Test-oversigt: De bedste Dyson støvsugere ifølge eksperter og forbrugere

Senest opdateret den 0

I denne artikel ser vi nærmere på en række støvsugere fra britiske Dyson. Vi gennemgår eksterne testkilder fra forskellige testmagasiner, aviser og magasiner. Du finder alle testresultaterne samlet her på siden, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over hvordan de forskellige Dyson støvsugere klarer sig i tests.

For at kunne give forbrugeren det bedst mulige overblik har vi analyseret en lang række forskellige eksperttest, hvor eksperter har afprøvet og vurderet de forskellige støvsugere.

Ønsker du at læse mere, bringer vi en liste over links til de undersøgelser, vi henviser til, nederst i artiklen.

Denne Dyson støvsuger test indeholder:
🔸 Overblik og gennemgang Dyson V8, V10 & V11
🔸 Information om Dyson
🔸 Gennemgang af diverse tests, som vi har undersøgt og analyseret

Bemærk venligst, Forbrugsguiden tester ikke selv produkter, men samler derimod resultaterne af uvildige tests, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Dyson Støvsuger Test 2021 – Her er de bedste modeller 

I denne artikel finder du en gennemgang af de bedste støvsugere fra mærket Dyson. Støvsugerne er blivet udvalgt på baggrund af diverse anerkendte ekspert tests fra både ind og udland. I de grønne bokse under produktnavnene kan du se, hvilke tests produkterne er blevet bedømt i og hvordan det har klaret sig. Ydermere finder du en prissammenligning under de forskellig produkter, så du nemt og hurtigt kan finde den billigste forhandler.


Dyson V11 Absolute Extra – Testvinder

4,7/5 stjerner hos pricerunner.dk
5/5 stjerner hos techradar.com
5/5 stjerner hos expertreviews.com
5/5 stjerner hos trustedreviews.com
5/5 stjerner hos realhomes.com
Dyson V11 Absolute Extra

i samarbejde med PriceRunner


Denne smarte, ledningsfri støvsuger fra Dyson giver dig de reneste og flotteste gulve. Den har en enormt effektiv sugekraft, der gør, at dit gulv bliver efterladt skinnende rent. Derudover har den en flot og praktisk LCD-skærm. Dette gør, at du kan få alle de brugbare informationer om støvsugeren og dens aktuelle ydelse hurtigt og nemt. 

Denne Dyson V11 Absolute Extra er meget populær blandt kunder og forbrugere. Støvsugeren får for eksempel 5/5 stjerner hos webstedet trustedreviews.dk. Her opstiller de flere forskellige fordele ved Dyson støvsugeren – de skriver blandt andet: ”Utrolig sugekraft, Justerer sugekraft automatisk, Skærmen viser den resterende driftstid, perfekt til trapper, tæpper hårde gulve og kæledyr og indeholder spand i god størrelse med let tømning”. Der er altså ingen tvivl om, at denne støvsuger indeholder en masse effektive og brugbare funktioner. Udover at være populær hos trustedreviews.com, får støvsugeren også 5/5 stjerner hos webstedet techradar.com. 

Derfor bør du vælge denne støvsuger:

Op til 60 minutters brugstid
 Udskifteligt click-in batteri
 2-i-1 enhed
 Smart LCD-skærm
 Støjsvag

Om denne støvsuger

Dyson V11 støvsugeren er den perfekte støvsuger for dig, der ønsker en støvsuger, der kan rengøre alle gulvtyper og som kan komme godt rundt i alle hjørner og afkroge. 

Udover at kunne rengøre alle gulvtyper, har denne støvsuger fra Dyson også en håndstøvsuger, så du nemt kan suge krummer op, hvis du for eksempel har spildt noget i din sofa. Ved at købe denne, får du altså to støvsugere i én. En af grundende til, at denne V11 Absolute Extra fra Dyson er så smart er, at den er udstyret med tre forskellige kraftindstillinger. Du kan skifte og vælge kraftindstilling alt efter den type rengøring og overflade, du står overfor. Direct-drive rengøringshovedet gør det meget lettere for dig at fjerne snavs fra for eksempel sarte gulvtæpper. 

Dyson V11 Absolut Extra vs. markedet 

I forhold til mange andre støvsugere på markedet har denne smarte og effektive støvsuger fra Dyson et enormt kraftfuldt batteri. Støvsugerens integrerede batteri sikrer dig op til 60 minutters støvsugninger uden afbrydelser. Du kan altså sagtens nå at rengøre hele dit hjem i alle afkroge, før støvsugerens næste opladning. Når Dyson støvsugeren endelig skal oplades, tager det kun 4,5 timer, og så er den fuldt opladet og klar til brug igen. 

Udover det kraftfulde og effektive batteri indeholder denne støvsuger fra Dyson også en enormt kraftfuld og imponerende sugeevne. Dette gør som sagt, at den kan suge stort set alt snavs og skidt op fra gulvet, uden at du skal gå over det en ekstra gang eller foretage dig flere støvsugninger ad gangen. Det er altså bare med at få fingrene i Dyson V11 Extra! 

Fordele

 • Fantastisk sugeevne
 • Støvbeholder med god kapacitet
 • Nem at tømme
 • Er velegnet til tæpper og trapper
 • Har automatisk power-management
 • Har et praktisk display
Ulemper

 • Ligger i den dyrere ende af prisskalaen
 • Er længere tid om at oplade end tidligere Dyson modeller
 • Er tungere end lignende modeller.

Udvalgte specifikationer:
 Produkttype: 2-i-1 ledningsfri støvsuger
 Opladningstid i timer: 4,50
 Batteritype: lithium-ion
 Spænding (volt): 220-240
 Farve: lilla
 Højde: 26,10 cm
 Bredde: 25 cm
 Dybde: 126,10 cm
 Vægt: 3,08 kg


Dyson V10 Absolute – Vores anbefaling

4,6/5 stjerner hos pricerunner.dk
5/5 stjerner hos trustedreviews.com
Bedste køb hos which.co.uk
8/10 rating hos wired.com
4,7/5 stjerner ved thespruce.com
Dyson V10 Absolute

i samarbejde med PriceRunner


Denne Dyson V10 Absolute giver dig en suveræn rengøringsydelse takket være det flotte samarbejde mellem 14 cykloner, pålidelig filtrering og en smart motor. Ved hjælp af denne Dyson støvsuger kan du nu gøre dit hjem ekstra lækkert og sundt. Støvsugeren har effektiv filtrering og super hygiejniske ”point-and-shoot” beholdertømning. 

Der er ingen tvivl om, at denne støvsuger er populær blandt de mange forbrugere og kunder. Den er blandt andet anbefalet som bedste køb hos den engelske webside which.co.uk. Derudover har den også 5/5 stjerner hos trustedreviews.com. Om denne Dyson V10 Absolute ledningsfri støvsuger siger de blandt andet: ”Utrolig sugning og bedre rengøring end hoveddrevne maskiner, strålende designede værktøjer, fremragende batterilevetid, gulvhoveder rengøres helt op til kanten, perfekt til trapper og husdyr og god størrelse skraldespand med let tømning”. Det er altså tydeligt, at denne støvsuger fra Dyson har en masse smarte og brugbare funktioner. 

Derfor bør du vælge denne støvsuger: 

 Op til 60 minutters brugstid
 0,76 støvbeholder
 Dyson digital motor V10
 Effektiv filtrering
 Kraftfuldt batteri

Om denne støvsuger

Den smarte Dyson V10 støvsuger er yderst populær, og dette er der mange gode grunde til. En af disse grunde er for eksempel, at støvsugeren fra Dyson har en meget effektiv filtrering. ”Point-and-shoot” effekten gør det meget lettere for dig at tømme støvsugerbeholderen, når du er færdig med at støvsuge, og dette gør det derudover også meget lettere for dig at suge alt skidt og snavs med op på én gang. 

Udover en god filtrering har denne støvsuger en helt speciel støjfunktion, der gør, at du sagtens kan støvsuge dit hjem uden at have en høj og irriterende lyd kørende i baggrunden. Dyson V10 støvsugeren er designet til at absorbere vibrationer og sænke lyden, så du ikke oplever unødvendig støj, når du støvsuger dit hjem. Dette kan især være skønt, hvis du har små børn, der let bliver forstyrrede af den rungende lyd fra støvsugeren. 

Dyson V10 Absolute vs. markedet 

En af de ting, der gør, at netop denne V10 støvsuger fra Dyson adskiller sig fra markedet er, at du ved køb af støvsugeren får en stor pakke med, hvor du finder en masse fine og brugbare ting til din støvsuger. Pakken indeholder blandt andet et soft roller rengøringshoved, et effektivt kombinationsredskab, en soft dusting børste og en super fiks og hurtig oplader. 

Derudover får du ved køb af Dyson V10 Absolute ledningsfri støvsugeren også 2 års garanti. Dette betyder, at hvis der opstår et problem med din støvsuger inden for 2 år, får du enten beløbet for støvsugeren tilbage, eller du får en ny støvsuger. Der er altså ingen grund til ikke at gå ud og få fingrene i denne støvsuger fra Dyson! 

Fordele

 • Er velegnet til næsten alle rengøringsaspekter
 • Fantastisk batterilevetid
Cons

 • Ligger i den dyrere ende af prisskalaen.

Udvalgte specifikationer:
Produkttype: 2-i-1 ledningsfri støvsuger
 Opladningstid i timer: 3,50
 Maks effekt: 525 Watt
 Batteritype: lithium-ion
 Spænding: 25,2 volt
 Farve: sølv
 Højde: 25 cm
 Bredde: 25,60 cm
 Dybde: 126,60 cm
 Vægt: 2,76 kg


Dyson V8 Absolute Plus – Bedst til prisen

5/5 stjerner ved stuff.tv
4,3/5 stjerner hos producentreview.com.au
4,9/5 stjerner hos ebay.co.uk
4,9/5 stjerner hos dyson.in
4,9/5 stjerner hos appliancesonline.com.au
Dyson V8 Absolute Plus

i samarbejde med PriceRunner


Med denne smarte og trådløse støvsuger fra Dyson får du en super effektiv og brugbar støvsuger til en lav pris. Ved brug af Dyson V8 Absolute Plus får du en lettere og grundigere rengøring, og du vil helt sikker elske de mange ekstra funktioner, denne støvsuger indebærer. Det kunne for eksempel være det kraftfulde filtersystem eller rengørings-cykloner. 

Denne støvsuger er meget elsket af både kunder, forbrugere og forhandlere. Den får blandt andet 4,9/5 stjerner hos det populære websted ebay.co.uk. 

Hos dyson.in siger en kunde desuden også: ”Købte dette produkt to og en halv måned tilbage, og den er virkelig praktisk i denne periode. Det er et fantastisk produkt, der er let, trådløst og på alle måder sørger for, at rengøring bliver super let. Den vælger faktisk de fineste partikler fra gulvet og ved hjælp af redskaber er det let at rengøre selv kroge og hjørner. Det tager kun cirka 20 minutter at rengøre vindues spor i tre rum i vores hus. Jeg bruger den selv til rengøring af gulv, rengøring af vindues spor, ventilatorer osv. Det fungerer virkelig godt og er praktisk at bruge”. Der er altså ingen tvivl om, at denne støvsuger er populær. 

Derfor bør du vælge denne støvsuger:

 40 minutters brugstid
 2 Tier Radical cykloner
 Avanceret og smart filtrering
 Smart design

Om denne støvsuger

Denne V8 Plus trådløse støvsuger fra Dyson er et godt bud på en smart støvsuger, der gør din rengøring og støvsugning i hverdagen meget lettere. 

Ikke nok med at du får en hovedstøvsuger, der er enormt effektiv og nem at bruge, får du tilmed også en smart håndstøvsuger. Dyson håndstøvsugeren kan blandt andet bruges til en mere fleksibel rengøring, hvor du måske har behov for at komme op i andre højder eller støvsugning af andre overflader. Det kan også være, at du skal rengøre din bil, og har brug for at kunne komme ind i alle kroge og fjerne skidt og snavs. Her er den håndholdte støvsuger helt perfekt, da den kompakte og lette størrelse gør det nemt for dig at styre og navigere den efter dit behov. 

Dyson V8 Plus vs. markedet 

I forhold til mange andre støvsugere på markedet, får du ved køb af denne Dyson V8 støvsuger en super effektiv og brugbar støvsuger til en lav og fornuftig pris. Her behøver du altså ikke gå på kompromis med pris og kvalitet – i stedet får du alt i én. 

Udover den gode pris har denne V8 Plus trådløse støvsuger fra Dyson også et yderst avanceret filtreringssystem, der gør, at støvsugeren fanger og renser luften for allergener og andet snavs, der kan være skadeligt for dig. Det er altså bare med at få fingrene i denne Dyson V8 Plus trådløse støvsuger! 

Fordele

 • 40 minutters brugstid
 • 2 Tier Radical cykloner
 • Avanceret og smart filtrering
 • Smart design
Ulemper

 • Temmelig lang opladningstid (5 timer)

Udvalgte specifikationer:
 Produkttype: ledningsfri støvsuger
 Produktserie: V8
 Modelnavn: Dyson 353323-01
 Lydniveau: 82 dB
 Opladninstid i timer: 5
 Maks effekt: 854 Watt
 Batteritype: lithium-ion
 Højde: 124,40 cm
 Bredde: 25 cm
 Dybde: 22,40 cm
 Vægt: 2,63 kg


Dyson V8 Absolute

✅ 5 stjerner ud af 5 hos T3.com
✅ 5 stjerner ud af 5 hos Trustedreviews.com
✅ 5 stjerner ud af 5 hos Theguardian.com
✅ 5 stjerner ud af 5 hos Expertreviews.co.uk
✅ 5 stjerner hos norske Klikk.no
✅ Topscorer hos Tek.no
✅ ”Bedste køb” hos britiske Which.co.uk
✅ ”Støvsugerens Rolls Royce” hos Gizmodo.co.uk
✅ 4,7 stjerner ud af 5 hos Johnlewis.com – baseret på 1332 anmeldelser
✅ 96 point ud af 100 hos Goodhousekeeping.co.uk
✅ 5 stjerner ud af 5 hos britiske Mirror.co.uk
✅ 5 stjerner ud af 5 hos Techgearlab.com
✅ 3 stjerner ud af 5 hos Digitaltrends.com

Dyson V8 Absolute

i samarbejde med PriceRunner


Dyson V8 Absolute er en del af Dysons nye og mere kraftfulde V8-serie, og denne model har været testet af en række eksperter fra blandt andet trustedreviews.com, expertreviews.co.uk samt avisen The Guardian. Der hersker bred enighed blandt eksperterne om, at Dyson V8 Absolute er en virkelig god støvsuger, og derfor får modellen absolutte topkarakterer.

Lang batterilevetid

Eftersom Dyson V8 Absolute som nævnt er mere kraftfuld end tidligere modeller, bliver støvsugningen lettere for forbrugeren, og eksperterne kalder ligefrem modellen for en ”evolution” blandt støvsugere – ikke mindst fordi Dyson V8 Absolute både er poseløs og ledningsløs (derfor kører Dyson V8 Absolute på batteri).

Måden at suge støv og skidt op på fungerer ved, at man selv skal holde aftrækkeren nede, når der skal suges – denne metode forlænger batterilevetiden, idet støvsugeren så kun skal bruge kræfter, når der foretages opsugning. Eksperterne bemærker også særligt, at batterilevetiden på Dyson V8 Absolute er markant forbedret i forhold til andre gode modeller, da Dyson V8 Absolute kan støvsuge i 40 minutter på én opladning (hvis man bruger den almindelige sugestyrke og ikke Max-sugestyrken).

Mange mundstykker

Med en vægt på kun 2,61 kilo er Dyson V8 Absolute en meget let model, og den er nem at håndtere og løfte op og fjerne støv fra øvre overflader – også lofter. Fleksibilitet er et af Dyson V8 Absolutes karakteristika, for takket være leddene ved mundstykkerne kan støvsugeren komme rundt over det hele og også nå ind under sofaen, i hjørner og mod kanter og vægge.

Dyson V8 Absolute kommer med mange forskellige mundstykker for at gøre sugeevnen så god som mulig, og hvert mundstykke er specialfremstillet til et specifikt formål– det gælder Soft Roller til hårde gulve, Direct Drive til tæpper, Mini Motorised-mundstykke til trapper og møbler og Combination Tool-mundstykket til finstøv. Eksperterne noterer herudover, at rengøringen med disse mundstykker samt den fleksible udformning foregår let og ubesværet, og sugeevnen er rigtig god.

Støjsvag model

Dyson V8 haandstoevsugerEksperterne bemærker tillige, at selv om Dyson V8 Absolute har en kraftfuld motor, så er modellen så støjfri, at den knap bemærkes, når den er i brug.

Eftersom Dyson V8 Absolute er poseløs, opsamles støvet i en beholder, der kan rumme 0,54 liter støv, og med ny teknologi er det meget lettere at få tømt beholderen – det er noget eksperterne især noterer sig på den positive side, da andre poseløse modeller ofte har problemer her.

Ydermere er Dyson V8 Absolute en to-i-en-støvsuger, idet den traditionelle støvsuger kan konverteres til en håndstøvsuger, og modellen er udstyret med både HEPA-filter og et vaskbart forfilter. Dette sikrer den mest miljørigtige støvsugning muligt, hvilket værner mod allergier.

Fordele

 • Alsidig rengøring af alle gulvtyper
 • Har forbedres batterilevetid
 • Meget støjsvag
 • Nem at manøvrere.
Ulemper

 • Ligger i den dyre ende af prisskalaen
 • Støvbeholderen kunne være større

Udvalgte fordele ved Dyson V8 Absolute:
🌪️ 
Batterilevetid op til 40 minutter
🌪️ Lav vægt på kun 2,61 kilo
🌪️ Flere mundstykker inklusiv Soft Roller-mundstykke til hårde gulve og Direct Drive-mundstykke til tæpper
🌪️ Inklusiv håndstøvsuger
🌪️ Med både HEPA-filter og vaskbart forfilter

Nedenfor kan du se en kort præsentation af Dyson V8 Absolute og dens funktioner:

https://www.youtube.com/watch?v=tof1cmX6RqU


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

🤩 Hvilken Dyson støvsuger er den bedste?

Hvilken Dyson støvsuger der er den bedste, afhænger af, hvad dine personlige behov og præferencer er. Dog er modellen Dyson V11 Absolute Extra blevet kåret som testvinder af forbrugsguiden, da den indeholder en række fantastiske egenskaber. Blandt andet har den en lang batterilevetid, hvilket er en stor fordel.

💰 Er en ledningsfri Dyson støvsuger pengene værd?

Hvorvidt en ledningsfri Dyson støvsuger er pengene værd eller ej, det kommer helt an på, hvor meget du sætter pris på at være fri for at slæbe ledningen rundt efter dig. Det kan være besværligt og frustrerende, da ledningen har en tendens til at sætte sig fast.

🤔 Hvad er det særlige ved en Dyson støvsuger?

Det særlige ved Dyson støvsugere er, at de bruger en cyklonisk separations teknologi til er fjerne støv og snavs fra dit hjem. Teknologien gør dem også i stand til at fjerne allergener og partikler langt mere grundigt end mange andre støvsugere. Det gør Dyson til noget helt specielt.

🤔 Hvor lang tid holder Dyson støvsugere?

Dyson støvsugere bliver i dag lavet i en så god kvalitet, at du generelt kan regne med omkring syv – ti års levetid på hver model. Dermed slipper du for at skulle skifte din støvsuger ud efter et par år, hvilket ofte er tilfældet med de billigere brands.


Historien om Dyson

dyson logo

I 1979 kom den spæde start til støvsugermærket Dyson, da englænderen James Dyson blev irriteret over hans støvsugers forringede sugeevne. Derfor skilte han den ad og fandt ud af, at det var fordi posen var stoppet til med støv, og dermed blev sugeevnen forringet. Han besluttede sig herefter for at bygge en bedre støvsuger, og i 1983 blev James Dysons første poseløse støvsuger en realitet – efter over 5.000 prototyper.

Det var det højteknologiske Japan, der først fik øjnene op for Dysons poseløse støvsuger. Japanerne blev imponerede over støvsugeren, der havde fået navnet G-Force, og udover den forbedrede standard inden for støvsugere fik modellen i 1991 yderligere den anerkendte International Design Fair-pris. Prisen på G-Force var meget høj i starten – omkring 2.000 dollars pr. stk.

Med pengene fra salget af G-Force-modellen startede James Dyson sin egen virksomhed, og i 1993 åbnede han sit eget forskningscenter og fabrik i England. Her forsøgte James Dyson at overgå den forrige G-Force model ved at skabe en ny model, som var i stand til at opfange endnu flere støvpartikler. Denne model kaldte Dyson for DC01 (DC stod for Double Cyclone), og det revolutionerende ved denne model var, at sugestyrken aldrig blev forringet.

I dag forhandles Dyson-støvsugerne i over 65 lande på verdensplan, og over 1.000 ingeniører arbejder på hele tiden at forbedre støvsugeren. Nedenfor kan du høre grundlæggeren af Dyson, James Dyson, fortælle om historien Dyson-mærket.


testkilder

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.

I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Chip.de 🇩🇪

Tysk onlinemagasin der hovedsagelig beskæftiger sig med teknologi, computere, telefoner og kommunikation. Magasinet både skriver om nyheder, artikler, informationer samt tester udvalgte produkter. Her er der tale om en test af Dyson 360 Eye. Læs mere her.


Det danske forbrugerråd Tænk 🇩🇰

Det danske forbrugerråd udfører grundige tests og sammenligninger af dagligdags- og forbrugerprodukter. Her er der tale om en test af 68 støvsugere i alle prisklasser og fra både kendte og mindre kendte mærker.

Du kan læse mere om testen her, men fuld adgang kræver dog abonnement. Det er også muligt at købe sig adgang til enkelte tests alene.


Digitaltrends.com 🇺🇸

Internationalt teknologi-site, der blandt andet tester forskellige elektroniske produkter. Her er der tale om en test af Dyson V8. Læs mere her.


Expertentesten.de 🇩🇪

Tysk testsite, som tester et væld af forskellige produkter, herunder produkter til husholdning og køkken. Her er der tale om en test af modellen Dyson DC33c Pro. Læs mere her.


Expertreviews.co.uk 🇬🇧

Dette britiske testsite udfører uafhængige tests af en bred vifte af elektroniske produkter til hjemmet. Det tæller blandt andet fjernsyn, computere, mobiltelefoner og kameraer men også tests af hvidevarer som vaskemaskiner. Her er der tale om en test af Dyson V8 Absolute, som sitet vurderer inden for sugeevner, batteri og brugervenlighed. Læs mere her.

Expertreviews.com har også testet støvsugeren Dyson V10, som de har givet 5 ud af 5 stjerner på baggrund af dens funktioner og specifikationer. Du kan læse hele testen her. Expertreviews.co.uk har ligeledes testet og anmeldt støvsugeren Dyson V11. Du kan læse hele testen her.


Gizmodo.co.uk 🇬🇧

Britisk design-, teknologi og videnskabssite, der både skriver artikler om emnerne, men som også tester udvalgte nye produkter. Her er der tale om test af forskellige Dyson-støvsugere. Læs mere her.


Goodhousekeeping.co.uk 🇬🇧

Dette britiske site både tester og skriver om forskellige produkter, der har med hus og have at gøre. Der er ikke tale om en egentlig test af et stort antal produkter samtidig, men sitet har løbende testet et udvalg af støvsugere. Her får produkterne så karakterer på en skala op til 100 for at afgøre, hvor gode de er. Læs mere her.


Johnlewis.com 🇬🇧

Den britiske varehus-kæde John Lewis har her testet Dyson V8 Absolute og set nærmere på modellens præstationer, teknik, styrke, batterilevetid og brugervenlighed. Læs mere her.


Klikk.no 🇳🇴

Det norske forbrugersite klikk.no foretager hundredvis af forbrugertests hvert år, hvor de kommer vidt omkring – lige fra bolig og bil til mode, helse, teknik m.m. I denne test er der testet Dyson V8 Absolute. Læs mere her. 


M3.se 🇸🇪

Svensk testsite som har hovedfokus på at afprøve og vurdere de nyeste teknik-produkter. Her drejer det sig om en test af Dyson 360 Eye. Læs mere her.


Stuff.tv 🇬🇧

Onlineversion af det britiske mandemagasin Stuff, som skriver bredt om teknologi og digitale trends. Magasinet bringer også udførlige anmeldelser og tests af forbrugerprodukter inden for det teknologiske område. Her er der tale om en test af Dyson 360 Eye. Læs mere her. 


Techcrunch.com 🇺🇸

Førende teknologi-medie adresseret hovedsageligt mod nystartede firmaer men også med fokus på anmeldelser af nye teknologiske produkter samt at producere nyheder om teknologiindustrien. Her er der tale om en test af to forskellige Dyson-støvsugere. Læs mere her.


Techgearlab.com 🇺🇸

Internationalt site der bringer anmeldelser af de nyeste forbrugerprodukter inden for teknologi og elektronik. Alle produkter gennemtestes og bedømmes med point. Her er der tale om en test af to forskellige Dyson-støvsugere. Læs mere her. 


Techradar.com 🇬🇧

Internationalt teknologi-site der både bringer de seneste nyheder fra teknologiens verden og skriver bredt om computere, hjemme-underholdnings-systemer, gadgets med mere. Her er der tale om en test af to forskellige Dyson-støvsugere. Læs mere her.

Techradar.com har yderligere testet støvsugeren Dyson V10, som de har givet 4,5 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele testen her.


Tek.no 🇳🇴

Norges største onlinesite for forbrugerteknologi med mere end 300.000 læsere om ugen. Her findes både nyheder, artikler, guide og tests. Her er der tale om en test af 13 forskellige støvsugere. Læs mere her. 


The Guardian 🇬🇧

En af de største britiske aviser. Blev grundlagt i 1821 og udkommer hver dag fra mandag til lørdag. Avisen beskæftiger sig med alt fra nyhedsstof og sport til business. Avisen inkluderer også stof om forbrugerliv fra tid til anden, og her har avisen testet Dyson V8 Absolute og Dyson 360 Eye. Læs mere her.


The Independent 🇬🇧

Avisen er en af de største og mest omfangsrige, britiske aviser. Der skrives om nyhedsstof, sport, politik og udland m.m., men forbrugerstof har også en plads i avisen. I denne test har avisen testet Dyson 360 Eye. Læs mere her.


The Mirror 🇬🇧

Førende britisk tabloidavis, som er grundlagt i 1903. Avisen udkommer stadig dagligt og beskæftiger sig med de seneste nyheder inden for ind- og udland, sport, underholdning med mere. Avisen har også et stort online site, hvor forbrugerliv har en stor plads. Her er der tale om en test af Dyson V8 Absolute. Læs mere her. 


Theverge.com 🇺🇸

Amerikansk teknologinyheds-site som styres af Vox Media. Theverge.com dækker en bred palet af teknologi, videnskab, kunst og kultur og giver forbrugerne et så godt overblik over den højteknologiske verden som muligt. Her er der tale om en test af Dyson 360 Eye. Læs mere her. 


Toptenreviews.com 🇺🇸

Amerikansk forbrugersite hvis hovedmission er at hjælpe forbrugerne til at investere i de bedste produkter på markedet inden for hovedsagelig teknologiens- og elektronikkens verden. Derfor har sitet eget laboratorium, hvor der både forskes, undersøges og testes. Her er der tale om en test af Dyson Cinetic Big Ball AnimalPro. Læs mere her.


Trustedreviews.com 🇬🇧

Sitet bringer daglige og detaljerede ekspertvurderinger af elektroniske forbrugerprodukter samt yderligere analyser. Her er der blevet testet tre forskellige Dyson-støvsugere. Læs mere her.

Trustedreviews.com har ligeledes testet Dyson V10 og V11, der begge endt med at få 5 ud af 5 stjerner. Du kan læse testene her og her.


T3.com 🇬🇧

Gadget-sitet T3.com skriver løbende om forskellige gadgets, nyheder og anmeldelser. T3.com har her testet tre forskellige Dyson-støvsugere. Læs mere her.


Which? 🇬🇧

Englands største forbrugermagasin med knap 700.000 magasinabonnenter. Which? er til for forbrugerne, og målet er at gøre en forskel for forbrugerene. Which? tester løbende forskellige husholdningsprodukter, og her er der tale om flere tests af fire forskellige Dyson-støvsugere. Læs mere her, men fuld adgang til testene kræver dog abonnement.

Det britiske testmagasin Which.co.uk har også testet Dyson V11. De har givet støvsugeren en god anmeldelse og kåret den som værende et ”Best Buy”. Læs hele testen her.


Businessinsider.com 🇺🇸

Den amerikanske side Businessinsider.com leverer nyheder og artikler om alt indenfor finans, teknologi, medier og industri. Businessinsider.com foretager også anmeldelser og tests af produkter. Her har de testet og anmeldt støvsugeren Dyson V11. Du kan læse hele testen her.


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

 

Dyson V10 

4,5 ud af 5 stjerner hos britiske Techradar.com
5 ud af 5 stjerner hos britiske Expertreviews.com
5 ud af 5 stjerner hos britiske Trustedreviews.com

Dyson V 10

Dyson V10 er en ledningsfri støvsuger, der er blevet testet og anmeldt af de tre ekspertkilder Techradar.com, Expertreviews.com og Trustedreviews.com. Disse tre ekspertkilder er alle begejstrede for støvsugeren, som de har valgt at give en god bedømmelse.

Mens eksperterne fra Techradar.com er mest begejstrede for modellens design, tilbehør samt batteriliv, er eksperterne fra Expertreviews.com vilde med støvsugerens kraftfulde sugeevne. Trustedreviews.com er enige med de to andre ekspertkilder, men tilføjer, at modellen også er god til at rengøre trapper.

Eksperterne finder dog også et par ulemper ved støvsugeren. De bemærker, at den er forholdsvis dyr, at den er tung samt, at den ikke er særlig lydsvag.

Effektiv støvsuger med filtrering i hele systemet

Dyson V10 er forsynet med 14 cykloner, der skaber en høj effekt, så der er mulighed for at opsamle selv de mindste støvpartikler på den specifikke overflade.

Desuden bliver 99,97 % af alle bakterier og urenheder i støvsugeren takket være det forseglede filtersystem. Det vil sige, at alle urenheder ikke bliver ført direkte ud i hjemmet igen.

Endvidere er Dyson V10 udstyret med en cirka 20 % højere sugeevne end Dyson V8, da motoren, støvbeholderen og cyklonerne sekventielt flugter, hvorfor luften bliver suget ind via mundstykket og herefter går i en direkte linje igennem cyklonerne.

Stille 2-i-1 støvsuger med kraftfuldt batteri

Hvis man har brug for det, så kan man lave Dyson V10 om til et håndholdt redskab, hvilket gør det nemmere at rengøre mindre områder eller møbler som eksempelvis sofaen, bordet eller lignende.

Desuden kommer Dyson V10 med et kraftfuld nikkel-kobolt-aluminium batteri, der sikrer strøm i lang nok tid til en grundig støvsugning. Man kan derfor støvsuge i op til 60 minutter pr. opladning.

Støvsugeren er yderligere designet til at absorbere vibrationer og sænke lyden, hvorfor den ikke vil forstyrre hjemmet ved brug.

Tre forskellige effektpositioner og hygiejnisk beholdertømning

Med Dyson V10 får man en ledningsfri støvsuger, der har en beholder med en kapacitet på 0,76 liter. Derudover kommer beholderen med en tøm og peg-funktion, der automatisk tømmer støvet med blot en enkelt bevægelse. Man behøver derfor ikke røre ved snavset, hvorfor det er en hygiejnisk beholdertømning.

Dyson V10 kommer endvidere med tre forskellige effektpositioner, hvor man har mulighed for at ændre rengøringsydelsen afhængig af overfladen samt mængden af snavs. På grund af støvsugerens direct-drive rengøringshoved er det ligeledes muligt at fjerne støv, der sidder godt fast, på gulvtæpperne.

Ved køb af Dyson V10 medfølger der et lige mundstykke, et kombinationsmundstykke, et sprækkemundstykke, et soft-roll mundstykke, en blød støvbørste samt et motoriseret mini-børstemundstykke. Der er mulighed for at opbevare tilbehøret på den vægmonterede dok.

Specifikationer ved Dyson V10 – mål: 
🔴 Højde: 25 centimeter
🔴 Bredde: 126,6 centimeter
🔴 Længde: 25,6 centimeter
🔴 Vægt: 2,67 kilo

Specifikationer ved Dyson V10  – nøgleoplysninger: 
Batteritid: 60 minutter
Opladningstid: 3,5 timer
Justerbart rør: Ja
Batteridrevet: Ja
Batteritype: Li-Ion
Beholderkapacitet: 0,76 liter

Fordele ved Dyson V10:
🌪 Ledningsfri støvsuger
🌪 Flere mundstykker medfølger
🌪 Batteritid på op til 60 minutter
🌪 Tre forskellige effektpositioner
🌪 14 cykloner

Her kan du se en videopræsentation af Dyson V 10 fra Dyson:


Dyson V11

5 ud af 5 stjerner hos amerikanske Trustedreviews.com
Kåret som “Best Buy” af det britiske testmagasin Which.co.uk
Anbefalet af amerikanske Businessinsider.com
5 ud af 5 stjerner hos britiske Expertreviews.co.uk

Dyson V11

Dette har de blandt andet gjort på grund af støvsugerens kraftfulde sugeevne, nemme håndtering samt fleksibilitet.

Selvom eksperterne generelt er vilde med Dyson V11, er der et par stykker af dem, der nævner støvsugerens pris som værende et minus. De forklarer nemlig, at den er forholdsvis dyr, hvilket man skal være opmærksom på ved køb af modellen.

Eksperterne: Den bedste ledningsfrie støvsuger på markedet

Alle fire ekspertkilder roser Dyson V11, da de mener, at det er en ’rigtig god støvsuger’.

Eksempelvis skriver eksperterne fra Expertreviews.co.uk og Trustedreviews.com, at Dyson V11 er ’den bedste ledningsfrie støvsuger på markedet’.

Dette begrunder de med, at den er forsynet med en kraftfuld sugeevne, rummelig støvbeholder, et fint display samt meget mere.

Derudover er eksperterne fra både Trustedreviews.com og Which.co.uk begejstrede for, at Dyson V11 er en fleksibel model. Med det menes der, at den kan bruges til lidt af hvert, da den både er effektiv på trægulve, gulvtæpper og trapper.

Eksperterne mener også, at den er effektiv til at opsamle dyrehår.

Businessinsider.com er enige i disse betragtninger og skriver, at selvom Dyson V11 er en dyr støvsuger, vil man blive ’meget mere glad for at rengøre sit hjem, end man nogensinde har været før’ ved brug af denne model.

Udover prisen hæfter flere af ekspertkilderne sig også ved, at Dyson V11 er forholdsvis tung samt tager længere tid at oplade i forhold til andre modeller på markedet.

Kraftfuld støvsuger med flere mundstykker

Dyson V11 er en effektiv og kraftfuld støvsuger, der kommer med en stærk motor. Motorteknologien er lavet med 14 cykloner, der skaber en højtryksrengøring på underlaget. Det betyder, at støvsugeren kan opfange op til 99,9 % af partikler i rummet.

Ved køb af Dyson V11 medfølger der forskellige former for tilbehør. Det inkluderer blandt andet flere mundstykker i form af et Soft Roller-mundstykke, et mundstykke til sprækker samt to børster.

Der medfølger også et special-mundstykke ved navn Torque, der fungerer forskelligt afhængig af det specifikke underlag.

Det betyder, at mundstykket kan anvendes på alle former for underlag uden at miste sin effektivitet.

Der er desuden mulighed for at omdanne modellen til en håndstøvsuger med dens to-i-en-funktion. Dette kan gøres med blot et par bevægelser.

Håndstøvsugeren sikrer, at man nemmere kan støvsuge sprækker, hjørner og afkroge samt andre steder, der er svære at nå hen med den almindelige støvsuger.

Støvsugeren er ydermere udstyret med en støvbeholder med et Point and Shoot-system. Dette fungerer ved, at man putter støv og skidt i skraldespanden med blot et enkelt klik. Støvbeholderen har en kapacitet på 0,8 liter.

Indstillingsvenlig model med lang batterilevetid

Dyson V11 er forsynet med tre justerbare indstillinger for sugestyrken. Disse sugestyrker kan vælges afhængig af, hvor beskidt underlaget er.

Der kan vælges mellem Eco-mode, Auto-mode og Boost-mode, hvor Boost-mode er effektivt, hvis der er meget snavset. Eco-mode er velegnet til en rengøring, der tager lidt længere tid.

Man kan også benytte sig af Auto-mode, der selv registrerer, hvor snavset det specifikke underlag er, hvorefter sugestyrken bliver justeret afhængig af dette.

Støvsugeren arbejder desuden med hjælp fra sit batteri, da det er en ledningsfri model. Batteriet kan holde i omkring 60 minutter, hvorfor der er tid nok til at kunne støvsuge hele hjemmet.

Når batteriet ikke har mere strøm, skal det lades op ved ladestationen. Det tager cirka 4,5 time at oplade et fuldt batteri.

Man kan holde øje med Dyson V11 og dens ydeevne med hjælp fra LCD-skærmen. Her kan man også finde informationer vedrørende dens effektivitet.

Dette sker med hjælp fra dens indre sensorer. Støvsugeren giver desuden besked, hvis et filter skal skiftes ud, eller hvis støvbeholderen er fuld.

Fordele

 • Fantastisk sugeevne
 • Støvbeholder med god kapacitet
 • Nem at tømme
 • Er velegnet til tæpper og trapper
 • Har automatisk power-management
 • Har et praktisk display
Ulemper

 • Ligger i den dyrere ende af prisskalaen
 • Er længere tid om at oplade end tidligere Dyson modeller
 • Er tungere end lignende modeller.

Specifikationer ved Dyson V11 – mål:
🔴 Højde: 26,1 centimeter
🔴 Bredde: 25 centimeter
🔴 Længde: 126,1 centimeter
🔴 Vægt: 3,05 kilo 

Specifikationer ved Dyson V11  – nøgleoplysninger: 
Motoreffekt: 545 watt
Støjniveau: 84 dB
Batteritid: 60 minutter ved fuld opladning
Indstillinger for sugestyrke: 3
Beholderkapacitet: 0,8 liter

Fordele ved Dyson V11:
🌪 Batteritid på 60 minutter
🌪 2-i-1 model, der kan bruges som håndstøvsuger
🌪 Mulighed for at indstille sugestyrken på 3 forskellige niveauer
🌪 Motorteknologi med 14 cykloner
🌪 Der medfølger flere mundstykker

Hvis man ønsker at vide mere om Dyson V11, kan man læse Forbrugsguiden.dk Dyson V11 test, hvor du her kan finde en gennemgang af, hvad de forskellige ekspertkilder mener om modellen.

Her kan du se en præsentationsvideo af Dyson V11. Videoen er produceret af Dyson: 

Denne side er anmeldt af: Frederik L. Hermansen Rating 5/5