Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af research..., men vi afgrænser os primært til produkter tilgængelige på prisportaler eller annonceplatforme. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Oplistningen er ikke et udtryk for en rangering af produkter, og annonceaftaler kan påvirke placeringen og udvælgelsen af vores produkter – læs mere her. Læs mere

Batavus elcykler: Find de bedste modeller i vores test-oversigt baseret på research

Er du træt af at svede på cykelturen og ønsker mere fart under pedalerne? Måske er det tid til at overveje en Batavus elcykel. Disse kvalitetscykler er blandt eksperternes favoritter, og vi har gjort research for dig for at præsentere vores bud på de 3 bedste modeller på markedet.

Denne artikel vil gennemgå hver model i detaljer, så du kan få et klart overblik over, hvad eksperterne mener, og hvad der er værd at vide om det praktiske. Vi vil også give dig svar på alt det, du måtte have brug for at vide for at vælge din ideelle elcykel.

test-guiden

En test-guide, som denne, er en artikel, der analyserer produkter via en gennemgang af bl.a. anmeldelser og tests.

De 3 bedste batavus elcykler i test-guiden 2024:

Vores fremgangsmåde

icon

Sådan vurderer og udvælger vi produkter

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vores research-team vurderer produkterne på parametre som:

    1
  • Produkttests fra ekspertkilder og forbrugermagasiner
  • 2
  • Kundeanmeldelser af produktet
  • 3
  • Produktets egenskaber og specifikationer
  • 4
  • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
  • 5
  • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker

Ovenstående bliver holdt op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men nærmere en gennemgang af nogle af de bedste produkter til forskellige behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Læs om vores tilgang

Anmeldelser

  1. Batavus Razer E-GO » 25.999 Kr. hos Fri BikeShop lige nu (samarbejde med Pricerunner)

    Topscorer i Batavus elcykel test

    Batavus Razer E-GO
    Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

    Forbrugsguidens vurdering

    Optimeret tekst:
    Batavus Razer E-GO er en super elcykel til dig, der pendler i byen. Med en holdbar centermotor og en rækkevidde på op til 80 km, får du en jævn og kraftfuld cykeltur, især på asfalt. Schwalbe-dækkene sikrer et godt vejgreb, mens de hydrauliske skivebremser giver dig høj kontrol. Selvom der ikke er særlig lav indstigning og et begrænset farvevalg, så opvejer det samlede udstyr og kvalitet det.

    Fordele

    • pros Topscorer i Batavus elcykel test
    • pros Sporty og skabt til fart
    • pros Fin rækkevidde
    • pros Schwalbe-dæk med stærkt vejgreb
    • pros Masser af tilbehør

    Ulemper

    • cons Ingen lav indstigning
    • cons Kommer kun i grå farve

    Batavus Razer E-GO er blevet testet hos de svenske teknologieksperter fra magasinet M3. Her er modellen blevet vurderet og analyseret samt bedømt, og den endelige konklusion fra M3 lyder, at de klart anbefaler produktet til deres læsere. M3 tildeler varianten 4 ud af 5 stjerner og forklarer, at den kommer med mange fordele. For eksempel er den let og fleksibel og har en god gearkasse. Den disponerer strøm rigtig fint, og så er designet i en klasse for sig med en særledes pæn konstruktion.

    M3 bemærker, at køretøjet er ideelt til bykørsel og håndtering i byer, men mindre velegnet til ujævnt terræn. Den er for ustabil til for eksempel skovkørsel. M3 fremhæver tillige motoren, der yder flot på hårde stigninger, samt Shimano-bremsen som fungerer fantastisk godt. M3 opsummerer oplevelsen med ordene: ”Sådan skal en elektrisk cykel være! Batavus Razer E-GO imponerer os meget med sin kraftfulde og velfungerende motor” (oversat fra svensk).


    Anmeldelse : Analyse af Batavus Razer E-GO

    Sporty og hurtig

    Batavus Razer E-GO er skabt til manden, der ønsker en elcykel, som kan give ham hurtig fremdrift på landevejene. Modellen er rå i designet, og du kan næsten se, at den er skabt til fart og ræs. Stilen er til den sporty side, og selve siddestillingen bidrager også til det. Den er tillige elegant og attraktiv at se på, og den vil klart være en positiv tilføjelse for manden, der elsker suset på den tohjulede.

    Stellet er skabt af aluminium, der er meget robust og solidt, og det er fremstillet som en herremodel. Hvis du ønsker det, kan du også finde Batavus Razer E-GO som damecykel. Produktet er udstyret med en centermotor med Batavus elcykel batteri, der er placeret på stangen i stedet for under bagagebæreren, som mange elcykler ellers har. Det giver en god beskyttelse og en lettere håndtering for dig. Motoren er meget holdbar og pålidelig, og centermotoren har den fordel, at den giver en bedre kontrol og balance.

    Motoren får strøm fra batteriet, og i alt får du en maksimumrækkevidde på 80 kilometer. Rækkevidden afhænger af flere forhold: Både terræn, vejrforhold og den kraft, du selv bidrager med. De 80 kilometer er udmærket uden at være prangende, men der vil bestemt være nok til flere længere køreture såvel som til den daglige pendling til og fra arbejde.

    Schwalbe-dæk for det bedste vejgreb

    Batavus Razer E-GO ligger prismæssigt ikke i den lavere ende, men du vil få meget kvalitet for pengene. Køretøjet vil være en investering for fremtiden, hvor den kan lette kørslen betydeligt. Modellen har mange fordele ud over de nævnte, og det inkluderer især de velskabte Schwalbe-dæk. Schwalbe-dæk har generelt et særdeles stærkt vejgreb, som betyder, at din Batavus elcykel vil stå bedre fast. Det er især smart, hvis du kører i ujævnt terræn, eller når du kører om vinteren i regn og sne.

    Der er hydrauliske skivebremser, der bidrager til den høje kontrol og balance samt 7 indvendige Shimano-gear. Der er en transparant kædeskærm, der beskytter dit tøj mod at blive beskidt, og så er der masser af medfølgende udstyr. Det tæller for eksempel et komplet lygtesystem med for- og baglygte, solidt støtteben, lås, skærme og bagagebærer. Bagagebæreren er stor nok til at kunne få monteret et barnesæde. Alt i alt en sporty Batavus elcykel med en pålidelig centermotor, fin rækkevidde, særdeles stærke dæk og masser af tilbehør.

    Gå til den billigste forhandler
  2. Batavus Torino E-GO elcykel » 16.999 Kr. hos Fri BikeShop lige nu (samarbejde med Pricerunner)

    komfortabel batavus elcykel med stærk motor og batteri

    Batavus Torino E-GO elcykel
    Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

    Forbrugsguidens vurdering

    Vi kan godt lide Batavus Torino E-GO, fordi den har en stærk motor, en komfortabel sadel og et smidigt styr. Elcyklen accelererer hurtigt, og så kommer den med et praktisk batteri, der har en rækkevidde på op til 80 kilometer. Derudover er den lave indstigning en stor fordel for ældre og personer med fysiske udfordringer.

    På den anden side savner vi mere kraftfulde bremser, da fælgbremsen ikke er lige så effektiv som skivebremser. Vi bemærker også, at rækkevidden kunne være længere for at matche andre elcykler i samme kategori.

    Fordele

    • pros Traditionel damecykel med opdateret teknologi
    • pros Velegnet til de daglige cykelture
    • pros Komfortabel
    • pros Smidig variant

    Ulemper

    • cons Kommer kun i grå

    Batavus Torino E-GO er blevet inkluderet i eksperttest fra det svenske teknologimagasin M3. Med ekspertpaneler scorer modellen højt. </ span>

    Svenske M3 tildeler produktet 4 ud af 5 stjerner og forklarer, at den kommer med en hurtig motor og imponerer med sin komfortable sadel og styr. Det gør cykelturen meget mere behagelig og smidig. Du vil få meget for pengene, noterer eksperterne, og de roser tillige gearsystemet og batteriet for at levere en god rækkevidde. På minussiden bemærker M3 blandt andet, at du skal træde lidt hårdt i pedalerne for at komme over bakkerne, og så er fælgbremsen ikke så kraftig som skivebremserne. Vejret påvirker også fælgbremsens ydelse. M3 opsummerer oplevelsen med produktet sådan: ”Batavus Torino E-GO er det perfekte valg for dig, der ønsker at komme i gang med cykling, men som virkelig ikke vil kæmpe uanset omstændighederne” (oversat fra svensk).


    Anmeldelse : Analyse af Batavus Torino E-GO

    Klassisk damecykel – nu med motor

    Batavus Torino E-GO vil passe perfekt til den moderne kvinde, der gerne vil forene det klassiske med det nymodens. Køretøjet kommer i et stilfuldt design mod den traditionelle damecykel-stil.

    Det inkluderer en stærk motor og batteri til Batavus elcykel, der giver dig fremdrift under kørslen. Når du træder i pedalerne, arbejder motoren, og du vil opleve at kunne køre hurtigere og lettere. Batteriet er et 396 Wh batteri, og i alt giver det en maksimal rækkevidde på 80 kilometer. Vi skal nævne, at 80 kilometer ikke er den længste rækkevidde, når det gælder elcykler af typen her, men det er bestemt nok til både de daglige gøremål, cykelturen til og fra arbejde og til eftermiddags-turen ud i landskabet.

    Her er tale om en frontmotor, der har den fordel, at du skal træde mindre i pedalerne, før du oplever hjælp fra motoren. Det kan give en hurtigere fart og mindre sved på panden for dig.

    Lav indstigning

    Batavus Torino E-GO kommer med flere fordele, der er værd at fremhæve. Det gælder for eksempel den lave indstigning, der også gør det let for ældre og personer med fysiske skavanker at komme op på cyklen. Der er 7 stærke indvendige gear at vælge imellem, og der er integreret lys, støtteben, bagagebærer og lås.

    Produktet er skabt til kørsel i jævne terræner, for der er ingen affjedring. Der er fodbremse og hydraulisk fælgbremse samt skærme og en flot cykelkurv. Kurven bidrager til den traditionelle følelse og er både brugbar og flot.

    Prisen på modellen er overkommelig uden at være decideret lav.

    Alt i alt er her tale om en meget flot dame Batavus elcykel i et traditionelt design, der kommer med alt, hvad du skal bruge. Udstyrssættet er mere eller mindre komplet.

    Gå til den billigste forhandler
  3. Batavus Luca E-GO » 24.699 Kr. hos Fri BikeShop lige nu (samarbejde med Pricerunner)

    anmelderrost batavus elcykel med bosch-centermotor

    Batavus Luca E-GO
    Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

    Forbrugsguidens vurdering

    Luca E-GO fra Batavus er et oplagt valg, hvis du søger en pålidelig elcykel til daglig brug. Med sin Bosch Active Line Centermotor får du en jævn og stabil kørsel, mens en rækkevidde på op til 80 km gør cyklen ideel til både pendling og længere ture. Cyklen vejer kun 19 kg, hvilket gør den nem at manøvrere og opbevare. Dog kan motoren føles lidt svag på stejle bakker, men ellers er det et oplagt valg til flade omgivelser og bykørsel.

    Fordele

    • pros Fin bedømmelse i Batavus elcykel test
    • pros Lav indstigning
    • pros Lav vægt
    • pros Bosch Active Line Centermotor
    • pros Med alt hvad du skal bruge af tilbehør

    Ulemper

    • cons Ingen walk assist

    Batavus Luca E-GO er blevet anmeldt af både forbrugerne og eksperterne. Hos cykelhandleren Fribikeshop.dk er den en brugerfavorit, og hos cykeleksperterne fra Alltomelcyklar.nu modtager den en fin anmeldelse.

    Alltomelcyklar.nu tildeler den 17 ud af 25 point og skriver, at modellen er bedst egnet til kørsel på jævnt terræn, for eksempel på cykelstier, til og fra arbejde med videre. Eksperterne roser den for at være stabil i al slags vejr, og bremserne er velfungerende med en skarp bremsevne. Motoren arbejder godt samt har et lavt støjniveau. På minussiden nævner eksperterne, at motoren dog er lidt lille, og det kan du mærke, når du kører op ad stejle bakker.

    Alltomelcyklar.nu opsummerer oplevelsen sådan: ”Du får en cykel, som kan overleve mange år, hvis den bliver godt vedligeholdt” (oversat fra svensk).


    Anmeldelse : Analyse af Batavus Luca E-GO

    Det traditionelle møder det nye

    Batavus Luca E-GO er en flot og spændende Batavus elcykel i dameformat. Det betyder blandt andet, at den har en lav indstigning, som gør det lettere at komme op på cyklen. Det gælder for eksempel hvis du bærer kjole eller nederdel, har fysiske skavanker eller har problemer med bentøj, motorik, balance, knogler eller led.

    Stellet er fremstillet af letvægtsmetallet aluminium, der har en høj robusthed og en lav vægt. Elcykler er generelt tungere end almindelige cykler, så her kan du glæde dig over, at modellen kun vejer 19 kilo. Det er klart mod den lavere ende sammenlignet med konkurrenterne. Det gør det nemmere, når du skal manøvrere eller løfte cyklen, eller hvis du bor på tredje sal.

    Batavus Luca E-GO vil være et godt valg for dig, der ønsker en traditionelt-udseende damecykel med den nyeste teknologi. Stilen er klassisk og emmer af nostalgi, mens teknologien er den nyeste på markedet med motor og alt det, der hører til en elcykel af højeste rang. Derfor er prisen heller ikke i den helt lave ende.

    Bosch-centermotor

    Noget af den moderne teknologi kan du se i den stærke Batavus elcykel centermotor. Her er tale om en centermotor skabt af den anerkendte tyske producent Bosch, der producerer kvalitetsprodukter. Her drejer det sig om en Bosch Active Line Centermotor – den bliver anvendt af mange elcykel-fremstillere og er generelt stabil og pålidelig.

    En centermotor har den fordel, at den giver en mere stabil og afbalanceret kørsel, så du som fører får en bedre kontrol. Det er vigtigt, da du kører hurtigere på en elcykel end på en almindelig cykel.

    Motoren får kraft fra det tilhørende Batavus elcykel batteri, som giver en rækkevidde på op til 80 kilometer. Det betyder, at du kan komme langt omkring og anvende køretøjet til de daglige gøremål såvel som til pendling til og fra arbejde og længere cykelture i fritiden.

    Du vil nyde godt af den medfølgende cykelkurv, der får varianten til at emme mere af nostalgi, og i det hele taget følger der meget tilbehør med. Det inkluderer et komplet lygtesystem med for- og baglygte, støtteben, bagagebærer, lås og skærme, så du ikke bliver tilsmudset under kørslen.

    Der er 7 Shimano-gear, fodbremse og rullebremse, og gearene er af den indvendige slags.

    Alt i alt en spændende Batavus elcykel, der forener det traditionelle med det moderne, og som kommer med blandt andet en Bosch-centermotor, en lav vægt, 7 gear og masser af tilbehør.

    Gå til den billigste forhandler

Sådan passer du på din Batavus elcykels batteri

Har du fået fingrene i din favorit-elcykel, så er det en stor investering, og det vil være fornuftigt at passe godt på både cykel og batteri. Et nyt batteri kan koste op til halvdelen af cyklens pris, så med den rigtige behandling vil du være foruden den udgift.

Eksperterne fra DR forklarer her, hvordan du bedst klarer opgaven:

Opladning efter hvert brug: Sæt batteriet til opladning efter hver gang, du har været ude at køre. Det gælder også, hvis du kun har kørt en mindre tur. Det betyder, at sjat-opladninger faktisk er en god ide, når du har at gøre med et batteri til Batavus elcykel.

Ingen ”over-opladning”: Fjern batteriet straks fra opladeren, når det er fuldt opladet igen. Batteriet har ikke godt af ”over-opladning”.
Kør ikke batteriet helt fladt: Sørg for at oplade batteriet, før det bliver helt fladt. Går batteriet ofte dødt, vil det påvirke batteriets celler negativt og forkorte levetiden.

Brug cyklen ofte: Batteriet har ikke godt af ikke at blive brugt. Bliver det kun sjældent anvendt, vil kapaciteten falde. Det betyder, at du vil kunne køre kortere og kortere på hver fuld opladning, når du begynder at cykle igen. Hvis det er sket, kan du ofte ”genoplive” batteriets kapacitet ved at begynde at anvende det igen. Lidt efter lidt vil kapaciteten blive længere igen. Det kan dog kræve tålmodighed og op til 20 opladninger.

Opbevaring: Efterlad ikke dit batteri til Batavus elcykel i hverken bagende sol, regn eller frostvejr. Tag det med ind, når du ikke bruger det og opbevar det et tørt sted i stuetemperatur.
Stil cyklen et fast sted: Sæt altid elcyklen et sted, hvor den ikke vælter. Brug gerne støttebenet. Hvis elcyklen vælter, kan batteriet komme til skade.

Kortere kapacitet om vinteren: Når temperaturen udendørs bliver lav, vil batteriets kapacitet ofte blive mindre. Derfor er det vigtigt, at du tjekker både hjul og kæde, så alting glider velsmurt. Ellers kan du opleve, at du ikke kan køre nær så langt som ellers.

Tålmodighed efter celleskift: Har du fået skiftet celler i dit batteri til Batavus elcykel, vil du ofte opleve, at du i starten ikke kan køre lige så langt som før. Det kommer dog med tiden og efter omkring 15-20 opladninger.

Transport: Planlægger du at tage din elcykel med på tur, ferie eller lignende, så tag batteriet ud, før du sætter cyklen fast bag på bilen. Så er du sikker på, at det ikke kommer til skade.

Guide: Det bør du overveje, før du køber en elcykel

En elcykel er et særdeles smart transportmiddel, der kan gøre hverdagen meget lettere for dig. Men elcykler er ikke billige, og derfor vil din udvalgte model være en større investering.

Derfor er der nogle forhold, du bør overveje, før du foretager dit køb. Du kan få mere viden hos forbrugermagasinet Samvirke.

Pris: Som nævnt er en Batavus elcykel eller en elcykel fra et andet af de gode mærker ikke et billigt køb. Du vil komme af med flere tusinde kroner, så du bør først overveje dit budget. Tænk over hvad du har brug for af funktioner og rækkevidde, for det er ofte de elementer, der øger prisen. Det er dog bestemt muligt at få en velfungerende elcykel til en lav pris – her kan du med fordel nærstudere, hvad eksperterne skriver.

Type og indstigning: Leder du efter en dame- eller herre-elcykel? Dame-elcyklerne har den fordel, at de har en lavere indstigning. Det kan gøre det lettere for ældre eller personer med skavanker at komme op på cyklen.

Motortyper: Foretrækker du en Batavus elcykel centermotor eller en frontmotor? Forskellen mellem de to typer ligger som en tommelfingerregel i dine tråd: Med en frontmotor skal du typisk træde mindre, mens centermotorens kraft bliver påvirket af, hvor meget du selv træder i pedalerne. En frontmotor har den fordel, at den vil trække bedre i stejlt terræn, og du vil ofte kunne køre hurtigere. En centermotor giver mere motion samt en bedre kontrol og stabilitet, hvilket er lig med højere sikkerhed.

Terræn-type: Nogle elcykler er skabt til bykørsel og landevej, hvor andre har ujævnt terræn, offroad og skovstier som kompetenceområde. Udvalgte elcykler kan fungere i begge typer af terræner. Her bør du vælge ud fra, hvordan du agter at anvende køretøjet.

Materiale og vægt: Hvilket materiale er elcyklen fremstillet af? Mange elcykler har stel af aluminium, som både giver en høj robusthed og en lavere vægt. Vægt er et vigtigt aspekt, når du vælger din model, for vægten vil variere meget. Elcykler vejer generelt mere end almindelige cykler, så overvej hvor tung din Batavus elcykel må være. Du kan få letvægts-varianter ned til omkring 15 kilo, hvor standarden ellers ligger mellem 20 og 25 kilo.

Rækkevidde og batteri: Det er dit batteri til Batavus elcykel, der giver liv til motoren. Der er stor forskel på rækkevidde blandt elcyklerne, så overvej igen hvad du har brug for. En længere rækkevidde vil du typisk kunne se tydeligt afspejlet i prisen. Nogle modeller kan køre 130 kilometer eller mere per opladning, mens andre kun kan køre for eksempel 30 eller 60 kilometer. Læg mærke til at der er tale om den maksimale rækkevidde – i praksis vil den ofte være mindre. Rækkevidden bliver påvirket af mange faktorer, blandt andet hvor meget du træder i pedalerne, terrænet og vejrforholdene: Træder du for eksempel godt til, mens det går ligeud på en jævn cykelsti i vindstille vejr, vil din Batavus elcykel kunne køre en del længere end i stejlt terræn i modvind.

Hastighed: Med en almindelig elcykel må du køre 25 km/t på landeveje og cykelstier. Det er også den hastighed, de fleste modeller kan bistå med.

Bremser: Bremser er særdeles vigtige på en elcykel, hvor du kører hurtigere end på en almindelig cykel. Du vil opleve, at du vil føle det anderledes at bremse på en elcykel, end hvad du er vant til, så tag dig tid til at lære bremsningen at kende. Du kan få elcykler med fodbremse såvel som skivebremse og håndbremse. De kommer gerne i kombination med hinanden.

Affjedring: Vil du primært anvende din elcykel til mere ujævnt terræn, bør den komme med affjedring i sadelpind og forgaffel. Så er du sikker på at få den mest komfortable og sikre kørsel med en god balance.

Dæk: Eftersom du kører hurtigere på en Batavus elcykel end på en normal cykel, bør dækkene have et bedre vejgreb. Så vil køretøjet stå bedre fast – især i regn, slud og sne eller i ujævnt terræn – og du vil have en mindre risiko for at vælte og komme til skade.

Udstyr: Tjek udstyr som gear, lygter, ringeklokke, bagagebærer, cykelcomputer og støtteben – ligesom du ville gøre på en almindelig cykel.

Flere af ovenstående faktorer kan være svære at undersøge på egen hånd. Her kan du med fordel nærstudere, hvad eksperterne har skrevet. Så er du sikker på at få en ekspert-blåstempling. Du kan finde links til undersøgelserne nederst i artiklen.

FAQ

Batavus elcykel test: Hvilken er den bedste?

Der er mange gode Batavus elcykler på markedet, og i vores Batavus elcykel test artikel har vi gennemgået de 6 bedste: De inkluderer Batavus Torino E-GO, Batavus Altura E-GO, Batavus Razer E-GO, Batavus Genova E-GO, Batavus Zonar E-GO og Batavus Luca E-GO.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg vælger en Batavus elcykel?

Du bør undersøge bestemte forhold, før du køber en ny elcykel uanset mærke. Det gælder for eksempel indstigning, motortype (Batavus elcykel centermotor eller frontmotor) og materiale. Du bør også tjekke vægt, udstyr, hastighed, rækkevidde, sikkerhed og batteri til Batavus elcykel samt hvilket terræn, elcyklen er skabt til. Nogle af forholdene kan være svære selv at finde ud af, så her kan du med fordel læse eksperternes kommentarer.

Hvem vil få glæde af en Batavus elcykel?

Flere typer af forbrugere vil få glæde af en elcykel. Med motor og batteri til Batavus elcykel vil du få en motoriseret hjælp, der slår til, når du træder i pedalerne. En elcykel vil derfor være et godt valg for dig, der cykler meget og ønsker lidt hjælp til at gøre cykelturen lettere og hurtigere. En elcykel vil også kunne hjælpe ældre og personer med skavanker til at kunne cykle uden så meget besvær eller smerter. Som en bonus vil en elcykel give dig både motion og frisk luft, så den vil tillige være sundhedsfremmende.

Test og anmeldelser af batavus elcykler anvendt i artiklen

OBS: Selvom følgende kilder har været anvendt i forbindelse med artiklen siden publicering, kan der som følge af udgåede/slettede produkter være kilder, der ikke længere anvendes. Det skyldes tekniske problemer, og vi arbejder lige nu på at forbinde alle henvisninger til kilder med reference, samt slette gamle kilder (April 2024).

Ekspert- og testkilder

M3

M3 er et svensk teknologimagasin, der skriver om alt, der rører sig inden for teknologiens verden. Magasinet guider deres læsere gennem den elektroniske jungle, og det gør de blandt andet ved at foretage tests af diverse teknologiske forbrugerprodukter. Her gælder det Batavus elcykel test af to forskellige modeller:

Læs mere om testen af Batavus Torino E-GO her hos M3.
Læs mere om testen af Batavus Razer E-GO her hos M3.

Andre relevante tests og artikler

Vi har i vores Batavus elcykel artikel set nærmere på de 6 mest velfungerende Batavus-varianter på markedet.

Hvis du gerne vil have en Batavus elcykel, bør du altid huske cykelhjelmen. Vi har skrevet en artikel om de bedste cykelhjelme, hvor du kan finde den model, der bedst passer til dine præferencer. Hvis du skal have børn med ud at cykle, så skal de også have cykelhjelm på. Er du i tvivl om, hvad der passer bedst til dit barn, kan du få mere viden i vores artikel om bedste cykelhjelme til børn.

Hvis du vil købe en elcykel, er du måske også interesseret i andre cykelartikler – for eksempel en cykelanhænger. En cykelanhænger er smart, hvis du vil transportere børn, og hvis du gerne vil vide mere om anhængerne, kan du finde viden og inspiration i vores cykelanhænger artikel. Her præsenterer vi dig for de bedste modeller på markedet samt guider dig til alt, du skal vide, når du anskaffer en cykelanhænger.

Er du interesseret i andre elektriske køretøjer, så er et elløbehjul et rigtig godt bud også. Tjek vores elløbehjul testguide ud, og find dit næste køretøj.

Køber du primært en elcykel for at få mere motion, kan du udskifte det til tider dårlige udevejr med stuens tørvejr og investere i en motionscykel. En motionscykel har den fordel, at du bare kan hoppe op på den, når du har brug for lidt motion. Er du i tvivl om, hvilken variant der er den skarpeste, så kan du læse vores artikel om de bedste motionscykler – her guider vi dig til at vælge den model, der er ideel til dig og dine behov.

question

Har du spørgsmål?

Står du og har spørgsmål til noget i vores artikel er du meget velkommen til at skrive til os på kontakt@obsidianmedia.dk

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme