Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research, men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores partnere. Bemærk..., artiklens årstal er, hvornår artiklen er opdateret, og ikke nødvendigvis et udtryk for, hvornår produkterne er testet. Læs mere

Din guide til knivblokke: Redaktionens 7 favoritter

Senest opdateret den Vi er partnerfinansieret. Sponsoreret indhold.

Forbrugsguiden.dk er finansieret af vores partnere, og artiklerne anses dermed som sponsoreret indhold.

0

I amatør-kokkens domæne er det ikke kun råvarerne, der betyder noget. Værktøjet skal også være i orden for at få den bedste oplevelse med madlavningen. Når du har anskaffet dig et sæt gode knive, skal du finde en knivblok, der passer godt på dem. 

Redaktionen har fundet en række knivblokke, der er udvalgt på baggrund af udseende og funktionalitet.

Vi præsenterer dig for otte knivblokke, så du kan vælge den, der passer bedst til dine ønsker og dit køkken. På listen kan du blandt andet finde vores favorit, den bedste til prisen og det luksuriøse valg til det lidt større budget. 

Gode overvejelser når du skal have en ny knivblok:

🔸 Plads: Der findes forskellige størrelser på knivblokke og knivlister, som har plads til et forskelligt antal knive. Har du kun få knive, kan en mindre knivholder være bedst for dig, mens amatørkokken – eller den professionelle kok – ofte foretrækker plads til mange knive.

🔸 Design: Du kan få knivblokke, der har inddelinger til knive af bestemte størrelser, hvilket er smart, hvis du har et fuldendt knivsæt. Har du omvendt samlet flere af én type kniv kan det være, du vil have glæde af en universel knivholder, hvor du selv kan bestemme, hvilket knive der kan være i den.

🔸 Placering: Hvor skal din nye knivblok placeres? Har du plads til at stille den på køkkenbordet eller skal den helst hænge på væggen? Du kan også få knivblokke til skuffen, så du kan pakke knivene væk, hvis du ikke vil have dem stående fremme. 

🔸 Udseende: Ligesom mange andre køkkenredskaber kan du få knivblokke i mange afskygninger lige fra træblokke til rustfrit stål eller plastik. Vælg derfor den knivblok, der passer bedst til din smag og dit køkken.

Vores guide til knivblokke indeholder:

🔸 Gennemgang af otte knivblokke
🔸 Købeguide: Sådan vælger du den rette knivblok
🔸 Tips til at rengøre din knivblok
🔸 Gode råd til at holde knivene skarpe


Qknives Stor Knivblok – i mørkt træ med plads til 8 knive, strygestål og saks

Redaktionens anbefaling

Vil du altid gerne have alle dine gode køkkenknive indenfor rækkevidde, så kan du overveje den ekstra store knivholder fra Qknives. Med et flot design i akacietræ, er den også praktisk.

Knivblokken har plads til 8 knive i flere forskellige størrelser og din knivsliber og saks, og den står skridsikkert og solidt på bordet med gummifødder.

 • I mørkt akacietræ, der er flot i ethvert køkken
 • Har 4 gummifødder for øget stabilitet
 • Plads til i alt 8 knive, strygestål og saks

Redaktionens vurdering 

Vi anbefaler Qknives Stor Knivblok, der er redaktionens favorit. Knivblokken er både flot, men samtidigt har den også ekstra god plads til alle køkkenknivene. Det er en af de største udgaver, men har samtidigt også plads til både 8 knive og 2 slags ekstra tilbehør.

Modellen er oplagt til dig, der gerne vil have dine knive indenfor rækkevidde, så de ikke er gemt væk i køkkenskufferne og bliver slidte.

Fordele

 • Muligt at opbevare knive i forskellige størrelser
 • Meget stabil og sikker på bordet
 • Flot og strømlinet design i træ

Ulemper

 • Større model, der optager mere plads

Det skal du vide, før du køber Qknives Stor Knivblok

Plads til 8 af dine knive, strygestålet og saksen

Qknives har lavet en knivblok af den helt store slags, hvor der er ekstra plads til ting, du også gerne vil have indenfor rækkevidde. Du kan have 8 af dine køkkenknive i varierende størrelser plus dit strygestål og en saks.

Det sparer plads i skufferne, mens du slipper for, at dine knive og saks bliver slidt af ikke at blive opbevaret optimalt. Du har også dit strygestål indenfor rækkevidde, så du ikke misser chancen for skærpe din køkkenkniv inden madlavningen.

Flot valg, der står solidt på bordet

Vil du gerne bringe naturligt træ ind i din indretning i køkkenet, er Qknives Stor Knivblok fremstillet i solidt og flot akacietræ. Det har en naturlig mørk nuance, der passer ind i de fleste danske køkkener.

Qknives Stor Knivblok er ekstra solid med en vægt på 3 kg. Den ekstra plads til knive står solidt på køkkenbordet, hvor både vægten, men også 4 integrerede gummifødder sørger for et sikkert greb. Når du trækker en kniv ud, er du derfor helt sikker på, at knivblokken bliver stående på din plads.

Specifikationer:

 • Antal knive: 8
 • Andet: Saks og strygestål
 • Materiale: Akacietræ

Andersen Furniture Knivliste – god magnet til knive

Vores anbefaling

Andersen Furniture Knivliste (1)

.
Knivlisten fra Andersen Furniture er en praktisk magnetisk knivliste, som du kan hænge på væggen i køkkenet, så du hurtigt kan få fat i knivene, mens du laver mad. Den har elegant lyst egetræ omkring magneten og er 32 cm lang med plads til fem knive.

Elegant og tidløst design

Knivlisten har en magnetisk kerne, men i stedet for at lade magneten træde frem og give den et industrielt look, er den blevet beklædt med flot egetræ i en neutral lys farve. 

Udseendet gør, at den falder fint ind i omgivelserne i køkkenet, så man ikke lægger mærke til den, når den hænger på væggen. Det er et elegant design, der passer ind i de fleste køkkener, hvor det ofte er neutrale og diskrete farver, der dominerer farvepaletten. 

Overfladen på listen gør den nem at rengøre, da du kan tørre den af med en våd klud til hverdag og så kan du give den en hovedrengøring cirka én gang om måneden, så du undgår opbygning af bakterier, der kan sættes sig på kniven. Det gør den til et særdeles praktisk valg i hverdagen, så den både er funktionel og flot.

Holder dine knive skarpe

Knivlisten er 32 cm lang og alt efter knivenes størrelse, vil du have plads til 4-5 knive. Med denne type holder er det heller ikke vigtigt, hvilken længde kniven har, da det kun er en del af kniven, der skal hænge på magneten, mens resten hænger frit. 

Med knivene hængende på væggen, bliver det nemt at gribe fat i den passende kniv, når du skal snitte grøntsagerne til aftensmaden eller skære rugbrødet til frokosten. På den måde frigør du også plads på køkkenbordet, fordi du ikke skal have knivene stående på det.Fordelen ved en knivliste frem for en knivblok er også, at du ikke skal sætte knivene i en holder. På den måde holder du dine kokkeknive skarpe, fordi de ikke skal glide langs noget for at komme på plads.

Fordele

 • Elegant design
 • Holder dine knive skarpe
 • Frigør plads på køkkenbordet
 • Nem daglig rengøring
Ulemper

 • Dine knive er fremme hele tiden og udsættes for støv og mados

Specifikationer ved SanDisk Extreme SDXC UHS-3 150 MB/s 64 GB – nøgleoplysninger
Knivliste med indbygget magnet
Fremstillet i egetræ
32 cm lang
Plads til 4-5 knive


Dorre Universal knivblok – knivblok med børster til alle størrelser knive

Bedst til prisen

Dorre Universal Knivblok er en elegant og stilren knivblok, der ikke har forudbestemte inddelinger til bestemte knive. Det giver dig frihed til at placere knivene frit og det er ikke vigtigt at have et bestemt knivsæt, da alle knive passer til. Det er det mest budgetvenlige valg på vores liste, hvor du stadig får rigtig meget for pengene. 

Passer til alle knive 

Knivblokken er universel, hvilket betyder, at der er plads til dine knive uanset størrelse. Du er derfor ikke låst fast i, at have en række bestemte knive, men kan bruge knivblokken til alle dine knive. Det er især en fordel, hvis du primært foretrækker én størrelse frem for at have mange forskellige knive. Du kan have cirka fem knive i holderen alt efter knivenes størrelse.

Den har et elegant og stilfuldt udseende i børstet gummi. Den er fyldt med tynde plaststrå, der tilpasser sig knivenes størrelse og opbevarer dem skånsomt. På den måde kan knivene holde sig skarpe længere. Skulle dine knive alligevel trænge til en slibning, kan du læse vores guide til elektriske knivslibere her.

Fordele

 • Passer til alle knive
 • Elegant design
 • Prisvenlig
Ulemper

 • Ikke så høj, så lange knive kan stikke ud i toppen

Specifikationer ved Dorre Universal knivblok
Universal knivblok


Eva Solo Nordic Kitchen Knivblok – minimalistisk knivblok i træ

Bedste premium valg

 

Eva Solo Nordic Kitchen Knivblok (1)
.
Knivblokken fra Eva Solo er en del af brandets Nordic Kitchen serie. Det er en særdeles stilren løsning på den traditionelle knivblok, der forener det klassiske look med moderne, nordisk minimalisme.

Nem at gøre ren

Knivholderen har plads til otte knive. Hullerne til knivene er skåret ud som en stjerne, så alle huller har samme størrelse og passer til alle slags knive, så du kan frit placere dem. 

Det smarte og unikke med holderen er, at hullerne er skåret helt igennem, så du slipper for, at der samler sig brødkrummer i bunden, der er umulige at få op. Også ydersiden er nem at gøre ren. Den er lavet i ét stykke og har ingen kanter eller lister, hvor der kan sættes sig snavs fast.

Elegant og minimalistisk design

Eva Solo knivblokken har form som en træstub, hvor knivene sættes lige ned i den fra toppen. Kernen af holderen er lavet af træ i en lys farve, mens ydersiden er sort og nemt kan tørres over med en våd klud, når den skal gøres ren. 

Knivblokken er lavet med nordisk minimalisme i tankerne, så det simple, men flotte design gør den elegant og diskret at have stående på køkkenbordet.

Fordele

 • Plads til mange knive
 • Der samler sig ikke krummer i bunden af knivblokken
 • Nordisk og minimalistisk design
Ulemper

 • Mellemhøj pris

Specifikationer ved PNY Elite-X SDXC Hukommelseskort 64 GB – nøgleoplysninger
Plads til otte knive
Udskæringer går hele vejen igennem holderen


Continenta Knivblok – smuk knivblok i akacietræ

Klassisk knivblok

Continenta Knivblok (1)

 

.
Knivblokken fra Continenta er en klassisk knivblok, hvor der er udskåret en række huller, som knivene sidder i. Den er lavet i akacietræ i en flot rødbrun farve, der udstråler høj kvalitet.

God plads til knive

Knivblokken har huller, hvor dine knive sættes ned i. Knivene vil hænge på skaftet og æggen rører derfor ikke ved træet inde i hullerne. Det gør, at dine knive holder sig skarpe længere, end hvis de gled langs træet, hver gang du tog kniven op og ned af knivblokken. 

Der er lavet plads til fem knive af forskellige størrelser, så du behøver have ikke et specifikt knivsæt, for at det passer i. Der er plads til knive, der er op til 25 cm lange, så langt de fleste knive vil passe uden problemer.

Derudover er der også lavet plads til dit strygestål og køkkensaksen i holderen. Så har du det hele samlet ét sted og skal ikke på jagt i køkkenskuffer, når knivene skal køres klar til at snitte.

Solide og smukke materialer

Knivholderen er lavet i akacietræ i en smuk rødbrun farve, hvor man har ladet træets naturlige udseende skinne igennem. Derfor har overfladen lidt farvespil, hvilket giver knivblokken er naturligt og organisk udseende. 

Fordi det er en knivblok af træ, står den solidt på køkkenbordet flytter sig ikke så nemt. Den bliver heller ikke tynget af knivenes vægt, så du behøver ikke bekymre dig om, at den vælter, hvis du kun har knive i den ene side.

Fordele

 • Plads til mange knive
 • Sløver ikke knivene
 • Smukke materialer

Ulemper

 • Knivene skal have bestemte størrelser

Specifikationer ved Continenta Knivblok
Knivliste med indbygget magnet
Fremstillet i robust akacietræ
Passer til knive der er op til 25 cm lange


Satake Kuro Magnetisk knivblok i træ – unikt design

Det alsidige valg


.
Satake Kuro knivmagneten er en alsidigt valg, da den både kan hænge på væggen og stå på køkkenbordet. Den har et karakteristisk og flot udseende, der skiller sig ud fra andre knivmagneter af samme type og gør den unik.

Flere placeringsmuligheder

En af de helt store fordele ved knivblokken fra Satake er muligheden for selv at vælge placering. Hvis du har et mindre køkken, kan det være du foretrækker du at hænge knivene op på væggen for at spare plads på bordet. Men skal knivene stå på en køkkenø, kan du stille knivblokken frit og have nem adgang til dem. På den måde er det også muligt at skifte mening med placeringen, hvis du ombestemmer dig eller flytter til en anden bolig, uden at skulle have ny knivblok.

Rustikt og elegant design

Knivblokken har en stor overflade til knivene, hvor hele knivens blad sidder på magneten. Så hvis du hænger den på væggen, hænger æggen på kniven ikke frit i luften, hvor du risikerer at skære dig på den, når du griber fat i én af knivene.

Det er også en stor fordel, hvis du har japanske knive eller en Santoku kniv, der er tyndere end andre knive, at hele knivfladen sidder på brættet. På den måde bliver knivene ikke trukket skæve eller bliver sløve, så de holder sig i topform længere. Du kan have plads til op til fem knive på blokken alt efter knivenes størrelse.

Den har et lettere rustikt udseende i mørkt træ med “afbrændte” detaljer, der giver knivblokken kant og karakter. Det er et fedt udtryk, som gør den unik og skiller den ud fra andre knivholdere.

Fordele

 • Kan stå på bordet eller hænges på væggen
 • Stor overflade til at hænge knive på
 • Unikt udseende

Ulemper

 • Høj prisklasse

Specifikationer ved Satake Kuro Magnetisk knivblok
Magnetisk skærebræt
Plads til fem knive
Stativ til at stille knivblokken på bordet
Kan hænges på væggen


Dorre Hugo Knivholder – flot knivholder i bambus

Det budgetvenlige valg

 

Dorre Hugo Knivholder (1)

.
Dorre Hugo knivholderen er et budgetvenligt valg, hvis du gerne vil have en elegant magnetisk holder, du kan stille på køkkenbordet. Den opbevarer knivene skånsomt og har plads til fem knive.

Skånsom opbevaring

Knivholderen fra Dorre er en magnetisk træplade, som du sætter knivene fast på. Det betyder, at dine knive bliver opbevaret særdeles skånsomt, da bladet ikke skal køre langs noget, når du sætter den på plads. På den måde holder du æggen skarpere i længere tid. 

Den har en stor overflade at placere knivene på, så den beskytter hele knivfladen fra at blive skæve, og den beskytter dine fingerspidser fra at skære sig, hvis du rammer kniven ved et uheld.

Bæredygtige materialer

Den er fremstillet i bæredygtigt bambus, der har en elegant og diskret lys farve. Derfor falder holderen flot ind i omgivelserne i køkkenet. Den passer særdeles godt ind i et nordisk, minimalistisk køkken, men den kan også give lidt varme til et mere industrielt-udseende køkken.

Fordi knivholderen er en flad træplade, fylder den ikke det store på køkkenbordet og kan for eksempel stå langs væggen uden at tage værdifuld arbejdsplads. Derudover er den også et godt alternativ til en knivblok, der skal hænges på væggen, hvis du ikke har vægplads til det eller hvis du har en fritstående kogeø.

Fordele

 • Elegant design
 • Skånsom opbevaring
 • God pris
Ulemper

 • Magneten kunne være stærkere

Specifikationer ved Dorre Hugo Knivholder
Magnetisk knivholder
Fremstillet i bæredygtigt bambus
Plads til fem knive


Zone Singles Knivblok – funktionel knivblok med god plads

Udvalgt af Forbrugsguiden

 

Zone Singles Knivblok (1)

.
Zone Singles Knivblok er en super funktionel knivblok, der har plads til mange knive og hvor størrelsen på knivene ikke spiller en rolle. Den har et enkelt og elegant udtryk, der passer ind i de fleste køkkener.

Funktionel knivblok

Med denne knivblok er du ikke begrænset til et bestemt antal knive eller knive med en bestemt størrelse. Universel knivblokken har en masse tynde plaststrå indeni, som flytter sig, når du sætter kniven i holderen og tilpasser sig knivene, så de sidder sikkert i holderen. 

Derudover er knivblokken bredere end andre knivblokken her på listen, hvilket giver dig plads til endnu flere knive, så du er sikker på at have plads til dem alle.

Stilrent design

Knivblokken fra Zone har et elegant og stilrent design i sort plastik. Der er ingen skjulte kanter eller lister, hvor støv og krummer kan gemme sig, da den er lavet i ét stykke. Det gør den super praktisk og nem at rengøre, da den kan tørres over med en våd klud. Det er også et smart materialevalg, når du skal rengøre den, for den kan tåle at ligge i blød i sæbevand.

Det enkle design i sort gør også at knivholderen passer ind i de fleste køkkener, da den falder ind i omgivelserne og ikke kalder på for meget opmærksomhed. Derfor vil det typisk være en knivholder, du har i mange år, da den er tidløs og ikke går af mode igen lige med det samme.

Fordele

 • Passer til alle knive
 • Placer knivene frit
 • Enkelt og stilrent design
 • Nemt at gøre ren
Ulemper

 • Høje knive kan stikke lidt ud i toppen

Specifikationer ved Dorre Hugo Knivholder
Universel knivblok
Plaststråne indeni tilpasser sig knivene
Sort skal, der nemt tørres af med en klud


Købeguide: Sådan vælger du en knivblok

Type af knivblok

Knivblokke kan have forskellige udformninger. Det kan være den klassiske knivblok, der skal stå på køkkenbordet eller det kan være en knivmagnet, der skal sættes op på væggen. Der findes også knivblokke, der hører til i køkkenskuffen, så den er gemt ad vejen, hvis du foretrækker det.

Derfor skal du gøre dig nogle overvejelser om, hvor du skal have din knivblok, så du finder en, der passer ind i dit køkken. 

Behov til din knivblok

Udover den ydre udformning af knivblokken, er der også stor forskel på den indre udformning og hvordan knivene sættes i eller på knivholderen.

Er du professionel kok med mange knive eller har du kun de mest basale knive? Når du vælger din nye knivblok, skal du tænke på, hvad dine behov til knivblokken er. 

Har du et fuldendt sæt med flere forskellige knive, kan det være, du foretrækker en knivblok med forudbestemte huller. Men har du mange af den samme type kniv, vil du måske foretrække en universel udgave, hvor knivene kan placeres frit.

Udseende på knivblokken

Udseendet kan også være det vigtigste for dig, når du skal vælge din nye knivblok. Knivblokke fås i naturlige materialer såsom træ, hvor det naturlige islæt har fået frit spil og giver knivblokken et organisk og unikt udtryk. 

I den anden ende af spektret finder du knivblokke i metaller som rustfrit stål, der har et rent og klinisk udtryk, der passer godt ind i et industrielt-udseende køkken. 

Læs mere her: Misen


Sådan rengører du din knivblok

Når du bruger din knivblok, er det uundgåeligt, at den skal gøres jævnligt rent. Ellers kan der samle sig bakterier, og det ønsker man ikke at få på knivene, der skal tilberede din mad. 

Knivholderen kan tørres af udenpå med jævne mellemrum og så skal indersiden gerne rengøres grundigt én gang om måneden, hvis du bruger knivene ofte. 

Første skridt i rengøringen er at ryste gamle brødkrummer ud af knivholderen. Hvis du vender knivblokken på hovedet, vil de fleste krummer falde ud af sig selv, men du kan også med fordel banke lidt under bunden, så du får løsnet krummer, der har sat sig fast på bunden. Har du super stædige krummer, der ikke vil ud, kan du bruge en piberenser til at køre rundt i bunden og løsne krummerne.

Når knivblokken er fri for krummer, skal du vaske den med vand og sæbe. Hvis din knivholder kan tåle det, kan du med fordel lægge den lidt i blød i varmt sæbevand, inden du rengør den med en lille børste, der kan gå ned i hullerne og rengøre alle afkroge. Er din knivblok af solidt, ubehandlet træ, kan det være, du skal være forsigtig med at lægge den i blød, da træet kan udvide sig og det kan ødelægge den.

Skyl knivblokken grundigt med vand, så alt sæbevandet bliver skyllet ud. Når du har vasket knivblokken, skal den desinficeres. Bland lidt mildt blegemiddel op med vand og lad blandingen virke i et minuts tid. Som et mere naturligt alternativ til blegemiddel kan du bruge hvid eddike eller brintoverilte i stedet. Sørg for at skylle knivblokken godt bagefter, så der ike sidder rester af desinficeringsmiddel nogen steder.

Til sidst skal knivblokken have god tid til at tørre. Stil knivblokken på hovedet ovenpå en ren overflade eller et viskestykke og lad den stå, indtil den er helt tør. Hvis du sætter knivene tilbage i holderen, inden den er helt tør, kan overskydende vand ikke slippe ud og så kan der gro bakterier. Hvis du ikke har tid til at vente på at den tørrer af sig selv, kan du bruge en hårtørrer eller blæser til at fremskynde processen. 

Knivlister til væggen eller knivholdere, der er en plade, skal gennem samme rengøringsproces, men her er fordelen, at de ikke har huller, hvor der kan gemme sig krummer og som skal skures med en børste. Derfor kan du forkorte rengøringsprocessen lidt med sådan en type knivholder, hvis du foretrækker det.

Læs mere her: Today


FAQ

🤩Hvad skal man se efter i en knivblok?

Du skal holde øje med hvor mange og hvilke knive, der er plads til i knivblokken. Derudover skal du overveje, om du vil have en knivholder til bordet, skuffen eller til at hænge på væggen. Endelig skal du gå efter et design, der passer godt til din smag.

🧐 Bliver knivene sløve af at blive opbevaret i en knivblok?

Ved nogle knivblokken glider knivbladet sig langs materialet, når du tager kniven op og ned af holderen og det kan gøre knivene sløve. Kig derfor efter en knivblok, hvor knivene hviler på skaftet eller hvor knivene sættes magnetisk fast.

🤔 Er knivblokke hygiejniske?

Knivblokken skal rengøres grundigt cirka én gang om måneden for at holde den fri for bakterier. Tøm den for krummer, vask den grundigt med vand og sæbe, desinficer den med blegemiddel eller hvid eddike, skyl den og lad den tørre helt inden brug. Rengører du den jævnligt, er knivblokken et hygiejnisk sted til at opbevare dine knive.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Kasumi Magnetisk knivblok

 

Kasumi Magnetisk knivblok (1)


Kasumi knivblokken er en magnetisk knivblok, der skal stå på køkkenbordet. Den har et unikt design, hvor knivene sættes på ydersiden af holderen på en skånsom måde, så de holdes skarpe længere. Den har et elegant og stilrent udseende og passer godt ind i de fleste køkkener.

Magnetisk yderside

Knivblokken fra Kasumi forener den traditionelle knivblok med en magnetisk knivliste. Den har en magnetisk overflade, der lader dig sætte knivene fast på ydersiden af blokken. Det er en særdeles unik og skånsom løsning, da knivbladet ikke kører langs noget og bliver sløvt eller skævt. 

Selve knivblokken har et elegant design. Det er en sort knivblok med buede kanter, der giver et lækkert twist til den klassiske knivblok. Den sorte farve gør den velegnet til alle køkkener, da den falder flot og diskret ind i omgivelserne.

Plads til seks knive

Der er plads til, at du kan sætte seks knive fast på blokken. Der er dedikerede pladser til to lange, to mellemlange og to korte knive. En af fordelene ved denne type knivblok er også, at du kan se, hvilken kniv du tager fat i, så du får den rigtige til det, du er i gang med. 

Fordi knivmagneten har faste pladser til de forskellige typer knive, får du sat knivene tilbage på de samme pladser hver gang. Så kommer du hurtigt ind i vanen med, hvilke knive der hænger hvor, så du mere effektivt kan hakke og snitte. 

Fordele

 • Elegant og enkelt design
 • Plads til seks knive
 • Skånsom opbevaring

Ulemper

 • Høj pris
 • Knivene skal have bestemte størrelser

Specifikationer ved Kasumi Magnetisk knivblok
Magnetisk knivblok
Knive sidder fast uden på blokken
Plads til seks knive

 

Denne side er anmeldt af: Albert N. Lassen Rating 5/5

 

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme