Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research, men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores partnere. Bemærk..., artiklens årstal er, hvornår artiklen er opdateret, og ikke nødvendigvis et udtryk for, hvornår produkterne er testet. Læs mere

Smartwatch test-oversigt: De bedste smartwatches til hverdagen

Senest opdateret den Vi er partnerfinansieret. Sponsoreret indhold.

Forbrugsguiden.dk er finansieret af vores partnere, og artiklerne anses dermed som sponsoreret indhold.

0

I dag har mange et smart ur på håndleddet, fordi det ikke kun holder styr på klokken, men giver dig mange andre muligheder.

Med et smartwatch kan du følge din aktivitet gennem dagen og holde styr på, hvordan din krop har det både under almindelige omstændigheder og hård fysisk aktivitet. Det kan være en stor hjælp for dig, der gerne vil holde dig sund, rask og aktiv – og have helt styr på din egen udvikling.

Har du brug for et smartwatch til dame, smartwatch til herre eller smartwatch til børn, har vi fundet et bredt udvalg, der alle har gjort sig godt i smartwatch tests hos eksperter på området.

De 10 udvalgte smartwatches har forskellige funktioner, fordele og ulemper, så du kan finde det rigtige ur til dine aktiviteter, træning og behov.

Det skal du overveje, før du køber et smartwatch:

green-elmFunktioner: Hvor meget har du behov for, når det kommer til data og funktioner? Vil du holde styr på hverdagens aktivitet, kan et mindre dyrt og mindre avanceret smartwatch være ganske udmærket. Er du derimod professionel atlet skal du have en model, der har flere funktioner og kan indsamle data løbende. De mest basale funktioner er: skridttælling, optælling af forbrændte kalorier og overblik over distance.
green-elmKompatibilitet: Dit smartwatch skal gerne kunne kommunikere enten med din smartphone eller en anden enhed. Det giver dig mulighed for at styre musik, indsamle data via app’s og modtage notifikationer, SMS’er og opkald via dit smartwatch. Tjek, at uret er kompatibelt med din enhed, før du køber det, så du kan få forbindelsen til at fungere optimalt.
green-elmDesign: Hvis du vil gå med dit smartwatch til daglig, skal det også matche din personlige stil. Du kan du flotte ure, der ikke afslører den avancerede teknologi gemt under skærmen. Det kan være et godt valg, hvis du vil bruge dit ur dagen lang, så du kan tracke hele din dags aktivitet.

Skal du kun bruge dit ur under træning, kan det være mindre vigtigt, hvordan designet er, så længe uret sidder behageligt uden at genere.

Vores test-artikel indeholder:

green-elmOverblik over 9 smarte, flotte og praktiske smartwatches, ifølge eksperter og brugere.
green-elmGennemgang af hvad eksperterne og forbrugerne brugerne skriver.
green-elmInformation om produkterne med fordele og ulemper.
green-elmGuide til, hvad et smartwatch er til forskel fra et klassisk ur.
green-elmVejledning til at vælge det rette smartwatch til dig.
green-elmOversigt over prisklasserne, du kan få smartwatches i.
green-elmKort FAQ med de mest almindelige spørgsmål.

 

Sådan vurderer og udvælger vi produkter

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vores research-team vurderer produkterne på parametre som:

  1
 • Produkttests fra ekspertkilder og forbrugermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser af produktet
 • 3
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker

Ovenstående bliver holdt op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men nærmere en gennemgang af nogle af de bedste produkter til forskellige behov.


Apple Watch Series 6 GPS – bedste smartwatch til iPhone

Topscorer

 • 4,5 stjerner hos Tomsguide.com
 • 9. plads på liste hos Pricerunner

 

Topscorer i vores oversigt over de bedste smartwatches er Apple Watch Series 6 GPS 44mm. Modellen har fået meget ros af eksperterne, hvor uret har klaret smartwatch tests med gode resultater.

Hos Tomsguide.com får modellen fra Apple 4,5 stjerner ud af 5 mulige. Eksperterne skriver blandt andet, at smartwatchet tilbyder sensor til iltmætning af blodet, et lysere display og en hurtigere chip for den samme pris som tidligere modeller. Batterilevetiden er dog ikke opdateret, men ligger fast på cirka 18 timer alt efter brug.

Pricerunner har lavet en oversigt over de 31 bedste smartwatches, hvor Apple Watch Series 6 får en 9. plads. De skriver i anmeldelsen: ”Finslibning af godt smart-ur”, hvor der er ekstra funktioner og smartere design at hente i den opdaterede model.

Om Apple Watch Series 6 GPS 44mm smartwatch

Du skal holde af den røde farve, for Apple Watch Series 6 kommer i en klar rød farve, der gør uret ekstra iøjnefaldende. Du kan dog også få modellen i mere afdæmpede nuancer, hvis den røde er for krads til din smag.

Uret har en meget præcis måling af både din puls og antal skridt, mens du via en kompatibel app kan følge med i iltmætningen af dit blod. Du kan forbinde dit ur via WiFi eller Bluetooth, så du nemt kan overføre data fra uret til din app. Det giver et godt overblik over dine resultater og udvikling generelt, som uret indsamler mere data.

Har du ikke en iPhone er Apple Watch Series 6 ikke det mest oplagte valg, men sværger du til IOS og Apple’s produkter, vil det hele nemt kunne tale sammen.

Modellen har en praktisk touch-skærm, hvor du løbende kan følge med og tjekke indsamlingen af data. Du kan blandt andet få informationer med dit smartwatch med blodtryksmåler som: Antal skridt, puls, distance, tid, forbrændte kalorier, søvnaktivitet, iltmætning af blodet og ECG.

