Bosch køkkenmaskine test 2020 – Her er de bedste modeller ifølge eksperterne

0

I denne artikel gennemgår vi køkkenmaskiner fra Bosch.Testen er bygget op således, at vi ud fra ekspertkilders og forbrugeres vurderinger kigger på de forskellige modellers funktioner samt fordele og ulemper.

Herefter gennemgår vi alternative køkkenmaskiner fra andre producenter for at få et mere nuanceret overblik over markedets udvalg.

Vi har set nærmere på tests fra en række ekspertkilder, hvilket inkluderer det danske forbrugerråd Tænk, den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön, det danske magasin Testfamilien.dk, de britiske magasiner Kagoo.co.uk, Which.co.uk og Good Housekeeping Institute, det tyske madmagasin Kuechenhelfercheck.com og de norske magasiner Tek.no og Dinside.no.

Hvis man ønsker at læse mere om de forskellige tests, findes der til sidst i denne artikel en liste over links til de undersøgelser, vi henviser til.

Denne Bosch køkkenmaskine test indeholder:
🔸 Gennemgang af de bedste Bosch køkkenmaskiner
🔸 Gennemgang af alternative testvindende køkkenmaskiner
🔸 Hvilke former for tilbehør har du brug for til din køkkenmaskine?
🔸 Tre lækre opskrifter til køkkenmaskinen
🔸 Det skal du overveje, når du køber ny køkkenmaskine
🔸 Historien om Bosch
🔸 Gennemgang af testkilder 

Bemærk venligst, at Forbrugsguiden ikke selv tester produkterne, men derimod indsamler resultaterne af uvildige tests. På den måde kan forbrugeren nemmere få et overblik over de bedste produkter på markedet. 

Bosch køkkenmaskine test 2020 – De bedste modeller ifølge eksperterne

I nedenstående sektion finder du en oversigt over de bedste køkkenmaskiner fra Bosch. Vi hos Forbrugsguiden har analyseret eksperttest samt brugeranmeldelser fra både ind og udland, og samlet de bedst bedømte modeller i denne test. I de grønne bokse under produktnavnene kan du se, hvor produkterne er blevet bedømt, og hvordan de har klaret sig.

Vi håber, at denne oversigt vil hjælpe dig med at finde den Bosch køkkenmaskine, der passer bedst til dine behov.


Bosch MUM54A00

✅ Testvinder hos det danske forbrugerråd Tænk
✅ God anmeldelse af det danske onlinemagasin Testfamilien.dk

Bosch MUM54A00 

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.199,00 Kr. 0,00 Kr. 1.199,00 Kr. Læs mere
1.199,00 Kr. 0,00 Kr. 1.199,00 Kr. Læs mere
1.199,00 Kr. 0,00 Kr. 1.199,00 Kr. Læs mere
1.305,00 Kr. 0,00 Kr. 1.305,00 Kr. Læs mere
2.099,00 Kr. 0,00 Kr. 2.099,00 Kr. Læs mere

Bosch MUM54A00 er blevet testet og anmeldt af Forbrugerrådet Tænk og Testfamilien.dk, der begge er begejstrede for køkkenmaskinen. Mens Forbrugerrådet Tænk har kåret maskinen som testvinder, giver Testfamilien.dk modellen en god anmeldelse.

Dette har de blandt andet gjort på grund af maskinens funktionsdygtighed og brugervenlighed samt kvalitet. Dog nævner eksperterne, at modellen er en smule mindre sammenlignet med andre modeller, hvilket de gør forbrugerne opmærksomme på.

Køkkenmaskine med flere anvendelsesmuligheder og hastighedsindstillinger 

Med Bosch MUM54A00 får man en multifunktionel køkkenmaskine, der kan bruges til et hav af formål i køkkenet. Maskinen kan blandt andet hjælpe med at blande, ælte, piske og hakke.

Derudover kommer Bosch MUM54A00 med syv hastighedsindstillinger og momenttrin, hvorfor man selv kan indstille hastigheden efter behov. Hastigheden kan justeres op og ned afhængig af, hvor krævende de valgte ingredienser er.

Bosch MUM54A00 kommer desuden med funktionen Multi Motion Drive, der sikrer, at motoren arbejder effektivt. Motorens effekt er på 900 Watt. Den er højydende og kan klare de fleste ingredienser og opgaver i køkkenet.

Køkkenmaskinen er ydermere udstyret med en røre-skål, der er fremstillet i rustfrit stål. Skålens kapacitet er på 3,9 liter, hvilket er en smule mindre end mange andre køkkenmaskiner. Køkkenmaskinen står stabilt og robust på køkkenbordet under brug, da den har sugefødder i gummi.

Med 3D planetarisk mixing 

Bosch MUM54A00 er forsynet med flere funktioner, der hjælper med tilberedningen af de forskellige ingredienser. Den kommer blandt andet med en multifunktionel arm samt en 3D planetarisk mixing-funktion.

Mens den multifunktionelle arm sørger for, at det er nemt at tage tilbehøret af og på ved tryk på en enkelt knap, hjælper 3D planetarisk mixing-funktionen med noget helt andet. Denne funktion sikrer, at blandings- og piskningsprocessen er mere optimal, da piskeriset bevæger sig i flere retninger og hele vejen rundt om sin egen akse.

Hvis man køber Bosch MUM54A00, medfølger der flere former for tilbehør såsom et groft piskeris, en dejkrog, en tilbehørspose til opbevaring og et fint piskeris.

Effektiv køkkenmaskine i god kvalitet til prisen, ifølge eksperterne 

Ifølge eksperterne fra Testfamilien.dk er Bosch MUM54A00 en god køkkenmaskine, som de kalder for ”virkelig genial”.

De forklarer, at de er glade for denne model, da ”man kun behøver én maskine, og det derfor er virkelig praktisk”.

Eksperterne skriver ydermere, at ”maskinen er stærk og solid”, samt at det ”ikke er en dyr maskine”. De mener derfor, at det er et godt køb til familien, der ønsker mere hjælp i køkkenet.

Til sidst i anmeldelsen hæfter de sig især ved maskinens kvalitet. De mener, at den er ”meget god”, da ”kombinationen af funktionalitet, design og solide materialer” fungerer optimalt.

De slutter af med at skrive, at den samtidigt er ”virkelig nem at bruge”. Dog skal man være opmærksom på størrelsen, da røre-skålen er mindre end hos andre modeller.

Mål ved Bosch MUM54A00:
🌀 Højde: 28,2 centimeter
🌀 Bredde: 28 centimeter
🌀 Dybde: 27,1 centimeter
🌀 Vægt: 5,34 kilo

Specifikationer ved Bosch MUM54A00:
🔴 Type: Køkkenmaskine
🔴 Producent: Bosch
🔴 Motoreffekt: 900 Watt
🔴 Skålkapacitet: 3,9 liter
🔴 Hastigheder: 7 hastigheder

Fordele ved Bosch MUM54A00: 
🔵 Multifunktionel køkkenmaskine
🔵 Syv hastigheder
🔵 Tilbehør medfølger
🔵 3D planetarisk mixing-funktion
🔵 Multifunktionel arm

Her kan du se en præsentationsvideo af Bosch MUM5-serien. Videoen er produceret af Bosch: 

https://www.youtube.com/watch?v=JyEZdcZfml4

Bosch MUM52120

✅ Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön
✅ 85 ud af 100 point hos det britiske magasin Kagoo.co.uk 

Bosch MUM52120

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.499,00 Kr. 0,00 Kr. 1.499,00 Kr. Læs mere

Bosch MUM52120 er blevet testet og anmeldt af den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön samt det britiske magasin Kagoo.co.uk. Begge ekspertkilder er begejstrede for køkkenmaskinen, som de henholdsvis har kåret som topscorer og givet 85 ud af 100 point.

Dette har de blandt andet gjort på grund af maskinens funktioner, design og kompakte størrelse.

Til gengæld er eksperterne mindre vilde med modellens støjniveau, da de mener, at den sommetider larmer en smule mere end andre maskiner.

Eksperterne: Klassisk køkkenmaskine velegnet til en mindre familie 

Ifølge de to ekspertkilder er Bosch MUM52120 en klassisk køkkenmaskine, der kan hjælpe med mange forskellige ting i køkkenet.

Eksempelvis skriver eksperterne fra Kagoo.co.uk, at Bosch MUM52120 er en køkkenmaskine, der er ”ekstremt økonomisk at køre og kommer med et stilfuldt og klassisk udseende”.

De forklarer ydermere, at Bosch MUM52120 er ”meget god til små familier”, da dens skålkapacitet er mindre sammenlignet med andre modeller.

De hæfter sig ved, at ”størrelsen er meget kompakt”, så det er nemt at få plads til maskinen i køkkenskabet eller på køkkenbordet.

Eksperterne finder ikke mange ulemper ved modellen. De mener nemlig ikke, at dens størrelse er et minus. Dog forklarer de, at hvis man er en stor familie, har man brug for en større model.

Multifunktionel køkkenmaskine med 3D planetarisk mixing-funktion

Bosch MUM52120 er en kraftfuld køkkenmaskine med en 700-watts motor. Den kan derfor anvendes til de mere krævende ingredienser.

Udover at være kraftfuld er Bosch MUM52120 ligeledes multifunktionel takket være det medfølgende tilbehørssæt.

Der medfølger forskellige piskeris, en dejkrog, tre snitteskiver og en mikserforsats ved køb af modellen. Den kan derfor bruges til et hav af formål.

Endvidere kommer Bosch MUM52120 med en 3D planetarisk mixing-funktion, der sørger for en hurtig og optimal blanding af alle ingredienser. Dette er på grund af maskinens forbedrede planetariske æltningssystem, der arbejder både i siden og i højden. Den integrerede EasyArmLift løfter desuden blandearmen automatisk ved tryk på en enkelt knap.

Sikker maskine med praktiske funktioner 

Med Bosch MUM52120 får man en sikker maskine, der kommer med en låsningsfunktion af røre-skålen og låget.

Røre-skålen er fremstillet af rustfrit stål og har en kapacitet på 3,9 liter. Den kommer ydermere med sugefødder lavet af gummi, så maskinen står robust og stabilt på køkkenbordet under brug.

Derudover kommer Bosch MUM52120 med fire hastigheder og momenttrin samt med en elektronisk regulering af omdrejninger. Dette gør det muligt at tilpasse modellen til de specifikke ingredienser.

Sidst men ikke mindst er Bosch MUM52120 forsynet med Multi Motion Drive samt en multifunktionsarm. Mens multifunktionsarmen har tre drev, der kan bruges i forskellige positioner, sørger Multi Motion Drive for, at motoren arbejder effektivt uanset blandingen.

Mål ved Bosch MUM52120:
🌀 Højde: 28,2 centimeter
🌀 Bredde: 28 centimeter
🌀 Dybde: 27,1 centimeter
🌀 Vægt: 6,45 kilo

Specifikationer ved Bosch MUM52120:
🔴 Type: Køkkenmaskine
🔴 Producent: Bosch
🔴 Motoreffekt: 700 Watt
🔴 Skålkapacitet: 3,9 liter
🔴 Hastigheder: 4 hastigheder

Fordele ved Bosch MUM52120: 
🔵 Kan anvendes til et hav af formål i køkkenet
🔵 Fire hastigheder og momenttrin
🔵 Røre-skål af rustfrit stål
🔵 3D planetarisk mixing-funktion
🔵 Multi Motion Drive


Bosch MUM9AX5S00

✅ Topscorer hos det danske forbrugerråd Tænk
✅ 92 ud af 100 point hos det tyske madmagasin Kuechenhelfercheck.com

Bosch MUM9AX5S00

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
5.156,00 Kr. 0,00 Kr. 5.156,00 Kr. Læs mere
5.156,00 Kr. 0,00 Kr. 5.156,00 Kr. Læs mere
5.157,00 Kr. 0,00 Kr. 5.157,00 Kr. Læs mere

Både det danske forbrugerråd Tænk og det tyske madmagasin Kuechenhelfercheck.com har testet og anmeldt Bosch MUM9AX5S00.

Køkkenmaskinen har klaret sig godt i begge tests, hvor den henholdsvis er blevet kåret som topscorer samt fået 92 ud af 100 point.

Eksperterne er især vilde med, at Bosch MUM9AX5S00 er kraftfuld og effektiv med en stor røre-skål.

Til gengæld er eksperterne mindre begejstrede for maskinens pris, da de mener, at den er forholdsvis dyr.

Eksperterne: Kraftfuld og effektiv køkkenmaskine med stor røre-skål 

Ifølge de to ekspertkilder er Bosch MUM9AX5S00 en ”kraftfuld og effektiv køkkenmaskine”, der kan klare de fleste opgaver i køkkenet.

De forklarer, at den er forsynet med en ”højydende motor” på 1500 Watt, der kan bruges til selv de mere krævende ingredienser.

Eksperterne nævner ydermere, at Bosch MUM9AX5S00 kommer med en ”stor røre-skål” med en kapacitet på 5,5 liter. Det vil sige, at man kan lave store portioner på en gang.

De er ligeledes vilde med, at der er mulighed for at indstille tiden på den indbyggede timer. Dette gøres på modellens display.

En anden funktion, som eksperterne er imponerede over, er den indbyggede vægt. Med den indbyggede vægt har man mulighed for at veje ingredienserne direkte i skålen. Selvom de generelt er begejstrede for Bosch MUM9AX5S00, mener de, at den er sat for højt prismæssigt, samt at der ikke medfølger nok tilbehør ved køb af modellen.

3D planetarisk mixing-funktion, Smart Dough Sensor og SensorControl 

Med Bosch MUM9AX5S00 får man en funktionel køkkenmaskine, der kan bruges til mange ting i køkkenet. Den er forsynet med flere praktiske funktioner såsom 3D planetarisk mixing-funktion.

Funktionen sørger for en hurtig og præcis æltning takket være den specielle dejkrog, der ælter i både siden og højden.

Derudover kommer Bosch MUM9AX5S00 med en Smart Dough Sensor og SensorControl. Mens Smart Dough Sensor sørger for at regulere hastigheden automatisk, så hastigheden holdes konstant uanset dejtype, sikrer SensorControl et optimalt resultat hver eneste gang, lige meget hvilke ingredienser man anvender.

Det er ligeledes nemt at opbevare køkkenmaskinen på grund af den kompakte størrelse samt det automatiske ledningsoprul.

Stor røre-skål og syv hastighedstrin 

Bosch MUM9AX5S00 er udstyret med en ekstra stor røre-skål med en kapacitet på 5,5 liter. Skålen er lavet af rustfrit stål og har to håndtag for en nemmere håndtering.

Køkkenmaskinen er ydermere forsynet med syv hastighedstrin og en pulsefunktion, så man kan justere hastigheden afhængig af blandingen.

Endvidere kommer Bosch MUM9AX5S00 med et hav af forskelligt tilbehør såsom et groft piskeris, et ballonpiskeris samt en dejkrog. Det er simpelt at montere tilbehøret på grund af den matchende farvekodning på tilbehør og udtaget.

Uanset hvilket tilbehør man bruger, sørger køkkenmaskinen for automatisk at tilpasse det til den højeste hastighed.

Når man gør brug af Bosch MUM9AX5S00, vil den stå sikkert placeret på køkkenbordet takket være de praktiske gummifødder. Den har ligeledes en elektronisk afbryder, der forhindrer en utilsigtet start af maskinen.

Mål ved Bosch MUM9AX5S00:
🌀 Højde: 33,7 centimeter
🌀 Bredde: 22,2 centimeter
🌀 Dybde: 43,3 centimeter
🌀 Vægt: 10,54 kilo

Specifikationer ved Bosch MUM9AX5S00:
🔴 Type: Køkkenmaskine
🔴 Producent: Bosch
🔴 Motoreffekt: 1500 Watt
🔴 Skålkapacitet: 5,5 liter
🔴 Hastigheder: 7 hastigheder

Fordele ved Bosch MUM9AX5S00: 
🔵 Ekstra stor røre-skål på 5,5 liter
🔵 3D planetarisk mixing-funktion
🔵 Syv hastighedstrin og pulsefunktion
🔵 Indbygget vægt
🔵 Smart Dough Sensor og SensorControl

Her kan du se en præsentationsvideo af Bosch MUM9AX5S00. Videoen er produceret af danske KitchenOne.dk: 

https://www.youtube.com/watch?v=G0xB80HSnTo

Bosch MUM58L20

✅ 79 ud af 100 point hos det britiske testmagasin Kagoo.co.uk

Bosch MUM58L20

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.557,00 Kr. 0,00 Kr. 1.557,00 Kr. Læs mere
1.719,00 Kr. 0,00 Kr. 1.719,00 Kr. Læs mere
1.721,00 Kr. 0,00 Kr. 1.721,00 Kr. Læs mere
1.817,00 Kr. 0,00 Kr. 1.723,00 Kr. Læs mere

Det britiske testmagasin Kagoo.co.uk har testet og anmeldt Bosch MUM58L20, som de er meget begejstrede for. Derfor har de givet køkkenmaskinen 79 ud af 100 point.

De er især vilde med, at Bosch MUM58L20 kommer med masser af funktioner og er forsynet med flere hastigheder. Til gengæld er de mindre vilde med dens størrelse, da den ikke passer til større familier.

Velegnet til mindre familier, ifølge eksperterne 

Ifølge Kagoo.co.uk er Bosch MUM58L20 en ”mindre og kompakt køkkenmaskine”, der er velegnet til husstande, hvor der ikke er mange medlemmer.

De skriver eksempelvis, at maskinen især er ”god til små familier” på grund af dens mindre røre-skål og størrelse.

Eksperterne forklarer ydermere, at de er glade for, at der er mulighed for at vælge mellem syv hastighedsindstillinger og momentfunktioner.

På den måde kan man selv beslutte, om hastigheden skal justeres op eller ned afhængig af den blanding, man er i gang med.

Der findes ikke mange ulemper ved modellen. Det eneste, som eksperterne fra Kagoo.co.uk bemærker, er, at røre-skålen er en mindre størrelse. De mener derfor ikke, at den passer til større familier.

Alsidig køkkenmaskine med 3D planetarisk mixing-funktion 

Med Bosch MUM58L20 får man en alsidig køkkenmaskine med konditorsæt, grøntsagssnitter, mikser og en tilbehørsholder. Det betyder, at man kan bruge maskinen til mange formål i køkkenet.

Derudover kommer Bosch MUM58L20 med en 3D planetarisk mixing-funktion, der sikrer hurtige og ensartede resultater af alle ingredienser takket være det planetariske æltningssystem. Systemet arbejder nemlig både i siden og i højden.

Motoren har desuden en effekt på 1000 Watt og en røre-skål med en kapacitet på 3,9 liter. Skålen er lavet af børstet rustfrit stål, mens de andre dele i plast, som kommer i kontakt med maden, er BPA-fri.

Sikker model med EasyArmLift og sugefødder af gummi 

Bosch MUM58L20 er en sikker maskine med en overbelastningsbeskyttelse. Det betyder, at modellen stopper med at arbejde ved overophedning.

Desuden kommer den med sugefødder af gummi, så den står stabilt på køkkenbordet selv ved høje hastigheder.

Det er ydermere nemt at betjene Bosch MUM58L20, da den har funktionen EasyArmLift. Dette er en en-knaps-betjening, hvor man kan tage tilbehøret af og på med blot et enkelt tryk.

Sidst men ikke mindst er der et rum til opbevaring af ledningen, så den er nem at placere på køkkenbordet eller i køkkenskabet, når den ikke er i brug.

Mål ved Bosch MUM58L20:
🌀 Højde: 28,2 centimeter
🌀 Bredde: 28 centimeter
🌀 Dybde: 27,1 centimeter
🌀 Vægt: 6,31 kilo

Specifikationer ved Bosch MUM58L20:
🔴 Type: Køkkenmaskine
🔴 Producent: Bosch
🔴 Motoreffekt: 1000 Watt
🔴 Skålkapacitet: 3,9 liter
🔴 Hastigheder: 7 hastigheder

Fordele ved Bosch MUM58L20
🔵 EasyArmLift-funktion
🔵 3D planetarisk mixing-funktion
🔵 Alsidig køkkenmaskine med flere tilbehørsdele
🔵 Sugefødder lavet af gummi
🔵 Rum til opbevaring af ledning


Alternativer 

I denne artikel har vi gennemgået flere køkkenmaskiner fra Bosch, der har fået gode anmeldelser fra ekspertkilder og forbrugere.

Udover de ovenstående køkkenmaskiner fra Bosch findes der også gode maskiner fra andre producenter. For at sikre et så nuanceret overblik som muligt, vil vi i det følgende afsnit gennemgå køkkenmaskiner fra andre producenter, der også har fået gode anmeldelser af ekspertkilder og forbrugere.


KitchenAid 5K45SSE

✅ Topscorer hos det danske forbrugerråd Tænk
✅ God anmeldelse hos det britiske testmagasin Which.co.uk
✅ 86 ud af 100 point hos det britiske magasin Good Housekeeping Institute

KitchenAid 5K45SSE

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
2.499,00 Kr. 0,00 Kr. 2.499,00 Kr. Læs mere
2.622,00 Kr. 0,00 Kr. 2.622,00 Kr. Læs mere
2.622,00 Kr. 0,00 Kr. 2.622,00 Kr. Læs mere
2.622,00 Kr. 0,00 Kr. 2.622,00 Kr. Læs mere
3.999,00 Kr. 0,00 Kr. 3.999,00 Kr. Læs mere

Både det danske forbrugerråd Tænk og de to britiske magasiner Which.co.uk og Good Housekeeping Institute har testet og anmeldt KitchenAid 5K45SSE.

Alle ekspertkilder har givet køkkenmaskinen en god anmeldelse, da de især er begejstrede for dens holdbarhed, brugervenlighed og energiforbrug. Til gengæld nævner eksperterne, at de er mindre vilde med modellens piskning af æggehvider.

Eksperterne: Fantastisk køkkenmaskine til mange opgaver 

Ifølge de tre ekspertkilder er KitchenAid 5K45SSE ”en fantastisk køkkenmaskine”, der kan bruges ”til mange opgaver i køkkenet”.

Eksempelvis skriver eksperterne fra Good Housekeeping Institute, at ”i deres strenge evaluering scorede modellen meget godt på tværs af alle test, hvor alle ingredienser blev blandet grundigt og let”. Det var kun ved testen af æggehvider, at de oplevede få problemer med køkkenmaskinen.

Eksperterne forklarer ydermere, at KitchenAid 5K45SSE kommer i et ”kraftfuldt og enkelt design”, og at den altid sørger for ”at klare arbejdet”.

De mener, at maskinen er et godt køb for forbrugere, der ønsker en hjælpende hånd i køkkenet.

De gør dog brugerne opmærksomme på, at ”hastighedskontrollen kan være lidt akavet at bruge i starten”.

Mange anvendelsesmuligheder 

Med KitchenAid 5K45SSE får man en køkkenmaskine med mange anvendelsesmuligheder. Maskinen kan bruges til at mose, ælte, røre, blande m.m. med det helt rette tilbehør.

Ved køb af modellen medfølger der en dejkrog til blanding og æltning, et fladt piskeris til normale og mere krævende blandinger samt et piskeris til luftige blandinger.

Med køkkenmaskinens koblingsled er der desuden mulighed for at anvende mere end 15 slags forskellige tilbehørsdele.

Man kan blandt andet tilkøbe en kødhakker, en citruspresser eller et råkostjern, hvilket giver flere muligheder ved tilberedning af maden.

Med 10 hastighedsindstillinger og direkte transmission 

KitchenAid 5K45SSE er forsynet med en motor med en effekt på 275 Watt. Maskinens 10 hastighedsindstillinger sørger for, at man løbende kan justere hastigheden afhængig af ingredienserne. Røre-skålen har en kapacitet på 4,3 liter.

Køkkenmaskinen har direkte transmission, hvilket sikrer, at den arbejder effektivt og stille på samme tid. Takket være det planetariske røre-system blandes ingredienserne sammen til en ensartet blanding hver gang.

Der er desuden ingen chance for, at KitchenAid 5K45SSE bevæger sig under brug, da den er solidt plantet på køkkenbordet. Den har en solid og robust konstruktion lavet af metal i et afrundet design. 

Mål ved KitchenAid 5K45SSE:
🌀 Højde: 35,3 centimeter
🌀 Bredde: 35,8 centimeter
🌀 Dybde: 22,1 centimeter
🌀 Vægt: 10,5 kilo

Specifikationer ved KitchenAid 5K45SSE:
🔴 Type: Køkkenmaskine
🔴 Producent: KitchenAid
🔴 Motoreffekt: 275 Watt
🔴 Skålkapacitet: 4,3 liter
🔴 Hastigheder: 10 hastigheder

Fordele ved KitchenAid 5K45SSE: 
🔵 Mange anvendelsesmuligheder
🔵 Koblingsled, der passer til mere end 15 slags tilbehørsdele
🔵 10 hastighedsindstillinger
🔵 Direkte transmission
🔵 Planetarisk røre-system

Her kan du se en præsentationsvideo af de mange muligheder, en KitchenAid 5K45SSE giver dig. Videoen er produceret af KitchenAid: 

https://www.youtube.com/watch?v=GjnyQCnZuQ4

Kenwood kMix KMX750WH

✅ Topscorer hos det danske forbrugerråd Tænk
✅ Kåret som “Best Buy” hos det britiske testmagasin Which.co.uk
✅ 85 ud af 100 point hos det britiske magasin Good Housekeeping Institute
✅ 86 ud af 100 point hos det britiske testmagasin Kagoo.co.uk

Kenwood kMix KMX750WH

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
2.129,00 Kr. 0,00 Kr. 2.129,00 Kr. Læs mere
2.129,00 Kr. 0,00 Kr. 2.129,00 Kr. Læs mere
2.129,00 Kr. 0,00 Kr. 2.129,00 Kr. Læs mere
2.189,00 Kr. 0,00 Kr. 2.189,00 Kr. Læs mere
3.499,00 Kr. 0,00 Kr. 3.499,00 Kr. Læs mere
3.767,00 Kr. 0,00 Kr. 3.767,00 Kr. Læs mere

Kenwood kMix KMX750WH er blevet testet og anmeldt af tre ekspertkilder, hvilket inkluderer Forbrugerrådet Tænk, Which.co.uk og Good Housekeeping Institute.

Alle ekspertkilder er begejstrede for køkkenmaskinen, som de henholdsvis har kåret som topscorer og ”Best Buy” samt givet 85 ud af 100 point.

Dette har de blandt andet gjort, fordi de er vilde med maskinens brugervenlighed og gode performance. Til gengæld er eksperterne mindre begejstrede for den høje pris.

Robust og godt designet køkkenmaskine, ifølge eksperterne 

Ifølge de tre ekspertkilder er Kenwood kMix KMX750WH en ”god køkkenmaskine”, der vil ”klæde de fleste hjem”.

Eksempelvis skriver eksperterne fra Good Housekeeping Institute, at ”hvis du leder efter en robust og godt designet maskine, der også ser godt ud, skal du ikke lede længere”.

De forklarer ydermere, at Kenwood kMix KMX750WH ”klarede sig godt i alle vores test”. Dog mener de, at dens performance burde være endnu bedre, da den samtidigt også er ret dyr. De oplevede nemlig, at ”det kneb lidt med piskningen af æggehvider”.

Eksperterne fra Kagoo.co.uk hæfter sig ligeledes ved, at Kenwood kMix KMX750WH kommer med flere former for tilbehør, der ”er nemme at tage af og på”.

De er desuden vilde med, at tilbehørsdelene og skålen tåler maskinopvask, hvilket eksperterne fra Good Housekeeping Institute er enige i.

Med forskellige tilbehørsdele 

Kenwood kMix KMX750WH er en stilren køkkenmaskine, der er fremstillet i poleret rustfrit stål. Dette gør ikke mindst maskinen elegant at se på, men også slidstærk og holdbar.

Med Kenwood kMix KMX750WH får man en køkkenmaskine, der giver mulighed for at eksperimentere i køkkenet.

Der medfølger forskellige former for tilbehør i form af en K-spade, et piskeris og en dejkrog, så man kan ælte, piske, blande m.m.

Der er desuden over 20 ekstra tilbehørsdele tilgængelige, hvis man ønsker at tilkøbe disse. Her åbner anvendelsesmulighederne sig endnu mere, da man kan blandt andet kan hakke kød eller lave sin egen pasta.

Kraftig motor, flere hastigheder og stor røre-skål

Kenwood kMix KMX750WH er en praktisk køkkenmaskine, der er forsynet med en kraftfuld motor. Motorens effekt er på 1000 Watt, så den kan klare selv de mere krævende og tunge blandinger.

Derudover er maskinen forsynet med seks hastighedsindstillinger samt en elektronisk hastighedskontrol, så man kan justere hastigheden efter behov.

Den medfølgende røre-skål er stor og har en kapacitet på 5 kilo. Det vil sige, at der er plads til at lave selv de større portioner.

Når køkkenmaskinen skal gemmes væk, er der mulighed for at placere modellen i køkkenskabet nemt og hurtigt takket være ledningsopbevaringen.

Mål ved Kenwood kMix KMX750WH:
🌀 Højde: 35,5 centimeter
🌀 Bredde: 38,5 centimeter
🌀 Dybde: 24 centimeter
🌀 Vægt: 9,1 kilo

Specifikationer ved Kenwood kMix KMX750WH:
🔴 Type: Køkkenmaskine
🔴 Producent: Kenwood
🔴 Motoreffekt: 1000 Watt
🔴 Skålkapacitet: 5 liter
🔴 Hastigheder: 6 hastigheder

Fordele ved Kenwood kMix KMX750WH: 
🔵 Tilbehør medfølger
🔵 Stor røre-skål med kapacitet på 5 kilo
🔵 Seks hastighedsindstillinger
🔵 Elektronisk hastighedskontrol
🔵 Ledningsopbevaring

Her kan du se en præsentationsvideo af Kenwood kMix KMX750WH. Videoen er produceret af Kenwood: 

https://www.youtube.com/watch?v=-bRtq6U7fSc

Electrolux EKM4300

✅ Testvinder i en uafhængig test hos Pricerunner.se
✅ 7.5 ud af 10 stjerner hos det norske teknikmagasin Tek.no
✅ 4 ud af 6 stjerner hos det norske magasin Dinside.no

Electrolux EKM4300

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.750,00 Kr. 0,00 Kr. 1.750,00 Kr. Læs mere
1.799,00 Kr. 0,00 Kr. 1.799,00 Kr. Læs mere
1.799,00 Kr. 0,00 Kr. 1.799,00 Kr. Læs mere

De tre ekspertkilder Pricerunner.se, Tek.no og Dinside.no har testet og anmeldt Electrolux EKM4300 og er meget begejstrede for denne model.

De er nemlig enige i, at køkkenmaskinen er effektiv og stabil og gør præcis, hvad den er lavet til. Eksperterne er dog mindre begejstrede for dens kapacitet, da den ikke er stor nok til en større familie. Til gengæld mener de, at den er velegnet til en husstand med færre medlemmer.

Fleksibel køkkenmaskine med 10 hastigheder 

Electrolux EKM4300 er fremstillet i metal og er derfor en slidstærk og robust maskine. Modellens motoreffekt er på 1000 Watt, så den kan anvendes til selv tunge dejblandinger og mere krævende ingredienser.

Takket være køkkenmaskinens fleksibilitet, kan den bruges til både at røre, blande, mose, ælte og piske.

Ved indstilling af maskinen skal man gøre brug af drejeknappen, der findes på modellens side.

Det er også her, at man justerer på maskinens hastighedsindstillinger. Den kommer med 10 forskellige hastighedsindstillinger, der kan justeres op og ned efter behov.

Der medfølger to røre-skåle ved køb med en kapacitet på henholdsvis 4,8 liter og 2,9 liter.

En køkkenmaskine, der klarer arbejdet optimalt, ifølge eksperterne

Ifølge de tre eksperter, Pricerunner.se, Dinside.no og Tek.no, er Electrolux EKM4300 en ”effektiv og kraftfuld køkkenmaskine”, der klarer arbejdet i køkkenet optimalt. Eksperterne fra Dinside.no skriver eksempelvis, at Electrolux EKM4300 ”gør den som skal”, så de mener, at den er et godt køb, hvis man ønsker en maskine, der er velegnet til mange formål i køkkenet.

Endvidere hæfter eksperterne fra Pricerunner.se sig ved, at Electrolux EKM4300 ”er nem at betjene” og kommer med en ”fremragende piskningsevne”.

Tek.no bakker op om denne udtalelse og forklarer ydermere, at ”køkkenmaskinen er stabil med sugefødder i gummi”, så den ikke rykker sig, når man bruger den.

Desuden nævner eksperterne fra Tek.no, at de er glade for køkkenmaskinens pris, da den er ”forholdsvis budgetvenlig” sammenlignet med andre modeller.

Med flere tilbehørsdele og LED-belysning 

Ved køb af Electrolux EKM4300 medfølger der flere tilbehørsdele, som man kan anvende efter behov. Den kommer både med et piskeris, en dejkrog, et gennemsigtigt låg og en røre-krog.

Ved anvendelse af køkkenmaskinen, vil man opnå et godt overblik over tilberedningen nede i skålen. Dette er takket være LED-belysningen, der sørger for, at skålen bliver oplyst, når man er i gang med at forarbejde diverse ingredienser.

Mål ved Electrolux EKM4300:
🌀 Højde: 36 centimeter
🌀 Bredde: 37 centimeter
🌀 Dybde: 21 centimeter
🌀 Vægt: 9,27 kilo

Specifikationer ved Electrolux EKM4300:
🔴 Type: Køkkenmaskine
🔴 Producent: Electrolux
🔴 Motoreffekt: 1000 Watt
🔴 Skålkapacitet: 4,8 og 2,9 liter
🔴 Hastigheder: 10 hastigheder

Fordele ved Electrolux EKM4300:
🔵 To forskellige røre-skåle
🔵 10 hastigheder
🔵 LED-belysning i skålen
🔵 Motoreffekt på 1000 Watt
🔵 Flere tilbehørsdele medfølger

Her kan du se en kort video om at lave lækkert knækbrød med en Electrolux køkkenmaskine. Videoen er produceret af Electrolux: 

https://www.youtube.com/watch?v=I1W3IQ0jp_s

Kenwood Chef Elite KVC3170S

✅ Testvinder hos det danske forbrugerråd Tænk 

Kenwood Chef KVC3170S

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
2.699,00 Kr. 0,00 Kr. 2.699,00 Kr. Læs mere
2.699,00 Kr. 0,00 Kr. 2.699,00 Kr. Læs mere
4.517,00 Kr. 0,00 Kr. 4.517,00 Kr. Læs mere

Kenwood Chef Elite KVC3170S er blevet testet og anmeldt af det danske forbrugerråd Tænk, der har kåret modellen som testvinder i deres store test af køkkenmaskiner.

Dette har de blandt andet gjort, da de er begejstrede for maskinens byggekvalitet, holdbarhed og energiforbrug. Til gengæld er eksperterne mindre begejstrede for dens støjniveau.

Brugervenlig køkkenmaskine med trinløs hastighedskontrol 

Kenwood Chef Elite KVC3170S er fremstillet i et industrielt og stilrent design med fokus på brugervenlighed.

Maskinens design er nemlig enkelt, hvorfor der ikke findes mange afbrydelser på fronten. En af disse er drejeknappen, der sidder på siden, hvor man blandt andet kan justere hastigheden.

Køkkenmaskinen er ydermere forsynet med en trinløs hastighedskontrol, hvilket betyder, at man vil opleve en mere ensartet og kontrolleret overgang fra de lave til de høje hastigheder. På den måde er man sikret, at massen i skålen ikke sprøjter udover det hele.

Effektiv køkkenmaskine med kraftfuld motor 

Med Kenwood Chef Elite KVC3170S får man en effektiv køkkenmaskine, der kommer med en motoreffekt på 1000 Watt. Der er derfor mulighed for at ælte selv de tungere dejblandinger og blande de mere krævende ingredienser.

Ved køb af maskinen medfølger der tre tilbehørsdele. Det betyder, at modellen både kan bruges til at blande, ælte, piske og mikse. Der medfølger en dejkrog, et piskeris og en K-spade, som man kan bruge afhængig af, hvad man skal tilberede. Alle tilbehørsdele tåler maskinopvask.

Den kommer med en røre-skål i rustfrit stål. Røre-skålen har en kapacitet på 4,7 liter og kan bruges til at lave store portioner på en gang.

Den er ligeledes forsynet med et planetarisk røre-system, der sørger for, at ingredienserne blandes sammen til en ensartet masse hver gang.

Justerbar maskine med sprøjteskærm

Kenwood Chef Elite KVC3170S er lavet til at reducere spild og sprøjt, hvorfor den kommer med en sprøjteskærm. Sprøjteskærmen fungerer som et værn mod sprøjt fra skålen under tilberedning, så man ikke får maden udover hele køkkenbordet.

Derudover er Kenwood Chef Elite KVC3170S udstyret med en justerbar nøgle. Med den justerbare nøgle er der mulighed for at justere på placeringen af de forskellige tilbehørsdele, så man er sikret, at alle ingredienser blandes sammen optimalt.

Sidst men ikke mindst kan man tilkøbe flere tilbehørsdele til Kenwood Chef Elite KVC3170S såsom en blender og en kødhakker. Det er derfor muligt at anvende maskinen til endnu flere formål i køkkenet, hvis det ønskes.

Mål ved Kenwood Chef Elite KVC3170S:
🌀 Højde: 30 centimeter
🌀 Bredde: 38 centimeter
🌀 Dybde: 28 centimeter
🌀 Vægt: 7,3 kilo

Specifikationer ved Kenwood Chef Elite KVC3170S:
🔴 Type: Køkkenmaskine
🔴 Producent: Kenwood
🔴 Motoreffekt: 1000 Watt
🔴 Skålkapacitet: 4,7 liter
🔴 Hastigheder: Trinløs hastighedskontrol

Fordele ved Kenwood Chef Elite KVC3170S:
🔵 Justerbar nøgle
🔵 Flere tilbehørsdele medfølger
🔵 Trinløs hastighedskontrol
🔵 Sprøjteskærm
🔵 Røre-skål med kapacitet på 4,7 liter

Her kan du se en kort video om at anvende sin Kenwood Chef Elite i køkkenet. Videoen er produceret at australske AO.com: 

https://www.youtube.com/watch?v=xKFGkybwec4&t=5s

Det skal du tænke over, når du køber ny køkkenmaskine

gode rådHar du brug for hjælp til at finde ud af, hvilken køkkenmaskine, der er bedst til dine behov? I vores købsguide til valg af den rette køkkenmaskine finder du alle de oplysninger, du har brug for at vide, når du skal vælge den bedste model til dit køkken.

Hvis du er vild med at lave mad og stå i køkkenet, er en køkkenmaskine en praktisk hjælpende hånd.

En køkkenmaskine gør bagning let som en leg, da det forenkler tilberedningen af dejen, lige som det bliver meget nemmere at piske æggehvider, blande en fars samt meget mere.

Her kan du få et overblik over, hvad du skal tænke over, når du køber en ny køkkenmaskine baseret på gode råd fra Forbrugerrådet Tænk.

Størrelse og vægt
Store køkkenmaskiner er til gavn for alle, der bruger køkkenmaskinen meget eller skal mætte en stor familie. Hvis du vælger en større maskine, er det vigtigt at huske på, at den har brug for en kraftig motor for at kunne arbejde optimalt.

Hvis du laver mad til to eller har et mindre køkken med begrænset køkkenplads, er det værd at overveje en mindre model.

Skålens standardstørrelse er mellem 4,5 og 5,5 liter, hvilket er perfekt til større familier. Mindre modeller er lettere at flytte rundt på og opbevare i et køkkenskab. Dog skal du samtidigt være opmærksom på, at skålens størrelse er stor nok til din familie.

Pris
prisKøkkenmaskiner er tilgængelige ved alle prisniveauer, hvorfor du både kan finde dyre maskiner og de mere budgetvenlige.

Når det kommer til de dyrere modeller, er prisen typisk baseret på faktorer såsom mærket, kapaciteten og funktioner plus eventuelle særlige tilbehørsdele.

Selvom kvalitet og pris ofte går hånd i hånd, kan det sagtens lade sig gøre at finde en køkkenmaskine af høj kvalitet til en forholdsvis billig pris.

Men hvis du ofte skal bruge en køkkenmaskine og ønsker, at den skal holde i mange år frem i tiden, kan det være en fordel at bruge de ekstra penge på den bedste model.

Motoreffekt
En generel retningslinje er, at du skal købe den mest kraftfulde køkkenmaskine inden for dit budget.

Jo højere motoreffekten er, desto kraftigere er motoren også. Det betyder, at der er større chance for, at du kan arbejde med de tunge dejblandinger og mere krævende ingredienser.

Det anbefales, at du i hvert fald kigger på køkkenmaskiner med en motoreffekt på minimum 300 Watt eller højere, hvis du vil være sikker på, at den er kraftfuld nok til de krævende opgaver i køkkenet.

Funktioner og tilbehør
TilbehørFunktioner og tilbehørsdele er ligeledes værd at have in mente ved køb af en ny køkkenmaskine. Her kan der nævnes både hastighedsindstillinger og tilbehørsdele, som du kan sammenligne på de modeller, du overvejer.

Her anbefales det, at du vælger en køkkenmaskine med flere hastighedsindstillinger, hvor der samtidigt medfølger et piskeris, en dejkrog og en K-spade.

De fleste køkkenmaskiner på markedet har et bredt udvalg af tilbehør, du kan købe for at få mest muligt ud af dette apparat. Du kan ofte tilkøbe alt lige fra en citruspresser til et råkostjern, en kødhakker, blender og meget mere.


Hvilke former for tilbehør har du brug for til din køkkenmaskine?

Bosch MUM58L20

Hvis du er vild med at lave mad, og hvis du overvejer at købe en køkkenmaskine, skal du være opmærksom på, at de forskellige modeller ikke nødvendigvis kommer med det samme udstyr.

Alle hjemmekokke har hver deres individuelle behov, hvorfor du nøje skal udvælge det tilbehør, som du ønsker til din køkkenmaskine. Dette kommer naturligvis an på, hvilke former for madretter m.m., du ønsker, at din maskine skal hjælpe dig med at tilberede.

Dejkrog: Er du vild med at bage, og ønsker du hjælp til dette, skal du sørge for, at du vælger en køkkenmaskine med en dejkrog. En dejkrog kan spare dig for en masse æltearbejde, da maskinen klarer det for dig. Hvis maskinen er forsynet med en dejkrog, skal du ligeledes tage et kig på maskinens anmeldelser i forhold til dens æltningsevner.

Piskeris: Her bevæger vi os stadig inden for bagningsområdet, da et piskeris ofte er nødvendigt, hvis du eksempelvis bager en kage. Tag et kig på hvilke former for piskeris, der medfølger ved køb, da det kan variere. Mens nogle køkkenmaskiner kommer med et fint piskeris, kommer andre med et mere groft piskeris. Sommetider kommer de også med begge piskeris.

Mini-hakker: Ønsker du hjælp til grøntsagerne i køkkenet, er det en fordel, hvis der medfølger en mini-hakker ved køb. Disse kan sagtens hjælpe med at hakke nogle grøntsager som for eksempel løg, tomater m.m. Du skal dog være opmærksom på, at det ikke betyder, at den kan skære eller rive. Hvis du gerne vil rive, skal du købe en model, hvor der er mulighed for at tilkøbe et råkostjern.

Kødhakker: Hvis du gerne vil have hjælp til at hakke kød, skal du have en maskine med en kødhakker. Det vil nemlig ikke være nok med en mini-hakker eller en blender, da der skal en ægte kødhakker til. Der er mulighed for at finde modeller med kødhakkere. Dog skal disse ofte tilkøbes, da de ikke medfølger ved køb af maskinen.

Blender: Du kan ligeledes finde nogle køkkenmaskiner med en blender. Med en blender har du mulighed for at blende diverse frugter og grøntsager til en smoothie, sauce, puré eller lignende.

Der er mulighed for at finde et hav af forskellige tilbehørsdele til mange køkkenmaskiner, da det næsten kun er fantasien, der sætter grænserne. Det er derfor en fordel at finde ud af, hvad du ønsker at få hjælp til i køkkenet, så du kan vælge det rette tilbehør og den rette maskine.

Ønsker du at læse mere om køkkenmaskiner og tilbehørsdele, kan du klikke ind her og læse denne artikel fra Forbrugerrådet Tænk.


Tre lækre opskrifter til køkkenmaskinen


Hjemmebagte boller med gulerødder 

Hjemmebagte boller med gulerødderIngredienser til cirka 12 boller:
5 dl. vand
12 g. gær
50 g. solsikkekerner (du kan vælge andre kerner)
70 g. havregryn
1 tsk. salt
4 dl. gulerødder, revet
275 g. hvedemel (kan også bruge durummel eller mandelmel)
300 g. speltmel

Sådan gør du
1. Put halvdelen af vandet og gæret i røre-skålen i køkkenmaskinen.

2. Tænd røremaskinen og lad den arbejde roligt i cirka 15 sekunder.

3. Tilsæt de andre ingredienser.

4. Start røremaskinen igen ved en lav hastighed og øg efterhånden hastigheden, som dejen bliver mere fast.

5. Stop røremaskinen, når dejen har en klistret konsistens.

6. Lad dejen stå et køligt sted over natten.

7. Form bollerne og læg dem på en bageplade med bagepapir.

8. Forvarm ovnen på 225 grader.

9. Bages i ovnen i cirka 20 til 25 minutter, indtil de er gyldne.


Blåbær-muffins med mandler

Blåbær-muffins med mandlerIngredienser
400 g. hvedemel
1 spsk. bagepulver
200 g. sukker
2 æg
2,5 dl. mælk
1 tsk. vaniljeessens
75 g. smør, smeltet
100 g. mandler, groft hakket
140 g. blåbær (kan udskiftes med andre bær)

Sådan gør du
1. Forvarm ovnen til 200 grader.

2. Put mel, bagepulver og sukker i røre-skålen i din røremaskine.

3. Start røremaskinen og bland i 10 til 15 sekunder.

4. Tilsæt æg, mælk, vanilje og smeltet smør.

5. Bland blandingen ved en lav hastighed (pas på med ikke at blande for meget).

6. Tilsæt bærrene og trefjerdedele af mandlerne og bland roligt ved en lav hastighed.

7. Put dejen i muffin-forme og drys de resterende nødder på kagerne.

8. Bages i ovnen i cirka 20 til 25 minutter.


Hjemmelavede burgerbøffer 

burgerbøfferIngredienser
675 g. hakket oksekød
1 spsk. hakkede urter, f.eks. persille, timian eller basilikum
Revet citronskal
Peber
75 g. mel
2 æg
Vegetabilsk olie til stegning

Til løgringene:
1 lille løg skåret i ringe
1 æggehvide
2-3 spsk. hvedemel

Brød:
Burgerboller

Sådan gør du
1. Put hakket oksekød, friske urter, mel, peber, citronskal og æg i en røre-skål i din røremaskine.

2. Start med at blande ved en lav hastighed og øg hastigheden, som farsen bliver mere fast.

3. Stop med at blande, når farsen er en smule klistret.

4. Form burgerbøfferne og steg på en pande i 5 til 10 minutter.

5. Skær lågene i ringe og dyp dem i æggehvide og mel. Steges herefter på en pande eller frituresteg dem i en gryde.

6. Varm burgerbollerne i ovnen eller i en brødrister.


Historien om Bosch

bosch logo
Bosch er en tysk virksomhed, der blev etableret af Robert Bosch i 1886. Til at starte med havde virksomheden fokus på produkter inden for håndværk og industriteknik. I dag fokuserer Bosch på andre produkter, der indgår i husholdningen. De laver alt lige fra støvsugere til hvidevarer og køkkenmaskiner.

Som nævnt var køkken- og husholdningsprodukter ikke fokuspunktet hos Bosch fra starten af. Dette begyndte de først på i 1960’erne, da kvinder kom mere ud på arbejdsmarkedet.

Efter denne tendens begyndte der nemlig at blive en stigende efterspørgsel på produkter, der sørgede for en nemmere tilberedning af maden i en travl hverdag.

Gennem tiden har virksomheden Bosch tilpasset sig efter samfundets tendenser. Derfor begyndte de også at fokusere mere på luksus og fleksibilitet i 1990’erne. Teknologi blev på baggrund af dette et nyt fokuspunkt.

Deres kerneværdier er derfor blandt andet at følge med den teknologiske udvikling, mens produkterne bibeholder deres effektivitet og brugervenlighed. Det er nemlig vigtigt for Bosch at producere produkter, der gør dagligdagen nemmere for forbrugerne.

I dag er Bosch en førende producent inden for husholdningsprodukter og kan findes i mange lande overalt i verden.


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

🏆 Hvilke Bosch køkkenmaskiner er bedst i test?

Bosch MUM54A00

🔍 Hvordan er Bosch køkkenmaskinerne blevet testet?

Køkkenmaskinerne er blevet vurderet ud fra deres evner til blandt andet at piske, røre og ælte. Derudover har eksperterne set på maskinernes kvalitet, brugervenlighed, støjniveau og energiforbrug.

🤔 Hvordan vælger jeg den rette model?

For at finde den model der passer til dit behov, er det anbefalet, at du først og fremmest overvejer maskinens kapacitet, størrelse og vægt. Derefter bør du se på motoreffekt samt tilbehør og indbyggede funktioner.


Gennemgang af testkilder

Dinside.no 🇳🇴
Den norske avis Dinside.no skriver om det norske forbrugerliv heriblandt forbrugerprodukter. De anmelder og tester også produkter, der kan findes i hjemmet såsom køkkenmaskiner. Her har de testet Electrolux EKM4300, som de har givet 4 ud af 6 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen her. 

Forbrugerrådet Tænk 🇩🇰
Forbrugerrådet Tænk beskæftiger sig med aspekter inden for det danske forbrugerliv. Dette inkluderer tests af forskellige forbrugerprodukter. I denne omgang er der tale om tests af de fem køkkenmaskiner: Bosch MUM54A00, Bosch MUM9AX5S00, KitchenAid 5K45SSE, Kenwood kMix KMX750WH og Kenwood Chef Elite KVC3170S.

Ønsker du at læse testen af Bosch MUM54A00, kan du klikke ind her.
Ønsker du at læse testen af Bosch MUM9AX5S00, kan du klikke ind her.
Ønsker du at læse testen af KitchenAid 5K45SSE, kan du klikke ind her. 
Ønsker du at læse testen af Kenwood kMix KMX750WH, kan du klikke ind her.
Ønsker du at læse testen af Kenwood Chef Elite KVC3170S, kan du klikke ind her.

Læg dog mærke til at fuld adgang til testenes specifikke resultater kræver et abonnement. Hvis man kun ønsker at se resultatet af en enkelt test, kan man tilkøbe adgang til testene enkeltvis.

Good Housekeeping Institute 🇬🇧
Det britiske magasin Goodhousekeeping.com tester og skriver om forskellige produkter inden for emnerne hus og have. Her har de britiske eksperter testet og anmeldt to køkkenmaskiner.

Læs mere om testen af KitchenAid 5K45SSE her.
Læs mere om testen af Kenwood kMix KMX750WH her. 

Kagoo.co.uk 🇬🇧
Kagoo.co.uk er et britisk magasin, hvor elektroniske produkter bliver sammenlignet. På den måde kan forbrugerne nemmere finde frem til det bedste produkt. Her er de tre køkkenmaskiner Bosch MUM52120,Kenwood kMix KMX750WH og Bosch MUM58L20 blevet testet.

Læs hele anmeldelsen af Bosch MUM52120 her.
Læs hele anmeldelsen af Kenwood kMix KMX750WH her.
Læs hele anmeldelsen af Bosch MUM58L20 her.

Kuechenhelfercheck.com 🇩🇪
Det tyske madmagasin Kuechenhelfercheck.com skriver om alt, hvad der har med mad at gøre. Derfor tester de også forskellige produkter, der bruges i et køkken. Her har det tyske magasin testet og anmeldt køkkenmaskinen Bosch MUM9AX5S00, som de har givet 92 ud af 100 point. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Pricerunner.se 🇸🇪
Hos Pricerunner.se kan du sammenligne priser, læse om forskellige produkter samt meget mere. De tester også produkter såsom Electrolux EKM4300. Læs hele anmeldelsen her.

Råd & Rön 🇸🇪
Den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön beskæftiger sig med svenskernes forbrugerliv, hvilket blandt andet inkluderer tests af forskellige forbrugerprodukter. Råd & Rön har her testet flere køkkenmaskiner heriblandt Bosch MUM52120 og Bosch MUM86A1.

Ønsker du at læse mere, kan du klikke her på dette link. Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver et abonnement. Hvis man kun ønsker at se resultatet af en enkelt test, kan man tilkøbe adgang til testene enkeltvis.

Tek.no 🇳🇴
Det norske teknikmagasin Tek.no skriver om alt lige fra nyheder til guides om teknologi og elektronik. De tester også produkter og har blandt andet testet køkkenmaskinen Electrolux EKM4300, som de har givet 7,5 ud af 10 stjerner. Du kan læse hele anmeldelsen her. 

Testfamilien.dk 🇩🇰
Testfamilien.dk er et dansk onlinemagasin, der skriver om et hav af emner om familielivet. Eksperterne fra Testfamilien.dk laver også forskellige tests af produkter, som kan bruges i hverdagen. Her har Testfamilien.dk testet køkkenmaskinen Bosch MUM54A00, som de har givet en god anmeldelse. Du kan læse hele testen her.

Which.co.uk 🇬🇧
Which.co.uk er et britisk testmagasin, der hjælperne forbrugerne med at vælge de rette produkter. De afprøver og tester hver dag nye produkter, hvorefter de leverer resultaterne til forbrugerne. Her har de testet de to køkkenmaskiner KitchenAid 5K45SSE og Kenwood kMix KMX750WH. Du kan læse de to anmeldelser her og her.

Vær opmærksom på at det kræver et abonnement, hvis du ønsker at læse de fulde anmeldelser hos Which.co.uk.

Forbrugeranmeldelser ⭐⭐⭐⭐⭐
Denne Bosch køkkenmaskine test har også taget et nærmere kig på forbrugeranmeldelser hos forhandlere. Vi har gjort brug af forhandleren KitchenOne.dk, hvor der kan findes brugeranmeldelser af køkkenmaskinen Bosch MUM86A1. Hvis man ønsker at læse brugeranmeldelserne, kan der nedenfor findes links til de køkkenmaskiner, der er taget med i denne artikel.

Læs brugeranmeldelser af Bosch MUM86A1 hos KitchenOne.dk.


Alternative tests og artikler

Er du endnu ikke overbevist om, at en køkkenmaskine fra Bosch er det rette valg for dig, har vi her på Forbrugsguiden også en række andre artikler, der kunne være relevante for dig.

Skab dig et overblik over markedets bedst anmeldte modeller med vores generelle røremaskine test. I denne artikel har vi samlet alle de røremaskiner, der klarer sig bedst i test, på tværs af alle de forskellige producenter der findes på markedet.

Er der et bestemt mærke, du er særligt interesseret i, kan du læse nogle af vores producentspecifikke test. Her finder du blandt andet vores Electrolux røremaskine test, vores Teddy Bjørn røremaskine test og vores Ankarsrum Assistent test.

Et andet populært valg, er de meget anmelderroste kvalitetsmaskiner fra Kenwood. I vores brede Kenwood køkkenmaskine test og vores Kenwood røremaskine test, kan du skabe dig et overblik over deres forskellige modeller.

Du kan også læse vores mere linjespecifikke Kenwood tests. Her kan du blandt andet læse vores Kenwood Chef test, vores Kenwood Chef XL test, vores Kenwood Major test og vores Kenwood kMix test.

Slutteligt kan du læse vores bagemaskine test. Med disse maskiner har det aldrig været nemmere at bage nybagt brød, da alle ingredienserne blandes og bages direkte i maskinen.

{{ reviewsOverall }} / 5   (1 Vurdering)
Vurdering
Anmeldelser Indsend anmeldelse
Order by:

Her kan du skrive en kommentar til artiklen

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Indsend anmeldelse