Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund research..., men vi afgrænser os primært til produkter tilgængelige på prisportaler eller annonceplatforme. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Oplistningen er ikke et udtryk for en rangering af produkter, og annonceaftaler kan påvirke placeringen og udvælgelsen af vores produkter – læs mere her. Læs mere

SCO elcykler test-guide: En grundig gennemgang af de bedste SCO elcykler til damer og herrer

Har du brug for mere fart i pedalerne og færre svedperler på panden? Så bør du overveje en SCO elcykel. Vi har udført research-arbejdet for dig, så vi i vores artikel kan præsentere dig for vores bud på 2 af de bedste modeller.

Vi gennemgår elcyklerne én for en, så du på en let og overskuelig måde kan få information om alt det vigtige. Det gælder både, hvad eksperterne mener, og hvad der er værd at vide om alt det praktiske.

OBS: Vores artikel fremhæver i øjeblikket kun 2 produkter, da tidligere udvalgte produkter enten ikke er tilgængelige længere eller er udsolgte. Vi er opmærksomme på problemet og er i fuld gang med at lave ny research, så du kan få et overblik over de bedste produkter på markedet inden længe - de er lige om hjørnet.
test-guiden

En test-guide, som denne, er en artikel, der analyserer produkter via en gennemgang af bl.a. anmeldelser og tests.

De 2 bedste sco elcykler i test-guiden 2024:

Vores fremgangsmåde

icon

Sådan vurderer og udvælger vi produkter

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vores research-team vurderer produkterne på parametre som:

  1
 • Produkttests fra ekspertkilder og forbrugermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser af produktet
 • 3
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker

Ovenstående bliver holdt op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men nærmere en gennemgang af nogle af de bedste produkter til forskellige behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Læs om vores tilgang

Anmeldelser

award

SCO Premium E-Trekking » 9.999 Kr. hos Bilka lige nu (samarbejde med Pricerunner)

elcykel med lang rækkevidde

SCO Premium E-Trekking
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Forbrugsguidens vurdering

SCO Premium E-Trekking 28 er en elcykel, der tilbyder dig mange forskellige fordele. CYCLEPLAY-displayet giver nøjagtige oplysninger om din hastighed, og om hvor meget strøm der er tilbage, mens moment-føleren sikrer dig en jævn kørsel, samt en responsiv acceleration. Stellet gør, at elcyklen egner sig godt til pendling i byen, og overordnet giver dig en god komfort og oplevelse. Vi synes dog, det er værd at bemærke, at elcyklen ligger i en højere prisklasse. Men på trods af det gør de ekstra funktioner, og den samlede kvalitet, elcyklen til en oplagt mulighed for dig, der gerne vil investere i en pålidelig elcykel, som gør din hverdag nemmere.

Så hvis du søger en elcykel med en solid funktionalitet og et godt design, selv til en lidt højere pris, kan du sagtens smide SCO Premium E-Trekking 28 øverst på din liste.

Fordele

 • pros CYCLEPLAY-display
 • pros Shimano Deore 10 udvendige gear
 • pros City-bike stel

Ulemper

 • cons I en højere prisklasse

Specifikationer

 • Maks. hastighed: 25 km/h
 • Rækkevidde: 200 km
 • Motorkraft: 250 W
 • Opladningstid: ?
 • Maks. vægt: ?
 • Rammemateriale: Aluminium
 • Gear: 10

SCO Premium E-Trekking kommer med en central motor, hvilket giver dig en nærmest overlegen stabilitet på tværs af forskellige terræner, mens det sikrer en behagelig vægtfordeling, hvilket gør den ideel til dig, som er aktiv, og som sætter pris på en blanding af power og et fysisk engagement.


Anmeldelse og analyse af SCO Premium E-Trekking

God balance mellem muskelkraft og assistance

Vi mener, at SCO Premium E-Trekking tilbyder en ret imponerende rækkevidde. Udstyret med et kraftigt batteri på 626,4 Wh kan SCO elcyklen køre op til 200 km på en enkelt opladning, når man tager højde for forskellige faktorer som vejrforhold, vægt, niveau af assistance osv. Men det behøver du ikke at bekymre dit hoved med, for med CYCLEPLAY-displayet får du altid nøjagtige oplysninger om din hastighed, og om hvor meget strøm der er tilbage. Torque-sensoren gør at elcyklen er designet til at fungere bedst, når du selv træder igennem pedalerne under accelerationen, hvilket resulterer i en god balance mellem dig og assistance. Sensoren sørger for, at du får en jævn og behagelig igangsætning af assistancen, hvilket øger din generelle komfort under cykelturen

Forbedret position

SCO Premium E-Trekking er designet med et citybike-stel, så du har mulighed for at få en let fremadlænet siddestilling. Positionen forbedrer udnyttelsen af pedalerne, hvilket vil føre til højere hastigheder, og med Shimano Deore 10 udvendige gear er du sikret et jævnt og ubesværet gearskifte – så slipper du for de trælse ‘hak’, som mange andre gear laver. Desuden har elcyklen også en justerbar frempind, så du nemt kan tilpasse cyklens stilling, så den passer lige præcis dig.

Gå til den billigste forhandler
award

SCO Premium E-Uni 28 » 8.999 Kr. hos Bilka lige nu (samarbejde med Pricerunner)

elcykel med støjsvag drift

SCO Premium E-Uni 28
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Forbrugsguidens vurdering

Efter vores mening er SCO Premium E-Uni en ret god mulighed, hvis du leder efter en elcykel, som er rig på funktioner. De 7 indvendige Shimano Nexus-gear og Microshift-skifteren gør det muligt for hurtige og nemme gearskift, mens bagagebæreren og kurven foran gør det nemt at tage dine ejendele med på turen og få handlet ind. Elcyklens maksimale hastighed på 25 km/t sikrer også, at du kan komme hurtigt frem, så du ikke kommer for sent til noget igen. Det er vigtigt at bemærke, at elcyklen er forholdsvis begrænset, når det kommer til offroad. Men igen, er elcyklen heller ikke designet til offroad-brug.

Derfor synes vi også alt i alt, at SCO Premium E-Uni er et virkelig solidt valg, hvis du bare skal fra A til B i hverdagene, og det helst skal være nemt, hurtigt og behageligt – i så fald har du fundet din næste elcykel her.

Fordele

 • pros 7 indvendige Shimano Nexus-gear med Microshift-skifter
 • pros Bagagebærer, kurv foran
 • pros Hastighed (maks.) 25 km/t

Ulemper

 • cons Begrænset offroad-kapacitet

SCO Premium E-Uni kommer med en kraftig, men stadig støjsvag, 250W motor, hvilket er lige noget for dig, der søger en praktisk og lydløs transport fra A til B.


Anmeldelse og analyse af SCO Premium E-Uni

Letvægtsstel

SCO elcyklen har et letvægtsstel i aluminium, mens cyklens dobbeltbundede aluminiumsfælge giver dig en solid holdbarhed og manøvredygtighed. Derudover sikrer Shimano V-bremsen foran og en fodbremse bag på dig en sikker og komfortabel opbremsning – og det gælder hver gang. Derudover giver 396Wh-batteriet dig en rækkevidde på op til 90 km med en tophastighed på 25 km/t, og med 7 indvendige Shimano Nexus-gear kan du sagtens ramme tophastigheden uden noget problem.

Bredt udvalg af ekstra funktioner

Elcyklen er udstyret med en lang række ekstra funktioner, som gør den meget alsidig og praktisk for dig. Det omfatter bl.a. en støttefod, bagagebærer, kurv foran, affjedret sadelpind, justerbar frempind og lygter foran og bagpå, som er forbundet til batteriet. Ud over det udstyr, som følger med, er der selvfølgelig rig mulighed for at montere ekstra tilbehør som f.eks. en lås, så du kan gøre din cykeloplevelse mere personlig og få opfyldt dine specifikke behov.

Gå til den billigste forhandler

Hvad du skal overveje, før du køber sco elcykel

Type

Leder du efter en herre- eller dame-elcykel? Dame-versionerne har den fordel, at de har en lav indstigning. Det gør det lettere for personer med fysiske skavanker at komme op i sadlen.

Motor

Foretrækker du en model med en frontmotor, baghjulsmotor eller en centermotor? Hver type har sine fordele og ulemper.

Terræn

Hvilket terræn planlægger du at køre i med cyklen – fladt og jævnt eller bakket og ujævnt? På lige cykelstier eller offroad i skoven? Nogle elcykler er skabt til det ene, og nogle til det andet.

Rækkevidde

Hvor stor en rækkevidde har du brug for? Du bør vide, hvor langt elcyklen kan køre på én batteriopladning.

Stelmateriale

Hvad er elcyklen fremstillet af?

Vægt

Elcykler vejer som en tommelfingerregel mere end almindelige cykler. Hvor tung må din nye elcykel være?

Sikkerhed og udstyr

Tjek gear, bremser, dæk, lygter og andet sikkerhedsudstyr – ligesom du vil gøre på en almindelig cykel.

Hvad er en SCO elcykel?

En SCO elcykel er en type elcykel, produceret af det danske firma SCO Elcykler, kendt for deres høje kvalitet, brugervenlighed og teknologi, med en elektrisk motor, som hjælper med at trække cyklen.

Andre relevante tests og artikler

Vi har i vores SCO elcykel test artikel set nærmere på de 6 bedste SCO-varianter på markedet.

Vil du gerne ud at køre på din nye SCO elcykel, bør du altid huske din cykelhjelm. Vi har skrevet en test-artikel om de bedste cykelhjelme på markedet, hvor du kan finde det produkt, der passer til dine behov og præferencer. Skal du have børnene med ud på cykelturen, så skal de også bære cykelhjelm. Er du ikke sikker på, hvad der vil være det skarpeste match for dit barn, kan du hente mere viden i vores test-artikel om bedste cykelhjelme til børn. Læs også om de bedste Batavus elcykler.

Er du ved at købe en elcykel, så er du måske også interesseret i andre artikler inden for cykelverdenen – for eksempel en cykelanhænger. Cykelanhængeren er smart, hvis du ønsker at transportere børn eller større stykker bagage og ting. Vil du vide mere om cykelanhængere, kan du hente inspiration og viden i vores cykelanhænger artikel. Her har vi fundet de bedste modeller på markedet, som vi præsenterer dig for på en overskuelig måde, og så guider vi dig til alt det, du bør vide, når du anskaffer en anhænger.

Anskaffer du primært din elcykel for at få mere motion, kan du også overveje en motionscykel. Så kan du let skifte det til tider dårlige vejr ud med hjemmets tørvejr. Motionscyklen har den store fordel, at du bare kan stige op på den, når du har lyst og trænger til lidt motion. Er du ikke sikker på, hvilket produkt der er det mest velfungerende til dine behov, så kan du læse vores test-artikel om de bedste motionscykler.

FAQ

Hvilke er de bedste elcykler?

Skal du finde den helt perfekte elcykel, skal du altid undersøge markedet grundigt. Her finder du en af de bedste elcykler – nemlig SCO Premium E-shopper elcyklen. Elcyklen har et elegant og flot design, samtidig med, at den er vurderet som rigtigt god til prisen. Den er desuden topscorer.

Hvordan vælger jeg en SCO elcykel?

Skal du finde den helt rigtige elektriske cykel, skal du altid overveje, hvad cyklen skal bruges til, før du foretager dit valg. Du skal derudover også vurdere, hvor langt du ønsker at køre på den elektriske cykel ad gangen. Der er mange ting, du skal tage højde for ved elcykler.

Er elcykler pengene værd?

Det er uden tvivl en investering i fremtiden at købe en elcykel. Elcykler bliver mere og mere populære – og med god grund. Ønsker du at komme hurtigt rundt i trafikken, samtidig med at du hjælper klimaet, er en smart elcykel med sikkerhed alle pengene værd for dig.

Hvor hurtigt går en elcykel?

De fleste elcykler har en maksimal hastighed på cirka 25 km/t – nogle kan køre en smule hurtigere, mens andre kan køre en smule mindre. Maksimalhastigheden på din elcykel kommer meget an på, hvilken elcykel, du har investere i. Er du i tvivl, så kontakt en professionel på området.

Test og anmeldelser af sco elcykler anvendt i artiklen

OBS: Selvom følgende kilder har været anvendt i forbindelse med artiklen siden publicering, kan der som følge af udgåede/slettede produkter være kilder, der ikke længere anvendes. Det skyldes tekniske problemer, og vi arbejder lige nu på at forbinde alle henvisninger til kilder med reference, samt slette gamle kilder (April 2024).

Ekspert- og testkilder

Elcykelinfo.dk

Elcykelinfo.dk er en dansk hjemmeside med fokus på at viderebringe information og viden om elcykler til læserne. Fokusområdet omfatter blandt andet guides og tests af forskellige elcykler, og her gælder det en test af modellen SCO Premium E-City. Læs testen i sin helhed hos Elcykelinfo.dk.

Josefinevalentin.dk

Josefinevalentin.dk er en personlig livsstilsblog ejet af Josefine Valentin. Hun er forfatter og foredragsholder, og hun skriver om personlig livsstil. Det inkluderer tests fra tid til anden, og her har hun afprøvet modellen SCO Premium E-Cargo. Du kan læse hendes SCO elcykel anmeldelse hos Josefinevalentin.dk.

question

Har du spørgsmål?

Står du og har spørgsmål til noget i vores artikel er du meget velkommen til at skrive til os på kontakt@obsidianmedia.dk

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme