SCO Elcykel Test-oversigt – De 5 bedste SCO elcykler til damer og herrer

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Vi fraråder som altid at anvende elløbehjul i trafikken, som ikke overholder dansk lovgivning. Hvis du køber et elløbehjul, der kan køre mere end 20 km/t, anbefaler vi ikke, at du kører ude i trafikken. Læs mere om lovgivning om elektriske løbehjul i dansk trafik her

Har du brug for mere fart i pedalerne og færre svedperler på panden? Så bør du overveje, om en SCO elcykel er noget for dig.

Vi har udført research-arbejdet for dig, så vi i vores SCO elcykel test artikel kan præsentere dig for 6 af de bedste varianter på markedet.

Her er tale om 6 elcykler, hvoraf flere hører til blandt eksperternes favoritter. Derfor er du være sikker på at kunne suse ud ad landevejen eller skovstierne på en motordrevet jernhest i god kvalitet.

Vi gennemgår elcyklerne én for en, så du på en let og overskuelig måde kan få information om alt det vigtige. Det gælder både, hvad eksperterne mener, og hvad der er værd at vide om alt det praktiske.

Det bør du holde øje med, når du vil købe en SCO elcykel:

🔸 Type: Leder du efter en herre- eller dame-elcykel? Dame-versionerne har den fordel, at de har en lav indstigning. Det gør det lettere for personer med fysiske skavanker at komme op i sadlen.
🔸 Motor: Foretrækker du en model med en frontmotor, baghjulsmotor eller en centermotor? Hver type har sine fordele og ulemper.
🔸 Terræn: Hvilket terræn planlægger du at køre i med cyklen – fladt og jævnt eller bakket og ujævnt? På lige cykelstier eller offroad i skoven? Nogle elcykler er skabt til det ene, og nogle til det andet.
🔸 Rækkevidde: Hvor stor en rækkevidde har du brug for? Du bør vide, hvor langt elcyklen kan køre på én batteriopladning.
🔸 Stelmateriale: Hvad er elcyklen fremstillet af?
🔸 Vægt: Elcykler vejer som en tommelfingerregel mere end almindelige cykler. Hvor tung må din nye elcykel være?
🔸 Sikkerhed og udstyr: Tjek gear, bremser, dæk, lygter og andet sikkerhedsudstyr – ligesom du vil gøre på en almindelig cykel.

Flere af ovenstående elementer kan være svære at undersøge på egen hånd. Derfor kan du med fordel læse mere om, hvad eksperterne mener. Du kan finde links til undersøgelserne nederst i artiklen.

Læg mærke til at Forbrugsguiden ikke selv tester produkterne. I stedet samler vi resultaterne af uvildige tests, så du nemt og hurtigt kan få et bedre overblik over de mest velfungerende modeller på markedet.


SCO Premium E-Bellevue – SCO elcykel til herre med frontmotor

✅ Simpelt design
✅ Topplacering iblandt el-bycykler hos Pricerunner.dk 
SCO Premium E-Bellevue

 

SCO Premium E-Bellevue er ikke blevet vurderet af eksperter med en SCO elcykel anmeldelse, men sammenligningssiden Pricerunner.dk har samlet de mest populære el-bycykler, og du kan finde modellen på den liste. Det betyder, at produktet er i høj kurs blandt både eksperter og forbrugere.

Prisvenlig og enkelt design

SCO Premium E-Bellevue vil være det ideelle valg til dig, der leder efter en stabil, velfungerende og prisvenlig SCO elcykel. Varianten vil også være perfekt til førstegangskøberen, da den er let at håndtere og anvende.

Prisen ligger klart mod den lavere ende, og det gør prislejet meget overkommeligt. Den lave pris til trods har køretøjet dog meget høj kvalitet, så du får valuta for dine penge.

Designet er også mod den enkle og simple side, men der er alt det, du har brug for. Stilen er elegant og blottet for alt overflødigt, og du vil derfor få en ”ren” SCO elcykel, som er lige til at blive benyttet og kørt på.

Med frontmotor

Du kan anvende SCO Premium E-Bellevue, lige så snart du har ladet batteriet op for første gang. Her er tale om et 250 watt SCO elcykel batteri, der leverer strøm til frontmotoren. Rækkevidden er fin på maksimalt 60 kilometer, og det er pænt for en bycykel. De 60 kilometer ligger dog langt fra toppen, hvad angår rækkevidde, når du sammenligner den med flere af konkurrenterne.

De 60 kilometer vil snildt være nok til de daglige gøremål, som for eksempel kan tælle pendling til og fra arbejde, kørsel til aktiviteter og fritidstilbud, shoppeturen eller hentning af børn.

Motoren er en frontmotor, og den kommer med flere fordele. Den mest markante fordel er nok, at du ikke behøver at træde så hårdt i pedalerne, før motoren går i gang med at hjælpe. Derfor vil du opleve at komme hurtigt op i fart og suse derudad.

7 Shimano-gear

Modellen kommer som nævnt med alt det, du kan have brug for, og det inkluderer blandt andet 7 gear at skifte imellem. Det drejer sig om Shimano Nexus-gear, der er nogle er de mest benyttede på elcykler. Du kan derfor være sikker på en sej holdbarhed og stærk robusthed.

Der er fodbremse og fælgbremse samt en stor bagagebærer til dit råderum. Køretøjet er mest velegnet til bykørsel, da der ingen affjedring er. Den manglende affjedring i både sadelpind og forgaffel gør produktet mindre duelig i ujævnt terræn som ved offroad eller mountainbikekørsel.

Alt i alt en prisvenlig og simpel SCO elcykel til bykørsel, der vil dække de flestes dagligdags behov.

Fordele

 • Topplacering hos eksperter
 • Prisvenlig
 • Simpel
 • Frontmotor
 • Perfekt til dagligdags gøremål
Ulemper

 • Rækkevidde kunne være længere

Specifikationer ved SCO Premium E-Bellevue – nøgleoplysninger
🔴 Materiale: Aluminium
🔴 Motortype: Frontmotor
🔴 Maksimumhastighed: 25 km/t
🔴 Maksimal rækkevidde: 60 kilometer
🔴 Vægt: 22,8 kilo


SCO Premium E-City – SCO dame elcykel med lang rækkevidde

✅ Populær by-elcykel
✅ Anbefalet hos Elcykelinfo.dk

SCO Premium E-City

 

SCO Premium E-City har fået en positiv SCO elcykel anmeldelse hos eksperterne fra Elcykelinfo.dk i deres SCO elcykel test. Her har de testet 3 varianter fra SCO, og E-City er en af dem.

Elcykelinfo.dk skriver om SCO Premium E-City, at den er skabt til bykørsel, og den er hverken dyr eller eksklusiv. Du får dog mere udstyr og flere funktioner end hos flere af konkurrenterne. Eksperterne fremhæver, at displayet er overskueligt og flot, og det leverer gode data omkring cykelturen. Produktet er et af de bedste til prisen, når det gælder komfort, noterer eksperterne, og den velfungerende affjedring gør, at du vil kunne cykle i timevis uden at få ondt i hverken ryg, fødder, knæ eller bagdel.

Elcykelinfo.dk opsummerer oplevelsen sådan: ”Forkæl dig selv med denne SCO elcykel – det vil du ikke fortryde”.

Hvis du ønsker det, kan du se en visuel video-præsentation af elcyklen her.

Ideel til prisjageren

SCO Premium E-City vil passe perfekt til den forbruger, der leder efter en solid og prisvenlig SCO elcykel i dame-stel. Du kan tillige få den som herremodel, hvis du foretrækker det. Damestellet har dog den fordel, at der er lav indstigning. Derfor vil det være lettere at komme op i sadlen – også hvis du er udfordret med balance, motorik, bentøj eller alder.

Designet er som hos en klassisk damecykel, men med et moderne præg. Produktet er ikke decideret sporty, men du vil kunne køre hurtigt på grund af siddestillingen. 

Der medfølger alle de komponenter, du skal bruge for at komme i gang med det samme, og det inkluderer blandt andet et solidt støtteben, reflekser og bagagebærer samt kædebeskyttelse og skærme. Skærme og kædebeskyttelse gør også, at du ikke blive nær så beskidt, hvis du cykler, når det for eksempel regner.

Stærk frontmotor

SCO Premium E-City er skabt til kørsel i byen, og det betyder, at den er mest ideel til anvendelse i fladt og jævnt terræn. Hvis du gerne vil tage din SCO elcykel med ud i skoven, offroad eller på mountainbikestier, er varianten her ikke fordelagtig.

Vi skal i den forbindelse nævne, at køretøjet ikke kommer med affjedring.

Til gengæld er der en stærk frontmotor samt et SCO elcykel batteri. Frontmotoren har den fordel, at den trækker virkelig godt, når det går stejlt op ad for eksempel bakker. Som en bonus skal du ikke træde nær så hårdt i pedalerne på en frontmotor som på en centermotor, før den begynder at arbejde.

90 kilometers rækkevidde

Motoren på SCO Premium E-City får kraft af et 250 watt batteri, der giver en god lang rækkevidde. Den maksimale rækkevidde ligger på 90 kilometer, der er højt for den type af elcykler. Rækkevidden afhænger dog af flere faktorer såsom din egen kørsel, terræn og vejrforhold.

Med de 90 kilometer som maksimum vil du kunne anvende cyklen til flere formål: Både til de normale dagligdags gøremål som indkøb, pendling og hentning af børn, men også til de længere cykelture i fritiden ud ad landevejen.

Der er 7 gear at vælge imellem, og de gør, at du let kan finde det tråd, der passer bedst til dig og terrænet. Der er tale om Shimano-gear, og Shimano er generelt kendt for at være noget af det mest velfungerende på markedet.

Der er fodbremse og fælgbremse samt et komplet lygtesystem med både for- og baglygter.

Alt i alt en meget prisvenlig SCO elcykel, der kommer med alt, du har brug for samt en god lang rækkevidde – bedst til bykørsel.

Fordele

 • Anbefalet i SCO elcykel test
 • Bedst til bykørsel
 • Mange medfølgende komponenter for en komplet cykel
 • Skrap frontmotor
 • Lang rækkevidde
Ulemper

 • Ikke super udenfor byen

Specifikationer ved SCO Premium E-City – nøgleoplysninger
🔴 Type: SCO elcykel damer
🔴 Materiale: Aluminium
🔴 Motortype: Frontmotor
🔴 Maksimumhastighed: 25 km/t
🔴 Maksimal rækkevidde: 90 kilometer
🔴 Vægt: 23,1 kilo


SCO Premium E-Shopper – SCO elcykel med lav indstigning

✅ God til prisen

Hvis du ønsker det, kan du se en visuel video-præsentation af elcyklen på YouTube.

God pris

Hvid du leder efter en velfungerende SCO elcykel, der både er blåstemplet hos eksperterne og ikke koster alverden, så vil SCO Shopper Elcykel være det oplagte valg for dig.

SCO Shopper Elcykel har ikke den højeste pris sammenlignet med flere af konkurrenterne, og derfor vil den tiltale et bredt spektrum af forbrugere. Den kommer i et klassisk damecykel-design, der dog har fået en moderne overhaling, så modellen fremstår spritny og med på noderne.

Eftersom det er en dame-version, så er indstigningen lav. Det gør det lettere at komme op i sadlen, og det er især smart, hvis du bærer kjoler eller nederdel eller har fysiske skavanker.

Perfekt til shoppeturen

Modellen kommer både i sort og hvid, så du kan vælge den nuance, der passer bedst til din stil. Selve designet er enkelt og stilfuldt, så den vil tiltale den moderne kvinde.

SCO Shopper Elcykel hedder ikke ”Shopper” for ingenting. Køretøjet er som nævnt en elcykel, og derfor er der en påsat motor og SCO elcykel batteri. Batteriet er et 250 watt batteri og leverer en god kraft til motoren.

Motoren er en baghjulsmotor, som på mange områder minder om frontmotoren. Du finder ofte baghjulsmotorer på citybikes, hvor du vil føle ”skubbet” bagfra lidt som ”medvind på cykelstien”. Derfor bliver hele kørsels-oplevelsen mere naturlig.

Til sammen leverer motor og batteri en maksimumrækkevidde på 65 kilometer, hvilket er udmærket uden at være prangende. De 65 kilometer passer fint til shoppeturen, til kørslen til og fra arbejde, eller hvis du skal hente børn. Læg mærke til at din egen kørsel, terræn og vejrforhold påvirker rækkevidden.

7 gear

SCO Shopper Elcykel er skabt i aluminium, der giver en lang holdbarhed, og så er der 7 gear at skifte imellem, hvilket er en del. De 7 gear gør det lettere for dig at skifte mellem trådene, når det enten går op eller ned ad bakke.

Der er en skarp fælgbremse, der sikrer en god kontrol, og så kommer SCO Shopper Elcykel med et komplet lygtesystem.

Læg mærke til at SCO Shopper Elcykel ikke har affjedring i hverken sadelpind eller forgaffel. Det gør, at modellen er mest velegnet til kørsel i jævnt terræn og ikke til for eksempel mountainbikekørsel eller offroad.

Alt i alt er SCO Shopper Elcykel en prisvenlig dame-version, der er skabt til citykørsel og med en fin rækkevidde og stærk baghjulsmotor.

Fordele

 • Topscorer i SCO elcykel test
 • Prisvenlig
 • Lav indstigning
 • Til den moderne kvinde
 • Baghjulsmotor for naturlig cykelfølelse
Ulemper

 • Lidt tung

Specifikationer ved SCO Premium E-Shopper – nøgleoplysninger
🔴 Type: SCO elcykel dame
🔴 Materiale: Aluminium
🔴 Motortype: Baghjulsmotor
🔴 Maksimumhastighed: 25 km/t
🔴 Maksimal rækkevidde: 65 kilometer
🔴 Vægt: 24,5 kilo


SCO Premium E-Cargo – SCO ladcykel med baghjulsmotor

✅ Bedste SCO familie-model
✅ Elcykel i ladcykel-format 
✅ God anmeldelse hos bloggen Josefinevalentin.dk

 

SCO Premium E-Cargo

SCO Premium E-Cargo er en el-ladcykel, og derfor adskiller den sig noget fra en almindelig SCO elcykel.

Modellen har fået en SCO elcykel anmeldelse hos livsstilsbloggen Josefinevalentin.dk, hvor indehaveren Josefine Valentin har testet den med et positivt resultat.

Josefine Valentin skriver, at hun er imponeret over, hvor let cyklen er at styre. Ligeledes forklarer hun, at gearskiftene er hurtige og lette, og som en bonus er den nem at parkere. Den har en lækker sadel med gel, så du vil opleve at sidde komfortabelt, noterer blogindehaveren, og selve ladet er meget rummeligt.

Josefinevalentin.dk opsummerer oplevelsen sådan: ”Alt i alt har vi fået en cykel, hvor der ikke er sparet på noget. De bedste komponenter er valgt for at give både stor sikkerhed og høj komfort. Vi elsker den allerede!”.

Hvis du ønsker det, kan du se en visuel video-præsentation af elcyklen her.

Elcyklen til hele familien

SCO Premium E-Cargo vil være det ideelle valg til familiebrug, for her er som nævnt tale om en ladcykel i stedet for en normal herre- eller dame-elcykel. Ladcykler har gennem længere tid haft en stigende popularitet, og det gælder tillige for el-versionerne.

SCO Premium E-Cargo vil kunne transportere stort set hele familien, for der er plads til hele 4 børn i frontladet. Sikkerhed er meget vigtig, når du har med en ladcykel at gøre, og her er det oven i købet en elektrisk variant. Derfor er der også seler til alle børn, som de skal bære under kørslen.

Modellen er flot og udformet som en klassisk ladcykel med et langt lad. Husk at længden og størrelsen vil påvirke din kørsel i forhold til, når du kører på en almindelig tohjulet cykel. Her er tillige 3 hjul, der giver den nødvendige stabilitet og balance, men læg mærke til at der ikke er affjedring.

Ladcykler er kun beregnet til bykørsel, og det gælder også køretøjet her. Den får den bedste fremdrift på en jævn og lige vej.

Baghjulsmotor

SCO Premium E-Cargo er en el-ladcykel, og derfor er der et tilhørende SCO elcykel batteri samt en motor. Batteriet har en god kraft på 250 watt, og kraften herfra bliver ledt over til motoren, der sætter skub i pedalerne.

Her er tale om en variant med en baghjulsmotor, og det er smart, når du har med en ladcykel at gøre. Motoren sidder i baghjulet bag sadlen hos føreren, og du vil opleve at få en meget naturlig kørsel, da du vil føle skubbet bagfra som medvind. En baghjulsmotor har også den fordel, at den kan levere en stærk assistance, og det har du ofte brug for på en ladcykel. Vægtfordelen bagtil er bedre på en sådan model.

Den maksimale rækkevidde ligger på 50 kilometer, som er lavere end på en normal tohjulet elcykel. 50 kilometer er dog stadig pænt for en el-ladcykel.

Mulighed for overdækning

Der er tænkt på det meste med SCO Premium E-Cargo, og det gælder også overdækning af ladet. Du kan tilkøbe tilbehør, som du kan sætte fast på siderne af ladet, og så vil børnene kunne sidde i læ under kørslen. Perfekt til det nordiske vejr, der er præget af blæst og regn.

Der er 9 Shimano-gear at vælge imellem, og det er en del. De mange gear gør det lettere for dig at kontrollere kørslen og finde det tråd, der passer bedst til både terræn og stigning.

Der er en skivebremse på køretøjet, der styrker kontrollen og sikkerheden, og det samme gør den integrerede kædebeskyttelse. Du finder tillige et komplet lygtesystem samt en bred bagagebærer til ekstra opbevaring.

Alt i alt en familieorienteret SCO elcykel i lad-format med en effektiv motor, hvor der er plads til hele familien.

Specifikationer ved SCO Premium E-Cargo – nøgleoplysninger
🔴 Producent: SCO
🔴 Type: Elcykel i ladcykel-format
🔴 Materiale: Aluminium
🔴 Motortype: Baghjulsmotor
🔴 Maksimal rækkevidde: 50 kilometer
🔴 Vægt: 48 kilo

Fordele ved SCO Premium E-Cargo
 Anbefalet i SCO elcykel test
 Ladcykel-format
 Plads til hele familien
 Tre hjul og god kontrol
 Baghjulsmotor, der giver en naturlig køreoplevelse


SCO Premium E-Moon

✅ Ny model til hverdagsbrug
✅ Topplacering iblandt el-bycykler hos Pricerunner.dk

SCO Premium E-Moon

SCO Premium E-Moon er ikke blevet vurderet af eksperter med en SCO elcykel anmeldelse, men sammenligningssiden Pricerunner.dk har samlet de mest populære el-bycykler, og du kan finde modellen på den liste. Det betyder, at produktet er i høj kurs blandt både eksperter og forbrugere.

Hvis du ønsker det, kan du se en visuel video-præsentation af elcyklen på YouTube.

El-bycykel til god pris

SCO Premium E-Moon vil være perfekt for dig, der leder efter en skarp el-bycykel med herre-stel. At her er tale om en bycykel – eller city bike – betyder, at modellen er mest velegnet til kørsel i jævne terræner, for eksempel på cykelstier eller landeveje. Den er derfor mindre velegnet til mountainbikekørsel. Læg mærke til at der heller ikke er affjedring, som du har brug for, når du kører offroad.

Produktet er en herre-variant, der kommer i klassisk herrecykel-stil. Siddestillingen er komfortabel og mere til den oprejste side end til den sporty. Det giver en mere behagelig cykeltur, hvor du ikke får ondt i ryggen af at skulle bøje dig forover, når du kører.

Et af de helt store plusser ved SCO Premium E-Moon er prisen. Den ligger klart i den lave ende, og det betyder, at modellen vil være ideel for et bredt spektrum af forbrugere. Er du førstegangskøber, når det kommer til el-bycykler, vil køretøjet her være et godt bud på din første SCO elcykel.

110 kilometers rækkevidde

SCO Premium E-Moon kommer med flere fordele, der er fremhævningsværdige. Det gælder også rækkevidden. Den maksimale rækkevidde ligger på 110 kilometer, hvilket er virkelig meget – især for den type af city bike. Rækkevidden bliver påvirket af flere faktorer, og derfor er de 110 kilometer maksimum. Faktorerne for påvirkning er blandt andet, hvor meget du selv træder i pedalerne, vejrforholdene og terrænet.

Eftersom SCO Premium E-Moon er en bycykel, vil du ofte køre mest i jævne terræner, og derfor vil du kunne udnytte en stor del af de 110 kilometer.

Qua den lange rækkevidde vil modellen være anvendelig til de daglige ærinder såvel som pendling til og fra arbejde samt de længere cykelture i fritiden.

Motor træder til ved kun let tråd i pedalerne

SCO Premium E-Moon har en stærk frontmotor, der får kraft fra et SCO elcykel batteri. Batteriet er på 250 watt, og strømmen bliver sendt til motoren, der hjælper dig med at gøre cyklingen lettere. At her er tale om en frontmotor betyder, at den vil trække virkelig godt på stejle stigninger, og så behøver du ikke træde særlig hårdt i pedalerne, før motoren begynder at hjælpe.

Der er i alt 7 Shimano-gear, og med Shimano er du sikker på høj kvalitet. De 7 gear passer fint til bykørsel og kørsel på landeveje, og du kan let vælge imellem trådene. 

Der er fodbremse og fælgbremse, der giver dig en bedre kontrol over kørslen og bremsningen. Det er vigtigt, når du kører på en SCO elcykel, som kører stærkere, end du er vant til på en almindelig cykel. Der er flere stykker udstyr, som er meget brugbare, og det inkluderer en bagagebærer, et komplet lygtesystem og kædebeskyttelse.

Alt i alt en flot SCO elcykel til en virkelig fordelagtig pris med lang rækkevidde samt en høj komfort.

Specifikationer ved SCO Premium E-Moon – nøgleoplysninger
🔴 Producent: SCO
🔴 Type: Elcykel til herrer
🔴 Materiale: Aluminium
🔴 Motortype: Frontmotor
🔴 Maksimumhastighed: 25 km/t
🔴 Maksimal rækkevidde: 110 kilometer
🔴 Vægt: 24,2 kilo

Fordele ved SCO Premium E-Moon
 Topplacering hos eksperter
 Komfortabel siddestilling
 Perfekt til by- eller landevejskørsel
 Prisvenlig
 Lang rækkevidde

 


Beskrivelse af kilder og tests 

Elcykelinfo.dk

Elcykelinfo.dk er en dansk hjemmeside med fokus på at viderebringe information og viden om elcykler til læserne. Fokusområdet omfatter blandt andet guides og tests af forskellige elcykler, og her gælder det en test af modellen SCO Premium E-City. Læs testen i sin helhed hos Elcykelinfo.dk.

Josefinevalentin.dk

Josefinevalentin.dk er en personlig livsstilsblog ejet af Josefine Valentin. Hun er forfatter og foredragsholder, og hun skriver om personlig livsstil. Det inkluderer tests fra tid til anden, og her har hun afprøvet modellen SCO Premium E-Cargo. Du kan læse hendes SCO elcykel anmeldelse hos Josefinevalentin.dk.

Pricerunner.dk

Pricerunner.dk er den danske version af den internationale hjemmeside Pricerunner, der lister prisen for et givent produkt fra flere forhandlere. Så kan du som forbruger på en let og overskuelig måde finde den laveste pris. Pricerunner.dk foretager også tests og rangeringer inden for forskellige produkter – det inkluderer tillige elcykler:

Læs mere om Pricerunner.dk’s rangering inden for el-bycykler her.

Læs mere om Pricerunner.dk’s rangering inden for el-mountainbikes her.


Andre relevante tests og artikler

Vi har i vores SCO elcykel test artikel set nærmere på de 6 bedste SCO-varianter på markedet.

Vil du gerne ud at køre på din nye SCO elcykel, bør du altid huske din cykelhjelm. Vi har skrevet en test-artikel om de bedste cykelhjelme på markedet, hvor du kan finde det produkt, der passer til dine behov og præferencer. Skal du have børnene med ud på cykelturen, så skal de også bære cykelhjelm. Er du ikke sikker på, hvad der vil være det skarpeste match for dit barn, kan du hente mere viden i vores test-artikel om bedste cykelhjelme til børn. Læs også om de bedste Batavus elcykler.

Er du ved at købe en elcykel, så er du måske også interesseret i andre artikler inden for cykelverdenen – for eksempel en cykelanhænger. Cykelanhængeren er smart, hvis du ønsker at transportere børn eller større stykker bagage og ting. Vil du vide mere om cykelanhængere, kan du hente inspiration og viden i vores cykelanhænger artikel. Her har vi fundet de bedste modeller på markedet, som vi præsenterer dig for på en overskuelig måde, og så guider vi dig til alt det, du bør vide, når du anskaffer en anhænger.

Anskaffer du primært din elcykel for at få mere motion, kan du også overveje en motionscykel. Så kan du let skifte det til tider dårlige vejr ud med hjemmets tørvejr. Motionscyklen har den store fordel, at du bare kan stige op på den, når du har lyst og trænger til lidt motion. Er du ikke sikker på, hvilket produkt der er det mest velfungerende til dine behov, så kan du læse vores test-artikel om de bedste motionscykler.


Hvad er en SCO elcykel?

En SCO elcykel er en type elcykel, produceret af det danske firma SCO Elcykler, kendt for deres høje kvalitet, brugervenlighed og teknologi, med en elektrisk motor, som hjælper med at trække cyklen.


FAQ

Hvilke er de bedste elcykler?
Skal du finde den helt perfekte elcykel, skal du altid undersøge markedet grundigt. Her finder du en af de bedste elcykler – nemlig SCO Premium E-shopper elcyklen. Elcyklen har et elegant og flot design, samtidig med, at den er vurderet som rigtigt god til prisen. Den er desuden topscorer.
Hvordan vælger jeg en SCO elcykel?
Skal du finde den helt rigtige elektriske cykel, skal du altid overveje, hvad cyklen skal bruges til, før du foretager dit valg. Du skal derudover også vurdere, hvor langt du ønsker at køre på den elektriske cykel ad gangen. Der er mange ting, du skal tage højde for ved elcykler.
Er elcykler pengene værd?
Det er uden tvivl en investering i fremtiden at købe en elcykel. Elcykler bliver mere og mere populære – og med god grund. Ønsker du at komme hurtigt rundt i trafikken, samtidig med at du hjælper klimaet, er en smart elcykel med sikkerhed alle pengene værd for dig.
Hvor hurtigt går en elcykel?
De fleste elcykler har en maksimal hastighed på cirka 25 km/t – nogle kan køre en smule hurtigere, mens andre kan køre en smule mindre. Maksimalhastigheden på din elcykel kommer meget an på, hvilken elcykel, du har investere i. Er du i tvivl, så kontakt en professionel på området.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået:

SCO Premium E-MTB – SCO el mountainbike med forhjulsmotor

✅ Unik kombination af mountainbike og bycykel
✅ Topplacering iblandt el-mountainbikes hos Pricerunner.dk

SCO Premium E-MTB

SCO Premium E-MTB er ikke blevet vurderet af eksperter med en SCO elcykel anmeldelse, men sammenligningssiden Pricerunner.dk har samlet de mest populære el-mountainbikes, og du kan finde modellen på den liste. Det betyder, at produktet er i høj kurs blandt både eksperter og forbrugere.

Hvis du ønsker det, kan du se en visuel video-præsentation af elcyklen på YouTube.

Elcyklen til alle terræner

SCO Premium E-MTB vil være det perfekte valg for dig, der ønsker en SCO elcykel, der kan blive anvendt i alle former for terræn. Den ligner lidt en mountainbike, men den er tillige velegnet til bykørsel på lige asfalt.

Selv om varianten har lidt et mountainbike-look, er den dog nærmere en hybrid – også udseendemæssigt. Køretøjet er bestemt lidt mere rå og sporty at se på med de store dæk end normale el-bycykler, men den slipper for det meget sporty og kluntede look. Kører du den rundt i gadebilledet vil ingen gætte, at den er halvt en mountainbike.

Der er tale om et stel i herreformat, men den kan sagtens blive brugt af kvinder. Sikkerhedsmæssigt har modellen den fordel, at SCO elcykel batteri sidder på stangen i stedet for under bagagebæreren. Her vil det være bedre beskyttet og lettere at håndtere.

Frontmotor til stejle stigninger

SCO Premium E-MTB kommer med en frontmotor, som batteriet leverer strøm til. Batteriet har 250 watt og giver en god kraft til kørslen. Assistancen bliver udført af motoren, som på produktet er en frontmotor. Du ser ofte frontmotorerne på mountainbikes, da de er skabt til at kunne trække bedre op ad stejle skråninger.

Frontmotoren har tillige den fordel, at du ikke skal træde så meget i pedalerne for at få elektronisk hjælp sammenlignet med for eksempel centermotoren. Det giver selvfølgelig også mindre motion, men det er en smagssag, hvad du foretrækker.

Motoren og batteriet giver en maksimal rækkevidde på 60 kilometer, hvilket er udmærket uden at være højt. Kører du fortrinsvis i stejle terræner, vil rækkevidden i praksis ofte være mindre.

Stærke hjul

SCO Premium E-MTB kommer med store 29 tommers hjul med kraftige dæk. Det gør det lettere at udføre mountainbike-kørsel, og dækkene er skabt til at være skridsikre og have et godt greb. Det betyder, at du ikke så let vil vælte – selv når det går vildt for sig på skråningerne.

Selv om her er tale om en mountainbike, så læg mærke til at der ikke er affjedring.

Der er fodbremse og skivebremse, og stellet er fremstillet af det slidstærke og robuste aluminium. Der er 7 Shimano-gear, der er meget pålidelige samt reflekser og støtteben.

Alt i alt en SCO elcykel, der passer godt til den alsidige fører, der gerne vil køre både i skov og ujævnt terræn samt bykørsel.

Specifikationer ved SCO Premium E-MTB – nøgleoplysninger
🔴 Producent: SCO
🔴 Type: Elcykel i mountainbike-format
🔴 Materiale: Aluminium
🔴 Motortype: Forhjulsmotor
🔴 Maksimal rækkevidde: 60 kilometer
🔴 Vægt: 23 kilo

Fordele ved SCO Premium E-MTB
 Topplacering hos eksperter
 El-mountainbike, der også kan blive anvendt til bykørsel
 Høj alsidighed
 Frontmotor, der let klarer stejle skråninger
 Shimano-gear

 

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme