Vi er partnerfinansieret. Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores partnere. Artiklen er derfor sponsoreret. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Læs mere

Panini grill test-oversigt: De bedste panini grill ifølge anmeldelser

Senest opdateret den Vi er partnerfinansieret. Sponsoreret indhold.

Forbrugsguiden.dk er finansieret af vores partnere, og artiklerne anses dermed som sponsoreret indhold.

3

Panini grill testvinder guide 2022: – En panini grill gør dig i stand til at grille, riste og varme mad utroligt hurtigt og nemt. Oftest er grillen lavet til at opvarme alt fra rødt kød til brød og således får du en komplet løsning der gør hverdagen meget nemmere og madlavningen lidt sjovere. Det eneste en panini grill kræver er en stikkontakt, så selvom vejret uden for ikke er grillvejr, så kan du stadig grille indendøre.

Denne artikel indeholder:

green-elm Gennemgang af de bedste panini grills på markedet.
green-elm Få det bedste ud af din panini grill.
green-elm Gennemgang af alle de kilder vi har undersøgt.

 

Bemærk venligst, Forbrugsguiden tester ikke selv produkter, men samler derimod resultaterne af uvildige tests, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Panini grill test-oversigt – De 11 bedst modeller ifølge eksperterne

I nedenstående sektion finder du en gennemgang af de Panini grille, der har klarer sig bedst i test. Forbrugsguiden har analyseret en lang række eksperttests, og viser dig her de bedste modeller ifølge eksperterne. Du finder også prissammenligning af de forskellige modeller, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over hvilke forhandlere der er billigst.

Sådan vurderer og udvælger vi produkter

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vores research-team vurderer produkterne på parametre som:

  1
 • Produkttests fra ekspertkilder og forbrugermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser af produktet
 • 3
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker

Ovenstående bliver holdt op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men nærmere en gennemgang af nogle af de bedste produkter til forskellige behov.


OBH Nordica Easy Grill 7104 – Panini grill med non-stick

Bedst i test + bedst til prisen

 • Testvinder hos det danske forbrugerråd Tænk

 

 

OBH Nordica Easy Grill 7104

 

 

Det danske forbrugerråd Tænk har foretaget en større test af bordgrille, hvor blandt andet modellen OBH Nordica Easy Grill 7104 indgår.

Eksperterne har set nærmere på udvalgte parametre for at kunne give en individuel score og sammenligne med hinanden. Det vurderes fra eksperternes side, at denne panini grill klarer sig rigtig godt, og derfor kåres den til testvinder.

Alsidig maskine

OBH Nordica Easy Grill 7104 er mere end en almindelig panini grill – modellen er nemlig en regulær bordgrill, som derfor kommer med en høj alsidighed.

Der kan tilberedes almindelige toasts og paninier, hvis man ønsker det, men den kan også anvendes til at grille for eksempel kød, fisk, pølser og grønt. Dermed kan den let udgøre det for havegrillen om vinteren eller i dårligt vejr.

Herudover findes der flere gode funktioner på maskinen, som gør den lettere og mere overskuelig i brug, og disse inkluderer blandt andet en smart justerbar temperaturkontrol – med denne kan man tilpasse varmen efter typen af madvare.

Kontrollen er placeret på fronten og er nem at bruge. Herudover er denne grill også udstyret med en smart lys-indikator, der giver besked, når maden er færdigtilberedt.

Non stick-belægning for let rengøring

OBH Nordica Easy Grill 7104 er designet til at være rigtig holdbar og robust og blive brugt året rundt – om vinteren gerne som supplement til havegrillen som nævnt. Derfor er den skabt i rustfrit stål med et kraftigt design, som sagtens kan klare at blive brugt hver dag.

For en let rengøring kommer produktet med en smart non stick-belægning. Non stick-belægning betyder, at hverken kød, brød eller smeltet ost sætter sig fast på pladerne, således at det ikke kan gå af i igen.

Overfladen på non stick-belægningen er nemlig specialdesignet, så maden ikke kan brænde på, hvilket både giver en bedre kvalitet af måltidet men også en langt lettere rengøring. Rengøringen af pladerne foretages let ved at tørre dem af efter brug med en fugtig klud.

Fordelagtig pris

OBH Nordica Easy Grill 7104 vil både være et godt valg for grill-entusiasten, men også for den forbruger, der har et stramt budget – modellen ligger nemlig ikke i den høje ende af prisskalaen, og derfor er den mere tilgængelig for flere typer af forbrugere.

Det betyder også, at her er tale om en lidt mere simpel panini grill end flere af konkurrenterne på markedet, hvilket blandt andet kan ses ved, at man ikke kan fjerne grillpladerne fra maskinen efter brug – derfor er rengøringen af disse manuel.

Til gengæld har modellen en stor grill-flade, hvilket gør, at man kan tilberede større mængder af fødevarer samtidig.

Specifikationer ved OBH Nordica Easy Grill 7104
Type: Bordgrill
Producent: OBH
Justerbar indstilling for temperatur: Ja
Indikator for tilberedning af mad: Ja
Højde: 41 centimeter
Bredde: 35 centimeter
Dybde: 15 centimeter
Vægt: 3,5 kilo

Fordele

 • Mulighed for at indstille temperaturen
 • Non-stick belægning
 • Kontrollampe
Ulemper

 • Inddeler ikke toasten i individuelle sandwicher

Nedis Panini grill – Sandwich grill med stort grillområde

Bedste budget valg

 • 4,8 stjerner af forbrugerne

Nedis Panini grill Toastmaskine – stort grillområde

.
Panini grillen fra Nedis er populær blandt forbrugerne, der giver den 4,8 ud af 5 stjerner på avXpertens hjemmeside. De skriver, at den griller rigtig godt og er dejligt nem at gøre rent efter brug. 

Lav toast eller grill kød og grøntsager

Toasteren er en stor og kraftfuld maskine, der lader dig lave toast eller grille kød indendørs. 

Den kan åbnes i 105-180 grader, så du både kan bruge den som traditionel toastmaskine eller åbne den helt og have to store overflade at grille kød og grøntsager på. Der gemmer sig en drypbakke under grillen, der kan fange kødsafter, så rengøring bliver dejligt nemt efter brug. 

Den er effektiv, da den har 1600W effekt. Det betyder dog ikke, at den bliver for varm at håndtere, da håndtaget holder sig koldt, så du nemt kan åbne og lukke låget. 

Grillen har automatisk temperaturregulering, men du kan indstille den til forskellige niveauer alt efter, hvad du er ved at tilberede. Der er to lamper på forsiden af grillen, der fortæller dig, når den har nået den korrekte temperatur og er klar til brug. De kan også fortælle dig, hvornår din mad er klar til at spise. 

Fordele

 • Håndtagene bliver ikke varme
 • Non-stick overflade
 • Kan åbne 105-180 grader op
 • Prisvenlig
Ulemper

 • Lidt større end andre modeller

Udvalgte specifikationer:

 • 1600 W
 • Åbningsvinkel 105-180 grader
 • Non-stick belægning
 • Automatisk temperaturregulering

The Smart Grill Pro – Panini maker med integreret temperaturcensor

Premium valg

 • Topscorer hos Gastromand

 

The Smart Grill Pro

 

Denne panini toaster har modtaget tæt ved topkarakterer hos Gastromand, hvor den imponerer i test. Eneste negative punkt der overhovedet bliver nævnt, og som trækker ned i karakteren, er prisen. På alle andre punkter leverer modellen en solid kvalitet. Ifølge Gastromand, så leverer mærket Sage de aller bedste produkter på markedet når det kommer til denne type af grill – og The Smart Grill Pro er ingen undtagelse.

The Smart Grill Pro er udarbejdet i samarbejde med den verdenskendte kok Heston Blumenthal og det er en yderst effektiv grill. Varmelegemerne varmer hurtigt op og modellen kan bruges til både at grille paninier eller perfekte bøffer. Varmeindstillingen kan endda stilles til ”panini” – nemmere bliver det ikke at tilberede den perfekte sandwich.

Grillen har en 7-trins højde indstilling, så du nemt kan justere hvor meget direkte varme der skal leveres og så den passer præcis til den type mad du tilbereder. Desuden er grillen forsynet med LCD-skærm, som nemt gør dig opmærksom på både indstilling og temperatur. Grillen kan også foldes ud til en åben grill, så overfladen bliver dobbelt så stor, og så mulighederne for tilberedning bliver endnu større.

Især indstillingerne til kød på grillen imponerer i test og Gastromand påpeger således, at testens ribeye blev grillet helt perfekt.  Modellen har i alt fem forskellige indstillinger til kød, som går fra rare til gennemstegt. Grillen har et indbygget stegetermometer, som meget præcist fortæller dig, hvornår du skal tage dit kød af, så det kan trække.

Det er også muligt at indstille, hvis du anvender modellen som en åben grill, om pladerne skal ligge helt vandret, eksempelvis hvis du steger æg eller pandekager, eller om du ønsker, at de skal ligge i en vinkel med en lille hældning. Indstiller man grillen med en lille hældning, så kan man sørge for, at fedt og andre safter løber fra maden og ned i den indbyggede drypbakke. Drypbakken vaskes nemt i vaskemaskinen, ligesom også grillpladerne kan tages af og komme med i opvaskemaskinen. I det hele taget, så roses modellen for at være meget nem at rengøre.

Med The Smart Grill Pro får du en topmodel, som leverer solid kvalitet og griller perfekte bøffer og panini sandwichs.

Fordele

 • Stærke 2400w varmeelementer
 • Integreret temperaturcensor
 • LC display
 • Stor grilloverflade
Ulemper

 • Ligger i den dyre ende af prisskalaen
 • Har en høj vægt

Du kan se mere om grillens funktioner i nedenstående præsentationsvideo:


The Adjusta Grill – Panini toaster med 7 indstillinger

Bedste valg hos Elgiganten

 • Gode anmeldelser hos Gastromand

 

The Adjusta Grill

 

Mærket Sage er kendt for at levere produkter af høj kvalitet og The Adjusta Grill er ingen undtagelse. Modellen udmærker sig i test ved at have med god varmefordeling, nem betjening og rengøring. Ifølge Gastromand, så leverer Sage de bedste modeller inden for denne produktkategori og The Adjusta Grill er ingen undtagelse.

Panini toasteren har en 7-trins højde indstilling, så du nemt kan justere hvor meget direkte varme der skal leveres og så den passer præcis til den type mad du tilbereder, hvad enten det er en panini eller en bøf. Som en ekstra sikkerhed, så er det muligt at låse overdelen fast når grillen er lukket og på den måde undgå, at børn åbner grillen under brug.

De formstøbte plader er belagt med en non-stick belægning, som gør både stegning og rengøring nem. Modellen har også en plastik-rende, som kan monteres forrest på grillen, hvor overskydende væske og fedt løber ned. Også denne kan gå i vaskemaskinen.

Grillen er yderst alsidig i brug og du kan anvende den til alt fra spejlæg og pandekager, til panini og bøffer. Du kan nemt justere varmen på grillen, så den passer perfekt til den type mad du ønsker at tilberede.

Med denne model fra Sage får du en topmodel der leverer kvalitet hver gang. Modellen er udformet i børstet rustfrit stål med støbte aluminiumsplader. Den kan både opbevares liggende eller stående på højkant.

Fordele

 • Temperaturen kan indstilles helt op til 450 grader
 • 7 indstillingsmuligheder
 • Du kan indstille grillen præcist til din foretrukne tilberedning
 • Det “flyvende” hængsel trykker ens ned på alle ingredienserne på alle sider
 • Aftagelig drypbakke
Ulemper

 • Varmepladerne kan ikke fjernes og er dermed svære at rengøre

Nedenfor kan du se en kort præsentation af panini grillen og dens funktioner:


Russell Hobbs 1788856 – Panini grill med 180 graders åbning

 • 71/100 point hos det britiske magasin Good Housekeeping Institute
 • Middel vurdering hos det danske forbrugermagasin Forbrugerrådet Tænk

Russell Hobbs 1788856

 

.
Denne panini grill får en god anmeldelse hos det britiske magasin Good Housekeeping Institute. Her scorer den bl.a. 3,5/5 på ”performance” og 4/5 på ”instructions”. Hos det danske forbrugermagasin Forbrugerrådet Tænk får produktet en ”middel” bedømmelse på 53%. Forbrugerrådet Tænk skriver følgende om Russell Hobbs 1788856: ” Grillen er relativ lille og let, og låget kan klappes helt op, så den kan bruges om åben bordgrill”. Den vurderes dog som ”meget god” i forhold til energiforbrug og sikkerhed.

Om Russell Hobbs 1788856

Denne 3-i-1 panini grill er designet i rustfrit stål. Den har plads til 2-3 paninier eller 5 portioner kød til grill eller stegning. Du kan åbne 180 grader til en plan og åben grillflade. Desuden er der indbygget en drypbakke, som opsamler fedt. Denne bordgrill har non-stick plader for at gøre rengøringen nemmere. Desuden finder du en justerbar lås, som giver en jævn tilberedning. 

Bordgrillen viser dig, når den er ”tændt” og ”klar” med sit indikatorlys. Samtidig er der også opbevaringen til ledningen, og effekten er på 1800 watt. Hermed er det en forholdsvis brugervenlig bordgrill. Den kan bruges til de lune sommeraftener, hvor i hellere vil slappe af i solen end at lave mad.

Bordgrillen er lavet i et meget moderne design. Den har et klasisk stållook. Den har dog ikke intelligent tilberedning, og pladerne må du endelig ikke komme i opvaskemaskinen. Alt i alt er dette en lille og effektiv løsning, når du leder efter en bordgrill.

Russell Hobbs 1788856 vs. markedet

Denne bordgrill koster omkring kr. 360,- Du kan godt finde en bordgrill ned til omkring kr. 250,- men de findes fra f.eks. kr. 1.300, – og opad. Derfor er denne panini-maker fra Russell Hubs blandt de billigste på markedet. 

Det betyder ikke, at du går på kompromis med vigtige features som non – stick belægning og en indikator, når bordgrillen er varm. Samtidig har den en effekt på 1800, hvilket er i den høje ende. Derfor anbefaler vi Russell Hobbs 1788856.

Specifikationer ved Russell Hobbs 1788856
 Effekt: 1800 watt
 Non – stick belægning: ja
 Aftagelige dele: Ja
 Indikator når varm: Ja
 Plader tåler ikke opvaskemaskine

Fordele

 • Kan håndtere mad med mange forskellige konsistenstykkelser
 • Er hurtig til at varme op
 • Fås til en overkommelig pris
 • Kan åbnes 180 grader
 • Så du får en flad stegeoverflade til f.eks. bacon og æg
 • Non-stick belægning på varmpladerne
 • Hvilket gør dem nemme at rengøre.
Ulemper

 • Har ingen tænd/sluk knap
 • Varmepladerne kan ikke fjernes
 • Temperaturen kan ikke indstilles efter behov.

Profi Cook PC-501029 – Panini maker med soft-touch håndtag

 • Gode anmeldelser hos det tyske testmagasin Testberichte.de
 • 4,6/5 stjerner fra forbrugerne hos det britiske magasin Amazon.co.uk

 

Profi Cook PC-501029

 

.
Denne Profi Cook får gode anmeldelser fra forbrugerne hos både tyske Testberichte og britiske Amazon. Hos Testberichte er bordgrillen blevet anmeldt i alt 80 gange, imens det hos Amazon er blevet anmeldt alt i alt 710 gange. En glad bruge af produktet skriver: ”Jeg elsker denne panini grill. Den er så hurtig, at du ikke rigtigt behøver vente længe på en grillet cheese-sandwich”.

Om Profi Cook PC-501029  

Med denne Profi Cook kan du helt uden problemer grille både kød, fisk og grøntsager. Fordi du kan have den til at stå inde på køkkenbordet, har du muligheden for at forlænge grillsæsonen. Desuden skal du ikke bruge grillkul, så du kan komme i gang hurtigt og slippe for rengøringen.

Du kan også bruge Profi Cook til at tilberede en panini eller toast. En af fordelene er, at fedtet løber væk med denne bordgrill. Hermed gør du maden mere fedtfattig. Grillen kan foldes ud, så du kan bruge den som stegeplade. Det giver en større overflade at grille på. Du kan også anvende grillen ved at lukke den sammen, så du varmer maden på begge sider.

Den egner sig godt til de større paninier, fordi låget ikke behøver at være helt lukket for at toaste brødet. Ud over dette er grillflades på 23 x 29 cm, og der er en termostat, du kan justere undervejs. Den har en effekt på 2000 watt, hvilket giver en kort stegetid. Du er heller ikke i tvivl om, hvornår grillen er klar. Den har nemlig 2 indikatorlys og et display til at belyse dette.

Profi Cook PC-501029 vs. markedet

Denne bordgrill fra Profi Cook koster omkring kr. 615,- En bordgrill fås i priskategorien kr. 250,- til kr. 3.700, – og opad. Derfor ligger denne bordgril prismæssigt i den lave ende af markedet. 

Du går dog ikke på kompromis med kvaliteten. Bordgrillen har en høj effekt på 2000 watt. Samtidig har den også f.eks. temperaturstyring, som du ikke finder ved alle bordgrills. Derfor anbefaler vi Profi Cook PC-501029. 

Specifikationer ved Profi Cook PC-501029
 Effekt: 2000 watt
 2 indikatorlys og et display til at vise, når grillen er klar
 Materiale i rustfrit stål
 Justerbar termostat
 Mål på grillflade: 23 x 29 cm

Fordele

 • Termostat til indstilling af temperaturen
 • God stor størrelse
 • Varmeisoleret håndtag med soft-touch indbygning
 • Temperatur display
 • Kan åbnes 180 grader for én stor grilloverflade
 • Fedt ledes væk
 • Drypbakke.
Ulemper

 • Ikke en professionel grill
 • Hvormed den ikke er stærk nok til ambitiøse tilberedninger.

OBH Nordica 6928 – Panini grill med aftagelig drypbakke

 • 4,7/5 stjerner i kundebedømmelser hos den danske forhandler Coop.dk

OBH Nordica 6928

 

.
Denne OBH Nordica bordgrill får fine anmeldelser fra forbrugerne hos den danske forhandler Coop.dk. Her er produktet anmeldt i alt 35 gange. En glad forbruger skriver følgende om bordgrillen: ” En rigtig god toaster/grill der er nem at gøre ren”. 

En anden forbruger roser også dette produkt hos Coop.dk: ” Hele familien er glad for toasteren. Den opvarmer hurtigt og er nem at rengøre. Har ikke grillet kød endnu, men det skal da prøves!”

Om OBH Nordica 6928

Vil du gerne lave en lækker sandwich eller panini med både kylling, bacon, salat, tomat og måske lidt rødløg? Så må du ikke glemme at grille brødet og paninien. Det er prikken over i’et. Heldigvis kan denne bordgrill gabe over ret meget – selv den byg-selv sandwich, hvor du stabler lidt for meget i.

Kan du lide din panini med brune grillstriber? Eller foretrækker du et lyst og let grillet brød? Du kan helt selv justere temperaturen, så du får din sandwich grillet lige efter dine ønsker. Du kan selvfølgelig også grille f.eks. bøf og peberfrugt med denne bordgrill. Grillen tilpasser sig også selv efter tykkelsen på det, du griller i den.

Til sidst er bordgrillen også meget nem at rengøre. Den kommer med non-stick belægning. Hvis du bruger drypbakken og den skraber, som medfølger, kan du gøre bordgrillen ren i løbet af meget kort tid. Den kan opbevares stående, og der følger en ledning på 1,2 m med. 

Bordgrillen måler i alt 10,4 x 27,1 x 33,2 cm. Den har en effekt på 2000 watt og én temperaturzone. Pladerne tåler ikke at komme i opvaskemaskinen.

OBH Nordica 6928 vs. markedet

Denne OBH Nordica 6928 bordgrill koster ca. kr. 700,- Hermed er den blandt de billigste bordgrills på markedet. Den er dog meget funktionel. Dette belyser en anmelder af produktet på Coop.dk: ”Fantastisk god funktionalitet. Mange anvendelsesmuligheder og kræver ikke megen plads”. 

Bordgrillen kommer med vigtige funktioner som en justerbar termostat, en grill der tilpasser sig størrelsen på det, du griller samt en drypbakke. Hermed har du alt, hvad du har brug for i en bordgrill til hverdagen.

Specifikationer ved OBH Nordica 6928
 Effekt: 2000 watt
 Non – stick belægning: Ja
 Tåler opvaskemaskine: Nej
 Justerbar termostat: Ja
 Mål på stegeflade: 20 x 22 cm

Fordele

 • Mulighed for at indstille temperaturen
 • Højden på den øverste bageplade kan indstilles
 • Non-stick belægning
 • Aftagelig drypbakke til fedt
Ulemper

 • Ydersiden har en tendens til at meget varm

Severin KG 2392

 • Gode brugeranmeldelser hos Amazon

 

Severin KG 2392

 

 

Panini-grillen Severin KG 2392 har ikke været medtaget i nogen officielle eksperttests, men vi har alligevel valgt at tage denne model med, idet her er tale om en brugerfavorit blandt de forbrugere, der har købt modellen via Amazon. Efter beskrivelsen af produktet ser vi nærmere på, hvad forbrugerne har skrevet om modellen.

Alsidig model

Severin KG 2392 er en moderne bordgrill/panini-grill, som kan anvendes hele året rundt, og som let kan placeres på en hård overflade på bordet. Modellen kan både fungere som almindelig panini-grill og som apparat til forlængelse af grillsæsonen, idet denne model kan anvendes til mange formål.

Det betyder, at man både kan tilberede kød, fjerkræ, pandekager, toast, panini, grøntsager og snacks med mere på modellen, og der kan endda grilles en del ad gangen, da grillarealet ligger på 27 x 24 centimeter.

Severin KG 2392 kan desuden også anvendes helt åbent eller med låget lukket, og det giver mulighed for at kunne tilberede mere mad samtidig.

Belagt med non-stick

Severin KG 2392 har udskiftelige grillplader, hvilket gør rengøringen lettere. Men der vil ofte ikke være meget rengøring på modellen, idet grillpladerne er belagt med non-stick, hvilket betyder, at fødevarerne ikke så let hverken brænder på eller sætter sig fast.

For alsidighedens skyld findes der to sæt plader – nemlig både rillede plader til grill og glatte plader til normal stegning.

Herudover findes der også en smart regulator for temperaturen, så man kan grille ved den temperatur, man foretrækker, og der findes også kontrollamper, der giver signal, når den ønskede temperatur er nået. For en øget sikkerhed findes også en låseanordning til modellen.

Forbrugerne: God på alle parametre

Der findes mange forbrugeranmeldelser af Severin KG 2392 på Amazon, og her fremhæver forbrugerne rigtig mange sider af modellen, som er velfungerende.

Noget af det, som nævnes oftest, er modellens evne til at grille kød rigtig godt, så det bliver mørt og velsmagende, og så nævnes alsidigheden også som et stort plus: Forbrugerne anvender nemlig – med succes – modellen til alt fra pandekager til kød.

Også hurtigheden og rengøringen får ros med på vejen, idet det nævnes, at pladerne bliver rigtig hurtigt varme, og så køler de samtidig også hurtigt ned igen. Herudover sørger den specielle belægning for, at rengøringen bliver let.

Specifikationer ved Severin KG 2392:
Størrelse, anvendeligt areal: 27 centimeter x 24 centimeter
Effekt: 1800 watt
Belægning: Non-stick
Mulighed for temperaturstyring: Ja
Indikator, når indstillet temperatur er nået: Ja 

Fordele

 • To sæt demonterbare
 • Non-stick belagte varmeplader (rillede grillplader og flade stegeplader)
 • Kan åbnes 180 grader for én stor grilloverflade
 • Med temperaturkontrol og indikatorlys.
Ulemper

 • Drypbakken er svær at rengøre.

Nedenfor kan du se en kort præsentationsvideo af Severin KG 2392:


Tristar GR-2853 – kompakt bordgrill

 • 4,5 stjerner af forbrugerne på Google

 

Tristar GR 2849

 

Tristar GR-2853 er blevet anmeldt af forbrugerne på Google, hvor den får 4,5 stjerner. Flere anmeldere roser den for at være lille og kompakt og for at varme hurtigt op. Den mindre størrelse gør selvfølgelig, at grillområdet ikke er det største, men det er rigeligt fint til de fleste formål.

Smart bordgrill
Tristar GR-2853 vil være et godt valg for den forbruger, der ønsker en hel bordgrill, som kan anvendes til rigtig mange formål. Man kan for eksempel tilberede sine paninier på den, men der findes også mange andre brugsformer – blandt andet muligheden for at åbne grillen helt op og tilberede for eksempel kød, fisk, pølser eller grøntsager. Det betyder, at denne model let kan erstatte havegrillen om vinteren eller ved dårligt vejr.

Her er ydermere tale om en solid og robust bordgrill med et kraftigt håndtag og stærk konstruktion, hvilket gør den meget langtidsholdbar. Maskinen er fremstillet i rustfrit stål, hvilket bidrager til robustheden og den lange holdbarhed.

Let at anvende
Tristar GR-2853 vil være et godt valg for den forbruger, der ønsker en kvalitets-panini grill til en overkommelig pris.

Produktet ligger nemlig ikke i den tunge ende af prisskalaen for bordgrille, hvilket gør den mere tilgængelig for flere typer af forbrugere – for eksempel også til førstegangskøbere, der endnu ikke har prøvet en panini grill.

Herudover er maskinen meget let at anvende og nem i brug (både i åben og lukket tilstand), og der findes kun få funktioner at holde øje med. En af disse er den smarte klar-indikator, der viser, når den er varm.

En anden er temperaturstyringen – denne sikrer, at man kan tilberede fødevarerne ved den mest optimale temperatur.

Non stick-belægning
En anden af Tristar GR-2853s fordele er fokusset på en let rengøring. Denne model er nemlig skabt med grillplader med non stick-belægning, hvilket betyder, at maden ikke lige så let brænder på eller sætter sig fast. I stedet vil eventuelle madrester være lige til at fjerne med enkle metoder.

Herudover er det muligt at fjerne pladerne helt, hvis man ønsker det, og herefter kan man enten vaske dem op i hånden eller putte dem i opvaskemaskinen.

Modellen er endvidere skabt således, at man også kan åbne den op 180 grader, hvilket gør, at der ikke vil findes svært tilgængelige steder, hvor madrester kan gemme sig.

Fordele

 • Fås til en overkommelig pris
 • Kan også bruges til kød og fisk
 • Nem at rengøre
Ulemper

 • Har mindre styrke end lignende modeller
 • Er relativ lang tid om at tilberede maden.

Specifikationer ved Tristar GR GR-2853
 Type: Bordgrill
Producent: Tristar
Justerbar indstilling for temperatur: Ja
Varmeindikator: Ja
Højde: 15 centimeter
Bredde: 36 centimeter
Dybde: 36 centimeter
Vægt: 3,9 kilo


Fritel GR2275

 • Billig kvalitetsmaskine med 10 års garanti

Fritel GR2275

 

Med denne Panini grill fra Fritel får du en solid og alsidig kvalitetsmaskine til en god pris og med en god garanti.

Modellen har en 180° funktion, hvilket betyder, at du kan bruge den både som en klassisk grill eller som en bord grill.Så uanset om det er en panini eller en grillet bøf, du har lyst til, så er begge dele muligt.

Overfladen på grillen måler 58×29 cm og selve grillen har justerbar højde, så du kan tilpasse den til store paninier eller sandwich. Varmen indstilles nemt på en justerbar termostat og to kontrollys holder øje med grillen for dig. Grillen har en styrke på 2000 watt, som sørger for hurtig og effektiv opvarmning og tilberedning af dine madvarer.

Modellen er desuden udstyret med et håndtag som forbliver køligt under opvarmning, så grillen nemt kan åbnes og lukkes under brug, uden fare for skader.

Modellen er også rigtig nem at rengøre. Der er en kant på grillen som sørger for, at eksempelvis fedt eller flydende ost bliver opsamlet og ikke løber ud på bordet eller ned i maskinen. Pladerne på grillen har både en non-stick belægning, hvilket både betyder at du sparer fedtstoffet og at de er nemme at tørre over. Hvis det ikke er nok, så tåler de også opvaskemaskine.

Med Fritel GR2275 får du en multifunktionel grill og et prisvenligt alternativ til mange af de dyre modeller på markedet.

Fordele

 • Den øverste varmeplade indstiller sig automatisk til tykkelsen på maden
 • Nem at rengøre
 • Non-stick belægning og aftagelige varmeplade
 • Overskydende fedt og væske opsamles i drypbakken.
Ulemper

 • Ligger i den dyre ende af prisskalaen.

Tefal Optigrill Elite GC750D30 – høj brugervenlighed med touchskærm

 • 4,7 ud af 5 stjerner på Google
 • 4,5 stjerner af Testsieger.de

Tefal OptiGrill GC702D16

 

Med Tefals OptiGrill bliver det nemt at få gode grillresultater og stege den perfekte bøf eller panini. Grillen fra Tefal benytter sig af en særlig teknologi, som producenten selv kalder for “Automatic Sensor Cooking”. Det betyder, at grillen er i stand til at registrere, hvor meget mad der er placeret på grillen samt madvarernes tykkelse og herefter tilpasse temperatur og grilltid.

En lille lampe sørger for, at du nemt kan overvåge tilberedningen og et farveskift indikerer nemt, hvor langt tilberedningen af maden er. Ønsker du eksempelvis at grille bøffer, så tilpasser grillen selv stegetiden efter tykkelse og type af kød og en indbygget stegeindikator fortæller dig, hvornår kødet har nået den ønskede stegegrad. Du vælger grillprogrammet på en smart touchskærm, hvilket er nyt for denne model.

Grillen har desuden non-stick belægning som både gør rengøringen nem og som betyder, at du ikke behøver at bruge fedtstof for at tilberede din mad.

Der er i alt 12 forskellige programmer på grillen, hvor forgængeren kun havde seks. Du skal derfor blot vælge hvilken type mad du lægger på grillen og herefter sørger Tefal OptiGrill for at tilpasse temperaturen til den enkelte type mad og tilberede det perfekt.

Grillen har en overfalde på 600cm2 og er egnet til 2-4 personer. Under selve grillen sidder en drypbakke til opsamling af fedt og vinklede plader som sørger for, at fedt og saft fra maden ikke løber ud på bordet.

Fordele

 • Hel bordgrill
 • Kan både lave toasts men også tilberede kød, fisk og grøntsager
 • Med intelligente sensorer
 • 12 forskellige programmer
 • Smart lys-indikator
Ulemper

 • App virker ikke i alle lande
 • Grillområdet kunne være større

Udvalgte specifikationer:

 • Højde: 16,5 centimeter
 • Bredde: 37 centimeter
 • Dybde: 32,5 centimeter
 • Vægt: 5 kilo 

 


Få det bedste ud af din panini grill

En panini er kort sagt en grillet sandwich. Ordet stammer fra italiensk og referer bogstaveligt talt til en brødrulle, dog bruges panini ofte også til at indikere en helt almindelig sandwich.

Med en god grill til at lave eksempelvis lækre paninier, så er det ingen sag at lave velsmagende sandwiches.  Nedenfor kan du finde to opskrifter på både på velsmagende og nærende sandwiches.


Panini med kylling, pesto og mozzarellapanini kylling pesto mozarella
2 stk.

Forberedelsestid: 15 min

Ingredienser:
2 sandwichbrød
1 kyllingefilet
Basilikumspesto
1 tomat
125 g frisk mozzarella (1 kugle)

Fremgangsmåde:

1) Steg kyllingefileten på en varm pande
2) Skær den stegte kyllingefilet ud i skiver
3) Skær tomaten i skiver
4) Skær mozzarellaen i skiver
5) Del brødet på midten og smør det med pestoen
6) Fordel nu mozzarella, tomat og kylling på brødet, og luk sandwichen sammen
7) Varm din panini-maskine op.
8) Læg sandwichen i maskinen og luk låget. Lad den toaste til din panini er fin sprød. Du kan eventuelt vende den undervejs, hvis der kommer for meget væde ud i maskinen.

Opskriften er lånt hos Louises madblog.


Panini med parmaskinePANINI-PARMASKINE
2 stk.

Ingredienser:
2 store sandwichboller
Olivenolie
2 tomater i skiver
1 mozzarella, 125 g, i skiver
1 håndfuld plukket basilikum
1 pakke parmaskinke, ca. 90 g
Salt og peber

Fremgangsmåde:
Flæk bollerne; dryp dem med olie, og fyld dem med tomater, mozzarella, basilikum og parmaskinke. Krydr med salt og peber, og gril sandwichene på en varm grillpande. Læg gerne en tung pande eller gryde oven på sandwichene, så de kommer i let pres. Gril dem på begge sider, og servér med en salat. Opskriften er til 2 personer.

Opskriften er lånt hos Femina.


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Fiamma GR 6.1 Toaster

 • Professionel sandwich toaster

Fiamma GR 6.1 Toaster

 

Med denne model fra Fiamma får du en helt klassisk panini toaster i professionel kvalitet.

Modellen har en utrolig høj ydeevne og hele 3000W. Overfladen måler 51x43x24 cm, hvilket betyder, at der er ekstra god plads til at lave flere paninier, pølser eller bøffer ad gangen. Grillen varmer hurtigt op og sørger for at holde en stabil og konstant temperatur under brug. Temperaturen indstilles nemt på fronten.

Med denne model får du en effektiv og professional toaster, som tilbereder lækre paninis på kort tid.


Beskrivelse af tests og kilder

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Gastromand.dk 🇩🇰

Gastromand.dk er Danmarks største online community om gastronomi og køkkengrej for mænd. Hos Gastromand hersker en stor interesse og passion for gastronomi og deres mission er at være Danmarks største og bedste community om mad og drikke – af og for mænd. Engang imellem foretager Gastromand.dk også tests, hvilket var tilfældet da de testede The Adjusta Grill og The Smart Grill Pro. Du kan læse hele testen her.

Det danske forbrugerråd Tænk 🇩🇰

Tænk er det danske forbrugerråd, som blandt andet udfører grundige tests af forskellige forbrugerprodukter. I denne omgang er der tale om en test af forskellige bordgrille.

Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link. Fuld adgang til testens specifikke resultater kræver dog abonnement. Hvis man kun ønsker at se resultatet af en enkelt test, kan man købe sig adgang til testene enkeltvis.

Good Housekeeping Institute

Good Housekeeping Institute er et onlinemagasin, som har hovedkontor i New York, USA. De er en del af Hearst Digital Media. Tidligere var Good Housekeeping Institute også et trykt magasin, som første gang udkom i 1885. Deres mission har alle dage været at berette om emner, som enten har offentlig eller privat interesse. Derfor spænder deres emnefelt inden for anmeldelser og artikler også bredt. De anvender både redaktører, ingeniører, forskere og produktanalytikere til at teste og vurdere produkterne.

Good Housekeeping Institutes britiske underafdeling har testet panini-grillen Russell Hobbs 1788856. De giver den 71 points ud af 100 mulige. De fremhæver, at grillen har en god firkantet form til sandwich. At det går hurtigt, når du laver mad i grillen, og at dryppebakken glider ind foran grillen. Til gengæld var de mindre imponeret over, at pladerne ikke kan fjernes, hvilket gør grillen svær at rengøre. Ligesådan nævner de, at pladerne er flade, hvilket medfører, at de ikke dræner optimalt. De nævner også, at ydersiden af grillen bliver meget varm under brug. Ligesådan fortæller de også, at der altid kommer fingermærker på toppen af grillen, da den der belagt med rustfrit stål. Til slut kritiserer de også, at grillen kun har én varmeindstilling, som er meget varm.

Testen er udført: Januar 2015
Du kan se testen her

Testberichte

Testberichte.de er den største, uafhængige, forbrugerportal i Tyskland. Den blev grundlagt i år 2000 og har base i Berlin med ca. 60 ansatte. Siden 2003 har portalen været drevet af Producto GmbH. På portalen bearbejder de testresultater fra mere end 500 tysksprogede magasiner, andre køberes meninger og tilkendegivelser samt teknisk data. Her sammenligner de forskellige produkter. Bagefter formidler de deres resultater i en letforståelig form, hvilket typisk består af placeringer og karakterer. 

Testen er udført: Ikke oplyst
Du kan se testen her

Toaster

Ud over denne Panini grill test, kan du også læse vores artikler som sætter fokus på den traditionelle toaster. Denne artikel samler de toastere på markedet, der har fået bedst anmeldelser i forskellige tests. Vi har undersøgt en lang række testmagasiner, tidsskrifter, ugeblade og aviser, og giver dig dermed et hurtigt og overskueligt overblik over de bedste modeller på markedet.
Vi har undersøgt tests fra både Danmark, Sverige, Norge, England og Tyskland i artiklen, så du kan få det bedst mulige overblik over eksperternes vurderinger.

I artiklen finder du også prissammenligning af de forskellige modeller, så du også kan danne dig et overblik over de billigste priser på markedet.

Du finder ligeledes en lang række gode opskrifter på lækre toasts, som du kan lave både med en panini grill og en traditionel toaster.

Brødrister

Hos Forbrugsguiden finder du også en test af brødristere. I denne brødrister test har vi ligeledes samlet de modeller som har fået de bedste anmeldelser i forskellige tests. Artiklen indeholder også en guide med forskellige gode råd, som er nyttige at vide før du køber ny brødrister.

Selvom du er på udkig efter en panini grill, og ikke en brødrister, så kan artiklen stadig være gavnlig at læse, da du også her finder en række gode opskrifter, som også kan benyttes i din panini grill.

Bagemaskine

Interesserer du dig for madlavning, og har du en stor forkærlighed for brød, så bør du også besøge vores bagemaskine test.
I denne artikel finder du ligeledes en oversigt over de bagemaskiner der klarer sig bedst i test, i en række forskellige ekspert tests. Dermed kan du nemt lave dit eget brød, som er lige til at lægge i panini grillen.

Ud over en oversigt over bagemaskiner, finder du også en guide til bagning af forskellige typer brød, samt en oversigt over hvad man bør overveje, før man køber en bagemaskine.

AvXperten

AvXperten er en dansk webshop, der sælger elektronik og produkter til husholdningen. På produktsiderne kan forbrugerne efterlade anmeldelser af produkterne. De har anmeldt Nedis Panini Grill – læs anmeldelserne her.

 


FAQ

🤩 Hvilke panini grills er de bedste på markedet?

Det kan nogle godt være besværligt at finde frem til, hvilke panini grills der er blandt de bedste på markedet. Derfor får du her to bud på grills, som indeholder nogle rigtig gode egenskaber. Tag derfor endeligt et kig på OBH Nordica Easy Grill 7104 og The Smart Grill Pro.

🤔 Hvad kan jeg tilberede i en panini grill?

Det er faktisk langt fra udelukkende paninier, som du kan tilberede i en panini grill. Du kan også stege for eksempel bacon, kyllingebryst, fisk eller omeletter i grillen, såvel som at du kan tilberede quesadillas, grøntsager, fladbrød mm. Dermed kan du med fordel eksperimentere lidt med din panini grill.

👍 Er en panini grill pengene værd?

Da du kan tilberede langt mere end blot paninier i en panini grill, så kan maskinen helt bestemt være pengene værd – også selvom du ikke spiser paninier hver eneste dag. Du kan tilberede mange forskellige fødevarer i maskinen, hvormed den kan være en fantastisk tilføjelse til ethvert køkken.

🤔 Hvad er forskellen på en toaster og en panini grill?

Selvom en toaster og en panini grill i princippet minder om hinanden, så er en af de store forskelle på dem, at panini grillen er større, såvel som at dens varmeplader ikke er inddelt i individuelle sandwichs. På den måde kan du tilberede flere forskellige og større fødevarer i grillen.

Denne side er anmeldt af: Tobias F. Hedegaard Rating 5/5

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme