Seng 210×210 – Kingsize senge i høj kvalitet og med gode anmeldelser

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Det er ingen hemmelighed, at det er vigtigt for dit generelle helbred at få en god nats søvn. Hvad du måske ikke ved, er, at den type seng, du sover i, kan gøre en stor forskel på, hvor godt du sover om natten. Faktisk kan valget af den forkerte seng føre til urolige nætter, rygsmerter og endda snorken.

Så hvordan vælger du den rigtige seng? Ved at læse vores artikel og guide, vil du uden tvivl være godt rustet på til at tage en god beslutning omkring din fremtidige seng.

Seng 210×210

En seng 210×210 er en seng med en størrelse på 210 cm i bredden og 210 cm i længden. 210×210 senge er et populært valg for dem, som gerne vil prioritere komfort og luksus i deres soveværelse. Med en størrelse på 210×210 cm. giver sådan en seng rigeligt med plads til, at par kan sove komfortabelt uden at føle sig trængt og forstyrre hinanden med bevægelser i løbet af natten.

Bemærk, vi har ikke kunne finde uvildige tests i dette emne, og har primært analyseret på kundens egen “test” af produktet i form af alle de kundeanmeldelser, vi har kunne finde om de pågældende produkter, og holdt op imod produktdata og pris.


Snefrid Nordlys Seng 210×210 – Kontinentalseng fremstillet i Danmark med fokus på kvalitet

Forbrugsguiden anbefaler: Anmelderrost sengeforhandler

 • Produceret i Danmark
 • Bæredygtige materialer
 • Imponerende kundeanmeldelser

Anmeldelse og analyse af Nordic Dream Snefrid Seng 210×210:

Højkvalitets materialer
Snefrid-sengen er fremstillet af naturlige materialer af høj kvalitet direkte fra Danmark, hvilket sikrer, at din luksusseng holder i lang tid. Med en 14 cm høj bund af svensk fyrretræ – det samme materiale, som vikingerne brugte i deres sejlskibe – kan du sove trygt i vished om, at dit køb har været det hele værd.

Med Nordic Dreams Snefrid seng 210×210 kan du sove trygt i vished om, at den er Oeko-Tex-certificeret. Det garanterer ikke kun, at tekstilerne er fremstillet efter strenge miljøregler, men også at selve sengen er fri for skadelige kemikalier. Og for hver solgt seng planter Nordic Dream et træ. Vi mener, at det blot er et skridt i arbejdet hen imod en mere bæredygtig fremtid for alle.

7-zoners komfort
Springmadrassen har syv komfortzoner, der giver skræddersyet støtte til din krop. Indvendigt er der to lag lommefjedre, som arbejder sammen for at give støtte til alle områder af kroppen.

Styrken af fjedrene varierer alt efter hvilken del af kroppen de er designet til at hjælpe.

Omkring nakke, talje og hofter, hvor der er behov for mere støtte på grund af ekstra vægt er fjedrene styrket. Mens du sover, anvendes stærkere fjedre, så du kan nyde en behagelig hvile uden spændinger eller ubehag i disse vigtige områder.

Fjäll topmadras - betræk i naturmateriale med god ventilation
Fjäll er en luksus topmadras fra Nordic Dream, som måler 8 cm i højden. Betrækket indeholder bambusfibre, som er med til at give topmadrassen en ventilerende effekt. Tekstil af bambus kan desuden optage op mod 50% mere væske end bomuldstekstiler, uden at de føles fugtige. I produktionen af bambus anvendes der hverken sprøjtemidler eller kunstgødning. Derfor er Fjälls betræk Oeko-Tex certificeret.

Fjäll fra Nordic Dream har antibakterielle egenskaber, hvilket har den fordel, at bakterier og husstøvmider ikke kan leve materialet. Inde i selve topmadrassen kan du vælge en kerne af enten naturligt latex eller memory-skum.

Naturlatex, som er et godt materiale for miljøet og din krop. Latex, som har trykaflastende egenskaber, tappes årligt fra gummitræet Havea Brasiliensis. Det er derfor en bæredygtig produktionsløsning, fordi træet ikke skal fældes eller tager skade. Latex er desuden et ventilerende materiale, og er især egnet til dig, der har det varmt om natten.

Memory skum er særligt velegnet til dig, der har tendens til led- og muskelsmerter, da det har en aflastende effekt. Det er ligeledes kendt for at virke forebyggende på kredsløbsproblemer. Memory foam holder desuden godt på varmen, så du ikke så nemt kommer til at fryse.

Hvad siger forbrugerne om Nordic Dream Snefrid Seng 210×210?

Nordic Dream har over 1450 kundeanmeldelser og en imponerende Trustpilot-rating på 4,9/5 stjerner. De har mindre end 1 % negative anmeldelser og løser alle klager på mindre end to dage. Kunderne sætter pris på kvalitetsservicen samt føler, at de får værdi for de penge, de bruger. De mest almindelige problemer var med leveringstider og at madrassen kan glide.

Fordele

 • Fremstillet i Danmark
 • Stor tilfredshed fra kunderne
 • 7 komfortzoner
 • 25 års garanti på rammebrud og fjedre
Ulemper

 • Topmadrassen kan være lidt for tynd
 • Enkelte tilfælde af leveringsforsinkelse

Forbrugsguidens vurdering

Den bedste måde at teste et produkt på er ved hjælp af kundernes brug og anmeldelser på troværdige websteder som Trustpilot. Alene på dette site fik Nordic Dreams senge en score på 4,9 ud af 5,0 – den højeste score, der er givet til en sengeproducent. Med en sådan feedback fra kunder, der har testet disse produkter i deres eget hjem, kan vi med sikkerhed sige, at de er blandt de bedste, du kan købe i dag.

Blandt fordelene ved Snefrid kontinentalsengen er, at Nordic Dream tilbyder en 100 dages risikofri prøveperiode, så potentielle kunder kan prøve sengen, før de forpligter sig til at købe den. Hvis du ikke er tilfreds med, hvordan sengen fungerer, kommer de og henter den gratis – en fantastisk firmapolitik, som har givet dem en høj bedømmelse fra os. Ud over deres 25 års garanti mod brud på fjedre og rammer er komforten også i top på grund af kombinationen af madrasser i fremragende kvalitet og pålidelige fjedre.

Sengen fås også i størrelserne:

 • 120 x 200 cm
 • 140 x 200 cm
 • 140 x 210 cm
 • 150 x 200 cm
 • 160 x 200 cm
 • 180 x 200 cm
 • 180 x 210 cm
 • 200 x 200 cm
 • 220 x 220 cm

Norhland Prestige Superior Seng 210×210 – Unik madras polstring for suverænt udseende

Forbrugsguiden anbefaler: Høj komfort

 • 3 komfortlag
 • Flere valg mellem topmadrasser
 • 101 nætters prøveperiode

Anmeldelse og analyse af Sengetids Norhland Prestige Superior Seng 210×210:

Optimal komfort med 3 madrasser
Det, der adskiller Norhland Prestige Superior sengen 210×210 fra andre kontinentalsenge, er, at springmadras og boksmadras er polstret sammen. Derfor kan du kun se to af de tre madrasser i stedet for alle tre. Dette giver Norhland Prestige Superior kontinentalsengen et pænere udseende.

Sengen har en 8 cm træramme med en lamelbund, hvorpå der er en boksmadras. Den indeholder lommefjedre for stabilitet og støtte, som har op til 11 komfortzoner, herunder nakke-, skulder- og lænderygspecifikke områder. Begge elementer leveres med fuld 25 års garanti.

Latex og wonderpur
Den madras, du vælger, er altid vigtig, især når du køber en ny seng. Derfor inkluderer Sengetid en tyk og vaskbar topmadras på 10 cm, så din komfortoplevelse bliver komplet. Som en del af købet af Norhland Prestige Superior sengen 210×210 får du mulighed for at bestemme, om din topmadras skal være lavet af latex eller wonderpur – vælg, hvad der passer bedst til dig.

Hvis du ofte vågner op og føler dig indelukket og varm, er latex det ideelle madrasmateriale for dig. Latex ånder godt og transporterer fugt væk, hvilket hjælper med at regulere din kropstemperatur hele natten. Desuden har latex en trykaflastende effekt, der giver støtte de rigtige steder uden at synke ned i madrassen, som andre materialer kan gøre.

Hvis du derimod normalt fryser om natten eller har dårlig blodcirkulation, vil Memory Foam passe bedre til dig. Det øverste lag memory foam holder på din kropsvarme og tilpasser sig din form – det giver dig følelsen af at være pakket ind i et tæppe, samtidig med at det giver støtte, hvor du har mest brug for det.

Hvad siger forbrugerne om Norhland Prestige Superior seng 210×210?

Sengetid har et fremragende omdømme på Trustpilot med en bedømmelse på 4,6 og over 690 anmeldelser. Ifølge kunderne reagerer de på negativ feedback inden for 24 timer eller mindre. Kunderne roser det venlige personale og forklarer, hvor meget værdi de får for pengene; mange siger, at komforten er fremragende, og at sengen har hjulpet med at lindre deres rygsmerter. På den anden side har nogle få kunder klaget over, at topmadrassen er for blød efter deres smag, og at leveringstiden nogle gange er forsinket.

Fordele

 • 3 komfortlag
 • 25 års garanti på fjedre og rammebrud
 • 101 nætters ombytning af kerne og topmadras
 • Vælg mellem en latex eller wonderpur topmadras
Ulemper

 • Få synes at topmadrassen er for blød til dem

Forbrugsguidens vurdering

Hvis du leder efter en ny seng med god støtte til hele kroppen, er Norhland Prestige Superior 210×210 sengen måske perfekt til dig. Du kan få 101 dage til at afprøve sengen og se, om det virkelig er den, du ønsker – og hvis ikke, er det ikke noget problem. Du kan få udskiftet fastheden af kernen eller hele topmadrassen, hvis den ikke passer til dig. På den måde er det risikofrit at prøve sengen, og du kan sikre dig, at den virkelig passer til dig, inden du træffer en endelig beslutning.

Sengen kan også fås i størrelserne:


Senses Seng 210×210 – Bedre Nætters svar på en god kontinentalseng

Forbrugsguiden anbefaler: Høj værdi for pengene

Hos Bedre Nætter, der er en af landets største sengeproducenter, er deres Senses seng 210×210 elsket af mange kunder og vil helt sikkert være et godt valg for de fleste forbrugere.

 • 7 komfortzoner
 • 100 nætters prøveperiode
 • Allergivenlig og svanemærket topmadras

Anmeldelse og analyse af Senses seng 210×210

Med syv komfortzoner, der tilpasser sig din krop og giver koncentreret støtte, har Senses skabt det næste niveau af madrasser. Ved at hvile på en solid svensk fyrretræsramme med en tykkelse på 8 cm er deres madrasbund forstærket med en boxmadras af 12 cm skum. Det giver ikke kun dig og din partner mulighed for at ændre fastheden separat på hver side af sengen, hvilket tilpasser sig til den enkelte person, men det garanterer også, at begge personer får det, de ønsker af madrassen.

Topmadrassen er 6 centimeter tyk med en glat overflade, der føles dejlig mod huden. Vigtigst af alt er, at det meget åndbare design fjerner varmeophobning i løbet af natten. Svane-logoet og OEKO-tex-certificeringen på topmadrassen bekræfter, at du er fri for skadelige kemikalier og får et allergivenligt sengetøj.

Senses-sengen er en af de enkleste senge at opbygge; der kræves ikke ekstra værktøj.

Benene er udstyret med skridsikre beslag, så den ikke beskadiger dit gulv ved at bevæge sig rundt.

Sengen leveres også i syv mindre kasser, hvilket gør den nem at klemme igennem snævre rum.

Senses seng 210×210 fås i fire farver og tre typer hovedgærder, så den nemt passer til indretningen i dit soveværelse. Sengens samlede højde er kun 61 centimeter, hvilket gør det lettere for dig at komme ind og ud af sengen.

Senses sengen er et godt tilbud, når du sammenligner den med andre senge, der koster det samme beløb. Du får et komfortsystem med syv zoner og en sengegavl med i købet, hvilket de fleste kontinentalsenge i denne prisklasse ikke inkluderer.

Hvad siger forbrugerne om Bedre Nætters Senses seng 210×210?

På Bedre Nætters hjemmeside har kunderne efterladt over 500 kommentarer med en gennemsnitlig bedømmelse på 4,5 ud af 5 stjerner. Det tyder på, at langt de fleste af de personer, der ejer produkter, er tilfredse med dem.

Anmeldelserne anses for at være troværdige og korrekte, da de kommer fra faktiske brugere af produktet. Derfor har Bedre Nætter en høj grad af tilfredshed. Ikke kun med deres senge, men også med hele deres sortiment. På TrustPilot har Bedre Nætter over 2900 anmeldelser og er vurderet til 4,7/5 stjerner, hvilket yderligere bekræfter, at vores udsagn er sandt.

Selv om kontinentalsengen har mange fordele, har nogle få forbrugere haft problemer med, at madrassen bevæger sig, og at hovedgærdet larmer. Desuden har kun en meget lille del af kunderne haft indvendinger mod forsinkelser i leveringstiden; disse problemer blev dog alle hurtigt afhjulpet af Bedre Nætters hjælpsomme kundeserviceafdeling.

Fordele

 • Du får sengegavlen med i købet
 • Kort leveringstid (2-8 hverdage)
 • 7 komfortzoner
 • Allergivenlig og svanemærket topmadras
Ulemper

 • Hovedgærdet kan knirke og topmadrassen kan glide

Forbrugsguidens vurdering

Vi er tilfredse med Senses kontinentalseng af flere grunde. For det første er sengen komfortabel og har en stor åndbarhed. Madrasserne er allergivenlige og OEKO-TEX-certificeret – hvilket er vigtigt for os. Endelig sætter vi pris på prøveperioden på 100 dage, fordi den giver forbrugere mulighed for at afprøve produktet uden at føle sig presset til at indgå en langsigtet forpligtelse.

Det primære salgsargument for Bedre Nætter er, at deres topmadras er Svanemærket og derudover leveres sengen med en vægmonteret sengegavl. Når vi ser på leveringstiden, kan vi se, at Bedre Nætter overgår konkurrenterne ved at levere ordrer på 2-8 arbejdsdage, mens de fleste andre virksomheder tager 10-30 dage.

Sengen fås også i størrelserne:

Seng i størrelsen 210×210

Denne størrelse seng er altså ideel til personer, som kan lide at sprede sig ud og nyde at have personlig plads, imens de sover. Den ekstra bredde og længde gør den også til en god mulighed for høje personer, som måske har svært ved at finde en seng, hvor deres fødder ikke hænger ud over kanten.

Disse senge er ofte forbundet med luksus og overdådighed, og de kan på den måde tilbyde en helt speciel følelse til ethvert soveværelse. De kommer i en bred vifte af stilarter, materialer og designs, hvilket gør det nemt for dig at finde en, der passer til din personlige smag og indretnings præferencer.

Fordele og ulemper ved en seng 210×210

Senge i størrelsen 210×210 har mange fordele, men der følger selvfølgelig også nogle ulemper. Vi har sammensat nogle forskellige fordele og ulemper, som vi synes er de mest relevante at overveje, før du køber en seng i denne størrelse.

Fordele:

 • Plads: En af de største fordele ved en seng i størrelsen 210×210 er den ekstra plads, som den giver. Der er masser af plads til, at par kan sove komfortabelt uden at forstyrre og vække hinanden i løbet af natten.
 • Komfort: 210×210 senge forbindes som sagt ofte med luksus og komfort, og det er der en god grund til. Den ekstra bredde og længde giver rigeligt med plads til at strække sig ud og have en god nats søvn uden problemer.
 • Alsidighed: Disse senge fås som nævnt i en bred vifte af stilarter, materialer og designs, hvilket gør det nemt at finde en, som passer præcis til dit hjem.

Ulemper:

 • Omkostninger: 210×210 senge har en tendens til at være dyrere end andre sengestørrelser, så det kan være en dyr investering, som alle ikke har råd til. Hvis budgettet er en smule stramt, så kan du prøve vores artikel om billige dobbeltsenge eller dobbeltsenge på tilbud. Her har vi forsøgt at samle nogle produkter og råd til dig, som godt kan lide et godt tilbud.
 • Værelsesstørrelse: Disse senge er selvfølgelig store, og kræver dermed også meget plads i soveværelset. Hvis du har et lille soveværelse, så er denne størrelse seng måske ikke den bedste løsning for dig.
 • Mobilitet: 210×210 senge er tunge og svære at flytte rundt på. Dette kan være et problem, hvis du skal ommøblere dit soveværelse, eller hvis du skal flytte ind i et nyt hjem.

Så hvis du har et stort soveværelse, og gerne vil have massere af soveplads til dig og din partner, samtidig med at tilføje lidt luksus til dit hjem, så kan en seng 210×210 være det oplagte for dig. Men hvis du bor i en lille lejlighed med begrænset plads, og du måske ikke har det store budget, så er en anden størrelse seng måske bedre. hvis du synes 210×210 er lidt for stor, så har vi skrevet en artikel om senge i størrelsen 200×200. Disse er lige lidt mindre, men tilbyder stadig massere af plads til dig og din partner. Du kan også prøve at læse vores artikel om kontinentalsenge 140×200, hvis du vil prøve at kigge i en anden retning.

Overvejelser du kan gøre dig, inden du køber en seng 210×210

Når du har besluttet dig for at  købe en seng i størrelsen 210×210, så er der nogle vigtige ting, du skal overveje først, så du får mest muligt for pengene og den bedste seng. Pris, forhandler, garantier og service er alle vigtige faktorer, som du skal have i tankerne.

Prisen er en af de vigtigste overvejelser, når du køber en seng. Senge findes i forskellige prisklasser, afhængigt af faktorer som størrelse, materiale og mærke. Sørg for at lægge et budget for dig selv og hold dig til det, således du kan tage højde for eventuelle ekstraomkostninger. Dette kunne f.eks. være en topmadras. Hold også øje med tilbud. Der er næsten altid tilbud på senge ved de forskellige forhandlere så vær opmærksom. Det kan ende med at spare dig flere tusinde kroner.

Når du vælger en forhandler at købe sengen hos, så er det vigtigt at vælge en med et godt ry for at sælge gode senge. Kig gerne efter en forhandler med et bredt udvalg af senge og et professionelt personale, som kan hjælpe dig med at finde den rigtige for dig. Tjek også de forskellige online anmeldelser ud. Både på forhandleren men også på de senge, som du overvejer at købe. Typisk findes der mange kunde- og professionelle anmeldelser, så du kan blive klogere på, hvor god en bestemt seng egentlig er.

Garantier kan også være vigtige at overveje. Sørg for at spørge om de garantier, som producenten og forhandleren tilbyder, og sørg for at forstå, hvad der er dækket, og hvad der ikke er dækket. En god garanti kan give noget ro i sindet og beskyttelse mod eventuelle fejl og andre problemer, der kan opstå, efter at du har fået købt din seng. Hvis en producent f.eks. tilbyder 20 års garanti, så kan dette være en indikator for, at der er tale om en rigtig god og holdbar kvalitet.

Endelig er god service afgørende, når du køber en seng. Find en forhandler, der også hjælper dig efter salget, og besvarer spørgsmål, hvis du skulle have brug for det. Nogle tilbyder også prøveperioder på op til 100 dage, så du kan blive sikker på, at sengen er den rigtige for dig. Du skal ikke undervurdere vigtigheden af en forhandler, som stadig betragter dig som en kunde, efter salget har fundet sted.

Ved at gøre dig disse overvejelser kan du være sikker på, at du træffer en gennemtænkt og informeret beslutning, inden du køber din nye seng. Med research og grundige overvejelser kan du finde den perfekte seng til dine behov og dit budget.

FAQ

Kan man få forskellige madrastyper til 210×210 senge?
Ja, der findes forskellige madrastyper til 210×210 senge, herunder springmadrasser, skummadrasser og latexmadrasser.
Hvilken stil passer 210×210 senge bedst til?
210×210 senge er velegnet til moderne, minimalistiske eller luksuriøse indretninger.
Er 210×210 senge en dobbeltseng eller en kingsize seng?
210×210 senge kategoriseres som en kingsize seng, da dens dimensioner er større end en traditionel dobbeltseng.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme