Varmeblæser Test 2021 – De 6 bedste varmeblæsere på markedet

Senest opdateret den 0

I denne artikel får du et overblik over de bedste varmeblæsere på markedet. Det drejer sig om i alt 4 modeller fra forskellige mærker, der er blandt eksperternes favoritter.

Varmeblæsere er skabt til at blive anvendt indendørs, tilføre varme og skabe et bedre indeklima. Derudover har vi også medtaget 2 øvrige maskiner, der er terrassevarmere. De skaber også varme – men udendørs. 

I denne varmeblæser test-artikel bliver produkterne gennemgået. Vi starter med at bringe viden om, hvad eksperterne fremhæver som fordele og ulemper, og herefter beskriver vi, hvordan hvert apparat fungerer.

Efter gennemgangen af varianterne i denne artikel, giver vi dig også en liste over de ekspertkilder, vi henviser til, samt links til deres tests. Derefter følger en guide til andre relevante tests og artikler, som du måske vil finde interessante. 

Denne varmeblæser test artikel indeholder:
🔸 Overblik over de 4 bedste varmeblæsere på markedet
🔸 Overblik over 2 terrassevarmere
🔸 Gennemgang af hvad eksperterne mener
🔸 Information om hvad apparaterne kan
🔸 Gennemgang af diverse tests, som vi har undersøgt og analyseret
🔸 En guide til øvrige relevante tests og artikler

Læg mærke til, at Forbrugsguiden ikke selv tester produkterne. I stedet samler vi resultaterne fra uvildige tests, så du nemt og hurtigt kan få et bedre overblik over de mest velfungerende modeller på markedet.

Varmeblæser test 2021 – Her er de 6 bedste, ifølge eksperterne

Herunder følger en gennemgang af 6 af de bedste varmeblæsere og terrassevarmere på markedet. Du finder både testvindere, topscorere, favoritter og øvrige således, at variationen bliver høj. Der vil være noget for enhver pengepung og smag.

Under produktnavnene i de grønne bokse kan du se, hvad eksperterne fremhæver ved hvert apparat, og her vil du også kunne finde en prissammenligning af de forskellige modeller. På den måde vil du hurtigere og nemmere kunne se, hvor du kan finde de mest favorable priser.


Dyson Pure Hot + Cool Varmeblæser

✅ Testvinder hos det amerikanske teknologimagasin T3.com
✅ Testvinder hos det britiske teknologimagasin Techadvisor.co.uk

✅ 5 ud af 5 stjerner hos det britiske testmagasin Expertreviews.co.uk

Dyson Pure Hot & Cool Varmeblaeser

i samarbejde med PriceRunner

 

Dyson Pure Hot + Cool Varmeblæser er blevet testet af tre hold eksperter, der inkluderer teknologimagasinerne T3.com og Techadvisor.co.uk samt testmagasinet Expertreviews.co.uk. Alle tre magasiner er yderst imponerede.

T3.com udnævner endda denne el varmeblæser til testvinder, og placeringen begrundes med, at nok er prisen til den høje side, men til gengæld får du fantastisk kvalitet. Det kommenteres, at hvis du leder efter en el varmeblæser til at varme hele rummet op, så er det Dyson’en, du bør vælge. Den leverer en rar tilførsel af luft, der ikke føles hverken kraftig eller for varm, og så kan den både varme op og køle ned. Designet er dog ikke så attraktivt, som man kunne have håbet på, ifølge eksperterne.

Techadvisor.co.uk udnævner ligeledes Dyson Pure Hot + Cool Varmeblæser til testvinder i deres varmeblæser test i kategorien ”Bedste transportable varmblæser”. De forklarer, at denne model godt nok ikke er billig, men den er pakket med moderne teknologi. Hertil er den meget alsidig, og det kommenteres, at der vil være brug for den året rundt – i de kolde måneder såvel som de varme.

Eksperterne opsummerer oplevelsen sådan: ”It’s a heater, an air purifier and a cooling fan in one appliance. Not only that, but Dyson Pure Hot + Cool is very good at all of these things”.

Smart 3 i 1-model

Dyson Pure Hot + Cool Varmeblæser vil være den bedste varmeblæser for den forbruger, der ønsker noget af det skarpeste, man kan købe for penge. Produktet er derfor ikke billigt, men til gengæld får du 3 funktioner i ét apparat – den kan både varme luften op, køle den ned og rense den. Herudover er designet virkelig æstetisk flot og imponerende med en stilfuld udformning. Der vil ikke være behov for at gemme den væk.

Apparatet kan både varme op og køle ned, så det er velegnet til sommer, vinter og månederne imellem. Det kan regulere temperaturen efter det ønskede i selv større rum, og mens det arbejder, renser det også luften for skadelige partikler. Det gøres via det forseglede 360 graders HEPA-filter samt et aktivt kulfilter, der arbejder sammen om at opfange mere end 99,9 procent af de skadelige stoffer.

Med app og fjernbetjening

Dyson Pure Hot + Cool Varmeblæser kommer derfor med den mest moderne indmad, du kan finde på el varmeblæser markedet. Det betyder, at der er en tilhørende app, som du kan anvende via din smartphone. Via app’en kan du styre opgaverne, selv når du ikke er hjemme. Hertil udfører app’en rapporter for luftkvaliteten i dit hjem, så du altid kan være sikker på, at luften er sund.

Der medfølger en fjernbetjening, der gør det lettere at styre modellen, og så drejer den, mens den arbejder. Denne drejning medvirker til at give en bedre fordeling af luften, og du kan selv justere den efter behov. Der har dertil været fokus på at holde støjniveauet nede, så du kan nyde en ren luft uden støjgener, og for dette arbejde har maskinen opnået certifikater for en stillegående brug.

Specifikationer ved Dyson Pure Hot + Cool Varmeblæser – nøgleoplysninger
🔴 Producent: Dyson
🔴 Type: Varmeblæser, el varmeblæser
🔴 Effekt: Op til 40 watt
🔴 Varmer op: Ja
🔴 Køler ned: Ja
🔴 Renser luften: Ja
🔴 Med fjernbetjening: Ja
🔴 Støjniveau: 62 dB
🔴 Tilhørende app: Ja
🔴 Filter: HEPA
🔴 Længde på ledning: 1,8 meter
🔴 Vægt: 4,98 kilo
🔴 Højde: 7,64 centimeter
🔴 Bredde: 2,48 centimeter
🔴 Længde: 2,48 centimeter

Fordele ved Dyson Pure Hot + Cool Varmeblæser
🔵 Testvinder i varmeblæser test
🔵 3 i 1-produkt
🔵 Kan varme op, køle ned og rense luften
🔵 HEPA-filter og kulfilter opfanger mere end 99,9 procent af skadelige stoffer
🔵 Med intelligent app


Stadler Form Anna

✅ Kåret til ”Bedste varmeblæser til små rum” hos det amerikanske teknologimagasin T3.com
✅ Anmelderrost hos det britiske testmagasin Expertreviews.co.uk

Stadler Form Anna

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Skiftselv.dk 799,00 799,00 Læs mere
1.789,00 1.789,00 Læs mere

Stadler Form Anna er blevet testet af to hold eksperter, som tæller teknologimagasinet T3.com og testmagasinet Expertreviews.co.uk. I begge anmeldelser opnås der høj ros.

T3.com udnævner denne model til ”Best heater for small rooms” (Bedste varmeblæser til små rum) i deres varmeblæser test og er især imponerede over den lille størrelse. Størrelsen til trods leverer produktet en stærk arbejdsindsats, som ifølge eksperterne ligeledes er utrolig. Eksperterne uddeler også ros til det flotte udseende og til støjniveauet, der klart holdes i den stille ende. Dog nævner T3.com et par minusser – for eksempel at den ikke har et håndtag til at blive flyttet, og så er den ikke skabt til at være avanceret.

Expertreviews.co.uk er deslige meget imponerede over Stadler Form Anna i deres varmeblæser test, og de kårer den til ”The best designer small heater”. De forklarer, at det drejer sig om en meget flot keramisk varmeblæser, der nærmest er et arkitektonisk vidunder. Eksperterne mener, at apparatet ligner et lille kunstværk. De noterer dog, at den ikke tilføjer lige så meget varme som flere af konkurrenterne, men den er robust, holdbar, kommer med to varmeindstillinger og har en sikkerhedsanordning, så den ikke vælter.

Høj elegance

Hvis du leder efter en keramisk varmeblæser, der især udmærker sig på design-fronten, så vil Stadler Form Anna være det perfekte valg. Her er tale om et udtryk, der emmer af skandinavisk og minimalistisk stil, og som ikke vil være visuelt til gene i hjemmet. Maskinen ligner mere en højttaler end en keramisk varmeblæser.

Udseendet vil for de flestes vedkommende være højdepunktet, men apparatet kommer med en stærk kraft, der kan give en god varme i hjemmet. Effekten ligger på op til 2000 watt, og der findes to varmeindstillinger, du kan vælge imellem. Modellen vil være ideel til de mindre rum, skal det bemærkes: Den er skabt til omkring 25 m2, men det kan strækkes en del, hvis der er brug for det.

Sikkerhedsanordning for fald

Stadler Form Anna er derudover let at flytte rundt på og vejer med sine 2 kilo ikke ret meget. Derfor er det let at sætte den væk, når det bliver varmere, og du ikke har brug for den. Prisen er overkommelig for dette produkt, så du vil især få meget visuel kvalitet for pengene. Men der er flere gode funktioner, der bidrager til funktionaliteten:

En af dem er en fald-sikkerhedsordning, som gør, at der slukkes automatisk for strømmen, hvis den skulle vælte. Dertil er der termostat og temperaturkontrol, der gør det let at få den ønskede temperatur i stuen, soveværelset eller kontoret. Som en bonus er apparatet støjsvagt med et lydniveau på maksimum 43 dB, så du vil ikke lægge mærke til, at produktet arbejder.

Specifikationer ved Stadler Form Anna – nøgleoplysninger
🔴 Producent: Stadler
🔴 Type: Varmeblæser, keramisk varmblæser
🔴 Effekt: Op til 2000 watt
🔴 Antal indstillinger: 2
🔴 Varmer op: Ja
🔴 Køler ned: Nej
🔴 Med fjernbetjening: Nej
🔴 Støjniveau: 43 dB
🔴 Vægt: 2,05 kilo
🔴 Højde: 36,7 centimeter
🔴 Bredde: 18,3 centimeter
🔴 Dybde: 15,0 centimeter

Fordele ved Stadler Form Anna
🔵 Topscorer i varmeblæser test
🔵 Brillerer på design
🔵 God til mindre rum
🔵 Sikkerhedsanordning for fald
🔵 Temperaturkontrol


DeLonghi Keramisk Varmeblæser

✅ Topscorer hos det britiske teknologimagasin Techadvisor.co.uk
✅ God bedømmelse hos det britiske forbrugermagasin Which.co.uk
✅ 4 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos Amazon

DeLonghi Keramisk Varmeblaeser

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
289,00 289,00 Læs mere
291,00 291,00 Læs mere
334,00 334,00 Læs mere
334,00 334,00 Læs mere
399,00 399,00 Læs mere

DeLonghi Keramisk Varmeblæser har været med i varmeblæser test hos to ekspertpaneler – teknologimagasinet Techadvisor.co.uk og forbrugermagasinet Which.co.uk. Derudover er her også tale om en brugerfavorit blandt køberne på Amazon.

Techadvisor.co.uk udnævner modellen til topscorer i deres varmeblæser test og er især glade for designet – derfor omtaler de den som ”Most stylish heater”. De forklarer, at maskinen er særledes flot at se på, og så har den en smart kompakt form. Den er ikke den billigste på markedet, men varianten er robust og solid og giver høj værdi for pengene. Eksperterne kommenterer tillige, at enheden har en fin størrelse og er let transportabel, men til gengæld støjer den noget. Techadvisor.co.uk opsummerer oplevelsen sådan: ”Attractive, compact and capable of pumping out heat, we like it a lot. We just wish it could be a little quieter”.

Which.co.uk giver denne keramiske varmeblæser en god bedømmelse, og eksperterne hæfter sig især ved, at maskinen er virkelig flot og stilfuld at se på. Dermed vil den passe fint ind i ethvert hjem. Som en bonus har den en lav vægt, så den vil være let at flytte på.

Sød lille tyksak med retro-følelse

DeLonghi Keramisk Varmeblæser vil være den bedste varmeblæser for den forbruger, der ønsker en både stilfuld og effektiv keramisk varmeblæser. Denne model har et sødt og kært udseende, der virkelig er unikt. Den er kompakt og lille med runde former, og tankerne ledes hen mod vintage-stilen. Apparatet emmer dermed af stil og vil endda pynte som en lille skulptur i hjemmet. Farverne er mørke og neutrale, og derfor behøver den lille boks ikke at vække opsigt, med mindre du ønsker det.

DeLonghi Keramisk Varmeblæser er mere end blot et pænt ansigt – den er særdeles kraftfuld med en effekt på op til 1800 watt. Den sørger for at varme hele rummet op med en rar varme, der giver et behageligt indeklima. Produktet er velegnet til de kolde såvel som de varme måneder, for der er mulighed for både at varme op og køle ned.

Keramisk kontrol

DeLonghi Keramisk Varmeblæser fungerer via keramisk kontrol, og det betyder, at du får en automatisk kontrol med varmetilførslen hele dagen. Denne varmeblæser kan arbejde, både når du er ude, og når du er hjemme, og du vil knap lægge mærke til den, hvis du placerer den strategisk.

Derudover har produktet en sammenfoldelig bund, hvilket betyder, at den tilpasser sig til det underlag, den står på, og samtidig sørger et ergonomisk håndtag for en lettere transport. Der findes et smart indikatorlys, som signalerer, når den arbejder, og der er to indstillinger for varmetilførsel. Den elektroniske termostat regulerer let temperaturen i forhold til dine ønsker. Som en bonus er der en antifrost-funktion, hvilket sikrer, at der aldrig kommer is, der kan forkorte levetiden.

Specifikationer ved DeLonghi Keramisk Varmeblæser – nøgleoplysninger
🔴 Producent: DeLonghi
🔴 Type: Varmeblæser, keramisk varmeblæser
🔴 Effekt: Op til 1800 watt
🔴 Antal indstillinger: 2
🔴 Varmer op: Ja
🔴 Køler ned: Ja
🔴 Med fjernbetjening: Nej
🔴 Støjniveau: 38 dB
🔴 Længde på ledning: 1,1 meter
🔴 Vægt: 1,3 kilo
🔴 Højde: 27 centimeter
🔴 Bredde: 19,2 centimeter
🔴 Dybde: 13,7 centimeter

Fordele ved DeLonghi Keramisk Varmeblæser
🔵 Topscorer i varmeblæser test
🔵 Fantastisk design
🔵 Høj effektivitet
🔵 Kan både varme op og køle ned
🔵 Elektronisk termostat


Mill PTC Varmeblæser

✅ Topscorer hos den britiske avis Standard.co.uk
✅ Kåret til ”Meget god” og tildelt 8 ud af 10 stjerner hos det norske teknologimagasin Tek.no
✅ 4,5 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos Amazon

Mill PTC Varmeblaeser

Mill PTC Varmeblæser er blevet undersøgt og anmeldt af to hold begejstrede eksperter, der inkluderer den britiske avis Standard.co.uk og det norske teknologimagasin Tek.no. Herudover er her tale om en brugerfavorit blandt brugerne på Amazon.

Standard.co.uk tildeler modellen en placering som topscorer i deres varmeblæser test og mener, at denne keramiske varmeblæser er fantastisk, når du lige står og mangler opvarmning i hjemmet. Hertil er eksperterne især optagede af designet, som de synes er utrolig elegant, og det vil let passe ind i hjemmet som en del af dekorationen. Endvidere modtager enheden ros for at have en høj effekt, samt at den konstant måler rummets temperatur og har en god sikkerhedsanordning. 

Det norske teknologimagasin Tek.no er ligeledes imponerede og giver en score på 8 ud af 10 stjerner. Entusiasmen deles af brugerne fra Amazon. Her får den hele 4,5 ud af 5 stjerner i gennemsnit.

NOTE: JEG KAN IKKE UMIDDELBART SE, AT TEK.NO SKULLE HAVE TESTET DENNE MILL-VARIANT I DENNE TEST, DA DER ER TALE OM EN TEST AF TERRASSEVARERMERE. JEG HAR DOG LADET DEN LILLE TEKST SAMT LABEL’ET HEROVER STÅ FOR EN GOD ORDENS SKYLD. BARE TIL ORIENTERING.

Praktisk, let og prisvenlig

Hvis du leder efter en varmeblæser, der er meget praktisk og let-fungerende, så vil Mill PTC Varmeblæser være et godt valg. Det er ikke den mest avancerede variant på markedet, men til gengæld er prisen mere overkommelig i forhold til flere af konkurrenterne.

Derudover er den meget simpel og enkel, men den klarer arbejdet med at varme rummet op, som den skal. Varmeblæseren er udstyret med to forskellige indstillinger for varmetilførsel, som arbejder ved henholdsvis 1200 og 1800 watt. Du kan indstille den efter behov, og derefter tilfører den enten meget eller lidt mindre varme til rummet. Produktet vil kunne opvarme rum på op til 40 m2.

Beskyttelse mod overophedning

Mill PTC Varmeblæser har et forholdsvist kompakt design, der gør den let at placere i det rum, du ønsker. Med en vægt på kun knap 2 kilo er den ikke så tung, og alle vil kunne flytte på den. Du kan anvende den i alle slags rum indvendigt – dog ikke vådrum – og den vil pynte fint. Designet er firkantet med bløde former, og farverne er monokrome i sort og hvid. På nogle områder ligner den en LEGO-klods.

Selv om apparatet er prisvenligt, kommer det stadig med en god beskyttelsesfunktion. Den sørger for, at varmeblæseren ikke overopheder, hvilket både giver en længere levetid og sikrer, at der ikke opstår uheld. Som en bonus er der et PTC-varmeelement, som er unikt, da det giver en lavere overfladetemperatur. En varmeblæser med en lavere overfladetemperatur brænder mindre støv af, og så tørrer den ikke luften ud.

Specifikationer ved Mill PTC Varmeblæser – nøgleoplysninger
🔴 Producent: Mill
🔴 Type: Varmeblæser, keramisk varmblæser
🔴 Effekt: Op til 1800 watt
🔴 Antal indstillinger: 2
🔴 Varmer op: Ja
🔴 Køler ned: Nej
🔴 Med fjernbetjening: Nej
🔴 Længde på ledning: 1,4 meter
🔴 Vægt: 1,9 kilo
🔴 Højde: 22,8 centimeter
🔴 Bredde: 25,20 centimeter
🔴 Dybde: 13,4 centimeter

Fordele ved Mill PTC Varmeblæser
🔵 Topscorer i varmeblæser test
🔵 Prisvenlig
🔵 Enkel og simpel
🔵 To indstillinger for varmetilførsel
🔵 Overophednings-beskyttelse


Opranic Thor Infrarød Terrassevarmer

✅ Kåret til ”Meget god” og tildelt 8 ud af 10 stjerner hos det norske teknologimagasin Tek.no
✅ 4,5 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos Amazon

Opranic Thor Infrarod Terrassevarmer

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
0,00 0,00 Læs mere

Opranic Thor Infrarød Terrassevarmer har været til test hos det norske teknologimagasin Tek.no, der har fundet frem til de bedste terrassevarmere på markedet. Her opnår den høj ros. Derudover er her tale om et populært valg hos brugerne hos Amazon, der i alt tildeler deler den 4,5 ud af 5 stjerner.

Tek.no betegner Opranic Thor Infrarød Terrassevarmer som værende ”Meget god” og giver den 8 ud af 10 stjerner. De flotte scorer og kommentarer begrundes med, at her er rigtig mange plusser. Eksperterne hæfter sig her ved, at enheden leverer en dejlig varme med en fornuftig varmefordeling, og så tåler den omskifteligt vejr. Hertil har modellen et behageligt lys, der ikke er for kraftigt, og så er det et plus, at forbrugeren selv kan skifte varmerør. Tek.no noterer sig dog nogle minusser også – blandt andet at modellen er lidt larmende, og så bliver ydeevnen påvirket, når det blæser.

Stående terrassevarmer til alsidigt brug

Opranic Thor Infrarød Terrassevarmer vil være et godt valg for den forbruger, der leder efter en smart lille model, der både kan bruges til terrassen, sommerhuset eller måske til campingturen. Varianten fylder ikke så meget, da den er høj og slank, og i alt måler den 100 centimeter i højden. Vægten ligger på 3,5 kilo, så den vil være let at flytte rundt på og tage med.

Det unikke ved dette produkt er, at det fungerer via infrarød varme. Det er det, der kaldes mellemlange bølger, hvor langt mere af energien bliver udnyttet. Varmen centreres tillige omkring personerne i stedet for luften, og derved vil du hurtigt opleve en besparelse. Prisen på selve produktet ligger ikke i den helt lave ende, men med tiden vil den tjene sig selv ind igen sammenlignet med flere af konkurrenterne.

5 varmeindstillinger

Opranic Thor Infrarød Terrassevarmer bidrager yderligere til hyggen ved at sprede et rart og blødt lys. Lysets nuance minder om det fra en gammeldags kultrådspære, og dermed skaber det en rigtig hyggebelysning – perfekt til terrassen eller til campingområdet.

Der er høj kraft i apparatet med en effekt på op til 2000 watt. Dermed vil du hurtigt opleve varmen virke. Der medfølger en fjernbetjening, hvor du styrer varmefordelingen, og du kan her vælge imellem 5 indstillinger for varme alt efter, hvad der er brug for. Derudover er sikkerheden høj, da der findes en væltesikring i foden. Skulle du være så uheldig at få den tippet alligevel, så slukker den automatisk.

Specifikationer ved Opranic Thor Infrarød Terrassevarmer – nøgleoplysninger
🔴 Producent: Opranic
🔴 Type: Terrassevarmer
🔴 Effekt: Op til 2000 watt
🔴 Antal indstillinger: 5
🔴 Varmer op: Ja
🔴 Køler ned: Nej
🔴 Med fjernbetjening: Ja
🔴 Støjniveau: 49 dB
🔴 Længde på ledning: 2,0 meter
🔴 Vægt: 3,5 kilo
🔴 Højde: 100,5 centimeter
🔴 Bredde: 12,7 centimeter
🔴 Dybde: 19,0 centimeter

Fordele ved Opranic Thor Infrarød Terrassevarmer
🔵 Favorit hos eksperter og brugere
🔵 Til terrassen, sommerhuset eller campingturen
🔵 Med infrarød varme
🔵 5 indstillinger for varme
🔵 Med fjernbetjening


Eva Solo HeatUp

✅ Kåret til ”god” og tildelt 7,5 ud af 10 stjerner hos det norske teknologimagasin Tek.no
✅ 3,5 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos Amazon

Eva Solo HeatUp

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
3.999,00 3.999,00 Læs mere
2.899,00 3.999,00 Læs mere

Eva Solo HeatUp er blevet testet i en terrassevarmer-test udført af det norske teknologimagasin Tek.no, hvor den kåres til at være ”god” med en score på 7,5 ud af 10 stjerner. Herudover er den en brugerfavorit, da køberne hos Amazon er fint begejstrede og i gennemsnit tildeler den 3,5 ud af 5 stjerner.

Tek.no begrunder deres flotte score med, at de især er imponerede over designet. De finder udtrykket meget stilfuldt, og derudover er produktet utrolig robust. Der leveres en fin varme – dog ikke den kraftigste på markedet, noteres det – og så er anvendeligheden i al slags vejr god. Det gælder også i blæsevejr, hvor flere af konkurrenterne kæmper mere. Som en bonus larmer den ikke ret meget, og der leveres varme næsten med det samme. Til gengæld noterer eksperterne nogle minusser, som går på, at prisen er noget høj, og så er varmen ikke så kraftig. Dertil er det ikke muligt at udskifte varmerøret.

Tek.no opsummerer oplevelsen sådan: ”Dette er en robust terrassevarmer med et fantastisk design” (oversat fra norsk).

Terrassevarmer til udendørs brug

Eva Solo HeatUp vil være et godt valg for den forbruger, der ønsker at skabe varme udendørs på terrassen, så du kan sidde ude længere de lidt køligere aftener. Modellen er en regulær terrassevarmer og ikke en varmeblæser, så der blæses ikke luft ud. Der varmes i stedet via et varmeelement.

Den kommer med en rigtig høj effekt, som kan skabe god varme i en stor radius. Du kan vælge imellem tre varmeindstillinger på henholdsvis 500 watt, 1000 watt og 1500 watt alt efter, hvor meget varme du ønsker tilføjet. Derudover varmer den særdeles hurtigt op, så du kan få varmen med det samme. Det tager kun 5 sekunder at nå op på fuld varme.

Eksklusivt design

Noget af det, som især skal fremhæves ved Eva Solo HeatUp, er udseendet. Eftersom det er et Eva Solo-produkt, forventes der noget særligt på design-fronten, og det får du også her. Modellen er virkelig eksklusiv at se på i et smalt og slankt udtryk, der hviler på tre ben. De tre ben giver bedre stabilitet samt tilfører en elegant enkelthed til enheden, og stilen er klart mod den skandinaviske minimalisme. Den aflange form tjener også et praktisk formål, da der så tilføjes varme til et større område – både over og under bordet – og varmefordelingen optimeres.

Du vil kunne placere apparatet stort set, hvor du vil, for der medfølger en lang ledning på 180 centimeter. Vægten ligger på knap 9 kilo, hvilket er mere end en varmeblæser, men til gengæld tilfører de ekstra kilo en bedre stabilitet.

Specifikationer ved Eva Solo HeatUp – nøgleoplysninger
🔴 Producent: Eva Solo
🔴 Type: Terrassevarmer
🔴 Antal indstillinger: 3
🔴 Effekt: Op til 1500 watt
🔴 Varmer op: Ja
🔴 Køler ned: Nej
🔴 Med fjernbetjening: Nej
🔴 Længde på ledning: 1,8 meter
🔴 Vægt: 8,8 kilo
🔴 Højde: 110 centimeter
🔴 Bredde: 34,5 centimeter
🔴 Dybde: 34,5 centimeter

Fordele ved Eva Solo HeatUp
🔵 Topscorer i varmeblæser test
🔵 Terrassevarmer til haven
🔵 3 varmeindstillinger
🔵 Varmer op på kun 5 sekunder
🔵 Stilfuldt design


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Varmeblæser test: Hvilken model er den bedste?

Der findes flere gode varmeblæsere på markedet, som varierer i pris, og hvor avancerede de er. De apparater, vi har gennemgået i denne varmeblæser test, er nogle er de mest velfungerende ifølge eksperterne. Det drejer sig Dyson Pure Hot + Cool Varmeblæser, Stadler Form Anna, DeLonghi Keramisk Varmeblæser og Mill PTC Varmeblæser. Derudover er både Opranic Thor Infrarød Terrassevarmer og Eva Solo HeatUp eksperternes topvalg, når det kommer til terrassevarmere.

Hvordan udfører eksperterne en varmeblæser test?

Eksperterne bedømmer modellerne på forskellige parametre for at finde frem til den bedste varmeblæser. Især ser de efter effektivitet, design, pris, hastighed, funktioner, varmeindstillinger og det areal, de kan varme op. Du kan finde links til eksperternes undersøgelserne nederst i denne artikel, hvis du vil vide mere om testene.

Har jeg brug for en varmeblæser?

Hvis du ofte har problemer med kulde i din bolig, kan en varmeblæser være et godt værktøj. Her kan du stort set med øjeblikkelig effekt få tilført varme, så du både slipper for kuldegener og problemer med den generelle sundhed og klima i boligen. Varmeblæserne er ideelle til den normale bolig såvel som til sommerhuset. Hvis du i højere grad har brug for ekstra varme på terrassen, kan du vælge en terrassevarmer i stedet. Du kan finde den bedste varmeblæser til dine behov her i artiklen.


Varmeblæser Test 2021: Disse kilder har vi anvendt

Amazon

Amazon er en international forhandler af alt fra film til musik, køkkenredskaber, sportsudstyr, smykker og elektronik. Når en kunde køber et produkt, kan han eller hun skrive en anmeldelse af modellen, som vil komme andre købere til gode. Her drejer det sig om følgende:

Læs brugernes kommentarer om DeLonghi Keramisk Varmeblæser her.

Læs brugernes kommentarer om Opranic Thor Infrarød Terrassevarmer her.

Læs brugernes kommentarer om Eva Solo HeatUp her.

Expertreviews.co.uk

Expertreviews.co.uk er et britisk testmagasin, der fortrinsvis tester udvalgte forbrugerprodukter. Mange af disse er elektroniske og designet til hjemmet, og her gælder det en test af de bedste varmeblæsere på markedet. El varmeblæser Dyson Pure Hot + Cool Varmeblæser samt keramisk varmeblæser Stadler Form Anna er inkluderet i denne test. Læs testen i sin helhed hos Expertreviews.co.uk.

Standard.co.uk

Standard.co.uk – også kaldet The London Evening Standard – er en britisk avis, der omdeles gratis på gaden mandag til fredag. Avisen skriver om nyheder fra ind- og udland og har sektioner om underholdning, kultur, sports, finans og livsstil. I forbindelse med det sidste har eksperterne foretaget en test for at finde frem til den bedste varmeblæser. Modellen Mill PTC Varmeblæser er inkluderet i denne test. Du kan læse anmeldelserne i fuld længde hos Standard.co.uk.

Techadvisor.co.uk

Techadvisor.co.uk er et britisk teknologimagasin, der skriver om alt, hvad der foregår i den teknologiske verden. Det vil sige nyheder og trends, men eksperterne foretager også tests, guides og videoer samt uddeler tips og tricks. Her har Techadvisor.co.uk udført en test for at finde frem til den bedste varmeblæser på markedet. El varmeblæser Dyson Pure Hot + Cool Varmeblæser og keramisk varmeblæser DeLonghi Keramisk Varmeblæser er inkluderet i denne test. Læs testen i sin helhed hos Techadvisor.co.uk.

Tek.no

Tek.no er et norsk teknologimagasin, der bringer nyheder og viden fra den teknologiske verden. Dette omfatter også tests af forskellige typer af elektroniske forbrugerprodukter. I denne omgang har eksperterne foretaget en test af terrassevarmere for at finde frem til de bedste på markedet. Modellerne Opranic Thor Infrarød Terrassevarmer og Eva Solo HeatUp er inkluderet i denne test, som du kan læse i fuld længde hos Tek.no.

T3.com

T3.com er et amerikansk teknologimagasin, der leverer viden og information om den teknologiske verden til læserne. Det inkluderer nyheder, trends, guides, videoer og tips samt tests af forskellige elektroniske forbrugerprodukter. Her gælder det en varmeblæser test for at kåre den bedste varmeblæser på markedet. El varmeblæser Dyson Pure Hot + Cool Varmeblæser og keramisk varmeblæser Stadler Form Anna er inkluderet i denne test. Læs hele testen hos T3.com.

Which.co.uk

Which.co.uk er Storbritanniens største forbruger- og testmagasin med en omfattende rækkevidde. Eksperterne tester løbende forskellige produkter inden for forskellige kategorier, hvorefter der skrives anmeldelser af hvert apparat. I denne omgang gælder det en test af modellen DeLonghi Keramisk Varmeblæser. Du kan læse testen i sin helhed hos Which.co.uk. Du skal dog være opmærksom på, at det kræver abonnement, hvis du skal have adgang til alt indholdet.


Andre relevante tests og artikler

Vi har i denne artikel set nærmere på forskellige varmeblæsere og terrassevarmere: Både testvindere, topscorere, brugerfavoritter og øvrige kvalitetsprodukter.

Hvis du er interesseret i at sikre dit hjem på flere områder, når det kommer til ren luft og god opvarmning, har vi skrevet et par artikler, der kan inspirere:

Det gælder for eksempel vores varmepumpe test-artikel, der hjælper dig med at finde de mest velfungerende varmepumper – både til sommerhuset og til parcelhuset. Dertil kan du blive klogere på, hvor mange penge du skal spare, hvis du vælger at opgradere til en varmepumpe i hjemmet.

Hvis du bare ønsker en generelt bedre luft og varmefordeling i dit hus, kan du finde inspiration i vores klimaanlæg test-artikel. Her har vi samlet de bedste varianter på markedet baseret på eksperternes vurderinger og skrevet brugbare guides til valg af anlæg og vedligeholdelse samt en general købsguide.

Vi har gået i dybden med luft og klima i hjemmet, hvilket også er mundet ud i en aircondition test-artikel. Her kan du tillige finde de skarpeste modeller på markedet samt hente inspiration og få hjælp til alle de spørgsmål, der kunne opstå i forbindelse med anskaffelse af nyt airconditionanlæg.

 

Denne side er anmeldt af: Philip R. Iversen Rating 5/5