Electrolux støvsuger test 2019 – De bedste Electrolux støvsugere – Testvinder Guide

0

I denne Electrolux støvsuger test ser vi nærmere på de bedste støvsugere fra mærket Electrolux. Støvsugerne har alle været igennem flere tests, og efter nøje gennemgang har eksperterne vurderet, at netop disse Electrolux-støvsugere er de bedste.

Udover Electrolux-støvsugerne har vi også medtaget et par andre testvindende støvsugere fra andre mærker for at vise, hvilke alternativer til Electrolux som er værd at overveje.

Vi har gennemgået forskellige tests for at kunne guide dig til at finde den støvsuger, der passer bedst til dine behov. Vi har set nærmere på tests fra det danske forbrugerråd Tænk og den svenske pendant Råd & Rön samt diverse aviser som Søndagsavisen og svenske Expressen samt SVT Plus. Ønsker du at læse mere, bringer vi en liste over links til de undersøgelser, vi henviser til, nederst i artiklen.

Denne Electrolux støvsuger test indeholder:
🔸 Overblik over de bedste Electrolux-støvsugere samt et par fra andre mærker
🔸 Råd og tips til en bedre støvsugning og til, hvordan du undgår allergi i hjemmet
🔸 Guide til at bruge de rigtige mundstykker, når du støvsuger
🔸 Information om Electrolux
🔸 Gennemgang af diverse tests, som vi har undersøgt og analyseret

Bemærk venligst, Forbrugsguiden tester ikke selv produkter, men samler derimod resultaterne af uvildige tests, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Bemærk også: Som en del af EU’s økodesign- og energimærkningsordninger kom der i 2014 nye energikrav til støvsugere, hvor det blev pålagt støvsugere maksimalt at have en effekt på 1600 watt. Pr. 1 september 2017 sænkes kravet yderligere til 900 watt. Hertil forlyder det, at støvsugerne skal være energimærkede, og både filtreringskapacitet og lydniveau skal oplyses på etiketten.

Electrolux Støvsuger Test – De 8 bedste modeller

Her følger en gennemgang af de Electrolux støvsugere på markedet, der har fået de bedste karakterer i forskellige anerkendte tests. Lige under produktnavnet i denne grønne boks, kan du se hvilke tests Electrolux støvsugerne er blevet bedømt i. Du finder også prissammenligning af produkterne, så du nemt kan se hvilke forhandlere der er billigst. Efter gennemgangen af Electrolux støvsugerne, gennemgår vi en række testvindende støvsugere fra andre producenter.


Electrolux EUO9GREEN UltraOne

✅ Testvinder hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön 
✅ 
Testvinder hos Forbrugerrådet Tænk

Electrolux EUO9GREEN 

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.289,00 Kr. 0,00 Kr. 1.289,00 Kr. Læs mere
1.290,00 Kr. 0,00 Kr. 1.290,00 Kr. Læs mere
1.290,00 Kr. 0,00 Kr. 1.290,00 Kr. Læs mere
1.290,00 Kr. 0,00 Kr. 1.290,00 Kr. Læs mere
2.282,00 Kr. 0,00 Kr. 2.282,00 Kr. Læs mere
2.999,00 Kr. 0,00 Kr. 2.999,00 Kr. Læs mere

 

Modellen EUO9GREEN UltraOne fra Electrolux er blevet vurderet af to forskellige instanser. Støvsugeren er nemlig blevet testet af den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön samt det danske Forbrugerråd Tænk. Denne model har scoret gode anmeldelser fra begge instanser, da både Råd & Rön og Forbrugerrådet Tænk har udnævnt støvsugeren som testvinder.

Denne model er rangeret i klasse A for rengøringsevne af både hårde gulve og gulvtæpper. Det er derfor en støvsuger, der er et oplagt køb, hvis man har brug for en støvsuger, der kan støvsuge en række forskellige overflader.

Electrolux EUO9GREEN UltraOne har en ydeevne, der siges at være en af de bedste, når det handler om støvsugere. Selvom ydeevnen er høj, så forbliver energiforbruget lavt. Denne model er nemlig placeret i energiklasse A, hvorfor støvsugeren både er god for miljøet og pengepungen.

Desuden bruger denne støvsuger 65 % mindre energi i forhold til, hvad andre støvsugere fra samme energiklasse i gennemsnittet bruger af energi.

Effektiv motor med god arbejdsradius
Electrolux EUO9GREEN UltraOne er udstyret med en effektiv motor med en motoreffekt på i alt 850 Watt. Det betyder, at denne models sugeevne er optimal. Med støvsugerens indbyggede Silent Air-teknologi har denne model en støjsvag og forbedret slange, hvorfor lydniveauet er i den lavere ende. Hvor en normal samtale siges at have et lydniveau på 60 dB, har denne støvsuger et lydniveau på 65 dB. Der kan derfor sagtens høres musik eller ses fjernsyn, mens man støvsuger, da den ikke vil være særlig forstyrrende.

Når det kommer til støvsugere, så er det vigtigt med en lang ledning, da dette betyder en god arbejdsradius. Jo bedre arbejdsradius, jo færre gange behøver man at finde en ny stikkontakt. Med Electrolux EUO9GREEN UltraOne får man en arbejdsradius på 12 meter, hvorfor man kan støvsuge større arealer på en gang.

Derudover kommer denne model med et ledningsoprul, hvorfor der blot skal trykkes på en knap, hvorefter ledningen finder tilbage på sin plads igen. Støvsugerens højde kan også justeres via dens teleskoprør, hvorfor man kan indstille denne, så det passer til ens kropshøjde.

Med støvsugerposens kapacitet på 5 liter er der mulighed for at bruge denne pose i 80 % længere tid sammenlignet med andre støvsugerposer på markedet. Denne pose er udstyret med en hygiejnisk lukning samt filtrering. Med filtreringen vil luften forblive frisk og ren. Hvis man er i tvivl, om støvsugerposen skal tømmes eller ej, så kan man blot tage et kig på displayet for at finde ud af dette. Her vil der kunne findes en indikator, der viser, om posen skal tømmes eller udskiftes.

Allergivenlig model med to mundstykker
Electrolux EUO9GREEN UltraOne er kendt for at være en allergivenlig støvsuger, da den er forsynet med et Allergi Plus-filter. Dette filter er vaskbart, hvorfor man skal huske at vaske dette i hånden eller i vaskemaskinen jævnligt.

Desuden sørger dette filter for, at forhindre mere end 99 % af en række støvpartikler om at komme ud i luften. Derfor vil luften altid være frisk og ren, hvilket er en fordel for forbrugere, der lider af enten astma eller allergi.

Med Electrolux EUO9GREEN UltraOne kommer der to mundstykker med. Disse mundstykker er udstyret med hver sin funktion og bliver kaldt for: Et AeroPro Parketto Pro parketmundstykke og et FlowMotion kombimundstykke. Kombimundstykket er lydsvagt, men sikrer på samme tid en høj sugeevne.

Desuden medfølger der andre mundstykker ved køb af denne model såsom et møbelmundstykke, et fugemundstykke samt et børstemundstykke. Der er derfor mulighed for at støvsuge en række forskellige overflader med Electrolux EUO9GREEN UltraOne.

Nem betjening og bløde gummihjul
Med Electrolux EUO9GREEN UltraOne skal man ikke være bekymret for, om ens gulv bliver skadet, slidt eller ridset ved brug af denne støvsuger.

Denne model er nemlig udstyret med 360 graders bløde gummihjul, der er fremstillet til at køre roligt henover alle former for gulve. Det betyder, at hjulene ikke vil beskadige ens gulve. Desuden er disse hjul også støjsvage. Disse hjul sørger for at følge alle ens bevægelser, hvorfor støvsugeren blot vil følge efter en.

Hvis man skal ind bag planter eller under en sofa, så er det også nemt med denne fleksible støvsuger, da håndtaget er produceret til at være ergonomisk. Det vil sige, at håndteringen er nem, da man vil have en god kontrol over styringen. Desuden er der et bærehåndtag i toppen og på forsiden af støvsugeren.

Specifikationer ved Electrolux EUO9GREEN– mål
🌀 Højde: 25,5 centimeter
🌀 Bredde: 30,7 centimeter
🌀 Længde: 50,2 centimeter
🌀 Vægt: 5,8 kilo         

Specifikationer ved Electrolux EUO9GREEN– nøgleoplysninger
🔴 Energiklasse: A
🔴 Støvmissionsklasse (filtrering): A
🔴 Rengøringsevne på hårdt gulv: A
🔴 Rengøringsevne på tæppe: A
🔴 Årligt energiforbrug, kWh: 26,8
🔴 Motoreffekt: 850 watt
🔴 Lydniveau: 65 dB
🔴 Arbejdsradius: 12 meter
🔴 Posestørrelse: 5 liter

Fordele ved Electrolux EUO9GREEN:
🔵 Arbejdsradius på 12 meter
🔵 To forskellige mundstykker med forskellige funktioner
🔵 Allergy Plus-filter
🔵 Nem og fleksibel letvægtsstøvsuger
🔵 God til tæpper og hårde gulve
🔵 Ergonomisk håndtag og bløde hjul


Electrolux EUS8GREEN UltraSilencer Zen 

✅ Testvinder hos Forbrugerrådet Tænk 
✅ Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Electrolux EUS8GREEN

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
929,00 Kr. 0,00 Kr. 929,00 Kr. Læs mere
929,00 Kr. 0,00 Kr. 929,00 Kr. Læs mere
929,00 Kr. 0,00 Kr. 929,00 Kr. Læs mere
929,00 Kr. 0,00 Kr. 929,00 Kr. Læs mere
1.029,00 Kr. 0,00 Kr. 1.029,00 Kr. Læs mere
1.099,00 Kr. 0,00 Kr. 1.099,00 Kr. Læs mere
1.526,00 Kr. 0,00 Kr. 1.500,00 Kr. Læs mere
1.599,95 Kr. 0,00 Kr. 1.599,95 Kr. Læs mere

 

Electrolux EUS8GREEN UltraSilencer Zen er blevet vurderet af de to instanser det danske Forbrugerråd Tænk samt den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön. Støvsugeren har fået positive anmeldelser fra både Forbrugerrådet Tænk og Råd & Rön.

Hvor Forbrugerrådet Tænk har kåret denne model som værende testvinder, har Råd & Rön udnævnt modellen som topscorer af deres test sammenlignet med de andre testede modeller.

Støvsugeren er kendt for at være støjsvag, da den kommer med et system, der bliver kaldt for Silent Zen. Dette system sørger for, at slangen er lydsvag, hvorfor denne models lydniveau er på kun 58 dB. Dette er et lavt lydniveau sammenlignet med en normal samtale, der siges at have et lydniveau på omkring 60 dB. Denne støvsuger vil derfor ikke forstyrre meget ved brug, hvorfor man sagtens kan se fjernsyn, høre musik eller lignende imens.

Electrolux EUS8GREEN UltraSilencer Zen har fået gode placeringer, når det kommer til dens rengøringsevne af hårde gulve og gulvtæpper. Støvsugeren er placeret i klasse A ved støvsugning af hårde gulve, mens den er placeret i klasse B ved støvsugning af tæpper. Det er derfor en model, der sagtens kan bruges til støvsugning af en række forskellige overflader.

Desuden medfølger der et 3-i-1 mundstykke, hvis man investerer i denne model, hvorfor den er et oplagt valg til anvendelse på flere overflader.

Miljø- og energivenlig model med 12 meter arbejdsradius
Electrolux EUS8GREENMed Electrolux EUS8GREEN UltraSilencer Zen får man en miljø- og energivenlig støvsuger, der både er god ved ens pengepung samt miljøet. Denne model er placeret i energiklasse A. Desuden siges det, at man sparer op til 50 % mere energi i forhold til, hvad andre støvsugere i samme energiklasse bruger på energi.

Modellen er derfor energivenlig, men den er også miljøvenlig. Denne model er nemlig fremstillet af 55 % genbrugsplast. Denne støvsuger er lavet af så meget genanvendeligt materiale, at man kan genbruge op til 92 % af støvsugerens materialer, hvis den skal udskiftes.

Electrolux EUS8GREEN UltraSilencer Zen er kendt for at være en fleksibel og praktisk model, da dens arbejdsradius er på helt op til 12 meter. Det betyder, at modellen er fleksibel nok til at støvsugere større arealer på en gang uden, at man skal finde en ny stikkontakt til ledningen.

Desuden er dens støvsugerpose 3.5 liter, hvorfor der også er plads i denne pose til at støvsuge større rum uden, at posen skal tømmes eller skiftes først. 

Praktisk betjening med teleskoprør og 360 grader gummihjul
Med Electrolux EUS8GREEN UltraSilencer Zen har der været fokus på detaljerne, da denne model er udstyret med både 360 graders bløde gummihjul, et teleskoprør samt en god manøvredygtighed.

Støvsugerens fleksibilitet og praktiske funktioner gør, at den er nem i brug og herved nem at betjene. Det betyder, at man ikke skal hive støvsugeren hårdt efter sig, da den altid vil følge efter ens bevægelser.

Støvsugeren er forsynet med et teleskoprør, der er ergonomisk. Man kan herved selv justere dette rør, så det passer til ens kropshøjde, hvorfor man ikke skal gå og bukke sig ned eller få ondt i ryggen, når man støvsuger.

Desuden kommer der bløde 360 graders gummihjul med i købet, hvorfor ens gulv ikke vil blive beskadiget. Det betyder, at man blot kan trække støvsugeren henover gulvet uden, at se nogle ridser eller skader på gulvet bagefter.

Aftageligt filter og motoreffekt på 750 Watt
Electrolux EUS8GREEN UltraSilencer Zen har en motor, der er kraftfuld. Selvom det ikke er den mest kraftfulde motor på markedet, så er den stadig forsynet med en god sugeevne. Denne motor har en motoreffekt på i alt 750 Watt.

Ved køb af Electrolux EUS8GREEN UltraSilencer Zen får man en støvsuger, der er udstyret med et aftageligt filter. Dette filter er hygiejnisk og kan derfor både vaskes i hånden eller i vaskemaskinen. Vær opmærksom på at filteret skal vaskes regelmæssigt for at bevare dens optimale ydeevne.

Udover at være både hygiejnisk og kraftfuld, så er Electrolux EUS8GREEN UltraSilencer Zen også brugervenlig og praktisk. Det er den på grund af dens automatiske ledningsoprul. Det vil sige, at man ikke selv skal kæmpe med at få ledningen på plads igen efter endt brug. Ved tryk på en knap vil ledningen selv finde tilbage på plads igen uden, at man behøver at gøre meget andet.

Støvsugerposen har en kapacitet på 3.5 liter. Derudover har støvsugeren en indikator på displayet, hvor man kan se, om posen skal tømmes eller skiftes ud.

Specifikationer ved Electrolux EUS8GREEN– mål
🌀 Højde: 26,6 centimeter
🌀 Bredde: 30,8 centimeter
🌀 Længde: 40,2 centimeter
🌀 Vægt: 5,9 kilo 

Specifikationer ved Electrolux EUS8GREEN– nøgleoplysninger
🔴 Energiklasse: A
🔴 Støvmissionsklasse (filtrering): A
🔴 Rengøringsevne på hårdt gulv: A
🔴 Rengøringsevne på tæppe: B
🔴 Årligt energiforbrug, kWh: 24,4
🔴 Motoreffekt: 750 watt
🔴 Lydniveau: 58 dB
🔴 Arbejdsradius: 12 meter
🔴 Posestørrelse: 3,5 liter

Fordele ved Electrolux EUS8GREEN:
🔵 Især god til hårde gulve
🔵 God arbejdsradius
🔵 Meget lydsvag model
🔵 Bløde hjul der ikke ridser eller skader gulvet
🔵 Ergonomisk håndtag
🔵 Automatisk ledningsoprul samt indikator vedrørende støvsugerpose


ELECTROLUX ESP72DB Silent Performer

✅ God vurdering hos Forbrugerrådet Tænk 
✅ Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön 
✅ 8.55 ud af 10 point hos britiske Toptenreviews.com

ELECTROLUX ESP72DB

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
663,00 Kr. 0,00 Kr. 663,00 Kr. Læs mere
664,00 Kr. 0,00 Kr. 664,00 Kr. Læs mere
664,00 Kr. 0,00 Kr. 664,00 Kr. Læs mere
664,00 Kr. 0,00 Kr. 664,00 Kr. Læs mere
726,00 Kr. 0,00 Kr. 726,00 Kr. Læs mere
764,00 Kr. 0,00 Kr. 764,00 Kr. Læs mere
1.200,00 Kr. 0,00 Kr. 1.200,00 Kr. Læs mere
1.799,00 Kr. 0,00 Kr. 1.799,00 Kr. Læs mere

 

Electrolux ESP72DP Silent Performer er blevet anmeldt af tre eksperter såsom den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön samt det danske Forbrugerrådet Tænk og britiske Toptenreviews.com. Alle tre eksperter er imponerede over Electrolux ESP72DP Silent Performer, hvorfor de alle har givet modellen nogle positive vurderinger.

Toptenreviews.com har givet støvsugeren 8.55 ud af 10 point, hvor det danske Forbrugerråd Tænk har givet modellen en god vurdering. Sidst men ikke mindst har Råd & Rön kåret støvsugeren som topscorer sammenlignet med de andre modeller fra testen.

Denne model er klassificeret med en god rengøringsevne, når det drejer sig om hårde gulve, da den her er placeret i klasse A. Dog er støvsugeren også god til støvsugning af gulvtæpper, da den her er placeret i klasse B.

Da gulvtæpper som regel er sværere at støvsuge end hårde gulve, er denne placering god for en støvsuger. Derfor kan Electrolux ESP72DP Silent Performer bruges til forskellige overflader. Der er mulighed for at anvende denne model på forskellige overflader især ved brug af DustMagnet Silent kombimundstykke.

Toptenreviews.com har vurderet Electrolux ESP72DP Silent Performer, hvor de er begejstrede for denne model, da de mener, at den vil være en god støvsuger til mange familier.

Med modellens gode arbejdsradius og stærke sugeevne mener eksperterne, at man nemt og hurtigt kan klare støvsugningen. De mener dog, at man skal bemærke, at denne model er langsommere til at støvsuge snavs op fra gulvet end andre modeller, som de før har prøvet i diverse tests.

Praktisk model med lavt energiforbrug
Electrolux ESP72DP Silent Performer er udstyret med et lavt energiforbrug, hvorfor modellen både er god for ens pengepung samt miljøet. Denne støvsuger er nemlig placeret i energiklasse A, hvilket er en god klasse, når det drejer sig om støvsugere.

Denne støvsuger har en god arbejdsradius på op til 12 meter. Det betyder, at man sagtens kan støvsuge større arealer på en gang, da man ikke skal skifte stikkontakt hele tiden.

Med støvsugerens automatiske ledningsoprul er det ikke kun nemt og praktisk at støvsuge. Det er også nemt at blive færdig med at støvsuge, da man blot skal trykke på en knap med foden eller hånden for at få ledningen på plads igen efter endt brug.

En støvsugerpose skal helst have en god kapacitet, da det betyder, at posen kan holde i længere tid. Derudover skal man heller ikke konstant tømme eller udskifte posen. Denne pose har en kapacitet på i alt 3.5 liter. Posen kommer med en hygiejnisk lukning.

Desuden kan der findes en indikator på modellens display, hvor man nemt og hurtigt kan finde ud af, om det er tid til at tømme posen, eller om den kan klare et par omgange med støvsugning endnu.

Fokus på en nem betjening uden skader og slid
Med Electrolux ESP72DP Silent Performer er der fokus på en nem betjening, hvor der ikke bliver forårsaget hverken skader eller slid – både når det kommer til ens ryg, men også når det kommer til ens gulve og møbler.

Electrolux ESP72DP Silent Performer er nemlig udstyret med en 360 graders Motion-teknologi samt en ErgoShock-stødbande. Med Motion-teknologien er det nemt at komme ind i alle de svære hjørner, da støvsugerens hjul kan dreje hele vejen rundt om sig selv. Det bliver derfor nemmere at kontrollere og tage styring over støvsugeren, selvom man skal rundt om diverse møbler, planter og ledninger.

Desuden skal man ikke frygte at ens gulve eller møbler vil blive slidte, ridsede eller grimme efter støvsugning. Denne model er ikke mindst forsynet med gummihjul, men den har også en ErgoShock-stødbande. Denne stødbande skaber en stødpude mellem møbler, planter og støvsugeren. Hvis man støder ind i en sofa, så vil der ikke ske noget med den, da stødbanden vil komme ind imellem støvsugeren og det specifikke møbel.

Justerbart teleskoprør og sugeevne
Modellen Electrolux ESP72DP Silent Performer kommer med et justerbart teleskoprør, der kan indstilles efter ønske. Det betyder, at man kan justere støvsugerens højde alt efter ens egen højde, hvorfor man ikke vil blive nødt til at bukke sig ned eller positionere sig forkert, mens man støvsuger, hvilket går udover ens ryg. Med modellens klik-system kan man justere røret op og ned efter behov.

Electrolux ESP72DP Silent Performer kommer også med et hygiejnefilter, der sikrer, at luften ikke bliver beskidt og snavset. Luften vil tværtimod forblive både ren og frisk, da støvpartiklerne vil blive fjernet. Det er derfor fordelagtigt for forbrugere, der lider af enten astma eller allergi.

Det kan være en fordel at regulere sugeevnen på ens støvsuger, hvis man vil sikre, at denne er optimal afhængig af overfladen, snavset med mere. Med Electrolux ESP72DP Silent Performer er der mulighed for at selvregulere sugeevnen ved at trykke på en knap. Her kan man justere sugeevnen til at være både højere eller lavere afhængig af behov.

Specifikationer ved Electrolux ESP72DB – mål
🌀 Højde: 23,8 centimeter
🌀 Bredde: 29,3 centimeter
🌀 Længde: 44,1 centimeter
🌀 Vægt: 4,47 kilo 

Specifikationer ved Electrolux ESP72DB – nøgleoplysninger
🔴 Energiklasse: A
🔴 Støvmissionsklasse (filtrering): A
🔴 Rengøringsevne på hårdt gulv: A
🔴 Rengøringsevne på tæppe: B
🔴 Årligt energiforbrug, kWh: 21,4
🔴 Motoreffekt: 650 watt
🔴 Lydniveau: 70 dB
🔴 Arbejdsradius: 12 meter
🔴 Posestørrelse: 3,5 liter

Fordele ved Electrolux ESP72DB:
🔵 Især god til hårde gulve
🔵 God arbejdsradius
🔵 God til astmatikere og allergikere
🔵 Selvregulering af støvsugerens sugeevne
🔵 Nem betjening med 360 graders Motion-teknologi
🔵 Kommer med en ErgoShock-stødbande


Electrolux PD91-4MG 

✅ God vurdering hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Electrolux PD91-4MG 

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.297,00 Kr. 0,00 Kr. 1.297,00 Kr. Læs mere
1.297,00 Kr. 0,00 Kr. 1.297,00 Kr. Læs mere
1.297,00 Kr. 0,00 Kr. 1.297,00 Kr. Læs mere
1.529,00 Kr. 0,00 Kr. 1.529,00 Kr. Læs mere
1.919,00 Kr. 0,00 Kr. 1.919,00 Kr. Læs mere
2.207,00 Kr. 0,00 Kr. 2.207,00 Kr. Læs mere

 

Modellen Electrolux PD91-4MG er en energivenlig og fleksibel støvsuger med FlowMotion- og PureFlow-systemerne. Dette sørger for en optimal ydeevne, hvilket den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön er enige i, da de har givet denne model en god vurdering. Motoreffekten er på 650 Watt.

Med FlowMotion kombimundstykket er der mulighed for at anvende denne støvsuger til alle former for gulve. Denne patenterede teknologi sørger for en mere lydsvag rengøring med en højere støvoptagning.

Denne model er oplagt til alle former for gulve, da Electrolux PD91-4MG har fået topkarakteren A både, når det kommer til støvsugning af hårde gulve og gulvtæpper. Lydniveauet er på 69 dB, hvorfor det ikke er den mest lydsvage model sammenlignet med andre.

Electrolux PD91-4MG er udstyret med et letvægtsteleskoprør i aluminium, der sørger for en nem og let rengøring. Med teleskoprørets lange længde er der mulighed for at undgå ondt i ryggen, da man kan indstille og justere længden afhængig af ens behov.

Derudover er støvsugeren udstyret med et klassisk håndtag, der er optimeret på en måde, så luftgennemstrømningen er optimal. Hvis man vil regulere for modellens sugeevne, så kan dette gøres manuelt på selve støvsugeren.

Energibesparende model med vaskbart HEPA 12-filter
Electrolux PD91-4MG er en model, hvor der har været fokus på at gøre støvsugeren så allergivenlig som mulig. Modellen har derfor et HEPA 12-filter med Allergy Plus-teknologi, der sørger for at indfange alle mikroskopiske støvmider og snavs, hvorfor ens hjem vil være fri for alverdens støvpartikler.

Det er et vaskbart filter, hvorfor man kan bruge det igen og igen. Det anbefales, at man vasker filteret jævnligt.

Denne model er energibesparende og er placeret i en af de højeste energiklasser, når det kommer til støvsugere. Electrolux PD91-4MG er i energiklasse A, hvorfor det er en model, der både er god for pengepungen, energien og miljøet.

12 meters arbejdsradius og nemt posesystem
Det er nemt at støvsuge flere rum på én gang med Electrolux PD91-4MG. Arbejdsradiussen er på 12 meter, hvorfor man ikke hele tiden skal finde en ny stikkontakt. Støvsugeren kommer med et automatisk ledningsoprul, der sørger for, at man ikke selv skal kæmpe med at få ledningen på plads efter støvsugning.

Derudover er posesystemet nemt at håndtere, da posen lukkemekanisme forsegler posen tæt og hurtigt, når man skal tømme den. Hvis man ikke er vild med at røre ved selve posen, så har denne model et praktisk håndtag, der sikrer, at man ikke har for meget kontakt med selve støvsugerposen.

Støvsugerposen har en kapacitet på 5 liter, hvorfor den holder i op til 80 % længere tid end mindre poser.

Når man skal finde ud af, om det er tid til at tømme støvsugerposen eller ej, så skal man blot tage et kig på støvsugerens indikator for fyldt støvsugerpose på displayet. Her er der mulighed for at se, om posen skal tømmes, eller om den kan holde lidt endnu.

360 graders bløde gummihjul og nem at opbevare
Electrolux PD91-4MG har et ergonomisk bærehåndtag i toppen og foran, der gør det nemmere at bære rundt på støvsugeren fra sted til sted. Denne model er nem at opbevare og tager ikke meget plads, da der er mulighed for en horisontal og vertikal parkering af støvsugeren.

Både rør og slange kan sættes fast på støvsugeren, når den er rejst op eller i normal position. Derfor kan støvsugeren nemt pakkes væk i et skab eller i hjørnet.

Med støvsugerens bløde gummihjul er der ingen fare for, at gulve vil blive ridsede eller beskadigede. Denne model har et 360 graders næsehjul, der sørger for, at man kan køre støvsugeren rundt, som man har brug for. Den kan nemt komme ind i alle afkroge og hjørner og følger alle ens bevægelser, som man går rundt.

Støvsugeren er energivenlig og er placeret i energiklassen A+.

Specifikationer ved ElectroluxPD91-4MG – mål
🌀 Højde: 24 centimeter
🌀 Bredde: 30,5 centimeter
🌀 Længde: 51 centimeter
🌀 Vægt: 7,1 kilo 

Specifikationer ved Electrolux PD91-4MG – nøgleoplysninger
🔴 Energiklasse: A+
🔴 Støvmissionsklasse (filtrering): A
🔴 Rengøringsevne på hårdt gulv: A
🔴 Rengøringsevne på tæppe: A
🔴 Årligt energiforbrug, kWh: 21,3
🔴 Motoreffekt: 650 watt
🔴 Lydniveau: 69 dB
🔴 Arbejdsradius: 12 meter
🔴 Posestørrelse: 5 liter

Fordele ved Electrolux PD91-4MG:
🔵 Arbejdsradius på 12 meter
🔵 God til hårde gulve og gulvtæpper
🔵 Selvregulering af sugeevne
🔵 360 graders næsehjul og bløde gummihjul
🔵 Nem opbevaring
🔵 Allergivenligt og vaskbart HEPA 12-filter


Electrolux EUS85BR UltraSilencer Zen

✅ God vurdering hos Forbrugerrådet Tænk

Electrolux EUS85BR UltraSilencer Zen

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.459,00 Kr. 0,00 Kr. 1.459,00 Kr. Læs mere
1.669,00 Kr. 0,00 Kr. 1.669,00 Kr. Læs mere
1.769,00 Kr. 0,00 Kr. 1.769,00 Kr. Læs mere

 

Electrolux EUS85BR UltraSilencer Zen er blevet anmeldt af eksperterne fra det danske Forbrugerråd Tænk, der anmelder og vurderer forbrugerprodukter. Resultaterne af disse anmeldelser bliver videregivet til forbrugerne, så de kan få glæde af dem og finde ud af, om produktet er det rette valg for dem eller ej.

Forbrugerrådet Tænk var begejstrede for denne model, da de endte med at give støvsugeren en god vurdering.

Støvsugerens rengøringsevne er placeret i klasse A ved støvsugning af hårde gulve, hvorimod støvsugerens rengøringsevne er placeret i klasse B ved støvsugning af gulvtæpper. Det er derfor muligt at investere i denne støvsuger, hvis ens hjem har forskellige overflader.

Electrolux EUS85BR UltraSilencer Zen har en motor på 650 Watt. Dette er ikke den mest kraftige motoreffekt for støvsugere, men støvsugerevnen er stadig optimal. Til gengæld er støvsugerens støjniveau lavt, da dette er på blot 58 dB.

Sammenlignet med en normal samtale på 60 dB, er dette er lavt lydniveau, hvor støvsugeren ikke vil være et forstyrrelseselement i hjemmet under brug.

Model med display, lavt energiforbrug og to mundstykker
Hvis man skal investere i en ny støvsuger, er det altid fordelagtigt med en model med et lavt energiforbrug. Det betyder nemlig, at det både er godt for ens pengepung samt miljøet. Med Electrolux EUS85BR UltraSilencer Zen får man en støvsuger, der har et lavt energiforbrug. Denne model er nemlig placeret i energiklasse A.

Electrolux EUS85BR UltraSilencer Zen kommer med i alt to forskellige mundstykker, der har hver sin funktion. Det betyder, at man kan skifte disse ud afhængig af overfladen med mere. De to mundstykker bliver kaldt for et AeroPro Parketto Pro mundstykke samt et Silent Zen mundstykke. Det førstnævnte mundstykke er optimalt til hårde gulve, hvorimod det sidstnævnte mundstykke er effektivt til en støjsvag støvsugning på forskellige overflader.

Med Electrolux EUS85BR UltraSilencer Zens digitale display på selve støvsugeren er der god mulighed for at blive påmindet om diverse notifikationer og informationer vedrørende støvsugeren. På dette display bliver man nemlig husket på alt lige fra advarsler til påmindelser med mere.

Derudover er der mulighed for at tjekke, om det er tid til at tømme støvsugerposen. Man kan også selv regulere støvsugerens sugeevne med hjælp fra de integrerede knapper.

Nem betjening med Motion Control-system og 12 meters arbejdsradius
Electrolux EUS85BR UltraSilencer Zen har en arbejdsradius på 12 meter, hvilket sørger for, at det er nemt at støvsuge større rum uden udskiftning af stikkontakt. Ledningen er nemlig så lang, at støvsugeren kan tages vidt omkring, før man ikke kan komme længere. Støvsugerposen har desuden en kapacitet på op til 3.5 liter.  

Med støvsugerens Motion Control-system er manøvredygtigheden nem. Det vil sige, at man nemt og hurtigt kan vende sig rundt, skifte position med mere uden at bekymre sig om, hvorvidt støvsugeren vil følge efter en. Den vil nemlig følge en rundt hele tiden uanset hvad. Det er derfor ikke svært at støvsuge et værelse og skifte hen til et andet værelse, da støvsugeren blot lige så stille vil følge efter en i baggrunden.

Komfortabelt støvsugerrør og tilbehør
Ved køb af en støvsuger medfølger der som regel forskelligt tilbehør. Når man investerer i modellen Electrolux EUS85BR UltraSilencer Zen så får man flere mundstykker med i købet. Disse kan udskiftes, hvis der er behov for det ved støvsugning.

Man får både et parketmundstykke, et møbelmundstykke samt et fugemundstykke med i købet. De er gode til hver deres funktion, hvorfor man kan anvende disse efter behov.

Electrolux EUS85BR UltraSilencer Zen kommer med et støvsugerrør, der bliver kaldt for et teleskoprør. Det bliver kaldt for et teleskoprør, fordi man selv kan indstille og justere røret efter behov. Dette kan gøres afhængig af ens kropshøjde, da man herved kan justere støvsugeren til at være i den mest behagelige position og højde for en selv.

Specifikationer ved Electrolux EUS85BR UltraSilencer Zen– mål
🌀 Højde: 26,6 centimeter
🌀 Bredde: 30,8 centimeter
🌀 Længde: 40,2 centimeter
🌀 Vægt: 5,9 kilo

Specifikationer ved Electrolux EUS85BR UltraSilencer Zen– nøgleoplysninger
🔴 Energiklasse: A
🔴 Støvmissionsklasse (filtrering): A
🔴 Rengøringsevne på hårdt gulv: A
🔴 Rengøringsevne på tæppe: B
🔴 Årligt energiforbrug, kWh: 24,4
🔴 Motoreffekt: 650 watt
🔴 Lydniveau: 58 dB
🔴 Arbejdsradius: 12 meter
🔴 Posestørrelse: 3,5 liter

Fordele ved Electrolux EUS85BR UltraSilencer Zen:
🔵 Teleskoprøret kan justeres og indstilles
🔵 Lavt energiforbrug
🔵 Display med advarsler og påmindelser
🔵 God arbejdsradius
🔵 Især god til hårde gulve
🔵 God manøvredygtighed med Motion Control-system


Electrolux EUS8X2RR UltraSilencer

✅ God vurdering hos Forbrugerrådet Tænk

Electrolux EUS8X2RR UltraSilencer

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
949,00 Kr. 0,00 Kr. 949,00 Kr. Læs mere
999,00 Kr. 0,00 Kr. 999,00 Kr. Læs mere
999,00 Kr. 0,00 Kr. 999,00 Kr. Læs mere
1.099,00 Kr. 0,00 Kr. 1.099,00 Kr. Læs mere
1.099,00 Kr. 0,00 Kr. 1.099,00 Kr. Læs mere
1.177,00 Kr. 0,00 Kr. 1.177,00 Kr. Læs mere
1.567,00 Kr. 0,00 Kr. 1.567,00 Kr. Læs mere
2.099,00 Kr. 0,00 Kr. 2.099,00 Kr. Læs mere

 

Modellen Electrolux EUS8X2RR UltraSilencer er blevet anmeldt af eksperterne fra det danske Forbrugerråd Tænk, der anmelder og vurderer diverse forbrugerprodukter for forbrugerne. Denne model har fået en god anmeldelse fra det danske Forbrugerråd Tænk, der endte op med at give støvsugeren en god vurdering.

Denne støvsuger er energivenlig, da den er placeret i energiklasse A+. Det er derfor en model med et lavt energiforbrug, hvilket er godt for både ens pengepung samt miljøet. Motoreffekten er desuden på 600 Watt, hvorfor motoren ikke er lige så kraftig sammenlignet med andre modeller.

Til gengæld har denne støvsuger gode klassificeringer, når det kommer til dens rengøringsevne. Denne model er nemlig placeret i klasse A ved støvsugning af hårde gulve, mens den er placeret i klasse B ved støvsugning af gulvtæpper. Det er derfor en model, der kan bruges til lidt af det hele, hvorfor man sagtens kan investere i denne støvsuger uanset om ens hjem er fyldt med hårde gulve, gulvtæpper eller en blanding.

Støvsuger med parkeringsfunktion, 360 graders hjul og lydsvage funktioner
En støvsuger, der er lydsvag, er altid en fordel, da den på denne måde ikke vil forstyrre, hvis man gerne vil støvsuge huset, mens andre i hjemmet er i gang med vigtige ting. Med Electrolux EUS8X2RR UltraSilencer får man en støvsuger, der har flere lydsvage funktioner.

Den kommer med teknologien, der bliver kaldt for Silent Air, hvilket betyder, at den både er udstyret med en lydsvag slange og et AeroPro Silent mundstykke. Electrolux EUS8X2RR UltraSilencers lydniveau er på 61 dB, hvilket er forholdsvist lavt for en støvsuger.

Desuden kommer Electrolux EUS8X2RR UltraSilencer med 360 graders hjul, der kan vende hele vejen rundt om sig selv. Det vil sige, at støvsugeren nemt kan køres rundt, da hjulene blot følger efter ens bevægelser. Derudover er det nemt at komme rundt om alt lige fra møbler til planter, ledninger og bordben.

Electrolux EUS8X2RR UltraSilencer har sin egen parkeringsfunktion, hvilket betyder, at der er mulighed for både at parkere den vertikalt og horisontalt. Desuden kan man parkere støvsugerslangen og støvsugerens rør lige meget, om støvsugeren vender den ene eller den anden vej.

God størrelsestøvsugerpose og arbejdsradius
Med Electrolux EUS8X2RR UltraSilencer får man en støvsuger, der både har en god arbejdsradius samt en god størrelse støvsugerpose. Arbejdsradiussen er på op til 12 meter, hvilket er en god radius i forhold til, at man ikke behøver at fjerne ledningen fra en stikkontakt til en anden hele tiden. Der er derfor mulighed for at støvsuge et stort rum eller flere små rum på en gang. Med støvsugerens automatiske ledningsoprul finder ledningen også selv på plads efter endt brug.

Selve støvsugerposen har en kapacitet på i alt 3.5 liter. Støvsugerposen kommer med en hygiejnisk lukning. Derudover skal støvsugerposen ikke tages ud af selve støvsugerposen for at tjekke, om den er fyldt op. Man skal blot tage et kig på selve støvsugerens display, hvor der er en indikator, der fortæller, om posen er fyldt eller ej.

Med modellens Motion Control-system vil manøvredygtigheden være optimal. Det betyder, at støvsugeren altid vil følge efter ens position og bevægelser, hvorfor man ikke skal hverken trække eller flå i støvsugeren for at få den til at følge efter en.

Allergivenlig model med regulering af sugeevne
Modellen Electrolux EUS8X2RR UltraSilencer er kendt for at være en allergivenlig støvsuger, da den er udstyret med et HEPA-filter. Filteret er både vaskbart og aftageligt.

Desuden sørger filteret for, at luften altid vil forblive både frisk og ren. Hvis man lider af enten allergi eller astma, så er en støvsuger med et HEPA-filter et oplagt valg, da luften vil blive renset bedre for støvpartikler sammenlignet med andre modeller.

Med denne støvsuger kan man regulere dens sugeevne. Der er mulighed for at regulere sugeevnen både op og ned afhængig af gulv, overflade med mere. Dette kan man gøre på selve støvsugeren.

Der medfølger forskellige mundstykker ved køb af Electrolux EUS8X2RR UltraSilencer. Der kommer i alt tre forskellige mundstykker med, der bliver kaldt for et fugemundstykke, et møbelmundstykke og et børstemundstykke.

Specifikationer ved Electrolux EUS8X2RR UltraSilencer– mål
🌀 Højde: 26,6 centimeter
🌀 Bredde: 30,8 centimeter
🌀 Længde: 40,2 centimeter
🌀 Vægt: 5,98 kilo 

Specifikationer ved Electrolux EUS8X2RR UltraSilencer– nøgleoplysninger
🔴 Energiklasse: A+
🔴 Støvmissionsklasse (filtrering): A
🔴 Rengøringsevne på hårdt gulv: A
🔴 Rengøringsevne på tæppe: B
🔴 Årligt energiforbrug, kWh: 21,3
🔴 Motoreffekt: 600 watt
🔴 Lydniveau: 61 dB
🔴 Arbejdsradius: 12 meter
🔴 Posestørrelse: 3,5 liter

Fordele ved Electrolux EUS8X2RR UltraSilencer:
🔵 Især god til hårde gulve
🔵 God manøvredygtighed med Motion Control-system
🔵 Allergivenlig model
🔵 God arbejdsradius
🔵 Lydsvag slange med Silent Air-teknologi
🔵 Mulighed for at regulere støvsugerens sugeevne


Electrolux SP1CLASSIC

✅ Topscorer hos svenske Råd & Rön
✅ Testvinder hos Forbrugerrådet Tænk

Electrolux SP1CLASSIC

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
664,00 Kr. 0,00 Kr. 664,00 Kr. Læs mere
1.032,00 Kr. 0,00 Kr. 1.032,00 Kr. Læs mere
1.032,00 Kr. 0,00 Kr. 1.032,00 Kr. Læs mere
1.200,00 Kr. 0,00 Kr. 1.200,00 Kr. Læs mere

 

Electrolux har modeller i forskellige klasser – både hvad angår priser og størrelse. SP1CLASSIC er en af mærkets mindre modeller med en lille motor på 650 watt, hvor de fleste andre støvsugere er på omkring 800 watt. Til trods for den mindre størrelse har det danske forbrugerråd Tænk kåret modellen til testvinder, da den excellerer på de områder, hvor en støvsuger skal fungere – at suge støv og skidt op. Også det svenske forbrugerråd Råd & Rön er glade for modellen, og den opnår også gode resultater i deres test, og de fremhæver ligesom Tænk Electrolux SP1CLASSICs sugeevner.

Gør hvad en støvsuger skal
Som eksperterne analyserer, så er Electrolux SP1CLASSIC en lille maskine med stor kraft. Electrolux SP1CLASSIC er blevet testet inden for støvsugning af både gulve og tæpper, og som en af de få maskiner, så udmærker denne model sig særdeles godt inden for begge områder.

Ligesom de andre modeller er Electrolux SP1CLASSIC udstyret med støvpose til opsamling af støv, og denne models pose kan indeholde 2,3 L. Det er ikke en af de mest rummelige poser, men det er stadig en god medium-størrelse. Selvom posen ikke er stor, så er maskinen stadig så effektiv, at selv en godt fyldt pose ikke forringer motorens sugeevne.

Smidig ved støvsugning af revner
Eksperterne har ved flere af de dyrere modeller konstateret at til trods for deres store kvalitet, så kan de have svært ved at støvsuge revner og sprækker. Men det gælder ikke for Electrolux SP1CLASSIC. Denne model udmærker sig nemlig særligt ved at bruge sin smidighed til at klare opgaven at suge støv og skidt op af revner og sprækker, hvor det ellers kan være svært at komme til.

Lille model til lille pris
Electrolux SP1CLASSIC er på mange både en lillebror i Electrolux-familien. Den fylder nemlig ikke så meget som mange af de andre, vejer tilsvarende mindre (6 kg), og prisen er et stykke under mange af de andre modeller. Den er dog lige så robust som de andre familiemedlemmer, og den holder tæt, når du støvsuger, så partikeludslippet forbliver lavt. Som de andre maskiner har den også en velfungerende kabelrulle, så der er styr på ledningen, og der medfølger 4 mundstykker for bedre variationsmuligheder, heriblandt parketmundstykke, polstringsmundstykke og møbelmundstykke. For en bedre brugervenlighed og større renlighed er det muligt at fjerne udblæsningsfiltret og vaske det.

Udvalgte fordele ved Electrolux SP1CLASSIC:
🔵 Rigtig god til hårde gulve
🔵 Rigtig god til tæpper
🔵 Prisvenlig model
🔵 God til revner og sprækker
🔵 Fylder mindre end andre modeller


Electrolux PureD9 – PD91-Green

God bedømmelse hos Forbrugerrådet Tænk
God bedømmelse hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Electrolux PureD9 – PD91-Green

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.799,00 Kr. 0,00 Kr. 1.799,00 Kr. Læs mere
1.800,00 Kr. 0,00 Kr. 1.800,00 Kr. Læs mere
1.899,00 Kr. 0,00 Kr. 1.899,00 Kr. Læs mere

 

Electrolux PureD9 – PD91-Green har fået energimærkningen A+++, hvilket er den højeste energimærkning for støvsugere. Man er derfor sikret en strømbesparende støvsuger, der ikke forbruger meget strøm på et år.

Derudover er Electrolux PureD9 – PD91-Green velegnet til hårde gulve, da modellen her er placeret i klasse A. Støvsugeren kan dog også anvendes på gulvtæpper, da den her er placeret i klasse C.

Motoren har en effekt på 350 Watt, hvilket er en del lavere sammenlignet med andre modeller. Dog er det stadig en motoreffekt, der har kraft nok til at suge støv op fra de fleste overflader.

Electrolux PureD9 – PD91-Green er testet af Forbrugerrådet Tænk samt den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön. Ekspertkilderne har hver især givet modellen en god bedømmelse ud fra dens funktioner.

Støjfri model med PureAdvantage-filter og S-bag pose
Electrolux PureD9 – PD91-Green kan betegnes som værende en forholdsvis støjfri model med et lydniveau på 67 dB. I og med en normal samtale har et lydniveau på 60 dB, støjer den ikke meget mere end det.

Endvidere er støvsugeren forsynet med en S-bag pose og et PureAdvantage-filter. S-bag posen og PureAdvantage-filtret sikrer en ren og frisk udblæsningsluft samt, at alle mindre støvpartikler bliver opsamlet ved støvsugning.

Electrolux PureD9 – PD91-Green er yderligere udstyret med et CleanLift-håndtag, der sikrer et hygiejnisk poseskift. Denne funktion sørger for, at posen kan klikkes af med en enkelt bevægelse.

Støvsuger med 12 meters arbejdsradius og 3i1-mundstykke
Electrolux PureD9 – PD91-Green har en arbejdsradius på 12 meter, hvorfor man har mulighed for at støvsuge større overflader på samme tid. Derudover har støvsugerposen en kapacitet på 5 liter, hvorfor man hverken skal tømme posen hele tiden eller finde en ny stikkontakt.

Man behøver desuden ikke tjekke for at se, om støvsugerposen skal tømmes eller ej. Dette bliver nemlig vist direkte på indikatoren, der kan findes på selve støvsugeren.

Ved køb af støvsugeren medfølger der et 3i1-mundstykke. Med 3i1-mundstykket kan man støvsuge diverse overflader, hvilket sikrer en nemmere støvsugning. Man har mulighed for at opbevare mundstykket i støvsugeren, hvorfor man nemt kan sætte det på, hvis der er brug for det.

Håndterbar støvsuger produceret af genbrugsplast
Electrolux PureD9 – PD91-Green er en håndterbar og fleksibel støvsuger, der er nem at betjene. Den kommer nemlig med to baghjul og et 360-graders næsehjul. Det betyder, at støvsugeren er nem at køre rundt med, da den følger efter forbrugerens bevægelser. Desuden er det nemmere at komme ind i hjørner og afkroge med det 360-graders næsehjul.

Yderligere er modellen en bæredygtig støvsuger, da den er fremstillet af 70 % genbrugsplast. Dette gælder også emballagen, der er lavet af 100 % genanvendelige materialer.

Specifikationer ved Electrolux PureD9 – PD91-Green – mål:
🌀 Højde: 24 centimeter
🌀 Bredde: 30,5 centimeter
🌀 Længde: 51 centimeter
🌀 Vægt: 7,09 kilo

Specifikationer ved Electrolux PureD9 – PD91-Green – nøgleoplysninger:
🔴 Energiklasse: A+++
🔴 Støvmissionsklasse (filtrering): A
🔴 Rengøringsevne på hårdt gulv: A
🔴 Rengøringsevne på tæppe: C
🔴 Årligt energiforbrug, kWh: 9,9
🔴 Motoreffekt: 350 watt
🔴 Lydniveau: 67 dB
🔴 Arbejdsradius: 12 meter
🔴 Posestørrelse: 5 liter

Fordele ved Electrolux PureD9 – PD91-Green:
🔵 Produceret med genanvendelige materialer
🔵 360-graders næsehjul
🔵 CleanLift-håndtag
🔵 Støjfri model
🔵 Energiklasse A+++
🔵 S-bag pose og PureAdvantage-filter


Andre testvindere

I det ovenstående har vi gennemgået en række Electrolux-støvsugere, som alle enten er testvindere, og/eller har fået topkarakterer i diverse tests. Der er mange andre gode støvsugere på markedet, og derfor vil vi i dette afsnit gennemgå yderligere et par støvsugere fra andre mærker, som også har udmærket sig i tests.

Formålet er at være så nuancerede som muligt og give et bedre overblik over, hvilke alternativer til Electrolux, der findes på markedet.

Vi gennemgår de alternative støvsugere på samme måde, hvilket giver dig en bedre mulighed for at sammenligne og finde den støvsuger, der passer bedst til netop dig.


Nilfisk Elite RCL14E08A2

✅ God vurdering hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön 
✅ God vurdering hos Forbrugerrådet Tænk.dk

 

Nilfisk Elite RCL14E08A2

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.526,00 Kr. 0,00 Kr. 1.526,00 Kr. Læs mere
1.526,00 Kr. 0,00 Kr. 1.526,00 Kr. Læs mere

 

Nilfisk Elite RCL14E08A2 er fra producenten Nilfisk, der er kendt for at lave højkvalitets støvsugere. Denne model er ingen undtagelse, og har fået flere gode anmeldelser fra eksperterne.

Både den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön og det danske Forbrugerrådet Tænk.dk er imponerede over den kraftfulde støvsuger, som de begge har givet en god vurdering.

Støvsugeren er klassificeret i energiklassen A++, hvorfor det er en energivenlig og energibesparende model. Derudover har den fået topkarakteren A, hvad angår støvsugning på hårde gulve og karakteren B, hvad angår støvsugning på gulvtæpper.

Det årlige energiforbrug lyder på 15,8, hvilket er mindre sammenlignet med mange andre modeller på markedet. Denne model er derfor både god for miljøet og pengepungen.

God arbejdsradius med en lang slange og et langt rør
Støvsugere fra Nilfisk er kendt for deres lange slanger og rør. Med denne model får man en 3,2 meter lang slange og rør. Dette er en fordel, da det gør støvsugningen nemmere. Støvsugere med korte slanger følger altid lige i hælene på en, hvilket kan være irriterende, når man prøver at gøre rent.

Med denne model giver den lange slange og det lange rør en mulighed for at bevæge sig langt fra støvsugeren, inden den begynder at følge efter.

Udover en lang slange og et langt rør, så er Nilfisk Elite RCL14E08A2 også udstyret med en lang ledning på 8 meter. Det vil sige, at arbejdsradiussen er på i alt 11,2 meter, hvorfor man ikke konstant behøver at lede efter en ny stikkontakt.

Nem betjening med et ergonomisk håndtag
Med Nilfisk Elite RCL14E08A2støvsugeren fungerer betjeningen via håndtaget. Det vil sige, at al den betjening, som man skal bruge, kan ske via håndtaget. Dette gør det til en brugervenlig og aldeles praktisk støvsuger, da man ikke behøver at bukke sig ned og trykke på forskellige knapper for at justere de forskellige indstillinger.

Håndtaget er ikke kun smart, det er også ergonomisk, hvorfor grebet er behageligt.

Der er mulighed for at tænde og slukke støvsugeren ved brug af håndtaget. Derudover kan man også justere sugestyrken. At justere sugestyrken kan være effektivt afhængig af gulvtypen.

Med justeringen af sugestyrken lige ved håndtaget betyder det, at man kan gøre det lige med det samme uden at gå hen til selve støvsugeren. Dette sparer ikke blot tid, men gør også støvsugningen mere effektiv, da man kan skifte frem og tilbage hele tiden.

Allergivenlig model, motoreffekt og lydniveau
Denne model er udstyret med et Ultra+ Filtration-system med en lufttæt konstruktion, et HEPA 14-filter og en mikrofiber støvpose. Alle disse funktioner kombineret sørger for at tilbageholde selv de mindste støvpartikler, hvilket især er en fordel for allergikere og astmatikere.

Posestørrelsen er på 3,2 liter, hvorfor der er rig mulighed for at støvsuge store dele af huset flere gange, før man behøver at tømme posen. Posen er brugervenlig, da den er lavet, så det er nemt og hurtigt at skifte posen. Nilfisk kalder det selv for et ”ergonomisk poseskift”.

Støvsugerens motoreffekt er på 450 Watt. Derudover har støvsugeren et lydniveau på 68 dB. Ingen af disse er blandt toppen, når det kommer til støvsugeres motoreffekt og lydniveau. Til gengæld får man en energibesparende støvsuger med andre funktioner.

Specifikationer ved Nilfisk Elite RCL14E08A2– mål
🌀 Højde: 31 centimeter
🌀 Bredde: 33 centimeter
🌀 Længde: 45 centimeter
🌀 Vægt: 7,2 kilo         

Specifikationer ved Nilfisk Elite RCL14E08A2– nøgleoplysninger
🔴 Energiklasse: A++
🔴 Støvmissionsklasse (filtrering): B
🔴 Rengøringsevne på hårdt gulv: A
🔴 Rengøringsevne på tæppe: B
🔴 Årligt energiforbrug, kWh: 15,8
🔴 Motoreffekt: 450 watt
🔴 Lydniveau: 68 dB
🔴 Arbejdsradius: 11,2 meter
🔴 Posestørrelse: 3,2 liter

Fordele ved Nilfisk Elite RCL14E08A2:
🔵 Arbejdsradius på 11,2 meter
🔵 God til hårde gulve
🔵 Selvregulering af sugeevne
🔵 Betjening og justering via håndtaget
🔵 Energiklasse A++
🔵 Allergivenligt HEPA 14-filter


Miele Complete C3 Ecoline

✅ Testvinder hos svenske Råd & Rön
✅ Testvinder hos Forbrugerrådet Tænk
✅ Gode forbrugeranmeldelser

Miele Complete C3 Ecoline

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
2.159,00 Kr. 0,00 Kr. 2.159,00 Kr. Læs mere
2.365,00 Kr. 0,00 Kr. 2.365,00 Kr. Læs mere

 

Miele har lanceret en hel række af støvsugere under serienavnet C3. C3-støvsugerne har udmærket sig bl.a. hos det danske forbrugerråd Tænk ved at have rigtig gode suge-evner, plus at deres filtre er rigtig gode til at tilbageholde selv små partikler. Forbrugere, der har købt denne model på det tyske Amazon, har også vist sig at være enormt tilfredse med modellen, da 11 ud af 12 købere har givet den 5 stjerner.

Stærk basis
C3-seriens basismodel, Miele Complete Ecoline, er nok en basismodel, men den er utrolig robust og har gode filtre, blandet andet HEPA-filter. HEPA står for High Efficiency Particulate Air og er et særdeles effektivt filter, når man skal holde selv meget små partikler ude.

Motoren er stærk, hvilket gør, at maskinen kan suge selv de små støvkorn. Selv basismundstykket er rigtig godt og giver en god støvsugning, hvor støv og skidt ender i støvposen, der kan rumme hele 4,5 liter. Det er flere liter mere end de gængse medium-størrelse poser, man finder hos en del af de andre testvindende støvsugere. Det sikrer en bedre og mere effektiv støvsugning, hvor posen ikke behøver bliver skiftet lige så ofte.

Gode funktioner
Der er taget højde for komforten hos brugeren hos dette Miele-produkt. Støvsugeren har nemlig en række praktiske funktioner – blandt andet har den en holder til støvsugerrør på siden af ”kroppen”, så du ikke skal lægge røret på gulvet, hver gang du holder pause. Desuden er ledningsoprullet meget praktisk, for du skal kun trykke på knappen én gang, da Miele Complete Ecoline har en indbygget auto-oprulningsfunktion, som automatisk ruller ledningen sammen ved en enkelt tryk.

Let at bruge
Udover de praktiske funktioner er modellen også let at bruge, og du kan komme vidt omkring med en bevægelsesradius på omkring 11 meter. Maskinen er let at vedligeholde, og det er også let at skifte filtre – både motorfiltre og udblæsningsfiltre. Filtrene er som nævnt rigtig gode, så partikeludslippet på denne model er selvsagt meget lavt. Også energiforbruget er lavt, hvilket helt igennem gør Miele Complete Ecoline basismodel meget miljøvenlig. Modellen er at finde i den tunge ende af vægtskalaen med en vægt på over 8 kilo, men til gengæld sikrer den høje vægt også, at maskinen kører jævnt henover gulvet og giver en god stabilitet, når du går grundigt til værks. 

Udvalgte fordele ved Miele Complete C3 Ecoline
🔵 Suger godt og stærkt
🔵 Har gode filtre
🔵 Stor støvpose på 4,5 liter
🔵 Gode funktioner, der gør arbejdet lettere
🔵 Let at vedligeholde og gøre ren


Philips FC8721/09

✅ Topscorer hos svenske Råd & Rön
✅ Testvinder hos Forbrugerrådet Tænk

Philips FC8721/09

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.299,00 Kr. 0,00 Kr. 1.299,00 Kr. Læs mere
1.960,00 Kr. 0,00 Kr. 1.960,00 Kr. Læs mere
1.999,95 Kr. 0,00 Kr. 1.999,95 Kr. Læs mere

 

Det hollandske mærke Philips er kendt for at levere kvalitetsprodukter inden for en bred vifte af forbrugerprodukter, som fjernsyn, elektriske pærer, telefoner, barbermaskiner, krøllejern og elkedler. Philips fabrikerer også støvsugere, og heriblandt findes modellen Philips FC8721/09. Denne model har også været medtaget i både Tænk og Råd & Röns tests af støvsugere, og eksperterne fra begge instanser er enige om, at Philips FC8721/09 er en af de klare favoritter, da den fungerer meget optimalt på flere punkter.

God til alle overflader
Philips FC8721/09 beviser, at et produkt godt kan være prisvenligt og samtidig fungere rigtig godt. Uanset om det er hårde gulve eller bløde tæpper, modellen er blevet testet på, så fungerer den upåklageligt og samler støv og snavs op hurtigt og funktionelt. Mange familier har indtil flere kæledyr som hunde og katte, men dyr kommer hurtigt til at svine og efterlade hår over det hele. Med Philips FC8721/09 er det imidlertid ikke et problem, for modellen fanger hårene rigtig godt – selv på tæpper og møbler, hvor det kan være svært at nå ned.

Modellen scorer gode point over hele linjen, og ikke mindst når det gælder revner og støvsugning helt inde ved væggen. Smidighed og kraft er afgørende her, og det besidder Philips FC8721/09 til topkarakter.

God kapacitet
Philips FC8721/09 er en kraftig støvsuger, der opererer med stor effektivitet. Ikke mindst den store støvpose, der kan rumme 3,5 liter støv og skidt, er en afgørende faktor her. En stor pose kan nemlig optage mere snavs, og jo længere tid, der går, før posen bliver fyldt, jo mere effektivt fungerer støvsugeren. Alt imens den arbejder, giver den også brugeren et behageligt arbejdsklima, for Philips FC8721/09 larmer nemlig ikke ret meget, og så er den miljøvenlig og i energiklasse A.

Ikke til at slide op
Philips FC8721/09 viser tydeligt, at Philips-produkter er kvalitetsprodukter, for modellens holdbarhed vurderes til at være rigtig god. Det samme er motoren og filtrene. Philips FC8721/09 har indbygget det anerkendte HEPA-udblæsningsfilter, som adskiller meget små partikler fra luften og sikrer et bedre klima, og derudover er maskinen let at vedligeholde. Det kan være svært at finde måden, hvorpå man bedst skifter filtre, men at skifte udblæsningsfiltret på denne model er meget brugervenligt, og derfor kan selv en nybegynder være med.

Modellens ledningsoprul fungerer også rigtig godt, og med Philips FC8721/09 vil du kunne bevæge dig i en radius af omkring 11 meter, hvilket betyder, at rækkeviden er lang. Der medfølger 3 mundstykker, som hver passer til specifikke opgaver.

Udvalgte fordele ved Philips FC8721/09
🔵 God på alle overflader
🔵 Fanger langt de fleste dyrehår på tæpper
🔵 God til revner og ved væggen
🔵 Stor kapacitet med rummelig støvpose
🔵 Let at vedligeholde og med indbygget HEPA-filter


Miele Complete C3 Ecoline SGSP3

God bedømmelse hos Forbrugerrådet Tænk

Miele Complete C3 Ecoline SGSP3

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.389,00 Kr. 0,00 Kr. 1.389,00 Kr. Læs mere
1.649,00 Kr. 0,00 Kr. 1.649,00 Kr. Læs mere
1.649,00 Kr. 0,00 Kr. 1.649,00 Kr. Læs mere

 

Miele Complete C3 Excellence Ecoline SGSP3 er en støvsuger, der har fået en god bedømmelse fra den danske ekspertkilde Forbrugerrådet Tænk. Forbrugerrådet Tænk har valgt at give støvsugeren en god bedømmelse i og med, at modellen er energivenlig samt effektiv. De bedømmer dog, at modellen ikke egner sig til opsamling af hår fra gulvtæpper.

Støvsugeren er udstyret med en Power Efficiency motor med en motoreffekt på 550 Watt. Power Efficiency motoren sikrer en forbedret virkningsgrad. Selvom motoreffekten ikke er lige så kraftig som mange andre modeller, så kan den stadig klare forskellige opgaver.

Modellen har fået energimærkningen A+, hvorfor den er forholdsvis strømbesparende. A+ er nemlig en af de højeste energiklasser for støvsugere.

Velegnet til hårde gulve og gulvtæpper
Miele Complete C3 Excellence Ecoline SGSP3 er ideel til forbrugere, der både har hårde gulve samt gulvtæpper i hjemmet. Den er nemlig placeret i klasse A for støvoptag fra hårde gulve samt klasse B for støvoptag fra gulvtæpper.

Derudover kommer støvsugeren med en EcoTeQ Plus-dyst samt et AirClean+ Filter. Det betyder, at modellen kan opsamle selv de mindste støvpartikler samt sikrer en frisk og ren luft.

Udover at være velegnet til flere overflader, så er Miele Complete C3 Excellence Ecoline SGSP3 også velegnet til forbrugere, der ønsker en håndterbar og fleksibel støvsuger. Den kommer nemlig med en fodtaster med mulighed for at regulere sugestyrken. Der er yderligere mulighed for at indstille støvsugerrøret, da dette er et justerbart teleskoprør.

Praktisk model med 12 meters arbejdsradius
Miele Complete C3 Excellence Ecoline SGSP3 er forsynet med en arbejdsradius på 12 meter, hvorfor det er nemt at rengøre større rum på en gang. Det betyder nemlig, at brugeren ikke skal putte ledningen i en ny stikkontakt hele tiden.

Derudover er Miele Complete C3 Excellence Ecoline SGSP3 en praktisk støvsuger med 360-graders gummihjul samt et ledningsoprul.

Mens ledningen finder tilbage på plads blot ved hjælp fra en fodtaster, så drejer de tre gummihjul hele vejen rundt, hvorfor det er nemmere at komme ind i hjørner og afkroge. Det er desuden også nemmere at håndtere støvsugeren, da den er mere fleksibel.

Miele Complete C3 Excellence Ecoline SGSP3 har et støjniveau på 74 dB.

Medfølgende mundstykker, temperaturbegrænser og stødliste
Støvsugeren Miele Complete C3 Excellence Ecoline SGSP3 kommer med flere mundstykker ved køb. Der medfølger i alt tre forskellige mundstykker, der alle kan anvendes til noget forskelligt. De tre mundstykker er et møbelmundstykke, et fugemundstykke samt en afstøvningsbørste.

Endvidere kommer Miele Complete C3 Excellence Ecoline SGSP3 med de to funktioner, der bliver kaldt for temperaturbegrænser og stødliste. Stødlisten beskytter alle møbler, da støvsugerhovedet er forsynet med en form for pude, så møbler ikke bliver beskadiget. Temperaturbegrænseren sikrer, at støvsugeren ikke bliver for varm. Hvis dette sker, så skal den køles ned igen.

Støvsugerposen kan rumme 4,5 liter, hvorfor man ikke skal bekymre sig om, hvorvidt den skal tømmes eller skiftes efter hver rengøring.

Specifikationer ved Miele Complete C3 Excellence Ecoline SGSP3 – mål:
🌀 Højde: 22,7 centimeter
🌀 Bredde: 49,6 centimeter
🌀 Længde: 49,6 centimeter
🌀 Vægt: 7,41 kilo

Specifikationer ved Miele Complete C3 Excellence Ecoline SGSP3 – nøgleoplysninger:
🔴 Energiklasse: A+
🔴 Støvmissionsklasse (filtrering): A
🔴 Rengøringsevne på hårdt gulv: A
🔴 Rengøringsevne på tæppe: B
🔴 Årligt energiforbrug, kWh: 20,10
🔴 Motoreffekt: 550 watt
🔴 Lydniveau: 74 dB
🔴 Arbejdsradius: 12 meter
🔴 Posestørrelse: 4,5 liter

Fordele ved Miele Complete C3 Excellence Ecoline SGSP3:
🔵 4,5 liters støvsugerpose
🔵 Velegnet til hårde gulve og gulvtæpper
🔵 Power Efficiency motor med forbedret virkningsgrad
🔵 Teleskoprør
🔵 Ledningsoprul med fodtaster
🔵 Stødliste og temperaturbegrænser

Her kan du se en videopræsentation af Miele Complete C3 Excellence Ecoline:

https://www.youtube.com/watch?v=JjcfvjAu73g

Tips til en bedre støvsugning – gør du det rigtigt?

Det er de færreste, der ligefrem elsker at trække støvsugeren frem fra skabet og bruge timer på at gøre gulve og tæpper blanke og støvfri. For de fleste er det en kedelig og nødvendig del af hverdagen, og du tænker sikkert ikke over teknikker eller mønstre, når du bevæger støvsugeren – men det burde du måske. Side2.no har givet deres bud på, hvordan du får den mest effektive støvsugning.

1) Støvsug i flere retninger: Støvsuger man kun i én retning, får man ikke alt støvet med. Støvsug gerne i en M-form eller et W. Alternativt kan man først støvsuge frem og tilbage, men bagefter skal det også være på kryds og tværs.

2) Brug det rigtige tilbehør: Brug ikke kun standard-mundstykket, når der støvsuges. Se hvilke andre mundstykker, der følger med støvsugeren, og læg mærke til hvordan de forskellige mundstykker passer til forskellige formål – for eksempel er der ofte ét til tæpper og ét til møbler med videre.

3) Fjern de store ting: Det er ikke meningen, at man skal støvsuge legetøj, mønter og lignende op, når man støvsuger. De kan ødelægge maskinen, så fjern dem inden støvsugningen går i gang.

4) Skift støvposen: Mange støvposer kan indeholde op til flere liter støv og snavs. Det er selvsagt rigtig meget, men derfor bør man alligevel ikke vente med at skifte posen, til den er fuld. Bliver støvposen for fuld, forringes maskinens sugeevne nemlig betragteligt, og man får et mindre effektivt resultat, når man støvsuger. Skift gerne posen når den er 2/3 fuld.

5) Tør overflader af først: Står man foran den store hovedrengøring, så husk endelig at tørre støv af overfladerne i huset, inden der støvsuges. Der ligger ofte en del støv på overfladerne, og man risikerer at drysse meget af dette støv ned på gulvet, når man svinger kluden. Så venter man med at aftørre overfladerne til efter støvsugningen, risikerer man at skulle støvsuge to gange.


Brug det rigtige mundstykke, når du støvsuger

Når man køber en ny støvsuger, følger der ofte en del forskellige mundstykker med. Måske de ligner hinanden, eller måske du bare ikke ved, hvad de kan. Men der er mening med galskaben, for hvert mundstykke har faktisk en speciel funktion.

Whiteaway har lavet en grundig guide til brug af det rigtige mundstykke for at effektivisere din støvsugning.

1) Mundstykker til hårde gulve: Det såkaldte ”parketmundstykke” er den bedste løsning, når der skal støvsuges hårde underlag som for eksempel flisegulv eller trægulv. Det, der gør dette mundstykke specielt, er, at det er udstyret med meget stive hår på undersiden, hvilket vil give en ekstra effektiv rengøring.

2) Mundstykker til tæpper: Der findes to forskellige mundstykker, der fungerer rigtig godt, når der skal støvsuges tæpper. Det ene kaldes et ”turbomundstykke” og det andet et ”motoriseret mundstykke”. Turbomundstykket har roterende børster, der sikrer en effektiv opsamling af støv og snavs, som der hurtigt kan gemme sig meget af i et gulvtæppe. Er der kæledyr i hjemmet, så kan man med fordel anvende turbomundstykket, for det er særlig godt til at opsamle dyrehår. Det motoriserede mundstykke har en motor indbygget i selve mundstykket, som effektiviserer rengøringen, da motoren giver mundstykket en ekstra stærk sugeevne. Ligesom med turbomundstykket så er det motoriserede mundstykke rigtig godt til husstande med dyr.

3) Kombinationsmundstykket: Ligesom med parketmundstykket er kombinationsmundstykket udstyret med meget stive hår, hvilket gør det oplagt at bruge til hårde gulve, men også til gulvtæpper. Det smarte ved dette mundstykke er, at ved et tryk på en knap på oversiden kan man hæve eller sænke hårene alt efter behov.

4) Specialistmundstykker: Har man mere specielle behov, så skal specialistmundstykkerne tages i brug. Her findes møbelbørster og møbelmundstykker, som er skabt til at støvsuge møbler. De er begge smalle, så de lettere kan manøvreres ind i huller og sprækker i møblerne samtidig med, at de er skabt til at være skånsomme og blide mod betrækket og stoffet. Der findes yderligere et fugemundstykke, som har en lang, tynd form skabt til at støvsuge i fuger og revner og andre steder, hvor det er svært at komme til med et almindeligt mundstykke.


6 tips til at forebygge allergi i hjemmet

De fleste har hørt, at der findes husstøvmider overalt i vores hjem. De fleste ved også, at de kan give allergi, men desværre er der ikke mange, der tænker over det i hverdagen. Hvis man først får husstøvmideallergi, kan det få ubehagelige konsekvenser for ens helbred og livskvalitet. Der findes desværre mange former for allergi, som vi kan redde os i hjemmet. Neutral har række gode tips til at forebygge allergierne:

1) Luft ud: Luft gerne ud i hjemmet med gennemtræk så ofte som muligt. Gerne et par gange daglig, hvor du lader vinduerne stå åbne i 5-10 minutter.

2) Husk støvsugningen: Støv lægger sig allevegne, og det er praktisk talt umuligt at undgå støv. Husk derfor at støvsuge ofte, og glem ikke hjørner, revner og møbler.

3) Gør rent uden kemi: Kemikalier kan give os allergi. Brug derfor helst Svanemærkede rengøringsmidler, som sikrer, at familien ikke udsættes for farlig kemi, når der gøres rent.

4) Brug få midler: Man behøver ikke et hav af rengøringsmidler. Disse 4 er nok: universalrengøringsmiddel, opvaskemiddel, sæbespåner og eddike.

5) Pas på støvmiderne: Jo højere luftfugtighed i hjemmet, jo bedre levevilkår for husstøvmider. Sørg derfor for at holde indeklimaet tørt og ikke for koldt.

6) Fjern dyrehår: Mange udvikler desværre allergi over for vores kæledyr. Kæledyrene smider hår over det hele, så vær grundig, når dyrehårene fra møbler, tøj og gulv fjernes.


Om Electrolux

Svenske Electrolux blev grundlagt i 1910, og siden stiftelsen har mærket bredt sig ud over Sveriges grænser og er blevet verdenskendt, blandt andet med flere fabrikker i Europa, hvor kvalitetsprodukterne bliver produceret.

Denne artikel handler om støvsugere, men Electrolux producerer også mange andre produkter, blandt andet køleskabe, frysere, opvaskemaskiner, ovne, emhætter, vaskemaskiner og tørretumblere. Electrolux sælger både til privatpersoner og virksomheder, som for eksempel storkøkkener, og efterhånden er virksomheden blevet så stor inden for hvidevarer-branchen, at de har opkøbt en række af konkurrerende mærker som AEG, Voss og Zanussi.

Electrolux’s første salgssucces var en støvsuger, og sidenhen er netop støvsuger-området blevet et af de områder, hvor Electrolux både fokuserer og er førende.

Electrolux er i dag en stor aktør på den europæiske handels- og forbrugerscene med et stort antal ansatte (omkring 60.000), og derfor er virksomheden også opmærksom på bæredygtighed og miljø. Læs mere om Electrolux’s værdier og grundlag på den internationale hjemmeside her eller besøg den danske side, hvor du kan læse meget mere om alle mærkets støvsugere her.


Disse kilder har vi anvendt i Electrolux støvsuger testen:

Forbrugerrådet Tænk 🇩🇰testkilder
Det danske forbrugerråd. Her udføres adskillige tests og sammenligninger af dagligdags- og forbrugerprodukter. Testene er ofte omfattende og meget grundige. Her er der tale om en test af ikke mindre end 64 støvsugere i alle prisklasser og fra både kendte og mindre kendte mærker.

Der kåres 10 vindere, som får mærket ”bedst i test”. Der kigges først på støvsugernes evne til at rengøre hårde gulve og gulvtæpper, samt hvor godt de fjerner dyrehår og snavs i revner. Dernæst ses også på brugervenlighed, holdbarhed, støjniveau og energiforbrug.

Du kan læse mere om testen her, men fuld adgang kræver dog abonnement. Det er også muligt at købe sig adgang til enkelte tests alene.

Råd & Rön 🇸🇪
Råd & Rön er det svenske forbrugerråd, og ligesom det danske udfører de en masse tests af produkter, som forbrugerne anvender i hverdagen. I denne test har Råd & Rön testet hele 92 forskellige støvsugere i alle prisklasser og mærker. Eksperterne ser både på sugeevne, brugervenlighed, støjniveau og energiforbrug.

Du kan læse mere om testen her, men fuld adgang kræver dog abonnement. Det er også muligt at købe sig adgang til enkelte tests alene.

Søndagsavisen 🇩🇰
Den danske ugeavis Søndagsavisen bliver omdelt med posten og skriver om både nyheder, forbrug, livsstil, tests, undersøgelser med mere. Her bringer avisen en test af 7 forskellige støvsugere fra et tysk laboratorium. 6 af de 7 støvsugere findes på det danske marked og er dermed medtaget her. Der testes sugeevne, brugervenlighed, holdbarhed, støjniveau og energiforbrug. Læs mere her. 

Expressen 🇸🇪
Expressen er en svensk avis, der udkommer hver aften. Den har over 1 million læsere hver dag og skriver både om nyheder, sport og underholdning. Avisen har også et stort nyhedssite, hvor indholdet er blandet. I denne test af støvsugere er der testet 7 af slagsen, hvor der både ses på støvsugernes sugeevne, brugervenlighed, støjniveau og håndterbarhed. Læs mere her.

SVT Plus 🇸🇪
SVT står for Sveriges Television og er den nationale public service-udbyder i Sverige. De største kanaler er SVT1 og SVT2, og SVT har en markedsandel på knap 37 procent, hvilket gør dem til Sveriges største tv-station. SVT Plus er en del af SVT, og Plus fokuserer på hverdagsforbrug og forbrugertemaer. Her bringer de en test af 4 forskellige støvsugere fra forskellige mærker, hvor støvsugernes testes inden for lydniveau, anvendelighed og sugeevne. Læs mere her.

Øvrige relevante tests ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ud over denne Electrolux støvsuger test, så har Forbrugsguiden også gennemgået en række andre støvsugere fra andre populære producenter.

Du kan blandt andet læse vores Miele støvsuger test, hvor vi har set nærmere på mærket Miele og hvilke af deres modeller der er blevet bedst bedømt af eksperterne i diverse tests.

I artiklen får du fuldt overblik de bedste modeller fra Miele, desuden har vi også samlet et overblik over priserne på de forskellige modeller, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over hvilke forhandlere der er billigst i Danmark.

Vi har ligeledes udarbejdet en Nilfisk støvsuger test, hvor vi har specifikt fokus på støvsugerne fra Nilfisk. I denne artikel har vi gennemgået de forskellige ekspert tests som har bedømt Nilfisk støvsugere, og viser dig hvordan de forskellige modeller har klaret sig i diverse ekspert tests.

I denne artikel sammenligner vi naturligvis også priser på de forskellige modeller, så du nemt kan finde den billigste forhandler.

Hvis du ikke har nogen bestemt mærke præference, når det gælder støvsugere, så kan de ligeledes anbefales at læse vores generelle støvsuger test. I denne artikel gennemgår vi en lang række tests af støvsugere fra forskellige mærker, og samlet alle resultaterne ét sted.

Vi sammenligner naturligvis også priserne på de forskellige støvsugere i denne artikel, samt giver dig en lang række gode råd til hvad du skal være opmærksom på, når du køber ny støvsuger.

Hvis du i stedet er typen som helst vil undgå at bruge din tid på at støvsuge, så anbefaler vi at du læser vores robotstøvsuger test. I robotstøvsuger testen har vi samlet de robotstøvsugere på markedet, der bliver bedst bedømt af forskellige eksperter på området.

I denne artikel finder du naturligvis også prissammenligning af produkterne, samt en række gode råd som du bør tænke over, når du skal købe ny robotstøvsuger.

{{ reviewsOverall }} / 5   (1 Vurdering)
Vurdering
Anmeldelser Indsend anmeldelse
Order by:

Her kan du skrive en kommentar til artiklen

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Indsend anmeldelse