Panini grill test 2020 – Find den bedste panini grill – Testvinder Guide

3

Panini grill testvinder guide 2020: – En panini grill gør dig i stand til at grille, riste og varme mad utroligt hurtigt og nemt. Oftest er grillen lavet til at opvarme alt fra rødt kød til brød og således får du en komplet løsning der gør hverdagen meget nemmere og madlavningen lidt sjovere. Det eneste en panini grill kræver er en stikkontakt, så selvom vejret uden for ikke er grillvejr, så kan du stadig grille indendøre.

Denne artikel indeholder:
🔸 Gennemgang af de bedste panini grills på markedet
🔸 Få det bedste ud af din panini grill
🔸 Gennemgang af alle de kilder vi har undersøgt 

Bemærk venligst, Forbrugsguiden tester ikke selv produkter, men samler derimod resultaterne af uvildige tests, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Panini grill test 2020 – De 8 bedst modeller ifølge eksperterne

I nedenstående sektion finder du en gennemgang af de Panini grille, der har klarer sig bedst i test. Forbrugsguiden har analyseret en lang række eksperttests, og viser dig her de bedste modeller ifølge eksperterne. Du finder også prissammenligning af de forskellige modeller, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over hvilke forhandlere der er billigst.


OBH Nordica Easy Grill 7104 

✅ Testvinder hos det danske forbrugerråd Tænk

OBH Nordica Easy Grill 7104

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
399,00 Kr. 0,00 Kr. 399,00 Kr. Læs mere
404,00 Kr. 0,00 Kr. 404,00 Kr. Læs mere
419,00 Kr. 0,00 Kr. 419,00 Kr. Læs mere
419,00 Kr. 0,00 Kr. 419,00 Kr. Læs mere
424,00 Kr. 0,00 Kr. 424,00 Kr. Læs mere

Det danske forbrugerråd Tænk har foretaget en større test af bordgrille, hvor blandt andet modellen OBH Nordica Easy Grill 7104 indgår.

Eksperterne har set nærmere på udvalgte parametre for at kunne give en individuel score og sammenligne med hinanden. Det vurderes fra eksperternes side, at denne panini grill klarer sig rigtig godt, og derfor kåres den til testvinder.

Alsidig maskine

OBH Nordica Easy Grill 7104 er mere end en almindelig panini grill – modellen er nemlig en regulær bordgrill, som derfor kommer med en høj alsidighed.

Der kan tilberedes almindelige toasts og paninier, hvis man ønsker det, men den kan også anvendes til at grille for eksempel kød, fisk, pølser og grønt. Dermed kan den let udgøre det for havegrillen om vinteren eller i dårligt vejr.

Herudover findes der flere gode funktioner på maskinen, som gør den lettere og mere overskuelig i brug, og disse inkluderer blandt andet en smart justerbar temperaturkontrol – med denne kan man tilpasse varmen efter typen af madvare.

Kontrollen er placeret på fronten og er nem at bruge. Herudover er denne grill også udstyret med en smart lys-indikator, der giver besked, når maden er færdigtilberedt.

Non stick-belægning for let rengøring

OBH Nordica Easy Grill 7104 er designet til at være rigtig holdbar og robust og blive brugt året rundt – om vinteren gerne som supplement til havegrillen som nævnt. Derfor er den skabt i rustfrit stål med et kraftigt design, som sagtens kan klare at blive brugt hver dag.

For en let rengøring kommer produktet med en smart non stick-belægning. Non stick-belægning betyder, at hverken kød, brød eller smeltet ost sætter sig fast på pladerne, således at det ikke kan gå af i igen.

Overfladen på non stick-belægningen er nemlig specialdesignet, så maden ikke kan brænde på, hvilket både giver en bedre kvalitet af måltidet men også en langt lettere rengøring. Rengøringen af pladerne foretages let ved at tørre dem af efter brug med en fugtig klud.

Fordelagtig pris

OBH Nordica Easy Grill 7104 vil både være et godt valg for grill-entusiasten, men også for den forbruger, der har et stramt budget – modellen ligger nemlig ikke i den høje ende af prisskalaen, og derfor er den mere tilgængelig for flere typer af forbrugere.

Det betyder også, at her er tale om en lidt mere simpel panini grill end flere af konkurrenterne på markedet, hvilket blandt andet kan ses ved, at man ikke kan fjerne grillpladerne fra maskinen efter brug – derfor er rengøringen af disse manuel.

Til gengæld har modellen en stor grill-flade, hvilket gør, at man kan tilberede større mængder af fødevarer samtidig.

Specifikationer ved OBH Nordica Easy Grill 7104
🔴 Type: Bordgrill
🔴 Producent: OBH
🔴 Justerbar indstilling for temperatur: Ja
🔴 Indikator for tilberedning af mad: Ja
🔴 Højde: 41 centimeter
🔴 Bredde: 35 centimeter
🔴 Dybde: 15 centimeter
🔴 Vægt: 3,5 kilo

Udvalgte fordele ved OBH Nordica Easy Grill 7104
🔵 Stor bordgrill
🔵 Kan både anvendes som toaster og grill
🔵 Med justerbar temperaturkontrol
🔵 Non stick-belægning
🔵 God pris 


Tristar GR 2849

✅ Topscorer hos det danske forbrugerråd Tænk

Tristar GR 2849

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
440,00 Kr. 0,00 Kr. 440,00 Kr. Læs mere

Det danske forbrugerråd Tænk har foretaget en test af forskellige bordgrille, og modellen Tristar GR 2849 er inkluderet i denne test. De danske eksperter har set nærmere på grillenes evner inden for blandt andet tilberedning, funktioner og håndterbarhed, og disse kriterier danner grundlaget for de endelige bedømmelser. Tænk vurderer, at Tristar GR 2849 klarer sig virkelig godt i testen, og det belønnes med en placering som topscorer.

Smart bordgrill

Tristar GR 2849 vil være et godt valg for den forbruger, der ønsker en hel bordgrill, som kan anvendes til rigtig mange formål. Man kan for eksempel tilberede sine paninier på den, men der findes også mange andre brugsformer – blandt andet muligheden for at åbne grillen helt op og tilberede for eksempel kød, fisk, pølser eller grøntsager. Det betyder, at denne model let kan erstatte havegrillen om vinteren eller ved dårligt vejr.

Her er ydermere tale om en solid og robust bordgrill med et kraftigt håndtag og stærk konstruktion, hvilket gør den meget langtidsholdbar. Maskinen er fremstillet i rustfrit stål, hvilket bidrager til robustheden og den lange holdbarhed.

Let at anvende og til lave penge

Tristar GR 2849 vil være et godt valg for den forbruger, der ønsker en kvalitets-panini grill til en overkommelig pris.

Produkter ligger nemlig ikke i den tunge ende af prisskalaen for bordgrille, hvilket gør den mere tilgængelig for flere typer af forbrugere – for eksempel også til førstegangskøbere, der endnu ikke har prøvet en panini grill.

Herudover er maskinen meget let at anvende og nem i brug (både i åben og lukket tilstand), og der findes kun få funktioner at holde øje med. En af disse er den smarte klar-indikator, der viser, når den er varm.

En anden er temperaturstyringen – denne sikrer, at man kan tilberede fødevarerne ved den mest optimale temperatur.

Non stick-belægning

En anden af Tristar GR 2849s fordele er fokusset på en let rengøring. Denne model er nemlig skabt med grillplader med non stick-belægning, hvilket betyder, at maden ikke lige så let brænder på eller sætter sig fast. I stedet vil eventuelle madrester være lige til at fjerne med enkle metoder.

Herudover er det muligt at fjerne pladerne helt, hvis man ønsker det, og herefter kan man enten vaske dem op i hånden eller putte dem i opvaskemaskinen.

Modellen er endvidere skabt således, at man også kan åbne den op 180 grader, hvilket gør, at der ikke vil findes svært tilgængelige steder, hvor madrester kan gemme sig.

Specifikationer ved Tristar GR 2849 
🔴 Type: Bordgrill
🔴 Producent: Tristar
🔴 Justerbar indstilling for temperatur: Ja
🔴 Varmeindikator: Ja
🔴 Højde: 15 centimeter
🔴 Bredde: 36 centimeter
🔴 Dybde: 36 centimeter
🔴 Vægt: 3,9 kilo

Udvalgte fordele ved Tristar GR 2849
🔵 Slidstærk bordgrill
🔵 Alsidig i brug
🔵 Prisvenlig
🔵 Med varmeindikator og temperaturstyring
🔵 Grillplader med non stick-belægning 


Fritel GR2275

✅ Billig kvalitetsmaskine med 10 års garanti

Fritel GR2275

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
583,00 Kr. 0,00 Kr. 583,00 Kr. Læs mere
585,00 Kr. 0,00 Kr. 585,00 Kr. Læs mere
585,00 Kr. 0,00 Kr. 585,00 Kr. Læs mere
585,00 Kr. 0,00 Kr. 585,00 Kr. Læs mere
981,13 Kr. 0,00 Kr. 981,13 Kr. Læs mere

Med denne Panini grill fra Fritel får du en solid og alsidig kvalitetsmaskine til en god pris og med en god garanti.

Modellen har en 180° funktion, hvilket betyder, at du kan bruge den både som en klassisk grill eller som en bord grill.Så uanset om det er en panini eller en grillet bøf, du har lyst til, så er begge dele muligt.

Overfladen på grillen måler 58×29 cm og selve grillen har justerbar højde, så du kan tilpasse den til store paninier eller sandwich. Varmen indstilles nemt på en justerbar termostat og to kontrollys holder øje med grillen for dig. Grillen har en styrke på 2000 watt, som sørger for hurtig og effektiv opvarmning og tilberedning af dine madvarer.

Modellen er desuden udstyret med et håndtag som forbliver køligt under opvarmning, så grillen nemt kan åbnes og lukkes under brug, uden fare for skader.

Modellen er også rigtig nem at rengøre. Der er en kant på grillen som sørger for, at eksempelvis fedt eller flydende ost bliver opsamlet og ikke løber ud på bordet eller ned i maskinen. Pladerne på grillen har både en non-stick belægning, hvilket både betyder at du sparer fedtstoffet og at de er nemme at tørre over. Hvis det ikke er nok, så tåler de også opvaskemaskine.

Med Fritel GR2275 får du en multifunktionel grill og et prisvenligt alternativ til mange af de dyre modeller på markedet.


Tefal OptiGrill GC702D16

✅ Topscorer hos ElektronikTest

Tefal OptiGrill GC702D16

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.005,00 Kr. 0,00 Kr. 1.005,00 Kr. Læs mere

Med Tefals OptiGrill bliver det nemt at få gode grillresultater og stege den perfekte bøf eller panini. ElektronikTest har foretaget en grundig test af modellen og grillen får roser får både sin betjening og tilberedning af mad.

Grillen fra Tefal benytter sig af en særlig teknologi som producenten selv kalder for “Automatic Sensor Cooking”. Det betyder, at grillen er i stand til at registrere hvor meget mad der er placeret på grillen og madvarernes tykkelse og herefter tilpasse temperatur og grilltid. En lille lampe sørger for, at du nemt kan overvåge tilberedningen og et farveskift indikerer nemt, hvor langt tilberedningen af maden er. Ønsker du eksempelvis at grille bøffer, så tilpasser grillen selv stegetiden efter tykkelse og type af kød og en indbygget stegeindikator fortæller dig, hvornår kødet har nået den ønskede stegegrad.

Grillen har desuden non-stick belægning som både gør rengøringen nem og som betyder, at du ikke behøver at bruge fedtstof for at tilberede din mad.

Der er i alt 6 forskellige programmer på grillen, nemlig rødt kød, fjerkræ, pølser, burgers, bacon og sandwich/panini. Du skal derfor blot vælge hvilken type mad du lægger på grillen og herefter sørger Tefal OptiGrill for at tilpasse temperaturen til den enkelte type mad og tilberede det perfekt.

Grillen har en overfalde på 600cm2 og er egnet til 2-4 personer. Under selve grillen sidder en drypbakke til opsamling af fedt og vinklede plader som sørger for, at fedt og saft fra maden ikke løber ud på bordet.


The Smart Grill Pro

✅ Topscorer hos Gastromand

The Smart Grill Pro

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
3.134,00 Kr. 0,00 Kr. 3.134,00 Kr. Læs mere

Denne grill har modtaget tæt ved topkarakterer hos Gastromand, hvor den imponerer i test. Eneste negative punkt der overhovedet bliver nævnt, og som trækker ned i karakteren, er prisen. På alle andre punkter leverer modellen en solid kvalitet. Ifølge Gastromand, så leverer mærket Sage de aller bedste produkter på markedet når det kommer til denne type af grill – og The Smart Grill Pro er ingen undtagelse.

The Smart Grill Pro er udarbejdet i samarbejde med den verdenskendte kok Heston Blumenthal og det er en yderst effektiv grill. Varmelegemerne varmer hurtigt op og modellen kan bruges til både at grille paninier eller perfekte bøffer. Varmeindstillingen kan endda stilles til ”panini” – nemmere bliver det ikke at tilberede den perfekte sandwich.

Grillen har en 7-trins højde indstilling, så du nemt kan justere hvor meget direkte varme der skal leveres og så den passer præcis til den type mad du tilbereder. Desuden er grillen forsynet med LCD-skærm, som nemt gør dig opmærksom på både indstilling og temperatur. Grillen kan også foldes ud til en åben grill, så overfladen bliver dobbelt så stor, og så mulighederne for tilberedning bliver endnu større.

Især indstillingerne til kød på grillen imponerer i test og Gastromand påpeger således, at testens ribeye blev grillet helt perfekt.  Modellen har i alt fem forskellige indstillinger til kød, som går fra rare til gennemstegt. Grillen har et indbygget stegetermometer, som meget præcist fortæller dig, hvornår du skal tage dit kød af, så det kan trække.

Det er også muligt at indstille, hvis du anvender modellen som en åben grill, om pladerne skal ligge helt vandret, eksempelvis hvis du steger æg eller pandekager, eller om du ønsker, at de skal ligge i en vinkel med en lille hældning. Indstiller man grillen med en lille hældning, så kan man sørge for, at fedt og andre safter løber fra maden og ned i den indbyggede drypbakke. Drypbakken vaskes nemt i vaskemaskinen, ligesom også grillpladerne kan tages af og komme med i opvaskemaskinen. I det hele taget, så roses modellen for at være meget nem at rengøre.

Med The Smart Grill Pro får du en topmodel, som leverer solid kvalitet og griller perfekte bøffer og panini sandwichs.

Du kan se mere om grillens funktioner i nedenstående præsentationsvideo:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=84&v=NCqSRVfNg2M

The Adjusta Grill

✅ Gode anmeldelser hos Gastromand

The Adjusta Grill

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.158,00 Kr. 0,00 Kr. 1.158,00 Kr. Læs mere

Mærket Sage er kendt for at levere produkter af høj kvalitet og The Adjusta Grill er ingen undtagelse. Modellen udmærker sig i test ved at have med god varmefordeling, nem betjening og rengøring. Ifølge Gastromand, så leverer Sage de bedste modeller inden for denne produktkategori og The Adjusta Grill er ingen undtagelse.

Grillen har en 7-trins højde indstilling, så du nemt kan justere hvor meget direkte varme der skal leveres og så den passer præcis til den type mad du tilbereder, hvad enten det er en panini eller en bøf. Som en ekstra sikkerhed, så er det muligt at låse overdelen fast når grillen er lukket og på den måde undgå, at børn åbner grillen under brug.

De formstøbte plader er belagt med en non-stick belægning, som gør både stegning og rengøring nem. Modellen har også en plastik-rende, som kan monteres forrest på grillen, hvor overskydende væske og fedt løber ned. Også denne kan gå i vaskemaskinen.

Grillen er yderst alsidig i brug og du kan anvende den til alt fra spejlæg og pandekager, til panini og bøffer. Du kan nemt justere varmen på grillen, så den passer perfekt til den type mad du ønsker at tilberede.

Med denne model fra Sage får du en topmodel der leverer kvalitet hver gang. Modellen er udformet i børstet rustfrit stål med støbte aluminiumsplader. Den kan både opbevares liggende eller stående på højkant.

Nedenfor kan du se en kort præsentation af grillen og dens funktioner:

https://www.youtube.com/watch?v=62QbTy5Aijs

Fiamma GR 6.1 Toaster

✅ Professionel sandwich toaster

Fiamma GR 6.1 Toaster

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Med denne model fra Fiamma får du en helt klassisk panini toaster i professionel kvalitet.

Modellen har en utrolig høj ydeevne og hele 3000W. Overfladen måler 51x43x24 cm, hvilket betyder, at der er ekstra god plads til at lave flere paninier, pølser eller bøffer ad gangen. Grillen varmer hurtigt op og sørger for at holde en stabil og konstant temperatur under brug. Temperaturen indstilles nemt på fronten.

Med denne model får du en effektiv og professional toaster, som tilbereder lækre paninis på kort tid.


Severin KG 2392

Gode brugeranmeldelser hos Amazon

Severin KG 2392

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
567,00 Kr. 0,00 Kr. 567,00 Kr. Læs mere
799,00 Kr. 0,00 Kr. 799,00 Kr. Læs mere

Panini-grillen Severin KG 2392 har ikke været medtaget i nogen officielle eksperttests, men vi har alligevel valgt at tage denne model med, idet her er tale om en brugerfavorit blandt de forbrugere, der har købt modellen via Amazon. Efter beskrivelsen af produktet ser vi nærmere på, hvad forbrugerne har skrevet om modellen.

Alsidig model

Severin KG 2392 er en moderne bordgrill/panini-grill, som kan anvendes hele året rundt, og som let kan placeres på en hård overflade på bordet. Modellen kan både fungere som almindelig panini-grill og som apparat til forlængelse af grillsæsonen, idet denne model kan anvendes til mange formål.

Det betyder, at man både kan tilberede kød, fjerkræ, pandekager, toast, panini, grøntsager og snacks med mere på modellen, og der kan endda grilles en del ad gangen, da grillarealet ligger på 27 x 24 centimeter.

Severin KG 2392 kan desuden også anvendes helt åbent eller med låget lukket, og det giver mulighed for at kunne tilberede mere mad samtidig.

Belagt med non-stick

Severin KG 2392 har udskiftelige grillplader, hvilket gør rengøringen lettere. Men der vil ofte ikke være meget rengøring på modellen, idet grillpladerne er belagt med non-stick, hvilket betyder, at fødevarerne ikke så let hverken brænder på eller sætter sig fast.

For alsidighedens skyld findes der to sæt plader – nemlig både rillede plader til grill og glatte plader til normal stegning.

Herudover findes der også en smart regulator for temperaturen, så man kan grille ved den temperatur, man foretrækker, og der findes også kontrollamper, der giver signal, når den ønskede temperatur er nået. For en øget sikkerhed findes også en låseanordning til modellen.

Forbrugerne: God på alle parametre

Der findes mange forbrugeranmeldelser af Severin KG 2392 på Amazon, og her fremhæver forbrugerne rigtig mange sider af modellen, som er velfungerende.

Noget af det, som nævnes oftest, er modellens evne til at grille kød rigtig godt, så det bliver mørt og velsmagende, og så nævnes alsidigheden også som et stort plus: Forbrugerne anvender nemlig – med succes – modellen til alt fra pandekager til kød.

Også hurtigheden og rengøringen får ros med på vejen, idet det nævnes, at pladerne bliver rigtig hurtigt varme, og så køler de samtidig også hurtigt ned igen. Herudover sørger den specielle belægning for, at rengøringen bliver let.

Specifikationer ved Severin KG 2392:
🔴 Størrelse, anvendeligt areal: 27 centimeter x 24 centimeter
🔴 Effekt: 1800 watt
🔴 Belægning: Non-stick
🔴 Mulighed for temperaturstyring: Ja
🔴 Indikator, når indstillet temperatur er nået: Ja 

Udvalgte fordele ved Severin KG 2392:
🔵 Kan anvendes åben eller med låget lukket
🔵 Med to sæt plader
🔵 Kan anvendes til mange formål
🔵 Med non-stick belægning
🔵 Sikker model

Nedenfor kan du se en kort præsentationsvideo af Severin KG 2392:

https://www.youtube.com/watch?v=vuiGiYu6cBw

Få det bedste ud af din panini grill

En panini er kort sagt en grillet sandwich. Ordet stammer fra italiensk og referer bogstaveligt talt til en brødrulle, dog bruges panini ofte også til at indikere en helt almindelig sandwich.

Med en god grill til at lave eksempelvis lækre paninier, så er det ingen sag at lave velsmagende sandwiches.  Nedenfor kan du finde to opskrifter på både på velsmagende og nærende sandwiches.


Panini med kylling, pesto og mozzarellapanini kylling pesto mozarella
2 stk.

Forberedelsestid: 15 min

Ingredienser:
2 sandwichbrød
1 kyllingefilet
Basilikumspesto
1 tomat
125 g frisk mozzarella (1 kugle)

Fremgangsmåde:

1) Steg kyllingefileten på en varm pande
2) Skær den stegte kyllingefilet ud i skiver
3) Skær tomaten i skiver
4) Skær mozzarellaen i skiver
5) Del brødet på midten og smør det med pestoen
6) Fordel nu mozzarella, tomat og kylling på brødet, og luk sandwichen sammen
7) Varm din panini-maskine op.
8) Læg sandwichen i maskinen og luk låget. Lad den toaste til din panini er fin sprød. Du kan eventuelt vende den undervejs, hvis der kommer for meget væde ud i maskinen.

Opskriften er lånt hos Louises madblog.


Panini med parmaskinePANINI-PARMASKINE
2 stk.

Ingredienser:
2 store sandwichboller
Olivenolie
2 tomater i skiver
1 mozzarella, 125 g, i skiver
1 håndfuld plukket basilikum
1 pakke parmaskinke, ca. 90 g
Salt og peber

Fremgangsmåde:
Flæk bollerne; dryp dem med olie, og fyld dem med tomater, mozzarella, basilikum og parmaskinke. Krydr med salt og peber, og gril sandwichene på en varm grillpande. Læg gerne en tung pande eller gryde oven på sandwichene, så de kommer i let pres. Gril dem på begge sider, og servér med en salat. Opskriften er til 2 personer.

Opskriften er lånt hos Femina.


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

🤩 Hvilken panini grill er bedst i test?

OBH Nordica Easy Grill 7104

🤓 Hvordan er panini grillene blevet testet?

Panini grillene er primært blevet testet ud fra deres grilning og brugervenlighed. Derudover er der også blevet set på konstruktionskvalitet, energiforbrug og sikkerhed.

🤔 Hvordan vælger jeg den rigtige model?

Det er anbefalet, at du ser efter en model, hvor du selv kan justere grillens temperatur. Det er også en god idé at vælge en model med non-stick belægning og aftagelige grillplader, da det gør rengøringen betydeligt nemmere.


Panini grill test – Disse tests har vi gennemgået

Gastromand.dk 🇩🇰
Gastromand.dk er Danmarks største online community om gastronomi og køkkengrej for mænd. Hos Gastromand hersker en stor interesse og passion for gastronomi og deres mission er at være Danmarks største og bedste community om mad og drikke – af og for mænd. Engang imellem foretager Gastromand.dk også tests, hvilket var tilfældet da de testede The Adjusta Grill og The Smart Grill Pro. Du kan læse hele testen her.

ElektronikTest 🇩🇰
ElektronikTest er et dansk online magasin, som blandt andet tester diverse elektroniske produkter til husholdningen. Magasinet har foretaget en grundig gennemgang af grillen Tefal OptiGrill, som de giver 8 point ud af 10 mulige. Grillen roses især for sin nemme betjening, mens rengøringen trækker lidt ned. Du kan læse hele testen her.

Det danske forbrugerråd Tænk 🇩🇰
Tænk er det danske forbrugerråd, som blandt andet udfører grundige tests af forskellige forbrugerprodukter. I denne omgang er der tale om en test af forskellige bordgrille.

Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link. Fuld adgang til testens specifikke resultater kræver dog abonnement. Hvis man kun ønsker at se resultatet af en enkelt test, kan man købe sig adgang til testene enkeltvis.


Andre relevante test:

Toaster:
Ud over denne Panini grill test, kan du også læse vores artikler som sætter fokus på den traditionelle toaster. Denne artikel samler de toastere på markedet, der har fået bedst anmeldelser i forskellige tests. Vi har undersøgt en lang række testmagasiner, tidsskrifter, ugeblade og aviser, og giver dig dermed et hurtigt og overskueligt overblik over de bedste modeller på markedet.
Vi har undersøgt tests fra både Danmark, Sverige, Norge, England og Tyskland i artiklen, så du kan få det bedst mulige overblik over eksperternes vurderinger.

I artiklen finder du også prissammenligning af de forskellige modeller, så du også kan danne dig et overblik over de billigste priser på markedet.

Du finder ligeledes en lang række gode opskrifter på lækre toasts, som du kan lave både med en panini grill og en traditionel toaster.

Brødrister:
Hos Forbrugsguiden finder du også en test af brødristere. I denne brødrister test har vi ligeledes samlet de modeller som har fået de bedste anmeldelser i forskellige tests. Artiklen indeholder også en guide med forskellige gode råd, som er nyttige at vide før du køber ny brødrister.

Selvom du er på udkig efter en panini grill, og ikke en brødrister, så kan artiklen stadig være gavnlig at læse, da du også her finder en række gode opskrifter, som også kan benyttes i din panini grill.

Bagemaskine:
Interesserer du dig for madlavning, og har du en stor forkærlighed for brød, så bør du også besøge vores bagemaskine test.
I denne artikel finder du ligeledes en oversigt over de bagemaskiner der klarer sig bedst i test, i en række forskellige ekspert tests. Dermed kan du nemt lave dit eget brød, som er lige til at lægge i panini grillen.

Ud over en oversigt over bagemaskiner, finder du også en guide til bagning af forskellige typer brød, samt en oversigt over hvad man bør overveje, før man køber en bagemaskine.

{{ reviewsOverall }} / 5   (1 Vurdering)
Vurdering
Anmeldelser Indsend anmeldelse
Order by:

Her kan du skrive en kommentar til artiklen

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Indsend anmeldelse