Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af research..., men vi afgrænser os primært til produkter tilgængelige på prisportaler eller annonceplatforme. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Oplistningen er ikke et udtryk for en rangering af produkter, og annonceaftaler kan påvirke placeringen og udvælgelsen af vores produkter – læs mere her. Læs mere
Dyson håndstøvsuger test-guide – En vurdering af de bedste Dyson håndstøvsugere baseret på ekspertanalyser
Har du nogensinde kæmpet med at rengøre trange hjørner eller høje overflader? Dyson håndstøvsugere er løsningen. De er nemlig kendte for deres effektivitet og innovative teknologi, hvilket gør rengøringen til en leg.
I denne artikel kigger vi nærmere på en række forskellige Dyson håndstøvsugere, der har imponeret eksperterne. Vores anmeldelser er baseret på uvildige eksterne tests, så du får et fuldt og objektivt overblik. Så hvis du leder efter den perfekte hjælper til at holde dit hjem rent, så læs videre herunder.
En test-guide, som denne, er en artikel, der analyserer produkter via en gennemgang af bl.a. anmeldelser og tests.
De 4 bedste dyson håndstøvsugere i test-guiden 2024:
Vores fremgangsmåde
Sådan vurderer og udvælger vi produkter
Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.
Vores research-team vurderer produkterne på parametre som:
- Produkttests fra ekspertkilder og forbrugermagasiner
- Kundeanmeldelser af produktet
- Produktets egenskaber og specifikationer
- Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
- Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker
Ovenstående bliver holdt op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men nærmere en gennemgang af nogle af de bedste produkter til forskellige behov.
Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.
Læs om vores tilgangAnmeldelser
-
Dyson V8 Absolute » 3.699 Kr. hos DataWorld lige nu (samarbejde med Pricerunner)
bedst i test ledningsfri støvsuger ifølge svenske forbrugertests
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.Forbrugsguidens vurdering
Med sin innovative cyklon-teknologi, lette design og flere forskellige mundstykker er Dyson V8 Absolute ideel til at gøre rengøringen hurtigere og mere effektiv – uanset om du har hårde gulve eller tæpper. Derudover har støvsugeren et HEPA-filter, som er særligt velegnet til dig med allergi eller kæledyr.
Dog har modellen en relativt lille støvbeholder, hvilket betyder, at den skal tømmes ofte. Derudover savner vi et udskifteligt batteri, da batteritiden på 40 minutter kan være for kort til større opgaver. Det ville gøre støvsugeren endnu mere fleksibel.
Fordele
- Innovativ cyklon-teknologi
- Flere mundstykker
- 40 minutters køretid
- Let vægt
- Allergivenlig
Ulemper
- Relativt lille støvbeholder, kræver hyppig tømning
- Batterilevetid kan være utilstrækkelig til større opgaver
- Ingen mulighed for udskifteligt batteri
Seks forskellige hold eksperter har testet Dyson V8 Absolute, og disse tæller både forbrugerinstanser, testsider, et teknologimagasin og en avis. Alle har vurderet, at her er tale om en fremragende støvsuger, der virkelig skiller sig ud.
Anmeldelse : Analyse af Dyson V8 Absolute
Innovativ støvsuger
Dyson V8 Absolute hører til de meget moderne støvsugere, der gør rent via en innovativ cyklon-teknologi. Det giver en effektiv rengøring, og ud over denne teknologi findes også flere mundstykker, som bidrager til den grundige støvsugning.
Her er tale om etSoftRoller-mundstykke til hårde gulve og DirectDrive-mundstykke til tæpper. SoftRoller-mundstykket har den funktion, at det passer på gulvene samtidig med, at der gøres rent, og så er DirectDrive-mundstykket designet til at være ekstra-effektivt mod dybtliggende støv samt dyrehår.
Ledningsfri model med HEPA-filter
Dyson V8 Absolute hører til de ledningsfri varianter, som i stedet kører på batteri. Dette batteri giver en arbejdstid på op til 40 minutter, og desuden er modellen poseløs og kommer i stedet med en beholder til opbevaringen af støvet, som kan rumme 0,54 liter støv.
Dyson V8 Absolute vil være et godt valg for hjemmet med allergikere eller pelsede kæledyr, for den er udstyret med både HEPA-filter og et vaskbart forfilter.
Her er yderligere tale om en to-i-en støvsuger, der både kan fungere som en almindelig støvsuger og en lille håndstøvsuger.
Ydermere er vægten utrolig let med kun 2,61 kilo– det øger fleksibiliteten markant og gør den lettere at løfte.
Eksperterne: Imponerende sugekraft
Dyson V8 Absolute er blevet testet af flere hold eksperter, og blandt andet skriver Trustedreviews.com, at her er tale om en meget effektiv støvsuger med en virkelig imponerende sugestyrke – det gør den bedre end flere af modellerne med ledning.
Støvsugeren roses også for gode filtre, lang batteritid og velfungerende mundstykker, men dog nævnes prisen som noget høj.
De øvrige eksperter er ligeledes imponerede over Dyson V8 Absolute og tilføjer, at denne model er en af de allerbedste på markedet. Prisen er høj, men det er kvaliteten også – den er nemlig meget støjsvag og præsterer godt på både tæpper og gulve.
Det store internationale teknologimagasinT3.com kalder endda denne model for den ultimative, ledningsfrie støvsuger, og Which.co.uk tilføjer yderligere, at den er meget brugervenlig og har en let tømning af beholderen.
-
Dyson V11 » 6.666 Kr. hos INphone.dk lige nu (samarbejde med Pricerunner)
fremragende ledningsfri dyson v11 i eksperttests
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.Forbrugsguidens vurdering
Med Dyson V11 får du en ledningsfri støvsuger, der imponerer med sin kraftfulde sugeevne og op til 60 minutters batteritid. Støvsugeren har en LCD-skærm, hvor du hele tiden kan holde øje med batteriniveauet og filterets status. Derudover kan den hurtigt omdannes til en håndholdt støvsuger, så du nemt kan nå svært tilgængelige steder. Dyson V11 er ideel til både hårde gulve og dyrehår, men dens vægt kan gøre den lidt trættende at bruge i længere tid. Selvom prisen er høj, får du til gengæld en rengøringsoplevelse i absolut topklasse.
Fordele
- Kraftfuld cyklon-teknologi
- Ledningsfri mode
- Batteritid på op til 60 minutter
- Tre indstillinger for styrke
- LCD-skærm
Ulemper
- Relativt tung og kan være trættende ved lang brug
- Høj pris sammenlignet med andre støvsugere
- Batterilevetiden kan være begrænset ved max-effekt
Dyson V11 er blevet testet af fire forskellige ekspertkilder, der tæller testsiderne Trustedreviews.com, Which.co.uk og Expertreviews.co.uk samt finanssiden Businessinsider.com. Alle er de meget imponerede over denne model, som derfor modtager topkarakterer.
Anmeldelse : Analyse af Dyson V11
60 minutters batteritid
Dyson V11 hører til de ledningsfrie støvsugere, som i stedet kører på batteri. Der findes tre indstillinger for sugestyrke, og på den laveste kan batteriet holde i op til 60 minutter.
Herudover er her tale om en to-i-en model, der også kan anvendes som en lille håndstøvsuger, og der findes en LCD-skærm med flere indikatorer – blandt andet for hvornår filteret skal skiftes, hvor meget batteri der er tilbage, eller hvornår beholderen skal tømmes. Der findes nemlig en beholder til støv, som kan rumme 0,8 liter.
Eksperterne: Stort set fejlfri
Dyson V11 er blandt andet blevet testet af Trustedreviews.com, som mener, at denne støvsuger stort set er fejlfri – dog er prisen meget høj.
Modellen roses især for den stærke sugeevne, men også for rengøringsevnerne på både hårde gulve, trapper og til dyrehår, gode mundstykker og den smarte LCD-skærm.
De øvrige eksperter er også meget imponerede over Dyson V11, og Expertreviews.co.uk tilføjer, at ingen andre testede støvsugere kan komme op på siden af denne, og så er både mundstykkerne og batteritiden rigtig god.
Prisen og den lange opladningstid nævnes dog som ulemper. Englands største testmagasin Which.co.uk skriver hertil, at Dyson V11 nok er noget dyr, men til gengæld leverer den høj kvalitet.
Hvis Dyson V11 har fanget interessen, så kan man med fordel læse den specifikke artikel om denne model her.
-
Dyson V10 Absolute » 3.946 Kr. hos ComputerSalg A/S lige nu (samarbejde med Pricerunner)
bedst i test ledningsfri støvsuger hos trustedreviews.com
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.Forbrugsguidens vurdering
Med en køretid på op til 60 minutter og flere forskellige mundstykker, gør Dyson V10 Absolute rengøringen både nem og effektiv – især takket være dens cyklon-teknologi. Støvsugeren er dog en smule tung ved længere brug, og hvis du bruger den på den højeste sugestyrke, kræver den hyppig opladning. Alt i alt får du en virkelig stærk og alsidig ledningsfri støvsuger, der leverer et godt resultat.
Fordele
- Innovativ med cyklon-teknologi
- Køretid på 60 minutter
- Mange mundstykker
- Tre indstillinger for sugestyrke
- God filtrering
Ulemper
- Batteriet skal oplades ofte ved længere brug
- Kan være tung at bruge over længere tid
- Ikke kompatibel med ældre Dyson-tilbehør
Dyson V10 Absolute er blevet testet af seks forskellige testpaneler, som alle er meget imponerede over dens præstation. Modellen er blevet testet på forskellige aspekter, og eftersom den klarer sig utrolig godt, modtager den udelukkende topkarakterer.
Anmeldelse : Analyse af Dyson V10 Absolute
Unik model med høj cyklon-teknologi
Hvis man leder efter en af de mest innovative og moderne støvsugere på markedet, vil Dyson V10 Absolute være et godt valg.
Dette betyder også, at prisen heller ikke er lav, men til gengæld får man meget for pengene.
Man får nemlig en håndstøvsuger med en stærk sugeevne takket være Dysons særlige cyklon-teknologi, som betyder, at den kan præstere lige så godt som en traditionel model med ledning.
Dyson V10 Absolute er nemlig en ledningsfri støvsuger, som i stedet kører på batteri. Batteriet er et kraftigt 25.2 volts Lithium Ion-batteri, som leverer op til 60 minutters køretid.
Med flere mundstykker
Dyson V10 Absolute kommer med flere mundstykker, der bidrager til et mere effektivt støvoptag – nemlig det dybderensende DirectDrive-mundstykke til tæpper, det grundige men beskyttende Soft-Roller-mundstykke til hårde gulve samt fuge-mundstykket, som er fordelagtigt til at komme til besværlige steder.
Dyson V10 Absolute er desuden en to-i-en støvsuger, hvilket betyder, at den kan bruges som en lille håndstøvsuger også.
Der findes tre forskellige indstillinger for sugestyrke samt et filter, der frafiltrerer mere end 99,97 procent af alle skadelige partikler. Der findes desuden en støvbeholder til opbevaring af støv med en kapacitet på 0,76 liter.
Eksperterne: Fantastisk håndholdt støvsuger
Dyson V10 Absolute er blevet testet af flere eksperter. Blandt andet skriver Trustedreviews.com, at det er den bedste støvsuger, de nogensinde har testet.
Denne høje ros begrundes med, at den både er meget kraftfuld, har et godt batteri samt gode mundstykker – og så udfører den alle opgaver til en så høj grad af perfektion, at det vurderes, at den endda er bedre end flere af modellerne med ledning.
Dog noteres det, at prisen er noget høj, og man kunne godt bruge et batteri mere.
De øvrige eksperter er i vid udstrækning enige med Trustedreviews.com (også omkring den høje pris), og Expertreviews.co.uk tilføjer, at det er smart med flere indstillinger for sugestyrke og med en rummelig beholder.
Englands største testmagasin Which.co.uk skriver desuden, at Dyson V10 Absolute er meget brugervenlig, men dog synes de, at batteritiden er noget kort, hvis man anvender den stærke sugestyrke.
Hvis Dyson V10 Absolute har fanget interessen, så kan man med fordel læse den specifikke artikel om denne model her.
-
Philips XC8049/01 » 4.999 Kr. hos Punkt1 lige nu (samarbejde med Pricerunner)
effektiv håndstøvsuger med optimal filtrering
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.Forbrugsguidens vurdering
Philips XC8049/01 imponerer med sin kraftfulde sugeevne, lange batteritid og alsidige brug som både gulv- og håndstøvsuger. Det effektive gulvmundstykke med 360-graders sug og LED-lys gør rengøringen nemmere, mens den optimale filtrering fanger selv de mindste partikler.
Til gengæld kan støvsugeren føles tung i mindre rum, og filteret kræver hyppig rengøring. Derudover kunne vi godt bruge flere justerbare muligheder for at gøre den endnu mere fleksibel i brug.
Fordele
- Kan bruges som almindelig støvsuger og håndstøvsuger
- Indbygget LED-lys
- Effektivt gulvmundstykke
- Optimal filtrering med tre trin
- Lang køretid
Ulemper
- Relativt høj energiforbrug ved maksimal effekt
- Kan være tung at manøvrere i mindre rum
- Filteret kræver hyppig rengøring
Philips XC8049/01 er blevet testet og anmeldt af de tre ekspertkilder TV2.no, og Good Housekeeping Institute. Alle tre eksperter er begejstrede for håndstøvsugeren, som de har givet mange rosende ord med på vejen.
Anmeldelse : Analyse af Philips XC8049/01
Imponerende ydeevne og design, ifølge eksperterne
Ifølge eksperterne er Philips XC8049/01 en god håndstøvsuger, der er en stor hjælp i hjemmet. Eksempelvis skriver eksperterne fra Good Housekeeping Institute, at støvsugeren ”scorede ekstremt godt over hele linjen, hvor den især udmærker sig på tæpper og laminatgulve”.
Dog var eksperterne mest imponerede over støvsugerens ydeevne, når det kom til opsamling af dyrehår. Derfor mener de, at den er velegnet til et hjem med et eller flere kæledyr.
Eksperterne fra TV2.no har også testet Philips XC8049/01. De forklarer, at støvsugeren har en rigtig ”god sugeevne”, mens den samtidigt er ”let at bruge” og kommer med en ”overlegen batteritid”. Alt i alt er eksperterne derfor begejstrede for støvsugeren.
Ingen af eksperterne finder mange ulemper ved Philips XC8049/01. Good Housekeeping Institute nævner dog, at støvsugerens beholder kan være en smule besværlig sommetider. De noterer også, at støvsugeren ikke kommer med flere justerbare muligheder, hvilket er ærgerligt.
Kraftfuld ledningsfri støvsuger
Med Philips XC8049/01 får man en kraftfuld ledningsfri støvsuger med et batteri, der giver en brugstid på op til 70 minutter i øko-tilstand, 35 minutter i normal tilstand og 28 minutter i turbo-tilstand.
Det er derfor muligt at støvsuge et område på omkring 125 m2 ved blot en enkelt opladning. Opladningstiden er på i alt fem timer.
Derudover kommer Philips XC8049/01 med en optimal filtrering med tre trin. Dette sikrer, at støvsugeren opsamler op til 99 % af små partikler og allergener. Det er især en fordel for allergikere.
Kan bruges på alle overflader
Philips XC8049/01 er en støvsuger, der kan bruges på alle overflader. Takket være det 360-graders gulvmundstykke bliver snavs og støv fjernet hurtigt og effektivt. Gulvmundstykket suger nemlig snavs til sig fra alle sider.
Endvidere kommer dette gulvmundstykke med indbygget LED-lys, så det er nemmere at se støvet på den pågældende overflade. Hvis man vælger at fjerne gulvmundstykket, kan man i stedet anvende børsten eller revnemundstykket, som er integreret i håndtaget.
Det er ydermere også muligt at fjerne hele stangen, så man kan gøre brug af støvsugeren som en håndstøvsuger.
Sidst men ikke mindst har Philips XC8049/01 en støvbeholder med en kapacitet på 0,6 liter samt et lydniveau på 84 dB. Til sammenligning har en normal samtale et lydniveau på 60 dB.
Gode råd til valg af håndstøvsuger
Which.co.uk og Astma-Allergi.dk kommer her med nogle gode råd til køb af den bedste håndholdte støvsuger – de bedste modeller kan nemlig helt erstatte den traditionelle støvsuger:
Pris
Prisen varierer meget – fra et par hundrede kroner til flere tusinde. De kendte mærker koster ofte mest. Ifølge eksperterne kan det ofte betale sig i længden at give lidt mere for sin nye håndholdte støvsuger, da erfaringen siger, at de holder og præsterer bedre.
Læs med fordel alle testene, som vi linker til i bunden af artiklen, så du er sikker på at få købt en model, som eksperterne anbefaler.
To-i-en modeller
Mange håndholdte støvsugere kan dannes om til en lille håndstøvsuger – det er smart og øger både alsidighed og lethed.
Batteri
Vælg en støvsuger med en lang batterilevetid per opladning – især hvis du har et stort hus. Se også efter arbejdstiden, når der arbejdes på høj kraft (der findes ofte flere indstillinger for styrke) samt opladningstid.
Kapacitet i støvbeholder
De håndholdte støvsugere har ofte en beholder til skidt i stedet for en pose. Disse er dog noget mindre rummelige end poserne og har som regel en kapacitet på mellem 0,4 og 1 liter. Gå gerne efter en rummelig beholder.
Vægt
Håndholdte støvsugere vejer en del mindre end de traditionelle – gerne omkring tre kilo eller mindre. En lav vægt gør bevægeligheden bedre og giver i det hele taget en lettere støvsugning.
Mundstykker
Vælg gerne en støvsuger der kommer med mundstykker til den type af underlag, som du har flest af i hjemmet. Se også efter om mundstykkerne er gode til dyrehår, hvis du har kæledyr.
Filter
Filteret er den mekanik, der sørger for, at opsugede partikler ikke kommer tilbage ud i hjemmet og er særligt vigtigt, hvis der er allergikere i hjemmet. Gå gerne efter en model med HEPA-filter, som er et af de bedste på markedet.
Display
Nogle modeller kommer med et display, hvor der findes forskellige indikatorer for blandt andet batteritid, skift af filter og tømning af beholder. Dette kan gøre overskueligheden bedre.
Sådan får du mest ud af din støvsugning
Her finder du en lille guide, som kan hjælpe dig til at få mere ud af støvsugningen:
- Støvsug samme område flere gange: For at få alt skidt og snavs med bør man støvsuge det samme område flere gange – gerne på kryds og tværs, så støvet ikke kan gemme sig. Det gælder især, hvis man har pelsede kæledyr og på tykke tæpper.
- Tøm beholderen: Har man en traditionel støvsuger med pose, bør den skiftes, når den er lidt over halvt fuld, hvis det ikke skal påvirke effektiviteten. Det er ikke nødvendigt i samme grad med en beholder, men det er stadig en god ide at tømme den ofte.
- Fjern objekter i vejen: Inden støvsugning bør man fjerne alle små ting fra gulvet – børnenes legesager, mønter, ledninger med videre. Suges disse op, kan det nemlig skade støvsugeren.
- Under møbler: Det er svært at komme til under møbler, men man bør ikke overse disse områder, da her samler sig meget støv. Det kan også være svært at komme til på trapper, i hjørner og langs vægge, men med det rigtige mundstykke bliver det lettere. Her vil fugemundstykket være smart.
- Støv af først: Støv møbler, reoler, paneler og vindueskarme af inden støvsugningen. Ellers risikerer man blot, at dette støv falder ned på gulvet efter støvsugningen, hvilket vil gøre det nødvendigt med en ny omgang.
- Anden rengøring: Støvsugning er ikke lig med alle former for rengøring. Sørg derfor for regelmæssigt at vaske de hårde gulve og dybderense tæpperne.
Simple tips og tricks til et bedre indeklima
- Udluftning: Luft ud flere gange om dagen med gennemtræk.
- Støvsug mindst én gang om ugen: Støvmider kan føre til allergi, så det er vigtigt at få dem fjernet regelmæssigt.
- Tør ikke tøj indendørs: Tøj bør ikke tørres indendørs, da det vil medføre en forhøjet luftfugtighed, hvor svamp og mikroorganismer trives. Tør i stedet tøjet udendørs eller i tørretumbleren.
- Puder og dyner: Vask puder og dyner hver tredje måned, da støvmider ofte lever her.
- Emhætten: Brug emhætten, når der laves mad. Den fjerner os og fugtighed fra madlavningen.
- Badeværelset: Åbn vinduet når du har været i bad, så fugten kan komme ud.
- Pas på levende lys: Stearinlys er hyggelige men udskiller skadelige partikler. Luft derfor godt ud. Rygning skader også indeklimaet.
- Miljømærkede produkter: Vælg miljømærkede produkter som ikke indeholder skadelig kemi.
- Nye møbler: Der findes også skadelig kemi i nye møbler, så disse bør stå i et ubefolket rum, mens kemikalierne fordamper – luft også gerne ud i dette rum.
FAQ
Hvilken Dyson håndstøvsuger er den bedste?
Fungerer Dyson håndstøvsugere på gulvtæpper?
Er en Dyson håndstøvsuger pengene værd?
Hvor lang tid holder en Dyson håndstøvsuger?
Test og anmeldelser af dyson håndstøvsugere anvendt i artiklen
OBS: Selvom følgende kilder har været anvendt i forbindelse med artiklen siden publicering, kan der som følge af udgåede/slettede produkter være kilder, der ikke længere anvendes. Det skyldes tekniske problemer, og vi arbejder lige nu på at forbinde alle henvisninger til kilder med reference, samt slette gamle kilder (April 2024).
Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:
Ekspert- og testkilder
Businessinsider.com
Businessinsider.com er en online webside vedrørende finans, teknologi, medier og industri. Businessinsider.com foretager også tests af forbrugerprodukter, og her gælder det DysonV11. Læs mere her.
Cnet.com
Cnet.com er en international webside, der handler om teknik og teknologi. Cnet.com bringer nyheder, information og guides til forbrugerne om de teknologiske emner, og de har også forums, videoer og tests af forskellige elektroniske forbrugerprodukter. Her har Cnet.com testet DysonV6 Digital SlimFlexi – du kan læse mere om testen her.
Digitaltrends.com
Digitaltrends.com bringer viden og information til forbrugerne omkring de mange valgmuligheder i den digitale verden. Digitaltrends.com gør dette igennem en lang række artikler, nyheder, guides, tests og videoer. Her har eksperterne testet DysonV6 Digital SlimFlexi. Læs testen på dette link.
Expertreviews.co.uk
Good Housekeeping Institute
Goodhousekeeping.com tester og skriver om forskellige produkter, der har med hus og have at gøre, hvorefter der gives karakterer på en skala op til 100 points. Goodhousekeeping.com testet Dyson V10 Absolute og Philips FC6823/01. Læs de fulde tests på deres hjemmeside her og her.
Good Housekeeping Institute har ligeledes testet og anmeldt Philips XC8049/01, som de har givet 82 ud af 100 point. Du kan læse hele anmeldelsen her.
M3.se
M3.se er en svensk teknologi-testside, som har hovedfokus på at afprøve og vurdere de nyeste teknik-produkter. Her drejer det sig om en test af Electrolux PureF9 PF91-4ST. Læs mere om testen her.
Spotlessvacuum.com
Spotlessvacuum.com er en webside med fokus på støvsugning, og i den forbindelse er DysonV6 Digital SlimFlexi blevet testet. Læs hele anmeldelsen her.
Techadvisor.co.uk
Techadvisor.co.uk er en britisk teknologiside, der beskæftiger sig med emner inden for teknologi og teknik. Techadvisor.co.uk skriver blandt andet guidende artikler for at råde og hjælpe forbrugerne, og dertil kommer også tests af forskellige forbrugerprodukter. Det gælder her en test af Philips FC6823/01. Læs mere her.
Trustedreviews.com
Trustedreviews.com er en stor, international testside, der bringer daglige og detaljerede ekspertvurderinger af elektroniske forbrugerprodukter samt yderligere analyser. Læs deres Dyson V10 Absolute test her, deres Dyson V11 test her, deres Dyson V8 Absolute test her og deres Dyson V6 Digital SlimFlexi her.
T3.com
T3.com er et amerikansk gadget- og teknologi-magasin, som har fokus på nyheder, anmeldelser, guides og artikler inden for teknologien. Her har T3.com derfor testet støvsugeren DysonV8 Absolute. Læs mere om testen på dette link.
TV2.no
Norske TV2.no kan findes i en online udgave, der hovedsageligt fokuserer på nyheder, sport, underholdning m.m. Derudover tester og anmelder de forbrugerprodukter. Her har de lavet en test af forskellige støvsugere heriblandt Philips XC8049/01, som de har kåret som testvinder. Du kan læse hele anmeldelsen her.
Alternative tests og artikler
Skulle du endnu ikke have besluttet dig for, hvilken støvsuger er den rette for dig, har vi her på Forbrugsguiden en række andre tests, der kunne være relevante for dig.
Læs mere om de forskellige Dyson modeller i vores specifikke tests. Du finder bland andet vores dybdegående tests af Dyson V11, Dyson V10 eller Dyson V8, der alle er meget prisbelønnede håndstøvsugere.
Ønsker du at skabe dig et bredere overblik over, hvad markedet ellers har at byde på, kan du læse vores generelle artikler om Ledningsfrie støvsugere og Håndstøvsugere. I disse artikler finder du en lang række af eksperternes favoritter samt en prissammenligning, så du nemt kan finde den forhandler, der har den bedste pris.
Måske er du interesseret i en traditionel støvsuger. I så fald kan du læse vores generelle Støvsuger artikel og vores generelle Poseløs støvsuger artikel, hvor vi gennemgår de støvsugere på markedet, der har fået de bedste ekspert-anmeldelser.
Du kan også læse vores producent-specifikke artiker. Læs fx vores Nilfisk støvsuger artikel, vores Miele støvsuger artikel, vores Electrolux støvsuger artikel eller vores Dyson Støvsuger artikel.
Et stadigt mere populært valg er de smarte robotstøvsugere. I vores generelle Robotstøvsuger artikel finder du en oversigt over de modeller, der har fået de bedste ekspert-anmeldelser, samt relevant viden om, hvad du bør være opmærksom på, inden du beslutter dig for en model.
Læs også vores række af producent-specifikke artikler. Her kan du blandt andet læse vores iRobot Roomba Robotstøvsuger artikel og vores artikel om testvindende robotstøvsugere, der begge indeholder testvindende robotstøvsugere.
Har du spørgsmål?
Står du og har spørgsmål til noget i vores artikel er du meget velkommen til at skrive til os på kontakt@obsidianmedia.dk