Bosch vaskemaskine test 2019 – Find de bedste Bosch vaskemaskiner

1

Testvinder Guide 2019: Skal du have en ny vaskemaskine, kan det være svært at bedømme, hvilken model der er den rette for dig. Der er mange forskellige producenter på markedet, som ligeledes har mange forskellige modeller at vælge imellem.

I denne artikel gennemgår vi resultaterne af en række skandinaviske tests af Bosch vaskemaskiner og kigger nærmere på de modeller, som eksperterne og forbrugerne har vurderet til at være de bedste. Nedenfor vil du finde en gennemgang af de forskellige testvindere fra Bosch. Efterfølgende gennemgår vi et par testvindere af andre mærker, så du har mulighed for at danne dig et overblik over, hvilke alternativer der er til testvinderne fra Bosch.

Denne artikel indeholder:
🔸 Gennemgang af testvindende Bosch vaskemaskiner
🔸 Alternative testvindere fra andre kendte mærker
🔸 Gennemgang af de testkilder vi har anvendt i artiklen

Bemærk venligst, Forbrugsguiden tester ikke selv produkter, men samler derimod resultaterne af uvildige tests, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.


Bosch WAN280L8SN 

Kåret til “godt valg” hos Råd & Rön

Bosch WAN280L8SN

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
3.333,00 Kr. 0,00 Kr. 3.333,00 Kr. Læs mere
3.433,00 Kr. 0,00 Kr. 3.433,00 Kr. Læs mere
4.199,00 Kr. 0,00 Kr. 4.199,00 Kr. Læs mere
4.299,00 Kr. 0,00 Kr. 4.299,00 Kr. Læs mere

 

Svenske Råd & Rön vurderer, at Bosch WAN280L8SN er et rigtigt godt valg som vaskemaskine, ligesom det danske forbrugerråd Tænk også giver deres anbefaling til modellen. Begge fremhæver, at maskinen er meget miljøvenlig, da den hverken bruger særligt meget vand eller energi. Derudover, så har du mulighed for at vaske en halv maskinfuld tøj, hvilket vil minimere dit forbrug af vand og strøm endnu mere.

Du kan vaske 8 kilo tøj i denne Bosch vaskemaskine. Den har naturligvis alle de gængse vaskeprogrammer og derudover også muligheden for at optimere din vask, enten i forhold til tid eller energi, og derved give dig den mest økonomiske og miljømæssigt forsvarlige vask.

Bosch WAN280L8SN er en A+++ 10 % maskine. Det vil sige, at den er 10 % mere effektiv end den bedste energimærkning.

Vask

Både Tænk og Råd & Rön giver høje karakterer til særligt maskinens bomuldsprogrammer. De er nemlig udformet med fokus på at spare vand og energi, uden at der bliver gået på kompromis med resultatet af vasken. Tænk giver også topkarakter til maskinens evne til at centrifugere syntetisk tøj.

Teknik og opsætning

Begge testinstitutter finder, at Bosch WAN280L8SN er en meget brugervenlig vaskemaskine og de finder den især nem at indstille til de enkelte programmer ved hjælp af betjeningstasterne på fronten.

Maskinen er udstyret med en Ecosilence drive motor og et særligt ”antivibrationsdesign”. Det mindsker støjen fra maskinen mest muligt, så den ikke larmer særlig meget, mens den vasker.

Derudover er både Tænk og Råd og Rön positive omkring manualen, som de kalder let at læse. Det gør det nemt for nye ejer at sætte vaskemaskinen op og lære dens forskellige funktioner at kende.

Derfor anbefales denne model:
🔵 Lavt vand- og energiforbrug
🔵 Lavt støjniveau
🔵 God bomuldsvask
🔵 God centrifugering af syntetisk tøj
🔵 Brugervenligt kontrolpanel
🔵 God manual


Bosch WAN2828ISN

✅ Mange positive brugeranmeldelser

Bosch WAN2828ISN

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
3.135,00 Kr. 0,00 Kr. 3.135,00 Kr. Læs mere
3.235,00 Kr. 0,00 Kr. 3.235,00 Kr. Læs mere
3.235,00 Kr. 0,00 Kr. 3.235,00 Kr. Læs mere
5.099,00 Kr. 0,00 Kr. 5.099,00 Kr. Læs mere

 

Modellen Bosch WAN2828ISN har ikke været medtaget i nogen officielle eksperttests, men vi har alligevel valgt at tage modellen med i vores artikel. Det skyldes, at modellen har fået rigtig mange positive brugeranmeldelser på diverse forhandlersider som Whiteaway.com og Skousen.dk.

Forbrugerne selv anvender modellen i praksis meget ofte og vil derfor kunne sige noget om funktionaliteten over længere tid. Noget af det, som Bosch WAN2828ISN får mest ros for, er modellens gode vaskeevner, da modellen vasker meget rent samt det meget lave støjniveau.

Stor og effektiv model

Denne model har en kapacitet i den høje ende af skalaen med plads til otte kilo tøj. Det vil i praksis svare til omkring syv-otte sæt tøj og til en husstand på omkring fem personer. Bosch WAN2828ISN er designet med henblik på funktionalitet og effektivitet, da producenten er klar over, at tøjvask er en nødvendighed for forbrugeren og ikke en glæde. Derfor er kapaciteten høj, og tøjet skal vaskes så rent som muligt så hurtigt som muligt.

For at opfylde disse kriterier er Bosch WAN2828ISN udstyret med et centrifugeringssystem, som kan centrifugere med op til 1400 omdrejninger per minut – det sikrer, at vandet hurtigere bliver slynget ud af tøjet samt en kortere tørretid derefter.

Selv om det kan lyde som om, at det vil kræve rigtig meget strøm, så er Bosch WAN2828ISN også en miljøvenlig model i markedets bedste energiklasse – nemlig A+++.

Specialprogrammer til tøjet

Forbrugerne selv skriver, at denne model er i stand til at vaske tøjet meget rent, og dette er en af de helt store fordele angående modellen. Bosch WAN2828ISN er dermed også designet til at tage hånd om forskellige typer tekstiler og give dem den mest optimale behandling – derfor findes der en lang række specialprogrammer, som med fordel kan anvendes, når man har behov for mere end blot en bomuldsvask.

Disse specialprogrammer tæller blandt andet dun, mørkt tøj, gardiner, skjorter, sport, mix, hygiejne, uld, finvask og silke. Hertil kommer to hurtigprogrammer på henholdsvis 15 og 30 minutter, som lige frisker tøjet op, hvis tekstilerne kun er let-snavsede.

Støjfri model

Udover de mange specialprogrammer er Bosch WAN2828ISN også udstyret med VarioPerfect-teknologien, og den sørger for at energi- og tidsoptimere hvert enkelt program.

Et andet positivt aspekt, som rigtig mange forbrugere skriver om i deres anmeldelse af Bosch WAN2828ISN, er, at modellen er meget støjfri. Dette er muligt på grund af Eco Silence Drive motorteknologien, som sikrer en stille arbejdsproces samt den kulfri motor, som samtidig også sørger for en så lang levetid som muligt.

Lydniveauet under vasken ligger på blot 55 dB og lidt mere under centrifugering. Herudover har Bosch WAN2828ISN også fokus på brugervenligheden med et stort LED-display på fronten, hvor programmer og vask kan styres og overvåges.

Bosch WAN2828ISN måler 85 cm (h), 60 cm (b), 60 cm (d).

Derfor anbefales Bosch WAN2828ISN:
🔵 Brugerfavorit med en kapacitet på otte kilo
🔵 Centrifugeringshastighed på op til 1400 omdrejninger per minut
🔵 Energiklasse A+++
🔵 VarioPerfect sikrer effektivt vaskeresultat
🔵 Meget støjsvag model med kulfri motor


Bosch WAY32899SN

✅ Mange positive brugeranmeldelser 

Bosch WAY32899SN

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
6.029,00 Kr. 0,00 Kr. 6.029,00 Kr. Læs mere
6.029,00 Kr. 0,00 Kr. 6.029,00 Kr. Læs mere
8.249,00 Kr. 0,00 Kr. 8.249,00 Kr. Læs mere
8.349,00 Kr. 0,00 Kr. 8.349,00 Kr. Læs mere
11.099,00 Kr. 0,00 Kr. 11.099,00 Kr. Læs mere

 

Modellen Bosch WAY32899SN har ikke været inkluderet i eksperttest, som har givet en officiel vurdering af modellen. Vi har alligevel taget Bosch WAY32899SN med i denne artikel, idet forbrugerne selv er rigtig glade for modellen. Det ses ud fra adskillige positive brugeranmeldelser på forhandlersider som Whiteaway.com og Skousen.dk.

Forbrugerne fremhæver her mange forskellige aspekter af Bosch WAY32899SN, som er velfungerende, men især auto-doserings-systemet, den effektive vask og støjsvage motor går igen i mange anmeldelser.

Kapacitet på ni kilo

Denne vaskemaskine vil være fordelagtig til husstande, som har mange medlemmer. Modellen har nemlig en meget høj kapacitet på hele ni kilo, som er over gennemsnittet, som ofte ligger på omkring syv kilo. Det betyder i praksis, at man kan vaske ni-ti sæt tøj ad gangen, og modellen vil passe til en husstand på fem-seks medlemmer.

Derudover gør den store kapacitet, at man også kan anvende Bosch WAY32899SN til at vaske store objekter som tæpper og dyner uden problemer. Tromlen og teknologien er nemlig stærke nok til at kunne håndtere dem.

Lav restfugtighed

Selv ved en stor kapacitet formår Bosch WAY32899SN at vaske rent – dette aspekt fremhæves flere gange af brugerne – og hertil kommer den gode centrifugeringsevne på op til 1600 omdrejninger per minut, som sikrer en lav restfugtighed i tøjet. Ved denne model ligger restfugtigheden på 44 procent.

Selv om her er tale om en kraftig maskine, så er den hverken en strøm- eller vandsluger. Bosch WAY32899SN er nemlig skabt i energiklasse A+++, som er markedets bedste klasse. Hertil kommer også, at modellen er skabt med en kulfri motor, som sørger for både en lang levetid og en støjsvag vask.

iDOS doserer selv vaskemiddel

Maskinen er designet til at vaske helt rent og til at tage hensyn til tekstilerne. Derfor har modellen iDOS, som selv doserer vaskemidlet efter program og tøjmængde. Dette er en funktion, som flere forbrugere også er rigtig glade for.

Har man brug for at vaske tøj, der ikke passer til for eksempel bomuld på 40 eller 60 grader, så har Bosch WAY32899SN et stort antal specialprogrammer, som blandt andet tæller strygelet, skjorter, sport, mix, skånsom, hygiejne, dyne, stille, uld, håndvask, finvask og silke.

Herudover findes også funktioner som ekstra skyl og tromlerengøring samt et hurtigprogram på kun 15 minutter. Udover disse har Bosch WAY32899SN også viden omkring pletfjerning og har hele 16 pletprogrammer til formålet.

Man styrer denne model via kontrolpanelet i form af et TFT-display, som er let at betjene. Her vises programforløb og resttid, og det er muligt også at vælge udskudt start her samt en række andre funktioner.

Bosch WAY32899SN måler 85 cm (h), 60 cm (b), 63,2 cm (d).

Derfor anbefales Bosch WAY32899SN:
🔵 Brugerfavorit med plads til hele ni kilo tøj
🔵 Kan anvendes til dyner og tæpper også
🔵 Høj centrifugeringsevne og lav restfugtighed
🔵 iDOS selvdoserings-system
🔵 Mange specialprogrammer samt hurtigprogram og 16 pletprogrammer


Bosch WAB28266SN

Populær blandt forbrugerne

Bosch WAB28266SN

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Bosch WAB28266SN er et populært valg blandt forbrugerne. Således har den fået 4,5 ud af 5 mulige stjerner på danske Whiteaway.com. Den kan vaske op til 6 kilo tøj, hvilket gør den velegnet til mindre husholdninger.

Maskinen har energiklasse A+++, der er den mest økonomiske energiklasse for vaskemaskiner og hvilket betyder, at det er den mest energivenlige vaskemaskine du kan få. Maskinen har endda et særligt vaskeprogram, hvor du kan vælge mellem at spare 40 % på vasketiden eller 10 % af energien.

Displayet udmærker sig som værende meget brugervenligt og betjeningen meget enkel. Således er det nemt at indstille maskinen og nemt at følge med i, hvor langt den er med det valgte vaskeprogram. Samtidig kan du altid se på displayet, hvor lang tid der er tilbage af en given vask.

En anden detalje, der gør maskinen ekstra miljøvenlig, er dens sensortyrede system til at spare vand. Systemet har to trin, så du selv har indflydelse på, hvor vandbesparende maskinen skal være.

Specialprogrammer og allergivenlig

På displayet er det også muligt at indstille maskinen til en række forskellige specialprogrammer. Udover mere almindelige programmer som strygelet, uld og finvask, så har Bosch WAB28266SN også specielle vaskeprogrammer til både skjorter, sportstøj og en såkaldt ”hygiejne” vask.

Bosch WAB28266SN har endvidere fået tildelt et Allergiplus/ECARF kvalitetsstempel, hvilket betyder at maskinen er velegnet til brug i husholdninger med allergikere.

Derfor anbefales denne maskine:
🔵 God til mindre husholdninger
🔵 Miljøvenlig
🔵 Allergivenlig
🔵 Specialprogrammer til for eksempel sportstøj og hygiejne
🔵 Display med god brugergrænseflade
🔵 Viser status og hvor lang tid der er tilbage, før vasken er færdig


Bosch WAT286T7SN

✅ God bedømmelse hos det danske Forbrugerrådet Tænk

Bosch WAT286T7SN vaskemaskine

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Det danske forbrugerråd Tænk har inkluderet modellen Bosch WAT286T7SN i en større test af vaskemaskiner fra forskellige mærker og i forskellige prisklasser. De danske eksperter er generelt rigtig glade for modellen, som lever op til de mange testkrav. Derfor får Bosch WAT286T7SN en god bedømmelse hos forbrugerrådet Tænk.

Passer til den mellemstore husstand

Denne maskine har en kapacitet på syv kilo, hvilket vil svare til en husstand på fire-fem personers forbrug. Dette er en god normalstørrelse, der også passer sammen med de fleste tørretumbleres størrelse. Selv hvis det bliver nødvendigt at vaske ofte, så tager Bosch WAT286T7SN hensyn til både miljø og forbrugerens økonomi, idet modellen er at finde i den allerbedste energiklasse på markedet – nemlig A+++.

Hensyntagen er i det hele taget et nøgleord for denne maskine, som også har en VarioDrum-tromle med en unik struktur, som vasker tøjet både effektivt og skånsomt.

Intelligent model med mange programmer

Bosch WAT286T7SN er udstyret med det automatiske doseringssystem iDOS, som selv sørger for at dosere vaskemidlet efter mængde og type af tekstiler. Dermed er man sikret et rent resultat hver gang, der hverken tager for lidt vaskepulver ind, så tøjet ikke bliver rent eller tager for meget, hvilket kan resultere i hvide striber på tøjet.

Bosch WAT286T7SN har dertil også ActiveWater Plus-teknologi, som automatisk tilpasser vandmængden i forhold til tøjmængden og programmet.

Maskinen er også udstyret med mange forskellige programmer til forskellige tekstiler, og det tæller blandt andet specialprogrammer til mørkt tøj, skjorter, sport, mix, hygiejne, uld, håndvask, finvask og silke. Hertil kommer to hurtigprogrammer, som lige frisker tøjet op. De er på henholdsvis 15 og 30 minutter.

Overskuelig vaskemaskine med lydsvag motor

For at holde støjniveauet nede kommer Bosch WAT286T7SN med Eco Silence Drive motorteknologi, som sikrer en både energi- og lydbesparende vask.

Motoren er dertil kulfri. Denne model er også skabt til at være let at bruge, og derfor findes der på fronten et stort touch LED-display, hvor man vælger programmer og vaske og kan holde øje med den igangværende vask.
Her kan man også vælge pause, antikrøl, forvask samt udskudt start. Udskudt start er en særlig smart funktion, der gør, at man kan planlægge sin vask til at begynde på et bestemt tidspunkt.

Bosch WAT286T7SN måler 85 cm (h), 60 cm (b), 59 cm (d).

Derfor anbefales Bosch WAT286T7SN:
🔵 Kapacitet på syv kilo
🔵 Energiklasse A+++
🔵 Hensyntagende VarioDrum-tromle
🔵 iDOS-doseringssystem
🔵 Mange forskellige specialprogrammer samt hurtigprogrammer


Andre testvindere

Selv om Bosch leverer gode og robuste vaskemaskiner, er det kun en enkel model, der har været topscorer i de test af vaskemaskiner, vi har gennemgået hos Forbrugerrådet Tænk og svenske Råd & Rön. De øvrige test er vundet af maskiner fra andre fabrikanter. De gennemgås nedenfor.


Miele WDA101 

✅ Testvinder hos Forbrugerrådet Tænk

Miele WDA101

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
5.999,00 Kr. 0,00 Kr. 5.999,00 Kr. Læs mere
5.999,00 Kr. 0,00 Kr. 5.999,00 Kr. Læs mere

 

Miele WDA101 er endnu en testvinder fra det danske Forbrugerråd Tænk og modellen opnår ligeledes en god placering i svenske Råd & Röns vaskemaskinetest. Maskinen kan vaske syv kilo tøj, hvilket svarer til 30-35 t-shirts i voksenstørrelse. Det gør den velegnet til en husholdning med tre til fire personer.

Miele tester deres maskiner i 10.000 timer for at se, hvor længe de kan holde. 10.000 timer svarer cirka til, hvor meget en gennemsnitlig familie vil bruge maskinen i 20 år.

Centrifugering og vask

Miele WDA101 har en god centrifugeringsevne. Den centrifugerer med 1400 omdrejninger i minuttet. Efter en centrifugering har tøjet en restfugtighed på 52 %. Den gode centrifugeringsevne bliver bemærket af både Tænk og Råd & Rön i deres test af vaskemaskinen. Den lave restfugtighed skyldes, at vasketromlen har et særligt design og bruger nogle særlige bevægelser under centrifugeringen, så den kan fordele tøjet mere ensartet i tromlen. På den måde kommer tøjet til at ligge i et jævnt lag.

Begge organisationer er også enige om, at maskinen her en god vaskeevne. Miele WDA101 har en række forskellige programmer og kan blandt andet vaske på kolde temperaturer på 20 grader eller mindre. Har du brug for at få vasket yndlingsskjorten, har maskinen også et hurtigprogram. Her tager det bare 20 minutter at få vasket tøjet rent.

Råd & Rön og Tænk bemærker derudover, at det er nemt at få informationer om sin vask, når den er i gang. Det kan for eksempel være, hvor lang tid der er tilbage af den.

Miele WDA101 har det bedste energimærke på markedet, A+++. Samtidig har den en særlig funktion, der kan registrere, hvor meget tøj der er i den. Derved er det muligt for maskinen at tilpasse forbruget af vand og strøm, så det passer til den givne mængde vasketøj. Det gør det muligt at holde husstandens energi- og ressourceforbrug til tøjvask på et absolut minimum.

Derfor anbefales denne model:
🔵 Testet i 10.000 timer
🔵 God centrifugeringsevne – tromle fordeler tøjet
🔵 God vaskeevne
🔵 Kan vaske med koldt vand
🔵 Hurtigprogram på 20 minutter
🔵 Høj energimærkning
🔵 Kan vurdere, hvor meget vand og strøm den skal bruge


Miele WDD030

✅ Testvinder hos det danske forbrugerråd Tænk

Miele WDD030 vaskemaskine

Det danske forbrugeråd Tænk har haft modellen Miele WDD030 inkluderet i en større test af vaskemaskiner. Her er modeller fra forskellige mærker blevet testet inden for flere felter for at finde frem til de modeller, som præsterer bedst.

Miele WDD030 er en af disse modeller, idet den klarer sig rigtig godt igennem testen. Faktisk så godt at de danske eksperter kårer modellen til testvinder.

Stor og skånsom

Miele WDD030 er en stor vaskemaskine med en kapacitet på otte kilo. Det betyder i praksis, at den vil passe til en større husstand på omkring fem personer og kan indeholde omkring otte-ni sæt tøj ad gangen. Selv om den er stor, har modellen dog ikke et tilsvarende stort forbrug, for den er designet til at være en miljøvenlig vaskemaskine.

Miele WDD030 er nemlig at finde i energiklasse A+++, som er den bedste klasse på markedet, og herudover sikrer den effektive og besparende ProfiEco-motor, at modellen er 20 procent mere effektiv. Udover at være skånsom mod miljøet er modellen også designet til at være blid ved vasketøjet. Miele WDD030 har nemlig en SoftCare-tromle, som skåner vasketøjet.

Tromlen har et reduceret antal vandudgangshuller samt et unikt netværk af vandkanaler, som giver et tyndt og beskyttende vandlag, som sikrer, at tøjet ikke bliver beskadiget under vasken.

Registrerende sensorer

Miele WDD030 er udstyret med sensorer, som måler både tøjmængden og vandmængden. Dette sikrer, at der hver gang bliver brugt den optimale påfyldning af vand og brug af strøm.

Miele WDD030 har også et CapDoserings-system som ved følsomme tekstiler selv doserer vaskemidlet, og vurderer på hvilket tidspunkt, det skal tilsættes. Man skal blot fylde vaskemidlet i et separat kammer, og så klarer modellen det selv.

Miele WDD030 er dermed også designet til at tage hånd om tekstiler, som har forskellige behov, og derfor har modellen forskellige specialprogrammer til blandt andet silke og uld, og man kan også anvende koldvask og et hurtigprogram, som frisker tøjet op på kun 20 minutter.

Let at betjene

Miele WDD030 har også fokus på brugervenlighed, og derfor er den let i brug. Selve maskinens design er enkelt, pænt og neutralt og over tromleindgangen sidder kontrolpanelet placeret. Her er tale om et display samt en drejeknap, som styrer vaskeprogrammerne.

Displayet er et såkaldt DirectSensor display, og det giver et overblik over resttid, status for den igangværende vask samt mulige indstillinger og funktioner. Her kan man blandt andet vælge den smarte udskudt start-funktion, som tillader, at man planlægger sin vask.

Miele WDD030 er endvidere skabt til at holde i rigtig mange år, og derfor er modellen også udstyret med en kulfri motor, som forlænger maskinens levetid. Ifølge producenten selv kan Miele WDD030 holde i op til 20 år.

Miele WDD030 måler 85 cm (h), 59,5 cm (b), 63,6 cm (d).

Derfor anbefales Miele WDD030:
🔵 Stor testvinder med en kapacitet på otte kilo
🔵 Miljøvenlig i energiklasse A+++ og med ProfiEco-motor
🔵 Skånsom SoftCare-tromle
🔵 Sensorer måler selv tøj- og vandmængde
🔵 Lang holdbarhed og kulfri motor


Værd at vide om Bosch

bosch logo

Vælger du en Bosch vaskemaskine, får du en maskine, der er produceret af en af de største producenter af hvidevarer og husholdningsmaskiner. Firmaet blev grundlagt i 1886 af tyskeren Robert Bosch og kom til Danmark i 1918.

Med årene er Bosch blevet en verdensomspændende virksomhed. De producerer blandt andet støvsugere, opvaskemaskiner, køleskabe, komfurer, vaskemaskiner og andre husholdningsmaskiner, ligesom de har en stor produktion af elektronikdele til bilindustrien og en række andre industrier.

Boschs produktion af husholdningsmaskiner er samlet i BSH, der oprindeligt stod for Bosch-Siemens Hausgeräte, men i dag ejes fuldstændigt af Bosch. Fabrikken producerer udover varemærkerne Bosch og Siemens også husholdningsmaskiner under navne som Gaggenau og Neff, samt en række andre varemærker, der kun er kendt lokalt i nogle få lande. F.eks. Thermador, Junker, Viva og Constructa.

Fokus på at gøre husholdningen nemmere

Bosch har siden deres begyndelse haft fokus på at udvikle nyskabende og brugbare produkter. Det handler om at gøre husholdningen nemmere, så folk får tid til andre ting, som eksempelvis deres familier eller deres hobbyer.

Det medmenneskelige fokus kommer også til udtryk gennem Bosch Fonden, der er en af de største fonde i Tyskland. De støtter hvert år en lang række forskellige projekter både i hjem- og i udlandet.

Effektiv hvidevareservice

Ifølge loven giver Bosch naturligvis to års reklamationsret på din nye vaskemaskine. Endvidere har du med Bosch PlusService mulighed for at tilkøbe yderligere tre års reklamationsret.

Derudover har Bosch gennem de sidste 40 år drevet en særlig hvidevareservice, der står klar til at hjælpe dig, hvis dit Bosch-produkt går i stykker. Du kan få hjælp på mange forskellige måder via både internettet og pr. telefon.

Hvis du oplever et problem, er det meget muligt, at det er noget, du selv kan løse. På Boschs hjemmeside har de samlet en række af de spørgsmål, der bliver stillet mest. Det giver dig oftest mulighed for selv at løse problemet.

Kan du ikke klare det selv, kan du ringe eller maile til Bosch. Så kan de guide dig til selv at løse problemet. Hvis det stadig ikke hjælper, kan du bestille en tekniker til at komme hjem til dig. Du kan bestille besøg af en tekniker enten via telefon eller på Boschs hjemmeside.

Går din vaskemaskine i stykker, er det derfor en god ide, at du henvender dig til Bosch. De har et stort korps af serviceteknikkere, der hurtigt kan rykke ud. Det gør ikke noget, at vaskemaskinen har fået lidt alder. For Bosch sikrer dig reservedele til din vaskemaskine i helt op til ti år efter, at du har købt maskinen.


Bosch Vaskemaskine Test – Disse tests har vi gennemgået 

Tænk.dk 🇩🇰
Forbrugerrådet Tænk har foretaget en test af 69 vaskemaskiner, hvor man testede på en række forskellige parametre såsom vaskeevne, skylleevne, centrifugeringsevne, vand og strømforbrug, brugervenlighed, vasketid og støjniveau.

Alle vaskemaskiner blev grundigt testet og både et bomuldsprogram og et syntetisk program på 40° blev blandt andet testet. Derefter kårede Tænks eksperter de bedste vaskemaskiner. Du kan læse hele testen på Tænk´s hjemmeside her. Bemærk at det kræver betalt abonnement at få adgang til testen.

Råd & Rön 🇸🇪
Svenske Råd & Rön har testet 89 vaskemaskiner i deres test fra februar, 2016. I testen har man blandt andet vurderet vaskemaskinernes evne til at rengøre tøjet, om vaskemidlet er vasket ud af tøjet, hvor meget fugt der er tilbage i tøjet efter centrifugering, brugervenlighed, vand og strømforbrug og vasketiden.
Du kan læse hele testen på deres hjemmeside her. Bemærk at det kræver betalt abonnement at få adgang til testen.

{{ reviewsOverall }} / 5   (1 Vurdering)
Vurdering
Anmeldelser Indsend anmeldelse
Order by:

Her kan du skrive en kommentar til artiklen

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Indsend anmeldelse