Stort overblik: Oversigt over markedets bedste trådløse ringeklokker

Senest opdateret den 0

Denne artikel er baseret på eksperttests af forskellige trådløse ringeklokker, hvor man som forbruger får et overblik over de bedste muligheder på markedet. 

Vi har her samlte en oversigt over de bedste trådløse ringeklokker på markedet, så du som forbruger bedre kan finde det produkt, der passer bedst til lige netop dine behov.

Ønsker du at læse de fulde anmeldelser fra de forskellige ekspertkilder, finder du links til de forskellige tests i produkternes brødtekst.

Denne trådløse ringeklokke test indeholder:
🔸 Gennemgang af de bedste trådløse ringeklokker
🔸 Køberguide: Det skal du se efter, når du vælger en trådløs ringeklokke
🔸 Gennemgang af testkilder

Bemærk venligst at Forbrugsguiden ikke selv tester produkterne, men derimod indsamler resultaterne af uvildige tests. På den måde kan forbrugeren nemmere få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Trådløs Ringeklokke test 2020 – Her er de 5 bedste

Her følger en gennemgang af de trådløse ringeklokker, der har fået de bedste karakterer i forskellige anerkendte tests. Lige under produktnavnene i de grønne bokse, finder du en oversigt over hvilke tests de forskellige ringeklokker er blevet bedømt i.

Vi viser dig både testvindere og topscorere fra de forskellige tests, så du får et varieret overblik over de modeller der klarer sig bedst. Du finder også prissammenligning af de forskellige modeller, så du nemt og hurtigt kan se hvilke forhandlere der er billigst.


Google Nest Hello Video Dørklokke

✅ Testvinder hos det danske Forbrugerråd Tænk
✅ Testvinder hos det amerikanske tech-magasin Tomsguide.com 

Google Nest Hello Video Doorbell

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
1.875,00 1.875,00 Læs mere
1.899,00 1.899,00 Læs mere
2.099,00 2.099,00 Læs mere

.
Med denne smarte ringeklokke får du en højintelligent én af slagsen. Med sine smarte teknologier og funktioner er denne ringeklokke da også kåret til bedst i test hos forbrugerrådet Tænk, mens den digitale ringeklokke også er blevet kåret til den bedste ringeklokke hos Tomsguide.com.

💠 Intelligent styre
💠 Stemmestyret
💠 
Passer til alle hjem

Om Google Nest Hello Video Dørklokke

På udkig efter en højintelligent ringeklokke? Med denne Google Nest Helo Video Dørklokke kan du komme skridtet nærmere det perfekte, når du tænker i kategorien over digitale ringeklokker. Med Google nest får du et genialt genkendelsessystem, som kan se, om der står en person, en pakke eller noget andet udenfor døren. På den måde kan denne klokke advare og forberede dig. Du kan ligeledes høre dine gæster, ligesom de kan høre dig. På den måde kan du skabe kontakt til dem, selv hvis du ikke lige har mulighed for at åbne døren. For at denne dørklokke fungerer optimalt, har du brug for en dørklokke med ledning, en lydenhed og en transformator, som passer til denne model digitale ringeklokke.

Specifikationer
🌀 HD Talk and listen – giver via app’en mulighed for at tale med dine gæster
🌀 Indspil lydfiler i app’en, som kan afspilles ved gæstebesøg
🌀 Høj HD-kvalitet nat og dag
🌀 Se livestream tilbage i tiden
🌀 Billedeserie gemmes i 3 timer
🌀 Slå dørklokken på lydløs, hvis der ikke skal forstyrres
🌀 Kræver lydenhed, dørklokke med ledning og transformator


Ring Door View Cam

✅ Kåret som “bedste model til lejligheder” hos det amerikanske tech-magasin Digitaltrends.com 
✅ 4 ud af 5 stjerne hos det amerikanske tech-magasin Cnet.com

Ring Door View Cam

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
772,00 772,00 Læs mere
802,00 802,00 Læs mere
1.099,00 1.099,00 Læs mere

.
Det kan være en stor uvished og utryghed, ikke at vide, hvem der kigger forbi ens hus, når man er på farten. Derfor er denne videoringeklokke helt genial. Denne Ring Door View Cam er hos digitaltends.com kåret til at være den bedste ringeklokke for lejligheder, og er ligeledes bedømt til 4 ud af 5 stjerner hos forbrugermagasinet Cnet.com.

💠 Kobles på dørspionen
💠 Høj intelligens
💠
Sikkerhed og kvalitet i højsædet

Om Ring Door View Cam

Bor du i lejlighed, men vil alligevel gerne kunne holde øje med, hvem der kommer ind i komplekset, uden at skulle bruge en manuel dørspion. Her får du en digital dørklokke, som fungerer som en dørspion. Denne model giver et fantastisk godt billede, så du altid kan se, hvem der står udenfor din dør. Frem med mobilen eller tabletten og få et overblik over, hvem der banker på. Kameraet kan fint bruges i lejligheder, i huse eller på kollegieværelser. Mulighederne er mange. 

Specifikationer
🌀 Smart dørspion
🌀 Samarbejder med mobil og tablet
🌀 Kvalitet på 1080HD i kameraet
🌀 God sikkerhed og høj kvalitet
🌀 155 graders udsyn
🌀 Kører på batterier
🌀 Passer til dørspioner i størrelsen 12-14 mm


Ring Video Doorbell Pro 

✅ Topscorer hos det danske Forbrugerråd Tænk 
✅ 4 ud af 5 stjerner hos det amerikanske tech-magasin Tomsguide.com

Call Video Doorbell Pro

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Power.dk 0,00 0,00 Læs mere
1.337,00 1.337,00 Læs mere
1.973,00 1.973,00 Læs mere
2.147,00 2.147,00 Læs mere
2.731,00 2.731,00 Læs mere

.
Denne digitale dørklokke er blevet topscorer hos Forbrugerrådet Tænk, og har desuden fået 4 ud af 5 stjerner hos onlinemagasinet Tomsguide.com. Der er altså masser af grundlag for at investere i denne smarte ringeklokke til huset,

💠 Bevægelsescensor
💠 Kvalitetssikkert kamera
💠
24/7-system

Om Ring Video Doorbell Pro

Denne digitale ringeklokke er super smart, hvis du vil have en intelligent ringeklokke. Lige meget hvor du er i verden, så vil du kunne holde øje med hvem, der ringer på din dør. Med det indbyggede kamera kan du se gæsterne på din mobiltelefon. Udover, at du kan se, hvem der står udenfor, så kan du også snakke med dem – og det er ganske gratis. Videoen er i høj kvalitet, og du kan således trygt tage på ferie, og samtidigt holde øje med gæsterne, der eventuelt vil kigge forbi, mens der ingen er hjemme. Kameraet er desuden så smart, at du også kan se gæsterne om natten og i dårligt vejr – med andre ord; denne ringeklokke er blevet testvinder af en grund. For at du får besked om gæster, behøver vedkommende ikke at ringe på, nej, for der er også bevægelsescensorer indbygget i klokken. 

Specifikationer
🌀 Kamera og bevægelsescensor giver tryghed, når du er væk fra huset
🌀 Smarte funktioner
🌀 Bruges i al slags vejr
🌀 Kobles til huset via ledningsført ringeklokke
🌀 Billede vises i 1080HD-video
🌀 Tilpasses efter behov
🌀 Multiprodukt mellem ringeklokke og kamera


Arlo Wired Video Doorbell

✅ Testvinder hos det amerikanske tech-magasin Cnet.com 
✅ Topscorer hos det britiske magasin T3.com 

Arlo Wired Video Doorbell

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
1.218,00 1.218,00 Læs mere
1.250,00 1.250,00 Læs mere
1.563,00 1.563,00 Læs mere

.
En smart, digital dørklokke er typisk en dørklokke med flere funktioner – og det får du altså med denne. Modellen her er populær, og er således blevet kåret til topscorer hos det amerikanske magasin T3.com, og er ligeledes vurderet til at være den bedste video ringeklokke af cnet.com

💠 God i al slags vejr
💠 Kamera i høj kvalitet
💠
Samtal via denne

Om Arlo Wired Video Doorbell

Denne digitale og intelligente ringeklokke fra Arlo er perfekt til dig, der gerne vil have en ekstra sikkerhed og et overblik ved din bolig. Denne digitale dørklokke er udstyret med et kamera, som holder øje med bevægelser. Så tænker du nok, at det ikke gælder, hvis det er tåget eller mørkt, men så kan du godt tro om igen. Denne ringeklokke har nemlig et stærkt kamera, som kan se i nærmest alt føre. Du kan ligeledes snakke til dem udenfor døren via denne dørklokke, ligesom du kan indtale beskeder, som du kan fyre afsted, når der står nogen udenfor døren. 

Specifikationer
🌀 Giver overblik over gæster
🌀 Indbygget kamera
🌀 Kan samtales via denne
🌀 Optage beskeder på forhånd
🌀 Passer godt til alle hjem
🌀 Bruges også i mørke og dårligt føre


Ring Video Doorbell 3

✅ Testvinder hos det britiske tech-magasin Techadvisor.co.uk 
✅ Topscorer hos det britiske magasin T3.com

Ring Video Doorbell 3

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
1.158,00 1.158,00 Læs mere
1.198,00 1.198,00 Læs mere
1.239,00 1.239,00 Læs mere
1.521,00 1.521,00 Læs mere

.
På udkig efter en digital dørklokke? Denne model er super smart og vil passe godt til dig, der gerne vil have et ekstra øje på din indgang, så dine gæster ikke går forgæves, eller sådan så der ikke lukkes andre ind, end dem der skal. Denne klokke har fået æren af at være den bedste klokke hos engelske Techadvisor.co.uk, ligesom den er blevet topscorer hos t3.com.

💠 God bevægelsescensor
💠 Stærk Wi-Fi-forbindelse
💠 Tilgængelig alle steder fra

Om Ring Video Doorbell 3

Lige meget hvor du er i verden, så kan du med denne digitale ringeklokke altid se, hvem der står udenfor din dør. Det kan være super praktisk, hvis du rejser meget, eller også, hvis du ofte venter gæster eller pakker. Denne model er super populær og er desuden opdateret, således at der er god videokvalitet og god Wi-Fi-forbindelse til klokken. Der er desuden også bevægelsescensorer, så du får besked, hvis der kommer nogen forbi eller lign.

Specifikationer
🌀 Stor sikkerhed når du rejser
🌀 Stærk bevægelsescensor, der reagerer på alt
🌀 God Wi-Fi-forbindelse
🌀 Avancerede indstillinger for god brug
🌀 Genopladeligt batterisæt
🌀 Nattevisning
🌀 Opgraderet variant med gode funktioner
🌀 Ekstra sikkerhed i hverdagen


Hvad skal du overveje, før du køber en digital ringeklokke

Hvis du overvejer at købe en digital ringeklokke, så må du overveje et par ting. Først og fremmest, om du har brug for en digital ringeklokke. En digital ringeklokke er nemlig perfekt til dig, der er vild med gadgets og vild med lidt ekstra krydderi i hverdagen. Hvis du rejser meget, er denne type dørklokke desuden også super smart, da du på den måde kan holde overblik over, hvem der kigger forbi dit hus. Netop det at kunne holde styr på sine besøg eller eventuelle ubudne gæster er en stor fordel, hvis du er meget ude af huset. Hvis det er tilfældet for dig, så vil du kunne få det optimale ud af en digital ringeklokke.


Sådan har vi udvalgt produkterne i oversigten

Produkterne i vores trådløs dørklokke test er omhyggeligt fundet på det store marked over digitale ringeklokker og dørklokker. Fælles for disse produkter er, at det er nogle af de mest prisbelønnede og populære, digitale ringeklokker, som du finder på markedet. Alle disse produkter er desuden anmelderroste for sine gode funktioner. Kundeanmeldelserne fejler absolut heller ingen ting, men er derimod nogle af de bedste kundeanmeldelser værdige.


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

🤩 Hvilke trådløse ringeklokker er bedst i tests?

Google Nest Hello Video Dørklokke, Arlo Wired Video Doorbell og Ring Video Doorbell 3

🤓 Hvordan er de trådløse ringeklokker blevet testet?

De trådløse ringeklokker er blevet vurderet ud fra deres specifikationer og brugervenlighed i praksis. Ligeledes har eksperterne også testet de tilhørende apps, skulle der være sådanne.

🤔 Hvad skal man se efter, når man køber en trådløs ringeklokke?

Det kan være værd at undersøge, hvor lang rækkeviden for dørklokken er, om den er vandtæt og om den bruger batterier eller ledning. Derudover kan det være en idé at undersøge lydkvaliteten, om lydstyrken er justerbar samt om den kan betjenes via smartphones.


Testkilder

Produkterne til denne trådløs ringeklokke testoversigt er fundet på baggrund af tests og gode anmeldelser. 

Flere af produkterne har fået flotte anmeldelser hos det anerkendte magasin Forbrugerrådet Tænk. Her har netop ringeklokkerne i denne test fået særligt gode anmeldelser. 

Derudover kommer testresultaterne fra internationale sider som t3.com, techadvisor.co.uk, tomsguide.com og uk.bestreviews. På alle de internationale sites er det eksperter og forbrugeres anmeldelser, som gælder.

Med andre ord; alle produkter i denne test er nøje udvalgt på hjemmesider og testsider, som er anerkendte og har stor fokus på ekspertise og kundeoplevelser.


Andre relevante tests og artikler

Fandt du ikke hvad du ledte efter i denne artikel, har vi her på Forbrugsguiden også en række andre relevante tests og artikler.

For at din trådløse ringeklokke kan performe bedst muligt, er det vigtigt at have en stabil internetforbindelse.

Af den grund finder du her vores generelle router og trådløs router tests. Er der et bestemt mærke du er særligt interesseret i, kan du her fordybe dig i vores specifikke Asus router og Google Nest WiFi tests.

Er din internethastighed tilfredsstillende, men kniber det med dækningen, kan løsningen være at anskaffe sig en god WiFi forstærker. Her kan du se en gennemgang af de bedste modeller på markedet.

Vi håber, du finder, hvad du søger.