Vi er partnerfinansieret. Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores partnere. Artiklen er derfor sponsoreret. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Læs mere

Test guide: De bedste kontinentalsenge på 140×200 cm ifølge eksperterne

Senest opdateret den Vi er partnerfinansieret. Sponsoreret indhold.

Forbrugsguiden.dk er finansieret af vores partnere, og artiklerne anses dermed som sponsoreret indhold.

0

Når du er på udkig efter en kontinentalseng på 140x200cm, så kan det være svært at vide præcis hvilke modeller der faktisk findes. Der findes i dag mange forskellige modeller, men ikke alle fås i alle størrelser. Vi har samlet de bedste kontinentalsenge i 140x200cm ifølge eksperterne og tidligere kunder, så du nemt kan vælge den kontinentalseng der passer bedst til dig.


Senses Kontinentalseng 140×200 cm – 7 komfortzoner og allergivenlig

Forbrugsguidens Anbefaling

Bemærk: Bedre Nætter Senses Motion er i øjeblikket på tilbud hos forhandleren. Hvilket betyder at eksempelvis størrelsen 180 x 200 er nedsat fra 19.999 kr. til 9.999 kr. – De andre størrelser i denne model er også nedsat.

Senses Kontinental sengen på 140×200 cm er en af Bedre Nætters mest solgte senge. Alene det at være en af de mest populære varer hos en af landets største sengeproducenter giver os tillid til, at sengen vil være et godt valg for de fleste forbrugere.

 • 7 komfortområder, der er specielt designet til at passe til din kropstype, så du får den bedst støtte imens du sover
 • Topmadrassen er certificeret af OEKO-TEX og Svanen, hvilket betyder, at den ikke forværrer allergier og ikke indeholder skadelige stoffer.
 • 100 dages prøveperiode, hvor du gratis kan returnere sengen eller ændre fastheden.

Anmeldelse og analyse af Senses Kontinentalseng 140×200 

7 komfortzoner og allergivenlig topmadras

Senses har tre lag for at sikre komforten. En boxmadras er placeret i bunden for at give en stærk stabilitet i sengen. Boxmadrassen er lavet af 12 cm tykt skum og en massiv svensk fyrretræsramme af 8 cm tykkelse.

Springmadrassen er udformet med syv komfortzoner, der tilpasser sig din krop og giver målrettet støtte de steder man har brug for ekstra støtte. Samtidig giver Senses sengen dig og din partner mulighed for at justere fastheden individuelt på hver side af sengen, så i begge kan få jeres præferencer opfyldt ligegyldigt om en ønsker sengen blød og en anden ønsker den hård.

Latexkernen i topmadrassen er 6 centimeter tyk, er glat og behagelig mod huden. Vigtigst af alt er, at topmadrassen er meget åndbar, så du nemt kan komme af med varmen i løbet af natten. Svanemærkning og OEKO-tex certificeringen på topmadrassen sikrer derudover at du er fri for skadelige kemikalier og får en allergivenlig topmadras.

Noget af det bedste ved Senses sengen er, at det er nemt at samle den; du behøver ikke noget værktøj. Benene er allerede forsynet med skridsikre beslag, så sengen ikke bevæger sig rundt eller beskadiger dine gulve. Desuden ankommer den til dit hjem  i syv mindre pakker – hvilket gør det let at få den igennem smalle døråbninger.

Du kan vælge mellem fire farver og tre hovedgærder, der passer bedst til dine behov. Sengens samlede højde er 55 centimeter, hvilket gør det nemt for dig at komme ind og ud af sengen.

Sammenlignet med andre senge i samme prisklasse giver Senses sengen meget for pengene. Du får en sengegavl og 7 komfortzoner med uden ekstra omkostninger, i modsætning til de fleste sammenlignelige kontinentalsenge, der kun har 5 komfortzoner og hvor du selv skal betale for sengegavlen.

Hvis du har svært ved at vælge den perfekte seng til dig, kan du bruge Bedre Nætters Sengematch funktion. Du skal blot  besvare et par spørgsmål, så finder de den seng, der passer bedst til dine specifikke behov. Du kan prøve den her

Hvad siger forbrugerne og eksperterne om Bedre Nætter Senses Kontinentalseng 140×200?

Senses Kontinental sengen har fået en fremragende respons fra kunderne, og over 500 anmeldelser på deres egen hjemmeside. De har der fået 4,5/5 stjerner, hvilket viser en høj grad af kundetilfredshed. Vurderingerne anses for at være meget valide, da de kommer fra folk, der ejer det specifikke produkt og bruger det dagligt. Overordnet set har Bedre Nætter en høj grad af tilfredshed på tværs af alle deres senge.  Det kan ses på baggrund af deres TrustPilot som har over 2900 anmeldelser, og hvor de er bedømt til 4,7/5 stjerner.

Selv om kontinentalsengen har mange gode funktioner, har nogle få kunder oplevet problemer med, at madrassen glider og hovedgærdet knirker. Derudover har et lille antal personer oplevet forsinkelser i forbindelse med modtagelsen af sengen, men kundeservice har hurtigt løst disse problemer.

Forbrugsguidens vurdering

Vi er generelt meget tilfredse med Senses kontinentalseng. Vi er glade for, hvor behagelig og åndbar den er, og at den er allergivenlig og OEKO-TEX-certificeret. Prøveperioden på 100 dage er vi også begejstret for, da den viser, at Bedre Nætter har fuld tillid til deres produkt.

Det, der adskiller Bedre Nætter fra konkurrenterne, er, at deres topmadras er Svanemærket, og at en vægmonteret sengegavl er standard ved køb. Med hensyn til levering kan vi se, at Bedre Nætter har den korteste ekspeditionstid (2-8 arbejdsdage), mens de fleste andre sider tager 10-30 dage.

Vi anbefaler Senses Kontinentalseng på grund af de gode anmeldelser, den allergivenlige topmadras og de 7 komfortzoner. Et ekstra stort plus er, at du også får en gratis vægmonteret sengegavl og levering på kun 2-8 arbejdsdage.

Fordele

 • Topmadrassen er certificeret af OEKO-TEX og Svanemærket, hvilket gør den miljøvenlig og fri for skadelige stoffer, der kan irritere allergier.
 • 7 komfortzoner, der tilpasser sig din krop
 • 25 års garanti som garanterer, at din seng vil holde i mange år.
 • Sengegavl inkluderet i prisen
 • Hurtigste leveringstid på 2-8 hverdage
Ulemper

 • Nogle få kunder har klaget over, at den øverste madras glider og at hovedgærdet knirker.
 • Enkelte har oplevet at måtte vente længere end de lovede 2-8 arbejdsdage, dog der altid været hurtig support til rådighed for at løse eventuelle problemer.

Sengen fås i følgende størrelser:

 • 140 x 200
 • 160 x 200
 • 180 x 200
 • 180 x 210
 • 210 x 210

Snefrid Kontinentalseng 140×200 cm – Bæredygtige materialer og 7 komfortzoner

Bedste Premium Valg

Snefrid Älv 180x200 Bemærk: Snefrid Fjord kontinentalsengen er i øjeblikket på tilbud hos forhandleren. Hvilket betyder at eksempelvis størrelsen 180 x 200 er nedsat fra 26.995 kr. til 12.995 kr. – De andre størrelser i denne model er også nedsat.

Se priser og tilbud på Snefrid Fjord kontinentalsengen her:

 

Vi bør prioritere at få god søvn, da det har stor betydning for vores helbred og velvære. Med en af Nordic Dreams mest populære modeller, Snefrid kontinentalsengen, i dit soveværelse får du en enestående sovekomfort. Kontinentalsengen har tre trykaflastende madraslag, så du kan hvile komfortabelt hele natten

Gode materialer og bæredygtighed

Snefrid-sengen er fremstillet af naturmaterialer af høj kvalitet i Danmark. Det er din sikkerhed for, at luksussengen vil holde længe, og at du kan købe den med ro i sindet. Sengestellet er bygget af svensk fyrretræ, som vikingerne også brugte i deres sejlskibe. Det er et meget holdbart og robust materiale, så den 14 cm høje base bør kunne holde i mange år. Snefrid sengen er Oeko-Tex-certificeret. Dette er din sikkerhed for, at tekstilerne er fremstillet i overensstemmelse med strenge miljøstandarder, men sikrer også at sengen er fri for skadelig kemi. Nordic Dream planter et træ, hver gang en seng sælges. Det er et tegn på, at vi skal arbejde hårdere for en mere bæredygtig og miljøvenlig fremtid, hvor alle kan trives.

Fjord topmadras - ErgoFlex-skum med en hård og en blød side
Topmadrassen Fjord fra Nordic Dream måler 10 cm i højden og er lavet af ErgoFlex-skum, som har flere behagelige og funktionelle egenskaber. Den er betrukket med Oeko-tex certificeret bambus betræk, der er utroligt blødt og åndbart. Det er desuden et miljøvenligt materiale, da der i produktionen hverken bruges sprøjtemidler eller kunstgødning.

ErgoFlex-skum har en åben cellestruktur. Det betyder, at skummet har bedre luftgennemstrømning, så fugt fra kroppen nemmere bliver transporteret væk i løbet af natten. Det er desuden en termofølsom topmadras, som automatisk reagerer på kropsvarme og fordeler den jævnt over hele madrassen. En nyttig kvalitet, hvis du har tendens til få det varmt, når du sover. Denne opbygning garanterer også en tør, ren og frisk seng.

Fjord topmadras har en blød og en fast side. På den bløde side er skummet riflet, hvilket giver dig øget komfort og tilpasning. På den faste side er den flad, hvilket gør madrassen mere solid. På denne måde kan du være sikker på, at få den optimale støtte til din krop, så både trykpunkter og blodcirkulationen lettes i kroppen.

Uovertruffen komfort med 7 zoner

Springmadrassen har syv komfortzoner, der giver den rette støtte til din krop. Indvendigt er der to lag lommefjedre, som sammen hjælper med at give alle kropsdele den rette støtte.

Fjedrene er forskellige alt efter, hvilken del af kroppen de er beregnet til at hjælpe med at støtte. De stærkeste fjedre findes omkring nakke, talje og hofter, da disse områder kræver mere støtte, mens du er tynget ned. Som følge heraf vil du sove mere komfortabelt og uden ubehag eller spændinger, fordi din krop vil kunne slappe helt af i hele hvileperioden.

Hvad siger forbrugerne og eksperterne om Nordic Dream Snefrid 140×200 Kontinentalseng?

Nordic Dream har en Trustpilot-rating på 4,9/5 stjerner, hvilket er ekstremt imponerende baseret på mere end 1450 anmeldelser fra deres kunder. Nordic Dream har mindre end 1% negative anmeldelser og løser dem på mindre end to dage. Kunderne er især tilfredse med kvaliteten af servicen samt det faktum, at de føler de har fået noget for pengene. Enkelte kunder har klaget over lange leveringstider, samt at topmadrassen glider lidt i sengen.

Konklusion: Derfor anbefaler vi Nordic Dream Snefrid kontinentalseng 140×200 cm

Kundernes brug samt kundevurderinger på websteder som Trustpilot er de mest pålidelige test af et produkt. Det bedste bevis for et produkts kvalitet er, når kunderne tester det i deres daglige dag. Nordic Dreams senge fik hele 4,9 ud af 5,0 point på Trustpilot – den højeste score blandt alle sengeproducenter. Vores vurdering af produktet er hjulpet på vej af fremragende kundefeedback på Trustpilot, som bekræfter, at de har nogle af de bedste produkter på markedet.

Snefrid kontinentalseng har mange fordele: Det mest interessante er, at NordicDream tilbyder en 100 dages risikofri prøveperiode, så kunderne kan prøve den og se, om de kan lide den, før de indgår en langsigtet forpligtelse til den. Hvis du ikke er tilfreds med produktet, kan du få det afhentet igen gratis – og alene denne betingelse bidrager til vores høje bedømmelse af dette produkt. Ud over 25 års garanti på brud på fjeder og ramme er komforten i topklasse takket være samspillet mellem topmadrasser af exceptionel kvalitet og fjedre af ekstremt høj kvalitet.

Fordele

 • Dette er en seng af højeste kvalitet, der er produceret og udviklet i Danmark for at sikre en exceptionel byggekvalitet.
 • 7 komfortzoner som bidrager til at støtte kroppen
 • Hele 25 års garanti
 • En af de allermest solgte senge hos Nordic Dream og derfor testet for fejl
 • 4.9/5 stjerner – mindre end 1 % af anmeldelserne er negative
Ulemper

 • Få har nævnt at de har oplevet forsinket leveringstid
 • Enkelte synes topmadrassen er lidt for tynd til deres smag

Snefrid kontinentalsengen findes i følgende størrelser:

 • 140 x 200 cm
 • 160 x 200 cm
 • 180 x 200 cm
 • 180 x 210 cm

Prestige Delux Superior 140×200 cm kontinentalseng – fleksible pocketfjedre og valgfri topmadras

Bedst til prisen

Bemærk: Norhland Prestige Superior kontinentalsengen er i øjeblikket på tilbud hos forhandleren. Hvilket betyder at eksempelvis størrelsen 180 x 200 er nedsat fra 29.995 kr. til 10.995 kr. – De andre størrelser i denne model er også nedsat.

Norhland Prestige Superior kontinentalseng er en populær, stilfuld seng i dansk design, der giver høj komfort.

Du kan vælge mellem fem klassiske farver og forskellige typer ben for at designe en seng, der passer perfekt til dit soveværelses stil. Hoved- og fodpanelets rene linjer opretholder et moderne look, samtidig med at sengen passer til næsten enhver type indretning.

140×200 cm Kontinentalseng med fleksible pocketfjedre

Norhland Prestige Superior kontinentalseng er fremstillet af massivt egetræ og fås i natur eller sort.

Sengen har en boksmadras samt en springmadras med 11 zone-lommefjedre, så du kan sove behageligt, uanset din kropsvægt eller hvor meget du bevæger dig i søvne. Cooltex-skumpolstring giver ekstra komfort og åndbarhed, så du oplever en behagelig søvntemperatur hele natten lang.

Sengen er ekstra fleksibel og kan bruges hele året rundt, fordi den har en blød, vendbar topmadras med en sommer- og en vinterside. Det er en unik egenskab man ikke ser ved mange andre topmadrasser.

Sengen er nem at samle og kræver ikke noget værktøj. Sengen har en højde på 63 cm, inklusive 10 cm ben, hvilket gør at de fleste mennesker nemt kan komme i og ud af sengen. Både fjederbasen og rammen er derudover dækket af 25 års produktgaranti.

Valgfri topmadras i latex eller wonderpur

Norhland Prestige Superior kontinentalseng har en topmadras, der er både holdbar og komfortabel. Topmadrassen er fremstillet af latex eller wonderpur, så du kan vælge den, der passer bedst til dine behov. 

Hvis du leder efter en topmadras, der har høj trykaflastning, samt støtter dine led, så er en latex topmadras en god mulighed. 

Latex er åndbart, hvilket hjælper med at regulere fugt og varme. Hvis du ofte sveder, mens du sover, kan en latex topmadras hjælpe dig med at holde dig med at regulere din kropstemperatur, så du ikke får det for varmt imens du sover.

En Wonderpur topmadras hjælper kroppen på en lidt unik måde. Skummet former sig efter din krop, hvilket gør det nemmere at holde på varmen om natten, da  madrassen varmes mere op på grund af din kropsvarmen. Du synker dybere ned i Wonderpur end i latex, og topmadrassen er ideel til personer, der føler sig kolde om natten.

Hvad siger forbrugerne og eksperterne om Norhland Prestige Superior Kontinentalseng 140×200?

Sengetid opnår 4,6/5 stjerner baseret på mere end 470 anmeldelser på Trustpilot, og de besvarer alle deres negative anmeldelser inden for 24 timer eller mindre. Kunderne sætter pris på deres gode service, vejledning og det faktum, at de føler, at de har fået en god handel.

Enkelte kunder synes, at madrassen er for blød (selv når de vælger en ekstra fast version), og få har problemer med, at topmadrassen glider lidt. Det er dog et fåtal som oplever dette, og derfor ikke en stor dealbreaker.

Norhland Prestige Superior 140×200 cm kontinentalsengen vs. markedet

Norhland Prestige Superior kontinentalseng er, som navnet måske antyder, en mere luksuriøs løsning end mange af de andre senge på markedet. Den er bygget af danske håndværkere, som prioriterede at skabe et raffineret udseende, der indbyder dig til dyb søvn. Med 11-zoners lommefjedre er den markant anderledes end sine konkurrenter med hensyn til komfort – alt sammen uden at sprænge bankkontoen.

Du får en seng af høj kvalitet, der giver individuel støtte til dine led og muskler, så du kan vågne op frisk og komfortabel hver morgen takket være de anvendte fjedre og materialer.

Fordele

 • Kunderne er meget tilfredse med produktet, hvilket afspejler sig i deres Trustpilot bedømmelse på 4,6/5 stjerner
 • Denne seng er fremstillet i Danmark og leveres med 25 års garanti, så du kan være sikker på, at den vil holde i mange år.
 • 11 zoner med lommefjedre, der tilpasser sig din krop for at give en mere behagelig søvn.
 • Flere forskellige typer ben at vælge i mellem
 • Denne topmadras har en vendbar sommer- og vinterside for øget komfort uanset årstiden.
Ulemper

 • Nogle mennesker synes, at topmadrassen er lidt for tynd, og enkelte synes den bevæger sig lidt for meget
 • Få kunder ikke var tilfredse med deres leveringsservice under corona, dette problem er dog siden blevet løst.

Norhland Prestige 140×200 cm findes også i følgende størrelser:

 • 140 x 200 cm
 • 160 x 200 cm
 • 180 x 200 cm
 • 180 x 210 cm
 • 210 x 210 cm

Hvor kan man nemmest finde tilbud på 140×200 cm kontinentalsenge?

Hvis du er på jagt efter et godt tilbud på en kontinentalseng på 140×200 cm, så er du havnet det rette sted. Vi har samlet en liste over forhandlere med direkte links til deres nuværende tilbud. På den måde er du sikker på du laver den bedste handel.

 • Bedre Nætter er efterhånden en af de mest anerkendte senge brands i Danmark. De har altid kontinentalsenge på tilbud, så man skal aldrig købe en seng til fuld pris. Du kan se deres aktuelle tilbud på kontinentalsenge på 140×200 cm her
 • Nordic Dream er Danmarks bedst bedømte sengeforhandler på Trustpilot og sengene er alle bygget i Danmark hos den samme producent som nogen af de meste eksklusive sengemærker, men til priser der er til at betale. Du kan se oversigten over deres nuværende tilbud på kontinentalsenge på 140×200 cm her
 • Sengetid har gode anmeldelser på Trustpilot og laver eksklusive kvalitetssenge i til en god pris. Sengetid adskiller sig særligt ved at et meget enkelt og stilrent design uden at gå på kompromis med detaljerne. Du kan se deres kontinentalsenge på 140×200 som er på tilbud her

FAQ

Hvor kan jeg købe gode og billige kontinentalsenge på 140x200cm?
Du kan få billige kontinentalsenge på 140×200 cm hos både Nordic Dream, Sengetid og Bedre Nætter. Vi har samlet de bedste modeller til prisen i denne artikel.
Hvad er en kontinentalseng på 140×200?
En kontinentalseng på 140×200 cm består af 3 madraslag. En ramme, en springmadras og en topmadras. Læs videre her i guiden, hvor vi har samlet de bedste kontinentalsenge på 140×200 cm.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme