doorbell

Denne digitale og intelligente ringeklokke fra Arlo er perfekt til dig, der gerne vil have en ekstra sikkerhed og et overblik ved din bolig. Denne digitale dørklokke er udstyret med et kamera, som holder øje med bevægelser. Så tænker du nok, at det ikke gælder, hvis det er tåget eller mørkt, men så kan du godt tro om igen. Denne ringeklokke har nemlig et stærkt kamera, som kan se i nærmest alt føre. Du kan ligeledes snakke til dem udenfor døren via denne dørklokke, ligesom du kan indtale beskeder, som du kan fyre afsted, når der står nogen udenfor døren. 

Specifikationer
🌀 Giver overblik over gæster
🌀 Indbygget kamera
🌀 Kan samtales via denne
🌀 Optage beskeder på forhånd
🌀 Passer godt til alle hjem
🌀 Bruges også i mørke og dårligt føre


Ring Video Doorbell 3

✅ Testvinder hos det britiske tech-magasin Techadvisor.co.uk 
✅ Topscorer hos det britiske magasin T3.com

Ring Video Doorbell 3

På udkig efter en digital dørklokke? Denne model er super smart og vil passe godt til dig, der gerne vil have et ekstra øje på din indgang, så dine gæster ikke går forgæves, eller sådan så der ikke lukkes andre ind, end dem der skal. Denne klokke har fået æren af at være den bedste klokke hos engelske Techadvisor.co.uk, ligesom den er blevet topscorer hos t3.com.

💠 God bevægelsescensor
💠 Stærk Wi-Fi-forbindelse
💠 Tilgængelig alle steder fra

Om Ring Video Doorbell 3

Lige meget hvor du er i verden, så kan du med denne digitale ringeklokke altid se, hvem der står udenfor din dør. Det kan være super praktisk, hvis du rejser meget, eller også, hvis du ofte venter gæster eller pakker. Denne model er super populær og er desuden opdateret, således at der er god videokvalitet og god Wi-Fi-forbindelse til klokken. Der er desuden også bevægelsescensorer, så du får besked, hvis der kommer nogen forbi eller lign.

Specifikationer
🌀 Stor sikkerhed når du rejser
🌀 Stærk bevægelsescensor, der reagerer på alt
🌀 God Wi-Fi-forbindelse
🌀 Avancerede indstillinger for god brug
🌀 Genopladeligt batterisæt
🌀 Nattevisning
🌀 Opgraderet variant med gode funktioner
🌀 Ekstra sikkerhed i hverdagen


Kan en dørklokke med kamera gøre dig mere sikker?

Det korte svar på, om en dørklokke med kamera gør dig mere sikker, er ja. Det giver dig mulighed for at holde styr på, hvem der kommer og går, og du kan filme alting, hvis der skulle opstå farlige eller ubehagelige situationer.

Ved at kunne se, hvem der står udenfor din dør, kan du undgå ubehagelige konfrontationer. Du kan med flere af modellerne også kommunikere 2 veje med systemet, så du har mulighed for at finde ud af, hvorfor der kommer fremmede på besøg.

Det kan også være en lise, hvis du har social angst eller lignende udfordringer, hvor du ofte bekymrer dig, hvis det ringer på døren. I stedet for at stå og trippe foran døren kan du se, hvem der venter udenfor, og du bliver advaret, inden der overhovedet bliver ringet på døren.

Via kameraet og bevægelsessensorer kan du blive advaret og følge med, hvis du får gæster, der bliver afleveret pakker eller lignende. Informationerne kan du se direkte på din computer, telefon eller tablet. Du får også en notifikation fra mange dørklokker med bevægelsessensor, hvis de registrerer noget nyt i linsen.

Mange gange kan du også gemme videoklip ned, så du har dem i tilfælde af, du skal bruge dem. Det kan være afgørende i sager, hvor du bliver generet af uønskede gæster og vil have bevis på det.

Kilder: Wsj.com, Boydsecurity.com og Kfvs12.com


Hvad skal jeg se efter, når jeg køber en trådløs ringeklokke?

Hvis du vil have installeret en smart trådløs ringeklokke, så er der en række ting, der er gode at overveje, før du køber. Særligt hvis du overvejer en af de mere avancerede modeller med indbygget lyd og video, skal du overveje følgende ting:

Hvilke funktioner har du behov for?

Der findes helt fra det klassiske og simple design, hvor ringeklokken kun advarer dig, når dine besøgende trykker på knappen.

I dag kan du dog også få smarte modeller med videokamera og 2-vejs lyd, så du kan have helt styr på, hvem der kommer og går. Har du bestemte ønsker til funktionerne, så husk at få dem noteret ned.

Det kan være afgørende for din tryghed, at sensorer og lignende er effektivt og registrerer, når noget bevæger sig. Derfor kan du gennemgå vores udvalgte modeller og finde den, der har de funktioner, du har brug for i hverdagen.

Med batteri eller ledning?

Nogle trådløse modeller har batterier, så du kan sætte dem op lige meget, hvor du har behov for ekstra overvågning. Dog skal du være opmærksom på, at du skal kunne komme til dørklokken og kunne oplade den nemt og bekvemt. Der vil derfor også være en periode, hvor der ikke er overvågning, mens din dørklokke ligger til opladning.

Har du mulighed for det, kan en ledningsført dørklokke spare dig tid på den lange bane. Problemet kan dog være, at der skal være en stikkontakt i nærheden, så den kan få strøm.

Hvad er du villig til at investere?

En dørklokke kan være en større investering – særligt hvis du går efter nogle af de mest avancerede på markedet. Oveni kommer der ekstra udgifter til et abonnement, hvis du vil have glæde af alle funktionerne på særlige modeller.

Du kan enten vælge at lave et større engangskøb og vælge en model uden abonnement, hvor du har fri adgang til alle optagelser. Fordelen ved abonnementet er dog, at al information er samlet ét sted, og du nemt kan tilgå kameraet og tidligere optagelser direkte fra din smart-enhed.

Kilder: Allwirelesshome.com og Wikihow.com


Hvad er bedst: Dørklokke med eller uden ledning?

Det er meget forskelligt, om det er smartest med en dørklokke med eller uden ledning. I mange tilfælde er den trådløse version praktisk til lejede lejligheder eller lignende, hvor du ikke har mulighed for at sætte dørklokken op udenfor døren.

Flere modeller er udviklet, så de kan sættes op uden at lave nogle former for skader. Det er en fordel, hvis du ikke må sætte nye stikkontakter op eller lave huller i væggene i opgangen.

Dog betyder en trådløs dørklokke også, at den indimellem skal lades op. Den vil være udstyret med et batteri, der skal oplades med jævne mellemrum.

Hvis du er typen, der ofte glemmer at lade dine forskellige gadgets op, så vil det være en fordel med en ledningsført dørklokke. Den vil aldrig mangle strøm, og den kan køre 27/7 uden ophør. Dog skal der laves en del forarbejde, for der skal være stikkontakter indenfor rækkevidde, og den skal sættes rigtigt op første gang.

Kilder: 1800doorbell.com og Thehousetech.com


Sådan har vi udvalgt produkterne i oversigten

Produkterne i vores trådløs dørklokke test er omhyggeligt fundet på det store marked over digitale ringeklokker og dørklokker. Fælles for disse produkter er, at det er nogle af de mest prisbelønnede og populære, digitale ringeklokker, som du finder på markedet. Alle disse produkter er desuden anmelderroste for sine gode funktioner. Kundeanmeldelserne fejler absolut heller ingen ting, men er derimod nogle af de bedste kundeanmeldelser værdige.


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

🤩 Hvilke trådløse ringeklokker er bedst i tests?

Google Nest Hello Video Dørklokke, Arlo Wired Video Doorbell og Ring Video Doorbell 3

🤓 Hvordan er de trådløse ringeklokker blevet testet?

De trådløse ringeklokker er blevet vurderet ud fra deres specifikationer og brugervenlighed i praksis. Ligeledes har eksperterne også testet de tilhørende apps, skulle der være sådanne.

🤔 Hvad skal man se efter, når man køber en trådløs ringeklokke?

Det kan være værd at undersøge, hvor lang rækkeviden for dørklokken er, om den er vandtæt og om den bruger batterier eller ledning. Derudover kan det være en idé at undersøge lydkvaliteten, om lydstyrken er justerbar samt om den kan betjenes via smartphones.


Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:
Which.co.uk

Which.co.uk. ligger i London og er én af verdens største forbruger- og testmagasiner. Eksperter tester løbende produkter inden for mange forskellige kategorier, hvorefter de skriver anmeldelser af hvert enkelt.

Ring Video Doorbell Elite får en positiv vurdering af teamet bag Which.co.uk. Samlet scorer modellen 79%, hvilket er i den høje ende. Ring Video Doorbell Elite anbefales for sit gennemførte og slanke design, mens funktionerne svarer til nogle billigere modeller på markedet. Derfor scorer Ring Video Doorbell Elite ikke topkarakter, men ligger stadig i den gode ende.

Anmeldelsen er udgivet: oktober 2020

Du kan se anmeldelsen her

Amazon

Amazon er en af verdens største online webshops, hvor du kan finde en række forskellige forhandlere, der sælger alt mellem himmel og jord. Hjemmesiden er international, og forbrugerne fra hele verden kan anmelde produkterne.

Ring Video Doorbell Elite får samlet af forbrugerne en gennemsnitlige bedømmelse på 4,4 ud af 5 mulige stjerner. Forbrugerne har testet produktet i virkeligheden og kan derfor give en ærlig vurdering. I forhold til tidligere versioner, byder Ring Video Doorbell Elite på en bedre bevægelsessensor ifølge anmeldelserne.

Anmeldelserne opdateres løbende.

Du kan se anmeldelserne her

Safehome.org

Safehome.org er en hjemmeside, der fokuserer på, hvordan du kan sikre dit hjem bedst muligt. De deler indhold, guides og anmeldelser om forskelligt overvågningsudstyr, der kan gøre hverdagen mere sikker.

Ring Video Doorbell Elite er anmeldt hos Safehome.org, hvor den i alt scorer 9,2 ud af 10 mulige point. Modellen er anmeldt i forhold til parametrene: kundeservice, værdi til pengene, tilbehør, funktioner og teknologi samt brugervenlighed. Samlet klarer Ring Video Doorbell Elite sig godt og anbefales af Safehome-org.

Anmeldelsen er opdateret den: 17. juni 2020

Du kan se anmeldelsen her

Expertreviews

Det anerkendte, britiske testmagasin Expertreviews.co.uk leverer uafhængige tests af produkter til hjemmet.

Ring Video Doorbell 2 får en særligt award hos Expertreviews kaldet “expert reviews best buy”. Det er ifølge eksperterne det bedste køb, du kan gøre, hvis du skal bruge en dørklokke, der kan lidt ekstra. Den er testet i praksis og vurderet både på design, kvalitet af billeder og video og installation og opsætning. Eksperterne påpeger dog, at det kræver abonnement, hvis du vil gemme videoklip.

Anmeldelsen er udgivet den: 5. februar 2020

Du kan se anmeldelsen her

Eufy Video Doorbell 2K får samlet en vurdering på 5 ud af 5 stjerner hos Expertreviews. Modellen er testet i praksis, hvor selve installationen er nem, og billedkvaliteten er god. De vurderer den til at have en god batterilevetid, nem installation, og at det kører uden en særlig månedlig aftale, er en fordel. Dog er selve dørklokke-lyden ikke så høj.

Anmeldelsen er udført den: 1. december 2020

Du kan se anmeldelsen her

Techradar

Techradar deler indhold om alt, der er IT eller tech-relateret. De udgiver både nyheder, artikler, guides og anmeldelser af produkter – både nye og gamle. Forbrugerne kan derfor altid finde informationer om forskellige produkter på hjemmesiden.

Ring Video Doorbell 2 får af Techradar en samlet vurdering på 4 ud af 5 mulige stjerner. Produktet er bedømt på kriterier som: design og installation, brug i praksis og behov for abonnement. Det, der trækker scoren ned hos Techradar, er, at det kræver tilmelding månedligt, hvis du skal have adgang til dine videooptagelser.

Anmeldelsen er udgivet den: 2. oktober 2020

Du kan se anmeldelsen her

Ring Video Doorbell 3 Plus får en 4. Plads på en længere liste over de bedste dørklokker hos Techradar. De anbefaler den, fordi du kan se, hvad der sker foran kameraet med den smarte og præcise bevægelsessensor. Der er dog begrænsning på funktionerne, hvis du ikke investerer i Ring-app’en, så du kan tilgå videoindholdet.

Anmeldelsen er udgivet den: 24 marts 2021

Du kan se anmeldelsen her

Eufy Video Doorbell 2K er bedømt hos Techradar, hvor den samlet set får en bedømmelse på 80%. Modellen er vurderet på baggrund af: funktioner, design, installation, den daglige performance, batterilevetid og hvem, den passer til. Techradar vurderer, at Eufy Video Doorbell 2K er oplagt til dig, der har brug for et stort set vedligeholdelsesfrit system, der fungerer, mens det også er effektivt til udlejere.

Anmeldelsen er udgivet den: 8. juli 2020

Du kan se anmeldelsen her

Trustedreviews

Har du brug for uafhængige og gode anmeldelser, er Trustedreviews et godt sted at starte. De deler en række ekspertvurderinger af forskellige forbrugerprodukter, så du er klædt grundigt på til at foretage gode valg.

Ring Video Doorbell 3 Plus får 4,5 stjerner ud af 5 mulige hos Trustedreviews. Modellen er gennemgået i flere forskellige tests af blandt andet installationen, bevægelsessensorernes sensitivitet og kvaliteten af billeder og lyd. Anmeldelsen konkluderer, at Ring Video Doorbell 3 Plus er en større model, men giver dig klar og tydelig billede og lyd, når du har behov.

Anmeldelsen er udgivet den: 23. Maj 2020

Du kan se anmeldelsen her


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Homeo smart dørklokke – med WiFi og video overvågning

Homeo smart dørklokke

Om Homeo Smart-dørklokken 

Med Homeo Smart-dørklokken får du én af de mest veludstyrede dørklokker på markedet. Det er ikke kun alarm, den slanke og elegante dørklokken er egnet til. Som noget unikt er produktet udstyret med kamera, så du kan få live-optagelser af den eller de personer, der befinder sig udenfor dit hjem.

Takket være bevægelsessensoren kan du få besked, når der er registreret personer nær din hoveddør – også selvom der ikke ringes på. Du får med andre ord en multifunktionel dørklokke, du kan programmere til at matche dine ønsker og behov i forhold til tryghed.

Dørklokken fungerer via Wi-Fi opkobling og tilknytning til dine mobile enheder. Det er Smart Life-app’en, der gør det muligt for dig at følge med i bevægelserne ved din hoveddør, både når du er hjemme og på farten. Du kan føre en samtale med vedkommende, der ringer på, når du har downloadet app’en til din Android eller iOS-enhed.

Homeo Smart-dørklokken vs. markedet

Sammenlignet med andre velfungerende dørklokker er Homeo produktet udført i et mere slankt og stilrent design. Det smalle design gør det let for dig at sætte dørklokken op, hvor det giver mest mening ved din hoveddør. Du kan vælge mellem 2 forskellige looks hhv. i hvidt og sort på Homeo Smart-dørklokken

Det er omfanget af teknik, der får den elegante og stilfulde dørklokke fra Homeo til at skille sig positivt ud. Du behøver ikke et særskilt overvågningskamera, da det er integreret i dørklokken. 

Fordele 

 • Smalt design sammenlignet med andre af de nyeste dørklokker 
 • Du får direkte besked, når der registreres bevægelse ved din hoveddør
 • Kan bruges som almindelig dørklokke og overvågningssystem

Ulemper 

 • Der er brug for stærkt internet for at kunne få optimal udnyttelse 

Specifikationer 

 • Integreret video og bevægelsessensor 
 • Høj billedkvalitet både dag og nat
 • Lang levetid på batterierne 
 • Kan vælges i både hvidt og sort look
 • Mange indstillinger

Andre relevante tests og artikler

Fandt du ikke hvad du ledte efter i denne artikel, har vi her på Forbrugsguiden også en række andre relevante tests og artikler.

For at din trådløse ringeklokke kan performe bedst muligt, er det vigtigt at have en stabil internetforbindelse.

Af den grund finder du her vores generelle router og trådløs router tests. Er der et bestemt mærke du er særligt interesseret i, kan du her fordybe dig i vores specifikke Asus router og Google Nest WiFi tests.

Er din internethastighed tilfredsstillende, men kniber det med dækningen, kan løsningen være at anskaffe sig en god WiFi forstærker. Her kan du se en gennemgang af de bedste modeller på markedet.

Vi håber, du finder, hvad du søger.


 

 

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme