Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Symaskine test-guide: Vores vurdering af 5 af de bedste symaskiner baseret på test og kundernes anmeldelser

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet

SENESTE ÆNDRING maj 30, 2024.

Symaskine test-guide: Vores vurdering af 5 af de bedste symaskiner baseret på test og kundernes anmeldelser

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund research..., men vi afgrænser os primært til produkter tilgængelige på prisportaler eller annonceplatforme. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Oplistningen er ikke et udtryk for en rangering af produkter, og annonceaftaler kan påvirke placeringen og udvælgelsen af vores produkter – læs mere her. Læs mere

Er du en sy-entusiast? Så ved du, at en pålidelig symaskine er uundværlig. Men med så mange mærker og modeller på markedet, kan det være svært at finde den rigtige. Faktisk er der så mange valgmuligheder, at det let kan blive overvældende.

Vi har lavet det hårde arbejde for dig. I denne artikel præsenterer vi vores bud på de 2 bedste symaskiner lige nu, baseret på anerkendte tests fra både ind- og udland. Vi giver dig et overblik over deres egenskaber og sammenligner dem også med hinanden, så du har alt den information, du skal bruge.

OBS: Vores artikel fremhæver i øjeblikket kun 2 produkter, da tidligere udvalgte produkter enten ikke er tilgængelige længere eller er udsolgte. Vi er opmærksomme på problemet og er i fuld gang med at lave ny research, så du kan få et overblik over de bedste produkter på markedet inden længe - de er lige om hjørnet.

Seneste ændring:

I dag har vi overført denne artikel til vores nye design for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. I tråd med ændringen har vi dertil revideret, optimeret og suppleret vores produktanmeldelser for yderligere at forbedre din oplevelse, så du lettere kan finde lige præcis det, du har brug for.

test-guiden

En test-guide, som denne, er en artikel, der analyserer produkter via en gennemgang af bl.a. anmeldelser og tests.

De 2 bedste symaskiner i test-guiden 2024:

Sådan vurderer og udvælger vi produkter

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vores research-team vurderer produkterne på parametre som:

  1
 • Produkttests fra ekspertkilder og forbrugermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser af produktet
 • 3
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker

Ovenstående bliver holdt op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men nærmere en gennemgang af nogle af de bedste produkter til forskellige behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Singer Quantum Stylist 9960 Symaskine - bedste symaskine ifølge råd og rön på gearlabdk

Dagens bedste priser og tilbud på Singer Quantum Stylist 9960 Symaskine:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Et stort udvalg af forskellige indstillinger
 • Over 600 sømtyper
 • Med indbygget Speed Control 

Denne Singer Quantum Stylist 9960 symaskine er kåret til at være ’Bedst i test’ af Råd og Rön på Gearlab.dk, hvilket altså indikerer, at vi her har at gøre med en super god maskine. I denne test har maskinen opnået en score på 70 %, hvilket er baseret på en række gode egenskaber ved maskinen, som netop bl.a. består af disse:

Anmeldelse: Produktanalyse af Singer Quantum Stylist 9960 Symaskine

Om Singer Quantum Stylist 9960 Symaskine

Denne symaskine er virkelig en maskine, som gemmer på en masse lækre egenskaber. Bl.a. rummer maskine over 600 forskellige sømtyper, hvilket er en super god egenskab, hvis du elsker at eksperimentere med de forskellige sømtypers udtryk. Derudover kan maskinen også køre i en del forskellige tempoer, hvilket er endnu en lækker fordel at have.

Selvom det kan være en enorm fordel for nogle forbrugere, at maskinen netop har så mange forskellige indstillingsmuligheder og typer af sømme, så kan dette godt føles overvældende og intimiderende for nye brugere. Derfor egner denne symaskine sig bedst til den mere øvede syer, hvilket er en vigtig ting lige at overveje, inden du investerer penge i denne symaskine. 

Når det kommer til prisen, så er denne Singer Quantum Stylist 9960 symaskine den anden billigste maskine, som optræder på denne liste. Den bliver kun slået af Janome 2030 DC, hvormed du altså godt kan gøre et kup med denne maskine, da den netop indeholder en lang række af gode fordele og egenskaber. 

Bernina B325  - robust symaskine med god led-belysning og lang levetid

Dagens bedste priser og tilbud på Bernina B325 :

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Super let at betjene
 • Gode og brugbare anvisninger
 • God LED Belysning

.

Anmeldelse: Produktanalyse af Bernina B325 

Om Bernina B325 

Hvis du søger en symaskine, som er super nem at bruge, så er denne Bernina B325 lige noget for dig. Maskinen har nemlig et design, som gør det super nemt at gå til maskinen. Skulle der dog være nogle indstillinger, som du ikke umiddelbart kan gennemskue, så er maskinens brugsanvisninger super gode og hjælpsomme. 

Bernina B325 er en super robust maskine, som har masser af styrke til at sy i langt de fleste stoftyper. Dertil er maskinen udstyret med nogle særligt gode LED-lys, hvilket oplyser dit projekt optimalt selv på mørke aftener. 

En af de helt store fordele ved lige netop denne model er, at den har en rigtig lang levetid. Dermed får du dig altså en sy-partner, som vil være med dig mange år ud i fremtiden. Selvom dette er en rigtig god fordel ved maskinen, så er det også forventeligt at en maskine, som ligger i denne prisklasse. 

Denne Bernina B325 er nemlig den dyreste symaskine på denne liste, hvilket helt sikkert er værd at have med i overvejelserne. Selvom den indeholder en række gode egenskaber, som bestemt gør den værd at investere i, så kan du finde lige så god symaskiner til en lidt lavere pris. 

Ikke desto mindre er der stadig tale om en super god maskine, hvormed Bernina B325 opnår placeringen som denne listes ’Premium valg’.

Test og anmeldelser af symaskiner anvendt i artiklen

OBS: Selvom følgende kilder har været anvendt i forbindelse med artiklen siden publicering, kan der som følge af udgåede/slettede produkter være kilder, der ikke længere anvendes. Det skyldes tekniske problemer, og vi arbejder lige nu på at forbinde alle henvisninger til kilder med reference, samt slette gamle kilder (April 2024).

For at skabe denne artikel, som indeholder resultaterne fra en række forskellige symaskine tests, har vi samlet informationer fra en lang række af forskellige hjemmesider på nettet. Vi har bl.a. indhentet informationer fra producenterne og sælgerne af de forskellige symaskiner, sådan at du kan få et indblik ind i, hvad producenterne selv vælger at fremhæve ved de forskellige maskiner, såvel som hvordan maskinerne prismæssigt konkurrerer med hinanden. 

På denne måde har vi skabt et bredt billede af de forskellige symaskiner og deres individuelle egenskaber, såvel som hvordan de konkurrer med hinanden internt. Dermed får du i denne artikel et overblik over de bedste symaskiner, som er på markedet lige nu, hvilket vi håber, der har hjulpet dig med at finde frem til den helt rigtige symaskine for dig.

Ekspert- og testkilder

Andre relevante tests og artikler

I forlængelse af denne test, har vi her på Forbrugsguiden også en række andre artikler, du måske vil finde interessante.

Måske står du også og mangler en tøjdamper? I så fald kan du her læse vores store tøjdamper og strygejern tests, hvor vi gennemgår markedets bedst anmeldte modeller. Du finder også en prissammenligning, så du hurtigt og nemt kan finde den forhandler der har den bedste pris.

Måske er du også interesseret i artikler med fokus på personlig pleje & velvære. Dertil kan vi også være behjælpelige.

Er du til glat hår, kan du fx læse vores generelle glattejern test, vores GHD glattejern test eller vores glattebørste test, der alle viser dig eksperternes fortrukne modeller. Ydermere finder du også gode tips og tricks til at få det bedste ud af dit nye produkt.

Er du omvendt mere til krøller, kan du læse vores krøllejern test, der giver dig et overblik over markedets bedste modeller.

Vi håber, du finder, hvad du søger.

FAQ

Hvilke symaskiner er bedst i tests?
Brother innov-is F400 og Singer Quantum Stylist 9960
Hvordan er symaskinerne blevet testet?
Symaskinerne er primært blevet vurderet ud fra et helhedsindtryk baseret på deres, brugervenlighed, byggekvalitet, håndterbarhed, sikkerhed og pris.
Hvordan vælger jeg den model der passer bedst til mit behov?
Det er vigtigt at du som forbruger forsøger at definere dit behov, inden du leder efter den rette symaskine, da visse modeller egner sig bedst til bestemte opgaver. Ligeså kan du overveje, hvilke egenskaber du vægte højest, så som om den skal være lydsvag, meget brugervenlig eller for de svært øvede.

Gode ting at have med i overvejelserne, når du skal vælge en symaskine

Når du skal vælge din nye symaskine, så er der en lang række af ting, som kan være rigtig gode at have med i dine overvejelser, sådan at du netop investerer i en symaskine, som passer til dig og dine kreative projekter. Dog kan det være temmelig svært at være klar over, hvilke egenskaber og fordele du skal gå efter – specielt hvis det er første gang, at du skal købe en symaskine. 

Derfor har vi herunder samlet en rækker råd og overvejelser, som du bør inddrage i din beslutning. På denne måde bliver det forhåbentligt endnu nemmere for dig at træffe et valg, når du skal vælge den perfekte symaskine for lige netop dig. 

Hvor meget erfaring har du?

Selvom øvelse gør mester, så bør du tage dine nuværende evner med ind i overvejelserne omkring din fremtidige symaskine. Disse maskiner kommer nemlig i et bredt udvalg med alverdens forskellige egenskaber. Hvis du derfor er relativ ny til syning på maskine, så bør du gå efter de ofte billigere og mindre komplicerede symaskiner, da du netop kan komme ud på for dybt vand med en dyr og kompleks maskine. 

Hvad er dine behov?

Du bør ligeledes være eftertænksom, inden du køber en symaskine, og reflektere over, hvad dine behov egentlig er. Har du brug for hundredvis af søm- og indstillingsmuligheder, eller er en mere enkel maskine nok for dig? Som nævnt ovenfor så er de komplicerede maskiner ofte dyrere, og hvis du netop egentlig ikke har et behov for en masse forskellige indstillinger og egenskaber, så kan du spare en del penge ved at købe en enklere symaskine. 

Hvad vil du sy?

Endnu en ting, som du helt sikkert bør overveje er, hvad du skal bruge maskinen til eller med andre ord; hvad vil du sy? Hvis du blot ønsker at sy kjoler og trøjer i almindelige typer af stof, så kan du sagtens nøjes med en enkel, billig symaskine. Skal du derimod sy jeans, jakker, vinterdækken eller måske betræk til møbler, så kan det godt betale sig at investere i en maskine med masser af kraft, sådan at du kan sy igennem flere lag af tykkere stoftyper. 

Hvor stor er din opsparing?

Dette punkt hænger delvist sammen med de ovennævnte, men du bør selvfølgelig også overveje, hvor mange penge du er villig til at investere i en symaskine. Du kan nemlig få symaskiner, som koster alt imellem nogle få hundrede kroner til maskiner, som koster mange tusinde kroner. Dermed bør du altså gøre dig nogle tanker om, hvor meget du er villig til at bruge på din symaskine. 

Skal symaskinen kunne brodere?

En ting, som ikke alle er klar over, er, at nogle symaskiner faktisk også kan brodere. Det kan f.eks. være motiver, tal eller bogstaver, hvilket kan være en super lækker egenskab at have, da det tillader dig at være kreativ med dine designs. Det er dog langt fra alle symaskiner, som er i stand til at brodere. Derfor bør du altid tjekke efter, om en potentiel maskine indeholder denne egenskab, hvis det er noget, som du ønsker, at din symaskine skal kunne. 

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme