Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Senge 210x210 test-guide: Vores bud på 10 af de bedste senge i 210x210 i test og blandt kunder

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet

SENESTE ÆNDRING maj 21, 2024.

Senge 210x210 test-guide: Vores bud på 10 af de bedste senge i 210x210 i test og blandt kunder

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund research..., men vi afgrænser os primært til produkter tilgængelige på prisportaler eller annonceplatforme. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Oplistningen er ikke et udtryk for en rangering af produkter, og annonceaftaler kan påvirke placeringen og udvælgelsen af vores produkter – læs mere her. Læs mere

Det er ingen hemmelighed, at god søvn er afgørende for dit helbred, men vidste du, at din seng har stor indflydelse på søvnkvaliteten? Den forkerte seng kan resultere i urolige nætter, rygsmerter og endda snorken.

Vores artikel guider dig til at vælge den bedste 210×210 cm seng – også selvom vi ikke har kunne finde eksterne tests i emnet. I stedet har vi derfor analyseret på kundens egen “test” af produktet i form af alle de kundeanmeldelser, vi har kunne finde. Læs videre og bliv bedre rustet til at træffe en god beslutning omkring din fremtidige seng.

Seneste ændring:

Vi har lavet dybdegående research og analyseret produkternes specifikationer og funktioner for at kunne lave en detaljeret sammenligning. Det har resulteret i, at vi i vores artikel har fået en stor sammenligningstabel, der giver et grundigt overblik over de vigtigste produktegenskaber, specifikationer og bruger- og ekspertanmeldelser. Tabellen har til formål at give dig en bedre forståelse af senge 210x210, så din beslutning i højere grad træffes ud fra et informeret grundlag.

Tidligere ændringer:

26. juli 2023

I dag har vi overført denne artikel til vores nye design for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. I tråd med ændringen har vi dertil revideret, optimeret og suppleret vores produktanmeldelser for yderligere at forbedre din oplevelse, så du lettere kan finde lige præcis det, du har brug for.

test-guiden

En test-guide, som denne, er en artikel, der analyserer produkter via en gennemgang af bl.a. anmeldelser og tests.

De 3 bedste senge 210x210 i test-guiden 2024:

Sådan vurderer og udvælger vi produkter

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vores research-team vurderer produkterne på parametre som:

  1
 • Produkttests fra ekspertkilder og forbrugermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser af produktet
 • 3
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker

I vores research har vi fundet ud af, at selvom kvalitet naturligvis ikke er ens blandt de mange senge på det danske marked, så er der ofte en større forskel i pris, end vi ser i materiale, konstruktion og kvalitet af sengene, da mange funktioner og egenskaber ofte er ens på tværs af modeller og prisklasser, og producenten af sengene ofte er de samme på tværs af brands. Som følge heraf kan der være rigtig gode - og dyre - senge, som ikke er inkluderet her. En stor del af vores analyse er altså vægtet meget op på værdi for pengene.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Overblik: Stor sammenligning af de udvalgte senge 210x210

Bemærk, vi har ikke kunne finde uvildige tests i dette emne og har derfor primært analyseret på kundens egen "test" af produktet i form af alle de kundeanmeldelser, vi har kunne finde om de pågældende produkter, som efterfølgende er blevet sammenlignet med produktdata og pris.

Norhland Prestige Luksus Superior - 210x210 seng med unik madras polstring

Forbrugsguiden anbefaler: Høj komfort

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på Norhland Prestige Luksus Superior:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • 3 komfortlag
 • Flere valg mellem topmadrasser
 • 101 nætters prøveperiode

Forbrugsguidens vurdering

Hvis du leder efter en ny seng med god støtte til hele kroppen, er Norhland Prestige Superior et godt valg til dig. Ved køb får du desuden 101 dage til at afprøve sengen og se, om det virkelig er den, du ønsker – og hvis ikke, er det ikke noget problem.

Du kan nemlig få udskiftet kernens fasthed eller hele topmadrassen, hvis den ikke passer til dig. På den måde er det risikofrit at prøve sengen, og du kan sikre dig, at den virkelig passer til dig, inden du træffer en endelig beslutning. Nogle brugere har nemlig følt, at topmadrassen, de fik, var lidt for blød, og lige præcis derfor er det godt at kunne benytte sig af prøveperioden.

Fordele

 • 3 komfortlag
 • 25 års garanti på fjedre- og rammebrud
 • 101 nætters ombytning af kerne og topmadras
 • Vælg mellem en latex eller wonderpur topmadras

Ulemper

 • Få synes at topmadrassen er for blød til dem

Det, der adskiller Norhland Prestige Superior fra andre kontinentalsenge, er, at springmadrassen og boksmadrassen er polstret sammen. Du kan derfor kun se to af de i alt tre madrasser, hvilket giver sengen et anderledes, men også mere stilrent look.

Anmeldelse: Produktanalyse af Sengetids Norhland Prestige Superior

Specifikationer

 • Størrelse: 210x210 cm
 • Højde: 62 cm
 • Anti-skrid
 • Type topmadras: Latex / Wonderpur
 • Tykkelse på topmadras: 8 cm
 • Certifikater: Oeko-tex certificeret
 • Garanti: 25 år
 • Gratis prøveperiode: 101 dage
 • Antal komfortzoner: ?

Optimal komfort med 3 madrasser
Sengen har en 8 cm træramme med en lamelbund, hvorpå der er en boksmadras. Den har derudover pocketfjedre for stabilitet og støtte, som har op til 11 komfortzoner, herunder specifikt til nakke, skulder og lænd. Både rammen og fjedrene har 25 års garanti.

Latex og wonderpur
Som en del af købet af Prestige Superior får du mulighed for at bestemme, om din topmadras skal være af latex eller wonderpur – vælg, hvad der passer bedst til dig.

Hvis du ofte vågner op og føler dig indelukket og varm, er latex ideelt for dig. Latex er nemlig temperaturregulerende og transporterer fugt væk, hvilket hjælper med at regulere din kropstemperatur hele natten. Desuden har latex en trykaflastende effekt, der giver støtte de rigtige steder uden at synke ned i madrassen, som andre materialer kan gøre.

Hvis du derimod normalt fryser om natten eller har dårlig blodcirkulation, er memory foam bedre til dig. Det øverste lag memory foam holder på din kropsvarme og tilpasser sig din form – det giver dig følelsen af at være pakket ind i et tæppe, samtidig med at det giver støtte, hvor du mest har brug for det.

Luksus topmadrassen Ovenpå sengen får du en Luksus topmadras, hvor du har mulighed for at vælge mellem 2 forskellige kerner som har hver deres fordele. Latex er et meget åndbart materiale som gør det nemmere at komme af med varme i løbet af natten. Det er derfor det oplagte valg til dig som har det meget varmt om natten og ønsker en lidt koldere og mere stabil sovetemperatur. Wonderpur er en unik form for memory foam som former sig langt mere efter kroppen end latex gør. Det har den fordel at det både støtter kroppen langt bedre, da du falder længere ned i topmadrassen, men samtidigt er det også godt til dig som har det koldt om natten, da det holder bedre på varmen. Topmadrassen er betrukket med et OEKO-TEX certificeret betræk lavet af bambus som både er fri for skadelige stoffer og samtidigt er meget åndbart og let leder varme og fugt væk fra kroppen.

Hvad siger brugere om Norhland Prestige Superior?

Sengetid har et fremragende omdømme på Trustpilot med en bedømmelse på 4,6/5 stjerner. Ifølge kunderne reagerer de på negativ feedback inden for 24 timer eller mindre. Kunderne roser desuden den venlige service og forklarer, hvor meget værdi de får for pengene; mange siger, at komforten er fremragende, og at sengen har hjulpet med at lindre deres rygsmerter. På den anden side har nogle få kunder klaget over, at topmadrassen er for blød efter deres smag, og at leveringstiden nogle gange er forsinket.

Mere om Norhland Prestige Luksus Superior

Specifikationer

 • Størrelse: 210x210 cm
 • Højde: 62 cm
 • Anti-skrid
 • Type topmadras: Latex / Wonderpur
 • Tykkelse på topmadras: 8 cm
 • Certifikater: Oeko-tex certificeret
 • Garanti: 25 år
 • Gratis prøveperiode: 101 dage
 • Antal komfortzoner: ?

Senses 3040 - Bedre Nætters svar på en 210×210 kontinentalseng

God til dig med overfølsomhed

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på Senses 3040:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • 7 komfortzoner
 • 100 nætters prøveperiode
 • Allergivenlig og svanemærket topmadras

Forbrugsguidens vurdering

Vi anbefaler Senses af flere grunde. For det første er sengen komfortabel og har stor åndbarhed. Dertil er madrasserne allergivenlige og Oeko-Tex certificeret – hvilket er vigtigt for os. Endelig sætter vi pris på prøveperioden på 100 dage, fordi den giver dig mulighed for at afprøve sengen i vante rammer uden at føle dig presset til at indgå en langsigtet forpligtelse.

Det primære salgsargument for Bedre Nætter er, at deres topmadras er Svanemærket og derudover leveres sengen med en vægmonteret sengegavl. Når vi ser på leveringstiden, kan vi se, at Bedre Nætter overgår konkurrenterne ved at levere ordrer på 2-8 arbejdsdage, mens de fleste andre virksomheder tager 10-30 dage. Dog har nogle forbrugere nævnt, at hovedgærdet har knirket en smule.

Fordele

 • Du får sengegavlen med i købet
 • Kort leveringstid (2-8 hverdage)
 • 7 komfortzoner
 • Allergivenlig og svanemærket topmadras

Ulemper

 • Hovedgærdet kan knirke og topmadrassen kan glide

Hos Bedre Nætter, der er en af landets største sengeproducenter, er deres Senses elsket af mange kunder – specielt fordi du får så meget værdi for pengene.

 

Hvad siger brugere om Bedre Nætters Senses seng 210x210?

På Bedre Nætters hjemmeside har kunderne efterladt over 500 kommentarer med en gennemsnitlig bedømmelse på 4,5/5 stjerner. Langt de fleste forbrugere er altså tilfredse med sengen.

På Trustpilot modtager de desuden 4,7/5 stjerner, hvilket yderligere bekræfter, at de er blandt de mest populære sengeforhandlere i Danmark.

Selv om kontinentalsengen har mange fordele, har nogle få forbrugere haft problemer med, at madrassen bevæger sig, og at hovedgærdet larmer. Desuden har kun en meget lille del af kunderne haft indvendinger mod forsinkelser i leveringstiden; disse problemer blev dog alle hurtigt afhjulpet af Bedre Nætters hjælpsomme kundeservice.

Mere om Senses 3040

Specifikationer

 • Størrelse: 210x210 cm
 • Højde: 7 cm
 • Antal komfortzoner: 7
 • Anti-skrid
 • Type topmadras: Latex / memoryskum
 • Tykkelse på topmadras: 6 cm
 • sengegavl inkluderet
 • Garanti: 15 år
 • Gratis prøveperiode: 100 dage
 • Certifikater: Oeko-tex certificeret

Med 7 komfortzoner, der tilpasser sig din krop og giver målrettet støtte, er du sikker på at sove godt – hver aften. I bunden er der en solid svensk fyrretræsramme samt en boxmadras af 12 cm skum, hvilket giver dig og din partner mulighed for at ændre fastheden separat på hver side af sengen. I kan altså begge få madrassen lige præcis, som I vil have den.

Topmadrassen er 6 centimeter tyk med en glat overflade, der føles dejlig mod huden. Vigtigst af alt er, at det meget åndbare design fjerner varme i løbet af natten. Svanemærket og Oeko-Tex certificeringen på topmadrassen bekræfter desuden, at du ikke skal bekymre dig om skadelig kemi.

Senses er en af de enkleste senge at samle; der kræves ikke ekstra værktøj. Benene er derudover udstyret med skridsikre beslag, så den ikke beskadiger dit gulv. Sengen leveres i 7 mindre kasser, hvilket gør den nem at klemme igennem snævre rum. Den fås dertil i 4 forskellige farver og med 3 typer hovedgærder, så den nemt passer til indretningen i dit soveværelse. Sengens samlede højde er kun 61 centimeter.

Snefrid Nordlys - kontinentalseng 210x210 fremstillet i Danmark

Forbrugsguiden anbefaler: Anmelderrost sengeforhandler

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på Snefrid Nordlys:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Produceret i Danmark
 • Robuste materialer
 • Imponerende kundeanmeldelser

Forbrugsguidens vurdering

På Trustpilot modtager Nordic Dream 4,9/5 – den højeste score, der er givet til en sengeproducent. Med en sådan feedback fra kunder, der har testet produkterne i deres eget hjem, kan vi med sikkerhed sige, at de er blandt de bedste, du kan købe fra.

Blandt fordelene ved Snefrid er, at Nordic Dream tilbyder en 100 dages risikofri prøveperiode, så du kan prøve sengen i vante rammer, inden du forpligter. Hvis du ikke er tilfreds med sengen, kommer de og henter den gratis. Ud over deres 25 års garanti mod fjeder- og rammebrud er komforten derudover også i top på grund af kombinationen af madrasser i fremragende kvalitet og pålidelige fjedre.

Fordele

 • Fremstillet i Danmark
 • Stor tilfredshed fra kunderne
 • 7 komfortzoner
 • 25 års garanti på fjeder- og rammebrud

Ulemper

 • Topmadrassen kan være lidt for tynd
 • Enkelte tilfælde af leveringsforsinkelse

Snefrid er fremstillet af naturlige materialer af høj kvalitet direkte fra Danmark, hvilket sikrer, at din luksusseng holder i lang tid. Med en 14 cm høj bund af svensk fyrretræ – det samme materiale, som vikingerne brugte i deres sejlskibe – kan du sove trygt i vished om, at dit køb har været det hele værd.

Anmeldelse: Produktanalyse af Nordic Dream Snefrid Seng 210x210

Specifikationer

 • Størrelse: 210x210 cm
 • Højde: 67 cm
 • Antal komfortzoner: 7
 • Anti-skrid
 • Type topmadras: Naturlig latex / Memory-skum
 • Tykkelse på topmadras: 7 cm
 • Certifikater: Oeko-tex certificeret
 • Garanti: 25 år
 • Gratis prøveperiode: 100 dage

Højkvalitets materialer
Snefrid er Oeko-Tex-certificeret, hvilket ikke kun garanterer, at tekstilerne er fremstillet efter strenge standarder, men også at selve sengen er fri for skadelig kemi. Så selvom du er allergiker eller har følsom hud, kan du altså trygt ligge dig ned og sove hver aften.

7-zoners komfort
Springmadrassen har syv komfortzoner, der giver skræddersyet støtte til din krop. Indvendigt er der desuden to lag pocketfjedre, som arbejder sammen for at give støtte til alle områder af kroppen. Styrken af fjedrene varierer alt efter hvilken del af kroppen, de er designet til at hjælpe.

Omkring nakke, talje og hofter, hvor der er behov for mere støtte på grund af ekstra vægt, er f.eks. fjedrene ekstra robuste.

Nordlys topmadras - temperaturregulerende og vaskbart betræk Nordlys fra Nordic Dream er til dig, der ønsker sig en topmadras med den nyeste teknologi. Topmadrassen består nemlig af 7 ergonomiske zoner, der giver dig de bedste forudsætninger for god søvn. Zonerne yder ekstra støtte til kroppen og aflaster i kroppens trykpunkter, så du får en mere afslappet sovestilling og sover bedre. Dens betræk er aktivt kølende, og reagerer derfor på, om du har det enten for varmt eller for koldt i nattens løb. De teknologiske elementer sørger for at temperaturregulere madrassen, så dens temperatur holdes på 35-36 grader. Betrækket er også oeko-tex certificeret og vaskbart ved 40 grader. Du kan vælge, om du vil have din topmadras med en kerne i naturlatex eller memory-skum. Naturlatex er et godt valg, hvis du ønsker et meget åndbart materiale, som afleder fugt og varme fra kroppen i løbet af natten. Latex giver desuden effektiv aflastning til kroppen, så du er sikret optimal støtte. Memory foam former sig efter din krop, så du synker ned i madrassen. Det kan hjælpe med at forebygge kredsløbsproblemer og led- og muskelsmerter. Memory skum holder meget på varmen, så hvis du ofte får det varmt om natten, er det bedre at gå med en latex topmadras.

Hvad siger brugere om Nordic Dream Snefrid Seng 210x210?

Nordic Dream har en Trustpilot rating på 4,9/5 stjerner. De har mindre end 1 % negative anmeldelser og løser alle klager på mindre end to dage. Kunderne sætter pris på kvalitetsservicen samt føler, at de får værdi for de deres penge. De mest almindelige problemer var med leveringstider og at madrassen kan glide.

Mere om Snefrid Nordlys

Specifikationer

 • Størrelse: 210x210 cm
 • Højde: 67 cm
 • Antal komfortzoner: 7
 • Anti-skrid
 • Type topmadras: Naturlig latex / Memory-skum
 • Tykkelse på topmadras: 7 cm
 • Certifikater: Oeko-tex certificeret
 • Garanti: 25 år
 • Gratis prøveperiode: 100 dage

5 ting du skal overveje, før du køber seng

 • Størrelse

  En enkeltseng, der normalt måler 80-120 cm i bredden og 200 cm i længden, kan komfortabelt rumme én person. Det er derfor godt pladsbesparende valg, som er velegnet til børneværelser, lejligheder og studiolejligheder. De største sengestørrelser, som måler 180 cm x 200 cm eller endda 200 cm x 200 cm, er derimod til par eller enkeltpersoner, der elsker god plads, ideelt set i større soveværelser. For par er de mest almindelige og foretrukne størrelser 140 cm eller 160 cm i bredden og 200 cm i længden, hvilket passer til mindre til mellemstore værelser.

 • Type af seng

  Kontinentalsenge har vundet stor popularitet hos dem, der søger komfort, funktioner, der kan tilpasses, og et strejf af luksus, som man ofte finder i store hotelsenge. Et karakteristisk træk ved en kontinentalseng er dens betydelige højde, som opnås gennem tre lag madrasser.

  En anden stadig mere populær sengetype er den elevationssenge, der er kendt for sin evne til at give personlig støtte. Den giver dig nemlig mulighed for at justere din sovestilling ved at hæve eller sænke hoved- og fodende. Dette kan være en fremragende mulighed for dem, der lider af ryg- eller skulderproblemer, eller alle, der leder efter en luksusseng med fleksible funktioner, som sikrer et højt komfortniveau.

  For dem, der søger et budgetvenligt alternativ, er en boxmadras oplagt. Den er især velegnet til dem, der har springmadrasser og ønsker at øge sengens højde. Boxmadrasser består af en enkel træramme, som gøres klar til brug ved blot at montere et par ben.

 • Fasthed

  Flere faktorer påvirker madrassens evne til at give en god nats søvn, hvoraf de vigtigste er dens fasthed og de anvendte materialer, som bestemmer, hvor hård eller blød sengen er. Der findes forskellige niveauer af fasthed på markedet, og din foretrukne sovestilling kan hjælpe med at indsnævre valget. For sidesovere, der har brug for polstring af deres trykpunkter, er det tilrådeligt at vælge madrasser med bløde til mediumfaste toppe lavet af memoryskum. Til dem, der sover på ryggen eller maven, anbefales madrasser med medium til fast hårdhed.

  En springmadras er et godt valg, da den fordeler vægten jævnt over hele sengens overflade. For at sikre, at du får den rigtige fasthed uden ekstra omkostninger, anbefaler vi, at du går efter forhandlere, der tilbyder gratis prøveperiode og gratis ombytning af topmadrassen.

 • Pris

  Vi anbefaler, at du investerer i en holdbar seng, der kan holde til lidt af hvert. Mere eksklusive senge koster omkring 50.000 kr. og har unikke funktioner som skræddersyet polstring, ekstra komfortzoner og en madras af høj kvalitet. Disse senge har tendens til at holde længere og fås også i større størrelser.

  På den anden side er der mere prisvenlige alternativer med et enklere design og færre funktioner, som koster omkring 7.000-10.000 kr. Hvis man overvejer sine valg nøje og er opmærksom på detaljerne, er det dog muligt at finde en seng af fin kvalitet til under 10.000 kr.

 • Bruger- og ekspertanmeldelser

  Før du køber en seng, er det en god idé at læse både bruger- og ekspertanmeldelser. De kan nemlig give et indblik i sengens kvalitet, komfortniveau og levetid. Det er også en fordel at gennemgå virksomhedens Trustpilot, da de kan afsløre en hel del om deres kvalitet og kundeservice. For at hjælpe dig har vi derfor inkluderet både brugeranmeldelser i vores artikel.

arrow-more

FAQ

Kan man få forskellige madrastyper til 210x210 senge?
Ja, der findes forskellige madrastyper til 210x210 senge, herunder springmadrasser, skummadrasser og latexmadrasser.
Hvilken stil passer 210x210 senge bedst til?
210x210 senge er velegnet til moderne, minimalistiske eller luksuriøse indretninger.
Er 210x210 senge en dobbeltseng eller en kingsize seng?
210x210 senge kategoriseres som en kingsize seng, da dens dimensioner er større end en traditionel dobbeltseng.

Er en seng i størrelsen 210x210 ideel?

Denne størrelse er ideel til personer, som kan lide at sprede sig ud og nyde god plads, imens de sover. Den ekstra bredde og længde gør den også til en god mulighed for høje personer, som måske har svært ved at finde en seng, hvor deres fødder ikke hænger ud over kanten. Hvis du synes, at størrelsen er lige til den store side, så skal du kigge efter en seng 180×210, hvor du får samme ekstra længde, men får en lidt smallere seng, som gør det nemmere, at fitte den ind i soveværelset.

Fordele og ulemper ved en seng på 210x210 cm

Senge i størrelsen 210×210 har mange fordele, men der følger selvfølgelig også nogle ulemper. Vi har sammensat nogle forskellige fordele og ulemper, som vi synes er de mest relevante at overveje.

Fordele

 • Plads: En af de største fordele ved en seng i størrelsen 210×210 er den ekstra plads, som den giver. Der er masser af plads til, at par kan sove komfortabelt uden at forstyrre og vække hinanden i løbet af natten.
 • Alsidighed: Disse senge fås i mange forskellige stile og med forskellige materialer og designs, hvilket gør det nemt at finde en, som passer præcis til dit hjem.

Ulemper

 • Omkostninger: 210×210 senge har en tendens til at være dyrere end andre sengestørrelser, så det kan være en dyr investering, som alle ikke har råd til. Hvis budgettet er en smule stramt, så kan du prøve vores artikel om billige dobbeltsenge eller dobbeltsenge på tilbud. Her har vi forsøgt at samle nogle produkter til dig, som godt kan lide et godt tilbud.
 • Værelsesstørrelse: Disse senge er selvfølgelig store, og kræver dermed også meget plads i soveværelset. Hvis du har et lille soveværelse, så er størrelsen måske ikke den bedste løsning for dig.
 • Mobilitet: 210×210 senge er tunge og svære at flytte rundt på. Det kan være et problem, hvis du skal ommøblere dit soveværelse, eller hvis du skal flytte.

Har du et stort soveværelse, og vil du gerne have masser af soveplads til dig og din partner, samtidig med at tilføje lidt luksus til dit hjem, så er en seng på 210×210 cm det oplagte for dig. Men hvis du bor i en lille lejlighed med begrænset plads, og du måske ikke har det store budget, så er en anden størrelse seng bedre.

Vi har derfor også skrevet en artikel om senge i størrelsen 200×200. Disse er lige lidt mindre, men tilbyder stadig masser af plads. Du kan også prøve at læse vores artikel om kontinentalsenge 140×200, hvis du vil prøve at kigge i en anden retning.

Overvejelser du kan gøre dig, inden du køber en seng på 210x210 cm

Når du har besluttet dig for at købe en seng i størrelsen 210×210, så er der nogle vigtige ting, du skal overveje først, så du får mest muligt for pengene. Pris, forhandler, garantier og service er alle vigtige faktorer, som du skal have i tankerne.

 • Prisen er en af de vigtigste overvejelser, når du køber en seng. Senge findes i forskellige prisklasser, afhængigt af faktorer som størrelse, materiale og mærke. Sørg for at lægge et budget for dig selv og hold dig til det, således du kan tage højde for eventuelle ekstraomkostninger. Dette kunne f.eks. være en topmadras. Hold også øje med tilbud. Der er næsten altid tilbud på senge ved de forskellige forhandlere.
 • Kig gerne efter en forhandler med et bredt udvalg af senge og et professionelt service team, som kan hjælpe dig med at finde den rigtige for dig. Tjek også de forskellige online anmeldelser ud. Både på forhandleren men også på de senge, som du overvejer at købe. Typisk findes der mange kunde- og ekspertanmeldelser, så du kan blive klogere på, hvor god en bestemt seng egentlig er.
 • Garantier kan også være vigtige at overveje. Sørg for at spørge om de garantier, som producenten og forhandleren tilbyder, og sørg for at forstå, hvad der er dækket, og hvad der ikke er dækket. En god garanti giver ro i sindet.
 • Endelig er god service afgørende, når du køber en seng. Find en forhandler, der også hjælper dig efter salget, og besvarer spørgsmål, hvis du skulle have brug for det. Nogle tilbyder også prøveperioder på op til 100 dage, så du kan blive sikker på, at sengen er den rigtige for dig. Du skal ikke undervurdere vigtigheden af en forhandler, som stadig betragter dig som en kunde efter salget.

Ved at gøre dig disse overvejelser er du sikker på, at du træffer en gennemtænkt og informeret beslutning, inden du køber din nye seng.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme