Tefal Optigrill test og prissammenligning – Se eksperternes vurdering

Senest opdateret den 0

Denne artikel handler om Tefal Optigrill, som er en alsidig bordgrill, der kan bruges til mange formål – for eksempel til at grille kød, fisk, kylling, grøntsager, sandwich og panini.

Vi har analyseret et stort udvalg af eksperttest, hvor diverse eksperter fra ind- og udland har afprøvet og vurderet Tefal Optigrill. Der er tale om et bredt udvalg af tests, som spænder fra den internationale testside Trustedreviews.com, det britiske Goodhousekeeping.co.uk, teknologisiden Digitaltrends.com og madsiden Thefoodconnoisseur.co.uk samt det danske Idenyt.dk og norske Viivilla.no. Ved nogle af produkterne har vi endvidere inddraget brugeranmeldelser for at få brugernes mening også.

Der findes et par forskellige versioner af Tefal Optigrill, og herudover har vi også medtaget nogle alternative produkter til Tefal Optigrill for at give forbrugeren nogle valgmuligheder.

Hvis man ønsker at læse mere om testene og testkilderne, så findes der til sidst i denne artikel en liste over links til de undersøgelser, som vi henviser til.

I denne artikel får du:
🔸 Overblik over Tefal Optigrill plus de forskellige versioner af modellen
🔸 Alternativer til Tefal Optigrill
🔸 Ideer til opskrifter til Tefal Optigrill plus videodemonstrationer af modellen
🔸 Viden om de forskellige typer grill til indendørs brug
🔸 Gennemgang af de tests, vi har undersøgt samt links til eventuel videre læsning

Bemærk venligst at Forbrugsguiden ikke selv tester produkterne, men vi samler derimod resultaterne af uvildige tests, så forbrugeren nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet. 


Alternativer til Tefal Optigrill:

I det ovenstående har vi gennemgået Tefal Optigrill. I dette afsnit ser vi på alternative modeller til Tefal Optigrill for at danne et bedre helhedsbillede over mulige modeller på markedet. Her er tale om 7 forskellige grille fra forskellige mærker.

OBH Nordica Optigrill

Gode brugeranmeldelser 

OBH Nordica Optigrill

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
799,00 799,00 Læs mere
1.148,00 1.148,00 Læs mere

OBH Nordica Optigrill har ikke været testet officielt af forbrugerråd eller eksperter, men vi har alligevel taget modellen med, da den har fået rigtig mange og gode brugeranmeldelser på forskellige forhandler-sider. Det er især det gode resultat af de grillede fødevarer, som forbrugerne fremhæver, men også alsidigheden og at den let kan erstatte den almindelige stegepande i hverdagen.

Forbrugerne vurderer også, at OBH Nordica Optigrills sensorsystem fungerer rigtig godt.

Kort om OBH Nordica Optigrill

OBH Nordica Optigrill er en indendørs bordgrill fra OBH Nordica, som er skabt til den forbruger, der holder af at kunne grille hele året rundt. OBH Nordica Optigrill skal nemlig bare placeres på køkkenbordet, og så kan den grille en alsidig række af fødevarer. Det inkluderer både bøffer, kylling, svinekød, pølser, burgere, fisk, toast, panini og grøntsager.OBH Nordica Optigrill - alternativ til tefal optigrill

Man løfter bare op i håndtaget og placerer fødevaren på grill-elementerne, og herefter lukker man låget igen.

OBH Nordica Optigrill er udstyret med sensorer, som selv kan måle tykkelsen af fødevaren, og alt, man selv skal gøre, er at angive, om man ønsker fødevaren ”rare”, ”medium” eller ”well done” – herefter indikerer OBH Nordica Optigrill selv, når tilberedningen er slut.

Brug og funktioner

OBH Nordica Optigrills intelligente sensor justerer selv, hvor lang tid fødevaren skal have, efter man har angivet, hvordan man foretrækker for eksempel sin bøf. Der findes 6 præ-programmerede programmer til de forskellige typer af fødevarer, men man kan også vælge den manuelle funktion – den er for eksempel ideel til grøntsager.

OBH Nordica Optigrill er udstyret med store grillplader, som giver 600 cm2 plads til fødevarerne, og det svarer til omkring 2-4 personer. Disse plader er desuden designet således, at de hælder en smule nedad, hvilket gør, at overskydende fedt sorteres fra løbende – det løber blot ned i drypbakken.alternativ til tefal optigrill

Andre fordele

OBH Nordica Optigrill har aftagelige grill-plader, som kan tåle maskinopvask. Pladerne har en nonstick-belægning, hvilket sikrer en højere grad af hygiejne. Stort set alle forbrugerne, der har skrevet en anmeldelse af OBH Nordica Optigrill, anbefaler varmt OBH Nordica Optigrill.

Forbrugerne roser modellen for den høj effektivitet – den holder, hvad den lover – og muligheden for at kunne tilberede så mange typer af fødevarer. Generelt for flere af anmeldelserne forlyder det, at kød på OBH Nordica Optigrill bliver både saftigt og velsmagende – selv det ”well done”-tilberedte kød bibeholder sin saftighed og bliver ikke tørt.

Udvalgte fordele ved OBH Nordica Optigrill:
🔵 Bordgrill med sensor, der måler tykkelse af fødevarerne
🔵 Vælg mellem ”rare”, ”medium” og ”well done”
🔵 Alsidig model som både kan anvendes til kød, fisk, grøntsager, toast og panini
🔵 6 programmer samt manuel funktion

Du kan her se en lille videopræsentation af grillen. Videoen er produceret af OBH:


OBH Nordica Optigrill + XL 

17 ud af 20 point hos svenske Hemhyra.se

OBH Nordica Optigrill + XL

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
1.070,00 1.070,00 Læs mere
1.070,00 1.070,00 Læs mere
1.159,00 1.159,00 Læs mere
1.423,00 1.423,00 Læs mere

OBH Nordica Optigrill + XL har været inkluderet i Hemhyra.se’s test af bordgrille. Hemhyra.se er et svensk boligblad samt onlineplatform inden for boligforhold og forbrugerliv, og her har de svenske eksperter afprøvet og vurderet 8 forskellige modeller.

OBH Nordica Optigrill + XL får i denne test 17 ud af 20 mulige point og får dermed en rigtig flot score – helt i toppen af testen. OBH Nordica Optigrill + XL er dog ikke den mest prisvenlige bordgrill på markedet.

Kort om OBH Nordica Optigrill + XL

OBH Nordica Optigrill + XL er skabt til at kunne få grillet mad indendørs, for eksempel om vinteren eller hvis man ikke orker at slæbe den store udendørs-grill frem. OBH Nordica Optigrill + XL vil også være fordelagtig for den forbruger, som ønsker at grille mange forskellige madtyper, og som ikke har så meget tålmodighed i madlavningen – modellen varmer nemlig for eksempel op på mellem 2-7 minutter afhængig af, hvilken temperatur man ønsker.

OBH Nordica Optigrill + XL er en stor model med en effekt på 2000 watt og kan let tilberede mad til omkring 4 personer.

Brug og funktioner

OBH Nordica Optigrill + XL er udstyret med en sensor, som selv kan vurdere, hvor lang tid maden skal tilberedes afhængig af tykkelsen. Dette gør, at modellen stort set selv klarer hele arbejdet, og man behøver således ikke holde øje med modellen undervejs.

OBH Nordica Optigrill + XL er udformet med grill-plader, som hælder en smule nedad, hvilket sørger for at overskydende fedt løber lige ned i drypbakken. De svenske eksperter fra Hemhyra.se er overordnet set meget begejstrede for OBH Nordica Optigrill + XL. De har vurderet modellen på 4 parametre – kvalitet, funktion, håndterbarhed og design, og OBH Nordica Optigrill + XL scorer højt på alle parametrene.

Højdescoren opnås i kvalitet på 5 ud af 5, hvilket vidner om, at de svenske eksperter er meget tilfredse med OBH Nordica Optigrill + XL.

optigrill_grill

Andre fordele

OBH Nordica Optigrill + XL er udstyret med aftagelige grill-plader. Disse plader kan enten vaskes af i hånden eller i opvaskemaskinen. Pladerne er skabt til at være så hygiejniske som muligt med nonstick-belægning.

Udvalgte fordele ved OBH Nordica Optigrill + XL:
🔵 Får 17 ud af 20 point i test
🔵 Alsidig bordgrill
🔵 Med sensor der måler tykkelse af fødevare
🔵 Aftagelige grill-plader med nonstick-belægning

Her kan du se en videopræsentation af Optigrill + XL. Videoen er produceret af OBH:


Sage – The Smart Grill Pro

5 ud af 6 stjerner hos Gastromand.dk
4 ud af 5 stjerner hos Trustedreviews.com

sage-grill-pro

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
3.499,00 3.027,00 Læs mere
3.334,00 3.334,00 Læs mere
3.498,00 3.498,00 Læs mere
3.726,00 3.726,00 Læs mere
3.726,00 3.726,00 Læs mere

Sage – The Smart Grill Pro er blevet testet hos både danske Gastromand.dk samt internationale Trustedreviews.com, og eksperter fra begge testpaneler er begejstrede for modellen. Sage – The Smart Grill Pro får nærved absolut topkarakterer, og eksperterne vurderer, at her er tale om en rigtig velfungerende bordgrill.

Kort om Sage – The Smart Grill Pro

Gastromand.dk har både afprøvet Sage – The Smart Grill Pro samt en anden model fra samme mærke – nemlig Sage – The Adjusta Grill. De danske eksperter kalder de to modeller for storebror og lillebror, hvor Sage – The Smart Grill Pro er storebror. Det betyder ifølge Gastromand.dk, at man med Sage – The Smart Grill Pro får den helt store oplevelse (dermed også en markant højere pris), som er fordelagtig for den forbruger, som ønsker det bedste af det bedste.

Hvis man er nybegynder, foreslår Gastromand.dk, at man godt kan starte ud med at investere i Sage – The Adjusta Grill. Sage – The Smart Grill Pro er nemlig lidt større og har lidt flere funktioner end dens lillebror. Brug med fordel Sage – The Smart Grill Pro både til bøffer, fisk, kylling, grøntsager med mere.

Brug og funktioner

sage the smart grillSage – The Smart Grill Pro er ifølge eksperterne rigtig flot at se på i et børstet stål-udseende. Et kraftigt håndtag sørger for at åbne og lukke låget, og justeringer og valg findes i højre side (også højdeindstillinger).

Eksperterne har testet, hvor god Sage – The Smart Grill Pro er i brug, blandt andet til at tilberede panini og bøf. Valgfriheden her er stor på Sage – The Smart Grill Pro, hvor man kan vælge imellem flere temperaturer – desuden kan man også indstille temperaturen helt manuelt, hvis man ønsker, og opvarmningen kun tager omkring 5 minutter. Når man steger kød, kan man vælge imellem 4 temperaturer – rare, medium rare, medium og well done, og ifølge eksperterne er dette virkelig et godt tiltag.

Herefter klarer grillen selv arbejdet, og eksperterne vurderer, at kødet bliver grillet helt perfekt – og på meget kort tid endda.

Ønsker du at kunne opleve Sage – The Smart Grill Pro mere visuelt, så se med her når der grilles bøffer og spejlæg:

Andre fordele

Rengøringen på Sage – The Smart Grill Pro fungerer ifølge eksperterne ligeledes let, for maden brænder hverken på eller sætter sig fast – og den kan tåle maskinopvask.

Alt i alt er Sage – The Smart Grill Pro ifølge eksperterne et kvalitetsprodukt, som er skabt til at holde længe, og som laver utrolig god mad.

Udvalgte fordele ved Sage – The Smart Grill Pro:
🔵 Stor og alsidig bordgrill
🔵 Mange temperaturindstillinger og funktioner
🔵 Hurtig tilberedning
🔵 Meget let rengøring


Wilfa Minigrill CG 2000B

14 ud af 20 point hos svenske Hemhyra.se

Wilfa Minigrill CG 2000B

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
499,00 499,00 Læs mere

Wilfa Minigrill CG 2000B har været med i svenske Hemhyra.se’s test af 8 forskellige bordgrille. Wilfa Minigrill CG 2000B får en fin placering i testen med 14 ud af 20 point. Taget i betragtning at denne model er langt mere prisvenlig end flere af konkurrenterne, så er Wilfa Minigrill CG 2000B god kvalitet til prisen.

Wilfa Minigrill CG 2000B vil være et fordelagtigt køb til den forbruger, som blot ønsker en simpel og enkel bordgrill.

Kort om Wilfa Minigrill CG 2000B

Wilfa Minigrill CG 2000B er også mere enkel i udseendet end flere af de konkurrerende modeller og er skabt til at være kompakt og let at betjene. Modellen er designet i børstet stål for et pænt udseende. Wilfa Minigrill CG 2000B har en effekt på 2000 watt, og den er meget alsidig i brug.

Wilfa Minigrill CG 2000B kan både tilberede brød, kød og grøntsager og har en justerbar termostat, som sikrer, at fødevarerne får den korrekte tilberedning.

Man kan bruge Wilfa Minigrill CG 2000B hele året, da modellen også kan bruges indendørs og på flere måder: Man kan både holde låget lukket og åbent – hvis det er åbent, vil der være dobbelt så stor en grill-plads til rådighed.

Brug og funktioner

Wilfa Minigrill CG 2000B’s justerbare termostat gør, at man kan vælge at tilberede sine fødevarer på temperaturer mellem 90 og 230 grader. Eksperterne fra Hemhyra.se er generelt begejstrede for modellen, som er god valuta for pengene.wilfa-602704

Det svenske testpanel har vurderet modellen ud fra 4 parametre – kvalitet, funktioner, håndterbarhed og design – og Wilfa Minigrill CG 2000B får over gennemsnittet på alle parametre.

Især kvalitet og håndterbarhed får næsten topkarakterer, og det viser, at Wilfa Minigrill CG 2000B er en god, men enkel bordgrill. De svenske eksperter savner dog en smule grill-følelse i tilberedningen af kød, men vurderer samtidig at modellen er vældig god til at tilberede pølser.

Hemhyra.se ser også som et stort plus, at Wilfa Minigrill CG 2000B varmer op på kun 4 minutter.

Andre fordele

Wilfa Minigrill CG 2000B roses også for den lette rengøring. Wilfa Minigrill CG 2000B er udstyret med aftagelige grill-plader, som kan puttes i opvaskemaskinen. Pladerne er endvidere belagt med nonstick-belægning, hvilket højner hygiejnen meget, da der så ikke sætter sig så mange madrester fast her.

Udvalgte fordele ved Wilfa Minigrill CG 2000B:
🔵 Enkel og prisvenlig bordgrill
🔵 Justerbar termostat
🔵 Kan bruges åben eller lukket
🔵 God kvalitet og let rengøring med nonstick-belægning på grill-pladerne


Delonghi CGH1012D

delonghi-cgh1012d-multigrill

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
1.209,00 1.209,00 Læs mere
1.210,00 1.210,00 Læs mere

Delonghi CGH1012D har ikke været testet officielt af forbrugerråd eller eksperter, men vi har alligevel taget modellen med, da Delonghi CGH1012D er det velrenommerede mærke Delonghi’s bud på en god bordgrill. Delonghi CGH1012D er desuden en effektiv muliti-grill, som kan bruges til mange forskellige formål. Den ligger nogenlunde i midten af prisskalaen og har flere gode funktioner.

Kort om Delonghi CGH1012D

Delonghi CGH1012D er skabt til på en let måde at få grillede fødevarer året rundt. Derfor er der tænkt på alle aspekter af den indendørs grill-proces, og modellen kan endda bruges til alle måltider. Man behøver nemlig ikke lukke låget, når man anvender Delonghi CGH1012D – for eksempel kan man tilberede morgenbrødet på Delonghi CGH1012D i åben tilstand eller en pizza til aftensmad.

Delonghi CGH1012D har en effekt på 2000 watt, så her er tale om en kraftfuld model.

Brug og funktioner

Delonghi CGH1012D har 6 forskellige funktioner, som gør, at man kan tilberede både kød, sandwich, fisk, grøntsager, brød med mere på modellen. Hertil kommer, at man frit kan indstille de forskellige temperaturer, så de passer til den givne fødevare.Delonghi CGH1012D grill

Delonghi CGH1012D er skabt med kontrolpanelet foran, hvor der både findes et digitalt display, som sikrer en høj grad af overskuelighed samt to drejeknapper, der styrer tilberedningen. Varmefordelingen bliver rigtig god, og det er let at holde styr på tilberedningen via displayet, som angiver den igangværende tilberednings-proces.

Andre fordele

Delonghi CGH1012D er udstyret med aftagelige grill-plader, som tåler maskinopvask, og der medfølger en skraber til at fjerne fedt og madrester.

Herudover så findes der en app til Delonghi CGH1012D til både iOS og Android, som blandt andet giver adgang til en lang række opskrifter samt instruktioner.

Udvalgte fordele ved Delonghi CGH1012D:
🔵 Kan med fordel bruges både åben og lukket
🔵 Til både kød, fisk, kylling, grøntsager med mere
🔵 6 forskellige funktioner og justerbar temperatur
🔵 Tilhørende app som bidrager med opskrifter og instruktioner

Her kan du se en beskrivelse af bordgrillen fra Delonghi. Videoen er udarbejdet af forhandleren Whiteaway:


Fritel Grill-Panini BBQ GR2275

Mange gode brugeranmeldelser 

Fritel Grill-Panini BBQ GR2275

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
663,00 663,00 Læs mere

Fritel Grill-Panini BBQ GR2275 har ikke været testet officielt af forbrugerråd eller eksperter, men vi har alligevel taget modellen med, da den har fået rigtig mange og gode brugeranmeldelser på forskellige forhandler-sider. Forbrugerne fremhæver mange forskellige plusser ved modellen, men det nævnes flere gange, at Fritel Grill-Panini BBQ GR2275 er meget alsidig og kan bruges ved flere måltider – både morgen og aften.

Modellen begejstrer både ved tilberedning af panini og bøffer, så Fritel Grill-Panini BBQ GR2275 har en meget bred spændevidde ifølge brugerne. Fritel Grill-Panini BBQ GR2275 er desuden en prisvenlig bordgrill.

Kort om Fritel Grill-Panini BBQ GR2275

Fritel Grill-Panini BBQ GR2275 er skabt til den forbruger, som ønsker dejlig grillede fødevarer året rundt. Fritel Grill-Panini BBQ GR2275 er en bordgrill, som man kan bruge både i køkkenet og direkte på spisebordet, hvilket vil vække glæde og interesse hos især børnene. Modellen opererer ved 2000 watt, så den er meget effektiv og sørger for hurtigt at have måltidet klar til servering.

Fritel Grill-Panini BBQ GR2275 kan bruges med både låget lukket og åbent, idet modellen har en 180 graders-funktion, som betyder, at man kan lægge låget den anden vej ned, så denne side også udgør en grill-plade.

Brug og funktioner

Fritel Grill-Panini BBQ GR2275 kan både anvendes til for eksempel kød, fisk, kylling, grøntsager, panini eller sandwich. For at kunne tilpasse sig efter tykkelsen på fødevaren har Fritel Grill-Panini BBQ GR2275 en justerbar højdefunktion, så selv store sandwiches eller kødstykker kan grilles på modellen.Fritel Grill-Panini BBQ GR2275 - alternativ til tefal optigrill

Fritel Grill-Panini BBQ GR2275 er også født med en justerbar termostat, hvilket betyder, at man frit kan ændre temperaturen efter hvilken type fødevare plus størrelse, man skal grille.

Fritel Grill-Panini BBQ GR2275 er også skabt til at være brugervenlig, så derfor styres modellen med meget få knapper, og der findes 2 lamper, som udgør kontrollys. Modellen har endvidere et håndtag, som ikke bliver varmt, selv når man griller ved høje temperaturer.

Andre fordele

Rengøringen på Fritel Grill-Panini BBQ GR2275 foregår let og hurtigt, for grill-pladerne er udstyret med en nonstick-belægning, som sørger for, at madrester ikke brænder på og sætter sig fast – de er desuden aftagelige og tåler maskinopvask.

For at sikre en yderligere høj grad af hygiejne så har Fritel Grill-Panini BBQ GR2275 også en kant til opsamling af overskydende fedt.

Udvalgte fordele ved Fritel Grill-Panini BBQ GR2275:
🔵 Prisvenlig bordgrill
🔵 Kan anvendes til både kød, fisk, kylling, grøntsager, panini og sandwich
🔵 Justerbar termostat
🔵 Justerbar højde


OBH Nordica Easy Grill 7104

God vurdering hos Forbrugerrådet Tænk

OBH Nordica Easy Grill 7104

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
399,00 399,00 Læs mere

OBH Nordica Easy Grill 7104 er blevet testet og anmeldt af det danske forbrugerråd Tænk, der er endt med at give grillen en god vurdering.

De har flere positive ting at sige om modellen, men er især begejstrede for, at den er relativ simpel, budgetvenlig, samt at den har et fornuftigt energiforbrug.

Eksperterne fra Forbrugerrådet Tænk bemærker dog, at selvom konstruktionen af OBH Nordica Easy Grill 7104 er udmærket, så er nogle af samlingerne samt de bevægelige led ikke helt optimale.

Kort om OBH Nordica Easy Grill 7104

OBH Nordica Easy Grill 7104 er en enkel og praktisk kontaktgrill, hvor man har mulighed for at grille direkte i køkkenet, hvis man har brug for det.

Modellen er lavet af børstet rustfrit stål og er fremstillet i et enkelt design. Den har desuden en relativ stor overflade, men er samtidig kompakt, hvorfor den er nem at få plads til på køkkenbordet eller i køkkenskabet.

OBH Nordica Easy Grill 7104 har en effekt på 2000 Watt og er fleksibel i brug, da man kan grille næsten hvad som helst med denne model.

Grillen kan både tilberede grøntsager, brød og kød og kommer med en justerbar temperatur, så man kan sikre sig, at de specifikke madvarer bliver tilberedt med den helt rette temperatur.

Man kan bruge OBH Nordica Easy Grill 7104 hele året, da modellen sagtens kan bruges indendørs i køkkenet. På den måde har man mulighed for at få grillmad hele året rundt.

Brug og funktioner

OBH Nordica Easy Grill 7104 er forsynet med grillplader, der har en non-stick belægning, hvorfor det er nemmere at tilberede madvarerne, uden at de brænder på. Det gør det samtidigt også nemmere at rengøre grillen efter brug.

Derudover er OBH Nordica Easy Grill 7104 forsynet med en kontrollampe, der viser, når grillen er klar til brug. En drypbakke opsamler endvidere al overskydende fedt og snavs.

Eksperterne fra Forbrugerrådet Tænk er især glade for betjeningen af modellen, som de mener er meget simpel. Det er derfor en anbefalelsesværdig model, hvis man ønsker at grille indenfor hele året rundt.

Andre fordele

Udover at komme med en non-stick belægning, der gør rengøringen nemmere, så tåler de forskellige dele også at komme i opvaskemaskinen.

Man behøver derfor ikke bruge en masse tid på at gøre grillen ren, da man blot kan putte den direkte i opvaskemaskinen efter brug.

Udvalgte fordele ved OBH Nordica Easy Grill 7104:
🔵 Udstyret med en non-stick belægning
🔵 Kan tilberede forskellige madvarer
🔵 Mulighed for at grille indendørs på køkkenbordet
🔵 Justerbar temperatur samt kontrollampe


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Outlet section for .dk


TriStar GR-2849

God vurdering hos Forbrugerrådet Tænk

TriStar GR-2849

TriStar GR-2849 er blevet testet og anmeldt af det danske forbrugerråd Tænk, der er endt med at give modellen en god vurdering.

De danske eksperter har valgt denne vurdering, da de mener, at den tilbereder forskellige former for madvarer godt, samt at den er nem og hurtig at rengøre.

Forbrugerrådet Tænk finder ikke mange ulemper ved TriStar GR-2849. De nævner dog kort, at nogle af maskinens dele virker lidt for plastikagtige, samt at noget af designet ikke er optimalt. Til gengæld er grillen effektiv i forhold til tilberedning af alt lige fra kød til grøntsager og ost.

Kort om TriStar GR-2849

TriStar GR-2849 er en bordgrill, hvor man har mulighed for at grille et væld af forskellige madvarer. Man kan både grille en sandwich, grøntsager, kylling, laks eller noget helt andet.

Modellen er fremstillet af rustfrit stål og kommer i et enkelt og simpelt design, så den sagtens kan blive stående fremme på køkkenbordet.

Med TriStar GR-2849 kan man klappe bordgrillen helt op, så den kan bruges ligesom en åben bordgrill. Grillens låg er ydermere også produceret i rustfrit stål og kan åbnes 180 grader, så man nemmere kan tage madvarerne både ind og ud af grillen.

Brug og funktioner

TriStar GR-2849 har en motoreffekt på 2000 Watt, hvorfor man kan benytte den til et væld af forskellige madvarer. Derudover kommer TriStar GR-2849 med aftagelige grillplader med en non-stick belægning.

Non-stick belægningen sørger for, at maden ikke lige så nemt brænder på, samt at det er nemmere at rengøre modellen efter brug. Med de aftagelige grillplader er det ligeledes nemmere at rengøre modellen, da disse blot kan tages af og puttes direkte i opvaskemaskinen. Forbrugerrådet Tænk er især begejstrede for rengøringen af modellen, da denne kan klares nemt og hurtigt på grund af de forskellige funktioner.

Endvidere kommer TriStar GR-2849 med en justerbar temperatur samt et indikatorlys. Mens temperaturstyringen sikrer, at man kan vælge den optimale temperatur afhængig af madvarerne, sørger indikatorlyset for, at give besked om, når grillen er klar til brug.

Andre fordele

TriStar GR-2849 er forsynet med to grillplader, hvorfor man har godt med plads til at tilberede ens madvarer.

Derudover er modellen forsynet med non-slip fødder, så grillen står stabilt og robust på køkkenbordet. Man behøver derfor ikke blive stående ved siden af for at holde i den, da grillen ikke vil glide nogle vegne.

TriStar GR-2849 er yderligere udstyret med en aftagelig bakke, et integreret fedt drypsystem samt integrerede håndtag. Med det integrerede drypsystem bliver al overskydende fedt og snavs opsamlet i den aftagelige bakke, så man nemt og hurtigt kan rengøre denne efter brug.

Udvalgte fordele ved TriStar GR-2849:
🔵 Justerbar temperatur og indikatorlys
🔵 Kommer med aftagelige grillplader med non-stick belægning
🔵 Udstyret med et integreret drypsystem
🔵 Kan anvendes ligesom en åben bordgrill


Tefal Optigrill

✅ Anbefalet hos Idenyt.dk
✅ 4 ud af 5 stjerner hos Trustedreviews.com
✅ Anbefalet hos Thefoodconnoisseur.co.uk
✅ 4,5 ud af 5 stjerner Digitaltrends.com
✅ 76 ud af 100 point hos Goodhousekeeping.co.uk
✅ Anbefalet hos Viivilla.no

Tefal Optigrill

 

Tefal Optigrill er blevet testet af en lang række eksperter fra flere forskellige lande for at se på, hvordan modellen fungerer – både i forhold til selve tilberedningen af fødevarer, men også anvendelighed, brugervenlighed og rengøring. Alle ekspertkilderne er positivt indstillede over for Tefal Optigrill, som får langt flere plusser end minusser.

Tefal Optigrill i korte træk

Tefal Optigrill er en digital bordgrill, som er skabt til at tilberede mange former for kød, fisk, grøntsager og sandwich, uden at man behøver at holde opsyn. Dette kan lade sig gøre, da Tefal Optigrill har intelligente sensorer, der kan måle og vurdere tykkelsen af fødevaren samt mængden, og derefter kan grillen selv justere tilberedningstiden.

Tefal Optigrill kan også anvendes til frosne fødevarer og har 6 programmer til forskellige typer af mad. En farve-lysindikator giver et overskueligt overblik over, hvor langt i tilberedningsprocessen, man er kommet.

Se med her når Tefal selv demonstrerer modellen:

Udseende og design

Tefal Optigrill ligner lidt en avanceret toastmaskine, hvor låget sænkes ned over. Princippet er også det samme, for det er meningen, at kødet blot skal placeres på grill-pladerne, og så skal låget lukkes ned over. Når man skal lukke låget, gør man det med det store og solide håndtag, hvor der findes flere knapper og en indikator for, hvor færdig-tilberedt fødevaren er.

Eksperterne er begejstrede for den gode kvalitet i designet, og hængslerne føles stærke og meget stramme. Hængslerne tillader, at man kan få placeret de øverste grill-plader fladt over fødevaren afhængig af dennes størrelse, hvilket giver en mere ensartet tilberedning.optigrill

Grill-pladerne er aftagelige og tykke for at holde godt på varmen, og en nedadgående hældning sørger for at frasortere unødvendigt fedt. Herunder findes også en drypbakke med en meget stor kapacitet og påsættes direkte på grillen, hvilket sikrer, at man undgår svineri.

Modellen er desuden designet i en pæn sort farve med lyse detaljer og kontrolpanelet foran. Eksperterne skriver hertil, at Tefal Optigrill er meget enkel at anvende, idet der kun er få knapper og indikatorer på kontrolpanelet, man skal holde øje med og bruge.

Man skal blot vælge type af fødevare, og hvordan det skal steges (”rare”, ”medium” og ”well done”), og så bliver man varskoet af farve-lysindikatoren med tilhørende bip, når temperaturen er nået (man kan også følge med i processen via farve-lysindikatoren undervejs).

Sådan anvendes Tefal Optigrill

Flere af eksperterne har afprøvet Tefal Optigrill i praksis for at finde ud af, hvor god en grill, modellen er. Det inkluderer blandt andet teknologi-siden Digitaltrends.com, som har afprøvet, hvordan Tefal Optigrill håndterer en frossen bøf – de nævner nemlig til sammenligning, at hvis man smider en frossen bøf på en udendørs-grill, vil man næsten altid få en bøf, der er rå i midten og brændt udenpå.Tefal-Optigrill-anmeldelse

Testpanelet fra Digitaltrends.com startede med at tænde for modellen og dernæst trykke på ”Steak”-knappen og dernæst indstillingen ”Frozen” (frost). Herefter viser en farveindikator på Tefal Optigrill, hvor langt i processen man er nået – under forvarmningen er den pink og skifter til blå med et bip, når den er klar til at grille bøffen. Ifølge eksperterne tager forvarmningen kun omkring fem minutter, og herefter kan man lægge bøffen på og lukke låget.

Så begynder tilberedningen, og når bøffens temperatur indeni svarer til ”rare” (115 grader), så bliver Tefal Optigrill gul – det tager omkring 15 minutter. Eksperterne lader bøffen få lidt længere tid, og efter et par minutter når bøffen op på ”medium” (150 grader) med orange lys-indikator, hvor den tages ud. Herefter er det tid til at smage bøffen for eksperterne, og de vurderer med stor begejstring, at både smag og kvalitet er rigtig god.

Herudover har eksperterne også prøvet at grille pølser og sandwich på Tefal Optigrill, og vurderingen lyder, at disse fødevarer også bliver utroligt vellykkede – og på kort tid.

Hvis du ønsker at se med egne øjne, hvordan man tilbereder oksekød, så se med her når Tefal demonstrerer, hvordan man tilbereder Filet Mignon:

Eksperterne vurderer, at Tefal Optigrill alt i alt lover, hvad den holder – man skal dog være opmærksom på, at den tilberedte fødevare helst skal have samme tykkelse hele vejen igennem for det bedste resultat.

Vær også særlig opmærksom hvis du vælger at tilberede kød med ben – for eksempel en rib-eye steak – for benene kan påvirke den sensor, der måler tykkelsen på Tefal Optigrill.

Rengøring

Tefal har også taget hensyn til rengøringen på Tefal Optigrill, idet modellens grill-plader i både top og bund kan fjernes med et tryk på en enkelt knap. Nonstick-belægningen sikrer, at madrester har svært ved at sætte sig fast på pladerne, og de gøres let rent med vand og en opvaskebørste.

Tefal skriver desuden selv, at grill-pladerne på Tefal Optigrill kan tåle opvaskemaskine.

Eksperterne kommenterer, at rengøringen i praksis faktisk er let, og det gælder også rengøringen af drypbakken, som nemt fjernes og rengøres. Resten af Tefal Optigrill forbliver mere eller mindre ren under tilberedningen, da eventuelle sprøjt kun rammer grill-pladerne.

Andre fordele

Med Tefal Optigrill medfølger desuden en manual og et stort opskriftshæfte med farverige billeder af mulige retter.

Specifikationer af Tefal Optigrill:

🌀 Mål: 37 cm (b), 16,5 cm (h), 32,5 cm (d)
🌀 Vægt: 5 kilo
🌀 Antal programmer: 6 – burger, kylling, bacon, pølser, kød og fisk. Herudover også manuelle indstillinger plus frost.
🌀 Inklusiv drypbakke: Ja
🌀 Inklusiv manual: Ja
🌀 Maskinopvask: grill-plader og drypbakke
🌀 Antal portioner: 4 ad gangen
🌀 Antal grill-plader: 2
🌀 Lysindikator: Ja, i farver: Pink ved forvarmning, blå ved klar, gul ved ”rare”, orange ved ”medium”, rød ved ”well done”
🌀 Lyd: Bipper, når ønsket temperatur er nået

Udvalgte fordele ved Tefal Optigrill:
🔵 Kan både bruges til kød, fisk, grøntsager og sandwich – også direkte fra frost
🔵 Hurtigt og smagfuldt resultat
🔵 Med sensorer, der måler tykkelse på fødevaren
🔵 Farve- og lydindikator for temperaturmåling


Forskellige versioner af Tefal Optigrill

Der findes tre forskellige Tefal Optigrill-modeller, og i dette afsnit vil vi kort gå hver af de tre modeller igennem.

Tefal Optigrill GC702D

Tefal Optigrill GC702D

Tefal Optigrill GC702D har en effekt på 2000 watt og er skabt til hurtigt at tilberede et måltid til forbrugeren. Tefal Optigrill GC702D har 6 forskellige programmer samt en optøningsfunktion, hvilket betyder, at man kan tilberede fødevarer direkte fra fryseren.

Tefal Optigrill GC702D er dermed en alsidig bordgrill, som både kan anvendes til kød, kylling, fisk, grøntsager, sandwich med mere, og modellen har en justerbar termostat for at finde den bedste temperatur til hver fødevare – modellen bipper desuden, når fødevaren er færdigtilberedt, mens en LED-indikator lyser.

Tefal Optigrill GC702Ds nøgleord er lethed og bekvemmelighed for forbrugeren, for modellen er desuden født med nonstick-beklædte grill-plader, som sikrer, at madrester ikke sidder fast – grill-pladerne er desuden aftagelige og tåler maskinopvask. Tefal Optigrill GC702D kommer også med en drypbakke, som tager sig af overskydende fedt under tilberedningen.

Der medfølger både manuel og opskriftsbog med Tefal Optigrill GC702D, som er en meget avanceret bordgrill. Derfor er modellen heller ikke en helt prisvenlig bordgrill.


Tefal Optigrill Plus GC712D

Tefal Optigrill Plus GC712D

Tefal Optigrill Plus GC712D er seriens plus-model, som derfor også er lidt dyrere end de andre modeller. Tefal Optigrill Plus GC712D er en kraftig bordgrill på 2000 watt, som er skabt til den forbruger, som ønsker en premium-bordgrill, der både kan bruges sommer og vinter.

Tefal Optigrill Plus GC712D har teflon-behandlede grill-plader, som er skabt til at sikre den bedste tilberedning af fødevarerne – det gælder både, når man griller kød, kylling, fisk, grøntsager eller sandwich. Tefal Optigrill Plus GC712D har også en justerbar termostat, som man kan ændre på, alt efter hvilken temperatur man ønsker – den medfølgende opskriftsbog kan med fordel også anvendes til at lære grillen at kende, og hvordan man bedst tilbereder sine fødevarer på grillen.

Tefal Optigrill Plus GC712D er endvidere en overskuelig bordgrill med en indbygget tænd-/sluk-knap og et godt hængslet låg. Tefal Optigrill Plus GC712D kan anvendes direkte på bordpladen og sviner ikke, når man griller. Kun grill-pladerne bliver tilsølede, men eftersom de har en nonstick-belægning, så er det begrænset, hvor mange madrester der kan sætte sig fast her – disse plader kan i øvrigt tåle maskinopvask.


Tefal Optigrill GC702D16

Tefal Optigrill GC702D16

Tefal Optigrill GC702D16 er skabt til at gøre det så let som muligt at få grillet sine fødevarer perfekt. Tefal Optigrill GC702D16 er dermed en avanceret model med sensorer, der selv tilpasser tilberedningstiden, og man kan selv vælge, hvordan maden skal steges. Derefter gør Tefal Optigrill GC702D16 selv arbejdet og indikerer tydeligt, når maden er færdigtilberedt.

Tefal Optigrill GC702D16 kan anvendes til mange typer fødevarer – lige fra oksebøffer til kylling, fisk, grøntsager og sandwich, og ydermere sikrer man med Tefal Optigrill GC702D16, at man får et sundt måltid: På grund af Tefals unikke nonstick-belægning behøver man nemlig ikke tilføje fedtstof til grillen. Og det overskydende fedt, der dannes under tilberedningen af for eksempel bøffer, sorteres automatisk fra med det samme og løber ned i drypbakken.

Grill-pladerne er aftagelige og tåler maskinopvask for en let rengøring.

Tefal Optigrill GC702D16 har endvidere 6 forskellige tilberedningsprogrammer plus en manuel funktion.

Læg mærke til at på grund af Tefal Optigrill GC702D16s gode kvalitet og mange funktioner, så er modellen ikke en billig bordgrill.


Outlet section for .dk

 

Ideer til opskrifter

I dette afsnit bringer vi nogle forslag til opskrifter, som er gode og lette at lave på bordgrillen. Her er tale om lidt af hvert – panini med kylling, edamame-bønner på grillen og grillede asparges med hvidløgssmør.

Panini med kylling, pesto og mozzarellapanini-pesto

Ingredienser:
🔸 2 sandwichbrød
🔸 1 kyllingefilet
🔸 Basilikumpesto
🔸 1 tomat
🔸 125 gram frisk mozzarella

Sådan gør du:
1:
Steg kyllingefileten og skær den i skiver
2: Skær tomaten og mozzarella i skiver
3: Del brødet og smør brødet med pesto og fordel herefter kyllingen, tomaten og mozzarellaen på brødet og luk den sammen til en sandwich
4: Varm bordgrillen op, og læg herefter sandwichen på grillen. Luk låget og vælg gerne en indstilling for sandwich/panini, hvis muligt. Hvis ikke – så læg mærke til hvornår den er ved at være sprød i kanten

Ønsker du at se den originale opskrift, så kan du finde den på Louisesmadblog.dk.


Grillede edamame-bønnergrillet edamame

Ingredienser:
🔸 1 pose frosne edamame-bønner (350 gram)
🔸 Olivenolie
🔸 Salt i flager
🔸 Citronbåde

Sådan gør du:
1:
Kom bønnerne i en skål og hæld kogende vand over. Hæld derefter vandet fra igen
2: Vend bønnerne i olie og salt
3: Tænd bordgrillen og lad låget stå åbent, og grill bønnerne 5-7 minutter – de er færdige, når spidserne ændrer farve
4: Server med citronbåde til

Ønsker du at se den originale opskrift, så kan du finde den hos Madbanditten.dk.


Grillede asparges med hvidløgssmør, parmesan og ristede mandleropskrift til optigrill

Ingredienser:
🔸 1 bundt asparges
🔸 50 gram blødt smør
🔸 2 fed finthakket eller revet hvidløg
🔸 50 gram fintrevet parmesanost
🔸 2 spsk. citronsaft
🔸 1 håndfuld ristede, hakkede mandler
🔸 Salt og peber

Sådan gør du:
1:
Bland smør, parmesan og hvidløg sammen
2: Hak enden af aspargesene af
3: Tænd bordgrillen og fordel smør-blandingen på aspargesene. Læg dem derefter på den åbne grill og lad dem gerne syde i smørret
4: Når aspargesene er færdiggrillede, server da med citronsaft, salt og peber samt drys lidt ekstra parmesan og hakkede mandler over

Ønsker du at se den originale opskrift, så kan du finde den hos Madbanditten.dk.


Video-demonstrationer: Se hvilke retter Tefal Optigrill kan tilberede

I dette afsnit vil vi se nærmere på, hvordan det fungerer at tilberede forskellige fødevarer på Tefal Optigrill. Vi gør det på en visuel måde, hvor man i videoer kan se eksperterne anvende grillen og vise alsidigheden frem. Vi har udvalgt nogle af de fødevarer, som man oftest vil komme til at tilberede på Tefal Optigrill.

Cheeseburger på Tefal Optigrill

Se med her når Tefal UK demonstrerer, hvordan man tilbereder en velsmagende og saftig bacon-cheeseburger på Tefal Optigrill:


Kylling på Tefal Optigrill

Se med her når Tefal UK viser, hvordan man bedst anvender Tefal Optigrill til at tilberede kyllingebryst med honning-hoisin-marinade:


Bacon på Tefal Optigrill

Denne video viser, hvordan eksperterne fra Tefal UK selv tilbereder bacon, så det bliver både sprødt og knasende:


Laks på Tefal Optigrill

I denne video demonstrerer eksperterne fra Tefal UK, hvordan man med succes tilberede en saftig og velsmagende laks med dildsauce:


Pølser på Tefal Optigrill

Grill og pølser hænger unægtelig sammen. Derfor viser denne video, hvordan man tilbereder pølser på Tefal Optigrill. For en gourmet-version af pølserne har Tefal UK her valgt en opskrift på en æble-cheddar-pølse:


Guide: Lær forskellen at kende på de forskellige indendørsgrill-typer

Der findes flere typer af apparater til indendørs grill og lignende tilberedningsmetoder – både en bordgrill, raclette og fondue. Det kan være lidt svært at finde ud af forskellene på disse, så her har vi samlet en lille guide med kendetegn fra hver af de tre typer:

Bordgrill:

En bordgrill er, som navnet indikerer, en grill, der er designet til at stå på køkkenbordet – eller spisebordet, hvis man vil. En bordgrill er især fordelagtig i de kolde måneder, når det er svært at komme udenfor og grille på udendørsgrillen med kul.

En bordgrill tilsluttes blot via strøm og ligner lidt en toast-maskine. Man kan åbne låget, og så kan man enten vælge at grille fødevaren med eller uden låg. Ligesom på en udendørs-grill kan man grille et væld af fødevarer på en bordgrill – lige fra bøffer, pølser, fisk, kylling og grøntsager samt panini og sandwich – og så smager maden som på en sommerdag.

Nogle bordgrille er så avancerede, at de har særskilte programmer til hver enkelt fødevare, og mange modeller kan endda anvendes til frosne fødevarer også.

Raclette:

Racletten stammer oprindeligt fra Schweiz i forbindelse med indtag af ost. I dag man kan købe en raclette til spisebordet, og den er udformet som en rund plade med en varme-plade på toppen – denne del fungerer som en almindelig grill, hvor man kan tilberede kød eller grøntsager.

Herunder findes der endnu et varme-aggregat, som er skabt til, at man stikker små tallerken-spatler med håndtag herind, hvori der er placeret en fyldende masse – for eksempel flydende omelet-dej med fyld efter egne præferencer (for eksempel broccoli eller bacon). Efter en rum tid bliver dejen fast og til at spise.

Racletten er en social måde at indtage sin mad på, for det er meningen, at gæsterne eller familien selv tilbereder deres egen mad sammen direkte ved spisebordet.

Fondue:

Fondue har også oprindeligt med Schweiz og ost at gøre, hvor man smeltede en blanding af ost og vin i en særlig gryde direkte ved bordet. Man spiser så oste-blandingen ved at spidde brødstykker på en lang gaffel og dyppe brødet direkte ned i osten.

Fondue har haft sin storhedstid for år tilbage men er stadig en social og andeledes måde at spise sin mad på. I dag er der også blevet udviklet lidt på konceptet, og det har resulteret i blandt andet chokolade-fondue, som principielt fungerer på samme måde – bare med et stykke frugt i stedet for brød og chokolade i stedet for ost.


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

🤩 Hvem har testet Tefal Optigrill?

Idenyt.dk, Trustedreviews.com, Thefoodconnoisseur.co.uk, Digitaltrends.com, Goodhousekeeping.co.uk og Viivilla.no

🤓 Hvordan er Tefal Optigrill blevet testet?

Bordgrillen er primært blevet testet ud fra dens grilning og brugervenlighed. Derudover er der også blevet set på den konstruktionskvalitet, energiforbrug og sikkerhed.

🤔 Hvordan vælger jeg den rigtige model?

Det er anbefalet, at du ser efter en model, hvor du selv kan justere grillens temperatur. Det er også en god idé at vælge en model med non-stick belægning og aftagelige grillplader, da det gør rengøringen betydeligt nemmere.


Tefal Optigrill test – disse kilder har vi brugt:

Gastromand.dk 🇩🇰

Gastromand er et dansk mandemagasin med fokus på alt inden for gastronomiens verden set med mænds øjne. Det indebærer både madtrends, opskrifter, restauranter, kogebøger og køkkengrej med mere. Gastromand har her testet to Sage-bordgrille. Ønsker du at læse mere, kan du besøge Gastromands hjemmeside her.

Digitaltrends.com 🇺🇸

Digitaltrends.com er en amerikanske teknologi-side, hvis hovedformål er at guide og navigere forbrugerne gennem den digitale verden. Siden skriver både om nyheder, guides, artikler og laver videoer til formålet, plus de tester forskellige elektroniske forbrugerprodukter som fjernsyn, computere, telefoner med mere. Her har siden testet Tefal Optigrill. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.

Forbrugerrådet Tænk 🇩🇰

Det danske forbrugerråd Tænk tester og anmelder et hav af forbrugerprodukter, hvorefter de videregiver resultaterne af deres test til forbrugerne. Man kan derfor læse anmeldelser af alt lige fra køleskabe til vaskemaskiner samt en bordgrill. Her har Forbrugerrådet Tænk testet flere forskellige bordgrill såsom TriStar GR-2849 og OBH Nordica Easy Grill 7104. Du kan læse hele anmeldelsen af begge modeller her.

Vær opmærksom på, at det kræver et betalt abonnement for at få adgang til hele testen.

Goodhousekeeping.co.uk 🇬🇧

Det britiske Good Housekeeping Institute, hvor man som forbruger kan finde både viden, information og vurderinger af forskellige hus-, hjem- og haveprodukter. Goodhousekeeping.co.uk foretager nye tests lidt ad gangen og vurderer produkterne ud fra funktionalitet, brugervenlighed, miljøvenlighed og pris. Her har siden testet Tefal Optigrill. Ønsker du at læse mere, kan du besøge siden her.

Hemhyra.se 🇸🇪

Hemhyra.se er boliglejersammenslutningen i Sveriges medlemsblad og er det største bolig- og forbrugerblad i Sverige med over 30 medarbejdere, der afdækker forskellige aspekter af lejeboligforhold og forbrugerliv. Det er Hemhyra.se’s mission at skabe overskuelighed for borgerne og sørge for at skabe viden omkring lejeboligforhold og forbrug. Her er der tale om en test af 8 forskellige bordgrille. Du kan læse hele artiklen her.

Idenyt.dk 🇩🇰

Idenyt er et dansk blad omhandlende alt inden for hus og have med masser af tips og tricks. Idenyt husstandsomdeles med posten og har et oplag på knap 1,7 millioner eksemplarer – dermed et det et af Danmarks mest læste blade. Idenyt udkommer 10 gange om året og omdeles til villaer og rækkehuse. Her er der tale om en test af Tefal Optigrill. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.

Thefoodconnoisseur.co.uk 🇬🇧

Den britiske mad-side Thefoodconnoisseur.co.uk er en gastronomisk vejledning og rejse ind i gastronomien, hvor mad fra hele verden behandles. Siden handler også om livsstil og rejser blandet med mad, og navnet ”connoisseur” henviser til en person, som har et stort kendskab til finere kunst og gastronomi, og som fungerer som en ekspert inden for området. Her er der tale om en test af Tefal Optigrill. Ønsker du at læse mere, kan du besøge hjemmesiden via dette link.

Trustedreviews.com 🇬🇧

Trustedreviews.com er en international side, der foretager en lang række ekspertundersøgelser og -tests af de nyeste elektroniske forbrugerprodukter. Det er Trustedreviews.com’s virke at give de besøgende den nyeste og bedste viden om produkterne og sørge for, at de er godt informerede om produkterne, før de investerer i dem. Her har Trustedreviews.com testet Tefal Optigrill. Ønsker du at læse mere, kan du besøge siden her.

Viivilla.no 🇳🇴

Norske Viivilla.no er den norske udgave af boligmagasinet ”Vi i Villa”, som er reklamefinansieret og udgives af Bonnier Media. Magasinet har et oplag på 1 million eksemplarer og opfattes som Norges største og mest læste boligmagasin. Magasinet omdeles med posten og distribueres 6 gange om året ud til forbrugerne. Magasinet har også en online-side. Her er der tale om en test af Tefal Optigrill. Ønsker du at læse hele denne test, så kan du klikke her.


Andre relevante tests:

Hos Forbrugsguiden har vi også udarbejdet en række andre artikeler, som måske kunne have interesse for dig.
I vores Panini grill test kan du se en oversigt over testvindende modeller. Her gennemgår vi hvad eksperterne siger om de forskellige modeller. Vi giver dig naturligvis også prissammenligning af de forskellige modeller, samt en række gode opskrifter.

Hvis du er interesseret i spændende måder at tilberede kød på, så kan du med fordel læse vores Sous Vide test, hvor vi har samlet en række af de bedste maskiner på markedet, ud fra eksterne eksperters vurderinger. Vi giver dig også en række forskellige opskrifter, samt en guide der omhandler hvordan du bedst muligt tilbereder kødet.

En af de mest populære madlavningsmaskiner i øjeblikket er Tefal Actifry. Denne maskine fra Tefal gør det nemt og hurtigt at tilberede fedtfattig mad, da maskinen bruger en varmluft teknologi. Denne teknologi gør at du kan tilberede eksempelvis pommes frites med et fedtindhold på under 3 procent. I artiklen giver vi dig både en række alternativer til Tefal Actifry, samt en række gode opskrifter. Som i alle andre artikler har vi også her samlet en række forskellige tests, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over hvordan maskinen bliver bedømt af eksperterne.

Hvis du er interesseret i Actifry teknologien, så kan du med fordel også læse vores Airfryer artikel. I denne artikel samler vi en række Airfryers og giver dig overblikket over hvordan de bliver bedømt i forskellige tests. Også her får du gode opskrifter, gennemgang af alternative modeller og prissammenligning af de forskellige produkter på markedet.