Bosch vaskemaskine test 2019 – Find de bedste Bosch vaskemaskiner

1

Testvinder Guide 2019: Skal du have en ny vaskemaskine, kan det være svært at bedømme, hvilken model der er den rette for dig. Der er mange forskellige producenter på markedet, som ligeledes har mange forskellige modeller at vælge imellem.

I denne artikel gennemgår vi resultaterne af en række skandinaviske tests af Bosch vaskemaskiner og kigger nærmere på de modeller, som eksperterne og forbrugerne har vurderet til at være de bedste. Nedenfor vil du finde en gennemgang af de forskellige testvindere fra Bosch. Efterfølgende gennemgår vi et par testvindere af andre mærker, så du har mulighed for at danne dig et overblik over, hvilke alternativer der er til testvinderne fra Bosch.

Denne Bosch vaskemaskine test indeholder:
🔸Gennemgang af testvindende Bosch vaskemaskiner
🔸 Alternative testvindere fra andre kendte mærker
🔸 Gennemgang af de testkilder vi har anvendt i artiklen

Bemærk venligst, Forbrugsguiden tester ikke selv produkter, men samler derimod resultaterne af uvildige tests, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Bosch vaskemaskine test – De 7 bedste modeller ifølge eksperterne

I nedenstående sektion finder du en oversigt over de Bosch vaskemaskiner, der klarer sig bedst i test. Derefter gennemgår vi en række testvindere fra andre vaskemaskine producenter. Du finder også prissammenligning af de forskellige modeller, så du kan se hvilke forhandlere der er billigst.


Bosch WAN280L8SN 

Kåret til “godt valg” hos Råd & Rön

Bosch WAN280L8SN

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
5.995,00 Kr. 0,00 Kr. 5.995,00 Kr. Læs mere
6.094,00 Kr. 0,00 Kr. 6.094,00 Kr. Læs mere
6.094,00 Kr. 0,00 Kr. 6.094,00 Kr. Læs mere
6.194,00 Kr. 0,00 Kr. 6.194,00 Kr. Læs mere

 

Svenske Råd & Rön vurderer, at Bosch WAN280L8SN er et rigtigt godt valg som vaskemaskine, ligesom det danske forbrugerråd Tænk også giver deres anbefaling til modellen. Begge fremhæver, at maskinen er meget miljøvenlig, da den hverken bruger særligt meget vand eller energi. Derudover, så har du mulighed for at vaske en halv maskinfuld tøj, hvilket vil minimere dit forbrug af vand og strøm endnu mere.

Du kan vaske 8 kilo tøj i denne Bosch vaskemaskine. Den har naturligvis alle de gængse vaskeprogrammer og derudover også muligheden for at optimere din vask, enten i forhold til tid eller energi, og derved give dig den mest økonomiske og miljømæssigt forsvarlige vask.

Bosch WAN280L8SN er en A+++ 10 % maskine. Det vil sige, at den er 10 % mere effektiv end den bedste energimærkning.

Vask

Både Tænk og Råd & Rön giver høje karakterer til særligt maskinens bomuldsprogrammer. De er nemlig udformet med fokus på at spare vand og energi, uden at der bliver gået på kompromis med resultatet af vasken. Tænk giver også topkarakter til maskinens evne til at centrifugere syntetisk tøj.

Teknik og opsætning

Begge testinstitutter finder, at Bosch WAN280L8SN er en meget brugervenlig vaskemaskine og de finder den især nem at indstille til de enkelte programmer ved hjælp af betjeningstasterne på fronten.

Maskinen er udstyret med en Ecosilence drive motor og et særligt ”antivibrationsdesign”. Det mindsker støjen fra maskinen mest muligt, så den ikke larmer særlig meget, mens den vasker.

Derudover er både Tænk og Råd og Rön positive omkring manualen, som de kalder let at læse. Det gør det nemt for nye ejer at sætte vaskemaskinen op og lære dens forskellige funktioner at kende.

Derfor anbefales denne model:
🔵 Lavt vand- og energiforbrug
🔵 Lavt støjniveau
🔵 God bomuldsvask
🔵 God centrifugering af syntetisk tøj
🔵 Brugervenligt kontrolpanel
🔵 God manual


Bosch WAN2828ISN

✅ Mange positive brugeranmeldelser

Bosch WAN2828ISN

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
2.999,00 Kr. 0,00 Kr. 2.999,00 Kr. Læs mere
3.299,00 Kr. 0,00 Kr. 3.299,00 Kr. Læs mere
3.399,00 Kr. 0,00 Kr. 3.399,00 Kr. Læs mere

 

Modellen Bosch WAN2828ISN har ikke været medtaget i nogen officielle eksperttests, men vi har alligevel valgt at tage modellen med i vores artikel. Det skyldes, at modellen har fået rigtig mange positive brugeranmeldelser på diverse forhandlersider som Whiteaway.com og Skousen.dk.

Forbrugerne selv anvender modellen i praksis meget ofte og vil derfor kunne sige noget om funktionaliteten over længere tid. Noget af det, som Bosch WAN2828ISN får mest ros for, er modellens gode vaskeevner, da modellen vasker meget rent samt det meget lave støjniveau.

Stor og effektiv model

Denne model har en kapacitet i den høje ende af skalaen med plads til otte kilo tøj. Det vil i praksis svare til omkring syv-otte sæt tøj og til en husstand på omkring fem personer. Bosch WAN2828ISN er designet med henblik på funktionalitet og effektivitet, da producenten er klar over, at tøjvask er en nødvendighed for forbrugeren og ikke en glæde. Derfor er kapaciteten høj, og tøjet skal vaskes så rent som muligt så hurtigt som muligt.

For at opfylde disse kriterier er Bosch WAN2828ISN udstyret med et centrifugeringssystem, som kan centrifugere med op til 1400 omdrejninger per minut – det sikrer, at vandet hurtigere bliver slynget ud af tøjet samt en kortere tørretid derefter.

Selv om det kan lyde som om, at det vil kræve rigtig meget strøm, så er Bosch WAN2828ISN også en miljøvenlig model i markedets bedste energiklasse – nemlig A+++.

Specialprogrammer til tøjet

Forbrugerne selv skriver, at denne model er i stand til at vaske tøjet meget rent, og dette er en af de helt store fordele angående modellen. Bosch WAN2828ISN er dermed også designet til at tage hånd om forskellige typer tekstiler og give dem den mest optimale behandling – derfor findes der en lang række specialprogrammer, som med fordel kan anvendes, når man har behov for mere end blot en bomuldsvask.

Disse specialprogrammer tæller blandt andet dun, mørkt tøj, gardiner, skjorter, sport, mix, hygiejne, uld, finvask og silke. Hertil kommer to hurtigprogrammer på henholdsvis 15 og 30 minutter, som lige frisker tøjet op, hvis tekstilerne kun er let-snavsede.

Støjfri model

Udover de mange specialprogrammer er Bosch WAN2828ISN også udstyret med VarioPerfect-teknologien, og den sørger for at energi- og tidsoptimere hvert enkelt program.

Et andet positivt aspekt, som rigtig mange forbrugere skriver om i deres anmeldelse af Bosch WAN2828ISN, er, at modellen er meget støjfri. Dette er muligt på grund af Eco Silence Drive motorteknologien, som sikrer en stille arbejdsproces samt den kulfri motor, som samtidig også sørger for en så lang levetid som muligt.

Lydniveauet under vasken ligger på blot 55 dB og lidt mere under centrifugering. Herudover har Bosch WAN2828ISN også fokus på brugervenligheden med et stort LED-display på fronten, hvor programmer og vask kan styres og overvåges.

Bosch WAN2828ISN måler 85 cm (h), 60 cm (b), 60 cm (d).

Derfor anbefales Bosch WAN2828ISN:
🔵 Brugerfavorit med en kapacitet på otte kilo
🔵 Centrifugeringshastighed på op til 1400 omdrejninger per minut
🔵 Energiklasse A+++
🔵 VarioPerfect sikrer effektivt vaskeresultat
🔵 Meget støjsvag model med kulfri motor


Bosch WAY32899SN

✅ Mange positive brugeranmeldelser 

Bosch WAY32899SN

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
6.049,00 Kr. 0,00 Kr. 6.049,00 Kr. Læs mere
6.049,00 Kr. 0,00 Kr. 6.049,00 Kr. Læs mere
6.599,00 Kr. 0,00 Kr. 6.599,00 Kr. Læs mere
8.496,00 Kr. 0,00 Kr. 8.496,00 Kr. Læs mere

 

Modellen Bosch WAY32899SN har ikke været inkluderet i eksperttest, som har givet en officiel vurdering af modellen. Vi har alligevel taget Bosch WAY32899SN med i denne artikel, idet forbrugerne selv er rigtig glade for modellen. Det ses ud fra adskillige positive brugeranmeldelser på forhandlersider som Whiteaway.com og Skousen.dk.

Forbrugerne fremhæver her mange forskellige aspekter af Bosch WAY32899SN, som er velfungerende, men især auto-doserings-systemet, den effektive vask og støjsvage motor går igen i mange anmeldelser.

Kapacitet på ni kilo

Denne vaskemaskine vil være fordelagtig til husstande, som har mange medlemmer. Modellen har nemlig en meget høj kapacitet på hele ni kilo, som er over gennemsnittet, som ofte ligger på omkring syv kilo. Det betyder i praksis, at man kan vaske ni-ti sæt tøj ad gangen, og modellen vil passe til en husstand på fem-seks medlemmer.

Derudover gør den store kapacitet, at man også kan anvende Bosch WAY32899SN til at vaske store objekter som tæpper og dyner uden problemer. Tromlen og teknologien er nemlig stærke nok til at kunne håndtere dem.

Lav restfugtighed

Selv ved en stor kapacitet formår Bosch WAY32899SN at vaske rent – dette aspekt fremhæves flere gange af brugerne – og hertil kommer den gode centrifugeringsevne på op til 1600 omdrejninger per minut, som sikrer en lav restfugtighed i tøjet. Ved denne model ligger restfugtigheden på 44 procent.

Selv om her er tale om en kraftig maskine, så er den hverken en strøm- eller vandsluger. Bosch WAY32899SN er nemlig skabt i energiklasse A+++, som er markedets bedste klasse. Hertil kommer også, at modellen er skabt med en kulfri motor, som sørger for både en lang levetid og en støjsvag vask.

iDOS doserer selv vaskemiddel

Maskinen er designet til at vaske helt rent og til at tage hensyn til tekstilerne. Derfor har modellen iDOS, som selv doserer vaskemidlet efter program og tøjmængde. Dette er en funktion, som flere forbrugere også er rigtig glade for.

Har man brug for at vaske tøj, der ikke passer til for eksempel bomuld på 40 eller 60 grader, så har Bosch WAY32899SN et stort antal specialprogrammer, som blandt andet tæller strygelet, skjorter, sport, mix, skånsom, hygiejne, dyne, stille, uld, håndvask, finvask og silke.

Herudover findes også funktioner som ekstra skyl og tromlerengøring samt et hurtigprogram på kun 15 minutter. Udover disse har Bosch WAY32899SN også viden omkring pletfjerning og har hele 16 pletprogrammer til formålet.

Man styrer denne model via kontrolpanelet i form af et TFT-display, som er let at betjene. Her vises programforløb og resttid, og det er muligt også at vælge udskudt start her samt en række andre funktioner.

Bosch WAY32899SN måler 85 cm (h), 60 cm (b), 63,2 cm (d).

Derfor anbefales Bosch WAY32899SN:
🔵 Brugerfavorit med plads til hele ni kilo tøj
🔵 Kan anvendes til dyner og tæpper også
🔵 Høj centrifugeringsevne og lav restfugtighed
🔵 iDOS selvdoserings-system
🔵 Mange specialprogrammer samt hurtigprogram og 16 pletprogrammer


Bosch WAB28266SN

Populær blandt forbrugerne

Bosch WAB28266SN

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
2.099,00 Kr. 0,00 Kr. 2.099,00 Kr. Læs mere
2.099,00 Kr. 0,00 Kr. 2.099,00 Kr. Læs mere
2.229,00 Kr. 0,00 Kr. 2.229,00 Kr. Læs mere
2.499,00 Kr. 0,00 Kr. 2.499,00 Kr. Læs mere

 

Bosch WAB28266SN er et populært valg blandt forbrugerne. Således har den fået 4,5 ud af 5 mulige stjerner på danske Whiteaway.com. Den kan vaske op til 6 kilo tøj, hvilket gør den velegnet til mindre husholdninger.

Maskinen har energiklasse A+++, der er den mest økonomiske energiklasse for vaskemaskiner og hvilket betyder, at det er den mest energivenlige vaskemaskine du kan få. Maskinen har endda et særligt vaskeprogram, hvor du kan vælge mellem at spare 40 % på vasketiden eller 10 % af energien.

Displayet udmærker sig som værende meget brugervenligt og betjeningen meget enkel. Således er det nemt at indstille maskinen og nemt at følge med i, hvor langt den er med det valgte vaskeprogram. Samtidig kan du altid se på displayet, hvor lang tid der er tilbage af en given vask.

En anden detalje, der gør maskinen ekstra miljøvenlig, er dens sensortyrede system til at spare vand. Systemet har to trin, så du selv har indflydelse på, hvor vandbesparende maskinen skal være.

Specialprogrammer og allergivenlig

På displayet er det også muligt at indstille maskinen til en række forskellige specialprogrammer. Udover mere almindelige programmer som strygelet, uld og finvask, så har Bosch WAB28266SN også specielle vaskeprogrammer til både skjorter, sportstøj og en såkaldt ”hygiejne” vask.

Bosch WAB28266SN har endvidere fået tildelt et Allergiplus/ECARF kvalitetsstempel, hvilket betyder at maskinen er velegnet til brug i husholdninger med allergikere.

Derfor anbefales denne maskine:
🔵 God til mindre husholdninger
🔵 Miljøvenlig
🔵 Allergivenlig
🔵 Specialprogrammer til for eksempel sportstøj og hygiejne
🔵 Display med god brugergrænseflade
🔵 Viser status og hvor lang tid der er tilbage, før vasken er færdig


Bosch WAT323I8SN

God vurdering hos Forbrugerrådet Tænk


Bosch WAT323I8SN

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
3.999,00 Kr. 0,00 Kr. 3.999,00 Kr. Læs mere
7.499,00 Kr. 0,00 Kr. 7.499,00 Kr. Læs mere
7.599,00 Kr. 0,00 Kr. 7.599,00 Kr. Læs mere

 

Bosch WAT323I8SN er blevet testet og anmeldt af det danske forbrugerråd Tænk, hvor modellen er endt med at få en god vurdering.

Denne vurdering er især givet på baggrund af vaskemaskinens centrifugerings- og vaskeevne, som Forbrugerrådet Tænk er begejstrede for. Eksperterne er dog mindre begejstrede for modellens skylleevne.

Bosch WAT323I8SN er en frontbetjent vaskemaskine med en vaskekapacitet på 8 kilo. Det er derfor en vaskemaskine, der passer til en familie på omkring 4 til 5 personer. Desuden kommer modellen med en centrifugeringshastighed på 1600 omdrejninger i minuttet.

Vaskemaskinen er forsynet med en restfugtighed på 44 %. Det betyder, at med denne model er restfugtigheden optimal, da tøjet vil tørre hurtigere.

Energivenlig vaskemaskine med timer-funktion og kulfri motor

Bosch WAT323I8SN er en energivenlig vaskemaskine, der er placeret i energiklasse A+++. Dette er en god placering, når det kommer til vaskemaskiner, hvorfor man trygt kan stole på, at vaskemaskinen ikke forbruger meget energi på et år.

Derudover er Bosch WAT323I8SN forsynet med en kulfri motor, der sikrer en mere støjsvag og effektiv vask. Den kulfrie motor er ydermere med til at sikre vaskemaskinens levetid.

Man kan også finde en timer-funktion, hvor man kan indstille vaskemaskinen til at starte, når der er brug for det. Der er mulighed for at forprogrammere vaskemaskinen 24 timer frem i tiden. Man kan også vælge vaskemaskinens hurtigprogram, der blot tager 15 minutter.

Vaskemaskine med praktiske funktioner

Bosch WAT323I8SN er udstyret med flere praktiske funktioner såsom VarioPerfect og VarioDrum.

VarioPerfect er en funktion, der sikrer, at man opnår et optimalt vaskeresultat uanset tekstil og mængde. Mange af vaskemaskinens programmer kan kombineres med funktionen VarioPerfect, hvorfor man kan spare både energi og tid på denne måde.

Med det patenterede system VarioDrum sørger vaskemaskinen for, at alle tekstiler opnår en skånsom vask. Systemet sikrer, at vasketøjet bliver ført ind mod midten uanset rotationsretning, hvilket er mere skånsomt for tøjet.

Udover VarioPerfect og VarioDrum, så kommer Bosch WAT323I8SN også med funktionen ActiveWater Plus. Med ActiveWater Plus holdes vandforbruget lavt, da vaskemaskinen kommer med en vandniveaussensor samt en flowsensor. Disse tilpasser mængden af vand optimalt afhængig af det tøj, der er i maskinen.

Model med AntiVibration

Med Bosch WAT323I8SN får man en stilren vaskemaskine, hvor der er lagt vægt på en mindre vibration. Vaskemaskinen er derfor fremstillet med AntiVibration, der sikrer, at maskinen er forholdsvis lydsvag. Det betyder, at selv under centrifugering vil maskinen ikke støje meget.

Udover AntiVibration, så er Bosch WAT323I8SN yderligere udstyret med systemet EcoSilence. EcoSilence er yderligere med til at reducere støjen fra vaskemaskinen. Det betyder, at vaskemaskinens lydniveau er på omkring 48 dB ved vask samt 74 dB ved centrifugering. Dette er forholdsvis lavt sammenlignet med, at en normal samtale har et lydniveau på 60 dB.

Bosch WAT323I8SN kommer med et stort LED-display med touchskærm. Det er derfor nemt at indstille maskinen til ens ønskede indstilling.

Bosch WAT323I8SN måler 85 cm (h), 59,8 cm (b), 63,4 cm (d).

Derfor anbefales Bosch WAT323I8SN:

🔵 Udstyret med ActiveWater Plus, VarioDrum og VarioPerfect
🔵 Brugervenligt LED-display
🔵 AntiVibration
🔵 EcoSilence-system
🔵 Kulfri motor
🔵 Timer-funktion

Her kan du se en videopræsentation af Bosch WAT323I8SN lavet af WhiteAway.com:

https://www.youtube.com/watch?v=nkjstlDBoSc

Bosch WAT323L7SN

God vurdering hos Forbrugerrådet Tænk
God vurdering hos den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön

Bosch WAT323L7SN

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
5.699,00 Kr. 0,00 Kr. 5.699,00 Kr. Læs mere
5.899,00 Kr. 0,00 Kr. 5.899,00 Kr. Læs mere
6.799,00 Kr. 0,00 Kr. 6.799,00 Kr. Læs mere

 

Bosch WAT323L7SN er blevet testet og anmeldt af de danske og svenske eksperter Forbrugerrådet Tænk og Råd & Rön.

Begge eksperter er begejstrede for denne model, som de mener leverer en god vaskeevne samt centrifugering. De er dog mindre imponerede over skylleevnen, som de mener kunne have været bedre sammenlignet med andre modeller.

Bosch WAT323L7SN er en frontbetjent vaskemaskine og er forsynet med en vaskekapacitet på 7 kilo. Dette er en størrelse, der passer til en familie på omkring 4 til 5 personer. Derudover kommer vaskemaskinen med en centrifugeringshastighed på 1600 omdrejninger i minuttet.

Modellen er yderligere forsynet med en restfugtighed på 44 %. Dette er en optimal restfugtighed, da tøjet herved har mulighed for at tørre hurtigere.

Energivenlig model med mange programmer

Bosch WAT323L7SN er en klassisk vaskemaskine i hvid, der er forsynet med et kontrolpanel øverst på fronten af maskinen. Det er her, at man kan vælge og indstille det program, som man ønsker at bruge.

Vaskemaskinen kommer med mere end 15 forskellige programmer heriblandt de normale programmer såsom syntetisk og bomuld. Dog findes der også en del specialprogrammer såsom sport, mix, skjorter, skylning, uld, finvask, silke samt hurtigprogrammerne Super 15 og Super 30. Man kan derfor finde et program uanset, hvad man skal vaske.

Bosch WAT323L7SN er ydermere en energivenlig vaskemaskine, da den er placeret i energiklasse A+++. Dette er ikke blot en fordel for forbrugerens pengepung, men også for miljøet, da den ikke forbruger meget energi på et år.

Støjsvag vaskemaskine med EcoSilence Drive-motor

Med Bosch WAT323L7SN får man en forholdsvis støjsvag vaskemaskine med en kulfri EcoSilence Drive-motor. Denne motor sikrer både en optimal, støjsvag og effektiv vask. Motoren er desuden en patenteret motor fra Bosch.

Den kulfrie motor er også med til at forlænge vaskemaskinens levetid, så den kan holde i mange år frem i tiden.

I og med motoren er med til at holde lydniveauet nede, så har Bosch WAT323L7SN et lydniveau på blot 50 dB under vask. Det betyder, at maskinen ikke støjer meget under brug.

Udover en EcoSilence Drive-motor, så kommer Bosch WAT323L7SN også med et AntiVibration-design. AntiVibration skaber mindre vibration, hvorfor det er med til at skabe en lyddæmpende effekt under brug.

Brugervenlig vaskemaskine med VarioPerfect og VarioDrum

Bosch WAT323L7SN kommer med flere funktioner såsom VarioPerfect og VarioDrum. Mens VarioPerfect sørger for at optimere programmerne, så de passer til det vasketøj, der er i maskinen for at spare på energi- samt vandforbruget, så er VarioDrum med til, at sikre en skånsom vask.

Derudover kommer Bosch WAT323L7SN med teknologien ActiveWater, der sikrer, at vandforbruget holdes nede uden at gå på kompromis med vaskeresultatet.

Vaskemaskinen styres med hjælp fra et LED-display med touchskærm, hvor der blandt andet er mulighed for at gøre brug af funktionen Reload. Denne funktion betyder, at maskinen stopper, hvorefter man kan putte vasketøj ind i maskinen, hvis man har glemt et par stykker tøj.

Bosch WAT323L7SN måler 84,8 cm (h), 59,8 cm (b), 59 cm (d).

Derfor anbefales Bosch WAT323L7SN:
🔵 Energivenlig model
🔵 ActiveWater-teknologi
🔵 Udstyret med VarioPerfect og VarioDrum
🔵 Vaskekapacitet på 7 kilo
🔵 Reload-funktion
🔵 Masser af almindelige programmer samt specialprogrammer


Bosch WAN280L7SN

God vurdering hos Forbrugerrådet Tænk

Bosch WAN280L7SN

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
2.539,00 Kr. 0,00 Kr. 2.539,00 Kr. Læs mere
2.539,00 Kr. 0,00 Kr. 2.539,00 Kr. Læs mere
2.999,00 Kr. 0,00 Kr. 2.999,00 Kr. Læs mere
3.395,00 Kr. 0,00 Kr. 3.395,00 Kr. Læs mere

 

Bosch WAN280L7SN er blevet testet og anmeldt af det danske forbrugerråd Tænk, der er endt med at give modellen en god vurdering. Denne vurdering er især givet på baggrund af maskinens vaske- og centrifugeringsevne.

Dog er eksperterne fra Forbrugerrådet Tænk mindre begejstrede for vaskemaskinens energi- og vandforbrug, da de forklarer, at det er en af de vaskemaskiner, der bruger mest vand og energi sammenlignet med de andre modeller fra deres test.

Bosch WAN280L7SN er en frontbetjent vaskemaskine og er forsynet med en vaskekapacitet på 7 kilo. Dette er en størrelse, der passer til en familie på omkring 4 personer. Vaskemaskinen har desuden en centrifugeringshastighed på 1400 omdrejninger i minuttet.

Energibesparende vaskemaskine med ActiveWater og VarioPerfect

Bosch WAN280L7SN er en energivenlig vaskemaskine, der er placeret i energiklasse A+++. Dette er en af de bedste energimærkninger for vaskemaskiner, hvorfor man kan være sikker på, at den er økonomisk i drift.

Vaskemaskinen kommer også med et par effektive funktioner såsom ActiveWater-teknologien og funktionen VarioPerfect.

Med VarioPerfect er det muligt at spare både tid og energi uden at gå på kompromis med vaskeresultatet. Ved valg af de fleste af maskinens programmer kan man nemlig med VarioPerfect indstille disse programmer til at blive udført hurtigere eller mere energibesparende.

Udover VarioPerfect, så kommer Bosch WAN280L7SN med ActiveWater-teknologien. Denne teknologi sørger for, at man altid opnår et optimalt vandforbrug, da der kun bliver brugt præcis så meget vand, som der er brug for. Maskinens indbyggede sensorer justerer nemlig vandforbruget efter mængde og tekstiler.

Model med mange programmer og EcoSilence Drive-motor

Med Bosch WAN280L7SN får man en vaskemaskine, der er udstyret med et hav af programmer. Disse programmer er både de helt almindelige programmer samt specialprogrammer såsom de hurtige på 15 og 30 minutter.

Endvidere kommer maskinen med EcoSilence Drive, der sørger for at reducere støj, så man kan ordne vasketøjet på alle tidspunkter af døgnet. Den børsteløse motor er ikke mindst lydsvag, den sikrer også en høj effektivitet.

På grund af den lydsvage motor samt maskinens AntiVibration-design, der sikrer en mindre og lyddæmpende vibration, har Bosch WAN280L7SN et lydniveau på 54 dB ved vask samt 75 dB ved centrifugering.

Brugervenligt display og børnesikring

Bosch WAN280L7SN er en vaskemaskine, der er forsynet med et stort LED-display på fronten af maskinen. Dette display er både brugervenligt og praktisk, da man hurtigt kan vælge det specifikke program, som man ønsker at anvende. På displayet er der ligeledes mulighed for at se den resterende tid.

Udover et brugervenligt LED-display, så kommer Bosch WAN280L7SN også med en elektronisk børnesikring. Børnesikringen sørger for, at små fingre ikke kan komme i klemme i lågen samt, at de ikke kan ændre på indstillingerne, når først vaskemaskinen er gået i gang med at arbejde.

Bosch WAN280L7SN måler 84,8 cm (h), 59,8 cm (b), 55 cm (d).

Derfor anbefales Bosch WAN280L7SN:
🔵 Placeret i energiklasse A+++
🔵 ActiveWater-teknologi
🔵 VarioPerfect
🔵 Elektronisk børnesikring
🔵 EcoSilence Drive-motor
🔵 AntiVibration-design


Værd at vide om Bosch

bosch logo

Vælger du en Bosch vaskemaskine, får du en maskine, der er produceret af en af de største producenter af hvidevarer og husholdningsmaskiner. Firmaet blev grundlagt i 1886 af tyskeren Robert Bosch og kom til Danmark i 1918.

Med årene er Bosch blevet en verdensomspændende virksomhed. De producerer blandt andet støvsugere, opvaskemaskiner, køleskabe, komfurer, vaskemaskiner og andre husholdningsmaskiner, ligesom de har en stor produktion af elektronikdele til bilindustrien og en række andre industrier.

Boschs produktion af husholdningsmaskiner er samlet i BSH, der oprindeligt stod for Bosch-Siemens Hausgeräte, men i dag ejes fuldstændigt af Bosch. Fabrikken producerer udover varemærkerne Bosch og Siemens også husholdningsmaskiner under navne som Gaggenau og Neff, samt en række andre varemærker, der kun er kendt lokalt i nogle få lande. F.eks. Thermador, Junker, Viva og Constructa.

Fokus på at gøre husholdningen nemmere

Bosch har siden deres begyndelse haft fokus på at udvikle nyskabende og brugbare produkter. Det handler om at gøre husholdningen nemmere, så folk får tid til andre ting, som eksempelvis deres familier eller deres hobbyer.

Det medmenneskelige fokus kommer også til udtryk gennem Bosch Fonden, der er en af de største fonde i Tyskland. De støtter hvert år en lang række forskellige projekter både i hjem- og i udlandet.

Effektiv hvidevareservice

Ifølge loven giver Bosch naturligvis to års reklamationsret på din nye vaskemaskine. Endvidere har du med Bosch PlusService mulighed for at tilkøbe yderligere tre års reklamationsret.

Derudover har Bosch gennem de sidste 40 år drevet en særlig hvidevareservice, der står klar til at hjælpe dig, hvis dit Bosch-produkt går i stykker. Du kan få hjælp på mange forskellige måder via både internettet og pr. telefon.

Hvis du oplever et problem, er det meget muligt, at det er noget, du selv kan løse. På Boschs hjemmeside har de samlet en række af de spørgsmål, der bliver stillet mest. Det giver dig oftest mulighed for selv at løse problemet.

Kan du ikke klare det selv, kan du ringe eller maile til Bosch. Så kan de guide dig til selv at løse problemet. Hvis det stadig ikke hjælper, kan du bestille en tekniker til at komme hjem til dig. Du kan bestille besøg af en tekniker enten via telefon eller på Boschs hjemmeside.

Går din vaskemaskine i stykker, er det derfor en god ide, at du henvender dig til Bosch. De har et stort korps af serviceteknikkere, der hurtigt kan rykke ud. Det gør ikke noget, at vaskemaskinen har fået lidt alder. For Bosch sikrer dig reservedele til din vaskemaskine i helt op til ti år efter, at du har købt maskinen.


Bosch Vaskemaskine Test – Disse tests har vi gennemgået 

Tænk.dk 🇩🇰
Forbrugerrådet Tænk har foretaget en test af 69 vaskemaskiner, hvor man testede på en række forskellige parametre såsom vaskeevne, skylleevne, centrifugeringsevne, vand og strømforbrug, brugervenlighed, vasketid og støjniveau.

Alle vaskemaskiner blev grundigt testet og både et bomuldsprogram og et syntetisk program på 40° blev blandt andet testet. Derefter kårede Tænks eksperter de bedste vaskemaskiner. Du kan læse hele testen på Tænk´s hjemmeside her. Bemærk at det kræver betalt abonnement at få adgang til testen.

Råd & Rön 🇸🇪
Svenske Råd & Rön har testet 89 vaskemaskiner i deres test fra februar, 2016. I testen har man blandt andet vurderet vaskemaskinernes evne til at rengøre tøjet, om vaskemidlet er vasket ud af tøjet, hvor meget fugt der er tilbage i tøjet efter centrifugering, brugervenlighed, vand og strømforbrug og vasketiden.
Du kan læse hele testen på deres hjemmeside her. Bemærk at det kræver betalt abonnement at få adgang til testen.

{{ reviewsOverall }} / 5   (1 Vurdering)
Vurdering
Anmeldelser Indsend anmeldelse
Order by:

Her kan du skrive en kommentar til artiklen

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Indsend anmeldelse