Bosch Athlet test-guide: De bedste modeller ifølge eksperterne

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

I denne artikel gennemgår vi en række forskellige støvsugere fra Bosch Athlet-serien, som er blevet testet af eksperter og har modtaget flotte kommentarer.

Her er tale om Bosch Athlet-støvsugere, som vi starter med at gennemgå med henblik på kunnen og funktioner. Herefter kommer vi ind på, hvad eksperterne mener om hver model.

Ud over disse Bosch Athlet-modeller har vi taget nogle alternativer med, som også et ekspert-favoritter.

Hvis man ønsker at læse mere om testene og testkilderne, så findes der til sidst i denne artikel en liste over links til de undersøgelser, som vi henviser til.

Denne Bosch Athlet test indeholder:
🔸 Overblik over de bedste Bosch Athlet-støvsugere
🔸 Overblik over alternativer
🔸 Guide til hvordan man vælger den rette støvsuger
🔸 Viden om hvordan man undgår fejl under støvsugningen
🔸 Gennemgang af de tests, vi har undersøgt samt links til eventuel videre læsning
🔸 Guide til andre relevante tests og artikler

Bemærk venligst at Forbrugsguiden ikke selv tester produkterne, men vi samler derimod resultaterne af uvildige tests, så forbrugeren nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Bosch Athlet Test 2023 – Her er de 2 bedste ifølge eksperterne

I nedenstående sektion finder du en gennemgang af de Bosch Athlet-støvsugere, der har klaret sig bedst i test. Forbrugsguiden har analyseret en række forskellige anerkendte tests samt brugeranmeldelser, og viser dig her de bedst anmeldte modeller.

Du finder også en prissammenligning af de forskellige støvsugere, så du hurtigt og nemt kan få et overblik over, hvilke forhandlere der er billigst.


Bosch Athlet BCH6ZOOO 

Topscorer hos den tyske testside ETM-testmagazin.de
Topscorer hos det norske teknologi-magasin Tek.no

Bosch Athlet BCH6ZOOO 

.
Bosch Athlet BCH6ZOOO er blevet testet hos testsiden ETM-testmagazin.de og teknologimagasinet Tek.no, og den begejstrer alle 3 hold eksperter.

Sensorbaseret teknologi

Bosch Athlet BCH6ZOOO arbejder ud fra moderne sensorteknologi med både SensorControl og SensorBagless-teknologi, som kombineres med en generel høj sugekraft.

Her er også tale om en ledningsfri og posefri støvsuger, der i stedet kører på batteri og har en beholder til støv. Batteriet er med Bosch-Lithium-Ion-teknologi, som giver en lang arbejdstid på op til 60 minutter. Beholderen er desuden meget rummelig med en kapacitet på 0,9 liter.

3 hastigheder

På Bosch Athlet BCH6ZOOO får man muligheden for at vælge imellem 3 hastigheder, som passer til forskellige niveauer af snavs.

Produktet er herudover velegnet til hjem med kæledyr eller allergikere, da der blandt andet medfølger et ProAnimal-mundstykke, som er særligt udviklet til dyrehår. Desuden findes også et hygiejnisk filter, som er vaskbart. Det indikeres, når dette er nødvendigt.

Stærk sugekraft, ifølge eksperterne

Tyske ETM-testmagazin.de har testet Bosch Athlet BCH6ZOOO og forklarer, at modellen især skal fremhæves for sin stærke sugekraft, høje kvalitet og evne til at fjerne dyrehår. Dog er den ikke så fleksibel i brug.

Norske Tek.no mener desuden, at Bosch Athlet BCH6ZOOO generelt er god til dyrehår, og også mundstykkerne fremhæves som velfungerende.

Herudover bemærkes det, at den kommer med en smart slange, så den ligeledes kan anvendes som håndstøvsuger. Dog synes Tek.no, at prisen er noget høj, og så præsterer den ikke så godt på hårde gulve.

Fordele

 • God sugeevne
 • Velegnet til hår fra kæledyr
 • Lavet af et velkendt brand
 • Er rigtig god til gulvtæpper
Ulemper

 • Batterilevetiden kunne være længere

Specifikationer:
🔴 Type: Ledningsfri
🔴 Støjniveau: 71 dB
🔴 Ledning eller batteri: Batteri
🔴 Køretid: 60 minutter
🔴 Ladetid: 360 minutter
🔴 Med pose: Nej, beholder på 0,9 liter
🔴 Vægt: 4,51 kilo 

Her kan du se en sjov kort reklame for Bosch Athlet BCH6ZOOO. Videoen er produceret af Bosch:


Anmelderroste alternativer til Bosch Athlet:

I dette afsnit bringer vi 3 alternative modeller, som behandles på samme måde som Bosch Athlet-støvsugerne.


Dyson V8 Absolute 

Testvinder hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön
5 ud af 5 stjerner hos testsiden Trustedreviews.com
5 ud af 5 stjerner hos den britiske testside Expertreviews.co.uk

Dyson V8 Absolute

3 hold eksperter har testet Dyson V8 Absolute, og disse inkluderer forbrugerinstanserne Råd & Rön og testsiderne Trustedreviews.com og Expertreviews.co.uk. Alle 3 hold eksperter er svært imponerede over denne støvsuger.

Cyklon-teknologi

Dyson V8 Absolute hører til de absolut mest højteknologiske støvsugere med kombinationen af den unikke Cyklon-teknologi i opsugningen og Two Tier Radial Root-Cyclones, der udgøres af 15 cykloner, som er placeret i parallelle lag for at optimere luftstrømmen.

Effektiviteten højnes yderligere af mundstykkerne – DirectDrive-mundstykket til gulvtæpper med en 150 procents højere effektivt end konkurrerende modeller samt SoftRoller-mundstykket, der varetager de hårde gulve og efterlader dem rene uden ridser.

40 minutters arbejdstid

Dyson V8 Absolute er både ledningsfri og posefri. Den kører således på batteri, som giver op til 40 minutters arbejdstid. I stedet for en pose findes en beholder til støvet, der har en kapacitet på 0,54 liter.

Her er også tale om en 2-i-1-støvsuger, der kan konverteres om til en håndstøvsuger, og et grundigt filtersystem sørger for kun at sende ren luft tilbage.

En af de bedste, ifølge eksperterne

Trustedreviews.com har testet Dyson V8 Absolute og forklarer, at den er utrolig effektiv på grund af den høje sugekraft – faktisk er den mere kraftfuld end flere af lednings-støvsugerne.

Eksperterne fremhæver også, at der findes en god luftfiltrering, og at mundstykkerne er velfungerende. Endvidere modtager den også ros for den lange arbejdstid, og at det er let at tømme støvbeholderen. Dog understreges det, at her er tale om et meget dyrt valg.

Expertreviews.co.uk forklarer, at selv om Dyson V8 Absolute ikke er en helt ny støvsuger længere, så er her stadig tale om en af de bedste på markedet. Prisen er også stadig høj, men til gengæld får man masser af kvalitet for pengene.

Expertreviews.co.uk lægger vægt på, at produktets alsidighed er utrolig høj, idet den er effektiv på alle typer af overflader. Modellen fremhæves også for et lavt støjniveau og en lang arbejdstid.

Specifikationer:
🔴 Type: Ledningsfri
🔴 Støjniveau: 69 dB
🔴 Ledning eller batteri: Batteri
🔴 Køretid: 40 minutter
🔴 Ladetid: 300 minutter
🔴 Med pose: Nej, beholder på 0,54 liter
🔴 Vægt: 2,61 kilo 

Fordele ved Dyson V8 Absolute
Two Tier Radial Root Cyclones-teknologi
DirectDrive- og SoftRoller-mundstykker
Arbejdstid på 40 minutter
God filtrering
Ledningsløs og poseløs

Her kan du se en præsentationsvideo af Dyson V8 Absolute. Videoen er produceret af Dyson:

https://www.youtube.com/watch?v=tof1cmX6RqU


Guide til køb af den rigtige håndholdte støvsuger

Bosch Athlet BCH6ATH18Muchneeded.com guider her til, hvordan man får den rigtige håndholdte støvsuger med hjem. Hold især øje med følgende:

Gulve eller tæpper: De fleste støvsugere er gode til de hårde overflader som parketgulve, trægulve, klinker og fliser, mens ikke alle er effektive på tæpper. Læs med fordel her hvad eksperterne har fundet frem til i deres tests.

Dyr: Har man kæledyr med pels, bør man vælge en støvsuger, der er god til at fjerne dyrehår – eventuelt med et specialmundstykke.

Allergi: Findes der allergikere i hjemmet, er filtreringen meget vigtig. Gå gerne efter en model med HEPA-filter, som opfanger mere end 99 procent af skadelige partikler.

Støj: Støvsugere larmer, men nogle mere end andre. De stille modeller har et lydniveau på omkring 60-65 dB, mens de larmende kan komme op omkring 80 dB.

Vægt: En tung støvsuger kan blive hård at slæbe rundt på, hvis man har et stort hjem eller mange trapper. Hvis vægt er et irritationsmoment, så gå efter en letvægtsmodel.

Pose/beholder: Nogle støvsugere kommer med pose og andre en beholder til støvet. Posen kan være det rummelige og allergivenlige valg, men skal skiftes ofte. Beholdere er mindre rummelige, men skal blot tømmes ned i skraldespanden, når de er fyldte.

Batteri: De håndholdte støvsugere kører på batteri, men arbejdstiden kan variere meget.


Undgå disse fejl når du støvsuger

Undgå disse fejl når du støvsugerHer guider Housebeautiful.com og Cleanmama.com til, hvilke fejl du bør undgå, når du støvsuger:

Retning
Mange støvsuger kun i én retning – nemlig frem og tilbage. For at få alt skidt og snavs med bør man støvsuge efter verdenshjørnerne: Både nord og syd samt øst og vest.

Fyldt pose
Hvis man har en støvsuger med pose, vil man opleve, at en fyldt pose påvirker støvsugerens effektivitet. Skift den gerne ud, når den er halvt fyldt.

Hastighed
Støvsug i langsomme og rolige bevægelser, hvilket vil få mest støv og skidt med. Så pas på med at støvsuge for hurtigt.

Mundstykker
Anvend de korrekte mundstykker og husk fuge-mundstykket til kanter og hjørner. Mange anvender kun standardmundstykket.

Støv af inden støvsugning
Start med at tørre støv af møbler inden støvsugningen, for ellers falder det ned på jorden under eller efter støvsugningen. Og så er det nødvendigt at støvsuge igen.


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Bosch Athlet BCH625LTD 

5 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos Skousen.dk

Bosch Athlet BCH625LTD 

.
Bosch Athlet BCH625LTD er ikke blevet testet af eksperter, men vi har alligevel taget den med, idet her i stedet er tale om en brugerfavorit.

Sensor-teknologi

Bosch Athlet BCH625LTD er en både ledningsfri og posefri støvsuger, som opererer via den unikke SensorBagless-teknologi. Denne sikrer en høj ydeevne samt registrering af støv og skidt via sensorer.

Den høje ydeevne effektiviseres yderligere af det medfølgende AllFloor-mundstykke, der med sin forbedrede børste både kan rengøre tæpper og gulve.

60 minutters arbejdstid

Bosch Athlet BCH625LTD kører på batteri og kommer med en beholder til støvopsamlingen.

Kapaciteten for denne er på 0,9 liter, og batteriet er et såkaldt Bosch-Lithium-Ion-batteri, som sikrer en lang arbejdstid – nemlig op til 60 minutter.

Der findes 3 indstillinger for hastigheder samt et vaskbart filter. LED-displayet signalerer, når det skal renses. Yderligere findes SoftTouch-håndtag og let rengøring af maskinen selv med EasyCleanSystem.

Fantastisk, ifølge brugerne

Bosch Athlet BCH625LTD er ikke blevet testet af eksperter, men i stedet er her tale om en brugerfavorit.

Brugerne mener, at modellen både er god på tæpper og gulve og meget let at anvende. Brugerne giver høje karakterer på alle parametre – både kvalitet, brugervenlighed og funktioner.

En bruger skriver: ”Den bedste støvsuger, jeg nogensinde har haft… Den er virkelig god og suger ud til kanten”, og en anden skriver: ”Suger rigtig godt på både glatte gulve og på tæpper”.

Fordele

 • Batterilevetid på op til 60 minutter
 • Har filterudskiftningsindikator
 • Cylinderen er nemt er fjerne og rengøre
 • Har tre rengøringsindstillinger
 • Har SmartSensor kontrol
Ulemper

 • Støvbeholderen er lille

Specifikationer:
🔴 Type: Ledningsfri
🔴 Ledning eller batteri: Batteri
🔴 Køretid: 60 minutter
🔴 Ladetid: 360 minutter
🔴 Med pose: Nej, beholder på 0,9 liter
🔴 Vægt: 3,5 kilo 


Electrolux Pure F9 PF91-4ST 

8 ud af 10 stjerner hos den svenske teknologiside M3

Electrolux Pure F9 PF91-4ST

.
Electrolux Pure F9 PF91-4ST er blevet testet hos ekspertkilder – den svenske teknologiside M3. Begge hold eksperter er meget begejstrede for denne model.

Batteri og beholder

Electrolux Pure F9 PF91-4ST er både ledningsfri og posefri, og i stedet findes en beholder til støv samt batteri som strømkilde. Beholderen kan rumme 0,7 liter, og batteriet giver en arbejdstid på op til 60 minutter. Der findes 3 forskellige intervaller for sugekraft.

Electrolux Pure F9 PF91-4ST er desuden en allergivenlig model, der kommer med et effektivt filter, som frafiltrerer op til 99 procent af partiklerne. Filteret er desuden vaskbart.

Høj fleksibilitet

Electrolux Pure F9 PF91-4ST er bygget med fokus på fleksibiliteten: Modellen kommer nemlig med en bevægelig motorenhed, der kan justeres, så tyngdepunktet kan ændres – det gør den ideel til at støvsuge svært tilgængelige steder som under møbler eller vægge/lofter.

Der støvsuges med det medfølgende 3-i-1-mundstykke, hvor der også findes en smart belysning. Herudover medfølger et fugemundstykke.

Dette produkt kommer desuden med et smart teleskoprør, som gør det nemmere at nå ud i kroge og hjørner.

Alsidig støvsuger, ifølge eksperterne

Den svenske teknologi-testside M3 har testet Electrolux Pure F9 PF91-4ST og forklarer, at her er tale om en meget alsidig støvsuger, der både kommer med meget kraft og effektivitet.

Den roses også for høj fleksibilitet og et flot design samt en ergonomisk opbygning.

De svenske eksperter kommenterer yderligere, at selv svære opgaver bliver lettere med dette produkt – for eksempel støvsugning under møbler. 

Specifikationer:
🔴 Type: Ledningsfri
🔴 Støjniveau: 82 dB
🔴 Ledning eller batteri: Batteri
🔴 Køretid: Op til 60 minutter
🔴 Ladetid: 360 minutter
🔴 Med pose: Nej, beholder på 0,7 liter
🔴 Vægt: 4,96 kilo

Fordele ved Electrolux Pure F9 PF91-4ST
Arbejdstid på op til 60 minutter
Beholder til støv
3 indstillinger
Vaskbart filter
Høj fleksibilitet

Her kan du se en præsentationsvideo af Electrolux Pure F9 PF91-4ST. Videoen er produceret af Electrolux:


Philips FC6823/01 

Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön
4,5 ud af 5 stjerner hos den britiske teknologiside Techadvisor.co.uk
82 ud af 100 points hos Good Housekeeping Institute

Philips FC6823/01

.3 forskellige testkilder har testet Philips FC6823/01 – henholdsvis svenske Råd & Rön og britiske Techadvisor.co.uk samt Good Housekeeping Institute. Eksperterne er alle begejstrede, og derfor modtager modellen klare topscorer.

Med PowerCyclone-teknologi

Philips FC6823/01 er en ledningsfri støvsuger, som sikrer en høj effektivitet via den unikke PowerCyclone-teknologi, og i samspil med den såkaldte PowerBlade-motor bliver præstationen så grundig som muligt.

Da den er ledningsfri, kører den på batteri, og her er tale om et 25,2 volt Lithium-batteri, der giver en køretid på op til 65 minutter.

2-i-1-model

Philips FC6823/01 er både ledningsfri og posefri, og i stedet samles støvet op i en 0,6 liters beholder, som blot kan tømmes ned i skraldespanden. Der findes et turbomundstykke, som er velegnet til alle typer overflader, og så er her tale om en 2-i-1 model, der kan omdannes til en håndstøvsuger.

Produktet er yderligere udstyret med et digitalt display, hvor man blandt andet kan se batteritiden.

Velfungerende og god kvalitet, ifølge eksperterne

Goodhousekeeping.com forklarer, at Philips FC6823/01 er meget velfungerende, idet den gør flot rent på både gulve og tæpper.

Den roses for at komme med en smart batteri-indikator, LED-belysning i mundstykket samt en anordning, der mindsker spild, når beholderen tømmes.

Dog mener eksperterne også, at dette produkt er lidt tungt og bliver let beskidt.

Techadvisor.co.uk har ligeledes testet Philips FC6823/01 og skriver, at dette produkt er af meget høj kvalitet og kommer med et flot design.

Eksperterne fremhæver desuden, at modellen er utrolig effektiv og har flere hastigheder samt en lang arbejdstid og et smart digitalt display. Dog nævnes det også, at prisen er noget høj. 

Specifikationer:
🔴 Type: Ledningsfri
🔴 Støjniveau: 84 dB
🔴 Ledning eller batteri: Batteri
🔴 Køretid: 65 minutter
🔴 Ladetid: 300 minutter
🔴 Med pose: Nej, beholder på 0,6 liter
🔴 Vægt: 5,4 kilo 

Fordele ved Philips FC6823/01
 PowerCyclone-teknologi
Arbejdstid op til 65 minutter
Kan omdannes til håndstøvsuger
Digitalt display
Pose- og ledningsfri

Her kan du se en præsentationsvideo af Philips FC6823/01. Videoen er produceret af Philips:


Bosch Athlet BCH7ATH32K 

God anmeldelse hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Bosch Athlet BCH7ATH32K

.
Bosch Athlet BCH7ATH32K har været inkluderet i en større støvsuger-test udført af svenske Råd & Rön, og her modtager den en god anmeldelse.

SensorControl

Bosch Athlet BCH7ATH32K er en ledningsfri støvsuger, der kører på batteri i stedet for strøm. For at sikre en høj effektivitet findes der SensorControl med sensorkontrolleret ydeevne, som selv kan registrere mængden af snavs.

Dette suppleres af det forbedrede AllFloor-mundstykke, som er designet til at kunne rengøre både tæpper og gulve.

Lang arbejdstid og kort ladetid

En af de store fordele ved Bosch Athlet BCH7ATH32K er køretiden. Denne ligger nemlig på maksimalt 75 minutter, hvilket er meget. Hertil skal det også nævnes, at ladetiden på 180 minutter kun er halvt så lang som på mange konkurrerende modeller.

Der findes yderligere en beholder til støv i stedet for en pose, og denne er meget rummelig med en kapacitet på 0,9 liter.

Smart filter

Bosch Athlet BCH7ATH32K kommer også med et smart filtersystem med et filter, som ikke behøver udskiftning. Rengøringen af dette er let med RotationClean-systemet og sikrer en konstant høj frafiltrering af skadelige partikler.

En LED-indikator signalerer, når det er tid til rengøring af filteret.

Fordele

 • Er velegnet til alle typer af gulve
 • Lang brugstid på hårde gulve
 • Det gode filter opfanger de fleste allergener
 • Opsuger effektivt større stykker snavs og hår fra kæledyr
Ulemper

 • Batterilevetiden er meget kort, når støvsugeren kører på fuld kraft
 • Har et relativt højt støjniveau

Specifikationer:
🔴 Type: Ledningsfri
🔴 Støjniveau: 73 dB
🔴 Ledning eller batteri: Batteri
🔴 Køretid: 75 minutter
🔴 Ladetid: 180 minutter
🔴 Med pose: Nej, beholder på 0,9 liter
🔴 Vægt: 4,57 kilo 


Bosch Athlet BBH6PZOO 

4,6 ud af 5 stjerner hos den tyske testside ETM-testmagazin.de

Bosch Athlet BBH6PZOO

.

Bosch Athlet BBH6PZOO er blevet testet af testsiden ETM-testmagazin.de, som er meget begejstrede. Derfor modtager den en høj score på 4,6 ud af 5 stjerner.

Batteri og beholder

Bosch Athlet BBH6PZOO er en moderne støvsuger, der kører på batteri i stedet for strøm og har en beholder i stedet for en pose.

Det betyder, at man slipper for en irriterende ledning, men i stedet får man fuld bevægelsesfrihed med batteriet, som kan holde op til 60 minutter.

Herudover findes også en beholder på 0,9 liter i stedet for en pose – denne skal blot tømmes og ikke skiftes, når den er fuld.

Høj bevægelsesfrihed

Fleksibilitet og bevægelse er i fokus hos Bosch Athlet BBH6PZOO, for eftersom vægten er langt lavere end på en traditionel variant, så kan man lettere flytte rundt på den.

Der findes også det smarte EasyCleanSystem, som giver en let rengøring af maskinen, og så medfølger der et særligt mundstykke til dyrehår.

Stærk sugekraft, ifølge eksperterne

Bosch Athlet BBH6PZOO er blevet testet af tyske ETM-testmagazin.de, som er meget begejstrede. Det forklares, at her er tale om en støvsuger af høj kvalitet, som leverer en utrolig stærk sugekraft.

Også den store kapacitet i beholderen fremhæves, og det samme gør EasyClean-systemet, som sikrer en let rengøring.

Eksperterne er desuden glade for det medfølgende mundstykke til dyrehår, men dog synes de ikke, at fleksibiliteten er høj nok.

Fordele

 • God sugeevne
 • Fjerner effektivt hår fra kæledyr
 • Har en lang batterilevetid
Ulemper

 • Er tungere end lignende modeller

Specifikationer:
🔴 Type: Ledningsfri
🔴 Ledning eller batteri: Batteri
🔴 Køretid: 60 minutter
🔴 Ladetid: 360 minutter
🔴 Med pose: Nej, beholder på 0,9 liter
🔴 Vægt: 4,63 kilo 

Her kan du se en kort reklame, der viser Bosch Athlet BBH6PZOO’s fleksibilitet. Videoen er produceret af Bosch:


Bosch Athlet BCH6ATH18 

Gode brugeranmeldelser

Bosch Athlet BCH6ATH18

.
Bosch Athlet BCH6ATH18 er ikke blevet testet af eksperter, men vi har alligevel taget den med, idet her i stedet er tale om en brugerfavorit.

Stærkt Bosch-Lithium-Ion-batteri

Bosch Athlet BCH6ATH18 har hverken ledning til strøm eller udskiftelig pose – i stedet kører den på batteri og har en beholder til støv.

Batteriet er med den såkaldte Bosch-Lithium-Ion-teknologi, som sikrer en høj slidstærkhed og god ydeevne, og i praksis giver det en arbejdstid på 40 minutter.

Beholderen til støv er desuden smart, idet den både har en høj rummelighed på 0,9 liter, og så skal den blot tømmes, når den er fuld og ikke erstattes.

Høj effektivitet

Bosch Athlet BCH6ATH18 har en høj effektivitet, når det kommer til sugestyrken – faktisk lige så stærk som en 2400 watts støvsuger, der kører på strøm.

Dette er muligt via den stærke motor med SensorBagless-teknologi, der støvsuger via sensorteknologi og høj kraft.

Mundstykket bidrager også til dette, og her er tale om et AllFloorHighPower-mundstykke, som leverer fuld sugeevne på både tæpper og gulve.

Mundstykket er yderligere meget fleksibelt, så det er let at komme ind under møbler. Yderligere findes en lav vægt på kun 3,43 kilo.

God sugekraft og arbejdstid, ifølge brugerne

Bosch Athlet BCH6ATH18 er ikke blevet testet af eksperter, men her er tale om en klar brugerfavorit. Brugerne fremhæver både den gode sugekraft, en god arbejdstid, let håndtering og lav støj.

For eksempel skriver en af brugerne: ”Sugekraften er god og der findes meget lidt støj. Manøvrerbar og nem at bruge. Jeg har endnu ikke oplevet et tomt batteri”, og en anden skriver: ”Meget praktisk og nem at bruge. Gulve og tæpper er ikke noget problem. Ideel til rygproblemer”.

Specifikationer:
🔴 Type: Ledningsfri
🔴 Ledning eller batteri: Batteri
🔴 Køretid: 40 minutter
🔴 Ladetid: 360 minutter
🔴 Med pose: Nej, beholder på 0,9 liter
🔴 Vægt: 3,43 kilo 

Fordele ved Bosch Athlet BCH6ATH18
Batteri med Bosch-Lithium-Ion-teknologi
40 minutters arbejdstid
SensorBagless-teknologi
AllFloorHighPower-mundstykke
Lav vægt


Bosch Athlet BBH52550 

Testvinder hos det norske teknologimagasin Tu.no
4,6 ud af 5 stjerner baseret på 60 brugeranmeldelser hos Whiteaway.com
4,6 ud af 5 stjerner baseret på 43 brugeranmeldelser hos Skousen.dk

Bosch Athlet BBH52550

 

.
Bosch Athlet BBH52550 er blevet testet af det norske teknologimagasin Tu.no sammen med en række andre støvsugere og kåres her til testvinder. Dette produkt er ligeledes en brugerfavorit.

LongLife-motor

Bosch Athlet BBH52550 er både ledningsfri og posefri og kommer med den såkaldte LongLife-motor, der sikrer en høj ydeevne. Denne kombineres med SensorControl og SensorBagless-sensorteknologien, som giver en endnu højere effektivitet.

Bosch Athlet BBH52550 kører dermed på batteri og ikke strøm, og køretiden ligger på op til 50 minutter. Den er ligeledes posefri og har i stedet en beholder til støv. Denne kan rumme 0,9 liter, hvilket er en del.

3 hastigheder

Bosch Athlet BBH52550 kommer med 3 forskellige indstillinger for hastighed, nemlig Let rengøring, Normal rengøring og Turbo.

Herudover har modellen en god bygning med både SoftTouch-håndtag, lav vægt, fritstående funktion og let vedligeholdelse.

Næsten lige så effektiv som en traditionel, ifølge eksperterne

Bosch Athlet BBH52550 er blevet testet af norske Tu.no, som er meget begejstrede. Godt nok synes de, at prisen er noget høj, men til gengæld får man meget kvalitet for pengene.

Blandt andet skriver Tu.no, at den stort set er lige så effektiv som en støvsuger, der kører på strøm, og derfor er sugekraften meget stærk. Den er desuden let at håndtere og nem lige at tage frem, hvis man skal klare en hurtig støvsugning. Også filtreringen modtager ros, selv om her ikke findes et HEPA-filter.

Specifikationer:
🔴 Type: Ledningsfri
🔴 Støjniveau: 79 dB
🔴 Ledning eller batteri: Batteri
🔴 Køretid: 50 minutter
🔴 Ladetid: 360 minutter
🔴 Med pose: Nej, beholder på 0,9 liter
🔴 Vægt: 3,63 kilo 

Fordele ved Bosch Athlet BBH52550
LongLife-motor
SensorControl
Arbejdstid på 50 minutter
Beholder med stor kapacitet
3 indstillinger for hastighed

Her kan du se en gennerel præsentationsvideo af Bosch Athlet serien. Videoen er produceret af Bosch:


Bosch Athlet BCH6ATH25 

5 ud af 5 stjerner hos den danske testside Testfamilien.dk
4,5 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos Whiteaway.com
4,7 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos Skousen.dk

Bosch Athlet BCH6ATH25

.
Bosch Athlet BCH6ATH25 er blevet testet af testsiden Testfamilien.dk, hvor den modtager en topscore. Her er ligeledes tale om en brugerfavorit.

Stor frihed

Bosch Athlet BCH6ATH25 giver mere frihed til rengøringen, idet denne model både er ledningsfri og posefri. I stedet kører den på batteri og har en beholder til støvopsamling.

Denne beholder er meget rummelig med en kapacitet på 0,9 liter. Batteriet er også designet til at være meget holdbart, og derfor giver det en arbejdstid på op til en time. Herefter findes en kort ladetid sammenlignet med andre modeller – nemlig på 180 minutter.

Gør rent med sensorkontrol

Bosch Athlet BCH6ATH25 sikrer en lige så effektiv rengøring som en traditionel model via teknologi.

Her er tale om SensorControl, der selv kan registrere niveauet af snavs samt en LongLife-motor, der bidrager til en høj ydeevne.

Også mundstykket er vigtigt for effektiviteten, og derfor findes der et AllFloor-mundstykke til alle typer af underlag. Dette kommer med en forbedret børste. Der findes desuden 3 indstillinger for hastigheder samt et hygiejnisk filter.

Mange fordele, ifølge eksperterne

Bosch Athlet BCH6ATH25 er blevet testet af Testfamilien.dk, som er meget begejstrede. De forklarer, at der findes mange plusser og kun få minusser. Af plusser nævnes, at støvsugeren er nem at anvende, er solidt bygget, har en lang arbejdstid og larmer ikke særlig meget.

Eksperterne fremhæver også, at produktet har en let vægt og en rigtig god sugestyrke. På minussiden nævnes, at den ikke er helt billig, og så kan det være en udfordring at nå helt ind under møblerne. 

Specifikationer:
🔴 Type: Ledningsfri
🔴 Ledning eller batteri: Batteri
🔴 Køretid: 60 minutter
🔴 Ladetid: 180 minutter
🔴 Med pose: Nej, beholder på 0,9 liter
🔴 Vægt: 3,59 kilo 

Fordele ved Bosch Athlet BCH6ATH25
Lang arbejdstid
Kort ladetid
Sensorkontrol
Forbedret universal-mundstykke
3 indstillinger for hastighed

Her kan du se en kort reklame, der viser Bosch Athlet BCH6ATH25’s fleksibilitet. Videoen er produceret af Bosch: 


FAQ

Hvilken Bosch støvsuger er den bedste?
En af de absolut bedste Bosch støvsugere på markedet lige nu, er modellen Bosch Athlet BCH625LTD. Støvsugeren er blevet kåret som vinder af Forbrugsguidens oversigt af Bosch støvsugere bl.a. på grund af den smarte sensor-teknologi, samt at støvsugeren er både pose og ledningsfri. Dertil har støvsugeren en god ydeevne.
Hvor meget koster en Bosch Athlet?
Serien af Bosch Athlet støvsugere indeholder forskellige modeller, som fordeler sig ud over flere prisklasser. En af de billigste modeller kan findes ned til 1.499 kr., imens nogle af de dyrere modeller ligger oppe omkring 4000 – 5000 kr. Dermed kan du vælge en model, som matcher dit budget.
Kan jeg udskifte batteriet i en ledningsfri Bosch støvsuger?
Det kan variere en smule fra model til model, hvorvidt det er muligt at udskifte batteriet i en Bosch ledningsfri støvsuger. Dog er det muligt at udskifte batteriet er flere af de nyere modeller, hvilket kan være en stor fordel at have, når batteriet med tiden bliver slidt.
Hvor lang tid kan et Bosch Athlet batteri holde?
Når det kommer til ledningsfrie støvsugere, så er Bosch Athlet batterier rigtig gode. De kan holde helt op til 75 minutter på en enkelt opladning, hvilket er væsentligt længere end batterierne hos mange andre ledningsfrie støvsugere. Dermed kan du formentlig nå at støvsuge hele huset på én opladning.


Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

ETM-testmagazin.de 🇩🇪

ETM-testmagazin.de er et tysk testmagasin, som tester et bredt udvalg af forbrugerprodukter til husholdningen. Her har ETM testet forskellige støvsugere:

Læs hele testen afBosch Athlet BCH6ZOOO her.

Læs hele testen afBosch Athlet BBH6PZOO her. 

Expertreviews.co.uk 🇬🇧

Expertreviews.co.uk er en britisk testside, som hovedsagelig tester elektroniske produkter til brug i hjemmet. Her har Expertreviews.co.uk testet Dyson V8 Absolute.Du kan læse hele testen her hos Expertreviews.co.uk.

Goodhousekeeping.com 🇬🇧

Det britiske Good Housekeeping Institute, hvor man som forbruger kan finde både viden, information og vurderinger af forskellige hus-, hjem- og haveprodukter. Goodhousekeeping.com har her testet Philips FC6823/01.Hele testen kan læses her.

M3.se 🇸🇪

M3.se er et svensk test-teknologimagasin, som beskæftiger sig med både nyheder, guides, videoer og tests inden for teknikkens verden.Her har M3.se testet Electrolux Pure F9 PF91-4ST. Læs mere hos M3.se.

Råd & Rön 🇸🇪

Den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön beskæftiger sig med svenskernes forbrugerliv, og det inkluderer også tests af forbrugerprodukter – her forskellige støvsugere.

Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link. Fuld adgang kræver abonnement. Man kan også købe adgang til testene enkeltvis.

Techadvisor.co.uk 🇬🇧

Techadvisor.co.uk er en britisk teknologiside, der skriver om emner vedrørende teknologi og teknik, og i denne sammenhæng har de britiske eksperter testet Philips FC6823/01.

Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.

Tek.no 🇳🇴

Tek.no er et norsk teknologimagasin, der har forbrugerteknologi som omdrejningspunkt. Magasinet skriver både om nyheder, artikler, guides og tests, der har med teknologi at gøre. Her har Tek.no testet forskellige støvsugere inklusiv Bosch Athlet BCH6ZOOO. Hele testen kan læses hos Tek.no.

Testfamilien.dk 🇩🇰

Testfamilien.dk er et dansk online-magasin for forbrugerliv og livsstil, som også udfører tests af forbrugerprodukter.Her har Testfamilien.dk testet Bosch Athlet BCH6ATH25. Læs hele testen hos Testfamilien.dk.

Trustedreviews.com 🇬🇧

Trustedreviews.com er en international testside, der foretager en lang række ekspertundersøgelser og -tests af de nyeste elektroniske forbrugerprodukter. Her har Trustedreviews.com testet Dyson V8 Absolute. Læs mere på hjemmesiden.

Teknisk Ukeblad (Tu.no) 🇳🇴

Teknisk Ukeblad (Tu.no) er en norsk avis, som er førende inden for teknologi og ingeniørforetagender. Tu.no giver forbrugerne indblik i nyheder og trends inden for teknologi men foretager også tests – her af Bosch Athlet BBH52550. Læs hele testen hos Tu.no.


Alternative tests og artikler

Denne artikel omhandler støvsugere fra Bosch Athlet-serien, men der findes også mange andre modeller at vælge imellem. Hvis du ønsker at se et større udvalg, kan du med fordel læse nogle af vores andre test-artikler.

Med vores generelle Ledningsfri støvsuger test og vores Håndstøvsuger test, kan du få et overblik over, hvad markedet ellers har at byde på af testvindende støvsugere.

Skulle der være et bestemt mærke, du er særligt interesseret i, kan du læse vores producent-specifikke test. Her finder du vores Dyson V11 test, vores Dyson V10 test, vores Dyson V8 test, vores Dyson V6 test, vores Nilfisk Handy Test og vores Electrolux Ergorapido test.

Er du mere interesseret i en traditionel støvsuger, kan vi også være behjælpelige med det. I vores generelle Støvsuger test og vores Poseløs støvsuger test, finder du en række testvindende støvsugere fra forskellige producenter. Vi bringer også en prissammenligning, så du nemt kan finde din nye støvsuger til den bedste pris.

Du kan også læse vores producent-specifikke tests. Læs fx vores Nilfisk støvsuger test, vores Miele støvsuger test, vores Electrolux støvsuger test, vores AEG støvsuger test eller vores Dyson Støvsuger Test. I disse tests går vi i dybden med de forskellige producenter og viser dig, hvilke modeller der har fået de bedste anmeldelser.

Et stadigt mere populært valg, er de smarte robotstøvsugere. I vores store Robotstøvsuger test, finder du en gennemgang af de modeller, der har fået de bedste ekspertanmeldelser, samt relevant viden om, hvad du skal være opmærksom på, inden du beslutter dig.

Du kan også læse vores række af producent-specifikke test. Her her finder du blandt andet vores iRobot Roomba Robotstøvsuger test, vores iRobot Roomba 980 test, vores Neato Botvac Connected test og vores Miele Scout RX1 test, der alle indeholder testvindende robotstøvsugere.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme