Huawei Smartwatch Test-oversigt – Eksperternes favoritter

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

I denne artikel får du et overblik over de bedste Huawei smartwatches på markedet. Det drejer sig om modeller, der alle er iblandt eksperternes favoritter. 

Varianterne bliver her i artiklen gennemgået én for én. Vi starter med at forklare, hvad eksperterne noterer sig af fordele og ulemper, og herefter beskriver vi, hvordan hvert apparat fungerer.

Efter gennemgangen af produkterne bringer vi en liste over de ekspertkilder, vi henviser til, samt links til deres tests. Derefter følger en guide til andre relevante tests og artikler, som du måske vil finde interessante.

Læg mærke til at Forbrugsguiden ikke selv tester produkterne. I stedet samler vi resultaterne af uvildige tests, så du nemt og hurtigt kan få et bedre overblik over de mest velfungerende modeller på markedet.


Huawei Smartwatch GT 2 Classic – stilfuldt ur med fitness-måler

Topscorer i smartwatch test

8 ud af 10 stjerner hos teknologimagasinet Gadgets.ndtv.com
4 ud af 5 stjerner hos testmagasinet Trustedreviews.com
3,5 ud af 5 stjerner hos teknologimagasinet Techradar.com

Huawei Smartwatch GT 2 Classic

 

Huawei Smartwatch GT 2 Classic er blevet testet af tre hold eksperter, der inkluderer teknologimagasinerne Gadgets.ndtv.com og Techradar.com samt testmagasinet Trustedreviews.com. Alle tre ekspertkilder er meget imponerede.

Trustedreviews.com tildeler modellen en topscore på 4 ud af 5 stjerner og forklarer, at apparatet kommer i et flot design og er meget velegnet til fitness-målinger. Herudover er de begejstrede for den gode batterilevetid samt den overkommelige pris, men de savner nogle flere smartwatch-funktioner. Eksperterne opsummerer oplevelsen med uret sådan: ”This isn’t an all-singing, all-dancing smartwatch that can act as a supplementary smartphone, but it works well as a fitness tracker and has a premium design that belies its competitive price”.

Techradar.com giver også en flot anmeldelse, og de hæfter sig især ved, at dette Huawei smartwatch er velegnet til fitness-entusiasterne. Eksperterne nævner, at uret kommer med mange gode fitness-målinger inden for sundhed og wellness, og dertil er der et stærkt batteri, der holder længe. Designet fremhæves tillige som et stort plus, men dog savnes mere dybdegående software.

Flot apparat med alt til fitness-entusiasten

Huawei Smartwatch GT 2 Classic vil være det oplagte valg til den forbruger, der mest har brug for et produkt, der kan foretage fitness-målinger. Dermed er der ikke så mange smart-funktioner i denne model.

Èn af de helt særlige ting ved uret er designet, som er både elegant og stilfuldt. Det ligner et klassisk armbåndsur – dog med et twist – og emmer af maskulinitet. Materialet er rustfrit stål, som garanterer en lang holdbarhed, mens selve remmen kommer i flere materialer – for eksempel læder, der bidrager til det holdbare og maskuline indtryk.

Masser af sundheds-målinger

Huawei Smartwatch GT 2 Classic brillerer, når det kommer til måling af fitness og sundhed. Der er en velfungerende og præcis GPS til især løberne samt funktioner til målinger af for eksempel hjertefrekvens, distance, skridt, søvnaktivitet, tid, hastighed og kalorier. Derudover er det muligt at parre uret med både iPhone og Android, hvorved du kan se en række smart-notifikationer.

Produktet kommer med en flot AMOLED-skærm med en høj opløsning på 454 x 454 pixels samt en rigtig lang batterilevetid – den er på helt op til 14 dage afhængig af brug. Du får smartphonen og uret til at kommunikere sammen via Bluetooth.

Fordele

 • Topscorer i smartwatch test
 • Stilfuld elegance
 • Især god til fitness- og sundhedsmålinger
 • Kan også vise notifikationer fra smartphonen
 • Særdeles lang batterilevetid
Ulemper

 • Har ikke Wi-Fi

Specifikationer
Producent: Huawei
Type: Smartwatch, Huawei
Materiale, rem: Læder
Materiale, ur: Rustfrit stål
Opløsning: 454 x 454 pixels
Skærm: AMOLED
Batterilevetid: Op til 14 dage
GPS: Ja
Pulsmåler: Ja
Vandtæt: Ja
Bluetooth: Ja
Kompatibelt med Android: Ja
Kompatibelt med iPhones: Ja
Bredde: 4,6 centimeter
Vægt: 41 gram


Huawei Smartwatch GT 2 Pro – stilfuldt ur med præcise målinger

Huaawei watch med højeste opløsning

4 ud af 5 stjerner hos teknologimagasinet Techradar.com
8,3 ud af 10 stjerner hos teknologimagasinet Geekculture.com
Kåret til ”Excellent smartwatch” hos teknologimagasinet GSMarena.com

Huawei Smartwatch GT 2 Pro

 

Huawei Smartwatch GT 2 Pro er blevet testet af tre ekspertkiler, der inkluderer teknologimagasinerne Techradar.com, Geekculture.com og GSMarena.com. I alle tre anmeldelser høster modellen høj ros.

Techradar.com giver en topscore på 4 ud af 5 stjerner og skriver, at her er rigtig mange plusser: Her er ikke tale om et perfekt valg, understreges det, men det er tæt på. Især modtager produkter ros for designet, der betegnes som ”seriously premium design”, og så er indmaden fyldt med små, men skarpe opdateringer, der gør en forskel. Techradar.com fremhæver også, at det er muligt med trådløs opladning, og så er softwaren utrolig velfungerende. Som en bonus er der mange muligheder for målinger, og de vurderes til at være meget præcise. Det eneste, eksperterne savner, er interaktive notifikationer og generelt flere smart-funktioner.

GSMarena.com kårer apparatet til ”Excellent smartwatch” og beskriver oplevelsen med uret sådan: ”It truly feels better made than almost any other smartwatch we’ve tested”. Det der især gør udslaget for eksperternes positive anmeldelse er den generelle høje kvalitet, de mange funktioner samt det attraktive design.

Stærkt ur til mange formål

Leder du efter et stærkt, moderne og flot smartwatch, Huawei har produceret, så vil Huawei Smartwatch GT 2 Pro være et godt valg. Her er tale om en pro-variant, så der er lagt vægt på en masse opdateringer i forhold til forgængerne for at skabe en bedre brugerflade og en mere glat brug.

Designet er stilfuldt og minder meget om et traditionelt armbåndsur. Du kan derfor bære det under træning såvel som på arbejde og til festen. Modellen kommer med en del smart-funktioner, der dog måske mest henvender sig til den aktive bruger. Det tæller målinger inden for puls, hjertefrekvens, kalorier, generel aktivitet, distance, tid, skridt, søvnaktivitet, stressniveau og blodets tilstand. Derudover er der en nøjeregnende GPS-funktion.

Mange smartwatch-funktioner i tillæg

Selv om Huawei Smartwatch GT 2 Pro på nogle områder henvender sig mest til atleten, kommer det dog med en række smart-funktioner, som gør det anvendeligt sammen med telefonen. Produktet er kompatibelt med både iPhones og Android, og du parrer dem ved at anvende Bluetooth. Herefter kan du bruge uret som en mini-telefon, hvor du blandt andet kan få notifikationer, svare på opkald, sende beskeder, lytte til musik, få information om vejret med mere.

Modellen har et virkelig skrapt batteri, der kan holde helt op til 14 dage. Der er en kapacitet på 4 GB, hvilket er en del, og så er det vandtæt og har en flot skærm. Der er tale om en AMOLED-skærm med en høj opløsning på 454 x 454 pixels.

Fordele

 • Topscorer i smartwatch test
 • Flot design
 • Mange sundheds- og fitness-målinger
 • Kan anvendes til opkald og beskeder
 • AMOLED-skærm i høj opløsning
Ulemper

 • Eksperterne savner interaktive notifikationer og generelt flere smart-funktioner

Specifikationer
Producent: Huawei
Type: Smartwatch, Huawei
Materiale, rem: Fluoro-elastomer
Materiale, ur: Rustfrit stål
Opløsning: 454 x 454 pixels
Skærm: AMOLED
Kapacitet: 4 GB
Batterilevetid: Op til 14 dage
GPS: Ja
Pulsmåler: Ja
Vandtæt: Ja
Wi-Fi: Nej
Bluetooth: Ja
Kompatibelt med Android: Ja
Kompatibelt med iPhones: Ja
Bredde: 4,7 centimeter
Vægt: 52 gram


Guide: Derfor bør du investere i et smartwatch

Et smartwatch er kort fortalt en lille mini-computer, der sidder på armen. Det kan mange af de samme ting som smartphonen samt foretage en del målinger omkring sundhed. Magasinet Aktiv Træning og TV2 Livsstil forklarer her, hvorfor du bør overveje at købe et moderne smart-ur:

Altid lige ved hånden

Et smartwatch kan som nævnt udføre mange af de samme opgaver som smartphonen, men det er klart lettere blot at benytte armbåndsuret til disse formål. Du glemmer heller ikke så let uret som telefonen, og telefonen vejer også en del mere, hvis du vil have den med. Det giver en højere grad af frihed, og det er både hurtigere og nemmere lige at tjekke uret end at hive mobiltelefonen frem.

Sjovt og underholdende

Et smartwatch måler løbende hele din sundhed og ikke kun din bevægelse, og bærer du uret på dig altid, så er det let at få et nøjagtigt billede af den aktuelle sundhed. Derudover er det spændende og ligefrem underholdende at følge med, og det kan blive en høj motivationsfaktor.

Personlig træningsmakker

Dit smart-ur kan blive din personlige – og gratis – træningsmakker. Det kan udarbejde et unikt træningsprogram til dig, der altid kan udfordre dig i takt med, at du bliver bedre. Derudover er det en større motivationsfaktor for de fleste, når der er ”nogen”, der hiver i en – også selv om det er en lille skærm.

Måling af søvn

Et smartwatch måler din søvn, mens du sover. Det holder øje med den tid, du sover, søvnkvalitet, søvnmønstre og puls. Lider du af søvnproblemer, kan uret fortælle dig, hvad der kan være galt.

Måling af skridt

Det er en klassiker, men skridttælleren er et rigtig godt pejlemærke for den daglige motion. Med en skridttæller i dit smart-ur kan du holde øje med, om du når op på de anbefalede 10.000 skridt om dagen, og det kan være en motiverende faktor at nå et mål.

Måling af puls

De fleste smart-ure kommer med en pulsmålings-funktion, hvor du både kan pulstræne i forhold til motion, men også kan holde øje med hvilepulsen, der giver et fingerpeg om den generelle kondition.

GPS

Nogle smart-ure kommer med en indbygget GPS, der især vil være et fremragende redskab for atleten eller den seriøse udøver. Via denne kan der holdes mere geografisk styr på træningen.

Få notifikationer

Når du parrer dit smart-ur med telefonen, får du mest ud af uret. Her kan du følge med i, hvad der sker på din smartphone direkte på uret i stedet. Du vil kunne få telefonens notifikationer direkte over på uret, så du altid kan holde dig opdateret. Det kan både være fra sociale medier, spil eller info, men også omkring indkomne opkald og beskeder.

Læg dog mærke til at uret og smartphonen skal være kompatible med hinanden, før de kan kommunikere indbyrdes. Ikke alle smart-ure og telefoner kan dette. For eksempel er det kun iPhones, der kan parres med et AppleWatch. Android smarture derimod kan for det meste både anvendes sammen med en iPhone og en Android-smartphone.

Ring eller send en besked

Hvor nogle smartwatches ”kun” lader dig se notifikationerne, tillader andre at kunne respondere og deltage aktivt. På udvalgte smart-ure kan du både sende og modtage beskeder samt foretage og svare på opkald, mens du er på farten – også selv om telefonen ligger derhjemme.

Musik

Ligesom på en moderne telefon kan du lytte til musik via uret – så du vil altid have din yndlingssang lige ved hånden.

Betaling

Mange smartwatches har i dag den funktion, at de kan anvendes til at betale kontaktløst. Glem alt om MobilePay eller plastikkort – med uret er betalingen lige ved hånden.

Smartwatch eller løbeur – hvad skal jeg vælge?

Smartwatch, løbeur, pulsur… Der er efterhånden en del ord, der dækker over de moderne ure, og det kan være svært at finde ud af, hvilke der kan hvad.

Der er mange variationer, men kort fortalt kan de fleste smart-ure fungere som simple løbeure/pulsure, men det er ikke alle løbeure/pulsure, der kan det samme som et smartwatch.

Et smart-ur vil ofte have basale muligheder for at måle træning og puls, men hvis du er meget seriøs omkring din træning, bør du vælge et decideret løbe- eller pulsur, der er mere avanceret og kan måle flere typer af data.

Hvis du i stedet går meget op i de mange nye funktioner såsom at kunne anvende uret som en mini-telefon eller mini-computer, så bør du vælge et regulært smartwatch.


FAQ

Hvilket smartwatch, Huawei har skabt, er det bedste? 🤩
Der findes mange gode smart-ure på markedet, men de følgende 8, som vi har beskrevet i denne test, er blandt de bedste: Huawei Smartwatch GT 2 Classic, Huawei Smartwatch GT 2 Pro, Huawei Smartwatch GT 2 E, Huawei Smartwatch GT Classic, Huawei Honor MagicWatch 2, Huawei Smartwatch Talkband B6 Elite, Huawei HonorWatch ES og Huawei HonorWatch GS Pro.
Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg vælger et smart-ur? 🤓
Du bør først og fremmest vælge efter, hvad du har brug for i et smartwatch. Huawei og andre producenter fremstiller ure med forskellige grader af, hvor avancerede de er. Overvej hvad du vil betale, for funktioner og pris hænger sammen. Tænk over hvilke funktioner, du ikke kan leve uden, og overvej tillige den generelle kvalitet, brugervenlighed, design, materiale og indhold, kompatibilitet med mere. Læs med fordel også gerne eksperternes kommentarer, så du er sikker på at få et velfungerende ur, der passer til dig.
Har jeg brug for et smartwatch? 🧐
Det afhænger af personlige præferencer, om du har brug for et smartwatch. Huawei står bag nogle af de bedste, og de vil være et godt valg for den teknologi-elskende forbruger. Med et smart-ur kan du foretage mange af de samme ting, som du kan via telefonen – og du har det altid lige ved hånden. Her kan du for eksempel se/besvare/foretage opkald og beskeder, få notifikationer generelt, betale og lytte til musik. Dertil findes der tillige en række sundhedsfunktioner, der kan bidrage til bedre livskvalitet.

Huawei Smartwatch Test 2021: Disse kilder har vi anvendt

Amazon.co.uk 🇬🇧

Amazon.co.uk er en international forhandler, og her er der tale om den britiske version. Her forhandles alt fra film og musik til køkkenredskaber og elektronik. Hos Amazon kan brugerne skrive anmeldelser af købte produkter, der kan komme andre kunder til gode. Her drejer det sig om modellen Huawei Smartwatch Talkband B6 Elite, som brugerne har anmeldt. Læs mere her hos Amazon.co.uk.

Androidcentral.com 🇺🇸

Androidcentral.com er et teknologimagasin og platform for Android-brugere. Magasinets formål er at være den bedste Android-ressource, der findes. Her bringes både nyheder, trends, guides, tips, råd, videoer samt tests af forskellige Android-kompatible produkter. Her er der tale om en test af de bedste smart-ure på markedet. Testen kan læses i fuld længde hos Androidcentral.com.

Coachmag.co.uk 🇬🇧

Coachmag.co.uk er et britisk sundhedsmagasin primært for mænd, der gerne vil have en sundere og bedre livsstil. Der skrives primært artikler om sundhed og træning, men der udføres tillige tests af udvalgte produkter, der har med emnerne at gøre. Her gælder det en test af modellen Huawei Smartwatch GT 2 E. Læs eksperternes bedømmelse hos Coachmag.co.uk.

Expertreviews.co.uk 🇬🇧

Expertreviews.co.uk er et britisk testmagasin, der har fokus på at udføre eksperttests af forskellige forbrugerprodukter. Her gælder det en test af modellen Huawei Smartwatch GT Classic. Testen kan læses i sin fulde længde hos Expertreviews.co.uk.

Gadgets.ndtv.com 🇮🇳

Gadgets.ndtv.com er et internationalt teknologimagasin med fokus på især smartphones, tablets, computere, spil og andre gadgets. Her skrives blandt andet artikler og udføres guides, videoer og tests. Her drejer det sig om en test af modellen Huawei Smartwatch GT 2 Classic. Læs hele testen hos Gadgets.ndtv.com.

Geekculture.co 🇸🇬

Geekculture.co er et teknologimagasin skabt af teknologinørder med fokus på alt inden for teknologiens verden. Her skrives blandet andet en del om gadgets og spil, og her har magasinet foretaget en test af modellen Huawei Smartwatch GT 2 Pro. Denne test kan læses i fuld længde hos Geekculture.co.

GSMarena.com 🇬🇧

GSMarena.com er et teknologimagasin, der primært fokuserer på smartphones og tablets fra de førende producenter i verden. Her sammenlignes produkterne, og der leveres nyheder, guides og tests af udvalgte modeller. Eksperterne har her testet følgende:

Læs mere om testen af Huawei Smartwatch GT 2 Pro hos GSMarena.com.

Læs mere om testen af Huawei HonorWatch ES hos GSMarena.com.

Læs mere om testen af Huawei HonorWatch GS Pro hos GSMarena.com.

Neowin.net 🇬🇧

Neowin.net er en webside for nyheder om teknologi. Her skrives om teknologiske udviklinger, nye produkter, trends, gadgets med mere samt foretages tests af udvalgte varianter. I denne omgang gælder det en test af modellen Huawei HonorWatch ES. Du kan læse mere hos Neowin.net.

Pcmag.com 🇬🇧

Pcmag.com er et internationalt teknologimagasin med afdelinger i forskellige lande. Pcmag.com har fokus både på computere såvel som teknologi generelt, og her skrives alt fra nyhedsartikler, hjælpeartikler, guides, trends og tips til anmeldelser. I denne omgang har eksperterne set nærmere på modellen Huawei Smartwatch GT Classic. Du kan læse anmeldelsen i sin helhed hos Pcmag.com.

Techradar.com 🇬🇧

Techradar.com er et internationalt teknologimagasin med mange regionale afdelinger. Der er fokus på alt, hvad der rører sig inden for teknologi og teknik, og derfor udfører magasinet også guides, videoer og anmeldelser. Her har Techradar.com testet en række forskellige smart-ure:

Du kan læse mere om testen af Huawei Smartwatch GT 2 Classic hos Techradar.com.

Du kan læse mere om testen af Huawei Smartwatch GT 2 Pro hos Techradar.com.

Du kan læse mere om testen af Huawei Smartwatch GT 2 E hos Techradar.com.

Du kan læse mere om testen af Huawei Smartwatch GT Classic hos Techradar.com.

Du kan læse mere om testen af Huawei Honor MagicWatch 2 hos Techradar.com.

Du kan læse mere om testen af Huawei HonorWatch ES hos Techradar.com.

Du kan læse mere om testen af Huawei HonorWatch GS Pro hos Techradar.com.

Trustedreviews.com 🇬🇧

Trustedreviews.com er et internationalt testmagasin med fokus på tests af forskellige forbrugerprodukter. Her udvælges, undersøges og anmeldelses produkter inden for forskellige kategorier, og en af disse er elektronik. Derfor har eksperterne her testet forskellige modeller:

Læs hele anmeldelsen af Huawei Smartwatch GT 2 Classic hos Trustedreviews.com.

Læs hele anmeldelsen af Huawei Honor MagicWatch 2 hos Trustedreviews.com.

Tvsbook.com 🇺🇸

Tvsbook.com er en hjemme-underholdnings platform med fokus på anmeldelser og artikler om teknologiprodukter. I denne omgang har eksperterne set nærmere på modellen Huawei Smartwatch Talkband B6 Elite. Læs anmeldelsen i detaljer hos Tvsbook.com.

Wareable.com 🇺🇸

Wareable.com er et internationalt teknologimagasin med fokus på såkaldte ”wearables” – det vil sige elektroniske gadgets eller produkter, du bærer på kroppen. Det inkluderer blandt andet smartwatches, fitness-målere, løbeure med mere, og du kan her finde et væld af nyheder, trends, guides, tips, videoer og tests. Her har eksperterne testet modellen Huawei Honor MagicWatch 2. Læs testen i sin fulde længde hos Wareable.com.

Which.co.uk 🇬🇧

Which.co.uk er Storbritanniens største forbruger- og testmagasin med flere hundrede tusinde abonnenter. Magasinet har som formål at teste forbrugerprodukter fra forskellige kategorier for at finde frem til de bedste valg. Her har eksperterne set nærmere på modellen Huawei HonorWatch GS Pro. Testen kan læses i sin helhed hos Which.co.uk.


Andre relevante tests og artikler

Vi har i denne artikel set nærmere på de bedste smart-ure fra Huawei, ifølge eksperterne.

Hvis du er interesseret i et Huawei smartwatch, kan det også være, at du hører til de aktivitets-glade forbrugere, der ønsker at anvende uret til mere end blot et smart-ur. Måske er du løbeentusiast og leder efter et decideret løbeur, der kan foretage mange målinger for denne type af træning. Hvis du gør, så kan du finde inspiration til de skarpeste varianter på markedet i vores egen løbeur testartikel.

Alternativt har du måske primært fokus på pulstræning, der for alvor kan øge kondien. Nogle ure er specifikke pulsure, der giver de mest korrekte målinger inden for puls. Er du i tvivl om hvilke mærker og produkter, der er de bedste, kan du finde eksperternes favoritter i denne kategori i vores pulsur testartikel.

Endelig kan det være, at du er i tvivl om, hvorvidt du skal vælge et Huawei smartwatch eller et fra et andet af de mest kendte mærker. Måske en Garmin-variant vil være noget for dig med det stærke fokus på navigation og funktioner. Vi har – baseret på eksperternes vurderinger – skrevet en Garmin smartwatch artikel, hvor vi har samlet de bedste af de bedste fra dette mærke.


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Huawei Smartwatch GT 2 E

3,5 ud af 5 stjerner hos teknologimagasinet Techradar.com
3,5 ud af 5 stjerner hos teknologimagasinet Androidcentral.com
4 ud af 5 stjerner hos sundhedsmagasinet Coachmag.co.uk

Huawei Smartwatch GT 2 E

 

Huawei Smartwatch GT 2 E har været til test hos tre forskellige ekspertpaneler fra henholdsvis teknologimagasinerne Androidcentral.com og Techradar.com samt hos sundhedsmagasinet Coachmag.co.uk.

Techradar.com giver en fin anmeldelse med en bedømmelse på 3,5 ud af 5 stjerner, og de opsummerer uret i følgende sætning: ”Sportier but not smarter”. Det betyder, at eksperterne mener, at denne model er klart bedst til atleten frem for den forbruger, der ønsker et regulært smartwatch. Techradar.com forklarer endvidere, at produktet er et overraskende solidt og alsidigt sportsur, der dog indeholder nogle smart-funktioner – du kan for eksempel se notifikationer, tjekke vejret og opbevare musik. Det konkluderes, at apparatet klart er bedst som fitness-ur, men det er attraktivt, da det tillige kommer til en overkommelig pris og har et godt batteri.

Sundhedsmagasinet Coachmag.co.uk tildeler Huawei Smartwatch GT 2 E en topscore på 4 ud af 5 stjerner. Den flotte score tildeles, da der er mange velfungerende elementer. Det inkluderer blandt andet skærmen, der er klar og letlæselig, den lange batteritid, de gode værktøjer for at motivere sig selv og en skarp søvn-overvåger. Der nævnes dog et par ulemper – for eksempel at uret ikke er det mest avanceret på smart-fronten, og så har pulsmålingerne vist sig at være lidt unøjagtige.

Sports-design med høj opløsning

Huawei Smartwatch GT 2 E vil være et fint valg til den forbruger, der leder efter et godt fitness-ur, der tillige kan fungere som et mindre avanceret smart-ur. Denne model er skabt til sportslivet, og det afspejles i udtrykket, som er til den sportsprægede side. Dog kan du sagtens bære det på jobbet også. Det er skabt i rustfrit stål for en lang holdbarhed, og remmen er af fluoro-elastomer, som giver en god komfort og spændstighed.

Produkters skærm er hovedattraktionen, og den er en AMOLED-skærm med en høj opløsning på 454 x 454 pixels. Det gør den let at aflæse – i alle belysninger. Uret har en kapacitet på 4 GB, hvilket betyder, at du kan opbevare meget på det, og så kan både iPhone- og Android-brugere anvende det.

Mange sundheds- og aktivitetsmålinger

Huawei Smartwatch GT 2 E er som nævnt et fitness-ur med smartfunktioner. De er fokus på sundhed og aktivitet med målinger inden for blandt andet puls, hjertefrekvens, GPS, distance, kalorier, skridt, generel aktivitet, søvnmønstre, stress og blod. Herudover kan modellen blive anvendt som et mindre avanceret smart-ur, fordi det ligeledes kan vise notifikationer fra telefonen om beskeder og opkald, kalenderbeskeder og ørige notifikationer samt afspille musik.

Huawei Smartwatch GT 2 E kommer med Bluetooth til at kommunikere med din smartphone, og uret et vandtæt og har en lang batterilevetid. Batteriet kan holde op til 14 dage per opladning, men bruger du det ofte til træning, vil der være behov for hyppigere opladning.

Fordele

 • Topscorer i smartwatch test
 • Sportsur
 • Især velegnet til fitness- og sundhedsmålinger
 • Kan vise notifikationer fra smartphonen
 • Lang batteritid og høj opløsning
Ulemper

 • Ikke det mest avancerede på smart-fronten

Specifikationer
Producent: Huawei
Type: Smartwatch, Huawei
Materiale, rem: Fluoro-elastomer
Materiale, ur: Rustfrit stål
Opløsning: 454 x 454 pixels
Skærm: AMOLED
Kapacitet: 4 GB
Batterilevetid: Op til 14 dage
GPS: Ja
Pulsmåler: Ja
Vandtæt: Ja
Wi-Fi: Nej
Bluetooth: Ja
Kompatibelt med Android: Ja
Kompatibelt med iPhones: Ja
Bredde: 4,7 centimeter
Vægt: 43 gram


Huawei HonorWatch GS Pro

4 ud af 5 stjerner hos teknologimagasinet Techradar.com
God anmeldelse hos teknologimagasinet GSMarena.com
Kåret til ”Best Buy” hos forbrugermagasinet Which.co.uk

Huawei HonorWatch GS Pro

 

Huawei HonorWatch GS Pro har været til test hos tre forskellige hold eksperter – det drejer sig om teknologimagasinerne Techradar.com og GSMarena.com samt forbrugermagasinet Which.co.uk. Hos alle tre kilder vækker produktet begejstring.

Techradar.com tildeler 4 ud af 5 stjerner og kalder det et ”well-rounded rugged smartwatch”. Der nævnes mange plusser, men især hæfter eksperterne sig ved, at uret er særdeles robust, kommer med en imponerende batteritid samt har en lang række brugbare funktioner. I tillæg er der noteret nogle minusser, som inkluderer den høje pris, store størrelse og mangel på livsstils-funktioner.

Techradar.com opsummerer sådan: ”Huawei Honor is best known for its smartphones, but its watches and fitness trackers are all seriously impressive too, and the Huawei HonorWatch GS Pro is another fine offering from the brand”.

Forbrugermagasinet Which.co.uk tildeler Huawei HonorWatch GS Pro kåringen som ”Best Buy”, og derfor mener de, at du får meget for pengene. Du skal kunne lide det lidt klodsede og robuste ”rugged” udtryk, men til gengæld får du masser af funktioner, forklares det.

Kraftigt og iscenesættende

Hvis du foretrækker et kraftigt smartwatch, der vil blive lagt mærke til, og du ikke er bange for, at det fylder en del – så er Huawei HonorWatch GS Pro det oplagte valg. Designet er skabt til at være ”rugged” – det vil sige stort og robust, som kan holde til selv meget hårdhændet behandling. Derfor vil det være ideelt til sportsudøveren, der ofte kommer ud i mere ekstreme situationer.

Det betyder også, at bredden er til den høje side, og med en urskive på 5 centimeter i bredden tager den meget plads på armen. Vægten er ligeledes i den tungere afdeling med 76 gram. Det er mere end dobbelt så tungt som flere af konkurrenterne – men til gengæld giver det en tyngde, som nogle forbrugere foretrækker.

Mere til aktivitet end livsstil

Huawei HonorWatch GS Pro er i sandhed et trænings-smartwatch. Huawei har fokus på fitness-elementerne, som blandt andet giver udslag i en indbygget GPS, pulsmåler, søvnmåler, stressmåler med videre. Der findes dog nogle smartwatch-funktioner såsom muligheden for at tjekke vejrudsigten, at lytte til musik og se notifikationer som eksempelvis beskeder og opkald. Det er dog ikke her, at modellen excellerer.

På mange områder er dette produkt ligesom de fleste andre Huawei smartwatches, da det også er kompatibelt med iPhones såvel som Android smartphones, kommunikerer via Bluetooth og har en lang batteritid – her er den dog ekstremt høj på op til hele 28 dage. Skærmen er en 454 x 454 pixels AMOLED-skærm, som er standarden på mange af Huaweis moderne modeller.

Fordele

 • Topscorer i smartwatch test
 • Meget robust og holdbart
 • Skabt til fitness- og sundhedsbrug
 • De essentielle smart-funktioner er inkluderet
 • Utrolig lang batterilevetid
Ulemper

 • Tungere end de andre modeller

Specifikationer
Producent: Huawei
Type: Smartwatch, Huawei
Materiale, rem: Silikone
 Materiale, ur: Rustfrit stål
Opløsning: 454 x 454 pixels
Skærm: AMOLED
Kapacitet: 4 GB
Batterilevetid: Op til 28 dage
GPS: Ja
Pulsmåler: Ja
Vandtæt: Ja
Wi-Fi: Nej
Bluetooth: Ja
Kompatibelt med Android: Ja
Kompatibelt med iPhones: Ja
Bredde: 5,0 centimeter
Vægt: 76 gram


Huawei Honor MagicWatch 2

4 ud af 5 stjerner hos teknologimagasinet Techradar.com
4 ud af 5 stjerner hos teknologimagasinet Wareable.com
4 ud af 5 stjerner hos testmagasinet Trustedreviews.com

Huawei Honor MagicWatch 2

 

Huawei Honor MagicWatch 2 har været afprøvet og vurderet hos tre forskellige ekspertkilder, der tæller teknologimagasinerne Techradar.com og Wareable.com samt testmagasinet Trustedreviews.com. Der er bred enighed om, at det er et godt smartwatch – alle eksperterne uddeler 4 ud af 5 stjerner.

Wareable.com kalder modellen for ”A familiar sporty smartwatch with impressive staying power” og betegner det som næsten en klon til Huawei Smartwatch GT 2 – dog med en lavere pris og bedre evner inden for sportsmålinger. Eksperterne roser apparatet for at have et stilfuldt design, et godt batteri og en bred vifte af fitness-målinger. Prisen er som nævnt overkommelig, men der savnes en mere stabil pulsmåler samt muligheden for at kunne anvende kontaktløs betaling og apps fra tredjepart.

Testmagasinet Trustedreviews.com er også meget positivt stemt over for Huawei Honor MagicWatch 2, og især høster produktet ros for en velfungerende GPS, et pænt udseende og en generel høj valuta for pengene. Dog er her ikke mange smart-funktioner, og eksperterne anbefaler varianten til den forbruger, der kan nøjes med et lidt mindre avanceret ur.

Trustedreviews.com opsummerer oplevelsen sådan: ”This fitness-focused smartwatch will be a tempting prospect for amateur athletes, but it’s probably not the right fit for convenience-hunting techies”.

Bedst til fitness-entusiasten

Huawei Honor MagicWatch 2 vil passe bedst til den forbruger, der går meget op i fitness. Modellen er skabt med denne type forbruger in mente, og det betyder, at produktet er spækket med velfungerende målinger inden for sundhed og aktivitet.

Det inkluder for eksempel distance, tid, skridt, hastighed, kalorier samt en velfungerende pulsmåler, kompas, søvnmønster-måler og stress-måler. Derudover er der en GPS, som især vil være et kærkomment værktøj for løbere. Som smartwatch er funktionerne mere sparsomme, men parrer du uret med din smartphone, kan du se telefonens notifikationer direkte på skærmen.

Lang batterilevetid

Huawei har med Honor MagicWatch 2 haft fokus på det indre såvel som det ydre. Produktets front har fået meget opmærksomhed, og derfor fremstår det udvendigt som et elegant apparat til den maskuline side. Det er enkelt i udformningen og diskret nok til at blive anvendt på jobbet eller i fritiden. Skærmen er fremstillet i rustfrit stål, hvilket sikrer en lang levetid, og remmen er af silikone. Silikonen er blød og spændstig, så du får et behageligt bekendtskab med modellen.

Huawei Honor MagicWatch 2 kører på batteri og imponerer med en batteritid på op til 14 dage per opladning. Vægten er lav på kun 41 gram, og skærmen er klar og lys i AMOLED-format. Der er en kapacitet på 4 GB til opbevaring af for eksempel musik, og iPhone-brugere såvel som Android-brugere kan anvende modellen, der har Bluetooth som kommunikationsværktøj.

Fordele

 • Topscorer i smartwatch test
 • God pris
 • Ideel til den aktive
 • Enkelt og elegant design
 • Op til 14 dages batteri
Ulemper

 • Mindre avanceret ur

Specifikationer
Producent: Huawei
Type: Smartwatch, Huawei
Materiale, rem: Silikone
Materiale, ur: Rustfrit stål
Opløsning: 454 x 454 pixels
Skærm: AMOLED
Kapacitet: 4 GB
Batterilevetid: Op til 14 dage
GPS: Ja
Pulsmåler: Ja
Vandtæt: Ja
Wi-Fi: Nej
Bluetooth: Ja
Kompatibelt med Android: Ja
Kompatibelt med iPhones: Ja
Bredde: 4,6 centimeter
Vægt: 41 gram


Huawei HonorWatch ES

4,5 ud af 5 stjerner hos teknologimagasinet Techradar.com
God anmeldelse hos teknologimagasinet GSMarena.com
8,5 ud af 10 stjerner hos teknologi-websiden Neowin.net

Huawei HonorWatch ES

Huawei HonorWatch ES er blevet testet af tre hold eksperter, der tæller teknologimagasinerne Techradar.com, GSMarena.com og Neowin.net. Alle eksperterne uddeler høj ros og topscorer til dette smartwatch.

Huawei imponerer med denne model – for eksempel giver Techradar.com en absolut topscore på 4,5 ud af 5 stjerner. De betegner apparatet som ”Part smartwatch, part fitness tracker”, og dermed kombineres det bedste fra begge verdener. Eksperterne forklarer, at indmaden består af rigtig mange typer af sundhedsmålinger, og de kan gå meget i dybden, hvis forbrugeren ønsker det. Uret har tillige en indbygget træningsmakker, der assisterer og motiverer dig mod bedre resultater.

Techradar.com fremhæver endvidere, at prisen er overkommelig, og at uret er en letvægter, mens det noteres, at designet måske ikke er det mest æstetiske, og så er smart-funktionerne lidt mangelfulde.

GSMarena.com giver også Huawei HonorWatch ES en god anmeldelse og hæfter sig især ved, at det både er velfungerende som ur og som fitness-måler. Det er måske ikke så avanceret, kommenterer eksperterne, men batteriet er langtidsholdbart, og kvaliteten er høj. Enheden roses tillige for at komme til en overkommelig pris samt for god software og høj brugervenlighed.

Slank stil med flot skærm

Det er med dette smartwatch, Huawei formår at tiltale de sportsentusiaster, der ikke er bange for at vise deres passion frem. Uret emmer af sport og aktivitet, og det afspejles i udseendet, der klart ligger til den sporty side. Det er en smagssag, om man foretrækker en mere æstetisk variant, men uret er aflangt og slankt og vil ikke være i vejen. Remmen er blød og stærk og vil gøre det behageligt at have det på dag som nat.

Modellens skærm er i fokus med sit aflange design, og her er tale om en særdeles klar og lys AMOLED-skærm. Opløsningen er høj med 456 pixels. Dertil er skærmen let at betjene, og det er nemt at finde frem til de menuer, du har brug for.

Uret til fitness-entusiasten

Huawei HonorWatch ES kommer med de mest essentielle smart-funktioner uden at være avanceret. Det betyder, at du vil kunne parre produktet med telefonen, hvorefter du vil kunne se telefonens notifikationer direkte på skærmen. Parringen fungerer via Bluetooth, og dette Huawei smartwatch er kompatibelt med iPhones såvel som Android smartphones.

Det betyder, at modellen i højere grad vil tiltale sports-entusiasten, da der er fokus på aktivitetsmålinger. Her findes en del – for eksempel de basale som distance, hastighed, skridt, kalorier med videre, men også mere avancerede som pulsmåling, GPS, søvnrytme og stressmålinger. Batteritiden er høj på 10 dage, der er 4 GB plads til opbevaring, og så er vægten meget lav på kun 21 gram.

Fordele

 • Topscorer i smartwatch test
 • Sports-design
 • Fokus på fitness og sundhed
 • Indbygget motivererende trænings-assistent
 • Lav vægt
Ulemper

 • Ikke så avanceret smart-funktioner

Specifikationer
 Producent: Huawei
Type: Smartwatch, Huawei
Materiale, rem: Silikone
Materiale, ur: Rustfrit stål
Opløsning: 456 x 280 pixels
Skærm: AMOLED
Kapacitet: 4 GB
Batterilevetid: Op til 10 dage
GPS: Ja
Pulsmåler: Ja
Vandtæt: Nej
Wi-Fi: Nej
Bluetooth: Ja
Kompatibelt med Android: Ja
Kompatibelt med iPhones: Ja
Bredde: 3,0 centimeter
Vægt: 21 gram


Huawei Smartwatch Talkband B6 Elite

4,2 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos Amazon.co.uk
Kåret til ”brugervenlig og praktisk” hos teknologimagasinet Tvsbook.com

Huawei Smartwatch Talkband B6 Elite

 

Huawei Smartwatch Talkband B6 Elite hører til de smart-ure, der både er populære hos eksperterne og brugerne.

Brugerne på Amazon.co.uk giver i gennemsnit 4,2 ud af 5 stjerner til modellen, der flere gange fremhæves for høj generel kvalitet, komfort, batteri og holdbarhed. Én bruger udtrykker sig sådan: ”Very good. I love it. It’s amazing. Easy to adjust, light and very comfortable”. En anden burger skriver: “Excellent watch with a premium feel. A fantastic device”.

Ud over at være en brugerfavorit er Huawei Smartwatch Talkband B6 Elite tillige blevet testet af teknologimagasinet Tvsbook.com, der deler brugernes entusiasme. Eksperterne fremhæver flere velfungerende aspekter, men især hæfter de sig ved, at uret er virkelig brugervenligt og let at bruge, og så er det anvendeligt og praktisk.

Unikt design

Hvis du leder efter et smartwatch, Huawei står bag, som har et anderledes udseende, så vil Huawei Smartwatch Talkband B6 Elite være det oplagte valg. Her er tale om en slankere variant end de øvrige Huawei’er med en bredde på kun 2,3 centimeter. De fleste af konkurrenterne er dobbelt så brede. Remmen ligner et klassisk herreur af rustfrit stål i et link-design og leder tankerne hen på traditionel mandemode – apparatet kan dog sagtens benyttes af kvinder også. Det rustfrie stål giver en lang levetid, og uret er skabt til at blive anvendt dag som nat, på jobbet såvel som under træning eller til fest.

Modellen ligger ikke i den billige ende, men til gengæld får du meget for pengene. Ikke mindst en skarp og klar AMOLED-skærm med 460 pixels. Derudover er der hele 8 GB plads i uret til for eksempel opbevaring af musik.

Bedst til træning

Selv om Huawei Smartwatch Talkband B6 Elite er skabt til at blive båret hele dagen, er det mest på fitness-området, at det udmærker sig. Uret er designet til den aktive sportsudøver, der har brug for at kunne foretage mange sundheds- og fitness-målinger. Det inkluderer for eksempel skridt, kalorier, distance, tid og etager, men også mere avancerede som puls, søvn, generel aktivitet, blod-kvalitet, GPS og endda menstruationscyklus til kvinder.

Huawei Smartwatch Talkband B6 Elite har nogle af de mest basale smart-funktioner, og når du parrer enheden med sin smartphone, kan du se både beskeder, opkald og øvrige notifikationer direkte på skærmen. Du kan tillige lytte til musik. iPhone-brugere såvel som Android-brugere vil kunne få glæde af smart-uret, og der er en fin batterilevetid på omkring 3 dage. Vægten er meget lav på kun 29 gram.

Fordele

 • Ekspert- og brugerfavorit
 • Unikt slankt design
 • Ideel til fitness-entusiasten
 • Kan se notifikationer fra telefonen
 • Lav vægt
Ulemper

 • Højere prisklasse

Specifikationer
Producent: Huawei
Type: Smartwatch, Huawei
Materiale: Rustfrit stål
Opløsning: 460 x 188 pixels
Skærm: AMOLED
Kapacitet: 8 GB
Batterilevetid: Minimum 3 dage
GPS: Ja
Pulsmåler: Ja
Vandtæt: Ja
Wi-Fi: Nej
Bluetooth: Ja
Kompatibelt med Android: Ja
Kompatibelt med iPhones: Ja
Bredde: 2,3 centimeter
Vægt: 29 gram


Huawei Smartwatch GT Classic

3,5 ud af 5 stjerner hos teknologimagasinet Techradar.com
4 ud af 5 stjerner hos testmagasinet Expertreviews.co.uk
3,5 ud af 5 stjerner hos teknologimagasinet Pcmag.com

Huawei Smartwatch GT Classic

 

Huawei Smartwatch GT Classic er blevet undersøgt og vurderet hos tre forskellige hold eksperter – teknologimagasinerne Techradar.com og Pcmag.com samt testmagasinet Expertreviews.co.uk. Hos alle eksperterne hersker der bred enighed om, at modellen er meget velfungerende.

Techradar.com tildeler produktet 3,5 ud af 5 stjerner og nævner derfor både plusser og minusser. På plussiden forklarer eksperterne, at apparatet kommer med et helt utroligt batteri, der kan holde fantastisk længe, og så er prisen overkommelig og designet nydeligt. Men der savnes bedre kompatibilitet med smartphones, og der kan ikke anvendes apps fra tredjepart. Derudover er uret ikke bygget til at kunne foretage kontaktløs betaling.

Pcmag.com tildeler samme score med 3,5 ud af 5 stjerner og forklarer, at denne model skal fremhæves for evnerne inden for fitness-målinger. Her er i højere grad tale om et fitness-ur end et avanceret smartwatch. Eksperterne roser endvidere produktet for at have en lang batterilevetid og et flot design. Dog savnes der muligheden for apps fra tredjepart samt Wi-Fi, og det noteres, at apparatet føles noget stort.

Pcmag.com opsummer oplevelsen sådan: ” Huawei Smartwatch GT Classic is a decent fitness tracker disguised as a smartwatch. While its size isn’t suitable for all wrists, its GPS, durability, and long battery life make it a good companion for outdoor workouts”.

Stilfuld klassiker

Leder du efter et skarpt smartwatch, Huawei har produceret, og behøver du ikke nødvendigvis den nyeste version, så vil Huawei Smartwatch GT Classic være et godt valg. Denne variant er af lidt ældre dato, og derfor er prisen også noget lavere end de nyere GT 2-modeller.

Designet minder dog meget om de nyere GT 2’ere, og dermed er uret særdeles stilfuldt og elegant. Du kan ikke se, at her er tale om et fitness-/smart-ur, for det ligner mest af alt et almindeligt armbåndsur. Derfor kan du sagtens bære det til hverdag og fest. Materialerne er rustfrit stål for skiven, hvilket sikrer en lang holdbarhed, og remmen er af robust læder og silikone.

Til alle de nødvendige målinger

Huawei Smartwatch GT Classic kan udføre rigtig mange fitness- og smartwatch-opgaver. Inden for fitness og sundhed kan den måle puls, distance, kalorier, skridt, tid og hastighed, hvilket er de basale målinger. Derudover er der GPS, som især vil glæde løberne. På smart-siden kan uret blive parret med smartphonen, hvilket betyder, at skærmen kan vise notifikationer fra telefonen. Det kan for eksempel være fra sociale medier eller beskeder og opkald.

Huawei Smartwatch GT Classic er kompatibel med både iPhones og Androids, og du udfører kommunikationen via Bluetooth. Batteriet er skabt til at holde virkelig længe – helt op til 14 dage. Skærmen er en højopløsnings-AMOLED-skærm med 454 x 454 pixels.

Fordele

 • Topscorer i smartwatch test
 • Den klassiske variant
 • Prisvenlig
 • Har de mest basale fitness- og smart-funktioner
 • Lang batterilevetid
Ulemper

 • Ikke mulighed for apps

Specifikationer
 Producent: Huawei
Type: Smartwatch, Huawei
Materiale, rem: Læder/ Silikone
Materiale, ur: Rustfrit stål
Opløsning: 454 x 454 pixels
Skærm: AMOLED
Kapacitet: 128 MB
Batterilevetid: Op til 14 dage
GPS: Ja
Pulsmåler: Ja
Vandtæt: Ja
Wi-Fi: Nej
Bluetooth: Ja
Kompatibelt med Android: Ja
Kompatibelt med iPhones: Ja
Bredde: 4,7 centimeter
Vægt: 46 gram


Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme