Dyson V10 test-oversigt – Se eksperternes vurderinger

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

I denne artikel får du et overblik over støvsugeren Dyson V10, der er en poseløs og ledningsfri model.

Støvsugeren er blevet testet af en lang række eksperter, der alle har testet og anmeldt Dyson V10 i forhold til modellens specifikationer og funktioner.

Anmelderne tæller flere ekspertkilder såsom Techradar.com, Expertreviews.com, Trustedreviews.com, Stuff.tv, Which.co.uk, Good Housekeeping Institute, Techadvisor.co.uk og The Irish Times.

Vi gennemgår de forskellige tests én for én for at give dig et bedre overblik over Dyson V10’s funktioner og muligheder.

Bemærk venligst, at Forbrugsguiden ikke selv tester produkterne, men derimod indsamler resultaterne af uvildige tests. På den måde kan forbrugeren nemmere få et overblik over de bedste produkter på markedet.


Introduktion til Dyson V10 

4,5 ud af 5 stjerner hos britiske Techradar.com
5 ud af 5 stjerner hos britiske Expertreviews.com
5 ud af 5 stjerner hos britiske Trustedreviews.com

Dyson V 10

.
Den ledningsfrie støvsuger DysonV10 er blevet testet og anmeldt af en lang række ekspertkilder, der alle er imponerede over støvsugeren.

Eksperterne er begejstrede over forskellige faktorer, men de er især vilde med, at den kommer med en kraftig sugeevne. En ulempe, der også går igen i de fleste anmeldelser er, at støvsugerens pris er forholdsvis høj, hvorfor eksperterne mener, at man skal være opmærksom på dette.

2-i-1 støvsuger med effektivt batteri

Dyson V10 er forsynet med et effektivt nikkel-kobolt-aluminium batteri, der sikrer en lang batterilevetid. I og med støvsugeren er ledningsfri, er det en fordel med en lang batteritid, da man herved kan støvsuge i længere tid. Med Dyson V10 er batteritiden på op til 60 minutter pr. opladning. En opladning tager omkring 3,5 time.

Udover at komme med et effektivt nikkel-kobolt-aluminium batteri, kan Dyson V10 laves om til et håndholdt redskab, hvilket giver flere muligheder ved rengøring. Ved at lave støvsugeren om til en form for håndstøvsuger, kan man bedre håndtere den i tilfælde af, at der er spindelvæv i loftet, der skal støvsuges væk eller til eksempelvis at støvsuge trappetrin.

Endvidere er Dyson V10 fremstillet på en måde, så den absorberer vibrationer samt sænker lyden ved brug, hvorfor den ikke støjer meget.

Kraftfuld model med cykloner og filtrering

Støvsugeren Dyson V10 er udstyret med i alt 14 cykloner. Disse 14 cykloner skaber en kraftfuld effekt, så støvsugeren kan opfange alle små støvpartikler på overfladen.

Modellen sørger ligeledes for, at omkring 99,97 % af skidt og snavs forbliver inde i støvsugeren, da den er forsynet med et forseglet filtersystem. Det betyder altså, at al skidt og snavs ikke bliver ført direkte ud i luften i hjemmet.

I forhold til Dyson V8, så kommer Dyson V10 med en sugeevne, der er omkring 20 % kraftigere. Dette er muligt, da både cykloner, motor og støvbeholder flugter sekventielt, hvorfor luften bliver suget ind med hjælp fra mundstykket, hvorefter luften går i en direkte linje med støvsugerens cykloner.

Poseløs støvsuger med flereeffektpositioner

Med Dyson V10 får man en poseløs støvsuger, hvorfor man ikke skal tænke på at udskifte støvsugerposen. I stedet kommer støvsugeren med en beholder, der er forsynet med en kapacitet på 0,76 liter.

Beholderen kommer med en tøm og peg-funktion, hvorfor støvet kan tømmes pr. automatik ved blot en bevægelse. Da man herved ikke skal røre ved støvet, så betegnes det som værende en hygiejnisk beholdertømning.

Dyson V10 er yderligere forsynet med tre effektpositioner. Det betyder, at man kan ændre selve ydelsen afhængig af, hvilken overflade det er samt, hvor støvet der er.

Der medfølger desuden flere mundstykker ved køb af Dyson V10, hvorfor man kan anvende det mundstykke, der passer optimalt til den specifikke overflade. Der medfølger blandt andet et lige mundstykke, et kombinationsmundstykke, et sprækkemundstykke, et soft-roll mundstykke, en blød støvbørste samt et motoriseret mini-børstemundstykke.

Specifikationer ved Dyson V10 – mål: 
🔴 Højde: 25 centimeter
🔴 Bredde: 126,6 centimeter
🔴 Længde: 25,6 centimeter
🔴 Vægt: 2,67 kilo

Specifikationer ved Dyson V10 – nøgleoplysninger: 
Batteritid: 60 minutter
Opladningstid: 3,5 timer
Justerbart rør: Ja
Batteridrevet: Ja
Batteritype: Li-Ion
Beholderkapacitet: 0,76 liter

Fordele ved Dyson V10:
🌪 Poseløs støvsuger med beholder
🌪 14 cykloner
🌪 Kommer med flere mundstykker
🌪 Kraftig sugeevne
🌪 Forseglet filtersystem
🌪 60 minutters batteritid

Her kan du se en videopræsentation af Dyson V10 fra Dyson:


Det siger eksperterne om Dyson V10

I dette afsnit gennemgår vi hver af de 8 ekspertkilder, der har testet og har afprøvet Dyson V10 og givet deres vurdering af den ledningsfrie støvsuger.


Techradar.com

Techradar.com

Vurdering: 4,5 ud af 5 stjerner

Den britiske teknologiside Techradar.com har anmeldt og testet støvsugeren Dyson V10, som de er endt med at give en god bedømmelse. Eksperterne fra Techradar.com er især vilde med Dyson V10 på baggrund af, at støvsugeren er ”den bedste støvsuger, som Dyson nogensinde har produceret.”

Kraftfuld sugeevne og fantastisk tilbehør

Eksperterne fra Techradar.com finder mange fordele ved Dyson V10. Men nogle af de fordele, som eksperterne især bider mærke i, er, at støvsugeren kommer med en kraftfuld sugeevne på den maksimale indstilling samt med fantastisk tilbehør.

Techradar.com forklarer, at i de uger, hvor de testede Dyson V10, så fandt de, at den havde en utrolig kraftfuld sugeevne, der fungerede godt på de fleste overflader. Der var kun et par enkelte undtagelser, men ikke noget, som de mener, er værd at nævne.

Derudover fandt de ud af, at det medfølgende tilbehør var fantastisk, da der var tilbehør, der passede til alle de forskellige scenarier, man kan opleve under en støvsugning.

Eksperterne fra Techradar.com fandt til gengæld ikke mange ulemper ved Dyson V10. De gør dog brugerne opmærksomme på, at prisen er forholdsvis høj for denne model, hvorfor man skal være klar over dette, inden man køber den. Desuden bemærker de også, at hvis man kører med støvsugeren på den maksimale indstilling i en længere periode, så bliver batteriet hurtigt drænet for strøm.


Expertreviews.com    

Expertreviews.com

Vurdering: 5 ud af 5 stjerner

Den britiske side Expertreviews.com har vurderet Dyson V10, som de har givet hele 5 ud af 5 stjerner. Expertreviews.com beskriver støvsugeren som værende et ”fremragende produkt.” De skriver, at modellen både er effektiv og praktisk samt leveres med et anstændigt udvalg af tilbehør, som man kan bruge på et væld af forskellige overflader.

Eksperterne fra Expertreviews.com nævner yderligere, at de største fordele ved støvsugeren er dens kraftfulde sugeevne, store støvbeholder samt, at støvsugerhovedet er nemt og håndterbart. De mener dog, at den er en smule tungere end tidligere modeller, hvilket nok er den største ulempe, da det derfor er en smule svære at styre den end førhen.

Bedre støvsuger end Dyson V8

Eksperterne fra Expertreviews.com nævner, at Dyson V10 er en bedre ledningsfri støvsuger end V8. Faktisk mener de, at V10 også kan købes til en meget bedre pris, da de mener, at den er en del billigere end Dyson V8.

Selvom Expertreviews.com stadig mener, at Dyson V10 er en stor investering, og selvom andre producenters produkter generelt er meget billigere, så mener eksperterne ikke, at det kan benægtes, at Dyson V10 er ”en veldesignet og kraftfuld ledningsfri støvsuger.”

Dyson V10 er også betydeligt bedre end Dyson V6, som har været populær længe på markedet, men nu altså er blevet erstattet af denne nye V10 model.


Trustedreviews.com  

Trustedreviews.com
Vurdering: 5 ud af 5 stjerner

Den britiske testside Trustedreviews.com har testet og anmeldt Dyson V10, som de har givet 5 ud af 5 stjerner. De forklarer, at Dyson har produceret en fantastisk ledningsfri model, som de er meget imponerede over.

Eksperterne fra Trustedreviews.com skriver, at Dyson V10 er ”kraftfuld, fantastisk designet samt leverer en fremragende støvsugning på enhver overflade.” Hvor denne nye model virkelig skiller sig ud, mener eksperterne, er ved den batteritid, man får, på det midterste niveau i forhold til valg af sugeevnen. Ved det midterste niveau fik Trustedreviews.com over 23 minutters rengøringsydelse, som de mener er meget imponerende for en ledningsfri støvsuger.

Den bedste ledningsfrie støvsuger

Eksperterne fra Trustedreviews.com mener, at Dyson V10 er ”den bedste ledningsfrie støvsuger, som de nogensinde har testet.”

De finder mange fordele ved denne model, hvori de blandt andet nævner støvsugerens fremragende batteritid, et flot design, masser af tilbehør, velegnet til trapper og dyrehår, en beholder med en god størrelse samt en fantastisk sugeevne. Derudover nævner Trustedreviews.com også, at Dyson V10, ifølge dem, giver en bedre støvsugning end mange andre almindelige støvsugere.

I og med Trustedreviews.com er så vilde med Dyson V10, så betyder det også, at de ikke finder mange ulemper ved denne model. De nævner kun tre ulemper såsom, at prisen er forholdsvis høj, at der kun er et enkelt batteri samt, at støvsugeren ikke er helt lydsvag, når man indstiller den til at arbejde på den maksimale indstilling.


Stuff.tv  

stuff-tv
Vurdering: 5 ud af 5 stjerner

Det britiske teknikmagasin Stuff.tv betegner Dyson V10 som ”en ligeså kraftfuld støvsuger, som enhver anden støvsuger med ledning”, hvor modellens eneste minus er prisen. De ender derfor med at give modellen hele 5 ud af 5 stjerner.

Eksperten fra Stuff.tv forklarer, at støvsugerens sugeevne først og fremmest giver forbrugeren mulighed for at rengøre med en stor præcision, og endnu vigtigere giver støvsugeren også mulighed for, at ”man kan svinge den rundt om bogreoler så let som ingenting.”

Stuff.tv forklarer ydermere, at det også er ”meget nemt at skifte mundstykkerne” samt, at hvis man med V10 har mulighed for at vælge mellem et væld af forskellige mundstykker afhængig af den specifikke overflade.

En af de bedste ledningsfrie støvsugere hidtil

Udløserknappen betyder, at man kun bruger strøm, når man gør rent, og med mere end 40 minutters kørselstid har den mere end nok batteritid til at nå vidt omkring i de fleste boliger, hvilket eksperten fra Stuff.tv er imponeret over.

Stuff.tv afslutter anmeldelsen med at skrive, at ”vi snakker med vores børnebørn om de dage, hvor støvsugere havde lange, uhåndterlige kabler og ledninger, men med V10 har Dyson produceret en af de bedste ledningsfrie støvsugere hidtil.”

Det skal dog lige bemærkes, at eksperten fra Stuff.tv også nævner, at støvbeholderen er en smule svær at tømme, da den knap man skal trykke på for at tømme støvet i skraldespanden ”er en smule stiv.”


Which.co.uk   

Which.co.uk
Vurdering: Kåret til ”Best Buy”

Englands største testmagasin Which.co.uk har testet og anmeldt Dyson V10, som de beskriver som værende en ”strålende ledningsfri støvsuger.” De ender derfor med at kåre modellen som et ”Best Buy”.

Eksperterne fra Which.co.uk forklarer, at det er nemt at rengøre enhver form for støv fra både hårde gulve og gulvtæpper, samt at den er ”fantastisk til også at fjerne hår.”

Derudover forklarer eksperterne, at filtrene er effektive til at holde støv og allergener forseglet i maskinen, når først de er suget op, hvorfor støvet ikke bliver blæst direkte tilbage i ens hjem, når man støvsuger.

Nem at håndtere og fantastisk rengøring

Which.co.uk nævner, at støvsugeren godt kan se ”lidt skræmmende ud takket være den større støvbeholder, men at den hverken er for tung eller uhåndterbar.” De mener, at det er nemt nok at støvsuge med den ene hånd, mens man flytter stole, fjerner legetøj m.m. med den anden hånd.

Eksperterne er især begejstrede for tilføjelsen af den tynde gummistrimmel på undersiden af støvsugeren. De forklarer, at ”denne lille, men effektive funktion betyder, at man kan læne støvsugeren mod en væg, uden at den glider.”

Which.co.uk konkluderer deres anmeldelse med at svare på, hvorvidt man bør købe denne ledningsfrie støvsuger eller ej. Til de svarer de, at ”denne støvsuger er strålende, og dens funktioner samt medfølgende dele gør, at den er meget nem at bruge.”

Den eneste ulempe, som eksperterne nævner, er, at den har en kort batteritid på den maksimale indstilling, da den kun holdte i 8 minutter i deres test af støvsugeren.


Good Housekeeping Institute 

Good Housekeeping Institute
Vurdering: 99 ud af 100 point

Dyson V10 er blevet vurderet af det britiske husholdningsmagasin Good Housekeeping Institute, der har givet modellen hele 99 ud af 100 point. Støvsugeren scorede topkarakterer over hele linjen i deres test. Dette gjorde støvsugeren på baggrund af, at den fejlfrit kunne støvsuge alle gulvtyper samt, at den var effektiv til at opsamle dyrehår, hvorfor eksperterne mener, at den er velegnet til hjem med kæledyr.

På den anden side, så kan støvsugerens batteri kun holde i lidt over 8 minutter ved den maksimale indstilling, hvorefter den skal oplades i 3,5 timer. Dette er eksperterne fra Good Housekeeping Institute en smule skuffede over, men de mener, at det er det værd i og med, at den er så effektiv, som den er.

Høj pris, men en strålende performer

Good Housekeeping Institute beskriver Dyson V10 som værende en støvsuger til ”en høj pris, men en strålende performer.” Den er ydermere produceret i et brugervenligt design, der vil passe ind i mindre husholdninger.

Endvidere er eksperterne fra Good Housekeeping Institute vilde med, at Dyson V10 kommer med et hav af tilbehør, hvorfor man har mulighed for at vælge lige præcis det mundstykke, man har brug for. Den kommer også med et minimundstykke, som de mener egner sig ”perfekt til den håndholdte støvsuger”.

De største ulemper ved Dyson V10 er uden tvivl prisen samt, at håndtaget bliver ret varmt, hvis man bruger støvsugeren i en længerevarende periode.


Techadvisor.co.uk 

Techadvisor.co.uk
Vurdering: 4,5 ud af 5 stjerner

Den britiske side Techadvisor.co.uk er også meget glade for Dyson V10, som de kalder for en ”fænomenal ledningsfri støvsuger”, hvorfor den får 4,5 ud af 5 stjerner. Selvom batteritiden ikke er god nok til, at man har mulighed for at støvsuge et helt hus til bunden, samt at den vejer en del, så mener Techadvisor.co.uk stadig, at støvsugeren er alle pengene værd.

Eksperterne fra Techadvisor.co.uk forklarer, at hvis man undrer sig over, hvorfor man skal købe Dyson V10 i forhold til andre modeller, så er der flere grunde til dette. Ikke mindst kommer Dyson V10, ifølge dem, med en forbedret batterilevetid, sugeevne og effektivitet, men den er også mere håndterbar og brugervenlig end tidligere modeller.

God til at støvsuge gulvtæpper

Techadvisor.co.uk er især vilde med, at Dyson V10 med ”relativ lethed” kan fjerne sammenfiltrede hår, støv og snavs fra gulvtæpper. De mener nemlig, at dette vil tage tre til fire gange, førend de ville have mulighed for at fjerne dette med andre ledningsfrie støvsugere.

Endvidere nævner eksperterne fra Techadvisor.co.uk, at støvsugeren kommer med flere mundstykker, der er velegnede til forskellige typer overflader. Eksempelvis medfølger der et mundstykke, der er velegnet til hårde gulve, hvilket fungerer ”rigtig godt.”


The Irish Times  

The Irish Times
Vurdering: 5 ud af 5 stjerner

Eksperterne fra den irske avis The Irish Times har i deres test af Dyson V10 stort set kun positive kommentarer. Det involverer først og fremmest den hurtigere opladningstid, den længere batteritid samt alt det medfølgende tilbehør. Den irske avis ender derfor med at give støvsugeren 5 ud af 5 stjerner.

The Irish Times skriver, at Dyson V10 er lige så god til at opsamle snavs fra hårde gulve, som den er til at opsamle snavs fra gulvtæpper, hvilket de er begejstrede for. De tjekkede dette ved at kigge i støvbeholderen efter endt støvsugning, som der var lige så fyldt ved begge gulvtyper.

Praktisk støvsuger med gode funktioner

Eksperterne fra The Irish Times finder mange fordele ved Dyson V10. Ikke mindst kommer den med en øget batteritid, den er også meget nemmere at håndtere end tidligere modeller.

Derudover mener eksperterne, at støvsugeren kommer med nok tilbehør til at finde noget, der passer til den specifikke overflade. Beholderen er derudover også nemmere at tømme, hvorfor de forklarer, at der er ”mindre chance for at få støv og snavs over hele gulvet, når man forsøger at ramme skraldespanden.”

Selvom The Irish Times ikke finder mange minusser ved støvsugeren, så mener de stadig, at selvom modellen kommer med en forlænget batteritid, så vil den stadig falde en del, hvis man støvsuger med den maksimale indstilling. Derudover er der også altid den høje pris, som man skal være opmærksom på.


Samlet konklusion om Dyson V10 

Efter at have gennemgået en lang række tests og anmeldelser fra eksperter og deres fordele og ulemper vedrørende Dyson V10, kan det konkluderes, at eksperterne er enige i, at modellen er en af de bedste ledningsfrie støvsugere på markedet.

Eksperterne er desuden enige i, at modellens sugeevne er meget kraftfuld og effektiv samt, at alle de medfølgende mundstykker kun gør støvsugningen endnu nemmere og bedre. Støvsugeren roses især for at være velegnet til alle gulvtyper samt, at den endda er effektiv til at opsamle dyrehår m.m.

Selvom et par eksperter nævner, at de mener, at Dyson V10 er en smule tung, så er der bred enighed om, at modellen er både brugervenlig og håndterbar i forhold til tidligere modeller. De mener, at man nemt kan rengøre hele huset med støvsugeren samt, at man endda har mulighed for hurtigt at rengøre hjørner, afkroge og trapper med den håndholdte enhed.

Eksperterne er også vilde med den forbedrede batteritid, da de mener, at man nærmest har mulighed for at støvsuge et helt hus, før den igen skal oplades. De fleste eksperter nævner dog også, at hvis man støvsuger med modellen på den maksimale indstilling, så holder den til gengæld ikke i særlig lang tid.

Alt i alt har eksperterne ikke mange negative ting at sige om modellen, hvor de fleste eksperter endda kårer Dyson V10 til at være den bedste ledningsfrie støvsuger på markedet. Den største genganger, i forhold til minusser, er, at støvsugeren har en høj pris.

Du kan også læse vores generelle Dyson støvsuger artikel, hvor vi har samlet en oversigt over test af flere forskellige Dyson støvsugere, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over hvordan eksperterne bedømmer de forskellige modeller.


FAQ – Ofte stillede spørgsmål 

🤩 Hvem har testet Dyson V10?

Techradar.com, Expertreviews.com, Trustedreviews.com, Stuff.tv, Which.co.uk, Good Housekeeping Institute, Techadvisor.co.uk og den irske avis The Irish Times.

🤓 Hvordan er støvsugeren blevet testet?

Dyson V10 er blevet vurderet på dens evne til at suge støv, skidt og dyrehår op på forskellige typer underlag og langs paneler. Ydermere testes batterilevetiden, hvor længe den holder strøm under brug, og hvor hurtigt sugeevnen falder. Slutteligt er støvsugeren blevet vurderet på dens energiforbrug, støjniveau og brugervenlighed.

🤔 Hvad skal jeg overveje, når jeg vælger ny ledningsfri støvsuger?

Vi hos Forbrugsguiden anbefaler, at du overvejer, hvor stort et areal du skal støvsuge, om du har hårde gulve eller tæpper, og om du har husdyr. Ydermere bør du altid vælge en model med energimærkning A eller bedre.


Gennemgang af testkilder

Expertreviews.com 🇬🇧
Det britiske onlinemagasin Expertreviews.co.uk leverer primært nyheder, tests og anmeldelser af et væld af produkter. Expertreviews.com tester blandt andet ledningsfrie støvsugere heriblandt Dyson V 10. Du kan læse hele testen her.


Good Housekeeping Institute 🇬🇧
Det britiske husholdningsmagasin Good Housekeeping Institute leverer guides, artikler samt viden om diverse produkter til hjemmet.  Derudover foretager Good Housekeeping Institute også tests af forskellige produkter såsom støvsugeren Dyson V 10. Du kan læse hele testen her.


Stuff.tv 🇬🇧
Det britiske teknikmagasin Stuff.tv skriver om alt, hvad der har med teknologi og elektronik at gøre. Derudover skriver de anmeldelser af elektroniske forbrugerprodukter såsom den ledningsfrie støvsuger Dyson V 10. Du kan læse hele testen her.


Techadvisor.co.uk 🇬🇧
Den britiske teknologiside Techadvisor.co.uk beskæftiger sig med emner indenfor teknologi og teknik. De skriver alt lige fra artikler til guides og anmeldelser af diverse produkter såsom Dyson V 10. Du kan læse hele testen her.


Techradar.com 🇬🇧
Den britiske teknologisideTechradar.com leverer nyheder, guides, tests samt meget mere om alt, hvad der har med teknologiens verden at gøre. Techradar.com har blandt andet testet støvsugeren Dyson V 10. Du kan læse hele testen her.


The Irish Times 🇮🇪
The Irish Times er en irsk avis, der leverer de seneste nyheder, sportsartikler, analyser, forretningsnyheder, vejrudsigter m.m. Derudover tester og anmelder The Irish Times også diverse forbrugerprodukter heriblandt den ledningsfrie støvsuger Dyson V 10. Du kan læse hele testen her.


Trustedreviews.com 🇬🇧
Den britiske testside Trustedreviews.com tester et hav af forskellige produkter, hvor resultaterne bliver videregivet til forbrugerne på deres hjemmeside. De har blandt andet anmeldt den ledningsfrie støvsuger Dyson V 10. Du kan læse hele testen her.


Which.co.uk 🇬🇧
Which.co.uk er Englands største testmagasin med visionen om at være en hjælp til forbrugerne, når de skal vælge det rette produkt for dem.  Which.co.uk tester et stort udvalg af forskellige forbrugerprodukter heriblandt Dyson V 10. Du kan læse hele testen her.

Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver et abonnement.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme