Electrolux støvsuger test-overblik – De bedste Electrolux støvsugere ifølge vores research-team

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

I denne Electrolux støvsuger test ser vi nærmere på de bedste støvsugere fra mærket Electrolux. Støvsugerne har alle været igennem flere tests, og efter nøje gennemgang har eksperterne vurderet, at netop disse Electrolux-støvsugere er de bedste.

Udover Electrolux-støvsugerne har vi også medtaget et par andre testvindende støvsugere fra andre mærker for at vise, hvilke alternativer til Electrolux som er værd at overveje.

Vi har gennemgået forskellige tests for at kunne guide dig til at finde den støvsuger, der passer bedst til dine behov. Vi har set nærmere på tests fra den svenske pendant Råd & Rön samt diverse aviser som Søndagsavisen og svenske Expressen samt SVT Plus. Ønsker du at læse mere, bringer vi en liste over links til de undersøgelser, vi henviser til, nederst i artiklen.

Bemærk venligst, Forbrugsguiden tester ikke selv produkter, men samler derimod resultaterne af uvildige tests, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Bemærk også: Som en del af EU’s økodesign- og energimærkningsordninger kom der i 2014 nye energikrav til støvsugere, hvor det blev pålagt støvsugere maksimalt at have en effekt på 1600 watt. Pr. 1 september 2017 sænkes kravet yderligere til 900 watt. Hertil forlyder det, at støvsugerne skal være energimærkede, og både filtreringskapacitet og lydniveau skal oplyses på etiketten.

Electrolux Støvsuger Test – De 6 bedste modeller

Her følger en gennemgang af de Electrolux støvsugere på markedet, der har fået de bedste karakterer i forskellige anerkendte tests. Lige under produktnavnet i denne grønne boks, kan du se hvilke tests Electrolux støvsugerne er blevet bedømt i.

Du finder også prissammenligning af produkterne, så du nemt kan se hvilke forhandlere der er billigst. Efter gennemgangen af Electrolux støvsugerne, gennemgår vi en række testvindende støvsugere fra andre producenter.


Electrolux EUO9GREEN UltraOne

✅ Testvinder hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön 

Electrolux EUO9GREEN 

.
Modellen EUO9GREEN UltraOne fra Electrolux er blevet vurderet af to forskellige instanser. Støvsugeren er nemlig blevet testet af den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön. Denne model har scoret gode anmeldelser fra begge instanser, da både Råd & Rön har udnævnt støvsugeren som testvinder.

Denne model er rangeret i klasse A for rengøringsevne af både hårde gulve og gulvtæpper. Det er derfor en støvsuger, der er et oplagt køb, hvis man har brug for en støvsuger, der kan støvsuge en række forskellige overflader.

Electrolux EUO9GREEN UltraOne har en ydeevne, der siges at være en af de bedste, når det handler om støvsugere. Selvom ydeevnen er høj, så forbliver energiforbruget lavt. Denne model er nemlig placeret i energiklasse D, hvorfor støvsugeren både er god for miljøet og pengepungen.

Desuden bruger denne støvsuger 65 % mindre energi i forhold til, hvad andre støvsugere fra samme energiklasse i gennemsnittet bruger af energi.

Effektiv motor med god arbejdsradius

Electrolux EUO9GREEN UltraOne er udstyret med en effektiv motor med en motoreffekt på i alt 850 Watt. Det betyder, at denne models sugeevne er optimal. Med støvsugerens indbyggede Silent Air-teknologi har denne model en støjsvag og forbedret slange, hvorfor lydniveauet er i den lavere ende. Hvor en normal samtale siges at have et lydniveau på 60 dB, har denne støvsuger et lydniveau på 65 dB. Der kan derfor sagtens høres musik eller ses fjernsyn, mens man støvsuger, da den ikke vil være særlig forstyrrende.

Når det kommer til støvsugere, så er det vigtigt med en lang ledning, da dette betyder en god arbejdsradius. Jo bedre arbejdsradius, jo færre gange behøver man at finde en ny stikkontakt. Med Electrolux EUO9GREEN UltraOne får man en arbejdsradius på 12 meter, hvorfor man kan støvsuge større arealer på en gang.

Derudover kommer denne model med et ledningsoprul, hvorfor der blot skal trykkes på en knap, hvorefter ledningen finder tilbage på sin plads igen. Støvsugerens højde kan også justeres via dens teleskoprør, hvorfor man kan indstille denne, så det passer til ens kropshøjde.

Med støvsugerposens kapacitet på 5 liter er der mulighed for at bruge denne pose i 80 % længere tid sammenlignet med andre støvsugerposer på markedet. Denne pose er udstyret med en hygiejnisk lukning samt filtrering. Med filtreringen vil luften forblive frisk og ren. Hvis man er i tvivl, om støvsugerposen skal tømmes eller ej, så kan man blot tage et kig på displayet for at finde ud af dette. Her vil der kunne findes en indikator, der viser, om posen skal tømmes eller udskiftes.

Allergivenlig model med to mundstykker

Electrolux EUO9GREEN UltraOne er kendt for at være en allergivenlig støvsuger, da den er forsynet med et Allergi Plus-filter. Dette filter er vaskbart, hvorfor man skal huske at vaske dette i hånden eller i vaskemaskinen jævnligt.

Desuden sørger dette filter for, at forhindre mere end 99 % af en række støvpartikler om at komme ud i luften. Derfor vil luften altid være frisk og ren, hvilket er en fordel for forbrugere, der lider af enten astma eller allergi.

Med Electrolux EUO9GREEN UltraOne kommer der to mundstykker med. Disse mundstykker er udstyret med hver sin funktion og bliver kaldt for: Et AeroPro Parketto Pro parketmundstykke og et FlowMotion kombimundstykke. Kombimundstykket er lydsvagt, men sikrer på samme tid en høj sugeevne.

Desuden medfølger der andre mundstykker ved køb af denne model såsom et møbelmundstykke, et fugemundstykke samt et børstemundstykke. Der er derfor mulighed for at støvsuge en række forskellige overflader med Electrolux EUO9GREEN UltraOne.

Nem betjening og bløde gummihjul

Med Electrolux EUO9GREEN UltraOne skal man ikke være bekymret for, om ens gulv bliver skadet, slidt eller ridset ved brug af denne støvsuger.

Denne model er nemlig udstyret med 360 graders bløde gummihjul, der er fremstillet til at køre roligt henover alle former for gulve. Det betyder, at hjulene ikke vil beskadige ens gulve. Desuden er disse hjul også støjsvage. Disse hjul sørger for at følge alle ens bevægelser, hvorfor støvsugeren blot vil følge efter en.

Hvis man skal ind bag planter eller under en sofa, så er det også nemt med denne fleksible støvsuger, da håndtaget er produceret til at være ergonomisk. Det vil sige, at håndteringen er nem, da man vil have en god kontrol over styringen. Desuden er der et bærehåndtag i toppen og på forsiden af støvsugeren.

Specifikationer ved Electrolux EUO9GREEN– mål:
🌀 Højde: 25,5 centimeter
🌀 Bredde: 30,7 centimeter
🌀 Længde: 50,2 centimeter
🌀 Vægt: 5,8 kilo         

Specifikationer ved Electrolux EUO9GREEN– nøgleoplysninger:
🔴 Energiklasse: D
🔴 Støvmissionsklasse (filtrering): A
🔴 Rengøringsevne på hårdt gulv: A
🔴 Rengøringsevne på tæppe: A
🔴 Årligt energiforbrug, kWh: 26,8
🔴 Motoreffekt: 850 watt
🔴 Lydniveau: 65 dB
🔴 Arbejdsradius: 12 meter
🔴 Posestørrelse: 5 liter

Fordele ved Electrolux EUO9GREEN:
Arbejdsradius på 12 meter
To forskellige mundstykker med forskellige funktioner
Allergy Plus-filter
Nem og fleksibel letvægtsstøvsuger
God til tæpper og hårde gulve
Ergonomisk håndtag og bløde hjul


Electrolux PureD9 – PD91-Green

God bedømmelse hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Electrolux PureD9 – PD91-Green

savier

Find og test rabatkoder ved checkout

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout

.
Electrolux PureD9 – PD91-Green har fået energimærkningen A, hvilket er den højeste energimærkning for støvsugere. Man er derfor sikret en strømbesparende støvsuger, der ikke forbruger meget strøm på et år.

Derudover er Electrolux PureD9 – PD91-Green velegnet til hårde gulve, da modellen her er placeret i klasse A. Støvsugeren kan dog også anvendes på gulvtæpper, da den her er placeret i klasse C.

Motoren har en effekt på 350 Watt, hvilket er en del lavere sammenlignet med andre modeller. Dog er det stadig en motoreffekt, der har kraft nok til at suge støv op fra de fleste overflader.

Støjfri model med PureAdvantage-filter og S-bag pose

Electrolux PureD9 – PD91-Green kan betegnes som værende en forholdsvis støjfri model med et lydniveau på 67 dB. I og med en normal samtale har et lydniveau på 60 dB, støjer den ikke meget mere end det.

Endvidere er støvsugeren forsynet med en S-bag pose og et PureAdvantage-filter. S-bag posen og PureAdvantage-filtret sikrer en ren og frisk udblæsningsluft samt, at alle mindre støvpartikler bliver opsamlet ved støvsugning.

Electrolux PureD9 – PD91-Green er yderligere udstyret med et CleanLift-håndtag, der sikrer et hygiejnisk poseskift. Denne funktion sørger for, at posen kan klikkes af med en enkelt bevægelse.

Støvsuger med 12 meters arbejdsradius og 3i1-mundstykke

Electrolux PureD9 – PD91-Green har en arbejdsradius på 12 meter, hvorfor man har mulighed for at støvsuge større overflader på samme tid. Derudover har støvsugerposen en kapacitet på 5 liter, hvorfor man hverken skal tømme posen hele tiden eller finde en ny stikkontakt.

Man behøver desuden ikke tjekke for at se, om støvsugerposen skal tømmes eller ej. Dette bliver nemlig vist direkte på indikatoren, der kan findes på selve støvsugeren.

Ved køb af støvsugeren medfølger der et 3i1-mundstykke. Med 3i1-mundstykket kan man støvsuge diverse overflader, hvilket sikrer en nemmere støvsugning. Man har mulighed for at opbevare mundstykket i støvsugeren, hvorfor man nemt kan sætte det på, hvis der er brug for det.

Håndterbar støvsuger produceret af genbrugsplast

Electrolux PureD9 – PD91-Green er en håndterbar og fleksibel støvsuger, der er nem at betjene. Den kommer nemlig med to baghjul og et 360-graders næsehjul. Det betyder, at støvsugeren er nem at køre rundt med, da den følger efter forbrugerens bevægelser. Desuden er det nemmere at komme ind i hjørner og afkroge med det 360-graders næsehjul.

Yderligere er modellen fremstillet af 70 % genbrugsplast. Også emballagen er lavet af 100 % genanvendelige materialer.

Specifikationer ved Electrolux PureD9 – PD91-Green – mål:
🌀 Højde: 24 centimeter
🌀 Bredde: 30,5 centimeter
🌀 Længde: 51 centimeter
🌀 Vægt: 7,09 kilo

Specifikationer ved Electrolux PureD9 – PD91-Green – nøgleoplysninger:
🔴 Energiklasse: A
🔴 Støvmissionsklasse (filtrering): A
🔴 Rengøringsevne på hårdt gulv: A
🔴 Rengøringsevne på tæppe: C
🔴 Årligt energiforbrug, kWh: 9,9
🔴 Motoreffekt: 350 watt
🔴 Lydniveau: 67 dB
🔴 Arbejdsradius: 12 meter
🔴 Posestørrelse: 5 liter

Fordele ved Electrolux PureD9 – PD91-Green:
Produceret med genanvendelige materialer
360-graders næsehjul
CleanLift-håndtag
Støjfri model
Energiklasse A
S-bag pose og PureAdvantage-filter


Electrolux Pure C9 PC91-GREEN

God bedømmelse hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Electrolux Pure C9 PC91 GREEN 

 

I deres anmeldelser skriver de, at støvsugeren især har en effektiv ydeevne samt er yderst holdbar. Til gengæld er de mindre vilde med brugervenligheden.

Effektiv støvsuger med stor arbejdsradius

Med Electrolux Pure C9 PC91-GREEN får man en effektiv støvsuger med en motor på 650 Watt, hvorfor man er sikret en god sugestyrke. Man kan regulere sugestyrken, så den passer til gulvet samt mængden af støv og skidt.

Derudover har støvsugeren en beholder, der kan rumme op til 1,6 liter støv. Arbejdsradiussen er på 12 meter, så den er velegnet til brug i selv store hjem med større gulvoverflader.

Desuden kommer Electrolux Pure C9 PC91-GREEN med et teleskoprør, der kan justeres alt efter ønske og behov.

Støvsugerens lydniveau er på 72 dB, hvorfor den ikke vil støje meget under brug. Til sammenligning har en normal samtale nemlig et lydniveau på omkring 60 dB.

Flere praktiske egenskaber

Electrolux Pure C9 PC91-GREEN er forsynet med praktiske egenskaber i form af et PureFlow-system og flere mundstykker.

PureFlow-systemet sørger for en ultimativ ydeevne og en avanceret filtrering uden problemer, hvilket sikrer en optimal rengøringsevne. Da der medfølger flere mundstykker ved køb af Electrolux Pure C9 PC91-GREEN, kan man vælge det tilbehør, der passer bedst til overfladen.

Der medfølger både et FlowMotion-kombimundstykke, et Parketto Pro-mundstykke samt et 3-i-1-mundstykke. Her er det samme mundstykke forsynet med både en fuge, en børste samt et møbelmundstykke.

Nem at vedligeholde

Electrolux Pure C9 PC91-GREEN er en støvsuger, der er nem at vedligeholde, når der er brug for det. Modellen kommer nemlig med både et intuitivt og brugervenligt tømningssystem samt et let tilgængeligt filter.

Endvidere er det nemt at pakke støvsugeren sammen igen efter brug, da den er udstyret med en parkeringsfunktion. Det vil sige, at man kan stille Electrolux Pure C9 PC91-GREEN både horisontalt og vertikalt uden, at den vælter.

Sidst men ikke mindst kommer Electrolux Pure C9 PC91-GREEN med et forseglet filtreringssystem, der sørger for den bedst mulige filtrering af mikrostøv. Dette sikrer et sundere indeklima derhjemme, da det kun er ren luft, som bliver sendt ind i ens bolig.

Specifikationer ved Electrolux Pure C9 PC91-GREEN – mål:
🌀 Højde: 30,8 centimeter
🌀 Bredde: 29,6 centimeter
🌀 Længde: 43,7 centimeter
🌀 Vægt: 5,56 kilo

Specifikationer ved Electrolux Pure C9 PC91-GREEN – nøgleoplysninger:
🔴 Årligt energiforbrug, kWh: 21,5
🔴 Motoreffekt: 650 watt
🔴 Lydniveau: 72 dB
🔴 Arbejdsradius: 12 meter
🔴 Posestørrelse: 1,6 liter

Fordele ved Electrolux Pure C9 PC91-GREEN:
Parkeringsfunktion
Forseglet filtreringssystem
PureFlow-system
Flere mundstykker
Arbejdsradius på 12 meter
Teleskoprør


Andre testvindere

I det ovenstående har vi gennemgået en række Electrolux-støvsugere, som alle enten er testvindere, og/eller har fået topkarakterer i diverse tests. Der er mange andre gode støvsugere på markedet, og derfor vil vi i dette afsnit gennemgå yderligere et par støvsugere fra andre mærker, som også har udmærket sig i tests.

Formålet er at være så nuancerede som muligt og give et bedre overblik over, hvilke alternativer til Electrolux, der findes på markedet.

Vi gennemgår de alternative støvsugere på samme måde, hvilket giver dig en bedre mulighed for at sammenligne og finde den støvsuger, der passer bedst til netop dig.


Nilfisk Elite RCL14E08A2

✅ God vurdering hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön 

Nilfisk Elite RCL14E08A2

.
Nilfisk Elite RCL14E08A2 er fra producenten Nilfisk, der er kendt for at lave højkvalitets støvsugere. Denne model er ingen undtagelse, og har fået flere gode anmeldelser fra eksperterne.

Både den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön er imponerede over den kraftfulde støvsuger, som de begge har givet en god vurdering.

Støvsugeren er klassificeret i energiklassen B, hvorfor det er en energivenlig og energibesparende model. Derudover har den fået topkarakteren A, hvad angår støvsugning på hårde gulve og karakteren B, hvad angår støvsugning på gulvtæpper.

Det årlige energiforbrug lyder på 15,8, hvilket er mindre sammenlignet med mange andre modeller på markedet. Denne model er derfor både god for miljøet og pengepungen.

God arbejdsradius med en lang slange og et langt rør

Støvsugere fra Nilfisk er kendt for deres lange slanger og rør. Med denne model får man en 3,2 meter lang slange og rør. Dette er en fordel, da det gør støvsugningen nemmere. Støvsugere med korte slanger følger altid lige i hælene på en, hvilket kan være irriterende, når man prøver at gøre rent.

Med denne model giver den lange slange og det lange rør en mulighed for at bevæge sig langt fra støvsugeren, inden den begynder at følge efter.

Udover en lang slange og et langt rør, så er Nilfisk Elite RCL14E08A2 også udstyret med en lang ledning på 8 meter. Det vil sige, at arbejdsradiussen er på i alt 11,2 meter, hvorfor man ikke konstant behøver at lede efter en ny stikkontakt.

Nem betjening med et ergonomisk håndtag

Med Nilfisk Elite RCL14E08A2støvsugeren fungerer betjeningen via håndtaget. Det vil sige, at al den betjening, som man skal bruge, kan ske via håndtaget. Dette gør det til en brugervenlig og aldeles praktisk støvsuger, da man ikke behøver at bukke sig ned og trykke på forskellige knapper for at justere de forskellige indstillinger.

Håndtaget er ikke kun smart, det er også ergonomisk, hvorfor grebet er behageligt.

Der er mulighed for at tænde og slukke støvsugeren ved brug af håndtaget. Derudover kan man også justere sugestyrken. At justere sugestyrken kan være effektivt afhængig af gulvtypen.

Med justeringen af sugestyrken lige ved håndtaget betyder det, at man kan gøre det lige med det samme uden at gå hen til selve støvsugeren. Dette sparer ikke blot tid, men gør også støvsugningen mere effektiv, da man kan skifte frem og tilbage hele tiden.

Allergivenlig model, motoreffekt og lydniveau

Denne model er udstyret med et Ultra+ Filtration-system med en lufttæt konstruktion, et HEPA 14-filter og en mikrofiber støvpose. Alle disse funktioner kombineret sørger for at tilbageholde selv de mindste støvpartikler, hvilket især er en fordel for allergikere og astmatikere.

Posestørrelsen er på 3,2 liter, hvorfor der er rig mulighed for at støvsuge store dele af huset flere gange, før man behøver at tømme posen. Posen er brugervenlig, da den er lavet, så det er nemt og hurtigt at skifte posen. Nilfisk kalder det selv for et ”ergonomisk poseskift”.

Støvsugerens motoreffekt er på 450 Watt. Derudover har støvsugeren et lydniveau på 68 dB. Ingen af disse er blandt toppen, når det kommer til støvsugeres motoreffekt og lydniveau. Til gengæld får man en energibesparende støvsuger med andre funktioner.

Specifikationer ved Nilfisk Elite RCL14E08A2 – mål:
🌀 Højde: 31 centimeter
🌀 Bredde: 33 centimeter
🌀 Længde: 45 centimeter
🌀 Vægt: 7,2 kilo         

Specifikationer ved Nilfisk Elite RCL14E08A2 – nøgleoplysninger:
🔴 Energiklasse: B
🔴 Støvmissionsklasse (filtrering): B
🔴 Rengøringsevne på hårdt gulv: A
🔴 Rengøringsevne på tæppe: B
🔴 Årligt energiforbrug, kWh: 15,8
🔴 Motoreffekt: 450 watt
🔴 Lydniveau: 68 dB
🔴 Arbejdsradius: 11,2 meter
🔴 Posestørrelse: 3,2 liter

Fordele ved Nilfisk Elite RCL14E08A2:
Arbejdsradius på 11,2 meter
God til hårde gulve
Selvregulering af sugeevne
Betjening og justering via håndtaget
Energiklasse B
Allergivenligt HEPA 14-filter


Electrolux PD91-4DB

God bedømmelse hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Electrolux PD91-4DB

savier

Find og test rabatkoder ved checkout

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout

 

.
Dette har de blandt andet gjort på grund af dens effektive sugeevne og høje kvalitet. Til gengæld skriver eksperterne, at Electrolux PD91-4DB er mindre god til at støvsuge hår på gulvtæpper.

Effektiv støvsuger med parkeringsfunktion

Med Electrolux PD91-4DB får man en effektiv støvsuger med en motoreffekt på 650 Watt, hvorfor den har en god sugeevne.

Sugestyrken kan reguleres på de store knapper på støvsugeren. Modellen har et lydniveau på 69 dB, så den støjer ikke meget under brug. Til sammenligning har en normal samtale et lydniveau på omkring 60 dB.

Støvsugerens pose har en kapacitet på fem liter, og selve arbejdsradiussen er på 12 meter. Den er derfor velegnet til selv store rum. Takket være teleskoprøret kan man ydermere justere længden på røret alt efter ønske og behov.

Derudover kommer Electrolux PD91-4DB med en parkeringsfunktion, hvor rør og slange kan parkeres på støvsugeren enten, når den er i normal position eller står oprejst.

Manøvredygtig støvsuger

Da Electrolux PD91-4DB er forsynet med et FlowMotion-system, er det nemt at manøvrere modellen rundt i hele hjemmet. Samtidigt har modellen gummibelagte XL-hjul, der kan køre overalt samt et 360-graders næsehjul, som drejer med støvsugeren hele vejen rundt.

Endvidere er støvsugeren fremstillet med et PureFlow-system, der øger energieffektiviteten med 30 % uden at gå på kompromis med støvsugningsevnen. Electrolux PD91-4DB er især velegnet til støvopsamling på hårde gulve.

På grund af det forseglede filtreringssystem bliver op til 99,9 % mikrostøv opsamlet under støvsugningen, hvorefter der udblæses ren luft. Dette er med til at sikre et renere indeklima.

Flere forskellige mundstykker

Electrolux PD91-4DB kommer med flere forskellige mundstykker, der er lavet til hver deres formål. Ved køb af støvsugeren medfølger der både et FlowMotion-kombimundstykke, et Parketto Pro-mundstykke samt AeroPro 3-i-1-tilbehør.

Mens FlowMotion-kombimundstykket er designet til at fungere på både tæpper og hårde gulve, er Parketto Pro især velegnet til hårde gulve.

AeroPro-tilbehøret består af et lille tilbehørsmundstykke med tre funktioner. Her har man både en børste, en fuge samt et møbelmundstykke i det samme tilbehør.

Sidst men ikke mindst er Electrolux PD91-4DB udstyret med et CleanLift-håndtag. Det gør det muligt at klikke posen af med en blid håndbevægelse, så poseskiftet foregår mere hygiejnisk.

Specifikationer ved Electrolux PD91-4DB – mål:
🌀 Højde: 24 centimeter
🌀 Bredde: 30,5 centimeter
🌀 Længde: 51 centimeter
🌀 Vægt: 5,6 kilo

Specifikationer ved Electrolux PD91-4DB – nøgleoplysninger:
🔴 Energiklasse: D
🔴 Støvmissionsklasse (filtrering): A
🔴 Rengøringsevne på hårdt gulv: A
🔴 Rengøringsevne på tæppe: A
🔴 Årligt energiforbrug, kWh: 21,3
🔴 Motoreffekt: 650 watt
🔴 Lydniveau: 69 dB
🔴 Arbejdsradius: 12 meter
🔴 Posestørrelse: 5 liter

Fordele ved Electrolux PD91-4DB:
Flere forskellige mundstykker
PureFlow-system
FlowMotion-system
Forseglet filtreringssystem
CleanLift-håndtag
Parkeringsfunktion


Miele Complete C3 Ecoline SGSP3

Blandt testvinderne hos anerkendte testpaneler

Miele Complete C3 Ecoline SGSP3

Støvsugeren er udstyret med en Power Efficiency motor med en motoreffekt på 550 Watt. Power Efficiency motoren sikrer en forbedret virkningsgrad. Selvom motoreffekten ikke er lige så kraftig som mange andre modeller, så kan den stadig klare forskellige opgaver.

Modellen har fået energimærkningen C, hvorfor den er forholdsvis strømbesparende. A+ er nemlig en af de højeste energiklasser for støvsugere.

Velegnet til hårde gulve og gulvtæpper

Miele Complete C3 Excellence Ecoline SGSP3 er ideel til forbrugere, der både har hårde gulve samt gulvtæpper i hjemmet. Den er nemlig placeret i klasse A for støvoptag fra hårde gulve samt klasse B for støvoptag fra gulvtæpper.

Derudover kommer støvsugeren med en EcoTeQ Plus-dyst samt et AirClean+ Filter. Det betyder, at modellen kan opsamle selv de mindste støvpartikler samt sikrer en frisk og ren luft.

Udover at være velegnet til flere overflader, så er Miele Complete C3 Excellence Ecoline SGSP3 også velegnet til forbrugere, der ønsker en håndterbar og fleksibel støvsuger. Den kommer nemlig med en fodtaster med mulighed for at regulere sugestyrken. Der er yderligere mulighed for at indstille støvsugerrøret, da dette er et justerbart teleskoprør.

Praktisk model med 12 meters arbejdsradius

Miele Complete C3 Excellence Ecoline SGSP3 er forsynet med en arbejdsradius på 12 meter, hvorfor det er nemt at rengøre større rum på en gang. Det betyder nemlig, at brugeren ikke skal putte ledningen i en ny stikkontakt hele tiden.

Derudover er Miele Complete C3 Excellence Ecoline SGSP3 en praktisk støvsuger med 360-graders gummihjul samt et ledningsoprul.

Mens ledningen finder tilbage på plads blot ved hjælp fra en fodtaster, så drejer de tre gummihjul hele vejen rundt, hvorfor det er nemmere at komme ind i hjørner og afkroge. Det er desuden også nemmere at håndtere støvsugeren, da den er mere fleksibel.

Miele Complete C3 Excellence Ecoline SGSP3 har et støjniveau på 74 dB.

Medfølgende mundstykker, temperaturbegrænser og stødliste

Støvsugeren Miele Complete C3 Excellence Ecoline SGSP3 kommer med flere mundstykker ved køb. Der medfølger i alt tre forskellige mundstykker, der alle kan anvendes til noget forskelligt. De tre mundstykker er et møbelmundstykke, et fugemundstykke samt en afstøvningsbørste.

Endvidere kommer Miele Complete C3 Excellence Ecoline SGSP3 med de to funktioner, der bliver kaldt for temperaturbegrænser og stødliste. Stødlisten beskytter alle møbler, da støvsugerhovedet er forsynet med en form for pude, så møbler ikke bliver beskadiget. Temperaturbegrænseren sikrer, at støvsugeren ikke bliver for varm. Hvis dette sker, så skal den køles ned igen.

Støvsugerposen kan rumme 4,5 liter, hvorfor man ikke skal bekymre sig om, hvorvidt den skal tømmes eller skiftes efter hver rengøring.

Specifikationer ved Miele Complete C3 Excellence Ecoline SGSP3 – mål:
🌀 Højde: 22,7 centimeter
🌀 Bredde: 49,6 centimeter
🌀 Længde: 49,6 centimeter
🌀 Vægt: 7,41 kilo

Specifikationer ved Miele Complete C3 Excellence Ecoline SGSP3 – nøgleoplysninger:
🔴 Energiklasse: C
🔴 Støvmissionsklasse (filtrering): A
🔴 Rengøringsevne på hårdt gulv: A
🔴 Rengøringsevne på tæppe: B
🔴 Årligt energiforbrug, kWh: 20,10
🔴 Motoreffekt: 550 watt
🔴 Lydniveau: 74 dB
🔴 Arbejdsradius: 12 meter
🔴 Posestørrelse: 4,5 liter

Fordele ved Miele Complete C3 Excellence Ecoline SGSP3:
4,5 liters støvsugerpose
Velegnet til hårde gulve og gulvtæpper
Power Efficiency motor med forbedret virkningsgrad
Teleskoprør
Ledningsoprul med fodtaster
Stødliste og temperaturbegrænser

Her kan du se en videopræsentation af Miele Complete C3 Excellence Ecoline:


Electrolux SilentPerformer ESP75

✅4,3/5 på Google Shopping

Homeshop.dk
På lager
1.650 kr.
savier 1 Rabatkode fundet party

Vi har fundet 1 Rabatkode. Download Savier og få tilføjet den bedste ved check out finger

Indløs rabat, installér Savier 🔓

.Electrolux SilentPerformer ESP75 får den højeste vurdering for sin støvopsamling på hårde gulve, hvor den er klassificeret som klasse A. Modellen får også en høj vurdering for sin støvopsamling på tæpper, hvor denne støvsuger i stedet falder i klasse B. Med DustMagnet Silent-kombimundstykket kan denne støvsuger bruges på mange forskellige overflader.

Denne model har en motoreffekt på 650 watt, og selv om det ikke er den kraftigste motor på markedet, mener eksperterne, at den er relativt effektiv. Støvsugeren har dog et støjniveau på 70 dB, så den larmer mere end mange andre støvsugermodeller.

12 meters rækkevidde og 3,5 liters støvpose

Electrolux SilentPerformer ESP75-støvsugeren har en god rækkevidde og en støvpose på hele 3,5 liter. Støvsugeren har en rækkevidde på op til 12 meter, så du kan støvsuge store områder uden at skulle lede efter nye stikkontakter. Modellen har også en automatisk ledningsoprulningsfunktion, så du kun behøver at trykke på en knap, for at ledningen selv finder tilbage til sin plads.

Støvposen på Electrolux SilentPerformer ESP75 har en samlet kapacitet på 3,5 liter. Posen har også en hygiejnisk lukning. På denne støvsuger er der også et display med en indikator, der viser, om støvposen skal skiftes eller ej. Det betyder, at du ikke behøver at tage posen ud, før det er tid til at skifte den. Modellen er også i energiklasse A og har derfor et lavt energiforbrug.

360oMotion-teknologi og blød kofanger

Electrolux SilentPerformer ESP75 er designet med komfort og bekvemmelighed for øje. Derfor har støvsugeren en 360oMotion-teknologi, der gør det nemt at støvsuge små partikler, støv og snavs i svært tilgængelige hjørner og kroge.

Denne teknologi gør det muligt for støvsugerens hjul at rotere helt rundt – 360 grader – så du slipper for besværet med at komme ind under sofaen, rundt om gryder eller under sofabordet.

Og med Electrolux SilentPerformer ESP75 behøver du ikke at bekymre dig om at beskadige dine møbler. Denne model har en kofanger, der fungerer som en pude mellem støvsugeren og møblerne. Hvis du for eksempel kommer til at støde ind i sofaen med støvsugeren, vil støvsugeren ikke efterlade mærker på møblerne.

Justerbar sugestyrke

Det kan være en fordel at kunne justere sugestyrken, når man støvsuger, for at tilpasse støvsugningen til overfladen og mængden af snavs. På Electrolux SilentPerformer ESP75-modellen kan du både øge og mindske sugestyrken med et tryk på en knap.

Electrolux SilentPerformer ESP75 har også et hygiejnefilter, der renser luften og holder den ren. Filteret fjerner også alle støvpartikler, hvilket er en stor fordel for forbrugere, der lider af astma eller allergi.

Støvsugeren har et teleskoprør, der kan justeres, så det passer til din længde og dine behov. Så du kan justere længden på røret efter, hvad der føles bedst og er mest behageligt, når du støvsuger. På denne model sker det ved hjælp af et kliksystem, hvilket betyder, at du hører et klik, når du justerer teleskoprøret.

Specifikationer ved Electrolux ESP72DB – mål:
🌀 Højde: 23,8 centimeter
🌀 Bredde: 29,3 centimeter
🌀 Længde: 44,1 centimeter
🌀 Vægt: 4,5 kilo 

Specifikationer ved Electrolux ESP72DB – nøgleoplysninger:
🔴 Energiklasse: D
🔴 Støvmissionsklasse (filtrering): A
🔴 Rengøringsevne på hårdt gulv: A
🔴 Rengøringsevne på tæppe: B
🔴 Årligt energiforbrug, kWh: 21,4
🔴 Motoreffekt: 650 watt
🔴 Lydniveau: 70 dB
🔴 Arbejdsradius: 12 meter
🔴 Posestørrelse: 3,5 liter

Fordele ved Electrolux ESP72DB:
Især god til hårde gulve
God arbejdsradius
God til astmatikere og allergikere
Selvregulering af støvsugerens sugeevne
Nem betjening med 360 graders Motion-teknologi
Kommer med en ErgoShock-stødbande


Tips til en bedre støvsugning – gør du det rigtigt?

Det er de færreste, der ligefrem elsker at trække støvsugeren frem fra skabet og bruge timer på at gøre gulve og tæpper blanke og støvfri. For de fleste er det en kedelig og nødvendig del af hverdagen, og du tænker sikkert ikke over teknikker eller mønstre, når du bevæger støvsugeren – men det burde du måske. Side2.no har givet deres bud på, hvordan du får den mest effektive støvsugning.

1) Støvsug i flere retninger: Støvsuger man kun i én retning, får man ikke alt støvet med. Støvsug gerne i en M-form eller et W. Alternativt kan man først støvsuge frem og tilbage, men bagefter skal det også være på kryds og tværs.

2) Brug det rigtige tilbehør: Brug ikke kun standard-mundstykket, når der støvsuges. Se hvilke andre mundstykker, der følger med støvsugeren, og læg mærke til hvordan de forskellige mundstykker passer til forskellige formål – for eksempel er der ofte ét til tæpper og ét til møbler med videre.

3) Fjern de store ting: Det er ikke meningen, at man skal støvsuge legetøj, mønter og lignende op, når man støvsuger. De kan ødelægge maskinen, så fjern dem inden støvsugningen går i gang.

4) Skift støvposen: Mange støvposer kan indeholde op til flere liter støv og snavs. Det er selvsagt rigtig meget, men derfor bør man alligevel ikke vente med at skifte posen, til den er fuld. Bliver støvposen for fuld, forringes maskinens sugeevne nemlig betragteligt, og man får et mindre effektivt resultat, når man støvsuger. Skift gerne posen når den er 2/3 fuld.

5) Tør overflader af først: Står man foran den store hovedrengøring, så husk endelig at tørre støv af overfladerne i huset, inden der støvsuges. Der ligger ofte en del støv på overfladerne, og man risikerer at drysse meget af dette støv ned på gulvet, når man svinger kluden. Så venter man med at aftørre overfladerne til efter støvsugningen, risikerer man at skulle støvsuge to gange.


Brug det rigtige mundstykke, når du støvsuger

Når man køber en ny støvsuger, følger der ofte en del forskellige mundstykker med. Måske de ligner hinanden, eller måske du bare ikke ved, hvad de kan. Men der er mening med galskaben, for hvert mundstykke har faktisk en speciel funktion.

Whiteaway har lavet en grundig guide til brug af det rigtige mundstykke for at effektivisere din støvsugning.

1) Mundstykker til hårde gulve: Det såkaldte ”parketmundstykke” er den bedste løsning, når der skal støvsuges hårde underlag som for eksempel flisegulv eller trægulv. Det, der gør dette mundstykke specielt, er, at det er udstyret med meget stive hår på undersiden, hvilket vil give en ekstra effektiv rengøring.

2) Mundstykker til tæpper: Der findes to forskellige mundstykker, der fungerer rigtig godt, når der skal støvsuges tæpper. Det ene kaldes et ”turbomundstykke” og det andet et ”motoriseret mundstykke”. Turbomundstykket har roterende børster, der sikrer en effektiv opsamling af støv og snavs, som der hurtigt kan gemme sig meget af i et gulvtæppe. Er der kæledyr i hjemmet, så kan man med fordel anvende turbomundstykket, for det er særlig godt til at opsamle dyrehår. Det motoriserede mundstykke har en motor indbygget i selve mundstykket, som effektiviserer rengøringen, da motoren giver mundstykket en ekstra stærk sugeevne. Ligesom med turbomundstykket så er det motoriserede mundstykke rigtig godt til husstande med dyr.

3) Kombinationsmundstykket: Ligesom med parketmundstykket er kombinationsmundstykket udstyret med meget stive hår, hvilket gør det oplagt at bruge til hårde gulve, men også til gulvtæpper. Det smarte ved dette mundstykke er, at ved et tryk på en knap på oversiden kan man hæve eller sænke hårene alt efter behov.

4) Specialistmundstykker: Har man mere specielle behov, så skal specialistmundstykkerne tages i brug. Her findes møbelbørster og møbelmundstykker, som er skabt til at støvsuge møbler. De er begge smalle, så de lettere kan manøvreres ind i huller og sprækker i møblerne samtidig med, at de er skabt til at være skånsomme og blide mod betrækket og stoffet. Der findes yderligere et fugemundstykke, som har en lang, tynd form skabt til at støvsuge i fuger og revner og andre steder, hvor det er svært at komme til med et almindeligt mundstykke.


6 tips til at forebygge allergi i hjemmet

De fleste har hørt, at der findes husstøvmider overalt i vores hjem. De fleste ved også, at de kan give allergi, men desværre er der ikke mange, der tænker over det i hverdagen. Hvis man først får husstøvmideallergi, kan det få ubehagelige konsekvenser for ens helbred og livskvalitet. Der findes desværre mange former for allergi, som vi kan redde os i hjemmet. Neutral har række gode tips til at forebygge allergierne:

1) Luft ud: Luft gerne ud i hjemmet med gennemtræk så ofte som muligt. Gerne et par gange daglig, hvor du lader vinduerne stå åbne i 5-10 minutter.

2) Husk støvsugningen: Støv lægger sig allevegne, og det er praktisk talt umuligt at undgå støv. Husk derfor at støvsuge ofte, og glem ikke hjørner, revner og møbler.

3) Gør rent uden kemi: Kemikalier kan give os allergi. Brug derfor helst Svanemærkede rengøringsmidler, som sikrer, at familien ikke udsættes for farlig kemi, når der gøres rent.

4) Brug få midler: Man behøver ikke et hav af rengøringsmidler. Disse 4 er nok: universalrengøringsmiddel, opvaskemiddel, sæbespåner og eddike.

5) Pas på støvmiderne: Jo højere luftfugtighed i hjemmet, jo bedre levevilkår for husstøvmider. Sørg derfor for at holde indeklimaet tørt og ikke for koldt.

6) Fjern dyrehår: Mange udvikler desværre allergi over for vores kæledyr. Kæledyrene smider hår over det hele, så vær grundig, når dyrehårene fra møbler, tøj og gulv fjernes.


Om Electrolux

Svenske Electrolux blev grundlagt i 1910, og siden stiftelsen har mærket bredt sig ud over Sveriges grænser og er blevet verdenskendt, blandt andet med flere fabrikker i Europa, hvor kvalitetsprodukterne bliver produceret.

Denne artikel handler om støvsugere, men Electrolux producerer også mange andre produkter, blandt andet køleskabe, frysere, opvaskemaskiner, ovne, emhætter, vaskemaskiner og tørretumblere. Electrolux sælger både til privatpersoner og virksomheder, som for eksempel storkøkkener, og efterhånden er virksomheden blevet så stor inden for hvidevarer-branchen, at de har opkøbt en række af konkurrerende mærker som AEG, Voss og Zanussi.

Electrolux’s første salgssucces var en støvsuger, og sidenhen er netop støvsuger-området blevet et af de områder, hvor Electrolux både fokuserer og er førende.

Electrolux er i dag en stor aktør på den europæiske handels- og forbrugerscene med et stort antal ansatte (omkring 60.000), og derfor er virksomheden også opmærksom på bæredygtighed og miljø. Læs mere om Electrolux’s værdier og grundlag på den internationale hjemmeside her eller besøg den danske side, hvor du kan læse meget mere om alle mærkets støvsugere her.


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Electrolux PD91-4MG 

✅ God vurdering hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Electrolux PD91-4MG 

.
Modellen Electrolux PD91-4MG er en energivenlig og fleksibel støvsuger med FlowMotion- og PureFlow-systemerne. Dette sørger for en optimal ydeevne, hvilket den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön er enige i, da de har givet denne model en god vurdering. Motoreffekten er på 650 Watt.

Med FlowMotion kombimundstykket er der mulighed for at anvende denne støvsuger til alle former for gulve. Denne patenterede teknologi sørger for en mere lydsvag rengøring med en højere støvoptagning.

Denne model er oplagt til alle former for gulve, da Electrolux PD91-4MG har fået topkarakteren A både, når det kommer til støvsugning af hårde gulve og gulvtæpper. Lydniveauet er på 69 dB, hvorfor det ikke er den mest lydsvage model sammenlignet med andre.

Electrolux PD91-4MG er udstyret med et letvægtsteleskoprør i aluminium, der sørger for en nem og let rengøring. Med teleskoprørets lange længde er der mulighed for at undgå ondt i ryggen, da man kan indstille og justere længden afhængig af ens behov.

Derudover er støvsugeren udstyret med et klassisk håndtag, der er optimeret på en måde, så luftgennemstrømningen er optimal. Hvis man vil regulere for modellens sugeevne, så kan dette gøres manuelt på selve støvsugeren.

Energibesparende model med vaskbart HEPA 12-filter

Electrolux PD91-4MG er en model, hvor der har været fokus på at gøre støvsugeren så allergivenlig som mulig. Modellen har derfor et HEPA 12-filter med Allergy Plus-teknologi, der sørger for at indfange alle mikroskopiske støvmider og snavs, hvorfor ens hjem vil være fri for alverdens støvpartikler.

Det er et vaskbart filter, hvorfor man kan bruge det igen og igen. Det anbefales, at man vasker filteret jævnligt.

Denne model er energibesparende og er placeret i en af de højeste energiklasser, når det kommer til støvsugere. Electrolux PD91-4MG er i energiklasse D, hvorfor det er en model, der både er god for pengepungen, energien og miljøet.

12 meters arbejdsradius og nemt posesystem

Det er nemt at støvsuge flere rum på én gang med Electrolux PD91-4MG. Arbejdsradiussen er på 12 meter, hvorfor man ikke hele tiden skal finde en ny stikkontakt. Støvsugeren kommer med et automatisk ledningsoprul, der sørger for, at man ikke selv skal kæmpe med at få ledningen på plads efter støvsugning.

Derudover er posesystemet nemt at håndtere, da posen lukkemekanisme forsegler posen tæt og hurtigt, når man skal tømme den. Hvis man ikke er vild med at røre ved selve posen, så har denne model et praktisk håndtag, der sikrer, at man ikke har for meget kontakt med selve støvsugerposen.

Støvsugerposen har en kapacitet på 5 liter, hvorfor den holder i op til 80 % længere tid end mindre poser.

Når man skal finde ud af, om det er tid til at tømme støvsugerposen eller ej, så skal man blot tage et kig på støvsugerens indikator for fyldt støvsugerpose på displayet. Her er der mulighed for at se, om posen skal tømmes, eller om den kan holde lidt endnu.

360 graders bløde gummihjul og nem at opbevare

Electrolux PD91-4MG har et ergonomisk bærehåndtag i toppen og foran, der gør det nemmere at bære rundt på støvsugeren fra sted til sted. Denne model er nem at opbevare og tager ikke meget plads, da der er mulighed for en horisontal og vertikal parkering af støvsugeren.

Både rør og slange kan sættes fast på støvsugeren, når den er rejst op eller i normal position. Derfor kan støvsugeren nemt pakkes væk i et skab eller i hjørnet.

Med støvsugerens bløde gummihjul er der ingen fare for, at gulve vil blive ridsede eller beskadigede. Denne model har et 360 graders næsehjul, der sørger for, at man kan køre støvsugeren rundt, som man har brug for. Den kan nemt komme ind i alle afkroge og hjørner og følger alle ens bevægelser, som man går rundt.

Støvsugeren er energivenlig og er placeret i energiklassen C.

Specifikationer ved ElectroluxPD91-4MG – mål:
🌀 Højde: 24 centimeter
🌀 Bredde: 30,5 centimeter
🌀 Længde: 51 centimeter
🌀 Vægt: 7,1 kilo 

Specifikationer ved Electrolux PD91-4MG – nøgleoplysninger:
🔴 Energiklasse: C
🔴 Støvmissionsklasse (filtrering): A
🔴 Rengøringsevne på hårdt gulv: A
🔴 Rengøringsevne på tæppe: A
🔴 Årligt energiforbrug, kWh: 21,3
🔴 Motoreffekt: 650 watt
🔴 Lydniveau: 69 dB
🔴 Arbejdsradius: 12 meter
🔴 Posestørrelse: 5 liter

Fordele ved Electrolux PD91-4MG:
Arbejdsradius på 12 meter
God til hårde gulve og gulvtæpper
Selvregulering af sugeevne
360 graders næsehjul og bløde gummihjul
Nem opbevaring
Allergivenligt og vaskbart HEPA 12-filter


Electrolux EUS8X2RR UltraSilencer

Electrolux EUS8X2RR UltraSilencer

Denne støvsuger er energivenlig, da den er placeret i energiklasse C. Det er derfor en model med et lavt energiforbrug, hvilket er godt for både ens pengepung samt miljøet. Motoreffekten er desuden på 600 Watt, hvorfor motoren ikke er lige så kraftig sammenlignet med andre modeller.

Til gengæld har denne støvsuger gode klassificeringer, når det kommer til dens rengøringsevne. Denne model er nemlig placeret i klasse A ved støvsugning af hårde gulve, mens den er placeret i klasse B ved støvsugning af gulvtæpper. Det er derfor en model, der kan bruges til lidt af det hele, hvorfor man sagtens kan investere i denne støvsuger uanset om ens hjem er fyldt med hårde gulve, gulvtæpper eller en blanding.

Støvsuger med parkeringsfunktion, 360 graders hjul og lydsvage funktioner

En støvsuger, der er lydsvag, er altid en fordel, da den på denne måde ikke vil forstyrre, hvis man gerne vil støvsuge huset, mens andre i hjemmet er i gang med vigtige ting. Med Electrolux EUS8X2RR UltraSilencer får man en støvsuger, der har flere lydsvage funktioner.

Den kommer med teknologien, der bliver kaldt for Silent Air, hvilket betyder, at den både er udstyret med en lydsvag slange og et AeroPro Silent mundstykke. Electrolux EUS8X2RR UltraSilencers lydniveau er på 61 dB, hvilket er forholdsvist lavt for en støvsuger.

Desuden kommer Electrolux EUS8X2RR UltraSilencer med 360 graders hjul, der kan vende hele vejen rundt om sig selv. Det vil sige, at støvsugeren nemt kan køres rundt, da hjulene blot følger efter ens bevægelser. Derudover er det nemt at komme rundt om alt lige fra møbler til planter, ledninger og bordben.

Electrolux EUS8X2RR UltraSilencer har sin egen parkeringsfunktion, hvilket betyder, at der er mulighed for både at parkere den vertikalt og horisontalt. Desuden kan man parkere støvsugerslangen og støvsugerens rør lige meget, om støvsugeren vender den ene eller den anden vej.

God størrelsestøvsugerpose og arbejdsradius

Med Electrolux EUS8X2RR UltraSilencer får man en støvsuger, der både har en god arbejdsradius samt en god størrelse støvsugerpose. Arbejdsradiussen er på op til 12 meter, hvilket er en god radius i forhold til, at man ikke behøver at fjerne ledningen fra en stikkontakt til en anden hele tiden. Der er derfor mulighed for at støvsuge et stort rum eller flere små rum på en gang. Med støvsugerens automatiske ledningsoprul finder ledningen også selv på plads efter endt brug.

Selve støvsugerposen har en kapacitet på i alt 3.5 liter. Støvsugerposen kommer med en hygiejnisk lukning. Derudover skal støvsugerposen ikke tages ud af selve støvsugerposen for at tjekke, om den er fyldt op. Man skal blot tage et kig på selve støvsugerens display, hvor der er en indikator, der fortæller, om posen er fyldt eller ej.

Med modellens Motion Control-system vil manøvredygtigheden være optimal. Det betyder, at støvsugeren altid vil følge efter ens position og bevægelser, hvorfor man ikke skal hverken trække eller flå i støvsugeren for at få den til at følge efter en.

Allergivenlig model med regulering af sugeevne

Modellen Electrolux EUS8X2RR UltraSilencer er kendt for at være en allergivenlig støvsuger, da den er udstyret med et HEPA-filter. Filteret er både vaskbart og aftageligt.

Desuden sørger filteret for, at luften altid vil forblive både frisk og ren. Hvis man lider af enten allergi eller astma, så er en støvsuger med et HEPA-filter et oplagt valg, da luften vil blive renset bedre for støvpartikler sammenlignet med andre modeller.

Med denne støvsuger kan man regulere dens sugeevne. Der er mulighed for at regulere sugeevnen både op og ned afhængig af gulv, overflade med mere. Dette kan man gøre på selve støvsugeren.

Der medfølger forskellige mundstykker ved køb af Electrolux EUS8X2RR UltraSilencer. Der kommer i alt tre forskellige mundstykker med, der bliver kaldt for et fugemundstykke, et møbelmundstykke og et børstemundstykke.

Specifikationer ved Electrolux EUS8X2RR UltraSilencer – mål:
🌀 Højde: 26,6 centimeter
🌀 Bredde: 30,8 centimeter
🌀 Længde: 40,2 centimeter
🌀 Vægt: 5,98 kilo 

Specifikationer ved Electrolux EUS8X2RR UltraSilencer – nøgleoplysninger:
🔴 Energiklasse: C
🔴 Støvmissionsklasse (filtrering): A
🔴 Rengøringsevne på hårdt gulv: A
🔴 Rengøringsevne på tæppe: B
🔴 Årligt energiforbrug, kWh: 21,3
🔴 Motoreffekt: 600 watt
🔴 Lydniveau: 61 dB
🔴 Arbejdsradius: 12 meter
🔴 Posestørrelse: 3,5 liter

Fordele ved Electrolux EUS8X2RR UltraSilencer:
Især god til hårde gulve
God manøvredygtighed med Motion Control-system
Allergivenlig model
God arbejdsradius
Lydsvag slange med Silent Air-teknologi
Mulighed for at regulere støvsugerens sugeevne


Electrolux PD91-4DB

Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Electrolux EUS8GREEN

 

.
Electrolux EUS8GREEN UltraSilencer Zen er blevet vurderet af de to instanser samt den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön.

Støvsugeren er kendt for at være støjsvag, da den kommer med et system, der bliver kaldt for Silent Zen. Dette system sørger for, at slangen er lydsvag, hvorfor denne models lydniveau er på kun 58 dB. Dette er et lavt lydniveau sammenlignet med en normal samtale, der siges at have et lydniveau på omkring 60 dB. Denne støvsuger vil derfor ikke forstyrre meget ved brug, hvorfor man sagtens kan se fjernsyn, høre musik eller lignende imens.

Electrolux EUS8GREEN UltraSilencer Zen har fået gode placeringer, når det kommer til dens rengøringsevne af hårde gulve og gulvtæpper. Støvsugeren er placeret i klasse A ved støvsugning af hårde gulve, mens den er placeret i klasse B ved støvsugning af tæpper. Det er derfor en model, der sagtens kan bruges til støvsugning af en række forskellige overflader.

Desuden medfølger der et 3-i-1 mundstykke, hvis man investerer i denne model, hvorfor den er et oplagt valg til anvendelse på flere overflader.

Miljø- og energivenlig model med 12 meter arbejdsradius

Electrolux EUS8GREENMed Electrolux EUS8GREEN UltraSilencer Zen får man en miljø- og energivenlig støvsuger, der både er god ved ens pengepung samt miljøet. Denne model er placeret i energiklasse D. Desuden siges det, at man sparer op til 50 % mere energi i forhold til, hvad andre støvsugere i samme energiklasse bruger på energi.

Modellen er derfor energivenlig, men den er også miljøvenlig. Denne model er nemlig fremstillet af 55 % genbrugsplast. Denne støvsuger er lavet af så meget genanvendeligt materiale, at man kan genbruge op til 92 % af støvsugerens materialer, hvis den skal udskiftes.

Electrolux EUS8GREEN UltraSilencer Zen er kendt for at være en fleksibel og praktisk model, da dens arbejdsradius er på helt op til 12 meter. Det betyder, at modellen er fleksibel nok til at støvsugere større arealer på en gang uden, at man skal finde en ny stikkontakt til ledningen.

Desuden er dens støvsugerpose 3.5 liter, hvorfor der også er plads i denne pose til at støvsuge større rum uden, at posen skal tømmes eller skiftes først. 

Praktisk betjening med teleskoprør og 360 grader gummihjul

Med Electrolux EUS8GREEN UltraSilencer Zen har der været fokus på detaljerne, da denne model er udstyret med både 360 graders bløde gummihjul, et teleskoprør samt en god manøvredygtighed.

Støvsugerens fleksibilitet og praktiske funktioner gør, at den er nem i brug og herved nem at betjene. Det betyder, at man ikke skal hive støvsugeren hårdt efter sig, da den altid vil følge efter ens bevægelser.

Støvsugeren er forsynet med et teleskoprør, der er ergonomisk. Man kan herved selv justere dette rør, så det passer til ens kropshøjde, hvorfor man ikke skal gå og bukke sig ned eller få ondt i ryggen, når man støvsuger.

Desuden kommer der bløde 360 graders gummihjul med i købet, hvorfor ens gulv ikke vil blive beskadiget. Det betyder, at man blot kan trække støvsugeren henover gulvet uden, at se nogle ridser eller skader på gulvet bagefter.

Aftageligt filter og motoreffekt på 750 Watt

Electrolux EUS8GREEN UltraSilencer Zen har en motor, der er kraftfuld. Selvom det ikke er den mest kraftfulde motor på markedet, så er den stadig forsynet med en god sugeevne. Denne motor har en motoreffekt på i alt 750 Watt.

Ved køb af Electrolux EUS8GREEN UltraSilencer Zen får man en støvsuger, der er udstyret med et aftageligt filter. Dette filter er hygiejnisk og kan derfor både vaskes i hånden eller i vaskemaskinen. Vær opmærksom på at filteret skal vaskes regelmæssigt for at bevare dens optimale ydeevne.

Udover at være både hygiejnisk og kraftfuld, så er Electrolux EUS8GREEN UltraSilencer Zen også brugervenlig og praktisk. Det er den på grund af dens automatiske ledningsoprul. Det vil sige, at man ikke selv skal kæmpe med at få ledningen på plads igen efter endt brug. Ved tryk på en knap vil ledningen selv finde tilbage på plads igen uden, at man behøver at gøre meget andet.

Støvsugerposen har en kapacitet på 3.5 liter. Derudover har støvsugeren en indikator på displayet, hvor man kan se, om posen skal tømmes eller skiftes ud.

Specifikationer ved Electrolux EUS8GREEN– mål:
🌀 Højde: 26,6 centimeter
🌀 Bredde: 30,8 centimeter
🌀 Længde: 40,2 centimeter
🌀 Vægt: 5,9 kilo 

Specifikationer ved Electrolux EUS8GREEN– nøgleoplysninger:
🔴 Energiklasse: D
🔴 Støvmissionsklasse (filtrering): A
🔴 Rengøringsevne på hårdt gulv: A
🔴 Rengøringsevne på tæppe: B
🔴 Årligt energiforbrug, kWh: 24,4
🔴 Motoreffekt: 750 watt
🔴 Lydniveau: 58 dB
🔴 Arbejdsradius: 12 meter
🔴 Posestørrelse: 3,5 liter

Fordele ved Electrolux EUS8GREEN:
Især god til hårde gulve
God arbejdsradius
Meget lydsvag model
Bløde hjul der ikke ridser eller skader gulvet
Ergonomisk håndtag
Automatisk ledningsoprul samt indikator vedrørende støvsugerpose


Miele Complete C3 Ecoline

✅ Testvinder hos svenske Råd & Rön
✅ Gode forbrugeranmeldelser

Miele Complete C3 Ecoline

Stærk basis

C3-seriens basismodel, Miele Complete Ecoline, er nok en basismodel, men den er utrolig robust og har gode filtre, blandet andet HEPA-filter. HEPA står for High Efficiency Particulate Air og er et særdeles effektivt filter, når man skal holde selv meget små partikler ude.

Motoren er stærk, hvilket gør, at maskinen kan suge selv de små støvkorn. Selv basismundstykket er rigtig godt og giver en god støvsugning, hvor støv og skidt ender i støvposen, der kan rumme hele 4,5 liter. Det er flere liter mere end de gængse medium-størrelse poser, man finder hos en del af de andre testvindende støvsugere. Det sikrer en bedre og mere effektiv støvsugning, hvor posen ikke behøver bliver skiftet lige så ofte.

Gode funktioner

Der er taget højde for komforten hos brugeren hos dette Miele-produkt. Støvsugeren har nemlig en række praktiske funktioner – blandt andet har den en holder til støvsugerrør på siden af ”kroppen”, så du ikke skal lægge røret på gulvet, hver gang du holder pause. Desuden er ledningsoprullet meget praktisk, for du skal kun trykke på knappen én gang, da Miele Complete Ecoline har en indbygget auto-oprulningsfunktion, som automatisk ruller ledningen sammen ved en enkelt tryk.

Let at bruge

Udover de praktiske funktioner er modellen også let at bruge, og du kan komme vidt omkring med en bevægelsesradius på omkring 11 meter. Maskinen er let at vedligeholde, og det er også let at skifte filtre – både motorfiltre og udblæsningsfiltre. Filtrene er som nævnt rigtig gode, så partikeludslippet på denne model er selvsagt meget lavt. Også energiforbruget er lavt, hvilket helt igennem gør Miele Complete Ecoline basismodel meget miljøvenlig. Modellen er at finde i den tunge ende af vægtskalaen med en vægt på over 8 kilo, men til gengæld sikrer den høje vægt også, at maskinen kører jævnt henover gulvet og giver en god stabilitet, når du går grundigt til værks. 

Udvalgte fordele ved Miele Complete C3 Ecoline:
Suger godt og stærkt
Har gode filtre
Stor støvpose på 4,5 liter
Gode funktioner, der gør arbejdet lettere
Let at vedligeholde og gøre ren


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

🤩 Hvilke Electrolux støvsugere er bedst i test?

Electrolux EUO9GREEN UltraOne, Electrolux EUS8GREEN UltraSilencer Zen og Electrolux SP1CLASSIC

🤓 Hvordan testes støvsugerne?

Støvsugerne vurderes på deres evne til at suge støv, skidt og dyrehår op på forskellige typer underlag og langs paneler. Ydermere testes de på deres sugeevne med helt fyldt, halvt fyld og tom støvbeholder, samt de indbyggede filtres evne til at holde på støvpartiklerne. Slutteligt vurderes de på holdbarhed og brugervenlighed.

🤔 Hvad skal jeg overveje, når jeg vælger ny støvsuger?

Vi hos Forbrugsguiden anbefaler, at du overvejer, hvor stort et areal du skal støvsuge, om du har hårde gulve eller tæpper, og om du har husdyr. Ydermere bør du altid vælge en model med energimærkning A eller bedre.


Disse kilder har vi anvendt i Electrolux støvsuger testen:

Råd & Rön 🇸🇪
testkilder
Råd & Rön er det svenske forbrugerråd, og ligesom det danske udfører de en masse tests af produkter, som forbrugerne anvender i hverdagen. I denne test har Råd & Rön testet hele 92 forskellige støvsugere i alle prisklasser og mærker. Eksperterne ser både på sugeevne, brugervenlighed, støjniveau og energiforbrug.

Du kan læse mere om testen her, men fuld adgang kræver dog abonnement. Det er også muligt at købe sig adgang til enkelte tests alene.

Søndagsavisen 🇩🇰
Den danske ugeavis Søndagsavisen bliver omdelt med posten og skriver om både nyheder, forbrug, livsstil, tests, undersøgelser med mere. Her bringer avisen en test af 7 forskellige støvsugere fra et tysk laboratorium. 6 af de 7 støvsugere findes på det danske marked og er dermed medtaget her. Der testes sugeevne, brugervenlighed, holdbarhed, støjniveau og energiforbrug. Læs mere her. 

Expressen 🇸🇪
Expressen er en svensk avis, der udkommer hver aften. Den har over 1 million læsere hver dag og skriver både om nyheder, sport og underholdning. Avisen har også et stort nyhedssite, hvor indholdet er blandet. I denne test af støvsugere er der testet 7 af slagsen, hvor der både ses på støvsugernes sugeevne, brugervenlighed, støjniveau og håndterbarhed. Læs mere her.

SVT Plus 🇸🇪
SVT står for Sveriges Television og er den nationale public service-udbyder i Sverige. De største kanaler er SVT1 og SVT2, og SVT har en markedsandel på knap 37 procent, hvilket gør dem til Sveriges største tv-station. SVT Plus er en del af SVT, og Plus fokuserer på hverdagsforbrug og forbrugertemaer. Her bringer de en test af 4 forskellige støvsugere fra forskellige mærker, hvor støvsugernes testes inden for lydniveau, anvendelighed og sugeevne. Læs mere her.


Andre relevante tests og artikler

Fandt du ikke den rette støvsuger i denne test, har vi her på Forbrugsguiden også en lang række andre artikler, du måske vil finde interessante.

Skab dig et overblik over markedets andre testvindende støvsugere med vores generelle støvsuger og poseløs støvsuger tests, eller dyk ned i en af vores mange artikler med særligt fokus på de forskellige producenter.

Her finder du blandt andet vores Nilfisk støvsuger test, vores Miele støvsuger test, vores Electrolux støvsuger test, vores AEG støvsuger test og vores Dyson støvsuger test.

Et andet populært valg er de smarte ledningsfrie støvsugere. Med vores generelle ledningsfri støvsuger test, vores håndholdt støvsuger og vores håndstøvsuger test, kan du få et overblik over markedets bedst bedømte modeller på tværs af de forskellige producenter.

Er der et bestemt mærke, du gerne vil vide mere om, finder du også her en række producent-specifikke tests. Læs fx vores Bosch ledningsfri støvsuger test, vores Nilfisk Handy test, vores Electrolux Ergorapido test, vores Bosch håndstøvsuger test, vores Bosch Athlet test og vores Dyson håndstøvsuger test, der alle indeholder testvindende og topscorende modeller.

Ønsker du helt at slippe for støvsugningen, kunne en robotstøvsuger være det rette valg for dig. Her kan du læse vores generelle robotstøvsuger test, der giver en god introduktion til markedets forskellige testvindende modeller.

Læs også vores producent-specifikke tests, så som vores Miele Scout RX1 test, vores iRobot Roomba robotstøvsuger test eller vores iRobot Roomba i7+ test, der alle indeholder testvindende og topscorende robotstøvsugere.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme