Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Kenwood kMix test-guide – Vores analyse af de bedste modeller baseret på tests og anmeldelser

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet

SENESTE ÆNDRING maj 30, 2024.

Kenwood kMix test-guide – Vores analyse af de bedste modeller baseret på tests og anmeldelser

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund research..., men vi afgrænser os primært til produkter tilgængelige på prisportaler eller annonceplatforme. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Oplistningen er ikke et udtryk for en rangering af produkter, og annonceaftaler kan påvirke placeringen og udvælgelsen af vores produkter – læs mere her. Læs mere

Er du frustreret over at finde det perfekte køkkenudstyr, der passer til dine behov? Du er ikke alene. Mange står over for denne udfordring, især når det kommer til mærket Kenwood og deres kMix-serie. Med så mange modeller at vælge imellem kan det være vanskeligt at afgøre, hvilken der er bedst for dig.

I denne artikel gennemgår vi Kenwood kMix køkkenmaskinerne i detaljer. Vi har analyseret eksperttests fra både ind- og udland for at give dig en omfattende guide. Vi fremhæver de bedste modeller baseret på funktioner, specifikationer og prissammenligninger.

test-guiden

En test-guide, som denne, er en artikel, der analyserer produkter via en gennemgang af bl.a. anmeldelser og tests.

De 4 bedste køkkenmaskiner i test-guiden 2024:

Sådan vurderer og udvælger vi produkter

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vores research-team vurderer produkterne på parametre som:

  1
 • Produkttests fra ekspertkilder og forbrugermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser af produktet
 • 3
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker

Ovenstående bliver holdt op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men nærmere en gennemgang af nogle af de bedste produkter til forskellige behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Kenwood kMix KMX750 - effektiv kenwood kmix køkkenmaskine rost af eksperter

Dagens bedste priser og tilbud på Kenwood kMix KMX750:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Fordele

 • Kan bruges til mange forskellige opgaver
 • Motoreffekt på 1000 Watt
 • Sikker model
 • Med seks hastigheder
 • Skålkapacitet på 5 liter

Kenwood kMix KMX750 er blevet testet og anmeldt af de tre ekspertkilder, hvilket inkluderer det britiske testmagasin Which.co.uk og britiske Goodhousekeeping.com.

De tre ekspertkilder er begejstrede for modellen, som de alle har givet en topkarakter eller topplacering.

Ekspertkilderne er især vilde med maskinens ydeevne samt effektivitet. De er dog mindre vilde med dens pris, da de mener, at den er i den høje ende.

Anmeldelse: Produktanalyse af Kenwood kMix KMX750

Kraftfuld køkkenmaskine med et stilrent design

Kenwood kMix KMX750 er en køkkenmaskine, der er fremstillet i et stilrent design. Modellen kan fås i flere farver, så man har mulighed for at vælge den farve, der passer bedst ind i ens køkken.

Modellen er desuden enkel, hvorfor den ikke forstyrrer indretningen.

Med Kenwood kMix KMX750 får man ydermere en kraftfuld maskine med en motoreffekt på 1000 Watt. Det vil sige, at modellen er i stand til at tilberede og ælte selv de mere krævende blandinger og deje.

Modellen er også rummelig, da den medfølgende skål har en kapacitet på 5 liter. Skålen er fremstillet i rustfrit stål, hvorfor den er holdbar og kan klare det meste.

Kan bruges til mange forskellige funktioner

Kenwood kMix KMX750 er forsynet med en del værktøjer, hvorfor man kan benytte maskinen til en del forskellige funktioner.

Der medfølger både en dejkrog, en K-spade samt et piskeris. Med piskeriset er der mulighed for at piske æggehvider og flødeskum, mens der med dejkrogen kan æltes en dej sammen. K-spaden er velegnet til at blande diverse ingredienser.

Maskinen er desuden forsynet med en hastighedskontrol, der har seks niveauer. Her har man mulighed for at øge eller reducere hastigheden alt efter behov. Kenwood kMix KMX750 er også en sikker model, da den stopper med at arbejde, hvis man løfter den.

Hvad siger brugere og eksperterne om Kenwood kMix KMX750?

Kenwood kMix KMX750, bliver af eksperterne fra Which.co.uk, kaldt for ’en af de bedste køkkenmaskiner lige nu’.

Dette mener de blandt andet på baggrund af modellens design samt dens effektive ydeevne. I testen fandt eksperterne nemlig, at maskinen klarede de fleste opgaver ’til perfektion’.

Eksperterne fra Goodhousekeeping.com hæfter sig yderligere ved, at modellen er både stabil og stærk.

Den er derfor velegnet som en ’hjælpende hånd i køkkenet’. De skriver også, at Kenwood kMix KMX750 er ’meget brugervenlig’, da det er nemt at udskifte tilbehøret.

Selvom eksperterne generelt er vilde med Kenwood kMix KMX750, forklarer de, at prisen for køkkenmaskinen er høj, samt at modellen er bedre til de større portioner sammenlignet med de mindre.

Kenwood kMix ZJX650 - højt vurderet kenwood elkedel med suregrip-belægning

Dagens bedste priser og tilbud på Kenwood kMix ZJX650:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Fordele

 • 360 graders base
 • Beskyttelse mod tørkogning
 • Med SureGrip-belægning
 • Netfilter der fanger kalk
 • Ledningsfri model

Kenwood kMix ZJX650er blevet testet og anmeldt af britiske Goodhousekeeping.com, der er begejstrede for modellen. Goodhousekeeping.com har derfor valgt at give maskinen 83 ud af 100 point.

Man skal dog bemærke, at testen er lavet af en lidt større model end denne, men det er stadig den samme.

Eksperterne har givet Kenwood kMix ZJX650 en god vurdering blandt andet gjort på grund af, at elkedlen er støjsvag, samt at den er nem at håndtere.

Goodhousekeeping.com forklarer også, at elkedlen ikke kommer med mange ulemper. De mener dog, at den er forholdsvis dyr, samt at den kan blive en smule varm at holde på nogle steder, hvilket man skal være opmærksom på.

Anmeldelse: Produktanalyse af Kenwood kMix ZJX650

Nem og håndterbar elkedel 

Kenwood kMix ZJX650 er udstyret med en SureGrip-belægning. Denne belægning sørger for, at elkedlen er nem at håndtere på grund af de skridsikre og bløde overflader. På den måde er kedlen mere sikker at betjene.

Derudover kommer Kenwood kMix ZJX650 uden en ledning, hvorfor man både kan fylde vand i kedlen samt hælde det op i en kop nemt og hurtigt.

Kedlen har i alt kapacitet til 1 liter vand og varmer det forholdsvist hurtigt på grund af motoren, der har en motoreffekt på 2200 Watt. Kapaciteten betyder, at elkedlen er velegnet til omkring tre personer.

Flere nyttige egenskaber

Med Kenwood kMix ZJX650 får man en elkedel i rustfrit stål med et netfilter. Filtret sikrer, at al kalk bliver opfanget. Det er desuden aftageligt, hvorfor det er nemmere at rense kedlen efter brug.

Endvidere kommer Kenwood kMix ZJX650 med en beskyttelsesfunktion mod tørkogning. Det betyder, at kedlen slukker pr. automatik, hvis den ikke indeholder mere eller nok vand.

Sidst men ikke mindst er det nemt at placere elkedlen på dens base. Den er nemlig forsynet med en base på 360 grader, hvorfor man kan placere den hvor som helst. Det er ydermere muligt at finde en vandstandsindikator på modellen.

På den måde kan man nemmere holde øje med, hvor meget eller hvor lidt vand, der er puttet i elkedlen.

Hvad siger brugere og eksperterne om Kenwood kMix ZJX650?

Med Kenwood kMix ZJX650 får man en elkedel, som eksperterne fra Goodhousekeeping.com er vilde med. De forklarer, at elkedlen ’bestemt ikke skuffer’ på grund af dens ’fremragende ydeevne’.

Selvom kedlen ikke var den hurtigste til at koge vandet, samt at det ydre hylster blev en smule varmt, mener Goodhousekeeping.com stadig, at dens ydeevne og effektivitet ’er god’.

Derudover hæfter eksperterne sig også ved Kenwood kMix ZJX650 enkle og simple design. De er vilde med elkedlens størrelse, da den hverken er for stor eller for høj.

Eksperterne nævner ydermere, at noget af det bedste ved modellen er, at den er forsynet med et fliplåg, så det er nemt at fylde vandet op i en kop.

De gør dog også forbrugerne opmærksomme på, at Kenwood kMix ZJX650 ikke kommer med en indikator, der viser, at elkedlen er tændt eller er i gang med at koge vand.

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Kenwood TCX751 - højt anmeldt kenwood brødrister med optøningsfunktion og retro-design

Dagens bedste priser og tilbud på Kenwood TCX751:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Fordele

 • Kan riste to skiver brød på begge sider på samme tid
 • Med optøningsfunktion
 • Med bagel- og genopvarmningsfunktion
 • Justerbar ristningsgrad
 • Fremstillet i et retro-design

De tyske eksperter Testberichte.de har testet og anmeldt Kenwood TCX751. Her har brødristeren fået en god anmeldelse, da de især er vilde med, hvordan brødristeren toaster brødet samt dets forskellige funktioner.

Eksperterne skriver dog også, at de er mindre vilde med modellens pris, da den er forholdsvis dyr sammenlignet med andre modeller.

Anmeldelse: Produktanalyse af Kenwood TCX751

Opretstående brødrister med optøningsfunktion 

Med Kenwood TCX751 får man en enkel og elegant brødrister med et retro-design. Brødristeren vil derfor se attraktiv ud på et køkkenbord, da den tilmed også kan fås i flere forskellige farver.

På den måde kan man vælge den farve, der passer bedst til ens indretning i køkkenet.

Kenwood TCX751 er en opretstående brødrister, hvor brødet blive ristet på begge sider på samme tid. Det vil sige, at man ikke selv behøver at vende dem. Man har desuden mulighed for at riste to skiver brød på samme tid.

Brødristeren kommer ydermere med en optøningsfunktion, hvorfor man også har mulighed for at tilberede frossen brød i maskinen, hvis der er brug for det.

Kraftfuld brødrister med oplyste knapper og justerbar ristningsgrad

Kenwood TCX751 kan drejes i tre forskellige retninger og kommer med et farvedisplay, der altid er tændt.

Brødristeren kommer desuden med en bagel- og genopvarmningsfunktion, man kan gøre brug af, hvis man har brug for det.

Med bagelfunktionen bliver den overskårne side af bagelen ristet optimalt, mens genopvarmningsfunktionen sørger for, at man kan genopvarme sit ristede brød.

Selve motoren har en effekt på 900 Watt, hvorfor den er forholdsvis kraftfuld. Endvidere er der mulighed for at rengøre brødristeren nemt og hurtigt på grund af den udtagelige krummebakke. Dette forhindrer, at brødristeren er fyldt med gamle brødkrummer.

Brødristeren er ydermere forsynet med en justerbar ristningsgrad samt oplyste knapper. De oplyste knapper gør, at man nemt kan se, hvad man trykker på.

Med den justerbare ristningsgrad kan man angive temperaturen for at riste brødet, som man ønsker. På den måde opnår man ensartede resultater.

Hvad siger brugere og eksperterne om Kenwood TCX751?

Ifølge de forskellige kilder, som eksperterne fra Testberichte.de har lavet en sammenfatning af, er Kenwood TCX751 en god brødrister, der ’rister brødskriverne optimalt’.

Der forklares, at modellen rister brødet til det er gyldenbrunt, hvorfor man ikke vil opleve, at det brænder på.

Eksperterne forklarer ydermere, at brødristeren kommer med flere ’praktiske funktioner, der gør ristningen endnu nemmere’.

De mener, at det er en fordel, at man kan vælge mellem flere funktioner, da man på denne måde kan riste brødet præcis, som man ønsker.

At man kan riste to skiver brød på samme tid på begge sider er også en fordel, der bliver nævnt flere gange.

Dog skriver flere brugere og andre kilder også, at brødristeren ikke er den mest velegnede til de større brødskiver. Man skal derfor have dette in mente, inden man vælger at købe den.

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Kenwood kMix COX750 - bedste kenwood kaffemaskine i test ifølge forbrugermagasiner

Dagens bedste priser og tilbud på Kenwood kMix COX750:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Fordele

 • Motoreffekt på 1000 Watt
 • Med autosluk-funktion
 • Med drypstop-funktion
 • Permanent filter
 • Med aromafunktion

.

Anmeldelse: Produktanalyse af Kenwood kMix COX750

Elegant kaffemaskine med praktiske funktioner

Kenwood kMix COX750 er fremstillet i et enkelt og elegant design, der passer ind i ethvert køkken.

Kaffemaskinen er udstyret med en kapacitet på 0,75 liter, hvorfor man kan brygge op til seks kopper kaffe på en gang. Modellen kommer ydermere med flere praktiske funktioner som for eksempel en aromafunktion. Med denne funktion kan man justere kaffen, så den passer til ens smag.

Derudover er Kenwood kMix COX750 forsynet med en drypstop-funktion. Drypstop-funktionen gør, at man ikke behøver at vente på, at kaffemaskinen er færdig med bryggeprocessen.

Man kan nemlig blot fjerne kaffekanden eller tage en kop kaffe, når man ønsker og herefter sætte kanden tilbage på plads, så processen kan fortsætte.

Med autosluk-funktion og permanent filter

Med Kenwood kMix COX750 får man en kaffemaskine, der er forsynet med et permanent filter. Det permanente filter sørger for, at man ikke længere behøver at købe filtre i papir til maskinen. Filterkurven er udtagelig, så den hurtigt kan renses, når der er brug for det.

Det er ydermere nemt at anvende kaffemaskinen, da de forskellige indstillinger og funktioner kan findes på maskinens front.

Endvidere kommer Kenwood kMix COX750 med en autosluk-funktion. Denne funktion sørger for, at modellen pr. automatik slukker, når der er gået 30 minutter, hvor den ikke er blevet brugt. På den måde undgår man at bruge unødigt med strøm.

Vandniveausindikator og varmeplade 

Kenwood kMix COX750 er udstyret med både en varmeplade samt en vandniveausindikator. Mens varmepladen sikrer, at kaffen forbliver varm og fyldt med smag i en længere periode, sørger vandniveausindikatoren for, at man altid har mulighed for at se, hvor meget vand der er fyldt i maskinen.

Med Kenwood kMix COX750 får man desuden en kraftfuld kaffemaskine, der er forsynet med en motoreffekt på 1000 Watt. Det hjælper med kaffemaskinens ydeevne, da den herved kan brygge en hel kande kaffe forholdsvist hurtigt.

Test og anmeldelser af køkkenmaskiner anvendt i artiklen

OBS: Selvom følgende kilder har været anvendt i forbindelse med artiklen siden publicering, kan der som følge af udgåede/slettede produkter være kilder, der ikke længere anvendes. Det skyldes tekniske problemer, og vi arbejder lige nu på at forbinde alle henvisninger til kilder med reference, samt slette gamle kilder (April 2024).

Ekspert- og testkilder

Goodhousekeeping.com

Den britiske side Goodhousekeeping.com hjælper forbrugerne med at finde de rette produkter til hus og have. På siden kan der derfor findes både opskrifter og artikler om diverse emner.

Goodhousekeeping.com tester og anmelder også forskellige forbrugerprodukter. Her har de testet produkter fra Kenwood kMix-serien såsom Kenwood kMix KMX750, Kenwood kMix HMX750, Kenwood kMix ZJX650 og Kenwood BLX750.

Ønsker du at læse anmeldelserne af de forskellige produkter, kan du klikke ind her, her, her eller her.

Kagoo.co.uk

Den britiske side Kagoo.co.uk sammenligner og tester et hav af elektroniske produkter, så du kan finde det bedste til dine behov. Her har de testet Kenwood BLX750 og Kenwood kMix 6 Cup.

Ønsker du at læse testen af Kenwood BLX750, kan du klikke ind her. 

Ønsker du at læse testen af Kenwood kMix 6 Cup, kan du klikke ind her.

Råd & Rön

Den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön laver tests af produkter, der bliver anvendt af forbrugere i hverdagen. Her har eksperterne testet et produkt fra Kenwood kMix-serien.

Du kan læse anmeldelsen af produktet her. Du skal dog være opmærksom på, at fuld adgang kræver et abonnement. Det er også muligt at købe sig adgang til enkelte tests alene.

Testberichte.de

Testberichte.de er et tysk magasin, der specialiserer sig i anmeldelser og tests. På baggrund af resultater og brugeranmeldelser fra forskellige kilder vurderer de forskellige former for produkter, hvor læserne kan se resultaterne. Her har de vurderet tre produkter fra Kenwood kMix-serien såsom Kenwood kMix HMX750, Kenwood kMix HDX750 og Kenwood TCX751. Læs anmeldelserne her, her og her.

Her gælder det en test af elkedlen Kenwood kMix ZJX740. Læs mere om testen på hjemmesiden hos Testberichte.de.

T3.com

T3.com er et amerikansk teknikmagasin, der leverer nyheder, anmeldelser, guides og artikler om teknologi og elektronik. T3.com anmelder og tester et hav af produkter såsom stavblendere. Her har de testet nogle af de bedste stavblendere på markedet heriblandt Kenwood kMix HDX754. Læs hele testen her.

Andre relevante tests og artikler

I denne test har vi gennemgået en lang række Kenwood kMix modeller, der har klaret sig bedst i test.

Kender man lidt til Kenwood, ved man, de er blandt de førende på markedet inden for køkkenudstyr. Særligt ligger de helt i front, når det kommer til køkkenmaskiner. Ønsker du at få et bredt overblik over deres forskellige modeller, kan du her læse vores generelle Kenwood køkkenmaskine test.

Du kan også læse vores Kenwood linje-specifikke tests, så som vores Kenwood Chef test og vores Kenwood Chef XL test. Her finder du en oversigt over eksperternes favoritter samt en prissammenligning, så du nemt og hurtigt kan finde din nye Kenwood køkkenmaskine til den bedste pris.

Hvis du er mere ligeglad med mærket har vi også en generel køkkenmaskine test.

Også foodprocessorer er noget Kenwood laver i højeste kvalitet. Du kan læse om alle de prisbelønnede foodprocessorer lige her i vores Kenwood foodprocessor test.

Måske er du ikke kun interesseret i produkter fra mærket Kenwood. Vi har da her på Forbrugsguiden en lang række artikler, der kunne være spændende for dig.

Læs fx vores Sage test, vores DeLonghi test eller vores KitchenAid Artisan test. Fælles for disse tests er, at de er designet på samme måde som denne Kenwood kMix test, og du finder derfor en dybdegående gennemgang af de forskellige producenters bedst ekspertanmeldte produkter.

Du kan også læse nogle af vores generelle tests, der giver dig et overblik over hvad markedet ellers har at byde på, samtidig med at vi viser dig de produkter, der har klaret sig bedst i eksperternes tests.

Her finder du blandt andet vores Blender test, vores Foodprocessor test, vores Stavblender test og vores Håndmixer test. Vi bringer også en prissammenligning, så du hurtigt kan finde den forhandler, der har den bedste pris.

FAQ

Hvilke Kenwood kMix modeller er bedst i test?
Kenwood kMix KMX750 og Kenwood kMix HMX750.
Hvad er Kenwood kMix?
Kenwood kMix er en linje af stilede køkkenapparater i forskellige levende farver fra det britiske kvalitetsmærke Kenwood.
Hvem er Kenwood?
Kenwood er en britisk producent af en lang række forskellige køkkenapparater. Siden firmaets grundlæggelse i 1949, har de fokuseret på at udvikle produkter der hverken går på kompromis med design eller kvalitet.

Om Kenwood

Kenwood er et svensk mærke, der blev grundlagt i 1947 af Kenneth Kenwood. Fra start af fokuserede Kenwood på kunst og maskiner, hvor missionen var at udvikle produkter, der hverken gik på kompromis med design eller kvalitet.

Kenwoods rejse startede med en brødrister, der hurtigt blev populær, da den kunne riste en skive brød på begge sider samtidigt. Virksomheden blev dog først meget populær i 1950’erne, da de her også blev kendt internationalt. Kenwood er blevet større med årene. og er nu et verdensførende produktmærke.

Virksomheden havde et mål om at blive en hjælpende hånd i køkkenet hos både professionelle kokke samt almindelige madelskere. Derfor har de udviklet en lang række af køkkenprodukter som for eksempel brødristere, blendere, kaffemaskiner, håndmixere samt meget mere.

Kenwood er kommet ud med flere forskellige serier heriblandt kMix-serien, der er en af de mest populære. Her har der været fokus på et flot design med farver samt brugervenlige og effektive produkter.

I dag kan Kenwood findes i køkkener mange steder i verdenen og er en førende producent, der opererer i et hav af lande.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme