Siemens Induktionskogeplade Test 2021 – Her er de bedste modeller ifølge eksperterne

Senest opdateret den 0

I denne artikel gennemgår vi de bedste induktionskogeplader fra Siemens på markedet, så du hurtigt og nemt kan få et overblik samt sammenligne de forskellige modeller.  

Kun få induktionskogeplader fra Siemens er blevet medtaget i officielle eksperttests, hvorfor vi både har medtaget eksperttests og brugeranmeldelser. I udvælgelsen af kogepladerne har vi derfor også lagt vægt på, hvordan forbrugerne bedømmer de forskellige modeller, da vi har medtaget de modeller, som brugerne har givet de bedste bedømmelser.

Ønsker du at læse mere om de forskellige eksperttests og brugeranmeldelser, kan du finde links til anmeldelserne nederst i artiklen.

Denne artikel indeholder:
🔸 Overblik over induktionskogeplader fra Siemens
🔸 Alternative induktionskogeplader fra andre producenter
🔸 Gode råd til hvad du skal overveje inden køb af en induktionskogeplade
🔸 Sådan virker induktion
🔸 Information om energimærket
🔸 Gennemgang af testkilder

Bemærk venligst, at Forbrugsguiden ikke selv tester produkterne, men derimod indsamler resultaterne af uvildige tests. På den måde kan du nemmere få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Siemens Induktionskogeplade Test – Her er de bedste modeller

Hos Forbrugsguiden har vi analyseret en række ekspert tests fra ind og udland, og samlet de bedste modeller i denne artikel. Vi har også medtaget relevante brugeranmeldelser, da vi ved, forbrugerne upartisk deler ud af hverdagens positive og negative oplevelser med produktet. Under hvert produkt finder du en prissammenligning, så du nemt og hurtigt kan finde den billigste forhandler.

Vi håber, at du efter at have læst denne artikel, vil være rustet til at finde den Siemens induktionskogeplade, der dækker netop dine behov.


Siemens ED651FSB5E

✅ Testvinder hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön
✅ Topscorer hos det danske forbrugerråd Tænk

Siemens ED651FSB5E

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
3.999,00 3.999,00 Læs mere
6.678,00 6.678,00 Læs mere
7.076,00 7.076,00 Læs mere

.
Siemens ED651FSB5E er blevet testet og anmeldt af den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön og det danske forbrugerråd Tænk.

De danske og svenske eksperter har givet induktionskogepladen gode anmeldelser på grund af dens brugervenlighed og effektivitet. De nævner ikke mange minusser ved modellen, men nævner, at varmefordelingen ikke er den bedste.

Induktionskogeplade med PowerBoost-funktion og gryderegistrering

Med Siemens ED651FSB5E får man en induktionskogeplade med fire kogefelter, der varmer op og tilbereder maden på kort tid. Samtidigt kommer kogepladen med funktionen PowerBoost, hvor man kan øge effekten med op til 50 %. Dette er ideelt, hvis madlavningen skal foregå endnu hurtigere.

Derudover kommer Siemens ED651FSB5E med gryderegistrering på alle kogefelter samt en indstillelig timer. Timeren holder øje med tilberedningstiden og giver besked, når den specifikke tilberedningstid er gået.

Brugervenlig kogeplade

Siemens ED651FSB5E er nem at betjene, da den er udstyret med en touchSlider-funktion. Det vil sige, at der ikke er nogen knapper på kogepladen, hvorfor den i stedet skal indstilles med en blid berøring.

Kogepladen er desuden sikker at have i hjem med børn, da den kommer med en børnesikring, så børn ikke selv kan tænde kogepladen. Det er muligt at aktivere og deaktivere børnesikringen alt efter ønske og behov.

combiZone og powerMove

Siemens ED651FSB5E er forsynet med flere praktiske funktioner i form af combiZone og powerMove. Begge funktioner sikrer, at tilberedningen foregår endnu nemmere.

Mens combiZone sørger for, at man sagtens kan lave mad ved brug af både større pander og gryder, sørger powerMove for, at man kan forudindstille de individuelle effektniveauer for både den bagerste og den forreste combiZone.

Dette gør, at de specifikke effektniveauer aktiveres og deaktiveres automatisk, når kogegrejet bliver flyttet fra en zone til en anden zone.

Siemens ED651FSB5E måler (D x B x H) 52,2 cm x 59,2 cm x 5,1 cm.

Fordele ved Siemens ED651FSB5E:
🔵 combiZone
🔵 powerMove
🔵 Indstillelig timer
🔵 Børnesikring
🔵 PowerBoost-funktion


Siemens EH651FEB1E

✅ Testvinder hos det danske forbrugerråd Tænk

Siemens EH651FEB1E

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
0,00 2.727,00 Læs mere
0,00 2.849,00 Læs mere

.
Siemens EH651FEB1E er blevet testet og anmeldt af det danske forbrugerråd Tænk, der har kåret modellen som testvinder. Induktionskogepladen klarer sig nemlig godt i forhold til alle testparametre, hvorfor eksperterne er vilde med modellen.

Forbrugerrådet Tænk er især begejstrede for kogepladens brugervenlighed og energiforbrug. De er dog mindre vilde med dens støjniveau.

Siemens EH651FEB1E er, som nævnt, en induktionskogeplade, der er forsynet med fire kogefelter. Disse kogefelter har 17 forskellige effekttrin, som man kan vælge imellem med hjælp fra touchslider-funktionen. Funktionen gør, at man har mulighed for nemt og hurtigt at indstille kogefelternes temperatur ved blot at bevæge en enkelt finger op eller ned på selve temperaturfeltet.

Elektrisk induktion med hurtig opvarmning 

Siemens EH651FEB1E anvender elektrisk induktion, hvilket betyder, at varmen bliver i bunden af enten gryden eller panden. Derfor forbliver overfladen på selve kogepladen kølig. Dette gør ikke mindst, at man ikke lige så nemt kan brænde sig, men det reducerer også kogepladens energiforbrug.

Endvidere er Siemens EH651FEB1E udstyret med flere effektive ekstrafunktioner såsom QuickStart og PowerBoost. Mens PowerBoost sikrer en hurtig opvarmning, sørger QuickStart for, at kogepladen pr. automatik genkender den kogezone, som enten panden eller gryden er blevet sat på.

Med kogepladens HighSpeed-glas vil man opleve en hurtig opvarmning til både gryder og pander.

Induktionskogeplade med flere praktiske funktioner 

Siemens EH651FEB1E kommer med flere praktiske funktioner såsom en automatisk gryderegistrering og ReStart-funktion.

Den automatiske gryderegistrering sørger for, at kogezonen ikke tænder førend, der er placeret en gryde eller pande på den. Hvis gryden eller panden bliver fjernet, vil kogezonen slukke med det samme.

Derudover kommer Siemens EH651FEB1E med en ReStart-funktion. Denne funktion sørger for, at kogepladen husker alle de sidst anvendte indstillinger, hvis man holder Start-knappen nede. Hvis man ønsker at lave den samme mad, er dette en fordel, da man herved ikke skal indstille kogepladen igen.

Med timer-funktion og indbygget minutur 

Alle kogepladens kogefelter er forsynet med en timer-funktion, hvor man kan indstille den til at slukke på et bestemt tidspunkt.

Derudover kommer Siemens EH651FEB1E med et indbygget minutur, som man kan sætte til et bestemt tidspunkt, så man ikke glemmer at holde øje med maden.

Induktionskogepladen kommer ydermere med en børnelås, der gør, at børn ikke kan tænde kogepladen eller ændre på indstillingerne, når den er aktiveret.

Siemens EH651FEB1E måler (D x B x H) 52,2 cm x 59,2 cm x 5,1 cm.

Fordele ved Siemens EH651FEB1E:
🔵 Hurtig opvarmning
🔵 Med Restart-funktion
🔵 Med QuickStart
🔵 Automatisk gryderegistrering
🔵 Med timer-funktion og indbygget minutur


Siemens EH975LVC1E

✅ God anmeldelse hos den store britiske avis The Telegraph

Siemens EH975LVC1E

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
6.148,00 6.148,00 Læs mere

.
Siemens EH975LVC1E er blevet testet og anmeldt af den britiske avis The Telegraph, der har lavet en test af forskellige induktionskogeplader på markedet. Eksperterne fra The Telegraph er begejstrede for denne model, som de har givet en god anmeldelse.

Dette har de blandt andet gjort på baggrund af, at Siemens EH975LVC1E er hurtig til at varme gryder og pander op, samt at den er nem at bruge.

Eksperterne fra The Telegraph har kun rosende ord at sige om Siemens EH975LVC1E, da de ikke nævner nogle ulemper i deres anmeldelse af kogepladen.

Eksperterne: Effektiv kogeplade med flere funktioner 

Ifølge The Telegraph er Siemens EH975LVC1E ’den bedste induktionskogeplade’, de har brugt, når det kommer til brugervenlighed, samt hvor hurtig den er til at varme op og køle af igen.

Eksperterne nævner, at Siemens EH975LVC1E er ’ekstremt simpel at komme i gang med’. Man har også mulighed for at aktivere og kontrollere alle kogefelter individuelt med det ’meget responsive kontrolpanel’.

Sidst men ikke mindst bemærker The Telegraph kogepladens mange funktioner såsom PowerBoost og FryingSensor Plus. Eksperterne er vilde med disse funktioner, da de mener, at det gør madlavningen nemmere.

Rund kogezone med tre forskellige ringe 

Med Siemens EH975LVC1E får man en induktionskogeplade, der kommer med en rund kogezone med tre ringe. Dette sørger for, at der er plads til forskellige former for gryder og pander.

Derudover kommer Siemens EH975LVC1E med sensoren FryingSensor Plus. Sensoren kontrollerer og regulerer temperaturen, hvilket sikrer optimale madlavningsresultater samt et reduceret energiforbrug. Takket være kogepladens fem ydelsesniveauer, er der ligeledes mulighed for at tilberede flere former for mad.

Der er yderligere mulighed for at gøre brug af kogepladens PowerBoost- eller QuickStart-funktion. Mens PowerBoost sikrer en hurtig opvarmning, sørger QuickStart for, at kogepladen pr. automatik genkender den kogezone, som gryden er placeret i.

Nem at betjene 

Siemens EH975LVC1E er nem at betjene, da kogepladen er forsynet med Dual LightSlider. Dette sørger for et intuitivt kontrolpanel, hvor man blot skal røre de forskellige indstillinger med en enkelt finger.

Der er yderligere mulighed for at gøre brug af ReStart-funktionen. Her skal man blot holde Start-knappen nede i et par sekunder, hvorefter kogepladen vil huske de sidst anvendte indstillinger.

Når man skal rengøre kogepladen, kan man tørre den af med en klud, efter man har fjernet gryden eller panden. Man kan desuden anvende viskebeskyttelsen ved rengøring, da denne sikrer, at man ikke kan ændre på indstillingerne ved aktivering.

Siemens EH975LVC1E kommer desuden med en timer-funktion samt en børnelås, der forhindrer børn i at tænde eller ændre på kogepladens indstillinger.

Siemens EH975LVC1E måler (D x B x H) 52 cm x 91,2 cm x 5,1 cm.

Fordele ved Siemens EH975LVC1E:
🔵 Med børnelås og timer-funktion
🔵 Husker de sidst anvendte indstillinger
🔵 Med PowerBoost- og QuickStart-funktion
🔵 Rund kogezone med tre ringe
🔵 Med FryingSensor Plus


Siemens EH851FEB1E

✅ Gode brugeranmeldelser hos svenske Testfreaks.se
✅ 4.7 ud af 5 stjerner baseret på brugeranmeldelser hos WhiteAway.com
✅ 4.7 ud af 5 stjerner baseret på brugeranmeldelser hos Skousen.dk

Siemens EH851FEB1E

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
11.969,00 11.969,00 Læs mere

.
Siemens EH851FEB1E er ikke medtaget i nogle officielle eksperttests, men er til gengæld en populær model hos brugerne. Kogepladen er blevet bedømt af brugere på siderne Testfreaks.se, WhiteAway.com og Skousen.dk, hvor den har fået flere gode brugeranmeldelser.

Brugerne er især vilde med, at Siemens EH851FEB1E kommer med et væld af gode funktioner, samt at der er mulighed for at lave mad nemt og hurtigt.

Der er ikke mange brugere, der nævner ulemper ved modellen. Dog bemærker flere forbrugere, at Siemens EH851FEB1E har et forholdsvist højt støjniveau sammenlignet med andre modeller på markedet.

Forbrugerne: Stilren kogeplade med mange gode funktioner 

Siemens EH851FEB1E er en populær induktionskogeplade hos forbrugerne, der har flere rosende ord at sige om modellen. Noget af det første, som brugerne bemærker, er, at kogepladen kommer i et stilrent og nydeligt design. En bruger skriver eksempelvis, at Siemens EH851FEB1E ’passer perfekt ind i køkkenet på grund af dets simple og stilrene udseende’.

Dette er en anden bruger enig i og nævner ydermere, at Siemens EH851FEB1E virker som den skal og er forsynet med ’mange gode funktioner’. Disse funktioner sørger, ifølge brugeren, for, at man kan lave mad nemt og hurtigt. En bruger siger endda, at ’det er en drøm at lave mad med Siemens EH851FEB1E’.

Sidst men ikke mindst er der en bruger, der forklarer, at kogepladen er nem at bruge. Det tager nemlig ikke lang tid at lære den at kende, og så kan man ’hurtigt indstille den til lige det, man ønsker og har brug for’.

Med touchslider og PowerBoost-funktion 

Siemens EH851FEB1E er forsynet med fire kogefelter. De fire kogefelter har flere effekttrin, som man kan vælge imellem med touchslider-funktionen. Her kan man hurtigt indstille temperaturen på kogefelterne med blot et enkelt tryk med fingeren.

Derudover kommer kogepladen med en PowerBoost-funktion, der sørger for at øge effekten med op til 50 %. Dette sikrer ikke blot en hurtigere opvarmning af gryden eller panden, men det er også tidsbesparende.

Der er ligeledes mulighed for at gøre brug af kogepladens timer-funktion, hvor man kan indstille kogepladen til at stoppe, når en forudbestemt tid er udløbet.

Nem rengøring 

Med Siemens EH851FEB1E får man en induktionskogeplade, der er nem at rengøre. På denne kogeplade er der nemlig intet, der bliver brændt fast, hvorfor man nemt kan tørre kogepladen af efter brug.

Der er yderligere mulighed for at aktivere en børnesikring, så børn ikke har mulighed for at tænde kogepladen. Børnesikringen sørger også for, at det ikke er muligt at ændre de forskellige indstillinger.

Siemens EH851FEB1E måler (D x B x H) 52,2 cm x 80,2 cm x 5,1 cm.

Fordele ved Siemens EH851FEB1E:
🔵 Nem rengøring
🔵 Med PowerBoost-funktion
🔵 Med timer-funktion
🔵 Børnesikring
🔵 Nem at betjene


Siemens EX975LXC1E

✅ 4.9 ud af 5 stjerner baseret på brugeranmeldelser hos WhiteAway.com
✅ 4.9 ud af 5 stjerner baseret på brugeranmeldelser hos Skousen.dk

Siemens EX975LXC1E

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
7.395,00 7.395,00 Læs mere
7.395,00 7.395,00 Læs mere
13.499,00 13.499,00 Læs mere
14.499,00 14.499,00 Læs mere

.
Siemens EX975LXC1E er ikke medtaget i nogle officielle eksperttests, men har fået gode anmeldelser af forbrugerne hos de to forhandlere WhiteAway.com og Skousen.dk. Her har brugerne givet kogepladen 4,9 ud af 5 stjerner.

En af de største fordele ved Siemens EX975LXC1E er, ifølge forbrugerne, at kogepladen er hurtig og effektiv, så man hurtigt kan tilberede mad i både gryder og pander.

Der er dog flere forbrugere, der nævner, at kogepladens lydniveau er for højt, samt at man skal vænne sig til lyden.

Forbrugerne: Genial og rengøringsvenlig kogeplade 

Ifølge brugeranmeldelser på de to sider WhiteAway.com og Skousen.dk er Siemens EX975LXC1E et ’genialt arbejdsredskab’, der hurtigt og effektivt tilbereder maden. Derfor mener flere brugere, at det er ’en optimal kogeplade, hvis man ønsker, at det skal gå stærkt i køkkenet’.

Flere brugere nævner også, at Siemens EX975LXC1E er forsynet med et elegant og stilrent design. En bruger skriver eksempelvis, at ’den nærmest fremstår som et stykke designmøbel’, mens en anden bruger kalder kogepladen for et ’vidunder’.

Forbrugerne er også vilde med, at kogepladen er nem at rengøre. En bruger forklarer, at man hurtigt kan rengøre og tørre kogepladen af efter brug på grund af dens glatte glasoverflade.

Model med fem kogefelter og gryderegistrering

Med fem kogefelter får man en induktionskogeplade, der er større end andre modeller. Den er derfor velegnet til brugere, der ønsker mere fleksibilitet ved madlavningen. De fem kogefelter har ligeledes en automatisk gryderegistrering, hvorfor kogepladen pr. automatik registrerer, når der er placeret en gryde eller pande på den.

Derudover kommer Siemens EX975LXC1E med en PowerBoost-funktion samt FryingSensor Plus. Mens PowerBoost-funktionen sørger for en hurtig opvarmning, registrerer og tilpasser FryingSensor Plus konstant temperaturen under tilberedningen. Dette sikrer, at maden ikke brænder på.

Siemens EX975LXC1E kommer yderligere med PowerMove Plus, der opdeler kogesektionen i tre varmezoner. Det betyder, at man kan tilberede mad med forskellige temperaturer på samme tid.

Nem betjening og FlexMotion 

Siemens EX975LXC1E er forsynet med funktionen FlexMotion, der husker temperaturindstillinger for specifikke former for kogegrej. På den måde har man mulighed for at flytte kogegrejet frit rundt på kogezonen, da temperaturen automatisk bliver tilpasset.

Kogepladen kan ydermere huske de sidst anvendte indstillinger, hvis man holder Start-knappen nede i et par sekunder. Det vil sige, at man ikke behøver at indstille kogepladen igen, hvis man skal lave præcis den samme mad senere eller dagen efter.

Siemens EX975LXC1E er desuden nem at betjene takket være dens Dual LightSlider-teknologi. Man skal blot angive de specifikke indstillinger eller flytte slideren, hvorefter kogepladen går i gang.

Siemens EX975LXC1E måler (D x B x H) 52 cm x 91,2 cm x 5,1 cm.

Fordele ved Siemens EX975LXC1E:
🔵 Med FlexMotion
🔵 Fem kogefelter
🔵 Med FryingSensor Plus
🔵 Med PowerBoost-funktion
🔵 Kogesektion opdelt i tre varmezoner


Siemens EH675LFC1E

✅ 5 ud af 5 stjerner baseret på brugeranmeldelser hos Lavprishvidevarer.dk
✅ 4.9 ud af 5 stjerner baseret på brugeranmeldelser hos WhiteAway.com 

Siemens EH675LFC1E

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
7.424,00 7.424,00 Læs mere

.
Siemens EH675LFC1E er ikke medtaget i nogle officielle eksperttests, men har til gengæld fået gode anmeldelser fra brugerne hos Lavprishvidevarer.dk og WhiteAway.com. Her har brugerne givet modellen henholdsvis 5 ud af 5 stjerner og 4,9 ud af 5 stjerner.

Forbrugerne skriver, at de især er begejstrede for kogepladens mange funktioner, da de mener, at dette ikke mindst gør madlavningen nemmere og mere fleksibel, men også en del hurtigere.

Der er umiddelbart ikke fundet nogle minusser ved modellen, da forbrugerne ikke har nævnt nogle ulemper ved den.

Forbrugerne: Fantastisk kogeplade med masser af gode funktioner 

Siemens EH675LFC1E bliver af flere forbrugere betegnet som værende en ’fantastisk kogeplade’. Dette gør den ikke mindst på grund af dens ’mange gode funktioner’, men også fordi, at kogepladen er ’meget nem at betjene’.

En bruger skriver eksempelvis, at den ’klart kan anbefales’, da man hurtigt kan komme i gang med den. Man behøver nemlig ikke bruge en masse tid på at finde ud af de forskellige indstillinger, da man hurtigt lærer det.

Derudover forklarer en anden bruger, at Siemens EH675LFC1E er ’hurtig til at bringe ting i kog’, samt at den ’fungerer optimalt’ uanset, hvad man ønsker at tilberede på kogepladen.

Induktionskogeplade med FryingSensor og PowerBoost-funktion 

Siemens EH675LFC1E er udstyret med fire kogefelter, hvor man har mulighed for at tilberede sin mad. Derudover kommer induktionskogepladen med flere funktioner som for eksempel FryingSensor og PowerBoost.

PowerBoost-funktionen øger effekten med op til 50 %, hvilket ikke blot sikrer en hurtig opvarmning af gryder og pander, men på samme tid også er tidsbesparende i køkkenet.

Kogepladens FryingSensor-funktion sørger ydermere for, at kogepladen har en konstant varme, uanset om man tilbereder mad i 20 minutter eller i 1 time. Den sikrer desuden, at ingen ingredienser brænder fast.

Simpel betjening og timer-funktion 

Med Siemens EH675LFC1E får man en induktionskogeplade, der er simpel at betjene. Den er nemlig udstyret med Dual LightSlider-betjening, hvor man blot skal angive indstillingerne eller flytte slideren. Kontrolpanelet er overskueligt, men kan ikke ses, når kogepladen er slukket.

Der er ligeledes mulighed for at anvende kogepladens to timer-funktioner. Mens den ene timer-funktion sørger for, at man bliver mindet om, når man skal kigge til maden, sørger den anden timer-funktion for, at kogezonen slukker automatisk, når den indstillede tid er udløbet.

Sidst men ikke mindst kommer Siemens EH675LFC1E med en børnesikring, der spærrer alle kogefelter, så de ikke kan tændes af børn.

Siemens EH675LFC1E måler (D x B x H) 52 cm x 60,2 cm x 5,1 cm.

Fordele ved Siemens EH675LFC1E:
🔵 Med PowerBoost-funktion
🔵 Simpel betjening
🔵 To timer-funktioner
🔵 Med FryingSensor
🔵 Børnesikring


Alternativer:

I denne artikel har vi gennemgået flere induktionskogeplader fra Siemens, som enten har fået topkarakterer af eksperter fra forskellige tests, eller som er populære blandt brugerne.

Udover disse induktionskogeplader findes der også andre gode modeller på markedet. For at sikre et så nuanceret overblik som muligt, vil vi her i dette afsnit gennemgå kogeplader fra andre producenter, der også har fået ros fra enten eksperter eller brugere.


AEG IKB64301FB

✅ Testvinder hos det danske forbrugerråd Tænk
✅ Anbefalet af den engelske avis The Telegraph

AEG IKB64301FB

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
3.013,00 3.013,00 Læs mere
3.473,00 3.473,00 Læs mere
4.499,00 4.499,00 Læs mere

.
AEG IKB64301FB er blevet testet og anmeldt af både det danske forbrugerråd Tænk og avisen The Telegraph, som begge har givet induktionskogepladen en god score.

Denne score er givet på baggrund af kogepladens brugervenlighed samt effektive og hurtige tilberedning. Dog nævner eksperterne også, at AEG IKB64301FB ikke er helt nem at rengøre sammenlignet med andre kogeplader.

God kogeplade til en overkommelig pris, ifølge eksperterne

De britiske eksperter fra The Telegraph har vurderet AEG IKB64301FB til at være en ”god induktionskogeplade”, der sørger for ”hurtige resultater”. De er ligeledes glade for, at den er energieffektiv, hvorfor man ikke skal være bekymret for elforbruget.

Eksperterne hæfter sig ydermere ved, at AEG IKB64301FB kan købes til en rimelig pris samt, at den er forsynet med flere praktiske funktioner såsom en timer-funktion. Der bliver ikke nævnt mange ulemper i anmeldelsen andet end rengøringen, som kan være tidskrævende.

Effektiv induktionskogeplade

AEG IKB64301FB er en hurtig og effektiv induktionskogeplade med fire kogefelter, der på ingen tid varmer op og tilbereder maden. Ønsker man en endnu hurtigere tilberedning, er der mulighed for at gøre brug af Booster-funktionen. Her bliver der tilført en ekstra effekt til alle kogezonerne i op til 10 minutter.

Hvis man skal ordne noget andet og ønsker at stoppe tilberedningen, kommer kogepladen med en Stop&Go-funktion. Funktionen sørger for, at maden holdes varm uden, at man behøver at stå og holde øje med den.

Praktisk kogeplade

Ved køb af AEG IKB64301FB får man en praktisk kogeplade, der er udstyret med flere smarte funktioner i form af en automatisk gryderegistrering og 3-trins restvarmeindikator.

Hvor den automatiske gryderegistrering sikrer, at ingen af kogezonerne tænder uden kogegrej, sørger restvarmeindikatoren for, at man nemt kan få et overblik over restvarmen på kogepladen.

Ved betjening af AEG IKB64301FB foregår dette via en touch-funktion. Her kan man indstille de forskellige funktioner samt finde en timer-funktion, som både kan bruges som et minutur og som en timer. 

AEG IKB64301FB måler (D x B x H) 52 cm x 59 cm x 4,4 cm.

Fordele ved AEG IKB64301FB:
🔵 Booster-funktion
🔵 Stop&Go-funktion
🔵 Timer-funktion og minutur
🔵 Gryderegistrering
🔵 3-trins restvarmeindikator


Electrolux HOI630MF

✅ Testvinder hos det danske forbrugerråd Tænk
✅ Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Electrolux HOI630MF

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
2.999,00 2.999,00 Læs mere
2.999,00 2.999,00 Læs mere

.
Electrolux HOI630MF er blevet testet og anmeldt af Forbrugerrådet Tænk og forbrugerorganisationen Råd & Rön.

Begge eksperter har givet induktionskogepladen en god score, da de er glade for den nemme tilberedning og brugervenlighed. Dog nævner de også, at kogepladen ikke har en ramme, hvilket gør rengøringen en smule mere besværlig og tidskrævende.

Klassisk induktionskogeplade med PowerBoost-funktion

Med Electrolux HOI630MF får man en klassisk induktionskogeplade med fire kogefelter, der er nem og enkel at betjene. Kogepladen betjenes via touch-betjeningen, som ikke har nogen knapper, men i stedet indstilles med en blid berøring.

Derudover er Electrolux HOI630MF hurtig til at varme op og tilberede maden. Skal det gå endnu hurtigere, kan man anvende PowerBoost-funktionen, som sikrer, at opvarmningen foregår lynhurtigt. Hvis man har brug for at holde en pause under madlavningen, er der mulighed for dette med pause-funktionen.

Børnevenlig kogeplade

Electrolux HOI630MF er en sikker og børnevenlig kogeplade, da den er forsynet med forskellige sikkerhedsfunktioner.

En af disse er en børnesikring, så børn ikke kan tænde for kogepladen, når den ikke er under opsyn. Desuden er der en funktionslås, som gør, at der ikke kan ændres på indstillingerne så længe, at kogepladen er i brug.

Samtidigt er kogepladen udstyret med automatisk gryderegistrering, så kogezonerne ikke tænder uden kogegrej.

Kogeplade med brugbare funktioner

Ved køb af Electrolux HOI630MF får man en kogeplade, der kommer med brugbare funktioner. Eksempelvis har modellen en timer-funktion, der også kan bruges som et minutur. Herved kan man sætte uret og lade timeren have et overblik over tilberedningstiden.

Sidst men ikke mindst kommer Electrolux HOI630MF med en 3-trins restvarmeindikator, der giver et overblik over restvarmen, så den kan udnyttes til fulde.

Electrolux HOI630MF måler (D x B x H) 52 cm x 59 cm x 4,4 cm.

Fordele ved Electrolux HOI630MF:
🔵 PowerBoost-funktion
🔵 Timer-funktion
🔵 Nem betjening
🔵 Funktionslås og børnesikring
🔵 3-trins restvarmeindikator


Gram KKI 6044-90 T

✅ God anmeldelse hos det danske forbrugerråd Tænk

Gram KKI 6044-90 T

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
3.370,00 3.370,00 Læs mere
0,00 5.299,00 Læs mere

.
Gram KKI 6044-90 T er blevet testet og anmeldt af det danske forbrugerråd Tænk, der har givet modellen en god anmeldelse.

Eksperterne fra Forbrugerrådet Tænk er nemlig begejstrede for kogepladen, som de mener er både rengøringsvenlig samt kommer med optimale sikkerhedsfunktioner.

Forbrugerrådet Tænk nævner dog også, at de ikke er så vilde med temperaturkontrollen samt brugervenligheden, når det kommer til indstilling af kogepladen.

Kogeplade med gryderegistrering og Booster-funktion

Gram KKI 6044-90 T er udstyret med fire kogefelter. Derudover kommer induktionskogepladen med en automatisk gryderegistrering samt Booster-funktion.

Mens den automatiske gryderegistrering sørger for, at tilberedningen først går i gang, når kogegrejet bliver placeret på kogezonen, sikrer Booster-funktionen en øget effekt på kogezonen samt en kortere opvarmningstid.

Induktionskogepladen kommer ydermere med en Holde-varm-funktion, der sikrer, at maden bliver holdt varm, indtil den bliver fjernet fra kogepladen. Denne funktion kan bruges på alle kogezoner.

Flere praktiske egenskaber 

Med Gram KKI 6044-90 T får man en kogeplade med flere praktiske egenskaber. Gram KKI 6044-90 T er blandt andet forsynet med en opkogningsautomatik, der varmer kogezonen op på det højeste varmetrin, hvorefter den automatisk bliver skruet ned til det indstillede. Dette sørger for, at man ikke behøver at justere på varmetrinene ved tilberedning af maden.

Gram KKI 6044-90 T kommer også med Autofocus, hvilket betyder, at kogezonerne pr. automatik tilpasser sig efter den enkelte gryde eller pande. Man kan derfor benytte alle former for størrelser, når det kommer til gryder og pander.

Der er ligeledes mulighed for at benytte kogepladens timer-funktion, som man kan indstille på hver kogezone. Med timer-funktionen slukker kogezonen automatisk, hvorfor maden ikke vil brænde på. Man kan også anvende timeren som et minutur.

Med flere sikkerhedsfunktioner

Gram KKI 6044-90 T er forsynet med flere sikkerhedsfunktioner som for eksempel en børnesikring. Med børnesikringen kan man låse kogepladen, så der ikke er mulighed for hverken at tænde den eller ændre på indstillingerne.

Kogepladen kommer ligeledes med funktioner, hvor den automatisk slår fra ved enten overophedning, tørkogning eller overkogning. Kogezonen slukker også pr. automatik, hvis man fjerner gryden eller panden, eller hvis den har været tændt i en lang periode.

Ved betjening af Gram KKI 6044-90 T skal man gøre brug af touchcontrol, hvor man kan vælge de forskellige indstillinger med et let fingertryk.

Gram KKI 6044-90 T måler (D x B x H) 51,8 cm x 57 cm x 5,5 cm.

Fordele ved Gram KKI 6044-90 T:
🔵 Med flere sikkerhedsfunktioner
🔵 Autofocus-funktion
🔵 Timer-funktion
🔵 Automatisk gryderegistrering
🔵 Hurtig opvarmning


Electrolux HOI620S

✅ God anmeldelse hos det danske forbrugerråd Tænk

Electrolux HOI620S

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
2.399,00 2.399,00 Læs mere
0,00 3.257,00 Læs mere

.
Det danske forbrugerråd Tænk har anmeldt og testet kogepladen Electrolux HOI620S, som de har givet en god anmeldelse. I anmeldelsen skriver de, at de især er begejstrede for modellens brugervenlighed samt energiforbrug.

Selvom Forbrugerrådet Tænk generelt er imponerede over Electrolux HOI620S, nævner de også, at de ikke er så vilde med modellens støjniveau.

Hurtig varme og automatisk gryderegistrering

Electrolux HOI620S kommer med fire kogefelter, hvorfor den er velegnet til en mellemstor familie. Med Electrolux HOI620S opnår man en hurtig og høj varme på grund af induktionen.

Dette er yderligere muligt på grund af kogepladens Booster-funktion, der sørger for, at man har mulighed for at spare tid ved straks at opnå en høj varme. Dette reducerer ikke blot energiforbruget, men er også med til at opnå høje temperaturer på ingen tid.

Derudover kommer Electrolux HOI620S med en automatisk gryderegistrering, hvor kogepladen kun går i gang, når der er placeret en pande eller gryde ovenpå. Når panden eller gryden bliver fjernet, slukker den pr. automatik igen.

Nem og hurtig opsætning 

Ved køb af Electrolux HOI620S skal man ikke bruge en masse tid på opsætning af kogepladen. Selve kogepladen er nemlig nem og hurtig at installere. Man skal blot sætte stikket i, hvorefter man kan gå i gang med tilberedningen med det samme.

Det er ydermere nemt at rengøre modellen, når man er færdig med at lave mad. Da overfladen på selve kogesektionen aldrig bliver helt varm, kan man tørre overfladen lige med det samme efter brug. Det betyder også, at madrester samt fedt ikke tørrer ind i kogepladen, hvorfor det blot kræver en hurtig aftørring.

Med restvarmeindikatorer og børnesikring

Electrolux HOI620S er forsynet med restvarmeindikatorer, der angiver, hvor varmen er. På den måde ved man altid, hvilke zoner på kogepladen, der stadig er varme. Man kan derfor altid få et overblik over stadigt varme zoner.

Derudover kommer Electrolux HOI620S med en børnesikring af kogesektionen. Ved aktivering af børnesikringen, er der ikke længere mulighed for at tænde kogesektionen. Man kan dog hurtigt slå børnesikringen fra igen, når man skal i gang med madlavningen.

Electrolux HOI620S måler (D x B x H) 52 cm x 59 cm x 6 cm.

Fordele ved Electrolux HOI620S:
🔵 Med børnesikring
🔵 Restvarmeindikatorer
🔵 Nem installation
🔵 Rengøringsvenlig model
🔵 Hurtig opvarmning og gryderegistrering


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Outlet section for .dk


Whirlpool ACM802 

✅ Topscorer hos det danske forbrugerråd Tænk

Whirlpool ACM802

.
Det danske forbrugerråd Tænk har anmeldt og testet Whirlpool ACM802, som de har givet en topplacering i deres omfattende test af forskellige induktionskogeplader.

Eksperterne fra Forbrugerrådet Tænk er begejstrede for modellen, da de mener, at den er nem at betjene, samt at den er forholdsvis prisvenlig sammenlignet med andre kogeplader på markedet.

Forbrugerrådet Tænk nævner dog, at man skal være opmærksom på, at kogepladen støjer en smule.

Induktionskogeplade med Booster-funktion og timer 

Med Whirlpool ACM802 får man en kogeplade med fire kogefelter, hvorfor den er velegnet til en mellemstor familie. Kogepladen sørger for, at tilberedningen går hurtig, da man blandt andet kan bringe 1 liter vand i kog på blot halvandet minut.

Derudover kommer kogepladens kogefelter med en Booster-funktion. Denne funktion sørger for en hurtig opvarmning, hvilket både er energi- og tidsbesparende.

Kogepladen kommer ydermere med en separat timer for alle zoner. Timeren for den enkelte zone sikrer en nemmere tilberedning, da man kan aktivere en timer pr. kogezone, hvilket giver en optimal kontrol af hele kogepladen.

Bruger- og rengøringsvenlig induktionskogeplade  

Whirlpool ACM802 sørger for, at det både er nemt at betjene samt rengøre modellen.

Kogepladen kommer nemlig ikke med nogen ramme, hvorfor kogepladen går i et med selve køkkenbordet. Det betyder, at skidt og snavs ikke kan gemme sig i diverse hjørner og afkroge, hvorfor man blot kan tørre kogepladen af efter brug.

Endvidere kommer Whirlpool ACM802 med et touchpanel, hvor man blot skal lade sin finger glide let henover den ønskede indstilling, hvorefter den bliver aktiveret. Alle indstillinger er overskueligt og kan findes på selve kogepladen.

Flere praktiske funktioner 

Whirlpool ACM802 er udstyret med en lavtemperaturfunktion. Temperaturstyringen gør, at man har mulighed for at smelte og tilberede mere delikate fødevarer uden, at de brænder på. Denne funktion er blandt andet optimal til eksempelvis chokolade eller smør.

Sidst men ikke mindst kommer Whirlpool ACM802 med en Simmering Function. Funktionen indstiller pr. automatik et effektniveau, der egner sig til, at gryden bliver holdt svagt i kog. Denne funktion er lavet til, når maden skal simre, så den kan stå i en lang periode uden risiko for, at noget brænder på.

Whirlpool ACM802 måler (D x B x H) 51 cm x 58 cm x 5,6 cm.

Fordele ved Whirlpool ACM802:
🔵 Med lavtemperaturfunktion
🔵 Med Simmering Function
🔵 Nem at betjene
🔵 Rengøringsvenlig
🔵 Med Booster-funktion og timer


Outlet section for .dk

Dette skal du overveje, før du køber en induktionskogeplade

induktionskogeplade

Induktionskogeplader er mere populære nu end nogensinde før, og det er der en god grund til. Kogepladerne varmer nemlig mere effektivt samt er mere energieffektive sammenlignet med traditionelle kogeplader. Du opnår ydermere en præcis og hurtig temperaturregulering end ved andre former for kogeplader. Men hvad du skal overveje, når du er på udkig efter en induktionskogeplade? Det kan du læse mere om i dette afsnit.

Ønsker du en hurtig kogeplade?

Hvis du ønsker at have elektricitet som energiforsyning til din kogeplade, er induktion bestemt den hurtigste løsning, der er til rådighed på markedet lige nu.

Da energien overføres direkte til kogegrejet og indholdet af dette, sørger induktion for at koge vand endnu hurtigere end eksempelvis et gaskomfur.

På flere induktionskogeplader kan du endda finde en Booster-funktion, der sørger for en mere effektiv opvarmning, hvilket sparer dig for endnu mere tid i køkkenet. Det vil derfor være en fordel, hvis du finder en induktionskogeplade med denne funktion, så du har mulighed for en endnu hurtigere opvarmning, hvis du ønsker dette.

Udover en hurtig opvarmning, sørger induktion også for, at temperaturen hurtigt falder igen, når man justerer på effekten. Dette er praktisk, hvis man gerne vil reducere varmen for at forhindre maden i at koge over.

Er induktionskogeplader rengøringsvenlige? 

induktionskogeplade rengøringEndnu en ting, som du skal overveje, er, hvor rengøringsvenlig induktionskogepladen er. De fleste kogeplader kommer med en glat overflade, der går i et med køkkenbordet, hvilket er en fordel, når det kommer til rengøringen.

Hvis du finder en induktionskogeplade som dette, vil det nemlig være nok med en simpel aftørring efter brug.

Hvilke størrelser er induktionskogeplader tilgængelige i? 

Uanset om du er på udkig efter en mindre eller større induktionskogeplade, er der stor sandsynlighed for, at du kan finde en kogeplade, der passer til dine behov.

Det er derfor vigtigt, at du tager et kig på kogepladens størrelse inden køb samt finder ud af, om den passer ind i dit køkken eller ej.

Der kan findes induktionskogeplader med forskellige antal af kogezoner og kogefelter, så du kan vælge den størrelse, der er optimal til dig og dit køkken.

Har jeg brug for andre funktioner? 

Når det kommer til induktionskogeplader, er der mulighed for at finde modeller med et hav af forskellige funktioner.

Du skal derfor overveje, hvilke funktioner du har brug for, da dette kan gøre det nemmere at vælge den mest optimale model for dig. Du kan finde kogeplader med alt lige fra restvarmeindikatorer til sikkerhedsfunktioner eller automatisk gryderegistrering.

Tag et kig på, hvad du kan få af funktioner på en induktionskogeplade, og vælg de funktioner, der vil være til gavn for dig.

Energieffektivitet 

En induktionskogeplade er typisk mere energivenlig sammenlignet med gaskogeplader eller andre former for kogeplader på markedet.

Induktion overfører nemlig energi direkte til overfladen af ​​panden eller gryden uden at opvarme den resterende del af zonen. Dette sparer meget energi, da varme ikke bliver spildt og kun kommer lige præcis der, hvor der er brug for den.

Som med alle andre apparater i hjemmet, er det en fordel altid at være opmærksom på energieffektiviteten, hvis du ønsker et energivenligt produkt. Dette kan du læse mere om i et senere afsnit.

Vær opmærksom på hvilke gryder og pander du skal bruge 

Den vigtigste overvejelse, når du køber en induktionskogeplade, er de gryder og pander, du bruger. Du skal sørge for, at de er magnetiske. Hvis dette ikke er tilfældet, kan de ikke anvendes på en induktionskogeplade.

Der findes dog i dag masser af gryder og pander, der er egnede til brug på induktion, hvorfor det ikke burde være noget problem at anskaffe sig disse.

Det er dog vigtigt, at du overvejer dette, da det også kan være en ekstra udgift, hvis du ikke allerede har gryder og pander, der kan bruges på en induktionskogeplade.

Ønsker du at læse mere om, hvad du skal overveje ved køb af en induktionskogeplade, kan du klikke ind her og læse denne artikel fra Which.co.uk.


Sådan virker en induktionskogeplade 

Induktionskogeplader fungerer på den måde, at magnetfelter overfører varme til bunden af den pande eller gryde, som du har placeret på selve kogezonen.

Siemens EH651FEB1EFørend teknologien fra induktion virker, er det dog vigtigt, at dine gryder og pander er magnetiske. Hvis dette ikke er tilfældet, vil de ikke kunne bruges på en induktionskogeplade.

I dag er der mulighed for at finde gryder og pander til induktion i flere forskellige størrelser og materialer. Der kan både findes redskaber i støbejern, hvilket allerede er magnetisk, eller redskaber i enten aluminium eller rustfrit stål. Med disse to materialer er det dog vigtigt, at bunden er magnetisk, hvilket ikke altid er tilfældet.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du kan anvende en gryde eller pande på din induktionskogeplade, kan du selv tjekke det. Du kan blandt andet gøre det ved at tage en magnet, som du holder ud for pandens eller grydens bund.

Hvis magneten bliver tiltrukket af panden eller gryden, vil det sige, at den er magnetisk, hvorfor du kan placere den på din induktionskogeplade uden problemer.

Hvis du gerne vil vide mere om induktionskogeplader, samt hvordan induktion virker, kan du klikke ind her og læse denne artikel fra CDA.eu.


Forstå energimærket

Som vi tidligere har nævnt i denne artikel, er det vigtigt, at du tager et kig på et produkts energimærke. Her kan du finde mere information om energimærket, så du ved, hvad du helt præcist skal kigge efter, samt hvad de forskellige informationer rent faktisk betyder for dig.

energimærkningEn energimærkning sikrer, at det er nemmere for dig at investere i de mere energivenlige produkter på markedet. Dette er gældende lige meget, om du leder efter en ny tørretumbler, en ny opvaskemaskine, en ny ovn, et nyt komfur eller lignende.

Det mest udbredte energimærke er EU’s obligatoriske ordning for energimærkning. På dette energimærke har du mulighed for at finde alle nødvendige informationer, når det kommer til at vælge et energieffektivt produkt på markedet.

Hvad viser energimærket? 

På energimærket har du mulighed for at finde et bogstav. Dette bogstav viser, hvilken energiklasse selve produktet er placeret i. Skalaen går fra A til G, hvor A er den bedste placering og G den værste placering. Der er mulighed for, at skalaen varierer, da dette kommer an på det specifikke produkt. Ligegyldigt hvad vil A dog altid være den bedste placering.

Udover et bogstav, vil der også kunne findes en grøn pil på energimærkningen. Denne pil viser, hvilken klasse der er den bedste, da det kommer an på, hvilket produkt det er.

Energimærket viser yderligere, hvor meget energi produktet forbruger på et år, hvilket bliver vist i kWh/år. Der er også sommetider mulighed for at finde generelle informationer om produktet i forhold til lydniveau, forbrug af vand m.m. Dette kommer dog an på, hvad for et produkt, der er tale om.

Energimærkning af ovne

Energimærke ovnSom vi har nævnt i ovenstående afsnit, sikrer et energimærke, at du har mulighed for at finde et energieffektivt produkt. Dette gælder naturligvis også, når det kommer til en ovn eller et komfur med en kogeplade.

På energimærkningen kan du nemlig se, hvor meget energi produktet forbruger på et enkelt år. En energimærkning hjælper dig derfor med at finde en ovn eller et komfur med en kogeplade, der har et lavt energiforbrug.

Energimærket viser, hvor meget strøm produktet bruger på et år. Skalaen går desuden fra A+++ til D, hvor A+++ er den bedste placering. Der er desuden mulighed for at finde oplysninger om kapaciteten, hvis man har brug for det.

Sparenergi.dk anbefaler, at du går efter en ovn eller et komfur med en kogeplade med energimærkningen A eller derover. Med sådan en energimærkning forklarer Sparenergi.dk, at du har mulighed for at spare en del strøm på blot et år sammenlignet med, hvis du købte en model med et andet energimærke.

Du skal være opmærksom på, at der ikke findes nogen decideret energimærkning af kogeplader, da der i stedet blot står, hvor meget strøm produktet bruger. Hvis kogepladen er en del af et komfur (hvilket kogepladen er i de fleste tilfælde, medmindre det er en induktionskogeplade), kan man finde en energimærkning af komfuret.


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

🤩 Hvilke Siemens induktionskogeplader er bedst i test?

Siemens ED651FSB5E og Siemens EH651FEB1E

🤓 Hvordan testes Siemens induktionskogepladerne?

Siemens induktionskogepladerne vurderes ud fra deres energieffektivitet, varmefordelingen på blussene og deres evne til at bringe en given mængde vand i kog. Desuden bliver de bedømt på deres energiforbrug, brugervenlighed og sikkerhed.

🤔 Hvilken energiklasse bør jeg gå efter?

Skalaen for kogeplader går fra A+++ som det bedste, til D som det værste. Det er anbefalet, at man vælger en model med A+ som minimum.


Gennemgang af testkilder

Forbrugerrådet Tænk 🇩🇰
Forbrugerrådet Tænk har foretaget en omfattende test af mange forskellige kogeplader. Her har de testet modellerne på en række forskellige parametre såsom brugervenlighed, rengøring, funktioner, effektivitet samt meget mere. Alle kogeplader er blevet testet grundigt for at finde ud af, hvad der er den specifikke models fordele og ulemper.

Eksperterne fra Forbrugerrådet Tænk har blandt andet testet og anmeldt følgende modeller: Electrolux HOI620S, Gram KKI 6044-90 T, Siemens EH651FEB1E og Whirlpool ACM802. Ønsker du at læse Forbrugerrådet Tænks test af de forskellige kogeplader, kan du klikke ind her på dette link.

Bemærk, at det kræver et betalt abonnement at få adgang til hele testen.

Råd & Rön 🇸🇪
Den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön beskæftiger sig med et hav af aspekter inden for det svenske forbrugerliv. Dette inkluderer tests og anmeldelser af forskellige forbrugerprodukter.

I denne omgang har Råd & Rön testet induktionskogeplader, hvor de blandt andet har taget et kig på Siemens ED651FSB5E og Electrolux HOI630MF.

Ønsker du at læse hele anmeldelsen, kan du klikke ind her på dette link. Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver et abonnement. Hvis man ønsker at se resultatet af en enkelt test, er der mulighed for at tilkøbe adgang til testene enkeltvis.

Testfreaks.se 🇸🇪 
Testfreaks.se er en svensk side, der hjælper butikker, producenter og forbrugere med spørgsmål og svar samt andet brugerindhold. Derudover kan man også finde anmeldelser fra brugere på Testfreaks.se, så man kan få et indblik i, hvad andre forbrugere har haft af oplevelse med et specifikt produkt. Her er det kogepladen Siemens EH851FEB1E, der er blevet anmeldt. Ønsker du at læse alle brugeranmeldelserne, kan du klikke ind her på Testfreaks.se hjemmeside. 

The Telegraph 🇬🇧 
Den britiske avis The Telegraph leverer nyheder hver dag om begivenheder fra hele verdenen. De tester og anmelder også masser af forskellige produkter. De har blandt andet lavet en test af 7 af de bedste induktionskogeplader på markedet heriblandt kogepladen Siemens EH975LVC1E. Du kan læse anmeldelsen her.

The Telegraph har ligeledes testet og anmeldt AEG IKB64301FB, som de har givet en anbefaling.

Andre forbrugeranmeldelser ⭐⭐⭐⭐⭐
Da ikke alle produkter er medtaget i officielle eksperttests, har vi også valgt at medtage kogeplader, der er blevet testet og anmeldt af brugere. I denne artikel har vi derfor anvendt brugeranmeldelser fra forskellige forhandlere såsom Lavprishvidevarer.dk, WhiteAway.com og Skousen.dk. Vi har blandt andet taget et kig på brugernes anmeldelser af Siemens EH675LFC1E, Siemens EX611BEB1E, Siemens EX975LXC1E og Siemens EH851FEB1E.

Andre relevante tests:

Hvis du endnu ikke er fast besluttet på hvilken producent du ønsker at købe fra, så kan du overveje at læse vores generelle induktionskogeplade artikel. Her har vi samlet de bedste induktionskogeplader ifølge eksperterne, på tværs af de forskellige producenter. Du kan også besøge vores induktionskomfur artikel, hvor du ligeledes finder en oversigt over de modeller der har klaret sig bedst i test.

Måske kunne vores keramisk komfur artikel også være interessant for dig. I denne artikel finder du også en komplet oversigt over alle de bedste modeller på markedet, ifølge forskellige anerkendte testresultater.

Hvis du samtidig er på udkig efter en ovn, så bør du overveje at læse vores Siemens indbygningsovn artikel, hvor vi gennemgår alle de ovne der har fået de bedste bedømmelser af eksperterne.