Dyson håndstøvsuger test-oversigt – Her er de bedste Dyson håndstøvsugere ifølge eksperterne

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Denne artikel handler om en række forskellige håndstøvsugere fra mærket Dyson, som eksperterne er meget imponerede over.

Artiklen er bygget op således, at vi starter med at gennemgå en række Dyson-støvsugere, som alle har klaret sig godt i tests. Her kommer vi ind på støvsugernes teknologi, funktioner og anvendelighed. Herefter ser vi nærmere på, hvad eksperterne mener om hver af dem.

Ud over Dyson-støvsugerne bringer vi også to alternativer fra henholdsvis Electrolux og Philips.

Ønsker du at læse mere om hver ekspert-anmeldelse, bringer vi en liste over links til de undersøgelser, vi henviser til, nederst i artiklen.

Denne Dyson håndstøvsuger test indeholder:
🔸 Overblik over de bedste håndholdte Dyson-støvsugere
🔸 Testvindere fra alternative håndstøvsuger producenter
🔸 Råd til valg af håndstøvsuger
🔸 Guide til at få mere ud af støvsugningen
🔸 Tips til et bedre indeklima
🔸 Gennemgang af diverse tests, som vi har undersøgt og analyseret 

Bemærk venligst, at Forbrugsguiden ikke selv tester produkter, men samler derimod resultaterne af uvildige tests, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Hvad er en Dyson håndstøvsuger?

En Dyson håndstøvsuger er en håndholdt støvsuger designet og produceret af det britiske firma Dyson, kendt for deres effektivitet og innovativ teknologi.

Dyson Håndstøvsuger test-oversigt  – Her er eksperternes favoritter

I nedenstående sektion finder du en gennemgang af de Dyson håndstøvsugere, der har klaret sig bedst i test. Forbrugsguiden har analyseret en række forskellige anerkendte tests, og viser dig de bedst anmeldte modeller.

Du finder også en prissammenligning af de forskellige håndstøvsugere, så du hurtigt og nemt kan få et overblik over, hvilke forhandler der har den bedste pris.


Dyson V8 Absolute 

Testvinder hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön
5 ud af 5 stjerner hos teknologisiden T3.com
5 ud af 5 stjerner hos testsiden Trustedreviews.com
Kåret til ”Best Buy” hos Englands største testmagasin Which.co.uk
5 ud af 5 stjerner hos avisen Theguardian.com

Dyson V8 Absolute

.
Seks forskellige hold eksperter har testet Dyson V8 Absolute, og disse tæller både forbrugerinstanser, testsider, et teknologimagasin og en avis. Alle har vurderet, at her er tale om en fremragende støvsuger, der virkelig skiller sig ud.

Innovativ støvsuger

Dyson V8 Absolute hører til de meget moderne støvsugere, der gør rent via en innovativ cyklon-teknologi. Det giver en effektiv rengøring, og ud over denne teknologi findes også flere mundstykker, som bidrager til den grundige støvsugning.

Her er tale om etSoftRoller-mundstykke til hårde gulve og DirectDrive-mundstykke til tæpper. SoftRoller-mundstykket har den funktion, at det passer på gulvene samtidig med, at der gøres rent, og så er DirectDrive-mundstykket designet til at være ekstra-effektivt mod dybtliggende støv samt dyrehår.

Ledningsfri model med HEPA-filter

Dyson V8 Absolute hører til de ledningsfri varianter, som i stedet kører på batteri. Dette batteri giver en arbejdstid på op til 40 minutter, og desuden er modellen poseløs og kommer i stedet med en beholder til opbevaringen af støvet, som kan rumme 0,54 liter støv.

Dyson V8 Absolute vil være et godt valg for hjemmet med allergikere eller pelsede kæledyr, for den er udstyret med både HEPA-filter og et vaskbart forfilter.

Her er yderligere tale om en to-i-en støvsuger, der både kan fungere som en almindelig støvsuger og en lille håndstøvsuger.

Ydermere er vægten utrolig let med kun 2,61 kilo– det øger fleksibiliteten markant og gør den lettere at løfte.

Eksperterne: Imponerende sugekraft

Dyson V8 Absolute er blevet testet af flere hold eksperter, og blandt andet skriver Trustedreviews.com, at her er tale om en meget effektiv støvsuger med en virkelig imponerende sugestyrke – det gør den bedre end flere af modellerne med ledning.

Støvsugeren roses også for gode filtre, lang batteritid og velfungerende mundstykker, men dog nævnes prisen som noget høj.

De øvrige eksperter er ligeledes imponerede over Dyson V8 Absolute og tilføjer, at denne model er en af de allerbedste på markedet. Prisen er høj, men det er kvaliteten også – den er nemlig meget støjsvag og præsterer godt på både tæpper og gulve.

Det store internationale teknologimagasinT3.com kalder endda denne model for den ultimative, ledningsfrie støvsuger, og Which.co.uk tilføjer yderligere, at den er meget brugervenlig og har en let tømning af beholderen.

Hvis Dyson V8 Absolute har fanget interessen, så kan man med fordel læse den specifikke artikel om denne model her

Specifikationer ved Dyson V8 Absolute:
🔴 Type: Håndholdt støvsuger
🔴 Mærke: Dyson
🔴 Vægt: 2,61 kilo
🔴 Støjniveau: 72 dB
🔴 Kapacitet, støvbeholder: 0,54 liter
🔴 Køretid: 40 minutter
🔴 Opladningstid: 300 minutter

Udvalgte fordele ved Dyson V8 Absolute:
Innovativ cyklon-teknologi
Flere mundstykker
40 minutters køretid
Let vægt
Allergivenlig

Her kan du se en præsentationsvideo af Dyson V8 Absolute. Videoen er produceret af Dyson:


Dyson V11 

5 ud af 5 stjerner hos testsiden Trustedreviews.com
Kåret til ”Best Buy” hos Englands største testmagasin Which.co.uk
Anbefalet af finans-siden Businessinsider.com
5 ud af 5 stjerner hos testsiden Expertreviews.co.uk

Dyson V11

savier

Find og test rabatkoder ved checkout

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout

.
Dyson V11 er blevet testet af fire forskellige ekspertkilder, der tæller testsiderne Trustedreviews.com, Which.co.uk og Expertreviews.co.uk samt finanssiden Businessinsider.com. Alle er de meget imponerede over denne model, som derfor modtager topkarakterer.

Kraftfuld cyklonteknologi

Dyson V11 er skabt med 14 cykloner, som foretager en højtryks-rengøring på alle underlag – det muliggør, at denne støvsuger kan fjerne op til 99,9 af skadelige partikler.

Den stærke sugekraft ledsages af det unikke Torque-mundstykke, som ændrer rengøringsmetode efter hvilket underlag, det kommer i konkakt med – på tæpper anvendes stive børster til dybderengøring, og på hårde gulve anvendes en blød kulfiber-teknologi, som både gør effektivt rent og skåner gulvene. Der medfølger også et SoftRoller-mundstykke og et fugemundstykke.

60 minutters batteritid

Dyson V11 hører til de ledningsfrie støvsugere, som i stedet kører på batteri. Der findes tre indstillinger for sugestyrke, og på den laveste kan batteriet holde i op til 60 minutter.

Herudover er her tale om en to-i-en model, der også kan anvendes som en lille håndstøvsuger, og der findes en LCD-skærm med flere indikatorer – blandt andet for hvornår filteret skal skiftes, hvor meget batteri der er tilbage, eller hvornår beholderen skal tømmes. Der findes nemlig en beholder til støv, som kan rumme 0,8 liter.

Eksperterne: Stort set fejlfri

Dyson V11 er blandt andet blevet testet af Trustedreviews.com, som mener, at denne støvsuger stort set er fejlfri – dog er prisen meget høj.

Modellen roses især for den stærke sugeevne, men også for rengøringsevnerne på både hårde gulve, trapper og til dyrehår, gode mundstykker og den smarte LCD-skærm.

De øvrige eksperter er også meget imponerede over Dyson V11, og Expertreviews.co.uk tilføjer, at ingen andre testede støvsugere kan komme op på siden af denne, og så er både mundstykkerne og batteritiden rigtig god.

Prisen og den lange opladningstid nævnes dog som ulemper. Englands største testmagasin Which.co.uk skriver hertil, at Dyson V11 nok er noget dyr, men til gengæld leverer den høj kvalitet.

Hvis Dyson V11 har fanget interessen, så kan man med fordel læse den specifikke artikel om denne model her. 

Specifikationer ved Dyson V11:
🔴 Type: Håndholdt støvsuger
🔴 Mærke: Dyson
🔴 Vægt: 3,05 kilo
🔴 Støjniveau: 84 dB
🔴 Kapacitet, støvbeholder: 0,8 liter
🔴 Køretid: Op til 60 minutter
🔴 Opladningstid: 270 minutter

Udvalgte fordele ved Dyson V11:
Kraftfuld cyklon-teknologi
Ledningsfri model
Batteritid på op til 60 minutter
Tre indstillinger for styrke
LCD-skærm

Her kan du se en præsentationsvideo af Dyson V11 Absolute. Videoen er produceret af Dyson:


Alternativer til Dyson håndstøvsugeren

Efter at have gennemgået tre Dyson-modeller, bringer vi her tre alternativer:


Philips XC8049/01

Testvinder hos det norske TV2.no
82 ud af 100 point hos det britiske husholdningsmagasin Good Housekeeping Institute

Philips XC8049:01

.
Philips XC8049/01 er blevet testet og anmeldt af de tre ekspertkilder TV2.no, og Good Housekeeping Institute. Alle tre eksperter er begejstrede for håndstøvsugeren, som de har givet mange rosende ord med på vejen.

Imponerende ydeevne og design, ifølge eksperterne

Ifølge eksperterne er Philips XC8049/01 en god håndstøvsuger, der er en stor hjælp i hjemmet. Eksempelvis skriver eksperterne fra Good Housekeeping Institute, at støvsugeren ”scorede ekstremt godt over hele linjen, hvor den især udmærker sig på tæpper og laminatgulve”.

Dog var eksperterne mest imponerede over støvsugerens ydeevne, når det kom til opsamling af dyrehår. Derfor mener de, at den er velegnet til et hjem med et eller flere kæledyr.

Eksperterne fra TV2.no har også testet Philips XC8049/01. De forklarer, at støvsugeren har en rigtig ”god sugeevne”, mens den samtidigt er ”let at bruge” og kommer med en ”overlegen batteritid”. Alt i alt er eksperterne derfor begejstrede for støvsugeren.

Ingen af eksperterne finder mange ulemper ved Philips XC8049/01. Good Housekeeping Institute nævner dog, at støvsugerens beholder kan være en smule besværlig sommetider. De noterer også, at støvsugeren ikke kommer med flere justerbare muligheder, hvilket er ærgerligt.

Kraftfuld ledningsfri støvsuger

Med Philips XC8049/01 får man en kraftfuld ledningsfri støvsuger med et batteri, der giver en brugstid på op til 70 minutter i øko-tilstand, 35 minutter i normal tilstand og 28 minutter i turbo-tilstand.

Det er derfor muligt at støvsuge et område på omkring 125 m2 ved blot en enkelt opladning. Opladningstiden er på i alt fem timer.

Derudover kommer Philips XC8049/01 med en optimal filtrering med tre trin. Dette sikrer, at støvsugeren opsamler op til 99 % af små partikler og allergener. Det er især en fordel for allergikere.

Kan bruges på alle overflader

Philips XC8049/01 er en støvsuger, der kan bruges på alle overflader. Takket være det 360-graders gulvmundstykke bliver snavs og støv fjernet hurtigt og effektivt. Gulvmundstykket suger nemlig snavs til sig fra alle sider.

Endvidere kommer dette gulvmundstykke med indbygget LED-lys, så det er nemmere at se støvet på den pågældende overflade. Hvis man vælger at fjerne gulvmundstykket, kan man i stedet anvende børsten eller revnemundstykket, som er integreret i håndtaget.

Det er ydermere også muligt at fjerne hele stangen, så man kan gøre brug af støvsugeren som en håndstøvsuger.

Sidst men ikke mindst har Philips XC8049/01 en støvbeholder med en kapacitet på 0,6 liter samt et lydniveau på 84 dB. Til sammenligning har en normal samtale et lydniveau på 60 dB.

Specifikationer ved Philips XC8049/01:
🔴 Type: Håndstøvsuger med skaft
🔴 Mærke: Philips
🔴 Vægt: 2,7 kilo
🔴 Støjniveau: 84 dB
🔴 Kapacitet, støvbeholder: 0,6 liter
🔴 Køretid: Op til 70 minutter
🔴 Opladningstid: 300 minutter

Udvalgte fordele ved Philips XC8049/01:
Kan bruges som almindelig støvsuger og håndstøvsuger
Indbygget LED-lys
Effektivt gulvmundstykke
Optimal filtrering med tre trin
Lang køretid

Her kan du se en præsentationsvideo af Philips SpeedPro Max Aqua 8000 serien, hvilket Philips XC8049/01 er en del af. Videoen er produceret af Philips: 


Electrolux Pure F9 PF91-4ST 

8 ud af 10 stjerner hos den svenske teknologiside M3

Electrolux Pure F9 PF91-4ST

savier

Find og test rabatkoder ved checkout

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout

 

Electrolux Pure F9 PF91-4ST er blevet testet af den svenske teknologiside M3. Begge hold eksperter er glade for den, hvilket kommer til udtryk ved to gode scorer.

Med batteri og beholder

Electrolux Pure F9 PF91-4ST kommer både uden ledning og pose, og i stedet er den udstyret med batteri og en beholder til støv, som kan rumme 0,7 liter.

Batteriet er stærkt og leverer op til 60 minutters arbejdstid per opladning. Der findes desuden tre indstillinger for sugestyrke.

Electrolux Pure F9 PF91-4ST anvender et effektivt tre-i-et-mundstykke, som både kan anvendes til gulve og tæpper. Dette mundstykke har yderligere en smart belysning, som gør det lettere at se i mørke omgivelser. Der medfølger også et fuge-mundstykke.

Høj filtrering

Electrolux Pure F9 PF91-4ST vil være et godt valg for allergikeren, idet den kommer med et vaskbart filter, som sikrer en høj frafiltrering af skadelige partikler.

Der er yderligere fokus på fleksibilitet på denne model, idet derfindes et smart teleskop-skaft samt udtrækkelig slange, som gør det lettere at komme til i kroge og hjørner. Herudover har støvsugeren det såkaldte 180 Easy Steer-system samt en flytbar motorenhed.

Eksperterne: Fleksibel og alsidig

Den svenske teknologi-testside M3 har testet Electrolux Pure F9 PF91-4ST, og de svenske eksperter er meget imponerede – de kalder ligefrem arbejdet for en ren fornøjelse.

M3 noterer sig også, at modellen er meget alsidig og fleksibel, og så er den flot at se på med et pænt design. Råstyrken er også høj, hvilket giver en grundig rengøring, og så føles den meget ergonomisk at anvende. M3 skriver desuden, at ellers svære støvsuger-opgaver bliver lettere med dette produkt.

Specifikationer ved Electrolux Pure F9 PF91-4ST:
🔴 Type: Håndholdt støvsuger
🔴 Mærke: Electrolux
🔴 Vægt: 4,96 kilo
🔴 Støjniveau: 82 dB
🔴 Kapacitet, støvbeholder: 0,7 liter
🔴 Køretid: Op til 60 minutter
🔴 Opladningstid: 360 minutter

Udvalgte fordele ved Electrolux Pure F9 PF91-4ST:
Køretid på op til 60 minutter
Tre-i-en-mundstykke med belysning
Tre indstillinger for sugestyrke
God filtrering
Flytbar motorenhed


Gode råd til valg af håndstøvsuger

gode rådWhich.co.uk og Astma-Allergi.dk kommer her med nogle gode råd til køb af den bedste håndholdte støvsuger – de bedste modeller kan nemlig helt erstatte den traditionelle støvsuger:

Pris
Prisen varierer meget – fra et par hundrede kroner til flere tusinde. De kendte mærker koster ofte mest. Ifølge eksperterne kan det ofte betale sig i længden at give lidt mere for sin nye håndholdte støvsuger, da erfaringen siger, at de holder og præsterer bedre.

Læs med fordel alle testene, som vi linker til i bunden af artiklen, så du er sikker på at få købt en model, som eksperterne anbefaler.

To-i-en modeller
Mange håndholdte støvsugere kan dannes om til en lille håndstøvsuger – det er smart og øger både alsidighed og lethed.

Batteri
batteriVælg en støvsuger med en lang batterilevetid per opladning – især hvis du har et stort hus. Se også efter arbejdstiden, når der arbejdes på høj kraft (der findes ofte flere indstillinger for styrke) samt opladningstid.

Kapacitet i støvbeholder
De håndholdte støvsugere har ofte en beholder til skidt i stedet for en pose. Disse er dog noget mindre rummelige end poserne og har som regel en kapacitet på mellem 0,4 og 1 liter. Gå gerne efter en rummelig beholder.

Vægt
Håndholdte støvsugere vejer en del mindre end de traditionelle – gerne omkring tre kilo eller mindre. En lav vægt gør bevægeligheden bedre og giver i det hele taget en lettere støvsugning.

Mundstykker
mundstykkeVælg gerne en støvsuger der kommer med mundstykker til den type af underlag, som du har flest af i hjemmet. Se også efter om mundstykkerne er gode til dyrehår, hvis du har kæledyr.

Filter
Filteret er den mekanik, der sørger for, at opsugede partikler ikke kommer tilbage ud i hjemmet og er særligt vigtigt, hvis der er allergikere i hjemmet. Gå gerne efter en model med HEPA-filter, som er et af de bedste på markedet.

Display
Nogle modeller kommer med et display, hvor der findes forskellige indikatorer for blandt andet batteritid, skift af filter og tømning af beholder. Dette kan gøre overskueligheden bedre.


Sådan får du mest ud af din støvsugning

Støvsuger

Her finder du en lille guide, som kan hjælpe dig til at få mere ud af støvsugningen:

Støvsug samme område flere gange: For at få alt skidt og snavs med bør man støvsuge det samme område flere gange – gerne på kryds og tværs, så støvet ikke kan gemme sig. Det gælder især, hvis man har pelsede kæledyr og på tykke tæpper.

Tøm beholderen: Har man en traditionel støvsuger med pose, bør den skiftes, når den er lidt over halvt fuld, hvis det ikke skal påvirke effektiviteten. Det er ikke nødvendigt i samme grad med en beholder, men det er stadig en god ide at tømme den ofte.

Fjern objekter i vejen: Inden støvsugning bør man fjerne alle små ting fra gulvet – børnenes legesager, mønter, ledninger med videre. Suges disse op, kan det nemlig skade støvsugeren.

Under møbler: Det er svært at komme til under møbler, men man bør ikke overse disse områder, da her samler sig meget støv. Det kan også være svært at komme til på trapper, i hjørner og langs vægge, men med det rigtige mundstykke bliver det lettere. Her vil fugemundstykket være smart.

Støv af først: Støv møbler, reoler, paneler og vindueskarme af inden støvsugningen. Ellers risikerer man blot, at dette støv falder ned på gulvet efter støvsugningen, hvilket vil gøre det nødvendigt med en ny omgang.

Anden rengøring: Støvsugning er ikke lig med alle former for rengøring. Sørg derfor for regelmæssigt at vaske de hårde gulve og dybderense tæpperne.


Simple tips og tricks til et bedre indeklima

indeklima

Udluftning: Luft ud flere gange om dagen med gennemtræk.

Støvsug mindst én gang om ugen: Støvmider kan føre til allergi, så det er vigtigt at få dem fjernet regelmæssigt.

Tør ikke tøj indendørs: Tøj bør ikke tørres indendørs, da det vil medføre en forhøjet luftfugtighed, hvor svamp og mikroorganismer trives. Tør i stedet tøjet udendørs eller i tørretumbleren.

Puder og dyner: Vask puder og dyner hver tredje måned, da støvmider ofte lever her.

Emhætten: Brug emhætten, når der laves mad. Den fjerner os og fugtighed fra madlavningen.

Badeværelset: Åbn vinduet når du har været i bad, så fugten kan komme ud.

Pas på levende lys: Stearinlys er hyggelige men udskiller skadelige partikler. Luft derfor godt ud. Rygning skader også indeklimaet.

Miljømærkede produkter: Vælg miljømærkede produkter som ikke indeholder skadelig kemi.

Nye møbler: Der findes også skadelig kemi i nye møbler, så disse bør stå i et ubefolket rum, mens kemikalierne fordamper – luft også gerne ud i dette rum.


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Dyson V10 Absolute 

Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön
5 ud af 5 stjerner hos testsiden Trustedreviews.com
5 ud af 5 stjerner hos testsiden Expertreviews.co.uk
99 ud af 100 points hos britiske Goodhousekeeping.com
Kåret til ”Best Buy” hos Englands største testmagasin Which.co.uk

Dyson V10 Absolute

.
Dyson V10 Absolute er blevet testet af seks forskellige testpaneler, som alle er meget imponerede over dens præstation. Modellen er blevet testet på forskellige aspekter, og eftersom den klarer sig utrolig godt, modtager den udelukkende topkarakterer.

Unik model med høj cyklon-teknologi

Hvis man leder efter en af de mest innovative og moderne støvsugere på markedet, vil Dyson V10 Absolute være et godt valg.

Dette betyder også, at prisen heller ikke er lav, men til gengæld får man meget for pengene.

Man får nemlig en håndstøvsuger med en stærk sugeevne takket være Dysons særlige cyklon-teknologi, som betyder, at den kan præstere lige så godt som en traditionel model med ledning.

Dyson V10 Absolute er nemlig en ledningsfri støvsuger, som i stedet kører på batteri. Batteriet er et kraftigt 25.2 volts Lithium Ion-batteri, som leverer op til 60 minutters køretid.

Med flere mundstykker

Dyson V10 Absolute kommer med flere mundstykker, der bidrager til et mere effektivt støvoptag – nemlig det dybderensende DirectDrive-mundstykke til tæpper, det grundige men beskyttende Soft-Roller-mundstykke til hårde gulve samt fuge-mundstykket, som er fordelagtigt til at komme til besværlige steder.

Dyson V10 Absolute er desuden en to-i-en støvsuger, hvilket betyder, at den kan bruges som en lille håndstøvsuger også.

Der findes tre forskellige indstillinger for sugestyrke samt et filter, der frafiltrerer mere end 99,97 procent af alle skadelige partikler. Der findes desuden en støvbeholder til opbevaring af støv med en kapacitet på 0,76 liter.

Eksperterne: Fantastisk håndholdt støvsuger

Dyson V10 Absolute er blevet testet af flere eksperter. Blandt andet skriver Trustedreviews.com, at det er den bedste støvsuger, de nogensinde har testet.

Denne høje ros begrundes med, at den både er meget kraftfuld, har et godt batteri samt gode mundstykker – og så udfører den alle opgaver til en så høj grad af perfektion, at det vurderes, at den endda er bedre end flere af modellerne med ledning.

Dog noteres det, at prisen er noget høj, og man kunne godt bruge et batteri mere.

De øvrige eksperter er i vid udstrækning enige med Trustedreviews.com (også omkring den høje pris), og Expertreviews.co.uk tilføjer, at det er smart med flere indstillinger for sugestyrke og med en rummelig beholder.

Englands største testmagasin Which.co.uk skriver desuden, at Dyson V10 Absolute er meget brugervenlig, men dog synes de, at batteritiden er noget kort, hvis man anvender den stærke sugestyrke.

Hvis Dyson V10 Absolute har fanget interessen, så kan man med fordel læse den specifikke artikel om denne model her.

Specifikationer ved Dyson V10 Absolute:
🔴 Type: Håndholdt støvsuger
🔴 Mærke: Dyson
🔴 Vægt: 2,67 kilo
🔴 Støjniveau: 78 dB
🔴 Kapacitet, støvbeholder: 0,76 liter
🔴 Køretid: Op til 60 minutter
🔴 Opladningstid: 210 minutter

Udvalgte fordele ved Dyson V10 Absolute:
Innovativ med cyklon-teknologi
Køretid på 60 minutter
Mange mundstykker
Tre indstillinger for sugestyrke
God filtrering

Her kan du se en præsentationsvideo af Dyson V10 Absolute. Videoen er produceret af Dyson:


Philips FC6823/01 

Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön
4,5 ud af 5 stjerner hos teknologisiden Techadvisor.co.uk
82 ud af 100 points hos Goodhousekeeping.com

Dyson V11

.
Philips FC6823/01 er blevet testet af tre hold eksperter, som har vurderet modellen ud fra parametre såsom rengøringsevner, brugervenlighed og anvendelighed. Alle eksperterne kommer til den konklusion, at denne støvsuger imponerer meget.

Lang arbejdstid

Philips FC6823/01 hører til de ledningsfrie og håndholdte støvsugere, der kører på batteri. Her er tale om et kraftfuldt 25.2 volts Lithium Ion-batteri, som giver en lang arbejdstid på op til 65 minutter.

Herudover er dette produkt også poseløst og kommer i stedet med en beholder til opsamling af støv. Rummeligheden ligger på 0,6 liter.

Modellen er designet til at kunne foretage en effektiv støvsugning, og dette gøres via den unikke Power Cyclone-teknologi, som giver en stærk luftgennemstrømning.

Med Turbo-mundstykke

Philips FC6823/01 kommer med et alsidigt Turbo-mundstykke, som er designet til at kunne rengøre både gulve og tæpper. Som en bonus findes der belysning i mundstykket, som gør det lettere at holde overblikket i mørke områder.

Her er også tale om en to-i-en-model, der kan dannes om til en lille håndstøvsuger, og så findes der et smart digitalt display på støvsugeren. Her kan man blandt andet se, hvor meget batteri der er tilbage.

Eksperterne: Høj kvalitet

Techadvisor.co.uk har testet Philips FC6823/01, og de skriver, at denne støvsuger kommer med en meget høj kvalitet og er meget effektiv i brug.

Også design, batterilevetid og muligheden for at vælge imellem flere hastigheder roses, men det noteres, at produktet ikke er helt prisvenligt.

Good Housekeeping Institute er også glade for Philips FC6823/01, og de skriver, at dette produkt leverer et godt rengøringsresultat på både gulve og tæpper samt har en god bevægelighed.

Herudover roses modellen for de smarte funktioner såsom belysningen i mundstykket og en funktion, der forhindrer spild af støv, når beholderen skal tømmes.

Dog er vægten en ulempe, da eksperterne mener, at den er lidt tung at arbejde med.

Specifikationer ved Philips FC6823/01:
🔴 Type: Håndholdt støvsuger
🔴 Mærke: Philips
🔴 Vægt: 5,4 kilo
🔴 Støjniveau: 84 dB
🔴 Kapacitet, støvbeholder: 0,6 liter
🔴 Køretid: Op til 65 minutter
🔴 Opladningstid: 300 minutter

Udvalgte fordele ved Philips FC6823/01:
Arbejdstid på op til 65 minutter
Power Cyclone-teknologi
Turbo-mundstykke
Belysning i mundstykke
Digitalt display

Her kan du se en præsentationsvideo af Philips FC6823/01. Videoen er produceret af Philips: 

 


FAQ

Hvilken Dyson håndstøvsuger er den bedste?
En af de bedste Dyson håndstøvsugere er modellen Dyson V10 Absolute, da modellen har fået nogle super gode anmeldelser fra en række testsider. Støvsugeren bliver blandt andet rost for at være en helt unik model, som har en god og høj cyklon-teknologi og smart tilbehør.
Fungerer Dyson håndstøvsugere på gulvtæpper?
Ja, Dyson håndstøvsugere fungerer også på gulvtæpper. Dog kan det være en fordel at vælge en model, som har en ekstra god sugeevne, hvis din Dyson støvsuger hovedsageligt skal bruges på gulvtæpper. Det skyldes, at partikler, støv og snavs sidder bedre fast i gulvtæpper end på almindeligt gulv.
Er en Dyson håndstøvsuger pengene værd?
Ja, en Dyson håndstøvsuger kan helt bestemt være pengene værd. Dyson er kendt for at lave gode og effektive støvsugere, hvilket også er tilfældet med deres håndstøvsugere. Dertil er håndstøvsugernes smarte design med til at gøre den daglige rengøring meget nemmere for dig, da støvsugeren er hurtig at finde.
Hvor lang tid holder en Dyson håndstøvsuger?
Når du køber en helt ny Dyson håndstøvsuger, så kan du ca. regne med, at støvsugeren vil holde syv til ti år, før den trænger til at blive skiftet ud. Støvsugerens levetid vil dog også blive påvirket af, hvor ofte du bruger den, såvel som hvordan du vedligeholder den.


Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Businessinsider.com 🇺🇸

Businessinsider.com er en online webside vedrørende finans, teknologi, medier og industri. Businessinsider.com foretager også tests af forbrugerprodukter, og her gælder det DysonV11. Læs mere her.

Cnet.com 🇺🇸

Cnet.com er en international webside, der handler om teknik og teknologi. Cnet.com bringer nyheder, information og guides til forbrugerne om de teknologiske emner, og de har også forums, videoer og tests af forskellige elektroniske forbrugerprodukter. Her har Cnet.com testet DysonV6 Digital SlimFlexi – du kan læse mere om testen her.

Råd & Rön 🇸🇪

Det svenske forbrugerråd Råd & Rön tester forskellige produkter, som forbrugerne anvender i hverdagen – her gælder det støvsugere.

Se testen her, men fuld adgang kræver abonnement. Det er også muligt at købe sig adgang til enkelte tests alene. 

Digitaltrends.com 🇺🇸

Digitaltrends.com bringer viden og information til forbrugerne omkring de mange valgmuligheder i den digitale verden. Digitaltrends.com gør dette igennem en lang række artikler, nyheder, guides, tests og videoer. Her har eksperterne testet DysonV6 Digital SlimFlexi. Læs testen på dette link.

Expertreviews.co.uk 🇬🇧

Expertreviews.co.uk er en britisk testside, som udfører uafhængige tests af en bred vifte af elektroniske produkter til hjemmet. Her er der tale om tests af henholdsvis Dyson V10 Absolute og Dyson V11. Du kan læse de fulde tests her og her.

Good Housekeeping Institute 🇬🇧

Goodhousekeeping.com tester og skriver om forskellige produkter, der har med hus og have at gøre, hvorefter der gives karakterer på en skala op til 100 points. Goodhousekeeping.com testet Dyson V10 Absolute og Philips FC6823/01. Læs de fulde tests på deres hjemmeside her og her.

Good Housekeeping Institute har ligeledes testet og anmeldt Philips XC8049/01, som de har givet 82 ud af 100 point. Du kan læse hele anmeldelsen her.

M3.se 🇸🇪

M3.se er en svensk teknologi-testside, som har hovedfokus på at afprøve og vurdere de nyeste teknik-produkter. Her drejer det sig om en test af Electrolux PureF9 PF91-4ST. Læs mere om testen her.

Spotlessvacuum.com 🇺🇸

Spotlessvacuum.com er en webside med fokus på støvsugning, og i den forbindelse er DysonV6 Digital SlimFlexi blevet testet. Læs hele anmeldelsen her.

Techadvisor.co.uk 🇬🇧

Techadvisor.co.uk er en britisk teknologiside, der beskæftiger sig med emner inden for teknologi og teknik. Techadvisor.co.uk skriver blandt andet guidende artikler for at råde og hjælpe forbrugerne, og dertil kommer også tests af forskellige forbrugerprodukter. Det gælder her en test af Philips FC6823/01. Læs mere her.

Theguardian.com 🇬🇧

Theguardian.com er grundlagt i 1821 og er en af Storbritanniens største aviser med et bredt fokusområde. Avisen beskæftiger sig også med forbrugerliv, og i den forbindelse er DysonV8 Absolute blevet testet. Læs hele anmeldelsen her.

Trustedreviews.com 🇬🇧

Trustedreviews.com er en stor, international testside, der bringer daglige og detaljerede ekspertvurderinger af elektroniske forbrugerprodukter samt yderligere analyser. Læs deres Dyson V10 Absolute test her, deres Dyson V11 test her, deres Dyson V8 Absolute test her og deres Dyson V6 Digital SlimFlexi her.

T3.com 🇺🇸

T3.com er et amerikansk gadget- og teknologi-magasin, som har fokus på nyheder, anmeldelser, guides og artikler inden for teknologien. Her har T3.com derfor testet støvsugeren DysonV8 Absolute. Læs mere om testen på dette link.

Which.co.uk 🇬🇧

Englands største forbruger- og testmagasin, der vurderer, analyserer, tester og anmelder forskellige forbrugerprodukter. Which.co.uk tester løbende forskellige produkter, og her er der tale om tests af forskellige støvsugere – Du kan eksempelvis læse deres anmeldelse af Dyson V10 Absolute her og deres test af Dyson V11 modellen her.

Hvis du ønsker at læse om deres test af den lidt ældre model, Dyson V8, så kan du besøge deres side her.

Læg dog mærke til at fuld adgang kræver abonnement.

TV2.no 🇳🇴

Norske TV2.no kan findes i en online udgave, der hovedsageligt fokuserer på nyheder, sport, underholdning m.m. Derudover tester og anmelder de forbrugerprodukter. Her har de lavet en test af forskellige støvsugere heriblandt Philips XC8049/01, som de har kåret som testvinder. Du kan læse hele anmeldelsen her.


Alternative tests og artikler

Skulle du endnu ikke have besluttet dig for, hvilken støvsuger er den rette for dig, har vi her på Forbrugsguiden en række andre tests, der kunne være relevante for dig.

Læs mere om de forskellige Dyson modeller i vores specifikke tests. Du finder bland andet vores dybdegående tests af Dyson V11, Dyson V10, Dyson V8, eller Dyson V6, der alle er meget prisbelønnede håndstøvsugere.

Ønsker du at skabe dig et bredere overblik over, hvad markedet ellers har at byde på, kan du læse vores generelle artikler om Ledningsfrie støvsugere  og Håndstøvsugere. I disse artikler finder du en lang række af eksperternes favoritter samt en prissammenligning, så du nemt kan finde den forhandler, der har den bedste pris.

Måske er du interesseret i en traditionel støvsuger. I så fald kan du læse vores generelle Støvsuger artikel og vores generelle Poseløs støvsuger artikel, hvor vi gennemgår de støvsugere på markedet, der har fået de bedste ekspert-anmeldelser.

Du kan også læse vores producent-specifikke artiker. Læs fx vores Nilfisk støvsuger artikel, vores Miele støvsuger artikel, vores Electrolux støvsuger artikel, vores Hoover støvsuger artikel eller vores Dyson Støvsuger artikel.

Et stadigt mere populært valg er de smarte robotstøvsugere. I vores generelle Robotstøvsuger artikel finder du en oversigt over de modeller, der har fået de bedste ekspert-anmeldelser, samt relevant viden om, hvad du bør være opmærksom på, inden du beslutter dig for en model.

Læs også vores række af producent-specifikke artikler. Her kan du blandt andet læse vores iRobot Roomba Robotstøvsuger artikel og vores iRobot Roomba 980 artikel, der begge indeholder testvindende robotstøvsugere.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme