SengeSpecialisten anmeldelse: Den anerkendte danske sengekæde

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

En god nattesøvn er noget af det vigtigste for at leve et godt liv. Derfor er en ny seng en investering, du bør tage meget alvorligt.
Det er dog de færreste danskere, der er specialister i senge, men så er det godt du kan få råd og vejledning fra nogen, der er – nemlig SengeSpecialisten .

Læs vores anmeldelse af den anerkendte danske sengekæde og bliv klogere på, hvorfor det lige netop er der, du bør købe din nye seng.

Telefon: +45 43 33 12 23

Mandag-torsdag fra kl. 8-16 Fredag fra kl. 8-15.30Altid gratis levering
Gebyr- og rentefri finansiering
50 dages ombytningsret og 14 dages fortrydelsesret

Gå til forhandler

Det skal du overveje, inden du handler hos SengeSpecialisten

 • Har du brug for vejledning: Det kan være svært at vide, hvad du skal kigge efter, når du skal have en ny seng. Derfor er det godt at få noget professionel vejledning fra en medarbejder, der hvad de snakker om.
  Hos SengeSpecialisten står de altid klar med råd og vejledning, men har du brug for lidt ekstra tid og flere forklaringer, kan det være en fordel at booke en specialist hos dem.
 • Vil du handle online eller på nettet: SengeSpecialisten har både en række fysiske butikker landet over og en webshop. Du er selvfølgelig nødt til at besøge en fysisk butik, hvis du vil se og mærke sengene i virkeligheden, og hvis du har brug for hjælp fra en medarbejder.
  Til gengæld kan du handle i ro og mag hjemmefra, samt selv konfigurere en seng med farver, gavl, ben osv. hvis du vælger webshoppen.
 • Pris: Det er muligt at finde senge i de fleste prisklasser, men der er bestemt også en sammenhæng mellem pris og kvalitet. Hos SengeSpecialisten har de et rigtig stort udvalg af premium senge, som naturligvis er lidt dyrere.
  Deres øvrige udvalg er dog også stort, så du vil nok kunne finde en god seng, der passer til dit budget. Inden du kigger på for mange senge, er det i hvert fald en god idé at overveje, hvor meget du har lyst til at bruge på din nye seng.
 • Anmeldelser fra forbrugere og eksperter: Det er altid en god idé at læse anmeldelser fra forbrugere og eksperter på området, inden du investerer i en ny seng. Det giver dig nemlig mulighed for at blive klogere på, hvordan sengen er på længere sigt. På den måde er du bedre klædt på til at træffe den rigtige beslutning om dit køb.

 

Her kan du se alle de gode tilbud fra SengeSpecialisten

 

SengeSpecialisten – anerkendt dansk kæde

Når det er tid til at købe ny seng, tyer mange danskere til SengeSpecialisten . Det er ikke underligt, for som navnet antyder, er de specialister i senge. Derfor kan de tilbyde god, individuel rådgivning og produkter i høj kvalitet. Derudover har de også Danmarks førende udvalg af premium senge.

Altid individuel rådgivning
Stort udvalg af premium senge
Kvalitet fra danske og skandinaviske brands

SengeSpecialisten har eksisteret siden år 1999, hvor firmaet blev stiftet og den første butik åbnede i Aarhus. De har derfor en del år på bagen og masser af erfaring i branchen. Det har gjort, at SengeSpecialisten den dag i dag er blandt Danmarks største og mest anerkendte sengekæder.
Kvalitet har altid været omdrejningspunktet i virksomheden. Det gælder de senge, der forhandles, som alle er udvalgt blandt de bedste brands i Danmark og resten af Skandinavien. Det gælder også den rådgivning og service, du bliver mødt med, uanset om du besøger en fysisk butik eller benytter dig af deres webshop.

Forbrugsguidens vurdering

Vi anbefaler SengeSpecialisten , fordi det er en virksomhed, der ikke bare sælger senge, men som forstår hvor vigtig en god nattesøvn er. Hos SengeSpecialisten sætter de sig ind i de behov du har, og tilbyder kyndig rådgivning, så du får den bedste seng med hjem. Derfor er SengeSpecialisten et godt sted at tage hen, hvis du er på bar bund ift. hvad du egentlig har brug for.
SengeSpecialisten har et stort udvalg, der både tæller elevationssenge, kontinentalsenge, madrasser, dyner, puder og meget mere. Uanset hvad du er på udkig efter, vil du med garanti kunne finde det hos dem.

Fordele

 • Landsdækkende kæde
 • Tilbyder grundig og individuel rådgivning
 • Sælger produkter af høj kvalitet fra skandinaviske brands
 • Har Danmarks største udvalg af premium senge
 • Altid gratis levering
 • Prisgaranti på alle varer
Ulemper

 • Priserne er i den høje ende
 • Der kan være lang leveringstid på nogle varer

Det skal du vide, før du handler hos SengeSpecialisten

Danmarks største udvalg af premium senge

Er du på udkig efter en seng i premium klassen? Så er det hos SengeSpecialisten , du skal kigge. Flere virksomheder, såsom Nordic Dream, har ligesom SengeSpecialisten valgt at fokusere på de gode skandinaviske brands. SengeSpecialisten tager den dog et skridt videre og tilbyder det største udvalg af premium senge i hele landet. Det betyder selvfølgelig, at en stor del af deres udvalg har en pris, der er i den høje ende, men når det kommer til din seng, har du heller ikke lyst til at spare. En god nattesøvn er nemlig essentiel for dit generelle velbefindende.

Masser af garantier

Når du bruger mange penge på en ny seng, er det også rart at have nogle garantier for sit køb. Det får du hos SengeSpecialisten . De tilbyder 50 dages prisgaranti, hvilket betyder, at hvis du finder en identisk vare hos en anden dansk butik til en lavere pris, refunderer SengeSpecialisten differencen.
De har også flere produktgarantier, bl.a. 25 års garanti mod ramme- og fjederbrud på alle senge, min. 5 års garanti på alle el-motorer og min. 5 års garanti mod unormal sætning på alle madrasser.
Du kan altså være helt tryg, når du handler hos SengeSpecialisten .

Book en specialist og få kompetent rådgivning

Hos SengeSpecialisten går de altid op i at give dig grundig og kompetent vejledning, så du ender med at købe den rigtig seng til dine ønsker og behov. De vil dog også gerne have rigtig god tid til at vejlede dig, så derfor tilbyder de muligheden for at booke en specialist. Her vil en medarbejder stå klar til at hjælpe dig på et bestemt tidspunkt, så du kan få grundige forklaringer, fortælle om dine behov og når frem til den rette beslutning i ro og mag.

Se de gode sengetilbud fra SengeSpecialisten her

 

Om SengeSpecialisten

SengeSpecialisten har eksisteret siden år 1999. Det var stifter og iværksætter Jørgen Bebe Staal, der åbnede den første butik i Aarhus, og siden er SengeSpecialisten vokset til en af Denmarks største landsdækkende sengekæder.
Fokus for SengeSpecialisten har hele tiden været at sælge senge i høj kvalitet og samtidig stå til rådighed for kunderne med stor viden og rådgivning. Virksomheden har som mål at øge danskernes søvnkvalitet.
I de seneste par år er der sket ændringer i ejerforholdet i virksomheden og SengeSpecialisten har overtaget det svenske Sängjätten og købt 78% af Sengetid. I november 2021 blev det offentliggjort, at SengeSpecialisten skifter navn til SENG og inden udgangen af 2022 vil alle danske butikker være rebrandet med det nye navn.

Fordele ved SengeSpecialisten

Der er masser af fordele ved at handle hos SengeSpecialisten . Først og fremmest er det deres kæmpestore udvalg af premium senge, der adskiller dem fra andre sengebutikker. Dertil kommer deres fokus på god kundeservice og kompetent rådgivning, der hjælper dig som forbruger.
SengeSpecialisten har også en lang række af andre fordele såsom deres prisgaranti, produktgarantier og altid gratis levering, der gør dem til et rigtig godt valg, når du skal købe en ny seng.

Information om SengeSpecialisten

Firmanavn SengeSpecialisten
Adresse Damvej 9, 8471 Sabro
Hjemmeside www.sengespecialisten.dk
Telefon +45 43331223
CVR-nummer 29526516
Returregler 50 dages ombytningsret, 14 dages fortrydelsesret og 2 års reklamationsret
Garanti 24 års garanti mod ramme-og fjederbrud på alle senge, minimum 5 års garanti på alle el-motorer og mod unormal sætning
Mærker
Leveringsmuligheder Gratis levering til kantsten/pakkeshop samt mulighed for tillægsydelser mod betaling, hvilket inkluderer levering af postpakke til bopæl, indbæring og montering
Betalingsmuligheder  

Det siger forbrugerne om SengeSpecialisten

Kigger du på SengeSpecialisten trustpilot, er det tydeligt at forbrugerne er glade for kæden.

De scorer en høj samlet rating og har også fået stribevis af gode anmeldelser. En tilfreds køber skriver bl.a.: ”Har været i flere sengeforretninger, men ingen af dem kan måle sig med SengeSpecialisten i Glostrup hvad angår betjening, vejledning og viden om diverse senge m.v.”. En anden anmelder skriver: ”Konkurrencedygtig pris, lynhurtig ekspedition og forsendelse, nemmere bliver det ikke at handle på nettet”.

Generelt er det især den gode kundeservice og rådgivning, SengeSpecialisten får ros for. Mange pointerer dog også, at de er rigtig glade for de produkter, de har købt hos virksomheden.

SengeSpecialisten tilbud

Hos SengeSpecialisten har de jævnligt tilbud, hvor du kan gøre et godt kup. Udsalg og kampagner gør det nemmere at få råd til den kvalitetsseng, du har kig på – eller gør det muligt at købe en endnu bedre seng, end du havde regnet med at have råd til.
Hold øje med SengeSpecialistens hjemmeside, hvor du hele tiden kan holde dig opdateret på deres gode tilbud. Det bliver ofte sat senge ned i pris, så du kan få mere for dit budget, når der skal en ny seng fra SengeSpecialisten til.

Se alle de velroste senge tilbud her

Læs også vores anmeldelse af Nordic Dream og Sengetid.dk.

FAQ

Hvad tilbyder SengeSpecialisten?
SengeSpecialisten tilbyder et stort udvalg af senge – især senge i premium-klassen. Derudover har de et stort sortiment af madrasser og stort set alt i tilbehør til senge.
Laver Sengespecialisten gode senge?
SengeSpecialisten laver ikke selv deres senge, men har derimod udvalgt nogle af de bedste brands fra Danmark og resten af Skandinavien. Det er deres senge, de sælger.
Hvad koster senge fra SengeSpecialisten ?
Priserne hos SengeSpecialisten varierer meget alt efter, hvilken seng du vælger. De tilbyder dog prisgaranti, så du aldrig kommer til at betale for meget.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme