Electrolux håndstøvsuger Test-oversigt – Her er de bedste modeller ifølge eksperterne

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

I denne Electrolux håndstøvsuger test-guide gennemgår vi et udvalg af håndstøvsugere fra Electrolux, der har klaret sig bedst i eksperttests samt har fået gode brugeranmeldelser.

Efter gennemgangen af håndstøvsugere fra Electrolux, kan der findes en guide til køb af en ledningsfri støvsuger samt gode råd til en effektiv støvsugning.

Herefter giver vi gode råd til at undgå husstøvmideallergi samt information om, hvor støvet kommer fra, og hvordan man kommer støvet til livs.

Hvis du ønsker at læse mere om de forskellige tests, findes der til sidst i denne artikel en liste over links til de undersøgelser, vi henviser til.

Bemærk venligst, at Forbrugsguiden ikke selv tester produkterne, men derimod indsamler resultaterne af uvildige tests. På den måde kan forbrugeren nemmere få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Electrolux Håndstøvsuger Test-guide – Her er de bedste modeller

I nedenstående sektion finder du en gennemgang af de Electrolux håndstøvsugere, der har fået de bedste anmeldelser af forskellige eksperter.

Forbrugsguiden har analyseret en række forskellige anerkendte tests samt brugeranmeldelser, og viser dig her de bedst anmeldte modeller.

Du finder også prissammenligning af de forskellige Electrolux håndstøvsugere, så du hurtigt og nemt kan få et overblik over, hvilke forhandler der har den bedste pris.


Electrolux PQ91 40GG

Middel bedømmelse hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Electrolux PQ91 40GG

savier

Find og test rabatkoder ved checkout

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout

.

Den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön har gennemført en stor test af flere forskellige støvsugere.

Der er tale om modeller fra flere mærker og i forskellige prisklasser, og Electrolux PQ91 40GG indgår i begge tests.

Anmeldelserne har fokuseret på parametre som rengøringsydelse, brugervenlighed, håndterbarhed og brugervenlighed, og de svenske eksperter vurderer, at dette produkt klarer sig meget godt.

Bemærk dog, at Råd & Rön er betalte kilder – så du skal købe dig ind, hvis du vil læse alle detaljerne. Links til begge undersøgelser findes nederst i denne artikel.

Høj alsidighed

Electrolux PQ91 40GG vil være et godt valg for den forbruger, der ønsker en effektiv og let løsning, når det kommer til støvsugning. Først og måske mest bemærkelsesværdigt så er her tale om en 2 i 1-løsning.

Det betyder, at modellen både kan anvendes som en almindelig stangstøvsuger, men også som en håndholdt variant.

Stangen kan bruges til den regulære rengøring af gulve og tæpper, mens den holdholdte version er smart, når der for eksempel skal gøres rent svært tilgængelig steder (som i hjørner og kroge eller bag sofaer og lænestole), i bilen eller hvis der kun er brug for en hurtig og centreret rengøring.

Kører på batteri

Herudover hører Electrolux PQ91 40GG til de moderne støvsugere, der får deres kraft fra et batteri i stedet for stikkontakten. Dermed får man mere bevægelsesfrihed og skal ikke slås med ledninger og hjul.

Batteriet er en Li Ion-type med en spænding på 21,6 V. Dermed er det meget stærkt, og det resulterer i en arbejdstid på hele 51 minutter. Det er rigtig meget i sammenligning med flere af konkurrenterne.

Læg dog mærke til at 51 minutter er den maksimale tid. Der findes 3 indstillinger for styrke, og de 51 minutter gælder for den laveste.

Ved køretid på Turbo-indstillingen er arbejdstiden på 14 minutter. Når batteriet er udtømt, skal det blot lades op igen. En fuld opladning tager omkring 210 minutter, og i sammenligningen med konkurrenterne er det en pæn kort tid.

Godt filter – perfekt til allergikere

Hertil er apparatet tillige udstyret med en beholder til opsamlet støv og skidt i stedet for en traditionel pose. Denne har godt nok en lavere kapacitet end posen (ligger på 0,3 liter), men til gengæld så skal den blot tømmes, når den er fuld, og så sløver en fuld beholder ikke effektiviteten ned. Det ville en fuld pose gøre.

Electrolux PQ91 40GG vil også være et godt valg for allergikeren, idet der er et smart vaskbart filter, som er let at holde rent.

Derudover kommer modellen med det såkaldte Brush Roller Clean-system, der fjerner alle opsamlede hår og fibre ved et enkelt tryk på en knap.

Støvsugeren er meget let i designet (vejer kun 2,75 kilo), hvilket gør den mere håndterbar, og for en høj overskuelighed findes der LED-belysning i mundstykket. 

Specifikationer – Electrolux PQ91 40GG
🔴 Type: Stangstøvsuger med håndstøvsuger
🔴 Mærke: Electrolux
🔴 På batteri: Ja
🔴 Køretid per opladning: Maksimalt 51 minutter
🔴 Opladningstid: 210 minutter
🔴 Antal indstillinger: 3
🔴 Støjniveau: 75 dB
🔴 Med beholder til støv: Ja
🔴 Støvbeholder, kapacitet: 0,3 liter
🔴 Vægt: 2,75 kilo 

Fordele ved Electrolux PQ91 40GG
Smart 2 i 1-variant
Kører på batteri i stedet for strøm
3 indstillinger for styrke
Høj hygiejne
Belysning i mundstykket

Her kan du se en præsentationsvideo af Electrolux Pure Q9 serien, hvilket Electrolux PQ91 40GG er en del af:


Guide: Sådan køber du den rigtige ledningsfrie støvsuger

Electrolux Ergorapido EERC70EB At købe en ny håndstøvsuger er ved første øjekast noget, der nemt kan klares. Men det kan faktisk være lidt mere tidskrævende, end hvad du først havde tænkt.

Det er nemlig aldrig en fordel blot at vælge den første model, du kigger på, da der findes et hav af modeller på markedet.

Det er derfor vigtigt, at du grundigt kigger på flere forskellige håndstøvsugere for at finde frem til den model, der passer bedst til dine ønsker og behov.

Alle håndstøvsugere har hver deres fordele og ulemper, hvorfor du skal finde en model, der lever op til de fleste af dine krav.

Når du skal i gang med at lede efter en ny håndstøvsuger, skal du derfor overveje flere faktorer.

Disse faktorer bliver gennemgået her i dette afsnit, så du hurtigt kan komme i gang med at kigge på markedets udvalg. Alle gode råd er baseret på artikler fra Which.co.uk og Sparenergi.dk.

Hvordan skal håndstøvsugeren se ud?
Dette er ikke en faktor, som de fleste ser som en prioritet. Men hvis du mener, at din håndstøvsuger skal se ud på en bestemt måde, er der i dag et stort udvalg af håndstøvsugere i forskellige farver og design. Der er derfor rig mulighed for at finde en model, der opfylder dine ønsker.

Vær opmærksom på støvsugerens manøvredygtighed og vægt
En anden faktor, du skal være opmærksom på, er støvsugerens manøvredygtighed og vægt. Det er nemlig vigtigt, at støvsugeren er håndterbar og fleksibel, så du nemt og hurtigt kan komme til i alle hjørner og afkroge i hjemmet.

Jo mere fleksibel og håndterbar selve støvsugeren er, jo nemmere bliver støvsugningen også. Det er desuden en fordel med en håndstøvsuger med en lav vægt, da dette også hjælper på håndterbarheden. En støvsuger med en lavere vægt gør det nemmere for dig at rykke rundt på den.

Hvilken sugestyrke skal håndstøvsugeren have, og er den justerbar?
Støvsugeres sugestyrke og effekt vises i watt. Dette forklarer, hvor kraftfuld støvsugeren er, hvilket er en indikator for, hvor god den vil være til at opsamle støv og skidt fra gulvene.

Det er derfor en fordel, hvis du tager et kig på støvsugerens sugestyrke afhængig af, hvor og hvordan den skal bruges.

Derudover skal du være opmærksom på støvsugerens mundstykker og teknologi, da disse også kan have en indflydelse på modellens sugestyrke.

Hvis du har brug for en støvsuger med flere sugestyrker, skal du finde en model, hvor det er muligt at justere den. Her kan du som regel selv vælge mellem to eller tre niveauer.

Håndstøvsugerens støjniveau
støj Uanset om det er en håndstøvsuger eller en støvsuger med ledning, kan støj ikke undgås. Dette er noget, som du må leve med, når du gør rent i hjemmet. Men du kan finde modeller med et lavere støjniveau, så de ikke larmer lige så meget, som de modeller med et højere støjniveau.

Hvis du ønsker en støvsuger, der larmer mindst muligt, skal du tage et kig på støjniveauet. De fleste håndstøvsugere har et lydniveau på omkring 70 til 80 dB, hvilket er en smule over en normal samtale, der har et lydniveau på 60 dB. Du kan dog også finde modeller med et lavere lydniveau eller modeller med et højere lydniveau.

Hvad skal støvsugeren bruges til?
En af de vigtigste parametre, du skal overveje ved valg af en håndstøvsuger, er, hvad du skal bruge den til. Det er nemlig vigtigt at være opmærksom på dine egne behov, før du vælger en model.

Hvis du eksempelvis har mange tæpper, skal du vælge en støvsuger, der er god til dette. Dette gælder også, hvis du har kæledyr i hjemmet, hvor det er en fordel at vælge en støvsuger, der er velegnet til dyrehår.

Hvad er dit budget?
pris En dyr støvsuger er ikke nødvendigvis bedre end en billig støvsuger. Selvom prisen kan være en god indikator for støvsugerens kvalitet og ydeevne, er dette ikke altid tilfældet.

Dog er det altid en fordel for dig at lave et budget, så du indskrænker din søgning fra starten af. Der er ingen grund til at kigge på støvsugere, der koster langt over dit budget, hvis du ikke har tænkt dig at købe dem alligevel.


Gode råd til en effektiv støvsugning

støvsuger

Er du træt af at støvsuge hele tiden, fordi der konstant samler sig støv i dit hjem? Så kan det rent faktisk være fordi, at du ikke støvsuger på den rette måde. Selvom det virker usandsynligt, er der en mere effektiv måde at støvsuge på.

Det kan være svært at finde den helt rigtige metode, hvorfor du her kan finde gode råd baseret på en artikel fra Housebeautiful.com, der hjælper dig med at finde den helt rigtige måde at støvsuge på.

Støvsugningen skal foregå i flere retninger
At støvsuge kan nærmest betegnes som værende en kunstart i sig selv. Det kræver nemlig, at du ved lige præcis, hvordan du skal støvsuge for at fjerne mest muligt skidt og snavs.

Det betyder altså, at hvis du altid kun har støvsuget i en enkelt retning, så har du gjort det forkert. I stedet skal du sørge for, at du altid støvsuger i alle retninger, da dette sikrer, at støvsugeren opsamler så meget støv som muligt.

Støvsugerposen skal aldrig fyldes helt op
støvsuger vedligeholdelse Der findes både støvsugere med støvsugerposer og støvsugere med støvbeholdere. Fælles for disse modeller er, at posen eller beholderen aldrig skal fyldes helt op. Du bør derfor ikke vente med at skifte posen eller tømme beholderen til, at der ikke kan være mere skidt i.

Dette påvirker nemlig støvsugerens effektivitet og ydeevne, hvorfor støvsugerens effektivitet reduceres. I stedet skal du altid huske, at posen eller beholderen skal tømmes, inden den er to-tredjedele fyldt.

Støvsugningen skal foregå i et roligt tempo
Selvom de fleste af os blot vil have støvsugningen overstået, når først vi er i gang, skal du huske på, at det ikke må gå for hurtigt. En støvsugning skal nemlig foregå i et stille og roligt tempo, da det giver støvsugeren bedre mulighed for at opsamle alt skidt og støv.

Ved en rolig støvsugning får børsten eller mundstykket bedre mulighed for at rense gulv og tæpper optimalt, hvilket gør, at mere skidt fjernes fra underlaget. Dette vil ikke være muligt på samme måde, hvis du blot kører støvsugeren hurtigt frem og tilbage.

Støvsug regelmæssigt
Mange af os venter med at tage støvsugeren frem, når vi kan se en masse støv og skidt på gulvet. Men det er faktisk ikke den bedste løsning.

Du skal nemlig ikke vente på at gå i gang med støvsugeren, når først dine gulve eller gulvtæpper ser beskidte ud.

I de fleste tilfælde vil der nemlig være snavs og skidt på gulvet, selvom du ikke kan se det, hvilket du naturligvis også skal fjerne. Det giver dig også bedre mulighed for at komme til bunds i skidtet, da der vil være mindre af det.

Husk derfor på, at det er bedst at støvsuge så regelmæssigt som muligt og aldrig vent til, at du først kan se skidtet.

Tag støvekluden frem, inden støvsugningen påbegyndes
støveklud Inden du går i gang med at støvsuge, er der en anden opgave, du skal klare først. Du skal nemlig starte med at finde støvekluden frem og fjerne støv fra alle overflader i dit hjem.

Meget af det støv, du fjerner med kluden, vil ende på gulvet, da kluden ikke kan opfange det hele. Derfor giver det ingen mening for dig at starte med at støvsuge, da der hurtigt vil komme støv på gulvet, når du støver af.

Sørg for at anvend det rigtige tilbehør
En sidste ting, du skal være opmærksom på, hvis du ønsker at støvsuge effektivt, er mundstykket.Ved køb af en ny støvsuger medfølger der som regel en eller flere mundstykker.

Disse kan bruges til forskellige opgaver, hvorfor du skal sørge for at finde det mundstykke, der passer til det, du skal støvsuge. Hvis du eksempelvis skal støvsuge en vindueskarm, så find det mundstykke, der er velegnet til det. Dette sikrer, at du får mest muligt ud af støvsugningen.


Undgå husstøvmideallergi med disse råd

husstøvmider
Dit hjem skal være et tilflugtssted, hvor du kan undslippe alle eksterne irritationer. Men hvis du har husstøvmideallergi, kan det være, at hjemmet også irriterer dig, hvilket kan resultere i nys, kløende øjne, en næse, der løber i vand og generel elendighed.

Hvis du har en støvallergi, betyder det, at du er allergisk overfor støvmider, som er mikroskopiske organismer, der lever af husstøv og fugt i luften.

Støvmider er en af ​​de mest almindelige indendørs allergener, så hvis du kæmper med en støvallergi i hjemmet, er du ikke alene.

Det ser ud til, at løsningen er enkel. Du skal sørge for at ordne dit hjem – men hvordan du rengør dit hjem betyder en del. Dette er især vigtigt, hvis du lider af husstøvmideallergi.

1. Rengør dit hjem mindst en gang om ugen
Dette er den generelle anbefaling til folk, der lider af husstøvmideallergi. Hvis du kan gøre det oftere, er det endnu bedre. Det er bedst at rengøre minimum to gange om ugen, hvis det er muligt. Vi ved, at det er lettere sagt end gjort, men det er en fordel at gøre, hvad du kan.

2. Støv af med en fugtig klud
At bruge en tør klud, når du støver af vil ikke gøre megen nytte. Du flytter nemlig bare støvet rundt. Derfor anbefales det, at du i stedet bruger en fugtig klud, der er bedre til at opsamle støv samt de mider, der lever af støvet. Du kan enten vælge at bruge en form for rengøringsmiddel eller fugte kluden med varmt vand.

3. Støvsug, men brug den rigtige type
Enhver støvsugning er bedre end ingen. Men hvis du virkelig ønsker at fjerne husstøvmider fra dit hjem, er det en god idé at købe en støvsuger med et HEPA-filter. Disse er nemlig gode til at fange små partikler som husstøvmider. Du skal også huske at skifte filteret regelmæssigt. Alle støvsugere er forskellige, så læs på instruktionerne, hvor ofte filteret skal udskiftes.

Tæpper er desuden det optimale sted for husstøvmider. Hvis dit hjem har masser af gulvtæpper, skal du prøve at støvsuge en gang ugentligt, hvis ikke oftere.

Husstøvmide 4. Brug en maske og handsker, når du rengør
Hvis du lider af husstøvmideallergi, anbefales det, at du bærer en filtermaske, når du støver af, fejer og støvsuger. En maske skaber en fysisk barriere mellem din mund, næse og forurenende stoffer i miljøet.

Hvis du har en tendens til at få kløende hud fra husstøvmider, er det desuden en fordel at tage handsker samt en langærmet trøje på.

5. Forlad huset i et par timer efter rengøring eller behold masken på
Støv- og husstøvmider har en tendens til at blive luftbårne, når du gør rent, og det kan tage mere end to timer for dem at falde ned igen. Foretag derfor ikke en grundig rengøring af dit soveværelse lige før du går i seng.

6. Skil dig af med unødvendig rod
Mens alt i dit hus samler støv, skal du forsøge at minimere antallet af de ekstra ting, som bare står og venter på at opsamle støv. Det anbefales, at du fjerner de ting, der ikke bliver brugt såsom bøger, legetøj m.m., og i stedet putter dem i kasser med låg eller steder, hvor støvet ikke kan samle sig.

7. Vask dit sengetøj ugentligt
Vask af sengetøj falder ofte meget lavt på de flestes opgaveliste. Men det er vigtigt at gøre det regelmæssigt.

Soveværelset er nemlig det vigtigste rum at holde allergifri, da vi alle tilbringer det meste af natten her.

Støvmider kan leve og dø i dit sengetøj, hvilket kan forværre din allergi, hvis de ikke bliver fjernet. Derfor skal du altid sørge for, at dit sengetøj bliver vasket minimum en gang om ugen.

8. Husk at rengør dine sofapuder
Hvis du er allergisk overfor husstøvmider, er det vigtigt at vaske alt med polstring, da det også kan indeholde levende og døde husstøvmider. Dette gælder også, når det kommer til sofapuder, som du skal huske at rense og vaske, hvis det er muligt.

9. Sørg for at lufte ud
Du skal også huske at lufte ud i hele hjemmet med gennemtræk i fem til ti minutter tre gange dagligt. Dette er især vigtigt, når du laver mad, går i bad eller lignende.

Er du interesseret i at finde flere gode råd til, hvordan du bedst muligt undgår husstøvmider og husstøvmideallergi, kan du klikke ind her og læse denne artikel fra Hoefeber.astma-allergi.dk.


Hvor kommer støvet fra?

støv i hjemmet

Når du har gjort rent, forventer du også, at dit hjem vil holde sig rent i noget tid. Men dette er sjældent tilfældet. Selvom du lige har haft fat i støvsugeren og støvekluden, vil du hurtigt se, at der samler sig skidt og støv rundt omkring i hjemmet.

Men hvorfor samler det sig så hurtigt, og hvor kommet støv overhovedet fra? Det kan du læse mere om her baseret på en artikel fra Videnskab.dk.

I artiklen fra Videnskab.dk forklares det, at støv først og fremmest kommer fra os mennesker. Her forklarer forskeren Vivi Shlünssen, at støv både indeholder dyrehår, sandkort og hudrester. I og med støv blandt andet kommer fra mennesker, er det typisk derfor, at dit hjem ikke vil være lige så beskidt, hvis du har været væk på ferie.

Når vi ønsker at fjerne støvet, går vi som regel i gang med at støvsuge. Her fjerner støvsugeren både hudrester, dyrehår m.m. Da vi ikke forlader hjemmet, men i stedet bliver ved med at være indenfor, vil støvet i de fleste tilfælde hurtigt samle sig igen.

Forskeren Vivi Shlünssen forklarer ydermere, at vores soveværelser er de rum, hvor der typisk er mest støvet. Dette er på grund af, at de er fyldt med hudceller fra sengen. Det er derfor en fordel at gøre soveværelset rent samt vaske sengetøj regelmæssigt.

Men det er ikke kun soveværelset, der opsamler meget støv. Dette gør sig nemlig ligeledes gældende for elektriske ladninger såsom dit fjernsyn. Her vil du ofte se, at der også samler sig meget støv.

Støv er ikke farligt for mennesker, men det anbefales, at du sørger for at holde dit hjem så rent som muligt. Støv kan nemlig forværre vores trivsel og især være ubehageligt for folk med allergi.


Sådan kommer du støvet til livs

støv Støv er en konstant gæst i hjemmet, du aldrig kan komme helt af med. Men der findes gode råd til, hvordan du bedst muligt kan komme støvet til livs. Her kan du finde et par tips og tricks, der kan hjælpe dig til et støvfrit hjem baseret på en artikel fra Politiken.dk.

Ryd op i hjemmet, inden rengøringen påbegyndes
Til at starte med skal du sørge for, at rydde op i dit hjem. Dette skal gøres, inden du går i gang med at gøre rent. Du skal sørge for, at de fleste overflader er fri for diverse pyntegenstande og ting, da det gør rengøringen nemmere og hurtigere.

Støv altid af med en fugtig klud
Sørg for altid at støve af med en fugtig klud. At støve af skal ske inden støvsugningen, da meget af støvet vil falde direkte ned på gulvet. Det er vigtigt, at du støver alle overflader af, da der kan gemme sig støv på alt lige fra vindueskarme til fjernsynet eller pyntegenstande på reolen.

Få gang i støvsugeren
Når du har støvet alle overflader af, skal du i gang med at støvsuge. Det er en fordel, hvis du støvsuger både møbler, vægge og tastaturer m.m., når du er i gang.

Samtidigt skal du banke og lufte alle puder og tæpper, der ligger i stole og på sofaer, da disse også samler meget støv. Du kan slutte af med at støvsuge disse udenfor, hvis du mener, at der er brug for det. Dette gælder også for små tæpper. Sørg for, at du støvsuger i alle retninger og i et roligt tempo, da det giver de bedste resultater.

Vask alle overflader med vand og sæbe
At støve af med en fugtig klud er ikke altid nok. Sommetider kræver det også, at du gør brug af vand og sæbe på nogle overflader. Du skal dog først vaske med vand og sæbe, efter du har støvet af med en fugtig klud.

Rengør alle planter i hjemmet
Når først du er gået i gang med den helt store rengøring, kan du også give dine planter en tur. Hvis du ikke allerede har bemærket det, er planter også et vaskeægte mekka for støv.

Her kan du ofte finde støv samlet på bladene, som du har mulighed for at puste væk og fjerne med din finger. Det er dog ikke den rigtige måde at fjerne støvet på. I stedet skal du tage dine planter med på badeværelset, hvorefter du skyller dem i badet. Planter er vilde med dette, da det giver dem vand, køler dem ned og fjerner støvet.


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Electrolux Ergorapido EERC70EB

77 ud af 100 point hos danske Test-støvsuger.dk
5 ud af 5 stjerner baseret på brugeranmeldelser hos WhiteAway.com

Electrolux Ergorapido EERC70EB

.
Electrolux Ergorapido EERC70EB er blevet testet og anmeldt af både eksperter og forbrugere, der begge er begejstrede for denne model.

Mens eksperterne fra Test-støvsuger.dk har givet støvsugeren 77 ud af 100 point, har brugerne hos forhandleren WhiteAway.com givet modellen 5 ud af 5 stjerner.

Støvsugeren har fået gode anmeldelser, da både ekspertkilden og forbrugerne er glade for, at Electrolux Ergorapido EERC70EB er god til dyrehår samt er nem at håndtere.

Hverken eksperter eller forbrugere finder mange ulemper ved Electrolux Ergorapido EERC70EB. Brugerne nævner dog, at sugestyrken ikke er helt lige så god som på støvsugere med ledninger.

Støvsuger uden ledning og med støvbeholder

Med Electrolux Ergorapido EERC70EB får man en støvsuger, der hverken har en ledning eller en støvsugerpose.

I stedet kører støvsugeren på et kraftfuldt Lithium Turbo Power-batteri. Ved en opladning er modellens arbejdstid på 21 minutter. Herefter tager opladningen omkring 240 minutter for et fuldt batteri. Der er mulighed for at aflæse på indikatoren, hvornår det er tid til at oplade støvsugeren.

Da støvsugeren heller ikke kommer med en pose, kan der i stedet findes en støvbeholder. Alt støv og skidt samler sig i støvbeholderen, der kan tages af og tømmes i skraldespanden. Kapaciteten er på 0,5 liter.

Fleksibel støvsuger

Electrolux Ergorapido EERC70EB er en fleksibel støvsuger, der kommer med en 2-i-1-funktion.

2-i-1-funktionen sørger for, at det er nemmere at støvsuge alt lige fra gulve til møbler og vindueskarme. Her får man to støvsuger i én, da den både kan bruges som en almindelig støvsuger samt som en håndholdt støvsuger.

Derudover er Electrolux Ergorapido EERC70EB forsynet med funktionen 180° Easy Steer, der gør det nemmere at manøvrere rundt med støvsugeren. Den kommer nemlig med to store baghjul samt et ergonomisk design.

God 2-i-1 støvsuger velegnet til dyrehår, ifølge eksperter og forbrugere

Ifølge eksperterne fra Test-støvsuger.dk og brugerne fra WhiteAway.com er Electrolux Ergorapido EERC70EB en ”god støvsuger”.

Eksempelvis skriver en bruger, at støvsugeren er ”velegnet til dyrehår”, mens en anden forklarer, at den ”vejer ingenting og er nem at få ind i kroge og hjørner”.

Dette er eksperterne fra Test-støvsuger.dk enige i og hæfter sig ydermere ved, at Electrolux Ergorapido EERC70EB kommer med en 2-i-1-funktion.

De mener, at dette er en ”smart funktion”. De er også imponerede over opladningstiden, der er kortere sammenlignet med andre modeller.

Der nævnes ikke mange minusser ved modellen andet end dens kortere arbejdstid samt sugestyrke, der ikke er lige så effektiv som hos støvsugere med ledning.

Specifikationer ved Electrolux Ergorapido EERC70EB 
🔴 Type: Håndstøvsuger
🔴 Mærke: Electrolux
🔴 Vægt: 2,32 kilo
🔴 Støjniveau: 79 dB
🔴 Støvbeholders kapacitet: 0,5 liter
🔴 Arbejdstid: Op til 21 minutter
🔴 Opladningstid: 240 minutter

Udvalgte fordele ved Electrolux Ergorapido EERC70EB 
Fleksibel og manøvredygtig støvsuger
2-i-1-funktion
Gode anmeldelser fra brugerne
Opladningstid på fire timer
Ergonomisk design


Electrolux Ergorapido EER7GREEN

Middel anmeldelse hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Electrolux Ergorapido EER7GREEN

Electrolux Ergorapido EER7GREEN er blevet testet og anmeldt af den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön.

Her har støvsugeren fået gode bedømmelser, da ekspertkilder har givet modellen en middel anmeldelse.

Dette har de blandt andet gjort, da de mener, at støvsugeren fungerer optimalt til de lettere støvsugningsopgaver, samt at den kommer med funktioner såsom lys i mundstykket, tydelige knapper m.m.

Eksperterne forklarer dog, at støvsugeren ikke er optimal til de mere krævende opgaver i hjemmet.

Ledningsfri støvsuger med støvbeholder

Electrolux Ergorapido EER7GREEN er en ledningsfri støvsuger, der kommer uden en pose. Da den er ledningsfri, kører den på batteri. Batteriet er et Lithium Turbo Power-batteri, der sikrer en maksimal ydeevne.

I stedet for støvsugerposer kommer Electrolux Ergorapido EER7GREEN med en støvbeholder.

Beholderen har en kapacitet på 0,5 liter og kan tømmes direkte i skraldespanden, når den er fyldt.

Arbejdstiden er på op til 35 minutter. Når det er tid til at oplade støvsugeren, vil indikatoren gøre brugeren opmærksom på dette. Opladningen tager omkring 240 minutter for et fuldt batteri.

2-i-1-model og mundstykke med lys

Ved køb af Electrolux Ergorapido EER7GREEN får man to støvsugere, da modellen både kan anvendes som en almindelig støvsuger samt som en håndholdt støvsuger. Det gør det nemmere at støvsuge møbler, vindueskarme m.m., hvorfor støvsugeren er mere fleksibel.

Støvsugeren fleksibilitet er dog ikke kun på grund af dens 2-i-1-funktion. Den er nemlig også forsynet med funktionen 180° Easy Steer, der sikrer en nemmere rengøring med dens store baghjul og ergonomiske design.

Electrolux Ergorapido EER7GREEN kommer desuden med et mundstykke med Dust Spotter-lys, der gør det nemmere at se, om man har fået alt støv og skidt med.

Mundstykket er ligeledes forsynet med teknologien Brush Roller Clean, der sikrer, at hår og fibre kan fjernes fra børsten med et enkelt klik.

Model med justerbar sugestyrke og parkeringsfunktion

Electrolux Ergorapido EER7GREEN er designet med to forskellige sugestyrker, der kan justeres afhængig af behov.

Man kan derfor ændre på sugestyrken, hvis der er brug for mere eller mindre kraft til at opsamle skidtet.

Derudover kommer Electrolux Ergorapido EER7GREEN med en parkeringsfunktion, så støvsugeren selv kan stå i en oprejst position. Dette er fordelagtigt, hvis man skal flytte et møbel eller holde en pause.

Sidst men ikke mindst er Electrolux Ergorapido EER7GREEN udstyret med et vaskbart filter. Da dette filter kan vaskes, forlænger det levetiden, hvorfor det ikke skal udskiftes hele tiden.

Specifikationer ved Electrolux Ergorapido EER7GREEN 
🔴 Type: Håndstøvsuger
🔴 Mærke: Electrolux
🔴 Vægt: 2,46 kilo
🔴 Støjniveau: 79 dB
🔴 Støvbeholders kapacitet: 0,5 liter
🔴 Arbejdstid: Op til 35 minutter
🔴 Opladningstid: 240 minutter 

Udvalgte fordele ved Electrolux Ergorapido EER7GREEN 
 2-i-1-funktion
God manøvredygtighed
Mundstykke med lys
Justerbar sugestyrke
Vaskbart filter


Electrolux Pure F9 PF91-4ST

8 ud af 10 stjerner hos svenske M3

Electrolux Pure F9 PF91-4ST

 

Støvsugeren klarer sig godt i M3 tests, hvor den henholdsvis er blevet kåret som topscorer samt fået 8 ud af 10 stjerner.

Eksperterne er især begejstrede for, at modellen er fleksibel og nem at håndtere samt kommer i et flot design.

Til gengæld nævner eksperterne også, at håndstøvsugeren er forholdsvis dyr sammenlignet med andre modeller.

Fleksibel håndstøvsuger med praktisk mundstykke

Med Electrolux Pure F9 PF91-4ST får man en håndstøvsuger med fokus på fleksibilitet. Dette kommer blandt andet til udtryk ved, at man kan rykke rundt på motorenheden og herved rykke den både op og ned.

På den måde kan man ændre på tyngdepunktet, hvilket gør støvsugeren mere fleksibel ved specifikke opgaver.

Støvsugeren er i øvrigt nem at manøvrere rundt med takket være dens 180°Easy Steer-system.

Derudover kommer Electrolux Pure F9 PF91-4ST med et praktisk teleskoprør og en udtrækkelig slange, så det er nemmere at komme til i diverse hjørne og afkroge. Teleskoprøret kan justeres, så det passer til brugerens arbejdshøjde.

Ved køb af støvsugeren medfølger der et fugemundstykke og et tre-i-et-mundstykke, der kan anvendes til både gulvtæpper og hårde gulve. Det almindelige mundstykke kommer desuden med belysning, så det er nemmere at se skidt og støv på gulvet.

Justerbar sugestyrke og vaskbart filter

Electrolux Pure F9 PF91-4ST er en posefri og ledningsfri støvsuger med en arbejdstid på omkring 60 minutter. Når støvsugeren er løbet tør for strøm, skal den oplades i cirka 360 minutter for et fuldt batteri.

Da støvsugeren er poseløs, skal man ikke skifte støvsugerposer, da den i stedet kommer med en beholder. Beholderen har en kapacitet på 0,7 liter.

Støvsugeren kommer ydermere med muligheden for at justere på sugestyrken alt efter behov. Der findes tre indstillinger for sugestyrken.

Det vaskbare filter kan tages af og på, når der er brug for det. Dette filter er ikke mindst slidstærkt og holdbart, men sikrer også, at filtreringen af skadelige partikler er høj. Med støvsugerens selvstående design er der desuden mulighed for at lade modellen stå oprejst af sig selv, hvis der er brug for det.

En fornøjelse, ifølge eksperterne

Ifølge eksperterne fra den svenske side M3 er Electrolux Pure F9 PF91-4ST en ”ren fornøjelse” at støvsuge med.

De forklarer, at støvsugeren er fleksibel, hvorfor det er nemt at støvsuge alle overflader samt hjørner og kroge.

Eksperterne skriver også, at Electrolux Pure F9 PF91-4ST kommer i et ”flot design”, samt at ”alsidigheden er høj”, hvilket altid er en fordel, når det kommer til en støvsuger.

De hæfter sig desuden ved, at ”det er nemt at justere støvsugeren efter opgave og behov”, og selv de mere besværlige opgaver er til at overskue, da støvsugeren gør det nemt. M3 finder ikke mange ulemper ved modellen, men gør dog forbrugerne opmærksomme på, at det er en forholdsvis dyr støvsuger.

Specifikationer ved Electrolux Pure F9 PF91-4ST 
🔴 Type: Håndstøvsuger
🔴 Mærke: Electrolux
🔴 Vægt: 4,1 kilo
🔴 Støjniveau: 82 dB
🔴 Støvbeholders kapacitet: 0,7 liter
🔴 Arbejdstid: Op til 60 minutter
🔴 Opladningstid: 360 minutter

Udvalgte fordele ved Electrolux Pure F9 PF91-4ST 
 Fleksibel håndstøvsuger
Med fugemundstykke og tre-i-et-mundstykke
Justerbar sugestyrke
Arbejdstid på op til 60 minutter
Vaskbart filter

Her kan du se en præsentation af Electrolux Pure F9 serien. Videoen er produceret af Electrolux: 


Electrolux Ergorapido EER73BP

Middel anmeldelse hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön
88 ud af 100 point hos svenske Test-dammsugare.se

Electrolux Ergorapido EER73BP

Electrolux Ergorapido EER73BP er blevet testet og anmeldt af to ekspertkilder, hvilket inkluderer den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön samt svenske Test-dammsugare.se.

Begge eksperter er vilde med modellen, som de har givet henholdsvis en middel anmeldelse samt 88 ud af 100 point.

Dette har de blandt andet gjort på grund af, at Electrolux Ergorapido EER73BP leverer en fin præstation, når det kommer til støvsugning af forskellige overflader. Eksperterne nævner ydermere, at modellen er forsynet med flere smarte funktioner.

Ingen af eksperterne nævner mange minusser ved støvsugeren.

Der nævnes dog kort, at støvbeholderen er en smule lille, samt at modellen godt kan støje en smule på nogle overflader.

Praktisk støvsuger med to sugestyrker

Electrolux Ergorapido EER73BP er en ledningsfri støvsuger, der kører på batteri i stedet for strøm. Batteriet er et Turbo Power-batteri, der sikrer en arbejdstid på op til 30 minutter. Det tager omkring 180 minutter at oplade modellen til et fuldt batteri.

Der er to forskellige sugestyrker, man kan vælge imellem efter behov. Man skal dog være opmærksom på, at hvis man bruger den højeste sugestyrke, vil batteriet tabe strøm hurtigere.

Med Electrolux Ergorapido EER73BP får man en poseløs støvsuger, hvor man ikke skal gøre brug af støvsugerposer. I stedet er der en støvbeholder med en kapacitet på 0,5 liter, der kan tages af og tømmes direkte i skraldespanden.

Støvsuger med 2-i-1-funktion

Med Electrolux Ergorapido EER73BP er der mulighed for at bruge modellen som både en almindelig støvsuger og en håndstøvsuger. Dette øger fleksibiliteten og gør det nemmere at komme til de mere besværlige steder.

Takket være dens 180° Easy Steer-manøvredygtighed sikres man mere fleksibilitet til rengøringen, da modellen både er forsynet med et ergonomisk design og store baghjul. Det gør den nemmere at flytte rundt på alle typer overflader.

Støvsugerens mundstykke er desuden udstyret med en Dust Spotter-belysning, så man har nemmere ved at se støv og skidt på gulvet under støvsugningen.

Mundstykket kommer, udover med en belysning, også med en selvrensende funktion. Med dens Brush Roller Clean renser mundstykker sig selv, hvor hår og fibre slippes fri ved et enkelt tryk.

Smart og praktisk støvsuger, ifølge eksperterne

Ifølge eksperterne fra Test-dammsugare.se er Electrolux Ergorapido EER73BP en ”smart og praktisk støvsuger”. De mener især, at den er velegnet til hjem, hvor der skal gøres rent hurtigt, samt hvor der blot er brug for en hurtig støvsugning sommetider.

Noget af det, de bedst kan lide ved støvsugeren, er, at den er forsynet med en 2-i-1-funktion. De er vilde med, at den også kan bruges som en håndstøvsuger. Derudover er de begejstrede for det ”smarte design”, og at den er ”let i brug”.

Eksperterne fra Test-dammsugare.se nævner også, at støvsugerens arbejdstid er ”god”, da man kan nå det meste af huset på blot en opladning. De finder ikke mange ulemper ved modellen, men det nævnes kort, at den støjer en del sommetider.

Specifikationer ved Electrolux Ergorapido EER73BP
🔴 Type: Håndstøvsuger
🔴 Mærke: Electrolux
🔴 Vægt: 2,44 kilo
🔴 Støjniveau: 79 dB
🔴 Støvbeholders kapacitet: 0,5 liter
🔴 Arbejdstid: Op til 30 minutter
🔴 Opladningstid: 180 minutter

Udvalgte fordele ved Electrolux Ergorapido EER73BP 
 Turbo Power-batteri
To sugestyrker
2-i-1-funktion
Mundstykke med belysning
Ergonomisk design


Electrolux Pure F9 PF91-Anima

Electrolux Pure F9 PF91-Anima

 

Fleksibel håndstøvsuger velegnet til hjem med dyr

Med Electrolux Pure F9 PF91-Amina får man en støvsuger med 180° Easy Steer-manøvredygtighed, der gør det nemt, at manøvrere rundt med støvsugeren på både hårde gulve og gulvtæpper.

Man drejer mundstykket med et let vrid i håndtaget, hvorefter man styrer udenom de forskellige forhindringer på overfladen eller under sofaen og sengen.

Der er også mulighed for at tage 3-i-1-mundstykket af og i stedet bruge den integrerede udtræksslange sammen med mundstykket, hvis man skal støvsuge et møbel, loftet eller andet.

Støvsugerens almindelige mundstykke er forsynet med LED-lys, så det er nemt at se skidt og støv ved støvsugning.

Electrolux Pure F9 PF91-Amina er desuden en støvsuger, der især er velegnet til hjem med kæledyr på grund af det medfølgende Animal Kit.

Animal Kit består af tre mundstykker, der er lavet til at fjerne dyrehår fra diverse overflader.

Ergonomisk støvsuger med parkeringsfunktion

Electrolux Pure F9 PF91-Amina er fremstillet i et ergonomisk design, der gør støvsugningen mere behagelig.

For eksempel er teleskoprøret justerbart, så man har mulighed for at tilpasse det til ens egen højde.

Støvsugeren er ydermere forsynet med en parkeringsfunktion. Hvis man har brug for at afbryde støvsugningen, kan man lade den stå ude i det fri i en oprejst position. Herefter kan man gå i gang igen, når man er klar til det.

Der er desuden mulighed for at støvsuge hele hjemmet på en opladning. Electrolux Pure F9 PF91-Amina har en arbejdstid på omkring 60 minutter. Det tager cirka 360 minutter for et fuldt batteri.

Poseløs og ledningsfri støvsuger med autofunktion

Electrolux Pure F9 PF91-Amina er en poseløs og ledningsfri støvsuger. Det betyder, at støvsugeren gør brug af et batteri i stedet for strøm.

Batteriet er et genopladeligt Lithium-batteri, der er kendt for at være både holdbart og slidstærkt.

Da støvsugeren er poseløs, kommer den i stedet med en støvbeholder med en kapacitet på 0,7 liter. Beholderen kan man fjerne fra enheden og tømme direkte i skraldespanden.

Sidst men ikke mindst er Electrolux Pure F9 PF91-Amina udstyret med en autofunktion, der automatisk justerer sugestyrken, så den passer til den overflade, man støvsuger. Dette optimerer støvoptaget, så der fjernes mest muligt skidt og snavs.

Specifikationer ved Electrolux Pure F9 PF91-Amina 
🔴 Type: Håndstøvsuger
🔴 Mærke: Electrolux
🔴 Vægt: 4,1 kilo
🔴 Støjniveau: 82 dB
🔴 Støvbeholders kapacitet: 0,7 liter
🔴 Arbejdstid: Op til 60 minutter
🔴 Opladningstid: 360 minutter

Udvalgte fordele ved Electrolux Pure F9 PF91-Amina 
 Autofunktion
Arbejdstid på op til 60 minutter
Parkeringsfunktion
Velegnet til dyrehår
3-i-1-mundstykke

Her kan du se en præsentation af Electrolux Pure F9 serien. Videoen er produceret af Electrolux: 


Electrolux Ergorapido EER77SSM

Testvinder hos den svenske testside Bastihemmet.se
Topscorer hos norske Test-støvsuger.no

Electrolux Ergorapido EER77SSM 

Electrolux Ergorapido EER77SSM er blevet testet af både norske og svenske ekspertkilder, hvilket inkluderer Bastihemmet.se og Test-støvsuger.no.

Begge eksperter er begejstrede for støvsugeren, som de har kåret som henholdsvis testvinder og topscorer.

Mens eksperterne fra Bastihemmet.se især er vilde med, at Electrolux Ergorapido EER77SSM er praktisk og forsynet med flere gode funktioner, er eksperterne fra Test-støvsuger.no begejstrede for, at modellen sikrer en let og nem støvsugning.

Ingen af eksperterne finder mange ulemper ved Electrolux Ergorapido EER77SSM. De nævner dog, at støvsugeren er bedst til de mindre opgaver.

Velegnet til hårde gulve og tæpper

Electrolux Ergorapido EER77SSM er en støvsuger, der er velegnet til støvsugning på både hårde gulve og gulvtæpper. Støvsugeren kan yderligere anvendes på diverse møbler, i loftet m.m., da den også kommer med en 2-i-1-funktion.

Med en 2-i-1-funktion fungerer modellen både som en almindelig støvsuger og en håndstøvsuger, hvilket øger alsidigheden, da man kan bruge støvsugeren til lidt af hvert.

Ved køb af Electrolux Ergorapido EER77SSM medfølger der et almindeligt mundstykke samt et fugemundstykke.

Rengøringen af det almindelige mundstykke fungerer via funktionen Brush Roller Clean, der skærer hår og fibre over, hvis de sidder fast i mundstykket.

Derudover kommer støvsugerens almindelige mundstykke med lys, så man har nemmere ved at se støv, skidt og snavs ved støvsugning.

Manøvredygtig støvsuger med Lithium Turbo Power-batteri

Electrolux Ergorapido EER77SSM er udstyret med et Lithium Turbo Power-batteri. Batteriet har en arbejdstid på op til 45 minutter ved normal hastighed. På indikatoren kan man se, hvornår det er tid til en opladning. Opladningen tager omkring 240 minutter for et fuldt batteri.

Støvsugeren er desuden manøvredygtig, da den er forsynet med funktionen 180° Easy Steer. Med modellens ergonomiske design og to store baghjul er der mulighed for nemt at styre og håndtere støvsugeren.

Selve støvbeholderen har en kapacitet på 0,5 liter. Når den er fyldt op, kan man tømme den direkte i skraldespanden. Man har tilmed mulighed for at justere sugestyrken. Her kan man vælge imellem tre forskellige sugestyrker afhængig af behov og overflade.

Eksperterne: En støvsuger, der tager støvsugning til et nyt niveau

Electrolux Ergorapido EER77SSM er blevet testet og anmeldt af de to eksperter Bastihemmet.se og Test-støvsuger.no, der begge er vilde med modellen.

Eksempelvis skriver de svenske eksperter, at modellen ”tager støvsugning til et helt nyt niveau”. De mener nemlig, at den især er ”fordelagtig i lejligheder”, samt at den er forsynet med en ”kraftig og god sugestyrke på alle overflader”.

De fleste af disse betragtninger er de norske eksperter fra Test-støvsuger.no enige i, men nævner ydermere, at Electrolux Ergorapido EER77SSM ”er værd at tage et kig på, da den er udstyret med mange gode funktioner”.

De mener desuden, at den kan anvendes i mange situationer, hvis støvsugningen skal være nem og hurtig.

Dog forklarer de to ekspertkilder, at Electrolux Ergorapido EER77SSM er bedst til opgaver, der er mindre og ikke særligt krævende sammenlignet med de lidt større opgaver.

Specifikationer ved Electrolux Ergorapido EER77SSM
🔴 Type: Håndstøvsuger
🔴 Mærke: Electrolux
🔴 Vægt: 3,14 kilo
🔴 Støjniveau: 79 dB
🔴 Støvbeholders kapacitet: 0,5 liter
🔴 Arbejdstid: Op til 45 minutter
🔴 Opladningstid: 240 minutter

Udvalgte fordele ved Electrolux Ergorapido EER77SSM 
 Selvrensende mundstykke med belysning
Manøvredygtig støvsuger
Lithium Turbo Power-batteri
2-i-1-funktion
Velegnet til både gulvtæpper og hårde gulve


Electrolux UltraPower EUP8GREEN

God anmeldelse hos svenske Aftonbladet.se

Electrolux EUP8GREEN

 

.
Den svenske avis Aftonbladet.se har testet og anmeldt Electrolux UltraPower EUP8GREEN, som de har givet en god anmeldelse.

I deres anmeldelse skriver de blandt andet, at støvsugeren er velfungerende på gulve samt kommer med flere praktiske funktioner. De mener til gengæld ikke, at den fungerer helt optimalt under møbler såsom senge og sofaer.

Ledningsfri støvsuger med lang arbejdstid

Electrolux UltraPower EUP8GREEN er en ledningsfri støvsuger, der kører på batteri i stedet for strøm. Batteriet er et Lithium Turbo Power-batteri, der er holdbart og kraftfuldt.

Med støvsugeren har man desuden en arbejdstid på op til 80 minutter, hvorfor der er rig mulighed for at støvsuge hele huset, inden den igen skal oplades.

Opladningen tager omkring 300 minutter for et fuldt batteri. Når batteriet skal oplades, vil indikatoren på støvsugeren signalere dette.

Der er ydermere mulighed for at justere på støvsugeren sugestyrke med de tre niveauer afhængig af behov og mængden af snavs. Jo højere niveau, jo mere batteri bruger modellen.

Poseløs model med praktisk mundstykke

Med Electrolux UltraPower EUP8GREEN får man en poseløs model, så man ikke har behov for støvsugerposer.

I stedet kommer modellen med en støvbeholder på 0,8 liter, der kan tømmes direkte i skraldespanden, når den er fyldt.

Electrolux UltraPower EUP8GREENkommer med det aerodynamiske mundstykke PerformancePro samt en specialfremstillet motorblæser, der til sammen skaber en kraftfuld sugeevne. Det vil sige, at støvsugeren fungerer optimalt på både hårde gulve og gulvtæpper.

Det er ligeledes nemt at manøvrere rundt med Electrolux UltraPower EUP8GREENtakket være funktionen 180° Easy Steer. Denne funktion gør rengøringen i hjemmet nemmere på grund af de store baghjul og det ergonomiske design.

Udover manøvredygtigheden leveres Electrolux UltraPower EUP8GREENmed et mundstykke med LED-lys, så man nemt kan få et overblik over skidt og støv på gulvet.

Eksperterne: Støvsuger, der især er god på gulve

Ifølge de svenske eksperter fra Aftonbladet.se er Electrolux UltraPower EUP8GREEN en praktisk og god håndstøvsuger med mange fordele.

Eksperterne skriver i anmeldelsen, at Electrolux UltraPower EUP8GREEN er en støvsuger, der ”især er god på gulve”. Til gengæld mener de også, at den ikke fungerer optimalt ved støvsugning under møbler.

Aftonbladet.se hæfter sig desuden ved, at støvsugeren er forsynet med en ”smart lys-funktion i mundstykket”, der gør det nemmere at se skidtet på gulvet.

Eksperterne afslutter anmeldelsen med at skrive, at Electrolux UltraPower EUP8GREEN er ”et godt supplement til den almindelige støvsuger”. Dog mener de ikke, at den kan bruges som en erstatning for den normale støvsuger.

Specifikationer ved Electrolux UltraPower EUP8GREEN 
🔴 Type: Håndstøvsuger
🔴 Mærke: Electrolux
🔴 Vægt: 2,76 kilo
🔴 Støjniveau: 80 dB
🔴 Støvbeholders kapacitet: 0,8 liter
🔴 Arbejdstid: Op til 80 minutter
🔴 Opladningstid: 300 minutter

Udvalgte fordele ved Electrolux UltraPower EUP8GREEN 
Arbejdstid på op til 80 minutter
PerformancePro-mundstykke
Støvbeholder på 0,8 liter
Nem og håndterbar
Justerbar sugestyrke med tre niveauer

Her kan du se en kort video om Electrolux UltraPower. Videoen er produceret af Electrolux:

Electrolux Ergorapido EER85SSM

Middel bedømmelse hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Electrolux Ergorapido EER85SSM

 

.

Electrolux Ergorapido EER85SSM er blevet testet af et hold af eksperter – den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön. Det er en større test, hvor flere forskellige støvsugere er blevet undersøgt, vurderet og gennemgået.

Parametre som rengøringsydelse, funktionalitet, brugervenlighed, design, brugervenlighed og håndterbarhed er blevet undersøgt. Electrolux Ergorapido EER85SSM klarer sig rimeligt godt, vurderes det, og får derfor begge steder en middelgod bedømmelse.

Smart 2 i 1-model

Electrolux Ergorapido EER85SSM vil være et godt valg for rigtig mange forbrugere, for her gælder det en smart løsning til støvsugningen i hjemmet.

Produktet er nemlig en såkaldt 2 i 1-støvsuger, hvilket betyder, at man kan anvende den på flere måde: Både som en almindelig stangstøvsuger, men også som en håndholdt version.

Det øger fleksibiliteten og anvendeligheden markant, idet man vil få ét apparat, der kan udføre 2 apparaters opgaver.

Brug stangstøvsugeren som en almindelig variant, der rengør gulve og tæpper, mens håndstøvsugeren kan anvendes til mindre områder i en håndevending eller svært tilgængelige steder – det kan for eksempel være bag sofaen, i hjørnet eller måske i bilen.

Slipper for besvær med ledning og strøm

Electrolux Ergorapido EER85SSM er på alle måder et smart valg, der sikrer en hurtig og enkel rengøring af gulve og tæpper. Ud over 2 i 1-princippet kører den på batteri i stedet for strøm. Det betyder, at man slipper for at bakse med ledninger og hele tiden skifte stikkontakt, for modellen er i stedet udstyret med et genopladeligt batteri, der giver kraft.

Her er tale om et stærkt Li Ion-batteri med en spænding på 18 V, der giver en lige så høj sugeevne som en almindelig støvsuger.

Arbejdstiden ligger på op til 45 minutter per opladning, og når batteriet er opbrugt, så skal det blot lades op igen, hvorefter man kan fortsætte rengøringen. En fuld opladning tager omkring 240 minutter.

Optimal fjernelse af skidt og støv

Electrolux Ergorapido EER85SSM er som sagt designet til at være lige så effektiv som en almindelig strøm-baseret støvsuger.

Dette muliggøres blandt andet via det forseglede mundstykkesystem, der giver en optimeret sugeevne, og hertil leveres der en hurtigere hastighed samt gives op til en 6 gange så effektiv opsamling af støv og skidt fra revner og sprækker.

Ud over at gøre rent har mundstykket tillige en polerende effekt på de hårde gulve, hvilket efterlader dem med en mere skinnende overflade end før.

Denne model er endvidere et godt valg for allergikere, idet filteret er skabt til at frafiltrere 99 procent af de skadelige partikler, som i stedet ledes ned i beholderen og ikke slippes fri igen.

Apparatet er nemlig ikke udstyret med en traditionel pose, men anvender i stedet en beholder til at opsamle støv og skidt.

Fordelen ved dette er, at selv en fyldt beholder ikke sløver effektiviteten ned, og så skal den blot tømmes – ikke udskiftes. Beholderen kan rumme 0,5 liter. 

Specifikationer – Electrolux Ergorapido EER85SSM
🔴 Type: Stangstøvsuger med håndstøvsuger
🔴 Mærke: Electrolux
🔴 På batteri: Ja
🔴 Køretid per opladning: Maksimalt 45 minutter
🔴 Opladningstid: 240 minutter
🔴 Med beholder til støv: Ja
🔴 Støvbeholder, kapacitet: 0,5 liter
🔴 Vægt: 3,6 kilo 

Fordele ved Electrolux Ergorapido EER85SSM
2 i 1-model
Kører på batteri og har en arbejdstid på op til 45 minutter
Polerende mundstykke
Effektivt filter
Støvbeholder i stedet for pose


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

🤩 Hvilke Electrolux Håndstøvsugere er bedst i test?

Electrolux Ergorapido EER77SSM og Electrolux Pure F9 PF91-4ST

🤓 Hvordan testes Electrolux Håndstøvsugerne?

Håndstøvsugerne vurderes på deres evne til at suge støv, skidt og dyrehår op på forskellige typer underlag og langs paneler. Ydermere testes batterilevetiden, hvor længe de holder strøm under brug og hvor hurtigt sugeevnen falder. Slutteligt vurderes de på energiforbrug, støjniveau og brugervenlighed.

🤔 Hvad skal jeg overveje, når jeg vælger ny støvsuger?

Vi hos Forbrugsguiden anbefaler, at du overvejer, hvor stort et areal du skal støvsuge, om du har hårde gulve eller tæpper, og om du har husdyr. Ydermere bør du altid vælge en model med energimærkning A eller bedre.


Gennemgang af testkilder

Aftonbladet.se 🇸🇪
Den svenske avis Aftonbladet.se er en populær avis i Sverige. Avisen skriver både nyheder og underholdningsartikler og laver også test og anmeldelser af forbrugerprodukter. De har blandt andet testet Electrolux UltraPower EUP8GREEN, som de har givet en god anmeldelse. Læs hele testen her. Vær opmærksom på, at du skal betale for at læse hele testen.

Bastihemmet.se 🇸🇪
Hos den svenske testside Bastihemmet.se kan der findes uafhængige anmeldelser og tests samt forskellige tips og tricks om emner inden for hus og hjem. Her har Bastihemmet.se testet og anmeldt Electrolux Ergorapido EER77SSM, som de har kåret som testvinder. Du kan læse hele testen her.

M3 🇸🇪
M3 er en svensk side for forbrugere, der ønsker at læse mere omalarmer, overvågningskameraer, robotter og andet teknologi og elektronik til hjemmet. Derudover tester og anmelder M3 også produkter heriblandt støvsugere. Her har de taget et kig på Electrolux Pure F9 PF91-4ST, som de har givet 8 ud af 10 stjerner. Ønsker du at læse hele testen, kan du klikke ind her. 

Råd & Rön 🇸🇪
Den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön beskæftiger sig med svenskernes forbrugerliv. Dette inkluderer tests af forskellige former for forbrugerprodukter. Her har Råd & Rön lavet en omfattende test af håndstøvsugere heriblandt Electrolux Ergorapido EER85SSM, Electrolux PQ91 40GG, Electrolux Ergorapido EER73BP og Electrolux Ergorapido EER7GREEN.

Ønsker du at læse mere, kan du klikke ind her på dette link. Du skal dog være opmærksom på, at fuld adgang til testen kræver et abonnement. Man kan også købe adgang til testene enkeltvis.


Andre relevante tests og artikler

Hvis du ikke er overbevist om, at du skal vælge en håndstøvsuger fra Electrolux, kan du overveje at læse nogle af vores andre artikler.

Du kan eksempelvis læse vores generelle Håndstøvsuger artikel, vores Ledningsfri støvsuger artikel eller vores Håndholdt støvsuger artikel. I disse artikler finder du en gennemgang af de håndholdte støvsugere på markedet, der har fået de bedste bedømmelser fra forskellige ekspertkilder samt brugere.

Skulle du være særligt interesseret i ét bestemt mærke, kan du læse vores producent-specifikke tests. Her finder du vores Nilfisk Handy artikel, vores Electrolux Ergorapido artikel, vores Bosch Athlet artikel og vores Dyson håndstøvsuger artikel.

Særligt Dyson ligger helt i front, når der kommer til at producere testvindende håndstøvsugere. Af den grund finder du her hos Forbrugsguiden en række dybdegående artikler om de forskellige modeller. Her kan du læse vores Dyson V11 artikel, vores Dyson V10 artikel og vores Dyson V8 artikel.

Måske overvejer du stadigvæk en traditionel støvsuger. I så fald kan vi også være behjælpelige på dette punkt. Skab dig et overblik over markedet med vores generelle støvsuger artikel og vores generelle poseløs støvsuger artikel. Her gennemgår vi en lang række testvindere og godt anmeldte støvsugere fra forskellige producenter.

Også i denne kategori finder du række producent-specifikke artikler. Her kan du læse vores Bosch støvsuger artikel, vores Nilfisk støvsuger artikel, vores AEG støvsuger artikel, vores Hoover støvsuger artikel og vores Dyson Støvsuger artikel.

Slutteligt vil vi fremhæve vores robotstøvsuger artikler. Med en robotstøvsuger slipper du selv for at svinge støvsugeren, og sparer tid på kedeligt husarbejde. Ydermere er en robotstøvsuger et godt valg til støvallergikeren, da du kan sætte støvsugeren til at køre så ofte som det passer dig.

Her kan du læse vores iRobot Roomba Robotstøvsuger artikel og vores Miele Scout RX1 artikel, der begge indeholder testvindende robotstøvsugere.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme