Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Huawei Smartwatch test-guide: Find de bedste modeller gennem test og anmeldelser

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet

SENESTE ÆNDRING maj 21, 2024.

Huawei Smartwatch test-guide: Find de bedste modeller gennem test og anmeldelser

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund research..., men vi afgrænser os primært til produkter tilgængelige på prisportaler eller annonceplatforme. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Oplistningen er ikke et udtryk for en rangering af produkter, og annonceaftaler kan påvirke placeringen og udvælgelsen af vores produkter – læs mere her. Læs mere

Er du på udkig efter det bedste Huawei smartwatch? Det kan være en udfordring at navigere i det store udvalg.

I denne artikel vil vi gøre valget lettere for dig. Vi har nemlig samlet og analyseret data fra forskellige ekspertkilder og præsenterer her vores bud på 2 gode Huawei smartwatches. Vi dykker ned i hvert enkelt urs fordele og ulemper, så du nemt kan finde det perfekte match til dine behov.

OBS: Vores artikel fremhæver i øjeblikket kun 2 produkter, da tidligere udvalgte produkter enten ikke er tilgængelige længere eller er udsolgte. Vi er opmærksomme på problemet og er i fuld gang med at lave ny research, så du kan få et overblik over de bedste produkter på markedet inden længe - de er lige om hjørnet.

Seneste ændring:

I dag har vi overført denne artikel til vores nye design for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. I tråd med ændringen har vi dertil revideret, optimeret og suppleret vores produktanmeldelser for yderligere at forbedre din oplevelse, så du lettere kan finde lige præcis det, du har brug for.

test-guiden

En test-guide, som denne, er en artikel, der analyserer produkter via en gennemgang af bl.a. anmeldelser og tests.

De 2 bedste huawei smartwatch i test-guiden 2024:

Sådan vurderer og udvælger vi produkter

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vores research-team vurderer produkterne på parametre som:

  1
 • Produkttests fra ekspertkilder og forbrugermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser af produktet
 • 3
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker

Ovenstående bliver holdt op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men nærmere en gennemgang af nogle af de bedste produkter til forskellige behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Huawei Smartwatch GT 2 Classic - stilfuldt ur med fitness-måler

Topscorer i smartwatch test

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på Huawei Smartwatch GT 2 Classic :

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Fordele

 • Topscorer i smartwatch test
 • Stilfuld elegance
 • Især god til fitness- og sundhedsmålinger
 • Kan også vise notifikationer fra smartphonen
 • Særdeles lang batterilevetid

Ulemper

 • Har ikke Wi-Fi

Huawei Smartwatch GT 2 Classic er blevet testet af tre hold eksperter, der inkluderer teknologimagasinerne Gadgets.ndtv.com og Techradar.com samt testmagasinet Trustedreviews.com. Alle tre ekspertkilder er meget imponerede.

Trustedreviews.com tildeler modellen en topscore på 4 ud af 5 stjerner og forklarer, at apparatet kommer i et flot design og er meget velegnet til fitness-målinger. Herudover er de begejstrede for den gode batterilevetid samt den overkommelige pris, men de savner nogle flere smartwatch-funktioner. Eksperterne opsummerer oplevelsen med uret sådan: ”This isn’t an all-singing, all-dancing smartwatch that can act as a supplementary smartphone, but it works well as a fitness tracker and has a premium design that belies its competitive price”.

Techradar.com giver også en flot anmeldelse, og de hæfter sig især ved, at dette Huawei smartwatch er velegnet til fitness-entusiasterne. Eksperterne nævner, at uret kommer med mange gode fitness-målinger inden for sundhed og wellness, og dertil er der et stærkt batteri, der holder længe. Designet fremhæves tillige som et stort plus, men dog savnes mere dybdegående software.

Anmeldelse : Analyse af Huawei Smartwatch GT 2 Classic

Flot apparat med alt til fitness-entusiasten

Huawei Smartwatch GT 2 Classic vil være det oplagte valg til den forbruger, der mest har brug for et produkt, der kan foretage fitness-målinger. Dermed er der ikke så mange smart-funktioner i denne model.

Èn af de helt særlige ting ved uret er designet, som er både elegant og stilfuldt. Det ligner et klassisk armbåndsur – dog med et twist – og emmer af maskulinitet. Materialet er rustfrit stål, som garanterer en lang holdbarhed, mens selve remmen kommer i flere materialer – for eksempel læder, der bidrager til det holdbare og maskuline indtryk.

Masser af sundheds-målinger

Huawei Smartwatch GT 2 Classic brillerer, når det kommer til måling af fitness og sundhed. Der er en velfungerende og præcis GPS til især løberne samt funktioner til målinger af for eksempel hjertefrekvens, distance, skridt, søvnaktivitet, tid, hastighed og kalorier. Derudover er det muligt at parre uret med både iPhone og Android, hvorved du kan se en række smart-notifikationer.

Produktet kommer med en flot AMOLED-skærm med en høj opløsning på 454 x 454 pixels samt en rigtig lang batterilevetid – den er på helt op til 14 dage afhængig af brug. Du får smartphonen og uret til at kommunikere sammen via Bluetooth.

Huawei Smartwatch GT 2 Pro - stilfuldt ur med præcise målinger

Huaawei watch med højeste opløsning

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

test-guiden

Dagens bedste priser og tilbud på Huawei Smartwatch GT 2 Pro:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Fordele

 • Topscorer i smartwatch test
 • Flot design
 • Mange sundheds- og fitness-målinger
 • Kan anvendes til opkald og beskeder
 • AMOLED-skærm i høj opløsning

Ulemper

 • Eksperterne savner interaktive notifikationer og generelt flere smart-funktioner

Huawei Smartwatch GT 2 Pro er blevet testet af tre ekspertkiler, der inkluderer teknologimagasinerne Techradar.com, Geekculture.com og GSMarena.com. I alle tre anmeldelser høster modellen høj ros.

Techradar.com giver en topscore på 4 ud af 5 stjerner og skriver, at her er rigtig mange plusser: Her er ikke tale om et perfekt valg, understreges det, men det er tæt på. Især modtager produkter ros for designet, der betegnes som ”seriously premium design”, og så er indmaden fyldt med små, men skarpe opdateringer, der gør en forskel. Techradar.com fremhæver også, at det er muligt med trådløs opladning, og så er softwaren utrolig velfungerende. Som en bonus er der mange muligheder for målinger, og de vurderes til at være meget præcise. Det eneste, eksperterne savner, er interaktive notifikationer og generelt flere smart-funktioner.

GSMarena.com kårer apparatet til ”Excellent smartwatch” og beskriver oplevelsen med uret sådan: ”It truly feels better made than almost any other smartwatch we’ve tested”. Det der især gør udslaget for eksperternes positive anmeldelse er den generelle høje kvalitet, de mange funktioner samt det attraktive design.

Anmeldelse : Analyse af Huawei Smartwatch GT 2 Pro

Stærkt ur til mange formål

Leder du efter et stærkt, moderne og flot smartwatch, Huawei har produceret, så vil Huawei Smartwatch GT 2 Pro være et godt valg. Her er tale om en pro-variant, så der er lagt vægt på en masse opdateringer i forhold til forgængerne for at skabe en bedre brugerflade og en mere glat brug.

Designet er stilfuldt og minder meget om et traditionelt armbåndsur. Du kan derfor bære det under træning såvel som på arbejde og til festen. Modellen kommer med en del smart-funktioner, der dog måske mest henvender sig til den aktive bruger. Det tæller målinger inden for puls, hjertefrekvens, kalorier, generel aktivitet, distance, tid, skridt, søvnaktivitet, stressniveau og blodets tilstand. Derudover er der en nøjeregnende GPS-funktion.

Mange smartwatch-funktioner i tillæg

Selv om Huawei Smartwatch GT 2 Pro på nogle områder henvender sig mest til atleten, kommer det dog med en række smart-funktioner, som gør det anvendeligt sammen med telefonen. Produktet er kompatibelt med både iPhones og Android, og du parrer dem ved at anvende Bluetooth. Herefter kan du bruge uret som en mini-telefon, hvor du blandt andet kan få notifikationer, svare på opkald, sende beskeder, lytte til musik, få information om vejret med mere.

Modellen har et virkelig skrapt batteri, der kan holde helt op til 14 dage. Der er en kapacitet på 4 GB, hvilket er en del, og så er det vandtæt og har en flot skærm. Der er tale om en AMOLED-skærm med en høj opløsning på 454 x 454 pixels.

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Test og anmeldelser af huawei smartwatch anvendt i artiklen

OBS: Selvom følgende kilder har været anvendt i forbindelse med artiklen siden publicering, kan der som følge af udgåede/slettede produkter være kilder, der ikke længere anvendes. Det skyldes tekniske problemer, og vi arbejder lige nu på at forbinde alle henvisninger til kilder med reference, samt slette gamle kilder (April 2024).

Ekspert- og testkilder

Androidcentral.com

Androidcentral.com er et teknologimagasin og platform for Android-brugere. Magasinets formål er at være den bedste Android-ressource, der findes. Her bringes både nyheder, trends, guides, tips, råd, videoer samt tests af forskellige Android-kompatible produkter. Her er der tale om en test af de bedste smart-ure på markedet. Testen kan læses i fuld længde hos Androidcentral.com.

Coachmag.co.uk

Coachmag.co.uk er et britisk sundhedsmagasin primært for mænd, der gerne vil have en sundere og bedre livsstil. Der skrives primært artikler om sundhed og træning, men der udføres tillige tests af udvalgte produkter, der har med emnerne at gøre. Her gælder det en test af modellen Huawei Smartwatch GT 2 E. Læs eksperternes bedømmelse hos Coachmag.co.uk.

Expertreviews.co.uk

Expertreviews.co.uk er et britisk testmagasin, der har fokus på at udføre eksperttests af forskellige forbrugerprodukter. Her gælder det en test af modellen Huawei Smartwatch GT Classic. Testen kan læses i sin fulde længde hos Expertreviews.co.uk.

Gadgets.ndtv.com

Gadgets.ndtv.com er et internationalt teknologimagasin med fokus på især smartphones, tablets, computere, spil og andre gadgets. Her skrives blandt andet artikler og udføres guides, videoer og tests. Her drejer det sig om en test af modellen Huawei Smartwatch GT 2 Classic. Læs hele testen hos Gadgets.ndtv.com.

Geekculture.co

Geekculture.co er et teknologimagasin skabt af teknologinørder med fokus på alt inden for teknologiens verden. Her skrives blandet andet en del om gadgets og spil, og her har magasinet foretaget en test af modellen Huawei Smartwatch GT 2 Pro. Denne test kan læses i fuld længde hos Geekculture.co.

GSMarena.com

GSMarena.com er et teknologimagasin, der primært fokuserer på smartphones og tablets fra de førende producenter i verden. Her sammenlignes produkterne, og der leveres nyheder, guides og tests af udvalgte modeller. Eksperterne har her testet følgende:

Læs mere om testen af Huawei Smartwatch GT 2 Pro hos GSMarena.com.

Læs mere om testen af Huawei HonorWatch ES hos GSMarena.com.

Læs mere om testen af Huawei HonorWatch GS Pro hos GSMarena.com.

Neowin.net

Neowin.net er en webside for nyheder om teknologi. Her skrives om teknologiske udviklinger, nye produkter, trends, gadgets med mere samt foretages tests af udvalgte varianter. I denne omgang gælder det en test af modellen Huawei HonorWatch ES. Du kan læse mere hos Neowin.net.

Pcmag.com

Pcmag.com er et internationalt teknologimagasin med afdelinger i forskellige lande. Pcmag.com har fokus både på computere såvel som teknologi generelt, og her skrives alt fra nyhedsartikler, hjælpeartikler, guides, trends og tips til anmeldelser. I denne omgang har eksperterne set nærmere på modellen Huawei Smartwatch GT Classic. Du kan læse anmeldelsen i sin helhed hos Pcmag.com.

Techradar.com

Techradar.com er et internationalt teknologimagasin med mange regionale afdelinger. Der er fokus på alt, hvad der rører sig inden for teknologi og teknik, og derfor udfører magasinet også guides, videoer og anmeldelser. Her har Techradar.com testet en række forskellige smart-ure:

Du kan læse mere om testen af Huawei Smartwatch GT 2 Classic hos Techradar.com.

Du kan læse mere om testen af Huawei Smartwatch GT 2 Pro hos Techradar.com.

Du kan læse mere om testen af Huawei Smartwatch GT 2 E hos Techradar.com.

Du kan læse mere om testen af Huawei Smartwatch GT Classic hos Techradar.com.

Du kan læse mere om testen af Huawei Honor MagicWatch 2 hos Techradar.com.

Du kan læse mere om testen af Huawei HonorWatch ES hos Techradar.com.

Du kan læse mere om testen af Huawei HonorWatch GS Pro hos Techradar.com.

Trustedreviews.com

Trustedreviews.com er et internationalt testmagasin med fokus på tests af forskellige forbrugerprodukter. Her udvælges, undersøges og anmeldelses produkter inden for forskellige kategorier, og en af disse er elektronik. Derfor har eksperterne her testet forskellige modeller:

Læs hele anmeldelsen af Huawei Smartwatch GT 2 Classic hos Trustedreviews.com.

Læs hele anmeldelsen af Huawei Honor MagicWatch 2 hos Trustedreviews.com.

Tvsbook.com

Tvsbook.com er en hjemme-underholdnings platform med fokus på anmeldelser og artikler om teknologiprodukter. I denne omgang har eksperterne set nærmere på modellen Huawei Smartwatch Talkband B6 Elite. Læs anmeldelsen i detaljer hos Tvsbook.com.

Wareable.com

Wareable.com er et internationalt teknologimagasin med fokus på såkaldte ”wearables” – det vil sige elektroniske gadgets eller produkter, du bærer på kroppen. Det inkluderer blandt andet smartwatches, fitness-målere, løbeure med mere, og du kan her finde et væld af nyheder, trends, guides, tips, videoer og tests. Her har eksperterne testet modellen Huawei Honor MagicWatch 2. Læs testen i sin fulde længde hos Wareable.com.

Andre relevante tests og artikler

Vi har i denne artikel set nærmere på de bedste smart-ure fra Huawei, ifølge eksperterne.

Hvis du er interesseret i et Huawei smartwatch, kan det også være, at du hører til de aktivitets-glade forbrugere, der ønsker at anvende uret til mere end blot et smart-ur. Måske er du løbeentusiast og leder efter et decideret løbeur, der kan foretage mange målinger for denne type af træning. Hvis du gør, så kan du finde inspiration til de skarpeste varianter på markedet i vores egen løbeur testartikel.

Alternativt har du måske primært fokus på pulstræning, der for alvor kan øge kondien. Nogle ure er specifikke pulsure, der giver de mest korrekte målinger inden for puls. Er du i tvivl om hvilke mærker og produkter, der er de bedste, kan du finde eksperternes favoritter i denne kategori i vores pulsur testartikel.

Endelig kan det være, at du er i tvivl om, hvorvidt du skal vælge et Huawei smartwatch eller et fra et andet af de mest kendte mærker. Måske en Garmin-variant vil være noget for dig med det stærke fokus på navigation og funktioner. Vi har – baseret på eksperternes vurderinger – skrevet en Garmin smartwatch artikel, hvor vi har samlet de bedste af de bedste fra dette mærke.

Guide: Derfor bør du investere i et smartwatch

Et smartwatch er kort fortalt en lille mini-computer, der sidder på armen. Det kan mange af de samme ting som smartphonen samt foretage en del målinger omkring sundhed. Magasinet Aktiv Træning og TV2 Livsstil forklarer her, hvorfor du bør overveje at købe et moderne smart-ur:

Altid lige ved hånden

Et smartwatch kan som nævnt udføre mange af de samme opgaver som smartphonen, men det er klart lettere blot at benytte armbåndsuret til disse formål. Du glemmer heller ikke så let uret som telefonen, og telefonen vejer også en del mere, hvis du vil have den med. Det giver en højere grad af frihed, og det er både hurtigere og nemmere lige at tjekke uret end at hive mobiltelefonen frem.

Sjovt og underholdende

Et smartwatch måler løbende hele din sundhed og ikke kun din bevægelse, og bærer du uret på dig altid, så er det let at få et nøjagtigt billede af den aktuelle sundhed. Derudover er det spændende og ligefrem underholdende at følge med, og det kan blive en høj motivationsfaktor.

Personlig træningsmakker

Dit smart-ur kan blive din personlige – og gratis – træningsmakker. Det kan udarbejde et unikt træningsprogram til dig, der altid kan udfordre dig i takt med, at du bliver bedre. Derudover er det en større motivationsfaktor for de fleste, når der er ”nogen”, der hiver i en – også selv om det er en lille skærm.

Måling af søvn

Et smartwatch måler din søvn, mens du sover. Det holder øje med den tid, du sover, søvnkvalitet, søvnmønstre og puls. Lider du af søvnproblemer, kan uret fortælle dig, hvad der kan være galt.

Måling af skridt

Det er en klassiker, men skridttælleren er et rigtig godt pejlemærke for den daglige motion. Med en skridttæller i dit smart-ur kan du holde øje med, om du når op på de anbefalede 10.000 skridt om dagen, og det kan være en motiverende faktor at nå et mål.

Måling af puls

De fleste smart-ure kommer med en pulsmålings-funktion, hvor du både kan pulstræne i forhold til motion, men også kan holde øje med hvilepulsen, der giver et fingerpeg om den generelle kondition.

GPS

Nogle smart-ure kommer med en indbygget GPS, der især vil være et fremragende redskab for atleten eller den seriøse udøver. Via denne kan der holdes mere geografisk styr på træningen.

Få notifikationer

Når du parrer dit smart-ur med telefonen, får du mest ud af uret. Her kan du følge med i, hvad der sker på din smartphone direkte på uret i stedet. Du vil kunne få telefonens notifikationer direkte over på uret, så du altid kan holde dig opdateret. Det kan både være fra sociale medier, spil eller info, men også omkring indkomne opkald og beskeder.

Læg dog mærke til at uret og smartphonen skal være kompatible med hinanden, før de kan kommunikere indbyrdes. Ikke alle smart-ure og telefoner kan dette. For eksempel er det kun iPhones, der kan parres med et AppleWatch. Android smarture derimod kan for det meste både anvendes sammen med en iPhone og en Android-smartphone.

Ring eller send en besked

Hvor nogle smartwatches ”kun” lader dig se notifikationerne, tillader andre at kunne respondere og deltage aktivt. På udvalgte smart-ure kan du både sende og modtage beskeder samt foretage og svare på opkald, mens du er på farten – også selv om telefonen ligger derhjemme.

Musik

Ligesom på en moderne telefon kan du lytte til musik via uret – så du vil altid have din yndlingssang lige ved hånden.

Betaling

Mange smartwatches har i dag den funktion, at de kan anvendes til at betale kontaktløst. Glem alt om MobilePay eller plastikkort – med uret er betalingen lige ved hånden.

Smartwatch eller løbeur – hvad skal jeg vælge?

Smartwatch, løbeur, pulsur… Der er efterhånden en del ord, der dækker over de moderne ure, og det kan være svært at finde ud af, hvilke der kan hvad.

Der er mange variationer, men kort fortalt kan de fleste smart-ure fungere som simple løbeure/pulsure, men det er ikke alle løbeure/pulsure, der kan det samme som et smartwatch.

Et smart-ur vil ofte have basale muligheder for at måle træning og puls, men hvis du er meget seriøs omkring din træning, bør du vælge et decideret løbe- eller pulsur, der er mere avanceret og kan måle flere typer af data.

Hvis du i stedet går meget op i de mange nye funktioner såsom at kunne anvende uret som en mini-telefon eller mini-computer, så bør du vælge et regulært smartwatch.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme