Kenwood Major test-oversigt: De bedste køkkenmaskiner

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

I denne artikel ser Forbrugsguiden nærmere på en række køkkenmaskiner fra Kenwood i serien Kenwood Major. Derudover har vi også set nærmere på nogle alternative Kenwood-produkter, hvis man ikke ønsker en model fra serien Kenwood Major samt er par køkkenmaskiner fra helt andre mærker.

For at kunne give forbrugeren det bedst mulige overblik har vi analyseret forskellige ekspert-test, hvor eksperter har afprøvet og vurderet de forskellige Kenwood Major-modeller. Her er der tale om blandt andet tests fra den svenske pendant Råd & Rön samt testsites som Goodhousekeeping.co.uk, Which.co.uk og Trustedreviews.com og aviser såsom Politiken, Daily Mail og The Independent.

Ønsker du at læse mere, bringer vi en liste over links til de undersøgelser, vi henviser til, nederst i artiklen.

Denne Kenwood Major test indeholder:
🔸 Overblik over syv forskellige Kenwood Major køkkenmaskiner
🔸 Alternativer til Kenwood Major køkkenmaskiner
🔸 Information om Kenwood
🔸 Gennemgang af diverse tests, som vi har undersøgt og analyseret

Bemærk venligst, Forbrugsguiden tester ikke selv produkter, men samler derimod resultaterne af uvildige tests, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Kenwood Major Test 2022 – Her er de bedste Kenwood Major køkkenmaskiner 

Nedenfor finder du en liste over de bedste Kenwood Major køkkenmaskiner. Vi har gennemgået ekspert tests fra ind og udland, og har samlet de bedst anmeldte modeller i denne tests. Du finder også en prissammenligning, få du nemt kan finde din næste Kenwood Major køkkenmaskiner til den bedste pris. 


Alternativer til Kenwood Major

Ovenstående har vi gennemgået tre forskellige Kenwood Major køkkenmaskiner. I dette afsnit ser vi nærmere på fire alternativer til Kenwood Major, hvis man foretrækker en model i en anden serie men fra samme mærke.


Kenwood KVL4100S

✅ Bedste køb hos britiske Which.co.uk

Kenwood KVL4100S

Det britiske forbrugermagasin Which? tester løbende et stort udvalg af forbrugerprodukter, og her har eksperterne testet køkkenmaskinen Kenwood KVL4100S. Eksperterne finder modellen god og vurderer den til at være bedste køb for pengene. Kenwood KVL4100S er generelt en god og solid køkkenmaskine, og med den stærke motor og store skål giver den rig mulighed for at gøre forbrugeren til en bedre hjemmekok.

God hjælper i køkkenet

Kenwood KVL4100Ss klare formål er at hjælpe hjemmekokken i køkkenet til at blive bedre og få det sjovere med madlavningen. Med Kenwood KVL4100S bliver madlavningen også lettere, idet den kan klare en masse opgaver, som ellers skulle klares manuelt. Det gælder både, når der skal piskes, æltes og blandes, for Kenwood KVL4100Ss særlige teknik sørger både for et godt resultat og en lettet arbejdsbyrde for forbrugeren. Der medfølger både en K-beater, et piskeris og en dejkrog med Kenwood KVL4100S, som hver er specialiseret inden for bestemte områder.

Klarer mange opgaver

Piskeriset er nemlig specialdesignet til at piske flødeskum og æggehvider, mens K-beateren er god til for eksempel kiks, og dejkrogen tager sig af ælteopgaverne – for eksempel også til en hjemmelavet pizza. Der findes en variabel hastighedsfunktion med puls, hvilket betyder, at man selv kan skræddersy hastighedsniveauet til det ønskede behov, og motoren på 1200 watt sørger for at udstyre forbrugeren med den nødvendige slagkraft og stabilitet.

Mulighed for tilkøb af mere tilbehør

Kenwood KVL4100S kommer som sagt ”kun” med en K-beater, et piskeris og en dejkrog, men det er muligt at investere i en masse tilbehør – mere end 20 forskellige dele – således at man også kan bruge Kenwood KVL4100S til for eksempel at hakke kød selv, lave pasta, skære grøntsager eller blende supper og smoothies. Og det er muligt at tilberede meget store portioner på Kenwood KVL4100S, da skålen har en kapacitet på 6,7 liter. Det svarer til at kunne håndtere 2,5 kilo brøddej, 4,5 kilo kagedej, knap et kilo mel og 16 æggehvider. Og som en ekstra bonus har Kenwood KVL4100S et sprøjteværn, således at selv når der arbejdes på høj hastighed med store portioner, så sprøjter indholdet i skålen ikke ud.

Kenwood KVL4100S måler 34,5 cm (h), 38,5 cm (b), 28 cm (d), vejer 7,6 kilo og kommer i en flot sølvfarve.

Udvalgte fordele ved Kenwood KVL4100S:
 
Medfølgende K-beater, piskeris og dejkrog hjælper forbrugeren i madlavningen
 Stærk motor på 1200 watt
 Mulighed for tilkøb af 20 tilbehørsstykker
 Stor skål med kapacitet på 6,7 kilo
 Sprøjteværn giver lettere rengøring


Kenwood Chef XL Patissier KWL90124SI – effektiv køkkenmaskine, der gør madlavning og bagning meget lettere

 • Testvinder hos tyske Testberichte.de
 • 4,4 ud af 5 stjerner af forbrugerne på Amazon

Skal du ofte bruge din køkkenmaskine, så vil du kunne lave stort set alt med Kenwood Chef XL Patissier KWL90124SI. Køkkenmaskinen har masser af power fra en 1.400 Watt motor, så du snildt kan ælte store mængder dej eller fars.

Hos tyske Testberichte.de får modellen en flot bedømmelse, hvor de særligt fremhæver EasyWarm-skålen med 9 indstillinger. Du kan smelte smør eller chokolade direkte med maskinen, så du ikke skal have gang i ekstra blus eller mikroovn. Med integreret lys og vægt, har du det fulde overblik over processen.
Forbrugerne er også tilfredse med maskinen, der får 4,4 ud af 5 stjerner. En kunde fra Amazon giver også et godt tip om, at du kan skrue en smule ekstra op for varmen på skålen, mens din dej hæver. Det giver dejen ekstra gode betingelser og fart på.

Fordele

 • 7 liter EasyWarm-skål med 9 indstillinger
 • BakeAssist touch-skærm med god responshastighed
 • Indvendigt lys
 • Integreret vægt
Ulemper

 • Stænkskærm lukker ikke helt til med den lille 5-liters skål

Kenwood Chef XL Patissier KWL90124SI vs. markedet

Det der adskiller Chef XL Patissier KWL90124SI fra de andre maskiner fra Kenwood, er den smarte EasyWarm-skål. Den gør det nemt at varme og smelte fødevarer, mens du bruger maskinen. Du kan derfor spare tid og besvær med modellen fra Kenwood.

Chef XL Patissier KWL90124SI har også en særlig BakeAssist touch-skærm, der reagerer hurtigt og effektivt på dit tryk.
Det eneste minus er, at stænkskærmen ikke helt slutter til, når du anvender den mindre medfølgende skål på 5 liter.


Kenwood Prospero+ KHC29.J0WH – den brugervenlige køkkenmaskine

 • God bedømmelse hos tyske Testberichte.de
 • 4,5 ud af 5 stjerner af forbrugerne på Amazon

Hvis du vælger Prospero+ KHC29.J0WH fra Kenwood, får du en effektiv og brugervenlig køkkenmaskine. Modellen har fået en god bedømmelse hos Testberichte.de, hvor den kaldes for en kraftfuld maskine med et flot design.

Du er ikke begrænset til kun at kunne ælte en dej eller røre en fars, for med ekstra tilbehør kan du også presse, røre og hakke ingredienser til din madlavning med maskinen.
Det er dog den variable hastighedskontrol, pulsfunktion og tilbehør, der kan gå i opvaskemaskinen, der gør den ekstra brugervenlig. Du kan let justere hastigheden med drejeknappen øverst på maskinen, og rengøringen klares let, hvis du har opvaskemaskine.

Fordele

 • Variabel hastighedskontrol
 • Pulserings-funktion
 • Tilbehør kan gå i opvaskemaskinen
 • God værdi til pengene
Ulemper

 • Kan forflytte sig, når du ælter store mængder dej

 


Kenwood KMX750

Kåret til “Best Buy” hos Englands største testmagasin Which.co.uk
85 ud af 100 point hos britiske Good Housekeeping Institute

Kenwood KMX750

Kenwood KMX750 er blevet testet af forskellige eksperter, som alle er begejstrede for mixeren. Dette afspejler sig i deres vurderinger af modellen, idet Which.co.uk og Good Housekeeping Institute henholdsvis udnævner mixeren til “bedste køb” og giver den 85 ud af 100 point.

Alle ekspertkilder er enige om, at maskinen er nem at bruge og fungerer særligt godt til at piske æggehvider.  Eksperterne fra Which.co.uk er især imponerede over røremaskinens hastighedsregulering, som de mener giver mulighed for en langsom start, så ingredienserne ikke bliver spildt over det hele.

Good Housekeeping Institute er dog mere begejstret for røremaskinens tilbehør, som alle kan samles i maskinens røreskål. En af de eneste ulemper ved modellen er ifølge eksperterne fra Good Housekeeping Institute, at modellen er dyr sammenlignet med andre modeller på markedet.


Kraftfuld motor med rummelig røre-skål

Kenwood KMX750 er en stilren og moderne køkkenmaskine i et retro-inspireret design. Maskinen er er udstyret med en kraftfuld motor på 1000 Watt, der kan hjælpe med de fleste opgaver i køkkenet. Motoren kan derfor uden problemer håndtere selv en kraftig dej.

Der medfølger desuden en røre-skål i rustfrit stål med et ergonomisk håndtag. Skålen har en kapacitet på 5 liter, hvorfor der vil være plads til både at lave mindre og større portioner. Derudover tåler skålen maskinopvask, hvorfor man ikke behøver at rengøre den i hånden.

Derudover kommer Kenwood KMX570 med et stort indføringsrør, der sørger for, at man nemt og hurtigt kan tilføje nye ingredienser, når maskinen er i gang med at blande.

Multifunktionel køkkenmaskine med hastighedskontrol og foldefunktion

Modellen Kenwood KMX570 er en multifunktionel køkkenmaskine, der både kan piske, ælte, blande samt meget mere. Uanset om man har brug for at lave sin egen pasta eller bage sit eget brød, så kan røremaskinen hjælpe med dette.

Maskinen kommer med 6 forskellige hastighedstrin samt en praktisk hastighedskontrol. Hastighedskontrollen øger jævnt hastigheden uden at forårsage spild af de forskellige ingredienser. Desuden giver hastighedskontrollen mulighed for, at man selv kan vælge, hvilken hastighed, der skal bruges afhængig af de ingredienser, som man anvender.

Endvidere er Kenwood KMX570 forsynet med en foldefunktion, der hjælper med at folde og lægge de anvendte ingredienser sammen. Dette er især praktisk, hvis man ønsker at bruge røremaskinen til eksempelvis at tilberede soufflé.

Sikker maskine med masser af medfølgende tilbehør

Ved køb af Kenwood KMX570 får man en sikker køkkenmaskine. Maskinen er nemlig udstyret med en sikkerhedsfunktion, der gør, at røremaskinen stopper automatisk, hvis selve hovedet bliver løftet.

Yderligere kommer Kenwood KMX570 med mere end 20 forskellige former for tilbehør, hvorfor der er rig mulighed til at bruge røremaskinen til lige præcis det, som man har brug for. Der medfølger blandt andet en dejkrog, et piskeris og en dejpisker. Alle tilbehørsdele tåler maskinopvask.

Der kan tilkøbes to kraftudtag til eksempelvis en pastaskærer, en kødhakker eller noget helt tredje.

Kenwood KMX570 måler 35,5 cm (h), 38,5 cm (b), 24 cm (d) og vejer 9,1 kilo.

Udvalgte fordele ved Kenwood KMX570:
Kan hjælpe med alt lige fra at blande til at piske
Kraftfuld motor på 1000 Watt
Mulighed for flere forskellige hastigheder
Stopper automatisk, hvis låget løftes
Praktisk foldefunktion
Røre-skål på 5 liter


Andre testvindere

I denne artikel har vi indtil videre gennemgået flere Kenwood-køkkenmaskiner, som har fået topkarakterer af eksperter igennem forskellige tests. Der har både været tale om produkter i Kenwood Major-serien plus fire andre køkkenmaskiner fra Kenwood.

Udover disse køkkenmaskiner fra Kenwood findes der også mange andre gode modeller på markedet, og for at sikre et så nuanceret overblik som muligt vil vi i dette afsnit gennemgå yderligere fire køkkenmaskiner fra alternative mærker, der også har fået ros af eksperterne.


Electrolux EKM6000

✅ ”Specielt anbefalet” hos norske Tek.no

Electrolux EKM6000

Det norske forbrugersite Tek.no har testet forskellige køkkenmaskiner, og Electrolux EKM6000 er en af dem. Der er både testet på parametre som blande-/piske-/ælte-evner, men også udseende, brugervenlighed, holdbarhed og anvendelighed er der blevet set på. Electrolux EKM6000 imponerer generelt eksperterne, og efter endt test vurderer de, at Electrolux EKM6000 skal have en høj karakter, for maskinen både ser godt ud, er stabil og giver et godt arbejdsresultat.

God basis-model

Electrolux EKM6000 ligger mod den lavere ende af prisskalaen, men prisen er ikke et pejlemærke for kvaliteten. Electrolux EKM6000 er måske ikke udstyret med så meget tilbehør som andre modeller, hvilket styrker brugsmulighederne, men den medfølgende E-spade, piskeris og dejkrog fungerer rigtig godt til de specifikke opgaver. Vil man bruge Electrolux EKM6000 til mere avancerede opgaver, er der mulighed for at tilkøbe flere tilbehørsdele, således at modellen også vil kunne snitte, hakke, rive og lave pasta.

Ti hastigheder

En af de helt store fordele ved Electrolux EKM6000 er, at man frit kan vælge mellem ti forskellige hastigheder samt en puls-funktion, og det betyder, at man kan tilpasse hastigheden til den type fødevare eller materiale, som behandles i skålen. Eksperterne lægger hurtigt mærke til, at Electrolux EKM6000 er god og brugervenlig, og selv den mest grønne nybegynder kan hurtigt få forøget køkken-evnerne markant med hjælp fra Electrolux EKM6000. Skålen har en god størrelse på 5,7 liter, og selv ved de høje hastigheder står skålen og maskinen fast takket være de ekstra store sikkerhedsfødder, der er udformet i gummi.

Godt overblik

Eksperterne roser Electrolux EKM6000 for dens anvendelighed. Når man lige lærer at sætte alle delene sammen, så fungerer det let at bruge modellen. Der findes også en smart timer, som giver et større overblik, idet man både kan programmere maskinen til at arbejde i et bestemt tidsinterval, og man kan overvåge, hvor længe maskinen har været i gang. Derudover er Electrolux EKM6000 udstyret med et blåt LED-lys, som oplyser skålen under tilberedning. Udseendet er også noget for sig i en noget speciel udformning, men eksperterne er glade for det anderledes ydre, som giver modellen personlighed. Modellen er skabt i rustfrit stål, og selve indtrykket er godt, solidt og robust.

Electrolux EKM6000 vejer 10,9 kilo og kommer i to farver: hvid og sort.

Udvalgte fordele ved Electrolux EKM6000:
 
Prisvenlig model
 Kommer med E-spade, piskeris og dejkrog, med mulighed for tilkøb af mere tilbehør
 Ti hastigheder
 Sikker model med store gummi-sikkerhedsfødder
 Timer og LED-lys giver bedre overblik


Kitchenaid Artisan 125

✅ Anbefalet af det danske magasin Alt For Damerne
✅ 4,5 stjerner ud af 5 hos Trustedreviews.com
✅ ”Alle pengene værd” hos britiske The Telegraph
✅ 93 ud af 100 point hos britiske Goodhousekeeping.co.uk
✅ ”Mixer til perfektion” hos britiske Which.co.uk
✅ 5 stjerner hos norske Dinside.no
✅ 4 stjerner hos svenske Expressen.se 

KitchenAid Artisan koekkenmaskine

Eftersom Kitchenaid Artisan 125 er en fast bestanddel af tv-bage-programmet The Great British Bake Off, så forventer man et luksusprodukt, som er lidt ud over det sædvanlige. Ifølge eksperter fra både ind- og udland er dette også tilfældet, og de har testet modellen på flere fronter, og konklusionen lyder overordnet, at modellen er både holdbar og solid med et meget unikt og flot design.

God til både piskning og æltning

Kitchenaid Artisan 125 kan stort set det hele, når det kommer til piske-/mikse-/ælte-/blande-opgaver. Eksperterne bemærker, at modellen både er god, når det kommer til de tunge brød- og gærdeje, som den ælter rigtig godt sammen – her kommer også hestekræfterne i spil, for Kitchenaid Artisan 125s motor har imponerende 1500 watt – men modellen fungerer også rigtig godt, når det kommer til at piske de lettere konsistenser som æggehvider og flødeskum, hvor skummen og hviderne bliver lette og luftige og fyldt med knitrende små luftbobler. Flydende kagedej bliver også mikset grundigt sammen, således at alle ingredienser smelter sammen.

Ti hastigheder

Kitchenaid Artisan 125 er udstyret med hele ti forskellige hastighedsgrader for bedst muligt at kunne klare alle ælte-/piske-/blande-opgaverne, hvor de høje hastigheder er skabt til de lette materialer og de lave til de tunge deje. Udover piskeris kommer Kitchenaid Artisan 125 også med en dejkrog, som skal bruges til at ælte netop de tunge deje. Det er både muligt at tilberede store og små portioner ad gangen, og Kitchenaid Artisan 125 hører til i mellemklassen, hvad angår størrelse med en skålstørrelse på 4,8 liter. Hastighed er et andet velfungerende parameter på Kitchenaid Artisan125, for tilberedningsprocessen går hurtigt, og selv om der æltes for fuld kraft, så er modellen stadig forholdsvis lydløs i brug.

Bemærkelsesværdigt og unikt design

Eksperterne kommer ikke udenom, at Kitchenaid Artisan 125 er en luksus-model, som efterhånden er blevet lidt et stilikon. Modellen er utrolig flot at se på med et strømlinet og stilfuldt design, men den fylder til gengæld også en del på køkkenbordet. Eksperterne vurderer selv, at modellen ligefrem er skabt til at stå fremme og pryde og hurtigt vil blive køkkenbordets midtpunkt. Modellen findes i 28 forskellige farver, som alle passer sammen med skålen, der er i rustfrit stål, og for et mere varieret brug er det muligt at tilkøbe en del tilbehør. Der er kun få kritikpunkter af Kitchenaid Artisan 125, men prisen er en af de faktorer, som man skal oveveje, for modellen ligger unægtelig mod den dyre ende af prisskalaen.

Kitchenaid Artisan køkkenmaskine måler 35 cm (h), 22 cm (b), 36 cm (d) og vejer 11,2 kilo.

Udvalgte fordele ved Kitchenaid Artisan Køkkenmaskine:
 
God til både æltning og piskning
 God skålstørrelse med en kapacitet på 4,8 liter
 Ti forskellige hastigheder
 Flot og stilfuld model
 Findes i 28 forskellige farver

Nedenfor kan du se en præsentation af Kitchenaid Artisan køkkenmaskine:


Bosch MUM54A00

 Bosch MUM54A00

 

Alsidig køkkenmaskine med 7 hastighedsindstillinger

Bosch MUM54A00 er en alsidig og kraftfuld køkkenmaskine, der kan anvendes til et væld af forskellige madlavningsopgaver. Hvad enten man skal piske æggehvider eller have hjælp til at blande en dej til brød, så kan denne model være en praktisk hjælp.

Køkkenmaskinen er udstyret med i alt 7 forskellige hastighedsindstillinger, hvorfor man nemt og hurtigt kan tilpasse hastigheden afhængig af ingredienserne.

Derudover kommer Bosch MUM54A00 med en skål i rustfrit stål, der har en kapacitet på 3,9 liter. Dette er en smule mindre end mange andre modeller. Dog kan den sagtens bruges til at lave fine portioner til en gennemsnitlig familie.

Model med planetarisk mixing og multifunktionel arm

Bosch MUM54A00 er en røremaskine, der er udstyret med et hav af praktiske funktioner. Modellen kommer blandt andet med funktionen ved navn 3D planetarisk mixing samt en multifunktionel arm.

Funktionen 3D planetarisk mixing sørger for, at selve blandingsprocessen er mere effektiv. Selve piskeriset vil nemlig bevæge sig i flere retninger samt rundt om sin egen akse, mens skålen står stille. Dette sørger for en mere optimal og effektiv blandingsproces samt piskning.

Maskinens multifunktionelle arm sikrer derimod, at man nemt og hurtigt kan udskifte det forskellige tilbehør ved blot et enkelt tryk på en knap. Dette sørger for, at man nemt kan skifte tilbehør, når man er i gang med at tilberede forskellige former for retter og ingredienser.

Der medfølger tilbehør såsom en dejkrog, et groft samt et fint piskeris og en tilbehørspose. Tilbehørsposen kan bruges til opbevaring af de forskellige dele.

Sikker model med Multi Motion Drive-funktion

Modellen Bosch MUM54A00 er en sikker maskine, der er forsynet med flere forskellige sikkerhedsfunktioner. Den kommer blandt andet med en låsemekanisme, der sørger for, at man kan låse skålen under brug. Desuden starter maskinen først, når alle dele er installeret på den korrekte måde.

Endvidere har maskinen gummifødder, der sikrer, at den står fast og stabilt, mens man bruger den.

Bosch MUM54A00 er desuden forsynet med en motor på 900 Watt, der sammen med funktionen Multi Motion Drive sørger for, at den kan klare selv de mere vanskelige og tungere opgaver. Det betyder, at selvom motorens effekt er en smule mindre end andre modellers, så kan den stadig bruges til de tungere opgaver.

Bosch MUM54A00 KVC7300S måler 28,2 cm (h), 28 cm (b), 27,1 cm (d) og vejer 5,338 kilo.

Udvalgte fordele ved Bosch MUM54A00:
Alsidig køkkenmaskine der kan hjælpe med flere madlavningsopgaver
Flere sikkerhedsfunktioner
Multi Drive Motion-funktion
Multifunktionel arm
3D planetarisk mixing-funktion
Medfølger diverse tilbehør samt en tilbehørspose


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Kenwood Chef KVC3170S

Kenwood Chef KVC3170S

 

Køkkenmaskine med mange funktioner

Kenwood Chef KVC3170S er en køkkenmaskine med mange funktioner. Ved brug af det rette tilbehør har man nemlig mulighed for at bruge denne maskine til mange af de ting, som man laver i køkkenet. Maskinen kan nemlig både anvendes til at røre, piske, blande og mose.

Det medfølgende tilbehør gør det muligt at lave alt lige fra flødeskum med piskeriset, en dej til brød med dejkrogen eller kiks med hjælp fra K-beateren.

Maskinen kommer med i alt 20 forskellige stykker tilbehør, hvilket gør det muligt at lave et væld af forskellige madvarer og retter. Der medfølger blandt andet et piskeris, en dejkrog og en kødhakker, der også kan anvendes til at lave et væld af retter.

Alle aftagelige dele tåler maskinopvask, hvorfor man ikke behøver at vaske andet end selve basen i hånden.

Kraftfuld motor til de fleste opgaver

Modellen Kenwood Chef KVC3170S kommer med en kraftfuld motor med en motoreffekt på 1000 Watt. Motoren kan derfor klare et væld af madlavningsopgaver på grund af dens høje motoreffekt.

Derudover kommer Kenwood Chef KVC3170S med en røre-skål, der har en kapacitet på 4,6 liter. Det vil sige, at maskinen både kan bruges til at lave en mindre portion samt en større portion.

Model med blender og flere hastighedstrin

Med Kenwood Chef KVC3170S får man en køkkenmaskine, der også inkluderer en blender. Det betyder, at man også har mulighed for at tilberede alt lige fra saucer til supper og smoothies.

Endvidere er Kenwood Chef KVC3170S forsynet med flere hastighedstrin, da modellen kommer med både en variabel- samt pulsfunktion. De forskellige hastighedstrin gør det muligt at vælge den hastighed, der passer bedst til den funktion eller de ingredienser, som man skal bruge.

Køkkenmaskinen er produceret i aluminium og rustfrit stål og er fremstillet med en solid og robust base, hvorfor den vil stå stabilt på køkkenbordet under brug. Man skal derfor ikke bekymre sig for, om maskinen vil glide rundt på køkkenbordet, når den er tændt.

Kenwood Chef KVC3170S måler 30 cm (h), 38 cm (b), 28 cm (d) og vejer 7,3 kilo.

Udvalgte fordele ved Kenwood Chef KVC3170S:
Multifunktionel maskine med flere anvendelsesmuligheder
Kraftfuld motor på 1000 Watt
Variabel- og pulsfunktion
Røre-skål på 4,6 liter
Blender og kødhakker inkluderet
20 stykker tilbehør medfølger


Kenwood Chef Titanium KVC7300S

God anmeldelse hos det britiske testmagasin Which.co.uk

 Kenwood Chef Titanium KVC7300S

Kenwood Chef Titanium KVC7300S er blevet testet af eksperter fra det britiske testmagasin Which.co.uk. Modellen får rosende ord og flere positive kommentarer fra ekspertkilderne, hvorfor Kenwood Chef Titanium KVC7300S KVC7300S ender med en god bedømmelse fra Which.co.uk.

Which.co.uk er imponeret over maskinens moderne design og de mange forskellige brugervenlige funktioner.

Eksperterne finder kun få ulemper ved denne model. De er dog enige om, at maskinen ikke er særlig anvendelig, når det gælder tilberedning af pandekagedej samt at den er relativt dyr sammenlignet med andre modeller.

Multifunktionel køkkenmaskine med folde-funktion

Kenwood Chef Titanium KVC7300S kan betegnes som en multifunktionel køkkenmaskine, der kan bruges som en hjælpende hånd i køkkenet. Maskinen kan nemlig både bruges til at piske, ælte, hakke, blande samt lave cremer m.m.

Røremaskinen er endvidere udstyret med en folde-funktion, der gør, at man har mulighed for at blande sine ingredienser uden, at de mister deres luft. Folde-funktionen kan blande masser af forskellige ingredienser, hvorfor man ikke selv behøver at gøre dette manuelt, hvis tilberedningen skal gå stærkt.

Flere hastigheder og rummelig skål

Røremaskinen Kenwood Chef Titanium KVC7300S kommer med skåle fra SystemPro i rustfrit stål. Selve arbejdsskålen i maskinen har en kapacitet på 4,6 liter, hvilket giver mulighed for både at lave en mindre portion eller en større portion.

Skålen er forsynet med praktiske håndtag på siden, der gør, at den er nem at håndtere. Som ekstra feature er røremaskinen desuden forsynet med lys i hovedet, så man har mulighed for at følge med i, hvad der foregår nede i skålen. Derudover er der også lys i selve drejeknappen.

Udover brugervenlig og praktiske skåle, så kommer Kenwood Chef Titanium KVC7300S også med flere hastigheder. De variable hastigheder sørger for, at man har kontrol over røremaskinen og herved selv bestemmer farten.

Model med kraftig motor og flere tilbehørsdele

Modsat flere af de andre modeller i Kenwood Chef-serien, så kommer Kenwood Chef Titanium KVC7300S med 5 forskellige røre-redskaber, der alle er fremstillet i rustfrit stål. Modellen er udstyret med magnetiske klapper, hvor man kan tilslutte tilbehøret. Det betyder, at tilbehøret er nemt at tage både af og på.

Kenwood Chef Titanium KVC7300S er udstyret med en kraftig motor med en effekt på 1500 Watt. Det betyder, at maskinen kan klare selv de større og lidt mere vanskeligere opgaver.

Der medfølger mere end 20 stykker tilbehør ved køb af Kenwood Chef Titanium KVC7300S, hvorfor der er rig mulighed for at tilberede lige præcis den ret, som man ønsker. Der medfølger blandt andet en cremepisker, en dejkrog, et foldeværktøj, en K-pisker, et piskeris m.m. Alle aftagelige dele tåler desuden maskinopvask.

Kenwood Chef Titanium KVC7300S måler 30,5 cm (h), 38 cm (b), 28,5 cm (d) og vejer 9,2 kilo.

Udvalgte fordele ved Kenwood Chef Titanium KVC7300S:
Multifunktionel maskine med flere anvendelsesmuligheder
Kraftfuld motor på 1000 Watt
Variabel- og pulsfunktion
Røre-skål på 4,6 liter
Blender og kødhakker inkluderet
20 stykker tilbehør medfølger


Kenwood Chef XL Titanium KVL8300S

✅ Testvinder hos norske Vg.no
✅ Testvinder hos norske Tek.no

Kenwood Chef XL Titanium KVL8300S

Norges næststørste avis Verdens Gang udgives dagligt, og avisen har en online version, Vg.no, som er Norges mest læste nyhedssite med 1,9 millioner daglige læsere. Avisen behandler også gastronomi og forbrugerstof, og har i denne test testet ni køkkenmaskiner på forskellige parametre. Der har primært været fokus på æltning af dej og piskning af flødeskum. Efter testens udførsel konkluderes det, at Kenwood Chef XL Titanium KVL8300S er testvinderen og slår de øvrige otte konkurrenter. Også det norske onlinesite tek.no har testet Kenwood Chef XL Titanium KVL8300S og kommer frem til samme konklusion.

Især god til tung dej

Kenwood Chef XL Titanium KVL8300S er en stor og meget kraftfuld maskine med en motor på hele 1700 watt, som med sin store kraft fungerer rigtig godt til æltning af brød- og gærdej. Gærdeje kan nemlig godt være noget tunge i det, men en tung masse giver ikke problemer for Kenwood Chef XL Titanium KVL8300S på grund af styrken. Skålstørrelsen er på 6,7 liter og dejkapaciteten på 2,56 kilo, hvilket giver muligheden for at ælte rigtig meget dej ad gangen. Normalt giver en mindre mængde dej en bedre og mere effektiv æltning, da maskinen så lettere kan bearbejde al dejen, men med Kenwood Chef XL Titanium KVL8300S sagtner motoren stort set ikke farten eller bliver mindre effektiv selv ved meget dej i skålen.

Stor model

Kenwood Chef XL Titanium KVL8300S er som nævnt en meget kraftig køkkenmaskine med masser af muskler. Denne kraft giver en meget stærk motor, og da modellen også har en vægt på 10,4 kilo, er den på alle måder kraftfuld. Eksperterne vurderer, at den høje vægt ikke er en ulempe på Kenwood Chef XL Titanium KVL8300S, for faktisk er det netop vægten, der giver et bedre resultat, da modellen er meget solid og robust. Maskinen står nemlig derfor også mere fast på køkkenbordet, og man kan godt vende ryggen til den, selv om den bevæger sig noget, mens den arbejder. Æltningsarbejdet lettes dog også af dejkrogen, som er specielt konstrueret til at håndtere tunge opgaver.

Let at rengøre

Kenwood Chef XL Titanium KVL8300S ligger mod den dyrere ende af prisskalaen, men til gengæld får man meget kraft og høj kvalitet for pengene. Modellen er udstyret med LED-lys og et par gode funktioner. Det tæller blandt andet den smarte splash guard-funktion, som er en slags beskyttelse mod sprøjt og også muligheden for at højdejustere udstyret for en bedre piskning/æltning. Som en ekstra bonus er Kenwood Chef XL Titanium KVL8300S let at rengøre, da flere af delene kan skilles ad og vaskes separat. Der medfølger en skål på 6,7 liter, piskeris, dejkrog, ballon-piskeris og blande-piskeris.

Udvalgte fordele ved Kenwood Chef XL Titanium KVL8300S:
 
Meget stærk model med en motor på 1700 watt
 Ideel til tung dej
 Mulighed for at arbejde med 2,5 kilo dej ad gangen
 Høj vægt på 10,4 kilo sikrer bedre stabilitet
 Gode funktioner som sprøjteværn og mulighed for højdejustering af udstyr


Kenwood Major KMM770

✅ Topscorer hos det svenske forbrugerråd Råd & Rön
✅ Testvinder hos norske TV2.no

Kenwood Major KMM770

Der er bred enighed blandt de skandinaviske eksperter om, at Kenwood Major KMM770 er et rigtig godt valg, hvis man skal investere i en køkkenmaskine. Både det danske og svenske forbrugerråd samt det norske TV2 har testet modellen, og alle eksperterne er imponerende over modellen. Kenwood Major KMM770 er især fordelagtig i køkkenet, hvor der bages meget.

Ideel til hjemme-bageren

Kenwood Major KMM770 er er godt valg, både hvis man er en garvet køkkenmaskine-bruger eller ny i faget. Modellen er nemlig meget intuitiv i brug, og det er let at komme i gang. Eksperterne fra det norske TV2 vurderer, at Kenwood Major KMM770 er rigtig god på alle testede parametre, og især hvis man er en ivrig hjemme-bager med store ambitioner, så er modellen ideel.

Kenwood Major KMM770 vil hurtigt blive en god assistent i køkkenet, uanset om man skal bruge maskinen til at ælte tung brøddej eller den lidt lettere kagedej. Også piskningsfunktionen af de lette konsistenser fungerer rigtig godt på denne model, og æggehvider og flødeskum piskes let, og resultatet er en fløjlsblød og jævn masse. Dejkapaciteten er høj, da skålen er god og rummelig, og eksperterne noterer tillige, at Kenwood Major KMM770 især er fordelagtig at anvende, hvis man skal lave en stor portion.

God og simpel

Kenwood Major KMM770 er et godt kvalitetsprodukt, og modellen er solid og har en kraftfuld motor med en effekt på 1200 watt. Dog er den ikke den mest avancerede model på markedet: Hvor andre og mere avancerede køkkenmaskiner har flere funktioner som for eksempel presning af appelsiner og rivning og skæring af grøntsager, så er Kenwood Major KMM770 mere simpel – men til gengæld vurderer eksperterne, at modellens spidskompetencer er utrolig gode – især inden for piskning og æltning.

Let at rengøre

Kenwood Major KMM770 er et godt og solidt produkt til køkkenet. Er man ikke fortrolig med en køkkenmaskine, så medfølger der en brugermanual, som kan sætte den nye forbruger ind i funktioner og generel brug. Som en ekstra bonus går rengøringen meget let, og det er en fordel, for hvis man bager meget, kan skåle og piskeris/kroge hurtigt blive meget tilsølede. Hvis man foretrækker en køkkenmaskine, der også er pæn at se på, vil Kenwood Major KMM770 også været et ideelt valg, for den pæne sølvfarve vil se godt ud på køkkenbordet. For et alsidigt brug medfølger både piskeris, dejkrog og K-spade samt en skål i rustfrit stål med en kapacitet på 6,7 liter med et stænklåg.

Kenwood Major KMM770 måler 39 cm (l), 23 cm (b), 34 cm (h) og vejer 9,4 kilo.

Udvalgte fordele ved Kenwood Major KMM770:
Kraftfuld model med effekt på 1200 watt
God til alle bage-opgaver
Simpel model, som er let at bruge
Både piskeris, dejkrog og K-spade medfølger
Stor skål på 6,7 liter med stænklåg


Sage the Scraper Mixer Pro™ 

✅ Anbefalet hos britiske BBC
✅ Anbefalet hos britiske The Independent 

Sage the Scraper Mixer Pro

Sage køkkenmaskine er blevet testet i to forskellige tests: Både hos den britiske public service-udbyder BBC og hos den britiske avis The Independent. Alle eksperterne har set nærmere på ælte-/piske-/blande-evner, samt udseende, brugervenlighed, stabilitet og rengøring, og Sage køkkenmaskine klarer sig så godt på alle parametre, at modellen anbefales af både BBC og The Independent.

Rigtig god til bage-opgaver

Eksperterne har hovedsagligt kigget på Sage køkkenmaskines evne til at klare forskellige bage-opgaver: Det tæller æltning, piskning og blanding, og eksperterne vurderer, at Sage køkkenmaskine er rigtig god til alle opgaver, men den excellerer, når det kommer til æltning og piskning. Det skyldes ikke mindst modellens planetoniske arbejdsmetode, hvor bevægelserne fra mikserhovedet og piskeriset går hver sin vej. Det betyder, at ingredienserne bliver gennemarbejdet fra alle vinkler, og dermed bliver det bedre sammensmeltet.

Solid model

Sage køkkenmaskine vejer ”kun” knap otte kilo, hvilket er del mindre end andre modeller. Til trods for den lavere vægt står modellen stadig rigtig godt fast uden at hoppe rundt, også når der arbejdes med tung brøddej, og selv når der arbejdes på højtryk, er modellen meget støjsvag. Der medfølger både piskeris og dejkrog til Sage køkkenmaskine, men modellens medfølgende ”scraper beater” er et særligt velfungerende stykke tilbehør, idet denne beater sørger for at skrabe siderne og bunden af skålen, således at så meget dej som muligt bliver opsamlet.

Variabel hastighed

Sage køkkenmaskine har desuden en variabel, trinløs hastighed, som kan justeres undervejs alt efter konsistens og hvor langt i tilberedningsprocessen, man er. Eksperterne roser hastighedsfunktionen, som er let at bruge, og det gælder også kontrolknapperne, som desuden lyses op af displayet, hvor man også kan slå en timer til, således at maskinen arbejder i det tidsrum, man indstiller den til. Der er også tænkt på sikkerheden med Sage køkkenmaskine, da motoren har en automatisk beskyttelse mod overbelastning, samt sensorer der selv noterer under tilberedningen, hvis blandingen bliver for tung til den valgte hastighed. Sker dette, justerer modellen selv styrken.

Sage køkkenmaskine måler 36 cm (h), 20 cm (b), 36 cm (d) og vejer 7,85 kilo.

Udvalgte fordele ved Sage the Scraper Mixer Pro™:
 
Planetonisk rotation
 Medfølgende ”scraper beater” sørger for mindst muligt spild
 Variabel, trinløs hastighed
 Med lys og timer
 Høj sikkerhed med sensorer og beskyttelse mod overbelastning


Ankarsrum Assistent AKM 6220

✅ Testvinder hos Politiken.dk
✅ Testvinder hos Expressen.no
✅ Testvinder hos Smartson.se
✅ Testvinder hos Wiseguide 2014 og 2016
✅ 5 ud af 6 stjerner hos Gastromand

Ankarsrum Assistent AKM 6220

 

Der er måske ikke mange, der kender svenske Ankarsrum Assistent, men faktisk blev modellen introduceret allerede i 1940’erne. Ankarsrum Assistent AKM 6220 testes her af blandt andet den svenske avis Expressen, den danske avis Politiken samt mandemad-magasinet Gastromand, som alle giver Ankarsrum Assistent AKM 6220 rigtige gode kommentarer med på vejen. Ankarsrum Assistent AKM 6220 fremhæves især for at være lidt anderledes – på den gode måde.

God til meget dej

Ankarsrum Assistent AKM 6220s store rummelighed, som gør det muligt at arbejde med rigtig store masser ad gangen, er noget af det første, som eksperterne lægger mærke til ved Ankarsrum Assistent AKM 6220. Det noteres, at maskinen er rigtig god til at ælte brød- og gærdeje, og med en skål med en kapacitet på hele syv liter kan man tilberede meget store portioner. På trods af den store skål sørger maskinen omhyggeligt for, at alle ingredienserne optages i dejen, så der ikke ligger meget tilbage i bunden – det skyldes ikke mindst modellens medfølgende kantskraber. Et punkt, hvor Ankarsrum Assistent AKM 6220 også bemærker sig positivt, er ved piskning af flødeskum, som den pisker meget hurtigt og jævnt. Til denne opgave kan man med fordel bruge det medfølgende dobbelt-piskeris.

Piskning vendt på hovedet

Hvor det normalt er piskeriset eller dejkrogen, der bevæger sig, så forholder det sig omvendt med Ankarsrum Assistent AKM 6220. Her er det nemlig selve skålen, der roterer rundt, og derfor ser modellen også lidt anderledes ud end konkurrenterne. Det er uvist, om det altid er en fordel, men eksperterne vurderer, at metoden virker for Ankarsrum Assistent AKM 6220. Eksperterne bemærker også, at maskinen er af rigtig høj kvalitet generelt, og især knapper, håndtag og timerfunktionen fungerer rigtig godt.

Meget tilbehør

Ankarsrum Assistent AKM 6220 er kompatibel med rigtig meget tilbehør, hvilket hurtigt gør denne model til mere end blot en køkkenmaskine til bage-opgaver, for tilbehøret er rigtig effektivt og åbner op for mange flere anvendelsesmuligheder. Der er tale om tilbehør som kødhakker, citruspresser, blender, udstyr til fremstilling af pasta, purépresser, rivejern, piskeris, dobbelt-piskeris, dejkrog og dejskraber (bemærk at noget af tilbehøret skal tilkøbes separat). For hurtigt at hjælpe forbrugeren i gang medfølger også opskriftshæfte og instruktions-dvd, og modellen kan fås i mange spændende farver, blandt andet orange, lyseblå, creme, rød, grøn og rosa udover de neutrale som sort og hvid.

Ankarsrum Assistent AKM 6220 måler 36 cm (h), 26,8 cm (b), 40 cm (d) og vejer 8,6 kilo

Udvalgte fordele ved Ankarsrum Assistent AKM 6220:
 
Skål med stor kapacitet på 7 liter
 Kantskraber sørger for at få al massen med
 Anderledes arbejdsproces, hvor der er skålen, der roterer
 Meget ekstratilbehør som kødhakker, citruspresser og blender
 God timerfunktion

 


Om Kenwood

Kenwood er grundlagt i 1947 af englænderen Kenneth Wood. Navnet Kenwood er en sammentrækning af grundlæggerens navn. Kenneth Wood begyndte sin virksomhed ved at re-designe elektriske brødristere således, at de kunne riste brødet på begge sider, uden at brødristeren berørte brødet. På kun tre år lykkedes det Kenwood at revolutionere efterkrigstidens køkken med lanceringen af Kenwood Chef-serien, og produkterne havde især fokus på at spare husmødrene for tid i køkkenet. Succeen voksede hurtigt, og i 1956 bliver Kenwood en international virksomhed, hvor der omsættes for 1,5 millioner kroner med 400 medarbejdere ansat. På dette tidspunkt er det især håndmixere, blendere og dampstrygejern, som Kenwood producerer.

Op gennem 1960’erne fokuseredes der også på designet, og hurtigt blev Kenwood produkterne nærmest stilikoner. Der blev flyttet ind i nye og mere avancerede produktionsanlæg, og udbredelsen og kendskabet blev øget ved, at Kenwood manuelt tog de nye produkter ud til befolkningen op gennem 1970’erne. Den digitale tidsalder blev også tænkt ind i Kenwoods produkter, og i 1979 lancerede man den ikoniske foodprocessor kaldet ”Processor de-luxe”.

Siden da har innovation og teknologi været nøgleord for Kenwoods produktion med fokus på både maskine og kunst, hvor kvalitet, innovation og design går hånd i hånd og er virksomhedens kerneværdier. I dag producerer Kenwood alt fra køkkenmaskiner til kødhakkere, brødristere og håndmixere, og målet er at være både den professionelle kok og amatørkokkens betroede køkkenpartner. Derfor afprøves alle produkterne også, inden de sendes ud, og der ydes en ti-års motorgaranti på produkterne. Der bruges kun de allerbedste materialer, hvor der også er tænkt på miljøet med fokus på at undgå skadelig kemikalier som BPA (Bisfenol A), som findes i plastik og kan forårsage helbredsproblemer.

Mange kender i dag Kenwood på designet, og Kenwood har også vundet priser hos både Red Dot og iFs globale designkonkurrencer. Kenwood har lanceret flere serier, som både tæller Major og kMix-serien, som er blevet sande bestsellers. Designet er ofte klassisk (som regel rød, sort, hvid), men den farverige kok kan også få redskaber i iøjnefaldende farver som lyseblå og pink. Ideen er, at køkkenet skal være kunst i sig selv og samtidig være tidløst elegant. Kenwoods produkter har også opnået en høj popularitetsanerkendelse i form af brug i det populære britiske tv-bage-program The Great British Bake Off. Pt. er mærket så populært, at der sælges et Kenwood-produkt hvert tredje sekund i verden. Vil du vide mere om Kenwood, så kan du læse mere på deres hjemmeside.

kenwood logo


FAQ

Hvilken Kenwood Major er den absolut bedste?
Når det gælder serien af Kenwood Major røremaskiner, så er den absolut bedste model Kenwood Major KMM770. Modellen er blevet kåret som testvinder af flere forbrugstests, som blandt andet beskriver maskinen som værende god og simpel. Derfor anbefales den især til hjemme-bageren, som søger en god og funktionel røremaskine.
Hvordan vælger jeg en Kenwood Major?
Når du skal vælge en Kenwood Major røremaskine til dit køkken, så bør du undersøge, hvilke egenskaber de forskellige modeller indeholder. Det er vigtigt, at du vælger en maskine, som matcher de behov og præferencer, som du har. På den måde bliver du gladest for dit køb.
Er Kenwood røremaskiner gode?
Ja, Kenwood røremaskiner er gode. Brandet Kenwood er kendt for at lave gode og robuste røremaskiner, som indeholder nogle smarte og praktiske funktioner, hvilket gør dem til et rigtig godt redskab at have i køkkenet. Kenwoods røremaskiner egner sig rigtig godt til hjemme-bageren, som har brug for en solid maskine.
Er en Kenwood Major pengene værd?
Ja, en Kenwood Major kan helt bestemt være pengene værd. Når du køber en Kenwood Major, så får du en robust og praktisk røremaskine, som kan klare selv de grovere typer af deje. Dermed er det den perfekte maskine for hjemme-bageren, som elsker at eksperimentere med bagning i køkkenet.


Disse testkilder har vi anvendt i denne Kenwood Major test:testkilder

Alt for damerne 🇩🇰
Dansk magasin stilet mod kvinder, der både beskæftiger sig med livsstil, mode, reportager, forbrugerliv med mere. Her er der testet to køkkenmaskiner mod hinanden. Den ene model er Kitchenaid Artisan, og den anden er en Kenwood køkkenmaskine. Læs mere her. 

BBC 🇬🇧
Det britiske radionetværk, som er Storbritanniens nationale public service-udbyder af både radio og tv med en række internationale kanaler. BBC fokuserer på mange forskellige emner udover nyheder, oplysende programmer og underholdning, og det tæller også mad og husholdning. I den forbindelse har BBC her testet køkkenmaskiner. Læs mere her.

Daily Mail 🇬🇧
Daily Mail er en britisk tabloidavis fra 1896, som udkommer hver dag, og den er Storbritanniens næstmest solgte. Der skrives både om nyheder, sport og underholdning, men også forbrugerstof har en plads. Her testes både en køkkenmaskine fra Kenwood og en fra Kitchenaid, og de to modeller sættes op mod hinanden. Læs mere her.

Dinside.no 🇳🇴
Norsk forbrugersite, der skriver bredt om forbrugerstof. Hovedsagelig beskæftiger sitet sig med motor, data, mobil og bolig. Her har sitet testet en Kitchenaid Artisan køkkenmaskine og givet den en bedømmelse fra 1-6 stjerner. Læs mere her.

Ekitchen.de 🇩🇪
Tysk onlineportal der beskæftiger sig med teknik og innovation i køkkenet. Her findes både nyheder, artikler, opskrifter, videoer og forskellige tests. Her er der tale om en test af en enkelt køkkenmaskine fra Kenwood. Læs mere her.

Expressen 🇸🇪
Expressen er en svensk avis, der udkommer hver aften. Den har over 1 million læsere hver dag og skriver både om nyheder, sport og underholdning. Avisen har også et stort nyhedssite, hvor indholdet er blandet. I denne test er der testet fem køkkenmaskiner på forskellige parametre som for eksempel æltning, piskning, brugervenlighed. anvendelighed og holdbarhed. Læs mere her.

Forbrukerrådet 🇳🇴
Det norske forbrugerråd som løbende tager sig af emner, der er relevante for forbrugerne. Det inkluderer også et udvalg af forskellige tests, og her er der tale om en test af syv forskellige køkkenmaskiner. Læs mere her.

Gastromand 🇩🇰
Dansk magasin med fokus på gastronomi, opskrifter, restauranter, kogebøger, gear og køkkengrej set med mænds øjne. Her er der tale om en enkelt men grundig test af en enkelt køkkenmaskine. Læs mere her.

Goodhousekeeping.co.uk 🇬🇧
Dette britiske site både tester og skriver om forskellige produkter, der har med hus og have at gøre. Der er ikke tale om en egentlig test af et stort antal produkter samtidig, men sitet har løbende testet et udvalg af køkkenmaskiner. Her får produkterne så karakterer på en skala op til 100 for at afgøre, hvor gode de er. Læs mere her.

Good Housekeeping Institute har ligeledes testet og anmeldt Kenwood KMX750. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Politiken 🇩🇰
Politiken er grundlagt i 1884, men er i dag stadig en af Danmarks førende aviser. Danske Politiken bringer her en test udført af en levnedsmiddelstekniker, som har gennemprøvet otte forskellige køkkenmaskiner til avisens tillæg Lørdagsliv. Læs mere her, men adgang til testen kræver dog abonnement.

Råd & Rön 🇸🇪
Råd & Rön er det svenske forbrugerråd, som løbende holder øje med forbrugerliv og nye forbrugerprodukter. Råd & Rön har her foretaget en test af 27 køkkenmaskiner. Du kan læse mere om testen her, men fuld adgang kræver dog abonnement. Det er også muligt at købe sig adgang til enkelte tests alene.

Smartson.se 🇸🇪
Svensk testsite hvor forskellige forbrugerprodukter bliver testet. Forbrugerne kan også selv være med til at teste produkter og anmelde dem. Her er der tale om en test af køkkenmaskiner. Læs mere her.

Søndagsavisen 🇩🇰
Den danske ugeavis Søndagsavisen bliver omdelt med posten og skriver om både nyheder, forbrug, livsstil, tests, undersøgelser med mere. Her bringer avisen en test af seks forskellige køkkenmaskiner. Læs mere her.

Tek.no 🇳🇴
Norges største onlinesite for forbrugerteknologi med mere end 300.000 læsere om ugen. Her findes både nyheder, artikler, guide og tests. Her er der tale om en test af ni forskellige køkkenmaskiner. Læs mere her.

The Telegraph 🇬🇧
Den traditionelle britiske avis blev grundlagt i 1855 og udkommer i fysisk form dagligt. The Telegraph har også et stort tilknyttet online-univers. Stort set alle verdens emner har plads i avisen eller på sitet fra nyheder, sport, underholdning, livsstil, forbrug, kultur og business. Her er tale om en test af forskellige køkkenmaskiner. Læs mere her.

The Independent 🇬🇧
Den britiske avis er en af de største og mest omfangsrige, britiske aviser. Der skrives om nyhedsstof, sport, politik og udland m.m., men forbrugerstof og mad har også en plads i avisen. I denne test har avisen fundet de ti bedste køkkenmaskiner. Læs mere her.

Trustedreviews.com 🇺🇸
Sitet bringer daglige og detaljerede ekspertvurderinger af elektroniske forbrugerprodukter samt yderligere analyser. Her er der blevet testet flere forskellige køkkenmaskiner. Læs mere her.

VG Norge 🇳🇴
VG står for Verdens Gang og er både et online-site og en fysisk avis, som er den næststørste i Norge. Her er ni forskellige køkkenmaskiner blevet testet og sat op mod hinanden. Der ses både på faktiske evner inden for æltning og piskning men også på funktioner og brugervenlighed. Læs mere her.

TV2 Norge 🇳🇴
Norges største kommercielle tv-kanal. Kanalen fokuserer både på nyheder, underholdning, sport og livsstil. Her har TV2 Norge testet og sammenlignet fem forskellige køkkenmaskiner fra både dyre og billigere mærker. Læs mere her.

Which? 🇬🇧
Englands største forbrugermagasin med knap 700.000 magasinabonnenter. Which? er til for forbrugerne, og målet er at gøre en forskel for forbrugerene. Which? tester løbende forskellige husholdningsprodukter, og her er der tale om flere tests af køkkenmaskiner. Læs mere her, men fuld adgang til testene kræver dog abonnement.

Which.co.uk har ligeledes testet og anmeldt de to køkkenmaskiner Kenwood KMX750 og Kenwood Chef Titanium KVC7300S. Du kan læse de to anmeldelser her og her.

Wiseguide 🇨🇦
Internationalt site med guides til det nyeste produkter. Bredt site der beskæftiger sig med mange forskellige områder. Læs mere her.

Testberichte.de

Hos tyske Testberichte.de anmelder og tester de forskellige forbrugerprodukter, så du kan finde de bedste. De laver både deres egne tests, men bruger også andre eksperttests og forbrugerkilder i deres oversigter.

Kenwood Chef XL Patissier KWL90124SI får hos Testberichte.de særligt ros for EasyWarm-skålen, hvor du kan varme og smelte ting direkte i skålen undervejs. Køkkenmaskinen får også ros for at have et stort udvalg af tilbehør, en kraftfuld motor og integreret lys. Anmeldelsen kan ikke umiddelbart finde andre ulemper, end at det er en af de mere dyre modeller fra Kenwood.

Anmeldelsen er udført den: 16. oktober 2020. Du kan se anmeldelsen her

Hos Testberichte.de har de også anmeldt Kenwood Prospero+ KHC29.J0WH. Den får ros for at være effektiv og kompakt, så den ikke optager meget plads. Samtidigt har motoren en god kraft, har en justerbar hastighed, pulsfunktion og tilbehør, der kan gå i opvaskemaskinen. Den anbefales som en god maskine fra Kenwood i den mere billige ende af skalaen.

Anmeldelsen er udført den: 26. november 2019. Du kan se anmeldelsen her

Amazon

Amazon er en af verdens mest kendte og anvendte platforme til internethandel. De har hovedsæde i Seattle, men i Danmark shopper vi 2. mest hos den oprindeligt amerikanske hjemmeside.

Forbrugerne kan bedømme produkterne med både stjerner ud af 5 og en kommentar. Anmeldelserne bliver løbende opdateret, som flere forbrugere køber og bedømmer produkterne.

Kenwood Chef XL Patissier KWL90124SI får af forbrugerne på Amazon en samlet vurdering på 4,4 ud af 5 mulige stjerner. Du kan se anmeldelserne her

Kenwood Prospero+ KHC29.J0WH ligger lige en tand højere med en samlet bedømmelse fra forbrugerne på 4,5 stjerner ud af 5. Du kan se anmeldelserne her

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme