Dyson Støvsuger Test 2019 – Find de bedste Dyson støvsugere ifølge eksperterne

0

I denne artikel ser vi nærmere på en række støvsugere fra britiske Dyson. Vi gennemgår eksterne testkilder fra forskellige testmagasiner, aviser og magasiner. Du finder alle testresultaterne samlet her på siden, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over hvordan de forskellige Dyson støvsugere klarer sig i tests.

For at kunne give forbrugeren det bedst mulige overblik har vi analyseret en lang række forskellige eksperttest, hvor eksperter har afprøvet og vurderet de forskellige støvsugere.

Ønsker du at læse mere, bringer vi en liste over links til de undersøgelser, vi henviser til, nederst i artiklen.

Denne Dyson støvsuger test indeholder:

🔸 Overblik og gennemgang af Dyson Cinetic Big Ball AnimalPro
🔸 Gennemgang af andre Dyson Cinetic Big Ball-modeller
🔸 Alternativer til Dyson Cinetic Big Ball-serien fra Dyson V8 og V6 samt et par andre Dyson modeller
🔸 Information om Dyson
🔸 Gennemgang af diverse tests, som vi har undersøgt og analyseret

Bemærk venligst, Forbrugsguiden tester ikke selv produkter, men samler derimod resultaterne af uvildige tests, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.


Dyson Cinetic Big Ball AnimalPro

✅ ”Very good” hos britiske Which.co.uk
✅ 4,5 stjerner ud af 5 hos Trustedreviews.com
✅ Anbefalet hos amerikanske Techcrunch.com
✅ 9,43 point ud af 10 hos Toptenreviews.com
✅ 4 stjerner ud af 5 hos Techgearlab.com
✅ 5 stjerner ud af 5 hos T3.com

Dyson Cinetic Big Ball Animal Pro

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Modellen Dyson Cinetic Big Ball AnimalPro er en af modellerne i Dyson Big Ball-serien. Serien er kendetegnende ved den unikke Ball-teknologi, der sikrer et lavt tyngdepunkt og mere stabilitet og fleksibilitet med den bevægelige kugle i leddet. Dyson Cinetic Big Ball AnimalPro er specielkonstrueret til hjem med kæledyr og er blevet testet af en lang række eksperter. Det tæller blandt andet eksperterne fra trustedreviews.com, Gizmodo.co.uk og Techradar.com, og der er bred enighed om, at Dyson Cinetic Big Ball AnimalPro er en utrolig god støvsuger med både en stærk sugeevne, gode mundstykker og en høj brugervenlighed.

Dyson Cinetic cyklon-teknologi

Det første, man lægger mærke til ved Dyson Cinetic Big Ball AnimalPro, er dens noget futuristiske udseende med en lille rund motor med påsat stang og rør, som munder ud i mundstykket. Det er meget let at samle modellen, og på omkring ti minutter er den klar til brug. Modellens styrke sidder først og fremmest i Dyson Cinetic-teknologien, hvor cykloner arbejder sammen om at opsamle støvet, og dette system sørger både for at mest muligt støv opsamles, og at det ikke slippes ud igen.

Specialmundstykker øger funktionaliteten

Dyson Cinetic Big Ball AnimalPro mundstykkeEksperterne er imponerede over Dyson Cinetic Big Ball AnimalPros støvsugerevner. Motoren har en meget stærk sugekraft på 250 AW, og luftstrømningen er høj og kraftfuld. Det er dog især mundstykkerne, der imponerer. Der medfølger Turbine Head og Musclehead til henholdsvis tæpper og hårde gulve, men de kan begge bruges på begge typer af underlag.

Musclehead er skabt til hårde gulve og har et bredt hoved med et højt antal af små sugesektioner, som sørger for fuld bevægelsesfrihed. På grund af Ball-teknologien er det muligt stort set at gøre rent helt ned langs gulvet og under meget lave møbler, og der findes en hæve-/sænke-funktion for mundstykket, som styres med foden.

Der suges meget kraftigt, og stort set intet støv ligger tilbage. Den samme effektivitet gælder for Turbine Head på tæpper. Mundstykket har en række af stive nylonbørster, som er specialfremstillet til at fjerne små partikler fra gulvtæppet, og en række af bløde karbon-børster fjerner det allerfineste støv.

Tangle-Free Turbine tool til dyrehår

Dyson Cinetic Big Ball AnimalPro har fået sit navn, fordi modellen er ideel til husstande, der har kæledyr med pels. Eksperterne bemærker, at Turbine Head-mundstykket faktisk klarer sig rigtig godt, når det kommer til at fjerne dyrehår ved at fjerne langt de fleste hår med kun få støvsugninger. Hvis man vil gå virkelig grundigt til værks, medfølger der et mundstykke, der er specialfremstillet til at fjerne dyrehår kaldet Tangle-Free Turbine tool.

Dette mundstykke er meget lille og vil være besværligt at bruge på store stykker tæpper, men til gengæld er det skræddersyet til mindre områder som måtter, mindre tæpper, senge, hundekurv og møbler. På under ti sekunder suger mundstykket hårene op, og meget få hår efterlades tilbage. Derfor vil Dyson Cinetic Big Ball AnimalPro også være et godt valg i husstande, hvor der er allergikere. 

Fleksibel i brug

toem Dyson Cinetic Big Ball Animal ProDyson Cinetic Big Ball AnimalPro er poseløs, men kommer med ledning. Støvet opsamles i en støvbeholder, der har en imponerende kapacitet på 1,6 liter. Det betyder, at man kan rengøre store dele af huset, før beholderen skal tømmes.

Desuden sørger de kraftfulde cykloner for, at støvet presses godt og grundigt sammen til kompakte størrelser, som er lette at hælde ud af beholderen. Tryk blot på en enkelt knap og skub støvet op – helt uden at røre ved det. Ledningen på Dyson Cinetic Big Ball AnimalPro er 6,5 meter lang, hvilket ikke er den længste ledning på markedet.

Til gengæld har modellen et fleksibelt håndtag og støvsugerrør, der kan forlænges, så man kan stadig komme langt omkring med modellen. Håndtaget kan drejes i tre retninger, og det giver en 360 graders bevægelsesfrihed, som giver bedre kontrol.

Modellen vejer lige over seks kilo, så den er ikke let at løfte rundt på, men til gengæld sørger Ball-teknologien for, at leddene kører på en kugle, således at det er let at dreje mundstykkerne rundt hver vej. Ball-teknologien sørger også for en øget stabilitet, og det er let at komme uden om forhindringer som møbler og rundt i hjørner. Taber man ved et uheld støvsugeren, eller skal man lægge den fra sig, så retter den sig op af sig selv igen, hvilket sparer ryg og muskler.

Uden filter

Dyson Cinetic Big Ball AnimalPro motor

Dyson Cinetic-teknologien anvender små fleksible dyser for enden af cyklonerne, som stopper selv små støvpartikler fra at komme tilbage ud i rummet. Dermed er der ingen filtre til at blokere, men Dyson Cinetic Big Ball AnimalPro er netop skabt til at være filter-løs.

Det sikrer for det første, at tilstoppede filtre aldrig begynder at skabe et dårligere indeklima, og så behøver man heller ikke selv stå at vaske og skrubbe filtrene. Adskillelsen af støv i Dyson Cinetic Big Ball AnimalPro er nemlig så effektiv, at filtre slet ikke behøves.

Det lyder måske en kende for godt til at være sandt, men eksperternes tests viser, at teknikken virker rigtig godt, og Dyson Cinetic Big Ball AnimalPros støvemission får en flot A-bedømmelse på energimærket.

Meget tilbehør

Udover specialmundstykker til hårde gulve, tæpper og dyrehår medfølger der også mundstykker til sprækker og møbler samt en støvbørste, som alle kan sættes fast på håndtaget eller røret, imens man støvsuger. Det tillader let adgang til disse værktøjer og gør rengøringen hurtigere og mere effektiv. Eksperterne har afprøvet alle de ekstra stykker tilbehør og konkluderer, at de hver især er fremragende til deres formål.

Efter endt test konkluderer eksperterne, at Dyson Cinetic Big Ball AnimalPro er en særdeles god og effektiv støvsuger med kun små ulemper. Den ene er den forholdsvist korte ledning, og den anden er prisen, som ligger højt på prisskalaen. 

Udvalgte fordele ved Dyson Cinetic Big Ball AnimalPro:
🌪️ 
Med Dyson Cinetic-teknologi
🌪️ Turbine Head-mundstykke til gulvtæpper
🌪️ Musclehead-mundstykke til hårde gulve
🌪️ Tangle-Free Turbine tool specialfremstillet mundstykke til dyrehår
🌪️ Ball-teknologi sørger for øget fleksibilitet
🌪️ Model uden filter
🌪️ Ekstra mundstykker til sprækker og møbler samt en støvbørste medfølger

Nedenfor kan du se hvordan Dyson Cinetic Big Ball AnimalPro fungerer:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=_-qFPOQyE98

Nedenfor kan du se, hvordan støvbeholderen på Dyson Cinetic Big Ball AnimalPro tømmes:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=qgaR4h1XcDo

Øvrige Dyson Cinetic Big Ball-modeller

I det ovenstående er vi gået i dybden med modellen Dyson Cinetic Big Ball AnimalPro. I dette afsnit vil vi kort gennemgå fire andre Dyson Big Ball-modeller, som hver er lidt forskellige fra Dyson Cinetic Big Ball AnimalPro.

Dyson Big Ball Allergy

Dyson Big Ball AllergyDyson Big Ball Allergy er ligeledes en model i Dyson Big Ball-serien med samme Ball-teknologi men med hovedfokus på at være allergi-venlig. Modellens styrke er rengøringen på hårde gulve, og den kan godt larme lidt i brug.

Støvet bliver opsamlet i en beholder, der kan indeholde meget støv (1,8 liter). For at gøre indeklimaet mest muligt allergivenligt er tømningen ekstra hygiejnisk, således at støvet ikke slipper ud igen, og det samme gælder for-filteret, som er vaskbart.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
2.689,00 Kr. 0,00 Kr. 2.689,00 Kr. Læs mere
2.689,00 Kr. 0,00 Kr. 2.689,00 Kr. Læs mere

 

Dyson Cinetic Big Ball

dyson-cinetic-big-ballDyson Cinetic Big Ball får lidt lavere karakterer end Dyson Cinetic Big Ball AnimalPro, når det gælder rengøringsevner på gulv og tæppe, men til gengæld har modellen en lang arbejdsradius på over ti meter, og der findes teleskopudtræk på røret.

Håndtaget er yderligere udstyret med Ny Flexi, som gør støvsugningen lettere. Der medfølger også et specialmundstykke til hårde gulve men ikke til dyrehår som Dyson Cinetic AnimalPro. Modellen har også Ball-teknologi. 

 

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
2.629,00 Kr. 0,00 Kr. 2.629,00 Kr. Læs mere

 

Dyson Big Ball Multifloor Pro

Dyson Big Ball Multifloor ProDyson Big Ball Multifloor Pro er designet til både at kunne gøre hårde gulve og gulvtæpper rene. Motoren er på 800 watt og sørger dermed for en god sugestyrke, og energiniveauet er lavt, da Dyson Big Ball Multifloor Pro er at finde i energiklasse A.

Dyson Big Ball Multifloor Pro har en stor støvbeholder på 1,8 liter, og 2 Tier Radial Cyclones-teknologien sørger for at opfange selv meget små partikler. Modellen har også den unikke Ball-teknologi.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
2.524,00 Kr. 0,00 Kr. 2.524,00 Kr. Læs mere
2.524,00 Kr. 0,00 Kr. 2.524,00 Kr. Læs mere

 

Dyson Cinetic Big Ball AnimalPro 2

Dyson Cinetic Big Ball AnimalPro 2Dyson Cinetic Big Ball AnimalPro 2 er en opfølger til modellen Dyson Cinetic Big Ball AnimalPro, som vi gik i detaljer med øverst i denne artikel. Modellen adskiller sig fra den tidligere model ved at være mere energivenlig i energiklasse A, men til gengæld er dens sugeevner ikke lige så kraftige som forgængerens.

Modellen er også poseløs men kan kun indeholde 0,8 liter støv i beholderen, og endelig har denne model også et specialmundtykke til rengøring af dyrehår.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
3.319,00 Kr. 0,00 Kr. 3.319,00 Kr. Læs mere
3.490,00 Kr. 0,00 Kr. 3.490,00 Kr. Læs mere
3.590,00 Kr. 0,00 Kr. 3.590,00 Kr. Læs mere
3.590,00 Kr. 0,00 Kr. 3.590,00 Kr. Læs mere
3.595,00 Kr. 0,00 Kr. 3.595,00 Kr. Læs mere
3.924,00 Kr. 0,00 Kr. 3.924,00 Kr. Læs mere
5.399,00 Kr. 0,00 Kr. 5.399,00 Kr. Læs mere

 

Dyson V-serien

I det følgende ser vi nærmere på en række støvsugere fra to andre serier fra Dyson. Her er tale om Dyson V8 og Dyson V6.


Dyson V8 Absolute

✅ 5 stjerner ud af 5 hos T3.com
✅ 5 stjerner ud af 5 hos Trustedreviews.com
✅ 5 stjerner ud af 5 hos Theguardian.com
✅ 5 stjerner ud af 5 hos Expertreviews.co.uk
✅ 5 stjerner hos norske Klikk.no
✅ Topscorer hos Tek.no
✅ ”Bedste køb” hos britiske Which.co.uk
✅ ”Støvsugerens Rolls Royce” hos Gizmodo.co.uk
✅ 4,7 stjerner ud af 5 hos Johnlewis.com – baseret på 1332 anmeldelser
✅ 96 point ud af 100 hos Goodhousekeeping.co.uk
✅ 5 stjerner ud af 5 hos britiske Mirror.co.uk
✅ 5 stjerner ud af 5 hos Techgearlab.com
✅ 3 stjerner ud af 5 hos Digitaltrends.com

Dyson V8 Absolute

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
2.649,00 Kr. 0,00 Kr. 2.649,00 Kr. Læs mere
2.799,00 Kr. 0,00 Kr. 2.799,00 Kr. Læs mere
2.890,00 Kr. 0,00 Kr. 2.890,00 Kr. Læs mere
2.890,00 Kr. 0,00 Kr. 2.890,00 Kr. Læs mere
2.890,00 Kr. 0,00 Kr. 2.890,00 Kr. Læs mere
3.455,00 Kr. 0,00 Kr. 3.455,00 Kr. Læs mere
3.584,00 Kr. 0,00 Kr. 3.584,00 Kr. Læs mere

 

Dyson V8 Absolute er en del af Dysons nye og mere kraftfulde V8-serie, og denne model har været testet af en række eksperter fra blandt andet trustedreviews.com, expertreviews.co.uk samt avisen The Guardian. Der hersker bred enighed blandt eksperterne om, at Dyson V8 Absolute er en virkelig god støvsuger, og derfor får modellen absolutte topkarakterer.

Lang batterilevetid

Eftersom Dyson V8 Absolute som nævnt er mere kraftfuld end tidligere modeller, bliver støvsugningen lettere for forbrugeren, og eksperterne kalder ligefrem modellen for en ”evolution” blandt støvsugere – ikke mindst fordi Dyson V8 Absolute både er poseløs og ledningsløs (derfor kører Dyson V8 Absolute på batteri).

Måden at suge støv og skidt op på fungerer ved, at man selv skal holde aftrækkeren nede, når der skal suges – denne metode forlænger batterilevetiden, idet støvsugeren så kun skal bruge kræfter, når der foretages opsugning. Eksperterne bemærker også særligt, at batterilevetiden på Dyson V8 Absolute er markant forbedret i forhold til andre gode modeller, da Dyson V8 Absolute kan støvsuge i 40 minutter på én opladning (hvis man bruger den almindelige sugestyrke og ikke Max-sugestyrken).

Mange mundstykker

Med en vægt på kun 2,61 kilo er Dyson V8 Absolute en meget let model, og den er nem at håndtere og løfte op og fjerne støv fra øvre overflader – også lofter. Fleksibilitet er et af Dyson V8 Absolutes karakteristika, for takket være leddene ved mundstykkerne kan støvsugeren komme rundt over det hele og også nå ind under sofaen, i hjørner og mod kanter og vægge.

Dyson V8 Absolute kommer med mange forskellige mundstykker for at gøre sugeevnen så god som mulig, og hvert mundstykke er specialfremstillet til et specifikt formål– det gælder Soft Roller til hårde gulve, Direct Drive til tæpper, Mini Motorised-mundstykke til trapper og møbler og Combination Tool-mundstykket til finstøv. Eksperterne noterer herudover, at rengøringen med disse mundstykker samt den fleksible udformning foregår let og ubesværet, og sugeevnen er rigtig god.

Støjsvag model

Dyson V8 haandstoevsugerEksperterne bemærker tillige, at selv om Dyson V8 Absolute har en kraftfuld motor, så er modellen så støjfri, at den knap bemærkes, når den er i brug.

Eftersom Dyson V8 Absolute er poseløs, opsamles støvet i en beholder, der kan rumme 0,54 liter støv, og med ny teknologi er det meget lettere at få tømt beholderen – det er noget eksperterne især noterer sig på den positive side, da andre poseløse modeller ofte har problemer her.

Ydermere er Dyson V8 Absolute en to-i-en-støvsuger, idet den traditionelle støvsuger kan konverteres til en håndstøvsuger, og modellen er udstyret med både HEPA-filter og et vaskbart forfilter. Dette sikrer den mest miljørigtige støvsugning muligt, hvilket værner mod allergier.

Udvalgte fordele ved Dyson V8 Absolute:
🌪️ 
Batterilevetid op til 40 minutter
🌪️ Lav vægt på kun 2,61 kilo
🌪️ Flere mundstykker inklusiv Soft Roller-mundstykke til hårde gulve og Direct Drive-mundstykke til tæpper
🌪️ Inklusiv håndstøvsuger
🌪️ Med både HEPA-filter og vaskbart forfilter

Nedenfor kan du se en kort præsentation af Dyson V8 Absolute og dens funktioner:

https://www.youtube.com/watch?v=tof1cmX6RqU

Dyson V6 AnimalPro

✅ Bedste køb hos britiske Which.co.uk
✅ 4,6 stjerner ud af 5 hos Johnlewis.com – baseret på 2323 anmeldelser
✅ 98 ud af 100 point hos Goodhousekeeping.co.uk
✅ 4 stjerner ud af 5 hos Digitaltrends.com
✅ 10 stjerner ud af 10 hos norske Dinside.no
✅ Topscorer hos tyske Testberichte.de
✅ 5 stjerner ud af 5 hos britiske Expertreviews.co.uk

Dyson V6 Animal Pro

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
2.474,00 Kr. 0,00 Kr. 2.474,00 Kr. Læs mere
2.474,00 Kr. 0,00 Kr. 2.474,00 Kr. Læs mere

 

Dyson V6 AnimalPro er blevet testet af mange forskellige eksperter fra blandt andet johnlewis.com og testberichte.de, og der er meget bred enighed om, at Dyson V6 AnimalPro er en virkelig god støvsuger, som både er effektiv, har gode mundstykker og er let at håndtere.

Unikt cyklon-system

Dyson V6 er lillebror til Dyson V8-serien, og de to serier minder meget om hinanden. Dyson V6 AnimalPro har et meget unikt suge-system, der gør, at det bliver meget lettere at suge støv og snavs op. Rengøringssystemet fungerer nemlig ved at være bygget op via den specielle 2 Tier Radial Cyclones-teknologi, der sørger for at øge luftcirkulationen via 15 forskellige cykloner, der er placeret i to lag og arbejder parallelt med hinanden.

Motoren er drevet af Dysons digitalt-kontrollerede V6-motor, og denne motor er så effektiv, at der ikke er brug for strøm og ledning – modellen er derfor ledningsløs. Derfor kører Dyson V6 AnimalPro på batteri, og dette batteri kan holde omkring tyve minutter på én opladning (hver opladning tager 3,5 timer).

Forskellige mundstykker

Selve rengøringen/sugningen på Dyson V6 AnimalPro fungerer ved, at man trykker ned på aftrækkeren, når der skal suges. Så suger Dyson V6 AnimalPro på normal-niveauet, og har man brug for ekstra sugestyrke, så kan man vælge Max, som suger med al motorens kraft – og det svarer til en tredobling af den normale sugestyrke (læg mærke til at batterilevetiden forkortes markant, når man bruger Max).

For at styrke alsidigheden er Dyson V6 AnimalPro udstyret med flere forskellige mundstykker. Dyson V6 AnimalPro er skabt til både at kunne fjerne støv og skidt fra gulvtæpper og hårde gulve, og til dette formål medfølger et bredt motoriseret mundstykke. Eftersom modellens navn inkluderer ordet ”animal” (dyr), medfølger der naturligvis også et særligt mundstykke, som er specialdesignet til at håndtere dyrehår samt et fugemundstykke, som er designet til at fjerne støv og skidt i sprækker og hjørner.

To-i-en model

Dyson V6 AnimalPro haandstoevsugerUdover den almindelige støvsuger kan Dyson V6 AnimalPro også anvendes som håndstøvsuger, og derfor benævnes Dyson V6 AnimalPro en to-i-en-støvsuger.

Med få bevægelser kan man let og hurtigt konvertere modellen til en håndholdt model, som især er fordelagtig, når der skal gøres rent svært tilgængelige steder, eller man ønsker en hurtig rengøring på et mindre område.

Med en vægt på kun 2,1 kilo er Dyson V6 AnimalPro ydermere let i brug, så det er let at løfte modellen op og gøre rent på øvre overflader og lofter. Easy-grip håndtaget er ergonomisk designet for et bedst muligt greb, og modellen er poseløs, hvilket betyder, at støvet opsamles i en beholder på 0,4 liter i stedet – så slipper man for besværet med en fyldt pose, der både forringer sugestyrken, og som skal skiftes.

Udvalgte fordele ved Dyson V6 AnimalPro:
🌪️ 
2 Tier Radial Cyclones-teknologi med 15 cykloner
🌪️ To forskellige sugestyrker inklusiv den meget kraftfulde Max
🌪️ Skabt specifikt til hjem med kæledyr med specialmundstykke til dyrehår
🌪️ Ergonomisk design med Easy-grip håndtag og vægt på kun 2,1 kilo
🌪️ To-i-en model med mulighed for hurtig konvertering til håndstøvsuger

Nedenfor kan du se en kort præsentation af Dyson V6 AnimalPro:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=28&v=69S6N6TDC5w

Øvrige Dyson V6-modeller

Der findes mange forskellige støvsugermodeller i Dyson V6-serien. I det ovenstående er vi gået i dybden med modellen Dyson V6 AnimalPro, og i det følgende vil vi kort gennemgå fire andre Dyson V6-modeller, som hver er lidt forskellige fra Dyson V6 AnimalPro.

Dyson V6 AnimalPro+

Dyson V6 AnimalPro+Modellen Dyson V6 AnimalPro+ hedder stort set det samme som Dyson V6 AnimalPro, og det er fordi modellerne stort set er identiske og har kun små forskelle. Dyson V6 AnimalPro+ er en smule større end Dyson V6 AnimalPro og vejer dertil også lidt mere.

Motor og 2 Tier Radial Cyclones-teknologien er den samme, men der medfølger lidt mere tilbehør til Dyson V6 AnimalPro+, som tæller et finere mundstykke til dyrehår.

Batteri-opladningstiden på Dyson V6 AnimalPro+ er desuden lidt kortere end hos Dyson V6 AnimalPro, mens prisen er noget højere. Modellen er desuden udstyret med HEPA-filter.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
2.570,00 Kr. 0,00 Kr. 2.570,00 Kr. Læs mere
3.524,00 Kr. 0,00 Kr. 3.524,00 Kr. Læs mere
3.999,00 Kr. 0,00 Kr. 3.999,00 Kr. Læs mere

 

Dyson V6 Digital Slim

dyson digital slim v6Dyson V6 Digital Slim er ligeledes udstyret med samme stærke motor og 2 Tier Radial Cyclones-teknologi som Dyson V6 AnimalPro. Modellen er også lige så effektiv, når det kommer til støvsugning.

En af de eneste forskelle er, at Dyson V6 Digital Slim er en tyndere og mindre model med en lidt mindre højde. Det gør modellen lidt lettere at håndtere og arbejde med. Vægten er deslige på 2,1 kilo. Dyson V6 Digital Slim er ikke udstyret med HEPA-filter.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
2.787,00 Kr. 0,00 Kr. 2.787,00 Kr. Læs mere
2.787,00 Kr. 0,00 Kr. 2.787,00 Kr. Læs mere
2.899,00 Kr. 0,00 Kr. 2.899,00 Kr. Læs mere
2.899,00 Kr. 0,00 Kr. 2.899,00 Kr. Læs mere
2.899,00 Kr. 0,00 Kr. 2.899,00 Kr. Læs mere

 

Dyson V6 Fluffy+Dyson V6 Fluffy+

Dyson V6 Fluffy+ er specialdesignet til hårde gulve, så har man et hjem uden mange gulvtæpper, kan Dyson V6 Fluffy+ været et godt valg. Modellen er udstyret med et Soft Roller-mundstykke, som er designet specifikt til at støvsuge hårde gulve.

Soft Roller-mundstykket fjerner let større partikler af støv og snavs samtidig, og herefter sker en filtrering af hele apparatet, som indfanger alt støvet og mulige kilder til allergier, hvorefter luften returneres ud i rummet meget renere end før.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
2.787,00 Kr. 0,00 Kr. 2.787,00 Kr. Læs mere
2.787,00 Kr. 0,00 Kr. 2.787,00 Kr. Læs mere
2.899,00 Kr. 0,00 Kr. 2.899,00 Kr. Læs mere
2.899,00 Kr. 0,00 Kr. 2.899,00 Kr. Læs mere
2.899,00 Kr. 0,00 Kr. 2.899,00 Kr. Læs mere

 

Dyson V6 Car + Boat Pro

Dyson-V6-Car+BoatDyson V6 Car + Boat Pro ser lidt anderledes ud end de øvrige modeller. Dyson V6 Car + Boat er specialfremstillet til at rengøre bil og båd, og derfor er den mere smidig end de øvrige modeller.

Dyson V6 Car + Boat Pro er designet til at komme rundt i alle hjørner og kroge og ned i bilsæder med et special-mundstykke, og derfor er modellen yderst fleksibel.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
2.324,00 Kr. 0,00 Kr. 2.324,00 Kr. Læs mere
2.324,00 Kr. 0,00 Kr. 2.324,00 Kr. Læs mere

 

Andre Dyson-modeller

I denne artikel har vi nu gennemgået flere Dyson-støvsugere med hovedfokus på Dyson Cinetic Big Ball AnimalPro, som har fået topkarakterer af eksperter igennem forskellige tests.

Udover denne støvsuger har vi endvidere fokuseret på modeller fra Dyson V8 og Dyson V6-serien, og i dette afsnit ser vi nærmere på fire andre Dyson-støvsugere, der ikke hører til hverken Cinetic Big Ball-, V6- eller V8-serien.


Dyson DC37C Parquet

✅ Bedømmelsen ”god” hos forbrugerrådet Tænk

Dyson DC37C Parquet

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
2.689,00 Kr. 0,00 Kr. 2.689,00 Kr. Læs mere
2.689,00 Kr. 0,00 Kr. 2.689,00 Kr. Læs mere

 

Dyson DC37C Parquet ligner først lidt en lille robot, og det er den sådan set også. Udseendet er en smagssag, men eksperterne fra forbrugerrådet Tænk har testet modellens evner, og de konkluderer, at Dyson DC37C Parquet er en god støvsuger. Dyson DC37C Parquet er særligt velegnet til den forbruger, der går op i miljø og allergi, og som har mange hårde gulve i hjemmet.

God til parketgulve

En af de helt store styrker ved Dyson DC37C Parquet er modellens sugeevner på hårde gulve som parketgulve, hvor modellen er rigtig god til at fjerne støv og snavs. Det skyldes ikke mindst specialmundstykket til netop parket, og det leddelte mundstykke sørger for en større fleksibilitet, som sikrer et bedre optag af støv og snavs.

Herudover har modellen en stærk motor på 840 watt, som sikrer en rigtig høj sugestyrke. Modellen er også udmærket på gulvtæpper, men de hårde gulve er Dyson DC37C Parquets spidskompetence. Udover parketmundstykket medfølger mundstykker til møbler og et fugemundstykke.

Energiklasse A

Er man en miljøbevidst forbruger, så vil Dyson DC37C Parquet være et godt valg, idet denne model er at finde i energiklasse A, hvor der er skruet så meget ned for energiniveauet som muligt. Energiklasse A er nemlig inden for støvsugere den bedste energiklasse. Det betyder, at der både spares på miljøet og elregningen. Modellen kører derfor på almindelig strøm fra stikkontakten og er dermed ikke ledningsløs, men ledningen er så lang, at arbejdsradiussen er på ti meter.

Poseløs model

Dyson DC37C Parquet ball teknologiDyson DC37C Parquet er måske ikke ledningsløs, men til gengæld er den poseløs. Det betyder, at støvet og snavset i stedet opsamles i en aftagelig beholder, der kan rumme hele to liter. Det betyder blandt andet en større effektivitet, når man støvsuger, idet en fyldt pose ikke vil slække på sugeevnerne.

Der er desuden taget højde for forbrugerens komfort med Dyson DC37C Parquet, for der medfølger et teleskoprør, som gør, at man kan justere længden, og derved slipper man for rygproblemer.

Også indeklimaet er der taget højde for, idet Dyson DC37C Parquet er udstyret med HEPA-filter, som også er vaskbart. HEPA-filteret er i klassen H13, som er en af de bedste klasser og sikrer, at luften, der sendes ud, er renere end den, der tages ind, samt at allergener opfanges af filteret.

Dyson DC37C Parquet vejer 7,5 kilo.

Udvalgte fordele ved Dyson DC37C Parquet:
🌪️ 
Spidskompetence inden for hårde gulve
🌪️ Motor på 840 watt
🌪️ Energiklasse A
🌪️ Poseløs model med støvbeholder på to liter
🌪️ Justerbart teleskoprør


Dyson DC33c Pro

✅ 4,5 stjerner ud af 5 hos Amazon.co.uk – baseret på 105 anmeldelser
✅ ”Sehr gut” hos tyske Expertentesten.de

Dyson DC33c Pro

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
2.799,00 Kr. 0,00 Kr. 2.799,00 Kr. Læs mere

 

Dyson DC33c Pro er både blevet testet af eksperter på den tyske testsite expertentesten.de samt af forbrugerne på amazon.co.uk. Det viser sig, at både eksperter og forbrugere er imponerede over modellen, og den får fine kommentarer med på vejen. Især fremhæves modellens sugeevner og fleksibilitet.

God til alle overflader

Dyson DC33c Pro er blevet testet på både hårde gulve og på gulvtæpper. Ofte kan gulvtæpper drille, men eksperterne konkluderer, at Dyson DC33c Pro har en rigtig god sugeevne på alle underlag, og det sikrer en meget høj grad af renhed på alle underlag.

Dog noterer eksperterne, at Dyson DC33c Pro ikke er velegnet til husstande med kæledyr. Dyson DC33c Pro har en stærk motor på 750 watt, som sikrer en høj sugeevne, og kombineret med de medfølgende mundstykker bliver rengøringen optimal. Her er både tale om medfølgende mundstykke til gulv, tæppe og møbler.

Unik teknologi

Dyson DC33c Pro er udstyret med Dyson Ball teknologi, som både sørger for øget fleksibilitet, stabilitet og lavt tyngdepunkt, og at modellen dermed kan dreje rundt alle steder og ubesværet følge med, hvor forbrugeren bevæger sig med den smarte kugle-teknologi.

Modellen har også teleskoprør, som yderligere øger forbrugerens komfort. Dyson DC33c Pro er også udstyret med Radial Root Cyclone-teknologien, der har forbedrede indre luftkanaler, som gør, at mere støv kan optages. Flere partikler opfanges af de indre cykloner med en bedre gennemstrømningseffektivitet, som også reducerer turbulens og bevarer lufttrykket.

Poseløs og energivenlig model

Dyson DC33c Pro stoevbeholderDyson DC33c Pro er ydermere en poseløs model med en støvbeholder med en kapacitet på to liter, og med et enkelt tryk på en knap kan beholderen tømmes. Beholderen er gennemsigtig, og derfor kan man selv følge med i, hvornår beholderen er fuld.

Dyson DC33c Pro er desuden at finde i energiklasse A, som sikrer et lavt energiforbrug, og der er også taget hensyn til miljøet indenfor i huset med gode filtre, som sikrer husstandens beboere mod allergi.

Udvalgte fordele ved Dyson DC33c Pro:
🌪️ 
God til alle underlag med stærk sugeevne
🌪️ Dyson Ball-teknologi sikrer stabilitet og fleksibilitet
🌪️ Radial Root Cyclone-teknologi sikrer optimal sugeevne
🌪️ Poseløs model med støvbeholder på to liter
🌪️ Energiklasse A


Dyson 360 Eye

✅ 4,5 stjerner ud af 5 hos Trustedreviews.com
✅ 4 stjerner ud af 5 hos Techradar.com
✅ 3,5 stjerner ud af 5 hos T3.com
✅ 5 stjerner ud af 5 hos Theguardian.com
✅ ”Bedste robotstøvsuger vi har prøvet” hos Techcrunch.com
✅ 6 stjerner ud af 10 hos M3.se
✅ ”Best buy” hos britiske Which.co.uk  
✅ ”Bedste robotstøvsuger på markedet” hos Theverge.com
✅ 81,8 point uf af 100 hos tyske Chip.de
✅ 5 stjerner ud af 5 hos Stuff.tv
✅ ”Best buy” hos britiske Independent.co.uk

Dyson 360 Eye robotstoevsuger

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
6.439,00 Kr. 0,00 Kr. 6.439,00 Kr. Læs mere
6.990,00 Kr. 0,00 Kr. 6.990,00 Kr. Læs mere
7.090,00 Kr. 0,00 Kr. 7.090,00 Kr. Læs mere
7.090,00 Kr. 0,00 Kr. 7.090,00 Kr. Læs mere

 

Dyson 360 Eye er en robotstøvsuger, og denne model er blevet testet af rigtig mange eksperter, som alle sammen er meget imponerede over den lille robot. Robotstøvsugere har generelt et ry for at være mindre effektive end almindelige støvsugere og have tendens til at overse mange pletter og støde ind i alle møbler, men Dyson 360 Eye klarer alle disse tidligere anker rigtig godt.

360 graders navigation

Noget af det, som adskiller Dyson 360 Eye fra de øvrige robotstøvsugere på markedet, er dens navigationsudstyr. Eksperterne er meget imponerede over modellens 360-vinkel kamera, som gør, at modellen kan se hele vejen rundt, mens den kører.

Det hjælper den både med at lægge en rute for rengøringen men også med at undgå forhindringer som møbler og trin. Eksperterne noterer i denne forbindelse, at Dyson 360 Eye støder ind i meget få ting, og det er hovedsagelig ting, der ligger under modellens synsfelt.

Rigtig god rengøringsevne

Dyson 360 Eye profilSelv om Dyson 360 Eye er en robotstøvsuger, er den stadig udstyret med Dysons unikke Radial Root Cyclone-teknologi og en digital V2-motor.

Eksperterne bemærker, at Dyson 360 Eye er rigtig god til at gøre rent og opsamle støv, og det gælder på alle typer underlag. Hertil kommer, at modellen kommer ind i alle hjørner og kanter, hvilket tidligere har været en af robotstøvsugernes svagheder.

Dyson 360 Eye har så god en sugeevne – især på de hårde gulve – at nogle eksperter mener, at Dyson 360 Eye er bedre end mange traditionelle støvsugere.

Udnytter batterilevetiden

Dyson 360 Eye er både poseløs og ledningsløs. Modellen er udstyret med en 0,33 liters støvbeholder, hvilket selvfølgelig er lavere end de traditionelle støvsugere, og med en batterilevetid på 45 minutter.

Eksperterne bemærker, at modellen udnytter de 45 minutter rigtig godt og effektivt – som en ekstra smart funktion returnerer modellen selv til sin opladningsstation, når batteriet er ved at slippe op. Herudover er det muligt at styre Dyson 360 Eye med den tilhørende Dyson Link app, og brugen af denne app fungerer let og overskueligt.

Udvalgte fordele ved Dyson 360 Eye:
🌪️ 
Effektiv robotstøvsuger med 360 graders navigation
🌪️ Unikt navigationssystem sikrer færrest mulige sammenstød med møbler
🌪️ Med Radial Root Cyclone-teknologi
🌪️ Poseløs model
🌪️ Batterilevetid på 45 minutter

Nedenfor kan du se en kort præsentation af Dyson 360 Eye:

https://www.youtube.com/watch?v=OadhuICDAjk

Dyson DC33 Stubborn

✅ 4,5 stjerner ud af 5 hos Amazon.co.uk – baseret på 105 anmeldelser

Dyson DC33 Stubborn

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Modellen Dyson DC33 Stubborn er en stor favorit blandt brugerne på amazon.co.uk, hvor den får 4,5 stjerner ud af 5. Populariteten stammer hovedsagelig fra modellens gode sugestyrke og håndterbarhed, hvor mange brugere er ovenud imponerede over, hvor godt modellen gør rent.

Opretstående støvsuger

Dyson DC33 Stubborn er en opretstående støvsuger, som er fordelagtig for den forbruger, der både har tæpper og hårde gulve i hjemmet. Som det allerførste er modellen utrolig let at samle, og det tager den almindelige forbruger under ti minutter at gøre modellen klar til brug.

Flere af forbrugerne kalder Dyson DC33 Stubborn for en åbenbaring og stor overraskelse, fordi modellen virkelig har en kraftig sugeevne – og det gælder både på tæpper og hårde gulve. Dyson DC33 Stubborns motor er da også på 1300 watt. Modellen har desuden et specialmundstykke til sprækker, hvilket gør rengøring selv svært tilgængelige steder mulig.

Let i brug

Dyson DC33 Stubborn kan se en smule uhåndterbar og klodset ud, men når den først sættes i brug, så imponerer den med sin smidighed og lette bevægelser. Modellen er udstyret med store hjul, som let tillader modellen at bevæge sig over mindre forhindringer, og grebet ligger godt i hånden og gør modellen behagelig at holde på.

Dyson DC33 Stubborn er poseløs men ikke ledningsløs. Det betyder, at modellen har en støvbeholder i stedet, og denne kan indeholde 2,3 liter støv, hvilket er rigtig meget. Der medfølger en lang ledning, hvilket gør arbejdsradiussen meget stor (omkring ti meter), og man behøver ikke skifte stikkontakt ofte.

Allergivenlig model

For at sikre et så godt indeklima som muligt er Dyson DC33 Stubborn udstyret med et vaskbart HEPA-filter. Dette filter er blandt markedets bedste og sikrer, at selv små støvpartikler bliver fanget og ikke kommer ud i rummet igen. Det er især vigtigt, hvis husstanden har allergikere. Ydermere er Dyson DC33 Stubborn en støjsvag støvsuger, og så er modellen en del mere prisvenlig end støvsugere i andre af Dysons serier.

Udvalgte fordele ved Dyson DC33 Stubborn:
🌪️ 
Opretstående støvsuger som er let at samle
🌪️ Kraftig sugeevne med motor på 1300 watt
🌪️ Udstyret med store hjul som øger fleksibilitet
🌪️ Arbejdsradius på ti meter
🌪️ Udstyret med HEPA-filter


Historien om Dyson
dyson logo

I 1979 kom den spæde start til støvsugermærket Dyson, da englænderen James Dyson blev irriteret over hans støvsugers forringede sugeevne. Derfor skilte han den ad og fandt ud af, at det var fordi posen var stoppet til med støv, og dermed blev sugeevnen forringet. Han besluttede sig herefter for at bygge en bedre støvsuger, og i 1983 blev James Dysons første poseløse støvsuger en realitet – efter over 5.000 prototyper.

Det var det højteknologiske Japan, der først fik øjnene op for Dysons poseløse støvsuger. Japanerne blev imponerede over støvsugeren, der havde fået navnet G-Force, og udover den forbedrede standard inden for støvsugere fik modellen i 1991 yderligere den anerkendte International Design Fair-pris. Prisen på G-Force var meget høj i starten – omkring 2.000 dollars pr. stk.

Med pengene fra salget af G-Force-modellen startede James Dyson sin egen virksomhed, og i 1993 åbnede han sit eget forskningscenter og fabrik i England. Her forsøgte James Dyson at overgå den forrige G-Force model ved at skabe en ny model, som var i stand til at opfange endnu flere støvpartikler. Denne model kaldte Dyson for DC01 (DC stod for Double Cyclone), og det revolutionerende ved denne model var, at sugestyrken aldrig blev forringet.

I dag forhandles Dyson-støvsugerne i over 65 lande på verdensplan, og over 1.000 ingeniører arbejder på hele tiden at forbedre støvsugeren. Nedenfor kan du høre grundlæggeren af Dyson, James Dyson, fortælle om historien Dyson-mærket.

https://www.youtube.com/watch?v=-iItuC1Pycc

Vi har anvendt disse kilder i Dyson støvsuger testen:testkilder

Chip.de 🇩🇪
Tysk onlinemagasin der hovedsagelig beskæftiger sig med teknologi, computere, telefoner og kommunikation. Magasinet både skriver om nyheder, artikler, informationer samt tester udvalgte produkter. Her er der tale om en test af Dyson 360 Eye. Læs mere her.


Det danske forbrugerråd Tænk 🇩🇰
Det danske forbrugerråd udfører grundige tests og sammenligninger af dagligdags- og forbrugerprodukter. Her er der tale om en test af 68 støvsugere i alle prisklasser og fra både kendte og mindre kendte mærker.

Du kan læse mere om testen her, men fuld adgang kræver dog abonnement. Det er også muligt at købe sig adgang til enkelte tests alene.


Digitaltrends.com 🇺🇸
Internationalt teknologi-site, der blandt andet tester forskellige elektroniske produkter. Her er der tale om en test af Dyson V6 og Dyson V8. Læs mere her.


Dinside.no 🇳🇴
Norsk forbrugersite, der skriver bredt om forbrugerstof. Hovedsagelig beskæftiger sitet sig med motor, data, mobil og bolig. Her har sitet testet en Dyson V6-støvsuger. Læs mere her.


Expertentesten.de 🇩🇪
Tysk testsite, som tester et væld af forskellige produkter, herunder produkter til husholdning og køkken. Her er der tale om en test af modellen Dyson DC33c Pro. Læs mere her.


Expertreviews.co.uk 🇬🇧
Dette britiske testsite udfører uafhængige tests af en bred vifte af elektroniske produkter til hjemmet. Det tæller blandt andet fjernsyn, computere, mobiltelefoner og kameraer men også tests af hvidevarer som vaskemaskiner. Her er der tale om en test af Dyson V6 og Dyson V8 Absolute, som sitet vurderer inden for sugeevner, batteri og brugervenlighed. Læs mere her.


Gizmodo.co.uk 🇬🇧
Britisk design-, teknologi og videnskabssite, der både skriver artikler om emnerne, men som også tester udvalgte nye produkter. Her er der tale om test af forskellige Dyson-støvsugere. Læs mere her.


Goodhousekeeping.co.uk 🇬🇧
Dette britiske site både tester og skriver om forskellige produkter, der har med hus og have at gøre. Der er ikke tale om en egentlig test af et stort antal produkter samtidig, men sitet har løbende testet et udvalg af støvsugere. Her får produkterne så karakterer på en skala op til 100 for at afgøre, hvor gode de er. Læs mere her.


Johnlewis.com 🇬🇧
Den britiske varehus-kæde John Lewis har her testet Dyson V6 AnimalPro og Dyson V8 Absolute og set nærmere på modellernes præstationer, teknik, styrke, batterilevetid og brugervenlighed. Læs mere her.


Klikk.no 🇳🇴
Det norske forbrugersite klikk.no foretager hundredvis af forbrugertests hvert år, hvor de kommer vidt omkring – lige fra bolig og bil til mode, helse, teknik m.m. I denne test er der testet Dyson V8 Absolute. Læs mere her. 


M3.se 🇸🇪
Svensk testsite som har hovedfokus på at afprøve og vurdere de nyeste teknik-produkter. Her drejer det sig om en test af Dyson 360 Eye. Læs mere her.


Stuff.tv 🇬🇧
Onlineversion af det britiske mandemagasin Stuff, som skriver bredt om teknologi og digitale trends. Magasinet bringer også udførlige anmeldelser og tests af forbrugerprodukter inden for det teknologiske område. Her er der tale om en test af Dyson 360 Eye. Læs mere her. 


Techcrunch.com 🇺🇸
Førende teknologi-medie adresseret hovedsageligt mod nystartede firmaer men også med fokus på anmeldelser af nye teknologiske produkter samt at producere nyheder om teknologiindustrien. Her er der tale om en test af to forskellige Dyson-støvsugere. Læs mere her.


Techgearlab.com 🇺🇸
Internationalt site der bringer anmeldelser af de nyeste forbrugerprodukter inden for teknologi og elektronik. Alle produkter gennemtestes og bedømmes med point. Her er der tale om en test af to forskellige Dyson-støvsugere. Læs mere her. 


Techradar.com 🇬🇧
Internationalt teknologi-site der både bringer de seneste nyheder fra teknologiens verden og skriver bredt om computere, hjemme-underholdnings-systemer, gadgets med mere. Her er der tale om en test af to forskellige Dyson-støvsugere. Læs mere her.


Tek.no 🇳🇴
Norges største onlinesite for forbrugerteknologi med mere end 300.000 læsere om ugen. Her findes både nyheder, artikler, guide og tests. Her er der tale om en test af 13 forskellige støvsugere. Læs mere her. 


Testberichte.de 🇩🇪
Dette tyske site samler forskellige test og forbrugeranmeldelser og analyserer dem. Herefter dannes sitets egen faglige mening, og en samlet score gives. Her er der tale om en test af Dyson V6 AnimalPro. Læs mere her.


The Guardian 🇬🇧
En af de største britiske aviser. Blev grundlagt i 1821 og udkommer hver dag fra mandag til lørdag. Avisen beskæftiger sig med alt fra nyhedsstof og sport til business. Avisen inkluderer også stof om forbrugerliv fra tid til anden, og her har avisen testet Dyson V8 Absolute og Dyson 360 Eye. Læs mere her.


The Independent 🇬🇧 
Avisen er en af de største og mest omfangsrige, britiske aviser. Der skrives om nyhedsstof, sport, politik og udland m.m., men forbrugerstof har også en plads i avisen. I denne test har avisen testet Dyson 360 Eye. Læs mere her.


The Mirror 🇬🇧
Førende britisk tabloidavis, som er grundlagt i 1903. Avisen udkommer stadig dagligt og beskæftiger sig med de seneste nyheder inden for ind- og udland, sport, underholdning med mere. Avisen har også et stort online site, hvor forbrugerliv har en stor plads. Her er der tale om en test af Dyson V8 Absolute. Læs mere her. 


Theverge.com 🇺🇸
Amerikansk teknologinyheds-site som styres af Vox Media. Theverge.com dækker en bred palet af teknologi, videnskab, kunst og kultur og giver forbrugerne et så godt overblik over den højteknologiske verden som muligt. Her er der tale om en test af Dyson 360 Eye. Læs mere her. 


Toptenreviews.com 🇺🇸
Amerikansk forbrugersite hvis hovedmission er at hjælpe forbrugerne til at investere i de bedste produkter på markedet inden for hovedsagelig teknologiens- og elektronikkens verden. Derfor har sitet eget laboratorium, hvor der både forskes, undersøges og testes. Her er der tale om en test af Dyson Cinetic Big Ball AnimalPro. Læs mere her.


Trustedreviews.com 🇬🇧
Sitet bringer daglige og detaljerede ekspertvurderinger af elektroniske forbrugerprodukter samt yderligere analyser. Her er der blevet testet tre forskellige Dyson-støvsugere. Læs mere her.


T3.com 🇬🇧
Gadget-sitet T3.com skriver løbende om forskellige gadgets, nyheder og anmeldelser. T3.com har her testet tre forskellige Dyson-støvsugere. Læs mere her.


Which? 🇬🇧
Englands største forbrugermagasin med knap 700.000 magasinabonnenter. Which? er til for forbrugerne, og målet er at gøre en forskel for forbrugerene. Which? tester løbende forskellige husholdningsprodukter, og her er der tale om flere tests af fire forskellige Dyson-støvsugere. Læs mere her, men fuld adgang til testene kræver dog abonnement.

{{ reviewsOverall }} / 5   (1 Vurdering)
Vurdering
Anmeldelser Indsend anmeldelse
Order by:

Her kan du skrive en kommentar til artiklen

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Indsend anmeldelse