Oversigt over de bedste DeLonghi modeller ifølge anmeldelser og test

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Denne artikel handler om en serie af forskellige køkkenprodukter fra mærket DeLonghi.

Vi har analyseret et stort udvalg af eksperttests, hvor diverse eksperter fra ind- og udland har afprøvet og vurderet de forskellige DeLonghi-produkter. Vi har her i artiklen samlet alle de produkter som er blevet anmeldt i tests.

Der er tale om et bredt udvalg af tests, som spænder fra det danske og svenske forbrugerråd over testsider som expertreviews.co.uk og trustedreviews.com samt avisen The Independent, Good Housekeeping Institute og teknologi-sitet digitaltrends.com.

Ved nogle af produkterne har vi endvidere inddraget brugeranmeldelser fra Amazon for at få brugernes mening også.

Hvis man ønsker at læse mere om testene og testkilderne, så findes der til sidst i denne artikel en liste over links til de undersøgelser, som vi henviser til.

I denne artikel får du:
Overblik over 17 forskellige køkkenprodukter fra mærket DeLonghi
 Information om mærket DeLonghi
 Gennemgang af de tests, vi har undersøgt samt links til eventuel videre læsning

Bemærk venligst at Forbrugsguiden ikke selv tester produkterne, men vi samler derimod resultaterne af uvildige tests, så forbrugeren nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet. 

DeLonghi test 2023 – Her er de bedste produkter fra DeLonghi

Her finder du en gennemgang af markedets bedste DeLonghi produkter. Vi har analyseret diverse ekspert tests og samlet de bedst anmeldte modeller lige her. 

Du finder også en prissammenligning, så du nemt og hurtigt får overblik over, hvor du får dit nye DeLonghi produkt til den bedste pris.


DeLonghi Dedica Espresso Maker

✅ 4 ud af 5 stjerner hos amerikanske digitaltrends.com

DeLonghi EC680 Espresso Maker

.
DeLonghi EC680 Espresso Maker er både blevet testet af den amerikanske teknologi og test side digitaltrends.com, samt af det danske forbrugerråd.

Eksperterne er imponerede over modellen, som får fine kommentarer med på vejen. Især fremhæves DeLonghi EC680 Espresso Makers hurtighed og rigtige gode kaffevarianter.

Kort om DeLonghi EC680 Espresso Maker delonghi-dedica

DeLonghi EC680 Espresso Maker er en halvautomatisk espressomaskine, der kommer både i rød og sølv. Eksperterne fra digitaltrends.com kommenterer her, at modellen ser rigtig flot ud – især i rød – hvor den virkelig forstår at tage sig godt ud i mange køkkener, der ellers mangler farve.

Modellens effekt er på 1450 W og er så kraftfuld, at den kan varme op til den optimale bryggetemperatur på kun 40 sekunder via Thermoblock varmesystemet.

Brug og funktioner

Digitaltrends.com fortæller, at DeLonghi EC680 Espresso Maker faktisk er simpel i brug, når man lige har lært funktionerne at kende – især det indbyggede mælkeskumningssystem kan være lidt svært i begyndelsen, men når man mestrer kunsten, så får man virkelig godt mælkeskum.

Kontrolpanelet har tre oplyste knapper, som styrer funktionerne, og man kan både bruge almindelig malet kaffe eller puder.

Eksperterne afprøvede både espresso og cappuccino og nævner, at modellen føles meget professionel at bruge, og at kaffen komme til at smage rigtig godt.

Andre fordele

Eksperterne anbefaler modellen til den hyppige kaffedrikker, som vil anvende maskinen hver dag. Kvaliteten er høj, og man kan lave to kopper samtidig.

Modellen vejer ikke så meget, og den fylder heller ikke meget på køkkenbordet – derfor er modellen også ideel til det mindre køkken. Både vandtank og drypbakke med vandindikator er aftagelige.

Samtidig er en anden fordel at modellen er markant billigere, sammenlignet med mange andre espressomaskiner på markedet.

Udvalgte fordele ved DeLonghi EC680 Espresso Maker:
Hurtig espressomaskine med Thermoblock varmesystem
Simpel i brug med tre knapper
Indbygget mælkeskumningssystem
Høj og professionel kvalitet

Her kan du se en lille anmeldelse af maskinen. Videoen er produceret at det amerikanske testmagasin cnet.com:


DeLonghi brødrister Icona Vintage

4 ud af 5 stjerner hos expertreviews.co.uk
86 ud af 100 point hos Good Housekeeping Institute
 

delonghi-brodrister

.
Både testsiden expertreviews.co.uk samt Good Housekeeping Institute, som vejleder briterne med hensyn til hus og hjem, har testet DeLonghi brødrister.

Eksperterne fra begge instanser er enige om, at denne brødrister er både let at bruge og har flere gode funktioner.

Kort om DeLonghi brødrister

Udseendet på DeLonghi brødrister er i sig selv noget særligt. Udformet med ”brede hofter”, kurvede kanter og en mat glød giver modellen associationer til 1950’er-hjemmet med vintage-følelsen. Det ser eksperterne som noget positivt, og ønsker man det, så er det muligt at anskaffe sig flere DeLonghi-produkter i samme serie.

Brødristeren kan riste to skiver brød ad gangen, og modellen er af den type, hvor man sænker brødet ned oppefra.

Brug og funktioner

delonghi-brodrister-display DeLonghi brødrister er let at finde ud af, og knapperne på fronten er enkle og nemme i brug. Man kan vælge imellem flere funktioner, som tæller genopvarmning, frost, afbryd og bagel udover almindelig ristning.

Modellen er ikke den hurtigste brødrister på markedet, da det tager knap to et halvt minut at få sit brød ristet, men det er heller ikke katastrofalt langsomt.

Til gengæld bliver brødet jævnt ristet og får en flot farve. Eksperterne fremhæver desuden især bagel-funktionen, som fungerer ved, at maskinen kun rister brødet på den ene side.

Andre fordele

DeLonghi brødristeren er for sikkerhedens skyld udstyret med skridsikre fødder, plus modellen køler meget hurtigt ned udenpå, således at man ikke brænder sig.

Ønsker man at fjerne brødet, før det er færdigristet, kan man anvende den manuelle løfte-funktion.

Rengøringen foregår let med den aftagelige krummebakke. Alle funktionerne har desuden en klar indikator.

Udvalgte fordele ved DeLonghi brødrister:
Flot vintage-design
Kan riste to skiver brød ad gangen
Har flere funktioner, blandt andet til bagel, frost og genopvarmning
Med skridsikre fødder og køler hurtigt ned


DeLonghi Multifry

Mange gode brugeranmeldelser

DeLonghi Multifry

.
DeLonghi Multifry er en health fryer, der groft set er en sundere version af en traditionel frituregryde, da den bruger meget mindre fedt.

DeLonghi Multifry er ikke blevet testet og vurderet af eksperter, men til gengæld er modellen rigtig populær blandt brugerne.

Brugerne fremhæver især kvaliteten af de sunde pommes frites, men også alsidigheden, idet modellen kan meget mere end blot lave pommes frites.

Kort om DeLonghi Multifry DeLonghi Multifry kartofler

DeLonghi Multifry bruger kun en meget lille mængde olie i stegningen af ingredienserne. Pommes frites kommer kun til at bestå af 2,8 procent fedt, mens sprødheden bevares.

Modellens varmelementer sidder både foroven og forneden, og der medfølger en åre til at røre med.
Man kan bruge DeLonghi Multifry til både at tilberede blandt andet kød, pommes frites, grøntsager og risotto.

Brug og funktioner

DeLonghi Multifry har i alt 8 programmer, og alle retter tilberedes med et minimum af olie. Der sidder et digitalt display på fronten samt en drejeknap, hvor varme og programmer indstilles.

Multifryeren er enkel i brug, og det er meget ligetil at anvende kontrolpanelet. Man kan tilberede store portioner pommes frites på modellen, da maksimum-kapaciteten er på 1,7 kilo friske kartofler.

Det tager omkring 40 minutter at få færdiglavede pommes frites, hvis man tilbereder med maksimum-kapaciteten, men har man ikke brug for så mange portioner, kan man tilberede færre kartofler, og det vil tilsvarende tage kortere tid.

Andre fordele

DeLonghi Multifry kommer med et opskriftshæfte, hvor man kan finde inspiration til at komme i gang med at bruge health fryeren.

Hvis man ønsker flere opskrifter, er det muligt at downloade den tilhørende app, hvor der findes mere end 250 opskrifter.

Rengøringen foregår meget let, for selve skålen kan tåle maskinopvask, og desuden er den udstyret med non-stick belægning.

Eksperterne vil især anbefale DeLonghi Multifry til familier, der er glade for pommes frites, da det er modellens spidskompetence.

Udvalgte fordele ved DeLonghi Multifry:
Sundt alternativ til traditionel frituregryde
Især god til pommes frites men også andre ingredienser
8 programmer
Medfølgende opskriftshæfte og mulighed for at downloade app med info og flere opskrifter

Se videoen om DeLonghi multifryeren her:

https://www.youtube.com/watch?v=Yuf-Nc8FPDE


DeLonghi Ecam 350.75. S Dinamica espressomaskine

DeLonghi Ecam 350.75. S

DeLonghi Ecam 350.75. S

.

Espressomaskinen klarer sig rigtig fint og får en god bedømmelse af eksperterne. DeLonghi Ecam 350.75. S Dinamica espressomaskine vil være et godt valg for den forbruger, som går meget op i sin kaffe.

Kort om DeLonghi Ecam 350.75. S Dinamica espressomaskine

DeLonghi Ecam 350.75. S Dinamica espressomaskine ligner en traditionel fuldautomatisk espressomaskine med en firkantet facon med kontrolpanelet foran, hvor kaffen kreeres nedenunder.

DeLonghi Ecam 350.75. S Dinamica espressomaskine kan rigtig mange ting, og den har både integreret mælkekande, mælkeskummer og kaffekværn – dermed kan man få sin kaffe nøjagtig, som man ønsker den.

Den er udstyret med en vandtank med en kapacitet på 1,8 liter, hvilket er i den meget høje ende og en beholder til kaffebønner på 300 gram.

Brug og funktioner DeLonghi Ecam 350.75. S Dinamica display

Kontrolpanelet på DeLonghi Ecam 350.75. S Dinamica espressomaskine sidder foran og betjenes via ikoner og touch-knapper. Der findes 2 varmesystemer – et til kaffen og et til mælken – som sikrer den bedst mulige kaffe.

Man kan tilpasse hver enkelt kop – for eksempel cappuccino eller latte macchiato – til ens egne præferencer ved at indstille både aroma og mængden af både kaffe og mælk.

Når man skal lave sin kaffe, kan man yderligere tilpasse modellen til forskellige kophøjder.

Andre fordele

Angående rengøringen så foregår dette let på DeLonghi Ecam 350.75. S Dinamica espressomaskine, for modellen har en automatisk rengøringsfunktion.

Alle de aftagelige dele kan tåle opvaskemaskine, og bryggeenheden er ligeledes aftagelig og kan skylles med varmt vand. Herudover findes der også et afkalkningsprogram.

DeLonghi Ecam 350.75. S Dinamica espressomaskine vejer 9,5 kilo, så den er robust og står godt fast.

Udvalgte fordele ved DeLonghi Ecam 350.75. S Dinamica espressomaskine:
Med både mælkekande, mælkeskummer og kaffekværn
Vandkapacitet på 1,8 liter
2 forskellige varmesystemer – til både kaffe og mælk
Automatisk rengøringsfunktion

Her kan du se en lille video fra DeLonghi, hvor de viser hvordan man laver en cappuccino på maskinen:


DeLonghi Prima Donna Elite Ecam 650.75 MS espressomaskine

Testvinder hos det svenske forbrugerråd Råd & Rön

DeLonghi Prima Donna Elite Ecam

.
Det svenske forbrugerråd Råd & Rön har testet 51 forskellige espressomaskiner i to omfattende tests. Modellen DeLonghi Prima Donna Elite Ecam 650.75 MS espressomaskine er inkluderet her, og de svenske eksperter kårer modellen til testvinder.

DeLonghi Prima Donna Elite Ecam 650.75 MS espressomaskine er en flot model i rustfrit stål, som vil glæde den forbruger, som er kræsen med sin kaffe.

Kort om DeLonghi Prima Donna Elite Ecam 650.75 MS espressomaskine

DeLonghi Prima Donna Elite Ecam 650.75 MS espressomaskine har den sædvanlige firkantede form med kontrolpanelet placeret øverst på fronten med brygge-enheden nedenunder.

DeLonghi-PrimaDonna-Elite

På denne model kan man både nyde en kop espresso eller kaffedrik med mælk.

Der medfølger nemlig en mælkebeholder, som yderligere sikrer, at mælken holdes kold. Kold mælk er lig med frisk mælk, som får kaffen til at smage bedre.

Brug og funktioner

Denne automatiske espressomaskine sikrer, at man kan nyde forskellige typer kaffebønner ved blot at fylde de nyristede bønner og vand på og så trykke på en enkelt knap på kontrolpanelet.

Panelet er udformet på en skærm på 4,3 tommer, som både er let at bruge og meget overskuelig. Her kan man vælge blandt forskellige typer kaffe, efter hvad man foretrækker.

Vælg blot kaffetypen, og DeLonghi Prima Donna Elite Ecam 650.75 MS espressomaskine brygger den på et øjeblik. Modellen er skabt til at ramme den perfekte temperatur hver gang ligegyldig hvilke kaffedrikke, man vælger.

Andre fordele

DeLonghi Prima Donna Elite Ecam 650.75 MS espressomaskine har flere programmer, der forlænger levetiden og gør rengøringen lettere. Der er tale om flere automatiske rengøringsprogrammer samt et afkalkningsprogram.

Derudover er det også muligt at styre DeLonghi Prima Donna Elite Ecam 650.75 MS espressomaskine med sin telefon.

Man kan nemlig downloade Smart Coffee app’en, hvilket betyder, at man ikke engang behøver rejse sig fra sofaen, men kan bestille kaffen direkte via telefonen.

Udvalgte fordele ved DeLonghi Prima Donna Elite Ecam 650.75 MS espressomaskine:
Kan både lave espresso og kaffedrikke med mælk
Med mælkebeholder som holder mælken kold
Stor og brugervenlig skærm
Mulighed for at styre modellen via Smart Coffee app’en

Her kan du se en lille introduktionsvideo fra DeLonghi:

 


DeLonghi Ecam 350.15. B espressomaskine

Topscorer hos det svenske forbrugerråd Råd & Rön 

DeLonghi Ecam 350.15. B (1)

.
DeLonghi Ecam 350.15. B espressomaskine har været testet af eksperterne fra det svenske forbrugerråd Råd & Rön og får en flot placering i toppen af testen.

DeLonghi Ecam 350.15. B vil være et godt valg for den forbruger, som ønsker en espressomaskine, som både er flot, og som samtidig har mange muligheder.

Kort om DeLonghi Ecam 350.15. B espressomaskine

DeLonghi Ecam 350.15. B er skabt til hurtigt at kunne servere både espresso og kaffedrikke med mælk som cappuccino eller macchiato. Det er muligt at brygge to kopper espresso samtidig på modellen, men én kop, når der skal mælk i.

Denne espressomaskine har en vandkapacitet på 1,8 liter og en bønnekapacitet på 300 gram. Der er her sørget for alle led i kaffebrygningsprocessen, for modellen kommer både inklusiv kaffekværn og mælkeskummer.

Her findes desuden også to forskellige kaffekamre – et til formalede bønner og et til hele bønner.

Brug og funktioner DeLonghi Ecam 350.15. B milk

Man betjener DeLonghi Ecam 350.15. B espressomaskine via kontrolpanelet på fronten af modellen. Her findes touchknapper, der er oplyste, samt ikoner som gør brugen så let som mulig. For at sikre at kaffen bliver optimalt god, er DeLonghi Ecam 350.15. B espressomaskine udstyret med to forskellige varmesystemer, som hver især regulerer kaffen og mælkens temperatur.

Den integrerede mælkeskummer er designet til at skabe mælkeskum til de forskellige kaffedrikke med mælk, og skummet bliver både tykt, blødt og cremet.

Tilpas kaffen til den individuelle smag, da man kan indstille maskinen på flere trin inden for aromaintensitet. Vælg også selv temperatur.

Andre fordele

DeLonghi Ecam 350.15. B kan også bruges til blot at brygge varmt vand til for eksempel the. Modellen er udstyret med et automatisk rengøringsprogram til mælkeskummeren og et afkalkningsprogram, så maskinens levetid forlænges.

Derudover kan alle aftagelige dele tåle opvaskemaskine, og bryggeenheden kan ligeledes fjernes og skylles under varmt vand.

Udvalgte fordele ved DeLonghi Ecam 350.15. B espressomaskine:
Bryg to kopper espresso samtidig eller én kaffedrik med mælk
Inklusiv både kaffekværn og mælkeskummer
To forskellige varmesystemer til henholdsvis kaffe og mælk
Mulighed for at tilpasse kaffestyrken til de individuelle ønsker


DeLonghi ICK 5000 ismaskine


Testvinder hos svenske forbrugerråd Råd & Rön

DeLonghi ICK 5000

.

Kort om DeLonghi ICK 5000 ismaskine

DeLonghi ICK 5000 ismaskine giver forbrugerne en nem genvej til hjemmelavet is. Modellen ligner en lille kasse og er måske ikke det pæneste apparat at se på. Til gengæld er mulighederne mange på DeLonghi ICK 5000 ismaskine, og man kan frit eksperimentere med smage og varianter og finde sin helt egen opskrift. Modellen har en kapacitet på 1,2 liter, så det kan blive til en del is.

Brug og funktioner DeLonghi ICK 5000 is

DeLonghi ICK 5000 ismaskine er også udstyret med en kompressor, hvilket betyder, at isen hurtigt fryses ned. Derfor behøver man ikke putte isen i fryseren over natten og vente længe på, at isen bliver frossen.

Ismaskinen er enkel i brug og meget effektiv og er god til alle former for is.

Kvaliteten af isen bliver god, og modellen sørger selv for at få blandet ingredienserne godt sammen, så isen får en ens og jævn smag og konsistens.

Andre fordele

DeLonghi ICK 5000 ismaskine er desuden let at rengøre – og hvis man ønsker det, kan den også komme i opvaskemaskinen. Man laver nemlig isen i en skål, og denne skål er udtagelig.

Udvalgte fordele ved DeLonghi ICK 5000 ismaskine:
Kapacitet på 1,2 liter is
Ismaskine med kompressor
Enkel og god til at blande ingredienserne sammen
Skålen tåler opvaskemaskine

Du kan her se en præsentation af maskinen. Videoen er udarbejdet af den danske forhandler Kitchenone.dk


DeLonghi ICK 6000 ismaskine

DeLonghi ICK 6000

.

DeLonghi ICK 6000 ismaskine er forbedret der, hvor forgængeren haltede lidt – blandt andet larmede den noget – og er i det hele taget en luksus-ismaskine. Fordelagtig til den forbruger, der ønsker den bedste kvalitet.

Kort om DeLonghi ICK 6000 ismaskine

DeLonghi ICK 6000 ismaskine har en kapacitet på 1,2 liter is, hvilket er nok til flere personer. Modellen er udstyret med en selvstændig kompressor, som gør, at man ikke behøver putte isen i fryseren natten over for at få isen frossen og spiseklar.

DeLonghi ICK 6000 ismaskine har også haft fokus på designet, for modellen er pænere at se på end forgængeren i en flot sølvgrå farve i rustfrit stål.

Brug og funktioner DeLonghi ICK 6000 is

Man kan selv kreere netop den variant af is, man selv bedst kan lide på DeLonghi ICK 6000 ismaskine.

Ydermere tager det kun omkring 20 minutter at få mikset ingredienserne sammen, og maskinen sørger selv for at blande disse sammen til en jævn masse, så smagen kommer frem.

Man kan selv prøve sig frem og finde de ingredienser, man synes, passer godt sammen i en is, men er man ny i faget, kan man også finde hjælp i det medfølgende opskriftshæfte, som kommer med tips og ideer.

Andre fordele

Den 1,2 liter store skål er aftagelig og skabt i rustfrit stål. Derfor er den meget robust og tåler endda opvaskemaskine. Udover opskriftshæftet medfølger der også en is-ske til manuelt arbejde med isen.

Udvalgte fordele ved DeLonghi ICK 6000 ismaskine:
Ny og forbedret udgave af tidligere testvinder
Luksus-ismaskine med kapacitet på 1,2 liter
Med selvstændig kompressor til frysning af is
Medfølgende opskriftshæfte med inspiration, råd og ideer


DeLonghi KG79 kaffekværn

DeLonghi KG79

.
DeLonghi KG79 kaffekværn har været inkluderet i det danske forbrugerråds test af 17 forskellige kaffekværne, og modellen får en rigtig fin bedømmelse.

DeLonghi KG79 kaffekværn vil være et godt køb for den forbruger, der enten har en traditionel filterkaffemaskine eller en espressomaskine uden indbygget kaffekværn.

Kort om DeLonghi KG79 kaffekværn DeLonghi KG79 kaffekvaern

De’Longhi KG79 kaffekværn er en kraftfuld model, som kan håndtere selv hårde bønner.

Modellen er skabt i rustfrit stål og kan rumme op til 120 gram bønner ad gangen. Det svarer til minimum 12 kopper, da den ideelle mængde kaffe pr. kop ligger på omkring 7-10 gram.

DeLonghi KG79kan også bruges til stempelkanden eller aeropresseren. Modellen består af to kværnhjul, som er henholdsvis stationært og roterende, og disse trækker bønnerne ned og kværner dem mod hinanden.

Kaffen bevarer på den måde mest muligt af de naturlige olier, smag og aroma, da varmen holdes så lav som mulig.

Brug og funktioner

DeLonghi KG79 kaffekværn er meget brugervenlig og betjenes på siden af modellen, hvor der sidder en drejeknap.

Denne knap justerer malingsgraden fra fint til groft, og i alt er der 14 forskellige indstillingsmuligheder, som giver en høj grad af frihed til selv at vælge. På fronten er en anden drejeknap placeret, og den kan bruges til at bestemme, hvor mange kopper der skal males til.

Andre fordele

DeLonghi KG79 kaffekværn er udstyret med skridsikre fødder, som sikrer en høj stabilitet, når maskinen kværner. Modellen vejer 1,5 kilo.

Kaffebeholderen er aftagelige, således at det er hurtigt og let at bruge kaffen med det samme, efter den er kværnet.

Udvalgte fordele ved DeLonghi KG79 kaffekværn:
Kan kværne nok til 12 kopper kaffe ad gangen med en kapacitet på 120 gram
To kværnhjul kværner bønnerne mod hinanden
Drejeknap på siden bestemmer malingsgraden
Drejeknap på fronten bestemmer, hvor mange kopper der skal males til

Her kan du se hvordan man kværner friske kaffebønner til sin espresso:


DeLonghi Nespresso Lattissima One

Anbefalet hos amerikanske Businessinsider.com
God bedømmelse hos Englands største testmagasin Which.co.uk

DeLonghi Nespresso Lattissima One

.
DeLonghi Nespresso Lattissima One er blevet testet og anmeldt af både amerikanske og britiske eksperter. Disse eksperter er Businessinsider.com og Which.co.uk, der begge har valgt at give maskinen en god bedømmelse.

Mens eksperterne fra Which.co.uk forklarer, at de især er vilde med modellens design samt mælkeskummeren, så nævner Businessinsider.com, at de mener, at det største plus ved maskinen er, at den kan lave en masse forskellige former for velsmagende drikke.

Ingen af eksperterne finder mange ulemper ved DeLonghi Nespresso Lattissima One. Dog nævner de begge, at forbrugerne skal være opmærksomme på, at maskinen er forholdsvis dyr.

Kort om DeLonghi Nespresso Lattissima One

DeLonghi Nespresso Lattissima One er produceret i et design i plastik i både en mørkere farve samt i en hvid farve, hvorfor man har mulighed for at vælge den farve, der passer bedst til ens køkken eller hjem.

Derudover har maskinen en kapacitet på 1 liter, og så medfølger der også en mælkeskummer. Det vil sige, at man også har mulighed for at lave drikke med mælk.

En af de ting, der adskiller DeLonghi Nespresso Lattissima One fra andre espressomaskiner fra DeLonghi er, at man med denne model skal anvende kaffekapsler i stedet for bønner. Det vil sige, at man hurtigt kan få en kop kaffe, men til gengæld kommer maskinen ikke med lige så mange valgmuligheder i forhold til at lave justeringer m.m.

Det er ydermere nemt og hurtigt at betjene DeLonghi Nespresso Lattissima One. Dette er tilfældet, da maskinen kommer med et lettilgængeligt kontrolpanel, der består af 3 knapper, hvor man har mulighed for at vælge den type kaffe, man ønsker.

Disse 3 indstillinger er lungo, espresso, cappuccino. Man skal eksempelvis også kun trykke på en enkelt knap for at lave de forskellige typer af kaffe.

Brug og funktioner

DeLonghi Nespresso Lattissima One display En af de ting, som eksperterne bemærker flere gange, er modellens innovative mælkesystem.

Med DeLonghi Nespresso Lattissima One får man nemlig en maskine med et mælkesystem, hvor man blot skal fylde beholderen med mælk. Herefter vil maskinen skubbe mælken direkte i koppen. Til sidst brygges og blandes den ønskede kaffe.

Mælkeskummeren er desuden designet til at indeholde en serveringsstørrelse, hvorfor man undgår overdosering og spild af mælk. Beholderen har desuden alle de samme funktioner, som de tidligere beholdere.

Endvidere er det nemt og hurtigt at rengøre mælkebeholderen med hjælp fra dampsystemet. Den kan også puttes ind i køleskabet, hvis der er mælk tilbage.

Andre fordele

Med DeLonghi Nespresso Lattissima One har man mulighed for at brygge 2 kopper kaffe på samme tid. Det betyder, at man både kan lave en til sig selv og sin partner, hvis der er brug for det.

Takket være maskinens bartyk på 19 bar, så vil man desuden opleve, at man får en optimal udnyttelse af hver eneste kaffekapsel.

Med denne kapselmaskine er der yderligere mulighed for at benytte sig af et program på mere end 16 forskellige kaffekapsler, hvorfor man kan få den smag eller type, som man ønsker.

Udvalgte fordele ved DeLonghi Nespresso Lattissima One:
Kaffemaskine med kapsler
Innovativt mælkesystem
Nem at betjene
Kapacitet på 1 liter
Kan brygge 2 kopper kaffe på samme tid 

Her kan du se en videopræsentation af DeLonghi Nespresso Lattissima One. Videoen er lavet af Nespresso:


DeLonghi Magnifica ESAM 4000

✅ 9.3 ud af 10 point hos kaffemagasinet Beantocupcoffeemachines.net
✅ 9 ud af 10 point hos kaffemagasinet Beantocupcoffee.co.uk

DeLonghi Magnifica ESAM 4000

savier

Find og test rabatkoder ved checkout

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout

.
Både Beantocupcoffeemachines.net og Beantocupcoffee.co.uk har testet og anmeldt DeLonghi Magnifica ESAM 4000, som de har givet henholdsvis 9,3 ud af 10 point og 9 ud af 10 point.

Disse bedømmelser er baseret på espressomaskinen brugbare funktioner samt, at den brygger en velsmagende kop kaffe.

Selvom eksperterne generelt er glade for DeLonghi Magnifica ESAM 4000, nævner de kort, at den er forholdsvis avanceret, hvorfor den ikke er velegnet til nybegyndere.

Brygger en fremragende kop kaffe, ifølge eksperterne

Ifølge de to eksperter Beantocupcoffeemachines.net og Beantocupcoffee.co.uk er DeLonghi Magnifica ESAM 4000 en espressomaskine, der bygger en ”fremragende og velsmagende kop kaffe”.

Eksperterne fra Beantocupcoffee.co.uk fremhæver, at maskinen ”laver en rigtig god kop kaffe med professionelt mælkeskum”. Endvidere skriver de, at modellen er forholdsvis billig i forhold til, hvad man får for pengene.

De hæfter sig ydermere ved, at DeLonghi Magnifica ESAM 4000 er forsynet med mange praktiske funktioner, så kaffebrygningen er endnu nemmere. Desuden skriver Beantocupcoffeemachines.net, at modellen er nem at rengøre, så man ikke skal bruge lang tid på dette.

De to ekspertkilder finder ikke mange ulemper ved DeLonghi Magnifica ESAM 4000. En af de største ulemper er, at den ikke er helt nem at betjene for nybegyndere.

Rummelig fuldautomatisk espressomaskine

DeLonghi Magnifica ESAM 4000 er en rummelig fuldautomatisk espressomaskine med både en bønnebeholder og en vandbeholder. Mens bønnebeholderen rummer op til 200 gram kaffebønner, har den aftagelige vandbeholder en kapacitet på 1,8 liter.

Glemmer man at slukke maskinen efter brug, skal man ikke bekymre sig om dette. DeLonghi Magnifica ESAM 4000 kommer nemlig med en autosluk-funktion, så den slukker automatisk, når den ikke bliver brugt. Det hjælper samtidigt med at reducere forbruget af energi.

Det er desuden muligt at anvende både malet kaffe eller kaffebønner med denne model samt brygge to kopper kaffe på én gang.

Flere justerbare muligheder

Med DeLonghi Magnifica ESAM 4000 får man en maskine med flere justerbare muligheder, hvilket gør, at man kan lave netop den kop kaffe, man ønsker.

DeLonghi Magnifica ESAM 4000 er forsynet med en mælkeskummer samt en integreret kaffekværn med 13 indstillinger. Man kan også selv justere både kaffemængden, vandmængden, dampmængden og kopstørrelsen.

Derudover har DeLonghi Magnifica ESAM 4000 et skylle- og afkalkningsprogram, som renser maskinen pr. automatik efter brug. Man skal herved ikke bruge tid på at rense modellen manuelt.

Udvalgte fordele ved DeLonghi Magnifica ESAM 4000:
Nem rengøring
Justerbare indstillinger
Integreret kaffekværn og mælkeskummer
Autosluk-funktion


Om DeLonghi

Delonghi_logo
Mærket DeLonghi stammer fra Trevino i Italien. Virksomheden blev startet af DeLonghi-familien i 1902, og først i 1950’erne blev DeLonghi en fuldtud-udviklet virksomhed.

I de mange første år som velvoksen virksomhed producerede DeLonghi mindre apparater til hjemmet, primært transportable varmeapparater og air condition-maskiner. Senere udvidede DeLonghi repertoiret, og det inkluderede en lang række af mindre apparater til hjemmet.

Der kom øget fokus på især kaffe og madlavning samt apparater til hus og hjem, hvor design og innovation også spillede en rolle. Det var vigtigt at have de italienske rødder med i alle virksomhedens produkter, og det kan også tydeligt ses i dag.

Især i 1970’erne og 1980’erne, hvor nye elektriske husholdningsprodukter kom på markedet, fik DeLonghi ifølge thegreatitaliancafe.com fremgang – også internationalt. I 2001 købte DeLonghi mærket Kenwood, der er et meget stort navn inden for køkken- og husholdningsprodukter, og DeLonghis størrelse voksede til nye højder.

DeLonghi sørger for hele tiden at vokse som mærke, og specialister forsker og udvikler hele tiden mærkets produkter, således at standarden forbliver meget høj.

I dag kender mange især DeLonghi som et kaffemaskine-mærke, og kaffemaskiner er også et af virksomhedens mange kerneprodukter. DeLonghi ønsker at kunne opfylde enhver kaffedrikkers behov, således at der både produceres meget avancerede modeller – men også meget enkle.

DeLonghis målsætning og vision er at kunne tilbyde forbrugerne innovative produkter til husholdningen, som både er stærke inden for stil og ydelse. Der skal også tages hensyn til internationaliseringen og globaliseringen, således at produkterne appellerer til forskellige kulturer og miljøer.

Nøgleord for DeLonghis produkter er ifølge virksomheden selv italienske rødder, intuition, styrke i karakter, sjæl, arv, brugervenlighed og noget særligt i hvert produkt. Hverdagen skal gøres speciel, og alle forbrugere skal kunne nyde godt af dette.


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


DeLonghi CGH1012D multigrill

4,1 ud af 5 stjerner hos brugerne på amazon.com

DeLonghi CGH1012D multigrill

 

.
DeLonghi CGH1012D multigrill har ikke været afprøvet og vurderet i en test. Til gengæld er brugerne på amazon.com rigtig glade for modellen, som stort set kan anvendes til alle dagens måltider.

Denne alsidighed plus det gode resultat af maden er nogle af de aspekter, som brugerne fremhæver oftest. DeLonghi CGH1012D multigrill får i alt 4,1 stjerner ud af 5, hvilket er en meget høj score.

Kort om DeLonghi CGH1012D multigrill

DeLonghi CGH1012D multigrill ligner en lille bordgrill, som er krydset med en toastmaskine. Typen hedder ”kontakt-grill” på grund af låget, som kan lukkes ned over maden.

Modellen er designet i sort og sølv med kontrolpanelet nederst og grill-elementerne ovenpå. Den bliver kaldt en multigrill, da den kan bruges til mange formål på grund af de udskiftelige plader, og det tæller både møre bøffer, saftig kylling eller vafler, bacon og pandekager til morgenbordet.

Brug og funktioner DeLonghi CGH1012D multigrill - burger grill

DeLonghi CGH1012D multigrill har 5 forskellige tilberedningsfunktioner, som hver passer til for eksempel grillning af kød, sandwich, burgere eller vafler. Skift blot pladerne ud, og modellen kan bruges til et andet formål.

Den er også udstyret med FlexPress System, som kan tilberede mad på mange måder, samtidig med at tilberedningen foregår effektivt og med et sundt resultat.
Den kan derfor både bruges åben og lukket, og lågets hængsler er designet til ikke at ødelægge mindre fødevarer som for eksempel små sandwicher.

Man styrer tilberedningen via kontrolpanelet på fronten, som er et digitalt LCD-display inklusiv timer med drejeknapper, der styrer temperatur.

Andre fordele

Det er meget enkelt at bruge DeLonghi CGH1012D multigrill, men ønsker man mere viden og information, er det muligt at downloade den tilhørende app, som giver tips og instruktioner.

Man kan sågar styre modellen via app’en. Pladerne er aftagelige og tåler opvaskemaskine.

DeLonghi CGH1012D multigrill kan udgøre et godt alternativ til den udendørs grill.

Udvalgte fordele ved DeLonghi CGH1012D multigrill:
Kontaktgrill med mange formål
Udskiftelige plader
5 forskellige tilberedningsfunktioner
Mulighed for at downloade tilhørende app

Du kan her se en lille video fra DeLonghi, hvor de viser hvordan du bruger grillen:


DeLonghi Ecam 650.55. MS espressomaskine

Topscorer hos det svenske forbrugerråd Råd & Rön

DeLonghi Ecam 650.55. MS

 

.
Modellen DeLonghi Ecam 650.55. MS espressomaskine er inkluderet i det svenske forbrugerråds store test af espressomaskiner, og modellen får en rigtig god placering i toppen af testen.

DeLonghi Ecam 650.55. MS espressomaskine vil være et godt valg til den forbruger, som gerne vil have følelsen af at være en vaskeægte barista i eget hjem plus har behov for en stor model.

Kort om DeLonghi Ecam 650.55. MS espressomaskine

DeLonghi Ecam 650.55. MS espressomaskine er en fuldautomatisk espressomaskine, som stort set klarer hele kaffebrygningsprocessen for dig.

Modellen kan kreere mange forskellige kaffedrikke, som spænder lige fra espresso til kaffedrikke med mælk. Den har en vandkapacitet på 2 liter, hvilket er højt, og en kaffebønnebeholder med plads til 400 gram bønner.

DeLonghi Ecam 650.55. MS espressomaskine er inklusiv både kaffekværn og mælkeskummer samt en mælkebeholder, som sikrer, at mælken opretholder den bedste temperatur via det termiske glas med dobbeltvæg.

Brug og funktioner

DeLonghi Ecam 650.55. MS styres via et intuitivt 3,5 tommer stort farvedisplay med 8 knapper. Det lyder af meget, men der kræves kun et enkelt tryk for at lave kaffen.

Her findes desuden også genveje, og man kan individualisere sin kaffe via displayet. Displayet har touch og guider brugeren trin for trin, så selv nye brugere i faget kan finde rundt på DeLonghi Ecam 650.55. MS espressomaskine.

Hvis man er flere, der bruger maskinen, så kan man skabe op til 6 brugerprofiler, således at modellen altid husker de specifikke brugerønsker.

Andre fordele

DeLonghi Ecam 650.55. MS kan styres via telefonen, hvis man downloader Smart Coffee app’en. App’en giver desuden råd og vejledning til brugen af modellen.

DeLonghi Ecam 650.55. MS espressomaskine er også udstyret med en automatisk rengøringsfunktion, som sikrer, at mælkekanden bliver så ren, at den kan sættes direkte i køleskabet.

Bryggeenheden er desuden aftagelig og kan let tørres af, og drypbakken kan tåle opvaskemaskine.

Herudover har modellen en AutoSluk-funktion, således at den slukker automatisk efter et stykke tid, hvis man ikke bruger den.

Udvalgte fordele ved DeLonghi Ecam 650.55. MS espressomaskine:
Fuldautomatisk espressomaskine med både kaffekværn, mælkeskummer og mælkebeholder
Mælkebeholder med termisk glas, der holder mælken kold
Stort farvedisplay, der er let at bruge
Mulighed for at oprette 6 forskellige brugerprofiler, så alle i husholdningen hurtigt kan få kaffen, som de foretrækker den


DeLonghi ECAM Eletta Plus 44.620.S

Kåret til ”Best Buy” hos Englands største testmagasin Which.co.uk

DeLonghi ECAM Eletta Plus 44 620 S

.
Delonghi ECAM Eletta Plus 44.620.S er blevet testet og anmeldt af Englands største testmagasin Which.co.uk, der er vilde med modellen. De har derfor valgt at kåre maskinen som værende et ”Best Buy”.

Hos Which.co.uk er de vilde med modellen, da de mener, at den ikke mindst laver en god espresso og cappuccino, men at den samtidig også er brugervenlig.

Eksperterne fra Which.co.uk finder ikke mange ulemper ved modellen. De bemærker dog, at den er en smule langsom til at varme op. De mener dog ikke, at det er det værste, da modellen til gengæld kommer med et hav af funktioner.

Kort om DeLonghi ECAM Eletta Plus 44.620.S


DeLonghi ECAM Eletta Plus 44.620.S er en fuldautomatisk kaffemaskine med et 15 tryks bar, hvor man nemt og hurtigt kan brygge en kop kaffe, da man overlader det hele til maskinen. Man har mulighed for at komme op til 400 gram kaffebønner i maskinen på samme tid. Vandbeholderen har en kapacitet på 2 liter.

Ved brug af DeLonghi ECAM Eletta Plus 44.620.S kan man både anvende kaffebønner eller gøre brug af færdigmalet kaffe. Man kan desuden brygge 2 kopper kaffe på én brygning, så man kan lave en kop til sig selv og en kop til ens partner.

Hvis man ikke anvender kaffemaskinen i et stykke tid, så vil den slukke af sig selv pr. automatik. Dette er en fordel for forbrugeren, da den herved ikke står og forbruger unødigt med strøm.

Endvidere kommer DeLonghi ECAM Eletta Plus 44.620.S med en mælkeskummer. Man kommer derfor aldrig til at mangle mælkeskum, hvis man ønsker at lave eksempelvis en cappuccino. Man kan også bruge maskinen til at koge varmt vand til en kop te.

Brug og funktioner

DeLonghi ECAM Eletta Plus 44 620 S display Med DeLonghi ECAM Eletta Plus 44.620.S får man en maskine, der er nem og overskuelig at bruge. Den er udstyret med et sensor-touch-panel samt to-linjers display, hvorfor man nemt og hurtigt kan finde de rette indstillinger. Man kan også vælge mellem 16 forskellige sprog.

Det er desuden nemt at tilpasse en kop kaffe til brugerens ønske. I maskinens display kan man nemlig vælge imellem en kort, medium eller lang brygget kaffe. Man kan også vælge vandets hårdhed.

Den integrerede kaffekværn kan med de 13 justerbare indstillinger, kværne bønnerne optimalt til de forskellige typer kaffe, der kan brygges af maskinen. Og for at sikre sig, at aromaerne bliver bevaret i kaffebønnerne, er selve beholderens låg tætlukkende.

Andre fordele

Ved køb af DeLonghi ECAM Eletta Plus 44.620.S får man en maskine, der er nem at rengøre. Maskinen klarer nemlig selv den jævnlige afkalkning. Derudover kan man tage bryggeenheden ud og rense den under vandhanen efter brug.

Man kan også gøre brug af maskinens kopvarmer-funktion, der sikrer, at ens kaffe altid har den mest optimale temperatur, samt at kaffen ikke når at blive kold, før man har tid til at drikke den.

Endvidere kommer DeLonghi ECAM Eletta Plus 44.620.S med et cappuccino-system med en variabel skumfunktion for det bløde, cremede eller optimale mælkeskum. Man har derfor mulighed for at lave sit helt eget mælkeskum til den kaffedrik, man ønsker.

Udvalgte fordele ved DeLonghi ECAM Eletta Plus 44.620.S:
Cappucino-system
Kopvarmer-funktion
13 justerbare indstillinger
Tætlukkende beholder med låg til kaffebønner
Slukker pr. automatik, hvis man ikke bruger den

Her kan du se en videopræsentation af DeLonghi ECAM Eletta Plus 44.620.S fra ao.com:


DeLonghi EN 750. MB Lattissima Pro

Anbefalet hos den engelske avis The Independent
5 ud af 5 stjerner hos engelske expertreviews.co.uk

DeLonghi EN 750. MB Lattissima Pro

.
Den engelske avis The Independent har fundet de ti bedste kaffemaskiner, som brygger kaffe via kaffekapsler. Modellen De’Longhi EN 750. MB Lattissima Pro er at finde heriblandt, og eksperterne roser især modellen for den høje alsidighed, hurtighed og lethed.

Kort om DeLonghi EN 750. MB Lattissima Pro

DeLonghi EN 750. MB Lattissima Pro er udstyret med Thermoblock varmesystem, der gør, at den rigtige bryggetemperatur hurtigt opnås og forbliver stabil.

Det tager kun 25 sekunder at varme vandet op til almindelig kaffe og 40 sekunder til kaffe med mælk. Der er fokus på det simple, og DeLonghi EN 750. MB Lattissima Pro er kompatibel med Nespressos kapsler.

Kombineret med DeLonghis Automatic Cappuccino System er det lig med, at man kun er en touch-berøring væk fra kaffe, som en barista kunne lave den.

Brug og funktioner

DeLonghi EN 750. MB Lattissima Pro display DeLonghi EN 750. MB Lattissima Pro styres med et touch-system på det digitale display, hvor der findes 6 indstillinger for forskellige typer kaffe samt en varmt vands-funktion.

Disse muligheder inkluderer både espresso, cappuccino og latte macchiato, og eksperterne bemærker, at det indbyggede mælkeskumningssystem er meget velfungerende og giver blødt og cremet skum.

Man har hertil muligheden for at personificere sin valgte kaffe og justere på dens aroma, plus modellen er udstyret med en Memory-funktion.

Andre fordele

DeLonghi EN 750. MB Lattissima Pro kommer med Auto Clean System, som er integreret med mælkebeholderen. Dette sikrer en automatisk rensefunktion, og ydermere kan mælkebeholderen tåle opvaskemaskine.

Der findes desuden et Easy Clean Up-system, som er en aftagelig beholder til puder og kapsler, som man blot skal tømme.

Maskinen er også udstyret med en AutoSluk-funktion, og efter 9 minutter uden brug slukker maskinen automatisk.

Udvalgte fordele ved DeLonghi EN 750. MB Lattissima Pro:
Thermoblock varmesystem sikrer jævn og stabil temperatur
Styres med touch og mulighed for valg af 6 typer kaffe
Indbygget mælkeskumningssystem
Auto Clean System giver automatisk rensning

Du kan her se en lille introduktionsvideo fra DeLonghi, hvor vi viser hvordan maskinen bruges:


DeLonghi Ecam 44.660.B Eletta espressomaskine

”Ideel til morgenkaffen” skriver Good Housekeeping Institute 

DeLonghi Ecam 44.660.B Eletta

.
Good Housekeeping Institute har testet espressomaskinen DeLonghi Ecam 44.660.B Eletta på parametre som brugervenlighed, design og kvalitet af kaffen. Modellen klarer sig rigtig fint og fremhæves især for brugervenligheden. Modellen er ideel til morgenkaffen, idet den er meget lydløs.

Kort om DeLonghi Ecam 44.660.B Eletta espressomaskine

DeLonghi Ecam 44.660.B Eletta espressomaskine er en fuldautomatisk espressomaskine skabt til at kunne lave lige netop den type kaffedrik, som forbrugeren ønsker.

Denne espressomaskine kommer både med indbygget kaffekværn og mælkeskummer og kan derfor klare de fleste opgaver helt selv – man kan også bruge formalet kaffe. Modellen har en stor vandtank på 2 liter, og bønnebeholderen kan rumme 400 gram. Kvaliteten er høj, og modellens firkantede design gør den let at placere på køkkenbordet.

Brug og funktioner DeLonghi Ecam 44.660.B Eletta test

Eksperterne bemærker, at DeLonghi Ecam 44.660.B Eletta espressomaskine er meget let i brug. Der findes en touch-skærm øverst, som på en overskuelig måde guider til det rette valg.

Man kan nemlig vælge imellem rigtig mange funktioner på DeLonghi Ecam 44.660.B Eletta espressomaskine, og det gælder blandt andet 5 niveauer af kaffestyrken.

Ifølge eksperterne producerer modellens indbyggede mælkeskummer rigt, tykt og fløjlsblødt skum, som bruges til at skabe den perfekte latte, cappuccino eller macchiato.
Med den indbyggede timer er det muligt at indstille modellen til at tænde på et bestemt tidspunkt.

Andre fordele

DeLonghi Ecam 44.660.B Eletta er en stor espressomaskine på 11 kilo, men størrelsen gør også, at den kan lave to kopper ad gangen.

Der er også mulighed for at programmere kaffebrygningen ud fra vandhårdhed. Herudover er det muligt at indstille modellen til hele 16 forskellige sprog, og der findes en AutoSluk-funktion på modellen.

Udvalgte fordele ved DeLonghi Ecam 44.660.B Eletta espressomaskine:
Indbygget kaffekværn men kan også bruge formalet kaffe
Indbygget mælkeskummer
5 forskellige niveauer af kaffestyrke
Med AutoSluk og timer

Her kan du se en lille instruktionsvideo omkring hvordan maskinen anvendes:


DeLonghi Scultura

5 ud af 5 stjerner hos engelske expertreviews.co.uk

DeLonghi Scultura

.
Testsiden expertreviews.co.uk har testet DeLonghi Scultura i en uafhængig test, og modellen får scoren 5 ud af 5, hvilket altså er topkarakter.

Modellen får ros for mange forskellige aspekter, lige fra udseende til brug, funktioner og kvalitet. Scultura er ikke en billig espressomaskine, men er dog heller ikke blandt de allerdyreste. Så testpanelet hos expertreviews.co.uk vurderer at maskinen er passende til folk som søger en espressomaskine i topkvalitet, som samtidig placerer sig prismæssigt i mellemklassen.

Kort om DeLonghi Scultura

Hvis man ønsker en espressomaskine, der er god på langt de fleste parametre, så vil DeLonghi Scultura være et godt valg. Modellen roses først for udseende med skinnende metal og kurvede former og har et moderne retro-look over sig.

Kvaliteten føles rigtig høj og professionel. DeLonghi Scultura er en semiautomatisk espressomaskine, som man både kan anvende til malet kaffe og puder.

Modellen kommer med en indbygget vandtank, som har en kapacitet på 1,4 liter.

Brug og funktioner

Eksperterne roser også DeLonghi Scultura for kvaliteten af kaffen. Især crema og mælkeskum bliver rigtigt godt, og det giver grundlaget for især en god cappuccino eller andre kaffedrikke med mælk. Dette produceres i Steam-armen og sikrer både fyldigt, fløjlsblødt og cremet skum.

Også espressoen fremhæves af eksperterne, og dertil også DeLonghi Sculturas perfekte bryggetemperatur på præcis 65 grader. Modellen styres med et par enkelte kontrolknapper, og ved siden af lyses der grønt, når den perfekte bryggetemperatur er nået.

Andre fordele

DeLonghi Scultura er udstyret med en kopvarme-plade, som kan bruges til at forvarme kopper og glas. Med den simple varmt vands-funktion kan man også bruge modellen til for eksempelvis the. DeLonghi Scultura er desuden en sikker model, da den er udstyret med AutoSluk, som efter 20 minutter uden brug slukker for maskinen

Udvalgte fordele ved DeLonghi Scultura:
Gennemført retrodesign
Kapacitet på 1,4 liter vand
Steam arm producerer godt mælkeskum
Ekstra-funktioner som kopvarmer og AutoSluk

Her er en lille instruktionsvideo fra DeLonghi, hvor de viser hvordan man laver en espresso:


DeLonghi ECI341. W espressomaskine

DeLonghi ECI341. W

 

.
Det danske forbrugerråd har foretaget en stor test af 36 forskellige espressomaskiner, og heriblandt er modellen DeLonghi ECI341. W espressomaskine inkluderet.

Espressomaskinen imponerer, og derfor få denne model en placering i toppen af testen.

Denne model er et godt valg for den forbruger, som går op i et stilrent look, og som foretrækker at have en espressomaskine, der både kan bruge formalede bønner og puder.

Kort om DeLonghi ECI341. W espressomaskine

DeLonghi ECI341. W espressomaskine kommer i en flot, skinnende hvid farve, som vil se flot ud på køkkenbordet – den er en del af DeLonghis Distinta serie, som har fokus på det stilrene.

Designet er strømlinet og enkelt, og så fylder modellen heller ikke ret meget.

DeLonghi ECI341. W espressomaskine er semiautomatisk og mere enkel end andre modeller, da den ikke har hverken kaffekværn eller mælkebeholder inkluderet. Vandtanken har en kapacitet på 1 liter.

Brug og funktioner

DeLonghi ECI341 DeLonghi ECI341. W espressomaskine er skabt til at skabe lige god kaffe, om du bruger formalet kaffe eller kaffekapsler. Derfor er den udstyret med 2-i-1 crema-filterholder, som fremmer dette.

Man kan både få espresso eller kaffedrikke med mælk fra DeLonghi ECI341. W espressomaskine.

Ønsker man en cremet mælkeskum, er modellen udstyret med en steam-arm, som sikrer skum til cappuccinoen eller latten.

Andre fordele

DeLonghi ECI341. W espressomaskine har desuden en kopvarmeplade på toppen, som både kan bruges til, at kaffen ikke bliver kold, og som kan varme kopper og glas op inden brug.

Hvis man ønsker varmt vand til the, kan man også få det via steam-armen.

For en sikkerheds skyld – og for energiforbrugets skyld – så har DeLonghi ECI341. W espressomaskine en AutoSluk-funktion, som automatisk slukker maskinen efter 20 minutter uden brug.

Udvalgte fordele ved DeLonghi ECI341. W espressomaskine:
 Flot design i Distinta-serien
Med 2-i-1 cremafilter
Steam-arm skaber cremet mælkeskum
Kan også bruges til the-brygning med varmt vands-funktion

I denne video fra DeLonghi får du lidt tips og tricks om, hvordan du laver den perfekte americano på maskinen:


DeLonghi Primadonna ECAM550.75.MS

Kåret til ”Best Buy” hos Englands største testmagasin Which.co.uk

DeLonghi Primadonna ECAM550 75 MS

.
Delonghi Primadonna ECAM550.75.MS er blevet testet og anmeldt af Englands største testmagasin Which.co.uk. Eksperterne fra Which.co.uk er vilde med modellen, som de har valgt at kåre som et ”Best Buy”.

Which.co.uk er vilde med espressomaskinen på baggrund af flere årsager. De er eksempelvis vilde med, at den ikke støjer meget under brug samt, at den laver en velsmagende espresso og cappuccino.

Eksperterne finder ikke mange ulemper ved DeLonghi Primadonna ECAM550.75.MS. Det eneste, som Which.co.uk nævner, er, at maskinen er forholdsvis dyr, hvorfor forbrugerne skal være opmærksomme på dette.

Kort om DeLonghi Primadonna ECAM550.75.MS

DeLonghi Primadonna ECAM550.75.MS er en fuldautomatisk kaffemaskine med et 19 bars tryk, der klarer alt arbejdet for forbrugeren. Hvis man blot ønsker at brygge en hurtig kop kaffe uden selv at skulle lave det hele, er denne model en oplagt mulighed.

Man har mulighed for at komme op til 360 gram kaffebønner i maskinen på samme tid. I maskinens vandbeholder er der desuden kapacitet til i alt 2 liter vand.

Hvis man ikke gør brug af DeLonghi Primadonna ECAM550.75.MS, så vil den pr. automatik slukke hver gang. Dette er blot en fordel for brugeren, da den herved ikke forbruger en masse unødig strøm.

DeLonghi Primadonna ECAM550.75.MS kommer yderligere med et LatteCrema-system, der sørger for, at man kan få et fyldigt mælkeskum ved den optimale temperatur til eksempelvis sin cappuccino.

Brug og funktioner

DeLonghi Primadonna ECAM550 75 MS display Med DeLonghi Primadonna ECAM550.75.MS får man en kaffemaskine, der er produceret i et slidstærkt og elegant design. Maskinen er holdbar, hvorfor den kan anvendes i mange år frem i tiden, hvis man sørger for at passe på den.

DeLonghi Primadonna ECAM550.75.MS er nem at betjene, da man blot skal vælge ens ønskede miks af kaffebønner, fylde vandtanken, trykke på en knap og herefter vente på den færdige kaffe. Maskinen er forsynet med touch-kontrol samt TFT-skærm med 6 touch-knapper, der gør det nemt at bruge og justere på kaffemaskinen.

Man har desuden flere muligheder for at justere kaffesmagen samt tilføje mælkeskum med den medfølgende mælkeskummer, hvis man ønsker dette til eksempelvis ens cappuccino. Hvad enten man er vild med espresso, americano eller cappuccino, så kan man få hjælp til at brygge dette med denne maskine.

Andre fordele

Ved køb af DeLonghi Primadonna ECAM550.75.MS har man mulighed for at gøre brug af Coffee Link-appen. Her kan man brygge en kop kaffe eller skabe sin egen kaffedrik via appen. Appen giver også gode råd og vejledning til, hvordan man bedst muligt vedligeholder maskinen.

Derudover er det nemt at rengøre maskinen takket være den automatiske rengøring af mælkebeholderen, efter hver kop er brygget. Kaffemaskinens drypbakke har et aftageligt net, der tåler at komme i opvaskemaskinen, så det er nemt at rense. Selve bryggeenheden er også aftagelig.

Man kan endvidere altid sikre sig, at mælken holder sig frisk med hjælp fra den unikke termobeholder, der holder mælken på den optimale temperatur. Man kan derfor stadig nyde en kop kaffe uden at udskifte mælken i beholderen hele tiden.

Udvalgte fordele ved DeLonghi Primadonna ECAM550.75.MS:
 Mulighed for at få Coffee Link-appen
LatteCrema-system
Touch-kontrol og TFT-skærm
Fuldautomatisk kaffemaskine
Nem rengøring

Her kan du se en videopræsentation af DeLonghi Primadonna ECAM550.75.MS. Videoen er lavet af DeLonghi:


Her kan du se en videopræsentation af, hvordan du laver en cappuccino med DeLonghi Primadonna ECAM550.75.MS. Videoen er lavet af DeLonghi:

 


DeLonghi Distinta ICMI 211

4 ud af 5 stjerner hos trustedreviews.com

DeLonghi Distinta ICMI 211

.
DeLonghi Distinta ICMI 211 er en ”gammeldags” filterkaffemaskine, hvilket gør den noget mere simpel i brug. Netop det simple – kombineret med høj kvalitet – er noget af det, som eksperterne især lægger mærke til og giver gode point for.

DeLonghi Distinta ICMI 211 er et godt valg for den forbruger, som skal bruge kaffemaskinen tit, men som ikke ønsker alle de moderne og smarte funktioner og typer af kaffe med mælk.

Kort om DeLonghi Distinta ICMI 211 DeLonghi Distinta ICMI 211 test

DeLonghi Distinta ICMI 211 har en kapacitet på 1,25 liter vand, hvilket vil svare til omkring 10 kopper kaffe. Man skal selv tilsætte vandet, men der findes tydelige afmærkninger på kanden, så man får det bedste og mest optimale mængdeforhold mellem vand og malet kaffe.

DeLonghi Distinta ICMI 211 er ikke en revolutionerende kaffemaskine, men til gengæld vinder den stort på udseendet ifølge eksperterne.

Modellen har bløde kurver og forkromede detaljer og fås i fire forskellige farver med en mat metallisk glød. Her er tale om hvid, sort, kobber og bronze.

Brug og funktioner

DeLonghi Distinta ICMI 211 er som nævnt en traditionel filterkaffemaskine, som fungerer let og enkelt med metoder, som man kender en almindelig filterkaffemaskine. Kontrolpanelet er lille og kompakt, og eksperterne bemærker, at det tager nogle minutter at få brygget 6 kopper kaffe.

Der, hvor DeLonghi Distinta ICMI 211 blandt andet adskiller sig fra andre gode filterkaffemaskiner, er funktionen Aroma. Aroma funktionen er tilføjet for at kunne højne kaffens aroma og smag ved at frigive vandet langsommere end normalt.

Eksperterne er imponerede over funktionen, som holder, hvad den lover.

Andre fordele

DeLonghi Distinta ICMI 211 er udstyret med et permanent og genanvendeligt filter, som blot skal tømmes efter hver brygning – dette gør også rengøringen meget let.

Eksperterne vurderer, at hvis blot man vælger kvalitetskaffebønner, så kan DeLonghi Distinta ICMI 211 sagtens konkurrere med smagen på de mere moderne espressomaskiner.

DeLonghi Distinta ICMI 211 er endvidere udstyret med en varmeplade, som holder kaffen varm.

Udvalgte fordele ved DeLonghi Distinta ICMI 211:
Traditionel filterkaffemaskine som virkelig er flot at se på
Kan lave 10 kopper kaffe ad gangen
Aroma funktion giver mere smag og aroma
Genanvendeligt filter


DeLonghi Magnifica ESAM 3200

✅ 9.5 ud af 10 point hos kaffemagasinet Beantocupcoffeemachines.net
✅ 3 ud af 5 stjerner hos det tyske kaffemagasin Coffeeness.de

DeLonghi Magnifica ESAM 3200

.
De to kaffemagasiner Beantocupcoffeemachines.net og Coffeeness.de har testet og anmeldt DeLonghi Magnifica ESAM 3200.

I deres anmeldelser skriver de, at de er begejstrede for espressomaskinens budgetvenlige pris og gode funktioner. Derfor har de givet maskinen henholdsvis 9,5 ud af 10 point og 3 ud af 5 stjerner.

Selvom eksperterne generelt er glade for DeLonghi Magnifica ESAM 3200, nævner de, at den ikke varmer en kop særlig hurtigt op.

Prisvenlig espressomaskine med gode funktioner, ifølge eksperterne

Ifølge de to eksperter Beantocupcoffeemachines.net og Coffeeness.de er DeLonghi Magnifica ESAM 3200 ”en god og prisvenlig espressomaskine”. De skriver, at den er velegnet til alle kaffeelskere, som ønsker en funktionel maskine.

Eksperterne fra Beantocupcoffeemachines.net fremhæver blandt andet, at maskinen er udstyret med ”mange gode og praktiske funktioner”. Disse funktioner bidrager til, at man hurtigt kan lave ”en velsmagende kop kaffe”.

Coffeeness.de er enige i disse betragtninger og forklarer ydermere, at DeLonghi Magnifica ESAM 3200 er ”nem at betjene”, samt at den er billig i forhold til, at det er en fuldautomatisk espressomaskine.

Hverken Beantocupcoffeemachines.net eller Coffeeness.de finder mange ulemper ved modellen. En af de største ulemper er dog, at kaffekværnen ikke er så hurtig.

Espressomaskine med kaffekværn og mælkeskummer

DeLonghi Magnifica ESAM 3200 er en fuldautomatisk espressomaskine med både en bønnebeholder og en vandbeholder.

Mens bønnebeholderen har en kapacitet på 180 gram, rummer vandbeholderen op til 1,8 liter vand. Når man skal påfylde vand i vandbeholderen, kan man tage den af, så det foregår en del nemmere.

I og med at DeLonghi Magnifica ESAM 3200 er en fuldautomatisk maskine, er der mulighed for at lave et hav af forskellige kaffetyper. Det er desuden også muligt at benytte både pulver og kaffebønner alt efter ønske og behov. Maskinen kommer med en integreret kaffekværn og en cappuccino-skummedyse, så man ligeledes kan lave kaffedrikke med mælk.

Rengøringsvenlig maskine med justerbare funktioner

Med DeLonghi Magnifica ESAM 3200 får man en espressomaskine med justerbare funktioner, så man kan brygge kaffen på netop den måde, man ønsker. Det er blandt andet muligt at indstille kaffestyrken og malingsgraden individuelt samt justere kopstørrelsen.

Derudover er DeLonghi Magnifica ESAM 3200 udstyret med et integreret rengøringsprogram med et automatisk skylle- og afkalkningsprogram. Man skal derfor ikke selv skylle og afkalke maskinen efter brug.

Sidst men ikke mindst kommer DeLonghi Magnifica ESAM 3200 med en varmtvandsfunktion til te samt en 2-kops-funktion. Det giver mulighed for at brygge to kopper kaffe på samme tid.

Udvalgte fordele ved DeLonghi Magnifica ESAM 3200:
Rengøringsvenlig
Justerbare funktioner
2-kops-funktion
Integreret kaffekværn og mælkeskummer


DeLonghi Prima Donna XS

”Laver perfekt kaffe” vurderer Good Housekeeping Institute

DeLonghi Prima Donna XS

.
Espressomaskinen DeLonghi Prima Donna XS er blevet testet af det britiske Good Housekeeping Institute i en uafhængig test, hvor modellen scorer 85 ud af 100 point. Det ligger i den rigtig gode ende, og modellen er vurderet på parametre som design, brugervenlighed og kvalitet af den bryggede kaffe.

Kaffemaskinen klarer sig som sagt godt i testen og fremhæves især for den gode og velsmagende kaffe, som maskinen producerer.

Kort om DeLonghi Prima Donna XS DeLonghi Prima Donna XS bagside

DeLonghi Prima Donna XS har en vandkapacitet på 1,3 liter, hvilket er rimeligt stort på en espressomaskine.

Modellen får også ros for at være slank og pæn at se på i børstet stål og vil passe ind i selv mindre køkkener – dog er vægten på 11 kilo relativt høj.

Selv om DeLonghi Prima Donna XS er en pladsbesparende model, kommer den med både indbygget kaffekværn og mælkeskummer – dette gør alsidigheden og muligheden for helt frisk kaffe større.

Bønne-kapaciteten er på 150 gram. Man kan også anvende formalet kaffe, hvis man ønsker det, og der findes en beholder til dette.

Brug og funktioner

DeLonghi Prima Donna XS roses især af eksperterne for mælkeskummet og cremaen. Cremaen bliver rig, tyk og fyldig, og mælkeskummet bliver fløjlsblødt og cremet.

Ydermere så er mælkebeholderen rigtig let at bruge og let at rengøre bagefter. Det er muligt at lave flere kaffedrikke på DeLonghi Prima Donna XS med et enkelt tryk.

Denne One Touch funktion gælder også mælken, som modellen selv producerer i forhold til den valgte drik.

Kaffekværnen er velfungerende, og for at finde den helt rigtige individuelle smag har kværnen 13 indstillinger.

Andre fordele

DeLonghi Prima Donna XS har et automatisk renseprogram, som især er vigtigt, når der findes en indbygget mælkeskummer. Derudover har DeLonghi Prima Donna XS også en kopvarmer-funktion, som sikrer en varmere kaffe længere, samt en AutoSluk funktion.

Et af eksperternes eneste kritikpunkter er, at modellen ikke er god til at lave brændende varm kaffe.
Men udover dette så vurderer eksperterne, at DeLonghi Prima Donna XS er en virkelig god espressomaskine med mange funktioner.

Udvalgte fordele ved DeLonghi Prima Donna XS:
Slank og pladsbesparende model
Indbygget kaffekværn og mælkeskummer
13 forskellige indstillinger i kaffekværnen
Med automatisk renseprogram

Du kan her se en lille video fra DeLonghi, der viser hvordan man kommer godt i gang med maskinen:


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvilke DeLonghi modeller er bedst i test?

DeLonghi Prima Donna Elite Ecam 650.75 MS espressomaskine, DeLonghi ICK 5000 ismaskine, DeLonghi Primadonna ECAM550.55.SB espressomaskine, DeLonghi Primadonna ECAM550.75.MS espressomaskine og DeLonghi ECAM Eletta Plus 44.620.S espressomaskine

Hvem er DeLonghi?

DeLonghi er en over hundrede år gammel italiensk familiestartet virksomhed, der er specialister i mindre apparater til hjemmet. I dag er DeLonghi særligt kendt for deres produktion af kvalitets kaffemaskiner.

Hvad er DeLonghi’s kerneværdier?

DeLonghi har defineret deres nøgleord som værende italienske rødder, intuition, styrke i karakter, sjæl, arv, brugervenlighed og noget særligt i hvert produkt.


DeLonghi test – disse kilder har vi anvendt: 

Businessinsider.com
Den amerikanske finans- og nyhedsside Businessinsider.com har eksisteret siden 2009. Hos Businessinsider.com skriver de nyheder om både ind- og udland m.m. Dog laver de også flere tests og anmeldelser af forskellige forbrugerprodukter såsom kaffemaskiner. Businessinsider.com har blandt andet anmeldt maskinen DeLonghi Nespresso Lattissima One, som de har givet en anbefaling med på vejen. Du kan læse hele anmeldelsen her.


Digitaltrends.com
Digitaltrends.com er en amerikanske teknologi og testside, hvis hovedformål er at guide og navigere forbrugerne gennem den digitale verden. Siden skriver både om nyheder, guides, artikler og laver videoer til formålet, plus de tester forskellige elektroniske forbrugerprodukter som fjernsyn, computere, telefoner med mere. Her har de testet en DeLonghi-espressomaskine. Ønsker du at læse mere, kan du klikke her.


Expertreviews.co.uk
Expertreviews.co.uk er en anerkendt britisk testside, som hovedsagelig tester elektroniske produkter, som den almindelige forbruger har brug for i hjemmet. Der er hovedfokus på fjernsyn, computere og mobiltelefoner og dertil også køkkenprodukter. Siden har testet flere DeLonghi-espressomaskiner. Ønsker du at læse mere, kan du klikke på dette link.Goodhousekeeping.co.uk
Det britiske Good Housekeeping Institute, hvor man som forbruger kan finde både viden, information og vurderinger af forskellige hus-, hjem- og haveprodukter. Goodhousekeeping.co.uk foretager nye tests lidt af gangen og vurderer produkterne ud fra funktionalitet, brugervenlighed, miljøvenlighed og pris. Her har de testet forskellige espressomaskiner. Ønsker du at læse mere, kan du du besøge deres hjemmeside her.

Good Housekeeping Institute har også testet og anmeldt kaffemaskinen DeLonghi Primadonna ECAM550.55.SB, som de har givet 76 ud af 100 point. Du kan læse hele anmeldelsen her.


Råd & Rön
Det svenske forbrugerråd Råd & Rön beskæftiger sig med adskillige sider af svenskernes forbrugerliv, og det inkluderer også tests af forskellige forbrugerprodukter. Råd & Rön har her testet 51 espressomaskiner og 19 ismaskiner.

Ønsker du at læse mere om espressomaskine testen, kan du klikke på dette link. Ønsker du at læse mere om ismaskinetesten, kan du klikke her. Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver abonnement. Hvis man kun ønsker at se resultatet af en enkelt test, kan man købe sig adgang til testene enkeltvis.


The Independent
The Independent er en britisk avis, som er en af landets største. Avisen behandler en bred palet af nyheder fra ind- og udland, politik, sport og kultur, men der er også plads til det kulinariske og forbrugerprodukter.

The Independent har her fundet de 10 bedste kaffemaskiner med puder. Ønsker du at læse hele testen, kan du klikke på dette link.


Trustedreviews.com
Trustedreviews.com er en britisk testportal, der foretager en lang række ekspertundersøgelser og -tests af de nyeste elektroniske forbrugerprodukter. Det er trustedreviews.com’s virke at give de besøgende den nyeste og bedste viden om produkterne og sørge for, at de er godt informerede om produkterne, før de investerer i dem.

Her har trustedreviews.com testet en DeLonghi filterkaffemaskine. Ønsker du at læse hele testen, kan du besøge siden her.


Which.co.uk
Which.co.uk er Englands største testmagasin og har en vision om, at de skal hjælpe forbrugerne med at vælge det produkt, der er det helt rette for den specifikke forbruger. De tester derfor et væld af forbrugerprodukter, hvorefter forbrugerne kan gå ind og læse resultaterne af disse tests. Which.co.uk har blandt andet testet og anmeldt 4 forskellige kaffemaskiner ved navn DeLonghi Primadonna ECAM550.75.MS, DeLonghi ECAM Eletta Plus 44.620.S, DeLonghi Primadonna ECAM550.55.SB og DeLonghi Nespresso Lattissima One. Du kan læse de forskellige anmeldelser her, her, her og her.

Læg dog mærke til at fuld adgang til de forskellige anmeldelsers specifikke resultater kræver et abonnement.


Beantocupcoffeemachines.net
Beantocupcoffeemachines.net er et kaffemagasin, der skriver om alt, hvad der handler om kaffe og kaffemaskiner. Derudover tester de forskellige kaffeprodukter, hvor de her har testet og anmeldt de to espressomaskiner DeLonghi Magnifica ESAM 3200 og DeLonghi Magnifica ESAM 4000.

Du kan læse hele anmeldelsen af DeLonghi Magnifica ESAM 3200 her.

Du kan læse hele anmeldelsen af DeLonghi Magnifica ESAM 4000 her.


Beantocupcoffee.co.uk
Beantocupcoffee.co.uk er et kaffemagasin, der beskæftiger sig med kaffens verden. De skriver artikler, guides og anmelder diverse produkter. I denne omgang har de testet og anmeldt espressomaskinen DeLonghi Magnifica ESAM 4000, som de har givet 9 ud af 10 point. Du kan læse hele anmeldelsen her.


Coffeeness.de
Det store tyske kaffemagasin Coffeeness.de drives af Arne Preuß, som elsker kaffe. Han skriver mange forskellige artikler om kaffens verden og tester også forskellige produkter. Her har han testet og anmeldt DeLonghi Magnifica ESAM 3200, som han har givet 3 ud af 5 stjerner. Ønsker du at læse hele anmeldelsen, kan du klikke ind her.


Forbrugeranmeldelser ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vi har set nærmere på en række forbrugeranmelder fra amazon.com for at se, hvad den almindelige hverdagsforbruger mener om produkterne.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme