Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Kenwood røremaskine test-oversigt: Vores analyse af de bedste modeller baseret på tests og anmeldelser

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet

SENESTE ÆNDRING maj 30, 2024.

Kenwood røremaskine test-oversigt: Vores analyse af de bedste modeller baseret på tests og anmeldelser

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund research..., men vi afgrænser os primært til produkter tilgængelige på prisportaler eller annonceplatforme. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Oplistningen er ikke et udtryk for en rangering af produkter, og annonceaftaler kan påvirke placeringen og udvælgelsen af vores produkter – læs mere her. Læs mere

Er du på jagt efter den perfekte røremaskine? Ifølge eksperter er Kenwoods røremaskiner nogle af de bedste. Men med så mange modeller at vælge imellem, kan det være svært at finde den rette.

Derfor dykker vi i denne guide ned i Kenwood røremaskiner. Vi præsenterer de modeller, der har fået topkarakterer i forskellige tests og sammenligner priserne for dig. Vi giver dig også en kort oversigt over alternativer fra andre producenter, og tips til hvad man skal overveje, når man køber ny røremaskine. Så læs videre og find din nye bedste ven i køkkenet.

Seneste ændring:

I dag har vi overført denne artikel til vores nye design for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. I tråd med ændringen har vi dertil revideret, optimeret og suppleret vores produktanmeldelser for yderligere at forbedre din oplevelse, så du lettere kan finde lige præcis det, du har brug for.

test-guiden

En test-guide, som denne, er en artikel, der analyserer produkter via en gennemgang af bl.a. anmeldelser og tests.

De 5 bedste køkkenmaskiner i test-guiden 2024:

Sådan vurderer og udvælger vi produkter

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vores research-team vurderer produkterne på parametre som:

  1
 • Produkttests fra ekspertkilder og forbrugermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser af produktet
 • 3
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker

Ovenstående bliver holdt op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men nærmere en gennemgang af nogle af de bedste produkter til forskellige behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Dagens bedste priser og tilbud på Kenwood kMix KMX750 :

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Fordele

 • God til at piske
 • Rigtig god til at ælte
 • Velegnet til at blande kagedej
 • Dejligt let
 • Nem at bruge

Ulemper

 • Er relativ tung
 • Stænkskærmen er besværlig at sætte på
 • Er ikke velegnet til smørcreme

Kenwood kMix KMX750 er blevet testet af 2 forskellige ekspertkilder, som inkluderer den tyske testside Testberichte.de.

Både de tyske og danske eksperter er begejstrede for modellen, som modtager flotte kommentarer.

Anmeldelse: Produktanalyse af Kenwood kMix KMX750

Kraftfuld maskine

Kenwood kMix KMX750 hører til de kraftfulde røremaskiner, som også vil se godt ud på køkkenbordet – man kan nemlig få den i en række forskellige farver som sort, hvid og rød. Designet er strømlinet og glat uden afbrydelser.

Maskinen er kraftfuld, idet her er tale om en motor med en effekt på 1000 watt, hvilket er meget – det gør den i stand til let at kunne behandle selv hårde ingredienser og tunge deje. Herudover medfølger en rummelig skål i rustfrit stål, som har en kapacitet på 5 liter.

Til mange typer af opgaver

Kenwood kMix KMX750 kommer desuden med flere stykker værktøj som både et piskeris, en K-spade og en dejkrog – disse kan bruges til både at piske, blande, mikse og ælte.

Der findes 6 forskellige hastigheder på modellen, som også er udstyret med en hastighedskontrol, der forhindrer sprøjt.

Kenwood kMix KMX750 er desuden skabt til at være en meget sikker røremaskine, og derfor stopper den med at arbejde, hvis hovedet løftes.

Velfungerende maskine, ifølge eksperterne

Kenwood kMix KMX750 er blevet testet hos de tyske eksperter fra Testberichte.de, som er begejstrede for modellen.

De forklarer, at maskinen generelt klarer sig rigtig godt, og der gives bedømmelse ud fra kriterierne funktioner, håndtering, forarbejdning og energi.

Dette produkt scorer højest på håndtering og forarbejdning, men både funktioner og energi er lige efter. Derfor vurderes det, at maskinen er meget velfungerende.

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Dagens bedste priser og tilbud på Kenwood Chef XL KVL4100S :

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Fordele

 • Nem at bruge
 • Har en kraftfuld motor
 • Velegnet til brøddej
 • Skålen er meget stor

Ulemper

 • Støjer mere end beskrevet i reklamen

Alle maskiner er blevet bedømt ud fra parametre såsom design, brugervenlighed, funktioner og ydeevner, og eksperterne vurderer, at Kenwood Chef XL KVL4100S skal kåres som testvinder.

Anmeldelse: Produktanalyse af Kenwood Chef XL KVL4100S 

1200 watt

Kenwood Chef XL KVL4100S er skabt til at kunne håndtere både lette og tunge blandinger, og derfor er modellen udstyret med mange kræfter – nemlig en effekt på 1200 watt. Dermed kan maskinen klare selv de tungeste blandinger såsom brøddeje.

Derfor kommer maskinen med netop en dejkrog til æltning af brød, men også en K-spade og et piskeris. K-spaden er fordelagtig til at blande og mikse, og piskeris anvendes til at piske for eksempel æggehvider eller flødeskum.

Trinløs og flot

Kenwood Chef XL KVL4100S kommer desuden med en smart hastighedskontrol med trinløs styring, som sikrer både en blid overgang mellem trinnene og mindre sprøjt. For yderligere at sikre et mindre griseri medfølger også en sprøjteskærm, som tager vildfarne ingredienser.

Herudover er her tale om et klassisk Kenwood-udseende med den firkantede og industrille stil. Stilen er enkel og stort set kun afbrudt af drejeknappen, hvor hastigheden styres.

Stor model

Kenwood Chef XL KVL4100S hører desuden til de store modeller, som fylder en del – med det unikke design vil denne maskine hurtigt blive omdrejningspunktet i køkkenet. Vægten er derfor heller ikke helt lav på 9,4 kilo, men den høje vægt sikrer også en høj stabilitet.

Desuden medfølger en stor skål med en kapacitet på 6,7 liter, som gør maskinen særligt fordelagtig, hvis man foretrækker at lave store portioner ad gangen.

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Dagens bedste priser og tilbud på KitchenAid 5K45SS Classic :

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Fordele

 • Ikonisk og smukt design
 • Effektiv
 • Har en god, stor kapacitet
 • Lavt energiforbrug
 • Mange hastigheder
 • Har tre medfølgende ekstradele

Ulemper

 • Nogle af de "kompatible" ekstradele passer ikke specielt godt

Begge testkilder er begejstrede for produktet og det belønnes med høje karakterer.

Anmeldelse: Produktanalyse af KitchenAid 5K45SS Classic

Flot design i vintage-stil

KitchenAid 5K45SS Classic kommer i den klassiske KitchenAid-stil, der er inspireret af vintage og retro fra 1950’ernes USA. Den er derfor meget iøjnefaldende og kan fås i forskellige farver – et klart plus, hvis man kan lide denne stil.

Her findes desuden et unikt bevægelses-system med planetariske bevægelser – det betyder, at det er skålen, der står stille under arbejdet, mens værktøjet bevæger sig i forskellige retninger.

Derfor er det kun nødvendigt med 275 watt, hvilket gør modellen meget mere miljøvenlig i brug.

10 hastigheder og 3 værktøjer

På KitchenAid 5K45SS Classic findes hele 10 indstillinger for hastigheder, hvilket er meget i forhold til Kenwood-modellerne. Disse passer til de forskellige opgaver – de høje til for eksempel piskning og de lavere til æltning.

Det samme gør de 3 medfølgende værktøjer – en dejkrog, et almindeligt piskeris og et fladt piskeris – hvilket gør det muligt både at ælte, mikse, blande og piske.

Man kan dertil tilkøbe flere typer værktøj. Skålen har en desuden en kapacitet på 4,3 liter.

Flot stil og gode præstationer, ifølge eksperterne

Good Housekeeping Institute er meget begejstrede for KitchenAid 5K45SS Classic, som de blandt andet fremhæver for det flotte design.

Her er nemlig tale om en røremaskine, der for alvor vil pynte på køkkenbordet, og som har en høj brugervenlighed.

Når det kommer til præstationsevnerne, så roses produktet også meget: Det bemærkes, at modellen klarer alle de stillede opgaver rigtig godt – især når det gælder æltning og blanding.

Dog har den lidt problemer med at piske æggehvider, da den har svært ved at nå helt ned til bunden.

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Dagens bedste priser og tilbud på Kenwood KVC3110S:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Fordele

 • Variabel og trinløs hastighedskontrol
 • Motor på 1000 watt
 • Værktøj til flere opgaver medfølger
 • Kan justeres i forhold til placeringen af værktøj

Ulemper

 • Skålen har ingen håndtag

Hvis du er en hjemmebaker eller matlagingsentusiast som setter pris på et kjøkkenapparat som kombinerer holdbarhet med funksjonalitet, er Kenwood KVC3110S mikseren designet for deg.

Anmeldelse: Produktanalyse af Kenwood KVC3110S

Let justering af hastighed

Kenwood KVC3110S kommer i det traditionelle, let industrielle Kenwood-design, som er solidt og firkantet. Her er måske ikke tale om en så prangende model som andre røremaskiner, men den er robust og kraftig med sine 7,3 kilo.

Designet gør, at den er brugervenlig, og det gælder især drejeknappen på siden, hvor man justerer hastigheden. Denne er trinløs og gør, at man får en mere jævn overgang mellem trinnene – det giver også mindre spild og sprøjt.

1000 watt

Kenwood KVC3110S hører til de kraftfulde røremaskiner, idet den kommer med en motor med en effekt på 1000 watt – det er meget. Dertil medfølger specialdesignet værktøj til både at kunne piske, ælte, blande og mikse – værktøj og effekt gør, at det både bliver nemt at ælte tunge deje men også de lettere typer, således at der ikke efterlades klumper.

Der medfølger desuden en skål i rustfrit stål, som har en kapacitet på 4,6 liter. Det er en del, og det gør, at man vil kunne lave store portioner ad gangen. Den høje vægt på 7,3 kilo gør også, at maskinen står stille, mens den arbejder.

Justerbar røremaskine

Kenwood Chef KVC3170S er justerbar i højden, hvilket betyder, at man kan regulere højden for værktøjet, således at man er sikker på at få alle ingredienser med. Dette gøres med en medfølgende nøgle.

Herudover findes en smart sprøjteskærm, der fungerer som et værn imod eventuelle sprøjt fra skålen.

Dagens bedste priser og tilbud på Kenwood Titanium Chef Baker XL KVL85.004SI:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Fordele

 • 1200 watt, stor kapacitet på 67 liter
 • Betjening via drejeknap
 • SystemPro-værktøj
 • Blender medfølger også

Ulemper

 • Har et højere støjniveau end lignende modeller

Kenwood Titanium Chef Baker XL KVL85.004SI er blevet testet af det danske forbrugerråd i en test af flere røremaskiner samtidig. Her klarer den sig rigtig godt, og det belønnes med en placering som topscorer.

Anmeldelse: Produktanalyse af Kenwood Titanium Chef Baker XL KVL85.004SI

Meget høj kraft

Kenwood Titanium Chef Baker XL KVL85.004SI vil være et godt valg, hvis man ønsker en røremaskine, der har en særdeles høj kraft – denne kommer nemlig med en motoreffekt på hele 1200 watt, hvilket er virkelig meget.

Det betyder, at denne model er meget velegnet til både store portioner men også tunge brøddeje, så den er ideel til bage-entusiasten.

Høj vægt og kapacitet

Kenwood Titanium Chef Baker XL KVL85.004SI er på alle måder en stor røremaskine. Ud over de 1200 watt vejer denne også hele 10,4 kilo, hvilket er virkelig meget.

Det kan gøre det besværligt at flytte rundt på den og håndtere den, men til gengæld giver vægten en utrolig høj stabilitet.

Også kapaciteten i skålen er høj, hvilket man vil forvente på en så stor model. Her er tale om en rummelighed på 6,7 liter, som gør den velegnet til selv meget store portioner.

3 værktøjer og 2 hastigheder

Kenwood Chef XL Titanium KVL8320S er udstyret med 3 værktøjer til forskellige opgaver – piskeris, dejkrog og K-spade. Disse kan anvendes til henholdsvis piskning, æltning og at blande. Her er tale om værktøjer fra SystemPro-serien, som sikrer høj kvalitet.

Herudover findes der 2 hastigheder på maskinen.

Test og anmeldelser af køkkenmaskiner anvendt i artiklen

OBS: Selvom følgende kilder har været anvendt i forbindelse med artiklen siden publicering, kan der som følge af udgåede/slettede produkter være kilder, der ikke længere anvendes. Det skyldes tekniske problemer, og vi arbejder lige nu på at forbinde alle henvisninger til kilder med reference, samt slette gamle kilder (April 2024).

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Ekspert- og testkilder

Dinside.no 

Dinside.no er en norsk avis, der beskæftiger sig med forbrugerprodukter til bil, bolig, fritid og rejser. Dinside.no har endvidere en test-sektion, og her har avisen testet Electrolux EKM4300. Læs mere her.

Fratellaifornelli.it 

Fratellaifornelli.it er en italiensk webside med fokus på opskrifter. Her har de italienske eksperter testet Kenwood Chef XL Titanium KVL8300S. Læs mere om testen her.

Gastromand.dk 

Gastromand.dk er et dansk mandemagasin med fokus på gastronomien. Det indebærer både madtrends, opskrifter, restauranter og køkkengrej. Gastromand.dk har her testetKenwood Chef XL KVL8470S. Læs hele testen hos Gastromand.dk.

Goodhousekeeping.com 

Good Housekeeping Institute leverer viden, information og vurderinger af forskellige hus- og haveprodukter til forbrugerne. Dette inkluderer også tests – her af KitchenAid 5K45SS Classic. Læs mere om testen her.

Tek.no 

Tek.no er et norsk teknologimagasin, der skriver om nyheder, artikler, guides og test, der har med teknologi at gøre. Her har Tek.no foretaget en test af flere forskellige røremaskiner. Læs hele testen hos Tek.no.

Testberichte.de 

Testberichte.de er en tysk webside, der samler resultater fra forskellige tests og forbrugeranmeldelser, hvorefter de analyseres. Testberichte.de former deres egen ekspertvurderinger herudfra og giver en samlet vurdering. Her gælder det en test af Kenwood kMix KMX750WH. Læs mere om testen hos Testberichte.de.

Alternative tests og artikler

Ønsker du mere viden om de forskellige Kenwood modeller, kan du med fordel læse vores brede køkkenmaskine test eller Kenwood køkkenmaskine test, eller vores række af mere specifikke Kenwood tests, så som vores Kenwood Chef test eller vores Kenwood Chef XL test. I disse tests finder du eksperternes favoritter fra Kenwood samt en prissammenligning, så du hurtigt og nemt kan finde den forhandler, der har den bedste pris.

Du kan også læse vores helt generelle røremaskine artikel, hvor vi har samlet alle de røremaskiner der klarer sig bedst i test, på tværs af alle de forskellige producenter der findes på markedet.

Læs også vores producent-specifikke tests. Her finder du blandt andet vores Teddy Bjørn røremaskine test og vores Ankarsrum Assistent test, der alle indeholder testvindende røremaskiner.

Hvis formålet med at købe en røremaskine er at lave lækkert hjemmebagt brød, kunne en bagemaskine være værd at overveje. Her kan du læse vores bagemaskine test, der indeholder en oversigt over de bedste og mest testvindende bagemaskiner på markedet.

FAQ

Hvilken Kenwood røremaskine er den bedste?
Den bedste Kenwood røremaskine er i øjeblikket modellen Kenwood kMix KMX750. Røremaskinen har opnået nogle gode resultater i en række tests, som blandt andet beskriver maskinen som værende utrolig kraftfuld. Dertil roses røremaskinen for at være meget alsidig i brug, hvormed den egner sig til mange typer af opgaver.
Hvordan vælger jeg en røremaskine?
Når du skal vælge en røremaskine, så bør du tænke over, hvor mange watt maskinen skal bruge. Jo flere watt en røremaskine bruger, jo kraftigere er den. Dermed kan det være en fordel med mange watt, hvis du skal røre drøje og grove deje sammen.
Er en Kenwood røremaskine pengene værd?
Ja, en Kenwood røremaskine kan helt bestemt være pengene værd. Kenwood er kendt for at lave solide og kraftfulde røremaskiner, hvilket gør det meget nemmere at røre forskellige typer af deje sammen. Dermed kan en Kenwood røremaskine være en god tilføjelse til et hvert køkken.
Er Kenwood et godt brand?
Ja, Kenwood er et godt brand, hvis produkter ofte får nogle gode anmeldelser både af forbrugere og af forbrugsteste, da deres produkter ofte er af en god kvalitet. Kenwood er især kendt for at lave nogle gode og kraftfulde røremaskiner, som er super praktiske og alsidige i brug.

Købsguide: Det skal du overveje, når du køber en røremaskine

Thespruceeats.com og Tasteofhome.com forklarer her, hvad man skal overveje, når man køber en røremaskine:

Kapacitet, størrelse og vægt
Hvis man har en stor familie eller holder af at bage ofte, så vil det være en god ide med en høj kapacitet. I så fald er det også vigtigt, at røremaskinen har en kraftfuld motor for at kunne få det hele mikset sammen. De store modeller kan rumme over 6 liter.

Har man ikke så meget plads i køkkenet, kan man med fordel vælge en kompakt og mindre model.

Det vil også være en god ide at finde en røremaskine i den tungere afdeling – det gør, at den ikke så let bevæger sig, når den arbejder.

Pris
Eksperterne forklarer, at købet af en røremaskine er en investering til køkkenet, så man bør undgå de helt billige modeller, som har en tendens til hurtigere at gå i stykker.

Man kan få røremaskiner ned til omkring 500 hundrede kroner, mens de dyre mærker koster mange tusinde kroner.

Man bør også vælge model ud fra hvor meget, man har brug for af funktioner og ekstraudstyr – jo mere af dette, jo højere er prisen også.

Kraft
Man bør gå efter de kraftfulde røremaskiner med mange watt, idet de bedre vil være i stand til at mikse, blande og ælte tunge ingredienser. Gå gerne efter modeller med minimum 300 watt.

Nogle maskiner har dog færre watt men specialdesignede værktøjer og teknologier, som gør det ud for de færre watt.

Funktioner og tilbehør
Røremaskiner kommer ofte med flere hastighedsindstillinger, og eksperterne anbefaler også, at man vælger en model med mange hastighedstrin.

Gå desuden efter en røremaskine der både kommer med piskeris, dejkrog og blandeværktøj.

Flere skåle, belysning og sprøjteskærm er andre aspekter, som kan være nyttige.

5 gode opskrifter til røremaskinen

Her har vi samlet 5 opskrifter, som du kan lave med din røremaskine:

 

Hasselnød-macarons

Ingredienser:

6 æggehvider
4 deciliter ristede hasselnødder
6 deciliter flormelis
½ teskefuld salt
1 deciliter sukker 

Kaffe-smørcreme:
2½ deciliter sukker
6 spiseskefulde vand
6 store æggeblommer
4 teskefulde instant espresso-pulver
1 teskefuld vaniljesukker
3½ deciliter blødt smør
6 spiseskefulde flormelis 

Sådan gør du:
1. Læg æggehviderne i en skål.

2. Forvarm ovnen til 175 grader. Blend hasselnødder og flormelis i en røremaskine.

3. Tilsæt salt til æggehviderne og pisk, indtil der dannes bløde toppe. Tilsæt sukkeret lidt ad gangen og pisk til æggehviderne er stive. Vend hasselnød-blandingen i.

4. Form småkager af dejen og placer dem på bagepapir. Bag i 9-12 minutter. Lad dem herefter køle af.

5. Smørcreme: Kog sukker og vand i en gryde, indtil sukkeret er opløst. Fjern gryden fra varmen. Pisk lidt af den varme sirup sammen med æggeblommerne. Hæld det herefter tilbage i gryden og kog siruppen i 2-3 minutter. Rør espressopulver og vanilje i og lad siruppen køle af.

6. Pisk smørret i en røremaskine. Tilsæt gradvist den afkølede sirup. Vend flormelis i og sæt cremen på køl i 10 minutter.

7. Smør 1½ teskefuld smørcreme på halvdelen af ​småkagerne og placer de resterende småkager ovenpå.

Du kan læse hele opskriften her.

Tiramisu med chokolade

Ingredienser:
3 spiseskefulde kakao
3 spiseskefulde sukker
2 spiseskefulde vand
5 deciliter mælk 

Tiramisu:
3 store æggeblommer
2½ deciliter sukker
5 deciliter marscarpone
2½ deciliter piskefløde
45 sprøde ladyfingers
70 gram små chokoladestykker
2 teskefulde kanel 

Sådan gør du:
1. Kog kakao, sukker og vand. Rør herefter mælken i. Hæld blandingen i en skål og lad den afkøle.

2. Tiramisu: Pisk æggeblommer og halvdelen af sukkeret sammen. Anbring skålen over et vandbad i 2-3 minutter.

3. Fjern blandingen fra varmen. Pisk med en stavblender i 5 minutter. Tilføj mascarpone. Pisk til blandingen er jævn.

4. Pisk fløden i en anden skål til den er tyktflydende. Tilsæt resten af sukkeret til fløden og pisk det sammen. Vend fløden i mascarpone-blandingen.

5. Smør 1/3 af flødeblandingen i et ovnfast fad. Dyp halvdelen af ​​ladyfingerene halvvejs ned i den afkølede kakao og læg dem oven på fløden. Byg et tilsvarende lag af fløde og ladyfingers. Brug resten af fløden som topping og drys med chokoladestykker og kanel. Sæt tiramisuen overdækket i køleskab i mindst 8 timer.

Du kan læse hele opskriften her.

Sandwich-småkager med chokoladestykker

Ingredienser:
2½ deciliter vegetabilsk fedstof
2½ deciliter rørsukker
1 deciliter sukker
2 store æg
1 teskefuld vaniljesukker
5 deciliter hvedemel
1 teskefuld bagepulver
1 teskefuld salt
300 gram chokolade-stykker 

Fyld:
Vaniljekorn fra 1 vaniljestang
3 æggehvider
1 deciliter sukker
½ teskefuld vaniljesukker
¾ teskefuld usaltet blødt smør 

Sådan gør du:
1. Forvarm ovnen til 175 grader. Pisk fedtstof og sukker sammen. Tilføj æg og vanilje. Bland mel, bagepulver og salt i en anden skål og vend det gradvist i. Tilsæt chokoladestykker og lad dejen afkøle i 1 time.

2. Form dejen til små kugler. Placer dem på en bageplade og bag dem i 8-10 minutter.

3. Fyld: Opvarm vaniljekorn, æggehvider, sukker og vaniljesukker i en gryde over et vandbad. Pisk indtil sukkeret er opløst. Tag gryden af varmen.

4. Brug en røremaskine til at piske blandingen. Afkøl herefter i 8-10 minutter. Tilsæt smørret lidt ad gangen. Pisk til konsistensen bliver jævn.

5. Smør 1 teskefuld af blandingen på ​​halvdelen af de bagte ​​cookies og dæk dem med de resterende cookies.

Du kan læse hele opskriften her.

Artisan-brød

Ingredienser:
7 deciliter lunkent vand
1½ spiseskefuld gær
1½ spiseskefuld salt
15 deciliter hvedemel 

Sådan gør du:
1. Rør lunkent vand, salt og gær sammen.

2. Hæld melet i røremaskinen. Tilsæt gærblandingen og ælt det med dejkrog.

3. Lad dejen hæve i 2 timer.

3. Del dejen i to. Form stykkerne til brød, og placer dem på bagepladen. Lad dem hæve i 30 minutter.

4. Forvarm ovnen til 230 grader. Placer en bageplade med vand nederst i ovnen, før brødet sættes ind.

5. Bag brødet i 30-35 minutter.

Du kan læse hele opskriften her.

Brød med banan, æble og blåbær

Ingredienser:
Vaniljekorn fra 1 vaniljestang
225 gram usaltet, blødt smør
140 gram kokos-sukker
2 modne bananer, moste
3 æg
2 æbler – 1 revet, 1 skåret i tynde skiver
125 gram blåbær, knuste
100 gram rismel
85 gram kokos-mel
175 gram mandel-mel
1 teskefuld bagepulver
60 milliliter mandel-mælk
90 gram honning (og lidt ekstra til topping)

Krydderiblanding:
2 hele stjerneanisser
1 teskefuld hvide peberkorn
2 små kanelstænger
½ teskefuld nelliker
2 teskefulde kardemomme
2 teskefulde enebær (valgfrit)
¼ teskefuld saffran-tråde
1 teskefuld salt-flager 

Sådan gør du:
1. Forvarm ovnen til 180 grader.

2. Krydderiblanding: Varm stjerneanis, peberkorn, kanel, nelliker og kardemomme på en pande i 1-2 minutter. Knus enebær, saffran og salt i en morter.

3. Pisk vanilje, 200 gram smør, sukker og kokos-sukker sammen med en røremaskine. Tilsæt bananer og æg. Tilsæt 1½ teskefuld krydderiblanding, revet æble, blåbær, kokos-mel, mandel-mel, bagepulver, mandelmælk og 1 teskefuld salt.

4. Hæld blandingen i en smurt form. Bag brødet i 75 minutter.

5. Opvarm 25 gram smør og honning. Tilføj de tynde æble-skiver. Kog i 3-4 minutter og placer den oven på brødet.

6. Server drysset med honning.

Du kan læse hele opskriften her.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme