Dobbeltseng tilbud – De bedste dobbeltsenge på tilbud

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Annoncer

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Hvis du har brug for mere plads eller et bedre soveværelse, bør du helt sikkert fokusere på at finde en komfortabel dobbeltseng af høj kvalitet. I denne guide indsnævrer vi de bedste tilbudsmuligheder for dig ved at gennemgå nogle af de bedste modeller, der findes på markedet. Alle disse senge er fremstillet i Danmark eller Vesteuropa med vægt på kvalitet, så du kan være sikker på, at du får et godt produkt. Gennemse vores valg for at finde den perfekte til dine behov.

Bemærk, vi har ikke kunne finde uvildige tests i dette emne, og har primært analyseret på kundens egen “test” af produktet i form af alle de kundeanmeldelser, vi har kunne finde om de pågældende produkter, og holdt op imod produktdata og pris.

Hvilke forskellige typer dobbeltsenge findes der?

 • Elevationssenge
  Denne seng er unik, fordi den støtter din krop, alt efter hvordan du ønsker at justere din liggeposition – du kan hæve eller sænke sengens højde. Hvis du lider af ryg- eller skuldersmerter, er denne type seng et godt valg, fordi den kan ændres, så den passer til de behov, der måtte opstå. Desuden ser folk ofte forhøjede senge som et tegn på luksus.
 • Almindelige boxmadrasser
  En boxmadras er ligesom en platformsseng et billigere og mindre kompliceret alternativ til de to ovennævnte typer senge. En boxmadras er generelt lavet med en træramme, der sidder direkte på benene og er klar til brug. Den bedste boxmadras til dig bestemmes af en række forskellige faktorer. Først og fremmest afhænger boxmadrassens komfort af typen af fjeder. Samtidig skal du være opmærksom på, at der er stor forskel på kvaliteten mellem forskellige boxmadrasser. Vi har fremhævet nogle af vores yndlingsmodeller i denne artikel, fordi vi mener, at de har et fremragende kvalitetsniveau.
 • Kontinentalsenge
  Den kontinentale seng er ved at blive mere populær, fordi den har flere lag, typisk tre. Det nederste lag er en boksmadras, som udgør sengens bund. Ovenpå ligger en springmadras, og ovenpå denne ligger en topmadras med enten en kerne af memoryskum eller latex. Disse ekstra lag giver sengen sin højde, sit behagelige udseende og sin optimale sovekomfort.

arrow-more

Sådan vurderer og udvælger vi produkter

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vores research-team vurderer produkterne på parametre som:

  1
 • Produkttests fra ekspertkilder og forbrugermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser af produktet
 • 3
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker

Ovenstående bliver holdt op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men nærmere en gennemgang af nogle af de bedste produkter til forskellige behov.

4 gode grunde til at købe seng online
  1
 • Kvalitet og komfort. Når du prøver en seng kortvarigt i en butik, får du ingen fornemmelse af sengens kvalitet eller komfort og mange kommer hjem med en forkert seng, der er alt for blød. På nettet kan du vælge ud fra din vægt og sovestilling, så du får den helt rigtige seng til din krop.
 • 2
 • Garanti. Populære forhandlere som Sengetid, Nordic Dream og BedreNætter tilbyder en tryghedsgaranti, hvor du kan prøve sengen i omkring 100 dage hjemme hos dig selv. Hvis du ikke er tilfreds, ombytter og afhenter nogle forhandlere sengen igen uden beregning.
 • 3
 • Besparelser og tilbud. Du opnår markante besparelser, når du køber din seng online. Hvis du køber seng i en butik, betaler du ikke kun for selve sengen, men også butikkens husleje og sælgerens løn. Når du køber online, springer du mellemleddet over og finder ofte gode tilbud, som butikkerne ikke kan matche.
 • 4
 • Levering. Få leveret og installeret sengen direkte i dit hjem. Vi anbefaler onlineforhandlere, som ikke bare sender sengen til døren, men pakker den ud, samler den og stiller den ind i soveværelset for dig.

Snefrid – Et dobbeltseng tilbud med 100 dages tryghedsgaranti

Forbrugsguiden anbefaler: Populær bestseller

✅ Produktet har 4,9/5 stjerner på Trustpilot
✅ Udviklet med hjælp fra førende eksperter og fysioterapeuter for at sikre dets kvalitet
✅ 7 komfortområder for at give den mest ergonomiske støtte, mens du ligger ned
✅ 100 dages tryghedsgaranti
Snefrid Älv 180x200
Bemærk: Snefrid Fjäll kontinentalsengen er i øjeblikket på tilbud hos forhandleren. Hvilket betyder at eksempelvis størrelsen 180 x 200 er nedsat fra 29.490 kr. til 12.995 kr. – De andre størrelser i denne model er også nedsat.

Se priser og tilbud på Snefrid Fjäll kontinentalsengen her:

 

Husk: Med Nordic Dream behøver du ikke at forpligte dig med det samme. Du kan bruge op til 100 dage på at beslutte, om det er den rigtige seng for dig. Hvis ikke, kommer de og henter den uden beregning for dig. Desuden er der mulighed for at købe sengen på afbetaling uden renter.

Snefrid dobbeltsengen har et kontinentalt design med støtte til hele kroppen. Den er udviklet i Danmark i samarbejde med eksperter for at sikre, at den giver optimale betingelser for en god nats søvn. Sengen har tre madraslag: en latex-topmadras, ergonomiske lommefjedre og et dobbelt lag fjedre. Disse lag arbejder sammen for at give en omfattende støtte.

Flere madraslag med et højt komfortniveau
Når du køber Snefrid, får du tre madraslag med i sengen, som arbejder sammen for at give en fremragende sovekomfort.
Hvert lag har sine egne støttende og afslappende komponenter. Springmadrassen i Snefrid er f.eks. fyldt med trykaflastende og ergonomiske pocketfjedre, der aflaster trykpunkter på kroppen og former sig efter kroppens form.

For at øge fjedernes elasticitet er de omsluttet af stofposer. Oven på fjedrene er der lagt et lag Airflow-skum, som hjælper dig med at slappe af, samtidig med at det er åndbart og køligt.

Dobbeltseng med dobbelt lag fjedre
Snefrid har en pocketfjedermadras som bundlag. Lommefjedre er individuelle spiraler, der arbejder uafhængigt af hinanden for at give støtte og tilpasse sig din kropsform. Sengen har også Airflow-skum omkring fjedrene for at give ekstra komfort. Endelig er Snefrids fundament et solidt svensk fyrretræssengestel med en 14 cm tykkelse.

Fjäll topmadras - betræk i naturmateriale med god ventilation
Fjäll er en luksus topmadras fra Nordic Dream, som måler 8 cm i højden. Betrækket indeholder bambusfibre, som er med til at give topmadrassen en ventilerende effekt. Tekstil af bambus kan desuden optage op mod 50% mere væske end bomuldstekstiler, uden at de føles fugtige. I produktionen af bambus anvendes der hverken sprøjtemidler eller kunstgødning. Derfor er Fjälls betræk Oeko-Tex certificeret.

Fjäll fra Nordic Dream har antibakterielle egenskaber, hvilket har den fordel, at bakterier og husstøvmider ikke kan leve materialet. Inde i selve topmadrassen kan du vælge en kerne af enten naturligt latex eller memory-skum.

Naturlatex, som er et godt materiale for miljøet og din krop. Latex, som har trykaflastende egenskaber, tappes årligt fra gummitræet Havea Brasiliensis. Det er derfor en bæredygtig produktionsløsning, fordi træet ikke skal fældes eller tager skade. Latex er desuden et ventilerende materiale, og er især egnet til dig, der har det varmt om natten.

Memory skum er særligt velegnet til dig, der har tendens til led- og muskelsmerter, da det har en aflastende effekt. Det er ligeledes kendt for at virke forebyggende på kredsløbsproblemer. Memory foam holder desuden godt på varmen, så du ikke så nemt kommer til at fryse.
Fordele

 • Sikker for astmatikere og personer med allergier.
 • To lag af fjedre
 • Airflow-skummet er anbragt mellem to lag skum.
 • Fremstillet i Danmark
Ulemper

 • Sengegavl er ikke inkluderet, men kan tilkøbes

Redaktionens vurdering

Det er vigtigt for os, at senge får fremragende vurderinger fra kunderne, når vi vurderer dem. Nordic Dream har fået 4,9 i bedømmelse på Trustpilot, hvilket er den højeste bedømmelse af senge i branchen. Vores forbrugeres stærke godkendelse af NordicDream senge indikerer, at de har et af de bedste produkter på markedet. Derudover kan du teste sengen i 100 dage uden omkostninger og returnere den, hvis den ikke er til din tilfredshed. Efter denne periode kan du bytte den til en anden uden at betale mere .

Snefrid dobbeltseng findes i disse størrelser:

 • 140 x 200 cm
 • 160 x 200 cm
 • 180 x 200 cm
 • 180 x 210 cm

Læs også om forhandleren Nordic Dream her.


Bedre Nætter Jupiter – dobbeltseng tilbud med Svanemærket

Forbrugsguiden anbefaler: Høj værdi for pengene

✅ Mere end 2900 anmeldere på Trustpilot har givet dobbeltsengen 4,7/5 stjerner
✅ 2 til 8 hverdages leveringstid og hele 100 dages prøveperiode
✅ Produktet er certificeret af Svanemærket og OEKO-TEX

Dobbeltseng, kontinentalseng

Hvis du er på udkig efter en overkommelig løsning fra Bedre Nætters sengeserie, skal du ikke lede længere end til Jupiter Wood dobbeltsengen. Denne seng har alle de moderne funktioner, som du kan ønske dig uden at sprænge banken.

 • Fjedre og rammer er garanteret i 25 år
 • 100 nætters prøveperiode
 • 7 komfortområder, som giver optimal støtte til hver kropsdel

Analyse og anmeldelse

Med Jupiter Wood får du et mere prisvenligt sengeprogram fra Bedre Nætter. Selvom prisen er lavere, er der ikke gået på kompromis med kvaliteten på nogen måde. Faktisk er denne version blevet afprøvet og testet af eksperter for at sikre optimal ydeevne.

Hvis du beslutter dig for Jupiter, er der mange størrelser, fastheder, farver og gavle at vælge imellem. Hvis du har brug for en dobbeltseng, kan både du og din sovepartner vælge jeres respektive fasthedsgrad baseret på vægt. Det er ikke ofte, at folk vejer lige meget, så som regel vil det være nødvendigt med forskellige underlag. Bemærk også, at det er en fremragende service, der gør det muligt for ingen af personerne at skulle ofre noget – du finder ikke denne type bekvemmelighed i alle butikker.

Jupiter fås i tre smukke, diskrete farver: lysegrå, beige og antracit. Hvis du ønsker at tilføje et strejf af luksus til dit soveværelse, kan du købe et hovedgærde for at fuldende looket. Der er flere forskellige stilarter til rådighed. Bemærk venligst, at standardprisen ikke omfatter et gavlhovedgærde.

Tre madrasser til velbygget dobbeltseng
Jupiter Wood kontinentalseng Bed har tre madrasser, hvoraf den nederste er en boxmadras med en velafbalanceret skumkerne, der hviler i en otte centimeter tyk ramme af hårdt træ. Dette giver et solidt fundament og en platform for de yderligere lag.

Sengens mest luksuriøse egenskab er springmadrassen, som både har komfortzoner og pocketfjedre. Med Jupiter bliver du forkælet med de samme materialer som i dyrere modeller. Lommefjedre er små, fleksible fjedre, der tilpasser sig efter dine bevægelser. Det giver dig tilpasset støtte og lindring, uanset hvordan du sover.

Fjedrene er inddelt i komfortzoner. Hvert område er et særskilt sted, hvor der leveres en kropsspecifik lindring – f.eks. omkring skuldre og nakke eller i lænden. Hver zone er intelligent designet til at give optimal støtte til en bestemt del af din krop, mens du undgår at overstøtte andre områder. Du vil opleve syv komfortzoner på Jupiter, hvilket svarer til antallet på dyrere modeller.

Topmadrassen er standarden i denne prisklasse. Den er ikke så tyk eller designet til at være sundhedsvenlig som nogle af de dyrere modeller, men den har latex. Dette materiale findes i dyrere senge og har fordele som at være naturligt, allergivenligt, kølende og fugttransporterende. Derfor transporterer det sved hurtigt væk, så du ikke vågner op og føler dig varm og generet i løbet af natten.

Hvad siger forbrugere om Bedre Nætter Jupiter Wood dobbeltseng

Jupiter Wood dobbeltseng og Bedre Nætter er begge højt anset af forbrugerne. Baseret på 83 anmeldelser har sengen og forhandleren en gennemsnitlig bedømmelse på 5 ud af 5 stjerner. Dette er en bemærkelsesværdig score, som viser et højt niveau af tilfredshed. Madrassen udmærker sig ved en præcist afbalanceret blød til hård støtte.

Nogle brugere nævner dog, at de ville have foretrukket at vælge en topmadras af skum i stedet for latex. Latex giver et køligt sengeklima, mens skum giver varme.

Ud af næsten 3000 kunder, der har anmeldt Bedre Nætter som forhandler på Trustpilot, fik virksomheden i gennemsnit 4,7 ud af 5 stjerner – imponerende højt i forhold til så mange anmeldelser. Mange købere udtalte sig positivt om det kompetente personale, den sublime service og den hurtige levering fra firmaet.

Fordele

 • Brugerne giver den en gennemsnitsbedømmelse på 5 ud af 5.
 • 7 forskellige komfortzoner, der hver især giver tilpasset støtte til din krop
 • Lommefjedrene er både medgørlige og fleksible
 • Topmadrassen af latex er både åndbar og ventilerende
 • Der er 25 års garanti på rammer og fjedre
Ulemper

 • Begrænset valg af topmadras
 • Gavl er ikke inkluderet, men kan tilkøbes

Redaktionens vurdering

Bedre Nætters Jupiter Wood Dobbeltseng er ikke kun overkommelig, men også komfortabel, og vi kunne ikke være mere begejstrede for den. Denne seng har syv komfortzoner med lommefjedre, der fordeler vægten jævnt og støtter trykpunkterne for at sikre en god nattesøvn. Latex-topmadrassen er åndbar for at holde dig kølig og tør hele natten.

Bdre Nætter har fået mange positive tilbagemeldinger for den høje grad af service, som de leverer. Som kunde får du bl.a. en 100 dages prøveperiode. Det betyder, at du har masser af tid til at se, om dit match er perfekt. Den 25-årige garanti på fjedre og rammer er også noget, der er værd at overveje. Her skal vi gøre opmærksom på, at mange konkurrenter giver mindre end 25 år på deres fjedre og rammer.

Jupiter dobbeltseng findes i disse størrelser:

 • 140 x 200
 • 160 x 200
 • 180 x 200
 • 180 x 210
 • 210 x 210

Norhland Prestige Delux Superior – Sengetids bedste dobbeltseng tilbud

Forbrugsguiden anbefaler: Høj kvalitet og luksuriøs topmadras

✅ Baseret på de mere end 450 anmeldelser på Trustpilot er den gennemsnitlige kundebedømmelse 4,6 ud af 5 stjerner.
✅ Der er ombytningsgaranti for fasthed og kerne på i alt 101 nætter
✅ Garanti i hele 25 år

Bemærk: Norhland Prestige Superior kontinentalseng, f.eks. i størrelsen 180 x 200, er i øjeblikket på tilbud hos forhandleren. Netop denne størrelse er gået fra 24.995 kr. til 10.995 kr. – Alle de andre størrelser for denne model er også nedsat.

Husk: Sengetid tilbyder en risikofri prøveperiode i 101 dage. Hvis du ikke er helt tilfreds, tager de sengen tilbage og refunderer hele købsprisen – og de henter den naturligvis gratis. Der er også mulighed for at købe sengen rentefrit på afbetaling.

Norhland Prestige Delux Superior er helt dansk designet og konstrueret. Det betyder, at sengen ikke kun er skabt, men også håndlavet i Danmark af erfarne danske håndværkere. Det er en dejlig og statelig model med masser af tilpasningsmuligheder, så du kan gøre den til din egen. Desuden giver den en bedre kropsstøtte og komfort om natten.

Mange muligheder med prestige delux superior modellen
Norhland Prestige Delux Superior er en kontinentalseng med et helt strømlinet og yderst attraktivt design. Sengen, der måler 64 cm i højden, når den måles fra gulvet til hovedgærdet højeste punkt, virker meget enkel og ubesværet – ideel til nordisk interiør.

Hvis du ønsker at have indflydelse på farven og udseendet på din fremtidige seng, er Norhland Prestige Delux Superior et godt valg. Med 5 forskellige farver til betrækket kan du vælge mellem sort, mørkegrå, lysegrå, sandfarvet eller blå.

Ud over betrækkets farvemuligheder kan der også vælges mellem 2 forskellige hovedgærder og 2 forskellige ben i naturegetræ.

Sov komfortabelt hele natten
Norhland Prestige Delux Superior er ikke kun et godt valg på grund af sin farve. Sengen er også yderst komfortabel med tre trykaflastende komfortlag. Du vil sove godt og vågne op veludhvilet.

Topmadrassen er fremstillet af et valgfrit materiale. Du kan vælge mellem en topmadras i latex eller en Wonderpur-topmadras, som er hukommelsesskum.

Latex er en fantastisk mulighed, hvis du sover varmt. Den har fremragende ventilation og støtte, og den lindrer spændinger ved at forhindre, at du synker for langt ned i sengen. En wonderpur topmadras er derimod ideel til folk, der føler sig lidt kølige om natten. Du synker ned i memoryskummet, som omslutter dig som et tæppe. Samtidig giver materialet en fremragende støtte på alle de relevante områder. Begge topmadrasser er beskyttet med et Oeko Tex-certificeret bambusbetræk.

Fordele

 • Gavl og ben på et smukt strømlinet design
 • Produktet er fremstillet og designet i Danmark.
 • Tre lag af komfort
 • Topmadras i enten Latex eller Wonderpur
 • Produktet er garanteret i 25 år
Ulemper

 • Kuvertlagen er ikke med i aftalen, så det skal købes separat

Redaktionens vurdering

Norhland Prestige Delux Superior er et fantastisk valg, hvis du leder efter en seng, der ikke kun er behagelig at sove i, men også er stilfuld og veludført.
Du kan prøve Norhland Prestige Delux Superior-modellen i op til 101 nætter og få den ombyttet, hvis den ikke lever op til dine forventninger.
Du har altså god tid til at se, om det er den type seng, du ønsker.
Ud over den forlængede prøveperiode får du en 25 års garanti. Du kan derfor roligt hvile i din nye Norhland Prestige Delux Superior i vished om, at den holder længe.

Norhland Prestige Delux Superior findes i følgende størrelser:

 • 140 x 200 cm
 • 160 x 200 cm
 • 180 x 200 cm
 • 180 x 210 cm
 • 210 x 210 cm

Ovenstående dobbeltsenge er dobbeltsenge i alle prisklasser. Hvis du udelukkende er på udkig efter de bedste billige dobbeltsenge, så læs med her


Dobbeltseng tilbud

Når du er på udgik efter en dobbeltseng, så er det altid en god idé at holde øje med tilbud og kampagner. Det kan ikke kun spare dig penge, men det kan også hjælpe dig med at finde den bedste seng til dine behov til en mere overkommelig pris.

Der er flere grunde til, at du skal holde øje med tilbud, når du køber en dobbeltseng. For det første kan senge priserne variere rigtig meget afhængigt af mærke, materialer og funktioner. Ved at holde øje med gode tilbud og kampagner, så kan du sommetider spare mange penge, samtidig med at du stadig får en seng af høj kvalitet.

Mange forhandlere kører med kampagner og udsalg på visse tidspunkter i året. Dette kan f.eks. være i forbindelse med helligdage, årstider og når en virksomhed holder ‘fødselsdag’. Ved at holde øje med disse udsalg kan du måske finde en seng, der er væsentligt nedsat, og som opfylder dine krav.

Til sidst er det altid en god idé at sammenligne priser og rabatter fra forskellige forhandlere for at finde det bedste tilbud. Ved at undersøge markedet grundigt, så kan du træffe en informeret beslutning og finde din næste perfekte seng til en god pris.

Det kan også være, du måske mere er på udgik efter en god topmadras. Hvis det er tilfældet, og du leder efter en med god støtte, så kan du læse vores artikel, som handler om hårde topmadrasser, og hvem de egner sig bedst for.


Forsøg at forhandle prisen ned

Det kan være smart at forsøge at forhandle prisen ned, så du kan få et bedre tilbud på din dobbeltseng. Forhandlere kan sommetider være villige til at forhandle med priserne og tilbyde rabatter til kunder, som er interesseret i at købe en seng. Vi har samlet noget tips, som du kan bruge, når du skal købe en ny seng.

Lav din research: Før du går ind i butikken, så prøv at undersøge det gennemsnitlige prisinterval for den type seng, som du er interesseret i, og notere dig eventuelle aktuelle kampagner eller rabatter. Hvis du viser, at du har gjort dig nogle overvejelser, så vil forhandleren måske også være nemmere at have med at gøre.

Vær selvsikker: Når du taler med sælgeren, så skal du være selvsikker. Du skal ikke holde dig tilbage med at spørge efter bedre tilbud eller en rabat. Sommetider skal der faktisk ikke mere til.

Spørg efter et pakketilbud: Hvis du skal købe andre varer sammen med sengen, f.eks. sengetøj eller møbler, så kan du spørge efter et pakketilbud. Dette kan ofte resultere i en bedre samlet rabat.

Kend dit budget: Det er vigtigt at have en klar forståelse af dit budget, og hvad du er villig til at bruge. Dette kan hjælpe dig med at forhandle mere effektivt og træffe en beslutning, som holder sig indenfor dit budget.

Vær villig til at gå væk: Hvis forhandleren ikke er til at forhandle med, så kan du vælge at forlade butikken. Når det kommer til senge, så er der mange forhandlere, og der findes endnu flere senge. Vær ikke bekymret for at gå din vej. Der kommer sikkert et tilbud på en seng senere, som passer helt præcis til dig.

Hvis du prøver at følge nogle af disse råd, så kan du måske ende med at spare en god portion penge. Så længe du selvfølgelig er realistisk, og ikke stiller urimelige krav til sælgeren.

Hvis du dog stadig synes, at priserne er for dyre, så kan du måske prøve at tænke i andre baner. Er en dobbeltseng egentlig nødvendig, eller kan du faktisk nøjes med enkeltmandsseng? Hvis det er tilfældet, så kan du prøve at undersøge vores artikel, hvor vi skriver om senge i størrelsen 80×200, som bl.a. ofte er billigere end dobbeltsenge.


Sammenlign de forskellige forhandlere

En god sammenligning af de forskellige udbydere er et vigtigt aspekt i at finde de bedste tilbud på dobbeltsenge. Med så mange muligheder og priser at overveje, kan det være overvældende at vælge den helt rigtige seng.  Vi har derfor samlet nogle ting, som du bl.a. kan kigge på, når du skal kigge på de forskellige muligheder.

Start med at lave en liste over de funktioner og krav du har til en dobbeltseng, før du begynder at kigge efter en. Det kan f.eks. være størrelse, materialer, type seng osv.

Undersøg de forskellige muligheder der er online. I dag kan du stort set finde alt den information, som du har brug for på nettet. Undersøg de forskellige hjemmesider som tilbyder senge, sammenlign priser, modeller, garantier og hvad du ellers finder vigtigt at have med. Husk at tjekke flere forhandlere og ikke kun en eller to.

Læs også de forskellige kunde anmeldelser og bedømmelser sengene har fået. Denne slags information er kun til for at hjælpe dig, som undersøger mulighederne på nettet. Dette er ikke kun med til at give dig en god forståelse af kvaliteten af sengene, men også hvad kunderne siger om forhandleren. Har de ydet en god service? har de været gode til at svare? Der er mange ting at blive klogere på, ved at læse folks oplevelser med produkterne og forhandleren.

Denne her hænger lidt sammen med den ovenstående, men prøv at spørg efter tilbud. Som nævnt, så kan man ofte blive overrasket, og der er mange forhandlere, som er villig til at tilbyde en rabat, hvis det betyder, at de får solgt en seng.

Til sidst, fokusere ikke kun på prisen. Selvom det er relevant og en nem måde at sammenligne med, så er kvaliteten af produkterne også meget vigtige. Hvis en forhandler kan tilbyde dig en pris, som er 2.000 kr. mindre end den anden, så kan det måske være, at produktet er lavet af billigere materialer. Så hold vær altid opmærksom på sådan nogle ting.

Hvis du prøver at følge nogle af disse råd, så tror vi på, du vil være i bedre stand til at danne dig et ordentligt overblik, over de mange muligheder der er.

Hvis du godt kunne tænke dig at kigge lidt mere specifikt på nogle store senge, så kan du prøve en af vores to artikler, hvor vi tager udgangspunkt i senge størrelserne 200×200 og 210×210.


FAQ

Er der forskellige typer af dobbeltseng tilbud?
Ja, der er forskellige typer af dobbeltsenge, såsom kingsize, queensize og standard dobbeltsenge.
Hvad er forskellen mellem en kingsize og en queensize dobbeltseng?
En kingsize dobbeltseng er typisk 180 cm til 200 cm i bredden og 200 cm i længden, mens en queensize dobbeltseng er typisk 160 cm i bredden og 200 cm i længden.
Hvad er den typiske størrelse på en dobbeltseng?
Den typiske størrelse på en dobbeltseng er 140 cm til 180 cm i bredden og 200 cm i længden.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme