Dyson Støvsuger Test 2019 – Find de bedste Dyson støvsugere ifølge eksperterne

0

I denne artikel ser vi nærmere på en række støvsugere fra britiske Dyson. Vi gennemgår eksterne testkilder fra forskellige testmagasiner, aviser og magasiner. Du finder alle testresultaterne samlet her på siden, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over hvordan de forskellige Dyson støvsugere klarer sig i tests.

For at kunne give forbrugeren det bedst mulige overblik har vi analyseret en lang række forskellige eksperttest, hvor eksperter har afprøvet og vurderet de forskellige støvsugere.

Ønsker du at læse mere, bringer vi en liste over links til de undersøgelser, vi henviser til, nederst i artiklen.

Denne Dyson støvsuger test indeholder:

🔸 Overblik og gennemgang af Dyson Cinetic Big Ball AnimalPro 2
🔸 Gennemgang af andre Dyson Cinetic Big Ball-modeller
🔸 Alternativer til Dyson Cinetic Big Ball-serien fra Dyson V8 og V6 samt et par andre Dyson modeller
🔸 Information om Dyson
🔸 Gennemgang af diverse tests, som vi har undersøgt og analyseret

Bemærk venligst, Forbrugsguiden tester ikke selv produkter, men samler derimod resultaterne af uvildige tests, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.


Dyson Cinetic Big Ball AnimalPro 2

✅ God vurdering hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön
✅ Topscorer hos den britiske side Good Housekeeping

Dyson Cinetic Big Ball AnimalPro 2

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
2.990,00 Kr. 0,00 Kr. 2.990,00 Kr. Læs mere
3.300,00 Kr. 0,00 Kr. 3.300,00 Kr. Læs mere
3.599,00 Kr. 0,00 Kr. 3.599,00 Kr. Læs mere
3.599,00 Kr. 0,00 Kr. 3.599,00 Kr. Læs mere
3.699,00 Kr. 0,00 Kr. 3.699,00 Kr. Læs mere
3.699,00 Kr. 0,00 Kr. 3.699,00 Kr. Læs mere
3.924,00 Kr. 0,00 Kr. 3.924,00 Kr. Læs mere

 

Dyson Cinetic Big Ball AnimalPro 2 er blevet testet af den britiske side Good Housekeeping samt den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön. Både de britiske og de svenske eksperter er begejstrede for støvsugeren, som de ender med en give en god bedømmelse.

Eksperterne bemærker især, at modellen er velegnet til hårde gulve, men at den også kan anvendes på gulvtæpper. Desuden mener de, at den er brugervenlig og nem at håndtere. De mener dog ikke, at den er velegnet til at rengøre hjørner og afkroge, da de oplevede, at den ikke havde nemt ved dette.

Dyson Cinetic Big Ball AnimalPro 2 er placeret i energiklasse A, hvorfor den ikke forbruger meget energi på et år.

Poseløs støvsuger med cykloner

Dyson Cinetic Big Ball AnimalPro 2 kan både anvendes på gulvtæpper og hårde gulve. Den har nemlig fået scoren B i støvoptag på hårde gulve samt scoren C i støvoptag på gulvtæpper.

Derudover er Dyson Cinetic Big Ball AnimalPro 2 en poseløs støvsuger, hvorfor man ikke skal gøre brug af en støvsugerpose. Når man støvsuger, samler al støvet sig i en beholder, der har en kapacitet på 0,8 liter. Denne beholder kan tages af og på og kan tømmes direkte i skraldespanden.

Endvidere kommer støvsugeren med effektive og kraftfulde cykloner, der har mulighed for at opsamle selv de mindste støvpartikler. Desuden er cyklonerne så effektive, at man hverken skal vaske eller udskifte snavsede filtre.

Støvsuger med effektiv motor og justerbar sugestyrke

Dyson Cinetic Big Ball AnimalPro 2 er forsynet med en motoreffekt på 700 Watt. Dette kan betegnes som værende en effektiv og forholdsvis kraftfuld sugestyrke, hvilket betyder, at modellen har mulighed for at klare det meste.

Der er yderligere mulighed for at justere sugestyrken, hvis der er brug for det. Man kan justere sugestyrken på selve støvsugeren, hvorfor man kan gøre det imens, man støvsuger.

Med Dyson Cinetic Big Ball AnimalPro 2 er arbejdsradiussen på 9,6 meter, hvorfor man kan støvsuge forholdsvis store arealer på en gang, inden man skal skifte stikkontakt. Derudover er selve støvsugerstangen på 1,25 meter.
Eksperterne forklarer dog, at man skal være opmærksom på, at støvsugeren har et lydniveau på 80 dB. Dette er en del højere i forhold til andre støvsugere på markedet.

Fleksibel model med flere mundstykker

Med Dyson Cinetic Big Ball AnimalPro 2 medfølger der flere mundstykker, hvorfor man kan vælge det mundstykke, der passer bedst til den specifikke overflade. Der medfølger blandt andet et Pneumatic-mundstykke, der automatisk tilpasser sig efter den overflade, man er i gang med at støvsuge.

Der medfølger yderligere et Tange Free turbinemundstykke samt et mundstykke til hårde gulve.

Dyson Cinetic Big Ball AnimalPro 2 er forsynet med et praktisk og fleksibelt håndtag, man kan dreje i tre retninger. Dette giver en større fleksibilitet, da man har mulighed for at dreje håndtaget 360 grader. Det betyder, at man kan rengøre både horisontalt og vertikalt med en enkelt bevægelse.

Specifikationer ved Dyson Cinetic Big Ball AnimalPro 2 – mål: 
🔴 Højde: 53,5 centimeter
🔴 Bredde: 35,5 centimeter
🔴 Længde: 44 centimeter
🔴 Vægt: 9,3 kilo

Specifikationer ved Dyson Cinetic Big Ball AnimalPro 2 – nøgleoplysninger:
🔵 Energiklasse: A
🔵 Støvmissionsklasse (filtrering): A
🔵 Rengøringsevne på hårdt gulv: B
🔵 Rengøringsevne på tæppe: C
🔵 Årligt energiforbrug, kWh: 28
🔵 Motoreffekt: 700 watt
🔵 Lydniveau: 80 dB
🔵 Arbejdsradius: 9,6 meter
🔵 Beholderkapacitet: 0,8 liter

Fordele ved Dyson Cinetic Big Ball AnimalPro 2:
🌪 Ingen støvsugerposer
🌪 Flere mundstykker medfølger
🌪 Fleksibelt håndtag, der kan dreje 360 grader
🌪 Motoreffekt på 700 Watt
🌪 Justerbar sugestyrke

Her kan du se en videopræsentation af Dyson Cinetic Big Ball AnimalPro 2 fra Dyson:

https://www.youtube.com/watch?v=T6p0rOC0wUk

Øvrige Dyson Cinetic Big Ball-modeller

I det ovenstående er vi gået i dybden med modellen Dyson Cinetic Big Ball AnimalPro. I dette afsnit vil vi kort gennemgå fire andre Dyson Big Ball-modeller, som hver er lidt forskellige fra Dyson Cinetic Big Ball AnimalPro.

Dyson Big Ball Allergy

Dyson Big Ball AllergyDyson Big Ball Allergy er ligeledes en model i Dyson Big Ball-serien med samme Ball-teknologi men med hovedfokus på at være allergi-venlig. Modellens styrke er rengøringen på hårde gulve, og den kan godt larme lidt i brug.

Støvet bliver opsamlet i en beholder, der kan indeholde meget støv (1,8 liter). For at gøre indeklimaet mest muligt allergivenligt er tømningen ekstra hygiejnisk, således at støvet ikke slipper ud igen, og det samme gælder for-filteret, som er vaskbart.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
2.689,00 Kr. 0,00 Kr. 2.689,00 Kr. Læs mere
2.689,00 Kr. 0,00 Kr. 2.689,00 Kr. Læs mere

 

Dyson Cinetic Big Ball

dyson-cinetic-big-ballDyson Cinetic Big Ball får lidt lavere karakterer end Dyson Cinetic Big Ball AnimalPro, når det gælder rengøringsevner på gulv og tæppe, men til gengæld har modellen en lang arbejdsradius på over ti meter, og der findes teleskopudtræk på røret.

Håndtaget er yderligere udstyret med Ny Flexi, som gør støvsugningen lettere. Der medfølger også et specialmundstykke til hårde gulve men ikke til dyrehår som Dyson Cinetic AnimalPro. Modellen har også Ball-teknologi. 

 

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
2.808,00 Kr. 0,00 Kr. 2.808,00 Kr. Læs mere

 

Dyson Big Ball Multifloor Pro

Dyson Big Ball Multifloor ProDyson Big Ball Multifloor Pro er designet til både at kunne gøre hårde gulve og gulvtæpper rene. Motoren er på 800 watt og sørger dermed for en god sugestyrke, og energiniveauet er lavt, da Dyson Big Ball Multifloor Pro er at finde i energiklasse A.

Dyson Big Ball Multifloor Pro har en stor støvbeholder på 1,8 liter, og 2 Tier Radial Cyclones-teknologien sørger for at opfange selv meget små partikler. Modellen har også den unikke Ball-teknologi.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
2.524,00 Kr. 0,00 Kr. 2.524,00 Kr. Læs mere
2.524,00 Kr. 0,00 Kr. 2.524,00 Kr. Læs mere

Dyson V-serien

I det følgende ser vi nærmere på en række støvsugere fra to andre serier fra Dyson. Her er tale om Dyson V8 og Dyson V6.


Dyson V8 Absolute

✅ 5 stjerner ud af 5 hos T3.com
✅ 5 stjerner ud af 5 hos Trustedreviews.com
✅ 5 stjerner ud af 5 hos Theguardian.com
✅ 5 stjerner ud af 5 hos Expertreviews.co.uk
✅ 5 stjerner hos norske Klikk.no
✅ Topscorer hos Tek.no
✅ ”Bedste køb” hos britiske Which.co.uk
✅ ”Støvsugerens Rolls Royce” hos Gizmodo.co.uk
✅ 4,7 stjerner ud af 5 hos Johnlewis.com – baseret på 1332 anmeldelser
✅ 96 point ud af 100 hos Goodhousekeeping.co.uk
✅ 5 stjerner ud af 5 hos britiske Mirror.co.uk
✅ 5 stjerner ud af 5 hos Techgearlab.com
✅ 3 stjerner ud af 5 hos Digitaltrends.com

Dyson V8 Absolute

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
2.790,00 Kr. 0,00 Kr. 2.790,00 Kr. Læs mere
2.790,00 Kr. 0,00 Kr. 2.790,00 Kr. Læs mere
2.790,00 Kr. 0,00 Kr. 2.790,00 Kr. Læs mere
2.790,00 Kr. 0,00 Kr. 2.790,00 Kr. Læs mere
3.455,00 Kr. 0,00 Kr. 3.455,00 Kr. Læs mere
3.584,00 Kr. 0,00 Kr. 3.584,00 Kr. Læs mere

 

Dyson V8 Absolute er en del af Dysons nye og mere kraftfulde V8-serie, og denne model har været testet af en række eksperter fra blandt andet trustedreviews.com, expertreviews.co.uk samt avisen The Guardian. Der hersker bred enighed blandt eksperterne om, at Dyson V8 Absolute er en virkelig god støvsuger, og derfor får modellen absolutte topkarakterer.

Lang batterilevetid

Eftersom Dyson V8 Absolute som nævnt er mere kraftfuld end tidligere modeller, bliver støvsugningen lettere for forbrugeren, og eksperterne kalder ligefrem modellen for en ”evolution” blandt støvsugere – ikke mindst fordi Dyson V8 Absolute både er poseløs og ledningsløs (derfor kører Dyson V8 Absolute på batteri).

Måden at suge støv og skidt op på fungerer ved, at man selv skal holde aftrækkeren nede, når der skal suges – denne metode forlænger batterilevetiden, idet støvsugeren så kun skal bruge kræfter, når der foretages opsugning. Eksperterne bemærker også særligt, at batterilevetiden på Dyson V8 Absolute er markant forbedret i forhold til andre gode modeller, da Dyson V8 Absolute kan støvsuge i 40 minutter på én opladning (hvis man bruger den almindelige sugestyrke og ikke Max-sugestyrken).

Mange mundstykker

Med en vægt på kun 2,61 kilo er Dyson V8 Absolute en meget let model, og den er nem at håndtere og løfte op og fjerne støv fra øvre overflader – også lofter. Fleksibilitet er et af Dyson V8 Absolutes karakteristika, for takket være leddene ved mundstykkerne kan støvsugeren komme rundt over det hele og også nå ind under sofaen, i hjørner og mod kanter og vægge.

Dyson V8 Absolute kommer med mange forskellige mundstykker for at gøre sugeevnen så god som mulig, og hvert mundstykke er specialfremstillet til et specifikt formål– det gælder Soft Roller til hårde gulve, Direct Drive til tæpper, Mini Motorised-mundstykke til trapper og møbler og Combination Tool-mundstykket til finstøv. Eksperterne noterer herudover, at rengøringen med disse mundstykker samt den fleksible udformning foregår let og ubesværet, og sugeevnen er rigtig god.

Støjsvag model

Dyson V8 haandstoevsugerEksperterne bemærker tillige, at selv om Dyson V8 Absolute har en kraftfuld motor, så er modellen så støjfri, at den knap bemærkes, når den er i brug.

Eftersom Dyson V8 Absolute er poseløs, opsamles støvet i en beholder, der kan rumme 0,54 liter støv, og med ny teknologi er det meget lettere at få tømt beholderen – det er noget eksperterne især noterer sig på den positive side, da andre poseløse modeller ofte har problemer her.

Ydermere er Dyson V8 Absolute en to-i-en-støvsuger, idet den traditionelle støvsuger kan konverteres til en håndstøvsuger, og modellen er udstyret med både HEPA-filter og et vaskbart forfilter. Dette sikrer den mest miljørigtige støvsugning muligt, hvilket værner mod allergier.

Udvalgte fordele ved Dyson V8 Absolute:
🌪️ 
Batterilevetid op til 40 minutter
🌪️ Lav vægt på kun 2,61 kilo
🌪️ Flere mundstykker inklusiv Soft Roller-mundstykke til hårde gulve og Direct Drive-mundstykke til tæpper
🌪️ Inklusiv håndstøvsuger
🌪️ Med både HEPA-filter og vaskbart forfilter

Nedenfor kan du se en kort præsentation af Dyson V8 Absolute og dens funktioner:

https://www.youtube.com/watch?v=tof1cmX6RqU

Dyson V6 AnimalPro

✅ Bedste køb hos britiske Which.co.uk
✅ 4,6 stjerner ud af 5 hos Johnlewis.com – baseret på 2323 anmeldelser
✅ 98 ud af 100 point hos Goodhousekeeping.co.uk
✅ 4 stjerner ud af 5 hos Digitaltrends.com
✅ 10 stjerner ud af 10 hos norske Dinside.no
✅ Topscorer hos tyske Testberichte.de
✅ 5 stjerner ud af 5 hos britiske Expertreviews.co.uk

Dyson V6 Animal Pro

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
2.474,00 Kr. 0,00 Kr. 2.474,00 Kr. Læs mere
2.474,00 Kr. 0,00 Kr. 2.474,00 Kr. Læs mere
2.686,00 Kr. 0,00 Kr. 2.686,00 Kr. Læs mere

 

Dyson V6 AnimalPro er blevet testet af mange forskellige eksperter fra blandt andet johnlewis.com og testberichte.de, og der er meget bred enighed om, at Dyson V6 AnimalPro er en virkelig god støvsuger, som både er effektiv, har gode mundstykker og er let at håndtere.

Unikt cyklon-system

Dyson V6 er lillebror til Dyson V8-serien, og de to serier minder meget om hinanden. Dyson V6 AnimalPro har et meget unikt suge-system, der gør, at det bliver meget lettere at suge støv og snavs op. Rengøringssystemet fungerer nemlig ved at være bygget op via den specielle 2 Tier Radial Cyclones-teknologi, der sørger for at øge luftcirkulationen via 15 forskellige cykloner, der er placeret i to lag og arbejder parallelt med hinanden.

Motoren er drevet af Dysons digitalt-kontrollerede V6-motor, og denne motor er så effektiv, at der ikke er brug for strøm og ledning – modellen er derfor ledningsløs. Derfor kører Dyson V6 AnimalPro på batteri, og dette batteri kan holde omkring tyve minutter på én opladning (hver opladning tager 3,5 timer).

Forskellige mundstykker

Selve rengøringen/sugningen på Dyson V6 AnimalPro fungerer ved, at man trykker ned på aftrækkeren, når der skal suges. Så suger Dyson V6 AnimalPro på normal-niveauet, og har man brug for ekstra sugestyrke, så kan man vælge Max, som suger med al motorens kraft – og det svarer til en tredobling af den normale sugestyrke (læg mærke til at batterilevetiden forkortes markant, når man bruger Max).

For at styrke alsidigheden er Dyson V6 AnimalPro udstyret med flere forskellige mundstykker. Dyson V6 AnimalPro er skabt til både at kunne fjerne støv og skidt fra gulvtæpper og hårde gulve, og til dette formål medfølger et bredt motoriseret mundstykke. Eftersom modellens navn inkluderer ordet ”animal” (dyr), medfølger der naturligvis også et særligt mundstykke, som er specialdesignet til at håndtere dyrehår samt et fugemundstykke, som er designet til at fjerne støv og skidt i sprækker og hjørner.

To-i-en model

Dyson V6 AnimalPro haandstoevsugerUdover den almindelige støvsuger kan Dyson V6 AnimalPro også anvendes som håndstøvsuger, og derfor benævnes Dyson V6 AnimalPro en to-i-en-støvsuger.

Med få bevægelser kan man let og hurtigt konvertere modellen til en håndholdt model, som især er fordelagtig, når der skal gøres rent svært tilgængelige steder, eller man ønsker en hurtig rengøring på et mindre område.

Med en vægt på kun 2,1 kilo er Dyson V6 AnimalPro ydermere let i brug, så det er let at løfte modellen op og gøre rent på øvre overflader og lofter. Easy-grip håndtaget er ergonomisk designet for et bedst muligt greb, og modellen er poseløs, hvilket betyder, at støvet opsamles i en beholder på 0,4 liter i stedet – så slipper man for besværet med en fyldt pose, der både forringer sugestyrken, og som skal skiftes.

Udvalgte fordele ved Dyson V6 AnimalPro:
🌪️ 
2 Tier Radial Cyclones-teknologi med 15 cykloner
🌪️ To forskellige sugestyrker inklusiv den meget kraftfulde Max
🌪️ Skabt specifikt til hjem med kæledyr med specialmundstykke til dyrehår
🌪️ Ergonomisk design med Easy-grip håndtag og vægt på kun 2,1 kilo
🌪️ To-i-en model med mulighed for hurtig konvertering til håndstøvsuger

Nedenfor kan du se en kort præsentation af Dyson V6 AnimalPro:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=28&v=69S6N6TDC5w

Øvrige Dyson V6-modeller

Der findes mange forskellige støvsugermodeller i Dyson V6-serien. I det ovenstående er vi gået i dybden med modellen Dyson V6 AnimalPro, og i det følgende vil vi kort gennemgå fire andre Dyson V6-modeller, som hver er lidt forskellige fra Dyson V6 AnimalPro.

Dyson V6 AnimalPro+

Dyson V6 AnimalPro+Modellen Dyson V6 AnimalPro+ hedder stort set det samme som Dyson V6 AnimalPro, og det er fordi modellerne stort set er identiske og har kun små forskelle. Dyson V6 AnimalPro+ er en smule større end Dyson V6 AnimalPro og vejer dertil også lidt mere.

Motor og 2 Tier Radial Cyclones-teknologien er den samme, men der medfølger lidt mere tilbehør til Dyson V6 AnimalPro+, som tæller et finere mundstykke til dyrehår.

Batteri-opladningstiden på Dyson V6 AnimalPro+ er desuden lidt kortere end hos Dyson V6 AnimalPro, mens prisen er noget højere. Modellen er desuden udstyret med HEPA-filter.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
2.570,00 Kr. 0,00 Kr. 2.570,00 Kr. Læs mere
3.524,00 Kr. 0,00 Kr. 3.524,00 Kr. Læs mere
3.999,00 Kr. 0,00 Kr. 3.999,00 Kr. Læs mere

 

Dyson V6 Digital Slim

dyson digital slim v6Dyson V6 Digital Slim er ligeledes udstyret med samme stærke motor og 2 Tier Radial Cyclones-teknologi som Dyson V6 AnimalPro. Modellen er også lige så effektiv, når det kommer til støvsugning.

En af de eneste forskelle er, at Dyson V6 Digital Slim er en tyndere og mindre model med en lidt mindre højde. Det gør modellen lidt lettere at håndtere og arbejde med. Vægten er deslige på 2,1 kilo. Dyson V6 Digital Slim er ikke udstyret med HEPA-filter.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
2.199,00 Kr. 0,00 Kr. 2.199,00 Kr. Læs mere
2.701,00 Kr. 0,00 Kr. 2.701,00 Kr. Læs mere
2.787,00 Kr. 0,00 Kr. 2.787,00 Kr. Læs mere
2.787,00 Kr. 0,00 Kr. 2.787,00 Kr. Læs mere
2.899,00 Kr. 0,00 Kr. 2.899,00 Kr. Læs mere
2.899,00 Kr. 0,00 Kr. 2.899,00 Kr. Læs mere

 

Dyson V6 Fluffy+Dyson V6 Fluffy+

Dyson V6 Fluffy+ er specialdesignet til hårde gulve, så har man et hjem uden mange gulvtæpper, kan Dyson V6 Fluffy+ været et godt valg. Modellen er udstyret med et Soft Roller-mundstykke, som er designet specifikt til at støvsuge hårde gulve.

Soft Roller-mundstykket fjerner let større partikler af støv og snavs samtidig, og herefter sker en filtrering af hele apparatet, som indfanger alt støvet og mulige kilder til allergier, hvorefter luften returneres ud i rummet meget renere end før.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
2.199,00 Kr. 0,00 Kr. 2.199,00 Kr. Læs mere
2.701,00 Kr. 0,00 Kr. 2.701,00 Kr. Læs mere
2.787,00 Kr. 0,00 Kr. 2.787,00 Kr. Læs mere
2.787,00 Kr. 0,00 Kr. 2.787,00 Kr. Læs mere
2.899,00 Kr. 0,00 Kr. 2.899,00 Kr. Læs mere
2.899,00 Kr. 0,00 Kr. 2.899,00 Kr. Læs mere

 

Dyson V6 Car + Boat Pro

Dyson-V6-Car+BoatDyson V6 Car + Boat Pro ser lidt anderledes ud end de øvrige modeller. Dyson V6 Car + Boat er specialfremstillet til at rengøre bil og båd, og derfor er den mere smidig end de øvrige modeller.

Dyson V6 Car + Boat Pro er designet til at komme rundt i alle hjørner og kroge og ned i bilsæder med et special-mundstykke, og derfor er modellen yderst fleksibel.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
2.324,00 Kr. 0,00 Kr. 2.324,00 Kr. Læs mere
2.324,00 Kr. 0,00 Kr. 2.324,00 Kr. Læs mere

 

Andre Dyson-modeller

I denne artikel har vi nu gennemgået flere Dyson-støvsugere med hovedfokus på Dyson Cinetic Big Ball AnimalPro, som har fået topkarakterer af eksperter igennem forskellige tests.

Udover denne støvsuger har vi endvidere fokuseret på modeller fra Dyson V8 og Dyson V6-serien, og i dette afsnit ser vi nærmere på fire andre Dyson-støvsugere, der ikke hører til hverken Cinetic Big Ball-, V6- eller V8-serien.


Dyson Cinetic Big Ball Parquet 2

Dyson Cinetic Big Ball Parquet 2

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
2.499,95 Kr. 0,00 Kr. 2.499,95 Kr. Læs mere
2.808,00 Kr. 0,00 Kr. 2.808,00 Kr. Læs mere
2.808,00 Kr. 0,00 Kr. 2.808,00 Kr. Læs mere
2.808,00 Kr. 0,00 Kr. 2.808,00 Kr. Læs mere
2.808,00 Kr. 0,00 Kr. 2.808,00 Kr. Læs mere
2.908,00 Kr. 0,00 Kr. 2.908,00 Kr. Læs mere
2.908,00 Kr. 0,00 Kr. 2.908,00 Kr. Læs mere

 

Dyson Cinetic Big Ball Parquet 2 er en energivenlig støvsuger, der er placeret i energiklasse A. Det vil sige, at man ikke skal bekymre sig om hverken pengepungen eller miljøet, da støvsugeren ikke forbruger meget strøm på et år.

Støvsugeren kan anvendes på de fleste overflader som for eksempel gulvtæpper og hårde gulve. Mens den har fået karakteren B i støvoptag på hårde gulve, har støvsugeren fået karakteren C i støvoptag på gulvtæpper.

Støvsuger med cyklon- og Ball-teknologi
Dyson Cinetic Big Ball Parquet 2 er udstyret med 28 cykloner, der er stablet i to lag. Dette genererer stærke centrifugalkræfter, hvorfor støvsugeren har mulighed for at opfange selv mikroskopiske støvpartikler samt flere allergener i beholderen.

Derudover kommer Dyson Cinetic Big Ball Parquet 2 med en Ball-teknologi, der sørger for en øget stabilitet. Teknologien sikrer ligeledes, at støvsugeren har nemmere ved at køre rundt om både hjørner og forhindringer, hvorfor den er nem at styre.

Fleksibel støvsuger med stor rækkevidde og støvsugerbeholder

Med Dyson Cinetic Big Ball Parquet 2 får man en støvsuger med en stor rækkevidde. Rækkevidden er på cirka 10 meter, hvorfor man har mulighed for at støvsuge større arealer på samme tid uden konstant at finde en ny stikkontakt.

Derudover er Dyson Cinetic Big Ball Parquet 2 forsynet med en større støvsugerbeholder med en kapacitet på 1,5 liter. Når beholderen er fyldt med støv, kan man tømme den direkte i skraldespanden ved blot at trykke på en enkelt knap. Man behøver derfor ikke røre ved selve snavset, hvilket sikrer en mere hygiejnisk tømning af beholderen.

Støvsugeren er endvidere nem at håndtere, da den kommer med et fleksibelt håndtag. Stangens håndtag kan nemlig drejes i tre forskellige retninger, hvilket giver mere fleksibilitet, da den herved kan drejes 360 grader.

Effektiv motor og flere mundstykker

Dyson Cinetic Big Ball Parquet 2 er forsynet med en motoreffekt på 700 Watt, hvorfor den kan klare de fleste opgaver.

Yderligere kommer støvsugeren med flere mundstykker, hvilket betyder, at man kan anvende det mundstykke, der egner sig bedst til den specifikke overflade.

Der medfølger et Pneumatic-mundstykke samt et leddelt mundstykke. Mens Pneumatic-mundstykket automatisk tilpasser sig til de forskellige overflader samt fastholder sugeevnen på alle typer af gulve, er det leddelte mundstykke velegnet til især hårde gulve.

Man skal dog være opmærksom på, at støvsugerens lydniveau er på 80 dB, hvilket er en del højere sammenlignet med andre støvsugere.

Specifikationer ved Dyson Cinetic Big Ball Parquet 2 – mål: 
🔴 Højde: 34,7 centimeter
🔴 Bredde: 29,5 centimeter
🔴 Længde: 38,3 centimeter
🔴 Vægt: 8 kilo

Specifikationer ved Dyson Cinetic Big Ball Parquet 2 – nøgleoplysninger: 
🔵 Energiklasse: A
🔵 Støvmissionsklasse (filtrering): A
🔵 Rengøringsevne på hårdt gulv: B
🔵 Rengøringsevne på tæppe: C
🔵 Årligt energiforbrug, kWh: 28
🔵 Motoreffekt: 700 watt
🔵 Lydniveau: 80 dB
🔵 Arbejdsradius: 10 meter
🔵 Beholderkapacitet: 1,5 liter

Fordele ved Dyson Cinetic Big Ball Parquet 2:
🌪 Stor beholder
🌪 Ball-teknologi
🌪 Cyklon-teknologi
🌪 Fleksibelt håndtag
🌪 Flere mundstykker medfølger


Dyson DC33c Pro

✅ 4,5 stjerner ud af 5 hos Amazon.co.uk – baseret på 105 anmeldelser
✅ ”Sehr gut” hos tyske Expertentesten.de

Dyson DC33c Pro

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
2.799,00 Kr. 0,00 Kr. 2.799,00 Kr. Læs mere

 

Dyson DC33c Pro er både blevet testet af eksperter på den tyske testsite expertentesten.de samt af forbrugerne på amazon.co.uk. Det viser sig, at både eksperter og forbrugere er imponerede over modellen, og den får fine kommentarer med på vejen. Især fremhæves modellens sugeevner og fleksibilitet.

God til alle overflader

Dyson DC33c Pro er blevet testet på både hårde gulve og på gulvtæpper. Ofte kan gulvtæpper drille, men eksperterne konkluderer, at Dyson DC33c Pro har en rigtig god sugeevne på alle underlag, og det sikrer en meget høj grad af renhed på alle underlag.

Dog noterer eksperterne, at Dyson DC33c Pro ikke er velegnet til husstande med kæledyr. Dyson DC33c Pro har en stærk motor på 750 watt, som sikrer en høj sugeevne, og kombineret med de medfølgende mundstykker bliver rengøringen optimal. Her er både tale om medfølgende mundstykke til gulv, tæppe og møbler.

Unik teknologi

Dyson DC33c Pro er udstyret med Dyson Ball teknologi, som både sørger for øget fleksibilitet, stabilitet og lavt tyngdepunkt, og at modellen dermed kan dreje rundt alle steder og ubesværet følge med, hvor forbrugeren bevæger sig med den smarte kugle-teknologi.

Modellen har også teleskoprør, som yderligere øger forbrugerens komfort. Dyson DC33c Pro er også udstyret med Radial Root Cyclone-teknologien, der har forbedrede indre luftkanaler, som gør, at mere støv kan optages. Flere partikler opfanges af de indre cykloner med en bedre gennemstrømningseffektivitet, som også reducerer turbulens og bevarer lufttrykket.

Poseløs og energivenlig model

Dyson DC33c Pro stoevbeholderDyson DC33c Pro er ydermere en poseløs model med en støvbeholder med en kapacitet på to liter, og med et enkelt tryk på en knap kan beholderen tømmes. Beholderen er gennemsigtig, og derfor kan man selv følge med i, hvornår beholderen er fuld.

Dyson DC33c Pro er desuden at finde i energiklasse A, som sikrer et lavt energiforbrug, og der er også taget hensyn til miljøet indenfor i huset med gode filtre, som sikrer husstandens beboere mod allergi.

Udvalgte fordele ved Dyson DC33c Pro:
🌪️ 
God til alle underlag med stærk sugeevne
🌪️ Dyson Ball-teknologi sikrer stabilitet og fleksibilitet
🌪️ Radial Root Cyclone-teknologi sikrer optimal sugeevne
🌪️ Poseløs model med støvbeholder på to liter
🌪️ Energiklasse A


Dyson 360 Eye

✅ 4,5 stjerner ud af 5 hos Trustedreviews.com
✅ 4 stjerner ud af 5 hos Techradar.com
✅ 3,5 stjerner ud af 5 hos T3.com
✅ 5 stjerner ud af 5 hos Theguardian.com
✅ ”Bedste robotstøvsuger vi har prøvet” hos Techcrunch.com
✅ 6 stjerner ud af 10 hos M3.se
✅ ”Best buy” hos britiske Which.co.uk  
✅ ”Bedste robotstøvsuger på markedet” hos Theverge.com
✅ 81,8 point uf af 100 hos tyske Chip.de
✅ 5 stjerner ud af 5 hos Stuff.tv
✅ ”Best buy” hos britiske Independent.co.uk

Dyson 360 Eye robotstoevsuger

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
7.299,00 Kr. 0,00 Kr. 7.299,00 Kr. Læs mere
7.398,00 Kr. 0,00 Kr. 7.398,00 Kr. Læs mere
7.398,00 Kr. 0,00 Kr. 7.398,00 Kr. Læs mere

 

Dyson 360 Eye er en robotstøvsuger, og denne model er blevet testet af rigtig mange eksperter, som alle sammen er meget imponerede over den lille robot. Robotstøvsugere har generelt et ry for at være mindre effektive end almindelige støvsugere og have tendens til at overse mange pletter og støde ind i alle møbler, men Dyson 360 Eye klarer alle disse tidligere anker rigtig godt.

360 graders navigation

Noget af det, som adskiller Dyson 360 Eye fra de øvrige robotstøvsugere på markedet, er dens navigationsudstyr. Eksperterne er meget imponerede over modellens 360-vinkel kamera, som gør, at modellen kan se hele vejen rundt, mens den kører.

Det hjælper den både med at lægge en rute for rengøringen men også med at undgå forhindringer som møbler og trin. Eksperterne noterer i denne forbindelse, at Dyson 360 Eye støder ind i meget få ting, og det er hovedsagelig ting, der ligger under modellens synsfelt.

Rigtig god rengøringsevne

Dyson 360 Eye profilSelv om Dyson 360 Eye er en robotstøvsuger, er den stadig udstyret med Dysons unikke Radial Root Cyclone-teknologi og en digital V2-motor.

Eksperterne bemærker, at Dyson 360 Eye er rigtig god til at gøre rent og opsamle støv, og det gælder på alle typer underlag. Hertil kommer, at modellen kommer ind i alle hjørner og kanter, hvilket tidligere har været en af robotstøvsugernes svagheder.

Dyson 360 Eye har så god en sugeevne – især på de hårde gulve – at nogle eksperter mener, at Dyson 360 Eye er bedre end mange traditionelle støvsugere.

Udnytter batterilevetiden

Dyson 360 Eye er både poseløs og ledningsløs. Modellen er udstyret med en 0,33 liters støvbeholder, hvilket selvfølgelig er lavere end de traditionelle støvsugere, og med en batterilevetid på 45 minutter.

Eksperterne bemærker, at modellen udnytter de 45 minutter rigtig godt og effektivt – som en ekstra smart funktion returnerer modellen selv til sin opladningsstation, når batteriet er ved at slippe op. Herudover er det muligt at styre Dyson 360 Eye med den tilhørende Dyson Link app, og brugen af denne app fungerer let og overskueligt.

Udvalgte fordele ved Dyson 360 Eye:
🌪️ 
Effektiv robotstøvsuger med 360 graders navigation
🌪️ Unikt navigationssystem sikrer færrest mulige sammenstød med møbler
🌪️ Med Radial Root Cyclone-teknologi
🌪️ Poseløs model
🌪️ Batterilevetid på 45 minutter

Nedenfor kan du se en kort præsentation af Dyson 360 Eye:

https://www.youtube.com/watch?v=OadhuICDAjk

Dyson Ball Stubborn 2

Dyson Ball Stubborn 2

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.999,00 Kr. 0,00 Kr. 1.999,00 Kr. Læs mere
1.999,00 Kr. 0,00 Kr. 1.999,00 Kr. Læs mere
2.099,00 Kr. 0,00 Kr. 2.099,00 Kr. Læs mere
2.099,00 Kr. 0,00 Kr. 2.099,00 Kr. Læs mere

 

Dyson Ball Stubborn 2 er en poseløs støvsuger, der er placeret i energiklasse A. Det betyder, at modellen ikke forbruger meget energi på et år, hvilket både er en fordel for miljøet samt for pengepungen.

Støvsugeren har fået karakteren B i støvoptag på hårde gulve samt karakteren C i støvoptag på gulvtæpper. Det betyder, at støvsugeren kan anvendes på begge overflader, hvor den er velegnet til et hjem med flere typer af gulve. Desuden har støvsugeren en motoreffekt på 600 Watt.

Man skal dog være opmærksom på, at når støvsugeren arbejder, så har den et lydniveau på 80 dB. Dette er, i sammenligning med andre støvsugeren, et forholdsvist højt lydniveau.

Velegnet til allergikere

Dyson Ball Stubborn 2 er udstyret med cyklon-teknologi, hvor stærke centrifugalkræfter opsamler selv de mindste støvpartikler i beholderen. Den er fremstillet til at være lufttæt, hvilket betyder, at det støv, der kommer ind i støvsugeren, ikke kommer tilbage ud i hjemmet igen.

Da Dyson Ball Stubborn 2 er en poseløs støvsuger, skal man ikke døje med at udskifte posen. Støvet bliver i stedet opsamlet i en beholder, som man nemt og hurtigt kan tømme direkte i skraldespanden. Beholderen har en kapacitet på hele 1,8 liter, hvorfor den kan opsamle en del støv, førend den skal tømmes.

Fleksibel støvsuger med Ball-teknologi

Dyson Ball Stubborn 2 kommer med en Ball-teknologi, hvilket betyder, at alle komponenterne befinder sig inde i selve kuglen. Dette sikrer et lavt tyngdepunkt samt en bedre stabilitet. Hvis støvsugeren vælter, så retter den sig selv op igen samt følger efter brugeren, hvorfor støvsugningen bliver en del nemmere.

Endvidere er Dyson Ball Stubborn 2 forsynet med et fleksibelt håndtag, der kan drejes i tre forskellige retninger. Dette giver en bevægelsesfrihed på 360 grader, da man både har mulighed for at støvsuge horisontalt og vertikalt med blot en enkelt håndbevægelse.

Arbejdsradiussen er på 9,7 meter, og stangen er på 1,25 meter, hvorfor man har mulighed for at støvsuge større arealer uden at skifte stikkontakt samt mulighed for nemmere at komme til i hjørner, kroge i loftet m.m.

Praktisk mundstykke

Ved køb af Dyson Ball Stubborn 2 medfølger der et funktionelt og praktisk mundstykke.

Dette mundstykke er et Pneumatic-mundstykke, der automatisk tilpasser sig overfladen, man støvsuger. Det betyder, at mundstykket kan anvendes til alle gulvtyper.

Der medfølger desuden et mundstykke til møbler og trapper samt et mini kombimundstykke med en fuge/børste.

Specifikationer ved Dyson Ball Stubborn 2 – mål:
🔴 Højde: 36 centimeter
🔴 Bredde: 49 centimeter
🔴 Længde: 26 centimeter
🔴 Vægt: 6,96 kilo

Specifikationer ved Dyson Ball Stubborn 2 – nøgleoplysninger:
🔵 Energiklasse: A
🔵 Støvmissionsklasse (filtrering): A
🔵 Rengøringsevne på hårdt gulv: B
🔵 Rengøringsevne på tæppe: C
🔵 Årligt energiforbrug, kWh: 28
🔵 Motoreffekt: 600 watt
🔵 Lydniveau: 80 dB
🔵 Arbejdsradius: 9,7 meter
🔵 Beholderkapacitet: 1,8 liter

Fordele ved Dyson Ball Stubborn 2:
🌪 Beholder med kapacitet på 1,8 liter
🌪 Ball-teknologi
🌪 Cyklon-teknologi
🌪 Pneumatic-mundstykke
🌪 Poseløs støvsuger


Dyson V 10 

4,5 ud af 5 stjerner hos britiske Techradar.com
5 ud af 5 stjerner hos britiske Expertreviews.com
5 ud af 5 stjerner hos britiske Trustedreviews.com

Dyson V 10

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
4.490,00 Kr. 0,00 Kr. 4.490,00 Kr. Læs mere
4.490,00 Kr. 0,00 Kr. 4.490,00 Kr. Læs mere
4.490,00 Kr. 0,00 Kr. 4.490,00 Kr. Læs mere
4.590,00 Kr. 0,00 Kr. 4.590,00 Kr. Læs mere
4.590,00 Kr. 0,00 Kr. 4.590,00 Kr. Læs mere
4.700,00 Kr. 0,00 Kr. 4.700,00 Kr. Læs mere

 

Dyson V 10 er en ledningsfri støvsuger, der er blevet testet og anmeldt af de tre ekspertkilder Techradar.com, Expertreviews.com og Trustedreviews.com. Disse tre ekspertkilder er alle begejstrede for støvsugeren, som de har valgt at give en god bedømmelse.

Mens eksperterne fra Techradar.com er mest begejstrede for modellens design, tilbehør samt batteriliv, er eksperterne fra Expertreviews.com vilde med støvsugerens kraftfulde sugeevne. Trustedreviews.com er enige med de to andre ekspertkilder, men tilføjer, at modellen også er god til at rengøre trapper.

Eksperterne finder dog også et par ulemper ved støvsugeren. De bemærker, at den er forholdsvis dyr, at den er tung samt, at den ikke er særlig lydsvag.

Effektiv støvsuger med filtrering i hele systemet

Dyson V 10 er forsynet med 14 cykloner, der skaber en høj effekt, så der er mulighed for at opsamle selv de mindste støvpartikler på den specifikke overflade.

Desuden bliver 99,97 % af alle bakterier og urenheder i støvsugeren takket være det forseglede filtersystem. Det vil sige, at alle urenheder ikke bliver ført direkte ud i hjemmet igen.

Endvidere er Dyson V 10 udstyret med en cirka 20 % højere sugeevne end Dyson V8, da motoren, støvbeholderen og cyklonerne sekventielt flugter, hvorfor luften bliver suget ind via mundstykket og herefter går i en direkte linje igennem cyklonerne.

Stille 2-i-1 støvsuger med kraftfuldt batteri

Hvis man har brug for det, så kan man lave Dyson V 10 om til et håndholdt redskab, hvilket gør det nemmere at rengøre mindre områder eller møbler som eksempelvis sofaen, bordet eller lignende.

Desuden kommer Dyson V 10 med et kraftfuld nikkel-kobolt-aluminium batteri, der sikrer strøm i lang nok tid til en grundig støvsugning. Man kan derfor støvsuge i op til 60 minutter pr. opladning.

Støvsugeren er yderligere designet til at absorbere vibrationer og sænke lyden, hvorfor den ikke vil forstyrre hjemmet ved brug.

Tre forskellige effektpositioner og hygiejnisk beholdertømning

Med Dyson V 10 får man en ledningsfri støvsuger, der har en beholder med en kapacitet på 0,76 liter. Derudover kommer beholderen med en tøm og peg-funktion, der automatisk tømmer støvet med blot en enkelt bevægelse. Man behøver derfor ikke røre ved snavset, hvorfor det er en hygiejnisk beholdertømning.

Dyson V 10 kommer endvidere med tre forskellige effektpositioner, hvor man har mulighed for at ændre rengøringsydelsen afhængig af overfladen samt mængden af snavs. På grund af støvsugerens direct-drive rengøringshoved er det ligeledes muligt at fjerne støv, der sidder godt fast, på gulvtæpperne.

Ved køb af Dyson V 10 medfølger der et lige mundstykke, et kombinationsmundstykke, et sprækkemundstykke, et soft-roll mundstykke, en blød støvbørste samt et motoriseret mini-børstemundstykke. Der er mulighed for at opbevare tilbehøret på den vægmonterede dok.

Specifikationer ved Dyson V 10 – mål: 
🔴 Højde: 25 centimeter
🔴 Bredde: 126,6 centimeter
🔴 Længde: 25,6 centimeter
🔴 Vægt: 2,67 kilo

Specifikationer ved Dyson V 10  – nøgleoplysninger: 
🔵 Batteritid: 60 minutter
🔵 Opladningstid: 3,5 timer
🔵 Justerbart rør: Ja
🔵 Batteridrevet: Ja
🔵 Batteritype: Li-Ion
🔵 Beholderkapacitet: 0,76 liter

Fordele ved Dyson V 10:
🌪 Ledningsfri støvsuger
🌪 Flere mundstykker medfølger
🌪 Batteritid på op til 60 minutter
🌪 Tre forskellige effektpositioner
🌪 14 cykloner

Her kan du se en videopræsentation af Dyson V 10 fra Dyson:

https://www.youtube.com/watch?v=Mikt2IY-Fwg

Historien om Dyson
dyson logo

I 1979 kom den spæde start til støvsugermærket Dyson, da englænderen James Dyson blev irriteret over hans støvsugers forringede sugeevne. Derfor skilte han den ad og fandt ud af, at det var fordi posen var stoppet til med støv, og dermed blev sugeevnen forringet. Han besluttede sig herefter for at bygge en bedre støvsuger, og i 1983 blev James Dysons første poseløse støvsuger en realitet – efter over 5.000 prototyper.

Det var det højteknologiske Japan, der først fik øjnene op for Dysons poseløse støvsuger. Japanerne blev imponerede over støvsugeren, der havde fået navnet G-Force, og udover den forbedrede standard inden for støvsugere fik modellen i 1991 yderligere den anerkendte International Design Fair-pris. Prisen på G-Force var meget høj i starten – omkring 2.000 dollars pr. stk.

Med pengene fra salget af G-Force-modellen startede James Dyson sin egen virksomhed, og i 1993 åbnede han sit eget forskningscenter og fabrik i England. Her forsøgte James Dyson at overgå den forrige G-Force model ved at skabe en ny model, som var i stand til at opfange endnu flere støvpartikler. Denne model kaldte Dyson for DC01 (DC stod for Double Cyclone), og det revolutionerende ved denne model var, at sugestyrken aldrig blev forringet.

I dag forhandles Dyson-støvsugerne i over 65 lande på verdensplan, og over 1.000 ingeniører arbejder på hele tiden at forbedre støvsugeren. Nedenfor kan du høre grundlæggeren af Dyson, James Dyson, fortælle om historien Dyson-mærket.

https://www.youtube.com/watch?v=-iItuC1Pycc

Vi har anvendt disse kilder i Dyson støvsuger testen:testkilder

Chip.de 🇩🇪
Tysk onlinemagasin der hovedsagelig beskæftiger sig med teknologi, computere, telefoner og kommunikation. Magasinet både skriver om nyheder, artikler, informationer samt tester udvalgte produkter. Her er der tale om en test af Dyson 360 Eye. Læs mere her.


Det danske forbrugerråd Tænk 🇩🇰
Det danske forbrugerråd udfører grundige tests og sammenligninger af dagligdags- og forbrugerprodukter. Her er der tale om en test af 68 støvsugere i alle prisklasser og fra både kendte og mindre kendte mærker.

Du kan læse mere om testen her, men fuld adgang kræver dog abonnement. Det er også muligt at købe sig adgang til enkelte tests alene.


Digitaltrends.com 🇺🇸
Internationalt teknologi-site, der blandt andet tester forskellige elektroniske produkter. Her er der tale om en test af Dyson V6 og Dyson V8. Læs mere her.


Dinside.no 🇳🇴
Norsk forbrugersite, der skriver bredt om forbrugerstof. Hovedsagelig beskæftiger sitet sig med motor, data, mobil og bolig. Her har sitet testet en Dyson V6-støvsuger. Læs mere her.


Expertentesten.de 🇩🇪
Tysk testsite, som tester et væld af forskellige produkter, herunder produkter til husholdning og køkken. Her er der tale om en test af modellen Dyson DC33c Pro. Læs mere her.


Expertreviews.co.uk 🇬🇧
Dette britiske testsite udfører uafhængige tests af en bred vifte af elektroniske produkter til hjemmet. Det tæller blandt andet fjernsyn, computere, mobiltelefoner og kameraer men også tests af hvidevarer som vaskemaskiner. Her er der tale om en test af Dyson V6 og Dyson V8 Absolute, som sitet vurderer inden for sugeevner, batteri og brugervenlighed. Læs mere her.

Expertreviews.com har også testet støvsugeren Dyson V10, som de har givet 5 ud af 5 stjerner på baggrund af dens funktioner og specifikationer. Du kan læse hele testen her.


Gizmodo.co.uk 🇬🇧
Britisk design-, teknologi og videnskabssite, der både skriver artikler om emnerne, men som også tester udvalgte nye produkter. Her er der tale om test af forskellige Dyson-støvsugere. Læs mere her.


Goodhousekeeping.co.uk 🇬🇧
Dette britiske site både tester og skriver om forskellige produkter, der har med hus og have at gøre. Der er ikke tale om en egentlig test af et stort antal produkter samtidig, men sitet har løbende testet et udvalg af støvsugere. Her får produkterne så karakterer på en skala op til 100 for at afgøre, hvor gode de er. Læs mere her.


Johnlewis.com 🇬🇧
Den britiske varehus-kæde John Lewis har her testet Dyson V6 AnimalPro og Dyson V8 Absolute og set nærmere på modellernes præstationer, teknik, styrke, batterilevetid og brugervenlighed. Læs mere her.


Klikk.no 🇳🇴
Det norske forbrugersite klikk.no foretager hundredvis af forbrugertests hvert år, hvor de kommer vidt omkring – lige fra bolig og bil til mode, helse, teknik m.m. I denne test er der testet Dyson V8 Absolute. Læs mere her. 


M3.se 🇸🇪
Svensk testsite som har hovedfokus på at afprøve og vurdere de nyeste teknik-produkter. Her drejer det sig om en test af Dyson 360 Eye. Læs mere her.


Stuff.tv 🇬🇧
Onlineversion af det britiske mandemagasin Stuff, som skriver bredt om teknologi og digitale trends. Magasinet bringer også udførlige anmeldelser og tests af forbrugerprodukter inden for det teknologiske område. Her er der tale om en test af Dyson 360 Eye. Læs mere her. 


Techcrunch.com 🇺🇸
Førende teknologi-medie adresseret hovedsageligt mod nystartede firmaer men også med fokus på anmeldelser af nye teknologiske produkter samt at producere nyheder om teknologiindustrien. Her er der tale om en test af to forskellige Dyson-støvsugere. Læs mere her.


Techgearlab.com 🇺🇸
Internationalt site der bringer anmeldelser af de nyeste forbrugerprodukter inden for teknologi og elektronik. Alle produkter gennemtestes og bedømmes med point. Her er der tale om en test af to forskellige Dyson-støvsugere. Læs mere her. 


Techradar.com 🇬🇧
Internationalt teknologi-site der både bringer de seneste nyheder fra teknologiens verden og skriver bredt om computere, hjemme-underholdnings-systemer, gadgets med mere. Her er der tale om en test af to forskellige Dyson-støvsugere. Læs mere her.

Techradar.com har yderligere testet støvsugeren Dyson V10, som de har givet 4,5 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele testen her.


Tek.no 🇳🇴
Norges største onlinesite for forbrugerteknologi med mere end 300.000 læsere om ugen. Her findes både nyheder, artikler, guide og tests. Her er der tale om en test af 13 forskellige støvsugere. Læs mere her. 


Testberichte.de 🇩🇪
Dette tyske site samler forskellige test og forbrugeranmeldelser og analyserer dem. Herefter dannes sitets egen faglige mening, og en samlet score gives. Her er der tale om en test af Dyson V6 AnimalPro. Læs mere her.


The Guardian 🇬🇧
En af de største britiske aviser. Blev grundlagt i 1821 og udkommer hver dag fra mandag til lørdag. Avisen beskæftiger sig med alt fra nyhedsstof og sport til business. Avisen inkluderer også stof om forbrugerliv fra tid til anden, og her har avisen testet Dyson V8 Absolute og Dyson 360 Eye. Læs mere her.


The Independent 🇬🇧 
Avisen er en af de største og mest omfangsrige, britiske aviser. Der skrives om nyhedsstof, sport, politik og udland m.m., men forbrugerstof har også en plads i avisen. I denne test har avisen testet Dyson 360 Eye. Læs mere her.


The Mirror 🇬🇧
Førende britisk tabloidavis, som er grundlagt i 1903. Avisen udkommer stadig dagligt og beskæftiger sig med de seneste nyheder inden for ind- og udland, sport, underholdning med mere. Avisen har også et stort online site, hvor forbrugerliv har en stor plads. Her er der tale om en test af Dyson V8 Absolute. Læs mere her. 


Theverge.com 🇺🇸
Amerikansk teknologinyheds-site som styres af Vox Media. Theverge.com dækker en bred palet af teknologi, videnskab, kunst og kultur og giver forbrugerne et så godt overblik over den højteknologiske verden som muligt. Her er der tale om en test af Dyson 360 Eye. Læs mere her. 


Toptenreviews.com 🇺🇸
Amerikansk forbrugersite hvis hovedmission er at hjælpe forbrugerne til at investere i de bedste produkter på markedet inden for hovedsagelig teknologiens- og elektronikkens verden. Derfor har sitet eget laboratorium, hvor der både forskes, undersøges og testes. Her er der tale om en test af Dyson Cinetic Big Ball AnimalPro. Læs mere her.


Trustedreviews.com 🇬🇧
Sitet bringer daglige og detaljerede ekspertvurderinger af elektroniske forbrugerprodukter samt yderligere analyser. Her er der blevet testet tre forskellige Dyson-støvsugere. Læs mere her.

Trustedreviews.com har ligeledes testet Dyson V10, der er endt med at få 5 ud af 5 stjerner. Du kan læse hele testen her.


T3.com 🇬🇧
Gadget-sitet T3.com skriver løbende om forskellige gadgets, nyheder og anmeldelser. T3.com har her testet tre forskellige Dyson-støvsugere. Læs mere her.


Which? 🇬🇧
Englands største forbrugermagasin med knap 700.000 magasinabonnenter. Which? er til for forbrugerne, og målet er at gøre en forskel for forbrugerene. Which? tester løbende forskellige husholdningsprodukter, og her er der tale om flere tests af fire forskellige Dyson-støvsugere. Læs mere her, men fuld adgang til testene kræver dog abonnement.

{{ reviewsOverall }} / 5   (1 Vurdering)
Vurdering
Anmeldelser Indsend anmeldelse
Order by:

Her kan du skrive en kommentar til artiklen

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Indsend anmeldelse