Panini grill test – Find den bedste panini grill – Testvinder Guide

3

En panini grill gør dig i stand til at grille, riste og varme mad utroligt hurtigt og nemt. Oftest er grillen lavet til at opvarme alt fra rødt kød til brød og således får du en komplet løsning der gør hverdagen meget nemmere og madlavningen lidt sjovere. Det eneste en panini grill kræver er en stikkontakt, så selvom vejret uden for ikke er grillvejr, så kan du stadig grille indendøre.

I denne artikel finder du:
🔸 Gennemgang af de bedste panini grills på markedet
🔸 Få det bedste ud af din panini grill
🔸 Gennemgang af alle de kilder vi har undersøgt 

Bemærk venligst, Forbrugsguiden tester ikke selv produkter, men samler derimod resultaterne af uvildige tests, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.


Fritel GR2275

✅ Billig kvalitetsmaskine med 10 års garanti

Fritel GR2275

 

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
639,00 Kr. 0,00 Kr. 639,00 Kr. Læs mere
659,00 Kr. 0,00 Kr. 659,00 Kr. Læs mere
659,00 Kr. 0,00 Kr. 659,00 Kr. Læs mere
689,00 Kr. 0,00 Kr. 689,00 Kr. Læs mere
739,00 Kr. 0,00 Kr. 739,00 Kr. Læs mere

 

Med denne Panini grill fra Fritel får du en solid og alsidig kvalitetsmaskine til en god pris og med en god garanti.

Modellen har en 180° funktion, hvilket betyder, at du kan bruge den både som en klassisk grill eller som en bord grill.Så uanset om det er en panini eller en grillet bøf, du har lyst til, så er begge dele muligt.

Overfladen på grillen måler 58×29 cm og selve grillen har justerbar højde, så du kan tilpasse den til store paninier eller sandwich. Varmen indstilles nemt på en justerbar termostat og to kontrollys holder øje med grillen for dig. Grillen har en styrke på 2000 watt, som sørger for hurtig og effektiv opvarmning og tilberedning af dine madvarer.

Modellen er desuden udstyret med et håndtag som forbliver køligt under opvarmning, så grillen nemt kan åbnes og lukkes under brug, uden fare for skader.

Modellen er også rigtig nem at rengøre. Der er en kant på grillen som sørger for, at eksempelvis fedt eller flydende ost bliver opsamlet og ikke løber ud på bordet eller ned i maskinen. Pladerne på grillen har både en non-stick belægning, hvilket både betyder at du sparer fedtstoffet og at de er nemme at tørre over. Hvis det ikke er nok, så tåler de også opvaskemaskine.

Med Fritel GR2275 får du en multifunktionel grill og et prisvenligt alternativ til mange af de dyre modeller på markedet.


Tefal OptiGrill GC702D16

✅ Topscorer hos ElektronikTest

Tefal OptiGrill GC702D16

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
976,00 Kr. 0,00 Kr. 976,00 Kr. Læs mere
986,00 Kr. 0,00 Kr. 986,00 Kr. Læs mere
1.010,00 Kr. 0,00 Kr. 1.010,00 Kr. Læs mere
1.188,00 Kr. 0,00 Kr. 1.188,00 Kr. Læs mere

 

Med Tefals OptiGrill bliver det nemt at få gode grillresultater og stege den perfekte bøf eller panini. ElektronikTest har foretaget en grundig test af modellen og grillen får roser får både sin betjening og tilberedning af mad.

Grillen fra Tefal benytter sig af en særlig teknologi som producenten selv kalder for “Automatic Sensor Cooking”. Det betyder, at grillen er i stand til at registrere hvor meget mad der er placeret på grillen og madvarernes tykkelse og herefter tilpasse temperatur og grilltid. En lille lampe sørger for, at du nemt kan overvåge tilberedningen og et farveskift indikerer nemt, hvor langt tilberedningen af maden er. Ønsker du eksempelvis at grille bøffer, så tilpasser grillen selv stegetiden efter tykkelse og type af kød og en indbygget stegeindikator fortæller dig, hvornår kødet har nået den ønskede stegegrad.

Grillen har desuden non-stick belægning som både gør rengøringen nem og som betyder, at du ikke behøver at bruge fedtstof for at tilberede din mad.

Der er i alt 6 forskellige programmer på grillen, nemlig rødt kød, fjerkræ, pølser, burgers, bacon og sandwich/panini. Du skal derfor blot vælge hvilken type mad du lægger på grillen og herefter sørger Tefal OptiGrill for at tilpasse temperaturen til den enkelte type mad og tilberede det perfekt.

Grillen har en overfalde på 600cm2 og er egnet til 2-4 personer. Under selve grillen sidder en drypbakke til opsamling af fedt og vinklede plader som sørger for, at fedt og saft fra maden ikke løber ud på bordet.


The Smart Grill Pro

✅ Topscorer hos Gastromand

The Smart Grill Pro

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
2.651,00 Kr. 0,00 Kr. 2.651,00 Kr. Læs mere
3.499,00 Kr. 0,00 Kr. 3.499,00 Kr. Læs mere

 

Denne grill har modtaget tæt ved topkarakterer hos Gastromand, hvor den imponerer i test. Eneste negative punkt der overhovedet bliver nævnt, og som trækker ned i karakteren, er prisen. På alle andre punkter leverer modellen en solid kvalitet. Ifølge Gastromand, så leverer mærket Sage de aller bedste produkter på markedet når det kommer til denne type af grill – og The Smart Grill Pro er ingen undtagelse.

The Smart Grill Pro er udarbejdet i samarbejde med den verdenskendte kok Heston Blumenthal og det er en yderst effektiv grill. Varmelegemerne varmer hurtigt op og modellen kan bruges til både at grille paninier eller perfekte bøffer. Varmeindstillingen kan endda stilles til ”panini” – nemmere bliver det ikke at tilberede den perfekte sandwich.

Grillen har en 7-trins højde indstilling, så du nemt kan justere hvor meget direkte varme der skal leveres og så den passer præcis til den type mad du tilbereder. Desuden er grillen forsynet med LCD-skærm, som nemt gør dig opmærksom på både indstilling og temperatur. Grillen kan også foldes ud til en åben grill, så overfladen bliver dobbelt så stor, og så mulighederne for tilberedning bliver endnu større.

Især indstillingerne til kød på grillen imponerer i test og Gastromand påpeger således, at testens ribeye blev grillet helt perfekt.  Modellen har i alt fem forskellige indstillinger til kød, som går fra rare til gennemstegt. Grillen har et indbygget stegetermometer, som meget præcist fortæller dig, hvornår du skal tage dit kød af, så det kan trække.

Det er også muligt at indstille, hvis du anvender modellen som en åben grill, om pladerne skal ligge helt vandret, eksempelvis hvis du steger æg eller pandekager, eller om du ønsker, at de skal ligge i en vinkel med en lille hældning. Indstiller man grillen med en lille hældning, så kan man sørge for, at fedt og andre safter løber fra maden og ned i den indbyggede drypbakke. Drypbakken vaskes nemt i vaskemaskinen, ligesom også grillpladerne kan tages af og komme med i opvaskemaskinen. I det hele taget, så roses modellen for at være meget nem at rengøre.

Med The Smart Grill Pro får du en topmodel, som leverer solid kvalitet og griller perfekte bøffer og panini sandwichs.

Du kan se mere om grillens funktioner i nedenstående præsentationsvideo:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=84&v=NCqSRVfNg2M

Tefal XL Health Grill

✅ Ekstra stor grill til hele familien

Tefal XL Health Grill

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.129,00 Kr. 0,00 Kr. 1.129,00 Kr. Læs mere

 

Med denne model fra Tefal er det muligt at lave paninier til hele familien på en gang.

Grillen har to indstillingsmuligheder og kan både anvendes som dobbeltsidet grill eller som en barbecue grill. Anvendes modellen som en dobbeltsidet grill så har den en stegeflade på 800cm2 og anvendes den som barbecue grill, så er stegefladen på 1600cm2. Ifølge Tefal selv, så er grillen velegnet til brug for måltider på op til 8 personer.

Grillen har desuden non-stick belægning som både gør rengøringen nem og som betyder, at du ikke behøver at bruge fedtstof for at tilberede din mad. Modellen er også udsyret med en drypbakke som sørger for at samle saft og fedt, som løber fra maden under tilberedning. Både drypbakke og non-stick laderne er aftagelige og de tåler opvaskemaskine.

Temperaturen på grillen ændres nemt via termostaten og en lille indikatorlampe fortæller dig, hvornår grillen er klar til brug.

Med Tefal XL Health grill får du en alsidig grill som er velegnet til hele familien. Til trods for størrelsen, så er grillen nem at opbevare, da den også kan opbevares på højkant.


The Adjusta Grill

✅ Gode anmeldelser hos Gastromand

The Adjusta Grill

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.199,00 Kr. 0,00 Kr. 1.199,00 Kr. Læs mere
1.199,95 Kr. 0,00 Kr. 1.199,95 Kr. Læs mere

 

Mærket Sage er kendt for at levere produkter af høj kvalitet og The Adjusta Grill er ingen undtagelse. Modellen udmærker sig i test ved at have med god varmefordeling, nem betjening og rengøring. Ifølge Gastromand, så leverer Sage de bedste modeller inden for denne produktkategori og The Adjusta Grill er ingen undtagelse.

Grillen har en 7-trins højde indstilling, så du nemt kan justere hvor meget direkte varme der skal leveres og så den passer præcis til den type mad du tilbereder, hvad enten det er en panini eller en bøf. Som en ekstra sikkerhed, så er det muligt at låse overdelen fast når grillen er lukket og på den måde undgå, at børn åbner grillen under brug.

De formstøbte plader er belagt med en non-stick belægning, som gør både stegning og rengøring nem. Modellen har også en plastik-rende, som kan monteres forrest på grillen, hvor overskydende væske og fedt løber ned. Også denne kan gå i vaskemaskinen.

Grillen er yderst alsidig i brug og du kan anvende den til alt fra spejlæg og pandekager, til panini og bøffer. Du kan nemt justere varmen på grillen, så den passer perfekt til den type mad du ønsker at tilberede.

Med denne model fra Sage får du en topmodel der leverer kvalitet hver gang. Modellen er udformet i børstet rustfrit stål med støbte aluminiumsplader. Den kan både opbevares liggende eller stående på højkant.

Nedenfor kan du se en kort præsentation af grillen og dens funktioner:

https://www.youtube.com/watch?v=62QbTy5Aijs

Fiamma GR 6.1 Toaster

✅ Professionel sandwich toaster

Fiamma GR 6.1 Toaster

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
3.899,00 Kr. 0,00 Kr. 3.899,00 Kr. Læs mere

 

Med denne model fra Fiamma får du en helt klassisk panini toaster i professionel kvalitet.

Modellen har en utrolig høj ydeevne og hele 3000W. Overfladen måler 51x43x24 cm, hvilket betyder, at der er ekstra god plads til at lave flere paninier, pølser eller bøffer ad gangen. Grillen varmer hurtigt op og sørger for at holde en stabil og konstant temperatur under brug. Temperaturen indstilles nemt på fronten.

Med denne model får du en effektiv og professional toaster, som tilbereder lækre paninis på kort tid.


Få det bedste ud af din panini grill

En panini er kort sagt en grillet sandwich. Ordet stammer fra italiensk og referer bogstaveligt talt til en brødrulle, dog bruges panini ofte også til at indikere en helt almindelig sandwich.

Med en god grill til at lave eksempelvis lækre paninier, så er det ingen sag at lave velsmagende sandwiches.  Nedenfor kan du finde to opskrifter på både på velsmagende og nærende sandwiches.


Panini med kylling, pesto og mozzarellapanini kylling pesto mozarella
2 stk.

Forberedelsestid: 15 min

Ingredienser:
2 sandwichbrød
1 kyllingefilet
Basilikumspesto
1 tomat
125 g frisk mozzarella (1 kugle)

Fremgangsmåde:

1) Steg kyllingefileten på en varm pande
2) Skær den stegte kyllingefilet ud i skiver
3) Skær tomaten i skiver
4) Skær mozzarellaen i skiver
5) Del brødet på midten og smør det med pestoen
6) Fordel nu mozzarella, tomat og kylling på brødet, og luk sandwichen sammen
7) Varm din panini-maskine op.
8) Læg sandwichen i maskinen og luk låget. Lad den toaste til din panini er fin sprød. Du kan eventuelt vende den undervejs, hvis der kommer for meget væde ud i maskinen.

Opskriften er lånt hos Louises madblog.


Panini med parmaskinePANINI-PARMASKINE
2 stk.

Ingredienser:
2 store sandwichboller
Olivenolie
2 tomater i skiver
1 mozzarella, 125 g, i skiver
1 håndfuld plukket basilikum
1 pakke parmaskinke, ca. 90 g
Salt og peber

Fremgangsmåde:
Flæk bollerne; dryp dem med olie, og fyld dem med tomater, mozzarella, basilikum og parmaskinke. Krydr med salt og peber, og gril sandwichene på en varm grillpande. Læg gerne en tung pande eller gryde oven på sandwichene, så de kommer i let pres. Gril dem på begge sider, og servér med en salat. Opskriften er til 2 personer.

Opskriften er lånt hos Femina.


Panini grill test – Disse tests har vi gennemgået

Gastromand.dk
Gastromand.dk er Danmarks største online community om gastronomi og køkkengrej for mænd. Hos Gastromand hersker en stor interesse og passion for gastronomi og deres mission er at være Danmarks største og bedste community om mad og drikke – af og for mænd. Engang imellem foretager Gastromand.dk også tests, hvilket var tilfældet da de testede The Adjusta Grill og The Smart Grill Pro. Du kan læse hele testen her.

ElektronikTest
ElektronikTest er et dansk online magasin, som blandt andet tester diverse elektroniske produkter til husholdningen. Magasinet har foretaget en grundig gennemgang af grillen Tefal OptiGrill, som de giver 8 point ud af 10 mulige. Grillen roses især for sin nemme betjening, mens rengøringen trækker lidt ned. Du kan læse hele testen her.


Andre relevante test:

Toaster:
Ud over denne Panini grill test, kan du også læse vores artikler som sætter fokus på den traditionelle toaster. Denne artikel samler de toastere på markedet, der har fået bedst anmeldelser i forskellige tests. Vi har undersøgt en lang række testmagasiner, tidsskrifter, ugeblade og aviser, og giver dig dermed et hurtigt og overskueligt overblik over de bedste modeller på markedet.
Vi har undersøgt tests fra både Danmark, Sverige, Norge, England og Tyskland i artiklen, så du kan få det bedst mulige overblik over eksperternes vurderinger.

I artiklen finder du også prissammenligning af de forskellige modeller, så du også kan danne dig et overblik over de billigste priser på markedet.

Du finder ligeledes en lang række gode opskrifter på lækre toasts, som du kan lave både med en panini grill og en traditionel toaster.

Brødrister:
Hos Forbrugsguiden finder du også en test af brødristere. I denne brødrister test har vi ligeledes samlet de modeller som har fået de bedste anmeldelser i forskellige tests. Artiklen indeholder også en guide med forskellige gode råd, som er nyttige at vide før du køber ny brødrister.

Selvom du er på udkig efter en panini grill, og ikke en brødrister, så kan artiklen stadig være gavnlig at læse, da du også her finder en række gode opskrifter, som også kan benyttes i din panini grill.

Bagemaskine:
Interesserer du dig for madlavning, og har du en stor forkærlighed for brød, så bør du også besøge vores bagemaskine test.
I denne artikel finder du ligeledes en oversigt over de bagemaskiner der klarer sig bedst i test, i en række forskellige ekspert tests. Dermed kan du nemt lave dit eget brød, som er lige til at lægge i panini grillen.

Ud over en oversigt over bagemaskiner, finder du også en guide til bagning af forskellige typer brød, samt en oversigt over hvad man bør overveje, før man køber en bagemaskine.

{{ reviewsOverall }} / 5   (0 Vurderinger)
Vurdering
Anmeldelser Indsend anmeldelse
Order by:

Her kan du skrive en kommentar til artiklen

Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Indsend anmeldelse