Strygejern test-oversigt: De bedste dampstrygejern ifølge eksperter

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

I denne strygejerns test-oversigt kigger vi nærmere på, hvilke mærker og modeller af dampstrygejern, der har vundet tests i forskellige anerkendte testmagasiner.

Først gennemgår vi testvinderne i detaljer og giver derefter lidt gode råd til hvilke ting du bør se efter, når du skal vælge dit dampstrygejern, samt hvordan du rengør og vedligeholder dit strygejern. Sidst i artiklen finder du en liste over de kilder og tests, som vi har taget udgangspunkt i.

Bemærk venligst, Forbrugsguiden tester ikke selv produkter, men samler derimod resultaterne af eksterne tests, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Strygejern test-oversigt – Her er de 5 bedste strygejern

I nedenstående sektion finder du en gennemgang af de strygejern, der har klaret sig bedst i test, kundeanmeldelser og generelt har gode funktioner til prisen. Vi har analyseret en række forskellige forskellige produkter og viser dig de bedste modeller ifølge vores research.
Du finder også prissammenligning af de forskellige strygejern, så du hurtigt og nemt kan få et overblik over de billigste forhandlere.

Sådan vurderer og udvælger vi produkter

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vores research-team vurderer produkterne på parametre som:

  1
 • Produkttests fra ekspertkilder og forbrugermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser af produktet
 • 3
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker

Ovenstående bliver holdt op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men nærmere en gennemgang af nogle af de bedste produkter til forskellige behov.


Philips Azur GC4541 – strygejern til alle materialer

Høj værdi for pengene

 • “Sehr gut” på Testberichte.de
 • Bedst i test hos uvildigt testpanel
 • Kundeanmeldelser 4,7 ud af 5 på tværs af webshops (ifølge Google Shopping)
 • Kundeanmeldelser 4,8 ud af 5 på Philips.com

Philips-Azur-GC4541

.
Forbrugerne har taget enormt godt imod Philips Azur GC4541 med primært 5-stjernede anmeldelser og en score på 4,8 i skrivende stund kiggende på tværs af webshops. Strygejernet fra Philips har ligeledes været inkluderet i en større, uvildig test af strygejern, og vundet en test i 2021 sammen med fire andre modeller, mens tyske Testberichte ligeledes roser modellen.

Kraftfuld model
Philips Azur GC4541 er et kraftfuldt dampstrygejern, som arbejder ved en effekt på 2400 watt, hvilket er meget højt. Modellen kommer yderligere med en hurtig opvarmningsfunktion samt en konstant dampudledning på 45 gram per minut, hvilket gør den meget effektiv, når det kommer til at udglatte folder i tøjet. Jo højere dampudledningen er, jo dybere trænger dampen ind i tøjet, hvilket får eventuelle rynker og folder til at udglatte sig hurtigere.

God til alle materialer
Philips Azur GC4541 er udstyret med en strygesål, der kan bruges på alle typer af materialer. SteamglidePlus-funktionen gør, at modellen glider let hen over tøjet, mens den praktiske non stick-belægning sørger for, at strygejernet ikke brænder sig fast på stoffet.

Dampniveauet kan indstilles på selve håndtaget, og man kan både vælge at stryge ved konstant damp eller spray samt benytte dampskud på op til 210 gram. Modellen kommer desuden med en smart auto-sluk funktion, som sørger for automatisk at afbryde apparatet efter en periode uden brug.

Nem rengøring
Philips Azur GC4541 er meget brugervenlig og let at rengøre takket være systemet Quick Calc Release. Dette sørger for, at kalk ikke sætter sig fast på strygejernet, idet systemet nedbryder kalkpartiklerne og opsamler dem i en tilhørende beholder, som blot skal tømmes med nogle måneders mellemrum. På den måde kan man afkalke modellen på bare 15 sekunder. Strygesålen er desuden ridsefast, og rengøringen foregår nemt ved at tørre efter med en fugtig klud. 

Fordele

 • Kraftfuldt
 • Kan bruges på alle materialer
 • Varmer hurtigt op
 • Let afkalkning med Quick Calc Release
 • Non-stick belægning
Ulemper

 • Ingen automatisk sikkerhedsafbrydelse

Specifikationer
Type: Dampstrygejern
Effekt: 2400 watt
Mængde af damp: 45 gram/min
Damptype: Konstant damp, dampskud og spray
Lodret damp: Ja
Auto-sluk: Ja
Non stick-belægning: Ja
Ledningslængde: 2 meter
Vægt: 1,6 kilo


Braun TexStyle 7 TS745A – energibesparende dampstrygejern 

Bedste strygejern til prisen

 • Dampstrygejern med lavere energiforbrug end andre modeller
Braun TexStyle 7 TS745A

Klassisk dampstrygejern
Braun TexStyle 7 TS745A er en klassisk model i et flot design, som emmer af god kvalitet og robusthed. Modellen lever godt op til den sædvanlige, høje standard, man forventer af produkter fra mærket Braun, og her er tale om et kraftfuldt strygejern med en effekt på 2400 watt.

Braun TexStyle 7 TS745A er skabt til at give et professionelt resultat, hvor alle krøller bliver udglattet uden problemer. Derfor stryger Braun TexStyle 7 TS745A med en konstant dampmængde på 50 gram/minuttet, men hvis man har brug for, at det skal gå hurtigere, eller stryger man meget krøllet tøj eller tykke tekstiler, så er det muligt at få et ekstra skud damp, der er 3 gange så højt.

Del af TexStyle 7-serien
Braun TexStyle 7 TS745A giver både muligheden for at foretage en hurtig strygning eller at opnå et perfekt resultat, og eftersom modellen er en del af Braun’s TexStyle 7-serie, tilbydes forbrugeren et produkt i den højeste kvalitet hos Braun.

Udover den effektive dampmængde så er Braun TexStyle 7 TS745A også udstyret med en særlig strygesål, og denne kombination sikrer, at man kan anvende modellen til alle typer af tekstiler. Strygesålen har 3 forskellige dampintensive områder, som sikrer en jævn strygning uden krøller, og alleryderst findes en præcisions-spids, som udglatter selv de helt yderste krøller. På trods af den høje effektivitet er Braun TexStyle 7 TS745A dog også et energibesparende strygejern, og modellen har en vandtank på 400 milliliter.

Fokus på sikkerhed
Når man har med strygejern at gøre, så skal man være meget forsigtig, da her er tale om meget høje temperaturer, og blot kort uopmærksomhed kan skabe problemer. Derfor er sikkerhedsniveauet på Braun TexStyle 7 TS745A meget højt, og modellen er udstyret med to auto-sluk funktioner.

Den ene autosluk-funktion træder i kraft i lodret position og slukker strygejernet efter 8 minutter, og den anden auto-sluk funktion er endnu mere effektiv og slukker modellen, hvis den står uberørt i mere end 30 sekunder i vandret position.

Fordele

 • Effekt på 2400 watt
 • Konstant dampmængde på 50 gram/minuttet
 • Mulighed for ekstra skud damp
 • Præcisions-spids
 • Energibesparende model
 • To auto-sluk funktioner
Ulemper

 • Rengøring kan være lidt besværlig
 • Håndtag bliver glat
 • Strygesålen er en smule tyk
 • Lidt tung

Du kan her se en præsentation fra Braun af Texstyle 7 serien:


Philips GC4564 – strygejern til hurtig udglatning af folder

Anmelderros Strygejern af både kunder og eksperter

 • 67 ud af 100 point hos Storbritanniens største testmagasin Which.co.uk

Philips GC4564

.
Philips GC4564 er blevet testet flere eksperter, blandet andet britiske testmagasin Which.co.uk. Eksperterne har set nærmere på modellen ud fra parametre såsom funktioner, brugervenlighed og anvendelighed. Konklusionen er, at den klarer sig rigtig godt.

Høj ydeevne
Philips GC4564 er et dampstrygejern, som kommer med en høj ydeevne på hele 2600 watt og en dampudledning på 50 gram per minut. Det gør modellen meget effektiv, når det kommer til at udglatte genstridige rynker og folder i tøjet, og herudover arbejder den hurtigt.

Det er muligt at anvende dampskud på op til 240 gram i minuttet, og modellen betjenes let via et kontrolpanel på toppen af håndtaget. Ledningslængden er på 2 meter, hvilket giver en god arbejdsradius.

Mange gode funktioner
Philips GC4564 kommer både med en praktisk auto-sluk funktion, hvilket højner sikkerheden, samt et smart antidryp-system der sørger for, at der ikke svines for meget under strygningen. Rengøringen foregår let og hurtigt ved hjælp af Quick Calc Release-systemet, der afkalker strygejernet på bare 15 sekunder.

Herudover kommer modellen med en avanceret SteamGlide-strygesål med non stick-belægning, som gør glidebevægelserne glattere og sørger for, at sålen ikke klæber fast under arbejdet og ødelægger tøjet.

Hurtig og effektiv, ifølge eksperterne
Philips GC4564 er blevet testet af det britiske testmagasin Which.co.uk, som giver modellen en god bedømmelse. De hæfter sig især ved, at denne model arbejder langt hurtigere end konkurrenterne, når det kommer til at udglatte folder i tøjet, og så er den meget effektiv på alle typer af tekstiler. Herudover nævnes det, at det er let at se, hvornår vandtanken skal fyldes op, og så er eksperterne også glade for den robuste strygesål. Dog mener Which.co.uk, at strygejernet er noget tungt i brug, og så fungerer afkalkningssystemet ikke helt optimalt. 

Fordele

 • Hurtig udglatning af folder
 • Robust strygesål med non stick-belægning
 • Let afkalkning
 • Med antidryp- og auto-sluk-funktion
 • Kan anvendes på alle materialer
Ulemper

 • Dårlig kalkresistens og rengøring genopretter ikke dampniveauer
 • Tungere end de fleste strygejern

Specifikationer
Type: Dampstrygejern
 Effekt: 2600 watt
 Mængde af damp: 50 gram/min
 Kapacitet, vandtank: 0,3 liter
 Damptype: Konstant damp, dampskud og spray
 Lodret damp: Ja
 Auto-sluk: Ja
 Non-stick belægning: Ja
 Ledningslængde: 2 meter
 Vægt: 1,6 kilo 


Tefal FV9845E0 Ultimate Pure Rosé dampstrygejern – effektive dampskud og anti-kalk filter

Blant de bedste strygejern i premium klassen

 • 79 ud af 100 point hos det britiske husholdningsmagasin Goodhousekeeping.com
 • 4,5 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos forhandleren Amazon 

Tefal FV9845E0 Ultimate Pure Rosé Dampstrygejern

Tefal FV9845E0 Ultimate Pure Rosé Dampstrygejern vil være det bedste dampstrygejern til dig, der ikke har noget imod at betale mere for høj kvalitet, og som ønsker et design, der skiller sig ud. Den er vores ”Bedste premiumvalg” til dig.

Modellen hører til favoritterne blandt eksperter såvel som hos brugere. I en dampstrygejern test udført af eksperterne fra det britiske husholdningsmagasin Goodhousekeeping.com får den 79 ud af 100 point, mens den hos køberne fra Amazon bliver tildelt 4,5 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser i gennemsnit.

Eksperterne forklarer, at de først og fremmest er imponerede over designet, som er meget iøjnefaldende, og er du interesseret i design, så er den klart noget for dig. Når det kommer til ydeevnen, så mener de, at den ligger lidt i mellemstadiet uden at være fantastisk. Den er bedst, når den bliver brugt til at stryge genstridige folder og krøller ud på bomuld, bliver det konstateret. Goodhousekeeping.com fremhæver tillige, at den kommer med alt, hvad du kan ønske dig i et dampstrygejern, og den er ideel til dig, der gerne stryger meget ad gangen. Som en bonus har den et godt kalkfilter, bliver det nævnt, og de negative kommentarer går mest på, at vægten er lidt tyngende, og at enheden er lidt svær at håndtere, når den skal finde opbevaringsplads.

Brugerne deler eksperternes entusiasme, og flere kommentarer går på, at apparatet leverer en utrolig god strygnings-evne. De fremhæver, at du får fantastiske resultater, men du skal vide, at hvis du bruger dampskuds-funktionen meget, så skal du ofte fylde nyt vand på. En bruger skriver om sin oplevelse: ”I am very impressed with this iron and would definitely recommend it if you have lots of ironing as it makes light work of even the toughest of creases”. En anden bruger forklarer: “This does a good job and is easier than a lot of the other irons we have had over the years”.

Futuristisk design
Hvis du godt kan lide almindelige husholdningsapparater, der skiller sig lidt ud, så vil Tefal FV9845E0 Ultimate Pure Rosé Dampstrygejern bestemt være en overvejelse værd. Her er tale om et fantastisk flot og moderne produkt, der vil drage mange blikke med sit futuristiske og spændende design. Men design og teknologi går hånd i hånd, for modellen er konstrueret, som den er, så du får mest muligt ud af de moderne teknologier.

Det drejer sig blandt andet om, at du slipper for de irriterende kalkaflejringer og -pletter, når du stryger. Varianten er Tefals mest kraftfulde maskine, som anvender det såkaldte Micro Scale-filter. Det betyder for dig, at du får en produktion af damp, der bremser forekomsten af kalk, og det er lig med ingen pletter.

Du bliver også forkælet med et bedre glid hen over tøjet, da enhedens sål er designet til at forøge letheden af glidningen med op til 33 procent. Sålen giver dig en maksimal fordeling af dampen, og du vil opleve, at selv de mere genstridige tekstiler bliver lettere at stryge, så krøl og folder forsvinder.

Som en bonus får du rigtig meget for pengene. Prisen er ikke lav sammenlignet med de øvrige konkurrenter, men har du budgettet til det, vil du kunne opleve et topmoderne strygejern, der kan gøre en stor forskel for dit tøj.

60 gram damp per minut
Tefal FV9845E0 Ultimate Pure Rosé Dampstrygejern leverer en stabil og konstant tilførsel af damp på 60 gram i minuttet, og har du brug for mere til besværlige områder, kan du glæde dig over muligheden for dampskud på 260 gram i minuttet. Det er rigtig meget – også i forhold til Tefals egne stærkeste konkurrerende familiemedlemmer. 

Modellen kommer med en effekt på 3200 watt, hvilket er meget. Det giver dig en hurtig opvarmning samt en jævn og stabil varmetilførsel, så du er sikret de bedste resultater. Vandtanken har en kapacitet på 350 milliliter, hvilket er meget standard for typen her, men vær opmærksom på, at den kan være lidt svær at tømme og fylde.

Produktet kommer med en ledning, som er kilden til strøm, og den er tre meter lang. Det er fint og giver dig en god arbejdsradius. Du kan anvende varianten på alle typer af stryge-egnede materialer, og derfor er her tale om en høj alsidighed. Med en vægt på 1,45 kilo skal du lægge mærke til, at den vejer en del sammenlignet med konkurrenterne.

Alt i alt det bedste strygejern til dig, der gerne vil have et spændende design, en kraftig damptilførsel og moderne teknologier.

Fordele

 • Varmer hurtigt op
 • Fungerer godt på forskellige materialer
 • Flot design 
Ulemper

 • Til den tunge side
 • Tanken kunne være lettere at fylde og tømme

Specifikationer
Producent: Tefal
Type: Dampstrygejern
Effekt: 3200 watt
Konstant tilførsel af damp: 60 gram i minutter
Dampskud: 260 gram i minuttet
Vandtank, kapacitet: 350 milliliter
Ledningslængde: 3 meter
Vægt: 1,45 kilo


Philips Azur SGC4901/10 dampstrygejern – Særligt resistent overfor ridser

Bedste strygejern til polyester

Philips Azur SGC4901-10

Nem at bruge
Philips Dampstrygejern Azur SGC4901/10 kombinerer kraftfuld ydelse og nem anvendelse, hvilket gør det nemt at fjerne vanskelige folder på ethvert stykke tøj, og dens kontinuerlige dampning, der frigiver 50 gram per minut, giver den optimale effektivitet til at fjerne folder på tøjet, så du får et godt resultat hver gang. 

Dampstrygejernet måler 13,88 cm i bredden, 31,95 cm i dybden og 25,33 cm i højden, mens den vejer 1,669 kg, hvorfor du kan stå med den længe, uden at blive træt i armen, og altså kan du komme alt tøjet i gennem på én gang, hvilket klart er en fordel. 

Nem vedligeholdelse
Ikke blot er Philips Dampstrygejern Azur SGC4901/10 nem at bruge, den er også nem at vedligeholde. Dampstrygejernet er nemt at afkalke på grund af Quick Calc release-systemet, der blot kan rengøres med vand. Altså undgår du at have et tykt lag kalk siddende i strygejernet. 

Philips Dampstrygejern Azur SGC4901/10 vs. markedet
Philips Dampstrygejern er særligt blevet rost for dens strygestål, der er særligt resistent overfor ridser, hvilket resulterer i, at glideevnen fortsat er høj på alle materialer, selv når du har brugt den i mange år. Dette er takket være SteamGlide Advanced-strygesålen, og det er netop denne, der adskiller produktet fra markedet. 

Fordele

 • Særligt velegnet til polyester
 • Højt damptryk
 • Strygejernet er modstandsdygtigt over for ridser
 • Høj holdbarhed
 • Let afkalkning med Quick Calc -frigivelse
 • Let at bruge
Ulemper

 • Ikke stærk til bomuld og jeans

Specifikationer
Type: Dampstrygejern
 Bundpladetype: SteamGlide Elite
 Damptype: Udbrud, konstant, spray
 Kontinuerlig dampning: 50 g/min
 Koncentreret dampning: 220 g/min
 Afskalningshindrende system: Quick Calc Release
 Lodret damp: Ja
Volumen for vandbeholder: 300 ml
 Opvarmningstid på varmekedel: 2 min
 Auto sluk: Ja
 Anti-drypsystem: Ja Klar/Damp-indikator: Ja
 Dampkontrol: Ja
 Ledningslængde: 2,5 meter
 Belastningsevne: 2800 W
 Spænding: 240 V


Hvilket strygejern skal jeg købe?

Som gennemgangen nok allerede har afsløret, følger prisen ikke altid kvaliteten, når det handler om dampstrygejern. Men vælger du en af modellerne fra ovenstående liste, er du sikker på at få et af markedets bedste strygejern. Skal du kun stryge tøj lejlighedsvist, vil du som regel kunne gå efter laveste pris, men ellers bør du tænke lidt på, hvilke egenskaber du sætter pris på at dit strygejern skal have.

En lang ledning er som regel et stort plus, men en kompromisløsning kan eventuelt opnås ved brug af en forlængerledning. Bor du i et område med ”hårdt vand” (forhør dig eventuelt hos det lokale vandværk eller søg på nettet), kan det være en fordel at vælge et strygejern, der effektivt kan håndtere vandets øgede indhold af kalk og andre mineraler.

Stryger du rigtig meget, kan du overveje en dampstation, som ganske vist er en smule dyrere, men som til gengæld gør arbejdet både billigere og mere effektivt.

Overvej også dine præferencer i forhold til sikkerhed. Visse modeller har et højere sikkerhedsniveau end andre. Er der børn i husstanden, eller generelt mange afbrydelser med telefonopkald eller andre distraktioner, kan et strygejern med ekstra sikkerhedsfunktioner give en øget tryghed.

 


Vedligehold dit strygejern

Forbrugermagasinet Samvirke.dk har udgivet en artikel, hvor de giver forskellige gode råd til hvordan du bedst muligt vedligeholder dit strygejern.
Her anbefaler de disse følgende ting, hvis du ønsker at dit strygejern skal holde længst muligt:

Samvirke skriver at det er vigtigt at afkalke sit strygejern ofte, gerne en gang om måneden. Nogle modeller er udstyret med afkalkerfunktion. Den kan anbefales at bruge, da den gør afkalkningen nemmere og hurtigere.
Hos Samvirke anbefaler de, at hvis du selv afkalker dit strygejern, så kan du blande 1 del eddikesyre 32% med 9 dele vand. Derefter skal du hælde det i vandbeholderen og skrue strygejernet op på det varmest dampprogram den har. Derefter stiller du strygejernet i vasken, og aktiverer dampfuntionen, så vand og kalk kan sprutte ud.

Det anbefales også at du altid tømmer dit strygejern for vand, når du er færdig med at stryge dit tøj. Dermed mindsker du mængden af kalk, som kan opbygges i varmelegemet.

Du kan læse alle de gode råd hos Samvirke, ved at klikke her.

Opnå bedre strygeresultater

Forbrugerrådet Tænk har udgivet en nyttig artikel, der giver en række gode råd til hvordan du opnår bedre strygeresultater.

I artiklen skriver Tænk blandt andet at du altid skal huske at undersøge tøjets anbefalet strygetemperatur. Anmærkningen finder du på tøjets vaskelabel. Her angiver prikkerne inde i strygesymbolet, hvor høj temperatur du må stryge tøjet ved.

Bruger du et dampstrygejern, så anbefales det at du afkalker det regelmæssigt, da det ellers kan kalke til. Hvis du ikke afkalker det, kan du opleve at strygejernet sprøjter sorte prikker ud, hvilket ikke er så spændende at få på sin hvide skjorte. Du kan bruge citronsyre til at afkalke dit strygejern, eller det middel som producenten anbefaler i brugsanvisningen.

strygejern guide

Hvis du vil læse flere tips og tricks, så kan du læse hele artiklen her.


Hvordan renser man et strygejern?

Den norske forbrugeravis Dinside.no har testet en række måder at rengøre strygefladen på strygejern.
De fandt frem til at den mest effektive måde at fjerne snavs og skidt fra strygejernet, er ved at varme en blanding af salt og eddike op til kogepunktet, og derefter vaske overfladet med det.
Du kan læse hele artiklen på Dinside.no her.

Aftonblandet har lavet en artikel om hvordan du kan undgå at strygejernet lavet mærker på dit tøj. Du kan læse hele deres artikel her. Bemærk at den er på svensk.

Hos Forbrugsguiden kan du i øvrigt læse en række andre artikler som alle er relateret til behandling af tøj. I vores vaskemaskine test kan du læse meget mere om hvilke vaskemaskiner eksperterne anser for at være de bedste på markedet, samt få tips og råd til hvad du skal være opmærksom på når du køber ny vaskemaskine.

Vi har ligeledes udgivet en tørretumbler test, hvor vi undersøger hvilke tørretumblere på markedet der har vundet test. Vi har undersøgt en række uvildige tests og giver dig testvinderne samlet på ét sted. Hvis du gerne vil slippe for at stryge, så skal du overveje en tøjdamper.


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Philips GC3925 strygejern

Philips GC3925

Philips GC3925 er blevet testet af den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön. De svenske eksperter er vilde med denne model, som de har givet en topplacering i deres store test af strygejern. Eksperter bemærker, at Philips GC3925 kommer med en dampskuds-funktion samt med et afkalkningsprogram, som vurderes både brugbart og effektivt.

Dampstrygejern med OptimalTEMP-teknologi og dampskud
Med Philips GC3925 har man mulighed for at stryge stort set alle former for tøj, da den er forsynet med teknologien OptimalTEMP.

Denne teknologi sørger for en kombination af varme og damp, hvilket fjerner selv de mest genstridige folder uden risiko for mærker. På grund af OptimalTEMP er det ikke nødvendigt med indstillinger eller drejeknapper, da den kan klare alle materialer.

Philips GC3925 sikrer en hurtig opvarmning, da den kommer med en effekt på 2400 Watt. Desuden kommer modellen med dampskud på op til 180 g. Strygejernet har ydermere en konstant damp på op til 45 g/min, hvilket er med til at sikre en effektiv ydeevne.

Med SteamGlide Plus-strygesål, drypstop og autosluk
Philips GC3925 er forsynet med en SteamGlide Plus-strygesål, der kommer med et lag af titanium samt en 6-lags belægning. Dette sørger for en mere optimal glideevne uanset materiale. Sålen er desuden ridsefast samt nem at rengøre.

Endvidere kommer strygejernet med et drypstop-system samt funktionen autosluk. Mens drypstop-systemet sørger for, at det er nemt at stryge de mere sarte stoffer ved lavere temperaturer på grund af, at man ikke skal bekymre sig om pletter fra vanddråber, så sørger autosluk for, at modellen slukker pr. automatik, hvis man efterlader den tændt.

Strygejernet slukker efter 30 sekunder, hvis man efterlader det på strygesålen samt efter 8 minutter, hvis det bliver efterladt på hælstøtten.

Vandkapacitet og indbygget Calc-Clean-skyder
Ved køb af Philips GC3925 får man et strygejern, der kommer med en vandbeholder med en kapacitet på 300 ml. Dette er meget gennemsnitligt, hvorfor man har rig mulighed for at stryge en del, førend det skal påfyldes med vand.

Derudover kommer Philips GC3925 med en indbygget Calc-Clean-skyder, der er en rensefunktion, der hjælper med at fjerne kalkflager samt kalkaflejringer. Dette sørger for, at strygejernet bliver både renset og vedligeholdt.

Fordele

 • Dampstrygejern med dampskud på op til 180 g.
 • Effekt på 2400 Watt, Dampmængde på 45 g/min
 • Med autosluk-funktion
 • Med indbygget Calc-Clean-skyder
 • Med OptimalTEMP-teknologi
 • Med SteamGlide Plus-strygesål
Ulemper

 • Tung
 • Indstillingerne er mindre detaljerede

Bosch TDA70EASY – strygejern med 3-lags design

 

Bosch TDA70EASY

 

Effektiv model med CeraniumGlissée og SensorSecure
Med Bosch TDA70EASY får man et effektivt dampstrygejern med et dampskud på 200 gram samt konstant damp på op til 45 g/min. Det vil sige, at det kan anvendes til selv mere vanskelige opgaver, da dette er over gemmesnittet sammenlignet med mange andre modeller på markedet. Modellen kommer yderligere med en effekt på 2400 Watt, hvilket hjælper med at klare de mere genstridige strygeopgaver.

Derudover er Bosch TDA70EASY forsynet med en speciel strygesål med 3-fase-design, der giver en optimal dampdistribution samt glid. Dette bliver kaldt for CeraniumGlissée, der omfatter både tørrings-, fugtnings- samt udglatningsprocesser. Bosch TDA70EASY kommer yderligere med funktionen SensorSecure. Denne funktion sikrer, at strygejernet slukker automatisk, når det ikke anvendes.

Flere praktiske funktioner
Bosch TDA70EASY er forsynet med flere praktiske funktioner, der sørger for, at man opnår den mest optimale og nemme strygning. Eksempelvis kommer strygejernet med funktionen TempOK, der gør, at det er nemt at vælge den ønskede temperatur. Da ikke alle materialer kræver den samme varme, sørger TempOK for, at indikatoren fortæller, hvornår den ønskede temperatur opnås. Indikationen vil blot blinke samt lyse med et fast lys, når det er tid til at gå i gang.

Derudover er Bosch TDA70EASY forsynet med funktionen i-Temp, hvilket sikrer den ideelle kombination af temperatur og damp til alle former for materialer. Det vil sige, at man ikke behøver at ændre på temperaturen eller indstillingerne, da denne funktion kan bruges til alle former for stoffer og materialer.

Med drypstop og anti-kalk-system
Bosch TDA70EASY er udstyret med en drypstop-funktion, der er indbygget i selve strygejernet. Denne funktion forhindrer, at der kommer vanddråber og mærker på tøjet, hvorfor man ikke skal bekymre sig om pletter fra vandet.

Modellen er yderligere udstyret med et anti-kalk-system, der forhindrer en ophobning af kalk i dampstrygejernet. Dette gør ikke mindst vedligeholdelse af modellen nemmere, men sørger også for, at produktet leverer en højere ydeevne i længere tid.

Sidst men ikke mindst har Bosch TDA70EASY en ledning på 2,5 meter, hvilket gør, at man har en forholdsvis stor fleksibilitet, da man ikke behøver at stå lige ved siden af en stikkontakt. Vandbeholderen har en kapacitet på 400 ml.

Fordele

 • Effekt på 2400 Watt
 • Med antikalk-system
 • Med SensorSecure
 • Udstyret med i-Temp og TempOK
 • Speciel strygesål med 3-lags design
 • Med drypstopfunktion
 • Meget enkel og nem at bruge
Ulemper

 • Tung når den er fuld
 • Håndtaget er ret klumpet
 • Vandtanken skal fyldes langsomt ellers flyder det nemt over
 • ‘temp ok’ -lyset er svært at se
 • Mærket for maksimalt niveau på tanken er ret svagt

BRAUN SI3030PU – mini strygejern med høj holdbarhed

 

BRAUN SI3030PU Strygejern

 

Få tøjet til at se ud som nyt igen
Med Braun SI3030PU kan du få dit tøj til at se ud, som var det nyt igen. Til trods for dens lille størrelse, klarer den hurtigt og effektivt strygningen, så folderne bliver skarpe og stoffet glat. Afhængig af, hvor krøllet tøjet er, kan du tilpasse dampmængden, så det passer hertil, da denne er justerbar. Dette lader dig bruge strygejernet så effektivt som muligt, men uden at bruge uendelige mængder damp på et stykke tøj, hvor det ikke er nødvendigt. Strygejernets dampfunktion kan levere helt op til 140 gram damp per minut ved brug af dampskudsfunktionen, hvorfor du kan få bugt med selv de stædigste folder.

Stryg tøj på dine præmisser
Brugervenligheden er helt i top. Først og fremmest, så behøver du ikke vente på strygejernet, da det både er lynhurtigt klar til brug samt også køler ned igen på ingen tid. Altså kan du hurtigt komme i gang med strygningen, og når du er færdig, behøver du ikke stå og holde øje med det i længere tid.

Grundet den automatiske sikkerhedssluk, behøver du heller ikke at bekymre dig om, hvorvidt du nu huskede at slukke strygejernet, da den selv har klaret det, hvis du skulle gå hen og glemme det.Derudover det også nemt både at fylde og tømme vandbeholderen, hvorfor denne del af processen heller ikke behøver at være i vejen for din strygning.

BRAUN SI3030PU strygejernet vs. Markedet
BRAUN SI3030PU adskiller sig fra markedet i dens evne til at stryge polyester og bomuld. Det er et mini strygejern, men hører alligevel til blandt de bedste modeller på markedet på dette område.

Fordele

 • Høj holdbarhed
 • Modstandsdygtig overfor ridser
 • Hurtigt klar til brug og køler hurtigt af bagefter
 • Lille strygejern
 • Justerbar dampmængde
Ulemper

 • Færre detaljer i temperaturindstilling
 • Slukker ikke automatisk

Specifikationer
Type: Lille dampstrygejern
Effekt: 2300 Watt
Dampskud: 140 g/min
Konstant dampmængde: 45 g/min
Justerbar dampmængde: Ja
Automatisk sikkerhedssluk: Ja
Ledningslængde: 2 meter
Vandbeholder: 0,270 liter


Philips dampstrygejern Azur GC4532/20 – særligt velegnet til tøj med detaljer

 

Philips Dampstrygejern Azur GC4532-20

 

Philips Dampstrygejern Azur GC4532/20er blevet kåret som det bedste køb hos det britiske testmagasin Which.co.uk, der blandt andet bemærker dens fordele i form af hurtig og nem strygning, masser af damp, dens holdbare strygestål, dens fremragende kalkbestandighed samt nemme afkalkningssystem og sidst muligheden for at se vandstanden i tanken.

Fjerner folder nemt og hurtigt
Philips Dampstrygejern Azur GC4532/20er blevet bekræftet i at have gode evner i forhold til at fjerne folder fra begge tests. Dens kontinuerlige damp sikrer, at folderne i dit tøj fjernes hurtigt, så du får det bedste udseende på alt dit tøj, samt nemt får det til at se ud som nyt igen.

Derudover har strygejernet en stålplade, der lader dig komme tæt ind under knapper og andre detaljer, der kan være svære at nå, hvorfor du ikke må nøjes med at stryge overfladerne, men kan nå alle områderne på lige vis. 

Høj holdbarhed og brugervenlighed
Philips Dampstrygejern Azur GC4532/20får også ros for sin holdbarhed, hvilket skyldes de kvalitetsmaterialer, som den er fremstillet i, men også Quick Calc Release-systemet, der nemt lader dig fjerne eventuelt opbyggede flager i vandbeholderen.  Dette øger også brugervenligheden, da den er nemmere at vedligeholde, men denne øges også af kontrollen af de forskellige indstillinger, der lader dig stryge tøjet, som det passer dig bedst.

Philips Dampstrygejern Azur GC4532/20vs. Markedet
Strygejernet adskiller sig fra lignende produkter på markedet, gennem formen på dens strygestål, der som sagt lader dig komme tæt ind på alle detaljerne. 

Fordele

 • Høj holdbarhed
 • Strygestålens form lader dig stryge under knapper samt langs detaljer
 • Gode knapper og indstillinger
 • Godt damptryk
 • Gode evner i forhold til at stryge polyester
Ulemper

 • Lidt til den tunge side

Specifikationer
Type: Dampstrygejern
 Bundpladetype: SteamGlide
 Damptype: Udbrud, konstant damp, spray
 Kontinuerlig dampning: 45 g/min
 Koncentreret dampning: 180 g/min
Afskalningshindrende system: Quick Calc Release
 Opvarmningstid: 2 min
 Anti-drypsystem
 Ledningslængde: 2 meter
 Belastningsevne: 2400 W
 Spænding: 240 V


Braun TS525A

 

Braun TS525A

Effektivt strygejern med automatisk afkalkningsprogram

Med Braun TS525A får man et strygejern med en effekt på 2000 Watt. Dette sørger for en hurtig opvarmning ved brug. Derudover kommer dampstrygejernet med et dampskud på 120 gram, så man har mulighed for at få strøget selv de mere genstridige folder og krøller på ingen tid.

Modellen kommer yderligere med en konstant damp på 30 g/min. Dette er en smule mindre sammenlignet med andre af de testede modeller hos Råd & Rön, men det er stadig effektivt nok til at klare selv vanskelige opgaver.

Derudover kommer Braun TS525A med et automatisk afkalkningsprogram, hvorfor man ikke behøver bekymre sig om kalkaflejringer fra selve dampen. Strygesålen er ydermere ridsefast, hvilket ikke mindst sørger for en forbedret ydeevne men også en optimal glideevne.

Sikkert og brugervenligt dampstrygejern
Braun TS525A kan betegnes som værende et sikkert og brugervenligt strygejern på grund af dets forskellige funktioner. Modellen er blandt andet forsynet med en autosluk-funktion, der sørger for, at strygejernet slukker efter 8 minutter i stående position samt efter 30 sekunder i liggende position.

Derudover kommer Braun TS525A med et ergonomisk-formet håndtag, der er 20 % lettere sammenlignet med andre modeller. Dette sørger for en større brugervenlighed, da det er nemmere at bevæge strygejernet rundt på tøjet.

Med drypstop-funktion og vandbeholder på 300 ml.
Braun TS525A har en vandtank med en kapacitet på 300 ml samt en ledning på 2 meter, hvorfor man ikke behøver at stå direkte ved siden af en stikkontakt, når man stryger.

Endvidere er Braun TS525A forsynet med en drypstop-funktion, der sørger for, at man ikke behøver at bekymre sig om pletter på tøjet fra vanddråberne. Strygejernet kommer nemlig med en indbygget funktion, der sikrer, at vanddråberne ikke falder ned på tøjet og laver mærker, når man er i gang med at stryge.

Fordele

 • Effekt på 200 Watt
 • Effektivt og kraftigt dampskud
 • Med automatisk afbrydelsesfunktion
 • Lang ledning på 2 meter
 • Med et ergonomisk håndtag
 • Automatisk afkalkningsprogram
 • Med dryp stop-funktion
Ulemper

 • Kort ledning
 • Håndtaget bliver meget vådt af damp

Miele FashionMaster

 

Miele FashionMaster

Denne beskrivelse handler dog i stedet om Miele FashionMaster B3847, idet Miele FashionMaster B2847 ikke forhandles i Danmark. Det gør Miele FashionMaster B3847, og de to modeller minder i det hele taget ekstremt meget om hinanden og kan stort set det samme og har helt samme, høje kvalitet.

Helt strygesystem
Miele FashionMaster B3847 er mere end blot et strygejern eller en dampstation. Her er tale om et helt strygesystem med både ekstern dampmaskine og strygebræt, som inkluderer alt, hvad man skal bruge til en optimal strygning.

Miele FashionMaster B3847’s store effektivitet skyldes ikke mindst den unikke Miele Honeycomb strygesål, som sørger for at glatte alle rynker eller krøller i tøjet ud samtidig med, at tøjet passes på og skånes under den ellers hårde strygning.

Under strygningen findes et tryk på 4 bar, som er nok til at trænge igennem selv tykke materialer. Miele FashionMaster B3847 arbejder med et damptryk på 100 gram/minuttet med mulighed for ekstra dampskud.

Ekstern dampmaskine
Miele FashionMaster B3847 er designet til at kunne stryge alle former for tekstiler. Man kan vælge at anvende det medfølgende strygebræt, der oven i købet har en indbygget vifte, som hurtigt fjerner dampen igen og dermed gør processen let.

Viften er også til for at skåne tøjet, idet den luftpude, som dannes, sørger for, at man ikke ødelægger fibrene i tøjet, mens man stryger med den høje varme. Herudover findes der også en ekstern dampmaskine, som er let at bruge. Brug med fordel denne til at stryge lodrette tøjtyper som skjorter, kjoler eller gardiner.

Sikker og komfortabel model
Miele FashionMaster B3847 er også designet med brugervenlighed og komfort for øje. Derfor kan selve strygesystemet indstilles i højden, så man er sikret den bedste arbejdsstilling, som er tilpasset til de individuelle behov.

Miele FashionMaster B3847 er endvidere på hjul, som gør det let at bevæge systemet rundt – det er især fordelagtigt, hvis man skal dampe for eksempel gardiner, som ikke så let kan flyttes. Miele FashionMaster B3847 har også fokus på sikkerhed og holdbarhed og er udstyret med flere funktioner, som både gør modellen sikker og sikrer, at den får en lang levetid. Her er tale om en Cool Down-funktion, som automatisk slukker strygejernet efter 3 minutter, hvor det ikke er i brug. Herudover har modellen både en anti-kalk funktion, selvrens plus antidryp.

Fordele

 • Helt strygesystem med ekstern dampmaskine og strygebræt
 • Effektiv og skånsom Miele Honeycomb-strygesål
 • Tryk på 4 bar og ekstra dampudbrud
 • Indbygget rækkevidde i strygebrættet
 • Systemet kan justeres i højden
 • Nedkøling auto-off funktion
 • Med anti-kalk funktion og selvrensende
Ulemper

 • Tager tid at varme op
 • En smule dyr pris

I denne video kan du se en anmeldelse af Miele FashionMaster. Videoen er produceret af Reviewed.com:


Tefal GV8962E0 Pro Express Control

 

Tefal Total Pro Express GV9060E0

Hel dampstation
Med Tefal GV8962E0 Pro Express Control får man en hel dampstation, som både inkluderer dampstrygejern og adskilt vandtank. En vandstation som Tefal GV8962E0 Pro Express Control vil være en fordel, da man med en adskilt vandtank kan have en større vandkapacitet – plus at man let kan fylde nyt vand på undervejs i strygningen.

Tefal GV8962E0 Pro Express Control’s vandbeholder har en kapacitet på hele 1600 milliliter. Udover denne effektive måde hele tiden at være sikret vand på, så er Tefal GV8962E0 Pro Express Control også et effektivt strygejern, som er skabt til at kunne få bugt med selv genstridige krøller i tøjet.

Højt damptryk
Den høje effektivitet på Tefal GV8962E0 Pro Express Control sker ved, at man på modellen kan få et meget højt damptryk. Den konstante dampmængde ligger på 120 gram/minuttet, men hvis man har brug for, at det skal gå hurtigere, eller hvis man skal stryge ekstra krøllet tøj, så er det muligt at anvende et ekstra skud damp på 430 gram/minuttet.

Tefal GV8962E0 Pro Express Control har endvidere den fordel, at man ikke kun kan anvende modellen til at stryge tøj på strygebrættet. Modellen har også en lodret stryge-funktion, og i praksis betyder det, at man kan stryge tøjet, mens det hænger direkte på bøjlen. Det er især fordelagtigt med skjorter og kjoler.

Mange funktioner og indstillinger
Tefal GV8962E0 Pro Express Control har 3 forskellige indstillinger, når det kommer til strygning af tøjet, hvilket gør det let at finde den indstilling, der passer til det specifikke materiale og type. Herudover så er Tefal GV8962E0 Pro Express Control en hurtig model, som varmer op på kun 2 minutter, og skulle man efter endt brug glemme at slukke for strygejernet igen, så er Tefal GV8962E0 Pro Express Control udstyret med en sikkerhedsfunktion i form af auto-sluk, som automatisk slukker modellen efter et stykke tid uden brug.

Tefal GV8962E0 Pro Express Control er endvidere designet til at passe godt på sig selv, og derfor har modellen også et automatisk afkalkningsprogram, der holder kalken væk fra dampstationen samt et selvrensningsprogram, der gør manuel rengøring overflødig. Begge disse programmer sikrer Tefal GV8962E0 Pro Express Control en længere levetid.

Fordele

 • Fuld dampstation med separat vandtank
 • Mulighed for ekstra dampskud
 • Kan også bruges til lodret strygning
 • Opvarmning på 2 minutter
 • Auto-off-funktion
 • Afkalkningsprogram og selvrensende program
Ulemper

 • Høj pris
 • Stor

Philips GC4527

 

Philips GC4527


Kraftfuldt dampstrygejern med effektivt damptryk og justering
Ved køb af Philips GC4527 får man et kraftfuldt dampstrygejern, der varmes hurtigt op samt har en effektiv ydelse. Strygejernet har en effekt på 2400 Watt samt kommer med en rummelig vandtank på 300 ml. Modellen har yderligere en lang ledning på 2 meter, der gør det nemmere for forbrugeren at stryge, da den kan nå forholdsvist langt.

Derudover kommer Philips GC4527 med et effektiv damptryk samt dampjustering. Strygejernet har en konstant damp på op til 45 g/min, hvilket sørger for en mere optimal fjernelse af folder. Dette sikrer nemlig, at dampen trænger dybere ned i folderne, samt at tøjet bevarer den bløde følelse i længere tid.

Med Philips GC4527 automatiske dampjustering sørger strygejernet også for, at man opnår den rette mængde damp uanset tøj. Det vil sige, at strygejernet pr. automatik vælger den rette mængde damp ud fra den temperatur, man har valgt.

Model med T-ionicGlide strygesål og indbygget kalkbeholder
Philips GC4527 kommer med en T-ionicGlide strygesål, der sørger for et optimalt glid samt en stor ridsefasthed. Det betyder yderligere, at strygejernets vægt er optimeret, så det er nemmere at anvende den på alle typer tøj.

Endvidere kommer Philips GC4527 med en indbygget kalkbeholder, der sørger for at opsamle kalk ved strygning. Dette er en form for selvrensende proces, der gør, at kalken bliver skyllet ud af strygejernet, så den bevarer sin effektivitet i længere tid. Philips GC4527 kommer yderligere med en hurtig-afkalkningsfunktion, der regelmæssigt fjerner kalkfragmenter fra strygesålen, så den forbliver ren.

Strygejern med dampskud på op til 220 g. og autosluk
Philips GC4527 kommer med et dampskud på op til 220 g. Dette hjælper ikke mindst med strygejernets effektivitet og ydeevne, men også med at fjerne folder, der ikke er så nemme at få væk.

Sidst men ikke mindst kommer Philips GC4527 med en autosluk-funktion. Det vil sige, at man ikke behøver bekymre sig om, hvorvidt man huskede at slukke strygejernet eller ej efter brug. Modellen vil nemlig pr. automatik slukke, hvis man efterlader den tændt efter brug. Det slukker automatisk, når der er gået 30 sekunder. Hvis den står på hælstøtten, så slukker strygejernet efter blot 8 minutter.

Fordele

 • Dampstrygejern med dampskud på op til 220 g.
 • Effekt på 2400 Watt
 • Dampmængde på 45 g/min
 • Med autosluk-funktion
 • Med indbygget kalkbeholder
 • Med automatisk dampjustering
 • Hurtig-afkalkningsfunktion
Ulemper

 • Byggekvaliteten kunne have været bedre
 • Dårligt design

Tefal Total Pro Express GV9060E0

 

Tefal Total Pro Express GV9060E0 (2)


Højtryks-dampgenerator med beskyttelsessystem og Smart-teknologi
Ved køb af Tefal Total Pro Express GV9060E0 får man en højtryks-dampgenerator, der sørger for at passe godt på ens tøj. Modellen er nemlig forsynet med et beskyttelsessystem, der sørger for at forvandle snavsede dråber til damp, hvilket forebygger pletter på tøjet. Desuden gør modellens kalk-samler det nemt at fjerne kalk.

Modellen kommer ydermere med en Smart-teknologi, hvilket vil sige, at den har i alt tre optimale kombinationer af damp og temperatur. Disse indstillinger sikrer, at kombinationen af damp og temperatur altid bliver tilpasset optimalt til alle materialer med blot et tryk på en enkelt knap.

Strygejernet har en effekt på 2200 Watt, en konstant dampmængde på 120 g/min samt et dampskud på op til 470 g/min. Med dette dampskud har man mulighed for nemmere at fjerne uønskede krøller og folder på tøjet.

Tidsbesparende model med antikalk-løsning
Tefal Total Pro Express GV9060E0 kan betegnes som værende en tidsbesparende model, da den kommer med en form for højtryksdamp. Denne højtryksdamp sørger for at trænge ind i stoffet, hvilket gør strygningen nemmere ved selv de mere vanskelige opgaver.

Derudover kommer Tefal Total Pro Express GV9060E0 med en effektiv og praktisk anti-kalk-løsning. Modellen er nemlig forsynet med en kalk-samler, der giver mulighed for at fjerne kalk fra kedlen på en mere optimal måde. Dette sikrer ikke mindst, at ens strygejern har en længere levetid, men også at damp-ydeevnen forbliver effektiv.

Med rummelig vandbeholder og autosluk-funktion
Tefal Total Pro Express GV9060E0 er udstyret med en rummelig vandbeholder, der har en kapacitet på 1,6 liter. Det vil sige, at man ikke hele tiden behøver at fylde vand i beholderen, da den kan holde i forholdsvis lang tid.

Strygejernet kommer endvidere med en autosluk-funktion. Denne funktion sikrer, at man ikke skal bekymre sig, hvis man har glemt at slukke det efter brug. Autosluk-funktionen sørger nemlig for, at strygejernet slukker pr. automatik efter en bestemt periode, hvis man har glemt at slukke for det.

Fordele

 • Effekt på 2200 Watt
 • Vandtank med en kapacitet på op til 1,6 liter
 • Med smart teknologi
 • Med automatisk afbrydelsesfunktion
 • Med kalkbaseret løsning
 • Tidsbesparende model
Ulemper

 • Langsom at opvarme
 • Vandtank er ikke helt let at fjerne

FAQ

Hvilke strygejern er de bedste at købe i 2021?>
Hvis du søger en af de bedste strygejern at købe i 2021, så bør du tage et nærmere kig på modellerne Philips Azur GC4541, Philips GC4564 og Braun TexStyle 7 TS745A. Modellerne indeholder en række fantastiske egenskaber, som gør, at de vil være praktiske i et hvert hjem.
Hvad bør jeg være opmærksom på, når jeg skal købe et strygejern?
Når du skal købe et strygejern, så bør du være opmærksom på, at du får købt dig en model, som indeholder de indstillinger, som du har brug for. For eksempel kan det være enormt praktisk, hvis du har mulighed for at indstille grader, såvel som at strygejernet har en dampfunktion.
Hvor mange watt skal et strygejern til hjemmebrug have?
Hvis du skal bruge strygejernet til almindelige husholdnings opgaver derhjemme, så bør du gå efter et strygejern, som bruger 1200 – 1400 watt. Det antal watt vil være rigeligt til almindeligt brug, da strygejern med et højere antal watt vil være sværere at bruge, uden at du skader stoffet.
 Hvor lang tid bør et strygejern holde?
Det er forskelligt fra model til model, hvor lang tid et strygejern holder. Nogle af dem holder kortere tid, hvorimod andre er bygget til at kunne holde en del år. Dertil så har det også en stor indflydelse på strygejernets levetid, hvor meget du bruger og vedligeholder det.


Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:
Råd & Rön 🇸🇪

Sveriges største forbrugermagasin Råd & Rön har også testet en lang række strygejern. Her har man for strygejernene valgt at supplere testen løbende. Derfor indplaceres nytilkomne strygejern på listen efter de point det enkelte strygejern høster, når det har været igennem en individuel test. I skrivende stund er der således hele 39 strygejern, der konkurrerer om de bedste vurderinger, og vi beskæftiger os i denne gennemgang naturligvis kun med modellerne fra toppen.

Du kan se den samlede test her. For at se testen skal du dog have abonnement og login. Har du det, får du til gengæld adgang til et interaktivt skema, hvor strygejernene kan rangeres og sorters efter fabrikat, pris og andre parametre du måtte ønske at sammenligne dem på. Klik eventuelt ind på de enkelte produkter, hvis du vil se pointgivningen og en forklaring af hver af de testede parametre.

Icakuriren 🇸🇪
Svenske Icakuriren har testet 10 forskellige strygejern og har bedømt de forskellige modellers betjening og strygeevne. Under bedømmelsen af betjeningen er brugervenligheden blevet vurderet og i strygetesten er flere forskellige typer tøj blevet strøget, hvorefter resultatet er blevet bedømt. Du kan læse hele testen gratis hos Icakuriren.
Goodhousekeeping.co.uk 🇬🇧
Det britiske Good Housekeeping Institute, hvor man som forbruger kan finde både viden, information og vurderinger af forskellige hus-, hjem- og haveprodukter. Goodhousekeeping.co.uk foretager nye tests lidt ad gangen og vurderer produkterne ud fra funktionalitet, brugervenlighed, miljøvenlighed og pris. Her har Goodhousekeeping.co.uk testet et strygejern fra Morphy Richards. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.
Trustedreviews.com 🇬🇧
Trustedreviews.com er en international side med hovedsæde i England, der foretager en lang række ekspertundersøgelser og -tests af de nyeste elektroniske forbrugerprodukter. Det er Trustedreviews.com’s virke at give de besøgende den nyeste og bedste viden om produkterne og sørge for, at de er godt informerede om produkterne, før de investerer i dem. Her har Trustedreviews.com testet et strygejern fra Morphy Richards. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.
Which.co.uk 🇬🇧

Which.co.uk er Storbritanniens største test/forbrugermagasin med over en halv million abonnenter. Which.co.uk tester løbende et stort udvalg af forbrugerprodukter, og her gælder det en test af strygejernet Philips GC4564. Hele testen kan læses hos Which.co.uk.

Fuld adgang kræver abonnement.

Anmeldelser på nettet ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Et par af de interessante produkter vi har valgt at se nærmere på, er enten så nye eller så specielle, at de endnu ikke har fundet vej til forbrugertests. Derfor har vi medtaget forbrugernes egne oplevelser af disse produkter i praksis, som jo, når alt kommer til alt, er en ret afgørende faktor, når strygejernet skal vælges.
Goodhousekeeping.com 🇺🇸

Goodhousekeeping.com er et britisk husholdningsmagasin, der giver læserne gode råd til husholdningen. Det inkluderer også tests af forskellige produkter, og her gælder det en test af modellen Tefal FV9845E0 Ultimate Pure Rosé Dampstrygejern.

Testen blev udført: Juni 2019
Du kan læse testen her

Amazon 🇺🇸

Amazon er en international markedsplads for handel, hvor du kan finde alt fra film og musik til haveredskaber, bøger, tøj, smykker og køkkenredskaber. Hos Amazon kan køberne efterlade bedømmelser af de varer, de har købt, og bedømmelserne kan komme andre potentielle købere til gode.

Anmeldelserne af Tefal FV9845E0 Ultimate Pure Rosé Dampstrygejern blev fundet: Oktober 2021
Du kan læse anmeldelserne her

 

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme