Sovesofa guide – Find de bedste sovesofaer her

0

I denne artikel gennemgår vi en række sovesofaer i forskellige størrelser og prisklasser.
I vores guide kigger vi sammen med Bedrenætter nærmere på en række lækre danskproduceret sovesofaer, og sammenligner dem med hvad du ellers kan få for samme pris.

Hvis du er på jagt efter et godt sovesofa tilbud, så tag et kig på de forskellige modeller vi har listet.

Fluxe Sovesofa – Dansk produceret stol og sofa én

Denne sovesofa er perfekt til dig, der ønsker en sovesofa som du kan gemme væk i en stol. Den er ideel hvis du eksempelvis har en mindre lejlighed, eller blot ønsker at den fylder mindst muligt.

Som vist på billedet fungerer den som en stol, som kan slåes ud og laves om til en sovesofa. Stolen er yderst behagelig at sidde i, og man sover samtidigt ganske udmærket på sovesofaen.

Den er dansk produceret af Innovation, og fremstår i et stilrent og minimalistisk design.
Når sovesofaen er slået ud, hedder målene 70×200 cm. Det betyder at den passer til en enkelt person.

fluxe sovesofaHvis du er på udkig efter et møbel som du både kan bruge som stol, eksempelvis i din stue og som du samtidig kan lave om til seng når du får gæster, så er Fluxe sovesofaen det perfekte valg.
Samtidig holder den en ganske fin pris, som de fleste kan være med på.

Fordele:
– Kan både bruges som stol og seng
– Dansk produceret
– Minimalistisk design

Du kan læse mere om Fluxe sovesofaen ved at klikke her.


Zeal Sovesofa – Stilrent og minimalistisk – Made in Denmark

Denne sovesofa er perfekt til dig, som ønsker en sovesofa som både kan bruges som almindelig sofa i stuen, og samtidig have muligheden for at lave den om til sovesofa.

Sofaen har et tidsløst og minimalistisk design, som gør at den passer godt ind i de fleste stuer. Zeal fylder mindre end en almindelig sofa, og er ideel hvis du ikke ønsker at sovesofaen skal fylde meget. Du kan altså både dække dit sofa og dit senge behov.

zeal sovesofa fra danske innovation

Udfoldet og klar til at sove på.

Sofaen har en længde på 70 x 200 cm, og er dermed et rigtig godt valg, hvis du ønsker en sovesofa til en person.

En af de store fordele ved Zeal sovesofaen er er udstyret med pocket-fjerdre, hvilket giver en høj komfort og en behagelig søvn.
Den type pocket-fjedre denne sovesofa er samme type som man finder i de dyre senge til + 10.000 kr.

Fordelen ved at have pocket-fjedre er at den de tilpasser sig din krops vægt og liggeposition, hvilket giver en komfortabel nattesøvn.

Langt de fleste sovesofaer på markedet er udstyret med skum-fjedre, hvilket langt fra giver samme behagelige søvn som pocket-fjedrene.

Produceret i Danmark
Noget af det unikke ved Zeal sovesofaen er at den både er dansk designet, men også håndlavet i Danmark. – Normalt når du køber en sovesofa i dette prisleje, vil du får en masseproduceret sovesofa fra Asien. – Men her får du altså en dansk produceret sovesofa, produceret hos virksomheden Innovation Living, der siden 1971 har produceret møbler i Danmark. – Virksomheden har flere gange har vundet international hæder og anerkendelse for sine produktioner.
Du er altså her sikker på en sovesofa som lever op til højeste kvalitetsstandard på markedet, og samtidig får du den til en overkommelig pris.

Designet er gennemtænkt, og ikke nok med at den er elegant og klassisk, men den er samtidig også nem og praktisk at folde ud, så du får optimal udnyttelse af din plads.

Du kan læse meget mere om Zeal sovesofaen ved at klikke her.


Recast Sovesofa – Dansk produceret kvalitets sovesofa til 2 personer.

Her får du en 2 personers sovesofa i absolut højeste kvalitet, som samtidig kan fås for en overkommelig pris.
Dette er en stilren sovesofa som passer ind i de fleste danske hjem.

Også denne model er fra danske Innovation Living, som siden 1971 har produceret møbler i Danmark.
Sovesofaen er utrolig behagelig at sidde i og kan sagtens bruges som sofa i stuen, da både kvalitet og design gør at den er på niveau med selv meget dyrere designer sofaer.

Den er samtidig meget yderst behagelig at sove på, når den foldes ud som sovesofa. Dette skyldes at man også her har valgt at udstyre sovesofaen med pocket-fjedre, hvilket også er den type fjedre som de dyre luksus senge på markedet er udstyret med.

Pocket-fjederen er en fjeder der er svejset individuelt ind i en pose af nålefilt. Dette gør at alle fjedre arbejder individuelt og sikrer en optimal støtte til kroppen. Fjedrene er  samtidig inddelt i  forskellige komfortzoner, så kroppen får præcis den støtte den har brug for, alt efter hvilken position du ligger i.

recast sovesofa

Sådan ser sovesofaen ud når den er udfoldet.

En anden fordel er at denne sovesofa har et smart opbevaringsrum under madrassen, som giver mulighed for at opbevare diverse ting i den. Dette kan især være en stor fordel, hvis du bor i en lille lejlighed hvor alt ekstra plads er værdsat.

Sovesofaen kan foldes ud som en dobbeltseng og måler i 140×200, hvilket giver perfekt plads til 2 personer.

Du får altså en 2 personers sovesofa i højeste kvalitet, som samtidig fås til en rigtig god pris.

Fordele:
– Dansk produceret sovesofa
– Stilrent og tidsløst design som passer til de fleste hjem
– Nem at folde ud
– Den har et opbevaringsrum under madrassen
– Udstyret med pocket-fjedre, der giver fantastisk komfort

Du kan læse meget mere om Recast sovesofaen ved at klikke her.


Ghia Sovesofa – Elegant dansk designet sovesofa

 Hvis du er på udkig efter en enkel og stilren sovesofa, så kunne Ghia måske være den rette løsning. Den har et skarpt og minimalistik design, som passer godt til mange danske hjem.

Sofaen kan nemt gøres til sovesofa, da den har fleksibel regulering af armlæn, der gør at du på ingen tid kan slå armlænene ned og dermed bruge den som sovesofa.

Den findes med 5 forskellige betræk.

Du kan se alle de forskellige betræk ved at klikke her.


Clubber Sovesofa – Dansk produceret sovesofa med chaiselong

clubber sovesofa

Hvis du er på udkig efter en sovesofa med chaiselong til en fornuftig pris, som samtidig er behageligt at både sidde i og sove i, så er denne model et rigtig godt bud.

Sovesofaen er produceret af den prisvindende danske møbelproducent Innovation Living. Madrassen er håndsyet i Danmark, hvilket sikrer dig at du får møbel i højeste kvalitet, der vil holde i mange år frem.
Der er virkelig stor forskel på denne sovesofa, hvis du sammenligner den med de sovesofaer du kan få mange steder, som er masseproduceret i Asien. Og selvom den er håndsyer i Danmark, fås den stadig til en ganske overkommelig pris, som du ellers ikke finder dansk produceret designermøbler til.

clubber billede af sovesofaen

Den passer perfekt som 2-personers sofa, og der kan den er også bred nok til at 2 personer kan sove på den, da den måler 115 x 210 cm.

Den har et tidsløst design og er en stilren sovesofa i rå krom. Du har mulighed for også at tilkøbe armlæn i valnøddetræ, hvilket gør den endnu mere elegant.

Fordele:
– Dansk produceret håndsyet madras med kvalitets pocket-fjedre.
– Har Chaiselong
– Mulighed for tilkøbe flotte armlæn i valnøddetræ
– Passer perfekt til gæsteværelset eller stuen

Du kan læse mere om Clubber sovesofaen her.


Dublexo – Håndsynet sovesofa med splitback system

Med denne sovesofa fra danske Innovation Living, får du virkelig en top kvalitets sofa, som både er fantastisk sidde i og samtidig rigtig god at sove i. Dette skyldes at den er udstyret med pocket-fjedre, som er samme type fjedre som bruges i de dyre kontinentalsenge.

De fleste sovesofaer der sælges i Danmark er masseproduceret i Asien og indeholder blot en skumkerne. – Her skiller sovesofaerne fra Innovation Living sig markant ud. Som nævnt er de både håndsyet i Danmark og indeholder det pocket-fjedre, som tilpasser sig din krops liggeposition og giver den støtte din krop har brug for til at opnå en fantastisk søvn.

Du får en sofa som du virkelig kan brede dig i, og samtidig kan den lynhurtigt laves om til en lille dobbeltseng. Den måler 115 x 210 cm.

Sofaen kan sagtens bruges som almindelig sofa, hvis du ønsker at have en sofa der nemt kan lave om til sovesofa på kort tid. Det unikke splitback system, gør at den klar som sovesofa på få sekunder.

Her kan du virkelig forvente en sovesofa i topkvalitet. I sig selv er det unikt at den er håndsyet i Danmark, hvilket stort set ingen andre sovesofaer i dette prisleje er. Så ikke nok med at du får en sovesofa til en overkommelig pris, du får også markedets absolut bedste kvalitet.

Fordele:
– Elegant tidsløst design- Håndsyet i Danmark
– Udstyret med pocket-fjedre som støtter kroppen optimalt
– Meget høj kvalitet til prisen

Du kan læse meget mere om sovesofaen ved at klikke her.


Supremax Deluxe Excess Lounger

Supremax sovesofaen er til dig der ønsker det bedste af det bedste. – Her får du et multifunktionelt kvalitetsmøbel der både er produceret og designet her i Danmark.

Sofaen har en bredde på 155 centimeter, hvilket gør at den egner både egner sig som sofa i stuen og som dobbeltseng.

Denne model er håndsyet i Danmark og produceret af den prisvindende virksomhed Innovation Living, og du er her sikker på at få en madras i højeste kvalitet som vil holde i rigtig mange år frem.

De fjedre som er installeret i madrassen hedder excess pocket-fjedre. Dette er en opgradering af almindelige pocket-fjedre, og giver en fantastisk søvn som ikke kan sammenlignes med andre sovesofaer på markedet.

Den måler 155 x 200, hvilket gør at der er rigeligt plads hvis den skal bruges som dobbeltseng. Hos Bedrenætter.dk kalder de denne sovesofa for “deres absolutte topmodel“.

Fordele:
– Måler 155 x 200 hvilket giver god plads både som dobbeltseng og som sofa
– Håndsynet i Danmark
– Unikke excess pocket-fjedre, som giver markedet mest komfortable sovesofa
– Tidsløst klassisk design

Du kan læse meget mere om Supremax sovesofaen ved at klikke her.


Puzzle Wood Sovesofa – Dansk sovesofa i smart design

Går du efter stilrene og funktionelle møbler i et karakteristisk, enkelt design, er Puzzle Wood sovesofa lige sagen. Med sit åbne ryglæn og valgfri farve og tekstilvalg, får du en både opsigtsvækkende og alligevel neutral sofa, ingen vil mistænke for at kunne blive til en helt lille dobbeltseng med et par enkelte snuptag.

Transformationen er let at foretage, fordi ryglæn og sæde på sofaen passer sammen som to puslespilsbrikker. Derved lukkes hullet i ryglænet, så sofaen bliver til en stor, plan flade, hvor alt hvad du skal gøre, bare er at komme et stræklagen på og så redde op.

Som hentet ud af 1950’ernepuzzle_sofa_wood

Designmæssigt er Puzzle Wood sovesofa som hentet ud af 1950’ernes populære møbeldesign. Det er ikke til at se, at den ikke skulle være designet af Børge Mogensen, Hans Wegner eller en af de andre store danske designikoner fra den tid.

Samtidig er sovesofaen funktionel, fordi der er masser af opbevaringsplads i den til dyner, puder og lagen. Det gør sofaen ideel som seng i børne- eller teenagerværelset, da den netop kan fungere som både seng om natten og sofa om dagen.

Fordele:
– Let konvertering med puslespils-system
– Behagelig liggekomfort med madras med pocket-fjedre
– Fås i mange forskellige farve- og tekstilkombinationer

Du kan læse meget mere om Puzzle Wood sovesofaen her.


Debonair Sovesofa – Minimalistisk sovesofa i klassisk dansk design

Debonair sovesofa ligner med sit minimalistiske design også en møbelklassiker fra dansk møbeldesigns guldalder. Designet er skarpt og funktionelt, hvilket gør sovesofaen helt tidløs. Den passer lige så godt ind i gamle som nye møbler og til unge som ældre.

Der er kælet for detaljerne. Madrassen er håndsyet, fås i to forskellige farver og er udstyret med moderne pocket-fjedre, der giver en behagelig liggekomfort, uden at sofaen bliver for blød at sidde i. Du kan også vælge mellem en række specialtekstiler, hvis du ønsker at tilpasse sofaen yderligere til dine eksisterende møbler.

Størrelsesmæssigt bliver sengen til en halvandenmands- eller lille dobbeltseng, når den er slået ud. Med en bredde på 130 cm er der plads nok til, at to personer kan overnatte på sovesofaen en enkelt nat eller to, ligesom den bliver til en dejlig bred seng, hvis du eller dine børn skal ligge alene i den.

Dyne, puder og lagen kan opbevares i bunden af sovesofaen. Det gør den til den perfekte løsning til børneværelset eller det lille gæsteværelse, der også skal bruges til andre ting, når I ikke har gæster.

Fordele:
– Minimalistisk, klassisk og tidløst design
– Anvender pocket-fjedre som en rigtig seng
– Fås i to farver med mulighed for forskellige specialtekstiler

Læs meget mere om Debonair sovesofaen her.


Cubed 140 Deluxe – Rummelig halvandenmandsseng forklædt som sofa

Cubed-navnet er ganske velvalgt til denne sofa. Det kubistiske design giver sofaen en meget stor rummelighed og et særdeles robust udseende. Det signalerer soliditet og styrke.

Rummeligheden giver masser af plads til dyner, puder og lagen, ligesom der også er rigelig med plads til at opbevare andre ting i basen på denne sovesofa. Den er udstyret med behagelige Bonell-fjedre, der giver dig nøjagtig samme sovekomfort som en rigtig seng. Er du ikke tilfreds med liggekomforten, er der 30 dages fuld returret.

Slået ud bliver sovesofaen til en halvandenmandsseng på 140 cm i bredden – eller en rigtig behagelig seng til en enkelt person. Her er masser af plads til at bredde sig – også hvis I er to.

cubed_140_deluxe_sovesofaSofaen fås i fire forskellige kombinationer af farver og tekstil, samt i en række specialfarver. Det gør det nemt at få sofaen til at passe ind, uanset om du selv skal bruge den i din lille lejlighed, den skal stå i børne- eller teenageværelset eller den skal bruges som gæsteseng.

Fordele:
– Halvandenmandsseng i fuld bredde
– Bonell-fjedre giver bedre sovekomfort
– Masser af opbevaringsplads

Læs meget mere om Cubed Deluxe sovesofaen her.


Splitback Frej Sovesofa – En moderne og stilfuld møbelklassiker

Splitback Frej giver med sine flotte armlæn i træ et look som en dansk møbelklassiker fra 1950’erne og byder på en farvepalet, der tæller 7 standardfarver med stor divergens. Det gør den let at passe ind både i stuen, drenge- eller pigeværelset eller som gæsteseng i et af husets værelser. Er det ikke nok, kan du vælge mellem en masse forskellige specialtekstiler eller farver mod en noget længere leveringstid og et tillæg i prisen.

Splitback Frej gemmer på en behagelig enkeltmandsseng eller meget lille dobbeltseng med en samlet bredde på 115 cm, når den er slået ud. Madrassen anvender pocket-fjedre ligesom en rigtig seng og giver derfor helt samme liggekomfort som denne. Ryglænet kan lægges ned i to sektioner. Derved kan det også fungere som en form for chaiselong, hvis du kun lægger ryglænet ned i den ene side.splitback_frej_liggepostion

Som en ekstra smart design-detalje, kan du tilkøbe stolen Eik. Den kan ligesom Frej lægges ned, så den kan indgå som en chaiselong-del til sovesofaen. Det giver virkelig mange forskellige kombinationsmuligheder, ligesom du med flere Eik-stole og Frej-sovesofaen kan skabe en virkelig stor dobbeltseng.

Fordele:
– 115 cm bred seng med pocketfejdre
– Fås i 7 standardfarver og mange specialfarver og -tekstiler
– Kan kombineres med Eik-stolen på et utal af måder

Du kan læse meget mere om Splitback Frej sovesofaen ved at klikke her.


Idun Sovesofa – Sovesofa med fokus på æstetik og funktionalitet

Med Idun får du en virkelig flot sofa i et stilrent og æstetisk design, der ikke lige umiddelbart afslører, at her er tale om en sovesofa i luksusklassen. Madrassen er nemlig udstyret med pocket-fjedre af samme type, som du finder i de fleste moderne senge.

Slået ud bliver sengen på 140 cm, hvilket er rigelig plads til, at der kan overnatte to personer på sofaen og en enkelt person kan ligge helt majestætisk i sengen. Det gør den ideel til den lille lejlighed, hvor forældrene er henvist til at sove i stuen, til teenageværelse hvor kæresten også overnatter eller til brug i husets gæsteværelse.

idun_sovesofa_i_funktionSofaen kan fås i to forskellige standardstoffer og -farver, samt i 28 forskellige kombinationer af specialstoffer og farver. Sidstnævnte koster ekstra og forlænger leveringstiden med op til 14 uger.

Fordele:
Halvandenmandsseng på 140 cm med pocketfjedre
Fås i flere farve- og stofkombinationer
30 dages fuld returret

Læs mere om Idun sovesofaen ved at klikke her.


Long Horn Sovesofa – Robust sovesofa med Excess Pocket-fjedre

Long Horn sovesofaen virker lige så robust som det amerikanske Long Horn-kvæg, den er opkaldt efter. Sofaen er stor og meget kubistisk i sit design og slået ud, giver den hele 140 cm at brede sig på. Rigeligt til 2 personer og virkelig luksuriøst til en enkelt.

Det som adskiller Long Horn sovesofaen fra andre sovesofaer i den lidt dyrere prisklasse, er brugen af de såkaldte Excess Pocket-fjedre. Det er luksusudgaven af de almindelige pocket-fjedre, som du kender fra moderne senge. Det gør Long Horn mindst lige så behagelig at overnatte i, som var det en ”rigtig” seng.

Til Long Horn sovesofaen kan du også købe en eller flere stole. De kan lige som sovesofaen lægges ned, så stolen kan bruges som chaiselong til sofaen. Du kan også bruge to eller flere Long Horn stole til at skabe en virkelig stor dobbeltseng. Stolen kan bestilles sammen med sofaen, så du kan få dem i samme farve.

long_horn_soveklar_sovesofaBåde stol og sofa fås i en række forskellige standardfarver og -tekstiler, ligesom der kan tilkøbes specialtekstiler og -farver mod betaling af merpris. Ønsker du en af specialudgiverne, forlænges leveringstiden med 10 til 14 uger.

Fordele:
Halvandenmandsseng på 140 cm
Ekstra luksuriøse Excess Pocket-fjerdre
Kan kombineres med Long Horn-stol

Læs meget mere om Long Horn sovesofaen ved at klikke her.


Trym Sovesofa – Elegant sovesofa i enkelt og ligetil design

Sovesofaen Trym er næsten helt minimalistisk i sit enkle design. En bund med en vange med to ben i hver ende af sofaen og et sænket ryglæn med to store puder og ingen armlæn. Det bliver ikke mere enkelt og ligetil.

Designet gør samtidig udfoldningen af sovesofaen til en let øvelse, der ikke indebærer tunge løft. For ryglæn og sæde er adskilt, så det er let for selv et barn at slå sovesofaen ud. Fjern puderne, vip sædet op og slå benene ud. Vip derefter ryglænet op på plads. Så har du en sovesofa i fuld halvandenmandssengs bredde på 140 cm.

Selve madrassen er udstyret med pocket-fjedre, hvilket gør det til en noget mere behagelig oplevelse at overnatte på en Trym sovesofa end en af de mere traditionelle former for sovesofaer, der står i mange danske hjem. Pocket-fjedrene er nemlig helt de samme, som dem der bruges i moderne madrasser til senge. Så du ligger lige så godt på denne sovesofa som i en almindelig seng.Trym Sovesofa liggeklar

Trym sovesofa sælges med 30 dages fri returret og gratis levering. Qua sit stilrene design er den nem at passe ind overalt, uanset om den skal stå i stuen, i børneværelset eller gemmes væk på et gæsteværelse. Det sidste er næsten synd.

Fordele:
Enkelt design gør det nemt af passe den ind overalt
Let at folde ud uden tunge løft
140 cm bred med pocket-fjedre i madrassen

Læs meget mere om Trym sovesofaen her.


Noir Sovestol – En anderledes løsning på en god nattesøvn

Noir er i sandhed en anderledes og meget funktionel stol med en række forskellige muligheder. En af den er, at du kan sove i den. Eller rettere folde stolens sæde og ryglæn ud, lægge den på gulvet og bruge den som madras. Tilsvarende kan du bruge stolens hynder og pude som henholdsvis dyne og hovedpude. Tilsæt selv stræklagen og sengebetræk, og du har en nem og praktisk enkeltmandsseng på nul komma fem.

Men stolen gemmer på flere overraskelser, der dog kræver nogle tilkøb. Således kan du tilkøbe en eller to bordplader, der kan sættes på spidsen af hvert armlæn eller på siderne af ryglænet. Bordpladerne kan også fås med indbygget trådløs mobiloplader. Tilsvarende kan du også tilkøbe en eller flere lamper til stolen, der kan sættes på ryglænet eller armlænet efter behov. Lamperne minder om gammeldags arkitektlamper, der stilmæssigt passer perfekt til stolen.

Stolen er den perfekte løsning til børne- eller teenageværelset eller til kollegielejligheden, hvor netop sengen oftest optager alt for mange af de forholdsvis få kvadratmeter, det unge menneske har til sin rådighed. Stolen kan også sagtens bruges som gæsteseng eller til dig, der bor småt og spartansk.noir-sovestol-liggeklar

Eneste ulempe ved sovestolen er kvaliteten af madrassen. Her er tale om en madras med en kerne af polyesterskum, hvilket ikke giver samme luksuriøse liggekomfort som en madras med pocket-fjedre.

Fordele:
Stol med mange forskellige funktioner og udvidelsesmuligheder
Kan foldes ud og bruges som enkeltmandsseng
Perfekt løsning til kollegieværelset eller den lille singlelejlighed

Læs meget mere om Noir sovestolen ved at klikke her.


Gode råd når du skal købe ny sovesofa:

Først og fremmest er det vigtigt at du gør op med dig selv, hvad du er ude efter? – Ønsker du at købe en så billig som muligt, eller er du på udkig efter en sovesofa i høj kvalitet?

Det er muligt at erhverve sig sovesofaer til en meget billig pris, hvis du tager eksempelvis i Biva, Jysk eller Ikea. – Samtidig skal du også være klar over at kvaliteten er derefter.
De sovesofaer vi har fundet frem til i denne artikel er alle dansk produceret, og lever op til den bedst mulige kvalitet. I stedet for at sovesofaerne indeholder skum, så indeholder de sovesofaer du kan læse om her i stedet pocket-fjedre, hvilket gør en verden til forskel når det gælder god og behagelig søvn.

Fjedre er vigtige for søvnen:

Som nævnt, så er indholdet i sovesofaen vigtigt for din søvn. Det er alt afgørende for hvor behagelig den er at sidde og sove i.

De fleste sovesofaer der sælges i Danmark, indeholder skum og er produceret i Asien. – Vi synes at det er en skam at købe en sådan sovesofa, da man i virkeligheden kan få en meget bedre sovesofa til næsten samme pris som de billige.

Når du vælger en sovesofa med pocket-fjedre, så får du en sovesofa der indeholder den samme typer fjedre som mange af de senge der koster 10.000 – 20.000 kr. – Fjedrene gør at den bliver meget bedre at både sidde og sove i. – Vi anbefaler helt klart, at du ikke vælger en sovesofa der blot indeholder skum, da du simplethen aldrig kommer til at sove rigtig behageligt i sådan en.
Derfor er vores klare råd at du investerer en smule mere, og i stedet anskaffer dig en sovesofa med pocket-fjedre, da det bestem er alle pengene værd.

Pocket-fjerdrene former sig efter din krop, og aflaster kroppens trykpunkter. Dette giver en mere afslappet søvn, og gør at du føler dig mere udhvilet når du vågner efter en nats søvn.

Hvor er den produceret:

Du får hvad du betaler for. – Den sætning har man ofte hørt, og det er bestemt også relevant når det handler om køb af sovesofaer. – Mange møbler og sovesofaer er masseproduceret i Østeuropa eller Asien, og det afspejler sig i kvaliteten.

En af de store fordele ved de ovennævnte sovesofaer fra danske Innovation Living er at de er håndsyret og produceret i Danmark, og det afspeljler sig virkelig i kvaliteten.
Så selvom du måske betaler 20 – 30 % mere for en sådan dansk produceret sovesofa, så får du altså også en sovesofaer som er i langt bedre kvalitet og holder i rigtig mange år frem, sammenlignet med de billige modeller.

Indretning med en sovesofa:

Der findes mange måder du kan bruge sovesofaen på. Den kan både passe ind som almindeligt møbel i stuen, eller på gæsteværelset. Politiken har blandt skrevet en lille artikler omkring hvordan du kan indrette dig, hvis pladsen er trang. Du kan læse artiklen her.

Men det vigtigt at huske på, at der er kæmpe forskel kvaliteten af sovesofaer og med en sovesofa i den rigtige kvalitet, er det bestemt muligt at finde en som både kan bruges som almindelig sofa og som en ganske udmærket seng.

Du kan se en oversigt over danske Innovation Livings sovesofaer ved at klikke her.