Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research, men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores partnere. Bemærk..., artiklens årstal er, hvornår artiklen er opdateret, og ikke nødvendigvis et udtryk for, hvornår produkterne er testet. Læs mere

Guide: Queensize seng –  De bedste queensize senge til en god nattesøvn

Senest opdateret den Vi er partnerfinansieret. Sponsoreret indhold.

Forbrugsguiden.dk er finansieret af vores partnere, og artiklerne anses dermed som sponsoreret indhold.

0

Det er vigtigt med en god nattesøvn, så du kan vågne op og være klar til alle dagens udfordringer. En queensize seng er en af de populære modeller, der dækker størrelsen 160 x 200 cm. Betegnelsen er hentet fra det amerikanske marked, men i dansk regi taler producenterne dog ofte om både små og store queen size senge. Størrelsen 180 x 200 cm og 200 x 200 cm bliver også taget med under queen size-kategorien. Direkte oversat placerer størrelsen sig et godt sted mellem halvandenmandssengen og den lidt større dobbeltseng.

Drømmer du om en queen size seng, kan du med fordel tage et kig på vores oversigt. Vi har udvalgt 9 gode bud på din næste queensize seng baseret på både fordele og ulemper, og sengene kommer fra topproducenter på dagens marked. Alle sengene har størrelsen 180 x 200 cm, men spænder over både boxsenge samt kontinentalsenge og elevationssenge, så du kan sove trygt og godt.

Det skal du overveje, inden du køber en queen size seng:

green-elmStørrelse er en af de vigtigste faktorer i beslutningsprocessen. Afgør med dig selv, hvad du har det bedst med – og hvad der reelt set er plads til i soveværelset.
Vil du have den lille queensize seng på 160 cm x 200 cm eller de større på 180 x 200 cm eller 200 x 200 cm? Begge størrelser passer både til dig, der skal sove alene i sengen og til parret, men soveværelsets størrelse har betydning for, hvad der er plads til. 
green-elmSengetype: Queen size seng-betegnelsen går typisk på selve størrelsen og ikke sengetypen. Du kan derfor både finde queen size boxsenge, kontinentalsenge og elevationssenge.
Mens kontinentalsenge giver dig en skøn, hotellignende komfort med ekstra madraslag, får du med elevationssenge den store fordel, at du kan køre madrassen op eller ned, alt efter den ønskede position. Overvej, hvad du vil få mest brug for, for din seng vil være en fast del af dit liv i mange år.
green-elmKonstruktion: Queen size spænder over en bred kategori og kommer i et utal af varianter. Tænk gerne over, hvordan sengen er bygget op. Understøtter den en god ergonomi?
Har den flere komfortlag end traditionelle senge? Du kan også tænke over ekstra funktioner, om sengen har mange komfortzoner, der understøtter kroppens forskellige zoner, og et design, der falder i din smag.
green-elmPris: Du kan få queen size senge i en række forskellige prisklasser. Du kan med fordel fastsætte et budget, inden du kaster dig ud i din eftersøgning efter en ny seng.
Jo større en komfort du ønsker dig, jo højere bliver prisen som udgangspunkt. Hold gerne øje med antal madraslag, fjedertypen samt zoneinddelinger og fasthed.
En høj pris bør dog ikke i sig selv være afskrækkende, da du investerer i din sundhed og ofte kan have sengen i en lang årrække. En seng er kort og godt et af de vigtigste møbler i din indretning.
4 gode grunde til at købe seng online
1 Kvalitet og komfort
Når du prøver en seng kortvarigt i en butik, får du ingen fornemmelse af sengens kvalitet eller komfort og mange kommer hjem med en forkert seng, der er alt for blød. På nettet kan du vælge ud fra din vægt og sovestilling, så du får den helt rigtige seng til din krop.
2 Garanti
Populære forhandlere som Sengetid og Nordic Dream tilbyder en tryghedsgaranti, hvor du kan prøve sengen i omkring 100 dage hjemme hos dig selv. Hvis du ikke er tilfreds, ombytter og afhenter nogle forhandlere sengen igen uden beregning.
3 Besparelser og tilbud
Du opnår markante besparelser, når du køber din seng online. Hvis du køber seng i en butik, betaler du ikke kun for selve sengen, men også butikkens husleje og sælgerens løn. Når du køber online, springer du mellemleddet over og finder ofte gode tilbud, som butikkerne ikke kan matche.
Find de bedste tilbud her:
- Hos Nordic Dream
- Hos Sengetid
- Hos Bedworld
4 Levering
Få leveret og installeret sengen direkte i dit hjem. Vi anbefaler onlineforhandlere, som ikke bare sender sengen til døren, men pakker den ud, samler den og stiller den ind i soveværelset for dig.
Dette er tilfældet ved flere forhandlere som b.la. Nordic dream, Sengetid og mange flere. Læs mere om det i guiden herunder.

Vores Queen size seng artikel indeholder:

green-elmOverblik over 9 flotte queen size senge, du kan få på markedet.
green-elmInformation om samt fordele og ulemper ved hver seng.
green-elmViden om, hvorfor du skal vælge en queen size seng.
green-elmGuide til målene på queen size senge, du kan købe.
green-elmOversigt over fordelene ved en queen size seng kontra en almindelig seng.
green-elmKort FAQ med relevante korte spørgsmål.

Nordic Dream Freja Nordlys queensize seng

Redaktionens anbefaling

Nordic Dream Freja Nordlys queensize seng

 

Vores anbefaling går til Nordic Dreams queensize seng Freja Nordlys 180 x 200 cm. Det er en boxseng, der forener det bedste fra den nordiske natur med en uforlignelig kvalitet og ergonomi. Resultatet er en skøn komfort, der tager højde for kroppens forskellige trykpunkter. 

Queen size sengen fra Nordic Dream har en størrelse på 180 x 200 cm, og den hører derfor til de større indenfor kategorien. Det gør også, at den egner sig ideelt til dig, der søger en lidt bredere dobbeltseng med plads til en partner.

Den store komfort bliver underbygget af gode kvalitetsmaterialer. Nordic Dream er et dansk brand, der er kendetegnet ved et gedigent dansk håndværk, hvor produktnavnene spiller på gode nordiske navne som Freja.

Træet er hentet fra de svenske fyrreskove med bæredygtig profil. Virksomheden planter et træ for hver enkelt ordre, ligesom der er tænkt bæredygtige materialevalg ind i produktionen blandt andet Oeko-Tex-certificerede tekstiler.

Boxsengen er konstrueret med et dobbelt lag med pocketfjedre, der er delt ind i 7 komfortzoner. På boxmadrassen sikrer du ekstra komfort med en trykaflastende topmadras. Der er rigtig gode chancer for, at du kommer til at sove som en drøm.

Et ekstra stort plus er, at Nordic Dream tilbyder dig en 100 dages gratis prøveperiode, så du har mulighed for at mærke efter, om du har truffet det bedste valg. Du kan bl.a. få ombyttet madrassen, hvis fastheden ikke er den rigtige.

Fordele

 • Dansk design med rene nordiske linjer
 • Forarbejdet af bæredygtige materialer
 • 7 komfortzoner 
Ulemper

 • Sælges kun med to forskellige topmadrasser

Specifikationer:

Queensize seng
180 x 200 cm
Boxseng
Dobbelt lag med pocketfjedre
Polstret med lækkert møbelstof
Trykaflastende topmadras
100 dages prøveperiode
100 dages gratis ombytning
25 års garanti


Nordic Dream Saga Fjäll queensize seng

Bedst til prisen

Nordic Dream Saga Fjäll queensize seng

 

Du kan få queen size senge i en række forskellige prisklasser – og prisen afhænger naturligvis i høj grad af, hvor stor en komfort du ønsker dig af din nye seng.

Nordic Dreams queensize seng Saga Fjäll er et fremragende eksempel på, at du kan få en god og gedigen kvalitet indenfor et rimeligt budget. Vi har vurderet den som bedst til prisen. Den ligger rent prismæssigt et par tusinde kroner under vores udvalgte topscorer, så der er penge at spare, hvis budgettet er stramt. 

Træet til underdelen er udvundet fra svenske fyrreskove, men altid under miljøvenlige procedurer. Det gælder lige fra selve bearbejdningen af træet til valget af Oeko-Tex tekstiler. 

Saga Fjäll er en boxseng i størrelsen 180 x 200 cm holdt i rene nordiske linjer, hvor der er gjort brug af bl.a. ergonomiske pocketfjedre. De hjælper med at fordele kropsvægten over hele madrassen, så du får en bedre liggekomfort. Queen size sengen er bl.a. kendt for at give en god støtte til både skuldre, ryg og hofter, der nogle af de områder, som ellers hurtigt kommer til at lide under en dårlig madras.  

Topmadrassen er fremstillet af allergivenlige og temperaturregulerende materialer, så du ikke får det for varmt i løbet af natten. Du kan sove behageligt i et åndbart sengemiljø, så du ikke vågner op og har det for varmt. 

En andet smart ting ved Nordic Dreams queensize seng Saga Fjäll er, at den er i et gennemført dansk design. Den nordiske arv hyldes ved, at alle sengene fra Nordic Dream har klassiske nordiske navne som Saga og Freja.

Fordele

 • Klassisk og simpelt design fra dansk producent
 • Ergonomiske pocketfjedre
 • Temperaturregulerende madras
Ulemper

 • Lang leveringstid på 20-30 dage

Specifikationer:

Queensize seng
180 x 200 cm
Boxseng
Fordeler vægten på optimal vis
God støtte til ryg, hofter og skuldre
Polstret med lækkert møbelstof
100 dages prøveperiode
100 dages gratis ombytning
15 år på fjederbund og ramme


Nordic Dream Solveig Nordlys queensize seng 

Bedste premiumvalg

Nordic Dream Solveig Nordlys queensize seng

 

Er du allerede vild med Nordic Dreams bæredygtige profil og luksusprægede queen size senge, vil du falde for deres model Solveig Nordlys, der er vores bedste premiumvalg.

Sengen ligger i den dyrere ende, men modsat andre produkter på listen får du en kontinentalseng med en hotellignende komfort. Tanken bag designet er at forene luksusmaterialer med en ubesværet elegance med en klar reference til de rene nordiske linjer.

Kontinentalsengen har størrelsen 180 x 200 cm, og du får en rigtig god størrelse på en dobbeltseng. Samtidig er der kræset for komforten via de tre madraslag, der er karakteristisk for en kontinentalseng.

Den har totalt 7 komfortzoner, 2 lag pocketfjedre og en trykaflastende madras. Du skåner både ryg, lænd og skuldre på den bedst mulige måde. Den er desuden polstret med et lækkert møbelstof, så du føler luksussen i alle facetter af designet inderst til yderst.

Nordic Dream har for længst slået deres navn fast i branchen. Ét af kendetegnene er, at du får adgang til nordiske materialer i al deres enkelhed, mens fokus er på ergonomi og komfort.

Nordic Dream er et dansk brand, men hylder hele den nordiske arv. Det sker bl.a. ved at vælge svensk fyrretræ, der bliver produceret med en bæredygtig profil. De har dedikeret sig til at plante et træ for hver ordre, de modtager.

Fordele

 • 7 komfortzoner
 • 3 madraslag
 • Trykaflastende madras 
Ulemper

 • Højere pris

Specifikationer

Queensize seng
180 x 200 cm
Kontinentalseng
Pocketfjedre
Polstret med lækkert møbelstof
Aflaster ryg, hofter og lænd
100 dages prøveperiode
100 dages gratis ombytning
25 års garanti


Nordic Dream Edda Fjord queensize seng – seng i stilrent nordisk design

God til den stilbevidste

Nordic Dream Edda Fjord queensize seng

 

Nordic Dreams queensize seng kontinentalsengeEdda Fjord er en af de mere prisvenlige senge på vores liste – særligt med tanke på, at du her får en kontinentalseng med 3 madraslag.

Edda-sengen har en størrelse på 180 x 200 cm, og den er derfor velegnet som en dobbeltseng, men også dig, der ønsker lidt ekstra plads. Queen size sengen er designet ud fra, at den skal hylde den nordiske designarv, der i høj grad spiller på det minimalistiske udtryk. 

De 3 madraslag er bygget op om en trykaflastende topmadras, en ergonomisk springmadras og en boxmadras. De 3 lag er med til at give dig en seng, der minder meget om dem, du kender fra hotelværelser verden over. Der er taget højde for, at du skal have en optimal liggekomfort. Komforten bliver understreget af den temperaturregulerende madras plus et dobbelt lag med pocketfjedre, der hjælper med at fordele kropsvægten mest ergonomisk.

Sengens bund fra Nordic Dream er bygget af svensk fyrretræ, og det er et materiale, der bliver anvendt til alle Nordic Dreams populære senge. Træet bliver udvundet på bæredygtig vis, og som virksomhed forsøger Nordic Dream altid at give noget tilbage til naturen, eksempelvis ved at plante et træ for hver ordre.

Fordele

 • 3 madraslag 
 • Ekstra god søvnkomfort
 • Dansk design, svensk fyrretræ 
Ulemper

 • Lang leveringstid på 20-30 dage

Specifikationer:

Queensize seng
180 x 200 cm
Kontinentalseng
Dobbelt lag med pocketfjedre
Trykaflastende topmadras
Temperaturregulerende madras
Ergonomisk korrekt
Polstret med lækkert møbelstof
Aflaster ryg, hofter og lænd
100 dages prøveperiode
100 dages gratis ombytning
15 år på ramme og fjederbund


Nordic Dream Snefrid Nordlys queensize seng – én af de mest eftertragtede kontinentalsenge

Bedste kombination af pris og kvalitet

Nordic Dream Snefrid Nordlys queensize seng

 

Nordic Dream står bag en række succesfulde queen size senge, men ifølge den danske producent er én af de mest eftertragtede modeller Snefrid Nordlys. Kontinentalsengen har vundet kundernes gunst i stor stil.

Sengen har en høj komfort, og er bygget af solide nordiske materialer blandt andet svensk fyrretræ. Prismæssigt vil du godt kunne finde billigere varianter, men forholdet mellem pris og kvalitet er yderst fair for Snefrid Nordlys.

Som mange af de andre queen size senge på listen har den størrelsen 180 x 200 cm. Den er derfor et ideelt valg til dig, der som single elsker at kunne brede dig eller som søger en gedigen dobbeltseng til dig og kæresten. 

Kontinentalsengen er udviklet i et tæt samarbejde med såvel fageksperter som fysioterapeuter. Snefrid Nordlys har 7 komfortzoner, der støtter din krop på alle leder og kanter, så vægten bliver fordelt mest hensigtsmæssigt. Det giver bl.a. en god støtte til ryg og lænd, da kropsvægten bliver ligeligt fordelt.

Fordele

 • Bæredygtige materialer 
 • Én af de mest eftertragtede senge
 • Udviklet i samarbejde med fysioterapeuter 
Ulemper

 • Lidt højere pris, men også rigtig god kvalitet

Specifikationer:

 180 x 200 cm
Kontinentalseng
7 komfortzoner
Pocketfjedre i højeste kvalitet
Ergonomisk korrekt
Polstret med lækkert møbelstof
100 dages prøveperiode
100 dages gratis ombytning
25 års garanti


Norhland Prestige Delux Elevation queensize seng – helstøbt elevationsseng

Bedste billige elevationsseng

Norhland Prestige Delux Elevation queensize seng

 

Nohrlands senge er en eftertragtet vare indenfor kategorien queen size senge. Foruden fokus på den bedste komfort for natten får du et stykke dansk møbelkunst i særklasse, hvor der er tænkt over enhver detalje. Inden for Norhlands sortiment er modellen Prestige Deluxe Elevation en af de bedste senge grundet det helstøbte design.

Prestige Deluxe Elevation er en 180 x 200 cm elevationsseng, og det er en perfekt investering for dig, der ikke kun vil ligge og sove i sengen. Ved at hæve sengegærdet kan du f.eks. få en god støtte, når du sidder og læser i sengen. Det er samtidig et godt valg til dig, der ofte døjer med nakkesmerter og gerne vil variere din position i sengen fra tid til anden. 

Norhlands queensize seng har en klassisk konstruktion og er bl.a. bygget op om en 21 cm tyk træramme med 25 års brudgaranti. Springmadrassen består af to lag høje pocketfjedre delt ergonomisk ind i 11 komfortzoner. Over fjedrene er madrassen dækket af 25 mm tyk Cooltex-polstring med tilhørende tekstil. 

Topmadrassen er 10 cm tyk, og du kan vælge i varianterne Wonderpur og Latex. Begge materialer hjælper med at give en god trykaflastning og støtte for kroppens forskellige punkter, men latex er mere åndbart.

Fordele

 • Dansk design
 • Kan styres via app
 • 11 komfortzoner
Ulemper

 • Lidt højere pris, men høj kvalitet

Specifikationer:

180 x 200 cm
Elevationsseng
10 cm tyk topmadras (Wonderpur og Latex)
11 komfortzoner
Springmadras med pocketfjedre
Cooltex-polstring på 25 mm
Medium og fast hårdhed på madrassen
42 lameller
2 nakkevip
21 cm tyk ramme
Trådløs fjernbetjening
25 års brudgaranti
5 års garanti på elevationsmotor


Norhland Prestige Luksus Boxelevation queensize seng – elevationsseng med dobbelt springmadras

Perfekt til feinschmeckeren

Norhland Prestige Luksus Boxelevation queensize seng

 

Nøgleordene for Norhland Prestige Luksus Boxelevation er ”luksus og lir” i elevations-kategorien ifølge Sengetid, der er eksklusiv forhandler af Norhland-sengene.

Der er skruet op for de lækre detaljer, og der er tilføjet lidt ekstra lir til feinschmeckeren. Det tæller bl.a. en såkaldt slideback-funktion, hvor sengen skaber en glidende bevægelse, i takt med ryggen kører op via elevationen.

Sengetid betegner sengen som noget af det ypperste i det velassorterede sortiment. Prismæssigt hører den til også til en af de lidt dyrere modeller på vores liste, men bliver betragtet som en topmodel, hvor der er kræset for komfort og smarte funktioner. Du kan blandt andet kontrollere elevationen direkte fra din smartphone med en app.

Det er en elevationsseng i størrelsen 180 x 200 cm, som udmærker sig ved at være bygget op om en boxmadras med to fjedrelag. Det er én af de egenskaber, der trækker den over mod luksussegmentet. Samtidig kan du få stor glæde af de i alt 11 komfortzoner i madrassen. Komfortzonerne stabiliserer kroppens position i sengen, og det er især godt for skuldre, nakke og lænd.   

Norhland-sengene er et resultat af dansk håndværk i særklasse, og både design og produktionen foregår Danmark. Norhlands produkter bliver derfor ofte associeret med møbelkunst, hvor der er fokus på rene, nordiske linjer og lækker kvalitet.

Fordele

 • Luksusseng – dansk møbelkunst
 • Kan styres via app
 • 11 komfortzoner
Ulemper

 • Lidt dyrere model, men også høj kvalitet

Specifikationer:

Product specification
180 x 200 cm
Elevationsseng
Dobbelt boxmadras
10 cm tyk topmadras (Wonderpur og Latex)
11 komfortzoner – stabiliserer kroppen
Slideback-funktion
Springmadras med pocketfjedre
13 cm tyk ramme
Trådløs fjernbetjening
25 års brudgaranti
5 års garanti på elevationsmotor


Norhland Prestige Eksklusiv Superior queensize seng – forener det eksklusive med det praktiske

Velegnet til parret

Norhland Prestige Eksklusiv Superior queensize seng

 

Hovedoverskriften for Norhland Prestige Eksklusiv Superior er eksklusivitet forenet med praktik. Det er et perfekt valg, når du skal vælge din kommende seng, der skal byde på høj komfort og lang levetid. Med indbygget elevation kan du altid ligge i den rette og mest komfortable position.

Kontinentalsengen er bygget op om 3 komfortlag – boxmadras og en springmadras med pocketfjedre og Cooltexskum. Hovedmaterialet er svensk langtidsmodnet fyrretræ, der både er gedigent og solidt.

Ovenpå kommer en trykaflastende topmadras på 9 cm, der underbygger den høje kvalitet. Topmadrassen kan vælges i forskellige kvaliteter i Latex og Wonderpur, alt efter hvad du har mest behov for mht. søvnkomfort.

Sengene fra Norhland bliver produceret i Danmark og er kendetegnet ved en gennemført nordisk æstetik inden for møbeldesign.

Bemærk, at sengen leveres som en todelt løsning, så den er nemmere at få op i eksempelvis lejligheden.

Fordele

 • 3 komfortlag
 • 25 års garanti
 • Dansk design
Ulemper

 • Længere leveringstid

Specifikationer:

 180 x 200 cm
Kontinentalseng
Boxmadras, springmadras med pocketfjedre samt Cooltexskum
Topmadras med latex eller wonderpur
Trådløs fjernbetjening
25 års brudgaranti
5 års garanti på elevationsmotor


Hvorfor skal jeg vælge en queensize seng?

Prøv et øjeblik at tænke over, hvor mange timer du tilbringer i sengen hvert eneste døgn, uge, måned og år. Populært sagt tilbringer du en tredjedel af livet i din seng, og derfor bør komfort også være det vigtigste nøgleord i din søgning efter en ny seng.

Én ting er antallet af madraslag, fjedertypen, zoneinddelinger og fasthed. Komfort går bestemt også på sengens størrelse. Er du typen, der elsker at brede dig i løbet af natten – og gerne vil indtage en række forskellige sovestillinger – så sætter du også pris på den gode plads. Der er en queensize seng et godt valg, da den er en af de største senge på markedet.

Det er en seng, der passer til alle – hvad enten der skal være plads til dig og katten, kæresten eller ungerne en tidlig søndag morgen.

Hvilke mål har en queensize seng?

Queen size er et begreb, der kommer fra USA. I USA går man som regel ud fra, at sengene har en størrelse på 60”x 80”.

I danske sammenhænge svarer det cirka til en seng med målene 160 x 200 cm. Dog er det ikke usædvanligt, at også størrelserne 180 x 200 cm og 200 x 200 cm bliver betegnet som queen size-størrelser, mens king size senge ligger over de 200 cm i bredden. Du får derfor med en queensize en lidt bredere dobbeltseng.

Da du både kan finde små og store queen size senge, er det også fuldt ud muligt at finde en queensize seng til såvel singlen som parret.
Prisen afspejler den ønskede størrelse, men også hvilken sengetype du søger inden for queen size-kategorien. Du kan f.eks. vælge både boxsenge, kontinentalsenge og elevationssenge

Kontinentalsengen har en del træk til fælles med elevationssengen og bliver ofte associeret med en hotellignende komfort. Den største forskel er, at den mangler elevationselementet, men til gengæld har den flere madraslag. En kontinentalseng har 3 forskellige lag i form af en boxmadras, springmadras og topmadras.

Hvad er fordelene ved en queen size seng?

Én af de største fordele ved en queensize seng er, at du får en dejligt bred seng, uanset om du er mest til en halvandenmandsseng eller dobbeltseng. Det gør også, at du får en mere plads og komfort fremfor en mindre seng.

Når du vælger din seng, skal du også vide, hvad der passer bedst ind i dit soveværelse. Er der plads til at komme rundt om sengen? Er der plads til sengeborde til begge sider, hvis I er et par? Virker sengen for overvældende til rummet?

Det bedste tip er at være realistisk. Mål grundigt op på forhånd, så du ved, hvad du skal søge efter hos de forskellige forhandlere. 


FAQ

Hvilken queensize seng er bedst i test?
Vores testoversigt indeholder i alt 9 forskellige queen size senge, og vi er endt med at udpege Nordic Dream Freja Nordlys som vores favorit. Der er dog andre gode valg i oversigten, hvor der er noget for enhver smag.
Hvad skal jeg overveje, før jeg køber en queen size seng?
Størrelse er en vigtig faktor i beslutningsprocessen. Hvad er der plads til i soveværelset? Vil du have den lille queensize seng på 160 cm x 200 cm eller de større på 180 x 200 cm og 200 x 200 cm? Det store spænd gør, at der både er en queensize seng til singler og par. Overvej også, om du ønsker en kontinentalseng eller elevationsseng.
Hvad er fordelene ved en queen size seng?
Én af de største fordele ved en queensize seng er, at du får en dejligt bred seng, uanset om du er mest til den mindre eller større variant. Det er en af de største senge på dagens marked, og du får derfor også en større komfort med mere plads at brede dig på.


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Norhland Dreamline Eksklusiv Komfort queensize seng – en god investering i din søvn

Udvalgt af Forbrugsguiden.dk

Norhland Dreamline Eksklusiv Komfort queensize seng

Norhland står også bag Dreamline Eksklusiv Komfort, der bliver solgt som en topmodel. Det er en klassisk kontinentalseng med 3 madraslag. Til gengæld imponerer queen size sengen med sine 4 komfortlag, der også gør den til en af de bedste kontinentalsenge i kategorien. 

De 4 komfortlag er baseret på en boxmadras med et dobbelt lag pocketfjedre, en springmadras med smartpocketfjedre, latexpolstring og topmadras. Kroppen får kort og godt de bedste betingelser for at få en god nats søvn – uden nakkesmerter og en øm lænd.

En seng som Dreamline Eksklusiv Komfort er en god investering i din søvn og dermed sundhed.
Du kan vælge forskellige topmadrasser, alt efter om du gerne vil have isolerende eller en mere kølende fornemmelse.

Queen size sengen måler 180 x 200 cm og er et ideelt valg af dobbeltseng, og med 15 års garanti kan du have den de næste mange år.

Fordele

 • 4 komfortlag
 • 25 års garanti
 • Eksklusiv topmadras
Ulemper

 • Længere leveringstid

Specifikationer:

 180 x 200 cm
Kontinentalseng
Dobbelt lag med pocketfjedre
Springmadras med smartpocketfjedre
40 mm latexpolstring
9 cm Norhland Eksklusiv topmadras
8 cm varmeregulerende topmadras
Trådløs fjernbetjening
25 års brudgaranti
5 års garanti på elevationsmotor

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme