Kenwood kMix Test-oversigt – Her er de bedste modeller ifølge eksperterne

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

I denne artikel ser vi nærmere på køkkenmaskiner fra mærket Kenwood. Vi undersøger helt specifikt modeller fra Kenwood kMix-serien. 

Alle køkkenmaskiner bliver gennemgået med fokus på det specifikke produkts funktioner og specifikationer. Derudover undersøger vi forskellige ekspertkilders vurdering i flere anerkendte tests.

Vi har blandt andet set nærmere på tests fra den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön samt tests fra Which.co.uk, Goodhousekeeping.com, Kagoo.co.uk, Mixerreviews.co.uk, Testberichte.de og T3.com.

Hvis man ønsker at læse mere om de forskellige tests, findes der til sidst i denne artikel en liste over links til de undersøgelser, vi henviser til.

Denne Kenwood kMix test indeholder:
🔸 Gennemgang af Kenwood kMix køkkenmaskiner
🔸 Information om Kenwood
🔸 Gennemgang af testkilder

Bemærk venligst at Forbrugsguiden ikke selv tester produkterne, men derimod indsamler resultaterne af uvildige tests. På den måde kan forbrugeren nemmere få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Her finder du en gennemgang af de bedste produkter fra Kenwood kMix linjen. Vi hos Forbrugsguiden har analyseret ekspert tests fra ind og udland, og har samlet de bedst anmeldte modeller i denne test. Du finder også en prissammenligning under hvert produkt, så du nemt kan finde den forhandler, der har den bedste pris.


Kenwood kMix KMX750

Kåret som “Best Buy” hos britiske Which.co.uk
✅ 85 ud af 100 point hos britiske Goodhousekeeping.com

Kenwood KMX750

.
Kenwood kMix KMX750 er blevet testet og anmeldt af de tre ekspertkilder, hvilket inkluderer det britiske testmagasin Which.co.uk og britiske Goodhousekeeping.com.

De tre ekspertkilder er begejstrede for modellen, som de alle har givet en topkarakter eller topplacering.

Ekspertkilderne er især vilde med maskinens ydeevne samt effektivitet. De er dog mindre vilde med dens pris, da de mener, at den er i den høje ende.

Kraftfuld køkkenmaskine med et stilrent design 

Kenwood kMix KMX750 er en køkkenmaskine, der er fremstillet i et stilrent design. Modellen kan fås i flere farver, så man har mulighed for at vælge den farve, der passer bedst ind i ens køkken.

Modellen er desuden enkel, hvorfor den ikke forstyrrer indretningen.

Med Kenwood kMix KMX750 får man ydermere en kraftfuld maskine med en motoreffekt på 1000 Watt. Det vil sige, at modellen er i stand til at tilberede og ælte selv de mere krævende blandinger og deje.

Modellen er også rummelig, da den medfølgende skål har en kapacitet på 5 liter. Skålen er fremstillet i rustfrit stål, hvorfor den er holdbar og kan klare det meste.

Kan bruges til mange forskellige funktioner

Kenwood kMix KMX750 er forsynet med en del værktøjer, hvorfor man kan benytte maskinen til en del forskellige funktioner.

Der medfølger både en dejkrog, en K-spade samt et piskeris. Med piskeriset er der mulighed for at piske æggehvider og flødeskum, mens der med dejkrogen kan æltes en dej sammen. K-spaden er velegnet til at blande diverse ingredienser.

Maskinen er desuden forsynet med en hastighedskontrol, der har seks niveauer. Her har man mulighed for at øge eller reducere hastigheden alt efter behov. Kenwood kMix KMX750 er også en sikker model, da den stopper med at arbejde, hvis man løfter den.

Eksperterne: En af de bedre køkkenmaskiner 

Kenwood kMix KMX750, bliver af eksperterne fra Which.co.uk, kaldt for ’en af de bedste køkkenmaskiner lige nu’.

Dette mener de blandt andet på baggrund af modellens design samt dens effektive ydeevne. I testen fandt eksperterne nemlig, at maskinen klarede de fleste opgaver ’til perfektion’.

Eksperterne fra Goodhousekeeping.com hæfter sig yderligere ved, at modellen er både stabil og stærk.

Den er derfor velegnet som en ’hjælpende hånd i køkkenet’. De skriver også, at Kenwood kMix KMX750 er ’meget brugervenlig’, da det er nemt at udskifte tilbehøret.

Selvom eksperterne generelt er vilde med Kenwood kMix KMX750, forklarer de, at prisen for køkkenmaskinen er høj, samt at modellen er bedre til de større portioner sammenlignet med de mindre.

Specifikationer ved Kenwood kMix KMX750:
🔴 Højde: 35,5 centimeter
🔴 Bredde: 24 centimeter
🔴 Dybde: 38,5 centimeter
🔴 Vægt: 9,1 kilo
🔴 Motoreffekt: 1000 Watt
🔴 Skålkapacitet: 5 liter
🔴 Antal hastigheder: 6

Fordele ved Kenwood kMix KMX750:
 Kan bruges til mange forskellige opgaver
 Motoreffekt på 1000 Watt
 Sikker model
 Med seks hastigheder
 Skålkapacitet på 5 liter

 


Kenwood kMix ZJX650

✅ 83 ud af 100 point hos britiske Goodhousekeeping.com

Kenwood kMix elkedel

.
Kenwood kMix ZJX650er blevet testet og anmeldt af britiske Goodhousekeeping.com, der er begejstrede for modellen. Goodhousekeeping.com har derfor valgt at give maskinen 83 ud af 100 point.

Man skal dog bemærke, at testen er lavet af en lidt større model end denne, men det er stadig den samme.

Eksperterne har givet Kenwood kMix ZJX650 en god vurdering blandt andet gjort på grund af, at elkedlen er støjsvag, samt at den er nem at håndtere.

Goodhousekeeping.com forklarer også, at elkedlen ikke kommer med mange ulemper. De mener dog, at den er forholdsvis dyr, samt at den kan blive en smule varm at holde på nogle steder, hvilket man skal være opmærksom på.

Eksperterne: Elkedel der ikke skuffer

Med Kenwood kMix ZJX650 får man en elkedel, som eksperterne fra Goodhousekeeping.com er vilde med. De forklarer, at elkedlen ’bestemt ikke skuffer’ på grund af dens ’fremragende ydeevne’.

Selvom kedlen ikke var den hurtigste til at koge vandet, samt at det ydre hylster blev en smule varmt, mener Goodhousekeeping.com stadig, at dens ydeevne og effektivitet ’er god’.

Derudover hæfter eksperterne sig også ved Kenwood kMix ZJX650 enkle og simple design. De er vilde med elkedlens størrelse, da den hverken er for stor eller for høj.

Eksperterne nævner ydermere, at noget af det bedste ved modellen er, at den er forsynet med et fliplåg, så det er nemt at fylde vandet op i en kop.

De gør dog også forbrugerne opmærksomme på, at Kenwood kMix ZJX650 ikke kommer med en indikator, der viser, at elkedlen er tændt eller er i gang med at koge vand.

Nem og håndterbar elkedel 

Kenwood kMix ZJX650 er udstyret med en SureGrip-belægning. Denne belægning sørger for, at elkedlen er nem at håndtere på grund af de skridsikre og bløde overflader. På den måde er kedlen mere sikker at betjene.

Derudover kommer Kenwood kMix ZJX650 uden en ledning, hvorfor man både kan fylde vand i kedlen samt hælde det op i en kop nemt og hurtigt.

Kedlen har i alt kapacitet til 1 liter vand og varmer det forholdsvist hurtigt på grund af motoren, der har en motoreffekt på 2200 Watt. Kapaciteten betyder, at elkedlen er velegnet til omkring tre personer.

Flere nyttige egenskaber

Med Kenwood kMix ZJX650 får man en elkedel i rustfrit stål med et netfilter. Filtret sikrer, at al kalk bliver opfanget. Det er desuden aftageligt, hvorfor det er nemmere at rense kedlen efter brug.

Endvidere kommer Kenwood kMix ZJX650 med en beskyttelsesfunktion mod tørkogning. Det betyder, at kedlen slukker pr. automatik, hvis den ikke indeholder mere eller nok vand.

Sidst men ikke mindst er det nemt at placere elkedlen på dens base. Den er nemlig forsynet med en base på 360 grader, hvorfor man kan placere den hvor som helst. Det er ydermere muligt at finde en vandstandsindikator på modellen.

På den måde kan man nemmere holde øje med, hvor meget eller hvor lidt vand, der er puttet i elkedlen.

Specifikationer ved Kenwood kMix ZJX650:
🔴 Højde: 22,9 centimeter
🔴 Bredde: 13,2 centimeter
🔴 Dybde: 21,5 centimeter
🔴 Vægt: 1,04 kilo
🔴 Kapacitet: 1 liter
🔴 Motoreffekt: 2200 Watt

Fordele ved Kenwood kMix ZJX650:
 360 graders base
 Beskyttelse mod tørkogning
 Med SureGrip-belægning
 Netfilter der fanger kalk
 Ledningsfri model

Her kan du se en kort præsentationsvideo om den kollektion Kenwood kMix ZJX650 indgår i. Videoen er produceret af Kenwood: 


Kenwood TCX751

✅ God anmeldelse hos tyske Testberichte.de

Kenwood TCX751

.
De tyske eksperter Testberichte.de har testet og anmeldt Kenwood TCX751. Her har brødristeren fået en god anmeldelse, da de især er vilde med, hvordan brødristeren toaster brødet samt dets forskellige funktioner.

Eksperterne skriver dog også, at de er mindre vilde med modellens pris, da den er forholdsvis dyr sammenlignet med andre modeller.

Opretstående brødrister med optøningsfunktion 

Med Kenwood TCX751 får man en enkel og elegant brødrister med et retro-design. Brødristeren vil derfor se attraktiv ud på et køkkenbord, da den tilmed også kan fås i flere forskellige farver.

På den måde kan man vælge den farve, der passer bedst til ens indretning i køkkenet.

Kenwood TCX751 er en opretstående brødrister, hvor brødet blive ristet på begge sider på samme tid. Det vil sige, at man ikke selv behøver at vende dem. Man har desuden mulighed for at riste to skiver brød på samme tid.

Brødristeren kommer ydermere med en optøningsfunktion, hvorfor man også har mulighed for at tilberede frossen brød i maskinen, hvis der er brug for det.

Kraftfuld brødrister med oplyste knapper og justerbar ristningsgrad

Kenwood TCX751 kan drejes i tre forskellige retninger og kommer med et farvedisplay, der altid er tændt.

Brødristeren kommer desuden med en bagel- og genopvarmningsfunktion, man kan gøre brug af, hvis man har brug for det.

Med bagelfunktionen bliver den overskårne side af bagelen ristet optimalt, mens genopvarmningsfunktionen sørger for, at man kan genopvarme sit ristede brød.

Selve motoren har en effekt på 900 Watt, hvorfor den er forholdsvis kraftfuld. Endvidere er der mulighed for at rengøre brødristeren nemt og hurtigt på grund af den udtagelige krummebakke. Dette forhindrer, at brødristeren er fyldt med gamle brødkrummer.

Brødristeren er ydermere forsynet med en justerbar ristningsgrad samt oplyste knapper. De oplyste knapper gør, at man nemt kan se, hvad man trykker på.

Med den justerbare ristningsgrad kan man angive temperaturen for at riste brødet, som man ønsker. På den måde opnår man ensartede resultater.

Eksperterne: Rister brødet optimalt og flere praktiske funktioner 

Ifølge de forskellige kilder, som eksperterne fra Testberichte.de har lavet en sammenfatning af, er Kenwood TCX751 en god brødrister, der ’rister brødskriverne optimalt’.

Der forklares, at modellen rister brødet til det er gyldenbrunt, hvorfor man ikke vil opleve, at det brænder på.

Eksperterne forklarer ydermere, at brødristeren kommer med flere ’praktiske funktioner, der gør ristningen endnu nemmere’.

De mener, at det er en fordel, at man kan vælge mellem flere funktioner, da man på denne måde kan riste brødet præcis, som man ønsker.

At man kan riste to skiver brød på samme tid på begge sider er også en fordel, der bliver nævnt flere gange.

Dog skriver flere brugere og andre kilder også, at brødristeren ikke er den mest velegnede til de større brødskiver. Man skal derfor have dette in mente, inden man vælger at købe den.

Specifikationer ved Kenwood TCX751:
🔴 Højde: 25,7 centimeter
🔴 Bredde: 16 centimeter
🔴 Dybde: 27,2 centimeter
🔴 Vægt: 2,1 kilo
🔴 Kapacitet: To skiver brød
🔴 Motoreffekt: 900 Watt

Fordele ved Kenwood TCX751:
 Kan riste to skiver brød på begge sider på samme tid
 Med optøningsfunktion
 Med bagel- og genopvarmningsfunktion
 Justerbar ristningsgrad
 Fremstillet i et retro-design

Her kan du se en kort præsentationsvideo om den kollektion Kenwood TCX751 indgår i. Videoen er produceret af Kenwood: 


Kenwood kMix COX750

✅ Bedst i test hos officielle forbrugermagasiner

Kenwood kMix COX750

 

Elegant kaffemaskine med praktiske funktioner

Kenwood kMix COX750 er fremstillet i et enkelt og elegant design, der passer ind i ethvert køkken.

Kaffemaskinen er udstyret med en kapacitet på 0,75 liter, hvorfor man kan brygge op til seks kopper kaffe på en gang. Modellen kommer ydermere med flere praktiske funktioner som for eksempel en aromafunktion. Med denne funktion kan man justere kaffen, så den passer til ens smag.

Derudover er Kenwood kMix COX750 forsynet med en drypstop-funktion. Drypstop-funktionen gør, at man ikke behøver at vente på, at kaffemaskinen er færdig med bryggeprocessen.

Man kan nemlig blot fjerne kaffekanden eller tage en kop kaffe, når man ønsker og herefter sætte kanden tilbage på plads, så processen kan fortsætte.

Med autosluk-funktion og permanent filter

Med Kenwood kMix COX750 får man en kaffemaskine, der er forsynet med et permanent filter. Det permanente filter sørger for, at man ikke længere behøver at købe filtre i papir til maskinen. Filterkurven er udtagelig, så den hurtigt kan renses, når der er brug for det.

Det er ydermere nemt at anvende kaffemaskinen, da de forskellige indstillinger og funktioner kan findes på maskinens front.

Endvidere kommer Kenwood kMix COX750 med en autosluk-funktion. Denne funktion sørger for, at modellen pr. automatik slukker, når der er gået 30 minutter, hvor den ikke er blevet brugt. På den måde undgår man at bruge unødigt med strøm.

Vandniveausindikator og varmeplade 

Kenwood kMix COX750 er udstyret med både en varmeplade samt en vandniveausindikator. Mens varmepladen sikrer, at kaffen forbliver varm og fyldt med smag i en længere periode, sørger vandniveausindikatoren for, at man altid har mulighed for at se, hvor meget vand der er fyldt i maskinen.

Med Kenwood kMix COX750 får man desuden en kraftfuld kaffemaskine, der er forsynet med en motoreffekt på 1000 Watt. Det hjælper med kaffemaskinens ydeevne, da den herved kan brygge en hel kande kaffe forholdsvist hurtigt.

Specifikationer ved Kenwood kMix COX750:
🔴 Højde: 32 centimeter
🔴 Bredde: 19 centimeter
🔴 Dybde: 26 centimeter
🔴 Vægt: 4,5 kilo
🔴 Kapacitet: 0,75 liter
🔴 Motoreffekt: 1000 Watt

Fordele ved Kenwood kMix COX750:
 Motoreffekt på 1000 Watt
 Med autosluk-funktion
 Med drypstop-funktion
 Permanent filter
 Med aromafunktion


Om Kenwood

kenwood logo
Kenwood er et svensk mærke, der blev grundlagt i 1947 af Kenneth Kenwood. Fra start af fokuserede Kenwood på kunst og maskiner, hvor missionen var at udvikle produkter, der hverken gik på kompromis med design eller kvalitet.

Kenwoods rejse startede med en brødrister, der hurtigt blev populær, da den kunne riste en skive brød på begge sider samtidigt. Virksomheden blev dog først meget populær i 1950’erne, da de her også blev kendt internationalt. Kenwood er blevet større med årene. og er nu et verdensførende produktmærke.

Virksomheden havde et mål om at blive en hjælpende hånd i køkkenet hos både professionelle kokke samt almindelige madelskere. Derfor har de udviklet en lang række af køkkenprodukter som for eksempel brødristere, blendere, kaffemaskiner, håndmixere samt meget mere.

Kenwood er kommet ud med flere forskellige serier heriblandt kMix-serien, der er en af de mest populære. Her har der været fokus på et flot design med farver samt brugervenlige og effektive produkter.

I dag kan Kenwood findes i køkkener mange steder i verdenen og er en førende producent, der opererer i et hav af lande.


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Kenwood kMix ZJX740

✅ 4 ud af 5 stjerner hos det tyske testmagasin Testberichte.de

Kenwood kMix ZJX740

.
Kenwood kMix ZJX740 er blevet testet hos det tyske testmagasin Testberichte.de, og her har de tyske eksperter set nærmere på, hvordan denne elkedel klarer sig inden for blandt andet strømforbrug, funktioner og anvendelighed.

Eksperterne er generelt meget glade for produktet, og derfor gives der en flot score på 4 ud af 5 stjerner.

Flot og enkel

Kenwood kMix ZJX740 vil være et godt valg for den forbruger, der ønsker en simpel men elegant elkedel.

Modellen er designet af det anerkendte mærke Kenwood, der er kendt for at forene kvalitet med design. Dermed kan man være sikker på at få et produkt i en god byggekvalitet, der kan holde i mange år, samt en variant der ser rigtig flot ud på køkkenbordet.

Udseendet er enkelt med bløde former og en meget strømlinet kant, og der er en høj grad af elegance over udtrykket. Man kan få den i flere farver efter humør og stil, og den dominerende farve kombineres med en kontrastfarve for at give et flot farvespil.

Herudover skal det nævnes, at dette produkt er meget enkelt, og derfor mest fordelagtigt for den forbruger, der blot ønsker at kunne koge vand til for eksempel te uden for mange dikkedarer.

Med de mest nødvendige funktioner

Dermed er Kenwood kMix ZJX740 ikke en meget moderne elkedel med alle mulige funktioner. Der findes dog en indikator for vandmængde samt en smart auto sluk-funktion.

Derfor er sikkerheden høj, og den spilder ikke unødvendige mængder strøm på at være tændt, når der ikke er brug for det.

For at give en god smagsoplevelse er der et integreret og aftageligt mesh-filter i rustfrit stål, der filtrerer vandet, når det skal anvendes.

Her findes blot én temperatur, som er kogepunktet, og dette nås hurtigt, idet effekten er høj på 2200 watt. Det betyder, at man kan få vand til te på meget kort tid.

Yderligere er der en god kapacitet på 1,7 liter, så man kan brygge meget te på én kande. For et godt greb er kanden udstyret med et såkaldt Sure Grip-håndtag, som giver en ergonomisk støtte og fast håndelag. Dermed glider den ikke, selv hvis kedlen er fyldt godt op.

God i brug, ifølge eksperterne

Kenwood kMix ZJX740 er blevet testet hos det tyske testmagasin Testberichte.de, der er meget begejstrede for varianten.

Der gives nemlig 4 uf af 5 stjerner, og de tyske eksperter hæfter sig især ved, at den kun har et meget lavt strømforbrug. Derfor er den ideel til hverdagsbrug i hjem, for der for eksempel brygges meget te.

Eksperterne nævner også et par minusser, der især går på, at der ikke findes en lysindikator, der kan signalere under brug, og så savnes der både en holde varm-funktion og muligheden for selv at kunne vælge temperatur.

Minusserne er dog ikke store nok til at veje tungere end plusserne, og derfor belønnes dette Kenwood kMix-produkt med de føromtalte 4 ud af 5 stjerner.

Specifikationer ved Kenwood kMix ZJX740:
🔴 Type: Elkedel
🔴 Producent: Kenwood
🔴 Watt: 2200
🔴 Kapacitet: 1,7 liter
🔴 Autosluk: Ja
🔴 Indikator for vandmængde: Ja
🔴 Mulighed for temperaturindstilling: Nej
🔴 Højde: 25,6 centimeter
🔴 Bredde: 14,5 centimeter
🔴 Dybde: 23,5 centimeter
🔴 Vægt: 1,18 kilo

Udvalgte fordele ved Kenwood kMix ZJX740:
 Enkel og flot model
 Høj byggekvalitet
 Kapacitet på 1,7 liter
 Sure Grip-håndtag
 Med filter


Kenwood kMix HDX750

✅ God anmeldelse hos tyske Testberichte.de

Kenwood kMix HDX750

.
De tyske eksperter fra Testberichte.de har testet Kenwood kMix HDX750, som har fået en god anmeldelse baseret på eksperternes sammenfatning af test fra forskellige kilder.

Stavblenderen har fået en god vurdering, da de mener, at den er effektiv samt har klaret sig godt i de fleste tests.

Eksperterne fra Testberichte.de finder ikke mange ulemper ved modellen, men nævner kort, at den er en smule dyr, hvilket man skal være opmærksom på.

Kraftfuld stavblender med TripleBlade-system 

Ved køb af Kenwood kMix HDX750 får man en kraftfuld stavblender, der kan hjælpe med flere forskellige opgaver i køkkenet.

Modellen har en god størrelse og vægt, hvorfor den er nem at arbejde med samt håndtere. Den vejer blot 1,07 kilo, hvorfor man har mulighed for at styre den med én enkelt hånd.

Derudover kommer modellen med en kraftfuld motor med en motoreffekt på 800 Watt. Det vil sige, at Kenwood kMix HDX750 kan klare de fleste former for ingredienser.

Man får desuden en stavblender, der kommer med et TripleBlade-system. Dette knivsystem er fremstillet i rustfrit stål, hvorfor knivene er både robuste og holdbare. Det betyder desuden, at knivene hjælper med at klare opgaverne effektivt og hurtigt.

Brugervenlig model med justerbar hastighed

Kenwood kMix HDX750 er en brugervenlig stavblender, der er udstyret med en justerbar hastighed.

Det vil sige, at man selv har mulighed for at styre og ændre på hastigheden, hvis den skal øges eller sænkes. På den måde vil man altid have fuld kontrol over stavblenderen.

Stavblenderen er forsynet med fem forskellige hastigheder samt en pulsefunktion, hvorfor man kan vælge imellem disse afhængig af den blanding, man er i gang med at tilberede.

Kenwood kMix HDX750 er også nem i brug, da den kommer med et ergonomisk håndtag, så man nemmere kan styre den.

Et godt køb, ifølge eksperterne

Ifølge både ekspertkilder og brugere hos Testberichte.de er Kenwood kMix HDX750 en ’god investering’ samt ’et godt køb’.

De beskriver stavblenderen som værende en ’kraftfuld og massiv maskine med et klassisk design’, hvorfor de mener, at den vil være til gavn for de fleste i et køkken.

Flere brugere fra forskellige sider nævner blandt andet, at Kenwood kMix HDX750 er ’nem at håndtere’ lige meget, hvad man ønsker at bruge den til. De forklarer ydermere, at den blender ingredienserne, som den skal.

Derudover er flere kilder glade for maskinens tre knive. Der forklares, at ’de tre knive giver en bedre ydeevne som lovet’. Flere brugere forklarer også, at Kenwood kMix HDX750 er ’let at rengøre’, da dette kan klares nemt og hurtigt.

Der nævnes ikke umiddelbart nogen ulemper ved modellen andet end prisen.

Specifikationer ved Kenwood kMix HDX750:
🔴 Højde: 40 centimeter
🔴 Bredde: 7 centimeter
🔴 Dybde: 7 centimeter
🔴 Vægt: 1,07 kilo
🔴 Motoreffekt: 800 Watt
🔴 Antal hastigheder: 5

Fordele ved Kenwood kMix HDX750:
 Med justerbar hastighed
 Motoreffekt på 800 Watt
 Ergonomisk håndtag
 Nem i brug
 TripleBlade-system


Kenwood kMix HDX754

✅ God anmeldelse fra teknikmagasinet T3.com

Kenwood kMix HDX754

Kenwood kMix HDX754 er blevet testet og anmeldt af teknikmagasinet T3.com, der har givet stavblenderen en god anmeldelse. Dette har de blandt andet gjort, da de er vilde med dens design samt tilbehør.

Til gengæld er eksperterne mindre begejstrede for stavblenderens pris, da de mener, at den er forholdsvis dyr sammenlignet med andre modeller på markedet.

Pæn stavblender, der er god til at mose kartofler, ifølge eksperterne

Ifølge eksperterne fra T3.com får man en stavblender, der er både kraftfuld og effektiv. De skriver dog også, at denne model ikke er mere effektiv sammenlignet med en billigere model fra Bosch, men til gengæld er den ’betydeligt mere attraktiv’.

Eksperterne forklarer, at de især er begejstrede for dens teknologi, der gør, at man kan starte langsomt, så ’man ikke ender med et ansigt fyldt med æggeblommer’.

Derudover hæfter de sig ved, at Kenwood kMix HDX754 er ’god til at mose kartofler’, hvorfor det er en af grundene til, at man skal købe denne model.

Udover at mose kartofler kan man også anvende Kenwood kMix HDX754 til mange andre ting, hvorfor eksperterne mener, at den er en ’fremragende hjælp i køkkenet’.

Når det kommer til minusser, nævner eksperterne stavblenderens pris, samt at den ikke kommer med et piskeris.

Kraftfuld stavblender med TripleBlade-teknologi

Med en kraftfuld motor på 800 Watt samt Kenwoods TripleBlade-teknologi er man sikret en stavblender, der sørger for en hurtig og kontrolleret ydeevne.

Uanset om man er i gang med at bage cookies, blande en suppe eller blende en smoothie, er man i stand til at få hjælp til dette med Kenwood kMix HDX754.

Med TripleBlade-teknologien er man sikret en hurtig og effektiv maskine, hvad enten man skal hakke eller blende.

Der er desuden mulighed for at anvende fem forskellige hastigheder samt en pulsefunktion, hvis man har brug for dette.

Med de forskellige hastigheder kan man selv vælge, hvor hurtigt eller langsomt det skal gå, så man har fuld kontrol over blandingen.

Nem håndtering

Kenwood kMix HDX754 er en alsidig stavblender, der kan håndteres ved blot at bruge én hånd. Man skal nemlig blot trykke på en enkelt knap for, at maskinen går i gang med at arbejde.

Systemet bruger i alt tre knive til at blende, blande, hakke eller lignende. De tre knive er fremstillet af rustfrit stål, hvorfor de er både robuste og holdbare.

Når man ikke gør brug af Kenwood kMix HDX754, kan den opbevares i køkkenskabet eller blive stående på køkkenbordet. Stavblenderen kommer i et stilrent retro-design, hvilket vil passe ind i de fleste køkkener.

Specifikationer ved Kenwood kMix HDX754:
🔴 Højde: 26,8 centimeter
🔴 Bredde: 34,2 centimeter
🔴 Dybde: 36,8 centimeter
🔴 Vægt: 2,35 kilo
🔴 Motoreffekt: 800 Watt
🔴 Antal hastigheder: 5

Fordele ved Kenwood kMix HDX754:
 Tre knive af rustfrit stål
 Kan bruges til flere opgaver
 Med TripleBlade-teknologi
 Nem håndtering
 Fem hastigheder


Kenwood BLX750 

✅ 86 ud af 100 point hos britiske Goodhousekeeping.com
✅ God anmeldelse hos britiske Which.co.uk
✅ 87 ud af 100 point hos britiske Kagoo.co.uk
 

Kenwood BLX750

Kenwood BLX750 er blevet testet og anmeldt af de tre ekspertkilder Goodhousekeeping.com, Which.co.uk og Kagoo.co.uk. De tre eksperter er vilde med blenderen, som de alle har givet en god anmeldelse.

Dette har de blandt andet gjort på grund af blenderens intuitive håndtering, attraktive design samt nyttige funktioner.

Flere eksperter skriver dog også, at Kenwood BLX750 ikke er den bedste model til at tilberede mayonnaise samt tørre ingredienser som for eksempel nødder.

Eksperterne: Solid blender, der klarer arbejdet

Hvis man er på udkig efter en ’solid blender i god kvalitet, der klarer arbejdet’, så er Kenwood BLX750 et oplagt valg, ifølge eksperterne fra Goodhousekeeping.com.

De forklarer nemlig, at denne blender er nem at bruge og ’gør alt, hvad du ville forvente af en blender’. Til gengæld nævner eksperterne også, at de ’kæmpede for at få konsekvente resultater, når det kom til mayonnaise’.

Eksperterne fra Which.co.uk forklarer ydermere, at Kenwood BLX750 ’imponerede dem med dens fremragende ydeevne’. I deres test knuste blenderen is med lethed, blandede smør sammen til en jævn konsistens samt lavede en optimal smoothie.

Kagoo.co.uk hæfter sig også ved blenderens kapacitet, som de mener er god. Til sidst i anmeldelsen hos Goodhousekeeping.com nævner de desuden, at opbevaringsstedet til ledningen nederst ikke er praktisk, da der her samler sig en masse skidt.

Stærk blender med variabel hastighed

Kenwood BLX750 er en stærk blender, der kommer med en motor med en motoreffekt på 800 Watt.

Med denne blender kan man få hjælp til forskellige opgaver i køkkenet, da man både kan bruge den til at blende, mikse eller purere. Man kan derfor både lave en smoothie, sauce, suppe eller lignende.

Derudover kommer Kenwood BLX750 med en variabel hastighed samt en pulsefunktion. På den måde har man mulighed for at øge eller sænke hastigheden afhængig af behov. Dette hjælper med at få den tekstur, man ønsker.

Med MultiZone-knive i rustfrit stål og ThermoResist kolbe 

Med Kenwood BLX750 får man en blender, der kommer med MultiZone-knive i rustfrit stål. Disse knive sørger for, at man nemt kan knuse alt lige fra nødder til isterninger samt andre ingredienser.

Endvidere er Kenwood BLX750 forsynet med en ThermoResist glaskolbe, der giver mulighed for, at man både kan blende og blande varme og frosne ingredienser. Glaskolben har desuden en kapacitet på 1,6 liter, hvorfor den er velegnet til både en familie eller enkeltpersoner.

Sidst men ikke mindst kommer blenderen med non-slip fødder, der gør, at den står sikkert og stabilt på køkkenbordet under brug. Det er desuden nemt at gøre blenderen ren, da de fleste aftagelige dele tåler maskinopvask.

Specifikationer ved Kenwood BLX750:
🔴 Højde: 39,5 centimeter
🔴 Bredde: 17,3 centimeter
🔴 Dybde: 19 centimeter
🔴 Vægt: 4,11 kilo
🔴 Kapacitet: 1,6 liter
🔴 Motoreffekt: 800 Watt
🔴 Antal hastigheder: Variabel hastighed og pulsefunktion

Fordele ved Kenwood BLX750:
 Med ThermoResist glaskolbe
 Med MultiZone-knive i rustfrit stål
 Motoreffekt på 800 Watt
 Variabel hastighed og pulsefunktion
 Kapacitet på 1,6 liter


Kenwood kMix HMX750

✅ Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön
✅ 86 ud af 100 point hos britiske Goodhousekeeping.com
✅ 6 ud af 6 point hos britiske Mixerreviews.co.uk
✅ God anmeldelse hos tyske Testberichte.de

Kenwood kMix HMX750

 

.
Kenwood kMix HMX750 er blevet testet og anmeldt af fire ekspertkilder, der alle er begejstrede for modellen. De har afprøvet den for herefter at vurdere, hvad der er godt og mindre godt ved maskinen.

De forskellige ekspertkilder, der har testet Kenwood kMix HMX750, inkluderer Råd & Rön, Goodhousekeeping.com, Mixerreviews.co.uk og Testberichte.de. Der er enighed blandt eksperterne om, at Kenwood kMix HMX750 er en god håndmixer på grund af dens ydeevne.

Til gengæld er flere af eksperterne mindre vilde med, at der er begrænsninger for i hvor lang tid, man kan bruge den.

Robust og kraftfuld maskine 

Kenwood kMix HMX750 vejer 1,5 kilo, hvorfor den er tungere end andre håndmixere på markedet.

Dog har dette ikke betydning for dens ydeevne eller håndterbarhed, da modellen er kraftfuld med en motoreffekt på 350 Watt. Den kan derfor både klare de mere krævende og tunge deje samt de tyndere blandinger.

Modellen er især kendt for at være velegnet til brøddeje med sine holdbare og robuste dejkroge. Dog kan Kenwood kMix HMX750 også anvendes til de lettere blandinger. Den kan både bruges til at piske æggehvider og flødeskum, hvilket ikke er lige så krævende som eksempelvis en brøddej. Der medfølger både et piskeris i rustfrit stål samt en dejkrog ved køb af Kenwood kMix HMX750.

Der er desuden mulighed for at vælge mellem fem forskellige hastigheder samt pulsering, så man kan vælge den hastighed, der passer bedst til den pågældende blanding.

Støjsvag og håndterbar model  

Med Kenwood kMix HMX750 får man et solidt og kraftfuldt produkt, hvilket sikrer en bedre stabilitet og tyngde ved brug af maskinen. På den måde kan man nemmere tilberede de blandinger, man er i gang med.

Maskinens håndtag kommer ydermere med et non-slip greb, hvorfor den er nem at håndtere. På grund af håndtaget har man større kontrol over maskinen under brug. Selvom Kenwood kMix HMX750 er en forholdsvis kraftfuld håndmixer, larmer den ikke meget.

Kenwood kMix HMX750 er desuden forsynet med en ledning på 111 centimeter. Dette er ikke den længste på markedet, men til gengæld kommer den også med en indbygget sammenrulningsfunktion af ledningen, hvorfor den er nemmere at pakke sammen efter brug. 

Eksperterne: Fantastisk til både at blande og piske 

Alle eksperter er enige i, at Kenwood kMix HMX750 er ’fantastisk til både at blande og piske’. De beskriver dette som værende en af de største fordele ved modellen, da det er noget af det vigtigste ved en håndmixer.

Derudover forklarer Goodhousekeeping.com, at Kenwood kMix HMX750 kommer med aftagelige dele, der alle tåler maskinopvask, hvorfor den er nem at rengøre.

Dette er Mixerreviews.co.uk enige i og hæfter sig ydermere i, at maskinen er støjsvag under brug, samt at den har nok kraft til at blande selv de mere klæbrige deje.

Testberichte.de nævner brugervenligheden som værende et plus, da mixeren er nem at håndtere på trods af dens tungere vægt.

Ingen af eksperterne finder mange ulemper ved Kenwood kMix HMX750. Der bliver dog nævnt, at selve ledningen er for kort, samt at det er en forholdsvis dyr håndmixer.

Specifikationer ved Kenwood kMix HMX750:
🔴 Højde: 19 centimeter
🔴 Bredde: 14 centimeter
🔴 Dybde: 8 centimeter
🔴 Vægt: 1,5 kilo
🔴 Motoreffekt: 350 Watt
🔴 Antal hastigheder: 5

Fordele ved Kenwood kMix HMX750:
 Kraftfuld model med 350 Watt
 Fem forskellige hastigheder samt pulsering
 Aftagelige dele tåler maskinopvask
 Støjsvag model
 Non-slip håndtag


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

🤩 Hvilke Kenwood kMix modeller er bedst i test?

Kenwood kMix KMX750 og Kenwood kMix HMX750

🤓 Hvad er Kenwood kMix?

Kenwood kMix er en linje af stilede køkkenapparater i forskellige levende farver fra det britiske kvalitetsmærke Kenwood.

😄 Hvem er Kenwood?

Kenwood er en britisk producent af en lang række forskellige køkkenapparater. Siden firmaets grundlæggelse i 1949, har de fokuseret på at udvikle produkter der hverken går på kompromis med design eller kvalitet.


Gennemgang af testkilder

Goodhousekeeping.com 🇬🇧
Den britiske side Goodhousekeeping.com hjælper forbrugerne med at finde de rette produkter til hus og have. På siden kan der derfor findes både opskrifter og artikler om diverse emner.

Goodhousekeeping.com tester og anmelder også forskellige forbrugerprodukter. Her har de testet produkter fra Kenwood kMix-serien såsom Kenwood kMix KMX750, Kenwood kMix HMX750, Kenwood kMix ZJX650 og Kenwood BLX750.

Ønsker du at læse anmeldelserne af de forskellige produkter, kan du klikke ind her, her, her eller her.

Kagoo.co.uk 🇬🇧
Den britiske side Kagoo.co.uk sammenligner og tester et hav af elektroniske produkter, så du kan finde det bedste til dine behov. Her har de testet Kenwood BLX750 og Kenwood kMix 6 Cup.

Ønsker du at læse testen af Kenwood BLX750, kan du klikke ind her. 

Ønsker du at læse testen af Kenwood kMix 6 Cup, kan du klikke ind her.

Mixerreviews.co.uk 🇬🇧 
Hos den britiske side Mixerreviews.co.uk tester og anmelder de forskellige køkkenmaskiner, så du nemmere kan finde de bedste. Her har de testet Kenwood kMix HMX750. Læs hele testen her. 

Råd & Rön 🇸🇪 
Den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön laver tests af produkter, der bliver anvendt af forbrugere i hverdagen. Her har eksperterne testet et produkt fra Kenwood kMix-serien.

Du kan læse anmeldelsen af produktet her. Du skal dog være opmærksom på, at fuld adgang kræver et abonnement. Det er også muligt at købe sig adgang til enkelte tests alene.

Testberichte.de 🇩🇪 
Testberichte.de er et tysk magasin, der specialiserer sig i anmeldelser og tests. På baggrund af resultater og brugeranmeldelser fra forskellige kilder vurderer de forskellige former for produkter, hvor læserne kan se resultaterne. Her har de vurderet tre produkter fra Kenwood kMix-serien såsom Kenwood kMix HMX750, Kenwood kMix HDX750 og Kenwood TCX751. Læs anmeldelserne her, her og her.

Her gælder det en test af elkedlen Kenwood kMix ZJX740. Læs mere om testen på hjemmesiden hos Testberichte.de.

T3.com 🇺🇸 
T3.com er et amerikansk teknikmagasin, der leverer nyheder, anmeldelser, guides og artikler om teknologi og elektronik. T3.com anmelder og tester et hav af produkter såsom stavblendere. Her har de testet nogle af de bedste stavblendere på markedet heriblandt Kenwood kMix HDX754. Læs hele testen her.

Which.co.uk 🇬🇧 
Forbrugermagasinet Which.co.uk er en britisk side, der leverer test og anmeldelser af forbrugerprodukter. De tester en masse produkter, så du kan finde frem til, hvilket produkt, der passer til dine behov. Her har de testet stavblenderen Kenwood kMix KMX750 og blenderen Kenwood BLX750.

Læs testen af Kenwood kMix KMX750 her. 

Læs testen af Kenwood BLX750 her.

Du skal dog være opmærksom på, at det kræver et abonnement, hvis du ønsker at læse hele testen.


Andre relevante tests og artikler

I denne test har vi gennemgået en lang række Kenwood kMix modeller, der har klaret sig bedst i test.

Kender man lidt til Kenwood, ved man, de er blandt de førende på markedet inden for køkkenudstyr. Særligt ligger de helt i front, når det kommer til køkkenmaskiner. Ønsker du at få et bredt overblik over deres forskellige modeller, kan du her læse vores generelle Kenwood køkkenmaskine test.

Du kan også læse vores Kenwood linje-specifikke tests, så som vores Kenwood Chef test, vores Kenwood Major test og vores Kenwood Chef XL test. Her finder du en oversigt over eksperternes favoritter samt en prissammenligning, så du nemt og hurtigt kan finde din nye Kenwood køkkenmaskine til den bedste pris.

Også foodprocessorer er noget Kenwood laver i højeste kvalitet. Du kan læse om alle de prisbelønnede foodprocessorer lige her i vores Kenwood foodprocessor test.

Måske er du ikke kun interesseret i produkter fra mærket Kenwood. Vi har da her på Forbrugsguiden en lang række artikler, der kunne være spændende for dig.

Læs fx vores Sage test, vores DeLonghi test eller vores KitchenAid Artisan test. Fælles for disse tests er, at de er designet på samme måde som denne Kenwood kMix test, og du finder derfor en dybdegående gennemgang af de forskellige producenters bedst ekspertanmeldte produkter.

Du kan også læse nogle af vores generelle tests, der giver dig et overblik over hvad markedet ellers har at byde på, samtidig med at vi viser dig de produkter, der har klaret sig bedst i eksperternes tests.

Her finder du blandt andet vores Blender test, vores Foodprocessor test, vores Stavblender test og vores Håndmixer test. Vi bringer også en prissammenligning, så du hurtigt kan finde den forhandler, der har den bedste pris.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme