AEG vaskemaskine test 2020 – Her er de bedste AEG vaskemaskiner ifølge eksperterne

0

I denne artikel har vi samlet en oversigt over vaskemaskiner fra AEG, som alle har klaret sig godt i tests hos ekspertkilder såsom Forbrugerrådet Tænk og Råd & Rön.

Artiklen gennemgår forskellige vaskemaskiner fra AEG én for én for at give et nemt og overskueligt overblik over, hvilke vaskemaskiner, der ifølge diverse anerkendte ekspertkilder, er de bedste på markedet. Der vil være fokus på vaskemaskinernes funktioner og specifikationer.

Efter gennemgangen af AEG vaskemaskiner vil der kunne findes en oversigt over alternative vaskemaskiner fra andre producenter. Herefter vil der komme information om, gode råd og guides til vaskemaskiner.

Ønsker du at læse mere om de tests, vi henviser til i artiklen, kan du finde links til anmeldelserne sidst i artiklen.

Denne artikel indeholder:
🔸 Gennemgang af vaskemaskiner fra AEG
🔸 Gennemgang af alternative vaskemaskiner
🔸 Gode råd til køb af en vaskemaskine
🔸 Sådan vedligeholder du din vaskemaskine
🔸 Information om energimærket
🔸 Information om AEG
🔸 Gennemgang af testkilder 

Bemærk venligst, at Forbrugsguiden ikke selv tester produkterne, men derimod indsamler resultaterne af uvildige tests. På den måde kan du nemmere få et overblik over de bedste produkter på markedet.

AEG vaskemaskine test – De 4 bedste AEG vaskemaskiner ifølge eksperterne

I nedenstående sektion finder du en oversigt over de AEG vaskemaskiner, der klarer sig bedst i test. Derefter gennemgår vi en række testvindere fra andre vaskemaskineproducenter. Du finder også prissammenligning af de forskellige modeller, så du kan se hvilke forhandlere der er billigst.


AEG L6FBN842G

God bedømmelse hos det danske forbrugerråd Tænk
God bedømmelse 
hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

AEG L6FBN842G

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
5.599,00 Kr. 0,00 Kr. 5.599,00 Kr. Læs mere
5.599,00 Kr. 0,00 Kr. 5.599,00 Kr. Læs mere
5.999,00 Kr. 0,00 Kr. 5.999,00 Kr. Læs mere

Både det danske forbrugerråd Tænk og den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön har testet og anmeldt AEG L6FBN842G, som de begge har givet en god bedømmelse. 

Mens Forbrugerrådet Tænk er vilde med vaskemaskinens centrifugering og vaskeevne, er Råd & Rön glade for modellens brugervenlighed.

Ingen af eksperterne finder mange ulemper ved modellen. Dog nævner eksperterne fra Forbrugerrådet Tænk, at de ikke er begejstrede for vaskemaskinens skylleevne.

Støjsvag og energivenlig vaskemaskine med kulfri motor 

AEG L6FBN842G er en rummelig vaskemaskine, der har en kapacitet på 8 kilo. Det vil sige, at modellen er velegnet til en familie på omkring 4 til 5 personer. Efter vask er tøjets restfugtighed desuden på 52 %, hvorfor man vil opleve, at det tørrer hurtigt.

Vaskemaskinen er ydermere placeret i energiklasse A+++, hvorfor man er sikret en energibesparende model, der ikke forbruger meget energi på et år.

Den kulfrie motor sørger desuden for, at vaskemaskinen opnår en bedre holdbarhed, samt at den er mere støjsvag. Derfor er lydniveauet også på blot 50 dB ved vask. Til sammenligning har en normal samtale et lydniveau på 60 dB.

Vaskemaskine med mange programmer 

Med AEG L6FBN842G får man en vaskemaskine, der er forsynet med et hav af programmer heriblandt bomuld, syntetisk, finvask, uld, tæpper, sportstøj samt mange flere.

Udover disse mere almindelige programmer kommer vaskemaskinen også med flere ECO-programmer, der sørger for, at man sparer energi. ECO-programmerne sikrer en energibesparende vask, der samtidigt også er tidsbesparende.

Man kan finde vaskemaskinens programmer på LCD-displayet, der er udstyret med symboler samt en visning af resttiden.

Vaskemaskinen kommer ydermere med teknologien ProSense. Denne teknologi vejer automatisk hver fyldning, så vasketiden bliver justeret for en optimal vask. Dette sørger ligeledes for, at man både sparer energi og vand.

Model med skånsom tromle og SoftPlus-funktion 

AEG L6FBN842G er forsynet med flere praktiske funktioner såsom en skånsom tromle samt en SoftPlus-funktion.

Mens den skånsomme ProTex-tromle passer på tøjet samt bevarer dets form og struktur, sørger SoftPlus-funktionen for, at skyllemidlet når overalt på tøjet samt gør det blødere.

Der er ligeledes mulighed for at gøre brug af vaskemaskinens timer-funktion, så man kan indstille maskinen til at starte en vask, når det passer bedst ind i ens dag. AEG L6FBN842G kommer også med en børnesikring.

Specifikationer ved AEG L6FBN842G – mål:
🌀 Højde: 85 centimeter
🌀 Bredde: 60 centimeter
🌀 Dybde: 57,5 centimeter
🌀 Vægt: 68,5 kilo

Specifikationer ved AEG L6FBN842G – nøgleoplysninger:
🔴 Type: Frontbetjent vaskemaskine
🔴 Kapacitet: 8 kilo
🔴 Energiklasse: A+++
🔴 Restfugtighed: 52 %
🔴 Centrifugeringshastighed: 1400 omdrejninger i minuttet
🔴 Centrifugeringsklasse: B
🔴 Energiforbrug pr. år kWh: 156
🔴 Vandforbrug pr. år liter: 9999
🔴 Lydniveau ved vask dB(A): 50 dB
🔴 Lydniveau ved centrifugering dB(A): 74 dB

Fordele ved AEG L6FBN842G:
🔵 Med flere vaskeprogrammer heriblandt ECO-programmer
🔵 Energiklasse A+++
🔵 Med skånsom tromle
🔵 Med ProSense-teknologi
🔵 Timer-funktion


💡 Guide: Se vores video med 4 gode råd til valg af ny vaskemaskine 💡

https://youtu.be/twlwNFoZUD0

AEG L6FBE740G

God bedømmelse hos det danske forbrugerråd Tænk

AEG L6FBE740G

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
3.999,00 Kr. 0,00 Kr. 3.999,00 Kr. Læs mere
3.999,00 Kr. 0,00 Kr. 3.999,00 Kr. Læs mere
3.999,00 Kr. 0,00 Kr. 3.999,00 Kr. Læs mere

AEG L6FBE740G er blevet testet og anmeldt af det danske forbrugerråd Tænk, der har givet vaskemaskinen en god bedømmelse. Dette har de blandt andet gjort på baggrund af maskinens vaskeevne og centrifugering, som de mener fungerer godt.

Eksperterne fra Forbrugerrådet Tænk er dog mindre begejstrede for vaskemaskinens skylleevne. De gør desuden forbrugerne opmærksomme på, at det ikke er den hurtigste model på markedet.

AEG L6FBE740G kommer med en kapacitet på 7 kilo, hvorfor den passer til en familie på omkring 4 til 5 personer. Når tøjet er vasket, har det en restfugtighed på 52 %. Det vil sige, at det ikke vil tage lang tid for tøjet at tørre.

Energivenlig vaskemaskine med kulfri motor og ProTex-tromle

Med AEG L6FBE740G får man en energivenlig vaskemaskine. Modellen er nemlig placeret i energiklasse A+++, hvilket er den bedste energiklasse for vaskemaskiner. Man kan derfor trygt stole på, at modellen ikke forbruger meget energi på et år.

Derudover kommer AEG L6FBE740G med en kulfri motor, der sørger for, at maskinens levetid er lang. Dette hjælper også med at holde støjniveauet nede, hvorfor vaskemaskinen har et lydniveau på 50 dB ved vask og 74 dB ved centrifugering. Til sammenligning har en normal samtale et lydniveau på 60 dB.

AEG L6FBE740G kommer ydermere med en skånsom tromle, der bliver kaldt for en ProTex-tromle. Denne tromle sørger for at vaske tøjet skånsomt, da tromlen giver tøjet mere plads til at bevæge sig frit rundt. Dette sikrer også en mere optimal vask.

Maskine med mængdeautomatik og ProSense-teknologi 

AEG L6FBE740G er forsynet med alle de almindelige vaskeprogrammer såsom uld, silke, sportstøj, bomuld, syntetisk m.m. Udover disse programmer kommer vaskemaskinen også med ECO-programmer, der sikrer en tids- og energibesparende vask.

Dette er dog ikke det eneste besparende ved maskinen, da AEG L6FBE740G yderligere er forsynet med en Fuzzy-Logic mængdeautomatik. Her analyserer sensorer vaskeprocessen, så det valgte program bliver optimeret. Dette sørger ikke blot for en renere vask, men også for et minimalt og nøjagtigt forbrug af vand og energi.

Vaskemaskinen vejer også alle vaske med ProSense-teknologien. Denne teknologi gør, at vasketiden bliver justeret præcist.

Sikker model med timer-funktion og SoftPlus 

Ved køb af AEG L6FBE740G får man en sikker vaskemaskine, der kommer med funktionen Aqua-Control. Dette system er en sikkerhedsfunktion, der hjælper mod beskadigelser og vandlækager, så man ikke skal være bekymret om vandudslip.

Endvidere er AEG L6FBE740G forsynet med både en timer-funktion samt SoftPlus. Mens timer-funktionen sørger for, at man kan indstille vaskemaskinen til at starte, når det passer bedst ind, sikrer SoftPlus, at skyllemidlet når overalt på ens vasketøj. Dette beskytter ikke blot tøjet, men gør det også blødere efter vask.

Specifikationer ved AEG L6FBE740G – mål:
🌀 Højde: 85 centimeter
🌀 Bredde: 60 centimeter
🌀 Dybde: 57,5 centimeter
🌀 Vægt: 68,5 kilo

Specifikationer ved AEG L6FBE740G – nøgleoplysninger:
🔴 Type: Frontbetjent vaskemaskine
🔴 Kapacitet: 7 kilo
🔴 Energiklasse: A+++
🔴 Restfugtighed: 52 %
🔴 Centrifugeringshastighed: 1400 omdrejninger i minuttet
🔴 Centrifugeringsklasse: B
🔴 Energiforbrug pr. år kWh: 139
🔴 Vandforbrug pr. år liter: 9499
🔴 Lydniveau ved vask dB(A): 50 dB
🔴 Lydniveau ved centrifugering dB(A): 74 dB

Fordele ved AEG L6FBE740G:
🔵 Med SoftPlus-funktion
🔵 Skånsom ProTex-tromle
🔵 Model med flere energibesparende funktioner
🔵 Flere almindelige vaskeprogrammer heriblandt ECO
🔵 Med ProSense-teknologi


AEG L7FBM862E

God bedømmelse hos det danske forbrugerråd Tænk

AEG L7FBM862E

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
5.199,00 Kr. 0,00 Kr. 5.199,00 Kr. Læs mere
6.299,00 Kr. 0,00 Kr. 6.299,00 Kr. Læs mere
6.299,00 Kr. 0,00 Kr. 6.299,00 Kr. Læs mere

AEG L7FBM862E er blevet testet og anmeldt af det danske forbrugerråd Tænk, der har givet modellen en god bedømmelse. Vaskemaskinen klarer sig nemlig godt i deres test, når det kom til både vaskeevnen samt centrifugering.

Eksperterne fra Forbrugerrådet Tænk er dog mindre begejstrede for vaskemaskinens tidsforbrug, da de mener, at den er langsommere sammenlignet med andre modeller på markedet.

Med AEG L7FBM862E får man en energivenlig vaskemaskine, der er placeret i energiklasse A+++. Det betyder, at den ikke forbruger meget energi på et år, hvilket både er en fordel for pengepungen samt for miljøet.

Vaskemaskinen har en kapacitet på 8 kilo, hvorfor den er velegnet til en familie på omkring 4 til 5 personer. Restfugtigheden er på 44 % efter endt vask.

Vaskemaskine med effektiv motor og innovative teknologier 

AEG L7FBM862E er forsynet med en ØKO Inverter-motor, der er både effektiv og holdbar. Motoren er ydermere kulfri og støjsvag, hvorfor den sørger for, at vaskemaskinen ikke støjer meget under brug. Lydniveauet er derfor også på blot 51 dB ved vask. Til sammenligning har en normal samtale et lydniveau på 60 dB.

Derudover kommer AEG L7FBM862E med flere innovative teknologier såsom ProSteam og PlusSteam. Mens ProSteam sørger for, at tøjet bliver frisket op uden at gå igennem et helt vaskeprogram, giver PlusSteam mulighed for, at man kan bruge et damprengøringsprogram eller slutte vaskeprogrammet af med damp, hvis man har brug for det. Dette sikrer, at tøjet ikke krøller.

Vaskemaskinen er ydermere udstyret med teknologien ProSense, der vejer hver fyldning af vasketøj. Sensorerne i maskinen justerer herefter vasketiden, så der ikke bliver brugt unødigt med tid på at vaske tøjet.

Model med flere programmer og ProTex-tromle 

AEG L7FBM862E kommer med flere programmer, hvorfor man har mulighed for at vælge det vaskeprogram, der bedst passer til vasketøjet. Man kan finde programmer til både tæpper, syntetisk, finvask, sportstøj, bomuld samt mange flere. Der kan også findes et program til en krympefri og skånsom vask til materialer som for eksempel uld og silke.

Vaskemaskinen har desuden en ECO-funktion samt en TimeSaver-funktion, der gør, at man kan kontrollere vaskens hastighed. Det vil sige, at man kan reducere programmets vasketid ved at trykke på en knap. Dette sørger ikke mindst for at spare tid, men er også energibesparende.

Med AEG L7FBM862E bliver tøjet vasket med en skånsom ProTex-tromle, der er forsynet med specielle mønstre. Dette gør, at tøjet bliver vasket på den mest skånsomme måde, da det har mere plads til frit at bevæge sig rundt i tromlen.

Man kan desuden gøre brug af vaskemaskinens timer-funktion, hvis man ønsker at forprogrammere den til at starte på et specifikt tidspunkt.

Med flere praktiske funktioner 

AEG L7FBM862E kommer med flere praktiske funktioner, der alle optimerer vaskeresultatet. En af disse faktorer er mængdeautomatikken Fuzzy-Logic, der overvåger vaskeprocessen. Her analyserer sensorer nemlig vaskeprocessen, så det valgte program bliver optimeret.

Man kan også gøre brug af pletfjernelsesfunktionen, hvis man anvender StainPlus-programmet ved vask. Dette gør, at midlet bliver opløst med vandet, så man opnår en mere optimal pletfjernelse.

Sidst men ikke mindst kommer AEG L7FBM862E med en elektronisk overvågning af skumdannelsen. Det vil sige, at systemet automatisk sætter ventepauser ind, hvis skumdannelsen er alt for stor. Systemet stopper derfor sommetider med at skylle, indtil skumdannelsen igen er under kontrol. Denne kontrolproces sikrer også, at vandforbruget reduceres.

Specifikationer ved AEG L7FBM862E – mål:
🌀 Højde: 85 centimeter
🌀 Bredde: 60 centimeter
🌀 Dybde: 57,1 centimeter
🌀 Vægt: 73,5 kilo

Specifikationer ved AEG L7FBM862E – nøgleoplysninger:
🔴 Type: Frontbetjent vaskemaskine
🔴 Kapacitet: 8 kilo
🔴 Energiklasse: A+++
🔴 Restfugtighed: 44 %
🔴 Centrifugeringshastighed: 1600 omdrejninger i minuttet
🔴 Centrifugeringsklasse: A
🔴 Energiforbrug pr. år kWh: 137
🔴 Vandforbrug pr. år liter: 10999
🔴 Lydniveau ved vask dB(A): 51 dB
🔴 Lydniveau ved centrifugering dB(A): 77 dB

Fordele ved AEG L7FBM862E:
🔵 Skånsom ProTex tromle
🔵 Med TimeSaver- og ECO-funktion
🔵 Med Pro- og PlusSteam-teknologi
🔵 Holdbar og kulfri motor
🔵 Med Fuzzy-Logic mængdeautomatik


Topbetjent AEG-vaskemaskine


AEG L6TDN641G

God bedømmelse hos det danske forbrugerråd Tænk
God bedømmelse hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön 

AEG L6TDN641G

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
3.999,00 Kr. 0,00 Kr. 3.999,00 Kr. Læs mere
3.999,00 Kr. 0,00 Kr. 3.999,00 Kr. Læs mere
3.999,00 Kr. 0,00 Kr. 3.999,00 Kr. Læs mere

Både det danske forbrugerråd Tænk og den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön har testet og anmeldt AEG L6TDN641G, som de begge har givet en god bedømmelse. Ekspertkilderne mener nemlig, at modellens vaskeevne og centrifugering er effektiv og god. 

De er dog mindre begejstrede for vaskemaskinens energi- og tidsforbrug i sammenligning med andre modeller på markedet.

Med AEG L6TDN641G får man en vaskemaskine, der i alt kan rumme 6 kilo. Den er derfor velegnet til en familie på omkring 4 personer. Tøjets restfugtighed er desuden på 52 % efter endt vask.

Man skal være opmærksom på, at AEG L6TDN641G er en topbetjent vaskemaskine.

Energivenlig maskine med timer-funktion og ProTex-tromle 

AEG L6TDN641G kan betegnes som værende en energivenlig vaskemaskine, da den er placeret i energiklasse A+++. Denne energiklasse er den bedste for vaskemaskiner, hvorfor man trygt kan stole på, at maskinen ikke forbruger meget energi på et år.

Derudover kommer AEG L6TDN641G med en ProTex-tromle, der sørger for at vaske tøjet blidt og skånsomt. Tromlen er designet med specielle mønstre, der gør, at tøjet kan bevæge sig mere frit rundt i tromlen, så man opnår en optimeret vask.

AEG L6TDN641G kommer yderligere med en timer-funktion, så man kan forprogrammere vaskemaskinen til at starte på et bestemt tidspunkt. Dette er en fordel, hvis man ønsker, at vasken er færdig, når man kommer hjem fra skole eller arbejde.

Vaskemaskinen har desuden et lydniveau på 56 dB ved vask og 79 dB ved centrifugering. Til sammenligning har en normal samtale et lydniveau på 60 dB.

Vaskemaskine med flere vaskeprogrammer og ProSense-teknologi 

AEG L6TDN641G er forsynet med et hav af forskellige vaskeprogrammer, så man kan vælge det program, der er mest optimalt for ens tøjvask. Disse programmer er eksempelvis til bomuld, tæpper, uld, syntetisk, strygelet samt flere.

Udover de mere almindelige programmer kan man også finde flere ECO-programmer, der sparer på energien. Man kan både vælge ECO og TimeSaver for en hurtigere samt mere energivenlig vask.

Vaskemaskinen er desuden forsynet med teknologien ProSense, der automatisk vejer hver eneste fyldning. Teknologien sørger for, at sensorer justerer vasketiden præcist for en optimal vask. Dette sikrer, at man både sparer energi og vand.

En anden funktion, der også er vand- og energibesparende, er Fuzzy-Logic mængdeautomatik. Denne funktion har sensorer, der analyserer vaskeprocessen samt optimerer det specifikke vaskeprogram.

Praktisk model med SoftPlus-funktion og LCD-display 

Med AEG L6TDN641G får man en vaskemaskine med flere praktiske funktioner. Maskinen kommer blandt andet med en SoftOpening, der sikrer en dæmpet åbning af tromlen. På den måde kan man altid række ind i tromlen sikkert med blot en enkelt hånd uden at få fingrene i klemme.

Maskinen er ydermere forsynet med en SoftPlus-funktion, der sikrer, at skyllemidlet kommer overalt på tøjet. Dette beskytter ikke blot fibrene i tøjet, men gør det også blødere efter endt vask.

Sidst men ikke mindst kommer AEG L6TDN641G med et LCD-display, der giver et overskueligt overblik over de forskellige vaskeprogrammer og funktioner. Displayet viser også den aktuelle vaskeproces.

Specifikationer ved AEG L6TDN641G – mål:
🌀 Højde: 89 centimeter
🌀 Bredde: 40 centimeter
🌀 Dybde: 60 centimeter
🌀 Vægt: 61 kilo

Specifikationer ved AEG L6TDN641G – nøgleoplysninger:
🔴 Type: Topbetjent vaskemaskine
🔴 Kapacitet: 6 kilo
🔴 Energiklasse: A+++
🔴 Restfugtighed: 52 %
🔴 Centrifugeringshastighed: 1400 omdrejninger i minuttet
🔴 Centrifugeringsklasse: B
🔴 Energiforbrug pr. år kWh: 153
🔴 Vandforbrug pr. år liter: 9490
🔴 Lydniveau ved vask dB(A): 56 dB
🔴 Lydniveau ved centrifugering dB(A): 79 dB

Fordele ved AEG L6TDN641G:
🔵 Skånsom ProTex-tromle
🔵 Med flere ECO-programmer
🔵 Med ProSense-teknologi
🔵 Med SoftOpening-funktion
🔵 Energibesparende model


Alternativer:

I denne artikel har vi gennemgået vaskemaskiner fra AEG, som har fået topkarakterer af forskellige ekspertkilder.

Udover AEG vaskemaskiner findes der også andre gode modeller på markedet. For at sikre et så nuanceret overblik som muligt, vil vi i dette afsnit tage et kig på vaskemaskiner fra andre producenter, der også har fået gode anmeldelse fra forskellige eksperter.


Miele WCE320

Testvinder hos det danske forbrugerråd Tænk
Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Miele WCE 320

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Både det danske forbrugerråd Tænk og den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön har lavet omfattende tests af forskellige vaskemaskiner heriblandt Miele WCE320. Begge ekspertkilder har givet denne model en topplacering. 

Mens Forbrugerrådet Tænk især er vilde med maskinens vaske- og centrifugeringsevne, er Råd & Rön glade for maskinens brugervenlighed.

Ingen af eksperterne finder mange ulemper ved Miele WCE320. Dog nævner Forbrugerrådet Tænk, at de ikke er så begejstrede for vaskemaskinens skylleevne.

Energivenlig vaskemaskine med QuickPowerWash og SingleWash

Med Miele WCE320 får man en frontbetjent vaskemaskine, der er placeret i energiklasse A+++.  Det vil sige, at den er energivenlig, hvilket er en fordel for både miljø og pengepung. Maskinens lydniveau er også lavt, da det er på blot 48 dB ved vask.

Derudover kommer vaskemaskinen med flere forskellige programmer heriblandt QuickPowerWash og SingleWash. Mens QuickPowerWash sørger for en hurtig vask, tilbyder SingleWash et hurtigt program til en mindre mængde tøj. Man kan også vælge andre programmer i form af uld, Automatic Plus, sportstøj eller outdoortøj.

Miele WCE320 er yderligere forsynet med en automatisk registrering af tøjmængde, så der ikke bliver brugt unødigt med hverken vand eller energi. Modellen er udstyret med PowerWash 2.0., der sørger for, at man vasker op til 40 % mere økonomisk, end hvad der ellers er krævet for en model i denne energiklasse.

Ved valg af Spin&Spray-funktionen kan man også vaske endnu mere energivenligt på grund af en lav vandstand uden at gå på kompromis med vaskeresultatet.

Model med skånsom tromle og CapDosing 

Med Miele WCE320 får man en vaskemaskine en SoftCare-tromle. Det betyder, at tromlen bliver varmet op efter centrifugering, hvorfor tøjet bliver både udglattet og løsnet. Funktionen skåner derfor vasketøjet samt sørger for, at det er nemmere at tage ud af maskinen.

Vaskemaskinen kommer ydermere med CapDosing, hvilket betyder, at man kan anvende Mieles portionskapsler. Disse skal placeres i rummet til skyllemiddel, hvorefter maskinen selv doserer det på det mest optimale tidspunkt.

Endvidere har modellen desuden en kapacitet på 8 kilo samt en ProfiEco-motor. Denne motor er både holdbar og effektiv samt er kendt for at bruge mindre energi.

Brugervenlig vaskemaskine med Watercontrol-system 

Miele WCE320 kommer med et display, hvor man kan finde de forskellige programmer og funktioner. Her er der også mulighed for at benytte sig af timer-funktionen, hvor man kan forprogrammere maskinen til at starte 24 timer i forvejen.

Maskinen er ydermere forsynet med et Watercontrol-system, der kontrollerer vandtilførslen ved brug af en vandmængdesensor. Det vil sige, at vandtilførslen bliver stoppet, hvis den almindelige vandmængde ikke opnås. Derudover bliver der lukket for tilførselsventilen, hvis der kommer vand ud i vaskemaskinens indre.

Specifikationer ved Miele WCE 320 – mål:
🌀 Højde: 85 centimeter
🌀 Bredde: 59,7 centimeter
🌀 Dybde: 63,6 centimeter
🌀 Vægt: 94 kilo

Specifikationer ved Miele WCE 320 – nøgleoplysninger:
🔴 Type: Frontbetjent vaskemaskine
🔴 Kapacitet: 8 kilo
🔴 Energiklasse: A+++
🔴 Centrifugeringshastighed: 1400 omdrejninger i minuttet
🔴 Centrifugeringsklasse: B
🔴 Energiforbrug pr. år kWh: 157
🔴 Vandforbrug pr. år liter: 9900
🔴 Lydniveau ved vask dB(A): 48 dB
🔴 Lydniveau ved centrifugering dB(A): 72 dB

Fordele ved Miele WCE 320:
🔵 Med SoftCare-tromle
🔵 Watercontrol-system
🔵 Flere vaskeprogrammer heriblandt SingleWash og QuickPowerWash
🔵 Med CapDosing
🔵 Brugervenligt display


LG FH495BDS2

Testvinder hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

LG FH495BDS2 vaskemaskine

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
5.199,00 Kr. 0,00 Kr. 5.199,00 Kr. Læs mere
6.999,00 Kr. 0,00 Kr. 6.999,00 Kr. Læs mere
7.399,00 Kr. 0,00 Kr. 7.399,00 Kr. Læs mere

LG FH495BDS2 er blevet testet og anmeldt af den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön. Den er blevet testet på flere forskellige parametre, hvor eksperterne er vilde med modellens vaskeevne. De har derfor valgt at kåre den som testvinder i deres omfattende test af vaskemaskiner. 

De finder ikke mange ulemper ved modellen, men bemærker dog, at vand- og energiforbruget er højere sammenlignet med andre modeller.

Til gengæld har LG FH495BDS2 kapacitet til 12 kilo, hvorfor den er velegnet til en stor familie på 6 eller flere medlemmer. Maskinens lydniveau er desuden på 55 dB ved vask og 70 dB ved centrifugering.

Skånsom vask med app-styring 

LG FH495BDS2 er forsynet med 6 Motion Direct Drive-teknologien, der sørger for en skånsom behandling af tøjet uden at gå på kompromis med et optimalt vaskeresultat. Teknologien fungerer ved seks tromlebevægelser, der sørger for at tilpasse sig afhængig af det tøj, der skal vaskes.

Derudover er der mulighed for at styre LG FH495BDS2 med en app via sin mobiltelefon. Her har man mulighed for at indstille de forskellige programmer samt at downloade nye programmer til vaskemaskinen.

LG FH495BDS2 er desuden placeret i energiklasse A+++, hvorfor den ikke forbruger meget energi på et år. Funktionen True Steam sikrer ligeledes, at der bliver fjernet 99,9 % af allergener fra tøjet.

Vaskemaskine med 14 forskellige specialprogrammer 

Ved køb af LG FH495BDS2 er maskinen allerede forsynet med 14 forskellige specialprogrammer. Der vil derfor være et program til de fleste tekstiler. Disse programmer er blandt andet bomuld, syntetiske stoffer, uld, mørkt tøj, outdoor, finvask, håndvask, hurtigvask m.m. Man kan også anvende funktionen Turbo Wash, der reducerer tidsforbruget på et almindeligt program til omkring en time.

Endvidere kommer LG FH495BDS2 med en dampfunktion. Denne funktion fungerer ved, at dampen trænger sig ind i fibrene på tøjet, hvorefter al skidt bliver fjernet på en effektiv måde.

Nem betjening og børnelås 

LG FH495BDS2 bliver betjent via vaskemaskinens front, hvor man her kan finde en drejeknap samt et display. Her kan man vælge de forskellige programmer samt holde øje med en igangværende vask.

På displayet kan der findes en børnelås, der sikrer, at lågen ikke kan åbnes ved vask. Her kan der også findes en pausefunktion, hvor man har mulighed for at sætte vasken på pause. Efter tre sekunder kan man åbne lågen.

Specifikationer ved LG FH495BDS2 – mål:
🌀 Højde: 85 centimeter
🌀 Bredde: 60 centimeter
🌀 Dybde: 64 centimeter
🌀 Vægt: 73 kilo

Specifikationer ved LG FH495BDS2 – nøgleoplysninger:
🔴 Type: Frontbetjent vaskemaskine
🔴 Kapacitet: 12 kilo
🔴 Energiklasse: A+++
🔴 Restfugtighed: 44 %
🔴 Centrifugeringshastighed: 1400 omdrejninger i minuttet
🔴 Centrifugeringsklasse: A
🔴 Energiforbrug pr. år kWh: 222
🔴 Vandforbrug pr. år liter: 11700
🔴 Lydniveau ved vask dB(A): 55 dB
🔴 Lydniveau ved centrifugering dB(A): 70 dB

Fordele ved LG FH495BDS2:
🔵 Kapacitet på op til 12 kilo
🔵 Kan styre vaskemaskinen via en app
🔵 Med 14 forskellige specialprogrammer
🔵 Med dampfunktion
🔵 Energiklasse A+++


Miele WCG130 XL

Topscorer hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Miele WCG 130 XL

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Den frontbetjente vaskemaskine Miele WCG 130 XL er blevet testet og anmeldt af den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön. Eksperterne er endt med at give modellen en topplacering, da de mener, at dens vaske- og centrifugeringsevne er optimal.

De mener dog ikke, at skylleevnen er den bedste, hvilket de gør forbrugerne opmærksomme på. Vaskemaskinen har til gengæld et lavt forbrug af både energi og vand og er derfor placeret i energiklasse A+++. Dette er den bedste energiklasse for vaskemaskiner, hvilket er en fordel for både miljø og pengepung.

Vaskemaskine med SoftCare-tromle og ProfiEco-motor 

Miele WCG 130 XL er ikke kun en energivenlig vaskemaskine, men er også rummelig, da den kommer med en kapacitet på 9 kilo. Dette gør den velegnet til 5 eller flere personer.

Vaskemaskinen kommer herudover med flere praktiske funktioner såsom en SoftCare-tromle samt en timer-funktion. Mens SoftCare-tromlen sikrer en skånsom vask uden at gå på kompromis med vaskeresultatet, sørger ProfiEco-motoren for en støjsvag vask. Motoren er også kendt for at være effektiv. Maskinens lydniveau er derfor på blot 48 dB ved vask og 73 dB ved centrifugering.

Der er også mulighed for at anvende timer-funktionen, hvor man kan forprogrammere maskinen i op til 24 timer i forvejen. Det vil sige, at man kan indstille maskinen til at starte, når det passer bedst ind i ens dag.

Model udstyret med flere programmer 

Miele WCG 130 XL kommer med flere vaskeprogrammer, hvorfor man kan finde et program, der passer optimalt til de specifikke tekstiler.

Man kan både finde programmer til skjorter, silke, uld, outdoor, jeans, finvask bomuld m.m. Man kan også anvende programmet Automatic Plus, hvor man kan kombinere eksempelvis bomuld og strygelet i den samme vask. Med programmet Express 20 er der desuden mulighed for en hurtig vask.

Vaskemaskinen kommer ydermere med en emaljeret front, der gør den nemmere at rengøre samt at holde pæn.

Energieffektiv vaskemaskine med CapDosing 

Miele WCG 130 XL er, som nævnt, en energivenlig vaskemaskine, der kommer med flere besparende funktioner. En af disse funktioner er en automatisk registrering af tøjmængden. Her analyserer sensorer fyldningen, så der kun bliver brugt den nødvendige mængde vand og energi for et optimalt vaskeresultat.

Derudover kommer Miele WCG 130 XL med CapDosing, der sikrer en nem dosering af skyllemiddel og specialvaskemiddel. Her placerer man kapslen i rummet til skyllemiddel, og så klarer maskinen selv resten automatisk.

Når vasken er færdig, har tøjet en restfugtighed på 44 %. Det betyder, at tøjet tørrer hurtigt, da det ikke indeholder meget vand efter endt vask.

Specifikationer ved Miele WCG 130 XL – mål:
🌀 Højde: 85 centimeter
🌀 Bredde: 59,6 centimeter
🌀 Dybde: 63,6 centimeter
🌀 Vægt: 94 kilo

Specifikationer ved Miele WCG 130 XL – nøgleoplysninger:
🔴 Type: Frontbetjent vaskemaskine
🔴 Kapacitet: 9 kilo
🔴 Energiklasse: A+++
🔴 Restfugtighed: 44 %
🔴 Centrifugeringshastighed: 1600 omdrejninger i minuttet
🔴 Centrifugeringsklasse: A
🔴 Energiforbrug pr. år kWh: 196
🔴 Vandforbrug pr. år liter: 11000
🔴 Lydniveau ved vask dB(A): 48 dB
🔴 Lydniveau ved centrifugering dB(A): 73 dB

Fordele ved Miele WCG 130 XL:
🔵 Energiklasse A+++
🔵 Med SoftCare-tromle
🔵 Med ProfiEco-motor
🔵 Lydniveau på blot 48 dB
🔵 Med timer-funktion


LG FH6F9BDS2

Testvinder hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

LG FH6F9BDS2

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
9.999,00 Kr. 0,00 Kr. 9.999,00 Kr. Læs mere
9.999,00 Kr. 0,00 Kr. 9.999,00 Kr. Læs mere
9.999,00 Kr. 0,00 Kr. 9.999,00 Kr. Læs mere

LG FH6F9BDS2 er blevet testet og anmeldt af den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön. På baggrund af de testede parametre kårer eksperterne modellen som testvinder.

De mener nemlig, at modellen klarer sig godt på de fleste parametre som for eksempel vaskeevnen. De er dog mindre begejstrede for, at vaskemaskinen har et forholdsvist højt vandforbrug.

Stor og energivenlig model med kulfri motor 

Med LG FH6F9BDS2 får man en rummelig vaskemaskine, der har plads til hele 12 kilo. Det er derfor en maskine, der er velegnet til en familie på 6 eller flere medlemmer.

Udover den høje kapacitet er LG FH6F9BDS2 placeret i energiklasse A+++, hvilket er den bedste energiklasse for vaskemaskiner. Det betyder, at den ikke forbruger meget energi på et år.

Vaskemaskinen er også forsynet med en kulfri motor, der hjælper med at spare på strømmen. Motoren er ligeledes effektiv og støjsvag, så den ikke støjer meget i hjemmet. Derfor er maskinens lydniveau også på blot 52 dB ved vask og 71 dB ved centrifugering.

Vaskemaskine med mange vaskeprogrammer 

LG FH6F9BDS2 kommer med flere forskellige vaskeprogrammer, så man kan vælge lige præcis det program, der passer optimalt til de specifikke tekstiler. Disse programmer inkluderer pletfjerner, sportstøj, allergivenlig, dyner, strygefrit samt et hurtigprogram.

Derudover kommer vaskemaskinen med flere dampprogrammer, der er egnet til krøllet tøj. Dampfunktionen er også velegnet til pletfjernelse, da det sørger for at fjerne misfarvninger m.m.

Man kan også gøre brug af maskinens timer-funktion, så man selv kan indstille, hvornår modellen skal starte en vask.

Med Wi-Fi og 6 Motion Direct Drive-teknologi 

LG FH6F9BDS2 er en innovativ vaskemaskine, da man har mulighed for at betjene den via Wi-Fi-funktionen. Man kan herved koble sin smartphone til vaskemaskinen, hvorefter man kan indstille den. Her kan man også hente flere programmer, hvis der er brug for det.

Sidst men ikke mindst er vaskemaskinen forsynet med 6 Motion Direct Drive-teknologien. Denne teknologi justerer sig afhængig af vasken, så tromlen kan optimere vasken til et effektivt resultat.

LG FH6F9BDS2 – mål:
🌀 Højde: 85 centimeter
🌀 Bredde: 60 centimeter
🌀 Dybde: 64 centimeter
🌀 Nettovægt: 73 kilo

Specifikationer ved LG FH6F9BDS2 – nøgleoplysninger:
🔴 Type: Frontbetjent vaskemaskine
🔴 Kapacitet: 12 kilo
🔴 Energiklasse: A+++
🔴 Restfugtighed: 44 %
🔴 Centrifugeringshastighed: 1600 omdrejninger i minuttet
🔴 Centrifugeringsklasse: A
🔴 Energiforbrug pr. år kWh: 113
🔴 Vandforbrug pr. år liter: 11000
🔴 Lydniveau ved vask dB(A): 52 dB
🔴 Lydniveau ved centrifugering dB(A): 71 dB

Fordele ved LG FH6F9BDS2:
🔵 Kapacitet på 12 kilo
🔵 Med 6 Motion Direct Drive-teknologi
🔵 Med flere dampprogrammer
🔵 Kan styre maskinen via ens mobiltelefon
🔵 Med kulfri motor


Købsguide: Dette skal du overveje

vaskemaskine

Der findes et hav af vaskemaskiner på markedet, hvorfor det kan være svært at overskue, hvordan du finder den helt rette model for dig. Der er dog nogle forskellige parametre, som du kan overveje, da dette kan gøre købsprocessen en del nemmere. I dette afsnit kan du læse mere om, hvad du bør overveje, når du er på udkig efter en ny vaskemaskine.

Størrelsen
Først og fremmest er det en fordel at være opmærksom på vaskemaskinens størrelse. Du skal nemlig være sikker på, at du har plads til den i dit hjem. Du kan derfor tjekke maskinens mål og herefter måle pladsen derhjemme. Herefter har du et svar på, om den kan stå der, hvor du påtænkt. Sørg for, at der er et par centimeter til overs, så du er helt sikker på, at den ikke fylder for meget. Det er også en fordel, hvis du er opmærksom på maskinens dybde, så den ikke stikker mere ud, end hvad du ønsker.

Hvilken type vaskemaskine?
Endnu en faktor, som du skal overveje, er hvilken type vaskemaskine, du ønsker. Dette har nemlig en indflydelse på, hvordan du påfylder dit vasketøj. Der findes både topbetjente og frontbetjente vaskemaskine, hvor den frontbetjente er den mest populære. Her lægger du tøjet ind i vaskemaskinen via fronten gennem en låge. Med de topbetjente maskiner putter du tøjet ind oppefra.

Kapaciteten
Typisk kan en vaskemaskine i hvert fald rumme omkring 7 kilo tøj. Men selvom dette er standardstørrelsen, kan der i dag også findes et hav af vaskemaskiner med enten mindre eller mere kapacitet. Der kan findes vaskemaskiner med en kapacitet på alt lige fra 5 kilo til 12 kilo tøj.

Kapaciteten skal naturligvis vælges ud fra, hvor mange medlemmer der er i husstanden. Jo flere medlemmer i er, jo større skal kapaciteten være. I hvert fald hvis I gerne vil vaske mest muligt tøj på en gang. Det er nemlig ikke en fordel at fylde mere i vaskemaskinen, end hvad den har kapacitet til, da dette gør, at vasken ikke er optimal. Dette kan også betyde, at tromlen bliver slidt og går i stykker hurtigere, end hvad den burde.

Vaskemaskinens funktioner og programmer

Vaskemaskinens funktioner og programmer
Som udgangspunkt bør du købe en vaskemaskine, der er forsynet med de programmer, du har brug for. Hvis du kun har brug for en vaskemaskine med de mest almindelige programmer, er der ingen grund til at kigge på maskiner med flere avancerede funktioner og specialprogrammer. Disse maskiner er nemlig oftest dyrere end de andre, hvorfor der ikke er nogen grund til at bruge de ekstra penge, hvis du alligevel aldrig vil anvende de mere specielle funktioner og programmer.

I dag kommer de fleste vaskemaskiner med et hav af programmer allerede fra starten af. Disse programmer er som regel alt lige fra bomuld til uld, finvask, sportstøj, tæpper, dyner, outdoortøj, syntetisk, mix og hurtigvask. Hvis du køber en mere avanceret maskine, vil den typisk være udstyret med specialprogrammer til jeans, skjorter, badetøj, måtter m.m. Du skal derfor vælge en maskine med de programmer, du bruger i hverdagen.

Husk at tjekke energimærket
Noget, som du altid skal huske at holde øje med, er vaskemaskinens energimærke. Her kan du nemlig hurtigt finde ud af, om maskinen er energieffektiv eller ej. Det anbefales, at du vælger en maskine i energiklassen A++ eller A+++. Disse er de to bedste klasser, hvorfor du herved er sikret en energieffektiv vaskemaskine, der ikke forbruger meget energi på et år. På energimærket vil du både have mulighed for at se energiklassen, samt hvor meget energi vaskemaskinen bruger på et år.

Centrifugeringsklasse og omdrejninger
Centrifugeringen i en vaskemaskine sørger for, at vandet bliver slynget ud af tøjet, når det er vasket færdigt. På den måde er tøjet så tørt, som det overhovedet kan blive, inden du hænger det op på en tørresnor eller tørrer det i tørretumbleren.

Vaskemaskiner er forsynet med forskellige centrifugeringshastigheder samt evner, hvorfor det også er værd at tage et kig på. Jo højere omdrejninger, jo hurtigere tørrer tøjet også efter endt vask. Dog skal du også være forberedt på, at maskinen larmer mere. Vaskemaskiner har typisk et omdrejningstal på omkring 1400 eller 1600 pr. minut, hvilket er meget gennemsnitligt. Du kan dog også finde modeller med omdrejninger helt op på 1800 pr. minut. Det vil dog være nok med omkring de 1400 omdrejninger pr. minut for de fleste husstande.

Skal vaskemaskinen være forsynet med Wi-Fi?
Vaskemaskiner bliver mere og mere avancerede i dag, hvoraf nogle af dem er forsynet med en Wi-Fi-funktion. Hvis vaskemaskinen har denne funktion, er der mulighed for at downloade en app på sin mobiltelefon, hvor du herved kan betjene maskinen via sin telefon. Her kan du som regel indstille maskinen, vælge programmer samt hente nye programmer. Overvej om du har brug for denne funktion, eller om det ikke er noget, som du føler er nødvendigt til dine behov.

Ønsker du at finde flere gode råd til, hvad du skal overveje inden køb af en ny vaskemaskine, kan du klikke ind her på denne artikel fra TheSpruce.com eller denne artikel fra EconomicTimes.


Sådan vedligeholder du din vaskemaskine 

ny vaskemaskine

Selvom vaskemaskinen altid er fyldt med skylle- og vaskemiddel, betyder det ikke, at den holdes ren helt af sig selv. Det kræver nemlig, at du sørger for at rense og vedligeholde din vaskemaskine jævnligt, så den bliver ved med at vaske effektivt.

Udover at vaske effektivt, sikrer rengøring af din vaskemaskine også, at dens levetid bliver forlænget, så du forhåbentligt kan beholde den i mange år frem i tiden. Her kan du finde et par gode råd til, hvordan du skal vedligeholde din vaskemaskine.

Husk at afkalke maskinen
Du skal huske at afkalke din vaskemaskine regelmæssigt. Dette kan du gøre ved at hælde en smule citronsyre i sæbeskuffen, hvorefter du starter maskinen på 60 grader. Tromlen skal naturligvis være tom. Hvis det ikke virker optimalt, kan det være en fordel at gentage processen igen.

Rens maskinen med brun sæbe
Brun sæbeNår du vil rense din vaskemaskine, kan du anvende brun sæbe til dette. Her skal du igen sætte en tom vask over på 60 grader, hvor du putter en smule brun sæbe i sæbeskuffen. Brun sæbe sørger for at fjerne skidt og snavs indeni maskinen. Det er dog vigtigt, at du ikke hælder for meget brun sæbe i sæbeskuffen, da det kan skumme en del. Du skal desuden huske at skylle vaskemaskinen grundigt efter brug, så den brune sæbe ikke bliver siddende indeni maskinen.

Tør maskinen udvendigt
Det er også en god idé at tørre vaskemaskinen af udvendigt, da der også her kan samle sig en masse støv og skidt. Du skal blot gøre brug af en fugtig klud med en smule opvaskemiddel. Det kan også være en fordel, hvis du husker at tjekke gummilisterne. Det kan nemlig være, at disse skal udskiftes.

Ønsker du at finde flere gode råd til, hvordan du vedligeholder din vaskemaskine, kan du læse denne artikel fra Choice.com eller denne artikel fra Statefarm.com.


Lær at forstå energimærket  

Alle hvidevarer er forsynet med et energimærke, der viser dig, hvor meget energi det specifikke produkt bruger. Hvis du forstår selve energimærket, vil det hjælpe dig med at vælge en energibesparende model, hvilket ikke mindst er en fordel for din pengepung, men også for miljøet.

energimærkningEn energimærkning består af et bogstav, der viser, hvilken energiklasse det specifikke produkt er placeret i. Jo bedre energiklasse, jo mere energieffektiv er produktet. Energiskalaen går fra A til G, men dette kan dog variere afhængig af produktet. A er naturligvis det bedste, hvor G er det værste.

Når det kommer til vaskemaskiner – lige så vel som andre hvidevarer – er det en fordel at vælge en maskine med en god energiklasse. Sparenergi.dk anbefaler, at du vælger en vaskemaskine placeret i energiklasse A++ eller derover, da dette sikrer en energieffektiv model. Det hjælper ikke mindst på dit strømforbrug, men også på vandforbruget.

På energimærket kan du derfor hurtigt finde ud af, hvor energivenlig vaskemaskinen er afhængig af, hvilken energiklasse den er placeret i. Mærket oplyser desuden også om centrifugeringsevnen, kapaciteten samt støjniveauet, hvilket er andre faktorer, der også er vigtige at være opmærksomme på.


Værd at vide om AEG

AEG logo
Navnet AEG står for Allgemeine Elektricitäts-Gesellschaft. Virksomheden blev grundlagt i Tyskland af Emil Rathenau i 1883. Her besluttede Emil Rathenau sig for, at han ville starte en virksomhed med fokus på elektronik, da han havde patenter udviklet af Thomas Edison, der kunne hjælpe ham.

Allerede fra starten af oplevede Rathenau stor succes med AEG. I begyndelsen af 1900-tallet blev virksomheden hurtigt en succes, hvorefter der blev lanceret fabrikker flere steder i Tyskland. AEG startede derfor også et samarbejde med Siemens i forhold til elektroniske produkter i 1969. Herefter voksede virksomheden endnu mere, og bestod nu af over hundredetusinde medarbejdere.

Dog begyndte AEG at få problemer i 1980’erne med økonomien, hvorfor de i 1990’erne valgte at sælge dele af produktionen. Nogle af disse dele var blandt andet produktionen af husholdningsprodukter som blev solgt og overtaget af Electrolux i 1994. Dette betyder dog ikke, at der står Electrolux på produkterne, da de stadig har beholdt AEG-mærket. Fra 1996 ophørte AEG med at eksistere som et selvstændigt varemærke, men det kan dog stadig findes på produkter, da Electrolux eksempelvis stadig anvender mærket.

Vil du læse mere om AEG, kan du klikke ind her på deres hjemmeside og læse mere.


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

🏆 Hvilke AEG vaskemaskiner har fået de bedste bedømmelser i tests?

AEG L6FBN842G, AEG L6FBE740G og AEG L7FBM862E

🔍 Hvordan testes vaskemaskinerne?

Maskinerne testes på vaskeevne, skylleevne og centrifugeringsevne. Derudover ses der også på vand- og strømforbrug, støjniveau og brugervenlighed.

⚡ Hvilken energiklasse bør jeg gå efter?

Skalaen for vaskemaskiner går fra A+++ som det bedste, til D som det værste. Det er anbefalet, at man vælger en maskine med A+ som minimum.


Gennemgang af testkilder

Forbrugerrådet Tænk 🇩🇰 
Forbrugerrådet Tænk udfører et hav af tests og anmeldelser af forskellige forbrugerprodukter. Her er der tale om en test af vaskemaskiner fra forskellige mærker. Eksperterne fra Forbrugerrådet Tænk vurderer vaskemaskinerne ud fra flere parametre såsom vaskeevne, centrifugering, energiforbrug m.m. Disse vaskemaskiner er Miele WCE320, AEG L6TDN641G, AEG L7FBM862E og AEG L6FBE740G.

Du kan læse mere de forskellige anmeldelser her. Du skal dog være opmærksom på, at fuld adgang kræver et abonnement. Det er også muligt at købe sig adgang til enkelte tests alene.

Råd & Rön 🇸🇪 
Den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön udfører tests af forskellige produkter, som forbrugerne anvender i hverdagen. Her har eksperterne testet forskellige vaskemaskiner med henblik på deres vaskeevne, centrifugering, skylleevne, brugervenlighed, energiforbrug m.m. Eksperterne har testet LG FH6F9BDS2, Miele WCG130 XL, LG FH495BDS2, Miele WCE320, AEG L6TDN641G og AEG L6FBN842G.

Du kan læse mere de forskellige anmeldelser her. Du skal dog være opmærksom på, at fuld adgang kræver et abonnement. Det er også muligt at købe sig adgang til enkelte tests alene.


Andre relevante tests og artikler

Hvis du endnu ikke er helt stålsat på at vælge en AEG vaskemaskine, kan du med fordel læse nogle af vores andre artikler om vaskemaskiner.

Her finder du blandt andet dybdegående artikler så som vores Bosch vaskemaskine test, Whirlpool vaskemaskine test, Siemens vaskemaskine test eller vores Miele vaskemaskine test.

De er ligeså denne artikel bygget på testvindere i eksperttest fra ind og udland, og giver et bredt billede af, hvad markedet har at tilbyde.

Du kan også læse vores generelle vaskemaskine oversigt, hvor vi har samlet testvindere fra de forskellige populære producenter.

Ønsker du at spare plads i hjemmet, kan du læse mere om vaskemaskiner med tørrefunktion i vores Vaske-tørremaskine test.

Slutteligt kan du læse vores Topbetjent vaskemaskine test, hvis du er på udkig efter en vaskemaskine der giver andre muligheder i forhold til indretning, end den nu traditionelle frontbetjente vaskemaskine.

{{ reviewsOverall }} / 5   (1 Vurdering)
Vurdering
Anmeldelser Indsend anmeldelse
Order by:

Her kan du skrive en kommentar til artiklen

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Indsend anmeldelse