Nilfisk støvsuger test-oversigt – Her er de bedste Nilfisk støvsugere ifølge eksperterne

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Denne artikel handler om tests af støvsugere fra mærket Nilfisk. Ud fra eksperternes vurdering i flere tests gennemgår vi støvsugerne en for en for at finde frem til, hvad der gør hver enkelt støvsuger til et godt køb.

Udover Nilfisk-støvsugerne har vi også medtaget andre testvindende støvsugere fra andre mærker for at vise, hvilke alternativer til Nilfisk, som er værd at overveje.

Vi gennemgår de forskellige tests for at kunne guide dig til at finde den støvsuger, der passer bedst til dine behov. Vi har set nærmere på tests fra den svenske pendant Råd & Rön samt svenske Testfaka. Desuden ser vi også på, hvad forbrugerne selv siger om støvsugerne.

Denne Nilfisk test indeholder:
🔸 Overblik over de bedste Nilfisk-støvsugere samt et par fra andre mærker
🔸 Råd til at få et godt indeklima, når du støvsuger
🔸 Information om HEPA-filtre
🔸 Guide til at forstå støvsugernes sugeevner
🔸 Information om Nilfisk
🔸 Gennemgang af diverse tests, som vi har undersøgt og analyseret

Bemærk venligst, at Forbrugsguiden ikke selv tester produkter, men samler derimod resultaterne af uvildige tests, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Nilfisk test 2023 – Her er de bedste Nilfisk støvsugere ifølge eksperterne

I nedenstående sektion følger en gennemgang af de Nilfisk støvsugere på markedet, der har fået de bedste karakterer i forskellige anerkendte tests. Lige under produktnavnet i denne grønne boks, kan du se hvilke tests Nilfisk støvsugerne er blevet bedømt i. Du finder også prissammenligning af produkterne, så du nemt kan se hvilke forhandlere der er billigst. Efter gennemgangen af Nilfisk støvsugerne, gennemgår vi en række testvindende støvsugere fra andre producenter.


Nilfisk Select Classic

Topscorer hos svenske Råd & Rön

Nilfisk Select Classic stoevsuger

 

 

 

.
Både det svenske forbrugerråd Råd & Rön har testet Nilfisk Select Classic, og modellen scorer topkarakterer hos begge. Eksperterne hæfter sig især ved Nilfisk Select Classics sugeevner på gulvtæpper, og at den er meget brugervenlig.

Tæpper og hårdt gulv

I de fleste hjem findes både stuer med tæpper samt køkkener, badeværelser og bryggerser med hårdt gulv. En støvsuger skal derfor gerne være så multifunktionel, at den kan rengøre alle underlag og materialer. Nilfisk Select Classic opfylder dette krav rigtig fint, for den fungerer godt på både hårdt gulv og især på tæpper, hvor den selv med det almindelige mundstykke fjerner støv og snavs let og effektivt.

Brugervenlig model

Nilfisk Select Classic er både prisvenlig og brugervenlig, for dette er en af Nilfisks billigere modeller, hvor der er fokus på forbrugerens komfort. Knapper og indikatorer er lette at anvende og finde ud af, og det gode greb gør, at støvsugeren er let at bevæge og holde fast på. Det et nemt at justere modellens suge-intervaller, og der findes 5 af dem, som sikrer den korrekte styrke afhængig af underlag og materiale.

Modellen er også let at vedligeholde, og selv skift af motorfilter, som kan være lidt vanskeligt, er let på Nilfisk Select Classic. Modellen er desuden udstyret med det anerkendte HEPA-udblæsningsfilter og har et meget lavt udslip af støvpartikler.

Kort og effektiv

Støvsugeren vejer godt nok 8 kilo, men den fylder ikke så meget med en kort længde, hvilket gør den lettere at manøvrere rundt i for eksempel et mindre rum. Der er stadig rige muligheder for at bevæge sig vidt omkring, for arbejdsvidden er på over 11 meter. Maskinen har en god effektivitet, for selv om støvposen kun er på 2 liter, så forringes sugeevnen ikke, selv om posen bliver fyldt. Det gør, at forbrugeren ikke behøver skifte pose så ofte. Dog anbefales det generelt at skifte støvpose, når posen er 2/3 fyldt. Der medfølger 3 mundstykker til Nilfisk Select Classic.

Udvalgte fordele ved Nilfisk Select Classic:
God all-round model
Fjerner støv effektivt fra gulvtæpper
Brugervenlig og let at håndtere
HEPA-filter sikrer bedre klima
Effektiv model hvor støvposen ikke skal skiftes ofte


Nilfisk Elite RCL14E08A2

Kåret som ‘Bedst i test’ hos uafhængige testpaneler

Nilfisk Elite RCL14E08A2

 

 

 

Nilfisk Elite RCL14E08A2 er placeret i den højeste klasse – A – for støvsugning af hårde gulve, mens den er placeret i den næsthøjeste klasse – B – for støvsugning af gulvtæpper. Hvis man bor i et hjem med begge gulvtyper, så er dette en ideel støvsuger.

Støvsugeren er også energivenlig, da den er placeret i energiklasse B. Man kan trygt stole på, at modellen ikke forbruger meget energi på et år.

Støvsuger med allergivenlige funktioner og lavt lydniveau

Med Nilfisk Elite RCL14E08A2 får man en støvsuger, der er velegnet til allergikere og astmatikere, da den kommer med flere allergivenlige funktioner. Den er blandt andet udstyret med et Ultra+ Filtration-system med en lufttæt konstruktion, et HEPA 14-filter samt en mikrofiber støvpose.

Endvidere er Nilfisk Elite RCL14E08A2 forsynet med en motor på 450 Watt. Dette er ikke den kraftigste motor på markedet, men det er stadig en motoreffekt, der kan klare de fleste opgaver.

Lydniveauet er forholdsvist lavt, da det er på 68 dB. Da en normal samtale har et lydniveau på 60 dB, er det ikke meget højere end det. Desuden kan støvsugerens pose rumme 3,2 liter, hvorfor den ikke skal tømmes eller udskiftes hele tiden.

11,2 meter arbejdsradius

Nilfisk Elite RCL14E08A2 sikrer, at man kan komme vidt omkring med hjælp fra blot en enkelt stikkontakt. Dette er muligt, da støvsugeren har en arbejdsradius på 11,2 meter.

Udover arbejdsradiussen på 11,2 meter, så kommer støvsugeren også med en lang slange samt et langt rør. Disse er nemlig 3,2 meter, hvilket er en fordel i forhold til bevægeligheden. Støvsugeren vil ikke konstant være i hælene på forbrugeren, hvorfor man ikke vil falde over den, når man er i gang med at støvsuge.

Komfortabel og ergonomisk model

Nilfisk Elite RCL14E08A2 sikrer, at betjeningen er nem og hurtig. Dette er muligt, da al betjening foregår via håndtaget. Uanset om man skal tænde eller slukke for støvsugeren, eller hvis man har brug for at regulere sugestyrken, så kan dette gøres via knapperne på håndtaget. Dette er både tidsbesparende samt behageligt, da man kan regulere alt med hjælp fra støvsugerens håndtag.

Udover at betjeningen foregår via håndtaget, så er det også ergonomisk. Det betyder, at man opnår den helt rette betjening samt håndgreb, hvilket gør støvsugeren nemmere at betjene og køre rundt med.

Specifikationer ved Nilfisk Elite RCL14E08A2 – mål:
🌀 Højde: 31 centimeter
🌀 Bredde: 33 centimeter
🌀 Længde: 45 centimeter
🌀 Vægt: 7,2 kilo

Specifikationer ved Nilfisk Elite RCL14E08A2 – nøgleoplysninger:
🔴 Energiklasse: B
🔴 Støvmissionsklasse (filtrering): B
🔴 Rengøringsevne på hårdt gulv: A
🔴 Rengøringsevne på tæppe: B
🔴 Årligt energiforbrug, kWh: 15,8
🔴 Motoreffekt: 450 watt
🔴 Lydniveau: 68 dB
🔴 Arbejdsradius: 11,2 meter
🔴 Posestørrelse: 3,2 liter

Fordele ved Nilfisk Elite RCL14E08A2:
HEPA 14-filter
Ergonomisk håndtag
God arbejdsradius på 11,2 meter
Velegnet til hårde gulve
Energiklasse B
Lydsvag model

Her kan du se en videopræsentation af Nilfisk Elite RCL14E08A2 fra WhiteAway.com:


Nilfisk Elite CHCO14P10A1

God bedømmelse hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön 
74 ud af 100 point hos det britiske testmagasin Kagoo.co.uk

Nilfisk Elite CHCO14P10A1

 

 

 

.
Nilfisk Elite CHCO14P10A1 er blevet testet og anmeldt af den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön samt det britiske testmagasin Kagoo.co.uk. Begge eksperter er begejstrede for støvsugeren, som de har givet en god bedømmelse samt 74 ud af 100 point.

Dette har de blandt andet gjort, da de er glade for modellens lydniveau, støvsugning på tæpper og justerbare sugestyrke. Til gengæld er de mindre vilde med, at Nilfisk Elite CHCO14P10A1 er forholdsvis tung, så støvsugeren kan være en smule svær at håndtere.

God til gulvtæpper, ifølge eksperterne

Ifølge eksperterne fra Kagoo.co.uk er Nilfisk Elite CHCO14P10A1 en støvsuger, der især er velegnet til gulvtæpper. Her får den nemlig en høj karakter.

Eksperterne skriver ligeledes, at denne støvsuger er mere støjsvag end gennemsnittet. De mener, at dette er et stort plus, da man herved ikke forstyrrer hele hjemmet under støvsugningen. En anden ting, som Kagoo.co.uk bemærker, er, at Nilfisk Elite CHCO14P10A1 har en pose med en stor kapacitet.

Til gengæld mener eksperterne fra Kagoo.co.uk, at Nilfisk Elite CHCO14P10A1 kan være en smule tung.

Ergonomisk betjening

Med Nilfisk Elite CHCO14P10A1 får man en kraftfuld støvsuger med en effekt på 650 Watt. Støvsugeren har en sugestyrkeregulering, så man kan justere sugeevnen alt efter, hvad man ønsker at støvsuge.

Derudover har støvsugeren et ergonomisk håndtag, hvor man kan styre alle de forskellige indstillinger. Eksempelvis kan man tænde og slukke for modellen samt regulere sugestyrken via håndtaget. Herved slipper man for at bukke sig ned. Der er også et teleskoprør, så man kan indstille røret alt efter ens arbejdshøjde.

Nilfisk Elite CHCO14P10A1 kommer ydermere med et HEPA 14-filter, der sørger for at give den mest optimale beskyttelse mod allergener. Posen har desuden en kapacitet på 3,6 liter.

God rækkevidde

Nilfisk Elite CHCO14P10A1 er forsynet med en rækkevidde på 13,2 meter, så man kan støvsuge i selv de større rum uden hele tiden at skifte stikkontakt. Samtidigt har støvsugeren et lydniveau på 73 dB, så den ikke forstyrrer hele hjemmet. Til sammenligning har en normal samtale et lydniveau på 60 dB.

Ved køb af Nilfisk Elite CHCO14P10A1 medfølger der desuden flere mundstykker såsom et parketmundstykke. Dette mundstykke har bløde gummihjul, så gulvet ikke bliver ridset.

Sidst men ikke mindst kommer Nilfisk Elite CHCO14P10A1 med funktionen Stop&Go. Det vil sige, at maskinen stopper og starter automatisk, når teleskoprøret parkeres bag på selve støvsugeren. Herved skal man ikke selv tænde og slukke den.

Specifikationer ved Nilfisk Elite CHCO14P10A1 – mål:
🌀 Højde: 31 centimeter
🌀 Bredde: 33 centimeter
🌀 Længde: 45 centimeter
🌀 Vægt: 7,2 kilo

Specifikationer ved Nilfisk Elite CHCO14P10A1 – nøgleoplysninger:
🔴 Energiklasse: C
🔴 Støvmissionsklasse (filtrering): A
🔴 Rengøringsevne på hårdt gulv: A
🔴 Rengøringsevne på tæppe: A
🔴 Motoreffekt: 650 watt
🔴 Lydniveau: 73 dB
🔴 Arbejdsradius: 13,2 meter
🔴 Posestørrelse: 3,6 liter

Fordele ved Nilfisk Elite CHCO14P10A1:
Stop&Go-funktion
Flere mundstykker
God rækkevidde
HEPA 14-filter
Ergonomisk håndtag
Sugestyrkeregulering


Nilfisk Select WCL13P08A1

God bedømmelse hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön 
74 ud af 100 point hos det britiske testmagasin Kagoo.co.uk

Nilfisk Select WCL13P08A1

 

 

 

.
Både den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön og det britiske testmagasin Kagoo.co.uk har testet og anmeldt Nilfisk Select WCL13P08A1, som de har givet en god bedømmelse og 74 ud af 100 point.

Begge eksperter er begejstrede for støvsugeren på grund af dens fleksible håndtering og gode rengøringsevne på tæpper. Til gengæld mener de, at man bør være opmærksom på, at den er en smule tung.

Fleksibel støvsuger, ifølge eksperterne

Ifølge eksperterne er Nilfisk Select WCL13P08A1 en fleksibel og god støvsuger, der er god at have i hjemmet. Støvsugeren er nem at tage med rundt og kommer med flere mundstykker, så man opnår en grundig rengøring.

Eksperterne fra Kagoo.co.uk fremhæver blandt andet, at Nilfisk Select WCL13P08A1 især er velegnet til støvsugning på gulvtæpper. De mener desuden, at det er en fordel, at den kommer med et HEPA-filter. Dog er de ikke så glade for støvsugerens vægt.

Støvsuger med effektiv filtrering

Med Nilfisk Select WCL13P08A1 får man en støvsuger med en effektiv filtrering. Støvsugeren har nemlig et HEPA 13-filter, der opsamler selv små partikler. Det sikrer, at man får en ren og frisk luft i hjemmet.

Ved køb af Nilfisk Select WCL13P08A1 medfølger der et kombimundstykke samt tre andre tilbehørsdele. Disse er et fugemundstykke, et polstermundstykke samt en rundbørste. De tre tilbehørsdele er indbygget i støvsugeren, så de altid er lige ved hånden.

Støvsugerens lydniveau er ydermere på 75 dB. Til sammenligning har en normal samtale et lydniveau på 60 dB.

Nem betjening

Nilfisk Select WCL13P08A1 har en motoreffekt på 650 Watt, så den er forsynet med en god sugestyrke. Samtidigt kommer støvsugeren med en pose, som har en kapacitet på 2,7 liter samt en arbejdsradius på 11,2 meter.

Derudover er Nilfisk Select WCL13P08A1 en kompakt støvsuger, så den er nem at opbevare efter brug. Selve håndtaget er ergonomisk, og den har også et teleskoprør. Herved kan man indstille røret og finde den arbejdsstilling, man foretrækker.

På håndtaget kan man regulere sugestyrken, så man ikke behøver at bukke sig ned, når der er brug for dette. Sugestyrkereguleringen er i fem trin.

Specifikationer ved Nilfisk Select WCL13P08A1 – mål:
🌀 Højde: 27,5 centimeter
🌀 Bredde: 31 centimeter
🌀 Længde: 42 centimeter
🌀 Vægt: 6,4 kilo

Specifikationer ved Nilfisk Select WCL13P08A1 – nøgleoplysninger:
🔴 Energiklasse: C
🔴 Støvmissionsklasse (filtrering): A
🔴 Rengøringsevne på hårdt gulv: A
🔴 Rengøringsevne på tæppe: A
🔴 Årligt energiforbrug, kWh: 22
🔴 Motoreffekt: 650 watt
🔴 Lydniveau: 75 dB
🔴 Arbejdsradius: 11,2 meter
🔴 Posestørrelse: 2,7 liter

Fordele ved Nilfisk Select WCL13P08A1:
Teleskoprør
Sugestyrkeregulering i fem trin
Effektiv filtrering
Kompakt model
Flere tilbehørsdele
God arbejdsradius


Nilfisk Select MBCO13P08A1

God bedømmelse hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Nilfisk Select MBCO13P08A1

 

 

savier

Find og test rabatkoder ved checkout

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout
 

.
Nilfisk Select MBCO13P08A1 er blevet testet og anmeldt af den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön. De svenske eksperter er begejstrede for støvsugeren, som de har givet en god bedømmelse.

Dette har de gjort på baggrund af deres anmeldelse, hvor de har testet støvsugerens brugervenlighed, håndtering, design, ydeevne m.m.

Brugervenlig og effektiv støvsuger

Nilfisk Select MBCO13P08A1 er forsynet med et HEPA 13-filter, hvorfor man er sikret en effektiv filtrering. Det sørger nemlig for, at støvsugeren opsamler selv mikroskopiske partikler. Den har ydermere en lufttæt konstruktion, hvilket er en fordel for især allergikere.

Derudover har Nilfisk Select MBCO13P08A1 et kompakt design, så den er nem at håndtere. Støvsugerens teleskoprør gør det ligeledes muligt at indstille røret alt efter ens arbejdshøjde. På den måde kan man støvsuge med den bedste arbejdsstilling.

Selve lydniveauet er på 75 dB. Til sammenligning har en normal samtale et lydniveau på 60 dB. Motoreffekten er på 650 Watt.

Digital sugestyrkeregulering

Med Nilfisk Select MBCO13P08A1 får man en støvsuger med en digital sugestyrkeregulering. Det betyder, at man kan justere sugestyrken i fem trin. Sugestyrken indstilles via knapper, der kan findes på håndtaget.

Endvidere kommer Nilfisk Select MBCO13P08A1 med en elektronisk pose- og filterindikator. Denne indikator blinker, når man bør skifte enten pose eller filter. Støvsugerposen kan rumme op til 2,7 liter.

Indbygget tilbehør

Da Nilfisk Select MBCO13P08A1 har en arbejdsradius på 11,2 meter, er der mulighed for at komme vidt omkring. Man behøver derfor ikke hele tiden at finde en ny stikkontakt selv, når man støvsuger i de større rum.

Når man er færdig med at bruge støvsugeren, er det nemt at opbevare den takket være den kompakte størrelse og det automatiske ledningsoprul. På den måde kan man nemt og hurtigt få ledningen tilbage på plads.

Sidst men ikke mindst medfølger der indbygget tilbehør og et parketmundstykke ved køb af Nilfisk Select MBCO13P08A1. Dette mundstykke er forsynet med bløde gummihjul, så gulvet ikke bliver ridset.

Specifikationer ved Nilfisk Select MBCO13P08A1 – mål:
🌀 Højde: 27,5 centimeter
🌀 Bredde: 31 centimeter
🌀 Længde: 42 centimeter
🌀 Vægt: 6,4 kilo 

Specifikationer ved Nilfisk Select MBCO13P08A1 – nøgleoplysninger:
🔴 Energiklasse: C
🔴 Støvmissionsklasse (filtrering): A
🔴 Rengøringsevne på hårdt gulv: A
🔴 Rengøringsevne på tæppe: A
🔴 Årligt energiforbrug, kWh: 22
🔴 Motoreffekt: 650 watt
🔴 Lydniveau: 75 dB
🔴 Arbejdsradius: 11,2 meter
🔴 Posestørrelse: 2,7 liter

Fordele ved Nilfisk Select MBCO13P08A1:
HEPA 13-filter
God arbejdsradius
Indbygget tilbehør
Ledningsoprul
Teleskoprør
Sugestyrkeregulering


Testvindere fra andre kendte mærker

I denne artikel har vi nu gennemgået flere Nilfisk-støvsugere, som har fået topkarakterer af eksperter igennem forskellige tests.

Udover disse topscorere fra Nilfisk findes der også mange andre gode støvsugere på markedet, og for at sikre et så nuanceret overblik som muligt vil vi i dette afsnit gennemgå andre støvsugere, der også har fået ros af eksperterne.

Vi gennemgår de alternative støvsugere på samme måde, hvilket giver en bedre mulighed for at sammenligne og finde den støvsuger, der passer bedst til ens individuelle behov.


Electrolux ESP72DB Silent Performer

Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön 
8.55 ud af 10 point hos britiske Toptenreviews.com

ELECTROLUX ESP72DB

 

 

Homeshop.dk
På lager
1.650 kr.
savier 1 Rabatkode fundet party

Vi har fundet 1 Rabatkode. Download Savier og få tilføjet den bedste ved check out finger

Indløs rabat, installér Savier 🔓
 

.
Electrolux er kendt for at være en førende leverandør, når det kommer til husholdningsapparater. Derudover er de også kendt for deres støvsugere, der er meget populære. Modellen Electrolux ESP72DP Silent Performer er også populær blandt forskellige eksperter, der alle har vurderet og anmeldt denne model.

Denne støvsuger er blevet anmeldt af både den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön, britiske Toptenreviews.com. Alle disse eksperter er vilde med denne model, da den har klaret sig godt i alle deres tests.

Mens Råd & Rön har kåret modellen som topscorer. Den scorede derfor flest point i forhold til andre testede støvsugere. Sidst men ikke mindst har Toptenreviews.com givet støvsugeren fra Electrolux 8.55 ud af 10 point.

Med denne støvsuger kan man støvsuge flere forskellige overflader, da den har fået gode placeringer, når det kommer til rengøringsevnen på både hårde gulve og gulvtæpper. Electrolux ESP72DP Silent Performer er placeret i klasse A på begge disse to overflader, hvorfor det er en støvsuger, der er værd at investere i, hvis man bor i et hus med både hårde overflader samt gulvtæpper.

Desuden har Electrolux ESP72DP Silent Performer et lavt energiforbrug, da den er placeret i energiklasse D.

Motoreffekt, lydniveau, arbejdsradius og støvsugerpose

Electrolux ESP72DP Silent Performer er en støvsuger, der er udstyret med en motor på 650 Watt. Det er ikke den stærkeste motor sammenlignet med andre modeller, men til gengæld har den et væld af andre funktioner såsom en god rengøringsevne. Dog er modellens lydniveau ikke det bedste, da den har et lydniveau på 70 dB.

En støvsugers arbejdsradius fortæller, hvor langt man kan nå med en støvsuger uden at lede efter en ny stikkontakt. MedElectrolux ESP72DP Silent Performer får man en arbejdsradius på i alt 12 meter, hvilket er en god arbejdsradius. Det betyder nemlig, at der ikke hele tiden skal spejdes efter en ny stikkontakt til støvsugerens ledning.

Vær opmærksom på at denne model kommer med et ledningsoprul, der fungerer pr. automatik. Det vil sige, at knappen på støvsugeren blot skal trykkes ned og holdes nede for at ledningen selv kører på plads.

Denne model har en støvsugerpose med en størrelse på 3.5 liter. Dette er meget gennemsnitligt sammenlignet med andre modeller, men til gengæld har denne støvsugerpose også en hygiejnisk lukning. Electrolux ESP72DP Silent Performer er også forsynet med en indikator, der viser, om posen er ved at være fyldt.

Flere forskellige funktioner

Med Electrolux ESP72DP Silent Performer får man en støvsuger, der har flere forskellige funktioner og egenskaber. Denne støvsuger er udstyret med en Motion-teknologi samt en stødbande, der har hver sin funktion.

Støvsugerens Motion-teknologi sørger for, at det er nemt at køre rundt med støvsugeren. Hjulene er nemlig 360 grader, hvilket betyder, at de kan dreje hele vejen rundt og tilbage igen. Med sådanne hjul er det muligt at køre støvsugeren frem og tilbage i et væld af forskellige retninger, hvorfor det ikke mindst bliver nemmere at kontrollere støvsugeren, men det bliver også nemmere at støvsuge i alle kroge og hjørner i hjemmet.

Desuden er Electrolux ESP72DP Silent Performer forsynet med en stødbande, der har fået navnet ErgoShock. En stødbande er oplagt for forbrugere, der ønsker en støvsuger, hvor der ikke er mulighed for at skade møblerne i hjemmet.

Stødbanden laver nemlig en beskyttelse mellem møblerne og støvsugeren, sådan så man sagtens kan bumpe ind i en lænestol, uden at der vil kunne findes en eneste ridse i stolen bagefter.

Allergivenlig model med effektiv sugeevne

Electrolux ESP72DP Silent Performer er en allergivenlig model med en effektiv sugeevne. På grund af støvsugerens hygiejnefilter er det en støvsuger, der kan bruges af både astmatikere og allergikere. Dette filter hjælper nemlig med at rense luften optimalt, så man undgår et væld af støvpartikler i rummet. 

Derudover erElectrolux ESP72DP Silent Performer forsynet med en mulighed for at regulere sugeevnen. Dette gør sugeevnen mere effektiv, da man selv kan vælge, om den skal være højere eller lavere, hvorfor det er nemmere at finde den rette afhængig af overfladen, hvor beskidt det er med mere. 

Støvsugere, der ikke kan indstilles, er ikke ergonomiske og bevidste om komfort og bekvemmelighed. Det er modellen Electrolux ESP72DP Silent Performer til gengæld, da der her er installeret et ergonomisk teleskoprør med mulighed for at indstille det, så det passer til, hvordan man vil gå rundt og støvsuge. Der er ingen grund til at få ondt i ryggen ved at bukke sig for meget ned, da man kan positionere sig lige, som man vil med denne model. 

Specifikationer ved Electrolux ESP72DP Silent Performer– mål
🌀 Højde: 23,8 centimeter
🌀 Bredde: 29,3 centimeter
🌀 Længde: 44,1 centimeter
🌀 Vægt: 4,47 kilo 

Specifikationer ved Electrolux ESP72DP Silent Performer– nøgleoplysninger
🔴 Energiklasse: D
🔴 Støvmissionsklasse (filtrering): A
🔴 Rengøringsevne på hårdt gulv: A
🔴 Rengøringsevne på tæppe: B
🔴 Årligt energiforbrug, kWh: 21,4
🔴 Motoreffekt: 650 watt
🔴 Lydniveau: 70 dB
🔴 Arbejdsradius: 12 meter
🔴 Posestørrelse: 3,5 liter

Fordele ved Electrolux ESP72DP Silent Performer:
God rengøringsevne af hårde gulve
God arbejdsradius på 12 meter
Stødbande mellem støvsuger og møbler
Hygiejnisk filter
Motion-teknologi med 360 graders hjul
Justerbar sugeevne


Nilfisk Multi II 30 T VSC INOX

Nummer #1 i kategorien og ”Bedst i test” på Pricerunner.dk
“Bedst i test” på Proshop.dk
“Bedst i test” på Frishop.dk
4,7 stjerner ud af 5 på Testberichte.de

Nilfisk Multi II 30 T VSC INOX

 

 

 

Støvsugeren fra Nilfisk er en stor hjælp med rengøringen både inde og ude, fordi det er en kombineret våd- og tørstøvsuger. Du kan derfor i et snuptag klare selv de værste rengøringsopgaver indenfor som udenfor.

Denne støvsuger vinder også inden for kategorien på Pricerunner.dk, hvor støvsugeren fra Nilfisk ligger som den mest populære model og er kåret som ”Bedst i test”. Både Proshop.dk og Frishop.dk er enige i vurderingen ”Bedst i test” af denne smarte og effektive model fra Nilfisk.

Testberichte.de er en tysk hjemmeside, der samler både anmeldelser fra forbrugerne og tests et sted. Her er støvsugeren Multi II 30 T VSC INOX fra Nilfisk også et sikkert valg, der får mange roser fra forbrugerne.

Justerbar sugestyrke og smarte funktioner

Støvsugeren Nilfisk Multi II 30 T VSC INOX er udstyret med en robust og kraftig 1400 Watt motor, og du kan selv bestemme sugestyrken med en drejeknap øverst på maskinen. Når støv, skidt og snavs suges op ender det i den 30 liter store beholder, så du ikke behøver tænke på støvsugerposer. I stedet skal du blot tømme beholderen, når den er fuld eller efter behov.

Der er mange anvendelsesmuligheder med Nilfisk Multi II 30 T VSC INOX. Udover at kunne støvsuge stuegulvet, bilen og garagen, så kan du også blæse luft med denne model. Du kan derfor også puste luftmadrasser eller badedyr op eller blæse generende løvfald væk fra terrassen med støvsugeren.

Når det er tid til en rengøring eller udskiftning af støvfilteret, vil en smart lille pære lyse som indikation. Det sikrer, at du får rengjort eller skiftet filtret, før det går udover støvsugerens ydeevne. Ydermere kan støvsugeren med den særlige Push&Clean-funktion fremstille en luftbølge indvendigt, der renser filteret indefra og ud.

Nilfisk Multi II 30 T VSC INOX vs. markedet

Med Nilfisk Multi II 30 T VSC INOX er det nemt og enkelt at klare rengøringsbehov inde som ude med den effektive motor og de smarte funktioner. Du får rigtig mange muligheder, hvis du vælger denne model i den lidt dyrere ende af prisskalaen.

Brugsradiussen er 10 meter, så du kan sagtens bevæge dig rundt, selvom det ikke er den mest imponerende arbejdsradius i forhold til lignende modeller på markedet.

Med en kampvægt på hele 10,5 kg, skal du være opmærksom på, at sugekraft og god plads i støvbeholderen giver en tungere maskine.

Udvalgte fordele ved Nilfisk Multi II 30 T VSC INOX
 Kombineret tør- og vådstøvsuger
 Kraftig 1400 Watt motor
 Smart støvbeholder på hele 30 liter


Nilfisk Buddy II 

Nummer #2 i kategorien med 4,1 stjerner ud af 5 på Pricerunner.dk
8,5 stjerner ud af 10 på Coolblue.nl
4,5 stjerner ud af 5 på Toolstation.com
Nummer #1 og populæreste model på Homeshop.dk

Nilfisk Buddy II 

 

 

 


.
Buddy II er en fiks støvsuger, der både klarer behovet for støvsugning inde som ude. Har du brug for en praktisk og alsidig støvsuger, der kan klare arbejdet for to, henholdsvis en våd- og en tørstøvsuger, så sparer du pladsen med denne model. Den kan nemlig let klare begge dele.

Denne model fra Nilfisk klarer sig også fremragende i anmeldelser og tests. På Coolblue.nl får denne støvsuger gode anmeldelser og scorer hele 8,5 stjerner ud af 10.

I anmeldelserne skriver forbrugerne generelt, at støvsugeren både har en god sugeevne, og at det er praktisk med den både våde og tørre brug. Dog påpeges det også, at modellen er meget støjende, når den er i brug.

Masser af power og smart støvbeholder

Med Nilfisk Buddy II får du masser af power til din rengøring. Støvsugeren er udstyret med en effektiv 1200 Watt motor, som let klarer alle former for udfordringer.

Du kan nemt komme omkring med denne støvsuger med de praktisk hjul, der gør, at den både kan trille efter dig under brug og tippes og rulles på plads, når du er færdig med støvsugningen.

Forbrugerne på Toolstation.com er glade for modellen fra Nilfisk, der klarer alle former for skidt. En forbruger skriver blandt andet: ”Dirt, cement, bits of tile, glass, seems to take whatever you throw at it”. Den kan derfor i høj grad klare selv de mest beskidte opgaver efter eksempelvis en renovering, hvor det kræver en robust og effektiv støvsuger at klare oprydning og rengøring.

Der er ingen ekstra udgifter til støvsugerposer med Nilfisk Buddy II, da den har en smart støvbeholder, hvor skidt, snavs og støv ender deres dage. Beholderen har en kapacitet på 12 liter, som du tømmer efter behov.

Nilfisk Buddy II vs. markedet

Denne model fra Nilfisk er i den lave ende rent prismæssigt. Du kan derfor få en smart og effektiv kombineret våd- og tørstøvsuger, hvis du går med modellen Buddy II.

Hos Pricerunner er denne model lige efter Nilfisk Multi II 30 T VSC INOX og ligger derfor som #2 i kategorien. Du får mange af de smarte anvendelsesmuligheder og funktioner i en lidt billigere og lidt mindre indpakning.

Samtidigt vejer denne model væsentligt mindre end lignende modeller på markedet med en vægt på kun 4,4 kg, der gør det muligt at bære rundt på den og tage støvsugeren med op ad trapperne.

Udvalgte fordele ved Nilfisk Buddy II
 Effektiv kombineret tør- og vådstøvsuger
 Masser af power med en motor på 1200 Watt
 Let og nem at navigere rundt med


Nilfisk VP300

Nummer #4 i kategorien med 4,2 stjerner ud af 5 på Pricerunner.dk
Nummer #2 blandt de mest populære modeller på Totalrent.dk
Nummer #1 blandt de mest populære modeller på Frank-toyota.dk
4,9 stjerner ud af 5 på Ebay.com.au

Nilfisk VP300

 

 

 


.
Det er svært ikke at forelske sig i den flotte støvsuger fra Nilfisk med de fine lyserøde detaljer. Udover at det selvfølgelig pynter og giver støvsugeren et unikt udtryk, så betyder den pink farve også noget. Støvsugeren er nemlig lavet i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse, der modtager 50,- af prisen i støtte.

Der er dog også masser af power i maskinen, så den snildt klarer dine behov for støvsugning.

Med hele 4,9 stjerner ud af 5 på Ebay.com.au er der ingen tvivl om, at kunderne er tilfredse med den effektive pink støvsuger fra Nilfisk. Blandt andet skriver en forbruger: ”Best vacuum cleaner ever!”, og tilslutter sig de andre forbrugere, der ligeledes roser den effektive sugekraft og det smarte design.

Ekstra god hygiejne og støt Kræftens Bekæmpelse

Du får en helt ekstraordinær rengøring med denne støvsuger, da den er udstyret med et HEPA 13 udblæsningsfilter. HEPA-filteret tager alle former for både støv- og pollenpartikler og allergener, der kan genere allergikerne. Du får derfor en så ren udblæsningsluft som muligt, der sikrer en så høj hygiejne som muligt i de rum, du rengør.

Konstrueret solidt og holdbart er støvsugeren fra Nilfisk et sikkert valg. Støvsugeren er lavet til indendørs brug, og den klarer let rengøring i både hjemmet, på kontorer eller butikker uden problem. Med en vægt på kun 5,5 kg er det nemt at komme rundt i hele huset med denne udgave.

På Frank-toyota.dk er Nilfisk VP300 en topsælger, hvor den ligger som #1 blandt de mest populære støvsugere. Brugerne på Pricerunner.dk tilslutter sig denne vurdering med 4,2 stjerner ud af 5.

Modellen bruger støvsugerposer, men den har samtidigt klassens bedste kapacitet, så du ikke skal skifte pose så ofte. Denne støvsuger kan nemlig rumme op til 10 liter skidt og snavs i pose. Du skal derfor have ekstra poser på lager, når du vælger denne model.

Nilfisk VP300 vs. markedet

Denne model fra Nilfisk udmærker sig ved sit fine design og den effektive filtrering af udblæsningsluften med et HEPA-filter. Det er ikke oversigtens mest effektive eller hårdføre model, men den er perfekt til de fleste, der blot skal håndtere lette til middelsvære rengøringsopgaver.

Selvom støvsugeren er i gang, så er den relativt lydsvag med et maksimalt støjniveau på 58 dB. Det gør denne model til en vinder blandt markedets andre modeller, hvis både effektivitet og lavt støjniveau er vigtigt for dig.

Udvalgte fordele ved Nilfisk VP300
 Perfekt til lette til middelsvære rengøringsbehov
 God kapacitet betyder færre poseskift
 50,- af prisen går til Kræftens Bekæmpelse


Electrolux PureD9 – PD91-Green

God bedømmelse hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Electrolux PureD9 – PD91-Green

 
savier

Find og test rabatkoder ved checkout

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout
 

.
Modellen Electrolux PureD9 – PD91-Green er en støvsuger, der er velegnet til støvsugning af hårde gulve. Den har nemlig fået scoren A for støvsugning af hårde gulve, mens den har fået scoren C for støvsugning af gulvtæpper.

Støvsugeren er placeret i energiklasse A, hvorfor den ikke vil forbruge meget energi på et år. Derudover er motorens effekt på 350 Watt. Selvom dette ikke er den kraftigste motoreffekt, så er den kraftig nok til at klare mange opgaver.

Endvidere er Electrolux PureD9 – PD91-Green anmeldt af den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön. Begge ekspertkilder er glade for støvsugeren, som de er endt med begge to at give en god bedømmelse. De har valgt at give modellen en god bedømmelse på baggrund af dens støjniveau samt dens støvsugerevne.

Bæredygtig støvsuger

Electrolux PureD9 – PD91-Green er en bæredygtig støvsuger. Dette er den, da modellen er fremstillet af 70 % genbrugsplast. Det er dog ikke kun selve støvsugeren, der er bæredygtig, det er også emballagen. Emballagen er nemlig produceret af 100 % genanvendt materiale.

Udover at være en bæredygtig støvsuger, så er Electrolux PureD9 – PD91-Green også en fleksibel støvsuger. Støvsugeren er nemlig forsynet med et 3i1-mundstykke, hvorfor man har mulighed for at støvsuge flere forskellige overflader.

Praktisk model

Electrolux PureD9 – PD91-Green sikrer, at man nemt og hurtigt kan støvsuge et større areal. Arbejdsradiussen er på i alt 12 meter. Derudover kan støvsugerposen rumme 5 liter, hvorfor denne heller ikke skal tømmes hele tiden.

Derudover kan man også nemt manøvrere sig rundt med støvsugeren, da den kommer med to baghjul samt et mindre næsehjul, der har mulighed for at dreje hele vejen rundt. Det betyder, at man ikke skal trække hårdt i støvsugeren for at få den til at følge med, da den selv vil gøre dette.

Der er desuden mulighed for at regulere sugestyrken på selve støvsugeren, hvis man ønsker dette.

Brugervenlig funktioner og lavt lydniveau

Støvsugeren Electrolux PureD9 – PD91-Green er produceret med et lydniveau på 67 dB. Dette er ret lavt for en støvsuger, i og med en normal samtale har et lydniveau på 60 dB.

Endvidere er Electrolux PureD9 – PD91-Green forsynet med et PureAdvantage-filter og en S-bag pose. Både filtret og posen sikrer, at støvpartikler bliver opsuget samt, at udblæsningsluften forbliver ren og frisk.

Det er yderligere nemt at skifte posen i støvsugeren, da dette kan gøres på en hygiejnisk måde. Selve posen er nemlig forsynet med et CleanLift-håndtag, der sikrer, at posen kan tages af med blot en enkelt hurtig håndbevægelse.

Specifikationer ved Electrolux PureD9 – PD91-Green – mål:
🌀 Højde: 24 centimeter
🌀 Bredde: 30,5 centimeter
🌀 Længde: 51 centimeter
🌀 Vægt: 7,09 kilo

Specifikationer ved Electrolux PureD9 – PD91-Green – nøgleoplysninger:
🔴 Energiklasse: A
🔴 Støvmissionsklasse (filtrering): A
🔴 Rengøringsevne på hårdt gulv: A
🔴 Rengøringsevne på tæppe: C
🔴 Årligt energiforbrug, kWh: 9,9
🔴 Motoreffekt: 350 watt
🔴 Lydniveau: 67 dB
🔴 Arbejdsradius: 12 meter
🔴 Posestørrelse: 5 liter

Fordele ved Electrolux PureD9 – PD91-Green:
CleanLift-håndtag
Velegnet til hårde gulve
3i1-mundstykke
Næsehjul, der drejer 360 grader
Miljøvenlig model
Lavt lydniveau


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Miele Complete C3 Black Diamond Ecoline 

✅Blandt testvinderne hos anerkendte testpaneler

Miele Complete C3 Black Diamond Ecoline

 

.
Miele er kendt for producere husholdningsprodukter, hvor der er fokus på både miljøet, ydeevne, betjeningskomfort, design og service. Miele er en af de mest populære producenter på markedet, når det kommer til husholdningsprodukter, hvidevarer og køkkenprodukter.

Miele Complete C3 Black Diamond Ecoline er blandt andet en energivenlig støvsuger, der ikke forbruger meget energi. Den er derfor også placeret i energiklasse C, hvilket er en af de bedste energiklasser, når det drejer sig om støvsugere.

Desuden har Miele Complete C3 Black Diamond Ecoline en god rengøringsevne på især hårde gulve, hvor den er i klasse A. Det er derfor en model, der er en god mulighed, hvis man vil anskaffe sig en støvsuger til hårde overflader. Derudover har modellen en rengøringsevne i klasse D ved støvsugning af gulvtæpper.

550 Watt motor med Power Efficiency

Miele Complete C3 Black Diamond Ecoline har en Power Efficiency motor, der er udstyret med en motoreffekt på 550 Watt. Dette er ikke en af de mest effektive motorer på en støvsuger, men med funktionen Power Efficiency bliver alle små støvpartikler, skidt og snavs alligevel støvsuget op. Man er derfor sikret en effektiv sugeevne med denne funktion.

Miele Complete C3 Black Diamond Ecoline har et universalt gulvmundstykke. Det vil sige, at dette mundstykke kan bruges lige meget, om man er i gang med at støvsuge den ene eller den anden overflade. Dette gør støvsugningen nemmere, hvis man bor i en husstand med flere overflader. Desuden har modellen et AirClean+ Filter, der holder luften ren og frisk, når man er i gang med at støvsuge.

Desuden er modellens arbejdsradius på 12 meter, hvilket er en optimal arbejdsradius for forbrugere, der ønsker at støvsuge flere rum eller gå langt med støvsugeren med ledningen i den samme stikkontakt.

Ledningsoprullet er desuden et automatisk comfort-ledningsoprul, der selv kører på plads igen efter endt støvsugning. Der skal selvfølgelig lige holdes en knap nede, når ledningen skal tilbage igen. Derudover er støvsugerposen på 4.5 liter, hvilket er en forholdsvis stor størrelse.

Vær opmærksom på at støvsugerens lydniveau er på 76 dB, hvilket er forholdsvist højt i forhold til andre modeller. Det er derfor ikke en helt stille støvsuger, hvilket man skal have in mente.

Sikker støvsuger med metaltrådsfunktion

Miele Complete C3 Black Diamond Ecoline er en sikker støvsuger, der er forsynet med en funktion, der blive kaldt for metaltrådsfunktionen. Denne funktion sikrer, at man altid er beskyttet, da tråden er integreret i selve støvsugerens håndtag.

Metaltråden har til formål at fungere som en form for lynafleder, der forhindrer statisk afladning mellem den, der gør brug af støvsugeren og selve støvsugeren. Det er derfor en sikkerhedsfunktion, der altid virker uanset, om man er opmærksom på det eller ej.

Udover metaltrådsfunktionen så er Miele Complete C3 Black Diamond Ecoline forsynet med et låsesystem, der både er fleksibelt og praktisk. Dette låsesystem gør, at man uden besvær kan låse og aflåse støvsugeren, hvis der er behov for det. Man vil derfor høre en låselyd, hvis man eksempelvis samler både håndtag, mundstykke og rør.

Denne model kommer med en integreret tilbehørskasse, der også kan åbnes ved at trykke på en knap på selve støvsugeren. 

Flere forskellige funktioner og egenskaber

Miele Complete C3 Black Diamond Ecoline har flere forskellige funktioner og egenskaber, som der ikke er mange andre modeller på markedet, der er forsynet med. Hvis man ønsker en støvsuger, der er forsynet med en møbelbeskyttelsesliste samt en temperaturbegrænser, så kan denne støvsuger fra Miele være et oplagt valg.

Med en møbelbeskyttelsesliste er der mulighed for altid at beskytte sine møbler i hjemmet, da denne funktion sikrer, at møblerne ikke vil skades ved støvsugning. Det kan være, at man kommer til at bumpe hårdt ind i et stoleben, hvorfor man vil være bekymret for, om man nu har skadet sin stol. Det har man ikke med denne funktion, da der er lagt blødt kunststof om støvsugeren, der forhindrer dette.

Desuden er Miele Complete C3 Black Diamond Ecoline udstyret med en temperaturbegrænser, der sikrer, at man undgår overophedning. Luftvejene kan risikere at blive tilstoppede, hvorfor nogle støvsugere herefter vil overophede. Dette sker ikke med denne model, da motoren automatisk vil slukke, hvis dette sker. Herefter vil støvsugeren afkøle sig selv samt være klar igen, når fejlen er blevet ordnet.

Specifikationer ved Miele Complete C3 Black Diamond Ecoline– mål
🌀 Højde: 23 centimeter
🌀 Bredde: 28 centimeter
🌀 Længde: 51,5 centimeter
🌀 Vægt: 7,26 kilo

Specifikationer ved Miele Complete C3 Black Diamond Ecoline– nøgleoplysninger
🔴 Energiklasse: C
🔴 Støvmissionsklasse (filtrering): A
🔴 Rengøringsevne på hårdt gulv: A
🔴 Rengøringsevne på tæppe: D
🔴 Årligt energiforbrug, kWh: 20,3
🔴 Motoreffekt: 550 watt
🔴 Lydniveau: 76 dB
🔴 Arbejdsradius: 12 meter
🔴 Posestørrelse: 4,5 liter

Fordele ved Miele Complete C3 Black Diamond Ecoline:
Flere funktioner såsom temperaturbegrænser og møbelbeskyttelse
Filter med AirClean
Motor med Power Efficiency
Især oplagt til brug på hårde gulve
Energivenlig model
Integreret tilbehørskasse


Nilfisk Select CHCO14P08A1

God anmeldelse hos Råd & Rön

Nilfisk Select CHCO14P08A1


Nilfisk Select CHCO14P08A1 er blevet testet og anmeldt af Råd & Rön. Begge ekspertkilder er begejstrede for støvsugeren, som de har givet en god bedømmelse.

Allergivenlig støvsuger med justeringsmuligheder

Med Nilfisk Select CHCO14P08A1 får man en allergivenlig støvsuger, der effektivt reducerer støvniveauet i hjemmet. Støvsugeren har fået karakteren A for støvtilbageholdelse og er forsynet med et HEPA 14-filter. Et HEPA 14-filter er ideelt for forbrugere, der lider af astma eller allergi.

Derudover kommer Nilfisk Select CHCO14P08A1 med flere justeringsmuligheder. En af disse er det praktiske teleskoprør, som man har mulighed for at justere i forhold til ens egen højde. På den måde opnår man den mest optimale arbejdsstilling.

Der er yderligere mulighed for at justere sugeevnen. Dette kan man gøre direkte på støvsugeren, hvor man kan vælge enten et lavere eller højere niveau.

Effektiv støvsuger med 11,2 meters arbejdsradius

Nilfisk Select CHCO14P08A1 har en motor med en effekt på 650 Watt. Dette er en effekt, der gør, at støvsugeren er effektiv både på hårde gulve og gulvtæpper. Derfor har modellen også fået karakteren A for støvsugning på både hårde gulve samt på gulvtæpper.

Støvsugeren kommer med en arbejdsradius på 11,2 meter. Dette er langt nok til, at der er mulighed for at støvsuge flere eller større rum på samme tid uden hele tiden at skifte til en ny stikkontakt.

Man skal dog være opmærksom på, at Nilfisk Select CHCO14P08A1 ikke er den mest støjsvage støvsuger på markedet. Den har nemlig et lydniveau på 75 dB. Til sammenligning har en normal samtale et lydniveau på 60 dB.

Funktionel støvsuger med støvsugerpose på 3,1 liter

Nilfisk Select CHCO14P08A1 er en praktisk og funktionel støvsuger, der er nem at anvende. Den kommer blandt andet med et håndtag, der er behageligt at holde på samt med et automatisk ledningsoprul, så man ikke behøver at bøvle med at få ledningen tilbage på plads igen.

Derudover kommer Nilfisk Select CHCO14P08A1 med flere indbyggede specialmundstykker, som man altid har lige ved hånden, når man ønsker at bruge dem. Der medfølger i alt tre stk. indbygget tilbehør samt et parketgulvmundstykke.

Sidst men ikke mindst har støvsugerposen en kapacitet på 3,1 liter, så der er plads til en masse skidt, støv og snavs. Støvsugeren er desuden placeret i energiklasse C, hvorfor den er forholdsvis energibesparende.

Specifikationer ved Nilfisk Select CHCO14P08A1 – mål:
🌀 Højde: 27,5 centimeter
🌀 Bredde: 31 centimeter
🌀 Længde: 42 centimeter
🌀 Vægt: 6,4 kilo

Specifikationer ved Nilfisk Select CHCO14P08A1 – nøgleoplysninger:
🔴 Energiklasse: C
🔴 Støvmissionsklasse (filtrering): A
🔴 Rengøringsevne på hårdt gulv: A
🔴 Rengøringsevne på tæppe: A
🔴 Årligt energiforbrug, kWh: 22
🔴 Motoreffekt: 650 watt
🔴 Lydniveau: 75 dB
🔴 Arbejdsradius: 11,2 meter
🔴 Posestørrelse: 3,1 liter

Fordele ved Nilfisk Select CHCO14P08A1:
 Velegnet til både gulvtæpper og hårde gulve
 Justerbart teleskoprør
 Allergivenlig model med HEPA 14-filter
 Placeret i energiklasse C
 Mulighed for at justere sugeevnen
 Støvsugerpose med kapacitet på 3,1 liter


Miele Complete C3 Ecoline SGSP3

Kåret som ‘Bedst i test’ hos uafhængige testpaneler

Miele Complete C3 Ecoline SGSP3

 

.
Modellen Miele Complete C3 Excellence Ecoline SGSP3 er en støvsuger, der er placeret i energiklasse D. Det betyder, at man trygt kan stole på, at støvsugeren ikke forbruger meget energi på et år.

Støvsugeren kan både anvendes til hårde gulve samt til gulvtæpper, da den har fået scoren A for støvsugning af hårde gulve samt scoren B for støvsugning af gulvtæpper.

Motor med forbedret virkningsgrad

Miele Complete C3 Excellence Ecoline SGSP3 er forsynet med en Power Efficiency motor, der sørger for en forbedret virkningsgrad. I samarbejde med EcoTeQ Plus-dysten samt AirClean+ Filtet kan man være sikker på, at alle støvpartikler bliver fjernet samt, at luften vil være frisk og ren.

Selve motoren har desuden en effekt på 550 Watt, hvorfor den er kraftig nok til at sørge for en effektiv støvsugning.

Man kan yderligere selv regulere sugestyrken, hvis der er brug for det. Dette gøres via en fodtaster, der kan findes på støvsugeren. Man behøver derfor ikke bukke sig ned, hvis man skal ændre på styrken.

Dette gælder også, når det kommer til justering af støvsugerrøret eller ledningsoprullet. Teleskoprøret kan nemlig indstilles direkte ved at justere røret, hvorimod ledningen kan rulles tilbage på plads via en fodtaster.

Fleksibel støvsuger med god arbejdsradius

Med Miele Complete C3 Excellence Ecoline SGSP3 får man en fleksibel støvsuger, da den kommer med tre forskellige gummihjul. Disse gummihjul kan alle dreje hele vejen rundt, hvorfor det er nemt at håndtere støvsugeren uanset, om man ønsker at bevæge støvsugeren den ene eller den anden vej.

Støvsugeren er ligeledes fleksibel på grund af dens gode arbejdsradius. Arbejdsradiussen er på 12 meter, hvorfor man kan støvsuge et forholdsvist stort rum, inden man skal finde en ny stikkontakt. Støvsugerposen kan rumme 4,5 liter.

Lydniveauet er på 74 dB. Det betyder, at lydniveauet ikke er det laveste, hvilket man skal være opmærksom på.

Sikkerhedsfunktioner og mundstykker

Ved køb af Miele Complete C3 Excellence Ecoline SGSP3 medfølger der forskellige mundstykker. Disse mundstykker er et møbelmundstykke, et fugemundstykke og en afstøvningsbørste. Der er derfor mulighed for at støvsuge med det mundstykke, der er velegnet til den specifikke overflade.

Udover at komme med flere mundstykker, så er Miele Complete C3 Excellence Ecoline SGSP3 udstyret med flere sikkerhedsfunktioner. Disse funktioner er blandt andet en temperaturbegrænser samt en stødliste. Stødlisten sørger for, at møbler ikke bliver beskadiget ved støvsugning, hvor temperaturbegrænseren sikrer, at støvsugeren ikke bliver overophedet.

Specifikationer ved Miele Complete C3 Excellence Ecoline SGSP3 – mål:
🌀 Højde: 22,7 centimeter
🌀 Bredde: 49,6 centimeter
🌀 Længde: 49,6 centimeter
🌀 Vægt: 7,41 kilo

Specifikationer ved Miele Complete C3 Excellence Ecoline SGSP3 – nøgleoplysninger:
🔴 Energiklasse: C
🔴 Støvmissionsklasse (filtrering): A
🔴 Rengøringsevne på hårdt gulv: A
🔴 Rengøringsevne på tæppe: B
🔴 Årligt energiforbrug, kWh: 20,10
🔴 Motoreffekt: 550 watt
🔴 Lydniveau: 74 dB
🔴 Arbejdsradius: 12 meter
🔴 Posestørrelse: 4,5 liter

Fordele ved Miele Complete C3 Excellence Ecoline SGSP3:
Kommer med flere sikkerhedsfunktioner
Velegnet til hårde gulve og gulvtæpper
Power Efficiency motor
EcoTeQ Plus-dyst og AirClean+ Filter
Sugestyrken kan reguleres
Teleskoprøret kan justeres afhængig af ens arbejdshøjde

Her kan du se en videopræsentation af Miele Complete C3 Excellence Ecoline fra Miele:


Electrolux EUS8GREEN UltraSilencer Zen 

Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Electrolux EUS8GREEN

.
Denne model fra Electrolux er populær hos både den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön. Modellen hedder Electrolux EUS8GREEN UltraSilencer Zen og er især kendt for dens lave energifoenergiklasserbrug, gode rengøringsevne og ergonomiske teleskoprør. Derfor er den blevet anmeldt af flere forskellige eksperter, der alle er imponerede over denne model. 

Electrolux EUS8GREEN UltraSilencer Zen er som nævnt især kendt for sit lave forbrug af energi. Det betyder selvfølgelig også, at denne støvsuger er placeret i energiklasse D. Desuden er den forsynet med et system, der hedder Silent Zen, hvorfor den også er forholdsvis lydsvag.

Dette system giver støvsugeren en støjsvag slange, der på samme tid også bliver forbedret. Lydniveauet er på 58 dB, hvilket er langt lavere end mange andre modeller i nogenlunde den samme prisklasse.

Denne støvsuger kan bruges på flere overflader, da der medfølger et 3-i-1 mundstykke. Dette mundstykke kan placeres på støvsugeren og herefter bruges på diverse overflader.

Derudover er støvsugeren placeret godt i forhold til rengøringsevnen på både hårde gulve og gulvtæpper, da den er placeret i henholdsvis klasse A og klasse B.

Strømbesparende model med lavt energiforbrug

Electrolux EUS8GREEN UltraSilencer Zen er en strømbesparende model med et lavt energiforbrug. Udover at være placeret i energiklasse D, så er der også mulighed for at spare op til 50 % mere energi.

Dette er sammenlignet med andre støvsugere, der også er blevet placeret i energiklasse D. Man kan derfor opnå en stor besparelse af strøm og energi med denne støvsuger, hvorfor dette er en fordel for både miljøet og pengepungen.

En anden ting ved denne støvsuger, der er en fordel for miljøet, er, at støvsugeren er produceret af 55 % genbrugsplast. Desuden er den også produceret af 92 % genanvendte og genanvendelige materialer.

Der er god mulighed for at hygge sig mere med støvsugningen med Electrolux EUS8GREEN UltraSilencer Zen på grund af dens arbejdsradius på op til 12 meter. Det betyder, at man ikke hele tiden skal spejde efter en ny stikkontakt, da en stikkontakt vil være nok til store dele af et enkelt rum.

Hvis det blot er et mindre rum, så er der næsten ingen grund til at finde en ny stikkontakt, som ledningen kan være i. Støvsugerposen har en størrelse på i alt 3.5 liter.

Model der er nem at kontrollere og styre

Modellen fra Miele er både nem at kontrollere og styre, da den har Motion Control Systemet. Dette system sikrer en manøvredygtighed, der er optimal, da støvsugeren vil rette sig efter forbrugerens bevægelser. Støvsugeren er derfor nem at køre rundt med, da den blot vil følge efter en, hvorimod røret vil følge alle bevægelserne.

Røret er nemlig et ergonomisk teleskoprør, der ligger sig godt i hånden. Desuden kan det justeres, så man ikke skal støvsuge i en ikke behagelig position, der ikke er god for ryggen.

Støvsugerens hjul er kendt for at være 360 graders hjul, der kan dreje alle veje. I og med at hjulene kan dreje alle veje rundt, bliver det igen også nemmere at styre og kontrollere støvsugeren. Hjulene er bløde gummihjul, hvorfor de også er beskyttende overfor overfladen, der hverken vil blive ridset eller affarvet.

Model med fokus på forbrugeren

Ved fremstilling af Electrolux EUS8GREEN UltraSilencer Zen har der været fokus på forbrugeren, da mange af dens funktioner er lavet på baggrund af komfortabelhed og bekvemmelighed.

Først og fremmest har Electrolux EUS8GREEN UltraSilencer Zen en motor på 750 Watt, der er i den forholdsvist høje ende, når det kommer til støvsugere. Derudover mener eksperterne, at støvsugerens sugeevne er ’fremragende’.

Hernæst har Electrolux EUS8GREEN UltraSilencer Zen et filter, der både er aftageligt og hygiejnisk. Det vil sige, at man blot skal huske at rense dette filter jævnligt, så vil det arbejde effektivt og optimalt med at rense luften.

Sidst men ikke mindst er denne støvsuger praktisk, da den er udstyret med et ledningsoprul. Dette ledningsoprul er automatisk, hvorfor en enkel knap vil få ledningen til at finde tilbage på sin plads. Støvsugerposen har en størrelse på 3.5 liter, hvor der er mulighed for at tjekke indikatoren direkte på støvsugeren for at se, hvor fyldt posen er. Det betyder, at man ikke skal åbne støvsugeren og tage posen ud for at tjekke dette.

Specifikationer ved Electrolux EUS8GREEN– mål
🌀 Højde: 26,6 centimeter
🌀 Bredde: 30,8 centimeter
🌀 Længde: 40,2 centimeter
🌀 Vægt: 5,9 kilo 

Specifikationer ved Electrolux EUS8GREEN– nøgleoplysninger
🔴 Energiklasse: D
🔴 Støvmissionsklasse (filtrering): A
🔴 Rengøringsevne på hårdt gulv: A
🔴 Rengøringsevne på tæppe: B
🔴 Årligt energiforbrug, kWh: 24,4
🔴 Motoreffekt: 750 watt
🔴 Lydniveau: 58 dB
🔴 Arbejdsradius: 12 meter
🔴 Posestørrelse: 3,5 liter

Fordele ved Electrolux EUS8GREEN:
Støvsugerindikator til støvsugerpose
Meget støjsvag model
3-i-1 mundstykke til flere overflader
Automatisk ledningsoprul
Energivenlig model
Fremstillet af genanvendte og genanvendelige materialer


Dette bør du se efter, når du køber ny støvsuger

Der er rigtig mange støvsugere på markedet, og hvert mærke har også en række forskellige modeller. Måske har man et yndlingsmærke, man går efter, eller måske er det marginalerne, der afgør, om man kommer hjem med den ene eller anden støvsuger.

Der er forskellige parametre for, om en støvsuger er god, og ofte er valget også en smagssag.

HEPA-filter (High Efficiency Particulate Air filter): Filtret sikrer, at selv meget små støvpartikler ikke slipper ud i rummet igen. Bor der allergikere i husstanden, er det særdeles vigtigt for ikke at forværre allergien. Tjek også gerne hvad nye filtre koster.

Pose: Er støvsugeren udstyret med en pose til støv, og i så fald hvor stor er den, og hvor let er den at skifte? Tjek også gerne hvad ekstra poser koster til fremtidig brug.

Ekstraudstyr: Hvilke ekstradele følger med? Læg for eksempel mærke til hvilke mundstykker, der medfølger. Du skal have de rette mundstykker til at kunne gøre både hårde gulve, tæpper, hjørner, hylder og møbler rene.

Sugestyrke: Hvor kraftig er maskinen, og hvor meget kan den suge? Særlig vigtigt til revner og dyrehår. Tjek gerne sugestyrken med og uden mundstykker påsat.

Hjul: Tjek hvor gode støvsugerens rulle-evner er. Se efter hvor godt hjulene bevæger sig, og hvor let støvsugeren har ved at rulle over dørtrin og forhindringer.

Rækkevidde: En lang ledning sparer dig for en masse besvær. Ofte er rækkevidden fra 9 og op til 15 meter.

Gulv eller tæppe: Overvej hvad der findes mest af i dit hjem: Hårde gulve eller gulvtæpper. Nogle støvsugere er gode til begge, mens andre har klare præferencer.

Kæledyr: Hvor der er kæledyr, er der dyrehår. Hår fra kæledyrenes pels kan ikke undgås, så hvis der er dyr i hjemmet, er det en god ide at kigge efter, om støvsugeren udmærker sig på dette område. Se også efter om der er et specielt mundstykke til dyrehår. Elektrobørster er ofte gode til dyrehår.

Lydniveau: Der er meget forskel på, hvor meget støvsugerne larmer. En normal samtale mellem mennesker har et lydniveau på omkring 65 dB, mens et råb ligger på omkring 80 dB. De mest støjsvage støvsugere findes ned til omkring 60-65 dB, men selv støvsugere omkring de 70 dB virker ikke øredøvende.

Energiforbrug: Se efter energiklassen, når du køber ny støvsuger. A er bedst og mest miljøvenligt. Kravene til energiforbrug på støvsugere er blevet skærpede over de sidste år, og fra september 2017 sænkes kravet yderligere ned til 900 watts effekt.

Robotten: Normalt vil det ikke anbefales at købe en robotstøvsuger, men skal der kun fjernes overfladisk støv, kan man overveje at anskaffe en robotstøvsuger. Før i tiden var de meget lidt effektive, men de nyere generationer har udviklet sig meget.

NB: Som en del af EU’s økodesign- og energimærkningsordninger kom der i 2014 nye energikrav til støvsugere, hvor det blev pålagt støvsugere maksimalt at have en effekt på 1600 watt. Pr. 1 september 2017 sænkes kravet yderligere til 900 watt. Hertil forlyder det, at støvsugerne skal være energimærkede, og både filtreringskapacitet og lydniveau skal oplyses på etiketten.


Skal man støvsuge for åbne vinduer?

Er det egentlig bedst at åbne vinduet op på vid gab, når man støvsuger, eller er det bedre at vente til efter støvsugningen?

Bolius råder til at gøre begge dele.

Mange af de nye støvsugere har så gode filtre, at de fanger langt det meste støv, når de støvsuger. Til trods for det er det stadig svært at være helt fri for hvirvlende støv, når støvsugeren bevæger sig henover gulvet, og rør og mundstykker presser mod gulv og overflader.vindue aaben ved stoevsugning

Derfor er det alligevel en god ide at åbne vinduerne, når du støvsuger. Åbn gerne flere vinduer, så der opstår gennemtræk. Gennemtrækket hiver så at sige støvet med ud, hvilket ikke sker, hvis der kun er et enkelt vindue åbent. Det er vigtigt at få gammelt støv ud, da støvet indeholder levende organismer som både støvmider og skimmelsvamp. Begge kan give allergi og et dårligt indeklima, selv om du ikke kan se de små organismer med øjet.

Det er en god ide at lade vinduerne stå åbne, til efter støvsugningen er slut. Behold gerne gennemtrækket 5-10 minutter efter støvsugeren er slukket, så alle de støvpartikler, der er blevet hvirvlet op under støvsugningen, får tid til at forvinde ud i luften.

Har man en robotstøvsuger, er det fristende at lade den køre, mens man ikke er hjemme, men er man ikke hjemme, er det ikke en god ide at lade vinduer stå åbne. Indstil derfor robotstøvsugeren til at stoppe et stykke tid, før familien kommer hjem, for så når støvet at lægge sig, så beboerne ikke rammes af en mur af støv. Luft dog ud herefter i 5-10 minutter med gennemtræk.


HEPA og godt indeklima

hepa filterStøvsugerproducenten Nilfisk går op i, at forbrugeren oplever et godt indeklima. De skrive, at luften i boligen er altafgørende for, om beboerne har det godt. Dårligt klima kan give gener som hovedpine, træthed og irritation i øjne, næse og hals, og disse kan over tid udvikle sig til regulær allergi.

Mennesket har selv beskyttende filtre i lunger, næse og bronkier, som er med til at blokere for uønskede partikler som støv, men det er ikke alle, der kan tåle lige store mængder. For at undgå unødigt støv i hjemmet – især hvis der er allergikere – er det en god ide at investere i en støvsuger med et godt filter.

Når støvsugeren tændes, hiver den støv og luft ind gennem røret, men denne luft skal ud igen gennem blæseren på støvsugerens ”krop”, og denne luft skal gerne være så ren som mulig. Ingen støvsuger fungerer nemlig uden at sende luft tilbage ud i rummet, men indeni maskinen sidder der filtre, som sørger for, at luften, der sendes tilbage, er ren. Der er dog grader af renhed, og ikke alle filtre er lige gode.

Med et HEPA-filter i støvsugeren er man dog sikret en mere allergi-venlig støvsugning.

HEPA står for High Efficiency Particulate Air, og der findes fem filtreringsklasser: 10-14. Gå gerne efter HEPA 13 eller HEPA 14, som kan opfange selv mikroskopiske partikler fra for eksempel røg og støvmider, som ofte er årsager til allergi.

Filtrene opfanger således partiklerne og renser luften, før de sender luften tilbage. HEPA 14 er så effektivt, at det klarer 99,99 % af alle partikler.


Støvsugerens sugeevne

Ord som suge-evne eller suge-styrke bliver tit slynget ud, når man taler om støvsugere, men hvad betyder det egentlig? Nilfisk guider her til, hvad en god sugestyrke indebærer:

Man måler støvsugerens kraft i watt, som skabes af motoren. Så lidt firkantet stillet op kan man sige, at jo større motor, jo højere watt, hvilket giver en kraftigere sugestyrke.

Det er dog ikke helt så simpelt, for det er effektiviteten, der reelt afgør, hvor god støvsugeren er til at fjerne støv og snavs. Og effektiviteten måles ikke i motoren men for enden af røret, hvor også andre faktorer spiller ind, blandt andet filtre og støvpose, for hvis filteret ikke er renset, og posen er fyldt, så kan støvsugeren ikke suge ret meget. Husk derfor at rengøre filtre og skifte pose ofte, og køb endelig de originale poser, som fungerer bedre.


Om Nilfisk

nilfisk logo
Nilfisk
er en dansk producent af produkter til rengøringsindustrien, som blev grundlagt i 1906. Virksomheden leverer både produkter til private forbrugere men også til industri- og kommercielle foretagender. Nilfisk har hovedkvarter i Brøndby men har forhandlere i mere end 70 lande i hele verden og har over 5.500 ansatte på verdensplan.

Kvalitet og innovation er to af virksomhedens kerneværdier, og de sætter en ære i at levere kvalitets-rengøringsudstyr til alle. Mest af alt er virksomheden kendt for deres støvsugere, som designes med den nyeste teknologi. Nilfisk har et stort fokus på miljø og klima, og der arbejdes på at gøre støvsugningen så miljøvenlig som mulig for både forbruger og selve miljøet. Derfor bruger Nilfisk mange kræfter på at skabe energibesparende støvsugere med gode filtre.

 


Nilfisk støvsuger test – disse kilder har vi brugt: 

Råd & Rön 🇸🇪
Det svenske forbrugerråd Råd & Rön udfører tests af forskellige produkter, som forbrugerne anvender i hverdagen. I denne test har Råd & Rön testet 92 forskellige støvsugere i alle prisklasser og mærker. Eksperterne ser både på sugeevne, brugervenlighed, støjniveau og energiforbrug.

Du kan læse mere om testen her, men fuld adgang kræver dog abonnement. Det er også muligt at købe sig adgang til enkelte tests alene.

Testfakta.se 🇸🇪
Svenske Testfakta udfører uafhængige tests og forskning, og de har specialiseret sig i sammenlignende laboratorietest af forbrugerprodukter. Den test, som Testfakta her bringer, er en laboratoriums-test af 7 forskellige støvsugere, hvor der testes på forskellige parametre som sugeevne, lydniveau, anvendelse og holdbarhed. Læs mere her.

Kagoo.co.uk 🇬🇧
Kagoo.co.uk er et britisk testmagasin, der sammenligner og vurderer forbrugerprodukter. Det gør de for at hjælpe forbrugerne med at finde frem til de bedste produkter. De britiske eksperter har her testet og anmeldt både Nilfisk Elite CHCO14P10A1 og Nilfisk Select WCL13P08A1, der begge har fået 74 ud af 100 point.

Ønsker du at læse hele anmeldelsen af Nilfisk Elite CHCO14P10A1, kan du klikke ind her.

Ønsker du at læse hele anmeldelsen af Nilfisk Select WCL13P08A1, kan du klikke ind her.

Forbrugeranmeldelser ⭐⭐⭐⭐⭐
Udover de ovenstående tests har vi også kigget på forbrugeranmeldelser på især Whiteaway.com og Wupti.com. Vi har set på de omtalte støvsugere og undersøgt, hvad de almindelige forbrugere mener om produkterne. Det giver et godt supplement til eksperternes vurderinger.


Andre relevante tests og artikler

Fandt ud ikke den rette støvsuger i denne test, har vi her på Forbrugsguiden også en række andre artikler, du måske vil finde interessante.

Skab dig et overblik over markedets bedst bedømte modeller med vores generelle støvsuger test. I disse artikler finder du en gennemgang af de forskellige støvsugere, eksperterne har givet de bedste bedømmelser.

Er der er bestemt mærke, du ønsker at vide mere om, finder du her vores række af producent-specifikke tests. Læs fx vores Philips støvsuger test, der indeholder testvindende og topscorende modeller.

Også i denne kategori finder du en række af producent-specifikke tests. Her kan du blandt andet læse vores Elektrolux håndstøvsuger test, vores Bosch ledningsfri støvsuger test, vores Bosch håndstøvsuger test, vores Bosch Athlet test og vores Dyson håndstøvsuger test.

Ønsker du helt at slippe for støvsugningen, kunne en robotstøvsuger være det rette valg for dig. Læs vores generelle robotstøvsuger test, eller fordybe dig i vores række af producent-specifikke tests.

Her kan du eksempelvis læse vores iRobot Roomba S9 Plus test, vores iRobot Roomba i7+ test, vores Neato robotstøvsuger test, der alle indeholder testvindende robotstøvsugere.

 


FAQ

Hvilke støvsugere er de bedste på markedet?
Nogle af de bedste støvsugere, som er på markedet lige nu, bliver lavet af brandet Nilfisk. I øjeblikket kan du blandt andet købe modellerne Nilfisk Select Classic, Nilfisk Elite RCL14E08A2 og Nilfisk Select CHCO14P08A1, som alle har fået nogle gode anmeldelser i en række forskellige forbrugstests.
Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg skal købe en støvsuger?
Når du skal købe en støvsuger, så bør du blandt andet være opmærksom på, hvorvidt den enkelte støvsuger bruger en pose eller ej. Det kan være smart at købe en poseløs støvsuger, da du på den måde er fri for at købe poser til din støvsuger i fremtiden.
Hvor lang tid holder en støvsuger i gennemsnit?
En støvsuger holder i gennemsnit otte år, førend den vil trænge til at blive skiftet ud. Dog varierer holdbarheden efter, hvilken kvalitet støvsugeren er lavet i, såvel som hvor ofte den bliver brugt. Ligeledes kan levetiden også påvirkes af, hvor meget og hvordan støvsugeren bliver vedligeholdt.
Hvad bør jeg ikke støvsuge op?
Der er flere ting, som du bør undgå at støvsøge op, hvis det falder på gulvet. Du bør for eksempel aldrig suge større glasskår op, da de kan skære hul på posen. Dertil bør du undgå at støvsøge fugtige ting op, og mindre genstande som er lavet af metal.

 

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme