Kontinentalseng 140x200 guide: Vores bud på de 3 bedste 140x200 kontinentalsenge

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet

SENESTE ÆNDRING: september 19, 2023.
Annoncer
Anonns

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Kontinentalseng 140x200 guide: Vores bud på de 3 bedste 140x200 kontinentalsenge

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

I og med vi i gennemsnit sover 1/3 af vores liv, er det vigtigt ikke at gå ned på kvalitet hvad angår din seng. Og selvom du måske allerede har besluttet dig for, at din næste seng skal være en 140×200 cm kontinentalseng, så er det stadig svært at vide præcis hvilke modeller, der faktisk findes — der er nemlig efterhånden en del at vælge mellem.

Derfor har vi samlet 3 af de bedste kontinentalsenge i størrelsen 140x200cm, som alle har det tilfælles, at de er designet til at forbedre din søvnkvalitet og give dig ultimativ ergonomi og komfort.

Vi har altså gjort en stor del af forarbejdet for dig, så du nemt kan vælge lige præcis den seng, der passer bedst til dig:

Seneste ændring:

Vi har lavet dybdegående research og analyseret produkternes specifikationer og funktioner for at kunne lave en detaljeret sammenligning. Det har resulteret i, at vi i vores artikel har fået en stor sammenligningstabel, der giver et grundigt overblik over de vigtigste produktegenskaber, specifikationer og bruger- og ekspertanmeldelser. Tabellen har til formål at give dig en bedre forståelse af kontinentalsenge 140x200, så din beslutning i højere grad træffes ud fra et informeret grundlag.

test-guiden

En test-guide, som denne, er en artikel, der analyserer produkter via en gennemgang af bl.a. anmeldelser og tests.

De 3 bedste kontinentalsenge 140x200 i test-guiden 2023:

Sådan vurderer og udvælger vi produkter

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vores research-team vurderer produkterne på parametre som:

  1
 • Produkttests fra ekspertkilder og forbrugermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser af produktet
 • 3
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker

Ovenstående bliver holdt op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men nærmere en gennemgang af nogle af de bedste produkter til forskellige behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Overblik: Stor sammenligning af de udvalgte kontinentalsenge 140x200

Se hele tabellen

4 ting du skal overveje, før du køber kontinentalseng 140x200

 • Pris

  Prisen er altid et vigtigt kriterie, når du skal investere i en ny seng. Kontinentalsenge varierer i pris, primært afhængigt af mærke, kvalitet og materialer. Det er vigtigt at finde en seng, der passer til dit budget, men vær opmærksom på, at prisen også ofte afspejler kvaliteten. Det kan altså ofte betale sig at investere lidt ekstra i en kvalitetsseng, der holder i mange år.

 • Garanti

  En god garanti er en vigtig faktor, når du skal vælge en kontinentalseng. Det giver dig nemlig ekstra tryghed i tilfælde af, at der opstår problemer med sengen, eller hvis du finder ud af, at du har valgt forkert. En lang garanti er en indikator for, at producenten har tillid til produktets kvalitet.

 • Madraskvalitet

  Kontinentalsenge består typisk af tre lag: en boxmadras, en springmadras og en topmadras. Det er vigtigt at vælge en seng med en god madraskvalitet, der passer til dine behov og præferencer. Overvej derfor altid madrassens fasthed, støtte og materialer, såsom skum, latex eller fjedre. Tag også hensyn til, om du har allergier, der kan påvirkes af materialerne.

 • Stil og design

  En 140×200 kontinentalseng fås i forskellige designs, der passer til stort set enhver smag og soveværelse. Overvej, om du ønsker en seng med eller uden opbevaring, og hvilken type hovedgærde der passer bedst til dit soveværelse. Vær opmærksom på, at en kontinentalseng er en større investering, hvorfor du med fordel kan gå efter et neutralt og tidløst design, der holder i mange år fremadrettet.

arrow-more

Bemærk, vi har ikke kunne finde uvildige tests i dette emne og har derfor primært analyseret på kundens egen "test" af produktet i form af alle de kundeanmeldelser, vi har kunne finde om de pågældende produkter, som efterfølgende er blevet sammenlignet med produktdata og pris.

Senses 3020 Kontinentalseng 140x200 cm - 7 komfortzoner og allergivenlig

Forbrugsguiden anbefaler: Høj værdi for pengene

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på Senses 3020 Kontinentalseng 140x200 cm:

 • 7 specialdesignede komfortzoner
 • OEKO-TEX og Svanemærket topmadras
 • 100 dages prøveperiode, hvor du gratis kan returnere sengen eller ændre fastheden

Forbrugsguidens vurdering

Vi er glade for, hvor behagelig og åndbar Senses er, og at den er allergivenlig og OEKO-TEX-certificeret er kun ekstra store plusser. Prøveperioden på 100 dage er vi også begejstret for, da det indikerer, at Bedre Nætter har fuld tillid til deres produkt.

Det, der adskiller Bedre Nætter fra konkurrenterne, er, at deres topmadras er Svanemærket, og at en vægmonteret sengegavl medfølger ved køb. Med hensyn til levering kan vi se, at Bedre Nætter har den korteste (2-8 arbejdsdage), mens de fleste andre tager 10-30 dage.

Vi anbefaler Senses på grund af de gode anmeldelser, den allergivenlige topmadras og de 7 komfortzoner.

Fordele

 • OEKO-TEX og Svanemærket
 • 7 komfortzoner, der tilpasser sig din krop
 • 15 års garanti
 • Sengegavl inkluderet i prisen
 • Hurtig leveringstid på 2-8 hverdage

Ulemper

 • Nogle få kunder har klaget over, at den øverste madras glider og at hovedgærdet knirker
 • Enkelte har oplevet at måtte vente længere end de lovede 2-8 arbejdsdage

Senses på 140×200 cm er en af Bedre Nætters mest solgte senge, hvilket alene for os at se understreger, at det er en seng, som passer til langt de fleste.

Anmeldelse: Produktanalyse af Bedre Nætter Senses

Specifikationer

 • Størrelse: 140x200 cm
 • Højde: 55 cm
 • Antal komfortzoner: 7
 • Anti-skrid
 • Type topmadras: Latex
 • sengegavl inkluderet
 • Garanti: 15 år
 • Gratis prøveperiode: 100 dage
 • Topmadras tykkelse: 6 cm
 • Certifikat: Oeko-tex certificeret

7 komfortzoner og allergivenlig topmadras
Senses har tre lag for at sikre og optimere din komfort: En boxmadras i bunden for at give en stærk stabilitet i sengen, en springmadras i midten med hele 7 komfortzoner, der tilpasser sig din krop og giver målrettet støtte og til sidst en topmadras. Boxmadrassen er fremstillet af 12 cm tykt skum og en massiv svensk fyrretræsramme af 8 cm tykkelse.

Med springmadrassen kan du og din partner selv justere fastheden individuelt på hver side af sengen, så i begge kan få jeres præferencer opfyldt — ligegyldigt om den ene ønsker sengen blød og den anden ønsker den hård.

Latexkernen i topmadrassen er dertil 6 centimeter tyk, glat og behagelig mod huden. Vigtigst af alt er, at topmadrassen er åndbar, så du nemt kan komme af med varmen i løbet af natten. Svanemærkning og OEKO-tex certificeringen på topmadrassen sikrer derudover at du er fri for skadelig kemi.

Noget af det bedste ved Senses sengen er, at det er nemt at samle den; du behøver ikke noget værktøj. Benene er allerede forsynet med skridsikre beslag, så sengen ikke bevæger sig rundt eller beskadiger dit gulv. Desuden leveres den til dit hjem i 7 mindre pakker – hvilket gør det let at få den igennem smalle døråbninger.

Du kan vælge mellem fire farver og tre hovedgærder, der passer bedst til dine behov. Sengens samlede højde er 55 centimeter, hvilket gør det nemt for dig at komme ind og ud af sengen.

Sammenlignet med andre senge i samme prisklasse giver Senses meget for pengene. Du får nemlig en sengegavl og 7 komfortzoner med uden ekstra omkostninger, i modsætning til de fleste sammenlignelige kontinentalsenge, der kun har 5 komfortzoner og hvor du selv skal betale for sengegavlen.

Hvis du har svært ved at vælge den perfekte seng til dig, kan du bruge Bedre Nætters Sengematch funktion. Du skal blot besvare et par spørgsmål, så finder de den seng, der passer bedst til dine specifikke behov.

Hvad siger brugere om Bedre Nætter Senses Kontinentalseng 140×200?

Senses modtager god respons fra kunderne, idet den får hele 4,5/5 stjerner. Overordnet set har Bedre Nætter dog en høj grad af tilfredshed på tværs af alle deres senge, hvilket også afspejles i deres Trustpilot. Her modtager de nemlig 4,7/5 stjerner baseret på over 2.900 anmeldelser.

Selv om kontinentalsengen har mange gode funktioner, har nogle få kunder dog oplevet problemer med, at madrassen glider og hovedgærdet knirker. Derudover har et lille antal personer oplevet forsinkelser i forbindelse med leveringen, men kundeservice har hurtigt løst problemerne.

Mere om Senses 3020 Kontinentalseng 140x200 cm

Specifikationer

 • Størrelse: 140x200 cm
 • Højde: 55 cm
 • Antal komfortzoner: 7
 • Anti-skrid
 • Type topmadras: Latex
 • sengegavl inkluderet
 • Garanti: 15 år
 • Gratis prøveperiode: 100 dage
 • Topmadras tykkelse: 6 cm
 • Certifikat: Oeko-tex certificeret

Snefrid Älv Kontinentalseng 140×200 cm - kvalitetsmaterialer og 7 komfortzoner

Forbrugsguiden anbefaler: Anmelderrost sengeforhandler

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på Snefrid Älv Kontinentalseng 140×200 cm :

 • 100 dages prøveperiode
 • Gratis levering
 • Produceret i Danmark

Forbrugsguidens vurdering

Nordic Dream modtager hele 4,9/5 på Trustpilot – den højeste score blandt alle sengeproducenter i Danmark. Vores vurdering af Snefrid er hjulpet på vej af kundefeedbacken på Trustpilot, som bekræfter, at de har nogle af de bedste produkter.

Snefrid har mange fordele, bl.a. at du ved køb får en 100 dages risikofri prøveperiode, så du selv kan prøve sengen i vante rammer. Hvis du ikke er tilfreds med sengen, kan du få den afhentet igen gratis. Derudover får du 25 års garanti på ramme- og fjederbrud, og så er komforten i topklasse takket være samspillet mellem sengens 3 lag.

Fordele

 • 7 komfortzoner, der tilpasser sig din krop
 • 25 års garanti
 • Bedste anmeldte sengeforhandler i Danmark

Ulemper

 • Sengegavl ikke inkluderet
 • Nogle har oplevet en længere leveringstid - dog har kundeservice altid hjulpet

Med Snefrid fra Nordic Dream er du garanteret ergonomi og høj sovekomfort, så du altid vågner frisk og veludhvilet. Sengen har nemlig tre trykaflastende madraslag, så din krop aflastes optimalt gennem hele natten.

 

Anmeldelse: Produktanalyse af Snefrid Kontinentalseng

Specifikationer

 • Størrelse: 140x200 cm
 • Højde: 67 cm
 • Antal komfortzoner: 7
 • Anti-skrid
 • Type topmadras: Naturlig latex
 • Topmadras tykkelse: 7 cm
 • Certifikat: Oeko-tex certificeret
 • Garanti: 25 år
 • Gratis prøveperiode: 100 dage

Gode materialer
Snefrid er fremstillet af naturmaterialer af høj kvalitet i Danmark. Det er din sikkerhed for, at luksussengen vil holde længe, og at du kan købe den med ro i sindet. Sengestellet er bygget af svensk fyrretræ, hvilket er et holdbart og robust materiale. Den 14 cm høje base holder altså i mange år.

Snefrid er desuden Oeko-Tex-certificeret, så du er sikker på, at du ikke udsættes for skadelig kemi. Nordic Dream planter dertil et træ, hver gang en seng sælges.

Älv topmadras – god støtte til en fornuftig pris 
Topmadrassen Älv er én af de mest prisvenlige madrasser fra Nordic Dream, men det betyder ikke, at der bliver gået på kompromis med kvaliteten.

Topmadrassen har en tykkelse på 6 cm og kommer med et kraftigt betræk, der kan vaskes i maskinen ved 60 grader. For at skåne dig fra sundhedsskadelig kemi, er betrækket desuden lavet i et Oeko-tex certificeret materiale. 

Inde i selve madrassen kan du vælge mellem en kerne i enten latex eller memory skum, så du kan få en topmadras skræddersyet efter dine behov. Latex er et naturligt og åndbart materiale, som leder varmen væk fra kroppen, når du sover. Derfor er naturlatex et godt valg til dig, der får det varmt i nattens løb. Latex er desuden et elastisk materiale, der yder god støtte og aflastning til kroppen.

Memory skum giver rigtig god støtte til dig med led- og muskelsmerter, og hjælper med at forebygge problemer med kredsløbet. Memory skum former sig nemlig efter din krop, da du synker ned i det. Af samme grund  er memory skum rigtig godt til at holde på varmen, og er derfor ideelt til dig, der ofte har det lidt koldt om natten.

Uovertruffen komfort med 7 zoner
Springmadrassen har 7 komfortzoner, der giver den rette støtte til din krop. Indvendigt er der to lag lommefjedre, som sammen hjælper med at give alle kropsdele den rette støtte.

Fjedrene er forskellige alt efter, hvilken del af kroppen de er beregnet til at hjælpe med at støtte. De stærkeste fjedre findes omkring nakke, talje og hofter, da disse områder netop kræver mere støtte. Som følge heraf vil du sove mere komfortabelt og uden ubehag eller spændinger, fordi din krop vil kunne slappe helt af i løbet af natten.

Hvad siger forbrugerne om Nordic Dream Snefrid 140×200 Kontinentalseng?

Nordic Dream har en Trustpilot rating på 4,9/5 stjerner, hvilket er imponerende, når man tænker på, det er baseret på mere end 1.950 anmeldelser. Nordic Dream har mindre end 1% negative anmeldelser og løser dem på mindre end to dage. Kunderne er især tilfredse med kvaliteten af servicen samt det faktum, at de føler, de får noget for pengene. Enkelte kunder har dog bemærket lange leveringstider, samt at topmadrassen kan glide lidt i sengen.

 

Mere om Snefrid Älv Kontinentalseng 140×200 cm

Specifikationer

 • Størrelse: 140x200 cm
 • Højde: 67 cm
 • Antal komfortzoner: 7
 • Anti-skrid
 • Type topmadras: Naturlig latex
 • Topmadras tykkelse: 7 cm
 • Certifikat: Oeko-tex certificeret
 • Garanti: 25 år
 • Gratis prøveperiode: 100 dage

Prestige Luksus Superior 140×200 - kontinentalseng med 11 komfortzoner

Forbrugsguiden anbefaler: Topkvalitet

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på Prestige Luksus Superior 140×200:

Sengetid
På lager
8.995 kr.
Efterårsudsalg: Spar op til 60%
 • 101 dages prøveperiode
 • Komfort i flere lag
 • Topmadras der kan tilpasses

Forbrugsguidens vurdering

Som navnet antyder, er Norhland Prestige Delux en mere eksklusiv seng. Den er bygget af danske håndværkere, som har haft fokus på at skabe et luksuriøst og moderne udtryk, som indbyder til dyb søvn.

Som noget unikt får du op til 11 zoners pocketfjedre, hvilket ikke ses hos de andre konkurrenter i vores oversigt. Du får derfor en madras med fokus på komfort — og endda til en god pris. Takket være valget af fjedre og materialer får du her en seng i høj kvalitet, der yder individuel støtte til kroppens led og muskler, så du kan vågne veludhvilet op hver morgen.

Fordele

 • 4,6/5 stjerner på Trustpilot
 • 25 års garanti
 • 11 komfortzoner
 • Flere forskellige typer ben at vælge mellem
 • Topmadrassen har en vendbar sommer- og vinterside for øget komfort uanset årstiden

Ulemper

 • Nogle synes, at topmadrassen er lidt for tynd
 • Få kunder er ikke tilfredse med leveringstiden, hvilket dog er blevet løst sidenhen

Norhland Prestige Superior er en populær, stilfuld seng i dansk design, der giver høj komfort. Du kan vælge mellem fem klassiske farver og forskellige typer ben for at designe en seng, der passer perfekt til dit soveværelses stil. Hoved- og fodpanelets rene linjer opretholder et moderne look, samtidig med at sengen passer til næsten enhver type indretning.

Anmeldelse: Produktanalyse af Prestige Luksus Superior

Specifikationer

 • Størrelse: 140x200 cm
 • Højde: 64 cm
 • Anti-skrid
 • Type topmadras: Latex eller skum
 • Topmadras tykkelse: 6 cm
 • Certifikat: Oeko-tex certificeret
 • Garanti: 25 år
 • Gratis prøveperiode: 101 dage
 • Antal komfortzoner: 11

Kontinentalseng med fleksible pocketfjedre
Norhland Prestige Superior er fremstillet af massivt egetræ og fås i natur eller sort.

Sengen har en boksmadras samt en springmadras med 11 komfortzoner, så du kan sove behageligt, uanset din kropsvægt eller hvor meget du bevæger dig i løbet af natten. Cooltex-skumpolstringen giver desuden ekstra komfort og åndbarhed, så du oplever en behagelig søvntemperatur hele natten lang.

Sengen er fleksibel og kan optimeres hele året rundt — den har nemlig en blød, vendbar topmadras med en sommer- og en vinterside. Det er en unik egenskab, man ikke ser ved mange andre topmadrasser.

Sengen er nem at samle og kræver ikke noget værktøj. Sengen har en højde på 63 cm, inklusive 10 cm ben, hvilket gør, at de fleste mennesker nemt kan komme i og ud af sengen. Både fjederbasen og rammen er derudover dækket af 25 års garanti.

 

Luksus topmadrassen Ovenpå sengen får du en Luksus topmadras, hvor du har mulighed for at vælge mellem 2 forskellige kerner som har hver deres fordele. Latex er et meget åndbart materiale som gør det nemmere at komme af med varme i løbet af natten. Det er derfor det oplagte valg til dig som har det meget varmt om natten og ønsker en lidt koldere og mere stabil sovetemperatur. Wonderpur er en unik form for memory foam som former sig langt mere efter kroppen end latex gør. Det har den fordel at det både støtter kroppen langt bedre, da du falder længere ned i topmadrassen, men samtidigt er det også godt til dig som har det koldt om natten, da det holder bedre på varmen. Topmadrassen er betrukket med et OEKO-TEX certificeret betræk lavet af bambus som både er fri for skadelige stoffer og samtidigt er meget åndbart og let leder varme og fugt væk fra kroppen.

Hvad siger brugere og eksperterne om Prestige Luksus Superior fra Norhland?

Sengetid er vurderet til 4,5/5 stjerner baseret på mere end 504 anmeldelser på Trustpilot, og de har desuden besvaret 100% af deres negative anmeldelser på under 24 timer. De tidligere kunder fremhæver særligt deres gode service, vejledning og det at de føler de har fået meget seng for pengene. Af ulemper nævner nogle kunder, at de føler, at topmadrassen godt kan glide lidt.

Mere om Prestige Luksus Superior 140×200

Specifikationer

 • Størrelse: 140x200 cm
 • Højde: 64 cm
 • Anti-skrid
 • Type topmadras: Latex eller skum
 • Topmadras tykkelse: 6 cm
 • Certifikat: Oeko-tex certificeret
 • Garanti: 25 år
 • Gratis prøveperiode: 101 dage
 • Antal komfortzoner: 11

FAQ

Hvor kan jeg købe gode og billige kontinentalsenge på 140x200cm?
Du kan få billige kontinentalsenge på 140x200 cm hos både Nordic Dream, Sengetid og Bedre Nætter. Vi har samlet de bedste modeller til prisen i denne artikel.
Hvad er en kontinentalseng på 140x200?
En kontinentalseng på 140x200 cm består af 3 madraslag. En ramme (boxmadras), en springmadras og en topmadras. Læs videre her i guiden, hvor vi har samlet de bedste kontinentalsenge på 140x200 cm.
Hvilke fordele har en kontinentalseng 140x200?
En kontinentalseng på 140x200 cm giver god støtte og komfort til hele kroppen, har lang levetid og fylder dertil mindre i soveværelset sammenlignet med de større 180x200 kontinentalsenge.

Hvor kan man nemmest finde tilbud på 140x200 cm kontinentalsenge?

Hvis du er på jagt efter et godt tilbud på en kontinentalseng på 140×200 cm, så er du havnet det rette sted. Vi har samlet en liste over forhandlere med direkte links til deres nuværende tilbud — på den måde er du sikker på, du laver den bedste handel.

 • Bedre Nætter er efterhånden en af de mest anerkendte senge brands i Danmark. De har altid kontinentalsenge på tilbud, og du kan se deres aktuelle tilbud her.
 • Nordic Dream er Danmarks bedst bedømte sengeforhandler på Trustpilot. Deres senge er alle bygget i Danmark hos samme producent som nogle af de meste eksklusive sengemærker, men til priser der er til at betale. Du kan se oversigten over deres nuværende tilbud her.
 • Sengetid har gode anmeldelser på Trustpilot og laver eksklusive kvalitetssenge til gode priser. Sengetid adskiller sig særligt ved deres enkle og stilrene designs uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du kan se deres tilbud her.

Hvad er en kontinentalsenge på 140x200 cm?

En kontinentalseng på 140×200 cm sørger for, at du kan ligge komfortabelt, når du skal sove. Med en bredde på 140 cm og en længde på 200 cm er sengen nemlig designet til at give dig, eller dig og din partner (som kan lide at sove tæt), plads til at sove behageligt.

Kontinentalsenge er designet med 3 madras lag, hvilket skaber et rummeligt og en behagelig overflade, samtidig med at det giver ekstra støtte og stabilitet. Kontinentalsenge er perfekt til dig, der foretrækker lidt ekstra plads til at strække sig ud og slappe af, mens du sover.

Ud over det rummelige og komfortable design er kontinentalsenge også kendt for sin holdbarhed og lange levetid. Sengene er typisk bygget af kvalitetsmaterialer og designet til netop at opfylde de højeste standarder for komfort og kvalitet. Det vil dog selvfølgelig altid være forskelle alt efter mærke og forhandler.

Kontinentalsengen er et godt valg for alle, der leder efter en komfortabel, rummelig og langtidsholdbar seng. Uanset om du er studerende, arbejder 40 timer i ugen eller bare leder efter et behageligt sted at hvile, så har du et godt bud på din næste seng.

Er der fordele og ulemper ved en kontinentalseng på 140x200 cm?

En kontinentalseng på 140×200 cm er et populært valg i mange soveværelser. Men for at du kan finde ud af, om det er det rigtige valg for dig/jer, så har vi samlet nogle fordele og ulemper ved denne sengestørrelse:

Fordele:

 • Komfort: 140×200 cm giver rigelig plads til én person samt par, der kan lide at sove lidt tæt. Specielt med den rette topmadras 140×200 får du den bedste oplevelse.
 • Pladsbesparende: Sengestørrelsen er mere kompakt og passer derfor ind i mindre soveværelser uden at optage for meget plads, hvilket gør den ideel til lejligheder eller mindre hjem.
 • Alsidig: Sengestørrelsen er som sagt populær, hvilket også betyder, at der findes sengelinned, dyner og puder, som passer perfekt. Det er altså en nem størrelse at købe ind til.

Ulemper:

 • Begrænset plads: Nogle oplever, at 140×200 cm ikke er rummelig nok til deres behov. Det gælder primært par, som vil have god plads hver især, uden at skulle ligge for tæt. Høje mennesker foretrækker typisk også en længde på 210 cm, som du kan få med en seng 210×210.
 • Pris: Nogle high-end modeller kan være dyrere end andre sengestørrelser, hvilket gør det svært for nogle at finde en 140×200 cm seng, der passer til deres budget.
 • Manglende funktioner: Du får ikke samme funktioner som i en elevationsseng.

Kontinentalsenge på 140×200 cm er altså et godt valg for mange, men hvis du f.eks. ønsker ekstra god plads i sengen, så skal du måske kigge på en anden størrelse. Vi anbefaler også, at du afprøver sengene, før du træffer en endelig beslutning — ellers kan du med fordel vælge en forhandler, som tilbyder en prøveperiode, så du er på den sikre side.

Hvordan kan du dekorere og indrette din kontinentalseng på 140x200 cm i dit soveværelse?

Med en kontinentalseng på 140×200 cm kan du nemt gøre soveværelset til et stilfuldt og funktionelt rum. Den rigtige indretning og opstilling kan skabe et flot og hyggeligt udtryk, som kan være værd at bruge tid på.

Til at begynde med skal du vælge den rigtige kontinentalseng, som passer bedst til dig og dit hjem. Her kan du overveje hvilken farve den skal have, hvilke slags ben osv. Hvis du ønsker lidt ekstra støtte, når du sidder op, kan du også overveje at tilføje et hovedgærde. Et polstret hovedgærde kan give ekstra komfort og fungere som en flot baggrund for puder og sengetøj.

Herefter kan du kigge på sengetøj, der passer til din personlige stil, og som passer bedst ind i dit værelse. Lagner og puder af høj kvalitet er afgørende for en behagelig søvn, og det samme gælder en dyne, som kan holde dig varm i løbet af de kølige nætter.

Til sidst skal du arrangere dine møbler omkring din seng. Placer din seng et centralt sted i rummet, som giver mening, og arrangér derefter de andre møbler omkring den. Et natbord eller et lille bord ved siden af din seng kan være et praktisk sted at opbevare en bog, telefon eller andet.

Ovenstående er blot nogle ting, du kan overveje, når du har fået købt din seng.

Sammenlign de forskellige kontinentalsenge

Når du skal til at købe en 140×200 cm kontinentalseng, så er det vigtigt at sammenligne de forskellige priser og anbefalinger, før du træffer en endelig beslutning. Dette kan hjælpe dig med at finde den helt rette seng til dine behov og dit budget og samtidig sikre, at du foretager den rigtige investering.

En grundig prissammenligning kan hjælpe dig med at finde den bedste værdi for dine penge. Med et bredt udvalg af senge modeller og mærker er det vigtigt at sammenligne priser og funktioner for at finde den seng, som bedst opfylder dine behov og dit budget. Ved at undersøge de forskellige modeller og forhandlere kan du finde en seng, der giver den komfort og støtte, du har brug for, til en pris, du har råd til.

Derudover kan du også tage udgangspunkt i anbefalinger fra venner og familie, som måske selv har købt sådan en model. Online anmeldelser kan også være værdifuldt, når du skal købe en 140×200 cm kontinentalseng. Anmeldelser kan nemlig give dig en bedre indsigt i en sengs komfort og kvalitet og på den måde hjælpe dig med at træffe en informeret beslutning. Før du foretager et køb, bør du overveje at læse anmeldelser fra forskellige kilder for at få en nuanceret forståelse af den seng, du er interesseret i.

Hvis en kontinentalseng ikke helt lever op til de ting, som du efterspørger, så kan du prøve at læse vores artikel om elevationssenge 140×200 i samme størrelse eller en elevationsseng 120×200. Disse senge har en række funktioner, som en kontinentalseng ikke kan tilbyde, som måske er lige præcis det, som du søger.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme