Vi er partnerfinansieret. Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores partnere. Artiklen er derfor sponsoreret. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Læs mere

Boxmadras 160×200 tilbud – De 3 bedste boxmadrasser på tilbud

Senest opdateret den Vi er partnerfinansieret. Sponsoreret indhold.

Forbrugsguiden.dk er finansieret af vores partnere, og artiklerne anses dermed som sponsoreret indhold.

0

I de seneste år er søvnens betydning i samfundet steget. Jo mere travlt vi har i vores liv, jo vigtigere er det at hvile os, mens vi sover. Optimering af søvnen er en metode til at gøre dette. Et andet område, der har tiltrukket sig megen opmærksomhed, er, at der er behov for senge af høj kvalitet. I Danmark er boxmadrasser ret populære og almindelige, fordi de som regel er en simpel løsning, og ligner en madras med ben på.

 

Dette skal du overveje før du køber en boxmadras

 • Komfortzoner: Antallet af komfortzoner i boxmadrassen er en anden ting, du skal overveje. Det er områder af madrassen, der er tilpasset forskellige dele af kroppen. En boksmadras med mindst 5-7 komfortzoner, som vores, er ideel; de hjælper med at støtte og gør det lettere for f.eks. hofter og skuldre at synke ned i sengen.
 • Fjedretype og fasthed: Antallet af fjedre i en boxmadras pr. kvadratmeter har betydning for, hvor godt den tilpasser sig din krops kurver. Fasthed er en anden faktor, der skal tages i betragtning, når du vurderer sovekomforten; som regel gælder det, at jo tungere du er, jo fastere bør den være.
 • Polstring: Rundt om boksfjederen er der en polstring, som forhindrer, at du kan mærke fjedrene gennem madrassens betræk. Polstringen er som regel 4-6 cm tyk og består enten af et lag såkaldt memoryskum, latex eller en kombination af begge dele.
 • Topmadras: Vi foreslår, at du tilføjer en topmadras oven på din boxmadras. Topmadrasser kan ligesom polstring være fremstillet af enten memoryskum eller latex.
 • Tilkøb: Du skal som køber være opmærksom på, at der i nogle tilfælde ikke er inkluderet alt standard udstyr. Dette kan blandt andet været ben til sengen, eller en sengegavl der skal tilkøbes.

arrow-more


4 gode grunde til at købe seng online
1 Kvalitet og komfort
Når du prøver en seng kortvarigt i en butik, får du ingen fornemmelse af sengens kvalitet eller komfort og mange kommer hjem med en forkert seng, der er alt for blød. På nettet kan du vælge ud fra din vægt og sovestilling, så du får den helt rigtige seng til din krop.
2 Garanti
Populære forhandlere som Sengetid og Nordic Dream tilbyder en tryghedsgaranti, hvor du kan prøve sengen i omkring 100 dage hjemme hos dig selv. Hvis du ikke er tilfreds, ombytter og afhenter nogle forhandlere sengen igen uden beregning.
3 Besparelser og tilbud
Du opnår markante besparelser, når du køber din seng online. Hvis du køber seng i en butik, betaler du ikke kun for selve sengen, men også butikkens husleje og sælgerens løn. Når du køber online, springer du mellemleddet over og finder ofte gode tilbud, som butikkerne ikke kan matche.
Find de bedste tilbud her:
- Hos Nordic Dream
- Hos Sengetid
- Hos Bedworld
4 Levering
Få leveret og installeret sengen direkte i dit hjem. Vi anbefaler onlineforhandlere, som ikke bare sender sengen til døren, men pakker den ud, samler den og stiller den ind i soveværelset for dig.
Dette er tilfældet ved flere forhandlere som b.la. Nordic dream, Sengetid og mange flere. Læs mere om det i guiden herunder.

Sådan vurderer og udvælger vi produkter

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vores research-team vurderer produkterne på parametre som:

  1
 • Produkttests fra ekspertkilder og forbrugermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser af produktet
 • 3
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker

Ovenstående bliver holdt op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men nærmere en gennemgang af nogle af de bedste produkter til forskellige behov.


Norhland Prestige Eksklusiv Boxmadras 160×200 – Flot dansk design og gode funktioner

Forbrugsguidens anbefaling

✅ Lavet i dansk design
✅ 99+ nætters ombytningsgaranti
✅ 25 års garanti

Norhland Prestige eksklusiv box 160x200 boxmadras

Bemærk: Norhland Prestige Box er i øjeblikket på tilbud hos forhandleren. Hvilket betyder at eksempelvis størrelsen 180 x 200 er nedsat fra 24.995 kr. til 9.995 kr. – De andre størrelser i denne model er også nedsat.

Se priser og tilbud på Norhland Prestige Box her:

Analyse og anmeldelse

Fleksible lommefjedre til din boxmadras

Boxmadrassen har fået stor opmærksomhed, så du kan få god søvn med Prestige Box. Madrassen indeholder 11 forskellige zoner og har lommefjedre, der er tilpasset specifikke områder af kroppen for optimal støtte. Sengetid giver 25 års garanti på sine lommefjedre, som også er kendt for at besidde flere unikke fordele.

En dobbeltseng med lommefjedre er den perfekte løsning, hvis du eller din partner har tendens til at vende og dreje jer hele natten. Med individuelle fjedre i lommer vil du ikke blive forstyrret ved vendinger. Derudover er disse typer madrasser ekstremt komfortable, fordi de tilpasser sig din kropsvægt og har forskellige støtteniveauer for forskellige dele af kroppen.

Betræk med cooltex-skum

Madrassen er betrukket med cooltex-skum, som giver et behageligt og sundt sovemiljø ved at absorbere fugt og fremme ventilationen. Skummet gør også sengen mere holdbar ved at øge dens elasticitet.

Madrassen holdes oppe af en stærk sengeramme, som også kommer med 25 års garanti.

Nem at samle og gode muligheder for tilkøb

Norhland Prestige Box er en seng, der leveres næsten færdigbygget og kræver intet værktøj for at samle. For mange mennesker er den nemme opbygning en attraktion, når de skal vælge en seng. En anden fordel ved designet er, at det er skabt af danske designere, som går op i kvalitet. Intet er overset med hensyn til design, når den er fremstillet i Danmark og i hele fem moderigtige nuancer. Tilføj de runde egetræsben, du vælger, for at fuldende udseendet af din seng med et skandinavisk flair.

En sengegavl fremmer ikke kun optimal siddekomfort, men er også et udtryk for luksus i soveværelset. Et hovedgærde er et ekstra touch af elegance og beskyttelse af din væg.

Redaktionens vurdering

Når du vælger en seng fra Sengetid, kan du være sikker på, at designet er helt gennemtænkt. Norhland Prestige Box er ingen undtagelse, og boxmadrassen er af største betydning. Madrassen gør sengen til et ergonomisk valg ved at aflaste de dele af kroppen, der belaster madrassen mest. Sengen er mere holdbar end normalt med en solid struktur, lommefjedre og slidstærkt stof med Cooltex-skum. Du får også 25 års garanti på fjedre og ramme, hvilket er fremragende. Det eneste lille minus er, at sengegavlen skal tilkøbes.

Du kan returnere madrassen til en anden identisk madras i løbet af en prøveperiode på 101 nætter, hvis du ikke kan lide den.

Fordele

 • 11 zoners lommefjedre
 • Cooltex-skum betræk
 • Kommer i 5 farver
 • Bredt udvalg af egetræsben
 • Fejre og rammer har 25 års garanti
Ulemper

 • Sengegavl er ikke inkluderet og skal derfor tilkøbes

Norhland Prestige Box kommer også i størrelserne:

 • 80 x 200 cm
 • 90 x 200 cm
 • 90 x 210 cm
 • 120 x 200 cm
 • 140 x 200 cm
 • 180 x 200 cm
 • 180 x 210 cm

 

Saga Snö – Boxmadras 160×200 på tilbud

Bedst til prisen

✅ Nordic Dream har 100 dages ombytningsgaranti
✅ Ved salg af en seng planter Nordic Dream et træ.

Boxmadras i størrelsen 160x200 fra Nordic Dream

 

Bemærk: Saga Snö boxmadrassen er i øjeblikket tilgængelig hos Nordic Dream til en reduceret pris. Dermed koster sengen kun 8.495 kr. i stedet for 21.995 kr. Andre størrelser i samme model er også nedsat.

Se priser og tilbud på Saga Snö boxmadras her:

Husk: Nordic Dream giver dig mulighed for at sove i deres seng i 100 nætter for at afprøve den. De kommer og henter sengen gratis igen, hvis du ikke kan lide den, og du får pengene tilbage. De opkræver ikke renter, såfremt du vælger deres finansieringsmulighed.

Saga er en klassisk og elegant dansk boxmadras med et stilfuldt look.
Designet har været meget vigtigt, da målet har været at give en komfortabel seng på en ergonomisk korrekt måde.
Som følge heraf indeholder Saga et dobbelt fjederlag, ergonomiske lommefjedre, fem komfortzoner og en trykaflastende latexmadras.

Analyse og anmeldelse

Dobbelt fjederlag i boxmadrassen

Saga boxmadrassen indeholder to lag fjedre for optimal komfort og støtte. Det dobbelte fjederlag giver ekstra affjedring og komfort, mens den særlige konturering hjælper mod smerter i nakke, skuldre og lænd. Ved at sove ergonomisk korrekt på en Saga boxmadras er du sikker på at få en god nats søvn.

Det øverste lag af fjedre har 504 lommefjedre pr. kvadratmeter, mens det nederste lag er Bonell-fjedre. Lommefjedrene er fordelt på 5 komfortzoner, hvor hver fjeder tilpasser sig forskellige dele af kroppen.

Miljøvenligt polyetherskum og robust sengeramme af fyrretræ

Saga er udstyret med miljøvenligt polyetherskum i form af et dobbelt fjederlag. Et lag polyetherskum er placeret over fjedrene, så du kan sove behageligt i sengen uden at mærke fjedrene. Det sikrer også, at sengens levetid samtidig forlænges. Skummet opfylder Oeko-tex standard 100 og er modstandsdygtigt over for fugt. Rundt om madrassen er der placeret en 8 cm robust sengeramme, der er konstrueret af massivt svensk fyrretræ.

Nordlys topmadras - temperaturregulerende og vaskbart betræk
Nordlys fra Nordic Dream er til dig, der ønsker sig en topmadras med den nyeste teknologi. Topmadrassen består nemlig af 7 ergonomiske zoner, der giver dig de bedste forudsætninger for god søvn. Zonerne yder ekstra støtte til kroppen og aflaster i kroppens trykpunkter, så du får en mere afslappet sovestilling og sover bedre.

Dens betræk er aktivt kølende, og reagerer derfor på, om du har det enten for varmt eller for koldt i nattens løb. De teknologiske elementer sørger for at temperaturregulere madrassen, så dens temperatur holdes på 35-36 grader. Betrækket er også oeko-tex certificeret og vaskbart ved 40 grader.

Du kan vælge, om du vil have din topmadras med en kerne i naturlatex eller memory-skum. Naturlatex er et godt valg, hvis du ønsker et meget åndbart materiale, som afleder fugt og varme fra kroppen i løbet af natten. Latex giver desuden effektiv aflastning til kroppen, så du er sikret optimal støtte.

Memory foam former sig efter din krop, så du synker ned i madrassen. Det kan hjælpe med at forebygge kredsløbsproblemer og led- og muskelsmerter. Memory skum holder meget på varmen, så hvis du ofte får det varmt om natten, er det bedre at gå med en latex topmadras.

 

Redaktionens vurdering

Nordic Dream har en Trustpilot bedømmelse på 4,9 ud af 5,0, hvilket er den højeste i sengebranchen. Kundernes feedback er vigtig for vores vurdering af produktet. Kundernes varme modtagelse af Nordic Dreams senge beviser, at de har et af de bedste produkter på markedet. Deres fokus er på den komfort, der leveres af en madras, der er konstrueret af topmadrasser med fjedre af høj kvalitet.

Når du køber en seng fra Nordic Dream, har du også ret til 100 dages tryghedsgaranti. Du kan prøve sengen derhjemme og virkelig sikre dig, at det er den perfekte seng for dig. Hvis ikke, så er det ikke noget problem. Nordic Dream henter sengen igen, såfremt du ikke er tilfreds – noget, som andre virksomheder på markedet ikke tilbyder.

Fordele

 • 5 komfortområder
 • Lavet med fjedre i 2 lag
 • Træramme konstrueret af svensk fyrretræ
 • Polyetherskum som beskyttelse ovenpå fjedrene
Ulemper

 • Kan kun leveres i 2 farver

Boxmadrassen kan også fås i størrelserne:

 • 80 x 200 cm
 • 90 x 200 cm
 • 90 x 210 cm
 • 120 x 200 cm
 • 140 x 200 cm
 • 180 x 200 cm
 • 180 x 210 cm

 

Astrid Älv – Nordisk Boxmadras 160×200 med opbevaring

Bedste premiumvalg

✅ Op til 100 dages ombytningsgaranti
✅ 4,9/5 på Trustpilot

Boxmadras fra Nordic Dream i størrelsen 160x200

Bemærk: Astrid Älv er i øjeblikket på tilbud hos Nordic Dream. Dette betyder at eksempelvis størrelsen 180 x 200 er nedsat fra 26.495 kr. til 11.995 kr. – De andre størrelser i denne model er også nedsat.

Se priser og tilbud på Astrid Älv her:

Husk: Nordic Dream giver dig mulighed for at teste sengen i 100 dage. De kommer og tager den gratis tilbage, hvis du ikke er tilfreds med den, og du får den fuldt ud refunderet. De har finansiering uden renter til rådighed.

Analyse og anmeldelse

Astrid Älv boxmadras fra Nordic Dream har en skjult hemmelighed: den kan åbnes i begge sider og har plads til at opbevare ting under madrassen. På den måde kan du opbevare ekstra sengetøj eller tøj, der ikke passer ind i skabet, uden at det er synligt, men alligevel er lige ved hånden.

Du kan vælge mellem to forskellige grå nuancer for at finde en god løsning til dit hjem. Sengen har en slank nordisk stil med enkle linjer, og farverne er meget klassiske og trendy – så de passer godt ind i de fleste hjem.

Fremstillet af danske håndværkere

Danske håndværkere fremstiller denne seng med de fineste materialer, der findes, for at sikre din komfort. De naturlige stoffer er oeko-tex-certificeret, så du kan være sikker på, at ingen skadelige kemikalier kommer i kontakt med din hud. Derudover er der syv forskellige komfortzoner indbygget i selve madrassen for at sikre, at alle dele af din krop understøttes, mens du sover.

Fordelen ved at have forskellige komfortzoner er, at det forbedrer din liggeposition i sengen og hjælper med at reducere muskel- og ledsmerter. God støtte er især vigtig omkring lænden og hofterne, da dette område bærer mere vægt end resten af kroppen og derfor synker længere ned i jorden. Derimod skal blodcirkulationen være uhindret omkring skuldrene, hvorfor de kræver mere støtte.

Sengen har tre lag: et opbevaringslag i bunden, en trykaflastende boxmadras med ergonomiske pocketfjedre i midten og øverst en trykaflastende topmadras.

Fjord topmadras - ErgoFlex-skum med en hård og en blød side
Topmadrassen Fjord fra Nordic Dream måler 10 cm i højden og er lavet af ErgoFlex-skum, som har flere behagelige og funktionelle egenskaber. Den er betrukket med Oeko-tex certificeret bambus betræk, der er utroligt blødt og åndbart. Det er desuden et miljøvenligt materiale, da der i produktionen hverken bruges sprøjtemidler eller kunstgødning.

ErgoFlex-skum har en åben cellestruktur. Det betyder, at skummet har bedre luftgennemstrømning, så fugt fra kroppen nemmere bliver transporteret væk i løbet af natten. Det er desuden en termofølsom topmadras, som automatisk reagerer på kropsvarme og fordeler den jævnt over hele madrassen. En nyttig kvalitet, hvis du har tendens til få det varmt, når du sover. Denne opbygning garanterer også en tør, ren og frisk seng.

Fjord topmadras har en blød og en fast side. På den bløde side er skummet riflet, hvilket giver dig øget komfort og tilpasning. På den faste side er den flad, hvilket gør madrassen mere solid. På denne måde kan du være sikker på, at få den optimale støtte til din krop, så både trykpunkter og blodcirkulationen lettes i kroppen.

 

Redaktionens vurdering

På Trustpilot har Nordic Dream fået en bedømmelse på 4,9 ud af 5,0, hvilket er den højeste i sektoren.
Kundernes feedback var afgørende for vores vurdering af produktet, da det fortæller os hvorvidt kunderne er tilfredse eller utilfredse med produktet.
Med Astrid Älv får du ikke kun en madras og fjedre af høj kvalitet, men også en tryghedsgaranti på 100 dage.
På den måde kan du prøve sengen i velkendte omgivelser og sikre dig, at den passer til dig. Og hvis den ikke passer, så kommer Nordic Dream og henter sengen.

Fordele

 • Kommer med opbevaring under sengen
 • Skandinavisk design
 • 7 komfortområder
 • Fremstillet i Danmark
Ulemper

 • I den højere prisklasse

Astrid Älv modellen kommer også i størrelserne:

 • 80 x 200 cm
 • 90 x 200 cm
 • 90 x 210 cm
 • 120 x 200 cm
 • 140 x 200 cm
 • 180 x 200 cm
 • 180 x 210 cm

 

 

 

 

 

 

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme