Dyson V11 test-guide: De bedste ledningsfrie og poseløse støvsuger ifølge vores research

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

 

Denne artikel handler om den ledningsløse støvsuger Dyson V11, som er fremstillet af en af de førende producenter af ledningsløse støvsugere på markedet, nemlig Dyson.

Dyson V11 hører desuden til den populære Dyson V-serie og hører til de nye modeller i denne serie.

Artiklen er bygget op således, at vi starter med at gennemgå modellen, hvor vi kommer ind på støvsugerens design, teknologi, funktioner og anvendelighed.

Herefter bringer vi et længere afsnit, hvor vi beskriver, hvad forskellige eksperter én for én mener om Dyson V11. Her er tale om seks forskellige kilder, som tæller testsiderne/magasinerne Trustedreviews.com, Expertreviews.co.uk og Which.co.uk, teknologimagasinet Techradar.com, finans-siden Businessinsider.com og det britiske magasin Good Housekeeping Institute.

Ønsker du at læse mere om hver ekspert-anmeldelse, bringer vi en liste over links til de undersøgelser, vi henviser til, nederst i artiklen.

Bemærk venligst, at Forbrugsguiden ikke selv tester produkter, men samler derimod resultaterne af uvildige tests, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.


Introduktion til Dyson V11 

✅ 5 ud af 5 stjerner hos den store testside Trustedreviews.com 
✅ Anbefalet hos teknologimagasinet Techradar.com 
✅ 5 ud af 5 stjerner hos det britiske testmagasin Expertreviews.co.uk 
✅ Anbefalet af finans-siden Business Insider 
✅ Anbefalet hos det største, britiske testmagasin Which.co.uk 
✅ Anbefalet hos det britiske magasin Good Housekeeping Institute

Dyson V11

 

.
Støvsugeren Dyson V11 er blevet testet af seks forskellige ekspertkilder, som alle er meget imponerede over denne model, der blandt andet skiller sig ud ved at være både ledningsløs og poseløs.

De seks ekspertkilder tæller testsiderne/magasinerne Trustedreviews.com, Expertreviews.co.uk og Which.co.uk, teknologimagasinet Techradar.com, finans-siden Businessinsider.com samt Good Housekeeping Institute.

I dette afsnit gennemgår vi, hvad Dyson V11 kan, og hvordan modellen fungerer, og i næste afsnit beskriver vi direkte, hvad hver ekspertkilde mener om modellen.

Ny version af de ledningsfrie støvsugere fra Dyson

Dyson V11 hører til den nye generation af de ledningsfrie støvsugere fra Dyson, med forbedret teknologi. Designet på modellen er tro mod det sædvanlige Dyson-udtryk med en let enkelhed.

Modellen holdes i hånden ligesom en slags pistol, og her sidder kontrolpanelet også. Under ”pistolen” findes røret, som er langt og slankt, og for neden findes foden med modstykket, hvor støv, skidt og snavs suges op.

Kraftfuld sugestyrke

Dyson V11 er designet til at være så effektiv som muligt mod støv, skidt og hår, og for at kunne gøre dette er modellen udstyret med en stærk motor. Motorteknologien er skabt med 14 cykloner, som skaber en højtryks-rengøring på underlaget, og det gør, at modellen kan opfange op til 99,9 procent af både de synlige og usynlige partikler.

Cyklonerne og motoren arbejder sammen om at skabe en så stærk sugekraft som muligt, og eftersom luften med partiklerne kan trækkes lige ned, så er effektiviteten højnet med 20 procent i forhold til tidligere Dyson-modeller i V-serien.

Special-mundstykke

Mundstykket på en støvsuger er også afgørende for en støvsugeres effektivitet. På Dyson V11 findes der et såkaldt Torque-mundstykke, som er et af de kraftigste mundstykker på markedet, og mundstykket fungerer forskelligt afhængig af underlaget.

Det betyder i praksis, at dette mundstykke på tæpper anvender stive børster til at rengøre i dybden, op på hårde gulve anvendes en blød kulfiber-teknologi, som blidt men effektivt fjerner støv og skidt – der er også tænkt over, at især trægulve ofte har revner, og sugestyken gør, at støv og skidt også fjernes herfra.

Dyson v11 side

Vælg mellem tre indstillinger

Dyson V11 anvendes som nævnt med et håndtag, når der skal støvsuges. En traditionel støvsuger har en motor i kroppen, som man flytter efter sig på gulvet, og man foretager støvsugningen ved at bevæge røret med mundstykket over underlagene. På denne moderne model findes der i stedet forskellige indstillinger for sugestyrke – tre for at være præcis – og man kan vælge sin indstilling i forhold til, hvor snavset underlaget eller overfladen er.

Her er tale om Auto-mode, Boost-mode og Eco-mode: Eco-mode er bedst, hvis man skal støvsuge længe (kan give helt op til de 60 minutters batterilevetid), mens Boost-mode har mere sugekraft og er bedst til få områder, hvor der er ekstra snavset.

Man kan også vælge blot at anvende Auto-mode, og denne funktion er intelligent, idet modellen under denne indstilling selv kan registrere, hvor snavset der er på underlaget, hvorefter den justerer sugestyrken efter dette.

Læg dog mærke til at modellen bruger mere af batteriet, når den stærke indstilling tages i brug.

Batteri med lang køretid

Dyson V11 er som nævnt en ledningsfri støvsuger, og derfor kører modellen ikke på strøm men i stedet på batteri. Her er der tale om et special-batteri, som har nok kraft til at kunne støvsuge hele hjemmet på én opladning. Når batteriet er fuldt opladet, så kan det nemlig holde op til 60 minutter, hvilket vil være nok til at komme igennem alle rummene i de fleste hjem.

Når batteriet er ved at være tomt, skal det lades op, og dette sker via den medfølgende opladningsstation, som skal monteres på væggen. Her hægtes modellen fast, hvorefter batteriet lades op igen. En fuld opladning tager omkring 4,5 timer.

Du kan her se Dysons egen præsentation af V11:

To i en-model

Dyson V11 har desuden flere funktioner end kun at kunne fungere som en almindelig støvsuger. Denne model har nemlig en smart to i en-funktion, som betyder, at man kan konvertere modellen om til en håndstøvsuger med kun få bevægelser.

En håndholdt støvsuger vil således gøre det lettere at komme til svært fremkommelige steder såsom i møblerne, mellem puderne i møblerne eller omkring stoleben. Den håndholdte støvsuger kan også med fordel anvendes til bilen eller til steder, hvor der er særligt snavset.

Godt overblik med LCD-skærm 

Dyson LCD skærm

Eftersom Dyson V11 kommer med den nyeste teknologi, så findes der også en LCD-skærm på modellen, hvor man kan holde øje med ydeevnen. Denne praktiske skærm giver informationer om modellens ydelser, idet modellen er udstyret med indre sensorer, der hele tiden holder øje og overvåger støvsugerens effektivitet og brug.

Dyson V11 er også intelligent på andre områder, idet her både findes en indikator, der varsler om, hvis man bør skifte filteret samt en indikator for en fuld støvbeholder. Herudover kan man holde øje med, hvor meget batteri der er tilbage, mens man arbejder.

God hygiejne

Apropos støvbeholder så kommer Dyson V11 heller ikke med en traditionel støvsugerpose, der ofte skal tømmes på en uhygiejnisk måde, hvorved man som forbruger kommer i kontakt med masser beskidte partikler. I stedet findes en støvbeholder med det såkaldte Point and Shoot-system, som fungerer ved, at man med et enkelt tryk sender al opsamlet støv og skidt direkte ned i skraldespanden. Støvbeholderen på Dyson V11 kan rumme knap en liter, nemlig 0,8 liter.

Model med meget tilbehør

Dyson V11 kommer ikke alene, men sammen med en lang række tilbehør. Det inkluderer blandt andet forskellige mundstykker, der giver en mere alsidig støvsugning afhængig af opgave. Her er tale om både et mundstykke til sprækker og et Soft Roller-mundstykke, som især er velfungerende til de hårde gulve. Der medfølger desuden også to forskellige børster/støvkoste.

Fordele

 • Har automatisk gulvruller
 • LED display
 • Har en batterilevetid på over en time
 • Støjsvag
 • Har en meget kraftfuld sugeevne
 • Har automatisk gulvruller
 • LED display
 • Har en batterilevetid på over en time
 • Støjsvag
 • Har en meget kraftfuld sugeevne
Ulemper

 • Sluk-knappen kan ikke låses
 • Ligger i den dyrere ende af prisskalaen

Specifikationer ved Dyson V11 – mål
🌀 Højde: 26,1 centimeter
🌀 Bredde: 25 centimeter
🌀 Længde: 126,1 centimeter
🌀 Vægt: 3,05 kilo 

Specifikationer ved Dyson V11 – nøgleoplysninger
🔴 Type: Støvsuger uden ledning
🔴 Mærke: Dyson
🔴 Motoreffekt: 545 watt
🔴 Støjniveau: 84 dB
🔴 Batteridrevet: Ja
🔴 Batteritid: 60 minutter, ved fuld opladning
🔴 Opladningstid: 4,5 timer
🔴 Indstillinger for sugesstyrke: 3
🔴 Model med støvbeholder: Ja
🔴 Beholderkapacitet: 0,8 liter
🔴 Batteritype: Lithium ion
🔴 Indikator for skift af filter: Ja
🔴 Indikator for fuld støvbeholder: Ja
🔴 Justerbart rør: Nej 

 


Det siger eksperterne om Dyson V11

Efter beskrivelsen af Dyson V11 vil vi i dette afsnit gennemgå, hvad seks forskellige ekspertkilder mener om modellen én for én. Vi kommer her både ind på, hvad der imponerer eksperterne, men også hvis der er kritikpunkter.


Her kan du se en videoanmeldelse fra Englands største testmagasin, hvor de sammenligner V10 og V11. Længere nede i artiklen kan du læse mere om anmeldelsen fra Which:

Trustedreviews.com 

Trustedreviews.com
5 ud af 5 stjerner

Eksperterne fra testsiden Trustedreviews.com giver Dyson V11 hele fem stjerner ud af fem mulige, hvilket er en unik topkarakter. Modellen er blevet vurderet alene, hvor eksperterne har set nærmere på både modellens design, sugekraft, evner og håndterbarhed.

Modellen scorer højt på alle parametre, og eksperterne har stort set ingen fingre at sætte på den ud over prisen, som er meget høj.

Utrolig styrke og mange gode elementer

dyson v11 skærmEksperterne fremhæver rigtig mange aspekter ved Dyson V11, og her kommer de ind på, at denne støvsuger har en utrolig kraftig styrke, som virkelig imponerer. Sugekraften er stort set i en liga for sig selv, og så findes der en smart, indbygget funktion, hvor modellen selv kan justere sugekraften.

Også mundstykket får roser med på vejen, for eksperterne kalder ligefrem dette for ”brillant”, og så er modellen især god til at rengøre på trapper og hårde gulve. Har man et hjem med pelsede kæledyr, så anbefaler eksperterne også modellen, da den er rigtig god til at fjerne dyrehårene.

Trustedreviews.com nævner også som klare fordele, at Dyson V11 er udstyret med en smart skærm, hvor man blandt andet kan holde øje med, hvor meget batteri der er tilbage, og så fungerer det utrolig let at tømme støvbeholderen for skidt.

Trustedreviews.com slutter af med at skrive, at Dyson V11 er den nok bedste støvsuger overhovedet, som man kan købe på markedet, for den fjerner støv og skidt utrolig let og effektivt. Ud over prisen så nævnes der kun en anden ulempe, og det går på, at eksperterne havde foretrukket, at der fulgte mere end kun et batteri med.

Læs mere om testsiden Trustedreviews.com og find link til den fulde anmeldelse af Dyson V11 nederst i denne artikel.


Techradar.com 

Techradar.com
Anbefales af eksperterne

Eksperterne fra teknologimagasinet Techradar.com er meget imponerede over Dyson V11 og dens kunnen. De skriver, at denne model virker banebrydende inden for støvsuger-teknologi, og forskellige aspekter fremhæves som velfungerende.

Disse tæller blandt andet den kraftfulde sugeevne, som gør, at modellen virkelig har krammet på både skidt og snavs på gulvet og den indre teknologi, der har udstyret modellen med intelligente sensorer, som er meget hjælpsomme under støvsugningen. I testen beviste Dyson V11 sit værd ved både at kunne suge større elementer som både salt og morgenmadsprodukter op men også de helt små og mere usynlige partikler.

Flot og moderne model

Eksperterne kommenterer også, at Dyson V11 har et rigtig flot design, og så er den robust og velbygget, hvilket også er et plus. Den ligner forgængeren en del, og designet gør derfor modellen let at bruge. Eksperterne skriver her også, at modellen har en smart mulighed for at kunne hægte tilbehør fast, så man har det lige ved hånden, mens man arbejder.

Techradar.com er også rigtig glade for modellens indbyggede LCD-display, som de ligeledes finder meget hjælpsomt under støvsugningen, således at overblikket højnes.

Eksperterne fra Techradar.com er generelt meget imponerede over Dyson V11, men de nævner også et par ulemper ved modellen. Disse går mest på, at her ikke ligefrem er tale om en prisvenlig støvsuger, hvilket gør Dyson V11 til noget af en investering, og så synes eksperterne også, at modellen kan føles lidt tung efter et stykke tid.

Læs mere om teknologimagasinet Techradar.com og find link til den fulde anmeldelse af Dyson V11 nederst i denne artikel.


Expertreviews.co.uk 

Expertreviews.com
5 ud af 5 stjerner

Eksperterne fra det britiske testmagasin Expertreviews.co.uk giver Dyson V11 den ultimativ topscore på fem stjerner ud af fem mulige, idet de skriver, at ingen anden model kan komme op på siden af denne støvsuger.

Eksperterne har testet ud fra specifikke parametre såsom sugeevne, funktioner og håndterbarhed og nævner stort set kun fordele ved modellen.

De eneste ulemper ved modellen, som Expertreviews.co.uk skriver om, er pris, vægt og opladningstid. Her forklares det, at prisen er virkelig høj, hvilket gør modellen en smule utilgængelig, og så har denne støvsuger en højere vægt end forgængeren, hvilket godt kan tynge en del ned under længere tids brug. Den sidste ulempe er angående opladningstiden, for eksperterne synes, at de 4,5 timer er meget lang tid at vente på, at modellen igen er klar til brug.

Fantastisk mundstykke og god batterilevetid

dyson v11 mobilitet Ud over de ovennævnte ulemper så er Expertreviews.co.uk meget imponerede over Dyson V11. Eksperterne er især glade for det medfølgende Torque-mundstykke, som gør, at modellen leverer en fuldstændig fantastisk præstation, når det kommer til fjernelse af støv og skidt – og det vejer ifølge eksperterne op for den ekstra vægt.

Eksperterne skriver, at man for det meste ikke engang behøver den ekstra stærke suge-indstilling, men at Auto-mode klarer arbejdet rigtig godt. Vælger man den stærke Boost-indstilling, så bliver støvsugningen dog helt eminent, ifølge eksperterne, for modellen fjerner stort set hvad som helst, der måtte ligger på gulvet.

Expertreviews.co.uk nævner flere fordele ved Dyson V11, men en af de andre tungtvejende er batterilevetiden, og især batterilevetiden i Boost-mode, som er markant længere end på forgængeren. Herudover er eksperterne også rigtig glade for modellens LCD-display, som gør overskueligheden meget bedre.

Læs mere om testmagasinet Expertreviews.co.uk og find link til den fulde anmeldelse af Dyson V11 nederst i denne artikel.


Business Insider

Business Insider
Anbefales af eksperterne

Eksperterne fra Businessinsider.com er meget imponerede over Dyson V11 støvsugeren, og de fremhæver, at denne nye model fra Dyson godt nok ikke er billig, men til gengæld vil det blive spændende som aldrig før at støvsuge i hjemmet.

Som nævnt er den høje pris en af ulemperne ved Dyson V11, ifølge Businessinsider.com, og derfor skriver de, at man sagtens kan investere i en af de tidligere Dyson-modeller og stadig være glad. Dog mener eksperterne også, at denne nye model har så mange smarte nye funktioner, at en investering i denne model vil være pengene værd.

Mange nye funktioner i forhold til forgængeren

Noget af det nye, som eksperterne er særligt glade for, er den stærkere digitale motor, det velfungerende mundstykke og batterilevetiden. Eksperterne skriver om mundstykket, at det har en smart funktion, hvor det selv kan registrere forskelle på underlag, hvorefter sugestyrken tilpasses til det nye underlag.

Businessinsider.com kommer også ind på, at Dyson V11 har en god LCD-skærm, der bringer flere brugbare informationer – skærmen informerer blandt andet om tilbageværende batteriniveau, om filteret skal skiftes, eller hvis der registreres blokader. Desuden tillader skærmen et let skift mellem indstillingerne.

Selv om støvsugning ikke er en sjov opgave, skriver eksperterne, at støvsugning med Dyson V11 gør arbejdet meget lettere – ligefrem underholdende. Det forklares, at brugen af denne støvsuger giver den letteste og mest effektive støvsugning, som eksperterne har oplevet.

Læs mere om finans-siden Businessinsider.com og find link til den fulde anmeldelse af Dyson V11 nederst i denne artikel.


Which.co.uk 

Which.co.uk
Anbefales af eksperterne

Eksperterne fra det store, britiske test/forbrugermagasin Which.co.uk har også testet Dyson V11, og de finder modellen særdeles tilfredsstillende.

Dyr men smart

dyson v11 støvspandDe britiske eksperter skriver, at denne model klart er Dysons dyreste støvsuger til dato, og derfor vil den heller ikke være for alle, for prisen er ifølge eksperterne utrolig høj.

Overordnet set skriver Which.co.uk, at Dyson V11 imponerer med det nye og smarte, digitale LCD-display, der giver forbrugeren forskellige, brugbare informationer – blandt andet omkring hvor lang tids batteri, der er tilbage.

Også de forskellige suge-indstillinger roses, hvor Auto-mode har en smart funktion, som gør, at den selv tilpasser styrken i forhold til, hvor beskidt gulvet eller tæpperne er – det giver også den mest optimale batteritid.

Læs mere om testmagasinet Which.co.uk og find link til den fulde anmeldelse af Dyson V11 nederst i denne artikel. Læg mærke til, at Which.co.uk er en betalingskilde, hvilket betyder, at man skal betale et mindre beløb, hvis man ønsker at læse hele anmeldelsen af Dyson V11.


Good Housekeeping Institute

Good Housekeeping Institute
Anbefales af eksperterne

Eksperterne fra det britiske husholdningsinstitut Good Housekeeping Institute er meget imponerede over, hvad Dyson V11 kan præstere. På forhånd havde eksperterne en skeptisk holdning over for ledningsfrie støvsugere, idet de mener, at disse modeller generelt ikke kan suge nær så godt som de traditionelle, der kører på strøm. Efter at have afprøvet Dyson V11 noterer eksperterne sig dog, at denne model faktisk er anderledes.

Overraskende god

Eksperterne blev derfor meget positivt overraskede over Dyson V11’s sugeevner, som de finder meget imponerende. På Boost-mode forsvandt stort set alle partikler, hvilket er en lige så god præstation, som de velfungerende af de traditionelle støvsugere kan levere – dog kan batteriet kun leve omkring 12 minutter på denne indstilling. Og herefter tager det 4,5 timer at lade batteriet helt op igen.

Man kan dog med fordel anvende Auto-mode ifølge eksperterne, idet denne indstilling selv kan registrere, hvor meget styrke det er nødvendigt at suge med. Ifølge eksperterne fungerer dette rigtig godt.

Herudover er eksperterne imponerede over designet, som de synes er meget flot og innovativt – især med LCD-skærmen, som tillader en let navigation imellem de tre suge-indstillinger samt hele tiden giver opdaterede informationer omkring modellens ydeevner – for eksempel hvor meget batteri, der er tilbage på opladningen. Dermed undgår man, at modellen lige pludselig sætter ud, uden at man har kunnet økonomisere med sin tid.

Eksperterne nævner desuden, at to i en-funktionen er særlig brugbar, og den håndholdte støvsuger er særdeles smart, når det gælder fjernelse af dyrehår – dog kan den føles lidt akavet at anvende i praksis.

Eksperterne har kun få negative kommentarer til modellen, og disse går især på prisen, som de synes er meget høj.

Læs mere om husholdningsinstituttet Goodhousekeeping.com og find link til den fulde anmeldelse af Dyson V11 nederst i denne artikel.


FAQ

Hvorfor er Dyson V11 den bedste?
Grunden, til at Dyson V11 bliver beskrevet som den bedste støvsuger, er, at støvsugeren har fået en masse gode anmeldelser i en lang række af eksperttests. Støvsugeren har de to store fordele, at den er både ledningsløs og poseløs, hvilket virkelig gør den til en praktisk model.
Hvad er forskellen på Dyson V11 og Dyson V11 Absolute?
Der er faktisk ikke nogen stor forskel på Dyson V11 og Dyson V11 Absolute, da de på mange måder er den samme støvsuger. Dog inkluderer V11 Absolute en blød børste, som Dyson V11 ikke indeholder, hvilket er den eneste reelle forskel på de to støvsugere.
Kan jeg bruge Dyson V11 på hårde trægulve?
Nej, det anbefales ikke, at du bruger Dyson V11 på hårde trægulve, da den ikke kommer med en blød børste. Det gør søstermodellen Dyson V11 Absolute derimod, hvormed den lignende støvsuger vil være et oplagt valg, hvis du har hårde trægulve i dit hjem.
Kommer Dyson V11 med to batterier inkluderet?
Ja, når du køber Dyson V11, så kommer den med to udskiftelige batterier inkluderet, hvilket er enormt praktisk. De to batterier gør, at du kan fordoble din støvsugers brugstid. Hvert batteri kan holde i ca. 60 minutter, hvormed du får mulighed for at bruge støvsugeren i 120 minutter ad gangen.


Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Businessinsider.com 🇺🇸

Businessinsider.com er en online webside for alt, der vedrører finans, teknologi, medier og industri. Businessinsider.com foretager også tests af forbrugerprodukter af og til, og her er støvsugeren Dyson V11 blevet testet og vurderet. Læs mere her.

Expertreviews.co.uk 🇬🇧

Expertreviews.co.uk er et britisk testmagasin, som udfører uafhængige tests af en bred vifte af elektroniske produkter til hjemmet. Det tæller blandt andet fjernsyn, computere, mobiltelefoner og kameraer, hvidevarer og øvrige husholdningsprodukter. Her er der tale om en test af støvsugeren Dyson V11, som eksperterne vurderer inden for design, funktioner, ydeevne og anvendelighed. Du kan læse hele testen her.

Good Housekeeping Institute 🇺🇸

Goodhousekeeping.com både tester og skriver om forskellige produkter, der har med hus og have at gøre. Goodhousekeeping.com giver i deres tests produkterne karakterer på en skala op til 100 for at afgøre, hvor gode de er. Her har Goodhousekeeping.com testet støvsugeren Dyson V11 i en test, hvor der er set nærmere på modellens ydeevner, funktioner og anvendelighed. Læs mere om testen her. 

Techradar.com 🇺🇸

Techradar.com er et teknologimagasin med et bredt fokus på forbrugerprodukter inden for den teknologiske verden. Magasinet har eksperter, som skriver artikler og nyheder om teknologi-relaterede emner, og Techradar.com udfører også forskellige tests. Her er der tale om en test og anmeldelse af støvsugeren Dyson V11. Du kan læse testen i sin fulde længde her. 

Trustedreviews.com 🇺🇸

Trustedreviews.com er en stor, international testside, der bringer daglige og detaljerede ekspertvurderinger af elektroniske forbrugerprodukter samt yderligere analyser. Her er støvsugeren Dyson V11 blevet testet, og derefter er en udførlig anmeldelse blevet skrevet. Læs mere her.

Which.co.uk 🇬🇧

Englands største forbruger- og testmagasin, der vurderer, analyserer, tester og anmelder forskellige forbrugerprodukter. Which.co.uk er til for forbrugerne, og målet er at gøre en forskel for forbrugerne. Which.co.uk tester løbende forskellige produkter, og her er der tale om en test af støvsugeren Dyson V11. Du kan læse mere om støvsuger-testen her. Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver abonnement.


Andre relevante test

Hos Forbrugsguiden har vi også udgivet artikler om de andre Dyson V modeller. Du kan eksempelvis læse om eksperternes vurderinger af Dyson V6, Dyson V8 og Dyson V10, hvor du finder et overblik over en lang række anmeldelser fra forskellige store internationale magasiner.

Du kan også læse vores generelle Dyson støvsuger artikel, hvor vi har samlet en lang række forskellige Dyson støvsugere, der alle har fået ros af anmelderne.

Hvis du ikke er sikker på om du foretrækker en Dyson, kan du også læse vores håndstøvsuger test, hvor vi har samlet de bedste håndstøvsugere på markedet. Du kan også læse vores ledningsfri støvsuger artikel, hvor vi også har samlet en lang række anmelderroste modeller.

Du kan også læse vores støvsuger test, hvor vi har samlet en stor oversigt over de bedste støvsugere på markedet, uanset om det er en poseløs støvsuger eller en støvsuger med pose.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme