Vi er partnerfinansieret. Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores partnere. Artiklen er derfor sponsoreret. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Læs mere

Dobbeltseng tilbud – De 3 bedste dobbeltsenge på tilbud

Senest opdateret den Vi er partnerfinansieret. Sponsoreret indhold.

Forbrugsguiden.dk er finansieret af vores partnere, og artiklerne anses dermed som sponsoreret indhold.

0

Hvis du har brug for mere plads eller et bedre soveværelse, bør du helt sikkert fokusere på at finde en komfortabel dobbeltseng af høj kvalitet. I denne guide indsnævrer vi de bedste tilbudsmuligheder for dig ved at gennemgå nogle af de bedste modeller, der findes på markedet. Alle disse senge er fremstillet i Danmark eller Vesteuropa med vægt på kvalitet, så du kan være sikker på, at du får et godt produkt. Gennemse vores valg for at finde den perfekte til dine behov.

 

 

Hvilke forskellige typer dobbeltsenge findes der?

 

  • Elevationssenge
   Denne seng er unik, fordi den støtter din krop, alt efter hvordan du ønsker at justere din liggeposition – du kan hæve eller sænke sengens højde. Hvis du lider af ryg- eller skuldersmerter, er denne type seng et godt valg, fordi den kan ændres, så den passer til de behov, der måtte opstå. Desuden ser folk ofte forhøjede senge som et tegn på luksus.
  • Almindelige boxmadrasser
   En boxmadras er ligesom en platformsseng et billigere og mindre kompliceret alternativ til de to ovennævnte typer senge. En boxmadras er generelt lavet med en træramme, der sidder direkte på benene og er klar til brug. Den bedste boxmadras til dig bestemmes af en række forskellige faktorer. Først og fremmest afhænger boxmadrassens komfort af typen af fjeder. Samtidig skal du være opmærksom på, at der er stor forskel på kvaliteten mellem forskellige boxmadrasser. Vi har fremhævet nogle af vores yndlingsmodeller i denne artikel, fordi vi mener, at de har et fremragende kvalitetsniveau.
  • Kontinentalsenge
   Den kontinentale seng er ved at blive mere populær, fordi den har flere lag, typisk tre. Det nederste lag er en boksmadras, som udgør sengens bund. Ovenpå ligger en springmadras, og ovenpå denne ligger en topmadras med enten en kerne af memoryskum eller latex. Disse ekstra lag giver sengen sin højde, sit behagelige udseende og sin optimale sovekomfort.

arrow-more

Sådan vurderer og udvælger vi produkter

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

Vores research-team vurderer produkterne på parametre som:

  1
 • Produkttests fra ekspertkilder og forbrugermagasiner
 • 2
 • Kundeanmeldelser af produktet
 • 3
 • Produktets egenskaber og specifikationer
 • 4
 • Produktforhandlerens garantier, service og omdømme
 • 5
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker

Ovenstående bliver holdt op imod pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen ikke repræsenterer en rangering af produkter, men nærmere en gennemgang af nogle af de bedste produkter til forskellige behov.

4 gode grunde til at købe seng online
  1
 • Kvalitet og komfort. Når du prøver en seng kortvarigt i en butik, får du ingen fornemmelse af sengens kvalitet eller komfort og mange kommer hjem med en forkert seng, der er alt for blød. På nettet kan du vælge ud fra din vægt og sovestilling, så du får den helt rigtige seng til din krop.
 • 2
 • Garanti. Populære forhandlere som Sengetid, Nordic Dream og BedreNætter tilbyder en tryghedsgaranti, hvor du kan prøve sengen i omkring 100 dage hjemme hos dig selv. Hvis du ikke er tilfreds, ombytter og afhenter nogle forhandlere sengen igen uden beregning.
 • 3
 • Besparelser og tilbud. Du opnår markante besparelser, når du køber din seng online. Hvis du køber seng i en butik, betaler du ikke kun for selve sengen, men også butikkens husleje og sælgerens løn. Når du køber online, springer du mellemleddet over og finder ofte gode tilbud, som butikkerne ikke kan matche.
 • 4
 • Levering. Få leveret og installeret sengen direkte i dit hjem. Vi anbefaler onlineforhandlere, som ikke bare sender sengen til døren, men pakker den ud, samler den og stiller den ind i soveværelset for dig.

Snefrid –  godt tilbud på dobbeltseng

Forbrugsguidens Anbefaling

✅ Produktet har 4,9/5 stjerner på Trustpilot.
✅ Udviklet med hjælp fra førende eksperter og fysioterapeuter for at sikre dets kvalitet.
✅ 7 komfortområder for at give den mest ergonomiske støtte, mens du ligger ned
✅ 100 dages tryghedsgaranti
Snefrid Älv 180x200 Bemærk: Snefrid Fjord kontinentalsengen er i øjeblikket på tilbud hos forhandleren. Hvilket betyder at eksempelvis størrelsen 180 x 200 er nedsat fra 26.995 kr. til 12.995 kr. – De andre størrelser i denne model er også nedsat.

Se priser og tilbud på Snefrid Fjord kontinentalsengen her:

 

Husk: Med Nordic Dream behøver du ikke at forpligte dig med det samme. Du kan bruge op til 100 dage på at beslutte, om det er den rigtige seng for dig. Hvis ikke, kommer de og henter den uden beregning for dig. Desuden er der mulighed for at købe sengen på afbetaling uden renter.

Snefrid dobbeltsengen har et kontinentalt design med støtte til hele kroppen. Den er udviklet i Danmark i samarbejde med eksperter for at sikre, at den giver optimale betingelser for en god nats søvn. Sengen har tre madraslag: en latex-topmadras, ergonomiske lommefjedre og et dobbelt lag fjedre. Disse lag arbejder sammen for at give en omfattende støtte.

Flere madraslag med et højt komfortniveau

Når du køber Snefrid, får du tre madraslag med i sengen, som arbejder sammen for at give en fremragende sovekomfort.
Hvert lag har sine egne støttende og afslappende komponenter. Springmadrassen i Snefrid er f.eks. fyldt med trykaflastende og ergonomiske pocketfjedre, der aflaster trykpunkter på kroppen og former sig efter kroppens form.
For at øge fjedernes elasticitet er de omsluttet af stofposer.
Oven på fjedrene er der lagt et lag Airflow-skum, som hjælper dig med at slappe af, samtidig med at det er åndbart og køligt.

Dobbeltseng med dobbelt lag fjedre

Snefrid har en pocketfjedermadras som bundlag. Lommefjedre er individuelle spiraler, der arbejder uafhængigt af hinanden for at give støtte og tilpasse sig din kropsform. Sengen har også Airflow-skum omkring fjedrene for at give ekstra komfort. Endelig er Snefrids fundament et solidt svensk fyrretræssengestel med en 14 cm tykkelse.

Fjord topmadras - ErgoFlex-skum med en hård og en blød side
Topmadrassen Fjord fra Nordic Dream måler 10 cm i højden og er lavet af ErgoFlex-skum, som har flere behagelige og funktionelle egenskaber. Den er betrukket med Oeko-tex certificeret bambus betræk, der er utroligt blødt og åndbart. Det er desuden et miljøvenligt materiale, da der i produktionen hverken bruges sprøjtemidler eller kunstgødning.

ErgoFlex-skum har en åben cellestruktur. Det betyder, at skummet har bedre luftgennemstrømning, så fugt fra kroppen nemmere bliver transporteret væk i løbet af natten. Det er desuden en termofølsom topmadras, som automatisk reagerer på kropsvarme og fordeler den jævnt over hele madrassen. En nyttig kvalitet, hvis du har tendens til få det varmt, når du sover. Denne opbygning garanterer også en tør, ren og frisk seng.

Fjord topmadras har en blød og en fast side. På den bløde side er skummet riflet, hvilket giver dig øget komfort og tilpasning. På den faste side er den flad, hvilket gør madrassen mere solid. På denne måde kan du være sikker på, at få den optimale støtte til din krop, så både trykpunkter og blodcirkulationen lettes i kroppen.

Redaktionens vurdering

Det er vigtigt for os, at senge får fremragende vurderinger fra kunderne, når vi vurderer dem. Nordic Dream har fået 4,9 i bedømmelse på Trustpilot, hvilket er den højeste bedømmelse af senge i branchen. Vores forbrugeres stærke godkendelse af NordicDream senge indikerer, at de har et af de bedste produkter på markedet. Derudover kan du teste sengen i 100 dage uden omkostninger og returnere den, hvis den ikke er til din tilfredshed. Efter denne periode kan du bytte den til en anden uden at betale mere .

Fordele

 • Sikker for astmatikere og personer med allergier.
 • To lag af fjedre
 • Airflow-skummet er anbragt mellem to lag skum.
 • Fremstillet i Danmark
Ulemper

 • Sengegavl er ikke inkluderet, men kan tilkøbes

Snefrid dobbeltseng findes i disse størrelser:

 • 140 x 200 cm
 • 160 x 200 cm
 • 180 x 200 cm
 • 180 x 210 cm

Læs også om forhandleren Nordic Dream her.


Bedre Nætter Jupiter dobbeltseng – tilbud på dobbeltseng med Svanemærket

Bedste dobbeltseng til prisen

✅ Mere end 2900 anmeldere på Trustpilot har givet dobbeltsengen 4,7/5 stjerner.
✅ 2 til 8 hverdages leveringstid og hele 100 dages prøveperiode
✅ Produktet er certificeret af Svanemærket og OEKO-TEX

Dobbeltseng, kontinentalseng

Hvis du er på udkig efter en overkommelig løsning fra Bedre Nætters sengeserie, skal du ikke lede længere end til Jupiter Wood dobbeltsengen. Denne seng har alle de moderne funktioner, som du kan ønske dig uden at sprænge banken.

 • Fjedre og rammer er garanteret i 25 år
 • 100 nætters prøveperiode
 • 7 komfortområder, som giver optimal støtte til hver kropsdel

Analyse og anmeldelse

Med Jupiter Wood får du et mere prisvenligt sengeprogram fra Bedre Nætter. Selvom prisen er lavere, er der ikke gået på kompromis med kvaliteten på nogen måde. Faktisk er denne version blevet afprøvet og testet af eksperter for at sikre optimal ydeevne.

Hvis du beslutter dig for Jupiter, er der mange størrelser, fastheder, farver og gavle at vælge imellem. Hvis du har brug for en dobbeltseng, kan både du og din sovepartner vælge jeres respektive fasthedsgrad baseret på vægt. Det er ikke ofte, at folk vejer lige meget, så som regel vil det være nødvendigt med forskellige underlag. Bemærk også, at det er en fremragende service, der gør det muligt for ingen af personerne at skulle ofre noget – du finder ikke denne type bekvemmelighed i alle butikker.

Jupiter fås i tre smukke, diskrete farver: lysegrå, beige og antracit. Hvis du ønsker at tilføje et strejf af luksus til dit soveværelse, kan du købe et hovedgærde for at fuldende looket. Der er flere forskellige stilarter til rådighed. Bemærk venligst, at standardprisen ikke omfatter et gavlhovedgærde.

Tre madrasser til velbygget dobbeltseng

Jupiter Wood kontinentalseng Bed har tre madrasser, hvoraf den nederste er en boxmadras med en velafbalanceret skumkerne, der hviler i en otte centimeter tyk ramme af hårdt træ. Dette giver et solidt fundament og en platform for de yderligere lag.

Sengens mest luksuriøse egenskab er springmadrassen, som både har komfortzoner og pocketfjedre. Med Jupiter bliver du forkælet med de samme materialer som i dyrere modeller. Lommefjedre er små, fleksible fjedre, der tilpasser sig efter dine bevægelser. Det giver dig tilpasset støtte og lindring, uanset hvordan du sover.

Fjedrene er inddelt i komfortzoner. Hvert område er et særskilt sted, hvor der leveres en kropsspecifik lindring – f.eks. omkring skuldre og nakke eller i lænden. Hver zone er intelligent designet til at give optimal støtte til en bestemt del af din krop, mens du undgår at overstøtte andre områder. Du vil opleve syv komfortzoner på Jupiter, hvilket svarer til antallet på dyrere modeller.

Topmadrassen er standarden i denne prisklasse. Den er ikke så tyk eller designet til at være sundhedsvenlig som nogle af de dyrere modeller, men den har latex. Dette materiale findes i dyrere senge og har fordele som at være naturligt, allergivenligt, kølende og fugttransporterende. Derfor transporterer det sved hurtigt væk, så du ikke vågner op og føler dig varm og generet i løbet af natten.

Hvad siger eksperter og forbrugere om Bedre Nætter Jupiter Wood dobbeltseng

Jupiter Wood dobbeltseng og Bedre Nætter er begge højt anset af forbrugerne. Baseret på 83 anmeldelser har sengen og forhandleren en gennemsnitlig bedømmelse på 5 ud af 5 stjerner. Dette er en bemærkelsesværdig score, som viser et højt niveau af tilfredshed. Madrassen udmærker sig ved en præcist afbalanceret blød til hård støtte.

Nogle brugere nævner dog, at de ville have foretrukket at vælge en topmadras af skum i stedet for latex. Latex giver et køligt sengeklima, mens skum giver varme.

Ud af næsten 3000 kunder, der har anmeldt Bedre Nætter som forhandler på Trustpilot, fik virksomheden i gennemsnit 4,7 ud af 5 stjerner – imponerende højt i forhold til så mange anmeldelser. Mange købere udtalte sig positivt om det kompetente personale, den sublime service og den hurtige levering fra firmaet.

Redaktionens vurdering

Bedre Nætters Jupiter Wood Dobbeltseng er ikke kun overkommelig, men også komfortabel, og vi kunne ikke være mere begejstrede for den. Denne seng har syv komfortzoner med lommefjedre, der fordeler vægten jævnt og støtter trykpunkterne for at sikre en god nattesøvn. Latex-topmadrassen er åndbar for at holde dig kølig og tør hele natten.

Bdre Nætter har fået mange positive tilbagemeldinger for den høje grad af service, som de leverer. Som kunde får du bl.a. en 100 dages prøveperiode. Det betyder, at du har masser af tid til at se, om dit match er perfekt. Den 25-årige garanti på fjedre og rammer er også noget, der er værd at overveje. Her skal vi gøre opmærksom på, at mange konkurrenter giver mindre end 25 år på deres fjedre og rammer.

 

Fordele

 • Brugerne giver den en gennemsnitsbedømmelse på 5 ud af 5.
 • 7 forskellige komfortzoner, der hver især giver tilpasset støtte til din krop
 • Lommefjedrene er både medgørlige og fleksible
 • Topmadrassen af latex er både åndbar og ventilerende
 • Der er 25 års garanti på rammer og fjedre
Ulemper

 • Begrænset valg af topmadras
 • Gavl er ikke inkluderet, men kan tilkøbes

Jupiter dobbeltseng findes i disse størrelser:

 • 140 x 200
 • 160 x 200
 • 180 x 200
 • 180 x 210
 • 210 x 210

Norhland Prestige Delux Superior – Sengetids bedste dobbeltseng på tilbud

Bedste premium valg

✅ Baseret på de mere end 450 anmeldelser på Trustpilot er den gennemsnitlige kundebedømmelse 4,6 ud af 5 stjerner.
✅ Der er ombytningsgaranti for fasthed og kerne på i alt 101 nætter
✅ Garanti i hele 25 år

Bemærk: Norhland Prestige Superior kontinentalseng, f.eks. i størrelsen 180 x 200, er i øjeblikket på tilbud hos forhandleren. Netop denne størrelse er gået fra 24.995 kr. til 10.995 kr. – Alle de andre størrelser for denne model er også nedsat.

Husk: Sengetid tilbyder en risikofri prøveperiode i 101 dage. Hvis du ikke er helt tilfreds, tager de sengen tilbage og refunderer hele købsprisen – og de henter den naturligvis gratis. Der er også mulighed for at købe sengen rentefrit på afbetaling.

Norhland Prestige Delux Superior er helt dansk designet og konstrueret. Det betyder, at sengen ikke kun er skabt, men også håndlavet i Danmark af erfarne danske håndværkere. Det er en dejlig og statelig model med masser af tilpasningsmuligheder, så du kan gøre den til din egen. Desuden giver den en bedre kropsstøtte og komfort om natten.

Mange muligheder med prestige delux superior modellen

Norhland Prestige Delux Superior er en kontinentalseng med et helt strømlinet og yderst attraktivt design. Sengen, der måler 64 cm i højden, når den måles fra gulvet til hovedgærdet højeste punkt, virker meget enkel og ubesværet – ideel til nordisk interiør.

Hvis du ønsker at have indflydelse på farven og udseendet på din fremtidige seng, er Norhland Prestige Delux Superior et godt valg. Med 5 forskellige farver til betrækket kan du vælge mellem sort, mørkegrå, lysegrå, sandfarvet eller blå.

Ud over betrækkets farvemuligheder kan der også vælges mellem 2 forskellige hovedgærder og 2 forskellige ben i naturegetræ.

Sov komfortabelt hele natten

Norhland Prestige Delux Superior er ikke kun et godt valg på grund af sin farve. Sengen er også yderst komfortabel med tre trykaflastende komfortlag. Du vil sove godt og vågne op veludhvilet.

Topmadrassen er fremstillet af et valgfrit materiale. Du kan vælge mellem en topmadras i latex eller en Wonderpur-topmadras, som er hukommelsesskum.

Latex er en fantastisk mulighed, hvis du sover varmt. Den har fremragende ventilation og støtte, og den lindrer spændinger ved at forhindre, at du synker for langt ned i sengen. En wonderpur topmadras er derimod ideel til folk, der føler sig lidt kølige om natten. Du synker ned i memoryskummet, som omslutter dig som et tæppe. Samtidig giver materialet en fremragende støtte på alle de relevante områder. Begge topmadrasser er beskyttet med et Oeko Tex-certificeret bambusbetræk.

Redaktionens vurdering

Norhland Prestige Delux Superior er et fantastisk valg, hvis du leder efter en seng, der ikke kun er behagelig at sove i, men også er stilfuld og veludført.
Du kan prøve Norhland Prestige Delux Superior-modellen i op til 101 nætter og få den ombyttet, hvis den ikke lever op til dine forventninger.
Du har altså god tid til at se, om det er den type seng, du ønsker.
Ud over den forlængede prøveperiode får du en 25 års garanti. Du kan derfor roligt hvile i din nye Norhland Prestige Delux Superior i vished om, at den holder længe.

 

Fordele

 • Gavl og ben på et smukt strømlinet design
 • Produktet er fremstillet og designet i Danmark.
 • Tre lag af komfort
 • Topmadras i enten Latex eller Wonderpur
 • Produktet er garanteret i 25 år
Ulemper

 • Kuvertlagen er ikke med i aftalen, så det skal købes separat

Norhland Prestige Delux Superior findes i følgende størrelser:

 • 140 x 200 cm
 • 160 x 200 cm
 • 180 x 200 cm
 • 180 x 210 cm
 • 210 x 210 cm

 

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme