Kenwood Major test – Se de bedste Kenwood Major modeller her

1

I denne artikel ser Forbrugsguiden nærmere på en række køkkenmaskiner fra Kenwood i serien Kenwood Major. Derudover har vi også set nærmere på nogle alternative Kenwood-produkter, hvis man ikke ønsker en model fra serien Kenwood Major samt er par køkkenmaskiner fra helt andre mærker.

For at kunne give forbrugeren det bedst mulige overblik har vi analyseret forskellige ekspert-test, hvor eksperter har afprøvet og vurderet de forskellige Kenwood Major-modeller. Her er der tale om blandt andet tests fra det danske forbrugerråd Tænk og den svenske pendant Råd & Rön samt testsites som Goodhousekeeping.co.uk, Which.co.uk og Trustedreviews.com og aviser såsom Politiken, Daily Mail og The Independent.

Ønsker du at læse mere, bringer vi en liste over links til de undersøgelser, vi henviser til, nederst i artiklen.

Denne Kenwood Major test indeholder:

🔸 Overblik over syv forskellige Kenwood Major køkkenmaskiner
🔸 Alternativer til Kenwood Major køkkenmaskiner
🔸 Information om Kenwood
🔸 Gennemgang af diverse tests, som vi har undersøgt og analyseret

Bemærk venligst, Forbrugsguiden tester ikke selv produkter, men samler derimod resultaterne af uvildige tests, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.


Kenwood Major KMM770

✅ Topscorer hos det danske forbrugerråd Tænk
✅ Topscorer hos det svenske forbrugerråd Råd & Rön
✅ Testvinder hos norske TV2.no

Kenwood Major KMM770

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
3.039,00 Kr. 0,00 Kr. 3.039,00 Kr. Læs mere
3.199,00 Kr. 0,00 Kr. 3.199,00 Kr. Læs mere
3.299,00 Kr. 0,00 Kr. 3.299,00 Kr. Læs mere
3.299,00 Kr. 0,00 Kr. 3.299,00 Kr. Læs mere
3.999,95 Kr. 0,00 Kr. 3.999,95 Kr. Læs mere
4.999,95 Kr. 0,00 Kr. 4.999,95 Kr. Læs mere

 

Der er bred enighed blandt de skandinaviske eksperter om, at Kenwood Major KMM770 er et rigtig godt valg, hvis man skal investere i en køkkenmaskine. Både det danske og svenske forbrugerråd samt det norske TV2 har testet modellen, og alle eksperterne er imponerende over modellen. Kenwood Major KMM770 er især fordelagtig i køkkenet, hvor der bages meget.

Ideel til hjemme-bageren

Kenwood Major KMM770 er er godt valg, både hvis man er en garvet køkkenmaskine-bruger eller ny i faget. Modellen er nemlig meget intuitiv i brug, og det er let at komme i gang. Eksperterne fra det norske TV2 vurderer, at Kenwood Major KMM770 er rigtig god på alle testede parametre, og især hvis man er en ivrig hjemme-bager med store ambitioner, så er modellen ideel.

Kenwood Major KMM770 vil hurtigt blive en god assistent i køkkenet, uanset om man skal bruge maskinen til at ælte tung brøddej eller den lidt lettere kagedej. Også piskningsfunktionen af de lette konsistenser fungerer rigtig godt på denne model, og æggehvider og flødeskum piskes let, og resultatet er en fløjlsblød og jævn masse. Dejkapaciteten er høj, da skålen er god og rummelig, og eksperterne noterer tillige, at Kenwood Major KMM770 især er fordelagtig at anvende, hvis man skal lave en stor portion.

God og simpel

Kenwood Major KMM770 er et godt kvalitetsprodukt, og modellen er solid og har en kraftfuld motor med en effekt på 1200 watt. Dog er den ikke den mest avancerede model på markedet: Hvor andre og mere avancerede køkkenmaskiner har flere funktioner som for eksempel presning af appelsiner og rivning og skæring af grøntsager, så er Kenwood Major KMM770 mere simpel – men til gengæld vurderer eksperterne, at modellens spidskompetencer er utrolig gode – især inden for piskning og æltning.

Let at rengøre

Kenwood Major KMM770 er et godt og solidt produkt til køkkenet. Er man ikke fortrolig med en køkkenmaskine, så medfølger der en brugermanual, som kan sætte den nye forbruger ind i funktioner og generel brug. Som en ekstra bonus går rengøringen meget let, og det er en fordel, for hvis man bager meget, kan skåle og piskeris/kroge hurtigt blive meget tilsølede. Hvis man foretrækker en køkkenmaskine, der også er pæn at se på, vil Kenwood Major KMM770 også været et ideelt valg, for den pæne sølvfarve vil se godt ud på køkkenbordet. For et alsidigt brug medfølger både piskeris, dejkrog og K-spade samt en skål i rustfrit stål med en kapacitet på 6,7 liter med et stænklåg.

Kenwood Major KMM770 måler 39 cm (l), 23 cm (b), 34 cm (h) og vejer 9,4 kilo.

Udvalgte fordele ved Kenwood Major KMM770:
🔵 
Kraftfuld model med effekt på 1200 watt
🔵 God til alle bage-opgaver
🔵 Simpel model, som er let at bruge
🔵 Både piskeris, dejkrog og K-spade medfølger
🔵 Stor skål på 6,7 liter med stænklåg


Kenwood Major KM094

✅ Anbefalet hos tyske Ekitchen.de

Kenwood Major KM094

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
6.116,00 Kr. 0,00 Kr. 6.116,00 Kr. Læs mere
6.116,00 Kr. 0,00 Kr. 6.116,00 Kr. Læs mere
6.213,00 Kr. 0,00 Kr. 6.213,00 Kr. Læs mere
7.657,00 Kr. 0,00 Kr. 7.657,00 Kr. Læs mere

 

Den tyske køkken-onlineportal Ekitchen.de har udført en grundig test af Kenwood Major modellen Kenwood Major KM094 helt fra starten med samling af modellen til udførsel af ælte-, piske- og blende-opgaver. Vurderingen efter endt test lyder, at Kenwood Major KM094 er en rigtig god og solid køkkenmaskine, der især er fordelagtig til husstande, hvor ambitionsniveauet er højt.

God til det store køkken

Kenwood Major KM094 indeholder mange dele, der først skal samles. Dette kan være lidt besværligt, men eksperterne vurderer, at det er besværet værd, for Kenwood Major KM094 er en rigtig god køkkenmaskine. De bemærker dog, at modellen kræver rigtig meget plads (og er også forholdsvis dyr), så man skal virkelig have store armbevægelser i hjemme-køkkenet. Men har man det, så er Kenwood Major KM094 al pladsen og pengene værd.

Kan det hele

Kenwood Major KM094 er en af de køkkenmaskiner, der praktisk talt kan stort set det hele. Det betyder, at modellen både kan piske, ælte, blende, mose, røre, lave pasta, hakke, blande og meget andet, og brugen overstiger de almene bage-opgaver. Denne alsidighed er noget af det, som eksperterne især fremhæver, og de har testet modellens evner inden for æltning af dej til bagels og piskningen af ingredienser til chokolademousse samt tilberedningen af kød. Alle opgaver udføres godt og solidt, og der er ikke mange fingre at sætte på hverken resultat eller proces.

Stor model

Kenwood Major KM094 er især fremstillet til det hjemmekøkken, hvor der skal produceres store portioner. Med en motor på 1500 watt kan modellen håndtere selv meget tunge masser, og skålen har en kapacitet på 6,7 kilo. Det betyder, at skålen kan rumme fem kilo kagedej, tre kilo brøddej og 16 æggehvider, mens blenderen kan rumme op til 1,6 liter væske. Der er forskellige hastighedsindstillinger, som er trinløse, og jo finere konsistens, jo højere hastighed kan man bruge. Kenwood Major KM094 kan som nævnt bruges til mange formål, og derfor medfølger blandt andet K-spade, dejkrog, piskeris, rørekrog, damprist, stænklåg, blender og hakker.

Kenwood Major KM094 måler 38 cm (h), 33,5 cm (b), 41 cm (d) og vejer 13,6 kilo. Modellen fås i stål.

Udvalgte fordele ved Kenwood Major KM094:
🔵 
Fordelagtig i køkkener, hvor der tilberedes meget mad ad gangen
🔵 Indeholder tilbehør til både piskning, æltning, blendning, hakning og pasta-fremstilling
🔵 Kraftig motor på 1500 watt
🔵 Mulighed for flere hastigheder
🔵 Skålkapacitet på 6,7 kilo


Kenwood Major KM636

✅ Testvinder hos det svenske forbrugerråd Råd & Rön

Kenwood Major KM636 koekkenmaskine

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Det svenske forbrugerråd Råd & Rön fungerer som svenskernes hjælper på forbrugerområdet, og her har de testet 27 køkkenmaskiner for at finde frem til markedets bedste modeller – herunder flere Kenwood-modeller. Modellen Kenwood Major KM636 er også blevet testet, og eksperterne giver så positive kommentarer med på vejen, at Kenwood Major KM636 vinder testen. Kenwood Major KM636 er især god til den forbruger, der er flittig i køkkenet og har brug for en hjælper til mange formål.

Stærk model

Det kræver en god og solid motor på køkkenmaskinen for at kunne håndtere den tunge brøddej. Kenwood Major KM636 har en god stærk motor på 900 watt, og denne styrke gør, at modellen er rigtig god til at arbejde med tunge og klistrede masser som brød- og gærdej. Kombineret med modellens gode æltningsteknik og gode dejkrog bliver konsistensen af brøddejen rigtig god. Æltningsteknikken gør også, at det er let at arbejde med smør på modellen, da smør ellers har en tendens til at klumpe massen sammen.

God til piskning

Der medfølger blandt andet et piskeris med Kenwood Major KM636, og den gode udformning på piskeriset gør, at både creme, flødeskum og æggehvider bliver behandlet korrekt for det mest optimale resultat, da en for hård piskning kan ødelægge hviderne eller få dem til at skille. Den stærke motor får piskningen til at gå rigtig hurtigt, og derved piskes hviderne jævne, luftige og fløjlsbløde med en knitrende lyd og fine små bobler. For den mest optimale piskning på Kenwood Major KM636 er det muligt at piske/ælte på flere forskellige hastigheder, hvor de lette konsistenser skal piskes hurtigt, men de tungere typer – for eksempel brøddej – skal æltes ved lavere hastighed. 

Også til aftensmaden

Kenwood Major KM636 har en skål med en kapacitet på 6,7 liter, og skålen og piske-/ælte-aggregaterne er designet i samspil med hinanden, hvilket gør, at alt indholdet i skålen bliver taget med, således at der er mindst muligt spild. Det skyldes ikke mindst den unikke planetoniske rotation i skålen. Når det sjove køkkenarbejde er slut, gælder det rengøringen, men da Kenwood Major KM636s dele kan skilles ad og tages ud, så går rengøringen let. Herudover er modellen designet til at sprøjte mindst muligt. Variationsbredden er meget vid på Kenwood Major KM636, for udover at ælte og piske medfølger der også både en kødhakker og en blender, således at modellen også kan bruges til at tilberede aftensmaden.

Kenwood Major KM636 vejer syv kilo og findes i en flot hvid farve.

Udvalgte fordele ved Kenwood Major KM636:
🔵 
God motor på 900 watt, som gør modellen god til tunge brøddeje
🔵 Mulighed for flere forskellige hastigheder
🔵 God størrelse skål med kapacitet på 6,7 liter
🔵 Planetonisk rotation i skålen
🔵 Flere medfølgende dele, såsom dejkrog, piskeris, kødhakker og blender


Kenwood Major KMM063

✅ Major kæmpe-pakken

Kenwood Major Titanium KMM063 Megapack

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
7.932,00 Kr. 0,00 Kr. 7.932,00 Kr. Læs mere
8.236,00 Kr. 0,00 Kr. 8.236,00 Kr. Læs mere

 

Kenwood Major KMM063 har ikke været medtaget i samme tests som de øvrige Kenwood køkkenmaskiner, men vi har valgt at medtage denne model i vores artikel, da Kenwood Major KMM063 adskiller sig fra de øvrige modeller ved at have rigtig meget tilbehør. Det betyder, at der er en meget stor brugsvariation med Kenwood Major KMM063, som ikke findes andetsteds.

Fordelagtig til hjemmebageren

Det er ofte bage-opgaverne, som fremhæves, når der tales om køkkenmaskiner, men med Kenwood Major KMM063 får man muligheden for mange flere anvendelsesmuligheder i én maskine. Kenwood Major KMM063 er dog også rigtig god til bagværket, og alt fra nybegynderen til bagermesteren vil få glæde af modellen, da modellen er let i brug samtidig med, at den har mange funktioner. På Kenwood Major KMM063 er det muligt at skabe dej til både brød og for eksempel rundstykker, men man kan også bearbejde dej til mere flydende kager og desserter. Kenwood Major KMM063 har en god og skånsom ælteteknik, hvilket især er fordelagtig ved delikate kager og desserter, da dejen ellers kan beskadiges, således at den enten ikke hæver ordentligt eller får den ønskede konsistens.

Mange brugsmuligheder

Kenwood Major KMM063 er ikke inklusiv kæmpe-pakken for ingenting, for med denne køkkenmaskine medfølger ekstra tilbehør for et mere alsidigt brug. Der er blandt andet tale om en kødhakker til forskelligt slags kød, foodprocessor, minihakker, citruspresser, vægt og blender. Det betyder, at man både kan skære/rive grøntsager, lave pasta, hakke kød og presse saft på Kenwood Major KMM063. Dermed er det muligt at bruge køkkenmaskinen til rigtig mange formål, som er det, der gør Kenwood Major KMM063 speciel. Desuden medfølger skål, dejkrog, piskeris og creme-piskeris.

Tre hastigheder

Med Kenwood Major KMM063 er det muligt at lave mange forskellige retter, og man kan lave et helt måltid aftensmad med maskinen med hakning af kød, fremstilling af pasta og snitning af grøntsager, og alt dette foregår på tre forskellige hastigheder, som alle passer til forskellige formål. På Kenwood Major KMM063 er det meningen, at man skal bruge de lavere hastigheder til sarte saucer og æltning, mens man godt kan skrue op for hastigheden, når man pisker mix, smør, fløde, æggehvider og sukker. Med en skålstørrelse på 6,7 liter er det også muligt at lave store portioner ad gangen. Skal man bage brød, kan skålen klare 2,4 kilo dej.

Kenwood Major KMM063 måler 34,4 cm (h), 24 cm (b) og vejer 16,5 kilo. Modellen fås i stål.

Udvalgte fordele ved Kenwood Major KMM063:
🔵 
Alsidig model med en stor pakke af tilbehør
🔵 God ælteteknik der giver god dej
🔵 Kødhakker, foodprocessor og minihakker medfølger til aftensmåltidet
🔵 Citruspresser der kan presse saft
🔵 Skålstørrelse på 6,7 liter, som kan håndtere 2,4 kilo dej


Alternativer til Kenwood Major

Ovenstående har vi gennemgået syv forskellige Kenwood Major køkkenmaskiner. I dette afsnit ser vi nærmere på tre alternativer til Kenwood Major, hvis man foretrækker en model i en anden serie men fra samme mærke.


Kenwood Chef XL Titanium KVL8300S

✅ Testvinder hos norske Vg.no
✅ Testvinder hos norske Tek.no

Kenwood Chef XL Titanium KVL8300S

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
3.939,00 Kr. 0,00 Kr. 3.939,00 Kr. Læs mere
3.939,00 Kr. 0,00 Kr. 3.939,00 Kr. Læs mere
3.939,00 Kr. 0,00 Kr. 3.939,00 Kr. Læs mere
4.299,00 Kr. 0,00 Kr. 4.299,00 Kr. Læs mere
4.319,00 Kr. 0,00 Kr. 4.319,00 Kr. Læs mere
4.625,00 Kr. 0,00 Kr. 4.625,00 Kr. Læs mere

 

Norges næststørste avis Verdens Gang udgives dagligt, og avisen har en online version, Vg.no, som er Norges mest læste nyhedssite med 1,9 millioner daglige læsere. Avisen behandler også gastronomi og forbrugerstof, og har i denne test testet ni køkkenmaskiner på forskellige parametre. Der har primært været fokus på æltning af dej og piskning af flødeskum. Efter testens udførsel konkluderes det, at Kenwood Chef XL Titanium KVL8300S er testvinderen og slår de øvrige otte konkurrenter. Også det norske onlinesite tek.no har testet Kenwood Chef XL Titanium KVL8300S og kommer frem til samme konklusion.

Især god til tung dej

Kenwood Chef XL Titanium KVL8300S er en stor og meget kraftfuld maskine med en motor på hele 1700 watt, som med sin store kraft fungerer rigtig godt til æltning af brød- og gærdej. Gærdeje kan nemlig godt være noget tunge i det, men en tung masse giver ikke problemer for Kenwood Chef XL Titanium KVL8300S på grund af styrken. Skålstørrelsen er på 6,7 liter og dejkapaciteten på 2,56 kilo, hvilket giver muligheden for at ælte rigtig meget dej ad gangen. Normalt giver en mindre mængde dej en bedre og mere effektiv æltning, da maskinen så lettere kan bearbejde al dejen, men med Kenwood Chef XL Titanium KVL8300S sagtner motoren stort set ikke farten eller bliver mindre effektiv selv ved meget dej i skålen.

Stor model

Kenwood Chef XL Titanium KVL8300S er som nævnt en meget kraftig køkkenmaskine med masser af muskler. Denne kraft giver en meget stærk motor, og da modellen også har en vægt på 10,4 kilo, er den på alle måder kraftfuld. Eksperterne vurderer, at den høje vægt ikke er en ulempe på Kenwood Chef XL Titanium KVL8300S, for faktisk er det netop vægten, der giver et bedre resultat, da modellen er meget solid og robust. Maskinen står nemlig derfor også mere fast på køkkenbordet, og man kan godt vende ryggen til den, selv om den bevæger sig noget, mens den arbejder. Æltningsarbejdet lettes dog også af dejkrogen, som er specielt konstrueret til at håndtere tunge opgaver.

Let at rengøre

Kenwood Chef XL Titanium KVL8300S ligger mod den dyrere ende af prisskalaen, men til gengæld får man meget kraft og høj kvalitet for pengene. Modellen er udstyret med LED-lys og et par gode funktioner. Det tæller blandt andet den smarte splash guard-funktion, som er en slags beskyttelse mod sprøjt og også muligheden for at højdejustere udstyret for en bedre piskning/æltning. Som en ekstra bonus er Kenwood Chef XL Titanium KVL8300S let at rengøre, da flere af delene kan skilles ad og vaskes separat. Der medfølger en skål på 6,7 liter, piskeris, dejkrog, ballon-piskeris og blande-piskeris.

Udvalgte fordele ved Kenwood Chef XL Titanium KVL8300S:
🔵 
Meget stærk model med en motor på 1700 watt
🔵 Ideel til tung dej
🔵 Mulighed for at arbejde med 2,5 kilo dej ad gangen
🔵 Høj vægt på 10,4 kilo sikrer bedre stabilitet
🔵 Gode funktioner som sprøjteværn og mulighed for højdejustering af udstyr


Kenwood KVL4100S

✅ Bedste køb hos britiske Which.co.uk

Kenwood KVL4100S

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
2.109,00 Kr. 0,00 Kr. 2.109,00 Kr. Læs mere
2.222,00 Kr. 0,00 Kr. 2.222,00 Kr. Læs mere
2.222,00 Kr. 0,00 Kr. 2.222,00 Kr. Læs mere
2.222,00 Kr. 0,00 Kr. 2.222,00 Kr. Læs mere
2.299,00 Kr. 0,00 Kr. 2.299,00 Kr. Læs mere
2.679,00 Kr. 0,00 Kr. 2.679,00 Kr. Læs mere

 

Det britiske forbrugermagasin Which? tester løbende et stort udvalg af forbrugerprodukter, og her har eksperterne testet køkkenmaskinen Kenwood KVL4100S. Eksperterne finder modellen god og vurderer den til at være bedste køb for pengene. Kenwood KVL4100S er generelt en god og solid køkkenmaskine, og med den stærke motor og store skål giver den rig mulighed for at gøre forbrugeren til en bedre hjemmekok.

God hjælper i køkkenet

Kenwood KVL4100Ss klare formål er at hjælpe hjemmekokken i køkkenet til at blive bedre og få det sjovere med madlavningen. Med Kenwood KVL4100S bliver madlavningen også lettere, idet den kan klare en masse opgaver, som ellers skulle klares manuelt. Det gælder både, når der skal piskes, æltes og blandes, for Kenwood KVL4100Ss særlige teknik sørger både for et godt resultat og en lettet arbejdsbyrde for forbrugeren. Der medfølger både en K-beater, et piskeris og en dejkrog med Kenwood KVL4100S, som hver er specialiseret inden for bestemte områder.

Klarer mange opgaver

Piskeriset er nemlig specialdesignet til at piske flødeskum og æggehvider, mens K-beateren er god til for eksempel kiks, og dejkrogen tager sig af ælteopgaverne – for eksempel også til en hjemmelavet pizza. Der findes en variabel hastighedsfunktion med puls, hvilket betyder, at man selv kan skræddersy hastighedsniveauet til det ønskede behov, og motoren på 1200 watt sørger for at udstyre forbrugeren med den nødvendige slagkraft og stabilitet.

Mulighed for tilkøb af mere tilbehør

Kenwood KVL4100S kommer som sagt ”kun” med en K-beater, et piskeris og en dejkrog, men det er muligt at investere i en masse tilbehør – mere end 20 forskellige dele – således at man også kan bruge Kenwood KVL4100S til for eksempel at hakke kød selv, lave pasta, skære grøntsager eller blende supper og smoothies. Og det er muligt at tilberede meget store portioner på Kenwood KVL4100S, da skålen har en kapacitet på 6,7 liter. Det svarer til at kunne håndtere 2,5 kilo brøddej, 4,5 kilo kagedej, knap et kilo mel og 16 æggehvider. Og som en ekstra bonus har Kenwood KVL4100S et sprøjteværn, således at selv når der arbejdes på høj hastighed med store portioner, så sprøjter indholdet i skålen ikke ud.

Kenwood KVL4100S måler 34,5 cm (h), 38,5 cm (b), 28 cm (d), vejer 7,6 kilo og kommer i en flot sølvfarve.

Udvalgte fordele ved Kenwood KVL4100S:
🔵 
Medfølgende K-beater, piskeris og dejkrog hjælper forbrugeren i madlavningen
🔵 Stærk motor på 1200 watt
🔵 Mulighed for tilkøb af 20 tilbehørsstykker
🔵 Stor skål med kapacitet på 6,7 kilo
🔵 Sprøjteværn giver lettere rengøring


Kenwood kMix

✅ Testvinder hos britiske The Independent
✅ Testvinder hos britiske Daily Mail
✅ 4 ud af 5 stjerner hos svenske Expressen.se

Kenwood kMix

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
2.137,00 Kr. 0,00 Kr. 2.137,00 Kr. Læs mere
2.205,00 Kr. 0,00 Kr. 2.205,00 Kr. Læs mere

 

De to britiske aviser The Independent og Daily Mail har begge en sektion om mad og forbrug, hvori de begge har testet forskellige køkkenmaskiner på parametre som æltning, piskning, brugervenlighed, design og lyd. Modellen Kenwood kMix er medtaget i begge test, og modellen er efter endt test ydermere blevet kåret som testvinder begge steder. Desuden har det svenske nyhedssite expressen.se også vurderet Kenwood kMix efter samme parametre og givet den topkarakter.

Kendis fra fjernsynet

Kenwood kMix har opnået international anerkendelse og nærmest berømmelse med sin udtagelse til udvalgt køkkenmaskine på det store britiske tv-bage-program The Great British Bake Off efter hård konkurrence med en model fra mærket Kitchenaid. Derfor undrer det heller ikke, at modellens forcer derfor ligger inden for alle former for opgaver inden for bagning. Og her gælder det både, når der skal æltes dej til brød, blandes dej til flydende kager, piskes flødeskum, æggehvider og andre konsistenser.

God til kagebordet

Eftersom Kenwood kMix er blevet brugt i et stort tv-bage-program, er forventningerne naturligvis høje, og eksperterne har nøje gennemgået maskinens evner inden for bagerens repertoire. Teknik og finesse er ofte vigtigt for at opnå det bedste resultat, for når man for eksempel bager kager, der skal have en fugtig svampe-agtig konsistens i midten, er det ofte smørret, der er svært at arbejde med, men med Kenwood kMixs røre-teknik bliver smørret let integreret med de andre ingredienser, og massen bliver nemt til en let og candyfloss-agtig konsistens uden klumper.

Flot design i mange farver

I modsætning til Kenwood Major-modellerne, der ofte holdes i stilrene og enkle farver, er det muligt at få Kenwood kMix til det temperament, der ønskes. Modellen kommer nemlig både i blå, rød, grøn, gul samt sort, hvid og grå, og designet spiller også en stor rolle hos Kenwood kMix, der i sit stilrene design vil pynte på ethvert køkkenbord med et retro-vintage udseende. Der følger ikke helt så meget tilbehør med til Kenwood kMix som til Kenwood Major-modellerne, men med både piskeris, dejkrog og ballon-piskeris er der rig mulighed for at tilberede mange retter.

Kenwood kMix vejer lige over 8 kilo, hvilket er mod den lette ende af vægtskalaen, men når maskinen arbejder, forbliver den alligevel stabil. Desuden vurderer eksperterne, at Kenwood kMix er let at bruge, og som en bonus larmer den ikke særlig meget. Skålen har en størrelse på fem liter.

Udvalgte fordele ved Kenwood kMix:
🔵 
God til alle typer bagværk
🔵 God røre-teknik giver bedre resultat
🔵 Fås i syv forskellige flotte farver
🔵 Piskeris, dejkrog og ballon-piskeris medfølger
🔵 God størrelse med en skål med en kapacitet på fem liter


Andre testvindere

I denne artikel har vi indtil videre gennemgået flere Kenwood-køkkenmaskiner, som har fået topkarakterer af eksperter igennem forskellige tests. Der har både været tale om produkter i Kenwood Major-serien plus tre andre køkkenmaskiner fra Kenwood.

Udover disse køkkenmaskiner fra Kenwood findes der også mange andre gode modeller på markedet, og for at sikre et så nuanceret overblik som muligt vil vi i dette afsnit gennemgå yderligere fire køkkenmaskiner fra alternative mærker, der også har fået ros af eksperterne.


Electrolux EKM6000

✅ ”Specielt anbefalet” hos norske Tek.no

Electrolux EKM6000

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
2.109,00 Kr. 0,00 Kr. 2.109,00 Kr. Læs mere
2.222,00 Kr. 0,00 Kr. 2.222,00 Kr. Læs mere
2.222,00 Kr. 0,00 Kr. 2.222,00 Kr. Læs mere
2.222,00 Kr. 0,00 Kr. 2.222,00 Kr. Læs mere
2.322,00 Kr. 0,00 Kr. 2.322,00 Kr. Læs mere
2.350,00 Kr. 0,00 Kr. 2.350,00 Kr. Læs mere
2.640,00 Kr. 0,00 Kr. 2.640,00 Kr. Læs mere
4.999,00 Kr. 0,00 Kr. 4.999,00 Kr. Læs mere

 

Det norske forbrugersite Tek.no har testet forskellige køkkenmaskiner, og Electrolux EKM6000 er en af dem. Der er både testet på parametre som blande-/piske-/ælte-evner, men også udseende, brugervenlighed, holdbarhed og anvendelighed er der blevet set på. Electrolux EKM6000 imponerer generelt eksperterne, og efter endt test vurderer de, at Electrolux EKM6000 skal have en høj karakter, for maskinen både ser godt ud, er stabil og giver et godt arbejdsresultat.

God basis-model

Electrolux EKM6000 ligger mod den lavere ende af prisskalaen, men prisen er ikke et pejlemærke for kvaliteten. Electrolux EKM6000 er måske ikke udstyret med så meget tilbehør som andre modeller, hvilket styrker brugsmulighederne, men den medfølgende E-spade, piskeris og dejkrog fungerer rigtig godt til de specifikke opgaver. Vil man bruge Electrolux EKM6000 til mere avancerede opgaver, er der mulighed for at tilkøbe flere tilbehørsdele, således at modellen også vil kunne snitte, hakke, rive og lave pasta.

Ti hastigheder

En af de helt store fordele ved Electrolux EKM6000 er, at man frit kan vælge mellem ti forskellige hastigheder samt en puls-funktion, og det betyder, at man kan tilpasse hastigheden til den type fødevare eller materiale, som behandles i skålen. Eksperterne lægger hurtigt mærke til, at Electrolux EKM6000 er god og brugervenlig, og selv den mest grønne nybegynder kan hurtigt få forøget køkken-evnerne markant med hjælp fra Electrolux EKM6000. Skålen har en god størrelse på 5,7 liter, og selv ved de høje hastigheder står skålen og maskinen fast takket være de ekstra store sikkerhedsfødder, der er udformet i gummi.

Godt overblik

Eksperterne roser Electrolux EKM6000 for dens anvendelighed. Når man lige lærer at sætte alle delene sammen, så fungerer det let at bruge modellen. Der findes også en smart timer, som giver et større overblik, idet man både kan programmere maskinen til at arbejde i et bestemt tidsinterval, og man kan overvåge, hvor længe maskinen har været i gang. Derudover er Electrolux EKM6000 udstyret med et blåt LED-lys, som oplyser skålen under tilberedning. Udseendet er også noget for sig i en noget speciel udformning, men eksperterne er glade for det anderledes ydre, som giver modellen personlighed. Modellen er skabt i rustfrit stål, og selve indtrykket er godt, solidt og robust.

Electrolux EKM6000 vejer 10,9 kilo og kommer i to farver: hvid og sort.

Udvalgte fordele ved Electrolux EKM6000:
🔵 
Prisvenlig model
🔵 Kommer med E-spade, piskeris og dejkrog, med mulighed for tilkøb af mere tilbehør
🔵 Ti hastigheder
🔵 Sikker model med store gummi-sikkerhedsfødder
🔵 Timer og LED-lys giver bedre overblik


Sage the Scraper Mixer Pro™ 

✅ Anbefalet hos britiske BBC
✅ Anbefalet hos britiske The Independent 

Sage the Scraper Mixer Pro

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.899,00 Kr. 0,00 Kr. 1.899,00 Kr. Læs mere
1.999,00 Kr. 0,00 Kr. 1.999,00 Kr. Læs mere

 

Sage køkkenmaskine er blevet testet i to forskellige tests: Både hos den britiske public service-udbyder BBC og hos den britiske avis The Independent. Alle eksperterne har set nærmere på ælte-/piske-/blande-evner, samt udseende, brugervenlighed, stabilitet og rengøring, og Sage køkkenmaskine klarer sig så godt på alle parametre, at modellen anbefales af både BBC og The Independent.

Rigtig god til bage-opgaver

Eksperterne har hovedsagligt kigget på Sage køkkenmaskines evne til at klare forskellige bage-opgaver: Det tæller æltning, piskning og blanding, og eksperterne vurderer, at Sage køkkenmaskine er rigtig god til alle opgaver, men den excellerer, når det kommer til æltning og piskning. Det skyldes ikke mindst modellens planetoniske arbejdsmetode, hvor bevægelserne fra mikserhovedet og piskeriset går hver sin vej. Det betyder, at ingredienserne bliver gennemarbejdet fra alle vinkler, og dermed bliver det bedre sammensmeltet.

Solid model

Sage køkkenmaskine vejer ”kun” knap otte kilo, hvilket er del mindre end andre modeller. Til trods for den lavere vægt står modellen stadig rigtig godt fast uden at hoppe rundt, også når der arbejdes med tung brøddej, og selv når der arbejdes på højtryk, er modellen meget støjsvag. Der medfølger både piskeris og dejkrog til Sage køkkenmaskine, men modellens medfølgende ”scraper beater” er et særligt velfungerende stykke tilbehør, idet denne beater sørger for at skrabe siderne og bunden af skålen, således at så meget dej som muligt bliver opsamlet.

Variabel hastighed

Sage køkkenmaskine har desuden en variabel, trinløs hastighed, som kan justeres undervejs alt efter konsistens og hvor langt i tilberedningsprocessen, man er. Eksperterne roser hastighedsfunktionen, som er let at bruge, og det gælder også kontrolknapperne, som desuden lyses op af displayet, hvor man også kan slå en timer til, således at maskinen arbejder i det tidsrum, man indstiller den til. Der er også tænkt på sikkerheden med Sage køkkenmaskine, da motoren har en automatisk beskyttelse mod overbelastning, samt sensorer der selv noterer under tilberedningen, hvis blandingen bliver for tung til den valgte hastighed. Sker dette, justerer modellen selv styrken.

Sage køkkenmaskine måler 36 cm (h), 20 cm (b), 36 cm (d) og vejer 7,85 kilo.

Udvalgte fordele ved Sage the Scraper Mixer Pro™:
🔵 
Planetonisk rotation
🔵 Medfølgende ”scraper beater” sørger for mindst muligt spild
🔵 Variabel, trinløs hastighed
🔵 Med lys og timer
🔵 Høj sikkerhed med sensorer og beskyttelse mod overbelastning

Nedenfor kan du se skaberen bag, kokken Heston Blumenthal, præsentere Sage the Scraper Mixer Pro™ :

https://www.youtube.com/watch?time_continue=84&v=ORXvYb9wy8k

Kitchenaid Artisan 125

✅ Anbefalet af det danske magasin Alt For Damerne
✅ 4,5 stjerner ud af 5 hos Trustedreviews.com
✅ ”Alle pengene værd” hos britiske The Telegraph
✅ 93 ud af 100 point hos britiske Goodhousekeeping.co.uk
✅ ”Mixer til perfektion” hos britiske Which.co.uk
✅ 5 stjerner hos norske Dinside.no
✅ 4 stjerner hos svenske Expressen.se 

KitchenAid Artisan koekkenmaskine

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
3.299,00 Kr. 0,00 Kr. 3.299,00 Kr. Læs mere
3.466,00 Kr. 0,00 Kr. 3.466,00 Kr. Læs mere
3.799,00 Kr. 0,00 Kr. 3.799,00 Kr. Læs mere
3.799,00 Kr. 0,00 Kr. 3.799,00 Kr. Læs mere
3.999,00 Kr. 0,00 Kr. 3.999,00 Kr. Læs mere
4.499,00 Kr. 0,00 Kr. 4.499,00 Kr. Læs mere
4.499,95 Kr. 0,00 Kr. 4.499,95 Kr. Læs mere

 

Eftersom Kitchenaid Artisan 125 er en fast bestanddel af tv-bage-programmet The Great British Bake Off, så forventer man et luksusprodukt, som er lidt ud over det sædvanlige. Ifølge eksperter fra både ind- og udland er dette også tilfældet, og de har testet modellen på flere fronter, og konklusionen lyder overordnet, at modellen er både holdbar og solid med et meget unikt og flot design.

God til både piskning og æltning

Kitchenaid Artisan 125 kan stort set det hele, når det kommer til piske-/mikse-/ælte-/blande-opgaver. Eksperterne bemærker, at modellen både er god, når det kommer til de tunge brød- og gærdeje, som den ælter rigtig godt sammen – her kommer også hestekræfterne i spil, for Kitchenaid Artisan 125s motor har imponerende 1500 watt – men modellen fungerer også rigtig godt, når det kommer til at piske de lettere konsistenser som æggehvider og flødeskum, hvor skummen og hviderne bliver lette og luftige og fyldt med knitrende små luftbobler. Flydende kagedej bliver også mikset grundigt sammen, således at alle ingredienser smelter sammen.

Ti hastigheder

Kitchenaid Artisan 125 er udstyret med hele ti forskellige hastighedsgrader for bedst muligt at kunne klare alle ælte-/piske-/blande-opgaverne, hvor de høje hastigheder er skabt til de lette materialer og de lave til de tunge deje. Udover piskeris kommer Kitchenaid Artisan 125 også med en dejkrog, som skal bruges til at ælte netop de tunge deje. Det er både muligt at tilberede store og små portioner ad gangen, og Kitchenaid Artisan 125 hører til i mellemklassen, hvad angår størrelse med en skålstørrelse på 4,8 liter. Hastighed er et andet velfungerende parameter på Kitchenaid Artisan125, for tilberedningsprocessen går hurtigt, og selv om der æltes for fuld kraft, så er modellen stadig forholdsvis lydløs i brug.

Bemærkelsesværdigt og unikt design

Eksperterne kommer ikke udenom, at Kitchenaid Artisan 125 er en luksus-model, som efterhånden er blevet lidt et stilikon. Modellen er utrolig flot at se på med et strømlinet og stilfuldt design, men den fylder til gengæld også en del på køkkenbordet. Eksperterne vurderer selv, at modellen ligefrem er skabt til at stå fremme og pryde og hurtigt vil blive køkkenbordets midtpunkt. Modellen findes i 28 forskellige farver, som alle passer sammen med skålen, der er i rustfrit stål, og for et mere varieret brug er det muligt at tilkøbe en del tilbehør. Der er kun få kritikpunkter af Kitchenaid Artisan 125, men prisen er en af de faktorer, som man skal oveveje, for modellen ligger unægtelig mod den dyre ende af prisskalaen.

Kitchenaid Artisan køkkenmaskine måler 35 cm (h), 22 cm (b), 36 cm (d) og vejer 11,2 kilo.

Udvalgte fordele ved Kitchenaid Artisan Køkkenmaskine:
🔵 
God til både æltning og piskning
🔵 God skålstørrelse med en kapacitet på 4,8 liter
🔵 Ti forskellige hastigheder
🔵 Flot og stilfuld model
🔵 Findes i 28 forskellige farver

Nedenfor kan du se en præsentation af Kitchenaid Artisan køkkenmaskine:

https://www.youtube.com/watch?v=czodOZA3bfM

Ankarsrum Assistent AKM 6220

✅ Testvinder hos Politiken.dk
✅ Testvinder hos Expressen.no
✅ Testvinder hos Smartson.se
✅ Testvinder hos Wiseguide 2014 og 2016
✅ 5 ud af 6 stjerner hos Gastromand

Ankarsrum Assistent AKM 6220

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
3.399,00 Kr. 0,00 Kr. 3.399,00 Kr. Læs mere
3.599,00 Kr. 0,00 Kr. 3.599,00 Kr. Læs mere
3.699,00 Kr. 0,00 Kr. 3.699,00 Kr. Læs mere
3.995,00 Kr. 0,00 Kr. 3.995,00 Kr. Læs mere
5.495,00 Kr. 0,00 Kr. 5.495,00 Kr. Læs mere

 

Der er måske ikke mange, der kender svenske Ankarsrum Assistent, men faktisk blev modellen introduceret allerede i 1940’erne. Ankarsrum Assistent AKM 6220 testes her af blandt andet den svenske avis Expressen, den danske avis Politiken samt mandemad-magasinet Gastromand, som alle giver Ankarsrum Assistent AKM 6220 rigtige gode kommentarer med på vejen. Ankarsrum Assistent AKM 6220 fremhæves især for at være lidt anderledes – på den gode måde.

God til meget dej

Ankarsrum Assistent AKM 6220s store rummelighed, som gør det muligt at arbejde med rigtig store masser ad gangen, er noget af det første, som eksperterne lægger mærke til ved Ankarsrum Assistent AKM 6220. Det noteres, at maskinen er rigtig god til at ælte brød- og gærdeje, og med en skål med en kapacitet på hele syv liter kan man tilberede meget store portioner. På trods af den store skål sørger maskinen omhyggeligt for, at alle ingredienserne optages i dejen, så der ikke ligger meget tilbage i bunden – det skyldes ikke mindst modellens medfølgende kantskraber. Et punkt, hvor Ankarsrum Assistent AKM 6220 også bemærker sig positivt, er ved piskning af flødeskum, som den pisker meget hurtigt og jævnt. Til denne opgave kan man med fordel bruge det medfølgende dobbelt-piskeris.

Piskning vendt på hovedet

Hvor det normalt er piskeriset eller dejkrogen, der bevæger sig, så forholder det sig omvendt med Ankarsrum Assistent AKM 6220. Her er det nemlig selve skålen, der roterer rundt, og derfor ser modellen også lidt anderledes ud end konkurrenterne. Det er uvist, om det altid er en fordel, men eksperterne vurderer, at metoden virker for Ankarsrum Assistent AKM 6220. Eksperterne bemærker også, at maskinen er af rigtig høj kvalitet generelt, og især knapper, håndtag og timerfunktionen fungerer rigtig godt.

Meget tilbehør

Ankarsrum Assistent AKM 6220 er kompatibel med rigtig meget tilbehør, hvilket hurtigt gør denne model til mere end blot en køkkenmaskine til bage-opgaver, for tilbehøret er rigtig effektivt og åbner op for mange flere anvendelsesmuligheder. Der er tale om tilbehør som kødhakker, citruspresser, blender, udstyr til fremstilling af pasta, purépresser, rivejern, piskeris, dobbelt-piskeris, dejkrog og dejskraber (bemærk at noget af tilbehøret skal tilkøbes separat). For hurtigt at hjælpe forbrugeren i gang medfølger også opskriftshæfte og instruktions-dvd, og modellen kan fås i mange spændende farver, blandt andet orange, lyseblå, creme, rød, grøn og rosa udover de neutrale som sort og hvid.

Ankarsrum Assistent AKM 6220 måler 36 cm (h), 26,8 cm (b), 40 cm (d) og vejer 8,6 kilo

Udvalgte fordele ved Ankarsrum Assistent AKM 6220:
🔵 
Skål med stor kapacitet på 7 liter
🔵 Kantskraber sørger for at få al massen med
🔵 Anderledes arbejdsproces, hvor der er skålen, der roterer
🔵 Meget ekstratilbehør som kødhakker, citruspresser og blender
🔵 God timerfunktion


Om Kenwood

Kenwood er grundlagt i 1947 af englænderen Kenneth Wood. Navnet Kenwood er en sammentrækning af grundlæggerens navn. Kenneth Wood begyndte sin virksomhed ved at re-designe elektriske brødristere således, at de kunne riste brødet på begge sider, uden at brødristeren berørte brødet. På kun tre år lykkedes det Kenwood at revolutionere efterkrigstidens køkken med lanceringen af Kenwood Chef-serien, og produkterne havde især fokus på at spare husmødrene for tid i køkkenet. Succeen voksede hurtigt, og i 1956 bliver Kenwood en international virksomhed, hvor der omsættes for 1,5 millioner kroner med 400 medarbejdere ansat. På dette tidspunkt er det især håndmixere, blendere og dampstrygejern, som Kenwood producerer.

Op gennem 1960’erne fokuseredes der også på designet, og hurtigt blev Kenwood produkterne nærmest stilikoner. Der blev flyttet ind i nye og mere avancerede produktionsanlæg, og udbredelsen og kendskabet blev øget ved, at Kenwood manuelt tog de nye produkter ud til befolkningen op gennem 1970’erne. Den digitale tidsalder blev også tænkt ind i Kenwoods produkter, og i 1979 lancerede man den ikoniske foodprocessor kaldet ”Processor de-luxe”.

Siden da har innovation og teknologi været nøgleord for Kenwoods produktion med fokus på både maskine og kunst, hvor kvalitet, innovation og design går hånd i hånd og er virksomhedens kerneværdier. I dag producerer Kenwood alt fra køkkenmaskiner til kødhakkere, brødristere og håndmixere, og målet er at være både den professionelle kok og amatørkokkens betroede køkkenpartner. Derfor afprøves alle produkterne også, inden de sendes ud, og der ydes en ti-års motorgaranti på produkterne. Der bruges kun de allerbedste materialer, hvor der også er tænkt på miljøet med fokus på at undgå skadelig kemikalier som BPA (Bisfenol A), som findes i plastik og kan forårsage helbredsproblemer.

Mange kender i dag Kenwood på designet, og Kenwood har også vundet priser hos både Red Dot og iFs globale designkonkurrencer. Kenwood har lanceret flere serier, som både tæller Major og kMix-serien, som er blevet sande bestsellers. Designet er ofte klassisk (som regel rød, sort, hvid), men den farverige kok kan også få redskaber i iøjnefaldende farver som lyseblå og pink. Ideen er, at køkkenet skal være kunst i sig selv og samtidig være tidløst elegant. Kenwoods produkter har også opnået en høj popularitetsanerkendelse i form af brug i det populære britiske tv-bage-program The Great British Bake Off. Pt. er mærket så populært, at der sælges et Kenwood-produkt hvert tredje sekund i verden. Vil du vide mere om Kenwood, så kan du læse mere på deres hjemmeside.

kenwood logo


Disse testkilder har vi anvendt i denne Kenwood Major test:testkilder

Alt for damerne 🇩🇰
Dansk magasin stilet mod kvinder, der både beskæftiger sig med livsstil, mode, reportager, forbrugerliv med mere. Her er der testet to køkkenmaskiner mod hinanden. Den ene model er Kitchenaid Artisan, og den anden er en Kenwood køkkenmaskine. Læs mere her. 

BBC 🇬🇧
Det britiske radionetværk, som er Storbritanniens nationale public service-udbyder af både radio og tv med en række internationale kanaler. BBC fokuserer på mange forskellige emner udover nyheder, oplysende programmer og underholdning, og det tæller også mad og husholdning. I den forbindelse har BBC her testet køkkenmaskiner. Læs mere her.

Daily Mail 🇬🇧
Daily Mail er en britisk tabloidavis fra 1896, som udkommer hver dag, og den er Storbritanniens næstmest solgte. Der skrives både om nyheder, sport og underholdning, men også forbrugerstof har en plads. Her testes både en køkkenmaskine fra Kenwood og en fra Kitchenaid, og de to modeller sættes op mod hinanden. Læs mere her.

Dinside.no 🇳🇴
Norsk forbrugersite, der skriver bredt om forbrugerstof. Hovedsagelig beskæftiger sitet sig med motor, data, mobil og bolig. Her har sitet testet en Kitchenaid Artisan køkkenmaskine og givet den en bedømmelse fra 1-6 stjerner. Læs mere her.

Ekitchen.de 🇩🇪
Tysk onlineportal der beskæftiger sig med teknik og innovation i køkkenet. Her findes både nyheder, artikler, opskrifter, videoer og forskellige tests. Her er der tale om en test af en enkelt køkkenmaskine fra Kenwood. Læs mere her.

Expressen 🇸🇪
Expressen er en svensk avis, der udkommer hver aften. Den har over 1 million læsere hver dag og skriver både om nyheder, sport og underholdning. Avisen har også et stort nyhedssite, hvor indholdet er blandet. I denne test er der testet fem køkkenmaskiner på forskellige parametre som for eksempel æltning, piskning, brugervenlighed. anvendelighed og holdbarhed. Læs mere her.

Forbrugerrådet Tænk 🇩🇰
Tænk er det danske forbrugerråd. Her udføres omfattende tests og sammenligninger af dagligdags- og forbrugerprodukter. Her er der tale om test af 13 forskellige køkkenmaskiner.

Du kan læse mere om testen her, men fuld adgang kræver dog abonnement. Det er også muligt at købe sig adgang til enkelte tests alene.

Forbrukerrådet 🇳🇴
Det norske forbrugerråd som løbende tager sig af emner, der er relevante for forbrugerne. Det inkluderer også et udvalg af forskellige tests, og her er der tale om en test af syv forskellige køkkenmaskiner. Læs mere her.

Gastromand 🇩🇰
Dansk magasin med fokus på gastronomi, opskrifter, restauranter, kogebøger, gear og køkkengrej set med mænds øjne. Her er der tale om en enkelt men grundig test af en enkelt køkkenmaskine. Læs mere her.

Goodhousekeeping.co.uk 🇬🇧
Dette britiske site både tester og skriver om forskellige produkter, der har med hus og have at gøre. Der er ikke tale om en egentlig test af et stort antal produkter samtidig, men sitet har løbende testet et udvalg af køkkenmaskiner. Her får produkterne så karakterer på en skala op til 100 for at afgøre, hvor gode de er. Læs mere her.

Politiken 🇩🇰
Politiken er grundlagt i 1884, men er i dag stadig en af Danmarks førende aviser. Danske Politiken bringer her en test udført af en levnedsmiddelstekniker, som har gennemprøvet otte forskellige køkkenmaskiner til avisens tillæg Lørdagsliv. Læs mere her, men adgang til testen kræver dog abonnement.

Råd & Rön 🇸🇪
Råd & Rön er det svenske forbrugerråd, som løbende holder øje med forbrugerliv og nye forbrugerprodukter. Råd & Rön har her foretaget en test af 27 køkkenmaskiner. Du kan læse mere om testen her, men fuld adgang kræver dog abonnement. Det er også muligt at købe sig adgang til enkelte tests alene.

Smartson.se 🇸🇪
Svensk testsite hvor forskellige forbrugerprodukter bliver testet. Forbrugerne kan også selv være med til at teste produkter og anmelde dem. Her er der tale om en test af køkkenmaskiner. Læs mere her.

Søndagsavisen 🇩🇰
Den danske ugeavis Søndagsavisen bliver omdelt med posten og skriver om både nyheder, forbrug, livsstil, tests, undersøgelser med mere. Her bringer avisen en test af seks forskellige køkkenmaskiner. Læs mere her.

Tek.no 🇳🇴
Norges største onlinesite for forbrugerteknologi med mere end 300.000 læsere om ugen. Her findes både nyheder, artikler, guide og tests. Her er der tale om en test af ni forskellige køkkenmaskiner. Læs mere her.

The Telegraph 🇬🇧
Den traditionelle britiske avis blev grundlagt i 1855 og udkommer i fysisk form dagligt. The Telegraph har også et stort tilknyttet online-univers. Stort set alle verdens emner har plads i avisen eller på sitet fra nyheder, sport, underholdning, livsstil, forbrug, kultur og business. Her er tale om en test af forskellige køkkenmaskiner. Læs mere her.

The Independent 🇬🇧
Den britiske avis er en af de største og mest omfangsrige, britiske aviser. Der skrives om nyhedsstof, sport, politik og udland m.m., men forbrugerstof og mad har også en plads i avisen. I denne test har avisen fundet de ti bedste køkkenmaskiner. Læs mere her.

Trustedreviews.com 🇺🇸
Sitet bringer daglige og detaljerede ekspertvurderinger af elektroniske forbrugerprodukter samt yderligere analyser. Her er der blevet testet flere forskellige køkkenmaskiner. Læs mere her.

VG Norge 🇳🇴
VG står for Verdens Gang og er både et online-site og en fysisk avis, som er den næststørste i Norge. Her er ni forskellige køkkenmaskiner blevet testet og sat op mod hinanden. Der ses både på faktiske evner inden for æltning og piskning men også på funktioner og brugervenlighed. Læs mere her.

TV2 Norge 🇳🇴
Norges største kommercielle tv-kanal. Kanalen fokuserer både på nyheder, underholdning, sport og livsstil. Her har TV2 Norge testet og sammenlignet fem forskellige køkkenmaskiner fra både dyre og billigere mærker. Læs mere her.

Which? 🇬🇧
Englands største forbrugermagasin med knap 700.000 magasinabonnenter. Which? er til for forbrugerne, og målet er at gøre en forskel for forbrugerene. Which? tester løbende forskellige husholdningsprodukter, og her er der tale om flere tests af køkkenmaskiner. Læs mere her, men fuld adgang til testene kræver dog abonnement.

Wiseguide 🇨🇦
Internationalt site med guides til det nyeste produkter. Bredt site der beskæftiger sig med mange forskellige områder. Læs mere her.