Bosch ovn Test 2018 – Find de bedste Bosch indbygningsovne

0

I denne Bosch ovn test kan du få et overblik over, hvilke modeller der vurderes som de bedste ovne på markedet, ifølge eksperterne.

Vi har gennemgået en lang række anerkendte tests, eksempelvis tests hos Forbrugerrådet Tænk og den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön og har set nærmere på, hvilke modeller eksperterne anbefaler.

Efter at have læst denne test bør du være i stand til at kunne vælge netop den Bosch ovn som passer bedst til dig og dine behov.

I denne artikel har vi også medtaget en række andre ovne fra forskellige anerkendte mærker, som også udmærker sig ved at score topkarakter i tests.
Årsagen til, at der er andre ovne end Bosch ovne med i denne test, er for at give dig den bedst mulige information om de forskellige ovne på markedet, så du kan træffe det rigtige valg, når du køber ny ovn.

I denne artikel får du:
🔸 Overblik over de bedste Bosch ovne på markedet
🔸 Gennemgang af alternative testvindere fra Siemens og Electrolux
🔸 Gennemgang af de forskellige tests vi har gennemgået

Bemærk venligst, Forbrugsguiden tester ikke selv produkter, men samler derimod resultaterne af uvildige tests, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.


Bosch HBG672BS1

✅ Testvinder hos det danske forbrugerråd Tænk
✅ Testvinder hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Bosch HBG672BS1

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
5.218,00 Kr. 0,00 Kr. 5.218,00 Kr. Læs mere
5.798,00 Kr. 0,00 Kr. 5.798,00 Kr. Læs mere
5.897,00 Kr. 0,00 Kr. 5.897,00 Kr. Læs mere
5.897,00 Kr. 0,00 Kr. 5.897,00 Kr. Læs mere
6.122,00 Kr. 0,00 Kr. 6.122,00 Kr. Læs mere

 

Både eksperterne fra det danske forbrugerråd Tænk samt den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön har testet og vurderet modellen Bosch HBG672BS. Eksperterne er enige i modellens gode kvaliteter, og begge forbrugerråd kårer endda modellen til testvinder.

Bosch HBG672BS1 har pyrolyse og er en indbygningsovn – læg derfor godt mærke til modellens mål.

Funktioner

Denne model er en alsidig ovn med et stort ovnrum på 71 liter med otte ovnfunktioner at vælge imellem. Med et stort ovnrum vil man også kunne få plads til at stege og bage flere retter samtidig, og til dette formål er ovnen udstyret med flere forskellige varmluftsfunktioner, som er ideelle til at holde en jævn og stabil temperatur i hele ovnrummet – og en jævn og stabil temperatur resulterer i en mere ensartet mad.

Disse forskellige varmluftsfunktioner tæller både 4D varmluft, varmluft øko og kombineret varmluft/grill. Herudover har Bosch HBG672BS1 seks andre funktioner – over-/undervarme, undervarme, over-/undervarme øko, grill, optøning og pizza-funktion.

På Bosch HBG672BS1 er der mulighed for at bage og stege fra 30 grader til 300 grader.

Bosch HBG672BS1 er en intelligent ovn, som også agerer som en god køkkenhjælper for den uerfarne hjemmekok – modellen kommer nemlig selv med temperaturforslag og har ti forskellige automatiske bage- og madlavningsprogrammer, som kan hjælpe med at få det bedst muligt resultat.

Udover øko-programmerne, som kan bruges til at udnytte energiens effektivitet bedre, så er der også tænkt på miljøet fra producentens side, idet Bosch HBG672BS1 er at finde i energiklasse A+, som er en af de bedste klasser på markedet.

Betjeningen og styringen af denne ovn er skabt til at være let og brugervenlig, og derfor denne model udstyret med et TFT-display med klartekst og touch control, som giver et godt overblik.

Betjeningen foregår desuden via kontrol-ringen, som er placeret lige i midten af displayet. Her vises også elektronik-uret, hvor man kan holde øje med tiden. For at fremme overskueligheden yderligere er ovnen desuden udstyret med halogenbelysning i loftet, som også kan slukkes, og for brugervenlighedens skyld har Bosch HBG672BS1 SoftClose, som sikrer en dæmpet åbning og lukning af lågen.

Rengøringen af denne ovn klares let, og uden at man behøver foretage sig ret meget manuelt, for Bosch HBG672BS1 har en pyrolyse-funktion, som selv sørger for at fjerne snavs og madrester – kør blot programmet, og ved meget høje temperaturer brænder ovnen selv snavset væk.

Det eneste, man selv skal gøre, er at tørre efter med en klud. Både ovnribber og bageplade tåler desuden pyrolysen – derved bliver rengøringen minimal.

Størrelse i indbygningsmål:
Højde
: 595 mm
Bredde: 595 mm
Dybde: 548 mm
Indbygningshøjde: 585 mm
Indbygningshøjde (max): 585 mm
Indbygningsbredde: 585 mm
Indbygningsdybde: 560 mm
Vægt: 38,80 kg.

Fordele ved Bosch HBG672BS1:
🔵 Stort ovnrum på 71 liter
🔵 Mange ovnfunktioner, heriblandt tre varmluftsfunktioner
🔵 Intelligent ovn, der selv kommer med temperaturforslag
🔵 Yderligere ti automatiske programmer
🔵 Miljøvenlig model i energiklasse A+
🔵 Flere øko-programmer
🔵 Let betjening med TFT-display og touch control
🔵 Halogenbelysning
🔵 Låge med SoftClose
🔵 Pyrolyse-funktion klarer rengøringen
🔵 Også ribber og plade tåler pyrolysen


Bosch HBG672BW1S

 Topscorer hos Forbrugerrådet Tænk

Bosch HBG672BW1S

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
8.899,00 Kr. 0,00 Kr. 8.899,00 Kr. Læs mere
9.273,00 Kr. 0,00 Kr. 9.273,00 Kr. Læs mere
10.303,00 Kr. 0,00 Kr. 10.303,00 Kr. Læs mere
10.403,00 Kr. 0,00 Kr. 10.403,00 Kr. Læs mere

 

Bosch HBG672BW1S er en indbygningsovn fra Bosch, som får ros af eksperterne for at være meget støvsvag og have en rigtig god temperaturstabilitet.

Ovnrummet er på 71 liter, hvilket gør at du kan lave mad til mange mennesker på samme tid. Ovnen har også flere varmeniveauer, så du kan tilberede flere retter på samme tid. Denne model er også blandt de mere miljøvenlige på markedet og har fået tildelt energimærket A+.

Funktioner

Denne Bosch ovn udmærker sig blandt andet ved at have en lang række spændende funktioner, som giver mange forskellige muligheder i køkkenet.
Ovnen tilbyder 10 forskellige ovnfunktioner, heriblandt traditionel top og bundvarme, varmluft grill, pizzafunktion samt optøning.

En anden nyttig funktion er 4D varmeluft funktionen, som fungerer ved at afgive en stabil varm luftcirkulation, som gør at du får lækkert tilberedt kød, lasagne, kager og meget mere.
Der er også indbygget accelerationseffekt, som betyder, at tilberedelsestiden forkortes.

Ovnen har også et indbygget stegetermometer, som gør at du kan indstille den korrekte temperatur og ovnen vil derefter automatisk slukke, når kødet er færdigt. Dermed sikrer du optimalt tilberedning, hver gang.

Denne Bosch ovn er ligeledes udstyret med pyrolyse rengøringsfunktionen, hvilket betyder at rengøringen klarer sig selv. Alt hvad du skal gøre er blot at tørre flader over med en våd klud efter brug.
Pyrolysen fungerer ved at opvarme ovnen til 400°C, hvorefter overskydende madrester og fedt omdannes til aske, som let kan fjernes med kluden.

En anden vigtig faktor som er værd at nævne, er sikkerheden omkring Bosch HBG672BW1S. Ovnen er udstyret med børnelås, som sikrer mod at ovnen kan åbnes af børn. Den er også udstyret med hele fire glaslag, hvilket gør at ovndøren ikke bliver varm under madlavning.

Sidst bør det nævnes at der hos denne model også har været stor fokus på designet og den er blandt andet udstyret med en stort TFT-display, som er både nemt og intuitivt at anvende, så du nemt kan indstille ovnen til de ønskede programmer.

Størrelse i indbygningsmål:
Højde: 595 mm
Bredde: 594 mm
Dybde: 548 mm
Indbygningshøjde: 585 mm
Indbygningshøjde (max): 585 mm
Indbygningsbredde: 560 mm
Indbygningsdybde: 550 mm
Vægt: 35,95 kg.

Fordele ved Bosch HBG672BW1S:
🔵 10 ovnfunktioner
🔵 Børnesikring
🔵 Energimærket A+
🔵 Pyrolyse rengøring
🔵 4D varmluft
🔵 Indbygget TFT display
🔵 Integreret termometer
🔵 Stor kapacitet på 71 liter
🔵 Muligheder for at tilberede flere retter samtidig
🔵 SoftClose funktion

Bemærk venligst, at den præcise topscorer hos Tænk, Bosch HBG673CW1S, er udgået af produktion og Bosch har erstattet modellen med Bosch HBG672BW1S, som er en ny og forbedret udgave af samme model. Derfor viser vi her priser og information for Bosch HBG672BW1S.


Bosch HBN201W2S

✅ God bedømmelse hos det danske Forbrugerrådet Tænk

Bosch HBN201W2S ovn

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
2.860,00 Kr. 0,00 Kr. 2.860,00 Kr. Læs mere
2.960,00 Kr. 0,00 Kr. 2.960,00 Kr. Læs mere
2.999,00 Kr. 0,00 Kr. 2.999,00 Kr. Læs mere
3.099,00 Kr. 0,00 Kr. 3.099,00 Kr. Læs mere

 

Det danske forbrugerråd Tænk har inkluderet modellen Bosch HBN201W2S i en stor test af forskellige ovne.

Bosch HBN201W2S hører til blandt de mere enkle ovne, men alligevel får modellen en god bedømmelse af de danske eksperter. Læg mærke til at denne ovn er en indbygningsovn, som skal bygges ind i køkkenets allerede-eksisterende design, så vær særligt opmærksom på målene.

Denne model har ikke pyrolyse-funktion.

Funktioner

Bosch HBN201W2S har ikke markedets største ovnrum, men dog er kapaciteten på 66 liter. Det betyder, at denne ovn vil være et godt valg for den mellemstore husstand på mellem tre og fire personer. Ovnen kommer i en hvid farve og er neutral og enkel at se på, og derfor vil den passe godt ind i de fleste køkkener.

I forhold til en del andre konkurrerende ovne har Bosch HBN201W2S ikke et væld af funktioner, men den har de mest essentielle ovnfunktioner, som man oftest anvender.

Det tæller fire styks: over-/undervarme, cirkulationsluft, varmluft/grill og grill.

Med mulighed for varmluft vil Bosch HBN201W2S også kunne klare at håndtere flere plader ad gangen, da varmluft sørger for, at varmen bliver ligeligt fordelt.

Ovnen har endvidere en fin temperaturbredde og kan anvendes til temperaturer mellem 50-270 grader. Der findes ingen øko-programmer, men Bosch HBN201W2S er alligevel en ovn, hvor der tages fint hensyn til miljøet, da ovnen er i energiklasse A.

Bosch HBN201W2S er som nævnt neutral i designet, og det gælder også knapperne til styring af ovnen. Bosch HBN201W2S er udstyret med to cylinderknapper på fronten, og selve betjeningspanelet er solidt og robust i metal. De to cylinderknapper styrer henholdsvis temperatur og ovnfunktion med tydelige angivelser.

Dermed er denne model en meget overskuelig ovn med kun få knapper, der skal reguleres. Modellen er endvidere udstyret med en indvendig belysning for en endnu bedre overskuelighed.

Der findes desuden fuldt glas i inderdøren, og ovnrummet har titan-emalje og er glat. Man kan let selv tage lågen af til for eksempelvis en lettere rengøring.

Bosch HBN201W2S er også designet til at være en sikker ovn med både en mekanisk dørlås samt en indbygget køleblæser, som sørger for, at ovnen ikke bliver overophedet.

Rengøringen på Bosch HBN201W2S foregår manuelt, da her ikke findes en pyrolyse-funktion, men eftersom døren kan tages af, så bliver rengøringen ikke besværlig.

Alt i alt er Bosch HBN201W2S en lidt simpel men velfungerende ovn – derfor ligger prisen også i den lavere ende af spekteret.

Størrelse i indbygningsmål:
Højde
: 595 mm
Bredde: 595 mm
Dybde: 548 mm
Indbygningshøjde: 575 mm
Indbygningshøjde (max): 597 mm
Indbygningsbredde: 560 mm
Indbygningsdybde: 550 mm
Vægt: 34,60 kg.

Fordele ved Bosch HBN201W2S:
🔵 God ovnstørrelse med kapacitet på 66 liter
🔵 Neutralt og enkelt design
🔵 Fire ovnfunktioner
🔵 Energiklasse A
🔵 Cylinderknapper til styring af ovn
🔵 Indvendig belysning
🔵 Aftagelig låge
🔵 Glat ovnrum med titan-emalje
🔵 Mekanisk dørlås
🔵 Prisvenlig ovn


Bosch HBG673CS1S

✅ Topscorer hos Forbrugerrådet Tænk

Bosch-HBG673CS1S-ovn

Med Bosch HBG673CS1S får du en ovn fyldt med innovative teknologier, der gør det nemt at tilberede selv de mest komplicerede retter.

Oven har en kapacitet på 71 liter, hvilket gør at det er en af de større ovne på markedet. Den passer dermed fint til en familie på op til 6 – 8 personer.
Hvis du eksempelvis skal tilberede flere retter samtidig, så har du med denne ovn mulighed for at indstille ovnen således at du kan have flere retter i ovnen på samme tid, ved hjælp af de 5 bakkeniveauer.

Funktioner

Denne Bosch ovn er udstyret med hele 10 forskellige ovnfunktioner, hvilket giver rigtig mange muligheder for forskellige måder at tilberede din mad på.

Blandt funktionerne kan nævnes traditionel top og bundvarme, varmluft, pizzafunktion, optøning, varmluft grill, samt 4D varmluft.
4D varmluft fungerer ved at cirkulerer varm luft jævnt rundt i ovnen, hvilket sikrer at dine retter bliver optimalt tilberedt. Denne funktion er meget nyttig til en lang række forskellige typer mad. Eksempelvis giver det et rigtig godt resultat, når du skal tilberede lækre kager.
En anden fordel ved 4D varmluft funktionen er, at den skaber en accelerationseffekt som betyder, at du kan tilberede maden hurtigere end normalt, når du anvender denne funktion.

Ovnen er også udstyret med et integreret stegetermometer, hvilket gør, at du kan indstille ovnen til den ønskede temperatur. Ovnen slukker derefter automatisk, når kødet har opnået den ønskede temperatur.

Ovnen har også automatisk temperaturforslag, autopilot, flere bage-og madlavningsprogrammer i denne model, hvilket gør hjælper til at gøre madlavning nemt og bekvemt.

Denne Bosch ovn er i øvrigt utrolig nem at rengøre, da den er udstyret med Pyrolyse rengørings-funktionen, der betyder, at ovnen opvarmes til 400°C. Dermed bliver alle madrester og fedt i ovnen forvandlet til aske. Ovnen låses under pyrolyse rengøringen, så hverken børn eller voksne risikerer at brænde sig.

Generelt er der stort fokus på sikkerheden hos Bosch. Denne ovn er udstyret med børnelås, så ovnen ikke kan åbnes når den er varm. Ovnlågen består af hele 4 glaslag, hvilket gør, at lågen ikke bliver bemærkelsesværdigt varm under brug.

Betjeningen af ovnen foregår gennem TFT-displayet, som giver en overskuelig og nem betjening.
Ovnen er blevet tildelt energimærket A+, hvilket gør denne model til en af de mere energivenlige på markedet.

Størrelse:
Højde: 595 mm
Bredde: 595 mm
Dybde: 548 mm
Indbygningshøjde: 585 mm
Indbygningshøjde (max): 585 mm
Indbygningsbredde: 560 mm
Indbygningsdybde: 550 mm
Vægt: 38,41 kg.

Fordele ved Bosch HBG673CS1S:
🔵 Pyrolyse rengøring
🔵 Børnesikring
🔵 Låge med 4 glaslag
🔵 10 forskellige ovnfunktioner
🔵 4D varmluft
🔵 Integreret stegetermometer
🔵 TFT-display
🔵 Energimærket A+
🔵 Autopilot


Alternativer til Bosch ovne: 

I denne sektion ser vi nærmere på en række testvindere fra andre mærker end Bosch. Formålet med denne sektion er at give dig et overblik over hvilken andre alternativer der findes til Bosch ovne.
Alle de nedestående modeller er testvindere fra anerkendte Skandinaviske tests.

Electrolux EOB100X

✅ Topscorer hos Forbrugerrådet Tænk
✅ Testvinder hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Electrolux EOB100X

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
3.351,00 Kr. 0,00 Kr. 3.351,00 Kr. Læs mere
3.351,00 Kr. 0,00 Kr. 3.351,00 Kr. Læs mere
3.351,00 Kr. 0,00 Kr. 3.351,00 Kr. Læs mere
3.451,00 Kr. 0,00 Kr. 3.451,00 Kr. Læs mere
3.451,00 Kr. 0,00 Kr. 3.451,00 Kr. Læs mere

 

Denne indbygningsovn fra svenske Electrolux har vi medtaget i testen, da ovnen både er testvinder hos den store svenske forbrugerorganisation Råd & Rön, samt topscorer hos det danske Forbrugerråd Tænk.

Ovnen ligger på et meget fair prismæssigt niveau, så du har altså her mulighed for at en billig og testvindende ovn. Ovnen har fået tildelt energimærkningen A.

Funktioner

Denne ovn er en multifunktionsovn, som både har varmluft og mange andre smarte funktioner.

Ovnen får ros for at have et suverænt varmluftssystem, der giver meget ensartet temperatur
i hele ovnen. Dermed opnår du optimale resultater med flere plader i ovnen, over-/undervarme der er perfekt til bagning, lavtemperaturstegning til at tilberede møre og saftige stege, intervalgrill til gratinering og grillfunktion så flæskestegen får sprøde svær.

Ovnen er nem at rengøre, da den nemt kan skilles ad, uden at du skal bruge værktøj til dette. Dermed er det nemt at rense og rengøre alle dele af ovnen. Dette er især vigtigt, da denne ovn ikke er udstyret med pyrolyse rengøringsfunktionen. Grunden til at denne ovn ikke har pyrolyse rengøring er, at den befinder sig i den lave ende af prisskalaen, hvilket betyder at man må undvære denne funktion. Hvis du ønsker en ovn med pyrolyse, så kan du med fordel kigge nærmere på nogle af ovnene fra Bosch, der er beskrevet her i artiklen.

Electrolux har også udstyret denne ovn med et flytbart varmelegeme, som gør det ekstra nemt at rengøre. Electrolux har altså haft stort fokus på at ovnen skal være nem at skille ad, da det gør rengøringen meget nemmere og hurtigere.
Ovnens ydreflade består af rustfrit stål. Her har Electrolux udviklet en rengøringsflade som de kalder AntiFingerPrint. Denne overflade gør det overfladen ekstra rengøringsvenlig.

Oven er udstyret med børnesikring, så du kan låse ovnen når den er varm. Når ovnen skal åbnes med børnesikringen aktiveret, skal du blot trykke børnesikringen ind med den ene hånd, og åbne lågen med den anden.
Det aktive kølesystem sikrer at ovnen holdes nedkølet når den er i brug, og dermed bliver den ikke varm at røre ved. Dette er især en god funktion, hvis man har småbørn i huset.

Størrelse:
Højde
: 594 mm
Bredde: 594 mm
Dybde: 569 mm
Indbygningshøjde: 600 mm
Indbygningshøjde (max): 600 mm
Indbygningsbredde: 560 mm
Indbygningsdybde: 550 mm
Vægt: 32 kg.

Fordele ved Electrolux EOB100X:
🔵 
Multifunktionsovn
🔵 Flytbart varmelegeme
🔵 Børnesikring
🔵 Aktivt kølesystem af ydersiden
🔵 AntiFingerPrint
🔵 Nem at skille ad, for let rengøring
🔵 Prisvenlig


Siemens HB63AB522S

✅ Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Siemens HB63AB522S

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
6.966,00 Kr. 0,00 Kr. 6.966,00 Kr. Læs mere
7.066,00 Kr. 0,00 Kr. 7.066,00 Kr. Læs mere
7.066,00 Kr. 0,00 Kr. 7.066,00 Kr. Læs mere
7.342,00 Kr. 0,00 Kr. 7.342,00 Kr. Læs mere

 

Denne ovn blev vurderet til at være den bedste ovn i testen, da den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön testede en række ovne. Ovnen er ikke blevet testet af det danske Forbrugeråd Tænk og har derfor ikke haft mulighed for at blive vurdereret af dem.

Oprindeligt er det modelnummer HB63AB512S der vandt testen, men den er nu blevet erstattet af HB63AB522S, som er en nyere og forbedret udgave.

Modellen er udstyret med et ovnrum på 63 liter, hvilket gør den velegnet til en familie på 3-4 personer.

Denne indbygningsovn fra Siemens er bygget i rustfrit stål, hvilket giver et stilrent og tidsløst design, som passer ind i de fleste moderne køkkener.

Funktioner

Denne testvindende ovn er udstyret med 6 forskellige ovnfunktioner: Undervarme, Varmluft/impulsgrill, Stor VARIO grill, Over-/undervarme, Varmluft og Øko varmluft.

Du har mulighed for at lave energibesparende madlavning og bagning på et niveau varmluftprogrammet hotAir Eco. Du har også mulighed for bagning på op til 3 plader samtidig, takket være varmefordelingen med 3D-varmluft Plus funktionen. Ovnen har fået energimærket A.

Automatisk lynopvarmning betyder at ovnen varmer hurtigere end de fleste ovne.

Ovnen er også udstyret med børnesikring med nøglefunktion, mekanisk dørlås, Sikkerhedsafbryder for bageovn og indbygget køleblæser som gør at ovnen ikke bliver varm at røre ved udenpå, selvom den er tændt.

Denne model rengøres nemt ved det patenterede activeClean som gør, at den automatisk selvrenser sig efter brug. Dette gøres ved hjælp af pyrolyse teknikken, hvor ovnen opvarmes til 400°C. Dermed bliver alle madrester og fedt i ovnen forvandlet til aske. Ovnen låses under pyrolyse rengøringen, så hverken børn eller voksne risikerer at brænde sig.

Det er muligt at temperaturregulere denne ovn fra 50 – 300° C.

Størrelse:
Højde
: 595 mm
Bredde: 595 mm
Dybde: 548 mm
Indbygningshøjde: 575 mm
Indbygningshøjde (max): 575 mm
Indbygningsbredde: 560 mm
Indbygningsdybde: 550 mm
Vægt: 39,83 kg.

Fordele ved Siemens HB63AB522S:
🔵 activeClean pyrolyse rengøring
🔵 6 forskellige ovnfunktioner.
🔵 3D varmeluft plus
🔵 Automatisk lynopvarmning
🔵 hotAir Eco funktion
🔵 Børnesikring


Siemens HB672GBS1S

✅ Testvinder hos det danske Forbrugerrådet Tænk
✅ Testvinder hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Siemens HB672GBS1S

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
4.995,00 Kr. 0,00 Kr. 4.995,00 Kr. Læs mere
5.399,00 Kr. 0,00 Kr. 5.399,00 Kr. Læs mere
5.999,00 Kr. 0,00 Kr. 5.999,00 Kr. Læs mere
6.099,00 Kr. 0,00 Kr. 6.099,00 Kr. Læs mere
8.799,00 Kr. 0,00 Kr. 8.799,00 Kr. Læs mere
11.899,00 Kr. 0,00 Kr. 11.899,00 Kr. Læs mere

 

Både det danske forbrugerråd Tænk samt den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön har testet Siemens HB672GBS1S i to store, omfattende ovntests, og modellen imponerer eksperterne i så høj en grad, at begge instanser kårer modellen til testvinder.

Modellen er både en pyrolyseovn og en indbygningsovn – læg derfor særligt godt mærke til målene.

Funktioner

Siemens HB672GBS1S vil især være fordelagtig for den forbruger, der har brug for en stor ovn, og som gerne vil have muligheden for at anvende mange forskellige funktioner.

Denne model har nemlig et ovnrum med en kapacitet på 71 liter, hvilket er stort og giver plads til enten store stege eller flere plader ad gangen. Ønsker man at anvende flere plader samtidig, vil varmluft være det bedste valg, og Siemens HB672GBS1S har derfor også tre valgmuligheder inden for varmluftsfunktioner: varmluft, 4D varmluft og øko varmluft.

Udover disse tre ovnfunktioner har den yderligere fem ovnfunktioner: over-/undervarme, over-/undervarme øko, pizzafunktion, grill og coolStart.

Har man travlt, vil lynopvarmningsfunktionen også være nyttig, som gør, at ovnen kan varme op på ganske få minutter.

Læg også gerne mærke til at Siemens HB672GBS1S har to forskellige øko-programmer, som har til formål at være mest muligt energieffektive, og derudover er modellen at finde i energiklasse A+, hvilket også er i den høje ende, og det vil spare både forbruger og miljø.

Er man ny i det eksperimenterende køkken, så er Siemens HB672GBS1S en intelligent ovn, der af sig selv kommer med temperaturforslag, og ovnen kan indstilles på temperaturer mellem 30 og 300 grader.

Displayet sørger for at skabe et godt overblik, hvor den aktuelle ovntemperatur vises sammen med timeren. Displayet er et 2,8 tommer TFT-farvedisplay med touch, som er placeret øverst på fronten af ovnen med en høj grad af brugervenlighed.

Der er også tænkt på udseendet fra producentens side, og derfor har Siemens HB672GBS1S et pænt og enkelt design, og den dekorative halogenbelysning giver desuden et godt lys, så man let kan følge med i tilberednings-processen.

Det brugervenlige softClose giver en dæmpet åbning og lukning af lågen, så lågen ikke smækkes op eller i. Det giver også en større sikkerhed, hvis børnene er med i køkkenet, og i øvrigt er ovnen også udstyret med en elektronisk dørlås, børnesikring og sikkerhedsafbryder for maksimum sikkerhed.

Rengøringen på Siemens HB672GBS1S fungerer med mindst muligt manuelt arbejdet, da her er tale om en selvrensende ovn med en pyrolyse-funktion, som selv sørger for rengøringen – start blot programmet, og herefter brænder ovnen selv skidt, snavs og madrester væk, og bagefter skal man blot tørre efter med en klud.

Størrelse i indbygningsmål:
Højde: 595 mm
Bredde: 595 mm
Dybde: 548 mm
Indbygningshøjde: 585 mm
Indbygningshøjde (max): 585 mm
Indbygningsbredde: 560 mm
Indbygningsdybde: 550 mm
Vægt: 41,10 kg.

Fordele ved Siemens HB672GBS1S:
🔵 Stort ovnrum på 71 liter
🔵 Otte forskellige ovnfunktioner
🔵 Tre varmluftsfunktioner
🔵 To øko-funktioner
🔵 Ovn i energiklasse A+
🔵 Lynopvarmningsfunktion
🔵 Farvedisplay med touch
🔵 Timer
🔵 Halogenbelysning
🔵 SoftClose
🔵 Pyrolyse


AEG BPB331021M

✅ God bedømmelse hos det danske Forbrugerrådet Tænk
✅ Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

AEG BPB331021M

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
4.499,00 Kr. 0,00 Kr. 4.499,00 Kr. Læs mere
4.499,00 Kr. 0,00 Kr. 4.499,00 Kr. Læs mere
4.599,00 Kr. 0,00 Kr. 4.599,00 Kr. Læs mere
5.299,00 Kr. 0,00 Kr. 5.299,00 Kr. Læs mere

 

AEG BPB331021M har været afprøvet og testet af to hold eksperter – både fra det danske forbrugerråd Tænk samt den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön – og eksperterne er enige om, at AEG BPB331021M er en rigtig god ovn. Modellen opnår nemlig fine bedømmelser begge steder.

Ovnen fra AEG er desuden både en pyrolyse-ovn og en indbygningsovn, hvilket betyder, at modellen skal bygges ind i det design, der allerede findes i køkkenet. Læg derfor særligt godt mærke til modellens mål.

Funktioner

AEG BPB331021M er en stor ovn med en ovnrums-kapacitet på 72 liter. Det betyder, at denne ovn vil være et godt valg til den store husstand på 5+ medlemmer, og ovnen kan både rumme store stege og håndtere flere plader ad gangen – endda helt op til tre styks. Til dette formål kan man med fordel bruge ovnens varmluftsfunktioner, og AEG BPB331021M anvender desuden HotAir, som er en energieffektiv måde at få luften til at cirkulere jævnt rundt i hele ovnrummet.

For at kunne klare større portioner kommer denne model med en XL-bageplade, som er 20 procent større end standard-bageplader.

AEG BPB331021M har i det hele taget mange ovnfunktioner, som gør brugen af ovnen alsidig, og de tæller blandt andet yderligere over-/undervarme, lavtemperaturs-stegning og intervalgrill.

For at kunne levere et perfekt-tilberedt måltid er ovnen udstyret med SurroundCook-teknologien. Denne teknologi sørger for en præcis varme via blæseren og sikrer både en gylden gratinering, sprød svær, gennembagt kage og saftigt og mørt kød.

AEG BPB331021M har et flot design i en stålgrå farve med kontrolpanelet foran. Her findes en tydelig skærm med timer, som giver et godt overblik over tilberedningens aktuelle status. Her kan man endvidere justere alarm og tid samt se den resterende tid.

Man betjener denne ovn via pop-ud knapper, som ikke er synlige, når man ikke anvender ovnen. Det er både af hensyn til designets stilrenhed, og at de ikke bliver tilsølede. Herudover har AEG BPB331021M AntiFingerPrint, som gør overfladen resistent mod fedtefingre.

Også miljøet er der taget hensyn til hos denne model, som er i energiklasse A+, der ligger mod den gode ende.

Rengøringen fungerer meget let på AEG BPB331021M takket være ovnens hele to pyrolyse-programmer. Modellen varmer sig op til 500 grader, hvorved madrester og snavs brændes væk – og det eneste manuelle arbejde er at sætte programmet i gang og tørre efter med en klud.

De to programmer kaldes intensiv og langt-program. Herudover kan man også skille ovnlågen ad uden værktøj, hvis man ønsker en manuel rengøring af lågen.

AEG BPB331021M er også en sikker ovn, og derfor har modellen både en børnesikring af lågen samt et aktivt kølesystem, som sørger for, at ovnen ikke bliver for varm at røre ved udenpå.

Størrelse i indbygningsmål:
Højde: 594 mm
Bredde: 594 mm
Dybde: 568 mm
Indbygningshøjde: 590 mm
Indbygningshøjde (max): 590 mm
Indbygningsbredde: 560 mm
Indbygningsdybde: 550 mm
Vægt: 36,70 kg.

Fordele ved AEG BPB331021M:
🔵 Stort ovnrum på 72 liter
🔵 Kan håndtere op til tre plader samtidig
🔵 Mange ovnfunktioner
🔵 Energieffektiv HotAir
🔵 XL-bageplade
🔵 SurroundCook-teknologi sikrer stabil og præcis varme
🔵 Kontrolpanel med timer
🔵 Pop-ud knapper
🔵 AntiFingerPrint
🔵 Energiklasse A+
🔵 To pyrolyse-programmer


Information om Bosch

bosch ovn

Den tyske virksomhed har mere end 125 års historie bag sig. Bosch startede tilbage i 1886, hvor grundlæggeren Robert Bosch grundlagde sit ”Værksted for finmekanik og elektronik.”.
Bosch er et af verdens mest kendte mærker indenfor el-værktøj, hvidevarer og byggeteknik og er samtidig også verdens største underleverandør til bilindustrien, hvor de blandt andet producerer bremser og tændingssystemer.

Bosch har mere end 260 fabrikker verden over og beskæftiger mere end 271.000 ansatte på verdensplan.
Du kan læse meget mere om Boschs lange historie ved at klikke her.

På Boschs egen hjemmeside kan du se en oversigt over alle deres produkter. Du kan blandt andet se en komplet oversigt over alle deres ovne, komfurer, emhætter og kogeplader her.

Hvis du specifikt ønsker at læse mere om Boschs filosofi når det gælder deres indbygningsovne, så har de lavet en hel sektion der omhandler deres visioner og filosofi, når du producerer deres ovne. Du kan læse mere på deres egen hjemmeside her.


Bosch ovn test – Disse kilder har vi gennemgået:

Forbrugerrådet Tænk 🇩🇰
Det danske Forbrugerråd Tænk har foretaget en test af 17 forskellige ovne. Her kiggede Forbrugerrådet nærmere på forskellige faktorer som brugervenlighed, energivenlighed, støj, sikkerhed, funktioner, evne til at opvarme hurtigt og evne til at holde på temperaturen.

Forbrugerrådet Tænk tests er meget anerkendte og de bruger mange ressourcer på at teste produkterne på den rigtige måde. Når de foretager tests, så sendes produkterne på laboratorie, så de bliver testet videnskabeligt korrekt.

Du kan læse hele Tænks test af ovne ved at klikke her. – Bemærk at det kræver betalt abonnement at få adgang til testen.

Råd & Rön 🇸🇪
Den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön har over flere omgange foretaget tests af ovne.
Ligesom Forbrugerrådet Tænk, som er Råd & Rön berømt i Skandinavien for deres fyldestgørende tests. Lige nu findes der 7 forskellige ovn tests på deres hjemmeside.

Du kan se oversigtet over tests af ovne ved at klikke her. Bemærk at det kræver betalt abonnement at få adgang til de forskellige tests på deres side.

{{ reviewsOverall }} / 5   (0 Vurderinger)
Vurdering
Anmeldelser Indsend anmeldelse
Order by:

Her kan du skrive en kommentar til artiklen

Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Indsend anmeldelse