Med Apple Watch Series 6 kan du fjernstyre din musik, få beskeder om aftaler via kalenderen, beskeder fra din mobil på skærmen, lave et SOS og få advarsler om uregelmæssig hjerterytme.

Fordele

 • Præcis og pålidelig puls- og skridtmåler
 • App til måling af ilt i blodet
 • Kompatibel med din smartphone
 • Gode indbyggede funktioner
 • Hurtig opladning
Ulemper

 • 18 timers batterilevetid

Specifikationer

Farve: Rød
Operativsystem: WatchOS 7
Lagring: 32 GB
Forbindelse: Wi-Fi og Bluetooth
Understøtter: iOS
Materiale: Luftfarts-kvalitets aluminiumslegering
Mål: B38 x D10,4 x H44 mm
Vægt: 36,5 g

Amazfit GTS 2 Mini Midnight Black – smartwatch med opkaldsfunktion

Bedste billige smartwatch

 • 4 ud af 5 stjerner hos Techadvisor.com
 • 4 ud af 5 stjerner hos Trustedreviews.com

 

Skal du bruge et godt og prisvenligt smartwatch er Amazfit GTS 2 Mini Midnight Black både i den lave ende prismæssigt, men stadig med de vigtigste funktioner.

Eksperterne hos Techadvisor.com giver modellen 4 ud af 5 stjerner, fordi den har et slankt design, kommer til en fornuftig pris og har mange praktiske funktioner. Der er dog ingen tracking til fitness, og du kan ikke besvare beskeder direkte fra uret, hvilket trækker ned.

De er enige om bedømmelsen hos Trustedreviews.com med 4 ud af 5 stjerner. De kalder Amazfit GTS 2 Mini Midnight Black: ”an activity tracker with bonus features”. Du får ikke det mest avancerede ur, men den kan give dig basale notifikationer og mulighed for at styre din musik via uret.

Amazfit GTS 2 Mini er et prisvenligt, men fornuftigt smartwatch, hvis du er nybegynder og vil have et komfortabelt ur til håndleddet, der kan mere end vise tiden.

Lang batterilevetid og praktisk LED-skærm med touch-funktion

Amazfit GTS 2 Mini er et sort ur med en sort rem, der er strømlinet og stilet. Uret har en praktisk LED-skærm på 1,55”, hvor du med touch kan navigere rundt i dine muligheder.

Amazfit GTS 2 Mini har en indbygget GPS, så du kan holde styr på, hvor du er, mens den samtidigt 

Med Amazfit GTS 2 Mini får du sensorer, der registrerer: hjertefrekvens, søvnaktivitet med REM-faserne, antal skridt, ilt-mætning af blodet, stressniveau og menstruationscyklus. Det har også PAI, personal activity intelligence, der genkender dine niveauer og indsamler data løbende.

Når du har uret på, vil du kunne modtage SMS’er, notifikationer fra sociale medier og opkald, men det er ikke muligt at svare tilbage, medmindre du får sin smartphone frem.

Batteriet har en levetid på op til 21 dage alt efter, hvor meget du bruger dit Amazfit GTS 2 Mini. Bruger du det dagligt, kan du forvente en batterilevetid på 7 dage, mens mere generel brug giver dig 14 dages brug.

Fordele

 • Slankt design
 • Prisvenlig
 • Mange gode funktioner
Ulemper

 • Ingen tracking til fitness
 • Du kan ikke svare på beskeder

Specifikationer

Materiale: Aluminiumlegering
Mål: B35,8 x D8,95 x H40,5 mm
Vægt: 19,5 g
Skærm: AMOLED – 1.55″
Navigation: GPS-modtager

Samsung Galaxy Watch 4 Classic 46mm 4G – smartwatch til android med sim-kort

Bedste Android smartwatch

 • 4 ud af 5 stjerner hos Tomsguide.com
 • 4 ud af 5 stjerner hos Digitaltrends.com
 • 8 ud af 10 point hos Androidpolice.com

 

Hvis du er på udkig efter et smartwatch med sim-kort, der er i den høje prisklasse. Med et smart design og mange funktioner, er Samsung Galaxy Watch 4 Classic et godt valg ifølge eksperterne.

Både Tomsguide.com og Digitaltrends.com giver uret en vurdering på 4 ud af 5 stjerner. Tomsguide.com skriver, at det både har et praktisk design med en effektiv software og sensorer til at registrere forskellige data, men stadig er til at betale.

Hos Digitaltrends.com påpeger eksperterne, at Samsung Galaxy Watch 4 Classic er deres redaktions favorit. Det roterende bezel er intuitivt, og trackingen af både helbred og aktiviteter er god. Dog er batterilevetiden begrænset til max 40 timer og derfor tilsvarende 2 dages brug, før du igen skal oplade det.

Androidpolice.com er gavmilde og giver Samsung Galaxy Watch 4 Classic 8 ud af 10 mulige point. De skriver kort og kontant: ”Time is money. And this watch is gonna cost ya”. Til prisen får du et smartwatch, der er hurtigt med et godt display og gode knapper.

Om Samsung Galaxy Watch 4 Classic 46mm 4G

Samsung Galaxy Watch 4 Classic er et flot smartwatch i sølvfarvet rustfrit stål. Uret kan både du både bruge i hverdagen, hvis du vil holde styr på dine aktiviteter og under træning.

Uret har en lagerplads på 16 GB, så din data bliver gemt direkte på uret. Du kan også forbinde uret med NFC, Wi-Fi og Bluetooth til din mobil eller anden enhed. Det fungerer dog bedst med Android, så har du en anden enhed, skal du gå udenom Samsung Galaxy Watch 4 Classic.

Displayet på Samsung Galaxy Watch 4 Classic er med touch, og du kan rotere kanten for ekstra kontrol. Knapperne er placeret praktisk, så de er nemme at komme til selv under fysisk aktivitet.

Med Samsung Galaxy Watch 4 Classic kan du holde styr på: distance, kalorier, aktivitet, søvn med REM-faser, hjertefrekvens, skidt, iltmætning, kropssammensætning og ECG. Der er derfor fuldt styr på dine data, hvis du vil optimere dit helbred og få bedre kontrol over din hverdag med et smart og elegant ur.

Fordele

 • Stilfuldt design i flere størrelser
 • Roterende intuitiv bezel
 • Tracker dit helbred
Ulemper

 • Batteriet holder ikke 2 dage

Specifikationer

Batteri: Op til 40 timer
Materiale: Rustfrit stål
Mål: B45,5 mm x D11 x H45,5 mm
Vægt: 52 g
Forbindelse: NFC, Wi-Fi og Bluetooth
Understøtter: Android

Fossil Gen 5 dame smartwatch – brugervenlig og elegant smart ur

Bedste valg til kvinder

 • 4 ud af 5 stjerner hos Techadvisor.com
 • 4 ud af 5 stjerner hos Techradar.com

 

Som kvinde er det vigtigt, at dit smart ur er lavet til et mindre håndled, så det sidder behageligt under træningen eller hele dagen, hvis du vil gå med det fast.

Hos Techadvisor.com skriver de, at Fossil Gen 5 smartwatch er det bedste valg til kvinder. Uret har både ny software, opdateret hardware og bedre performance end tidligere modeller i serien. Det gør det til et godt all-round valg, der kan konkurrere med blandt andet Apple’s og Samsung’s nye udgaver i hurtighed og batterilevetid.

Techadvisor.com og Techradar.com giver begge Fossil Gen 5 4 ud af 5 stjerner. Hos Techradar.com trækker det ned, at Fossil Gen 5 har en mindre god højttaler og ingen ECG-funktion, men eksperten skriver: ”The most high-tech Fossil yet”. Du får et brugervenligt smartwatch, der har fin batterilevetid og et pænt, underspillet design med mange integrerede funktioner.

Flot rosaguld design, der er vandtæt og tracker dine aktiviteter

Fossil Gen 5 kommer i et elegant design i rosaguld, der både er moderne, men også er skabt til at holde. Det elegante design tiltaler særligt det mere feminine publikum, der ønsker feminint design kombineret med praktiske funktioner, der gør det nemt at tracke dine aktiviteter.

Både rem og urskive er i rustfrit stål med mineralglas, der sikrer lang levetid og kan tåle lidt af hvert. Uret er vandtæt, så du kan have det på, uanset om du løber en tur i regnvejr eller kommer op at svede under træningen i fitnesscenteret. Det skal dog ikke med en tur i poolen eller havet, men det kan fint tåle almindeligt brug.

Med Fossil Gen 5 kan du tracke din: distance, skridt, puls, søvncyklus og meget mere. Sensorerne sender data automatisk til din udvalgte app, hvor uret er kompatibelt med en lang række allerede indlæste app’s.

Din smartphone afgør, hvor mange af funktionerne, du har adgang til og kan benytte aktivt. Fossil Gen 5 giver mange muligheder, mens det samtidigt er pænt på håndleddet.

Fordele

 • God batterilevetid
 • Underspillet design
 • Hurtig og brugervenlig i brug
Ulemper

 • Ingen ECG-funktion

Specifikationer

Farve: Rosaguld
Diameter: 42 mm
Rem bredde: 1,8 cm
Materiale: Rustfrit stål
Vandtæt: Ja
Understøtte: iOS, Android og Windows Phone

Samsung Galaxy Watch 3 dame smartwatch – elegant smart ur med 8 GB lagring til data

Bedste all-round valg til Android

 • 4,5 stjerner ud af 5 hos Techradar.com
 • 4 ud af 5 stjerner hos Tomsguide.com

Har du en Android-telefon, er det praktisk, at dit smartwatch er kompatibelt med din enhed. Samsung Galaxy Watch 3 er et af de bedste valg, hvis du skal bruge et all-round smartwatch, der er særligt godt med din Android.

Eksperterne hos Techradar.com giver 4,5 stjerner ud af 5 med en positiv anmeldelse, er fokuserer på de mange indbyggede funktioner. Prisen er i den høje ende, men eksperten skriver: “if the middling battery life or high price don’t put you off this may be perfect for you”.

Den tilhørende app Tizen er begrænset i forhold til andre muligheder på markedet, skriver både Techradar.com og Tomsguide.com.

Hos Tomsguide.com anbefaler de Samsung Galaxy Watch 3 for at have en roterende bezel, ECG-tracking og være det bedste valg, hvis du bruger hovedsageligt Android. Der er mange funktioner, hvis du skal bruge uret både til hverdag og træning.

Med lækker rem i læder og mange funktioner

Samsung Galaxy Watch er et enkelt og funktionelt ud i et flot bronze-farvet design med læderrem. Skærmen er med touch og roterende bezel, så du nemt kan justere uret efter dine behov.

Samsung Galaxy Watch har en kapacitet på 8 GB i selve uret, hvoraf 4,3 GB kan bestå af brugerhukommelse. Derfor kan du via uret få adgang til dine data fra langt tilbage, fordi uret er i stand til at lagre dem over længere perioder.

Med Samsung Galaxy Watch skal du forbinde til din smartphone via Tizen OS 5.5, der er en app særligt udviklet til uret. Det er ikke den mest funktionelle app, men du får mulighed for at følge med i: distance, kalorier forbrændt, søvnaktivitet, puls, trin og dit blodtryk.

Udover at kunne tracke dine aktiviteter og krops helbred, kan du også via Samsung Galaxy Watch få SMS-beskeder, notifikationer, opkald og styre din musik.

På en fuld opladning har Samsung Galaxy Watch en brugstid på op til 120 timer afhængigt af, hvad du bruger den til. Har du gang i funktionerne konstant, kan du forvente en brugstid på cirka 43 timer i gennemsnit.

Fordele

 • Godt premium design
 • Roterende bezel er brugbar
 • Mange fitness-muligheder og -funktioner
Ulemper

 • Batteriet kunne være bedre
 • App’en Tizen er begrænse

Specifikationer

Farve: Bronze
Vægt. 48,2 g
Mål: B41 x D11,3 x H42,5 mm
Materiale: Rustfrit stål
Forbindelse: Bluetooth
Understøtter: iOS, Android og Windows Phone

Fitbit Versa Lite Edition smartwatch – funktioner fra Fitbit’s Versa til en god pris

Det budgetvenligt valg

 • 4 ud af 5 stjerner hos Techradar.com
 • 3,5 stjerner ud af 5 hos Techadvisor.com

 

Vil du have de mange vigtige funktioner fra Fitbit’s serie Versa, men spare lidt penge kan udgaven Lite Edition med rem i mørk pink være et godt valg. Den lidt feminine rem giver et flot pust til de ellers lidt kedelige smartwatches, mens den har mange smarte integrerede funktioner.

Hos Techradar.com modtager Lite Edition en samlet bedømmelse på 4 ud af 5 stjerner, hvor den får ros for at levere de vigtigste funktioner, du har behov for med et fitness-ur. Der er ikke adgang til musik eller lignende, men hvis prisen er afgørende, er Lite Edition et godt valg.

Ved Techadvisor får Fitbit Versa Lite Edition en lidt lavere bedømmelse, men eksperten anbefaler den, hvis du skal tracke de mest basale ting uden ekstra lir.

Kort og godt skrive eksperten, at Fitbit Versa Lite Edition har: ”a large screen, cool colours and lots of strap options”, mens prisen er i den lave ende.

Kompatibel med mange enheder, så du kan tracke din udvikling

Fitbit Versa Lite Edition er et elegant ur, der ligger på grænsen mellem et smartwatch og et reelt træningsur. Det har de vigtigste funktioner i forhold til træning, hvor du kan tracke din aktivitet med 15 forskellige integrerede træningsprogrammer.

Skærmen er med LED og touch, så du nemt kan navigere i programmerne. Med uret kan du tracke din: distance, aktivitet, søvn, forbrændte kalorier og følge din menstruationscyklus som kvinde. Den har et indbygget sensor til pulsmåling, og på skærmen vil du få besked om SMS’er, opkald og notifikationer fra sociale medier.

Modellen er kompatibel med de fleste smartphones, og du kobler dem op via bluetooth. Du kan derfor gemme din data og følge udviklingen via en app, mens GPS’en kan guide dig, når den er koblet op til din telefon.

Batteriet i Fitbit Versa Lite Edition kan holde strøm i cirka 4 dage, før det igen skal i oplader-docken. Du får både oplader-dock og 2 forskellige remme med til dit Fitbit Versa Lite Edition. Den ene rem er i størrelse small og den anden large, så du kan få den bedste pasform.

Fordele

 • Kompakt og komfortabelt design
 • Solid batterilevetid
 • Flot silikone-rem i mørk pink
Ulemper

 • Ingen GPS
 • Har ikke integrerede trænings-sessioner

Specifikationer

Farve: Mørkepink
Vægt. 40 g
Mål: B40,6 x D11 x H40,6 cm
Materiale: Anodiseret aluminium
Forbindelse: Bluetooth
Understøtte: iOS, Android og Windows Phone

Garmin Vivoactive 4S – smartwatch med lang batteritid

Bedste valg til fitness-træning

 • 4 ud af 5 stjerner hos Tomguide.com
 • 4,5 ud af 5 stjerner hos PCmag.com

Har du brug for at følge din udvikling i træningscenteret, er et smartwatch særligt til fitness velvalgt. Det vil kunne give dig de informationer, du har behov for, om du løber, træner styrketræning eller laver andre aktiviteter.

Garmin Vivoactive 4S får gode anmeldelser af eksperterne på både Tomsguide.com og PCmag.com.

Hos Tomsguide.com giver eksperten Garmin Vivoactive 4S en samlet vurdering på 4 ud af 5 stjerner. Eksperten anbefaler uret som en god kompagnon til træningen, hvor du nemt kan navigere rundt på den smarte touch-skærm.

De er særligt tilfredse med muligheden for at afspille musik fra Spotify i offline-tilstand, men selve opsætningen kan være forvirrende, før du er i gang.

Hos PCmag.com følger de trop med en bedømmelse på 4,5 stjerner ud af 5. Det eksperten særligt fokuserer på, er de mange forskellige data, som Garmin Vivoactive 4S tilbyder. De kan både tracke din træning, men også din søvn, puls gennem dagen og iltmætningen i blodet. Vil du træne, høre musik, men kunne efterlade mobilen derhjemme, anbefaler PCmag,com Garmin Vivoactive 4S.

Lang batterilevetid med mange funktioner

Har du brug for et ur, der kan passe både mindre og større håndled, er Garmin Vivoactive 4S et godt valg. Du kan få modellen i 2 forskellige størrelser, så den passer til netop dit håndled og sidder komfortabelt både til hverdag og under træningen.

Med uret kan du tracke hele din hverdag inklusiv træning, så du får et komplet billede af din daglige aktiviteter. Garmin Vivoactive 4S har indbygget: pulsmåler, mætning af ilt i blodet, hastigheds- og distance-tracker og kan følge med i både dit stressniveau, din cyklus som kvinde og behov for hydrering.

Du får adgang til informationerne via den smarte touch-skærm, der er 1,1”. Designet og den mindre skærm gør uret oplagt til hverdagen, hvor den også kan være på håndleddet på arbejde uden at vække opsigt.

På en fuld opladning kan Garmin Vivoactive 4S holde strøm i op til 7 dage, så du sjældent behøver lade det op. Direkte på dit ur kan du følge din træning, men også modtage beskeder, besvare telefonopkald og lagre og afspille musik med Spotify.

Fordele

 • Kommer i 2 størrelser
 • Indbygget plads til musik med Spotify
 • To knapper til navigation
Ulemper

 • Kompliceret opsætning med app’en

Specifikationer

Materiale: Rustfrit stål og fiberforstærket polymer
Mål: B40 x D12,7 x H40 mm
Vægt: 40 g
Forbindelse: Bluetooth, Wi-Fi, NFC, ANT+
Understøtter: iOS og Android

Amazfit GTR 2E smartwatch – god batterilevetid til en fornuftig pris

Det elegante valg

 • 4 stjerner ud af 5 hos Techadvisor.com
 • 4 stjerner ud af 5 hos Digitaltrends.com

Det er rart med et smart ur, der ikke konstant skal i opladeren, før du kan bruge det. Amazfit GTR 2E har en lang batterilevetid og et mere strømlinet og elegant design, der stadig holder styr på dine aktiviteter gennem dagen.

Hos Techadvisor.com får Amazfit GTR 2E en positive anmeldelse for den ekstremt lange batterilevetid, brugervenligt interface på skærmen og en udmærket tracking af forskellige aktiviteter. Selvom batterilevetiden er i top, så er nogle af sensorerne ikke så pålidelige, hvor eksempelvis iltmætningen i blodet kan blive aflæst forkert.

Digitaltrends.com er enige med Techadvisor.com i både bedømmelse og anmeldelse. De giver samme antal stjerner med 4 ud af 5, hvor de påpeger den lange batterilevetid til prisen og det pæne design.

Uret bliver af eksperten beskrevet: “the Amazfit GTR 2e is a reliable, good-value fitness-orientated smartwatch”. Skal du træne i fitness og have uret på i hverdagen, er Amazfit GTR 2E et godt valg.

Flot design med lang batterilevetid

Amazfit GTR 2E er et af de mindre klodsede og elegante valg med en urskive i flot design med en rem i skifergrå blød silikone. Det gør uret mere lækkert og indbydende, selvom det gemmer på smarte funktioner.

Skærmen er med touch, så du nemt kan navigere rundt i urets mange funktioner og muligheder. Det er overskueligt sat op, og du kan forbinde dit ur til din smartphone for ekstra data og detaljer om din aktivitet.

Med uret Amazfit GTR 2E kan du både tracke din: distance, forbrændte kalorier, søvn med REM-faser, puls, iltmætning af blodet og stressniveau. Det gør det nemt at få et overblik over din generelle helbredstilstand og rette ind, hvor du ser behov.

Batterilevetiden er ekstra høj med Amazfit GTR 2E. Bruger du den i basal tilstand, kan den holde strøm i op til 45 dage, mens intensiv brug giver en batterilevetid på ca. 12 dage. Typisk vil det holde cirka 25 dage, og du kan derfor uden problem have uret på i flere uger, uden det skal i den medfølgende magnetiske oplader-dock.

Fordele

 • Ekstrem god batterilevetid
 • God tracking af aktiviteter
 • Brugervenligt interface
Ulemper

 • Måler ikke præcist iltmætning af blodet

Specifikationer

Farve: Mørkegrå
Materiale: Aluminium
Mål: B46,5 x L10,8 mm x H46,5 mm
Vægt: 32 g
Vandresistent: Ja
Understøtter: iOS og Android
Inkluderer: Magnetisk opladerdock

Fitbit Versa 3 Aluminum – smartwatch med GPS og flot touch-display

God til hverdagsbrug

 • 4 stjerner ud af 5 hos Techradar.com
 • 4,5 stjerner ud af 5 hos Techadvisor.com

Elsker du at træne i fitnesscenteret, kan du have brug for at tracke din udvikling med et smartwatch med ekstra funktioner. Fitbit Versa 3 Aluminum er lavet til dig, der gerne vil tracke din træning, men også generelt dit helbred.

Techradar.com giver Fitbit Versa 3 Aluminum 4 ud af 5 stjerner i deres anmeldelse af smartwatchet. De skriver blandt andet, at det er en stor forbedring, at uret har indbygget GPS til forskel for forgængerne i serien, men også at designet er let og komfortabelt at have på i lang tid af gangen.

Dog savner eksperten adgang til alle funktionerne uden at skulle tilkøbe et ekstra abonnement. Der er heller ikke mulighed for at afspille musik fra Spotify i offline-tilstand

Hos Techadvisor.com får Fitbit Versa 3 en fin anmeldelse, hvor eksperten særligt fremhæver den indbyggede GPS og muligheden for at tracke både din træning og søvn. Har du behov for det, kan du også tage dine telefonopkald direkte gennem uret og spare tid og besvær på at få fisket telefonen frem.

Eksperten kalder The Versa 3 for: “Fitbit’s best fitness smartwatch yet” med den indbyggede GPS, stor skærm og god tracking af puls, hvor det får 4,5 stjerner ud af 5 af eksperten.

Tracker din daglige aktivitet med smart touch-display

Fitbit Versa 3 Aluminum er et smart ur, der kan tracke din generelle tilstand både under aktivitet og træning og derhjemme i ro og mag. Med 6 dages batterilevetid kan du have uret på i flere dage uden at tænke på opladning.

Med urets inbyggede GPS kan du nemt finde vej, det er vandtæt og kan tåle en tur i havet eller svømmehallen, mens den har over 20 forskellige træningstilstande. Der er derfor få træningsformer, du ikke kan få data på, når du har Fitbit Versa 3 Aluminum på armen.

Displayet er meget overskueligt og med touch, så du kan styre igennem de forskellige funktioner og tilstande. Du kan også sætte musik i gang fra uret, men der er ikke mulighed for at bruge Spotify i offline-tilstand.

Hvis du vil have adgang til alle funktionerne, er Fitbit Versa 3 Aluminum kompatibel med Fitbit’s egen app Fitbit Premium. Det kræver dog, at du tilkøber et abonnement, så du løbende har adgang til ekstra funktionerne gennem app’en.

Fordele

 • Flot display
 • Indbygget GPS
 • Let og komfortabel
Ulemper

 • Kræver abonnement for alle funktioner
 • Ingen offline Spotify-support

Specifikationer

Farve: Sort
Materiale: Aluminium
Mål: B40,48 x L12,35 x H40,48 mm
Understøtter: iOS og Android
Intelligent assistent: Google Assistant og Alexa
Forbindelse: Wi-Fi, NFC, Bluetooth

Garmin Forerunner 945 smartwatch – professionelt smartwatch med gps

Bedste valg til atleter

 • Kåret som ”Bedste premiumvalg” hos Pricerunner
 • 84 point ud af 100 hos Outdoorgearlab.com

Skal du som atlet eller professionel sportsudøver tracke din træning, er smart uret Forerunner 945 fra Garmin med alle træningsfunktioner, du kan få brug for.

Hos Pricerunner får Forerunner 945 kåringen som det ”bedste premiumvalg” og en 3. plads på Pricerunners liste over de 31 bedste smartwatches. De skriver i deres konklusion: ”af pulsurene i luksusklassen på markedet er det virkelig svært at finde denne kombination af funktioner og størrelse til samme pris”.

De flotte ord går igen hos eksperterne på Outdoorgearlab.com. Eksperterne har testet Forerunner 945 fra Garmin, hvor de går i dybden med en grundig anmeldelse. Ifølge anmeldelsen er smartwatchet fra Garmin med: “high-end features with exceptional accuracy and performance in a low profile design”.

Du får mange træningsfunktioner, der præcist måler dine resultater i et gennemført design. Smartwatchet sprænger ikke budgettet, selvom du vil have noget af det mest præcise udstyr til træningen.

Vandtæt smartwatch designet til eliten

Garmin Forerunner 945 er et smartwatch med GPS, der er designet til eliten. Uret har en lang række funktioner, der gør det praktisk til dig, der dyrker din sport på et professionelt niveau om du løber eller dyrker triatlon.

Smartwatchet er vandtæt, så du kan bruge det til svømning, men også cykel og løb tracker den med stor nøjagtighed. Den beregner dine aktiviteter og gemmer din data for dig, så du nemt kan få et overblik over din proces, som du har behov for til at udvikle dine kompetencer.

Garmin Forerunner 945 har mulighed for at tracke din: distance, tid, hastighed, forbrændte kalorier, puls, terrænændringer og kadence. Du får derfor alle de data, der som professionel er nødvendigt for at kunne træne optimalt og optimere træningen før konkurrencer og lignende.

Du kan følge med i udviklingen på den 1,2” store skærm, hvor GPS-uret viser dig dine data. Din data kan du overføre til din computer via USB, Bluetooth eller WiFi, så alting er samlet et sted.

Fra Garmin Forerunner 945 kan du også afspille musik, så du ikke skal have andre afspillere med ud. Det koster dog ekstra batterilevetid, når du har musik kørende gennem uret.

Fordele

 • Alle trænings-funktioner du har brug for
 • God aktivitets-beregner
 • Smart musikafspiller
 • Kan måle pulsen under svømning
Ulemper

 • Det koster meget batterilevetid at spille musik

Specifikationer

Farve: Sort
Vægt: 50 g
Mål: B4,7 x D 1,37 x H4,7 cm
Vandresistent: Ja
Grænseflade: USB, Bluetooth, Wi-Fi, NFC
Medfølger: Oplader

Hvad er et smartwatch?

Et smartwatch er i modsætning til et normalt ur udstyret med en computer. Det kan derfor lave en lang række funktioner udover at vise dig klokken. Det gør det muligt at holde styr på din daglige aktivitet, hvor uret indsamler data løbende, mens du passer din hverdag.

Et smartwatch kan som udgangspunkt til forskel fra et normalt armbåndsur:

green-elmVise dig, hvor mange skridt du har taget.
green-elmMåle, hvor mange kalorier du har forbrændt.
green-elmTracke dine aktiviteter.
green-elmLave nye træningsplaner baseret på dine indsamlede data.
green-elmHolde styr på din søvnaktivitet med REM-faser
green-elmMåle din hjerterytme og give dig advarsler, hvis der er uregelmæssigheder.
green-elmVise notifikationer fra din mobil for både SMS, sociale medier og opkald.

 

Det er ikke alle fordele, som ethvert smartwatch har, men de mest basale ting kan du få adgang til, så du kan tracke din daglige aktivitet. I forhold til det klassiske armbåndsur, kan du med et smartwatch få adgang til en verden af data, der kan optimere din hverdag, sundhed og fysiske aktiviteter.

Hvilket smartwatch skal jeg vælge?

Du skal vælge det smartwatch, der bedst passer til dine behov. Det kan være meget forskelligt fra person til person, hvad du har behov for i hverdagen og til din træning, men der er nogle grundlæggende ting, som du bør tage med i dine overvejelser.

Batterilevetid

Hvis du gerne vil være mere aktiv eller have styr på dine aktiviteter i hverdagen, skal uret gerne holde strøm længe og indsamle meget data.

Der er stor forskel på, hvor godt et ur holder strøm, og hvor ofte du skal oplade det. Vælg et ur, der passer til dig; hvis du gerne vil gå længe uden at tænke på opladning, skal du gå med en model med lang batterilevetid.

Nogle modeller kan kun holde strøm et par dage, mens andre kan holde batteri i op til flere uger. Hvis du er typen, der glemmer at oplade dine elektronik, er det praktisk med en model, der ikke konstant skal i opladeren, før du er klar.

Dataindsamling

Jo mere data du har adgang til, jo lettere er det at få et overblik og tilpasse din hverdag, så du holder dig i gang og er aktiv. Det er dog ikke altid nødvendigt at have data på alt, hvis du udelukkende vil bruge dit aktivitetsur til at holde styr på hverdagens kalorier og skridt.

Træner du intensivt med mål for øje, er det en redning med data, der kan give dig overblik og mulighed for at finde steder, du kan optimere. Det kan være både i forhold til stress, din cyklus, søvn og andre ting, der kan påvirke din præstation.

Kompatibilitet

Dit smartwatch kan selv indsamle data, men du får mest ud af det, hvis det er kompatibelt med din telefon eller en anden enhed. Vis dit smartwatch kan du få notifikationer direkte på skærmen, hvis den er tilsluttet din smartphone.

Du kan også afspille musik gennem dit smartwatch, hvis du vælger en model med offline Spotify eller lignende funktioner. Det kan være praktisk at styre musikken direkte på håndleddet, hvis din mobil er pakket væk i en lomme eller taske.

Overvej, hvordan du skal bruge uret, om det er kompatibelt med ikke kun din enhed, men også de app’s, du gerne vil tracke din træning med. Der er forskellige app’s på markedet, og der kan være stor forskel på brugervenlighed, adgang til informationer og lagring af data.

Design

Ofte kan det være svært at se forskel på et almindeligt digitalt ur og et smartwatch, så det vil ikke tage opmærksomheden, hvis du har det fast på håndleddet.

Der er både elegante smartwatches, der til forveksling ligner et almindeligt armbåndsur, men du kan også få mindre diskrete modeller. Hvad du skal vælge af design, er op til dig.

Vil du gå med uret til hverdag på arbejde og til andre aktiviteter, skal designet passe ind og ikke genere dig gennem dagen. Det skal passe til påklædning og være en del af dit look.

Har du kun brug for uret til træning, kan det være mindre vigtigt, hvordan uret ser ud, men derimod at det er behageligt at have på og har de nødvendige funktioner.

Design er en smagssag, så gå med den model, der tiltaler dig og opfylder dine krav.


Hvad koster et smartwatch?

Det kan godt være en dyr fornøjelse at investere i et smartwatch. Generelt er smartwatches dyre, fordi de har ekstra funktioner indbygget, og du betaler for den avancerede teknologi.

Du kan få smarte ure fra mange kendte producenter, hvor du også ofte betaler for brandet. Det kan derfor godt betale sig, at du undersøger markedet og kigger på forskellige ure, før du fastlægger dig på ét bestemt.

Nogle gange kan du nøjes med en billigere model, hvis du ikke ofte skal bruge dit ur til avanceret tracking af din træning. I stedet kan du få overblik over kalorier, skridt og andre mere basale informationer.

Hvis du dyrker elitesport, skal dit smartwatch ofte kunne mere. Det er praktisk med funktioner som iltmætning af dit blod, tracking af din søvn, hjerterytme og andet, hvis du træner for at nå et bestemt mål.

Har du behov for et billigt smartwatch, kan du være heldig at finde gode tilbud, hvis du holder øje. De ældre modeller kommer ofte på tilbud, når nyere kommer på markedet, så du kan spare penge, men stadig få en god model. Ofte er opgraderingen bedre, men de ældre modeller kan ofte være fine til dig, der ikke er professionel eller ønsker det nyeste af det nyeste.


Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:
Tomsguide.com

Tomsguide.com er et amerikansk teknologimagasin, der guider forbrugerne til at tage de bedste valg inden for teknologiens verden.

Hos Tomguide.com har de anmeldt Apple Watch Series 6 GPS 44mm Aluminium Case.

Anmeldelsen er udgivet den: 17. September 2021
Du kan se anmeldelsen her

Samsung Galaxy Watch 4 Classic 46mm 4G er også vurderet af teamet bag Tomsguide.com.

Anmeldelsen er udgivet den: 1. september 2021
Du kan se anmeldelsen her

Samsung Galaxy Watch 3 41mm i Mystic Bronze er også anmeldt af eksperterne hos Tomsguide.com.

Anmeldelsen er udgivet den: 11. august 2021
Du kan se anmeldelsen her

Eksperten Caitlin McGarry hos Tomguide.com har anmeldt Garmin Vivoactive 4S.

Anmeldelsen er udgivet den: 28. januar 2021
Du kan se anmeldelsen her

Pricerunner

Pricerunner er bedst kendt som den største danske sammenligningsside til priser og produkter. De laver dog også oversigter og lister over de bedste produkter i hver kategori.

Hos Pricerunner har de lavet en større oversigt over de 31 bedste smartwatches, hvor både

Apple Watch Series 6 GPS 44mm smartwatch og Garmin Forerunner 945 er anmeldt. Eksperten bag anmeldelsen er Daniel Hessel.

Anmeldelsen er opdateret den: 8. september 2021
Du kan se anmeldelsen her

Techadvisor.com

Techadvisor.com guider forbrugerne I verden af elektronik og teknologi. Deres team af eksperter laver anmeldelser og bedømmer forskellige produkter blandt andet smartwatches.

Amazfit GTS 2 Mini Midnight Black er anmeldt hos Techadvisor.com, hvor den får en fin bedømmelse.

Anmeldelsen er udgivet den: 8. februar 2021
Du kan se anmeldelsen her

Fossil Gen 5 er bedømt og anmeldt af eksperterne hos Techadvisor.com til en fin vurdering.

Anmeldelsen er udgivet den: 11. september 2019
Du kan se anmeldelsen her

Fitbit Versa Lite Edition får også en pæn anmeldelse af eksperterne, uden den imponerer i toppen af skalaen.

Anmeldelsen er udgivet den: 12. juli 2019
Du kan se anmeldelsen her

Amazfit GTR 2E Slate Grey får en fin anmeldelse af Techadvisor.com, der har bedømt uret på baggrund af funktioner og sat det overskueligt op med fordele og ulemper.

Anmeldelsen er udgivet den: 12. marts 2021
Du kan se anmeldelsen her

Hos Techadvisor.com er Fitbit Versa 3 vurderet af sidens ekspert i smartwatches.

Anmeldelsen er udgivet den: 15. juni 2021
Du kan se anmeldelsen her

Trustedreviews.com

Trustedreviews.com er en side, hvor du som forbruger kan finde anmeldelser og tests af en lang række produkter.

Eksperterne hos Trustedreviews.com har anmeldt Amazfit GTS 2 Mini Midnight Black.

Anmeldelsen er udgivet den: 18. august 2021
Du kan se anmeldelsen her

Digitaltrends.com

Digitaltrends.com deler nyheder indenfor elektronik, teknologi og gadgets til de interesserede læsere. De skriver også ekspert-anmeldelser af forskellige forbrugerprodukter.

Samsung Galaxy Watch 4 Classic 46mm 4G er blandt andet vurderet og bedømt af eksperterne hos Digitantrends.com.

Anmeldelsen er udgivet den: 23. august 2021
Du kan se anmeldelsen her

Amazfit GTR 2E Slate Grey er også anmeldt af eksperterne på siden, hvor den modtager positive ord.

Anmeldelsen er udgivet den: 13. februar 2021
Du kan se anmeldelsen her

Androidpolice.com

Hos Androidpolice.com koncentrerer de sig om Android og produkter, der er kompatible med det.

Androidpolice.com har anmeldt smartwatchet Samsung Galaxy Watch 4 Classic 46mm 4G, hvor det har fået en positiv anmeldelse af eksperten.

Anmeldelsen er udgivet den: 27. august 2021
Du kan se anmeldelsen her

Techradar.com

Techradar.com er eksperter I teknologi og smart forbrugerelektronik. Deres team af eksperter laver artikler, guides og anmeldelser af produkter.

Fossil Gen 5 er anmeldt af eksperterne bag Techradar.com, hvor den er gennemgået i dybden.

Anmeldelsen er udgivet den: 17. juni 2021
Du kan se anmeldelsen her

Samsung Galaxy Watch 3 41mm i Mystic Bronze får en pæn anmeldelse af eksperterne hos Techradar.com.

Anmeldelsen er udgivet den: 13. august 2020
Du kan se anmeldelsen her

Eksperterne har også vurderet og bedømt Fitbit Versa Lite Edition.

Anmeldelsen er udgivet den: 11. marts 2021
Du kan se anmeldelsen her

Hos Techradar.com er Fitbit Versa 3 Aluminum testet af eksperterne.

Anmeldelsen er udgivet den: 4. juni 2021
Du kan se anmeldelsen her

PCmag.com

PCmag.com fokuserer hovedsagligt på computere, men dækker alle former for elektronik og smarte gadgets. De skriver anmeldelser og laver oversigter til forbrugerne med et ekspertpanel i ryggen.

Garmin Vivoactive 4S får en positiv anmeldelse hos PCmag.com, der er skrevet af eksperten Angela Moscaritolo.

Anmeldelsen er udgivet den: 4. maj 2020
Du kan se anmeldelsen her

Outdoorgearlab.com

Hos Outdoorgearlab.com er de eksperter i alt udstyr til fritidslivet og træning. De laver udførlige anmeldelser af forskellige produkter med et ekspertteam.

Garmin Forerunner 945 er testet af eksperterne hos Outdoorgearlab.com, hvor de giver den en flot anmeldelse.

Anmeldelsen er udgivet den: 16. august 2021
Du kan se anmeldelsen her

 


FAQ

Hvilket smartwatch er bedst?
Vi har fundet 10 gode bud på smartwatches, der har klaret sig godt i tests hos eksperter fra flere forskellige testsider. Vores udvalgte topscorer er Apple Watch Series 6, men alle 10 modeller kan være et bud til dig alt efter dine behov. Husk, at dit smartwatch skal passe til dig.
Hvad skal jeg overveje, inden jeg køber et smartwatch?
Inden du investerer i et smartwatch, skal du overveje antallet af funktioner, om det er kompatibelt med din enhed, og om designet falder i din smag. Det er vigtigt, dit ur har de funktioner, du får behov for, så du ikke står og mangler data. Dog kan du også få så avanceret en model, at du kun får brug for de allermest basale af funktionerne som optælling af skridt og forbrændte kalorier.
Hvad kan et smartwatch?
I forhold til et almindeligt ur, kan et smartwatch også tracke din aktivitet. Det giver god mulighed for et overblik over både hverdag og træning, så du får en sund og aktiv livsstil. Din data kan du gemme, så du løbende kan følge med i din egen udvikling.

 

 

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme